Digidexo.com

svak hjerteklaff

Hvordan styrke hjerteklaffene

Hvordan styrke hjerteklaffene


Hjertet har fire ventiler som pumper oksygen og blod til hjertet. Når du arbeider på riktig måte, hjerteklaffene har flaps som helt åpen og nær La den rette mengden blod til hjertet. Men ikke dine verdier ikke alltid fungerer som de skal. For eksempel kan en av ventilene ikke lukkes skikkelig, fører til oppgulp av blod. Faktorer som alder, medfødte misdannelser, revmatisk feber og andre infeksjoner kan svekke hjerteklaffene og hindre blodet i å renne skikkelig.

Hvordan styrke hjerteklaffene

1 ledelse et hjerte-sunn livsstil. Dette inkluderer å spise en sunn diett, få trening minst fem dager i uken i 30 minutter om gangen, ikke røyke og begrense alkohol. Ifølge American Heart Association, en hjerte-sunt kosthold inneholder 4,5 kopper frukt og grønnsaker om dagen, spise fisk og fiber-rik hele korn og begrense inntaket av natrium og sukkerholdige drikker. Trening som styrker hjertet ditt inkluderer aerobic aktivitet som gåing, jogging, svømming eller sykling, ifølge AHA. Hvis du har svake hjerteklaffer, er det også viktig å se din lege regelmessig.

Redusere risikoen for å få revmatisk feber, en infeksjon som fører til svake ventiler. Revmatisk feber kommer fra en bakteriell infeksjon som strep hals. Hvis du har noen symptomer på strep hals --- som en sår hals, problemer med å svelge eller feber --- eller annen bakteriell infeksjon, bør du oppsøke lege umiddelbart. Bakterielle infeksjoner bør diagnostiseres tidlig å redusere eventuelle langtidseffekter.

Snakk med legen din om medisiner som kan bidra til å styrke hjerteklaffene. For eksempel diuretika bidra til å redusere salt og væskenivået i kroppen din. Dette reduserer hevelse og arbeidsbelastningen satt på hjertet og dens ventiler. Betablokkere kontrollere pulsen og lavere blodtrykk og arbeid på en lignende måte.

opereres dersom symptomene er sever. Under operasjonen, kan ventilene skal repareres eller erstattes. Reparasjon kan fjerne kalkavleiringer. Utskifting av ventilene innbefatter å legge en protese ventil i stedet for den gamle. Kirurgi er den siste tiltaket og bør ikke tas lett på.

Hint

 • Få testet for å se tilstanden til ventiler. Dette kan inkludere en ekkokardiogram, som vurderer ventilfunksjon.
 • Symptomer på svake hjerteklaffer, ifølge American Heart Association, inkluderer problemer med å puste, tretthet, brystsmerter, rastløshet og en rask puls. Du kan ha andre symptomer, så det er viktig å se en lege så snart som mulig.

Informasjon Om Hjertesvikt

Hjertesvikt (CHF) er et annet navn for hjertesvikt. Denne tilstanden er en indikasjon på at enten venstre ventrikkel av hjertet ikke pumper effektivt eller at ventriklene av hjertet er stiv og ute av stand til å slappe av nok til å fylle tilstrekkelig med blod --- eller begge forhold kan være til stede samtidig. Hjertet er ikke lenger i stand til å pumpe nok oksygen og næringsstoffer til å dekke kroppens behov.

Grunnleggende

Den menneskelige hjertet har fire kamre: to atrium, hver et kammer som mottar blod fra kroppen, og to ventriklene, hver som pumpe blod ut i kroppen.

For at musklene i ventriklene til å utføre som de skal, må det være tilstrekkelig blodsirkulasjonen til hjertet muskler og blodstrømmen fra hjertet bør ubegrenset av innsnevring og herding av kroppens blodårer.

Årsaker

The University of Maryland Medical Center (UMMC) forteller at de to viktigste årsakene til hjertesvikt er koronarsykdom og høyt blodtrykk.

Koronarsykdom begrenser sirkulasjonen av blod til arteriene som forsyner hjertet muskler med nødvendig oksygen og næringsstoffer.

Høyt blodtrykk, ofte et resultat av innsnevring av blodkar kanalene (arteriosklerose) og tapet av fleksibilitet av blod fartøy vegger (aterosklerose) gjør musklene i hjertets ventriklene pumpe hardere for å sirkulere blod gjennom kroppen.

Andre mulige årsaker til hjertesvikt er kardiomyopati, hjerte svulst, lungesykdom, medfødt hjertesykdom og hjerteklaffsykdom, ifølge UMMC.

Risikofaktorer

I tillegg til ubehandlet eller ukontrollert høyt blodtrykk og / eller koronarsykdom, risikofaktorer for å utvikle hjertesvikt inkluderer røyking, fedme, diabetes, kokainbruk og alkoholmisbruk.

Høy alder er også en risikofaktor for utvikling av hjertesvikt --- men en risikofaktor, i motsetning til de andre, enn som et individ ikke har kontroll over.

Søvnapné kan føre til hjertesvikt sekundært til de lave blodoksygennivå og unormal hjerterytme forbundet med tilstanden.

Symptomer

Som rapportert av Mayo Clinic, er dette noen av de tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt: tretthet og svakhet; rask eller uregelmessig hjerteslag; kortpustethet når du anstrenge deg eller legge seg ned; hevelse i føtter, ankler og ben; redusert evne til fysisk aktivitet; tap av appetitt eller kvalme; vedvarende hoste eller pipende pust med produksjon av hvit- eller rosa-farget slim; hevelse i magen; plutselig vektøkning; konsentrasjonsvansker eller mindre årvåkenhet.

Akutt svikt hjertesvikt --- en tilstand som oppstår raskt --- kan ha noen eller alle av de tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt, men med plutselig innsettende og symptomene ofte mer alvorlig i naturen.

Akutt hjertesvikt krever øyeblikkelig legehjelp. Tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt bør bringes til helsepersonell oppmerksomhet så snart som mulig, slik at behandling kan igangsettes.

Behandling

Hjertesvikt er en tilstand som vil kreve ledelsen gjennom resten av livet, men behandling kan lykkes i å gjenopprette sviktende hjerte.

En lege første linjen av behandling vil vanligvis være en eller flere medisiner som diuretika, betablokkere, ACE-hemmere, digoksin eller mange andre medisiner.

Avhengig av den underliggende årsaken til hjertesvikt, kirurgi kan være berettiget til å behandle problemer som for eksempel en svak hjerteklaff. Enheter kan være kirurgisk implantert som implanterbare cardioverter-defibrillatorer, hjertepumper eller en pacemaker.

Forebygging

Forebygging av hjertesvikt innebærer å kontrollere eller eliminere risikofaktorer forbundet med tilstanden.

Hvordan er hjertesykdom behandlet?

Hvordan er hjertesykdom behandlet?

