Digidexo.com

kan allergi fremkalle tretthet

Kan Allergi bli kurert?

Allergiske reaksjoner kommer i mange former: nysing, rennende øyne og kløende utslett. Alvorlige allergiske reaksjoner kan føre til anafylaktisk sjokk og død. Selv om en kur for allergier ville være et stort medisinsk gjennombrudd, det er ikke en kur på dette tidspunktet. Det er skritt som kan tas for å minimere effekten av allergi.

Outgrowing Allergi: Myte eller fakta?

Noen mennesker antar at barn vokser ut av allergier som de gamle. Dette gjelder spesielt med matallergier. Det er farlig å anta at du har vokst en allergi rett og slett fordi du ikke reagerer noe mer til maten. Hva får deg ingen synlige reaksjoner i dag kan føre til reaksjoner igjen i fremtiden. Sjekk med legen din før du drikker mat eller utsette deg selv for allergener som du tidligere har reagert på. Et mat kan være trygg å spise, men sjekk først.

Testing for Allergi

Hvis du legger merke til visse symptomer som tungpustethet, stram følelse hals, nysing, rennende øyne, eller et utslett, sjekk med legen din for å finne ut hva allergier du har. Legen din kan forskrive en ripe test for å innskrenke dine allergi triggere.

Minske Alvorlighetsgrad av allergisymptomer

Det finnes medisiner tilgjengelig for å hjelpe blokkere histaminer som gir allergiske reaksjoner. Allergivaksinering er en vanlig måte å minske reaksjoner på allergi over tid. Det er viktig å huske, at skuddet ikke vil kurere allergi. Andre medisiner kan være foreskrevet eller foreslått av legen din. Noen er tid utgitt, ment å bli tatt en gang om dagen for å avlaste generell pollen og sesongmessige allergier. Andre er hurtigvirkende i tilfelle av en uventet reaksjon.

Unngå Allergener

Hvis du har pollen allergi, sjekk pollen teller i området. Unngå å bruke omfattende mengde tid ute i rushpollen ganger. Pet dander er en annen vanlig allergi. Å vite på forhånd hvis noen har et kjæledyr vil forberede deg bedre for et besøk til huset deres. Sjekk ditt eget hjem. Allergener trives blant støv, tepper, utstoppede dyr. Hold huset rent, og lese etikettene før du kjøper såper og vaskemidler. Når du reiser, sjekk hoteller for mulige allergener som dunputer eller dyner. Kjemikalier som brukes til rene rom kan utløse astma, som kan røyke fra en tidligere beboer.

Emergency Forholdsregler

Avhengig av alvorlighetsgraden av allergi, kan legen forskrive adrenalin eller en annen type nødsituasjon allergi redning. Følg instruksjonene nøye, varsle familie og venner av dine allergier, og sørg for å ha medisiner med deg til enhver tid.

Hvis du fremdeles føler en tetthet i halsen, kan ikke puste, eller opplever uvanlige fysiske symptomer, kontakt lege umiddelbart.

Kan Allergi Årsak Håravfall?

Som blomstene begynner å blomstre og pollen begynner å fly på vinden, den uunngåelige snufsende og hostende av allergi vil begynne i bli hørt. Når folk flest tenker på allergi, tenker de på pollen, men det er mange andre allergener der ute som kan ha vesentlige virkninger på mennesker. Allergiske reaksjoner kan føre til et bredt utvalg av symptomer, inkludert hårtap.

Pollen og dander allergier

Inhalering eller inntak av pollen, støv og kjæledyr dander som rir med vind kan føre til en rekke symptomer fra en tett nese til rennende øyne. De kan også føre til elveblest eller utslett på huden, inkludert hodet. Hvis ripete, kan håret rundt utslett falle ut, men bør vokse når utslettet er borte.

Matallergi

Håravfall forårsaket av matallergi er oftest assosiert med hunder og katter, men mennesker kan også ha dette symptomet. Det er relatert til en utenfor utslett forårsaket av inntak av mat eller med bare kontakt med huden.

Kosmetisk Allergi

Kvinner som bærer masse hårspray, mousse eller annet hårpleie produkt kan finne håret faller ut hvis de er allergisk mot noen av innholdsstoffene i produktene. I dette tilfelle kan hårsekkene faktisk være å dø på grunn av kontakt med allergenet.

Alle naturlige ingredienser

Hårprodukter kan inneholde naturlige ingredienser som lavendel eller frukt ekstrakt for å gjøre produktet lukter bedre eller for sin fornyelse av hår. Personer med visse matallergier bør være klar over dette, og sørge for å undersøke ingrediensene før de tilfeldigvis utsetter håret til mulige allergener.

Kontakt Allergi

Enhver gjenstand kan muligens være et allergen, avhengig av kroppens reaksjon på å komme i kontakt med stoffet. Latex, metaller og plast kan forårsake allergi hos noen mennesker med et utslett som kan føre til hårtap.

Kan Allergi påvirke dine ører?

Kan Allergi påvirke dine ører?


Eksponering for allergener som forårsaker immunglobulin E (IgE) antistoffrespons i hele kroppen, noe som fører til kjemiske histamin utgivelser. Histamin forårsaker betennelse som resulterer i slimproduksjon, som fører til luftveisreaksjoner og ørebetennelser.

Betydning

Betente nesegangene, bihuler og luftveier føre til økt slim i de øvre luftveiene, forårsaker allergisk lunger, nysing, kløende, rennende øyne, pustevansker og ørebetennelser.

Funksjon

Eustachian rør fungere som dreneringsveier for mellomøret, men de er koblet til nese og hals, fylle med overflødig væske fra nese og luftveier allergisk lunger.

Effekter

Eustachian rør blir tilstoppet med væske og ikke klarer å drenere mellomøret. Dårlig drenering gjør at rusk, overflødig voks og slim for å sitte i mellomøret.

Potensiell

Overskytende væske i øret hulrom som følge av allergier gir et fuktig miljø som bakterier og virus trives. Bakterier og virus infiltrere øret, forårsaker øreinfeksjoner.

Forebygging / løsning

Barn med kroniske øre infeksjoner er vanligvis diagnostisert med allergi mot mat eller miljømessige sniffestoffer som for eksempel pollen og støvmidd. Antihistaminer og steroider lindre allergisymptomer, mens antibiotika behandle ørebetennelser.

