Digidexo.com

kald luft sår hals

Hva er en varm og kald luft luftfukter etter?

Hva er en varm og kald luft luftfukter etter?


Vintermånedene bringe med seg tørr hud, tett nese og kalde tær. Prøv fukting ditt hjem for å bøte på problemene. Både varme og kalde luftfuktere kan lindre mange vanligste problemene forbundet med tørr luft og gjøre din familie mer behagelig.

Bruksområder

Både varme og kalde luftfuktere brukes for å øke fuktigheten i luften. De blir vanligvis anvendt i vintermånedene for å bekjempe tørr luft forårsaket av hjem oppvarming.

Fordeler

Luftfuktere lindre allergier og andre plager forbundet med tørr luft. Fuktighet tilsettes til luften øker romtemperatur, fjerner nesegangene, letter ubehag forårsaket av tørr hud og reduserer statisk elektrisitet.

Effekter

Ultralyd luftfuktere lage en kul tåke med lyd vibrasjoner, mens impeller luftfuktere bruker roterende disker. Damp vaporizers skape en varm tåke med varmeelementer. Fordampningsfuktere benytte en vifte for å sende damp inn i luften gjennom et filter.

Advarsler

Ifølge US Environmental Protection Agency, kan kjølig tåke luftfuktere produsere mineraler og mikroorganismer som kan slippes ut i luften, skaper støv, støvmidd og mugg. Varme luftfuktere utgjøre en fare for skålding og bør oppbevares utilgjengelig for barn.

Betraktninger

Luftfuktere må rengjøres med jevne mellomrom for å hemme produksjonen av mikroorganismer og mugg. Tank Vannet bør skiftes hver dag.

Konstant tørr hals

Konstant tørr hals


Dehydrering eller hals irritasjoner på grunn av en forkjølelse eller allergi kan skape en konstant tørr hals. Heldigvis finnes det triks for å rette eller berolige en tørr hals. Nøkkelen er å gjenkjenne og behandle den underliggende problem.

Dehydrering Effects

Dehydrering fra for mye natrium eller mangel på væske kan utløse en konstant tørr hals. Øk inntaket av vann, redusere natrium forbruk (ikke mer enn 1500 mg daglig) eller suge på knust is.

Vurdere en luftfukter

Varmesystemer kan opprette tørr luft inne i husene. Konstant eksponering for tørr luft utløser en tørr hals. En luftfukter tilfører fuktighet oppholdssteder.

Forebygging / løsning

Puste inn kald luft i vintermånedene kan også utløse en tørr hals. Innpakning et skjerf rundt munnen og nesen hjelper å unngå å puste i tørr, kald luft.

Fordeler med Chewing Gum

Tyggegummi stimulerer produksjonen av spytt, noe som bidrar til å lindre en tørr hals og munn.

Expert Insight

Den "Legens Book of Home Rettsmidler" anbefaler å gurgle med saltvann for å hjelpe lindre halsirritasjon og øke fuktighet.

Hvordan å stoppe tannpine Pain Irritert av en kald

Tannpine er ikke moro. Og når du har en tannpine, virker det som alt du putter i munnen forverrer smerten - som visse matvarer, enkelte drikker eller bare kald luft. En ting som gjør tannpine vondt enda verre er å ha en forkjølelse eller bihulebetennelse. Smerten kan komme ganske nær uutholdelig, og du bør virkelig se en tannlege. Men hvis du ønsker å behandle en kald-irritert tannpine på egen hånd, kan du bruke noen enkle hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta litt kaldt og sinus medisin som Tylenol PM eller Dayquil.You'll være mer sannsynlig å kurere forkjølelsen enn du vil en tannpine. Dette vil ikke ta bort alt av tannpine smerte, men reduserer kulden som er irriterende tennene dine vil sikkert hjelpe.

Fukt en te-pose. Ikke få det søkk og dryppende våt, men kjøre den under litt varmt vann. Åpne munnen og plassere den på tennene som er verkende fra en kald. Du kan sette litt press på tennene, men pass på at du ikke bryter te-pose åpen; det vil ikke smake godt, og te korn vil ikke være lett å komme ut av munnen din.

Bland en liten mengde hydrogen peroxide med en god bit av vann. Ikke svelge det, så det kan potensielt være farlig. Swish den rundt i munnen i 30 til 45 sekunder. Gjøre dette over en periode på noen få dager, etter hvert måltid eller tre ganger om dagen. Dette vil bidra til å bli kvitt infeksjonen.

Bruk lammende gel laget for tannpine smerter irritert av forkjølelse. Spray litt sår-hals spray i munnen, i nærheten av tannen som gjør vondt. Det vil nummen tannkjøttet og hjelpe lindre smerten. Lammende spray vil også bidra til å tømme bihulene og undertrykke smerten av en sår hals. Sprer lammende gel rundt og på tann og tannkjøttet vil også hjelpe midlertidig lindre smerte.