Introduksjon

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), er hjertesykdom nummer én morder for både menn og kvinner i USA. Hjertesykdom kan være en serie av lidelser som påvirker hvordan hjertet fungerer. Mest vanlig er hjertesykdom forårsaket av en plakett og fett som avleiringer seg på veggene av arterier i kroppen, inkludert hjertets aorta arterie. Dette kan føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt og angina.

Medisinering

En av de første behandlingslinjer for hjertesykdom er medisinering. Medisiner kan hjelpe behandle en rekke faktorer som bidrar til hjertesykdom. Medisiner kan løse opp blodpropper, lavere HDL kolesterol nivåer som forårsaker plakk på arterier, lavere blodtrykk, og selv bidra til å regulere hvordan hjertet slår.

Kirurgi

Kirurgi er vanligvis en siste utvei alternativ for behandling av hjertesykdom. Denne medisinske prosedyren innebærer vanligvis erstatte svake hjerteklaffer, utføre bypass på tilstoppede arterier, stenting hjertet, installere et tempo maker, eller til og med hjertetransplantasjoner.

Lifestyle Change

Hjertesykdom behandling kommer som regel også med endringer i livsstil. Økning i aktivitetsnivået når det gjelder trening er en av disse endringene. En diett lav på salt og HDL kolesterol inneholder matvarer er også en viktig faktor i en livsstilsendring behandling. Pasienter oppfordres også til å slutte å røyke, samt slutte å drikke store mengder alkohol.

Tegn på en svak binyre System

Binyrene er små, omtrent på størrelse med en valnøtt, men den jobben de gjør i kroppen din er alt annet enn liten. Binyrene er ansvarlig for å produsere hormoner, inkludert kortisol, østrogen og testosteron, som er nødvendig for optimal helse. De har også frigjøre adrenalin i tider med umiddelbar stress eller fare, for eksempel når du kjører i frykt. Binyrene jobbe i metabolismen av karbohydrater og regulering av blodsukkeret. Hormoner skilles ut av binyrene har en stor effekt på hvordan din tenker og føler. En svak adrenal system kan føre til en rekke helseproblemer.

Svakhet og apati

Stress er en del av vår hverdag. Noen stressfaktorer kan være noe mindre, mens andre er alvorlige. Kroppen vår kan bli satt under psykisk stress fra urolige familieforhold eller forhold på jobben. Jobbkrav kan sette fysisk stress på oss. Skade og sykdom også understreke kroppen. I en farlig situasjon, binyrer at våre organer for å unnslippe. Siden hovedformålet av binyrene er å gi kroppen mulighet til å håndtere noen av disse stressfaktorene, vil en adrenal system som er redusert i funksjon alvorlig påvirke vår helse. En svekket adrenal system kan være indisert ved generell svakhet og apati. Andre symptomer kan være blodsukkerforstyrrelser, hodepine, hukommelsesproblemer, svimmelhet og mat cravings.

Addisons sykdom

Selv om det er sjelden, en alvorlig underaktiv cortex, som er den ytre del av binyrene, kan resultere i en tilstand kjent som Addisons sykdom. Indikasjoner på denne tilstanden er tretthet, svimmelhet, besvimelse, kvalme, tap av matlyst, humørsvingninger, en reduksjon i mengden av kroppshår og manglende evne til å håndtere stress. Ytterligere symptomer inkluderer en følelse av å være kald og en mørkere i huden rundt albuer, arr, knær, hud forkjølelse, munn og palme bretter.

Adrrenal Reduction

Mange tar kortison for sykdommer slik som astma og artritt. Dessverre er mange legemidler har bivirkninger, spesielt når det tas i løpet av en lang tidsperiode. Slik er tilfellet for de som tar kortison terapi, som binyrene vil krympe i størrelse. Blødninger, infeksjoner og svulster kan også forårsake problemer med binyrene.

Komplett binyresvikt

Dårlige vaner som røyking, alkoholmisbruk og narkotikamisbruk er kjent for å forårsake komplett binyresvikt. Tuberkulose og hypofysesykdom kan også forårsake binyresvikt.

Forslag til Sunn binyrene

For friske binyrene (samt gode generelle helse generelt), spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, dypt hav fisk, hvitløk og løk. Unngå fett, bearbeidet mat, sukker og sukkerholdige drikkevarer og stekt mat. Alkohol, koffein og tobakk er giftig for binyrene. Uavklart stresset bør behandles og løses, da dette langvarig sykdom kan alvorlig svekke binyrene system.

Tegn og symptomer på Svake Nyrene

Tegn og symptomer på Svake Nyrene


Tilstanden kalles svake nyrer (en eufemisme for kronisk nyresykdom) er treg, kontinuerlig fremgang for nyreskade. En av grunnene til at svake nyrer er en slik bekymring er at de viser ofte lite eller ingen symptomer tidlig. Når symptomene begynner å vise, er det viktig å fange dem for å unngå ytterligere skade på nyre-eller til og med total nyresvikt.

Hypertensjon

Blodtrykket er svært viktig for nyre helse. Nyrene bruke blodtrykk som et verktøy for å filtrere urenheter fra blodet. De er også viktige sunt blodtrykk ved å frigjøre hormoner. Hypertensjon eller høyt blodtrykk, er en stor rød flagg når det kommer til nyreskade. Dette skyldes at hypertensjon kan begge være forårsaket av svake nyrer eller føre til svake nyrene i en ellers frisk person. I mange tilfeller er hypertensjon den første og bare tegn på svak nyrer.

Uremia

Uremia er den høye konsentrasjonen av urea i blod. Urea er et avfall som produseres når proteiner brytes ned. Normalt vil nyrene fjerne urea fra blodet og bruke den til å lage urin, skiller ut det fra kroppen. Når nyrene er svake, kan de ikke være i stand til å filtrere nok urea ut av blodet og urea begynner å bygge opp. Urea er giftig, og overskytende urea kan føre til at hjernen og hjertet til å slå.

Væskeretensjon

Et annet tegn på svak nyrer er væskeretensjon. Også kalt ødem, væskeretensjon er opphoping av væske i unormale områder av kroppen, som ekstremiteter. Sterke, friske nyrer fjerne overflødig vann fra blodet og bruke den til å lage urin. Når vannet ikke er fjernet, finner det andre steder å gå, som anklene eller fingrene. I noen tilfeller kan svake nyrer også føre til ødem i ansiktet.

Anemi

Anemi betyr at det er en lav forekomst av oksygen i blodet. Oksygen er nødvendig av hver eneste celle i kroppen din for selv de mest grunnleggende fungerende evner. Røde blodlegemer transporterer oksygen til alle deler av kroppen din ved hjelp av sirkulasjonssystemet. Friske nyrer frigi hormoner som utløser produksjonen av røde blodlegemer. Svake nyrene ikke slipper nok eller noe av det hormon, forårsaker et lavt antall røde blodlegemer. Den resulterende anemi kan gjøre at du føler ukarakteristisk svak eller sliten.