Allergi Pathology

Allergi Pathology


Mange mennesker verden over lider av en allergisk reaksjon på et eller annet tidspunkt. Allergiske reaksjoner er immunsystemets reaksjon på et fremmedlegeme inn i kroppen. Kroppen reagerer på utenlandsk stoff, og reaksjonen kan ofte føre til ubehagelige symptomer. Under alvorlige allergiske reaksjoner, kan symptomene være livstruende.

Årsaker

Ifølge Merriam Webster, er patologi studiet av arten av sykdommer, og særlig av de strukturelle og funksjonelle endringer forårsaket av dem. En allergi er en reaksjon av kroppens immunsystem til en utenlandsk stoff. Immunsystemet produserer antistoffer laget av proteiner som beskytter kroppen mot fremmede stoffer som kan forårsake sykdom. Under en allergisk reaksjon, produserer kroppen protein antistoffer for en nondangerous fremmedlegeme. På en måte, behandler kroppen den ufarlige fremmedlegemer som noe som kan gjøre kroppen syk, selv om det ikke ville. Produksjon av antistoffer mot dette ufarlig fremmedlegeme utløser frigjøring av histamin, som induserer en allergisk reaksjon.

Symptomer

Symptomer på en allergisk reaksjon, avhenger av substans til hvilken kroppen reagerer. En allergisk reaksjon kan fremkalle en liten respons, så som rennende øyne, en tett nese og nysing, men det kan også fremkalle en betydelig reaksjon, kalt anafylaksi. Kroppens organer gå inn i sjokk, forårsaker kvalme, oppkast, blokkerte luftveiene, rask og svak puls, og mulig tap av bevissthet. Anafylaksi er livstruende.

Typer

Allergiske reaksjoner kan utløses fra en rekke kilder. Vanlige allergier omfatter pollen allergi, eksem (hudens reaksjon på kjemikalier i kremer, vaskemidler eller tekstiler), matallergier, insektstikk eller bitt eller allergi mot medisiner og rusmidler.

Behandlinger

For milde allergiske reaksjoner, er det flere medisiner tilgjengelig for å dempe symptomer som rennende øyne, tett nese og nysing, inkludert Claritin og Benadryl. For mer alvorlige eller kroniske reaksjoner, er immunterapi ganske populær. Physicians administrere skudd som inneholder små mengder av det rensede allergenet. Ved å utsette en pasient for allergenet med hensikt, vil immunsystemet vokse til å gjenkjenne allergen som en mild substans, og vil ikke reagere. Til slutt, for alvorlige allergiske reaksjoner, en EpiPen, en enkelt dose av adrenalin, vil redusere livstruende symptomer som hevelse i luftveiene.

Advarsel

Hvis du eller noen du kjenner begynner å kaste opp ustanselig, har problemer med å puste, har en rask, svak puls eller mister bevisstheten, ring 911 eller ditt lokale nødnummer umiddelbart.

Hva som forårsaker tretthet etter å spise et måltid?

Hva som forårsaker tretthet etter å spise et måltid?


Fordøyelse er en prosess som krever ytterligere blodtilførsel til magen og fordøyelseskanalen, noe som betyr at det er mindre blodtilførsel er tilgjengelig for hjernen. Det er derfor vanlig å føle seg litt sliten etter en time eller så etter at du spiser et måltid, men ekstrem tretthet etter å ha spist er sannsynlig å være forårsaket av en udiagnostisert helseproblem. Det er flere helsemessige problemer som kan føre til tretthet etter å ha spist som kan kreve medisinsk behandling.

Cøliaki

Cøliaki er en feil i immunsystemet knyttet til fordøyelse av gluten, som fører til at immunsystemet til å angripe slimhinnen i magen etter å ha spist gluten. Udiagnostisert cøliaki kan være livstruende, så det er viktig å se en lege hvis du har symptomer etter å ha spist gluten. Den beste måten å behandle cøliaki er å eliminere gluten fra kostholdet ditt. Det er mange glutenfrie produkter tilgjengelig for salg inkludert glutenfrie mel og korn for å lage brød og kaker. Fordi mange bearbeidet mat inneholder gluten må du være årvåken i å sjekke etikettene på produktene før du kjøper dem.

Diabetes

Apati og tretthet etter du spiser er et vanlig symptom på diabetes, og selv medisinert diabetikere kan lide av tretthet etter de spiser hvis medisinen nivåene er ikke riktig. Diabetikere må se hva de spiser fordi høy blodsukkernivå kan resultere fra å spise karbohydrater, som forårsaker tretthet og mangel på energi etter å ha spist. Forbruker mindre måltider og spise oftere ofte korrigerer dette symptomet, men medisinering nivåer må også sjekkes av legen din regelmessig. Etter en streng diabetiker kosthold er også viktig, velger lav-karbohydrat matvarer, magert kjøtt, lite fett eller nonfat meieriprodukter og med rikelig med frisk frukt og lav stivelse grønnsaker i kostholdet ditt. Prøv å unngå bearbeidet mat som ofte inneholder skjult sukker.

Fast Food

Rask mat kan også føre til tretthet etter å ha spist selv hos friske mennesker uten allergier eller helseplager. Dette er fordi rask mat ofte inneholder raffinert sukker og mel og mettet fett. Mettet fett er vanskelig for kroppen å behandle og krever store mengder blod og oksygen til å fordøye. Dette forårsaker tretthet i mange mennesker som resten av kroppen er ranet av blod og oksygen, mens magesekken er prosessering av de mettede fettsyrer. Raffinert sukker er også funnet i høye nivåer i blodstrømmen etter å ha spist mange rask mat.

Mat som forårsaker oppblåsthet

Oppblåsthet etter å ha spist kan ofte føre til en følelse av tretthet og svakhet i musklene. Oppblåsthet kan være forårsaket av Candida, fremfor vekst i tarmen, innvollsparasitter, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, samt mange andre vanlige matallergier. Matvarer som ofte forårsaker oppblåsthet inkluderer raffinose, et sukker som finnes i kål, bønner og rosenkål; matlaging, skjønt, reduserer oppblåsthet effekten av raffinose. Hvete forårsaker også oppblåsthet spesielt når folk har en allergi mot hvete og gluten. Belgfrukter kan også forårsake oppblåsthet, fordi de er en kombinasjon av stivelse og protein.

Allergi mot Grain

Allergi mot Grain


De med en allergisk reaksjon på korn lider av en følsomhet for gluten. Gluten - protein som finnes i alle former for hvete og enkelte korn - kan føre til reaksjonære symptomer som gass, diaré, oppblåsthet og magesmerter. Cøliaki, en mer alvorlig glutenintoleranse, er en autoimmun tilstand som resulterer i vidtrekkende, følgevirkninger hvis venstre ubehandlet.

