Digidexo.com

kvalme ved sonde ernæring

Hvordan planlegge et måltid ved hjelp Ernæring Software

Ernæring programvare er en populær slanking verktøy som hjelper beregne mengden kalorier du bør spise om dagen matchet med vekten din. Med de fleste ernæring programvare kan du også spore og grafen din kropp fettinnhold, og noe programvare skaper oppskrifter for måltider som du kan skrive ut. All ernæring programvare har ulike funksjoner. For eksempel er noen ernæring programvare er spesifikk for de som har diabetes.

Bruksanvisning

•  Bestem hvor mange kalorier du spiser en dag. Tast deg høyde, vekt og all annen relevant informasjon for programvaren for å finne det daglige kaloriinntaket. Noe programvare har også forskjellige diett planer å velge mellom.

Velg innstillinger for kostholdet ditt. Hvis du er allergisk mot et bestemt element eller type mat, fjerne den fra dine preferanser. Dette vil sikre at du er i stand til å planlegge måltidene som oppfyller kriteriene for kostholdet ditt, og at du også vil ønske å spise.

Skriv inn oppskrifter eller måltider som du liker å spise. For eksempel, hvis du spiser salat med visse pålegg, inkluderer det hele tatt. Du må også inkludere måltider som er maten du spiser på en jevnlig basis og vil bli inkludert i programvaren database.

Lag dine egne måltider for å møte din diett plan. For eksempel, for frokost programvaren kan tyde på at du kan ha 400 kalori. Du må velge mellom måltider som oppfyller planens kriterier. Det samme gjelder for lunsj, middag og snacks. De fleste programmer leveres også mulighet for deg til å la programvaren bestemme måltider du bør ha fra dine preferanser og de du har lagt inn i databasen.

Lag en plan på forhånd ved å mikse og matche deg måltider og preferanser. Ernæring programvaren kan typisk deg å lage planer for uker og måneder i forveien. Denne måten kan du sette et mål på hvor mye vekt du ønsker å gå ned i en gitt periode.

Tips og advarsler

  • Bruk ernæring programvare nettstedet oppført i Resources en anmeldelse av en liste med alternativer.

Ernæring og HIV

Riktig ernæring er viktig for noens helse og trivsel, men det gjelder særlig for personer som lever med hiv. På grunn av virkningene som HIV og dens behandling kan ha på kroppen, kan opprettholde god ernæring har en stor innvirkning på utviklingen av en HIV-infeksjon.

Viktigheten av god ernæring

Den primære betydningen av et godt kosthold og riktig ernæring er den rollen som det spiller i å holde immunsystemet sterkt og klar til å bekjempe sykdom. Riktig ernæring kan bidra til å holde CD4 immun celle teller høyt og kan hjelpe kroppen til å bekjempe opportunistiske infeksjoner som kan oppstå som følge av HIV-infeksjon.

Symptomlindring

Opprettholde et sunt kosthold mens leve med hiv bidrar til å hindre eller redusere virkningene av avmagringssyndrom og også kan forebygge generell underernæring. Diet også kan hjelpe med mindre alvorlige symptomer som diaré og kvalme.

Ernæring og medisinering

Antiretroviral kombinasjonsbehandling kan være svært vanskelig på kroppen. Riktig kosthold og ernæring er grunnleggende for å unngå behandlingssvikt. På grunn av den virkningen at disse stoffene kan ha på kroppen, kan ernæring bidra til å holde kroppen sterk og hindre etterlevelse problemer som kan føre til narkotika toleranse.

Vanskeligheter med å opprettholde riktig ernæring

Bivirkninger fra antiretrovirale medisiner, samt symptomer på framdrift HIV - kvalme, oppkast, diaré og tap av matlyst - kan gjøre opprettholde riktig ernæring svært vanskelig.

HIV-infeksjon og spedbarnsernæring

Mens de helsemessige fordelene ved morsmelk for spedbarn har blitt bevist i vitenskapelig studie, breastfeeding gjort av en HIV-positiv mor kan føre til infeksjon i en HIV-negativ baby. Formula er anbefalt for babyer født til HIV-positive mødre, men forsiktighet bør tas for å sikre at spedbarnets ernæringsmessige behov blir møtt.

Ernæring for å miste vekt

Å miste vekt er vanskelig. Den kommer på så lett, men så fester seg til kroppen og nekter å forlate. Kjepphest dietter og kosttilskudd vanligvis la deg ned. Men det er mulig å gå ned i vekt. Faktisk kan det være lett. Ved å følge noen enkle regler, kan du se vekten smelte ut av deg fort.

Regulere Kalorier

Det er viktig å forstå kalori kontroll. Finne ut hvor mange kalorier du spiser på en vanlig dag. Du kan gjøre dette ved å lese ernæring etikettene på maten, og nøye måle ut alle dine porsjoner. Når du har funnet ut hvor mange kalorier du spiser, bestemmer hvor mye du ønsker å kutte ned. Det er viktig ikke å kutte for mange kalorier. Karen Collins, melder RD på MSNBC "... dramatiske kutt i kaloriforbruk kan redusere våre metabolic rate, sakker kaloriforbrenningen." Dette er fordi kroppen vår reagerer til drastiske reduksjoner i kaloriforbruk ved å anta at kroppen er sultne. Det bremser ned stoffskiftet å gjøre det meste av kaloriene du forbruker. Å miste £ 1 av vekt, må du forbrenne 3500 kalorier mer enn du forbruker. Men dette kan gjøres i løpet av en periode på en uke. Å miste 5 til 10 kg. en uke er ikke sunt. Miste 2 til 3 kg. en uke er optimal.

Plukk Sunn mat

Det er mulig å gå ned i vekt å spise bare junk food. Du kan nøye regulere kalorier og bare spise slike ting som chips og pizza. Men dette vil forlate deg følelsen misfornøyd og konstant sulten. Hvorfor? Problemet med junk food er at det gir liten eller ingen næringsverdi. Dette er grunnen til å spise junk food vil holde deg sulten hele tiden. Kroppen din vet at det blir mat, men det vet også det blir ingen ernæring. Kroppen din trenger protein, karbohydrater og fett for å fungere. Protein kan bli funnet i alt kjøtt, bønner, peanøtter, melk og noen korn. Karbohydrater er de mest vanlige. Karbohydrater kan finnes i brød, frukt, grønnsaker, enkelte korn, pasta og mer. Protein og karbohydrater vil være din viktigste kilde til energi. Fett er også viktig. Fett gi konsentrert energi, og bidra til å smøre kroppen. Sørg for å minimere fett. En god kilde til essensielle fettsyrer er nøtter.

Fem måltider om dagen

De fleste kulturer og samfunnets spise tre måltider om dagen: frokost, lunsj og middag. Disse måltider er stort, og når planlagte sunt vil inneholde alle de ernæring og kalorier som er nødvendig for dagen. Dette er imidlertid ikke helt menneskekroppen virker. Mellom disse måltidene, vil kroppen ofte blir sulten. Dette er fordi blodsukkeret vil synke og kroppen føles som om den trenger mer næring. Ofte vil dette føre til mellom-måltid snacking og over spising.