Hematuria

Hematuria er tilstedeværelsen av blod i urinen. Svake nyrer har problemer med å filtrere urenheter og overflødig vann fra blodet samtidig som proteiner og næringsstoffer til å forbli. Hvis nyrene er svake, kan blod passere gjennom filtreringssystem, blande med urinen. Faktisk, kan eventuelle endringer i urinen være et tegn på svake nyrer. Det inkluderer mørk, grumsete eller spesielt stinkende urin.

Virkningene av Iført Svake Briller

Virkningene av Iført Svake Briller


Kanskje du har lurt på om iført svake briller kan skade øynene dine. Jada, du har kanskje antatt at ting som trøtthet kan føre, men hva med de langsiktige konsekvensene. I mange år trodde optikere at å sette barn i svake briller var gunstig fordi det ville redusere forverring av synet. Nå tyder noe helt annet.

Nærsynthet

Når noen har nærsynthet eller er kortsiktig, musklene i øyet hans er ikke i stand til å flate øyet linsen tilstrekkelig. Bildene er ment å være fokusert på netthinnen, men i stedet bildene er fokusert foran, noe som resulterer i tåkesyn. Når en person bærer briller eller kontaktlinser, korrigerer dette problemet ved å flytte bildet tilbake til netthinnen.

Eye Forlengelse

Forskere oppdaget at når folk flest bruker briller og se på gjenstander nærbilde, øynene fortsatt kampen for å fokusere nøyaktig og bildet de ser det ofte fokuseres bak netthinnen. Ettersom tiden går, begynner øyet å kompensere for denne feilen ved å bli mer langstrakt, noe som øker sjansen for at den enkelte vil lide av øyesykdom samt gjøre avstand visjon verre.

Undercorrection

Optikere mente at de kunne hindre øyeeplet forlengelse i barna ved undercorrecting nærsynthet. Deres teori var at hvis bildet ble fokusert foran i stedet for bak netthinnen, vil dette ikke føre til øyeeplet å bli mer langstrakt. Daniel O'Leary, en optiker ved Anglia Polytechnic University i Cambridge, besluttet å gjøre videre forskning på nytten av undercorrection og oppdaget at de undercorrected øyeepler langstrakt mye raskere, faktisk 30 prosent raskere enn øyeepler som var fullt korrigert med sterkere briller. Hans konklusjon: noen form for tåkesyn kommer til å gjøre nærsynthet verre.

Outcome

Undercorrection kan være et problem for voksne så vel som barn; derimot, er den resulterende nedgang i synsskarphet tregere hos barn enn det er hos voksne. Alle som har øyne er blitt undercorrected kan ha dårligere syn enn de ville ha hatt på grunn av trenden å undercorrect. Undercorrection synes ikke å være en effektiv terapi i å bremse ned hastigheten på tidlig-utbruddet nærsynt progresjon, bemerker "Clinical Experimental Optometry Journal of Australian Optometrical Association."

Grunner for svake negler

Grunner for svake negler


Hvis neglene dine bryte gjøre de enkleste oppgaver, ser ut til å være usunn, eller er befengt med en overflod av hangnails, kan det hende du har svake negler. Enten årsaken til svake negler stammer fra underliggende helseproblemer, kosthold, eller naturlige årsaker som alderdom, opprettholde en sunn livsstil er den beste måten å fremme sterke og næret negler.

Utilstrekkelig Vitamin Forsyning

En mangel på essensielle vitaminer som vitamin A, B, C og D, sammen med en mangel på kalsium, proteiner og sink er noen av de mest vanlige årsaker til svake negler. Kalsium spiller en integrert del i den generelle finger nail helse ved å styrke spiker og spiker bed. Mangel på vitamin D finnes i kalsium kan til slutt føre til grove, tørre og sprø negler. Vitamin B og C bistår i å hindre myke negler og hangnails. Daglig inntak av vitamin B og C vil fremme sunne neglebånd samt sterke spiker overflater. Mangel på vitamin A inhiberer bearbeiding av proteinet effektivt i kroppen, som til slutt resulterer i svake negler som stadig felle, mens en vesentlig mangel på sink er ofte ansvarlig for synlige små hvite flekker som finnes på negleoverflaten.

Jernmangel og anemi

Negler som er uvanlig formet eller besitter unormale teksturer som vertikale riller etset i fingeren spiker er vanligvis et resultat av en jernmangel. En spiker som kurver oppover fra basen eller vokser i en skjeformet formen er normalt forårsaket av en tilstand som kalles Koilonychias, som også er forbundet med lavt jern og anemi.

Helseplager

Synlige misfarging av neglen er også en betingelse for svake negler. En gulfarging av neglen kan være en indikasjon på psoriasis eller alvorlige leverproblemer. Soppvekst på grunn av mangel på gode bakterier i tarm spor kan føre negler å se gul ut. Blå-farget negler vanligvis indikerer dårlig sirkulasjon problemer med hjertet eller lavt oksygennivå. Onycholysis, noe som fører til sprø negler og eller splitting av neglen, kan være forårsaket av skjoldbrusk sykdom; og sykdommer som nyresykdom og psoriasis kan produsere tilbakevendende skade på negl plater.

Symptomer ved hjerteklaff Failure

Symptomer ved hjerteklaff Failure


Ifølge American Heart Association, er over 5 millioner mennesker diagnostisert med hjerteklaffsvikt årlig. Kirurger utfører et gjennomsnitt på 100.000 hjerteklaff surgeries et år på grunn av symptomer på hjerteklaffsvikt. Du kan være født med en unormal hjertet ventil eller skade hjerteklaffene ved kontrahering infeksjoner som infeksiøs endokarditt eller revmatisk feber.

Betydning

Hjerteklaffene pumpe blod gjennom kroppen ved å åpne og lukke hver gang hjertet slår. Hjerteventiler åpner sine spisser eller dører på den ideelle tid på grunn av bestemte trykkforandringer på hver side av ventilen. Mitral-eller aorta ventiler er på venstre side av hjertet og jobbe hardere enn sine kolleger på høyre side, trikuspidalklaff og lunge ventilen.

Identifikasjon

Symptomer på hjerteklaffen svikt kan inkludere kortpustethet eller vanskeligheter med å fange pusten når du ligger nede eller mens den er aktiv, trykk i brystet når du puster kald luft, vekt eller ubehag i brystet når du er aktiv, hjertebank eller rask puls , svimmelhet og en følelse av svakhet.

Betraktninger

Hjerteklaffsvikt kan føre til fullstendig hjertesvikt, som er identifisert av hevelse eller oppblåsthet i magen, hovne føtter eller ankler og / eller rask vektøkning. Eldre pasienter utvikler ofte endringer i hjerteventil struktur skaper en defekt hjerteklaff som ikke klarer å helt åpne eller lukke.