Gluten og Korn

De fleste, om ikke alle, bearbeidet mat inneholder ett eller flere korn som utløser allergiske reaksjoner hos personer følsom for gluten. Gluten finnes i hvete (inkludert durumhvete, semulegryn, spelt, kamut, Einkorn og faro) samt rug, bygg og triticale.

En økende tilførsel av glutenfrie produkter er tilgjengelige i butikker og på nettet på grunn av økt etterspørsel etter korn alternativer. Ifølge Celiac Sprue Association, bokhvete, Montina, quinoa, brun ris mel, kokos mel, maismel, modifisert tapiokastivelse, og nøttebaserte mel er noen akseptable muligheter.

Symptomer på Korn Allergi

Symptomer på korn allergi kan omfatte svimmelhet, tretthet, muskelsmerter, hudirritasjoner, luftveislidelser, fordøyelsesproblemer eller anafylaksi, rapporterer Mayo Clinic. Anafylaksi er en livstruende reaksjon i form av brystsmerter, hoven hals, vanskelig å puste, blek hud, besvimelse eller en svak puls.

Cøliaki

Cøliaki, også kjent som glutensensitiv enteropati (GSE), er en livslang fordøyelses lidelse som berører én av 133 mennesker i USA, som det fremgår av cøliaki Foundation. Cøliaki er ikke betraktet som en matallergi, men symptomene kan være lik de av en allergisk reaksjon på korn.

Personer med cøliaki svekke ørsmå hår som anslag kalt villi når gluten er inge. Følgelig viktige næringsstoffer som proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler kan ikke være riktig absorbert når villi er skadet. Skader oppstår i tynntarmen og kan forårsake livstruende, langsiktige konsekvenser som vitaminmangel, bukspyttkjertel insufficiencies, nevrologiske manifestasjoner og galleblæren feil.

Symptomer på cøliaki

Symptomer på Cøliaki kan inneholde gass, oppblåsthet, diaré, vekttap, tretthet, svakhet og oppkast. Avføring kan være løs og mer periodisk. På grunn av intestinal skader og problemer med å absorbere viktige næringsstoffer, kan anemi eller osteoporose føre.

Behandling

Avhold er det beste forsvar i behandling av noen allergi. Når det gjelder korn allergi, lese all mat og kosmetiske etiketter for å eliminere uønsket eksponering. Men antihistaminer og adrenalin (et akutt behandling for anafylaksi) er begge akseptable behandlinger dersom en eksponering oppstår.

Siden Cøliaki er en kronisk tilstand, er den eneste behandlingen total unngåelse. Ernæringsmessige kosttilskudd kan bli foreslått av en lege for å rette opp eventuelle ernæringsmessige mangler.

Hva er årsakene til tretthet?

Døsighet er også referert til som søvnighet, søvnighet og hypersomni, og er et sterkt ønske om å sove under waking eller dagtid timer. Døsighet er knyttet til mange forskjellige psykologiske, medisinske og livsstil årsaker, og kan reduseres ved endringer i vaner og behandle eventuelle underliggende helseproblemer.

Depresjon

I noen mennesker, depresjon, som også er referert til som klinisk depresjon eller alvorlig depresjon, kan forårsake døsighet og et sterkt ønske om å sove. Mennesker som opplever sorg kan også ha en lengre periode døsighet mens takle sine følelser. Døsighet som er ledsaget av et tap av ønske om tidligere hatt aktiviteter og vedvarende følelser av tristhet kan tyde på depresjon.

Hormoner

Endringer i hormonnivået kan forårsake døsighet, spesielt hos kvinner. Endringer i nivåene av østrogen og progesteron samt andre hormoner kan oppstå under premenstruelt syndrom, i svangerskapet og etter fødsel. En underactive skjoldbruskkjertelen, eller hypotyreose, kan også være en årsak til tretthet.

Sykdommer

Mange typer sykdommer kan føre til følelser av døsighet og tretthet i løpet av sykdommen. Pusteproblemer som emfysem og kronisk obstruktiv lungelidelse kan gi kronisk tretthet. Andre langsiktige sykdommer, blant annet diabetes, hjertesykdom og kreft, kan også forårsake døsighet.

Medisiner

Noen typer medisiner kan forårsake døsighet som bivirkning, og dette kan forstyrre normal funksjon og aktiviteter. Antihistaminer som Benadryl som brukes til å behandle allergi er en vanlig årsak til tretthet. Andre medisiner som kan forårsake døsighet inkluderer antidepressiva og smertestillende midler.

Personlige vaner

Personlige vaner eller livsstil rutiner kan være en årsak til tretthet når det ikke er noen åpenbar medisinsk grunn for tilstanden. Holde seg for sent, og da ikke får nok søvn er en vanlig årsak til tretthet. Arbeide ulike skift på en jobb, jobber mange timer og engasjerende i anstrengende fysisk aktivitet kan også føre til tretthet.

Søvnforstyrrelser

Søvnforstyrrelser som forårsaker vanskeligheter med å sovne, bor sover eller komme inn i de dype søvnstadiene kan forårsake døsighet på dagtid. Søvnløshet, manglende evne til å sovne eller forbli sovende i flere dager eller lengre, kan forekomme hos barn og voksne. Andre søvnforstyrrelser som kan forårsake døsighet inkluderer narkolepsi, søvnapné og restless legs syndrom.

Medisin for Cat Allergi

Medisin for Cat Allergi


Allergier er unormale reaksjoner på ting i miljøet. I en allergisk reaksjon, reagerer kroppens immunsystem til noe og behandler stoffet som skadelig for kroppen. En av kroppens reaksjoner er å slippe en kjemisk kalt en histamin. Flak fra en katt hud, kalt dander, ofte utløse histamin utgivelser i folk som er allergisk mot katter, men det finnes en rekke måter å minimere allergiske reaksjoner på katt dander.

Benadryl

Benadryl er en over-the-counter allergi medisiner som kan gi lindring for katt allergi hos noen mennesker. Benadryl produkter er tilgjengelig i flere former i sterke passer til både barn og voksne. Medisinen i Benadryl er difenhydramin. I noen mennesker, kan difenhydramin forårsake døsighet, svimmelhet, dårlig fordøyelse og halsbrann.