For å unngå dette problemet, er det viktig å spise fem måltider om dagen. Denne måltider vil være mindre enn en vanlig måltid. For eksempel vil en kalkun sandwich med et eple og litt melk gjør en utmerket størrelse måltid. Frokost kan peanøttsmør toast og frokostblanding. I disse to måltider, får du sterke kilder til protein (kalkun og peanøttsmør) og flere karbohydrater (korn og brød). Hvert måltid bør komme på 2 til 3 timers mellomrom i løpet av dagen. Dette vil bidra til å dempe suget, og vil holde stoffskiftet kjører glatt og rask.

Ernæring Aktiviteter for Middle School

Ernæring Aktiviteter for Middle School


Barn i ungdomsskolen er på randen av tenårene. De vil ha flere muligheter for sosiale utflukter, noe som betyr flere sjanser til å gjøre kloke valg. Hjelpe dem å etablere gode matvaner. Positive meldinger om deres kropper, ernæring og helse kan læres på dette tidspunktet å hjelpe bære dem inn i sine ungdoms år og utover.

Integrert Cross Læreplan Ideer

Ta ernæring ut av den isolerte sammenheng med helse klasse ved å integrere ernæring tips til andre områder av studien. Hvis klassen er å lære om verdens kulturer, inkluderer en smaking fest med sunn mat fra disse regionene. Påpek de helsemessige fordelene av japansk ris og fiskeretter, legume og tortilla hovedretter fra Mexico og fordelene av å bo i tropene med frisk frukt i overflod. Tildele dem i oppgave å forske på vitamin og ernæring innholdet i en valgt kulturell mat og rapportere om det.

Down on the Farm

Planlegg en ekskursjon til en gård for å lære om opprinnelsen til lokal mat. Dele dem inn i grupper og la dem planlegge balanserte måltider sentrert rundt lokalt dyrket mat. La dem rapportere om næringsinnhold i hver tallerken.

Dear Diary

Lag et regneark for det formål å skape en matdagbok. La dem spille inn sitt matinntak for en uke og la dem vurdere hva slags mat kan mangle fra sine dietter. Hjelpe dem lage en plan for å spise sunt som fungerer for dem.

Demonstrasjons Tid

Del klassen i små grupper på 4 eller 5. Gi hver gruppe i oppgave å planlegge en mat demonstrasjon for å presentere for en yngre klasse. Hver gruppe kan klargjøre en del av måltidet. Gruppe A gjør salaten, presenterer et brød eller forrett Gruppe B Gruppe C forbereder hovedretten, etc. Har barna gjøre så mye som mulig på egenhånd.

Gjestetaler

Invitere en gjest høyttaler fra en lokal AAA kapittel eller røykfrie organisasjon, eller et stoff-misbruk gjenvinningsanlegg. Formålet med besøket er å definere langsiktige effekter som narkotika, sigaretter og alkohol har på god helse og ernæring.

Ernæring analyseverktøy

Ernæring analyseverktøy


Før du begynner å bruke ernæring analyseverktøy, er det viktig å forstå ernæring etiketter og kunne beregne daglige kalori behov. Når du vet disse grunnleggende, så du kan begynne å bruke en online ernæring analyseverktøy og matdagbok.

Forstå mat etiketter

Evnen til å lese en mat etiketten er viktig å være i stand til å forstå ernærings analyseverktøy. Se etter matvarer som er lav i mettet fett, trans fett og natrium. Generelt, jo mindre ingredienser oppført, jo bedre.

Beregne kalori behov

Ernæring Analyse Funksjoner

Ernæring analyseverktøy kan bli funnet på Internett, og skal ha en omfattende database av maten du spiser. De bør vise deg kaloriinnholdet, samt karbohydrater, fett, protein, natrium, og andre ernæringsmessige informasjon for hver matvare du søker etter.

Øvelse sporing funksjoner

Ernæring analyseverktøy er enda mer effektiv når den kombineres med trening sporing. En samlet effektiv ernæringsmessige analyseverktøy vil inneholde informasjon om alle forskjellige typer fitness aktiviteter og øvelser, og fortelle deg hvor mange kalorier du brenner gjør disse aktivitetene.

Fordeler ved å bruke ernæring analyseverktøy

En 2008 forskningsstudie fra Kaiser Permanente fant at folk som sporer matinntak ved hjelp av ernæring analyseverktøy doble sin vekttap i gjennomsnitt.

Peg sondeernæring Ernæring

I en verden der fedme er en ukentlig overskrift, har vi ikke ofte hører om de som er på den andre enden av skalaen. Folk som ikke kan opprettholde et minimum sunn vekt må søke andre måter inntak næringsstoffer.

Hva er en knagg tube?

En pinne tube --- også kalt en gastronomi tube (g-tube) eller fôring tube --- er en enhet som gjør at folk med dårlig ernæring for å supplere eller erstatte spise. Røret strekker seg fra innsiden av magesekken gjennom bukveggen til utsiden av legemet. Det holdes på plass på innsiden av magen ved en oppblåsbar ballong eller plast kuppel. Røret må være satt inn ved operasjon, men det kan erstattes periodisk uten kirurgi. Formel blir skjøvet gjennom røret og inn i magen.

Grunn til å ha en knagg tube

Folk som ikke kan konsumere tilstrekkelig kalorier og næringsstoffer muntlig må ty til fôring gjennom en knagg tube (enteral mating). Ifølge Merck Manualer, vanlige årsaker inkluderer manglende evne til å spise på grunn av skade; langvarig anoreksi, kronisk underernæring, leversvikt eller iIllness eller skade, for eksempel brannskader, som forårsaker metabolske stress.

Moduser av enteral mating

Det er flere moduser av fôring, og finne noe som er best for deg kan innebære en del prøving og feiling.

Kontinuerlig mating innebærer å være konstant forbundet med en pumpe som presser formelen gjennom røret. Pasienten vil få en langsom og kontinuerlig mengde av formelen, som holder et jevnt nivå av næringsstoffer i systemet, og reduserer risikoen for intoleranse. Dens ulemper inkluderer å bli koblet til en pumpe konstant, hvilke mobil pasienter finner tungvint.

Intermittent foring fremdeles krever en pumpe, men formelen administrert ved en raskere hastighet i løpet av en kortere tidsperiode. Feeds er oftest gjort over natten, slik at en pasient kan sove gjennom den tiden han må være tilkoblet. Dette er ideelt for folk som bare supplere en vanlig diett, og som trenger kanskje ikke å bruke pinne tube hver dag. Uregelmessige feeds vare ca åtte timer.

Bolus fôring er minst påtrengende metoden, men det har også størst potensial for å gjøre en pasient føler deg syk. For administrasjon av bolus foring, fylle en stor sprøyte med formelen og skyver det gjennom røret manuelt over en periode på omtrent 15 minutter. Dette har mange av de samme fordelene som intermitterende mating og tar en vesentlig kortere tidsperiode. Den største ulempen er intoleranse overfor hastigheten som formelen inn i magen. Pasienten kan bli kvalm, oppleve magesmerter, og oppkast. Oppkast vil kreve gjentatt innmating fordi ingen formel vil bli igjen i magen.