Behandling

Mild hjerteklaffsykdom behandles vanligvis med medisiner. Alvorlig hjerteklaffsykdom krever kirurgisk reparasjon. Forskning de ulike typer behandling for hjerteklaffsvikt ved hjelp av American Heart Association hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Advarsel

Du kan ha alvorlige hjerteklaffsykdom som krever umiddelbar medisinsk behandling og ikke har noen synlige symptomer. Ikke overse uvanlige opplevelser eller smerter i brystet som ikke er normalt.

Symptomer ved hjerteklaff Blokkering

En hjerteventil blokkeringen er i det vesentlige en innsnevring av en eller flere ventiler i hjertet. Det blir ofte referert til som bare ventil stenose og vil ofte påvirke enten mitralklaffen eller aortaklaffen, men du kan se denne blokkeringen skje i lunge ventilen, som er ventilen mellom hjerte og lunger. Når en blokkeringen skjer innenfor en av ventilene i denne viktige organ, ditt hjerte, ifølge Mayo Clinic, uunngåelig må jobbe hardere bare for å pumpe blodet. Med denne tilstanden, vil du vanligvis begynner å vise visse tegn og symptomer på at noe er galt med hjertet ditt.

Hjertebank

En av de vanligste symptomene på en hjerteklaff blokkering er hjertebank av hjertet, som er utgangspunktet momentant episoder der hjertet skulle flagre, pund, rase eller føler som om det er å hoppe over et slag. Dette ville skje hvis blokkeringen skjer i enten aorta eller mitral ventiler, noe som gjør det til et felles symptom for disse to forholdene. Likevel kan også manifestere seg som et hjerte knurrer, noe som ville være en "susende" lyd som hjertet slår en aortaklaffen blokkering.

Fatigue

En annen vanlig symptom hos de fleste hjerteklaff blokkering ville være en viss tretthet eller utmattelse. For de fleste vil dette tretthet være mer uttalt i perioder der hjertet jobber på et økt nivå, som under trening eller fysisk anstrengelse. Dette kan imidlertid tretthet eller utmattelse manifestere i perioder med hvile, særlig når blokkeringen er mer alvorlig. Noen ganger kan dette trøtthet også komme med svimmelhet, følelse ør eller besvimelse.

Tungpustethet

Noen mennesker med en hjerteklaff blokkering, det være seg aorta, mitral eller lunge, kan begynne å oppleve episoder av åndenød eller følelse omstendelig. Mye som symptom på tretthet, kan dette kortpustethet blitt mye mer uttalt i tider med trening eller noen form for fysisk anstrengelse, men kan også være til stede i tider med hvile. For en hjerte blokkering, kan du også føle det en større vanskeligheter med å puste når du faktisk legge ned.

Pain

Selv om det ikke er et vanlig symptom på tvers av hjerteklaff blokkeringer, det er mulighet for, ifølge Mayo Clinic, å lide noen grad av smerte eller ubehag i brystet. Oftere enn ikke, vil dette smerte eller ubehag skyldes enten en aorta eller lunge blokkering, men kan oppleves med en hjerte blokkering også. Som blir sagt, ikke alle mennesker vil føle en smerte med en hjerteklaff blokkering. Noen mennesker kan bare føle en liten tetthet i brystet for å indikere at denne tilstanden er til stede.

Hevelse

Noen ganger kan en person som lider av en hjerteklaff blokkering, nemlig en i mitralklaffen, merke noe hevelse eller betennelse i føtter og ankler. Dette hevelse kan starte på som nesten umerkelig og fremgang som blokkeringen forverres.

Hoste

Avhengig av plasseringen av hjerteklaffen blokkering, kan du også begynne å lide av en relativt alvorlig hoste som føles litt dypt. Denne hosten vil vanligvis starter som tørr eller uproduktive, men kan utvikle seg til det punktet hvor du faktisk hoste opp blod.

Hjerteklaff Komplikasjoner

Hjerteklaff Komplikasjoner


Når hjertet pumper blod, strømmer blodet fra atria til ventrikkelen. Mellom disse to kamrene er ventiler. Den Trikuspidalklaff er mellom høyre atrium og ventrikkel, og mitral-ventilen er mellom venstre atrium og ventrikkel. Åndedrettsklaffen skiller høyre hjertekammer fra lungearterien, noe som er hovedbanen for deoksygenert blod til lungene. Når noen av disse ventilene svekke, det fører blod til feil pumpe gjennom hjertet, forårsaker dårlig blodsirkulasjon til vevet i kroppen.

Sykdom

Det er to typer av sykdommen som oppstår i hjerteklaffer. Oppstøt oppstår når ventilene ikke lukker ordentlig. Dette fører til lekkasje og trykk fra hjertet, noe som presser blodet bakover i atria. Stenose er en tilstand der ventilene stive eller stivne, noe som gjør det vanskelig for blodet å strømme. De herdede ventiler få hjertet til å pumpe hardere på kontoen for manglende blodtilførsel, noe som kan føre til hjertesykdom.

Symptomer

Symptomer på hjerteventilen sykdom er lik hjertesykdom. Pasienten har problemer med å puste, og blokkering av arterier fører brystsmerter. Den uregelmessig hjerterytme kan bli følt i brystet som flagrende. Hodepine, tretthet, svimmelhet og høyt blodtrykk er også vanlig. For pasienter med en defekt i Trikuspidalklaff, kan dårlig blodgjennomstrømning påvirke leveren, forårsaker smerte i magen fra leverskader.

Årsaker

Årsaker for hjerteklaff betingelser er vanligvis sekundært til en eksisterende infeksjon eller tilstand. Revmatisk feber og syfilis kan føre til hjerteklaff degradering. Fordi disse sykdommene er i hovedsak utryddet i USA, hjerteklaff forholdene stammer fra disse infeksjonene er sjeldne. Andre årsaker er fra genetiske misdannelser eller aldringsprosessen. En bieffekt av et hjerteinfarkt er mulig skade på hjerteklaffene.

Diagnose

Diagnose begynner med et besøk til pasientens lege. Legen bruker et stetoskop for å lytte til hjerteslag. Et hjerte bilyd kan bli hørt gjennom et stetoskop, og er et tegn på mulige hjerteklaff forhold. Et elektrokardiogram vil bli beordret til å motta en mer nøyaktig analyse av hjertemuskelen. Denne testen er smertefri og gir en grafisk representasjon av hjerteslag. X-stråler er tatt for legen å observere noen hjerteforstørrelse, som er et tegn på hjertesykdom.

Behandling

Noen forhold er ikke mulig å behandle og krever nøye, livslang overvåking av hjertet. Medisinsk behandling er tilgjengelig for noen pasienter. Betablokkere og kalsiumblokkere kontrollere hjerterytme rate, noe som bidrar til å redusere symptomer på hjerteklaff forhold. I ekstreme forhold, kan pasienter trenger kirurgi for å reparere ventilene.