Claritin

Claritin er også en over-the-counter medisiner for allergier. Antihistamin som brukes i Claratin er loratadin. Claritin ble godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) i 1993 som en resept allergi medisiner. I 2002 godkjente FDA over-the-counter salg av Claratin og loratadin produkter. Bivirkninger av Claratin er hodepine, tretthet og munntørrhet.

Zyrtec

Zyrtec er en annen over-the-counter antihistamin. Cetirizin, den aktive ingrediensen i Zyrtec, kan bidra til å avlaste katt allergisymptomer. Zyrtec er tilgjengelig i en rekke formler, inkludert medisiner som passer for voksne og barn. Zyrtec bivirkninger kan være tretthet, rask hjerterytme, forvirring og synsproblemer.

Reseptbelagte medisiner

Hvis du er utsatt for bivirkninger fra antihistaminer, en annen klasse av allergi medisiner, som kalles kortikosteroider, er tilgjengelig på resept bare. I tillegg kan legen forskrive andre former for antihistaminer som kanskje ikke utløse bivirkninger. Noen resept allergi medisiner tas daglig i tablettform. For mennesker med alvorlige katt allergi, kan en periodisk allergi skutt være svært effektiv.

Urter

Flere urter kan bidra til å avlaste den allergiske reaksjonen mot katter. Den mest kjente er brennesler, tilgjengelig i kapselform. Andre urter som kan hjelpe med katt allergi er lakris rot, cayenne, bukkehornkløver og øyentrøst. Rådfør deg med en naturlig marked eller apotek for anbefalinger om urte blander som kan hjelpe med katt allergi mer enn en enkelt urt.

Hva er årsakene til tretthet i Upper Arms?

Hva er årsakene til tretthet i Upper Arms?


Tretthet i overarmene kan gjøre de daglige gjøremål vanskelig. Mens det er mange forhold som kan forårsake dette, er det viktig å oppsøke lege hvis du opplever vedvarende tretthet i overarmene.

Identifikasjon

Tretthet eller utmattelse, kan påvirke skuldrene og overarmene. Dette kan resultere i manglende evne til å fullføre oppgaver som kan kreve arm styrke, som for eksempel å løfte eller bære tunge gjenstander.

Nerve Compression

Nerve kompresjon er forårsaket av en nerve som blir begrenset eller innesperret i et mellomrom på grunn av betennelse, sykdom eller traumer som følge av en ulykke. Nerve komprimering kan føre til tretthet i armene samt parestesier (prikking), smerte, brennende følelse, muskelsvakhet og muskelsvinn.

Arm Injury

En arm skade, slik som et brudd i den øvre armen, eller en muskel belastning av armen, kan forårsake tretthet og svakhet i det påvirkede arm. Andre symptomer kan være hevelse, kribling og akutte smerter. En arm skade kan ta flere uker å helbrede og symptomer kan vare i flere måneder.

Bicipital senebetennelse

Bicipital senebetennelse er en betennelse i bicipital sene i armen. Denne tilstanden kan føre til smerter og tretthet i overarmen. Bicipital sene kan være forårsaket av en skulder skade (for eksempel en rotatorkuff rift), eller artrittisk inflammasjon. Personer som har bicipital senebetennelse ofte klager over skuldersmerter, tretthet i overarm, svakhet og problemer med å løfte eller bære tunge gjenstander.

Betraktninger

Tretthet og utmattelse i overarmene bør vurderes av en lege for en riktig diagnose og behandling plan hvis symptomene er vedvarende.

Grunner for Svakhet og tretthet

Men ofte brukt om hverandre, svakhet og tretthet beskrive to forskjellige symptomer. Svakhet er en mangel på fysisk styrke, mens tretthet er en følelse av tretthet eller mangel på energi. Svakhet og tretthet kan være symptomer på en rekke fysiske forhold, herunder overanstrengelse og akutte eller kroniske sykdommer, eller kan vises som bivirkninger til visse medisiner. Langvarig svakhet eller tretthet bør vurderes av legen, som kan finne årsaken og anbefale behandlingstilbud.

Anstrengelse

Fysisk anstrengelse oppstår når for mye aktivitet har blitt utført i løpet av kort tid. Muskler kan bli svak etter lange eller intens trening, for eksempel fotturer, sykling eller løping lange avstander. Tretthet kan forekomme når du er overarbeidet, stresset eller mangler søvn. Svakhet og tretthet på grunn av overanstrengelse vanligvis går bort etter noen dager med hvile eller når den stressende situasjonen løser seg selv.

Akutte sykdommer

Mange kortvarige sykdommer kan forårsake svakhet og tretthet. Eksempler inkluderer infeksiøse sykdommer som forkjølelse, influensa og mononukleose, så vel som tilstander som anemi, som kan behandles eller løses på egen hånd i en kort tidsperiode. Disse typer svakhet og tretthet forsvinner når du har restituert fra sykdommen.

Kroniske sykdommer

En av de viktigste grunnene er det så viktig å ha vedvarende svakhet og tretthet diagnostisert av en lege er fordi begge symptomene er til stede i mange alvorlige, langvarige eller kroniske sykdommer. Disse inkluderer skjoldbruskkjertelen og binyrene lidelser, koronarsykdom, hjertesvikt, diabetes, metabolske sykdommer og nyre og leversykdom. I kroniske sykdommer, kan svakhet og tretthet være midlertidig eller vedvarende, og i noen tilfeller, for eksempel skjoldbrusk lidelser, kan styres eller forbedres med behandling.

Medisiner bivirkninger

Svakhet og tretthet er bivirkninger av visse medisiner, for eksempel kolesterol medisiner og noen antidepressiva. Husk at medisiner kan påvirke individer annerledes, slik at du kan oppleve forskjellige bivirkninger enn andre. Snakk med din lege eller apotek hvis du er opptatt av et medikament som forårsaker svakhet og tretthet.

Ting som forårsaker tretthet

Ting som forårsaker tretthet


Som et resultat av hektisk livsstil folk har i disse dager, vil mange lider tretthet på ett punkt eller en annen. Noen ganger kan en god natts søvn er alt som er nødvendig for å løse problemet, men for noen kan årsaken ikke være en enkel mangel på søvn. Det er forskjellige grunner til at noen skal lider av tretthet eller utmattelse.