Velge en formel

Det er et stort utvalg av formler er ment å tilpasse ulike behov. Noen formler kan kjøpes over disk. Merker som Boost og sikre er vanlig. Formel for personer med enzymmangel har et veldig lavt fettinnhold slik at det er lettere å fordøye, men det har fortsatt et stort antall kalorier. Noen har ingen laktose, og noen har svært spesialiserte ingredienser for å behandle spesifikke plager. Alle har en stor vitamininnholdet å oppmuntre riktig ernæring. Bare en lege kan avgjøre hvilken formel som er best for hver enkelt pasient.

Forsikring vil ofte omfatte plassering av røret, men ikke formelen. Hvis du må betale av egen lomme for formel, engros varehus og medisinsk forsyne butikkene ofte ta mindre betalt enn narkotika. Snakk med din kostholdsekspert om mulige økonomisk støtte programmer.

Mulige komplikasjoner

Komplikasjoner kan inkluderer infeksjon av røret side, særlig når røret først er plassert. Se for infeksjon og granulasjonsvev. Begge kan behandles med kremer. Blokkering av røret, vanligvis på grunn av tykk formel eller presser medikamenter gjennom røret kan også forekomme. Noen ganger en intoleranse overfor formelen vil utvikle seg, noe som resulterer i diaré, kvalme, oppkast og magesmerter. Hvis dette er tilfelle, vil legen din anbefale en endring av formel eller fôring metode. Økt acid reflux (aspirasjon) er en annen mulig komplikasjon.

Peg tube vedlikehold

Hold området rent ved å vaske med såpe og vann i dusjen. Skyll slangen med vann før og etter hver feed for å unngå blokkeringer. Skifte slange hvert halvår eller som anvist av lege.

Ernæring for kjemoterapi

Forberedelse til kjemoterapi kan være skremmende og forvirrende. I tillegg til å komme til enighet med de fysiske og emosjonelle effekter av behandlingen, må du også sørge for at kroppen din er forberedt på det. Ved å spise riktig mat og få riktig ernæring, kan du øke din evne til å effektivt gjenopprette fra kjemoterapi behandlinger.

Måltider

Unngå mat som er fet. Når du forbereder for kjemoterapi bør kostholdet være fokusert på elementer som frisk frukt og dampede grønnsaker. Lys korn også er bra for deg, samt proteiner. Nøtter, kjøtt, peanøttsmør, kjeks og melkeprodukter alle er gode kilder til protein. For å spise en diett så sunt som mulig, velger lav-fett alternativer hvis du har tenkt å konsumere mye av meieriprodukter.

Måltidene du spiser bør være mindre enn de du normalt ville spise. Du bør også spise oftere enn du er vant til. Prøv å spise ca fem snack-sized måltider utover dagen. Spise mat på denne måte vil redusere stress plassert på fordøyelseskanalen. De lettere-fordøyelig mat du spiser, jo bedre. Dette er grunnen til at drikker som smoothies --- som kan inkludere flere frukter --- er bra for deg. De omfatter mange av de næringsstoffene du trenger, og er lett å fordøye.

Drikkevarer

Drinker som inneholder ingefær eller peppermynte inneholder næringsstoffer som hjelper i å forebygge kvalme. Du kan drikke varm eller kald peppermynte eller ingefær te. Begge disse te er koffein fri. Fersk presset grønnsaker og frukt juice har høye nivåer av næringsstoffer. Klare buljonger også er bra for deg når du forbereder for kjemoterapi.

Du bør prøve å konsumere disse drikkene i løpet av dagen, men ikke under måltid tid. Ved å unngå å drikke til måltidene, fordøyelsesenzymer juice er fortsatt i stand til å operere med full styrke og er i stand til å fremme fordøyelsen og redusere sannsynligheten for dårlig.

Prøv å unngå brus og andre drikker som har sukker i dem. Sukker kan øke risikoen for å utvikle intestinal candida, som er en infeksjon som ofte forekommer i kjemoterapi pasienter.

Vitaminer

Visse vitaminer er i stand til å redusere giftigheten av kjemoterapeutiske medikamenter. For eksempel, hvis du tar vincristine som en del av kjemoterapi prosessen, kan vitamin C gjør stoffet mindre giftig for kroppen din. På samme måte, ved å ta vitamin A tilskudd, kan du øke effektiviteten av stoffet.

Fakta om mat og ernæring for barn

Fakta om mat og ernæring for barn


Ernæring eller helse verdien av mat, er et komplekst tema, men det er en viktig en for barna å forstå. Maten de spiser fungere som drivstoff for deres kropper og sinn, så de trenger en jevn tilførsel av sunn mat for å føle og yte sitt beste. For barna å gjøre sunne valg, de må forstå noen grunnleggende fakta om mat og ernæring.

Frokost er viktig

Frokost er det mulighet for barna å fylle drivstoff kroppen sin etter en lang natt med ingen mat. Frokost gir barna mer energi, som kan hjelpe dem å fokusere og gjøre det bedre på skolen, gjøre sunnere matvalg hele dagen og opprettholde en sunn vekt. KidsHealth.org sier at noen frokost er bedre enn ingenting, men en sunn frokost som inkluderer magre proteiner og komplekse karbohydrater (dvs. melk og kornblanding eller en vaffel med peanøttsmør) gir barna med nødvendige vitaminer og mineraler som kan ikke gjøres opp i Resten av dagens mat.

Holde seg hydrert

Mer enn halvparten av kroppsvekten kommer fra vann. Nesten alle kroppens funksjoner avhenger av vann, så vel, fra å få nok oksygen til å fordøye maten. Kroppen får dette vannet fra alle væsker barna drikke, samt mat med høyt vanninnhold, som agurker og meloner. Nipper vann hele dagen og drikker mer når svett eller når været er varmt kan hjelpe barna unngå dehydrering, noe som kan føre til treghet.

Hoppe over måltider er en dårlig idé

Det finnes en rekke grunner til at barn hopper over måltider, inkludert mangel på tid til å spise (spesielt om morgenen), et ønske om å gå ned i vekt, og en tro på at hvis de hopper over et måltid de kan spise hva de vil på den neste. Hoppe måltider hjelper ikke barna gå ned i vekt, og kan føre dem til å bli så sulten at de overspise eller gjøre dårlige matvalg ved neste måltid. Det fratar også kroppene deres av drivstoffet de trenger for å produsere energi, noe som kan føre barna til å føle seg sliten eller syk.

Koffein kan være en nedtur

Koffein er et sentralstimulerende som kan finnes i mange matvarer og drikkevarer, som for eksempel sjokolade og mange brus. En liten mengde koffein kan gi barna en boost av energi og våkenhet, ifølge KidsHealth.org, men de øker er kortvarig. For mye koffein kan gjøre barna nervøs, føre dem til å ha problemer med å sove, og kan også føre til kvalme eller hodepine. Koffein fungerer også som et vanndrivende, noe som betyr at det fører til at kroppen mister vann, noe som gjør det vanskeligere å holde seg hydrert.