Slik reparerer en hjerteklaff

Hjerteklaff reparasjon er en behandling for hjerteklaffsykdom. Denne sykdommen oppstår når hjertet ventil blir stiv eller stenotisk, slik at det må arbeide hardere for å pumpe blodet gjennom ventilen. Ifølge National Lung and Blood Institute (NLBI), hjerte kirurger faktisk foretrekker å reparere hjerteklaffen stedet for å erstatte den med en kunstig en når det er mulig. Hjerteklaff reparasjon kan også spare deg fra en levetid på blodfortynnende medisiner og en lavere risiko for å utvikle endocarditic etter operasjonen. Begge er forbundet med en hjerteklaff erstatning.

Slik reparerer en hjerteklaff

Reparere en hjerteklaff

•  Diskuter behandlingsalternativer med legen din. I henhold til Texas Heart Institute, kan mild hjerteventilskade behandles med medikamenter. Imidlertid er en alvorlig skadet hjerteventil krever kirurgi.

Ha hjerteklaff reparert. Ditt hjerte kirurg skiller dine smeltet ventil brosjyrer, eller ditt hjerte ventil vev er omformet og en del av din mitralklaffen er fjernet slik at hjerteklaff kan lukke strammere og eliminere lekkasje. Din hjertekirurg kan også påføre mer vev til ditt hjerte ventil for å øke sin styrke eller lapp hull eller rifter i ventilen.

begrense dine aktiviteter og hvile under utvinning. Hvis du har hatt en nyere prosedyre og var frisk før operasjonen, kan utvinning ta så lite som to til fire uker. Men hvis du gjennomgå en tradisjonell hjerteklaff reparasjon kirurgi, tar utvinning tid ca åtte uker.

Hint

 • Ifølge Mayo Clinic, individer som gjennomgår hjerteklaff erstatninger vanligvis lever lenger.
 • Nyere hjerteklaffprosedyrer krever et mindre innsnitt, og et kortere opphold på sykehus. I tillegg, har mindre smerte og en lavere risiko for infeksjon, i henhold til NHLBI.
 • Unngå å røyke for to uker før du blir operert. Ifølge Texas Heart Institute, kan blodpropp og pusteproblemer oppstå gjør kirurgi hvis du gjør røyk.
 • Informer din lege hvis smertene øker, utvikler du feber eller chill, eller det er hevelse eller blødning rundt innsnitt området.

Diett for svake negler

Diett for svake negler


Svake negler kan være en ubehagelig og pinlig problem. Det er flere årsaker til spiker svakhet, for eksempel over eksponering for vann, fuktighet, eller bruk av visse rengjøringsmidler, vaskemidler eller såper, men den vanligste årsaken er kosthold.

Anemi

Svake eller sprø negler kan være tegn på anemi, en blodsykdom som resulterer i en mangel på hemoglobin i blodet. Hvis du mistenker at du lider av anemi, bør du oppsøke lege. En jern-rikt kosthold kan bidra til å forhindre anemi, inkludert slike matvarer som rødt kjøtt, lever, brokkoli, spinat, muslinger, reker, sardiner, linser, og beriket frokostblandinger.

Kalsiummangel

Svake negler kan også indikere en mangel på kalsium i kosten; kalsium er et mineral avgjørende for friske bein og tenner. For å få mer kalsium, spise meieriprodukter, spesielt ost og yoghurt, eller grønne grønnsaker som okra. Tofu er en annen kilde til å forfølge.

Vitaminmangel

Vitaminer er nødvendig for sterke negler; spesielt vitamin A, B, C, D og E. Matvarer som er rike på disse inkluderer frukt og grønnsaker, hvetekim og ris, sopp, egg og oljer. Prøv å spise et balansert kosthold og drikke mye vann og neglene bør forbedre. Hvis du ønsker kan du også ta et vitamintilskudd.

Natural Thyroid Remedy for svak metabolisme

Gjennom kosthold, mosjon og klok tilskudd, er det mulig å kick-starte en underactive skjoldbruskkjertelen og rev opp en svak metabolisme. Felles thyroid-støtte kosttilskudd inneholder selen, jern, vitamin D, og ​​B-kompleks vitaminer. Urtemedisiner kan også være nyttig i behandlingen av en svak skjoldbruskkjertelen.

Spise riktig å våkne opp Thyroid

Nøkkelen til turtall opp metabolismen via kosthold er å spise en balanse mellom proteiner, sunne fettsyrer og fiber med jevne mellomrom utover dagen. Det beste er å spise små måltider hver to til tre timer i stedet for å spise færre og større måltider fordi kroppen vil føles som det har å "lagre" mindre fett på lang sikt.

En urtemedisin indisert for skjoldbruskkjertelen er svart valnøtt, fordi denne essensielle fettsyren hjelper med hormonbalansering. Den enkleste måten å legge valnøtt til kosthold er å bytte olje til matlaging, baking og salater til valnøttolje. Dette hjerte-sunt fett er deilig og oppkvikkende!

Andre enkle endringer i kostholdet kan du gjøre: legg frisk persille til kosthold. Persille øker stoffskiftet og bidrar til å regulere skjoldbrusk hormon produksjon. Også bytte tilbake fra havsalt til jodbehandlet. Jod er en viktig ingrediens for en sunn skjoldbrusk.

Få kroppen i bevegelse - Øvelse for Thyroid Health

En viktig ting å huske på om kroppen din er at fett er et organ. Den lagrer hormoner og lymfe i tillegg til kalorier og energi. For å frigjøre disse kjemiske beskjeder tilbake inn i legemet, trim og bevegelse er avgjørende.

Fordi en svak skjoldbruskkjertelen vil forlate deg følelsen sløv og lav-energi, start med yoga eller gå i 30 minutter hver dag. Som du får energi, kan du øke ditt aktivitetsnivå. Ved å brenne fett, og få kroppen i bevegelse, vil du være å sende meldinger til kroppen din at du er ment å flytte rundt enda mer!

Selen - Hvorfor det er avgjørende for en lite aktiv skjoldbruskkjertel

Selen er et mineral som forekommer naturlig i mat og er ofte inkludert i lave doser i multivitaminer. Det er mulig å overdose på selen, og høye nivåer av mineralet kan være giftig, så legg bare svært små mengder av dette tillegget, og med en naturlege eller tilsyn av lege.

Som blir sagt, selen faktisk hjelper med absorpsjon av thyreoideahormoner fra blodet inn i cellene. Skjoldbruskkjertelen kan være fine (og vil trolig teste som normalt, selv om du viser tegn og symptomer på hypothyroid). Meldingene kan bare ikke gjøre det gjennom til cellene i kroppen din!

Små mengder av selen på en daglig basis vil hjelpe mye med kroppen din interne kommunikasjon.