Vekt Relatert

En persons vekt kan ofte bidra til ham trøtt og sløv hele tiden. Hvis en person er overvektig, har kroppen til å jobbe hardere for å støtte og bære rundt den ekstra vekten bare gjør vanlige dag-til-dag oppgaver. Dette vil resultere i at personen blir sliten. Alternativt, hvis en person er for slank, trenger kroppen sin til å jobbe hardere bare for å opprettholde enkle ting som å opprettholde sin egen kroppsvarme som resulterer i kroppen blir sliten ved å fullføre enkle oppgaver.

Nivå av fysisk aktivitet

Hvis en person ikke deltar i noen grad av fysisk aktivitet, kan dette faktisk føre til at han blir sliten. Han kan da bli sittende fast i en ond sirkel av å måtte trene for å øke sine energinivå, men ikke å ha den energien som kreves for å delta i fysiske aktiviteter. Trene kan hjelpe slå tretthet ved å frigjøre kroppens naturlige feel good hormoner, endorfiner, som gir kroppen en naturlig boost. Det fremmer også flyten av oksygenrikt blod gjennom kroppen som bidrar til en mer avslappet søvn.

Sykdommer

Noen ganger kan en nylig eller aktuell sykdom kan være årsaken til tretthet. Sykdommer slik som anemi og depresjon kan forårsake tretthet som et resultat av kroppens være mangelfull i elementer / kjemikalier den trenger for å fungere som normalt. Du kan også lide tretthet hvis du får over en siste sykdom. Enten det er en alvorlig sykdom som kreft eller hjerteproblemer, eller noe mer enkelt som influensa, kroppen krever mer energi for å bekjempe sykdom, økende tretthet.

Livsstil

Noen ganger er det en persons livsstil som vil føre ham til å lide av tretthet. Foreldre med babyer og små barn, spesielt ammende mødre, ofte lider alvorlig utmattelse. Folk som har uregelmessig søvnmønster som for eksempel skiftarbeidere har ofte problemer med å etablere seg i forfriskende søvn mønstre som kroppen deres er ikke sikker på hva tilstanden den er ment å være i. Folk som drikker for mange koffeinholdige drikker finner det vanskelig å gå i dvale på ønsket tid, noe som resulterer i tretthet.

Hva kan føre til høyt blodtrykk?

Høyt blodtrykk har mange årsaker, blant annet røyking, fedme, nyresykdom, hjertesykdom, visse medisiner og noen ganger angst. Ettersom det er mange årsaker, er riktig diagnose viktig i å detektere og behandle dem.

Funksjoner

Årsaker til høyt blodtrykk har mange funksjoner. For eksempel kan funksjoner i nyresykdom inkluderer urin problemer og hevelse i ankler; hjertesykdom kan funksjonen brystsmerter, svimmelhet, tretthet og pustevansker; og funksjoner i fedme kan inkludere treghet, kortpustethet, tretthet og leddsmerter.

Identifikasjon

Identifisere årsaker til høyt blodtrykk inkluderer en fullstendig fysisk undersøkelse som kan inkludere blodprøver, røntgen, urinprøve og hjertefunksjon testing.

Time Frame

Den enkelte må varsle sin lege så snart han opplever symptomer på årsaker til høyt blodtrykk, som kan inkludere kortpustethet, tretthet, svimmelhet, urin symptomer eller hodepine.

Misforståelse

En vanlig misforståelse av hva som kan forårsake høyt blodtrykk er at høyt trykk i øyet forbundet med glaukom kan føre til det. Det er ingen forbindelse mellom de to betingelser.

Teorier / Spekulasjoner

Det er spekulert i at en tilstand som kalles "hvit frakk angst" kan forårsake midlertidig høyt blodtrykk. Dette fenomenet er treffende navnet fordi når pasienten ser sin hvite frakk sterk lege, blir han engstelig og derfor går hans blodtrykket opp.

Hva sykdommer kan forårsake en hund til å spy?

Hva sykdommer kan forårsake en hund til å spy?


Fordi hunder er kjent for å spise omtrent alt, er det vanskelig å si om en hund kaster opp fordi den spiste sin egen avføring eller squeaker i sin tygge leketøy, eller fordi den har en sykdom. Mens det er ingen prøvd og sann måte å fortelle, bortsett fra å ta hunden til veterinær, sjekke hunden for andre symptomer som slapphet eller et tap av matlyst, kan bidra til å løse gåten. Kontroll av oppkast kan også hjelpe. Hvis du finner ufordøyelige stoffer i spy, for eksempel biter av en skolisse, som kan være en anelse om at det rett og slett spiste noe det ikke burde ha. Hvis du finner ufordøyd mat eller blod, men som kan bety hunden din har en sykdom.

Parvovirus

Parvovirus streik valper og eldre hunder som ikke er vaksinert mot sykdommen. Det kan lett spre seg som alle andre virus, med de fleste hunder pådra viruset når de kommer i kontakt med en infisert dyr eller en infisert dyrets avføring, spytt eller urin, som alle overføre sykdommen. I tillegg til oppkast, kan parvovirus også forårsake blodig diaré, feber, dehydrering og tap av matlyst, ifølge DogGuide.net.

Vaskulær Ring Anomaly

Hvis hunden din har Vaskulær Ring Anomaly, eller VRA, da hunden din har blodårene som omgir sine spiserøret som er constricting uberegnelig, fangst luftrøret og forårsaker oppgulp. Denne sykdommen vanligvis blir tydelig når en valp begynner å spise fast føde, som de større massene kan være vanskeligere for hunder med VRA å håndtere. Heldigvis kan denne sykdommen korrigeres med kirurgi.

Myasthenia Gravis

Myasthenia Gravis er en autoimmun nevromuskulær sykdom som svekker musklene i kroppen hos både mennesker og hunder, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Instituttet påpeker at de mest vanlige muskler som er berørt av Myasthenia Gravis er i ansiktet og halsen. Derfor kan sykdommen føre til mat å bli fanget i halsen og til slutt kastet opp igjen hvis hunden er mislykket i å svelge det.

Megaesophagus

Hunder med tilfeller av megaesophagus har svekket bevegelser og muskelsammentrekninger i spiserøret. Dette kan føre til mat eller vann for å bli sittende fast i spiserøret eller hals, eller det kan til og med sette seg fast i lungene. Når noen av disse situasjonene skjer hundens naturlige hoste og gag reflekser vil sparke i, noe som fikk ham til å spy opp maten.

Magekreft

Selv om magekreft utgjør bare en liten andel av alle kreftdiagnoser hos hunder, er oppkast en førsteklasses symptom på denne sykdommen. Faktisk er det ofte det første symptomet på magekreft. Et annet tegn på at en hund er oppkast kan skyldes magekreft er om det er blod til stede. Dette blodet kan være minimale eller det kan være rikelig. Symptomer medfølgende oppkast kan være tretthet, tap av appetitt og vekttap.