Ernæring for Kjemoterapi Side Effects

Kjemoterapi narkotika brukes til å behandle kreft inkluderer kraftige ingredienser som wreak ødeleggelse på friske celler mens drepe kreftceller. De fleste kjemoterapi narkotika har kortsiktige bivirkninger som inkluderer kvalme, hårtap og leddsmerter, alle forhold som fører til dårlig ernæring på grunn av tap av appetitt. I tillegg er kroppens evne til å utnytte friske næringsstoffer kompromittert. Se etter måter å inkludere matvarer og kosttilskudd som bidrar til å erstatte tapt næring fra kjemoterapi bivirkninger.

Te

Lage te fra ingefær, fennikel eller karve for å forebygge kvalme.

Kalorier

The National Cancer Institute anbefaler at pasienter med kjemoterapi bivirkninger bør konsentrere seg om å ta inn så mange kalorier som de kan og for å inkludere mat med høyt protein, som kjøtt og meieriprodukter.

Blod

Hold blodet telle opp ved å ta kosttilskudd høy i B12, som for eksempel bete juice eller haileverolje, for å holde fra å bli blodfattig.

Regularitet

Unngå diaré, en vanlig bivirkning av kjemoterapi behandlinger, ved å begrense mengden av fettinntaket.

Forbered

Hamstre med høy-kalori, sunn mat som du liker før du mottar kjemoterapi, slik at du vil ha mat tilgjengelig og slipper å forholde seg til shopping.

Ernæring mål i Hjertesvikt

Ernæring spiller en viktig rolle når det gjelder å utvinne fra hjertesvikt. Når hjertesvikt oppstår, reduserer hjertemuskelen mengden blod som pumpes til kroppen din. I sin tur, holder kroppen din på å salt og vann, hjertet slår raskere og forstørrer. Fluid vil begynne å bygge opp, og du vil begynne å føle seg svak og andpusten. Opprettholde en sunn ernæring ved å ha et sunt kosthold kan hjelpe til med å håndtere hjertesvikt.

Natrium og Thiamin

Et høyt natrium nivå øker nivået av væskeretensjon og hever blodtrykket, noe som øker risikoen for å ha komplikasjoner med hjertesvikt. Du kan redusere nivåene av natrium ved å unngå lunchmeat, frosne middager og hermetisert supper, som alle er høy i natrium. En mangel på tiamin kan bidra til retensjon av natrium. Ved å ta kosttilskudd eller spiser thiamin rik mat, som fisk, fjærfe, peanøtter, erter, bønner og helkorn, kan du hjelpe kroppen din med å opprettholde passende natrium nivåer.

Magnesium

Magnesium er viktig for helsen til benet, vev og organer i menneskekroppen. Magnesium opprettholder et sunt hjerterytmen, og støtter immunsystemet. Hvis du lider av hjertesvikt, kan det hende du har lave nivåer av magnesium. Kongestiv hjertesvikt reduserer nivået av magnesium i blodet ved å tappe mineral. Mange pasienter som er på diuretika eller blodtrykket medisiner også lider av magnesiummangel. Du kan øke dine nivåer av magnesium ved å spise sjømat, nøtter, havregryn, soyabønner, og har lite fett meieriprodukter.

Kalium

Kalium er et annet næringsstoff som kan senkes ved medikamenter og redusert på grunn av kongestiv hjertesvikt. Når kalium nivåene er lave, kan blodtrykket stige og legger stress til hjertefunksjon. Forbruker matvarer som har kalium, for eksempel frukt og grønnsaker, bønner og fisk kan bidra til å redusere belastningen på hjertet.

Hensynet

Selv om ernæringsmessige mål er viktig for hjertesvikt pasienter, bør du inkludere daglig mosjon inn i din nye diett for å opprettholde hjerte helse. Moderat trening gjør hjertet sterkere og kan redusere stress, forbedre sirkulasjonen, senke blodtrykket og fremme sunn vekttap. En lege vil trolig bestille en hjertestresstest for å finne ut hvordan ditt hjerte responderer på trenings å riktig bestemme hvilken aktivitet er sunt for deg.

Advarsel

Du bør snakke med legen din hvis du har en vektøkning på tre eller flere pounds eller lider av hevelse i hender, føtter eller ankler.

Kosthold og ernæring for SVT

Kosthold og ernæring for SVT


Supraventrikulær takykardi, eller SVT, kjent mer vanlig som takykardi, er et hjerte tilstand der en uregelmessig og rask hjerterytme er forårsaket av en unormal elektrisk signal i de nedre hjertekamrene. Episoder, men ikke livstruende, kan vare i noen sekunder eller flere timer. SVT-episoder kan være svært ubehagelig for deres lider, og symptomene er ofte feilaktig som et hjerteinfarkt. En rekke endringer i kosthold og ernæring kan hjelpe deg å kontrollere episoder, særlig fjerning av visse trigger stoffer som koffein.

Koffein

Koffein er den vanligste årsaken til SVT. Redusere eller fjerne helt koffein rike stoffer fra kostholdet ditt, inkludert te, kaffe, sjokolade og brus. Selv koffeinfri drikker inneholder spor av koffein og bør reduseres eller fjernes fra kostholdet ditt hvis SVT-episoder vedvarer. Selv kjent som en av de viktigste utløsere av SVT, trenger du ikke å kutte koffein helt fra kostholdet ditt. Du kan fortsatt nyte en og annen kopp te eller kaffe, men skal gjøre det i moderasjon.

Mat og drikke for å unngå

En rekke andre matvarer har også blitt tilskrevet utløsende SVT-episoder. Redusere eller fjerne inntaket av bearbeidede karbohydrater for å kontrollere tilfeller av SVT. Stoffer som poteter, hvitt brød, sukker-baserte ørkener og brus bør tas i begrensede mengder, mens du kan velge å fjerne dem helt. Du bør starte en matdagbok og registrere de ulike effekter forårsaket etter inntak av visse stoffer, som hver person er berørt på ulike måter.

Mat og drikke du bør spise

Øk inntaket av høy-fiber komplekse karbohydrater for å hjelpe kontroll SVT-episoder. Fullkorn er lett introdusert til dietter, som, for eksempel, kan du erstatte den vanlige hvit ris og spagetti med sunnere fullkorn alternativ. Grønnsaker spises rå, belgfrukter, frukt og kjøtt all hjelp når bekjempe forekomster av SVT. Vegetarianere kan ta en tilfredsstillende protein nivå ved å forbruke i overkant av tre porsjoner med rå belgfrukter i uken. Bønner, linser og belgfrukter er vanlige proteinrike stoffer i vegetarisk kosthold.

Andre stoffer du bør spise

Magnesium-rik mat kan også hjelpe med SVT. Disse inkluderer mandler og andre nøtter, spinat, linser, løk, fersken, appelsiner, erter, bønner og agurker, blant andre. Hvis du finner ut at du ikke er i stand til å introdusere nok magnesium i kostholdet ditt, bør du vurdere å ta magnesium tilskudd. Som med alle andre kosttilskudd endringer, holde et notat av hvordan du reagerer på forskjellige stoffer.

Ernæring for elementære Kids

En næringsrik diett hos barn ikke bare fører til livslang sunne matvaner, men legger grunnlaget for en sunn livsstil. Barn som har riktig ernæring er bedre i stand til å fokusere og lære i skolen. Dette fører til høyere testresultater, bedre skolegang og forbedret oppførsel totalt. Her er noen måter å innlemme sunn mat inn i barnets dag fra frokost til middag.