Bruk en luftfukter i hjemmet eller inhalerer dampen fra varmt vann. Ikke stikke ansiktet ditt direkte i vannet, men fordi hvis det er for varmt, vil damp være varm også, og vil skade. Men inntak av varm luft vil berolige din munn, samt din hals og nese passasjer. Det kan bidra til å lette tann smerter og hjelpe drepe infeksjonen fra kaldt.

Hvordan behandle en smertefull sår hals

Hvordan behandle en smertefull sår hals


Mindre sår hals sjelden forstyrre dagliglivet, og de kan ikke kreve behandling. Men hvis kjemper en smertefull sår hals fra en forkjølelse eller allergi, over-the-counter rettsmidler og naturlig rettsmidler kan bli nødvendig. Relief er tilgjengelig. Og ved å ta umiddelbar handling, kan du raskt berolige din vond hals og lindre irritasjon.

Bruksanvisning

•  Lag en kopp te. Kok en kopp vann i en kjele eller mikrobølgeovn, legge til en te-pose og la det brygge. Varme væsker hjelpe rolig halsirritasjon og berolige en tørr hals.

Gurgle å stoppe irritasjon. Tilsett ca 1/2 ts. av salt til en 8 unse kopp varmt vann. Rør blandingen. Gurgle saltvann for å bidra til å stoppe en smertefull sår hals.

Suge på halspastiller for å behandle en sår hals. Suge på pastiller øker produksjonen av spytt, noe som bidrar avhjelpe en tørr, kløe i halsen.

Ta kald eller allergi medisiner. Innlegg nasal drypp er en vanlig årsak til sår hals i forbindelse med forkjølelse og allergiske reaksjoner. Unn kalde og allergi symptomene ved å ta kaldt medisiner eller et antihistamin.

Bruk smertestillende midler. Over-the-counter smertestillende midler, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, tilby en rask og effektiv lindring for smertefulle sår hals. Ta enten medisiner som anvist for å hjelpe rette ubehag.

Begrense eksponering for kald luft. Puste inn kald luft fra et klimaanlegg, vifte eller uteluft kan forverre en eksisterende sår hals.

Hint

  • Ta hensyn til medisinering etikettene. Hvis din kald eller allergi medisiner inneholder en ekstra smertestillende, ikke ta ekstra smertestillende medikamenter for å stoppe en sår hals.
  • Snakk med en barnelege før administrering av medisiner til barn.

Hvordan behandle en Scratchy, sår hals

Behandle en sår hals og bli kvitt halsirritasjon typiske med infeksjoner og virus. Du kan stoppe betennelser og raskt lindre en sår, kløe i halsen med medisiner og hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Grab a pastiller. Pop en hals pastill eller hoste slipp for å bidra til å avlaste scratchiness og berolige en irritert hals.

Ta kalde medisiner. Smertestillende midler i kalde medisiner kan hjelpe behandle en sår hals. Ta medisiner som anvist.

Fortsett kalde væsker. Iskald drikke kan forverre en sår hals. Behandle en sår hals ved sipping på varme væsker som te eller kaffe.

•  Lag suppe. Sammen med varme drikker, spiser regelmessig suppe eller buljong å hjelpe lindre halsirritasjon og komme over en sår hals fort.

Grip skjerf. Vikle et skjerf rundt nese og munn før du går ute om vinteren for å unngå å puste inn kald luft.

Ta et antihistamin. Allergener kan være den skyldige. Unngå vanlige irriterende stoffer som sigarettrøyk, parfyme og andre kjemikalier, eller ta en allergi medisiner for å lindre symptomer.

behandle en sår hals med saltvann. Slippe noen klyper salt i varmt vann og gurgle flere ganger om dagen for å stoppe halsirritasjon eller smerte.

Se en lege. En kronisk sår hals som ikke svare på hjem rettsmidler kan indikere strep hals eller en annen infeksjon. Se en lege hvis tilstanden forverrer seg.

Beroligende rettsmidler for Svelge Med en tørr hals

Beroligende rettsmidler for Svelge Med en tørr hals


Allergier, kan dehydrering eller puste inn kald luft utløse en tørr hals. Og hvis venstre uløst, kan en tørr hals forårsake ubehag ved svelging og bringe på en sår hals. Raske og effektive løsninger er tilgjengelige for å berolige en tørr hals, og å bli kvitt dette problemet ofte kaller for å identifisere den underliggende årsaken.

Drikk vann

Mangel på væske eller forbruker store mengder koffein kan føre til dehydrering og be en tørr hals. Reversere en tørr hals ved å øke inntaket av vann og juice, og redusere inntaket av koffeinholdige drikker som brus og te, som kan bringe på dehydrering og forårsake ytterligere irritasjon i halsen.