Hvordan kan jeg vite om barnet er allergisk mot katter?

Hvordan kan jeg vite om barnet er allergisk mot katter?


Når du introdusert spedbarn til feline din, sjansene er du håpet på en umiddelbar obligasjon. Du ville ha den nye babyen og din gamle "baby", katten, til å bli venner for livet. I stedet har du en baby som hoster, snufser og nyser på bare synet av pus. Kan barnet ditt være allergisk mot katter? Mens det kan være vanskelig å fastslå, er det noen metoder som kan hjelpe deg å diagnostisere spedbarn.

Monitor Behavior

Det er ofte vanskelig å skille en kald fra en dyreallergi. Følg nøye med på ditt barns symptomer og legger merke til når de oppstår for å finne ut om babyen er allergisk mot katten din, foreslår Babycenter. Betyr det virke som om barnet ditt er alltid syk? Forkjølelse vanligvis forsvinner i ca en uke til 10 dager; hvis symptomene vedvarer utover denne tidsrammen, kan det være på grunn av allergi. I tillegg, se annen atferd-kronisk hoste, puste gjennom munnen og konstant wiggling og tørke er også tegn på allergi.

Se på huden til barnet ditt. En mørk, lilla eller blå utseende under øynene, ofte kalt allergiske shiners-kan vises hos spedbarn som har kjæledyr allergi. Hud som er irritert eller brutt ut kan indikere en allergi, så kan røde, rennende øyne og en klar, tynn nasal drenering.

Det kan være vanskelig å fastslå den skyldige av ditt barns symptomer uten hjelp av en lege. Dessverre, fjerne pus fra miljøet og ser på for å se om ditt barns symptomer bedre er ikke alltid avgjørende, sier Babycenter. Kattens dander kan bo i miljøet så lenge som et år etter at katten er fjernet. Men hvis du og barnet ditt bruke en betydelig mengde tid borte fra katten-om en uke eller så-og tilstanden bedres, kan du ha et svar.

Besøk Doctor

Ta barnet ditt til barnelege hvis du er usikker på om han lider av et kjæledyr allergi. Legen kan utføre blodprøver som måler IgE, eller allergi, nivåer i baby. Barnelege kan også henvise deg til en allergolog for mer omfattende diagnostikk, inkludert huden testing.

Administrer Allergi

Dessverre er den eneste måten å fullstendig eliminere ditt barns kjæledyr allergi fjerne pet, ifølge Babycenter. Imidlertid kan allergi bli bedre håndtert ved ofte å vaske katten din til å fjerne flass. Bruk en sjampo beregnet for reduksjon av kjæledyr dander og holde katten ut av barnerommet og ut av møbler. Hyppig støvsuging kan også redusere mengden av dander i miljøet.

Tegn og symptomer på en Soy Milk Protein Allergi

Tegn og symptomer på en Soy Milk Protein Allergi


Matallergier komplisere livet ditt, fordi vanlige ingredienser som vises i mange produkter som ikke kan tolereres av kroppen din. En soyamelk protein allergi kan være spesielt komplisert i et spedbarn, fordi både melk og soya proteiner er vanlige ingredienser i baby formel. Hvis du tror du eller barnet ditt kan ha en soya melkeprotein allergi, er det nyttig å identifisere tegn og symptomer, slik at du effektivt kan løse problemet.

Uvanlige Krakker

Hvis du oppdager at du eller barnet ditt har avføring som er utenom det vanlige, kan dette være et tegn på soya melkeprotein allergi. Den uvanlige avføring ville inneholde blod, samt slimete eller vann.

Vekt Change

Et annet symptom kan være en forandring av vekt - enten et vekttap eller en gevinst. Allergi mot soya melkeprotein kan manifestere seg i en aversjon mot å spise, noe som resulterer i vekttap. Et annet symptom er hyppig oppkast, noe som resulterer i vekttap også. Det er imidlertid en vektøkning mulig når du eller barnet ditt spiser ofte i et forsøk på å bosette magen eller lindre selv fra magen irritasjon du opplever.

Helse Issues

Heath problemer kan være et symptom på soya melkeprotein allergi i tillegg. Hvis du eller barnet ditt utvikler astma, konstant lunger, eller til og med utslett eller eksem, kan alle disse være knyttet til soyaprotein allergi. Den måten å teste for allergi er å teste avføring, hud eller blod. I det minste, kan legen foreslå en kontrollert diett hvor du spiser bare bestemte matvarer for å bestemme deres effekt på deg. På denne måte kan allergi mot soyamelk proteinallergi bli isolert.

Hvordan å behandle kronisk tretthet Med smertestillende midler

Hvordan å behandle kronisk tretthet Med smertestillende midler


Kronisk utmattelsessyndrom har en rekke forskjellige symptomer som inkluderer leddsmerter, søvnløshet, gastrointestinale problemer og depresjoner. Du kan behandle kronisk tretthet med smertestillende hvis du opplever smerter og plager som følge av tilstanden din.

Bruksanvisning

Lær å behandle kronisk tretthet Med smertestillende midler

Besøk legen din for å diskos dine smerter. Over-the-counter medisiner kan brukes for noen muskel og leddsmerter, men i ekstreme tilfeller reseptbelagte smertestillende kan tas.

Hell en 8-unse glass vann å drikke etter at du tar dine smertestillende. Vannet bidrar til å få dine smertestillende raskt ned i magen. For å forebygge kvalme, bør du unngå å ta smertestillende på tom mage.

Ta smertestillende som anvist for å behandle kronisk tretthet og forebygge bivirkninger. Langvarig bruk av smertestillende og anti-inflammatoriske kan forårsake leverproblemer. Du bør bare komme for dine smertestillende hvis du opplever alvorlige ubehag som følge av tilstanden din.

Kontroller at tidsplanen for å ta smertestillende overlapper litt. Du ønsker ikke å ha en smertestillende helt slites av før du tar neste dose. Hvis du synes dette å være tilfelle, spør legen din om du kan flytte den andre dosen opp av en halv time eller så.

Hold medisiner forseglet og utilgjengelig for barn. Hvis du behandler dine smerter med sterke reseptbelagte smertestillende, så du trenger for å holde styr på hvor mange piller du har igjen til å sikre at ingen andre tar dem.