Expert Insight

Holde mat-pyramide retningslinjer fastsatt av US Department of Agriculture (USDA). For eksempel bør barn mellom 6 og 11 får så mange frukter og grønnsaker i sitt daglige kosthold som mulig.

Sett litt moro på sitt plate ved å variere grønnsaker og gjør veggie parti av platen som farge som mulig. Stokk med morsomt tema og tilordne uttrykket "fokus på frukt" til barna for å hjelpe dem å huske å spise frukt.

Innlemme hele korn inn i et barns kosthold. Faktisk bør i det minste 50 prosent av de korn barn spise være hele korn, i henhold til USDA. Velg flere grove kornvarer versus multi-korn, som det tidligere har flere næringsstoffer.

Unngå raske matvarer og i stedet gi barn magert kjøtt, inkludert fjærfe og fisk. Serve kjøttet bakt, stekt eller grillet snarere enn stekt. Barna får oljer kroppene deres krever fra å spise fisk og nøtter.

Potensiell

La barna til snack på frukt og grønnsaker når de vil, men har dem spørre deg om tillatelse til å snack på noe annet, ifølge et tips sitert i "Spis Dette Not That! For Kids" av David Zinczenko og Matt Goulding. Barn liker å knaske på ting som knase. Tenk serverer rosenkål rå snarere enn kokt, da dette vil gi en ekstra crunch til grønnsaks (Se Resources.).

Barn drikker melk enten av glass eller i frokostblanding. Bruk denne muligheten til å gi dem fett-fri eller lav-fett melk. Det kan være en ervervet smak for barna, men etter et antall porsjoner de ikke vil gå glipp av helmelk.

Advarsel

Forbli proaktiv når undervise barna om ernæring. Barn blir bombardert med TV-reklame rettet mot deres demografiske for matvarer, inkludert fast-food, sukkerholdige frokostblandinger og fruktjuice med sukker nivåer tilsvarende brus. Ikke la disse meldingene være den eneste retningen barnet ditt får når det gjelder ernæring.

Fordeler

Gjør det til en vane å aldri hoppe over frokost uansett hvor travle morgener før skolen kan være. Dine barn vil være mer våken på skolen og vil sannsynligvis ha bedre test tar evner på grunn av de næringsstoffene de forbruker ved frokostbordet.

Barn som spiser frokost spiser mer kalorier på en dag sammenlignet med barn som hopper over måltidet. Men fordelene oppveier de negative.

Frokost eaters, for eksempel, får mer av de næringsstoffene de trenger for et sunt kosthold, inkludert kalsium, fiber og andre mikronæringsstoffer. Barn som spiser frokost er også mindre sannsynlig å snack på fet mat, som for eksempel pommes frites og brus og har en tendens til å konsumere mer frukt, grønnsaker og melkeprodukter.

Barn som savner frokost er usannsynlig å kompensere for tapte næringsstoffer i løpet av dagen. Dessverre, flere barn hopper over frokosten enn noen andre måltid, ifølge en 2005 studie sitert i "Spis Dette Not That! For barn." Flere jenter enn gutter hoppet over frokost i den undersøkelsen.

Barn som hopper over frokosten er mer sannsynlig å utvikle skadelige vaner, som å røyke eller drikke alkohol. Dette er fordi kroppen fortsatt craves næringsstoffer selv om du ikke tar dem på, som etterlater et barn følelsen misfornøyd etter et måltid. Som et resultat, kan et barn forsøker å tilfredsstille det suget med tomme kalorier eller ved å stille vanedannende adferd.

Snack Wisdom

Fokuser på å spise mat med mer ernæringsmessig verdi stedet konsentrere seg om å konsumere mindre mat helt. For eksempel, småspising på popcorn er en legitim måte å øke hel-korn forbruket i barn, så lenge snack ikke blir kvalt i smør og salt. Popcorn eaters har et høyere inntak av fiber og fullkorn versus folk som unngår denne snack, ifølge en studie sitert i "Eat Dette Not That, for Kids. '

Barn trenger ikke å kutte sjokolade ut av deres snacking, heller. Mørk sjokolade er lastet med antioksidanter og litt fiber. Usaltet nøtter er et annet snack som også er en kilde til energi. Husk å holde porsjonsstørrelser moderat når snacking.

Forklaring av ernæring av vitaminer til barn

Forklaring av ernæring av vitaminer til barn


En CNN rapport i august 2009 som sier at 70 prosent av barna lider av vitamin D-mangel har plutselig skiftet mer fokus på barnets ernæring. Lære barn viktigheten av vitaminer, som kan fås fra kosten alene, er nøkkelen til å sikre ikke bare en sunnere barndom, men også en bedre voksenlivet.

Vitamin A

Barn, spesielt preteens og tenåringer, er bevisst om deres hud. Fortell dem at det å spise mat som inneholder vitamin A (som gul-og oransje-farget frukt, egg, lever og befestet melk) er en fin måte å holde huden sunn og glødende. Du kan også fortelle dem hvordan de kan forbedre sin visjon og unngå nattblindhet ved å forbruke vitamin A.

Vitamin B

Barn er fascinert av vitenskapen bak kroppslige funksjoner og prosesser. Benytt deg av dette faktum, og forklare dem hvordan maten brytes ned til små partikler og absorberes i kroppen ved hjelp av vitamin B. Vitamin B hjelper også nervesystemet i produksjonen av oksygen bærer røde blodlegemer. Oppfordre barna til å spise hele korn, fjærkre og grønne grønnsaker for å få deres vitamin B.

Vitamin C

Sitrusfrukter er ikke bare velsmakende, men også rik på vitamin C. Gi barnet ditt en appelsin eller cantaloupe og informere henne hvordan det vil hjelpe henne tannkjøttet fra blødning og gi henne sterkere bein.

Vitamin D

Fortell barnet hvordan han kan miste en tann eller bryte hans ben lettere når han faller om kroppen hans er mangelfull i vitamin D. solskinn vitamin er produsert av kroppen i sollys og kan fås fra befestet melk og korn, lever og egg plomme. Oppmuntre barnet til å leke i solen i minst 15 minutter hver dag.

Vitamin E

Forklar barnet ditt hvordan kroppen er bygd opp av bittesmå celler og hvordan disse cellene er beskyttet av vitamin E. Det hjelper også lage røde blodlegemer. Vitamin E kan fås fra hele korn, grønne grønnsaker og nøtter og frø.

Vitamin K

Fange barnets interesse ved å bringe sin oppmerksomhet til det faktum at blodet slutter å renne og blodpropp i løpet av minutter etter et blåmerke eller kuttet. Fortell ham hvor viktig vitamin K er til dette formålet. Vitamin K hjelper også å holde skjelettet sterkt. Selv om kroppen kan lage vitamin K, kan det også fås fra melk og melkeprodukter, soyaolje og brokkoli.