Andre kosttilskudd - Vitaminer D og B-kompleks, Jern

Hvis du bruker solkrem hvert øyeblikk du er utenfor, og ikke drikke mye befestede melkeprodukter, kan du være lav i vitamin D. symptomer på lavt vitamin-D-nivåer er konsistente med en underactive skjoldbruskkjertelen - lav energi, rask trøtthet og mild depresjon. Hopp SPF-30 for de første fem eller ti minutter du tilbringer i solen, og du vil føle humøret plukke opp, sammen med din energi.
Anemi kan også etterligne en svak metabolisme. Legge jern til din supplement rutine, samt massevis av grønne bladgrønnsaker til kosthold, kan være kick-starte du trenger. Tare er en utmerket kilde til både jern og jod, og flott for skjoldbruskkjertelen helse.

Andre nødvendigheter er B-kompleks vitaminer som bidrar til å redusere stresshormoner, og regulere og støtte hormonproduksjonen.

Herbal rettsmidler for Thyroid og endokrine Helse

Når du har taklet kosthold, mosjon og kosttilskudd for å øke energi, øke hastigheten på en svak metabolisme og våkne opp en underactive skjoldbruskkjertelen, er det på tide å legge til urtemedisiner som kan støtte din skjoldbruskkjertelen helse:

Commiphora mukul er et utdrag fra mukul myrra treet dyrkes i India som har vært brukt i århundrer som en behandling for høyt kolesterol, vekttap og skjoldbrusk-støtte.

Coleus forskolin er et utdrag fra Coleus plante som også har sin opprinnelse i gamle indiske tradisjoner. Kliniske studier har vist at forskolin (et kjemisk stoff som finnes i Coleus) kan bidra til å støtte skjoldbrusk hormon. Klaseormedrue, sibirsk ginseng og mullien er alle forbundet med kjertel helse og reduksjon i hevelse, og kan hjelpe med skjoldbrusk-støtte.

Slik Cure svake knær

Slik Cure svake knær


Svake eller skadde knær er et vanlig problem som mange mennesker står overfor. Smerten som du føler deg i knærne kan noen ganger virke uutholdelig. Heldigvis er det flere ting du kan prøve som kan bidra til å lindre smerten forbundet med svake knær.

Bruksanvisning

•  Prøv en hjemme bøte for å se om det gir noen lettelse. Mange sverger ved å ta eple cider eddik for å kurere svake knær. For å gjøre dette, er det bare å blande en skje av eddik med en skje av honning og drikke det i en kopp varm te.

Bruk en knee brace for å gi smertelindring og beskyttelse. Det finnes flere typer av kneet bukseseler som kan hjelpe mens du står eller trener.

Øvelse quadriceps muskler. Studier har vist at sterkere quads kan bidra til å lindre smerten forbundet med svake eller skadde knær. En stor quad øvelsen er å utføre flere sett med leg extensions på en leg extension maskin på et lokalt treningssenter.

Ta et vitamin supplement. Det finnes kosttilskudd som kan hjelpe reparere skader på knærne. Kollagen og glukosamin sulfat er to av de bedre typene å prøve og er tilgjengelig på de fleste vitamin butikker.

Sjekk din vekt. Mange mennesker opplever svake knær etter at de har satt på en betydelig mengde vekt. Å miste vekt og holde den under kontroll kan eliminere svake kneproblemer eller hindre utvikling av svake knær.

Hint

 • Hvis du ikke opplever noen lettelse, snakke med en ortopedisk lege. De kan gi deg ytterligere anbefalinger eller foreslå kirurgi, hvis det er nødvendig.
 • Ikke utfør noen form for trening som vil forverre tilstanden til knærne. Spør legen din om hvilke øvelser er trygt å utføre.

Hvordan overføre en svak pasient fra seng til stol / rullestol

Ligge i sengen for en lang periode er vanligvis deprimerende og kjedelig for de fleste pasienter. Å lette opp sine følelser, pasienter ofte be om en endring i posisjon og omgivelser. Den eneste måten å gjøre dette på er å trygt overføre pasienten fra seng til stol eller rullestol. Blir overført på en stol gjør det mulig for pasienten å utføre noen små bevegelser som er gunstig i å forbedre sirkulasjonen. Som for å bli overført på en rullestol, fungerer det som en måte å transportere en svak pasient på sykehus områder (for eksempel røntgen eller ultralyd rom) for å fullføre noen laboratorieundersøkelser. Det er også gunstig i transport av pasienten for en endring av natur som vil hjelpe lysne hans humør og øke sin sjanse for sosialisering. Denne typen overføring bør gjøres med ekstrem forsiktighet. Riktig håndtering av pasient og riktig kroppen mekanikk av behandleren må brukes for å utføre oppgaven på sikrest mulig måte. Dersom pasienten har nok kroppen styrke til å flytte, er det best å gjøre ham hjelpe deg med den manøveren.

Bruksanvisning

Hvordan overføre en svak pasient fra seng til stol / rullestol

Vurdere pasientens samlede styrke og sjekk for kognitiv svekkelse. Undersøke styrken av pasienten vil hjelpe deg å sette opp en god plan for manøveren - om han er sterk nok til å delta i prosedyren eller ikke. Kontrollere erkjennelse av pasienten vil hjelpe deg å realisere hvis han har evnen til å forstå eller følge instruksjonene nedenfor.

Informer pasienten om prosedyren. Dersom pasienten ønsker å bli overført på en stol, forklare detaljene i hvordan manøveren er gjort. Og hvis det er behov for ham å bli overført på en rullestol, forklare hensikten og målet for overføringen. Informere pasienten om den faktiske manøver vil rette for samarbeid og vil gjøre ham til å føle at han blir respektert heller enn å bli kontrollert.

Plasser stol eller rullestol ved siden av sengen mot foten av sengen. Bringe stolen så nær som mulig å redusere avstanden av overføringen. Hvis en rullestol brukes, må du passe på å låse sin brems og brett foten hviler, så snart du plassere det i nærheten av sengen.

Juster høyden på sengen i laveste posisjon; denne måten vil det være lett for pasienten å trappe ned på gulvet, og dermed redusere risikoen for skader fra å falle. Låse bremse av sengen og deretter hjelpe pasienten i å gjøre side liggende posisjon, vendt i retning av overføringen.

Senk sidegrinden av sengen og gradvis heve hodet av sengen opp til et akseptabelt nivå. Hele tiden sjekke tilstanden til pasienten når du gjør denne prosedyren - sørg for at pasienten ikke føler seg svimmel eller kvalm.

Place en arm under skulderen av pasienten og den andre armen som støtter pasientens lår på den motsatte side (man står overfor pasienten under dette manøver). Telle til tre og deretter forsiktig svinge beina på pasienten over på siden av sengen og hjelpe ham i å løfte kofferten og skuldre til han er i sittende position.If pasienten er sterk nok til å gjøre noen bevegelser, la pasienten delta på manøveren. Be pasienten å bruke benet på den ytre side av sengen til å skyfle benet på den andre side. Enn nøye svinge begge bena på siden av sengen, og deretter hjelpe ham i å løfte kofferten og skuldre til han er i sittende stilling.