Se etter langsiktige løsninger på kroniske tretthet ledd- og muskelsmerter. Noen av disse smertene kan være forårsaket av en inaktiv livsstil. Prøv å få litt mild trening, som å gå en mil hver dag, og se om dine smerter bedre etter en måned.

Vurdere å ta kosttilskudd for å lette dine kronisk tretthet leddsmerter. Glucosamine and chondroitin er både naturlige kosttilskudd som kan bidra til å gjenoppbygge leddene hvis kronisk utmattelse har forårsaket omfattende indre skader.

Hint

  • Over-the-counter anti-inflammatoriske kan brukes i stedet for smertestillende, men du bør oppsøke lege dersom du bruker dem regelmessig.
  • Noen reseptbelagte smertestillende er fysisk vanedannende.
  • Misbruk av sterke smertestillende kan føre til gastrointestinale problemer.
  • Unngå alkohol mens du tar smertestillende. Alkohol vil dehydrere kroppen din og gjøre felles problemer verre. Smertestillende kan øke sin effekt.
  • Ikke kjør for 4 til 6 timer etter å ha tatt en sterk smertestillende.

Hva kan en klump under armen være?

En klump i armhulen din kan være grunn til bekymring. På den annen side, betyr det ikke nødvendigvis at din verste frykt for kreft vil bli realisert. Selvfølgelig, hvis du finner noen klumper i armhulen din, sjekk med legen din for en skikkelig diagnose. Det er alltid best å vite hva du har å gjøre med så tidlig som mulig.

Infeksjon

Armhulen inneholder dine lymfeknuter. Hvis kroppen din er kjempe bakterielle eller virale infeksjoner, kan lymfeknutene hovne. De vanligste bakterielle infeksjoner som forårsaker en klump i armhulen er en arm eller bryst infeksjon, cat scratch sykdom eller stigende lymphangitis. De fleste bakterielle infeksjoner kan bli behandlet med en runde av antibiotika. Når infeksjonen forsvinner, bør klump gå bort. Virusinfeksjoner som fører til lymfe hevelse er AIDS, vannkopper, mononukleose og helvetesild. Diskuter dine behandlingstilbud med legen din.

Kreft

Selvfølgelig, det første folk anta med en klump i armhulen eller noe i nærheten av brystkreft er kreft. Kvinner bør sjekke med sin lege umiddelbart hvis de finner en klump i deres armhulen, og få testet for brystkreft. Andre kreftformer der en klump utvikler i armhulen er Hodgkins lymfom, leukemi og non-Hodgkins lymfom. Dette er alvorlige kreftformer som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Harmløse Klumper

Det er mulig å ha klumper i armhulen som er ufarlig. Du kan ha godartede cyster; noen mennesker er utsatt for disse. Fatty vekster i vev, kalt lipomas, er også ufarlig. Mange kvinner kan også ha brystvev som vokser inn i armhulen området. Mens dette vevet er ufarlig, bør det sjekkes av en lege for å lindre eventuelle bekymringer.

Allergiske Reaksjoner

Noen vaksiner kan føre til mindre cyste formasjoner. De kan være vanlig etter meslinger og kusma vaksinasjoner. Selv om sjeldne, kan dette også skje med røde hunder vaksiner. Koppe og tyfus vaksinasjoner kan også forårsake klumper å danne under armen. Du kan også ha en allergisk reaksjon på visse stoffer som sulfa, jod og penicillin. Som et resultat, kan det hende at lymfeknuter svelle som de prøver å bekjempe det de tror er en infeksjon i kroppen og produserer store mengder av antistoffer.

Gi legen din fakta

Når du ser legen din, kan du prøve å ha så mye relevant informasjon som mulig som vil hjelpe ham å diagnostisere klump raskt og riktig. Hvis du kan unngå biopsi, vil du bli svært fornøyd. La legen din vet når klumpen først dukket opp, og hvis det blir større, mindre eller forblir de samme. Sørg for å la legen vite om du ammer, da dette kan øke muligheten for fettavleiringer. Hvis du opplever andre symptomer, la legen få vite. Andre symptomer kan være tretthet, kvalme eller feber.

Hva er årsakene til Constant Tretthet?

Hva er årsakene til Constant Tretthet?


Det er normalt å føle seg sliten noen ganger, spesielt hvis du jobber hardt. Men hvis du er lei det meste av tiden, og vet ikke hvorfor, sjansene er det er en underliggende årsak. Ifølge Wrong Diagnosis.com nettside, ca 500.000 amerikanere sliter med en tilstand som kalles kronisk utmattelsessyndrom. Andre rett og slett føler seg sliten av ulike andre årsaker. Før behandling av din trøtthet, er det viktig å vite årsakene til konstant tretthet.

Identifikasjon

Konstant trøtthet er en følelse av utmattelse, apati og svakhet utover normal tretthet. Faktorer som fører til konstant tretthet kan variere fra medisinske årsaker som rekonvalesensperiode etter alvorlig sykdom eller medisinsk tilstand til psykologiske årsaker.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom er sykdommen mest forbundet med konstant trøtthet. Selv om det ikke er sikkert hva som forårsaker kronisk utmattelsessyndrom, det er ofte et resultat av å ha gjennomgått en nylig virusinfeksjon, vanligvis i de øvre luftveiene. Denne sykdommen kan ha vært en vanlig forkjølelse, influensa eller fordøyelses lidelse som forårsaker oppkast og diaré.

Sykdommer og lidelser

Kreft er en av de viktigste sykdommer som kan forårsake tretthet. Hjertesykdom kan også forårsake konstant tretthet. Andre sykdommer og lidelser kan være skrumplever, diabetes, hepatitt, multippel sklerose, Parkinsons sykdom, revmatoid artritt og gastroøsofageal refluks.

Medisinske tilstander

Lavt blodsukker (hypoglykemi) og lavt trykk (hypotensjon) kan føre til konstant trøtthet. Jernmangel (anemi) og endringer i hormonnivået kan også være faktorer. En overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose) eller en underaktiv skjoldbruskkjertelen (hypotyreose) kan resultere i kontinuerlig tretthet. Søvnforstyrrelser så som søvnapné kan føre til tretthet konstant. Fibromyalgi er en kronisk tilstand som fører til tretthet, muskelsmerter og ømhet, samt stivhet i muskler, ledd og sener.