Ernæring for lav nyrefunksjon Pasienter

Nutrition er et svært viktig aspekt ved administrasjon av nyresykdom. Nyresykdom dietter er vanligvis lav på protein og nøye kontrollere mengdene av natrium og fosfor som er konsumert. Fordi noen matvarer må bli eliminert fra kostholdet eller spist i begrensede mengder, å få riktig mengde kalorier, kan protein, fett og karbohydrater være vanskelig. Forstå ernæringsmessige prinsipper kan hjelpe nyresykdom pasienter ta bedre mat valg.

Kosthold planlegging

Leger og dietitians kan arbeide med nyresykdom pasienter for å planlegge en diett som vil sikre tilstrekkelig næringsinntak. Individuelle diett planer vil være basert på resultatene fra laboratorietester som måler nyrefunksjonen. Leger kan bestille en nyrefunksjon panel og urinanalyse for å bestemme nivåer av natrium, fosfor og kalium i blodet og protein og albumin i urinen. Mild nedsatt nyrefunksjon kan bare kreve minimale begrensninger, mens avansert nyresykdom kan kreve strenge restriksjoner på mengden protein, natrium, kalium, fosfor og væske som kan forbrukes.

Mat Kilder

Fordi folk med nedsatt nyrefunksjon må begrense mengden protein de forbruker, kan det være vanskelig å få riktig antall kalorier hver dag. Folk som er på proteinfattig diett bør være å få mest mulig ut av sine kalorier fra komplekse karbohydrater som hele korn brød. Dette vil bidra til å redusere inntak av protein og unngå konsekvensene av å konsumere for mye fett. Registrerte dietitians kan arbeide med nyresykdom pasienter for å finne ut hva riktig nedbryting av proteiner, fett og karbohydrater bør være basert på nyrefunksjonen og vekt.

Restriksjoner

Mat restriksjoner vil være basert på nåværende nyrefunksjonen og spesielle behov. Natrium inntak kan reduseres ved å unngå bearbeidet mat, supper, hermetisk mat, frosne forretter, brød og brus. Fosforinntak kan reduseres ved å unngå melkeprodukter, brus, mais, poteter og sjokolade. Protein begrensning kan innebære å spise bare små mengder biff, fisk, svin og fjørfe.

Spesielle hensyn

Det er mange spesielle hensyn ved planlegging av ernæring for pasienter med lav nyrefunksjon. Dietter som er lav i protein kan forårsake svikt i enkelte vitaminer og mineraler, så vel som noen av de essensielle aminosyrer. Avansert nyresykdom og en lav-protein diett kan også føre til mild underernæring. Medisinske tilbydere kan anbefale at en multivitamin eller daglig tilskudd tas for å motvirke effektene av lav-protein diett. Nyresykdom pasienter bør aldri ta kosttilskudd eller vitaminer uten å konsultere med sin lege. Pasienter som har nyresykdom og diabetes trenger spesiell oppfølging for å sikre at deres nyresykdom og blodsukkernivået kan kontrolleres med riktig ernæring.

Ernæring for Riktig nyre-funksjon

Ernæring for Riktig nyre-funksjon


Riktig nyrefunksjonen er avgjørende for menneskers liv. Nyrer fjerne avfall fra blodet, slipper viktige hormoner og hjelpemiddel i blodtrykket. Ernæring spiller en viktig rolle i måten nyrer fungere fordi alt du putter i kroppen din som ikke er nyttig, må nyrene slutt fjerne. Overarbeidede nyrer er i faresonen for nyresykdom og total nyresvikt. Det er flere elementer du kan legge til eller fjerne fra kostholdet ditt for å opprettholde riktig nyrefunksjon.

Natrium

Unngå natrium for å hjelpe nyrer fungere skikkelig. Høye natrium dietter fører til høye blodtrykket hos pasienter med normalt blodtrykk. I de pasientene som naturlig har høyt blodtrykk, kan det gjøre deres forhold enda vanskeligere å behandle. Det første trinnet er å unngå bordsalt helt. Så gjør en innsats for å oppsøke lav natrium matvarer når du kan. Salte snacks og bearbeidet kjøtt som skinke og bacon inneholder høye nivåer av natrium og bør unngås.

Kalium

Du bør også unngå kalium for riktig nyrefunksjon. Selv om nervene og musklene trenger kalium å jobbe, kan høyt kaliumnivå hindre gjør musklene svake. Hjertet, en veldig viktig muskel, kan bremse eller stoppe fra virkningene av for mye kalium. Nyrer fjerne overflødig kalium fra blodet når de fungerer som de skal og overdrive det med kalium kan overarbeid nyrene. Begrense appelsiner, poteter og tomater hvis du ser på din kalium inntak.

Vann

Drikker masse vann er avgjørende for sunn funksjon av de fleste av kroppens organsystemer. Nyrene trenger vann for å bidra til å fjerne avfall fra blodet. Hvis kroppen din er dehydrert, kan avfallet danne smertefulle nyrestein som må passere gjennom urinrøret for å gå ut kroppen din. Drikker masse vann hindrer også urinveisinfeksjoner, som kan føre til nyre infeksjoner hvis de blir verre. Du kan forbedre nyrefunksjonen din ved å drikke mye vann.

Fosfor

Fosfor er et mineral som bein trenger å holde seg sterk. Friske nyrer vil holde nivåene av fosfor i blodet fra å komme til høy. For mye fosfor i blodet kan overarbeid nyrene og føre til nyresvikt. Når nyrene slutter å virke, fosfor nivåer får enda høyere og gjøre bein svake og sprø. For å unngå for mye fosfor, bør du begrense meieri og mutter inntak. Brus er også fulle av fosfor og bør unngås også.

Røyking

Tallrike studier har vist at sigaretter er farlig for nesten alle aspekter av din helse. Nyrene er ikke annerledes. Røyking øker blodtrykket, noe som setter deg i fare for nyresykdom og fiasko. Røyking har også vært knyttet til nesten alle slags kreft, inkludert nyrekreft. Ikke røyk, og unngå andre røyk så mye du kan.

Måter å fremme helse sikkerhet og ernæring i barnevernet

Måter å fremme helse sikkerhet og ernæring i barnevernet


Fedme i Amerika har blitt et stort problem blant unge mennesker, ifølge US Department of Health and Human Services, administrasjon for barn og familier, Child Care Bureau. Fedme rammer ni millioner barn mellom 6 og 19. Forekomsten av fedme har tredoblet hos barn 6-11 år siden 1970. tillegg mange foreldre og omsorgspersoner er avhengige av barnevernet. Således er det et behov for å fremme helse og sikkerhet ernæring i barnets hånd.

Del Meny og matlaging

Angela Owens av National Childcare Accreditation Council påpeker at barnepass leverandører kan fremme helse sikkerhet og ernæring ved å involvere barna i menyen og maten forberedelsesprosessen. Denne teknikken gir barn mulighet til å øve litt autonomi i valg av mat, lære hva som er i forskjellige retter og oppdage hvordan de skal håndtere mat trygt. Medhjelperen kan gjennomføre ulike aktiviteter for dette formålet, for eksempel at barna designe layout og stil på en meny gjennom en kunst og håndverk prosjekt.