Plasser armene rundt overkroppen til pasienten for støtte. Den ene armen av pasienten over skulderen; mens hans andre armen er utvidet på sengen, for å bidra til å støtte posisjon. Be pasienten om å scoot over kanten av sengen før føttene er flatt på gulvet.

Utvid avstanden på føttene, med høyre foten frem, og venstre fot tilbake for en enkel skift av vekten din som du løfter pasienten. Opprettholde posisjonen ovenfor, med armene fortsatt støtte torso av pasienten. En arm av pasienten bør fortsatt være på skulderen og hans andre armen skal fortsatt bli utvidet på senga (palm flat på sengen).

Plasser høyre fot sammen med pasientens venstre fot (den siden der den lille tå er på) og plassere beinet på nivået på kneet hans. Posisjoneringen av foten og beinet gir stabilitet ved å hindre slipping av pasientens fot og kne knekking når han blir løftet til stående stilling.

Bøy knærne og len kroppen din. Deretter instruere pasienten å bli klar for en push fra en arm som er utvidet på sengen, som du løfter ham opp til stående stilling. Teller til tre som man hjelpe pasienten til stående stilling, og han presser seg fra på samme tid.

Hev pasient til stående stilling og holde ryggen rett som du gjør denne manøveren. Drei pasienten, slik at ryggen er plassert i fronten av stolen eller rullestol; instruere ham til å forstå på armlenet for ekstra støtte, og deretter sakte bistå pasienten som han senker seg på setet på stolen. Husk å bøye knærne, mens du holder ryggen rett under bistå.

Hjelp pasienten i å posisjonere seg riktig når du sitter. Sørg for at hans rumpe er helt uthvilt på setet og ryggen fast hviler på ryggstøtten. Når du er i en rullestol, plasserer armene på armlenene og føttene på fotplatene.

Dokument sikker overføring av pasienten. Det er viktig å registrere alltid prosedyrer som utføres på pasienten, spesielt når den utføres i et sykehus.

Tips og advarsler

 • Husk å ikke endre plasseringen av pasienten fra liggende til en umiddelbar stående. En rask endring i posisjon kan føre til plutselig fall i blodtrykket også kjent som ortostatisk eller postural hypotensjon. Det er manifestert ved svimmelhet, ørhet, tåkesyn, kriblende følelse, eller besvimelse. Gjør høyden prosessen gradvis: heve hodet av sengen til et tålelig nivå, etterfulgt av sittestilling, og deretter stående.

Hva er årsakene til en svak blære hos menn?

En svak blære refererer til urininkontinens og er vanlig i både menn og kvinner. Urininkontinens er den utilsiktet utslipp av urin fra blæren. Vanligvis er en svak blære tegn på en sekundær underliggende tilstanden i urinveiene, snarere enn et resultat av en sykdom i seg selv.

Fjerning av prostatakjertelen

En vanlig årsak til inkontinens hos menn er fjerning av prostatakjertelen. Hvis de nerver i sphincter har blitt skadet eller bli svakt, kan blæren ikke støtte urin og eventuelle ekstra trykk, slik som den som forårsakes av en nys, kan resultere i en lekkende blæren.

Blokkering av Urinrør

En annen grunn for inkontinens er forstørrelse av prostatakjertelen. Når urinrøret blir blokkert av en forstørret prostata, uretra og smalner blæretrykket bevirker den ekstra urin til å passere ut av penis.

Svake blæren muskler:

Når blæren muskler er svake, kan urinen ikke holdes i blæren og urinlekkasje oppstår. En årsak til en svak blære er alderdom.

Narkotika

Noen stoffer - for eksempel narkotika, reseptbelagte medisiner og diuretika - kan føre til en midlertidig svak blære som en bivirkning.

Diabetes og nerveskader

Menn som har hatt diabetes i lang tid og har hatt nevropati problemer som et resultat kan oppleve en svak blære.

Nevrologiske lidelser

Nevrologiske lidelser som Parkinsons og multippel sklerose kan påvirke hjernen og nervesystemet, forårsaker blæren muskler til å svekke. Evnen til å kontrollere urinering blir deretter redusert.

Nedbrutt kreft behandling

Stråling behandlinger for nedbrutt kreft også kan forårsake blæreproblemer, som kan være midlertidig eller permanent.

Hvordan Tape Svake håndledd Sport

Hvordan Tape Svake håndledd Sport


Deltakelse i idrett er en fin måte å holde seg i form, men det er også viktig å ta nødvendige forholdsregler for å unngå skader. For svake ledd og muskler, bukseseler og taping blir ofte brukt metoder for å forebygge skade eller belastning. Her er noen tips for å følge når taping svake håndledd.

Bruksanvisning

•  Kjenn dine svake punkter. For å effektivt tape svake håndledd når du spiller sport, må du forstå problemet og hvordan du kan unngå skader. Før du begynner noen idretter som tennis, basketball eller fotball som kan forårsake håndleddsskade, diskutere dine helsespørsmål med en lege som fullt ut kan forklare årsakene til at taping håndleddene vil være fordelaktig.

Bruk kvalitetssportstape. Rimeligere tape, enten disponibel eller gjenbrukes, kan virke som et godt kjøp, men billigere produkter vil slites ned raskere, må skiftes oftere og vil ikke tilby håndleddene så mye støtte. Billig tape kan også være mer slitende på huden og gnage håndleddet når du svetter.

Tape i én retning. Påfør tape over håndleddet og pakk i en konsistent nedadgående bevegelse. Innpakning i en retning og deretter overlappende i motsatt retning vil ikke gi deg ekstra støtte og faktisk vil begrense bevegelsen til håndleddet for mye.

Påfør tape jevnt. Vikle båndet omtrent samme tykkelse over, over og under håndleddet. Hvis du er usikker på hvor mange lag med tape du bør bruke eller hvor tykk lag med tape bør være, bør du oppsøke lege.

La håndleddet for å flytte. Den sportstape bør støtte håndleddet, men bør ikke holde den fra å bevege seg helt. Gjør du det kan føre til skade eller belastning til andre deler av armen eller hånden.

Få hjelp fra en ekspert. Sport leger og personlige trenere er svært kunnskapsrik om muskel og ledd svakhet og måter å unngå skade. Dobbeltsjekk pakketeknikken med en av disse fagfolk til å sørge for at du har gjort alt rett.

•  Vær forsiktig. Hold din oppgave diett moderat og unngå aktiviteter som kunne sliter på håndleddene og andre svake ledd på tross av båndet.