Behandlinger for sykdommer

Foruten kjemper sykdommer, behandle dem kan føre til kronisk tretthet. For eksempel, etter operasjonen, pasienter noen ganger trenger langvarig sengeleie. Andre behandlingsinduserte faktorer kan inkludere medikamentell behandling ved hjelp av medisiner og behandlinger som antidepressiva, antiepileptika, kjemoterapi og blodtrykksmedisin.

Psykologiske og psykososiale faktorer

Psykologiske faktorer for konstant trøtthet kan medføre depresjon, rusmisbruk, spiseforstyrrelser, angstlidelser, schizofreni, demens og delirium. Folk kan også lider konstant tretthet fra psykososiale problemer, inkludert skilsmisse, ekteskapelig separasjon, fattigdom, sorg og søvnforstyrrelser.

Fysiologiske problemer

Kronisk tretthet kan være forårsaket av forhold som graviditet, søvnforstyrrelser eller endringer i arbeidsplaner. Andre eksempler på fysiologiske faktorer kan omfatte battling lyder, ekstreme temperaturer og høydeforhold, overanstrengelse og jet lag.

Symptomer på allergi mot Whey

Symptomer på allergi mot Whey


Melk er delt i to hoveddeler, den våte del av mysen, utgjør 20 prosent av de proteiner som finnes i kumelk. Kasein eller klumpet hvite klatter sett i surmelk er den andre delen. Det er en vanlig misforståelse en allergi mot kumelk og laktoseintoleranse er samme sykdom. Faktisk, er de not-- de to påvirker forskjellige systemer i kroppen. Melkeallergi påvirker immunsystemet, mens laktoseintoleranse forstyrrer bare den fordøyelsessystemet. Men noen av melk allergisymptomer er lik den for laktoseintoleranse.

Origin of Symptomer

Immunsystemet ser proteinet i myse som en sykdom, som et virus, og angriper den. Problemet med de fleste myse allergi er at reaksjonen er overdrevet. Kjemikalier blir produsert i en effekt for å forsvare kroppen mot inntrengere. Det er kroppens reaksjon på disse kjemikaliene som forårsaker whey allergisymptomer. En lidende kan oppleve allergi øyeblikk etter inntak av myseprodukter eller flere timer senere. Hver kroppen reagerer ulikt. I tillegg kan allergi påvirke én eller flere kroppssystemer på en gang.

Fordøyelsessystemet Reaction

Som et folk med laktoseintoleranse, melk allergikere opplever flere ubehagelige symptomer i fordøyelsessystemet. Problemer som diaré, kramper, oppblåsthet, oppkast og kvalme er alle symptomer på en whey allergi. De kan oppstå umiddelbart etter å ha spist myse i kumelk eller timer senere. Mens laktoseintolerante kan ta et supplement for å lette fordøyelsen, den eneste måten å stoppe disse symptomene i en person med en whey allergi er å slutte å spise det.

Luftveiene Reaction

En whey allergi deler symptomer med andre av sesongmessige variasjon også. Nysing, kløende øyne som vann, hoste og til og med en rennende nese er alle luftveissymptomer av en whey allergi. Et astmaanfall kan også utløses av whey allergi. I motsetning til de fleste sesongmessige allergi-særlig de til felles gress og trær - en whey allergi kan unngås.

Integumentary (Skin) System Reaction

Vanlige allergiske reaksjoner på mange andre produkter påvirker huden mye som whey allergi gjør. Symptomer som eksem, elveblest og andre utslett kan vises sammen med andre symptomer eller alene. Noen mennesker opplever også hevelse rundt munnen, ledsaget av rødhet i området.

Systemer i Overdrive

I noen tilfeller kroppens systemer bli overbelastet med den kjemiske resulterer fra allergi. Disse menneskene opplever en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi. Reaksjonen omfatter hevelse inne i munn, svelg og luftveier så mye at luften ikke kan komme til lungene. Hvis skikkelig nøds narkotika, som en adrenalin inject, er ikke administreres raskt, kan personen dø. Et annet system, det kardiovaskulære systemet, blir også berørt under anafylaksi. Blodtrykket blir meget høy på grunn av de andre ekstreme reaksjoner, og ofte fører til svimmelhet og besvimelse. Igjen må medikamenter administreres raskt for å unngå en dødsulykke.

Tegn og symptomer på en Sinus Allergi

Tegn og symptomer på en Sinus Allergi


Det er mange forskjellige ting som kan forverre den følsomme slimhinnen i munnen og nesen. Irritanter kan bli funnet i nesten alle miljø. Overeksponering for disse irriterende stoffer kan føre til utvikling av en allergi. Sinus allergi påvirker mange amerikanere, og takle en dem kan vise seg å være en smertefull og frustrerende opplevelse.

Allergi Årsaker

Gjerningsmannen har skylden for en sinus allergi kan omfatte pollen, ragweed, forurensning, kjæledyr dander, matrester, stoffibrer, mold, samt døde insekter og deres avfall. En mindre kjent årsak er en allergi mot visse matvarer som meieriprodukter, hvete, egg, kyllinger, ender, sjokolade, peanøtter, bananer og mais.

Kroppens reaksjon - Allergi

Nese membran bruker slimete å skylle nesehulene ren. Disse partikler som har kommet inn i nesehulen er ikke i stand til å bli fjernet gjennom den normale filtreringsprosessen. Denne rusk og deretter stivner i nesehulen forårsaker en tilstopping innen den nasale membranen og hulrom.

Allergi Seasons

Mange av disse sinus allergi er direkte knyttet til vær og årstider. Sinus allergi vanligvis angripe på våren, på sensommeren og tidlig høst.

Symptomer

Mange mennesker kan forvirre en sinus allergi med symptomer på en forkjølelse. Vanlige symptomer er hodepine, rennende nese, overdreven nysing, kløende nese, sår hals, dårlig ånde, postnasal drypp, overdreven hoste og tap av smak og lukt. Mange mennesker opplever puffy øyne, grogginess, mangel på balanse og hørselsvansker. Hvis den ikke behandles riktig, kan allergi utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon og bihulebetennelse.

Behandling

Et par ting som kan gjøres for å eliminere sinus allergi. Neseskylling i minst inngrep. En enkel saltløsning vaske er oversvømmet inn i nesehulen for å fjerne tilstedeværende rest som kan være medvirkende til sinus betennelse. Mentol inhalasjon er også en vanlig behandling. Dette er ikke bare lindrer noe av nesetetthet, men kan hemme spredningen av infeksjon. Moderne yoga teknikker har blitt foreslått som behandling. Medisinering er en annen behandling.