Gi opplæring

Barn har utilstrekkelig helse sikkerhet og ernæring delvis fordi barnepass leverandører ikke alltid har helse sikkerhet og ernæring trening. Ledere av barnehager kan fremme helse sikkerhet ved å gi pedagogiske klasser for arbeidere. Ansatte kan deretter bruke det de lærer i løpet av sine skift. Denne treningen trenger ikke å være begrenset til arbeidstakere, men. Lokalene kan også trene foreldre og andre omsorgspersoner gjennom klasser eller pedagogiske medier barn ta med hjem.

Utdanne om ernæring etiketter

Barn er fortsatt å utvikle leseferdigheter når de er i barnepass. Tilbydere kan dra nytte av dette og design aktiviteter for å lese ernæring etiketter. For eksempel kunne de ha studenter finner etiketter med melk som en ingrediens. Omsorgspersoner kan også innlemme matematiske leksjoner ved å ha studenter dele mat i porsjoner i henhold til de serverer anbefalinger om ernæring etiketten.

Host utdanningsprogrammer og Trips

The US Department of Health and Human Services forklarer at hagearbeid kan lære elevene om ernæring ved å involvere dem i hele næringsproduksjonsprosessen. Martin Luther King Jr Middle School of Berkeley, California, er en modell av en skole med et slikt program. Barn forberede jord, plante frø, vannplanter og høste frukt og grønnsaker. Hvis et barn omsorg anlegget ikke har plass eller penger til et program som dette, kan leverandører fortsatt ta barn på ekskursjoner til lokale gårder eller tilvirkningsanlegg slik at barna kan lære hvordan maten vokser og er forberedt.

Byråer som leverer informasjon om ernæring for barn

Byråer som leverer informasjon om ernæring for barn


Ernæring informasjon kan være forvirrende, så slå til en pålitelig kilde for å finne ut hva den beste ernæring informasjon er for utvikling av barn. Byråer som leverer informasjon leverer ofte ressurser som undervisning og interaktive materialer slik at materialet kan være morsomt og passer for barn.

USDA

The United States Department of Agriculture har en kampanje som heter "Spis Smart, Play Hard». Med oppskrifter, menyer og måltid planlegging tips, ideer er ikke vanskelig å komme med for foreldre. Seksjoner på porsjonskontroll, shopping, og motivasjon støtte arbeidet med å ta bedre valg. Aktivitet ark og bokmerker foreslå frokost og snack ideer i et barnevennlig format, mat og måltider valgt er alle basert på "My Pyramid for Kids" grafikk, en annen føderale initiativ av USDA. Revidert og fargerike "My Pyramid" demonstrerer hva forholdet mellom mat barna bør spise med smale striper som representerer matvarer som bør spises mindre og bredere striper for matvarer som bør spises oftere.

American Heart Association

The American Heart Association arbeider spesielt for å bekjempe fedme og utvikle sunne matvaner. Det løse problemet ved å prøve å gi de mest nødvendige anbefalinger, med forslag som gjør det lettere for barna å spise godt. Lavbudsjetts sunn mat, tips for kresen eaters og mat-på go-tips. Den gir informasjon om hva en del størrelse egentlig ser ut slik at barna og foreldrene er i stand til å gjenkjenne nøyaktig hva en anbefalt mengde mat ser ut, i stedet enn underslår og overspising.

FNS

Mat og ernæring tjenester, en avdeling av USDA, implementerer Woman, spedbarn og barn (WIC) program, som bruker føderale midler for å gi ernæring utdanning og næringsrik mat til kvinner som er gravide eller har barn under 5. Selv om Programmet er kun tilgjengelig for familier anses lav inntekt, kan det være en verdifull ressurs for dem som kan bruke informasjon om og økonomisk bistand for å mate barna sine godt.

NIH

The National Institutes of Health bruker mat guide pyramide for å generalisere til seks raske forslag, med lenker til relaterte ressurser og et medisinsk leksikon. Online leksjoner om å lese ernæring paneler, med kategorier for matvarer som er bra for deg, bra i moderate mengder, eller bør sjelden spises er gitt gjennom NIH sin nasjonale hjerte, lunge og blod Institute. Dens grunnleggende om lav-fett diett og vektkontroll er forenklet nok til at selv eldre barn kan absorbere informasjonen.

Om Cambridge kosthold ernæring

The Cambridge Diet er kontroversielt, men vil føre til vekttap hvis de følges riktig. Noen vise Cambridge Diet som et supplement pyramidespill, mens andre ser det som en disiplinert diett plan som kan føre til bærekraftig vekttap. På grunn av den alvorlige kalorirestriksjon, er dietten rettet mot folk med en betydelig mengde av vekt å tape.

Om Cambridge Diet

Ifølge den seks-trinns program skissert på Cambridge Diet nettstedet, følger du en lav-kalori regime for de to første trinnene ved å spise 400 til 1000 kalorier i minimum 4 uker. Under det første skrittet, forbruker dieter store mengder vann og tre Cambridge Diet måltider bestående av smoothies og måltid barer. Det andre trinnet er det samme som før, men du kan spise grønnsaker og proteinrik mat som kylling bryster.

For det tredje trinnet, du spiser 1000 kalorier i form av to Cambridge Diet måltider samt matvarer anbefalt av en ernæringsfysiolog (for eksempel hel-hvete pasta, salat, frukt og egg). Det fjerde trinnet har en 1200-kalori inntaket med et bredere spekter av mat alternativer pluss Cambridge Diet måltider. Det femte trinnet er 1500 kalorier med et bredere utvalg av mat valg som skissert av Cambridge Diet rådgiveren. Det siste trinnet fokuserer på å opprettholde vekttap ved å gjøre riktige valg av mat. Mens du er på diett, du kjøper og spiser en serie kosttilskudd i form av barer, smoothie mikser og rister.

Betraktninger om ernæring

Dersom programmet er fulgt, kan du motta alle vitaminer og mineraler til tross for lavt kaloriinntak. De kosttilskudd inneholder alle nødvendige næringsstoffer, men kommer til en høy prislapp, og noen vil hevde, i en uappetittlig skjema. Selv om de siste fire trinn gir et bredere spekter av mat, må du være villig til å forplikte seg til en diett av litt variasjon for de to første trinnene, eller de første 4 ukene, av planen. Dietten er også svært lav i kalorier og bør ikke bli sett på som en livsstil.

Programmets siste trinnet av "vedlikehold" er like viktig som de første fem. Mens de første fem er kalorifattig, det siste trinnet, som ikke har noen kalori restriksjoner, prøver å innpode gode kostvaner som kan gjennomføres over etter dietten ender. Mens kosthold gir en oversikt over hva som er akseptabelt å spise, når dietten er over, må du være forberedt på å gjøre bedre mat valg for å holde vekten av.

Advarsel

Programmet er kostbart: £ 1 av havre, tilgjengelig på dagligvarebutikker for $ 3, kan kjøpes på nettet for $ 25 på den amerikanske Cambridge Diet hjemmeside. Tolv ernæring barer koster $ 33,65 (se Ressurser for flere priser). Disse kosttilskudd, men er avgjørende for å holde næringsnivået høyt. Dermed må alle som velger å følge dietten være villig til å bruke store pengesummer. I tillegg kan en lav-kalori diett føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus, uavhengig av hvor mange kosttilskudd er konsumert. Kroppen må ha en god tilførsel av glukose, eller energi, som finnes bare i kalorier.