Hvordan bli kvitt en svak blære

En svak blære --- ofte kalt overaktiv blære --- er svært vanlig, spesielt blant kvinner. Tilstanden utløser urininkontinens, og kan være ledsaget av hyppige, sterke oppfordrer til å urinere. I mange tilfeller, å miste vekt, vil andre endringer i livsstil og spesifikke muskelstyrkende øvelser bidra til å forhindre lekkasjer og styrke blæren.

Bruksanvisning

•  Studer et medisinsk leksikon for å bedre forstå blæren og anatomi av urinveiene; Dette kan hjelpe deg å finne ut hva som går galt, hvorfor og hva du skal gjøre med det.

Spor og holde en logg over når blæren lekkasjer oppstår, og hva som kan utløse dem --- kraftig mosjon, hoster, ler og nysing all plass press på blæren, som gjør overvekt. Og visse medisiner, koffein, alkohol og diuretika kan alle føre til at blæren til å fylle uvanlig raskt, også forårsaker inkontinens.

Utfør øvelsene flere ganger om dagen som å styrke bekken og lukkemuskler.

Tips og advarsler

 • Konsulter lege hvis urininkontinens blir et tilbakevendende problem; bare en lege kan bekrefte og behandle svak blære.
 • I noen tilfeller kan legen forskrive muskel- og nerve avslappende medisiner eller implantasjon av enheter som støtter blæren eller stimulerer nervene.
 • Ikke avstå fra å drikke vann hele dagen. Dehydrering kan føre til alvorlige medisinske komplikasjoner.

Urter for å styrke en svak blære

En svak blære kan være en pinlig problem som kan føre til at du rush til toalettet uventet eller mister kontroll når du hoster eller nyser. Det er mange naturmidler som holistisk medisin utøvere anbefaler for beroligende og styrke blæren. Imidlertid er det viktig at du kontakter lege for å nøyaktig identifisere årsaken til svak blære.

Årsak

En klinisk svak blære er forårsaket av svake bekkenmusklene som er ute av stand til å holde åpningen lukket av blæren, noe som gjør det mulig for urin til å lekke inn i urinrøret og ut av legemet. Dette problemet ofte resulterer i "stressinkontinens" eller lekkasjer som oppstår under tunge løft, nysing, hoste eller ler. En svak blære er ofte et resultat av høy alder, eller strekke under graviditet eller fødsel.

Men en mye mer vanlig årsak til inkontinens som folk ofte feilaktig refererer til som en "svak blære" er en overaktiv blære muskel. Når blæren er overaktiv, kan du plutselig føler et presserende behov for å urinere, våkne opp midt på natten for å late vannet, urinere mer enn åtte ganger om dagen, eller har trang urininkontinens på grunn av en manglende evne til å gjøre det til badet i tid på grunn av den plutselige sterk trang som ikke kan utsettes.

Herbal rettsmidler

Følgende urter brukes til å behandle både svake og overaktiv blære problemer og er mest effektive når de inntas som te.

Buchu er en liten busk innfødt til Cape-regionen i Sør-Afrika. Når bladene er tatt og kokt som en te (1/2 kopp te tatt tre til fire ganger daglig), den aktive ingrediensen diosphenol (barosma kamfer) renser og desinfiserer urinveiene som kan eliminere eventuelle bakterier som kan forårsake blæren muskler til å være overaktiv. Dette urte te er også brukt til å styrke svake blæren muskler, behandler inkontinens og sengevæting.

Gullris blader (1/2 kopp te tatt to til tre ganger daglig) fungere som en anti-inflammatorisk og vanndrivende. Det blir ofte brukt til å behandle irritert og atonisk (manglende evne til å tømme) blærer. Det er spesielt nyttig i behandling av hyppige nattlige vannlating som vekker deg opp om natten.

Den høye silikainnhold i en kopp kjerringrokk te (tatt to til tre ganger daglig) kan styrke og fornye vevet i urinveiene. Det er også effektiv i behandling av bakterielle blære infeksjoner som forårsaker overaktiv blære muskler. Og selv om kjerringrokk er et vanndrivende, er det ofte brukt til å behandle sengevæting hos barn og inkontinens hos voksne på grunn av sin sammentrekkende egenskaper.

Hvordan kan jeg spise mindre på en Paleo Diet & Not føler deg svak?

Hvordan kan jeg spise mindre på en Paleo Diet & Not føler deg svak?


Den underliggende forutsetningen for Paleo Diet, også kalt huleboer diett, er at kostholdet til våre gamle jeger-samler forfedre var best egnet til menneskelig genetikk, og i denne vene, bør det moderne mennesket spise så tett til denne tidlige type diett som mulig. Dette betyr å eliminere bearbeidet mat, landbruksprodukter som korn og belgfrukter og spise fettrik, moderat protein og lav-karbohydrat matvarer. De som følger Paleo Diet kan finne de føler seg svak i de første ukene av programmet; Dette kan reduseres ved å gradvis innfasing i kostholdet heller enn å kutte alle karbohydrater.

Bruksanvisning

•  Skjær tilbake på spesielle typer mat på Paleo Diet. Du er ikke nødvendigvis spise mindre på Paleo Diet, bare mindre av visse typer matvarer. Du vil ha et bredt utvalg av matvarer som du kan spise rikelig. Disse vil være matvarer med høy næringsverdi som vil gi deg energi, som for eksempel frukt, grønnsaker og nøtter. Mettet fett er ikke begrenset, og fisk, nonlean kjøtt og egg vil være tilgjengelig for deg. Elementer du vil kutte ned på inkludere alle korn og belgfrukter, alle vegetabilske oljer (avokado og olivenoljer er tillatt, men ikke å lage mat med), hydrogenerte og delvis hydrogenert olje, sukker og melkeprodukter.

Overgang til dietten sakte. Mens kroppen din går over til å bruke fett som energikilde i stedet for karbohydrater, kan du føle deg skjelven, irritabel og lite energi. Disse symptomene ikke er farlige og er en del av kroppens tilpasning til et lavere nivå karbohydrat. Hvis du finner ut at du får ør eller lider av svakhet på denne dietten, tregere. Start med ett måltid som er Paleo-godkjent deretter gradvis jobbe din vei til alle tre måltider. (Men spiser bare når du er sulten.) Gradvis redusere korn og andre former for karbohydrater.

Forvent en prøveperiode på flere uker. Etter de tre eller fire uker hvor kroppen din vil bli vant til å bruke fett som energi, vil disse symptomene forsvinner og din energi vil øke.

sove så mye du kan, og få tilstrekkelig vitamin D. Fjern ytre påkjenninger som for eksempel alarmer og supplere med probiotika, magnesium, jod og vitamin K2.

Øvelse moderat og favorisere korte intense utbrudd av aktiviteter i stedet for lange treningsøkter. Ta ekstra hviledager etter behov for å komme seg.

Hint

 • Konsultere legen din før du starter Paleo Diet.