I boken "The Straight Scoop Om Slanking," forfatter Sharon Greene Patton forklarer at de som gjennomgår Cambridge Diet (et program som ikke anbefales av forfatteren) rådes av FDA for å ha forsvarlig tilsyn av en lege. Selv om den britiske versjonen av dietten mandater en lege samtykke, den amerikanske versjonen av programmet bare gir veiledning og et nettsted der kosttilskudd kan kjøpes. Fordi den amerikanske versjonen ikke er så begrenset som den britiske versjonen, amerikanere følge dietten bør planlegge nøye for å sikre at deres ernæringsmessige behov blir møtt.

Ernæring plan for å utvikle Abs

Ernæring plan for å utvikle Abs


I en verden av fitness, six-pack abs er den ultimate markør for en meislet kroppsbygning. Men å få mage definisjon handler ikke bare om hva som skjer i gym --- det handler også om hva som skjer på kjøkkenet. Uten riktig ernæring plan for å eliminere magen fett, vil ikke mengden crunches eller skrå vendinger gi synlige magemuskler. Enten målet ditt er en tonet mage eller rislende six-pack, som følge av riktig kosthold er nøkkelen.

Protein

Utvikle din abs innebærer å miste kroppsfett samtidig bevare muskel --- og ingenting hjelper denne prosessen mer enn protein. Ifølge Vince delmonte, personlig trener og forfatter av "No-Nonsense 6 Pack," protein betyr mer enn hjelpe deg å bygge en muskuløs midsection: Det også holder deg mett lenger enn karbohydrater gjør, og det er den minst sannsynlige av alle makro næringsstoffer for å ende opp lagres som kroppsfett. For å dra nytte av protein, senter din diett på magre kilder som tunfisk, skinn kylling bryst, lav-fett cottage cheese, eggehviter og redusert fett melk.

Karbohydrater

Karbohydrater er kroppens primære energikilde, men når det gjelder å utvikle din abs, visse kilder er bedre enn andre. Raffinerte karbohydrater --- spesielt hvitt mel og sukker --- tendens til å være lite næringsstoffer, men høy i kalorier, noe som bidrar til fett gevinst og gjør deg mer utsatt for overspising. Å miste nok kroppsfett å avsløre din abs, stokk med minimalt bearbeidet komplekse karbohydrater: havregryn, brun ris, hel-hvete brød og hele korn korn. Frukt og grønnsaker er også sunne kilder til karbohydrater for å inkludere i ernæring plan. Unngå hermetisert frukt pakket i sukkerholdige sirup, og være skeptisk til grønnsaker tilberedt med høy-kalori sauser eller marinader.

Fett

Selv om fett er det mest kaloririke makronæringsstoffet, det holder også deg mett lenger enn karbohydrater eller protein gjør, slik at du er mindre sannsynlig å gi etter for slankeødeleggende cravings. Å miste kroppsfett og avsløre din abs, komponere 20 til 30 prosent av hvert måltid med "sunn" enumettet og flerumettet fett: olivenolje, mandler, linfrø olje, fiskeolje og avokado.

Natrium

Salt er beryktet for å forårsake kroppen din til å beholde "subcutaneous væsker" --- en effekt bedre kjent som vann oppbevaring. Selv om du kommer til en lav nok kroppsfett nivå for å se dine magemuskler, for mye natrium kan føre til oppblåsthet, skjule din muskeldefinisjon og bekjempe din fremgang. Begrense forbruket av high-natrium matvarer som chips, hermetisk mat, popcorn, gatekjøkken og salte krydder. I stedet for å legge bordsalt til maten, anbefaler autorisert trener Herve Duchemin bruke hvitløk, hot saus, pepper og flavorful krydder.

Vann

Ingen abdominal-definere ernæring plan ville være komplett uten vann - og mye av det. Vann holder deg hydrert, rødming avfall ut av systemet og sikre alle kroppens funksjoner kjøre jevnt --- inkludert stoffskiftet, slik at du effektivt kan forbrenne fett. Det hjelper også kvitte kroppen for overflødig natrium slik at abs ikke forblir skjult under et oppsvulmet lag av vev. Åtte glass vann om dagen er standard anbefaling, men når du utvikler abs, mål for en gallon. Utstyr deg med en vannflaske og nippe hele dagen lang.

Måltid Timing

Hvor ofte du spiser er også en integrert del av å utvikle dine magemuskler. Snarere enn å holde seg med de vanlige tre måltider om dagen, delt opp matforbruket i fem eller seks mikro måltider. Hyppig spising holder sulten i sjakk, og det også lar kroppen brenne energi mer effektivt. Ved å spise flere mindre måltider, vil du ikke bli å lagre fett fra de overflødige kalorier i en super-size måltid. Resultatet er redusert kroppsfett og større abdominal definisjon.

Hvordan beregne Ernæring Mål for Weight Loss

Beregne ernæring mål for vekttap er et tall spillet. Enkelt sagt, for å gå ned i vekt, må du bruke, gjennom normal aktivitet eller trening, mer kalorier enn du tar inn. Ved å bestemme hva du trenger for å opprettholde vekten, kan du tenke ut en plan for å nå din vekt-tap mål ved å øke aktivitetsnivået ditt, begrense kaloriinntaket eller en kombinasjon av de to.

Hvordan beregne Ernæring Mål for Weight Loss

Trinn for å beregne vekttap

•  Bestem dine vedlikeholdsbehov. Finn ut hvor mange kalorier kroppen din trenger for å opprettholde sin nåværende vekt. Bruk en online kalkulator ved å koble din nåværende vekt, høyde, alder, kjønn og aktivitetsnivå.

i å definere kalorier, 3500 er lik en kilo kroppsvekt. For å miste en kilo kroppsvekt per uke, er det nødvendig å enten forbruke 500 kalorier mindre per dag eller brenne at mange gjennom aktivitet.

Sett en langtrekkende mål og bryte den opp i mindre trinn inntil du vet hva som kreves på en dag-til-dag basis. Miste 48 pounds i et år ved å redusere antall kalorier du forbruker (eller brenne dem) med 3500 kalorier per uke.

Du trenger å vite hvor mange kalorier du forbrenner. Følgende Beregningene er basert på en 155-kilos person utfører aktiviteter for en time. Tilsett ca 100 kalorier forbrent per time for hver 25 pounds av kroppsvekt over 155. Trekk fra 100 for hver 25 pounds under det: Low-impact aerobic, 352; high-impact aerobic, 493; sykling lys (mindre enn 10 km / h), 281; sykling rask (20 mph), 1126; calisthenics (push-ups, sit-ups) lys, 317; calisthenics (push-ups, sit-ups) sprek, 563; rengjøring lett / moderat, 176; rengjøring tung / kraftig, 317
GO
kjører 5 km / h (12-minutters mile), 563; kjører 10 km / h (6-minutters mile), 1126.

Hold din diett de samme (vedlikeholds kalorier) og legge mengden av trening er nødvendig for å brenne av dine mål kalorier, eller opprettholde din nåværende aktivitetsnivå og redusere det nødvendige antall kalorier for å nå målet ditt.