Gum og Candy

Lav spyttproduksjon i munnen kan også ta på en tørr hals. Roe en irritert hals ved å holde en tilførsel av tyggegummi, harde drops eller halspastiller med deg. Tygge og suger bidrar til å øke produksjonen av spytt og lindrer en halsen.

Medisinering

Allergier fra kilder som for eksempel støv, pollen og husholdning kjemikalier kan forårsake halsirritasjon og tørrhet. Ta en over-the-counter antihistamin etter symptomer eller før eksponering for allergener kan bidra til å redusere den allergiske reaksjonen og berolige en tørr hals.

Luftfukter

I vintermånedene, kan tørr luft fra en varmekilde utløse en tørr hals på grunn av mangel på fuktighet i luften. Regelmessig kjører en luftfukter i hjemmet bidrar til å øke luftfuktigheten i hjemmet og remedier en tørr hals.

Beskytt Throat

Puste inn kald luft kan også utløse en tørr hals, spesielt i vintermånedene når temperaturen dip under frysepunktet. Dressing riktig for været og bruke et skjerf til å dekke munnen din når du er utendørs om vinteren hindrer innånding av kald luft.

Hvorfor nesen vår Run på kalde dager?

Hvorfor nesen vår Run på kalde dager?


Stående ute på en kald dag eller sitter i et kjølig rom kan resultere i en rennende nese. Selv om dette rennende nese kan virke som en plage når du finner deg selv sniffling eller på jakt etter en vev, er det faktisk et tegn på at nesen fungerer som den skal. Forstå hvorfor nesen renner i kalde temperaturer kan hjelpe deg å se din rennende nese som en nødvendighet snarere enn en plage.

Slimproduksjon

Slimproduksjon er en del av sunn kropp funksjon. Nese og bihuler produserer slim for å hindre bakterier, skitt, pollen og bakterier fra å komme inn i lungene. Men slim produksjon resulterer i en rennende nese når kroppen produserer for mye slim. Dette overskudd slim drenerer ned i halsen og ut av nesen. Visse forhold kan føre til at nesen til å produsere overflødig slim. Vanlige årsaker er allergi eller en kald eller influensa. Imidlertid kan forhold som ikke er relatert til sykdom, for eksempel gråt eller kalde temperaturer også forårsake nesen til å kjøre.

Oppvarming Air

I tilfelle av lave temperaturer, er en rennende nese på grunn av kroppens forsøk på å varme opp luften. Når du er i kaldt klima, prøver nesen for å varme luften du puster inn før det går inn i lungene. Denne kalde luft ofte er tørr, slik at i tillegg til oppvarming av luft i nesen forsøker også å legge til fuktighet. I respons, blodkar inne i nesen ekspandere for å varme luften og nesen begynner å produsere mer fluid for å legge til fuktighet til luften. Men begge disse tiltak også resultere i nesen produsere så mye slim at det begynner å renne fra nesen.

Kald luft og Kondens

I tillegg til forsøk på å varme luften, er rennende nese også et resultat av luften reaksjon på skiftende temperaturer. Når varm luft kommer i kontakt med kalde temperaturer, kondenserer fuktigheten i luften. Som du puster varm luft fra nesen den kommer i kontakt med kalde temperaturer utenfor. Denne kontakten fører til kondens på tuppen av nesen. Dette kondens blander seg med slim og overflødig fuktighet strømmer fra nesen.

Behandling

En rennende nese skyldes kaldt vær vil vanligvis klare seg på egen hånd når du skriver inn et varmt område. Forsiktig blåser nesen din så ofte som nødvendig kan gi lindring. Du kan også bruke vaselin til nesen din hvis den blir sprukken eller sår på grunn av det kalde været og blåser din.

Sår hals & Cold urte rettsmidler

Sår hals & Cold urte rettsmidler


Kommer ned med en kald eller sår hals kan virkelig sette en demper på daglige aktiviteter. Du kan velge å gå til legen, men hvis det er bare en vanlig forkjølelse eller sår hals, er det ikke mye de kan gjøre, annet enn å la sykdommen gå sin gang. Det er imidlertid støttende tiltak du kan ta som kan hjelpe deg til å oppleve mindre alvorlige symptomer og kortere varighet av sykdom. Selvfølgelig, bør disse rettsmidler diskuteres med legen din.

Sår hals rettsmidler

Mange naturmidler er tilgjengelig for hjelp i håndteringen av en sår hals. Du kan faktisk ta basilikumblader og kok dem i vann, og deretter kan du enten drikke den løsningen, eller du kan gurgle det.

Det er flere te som du kan gjøre for å hjelpe i lindrende sår hals, og de inkluderer kamille te og te laget med lakris rot, eucalyptus, berberis, eller en annen te du blande ut av eple cider eddik, sitron, honning og cayenne pepper . Cayenne pepper er høyt ansett som et naturlig middel for sår hals. Du vil mest sannsynlig bruke opptil 1/8 ts., Men du bør ikke bruke mer enn det. Hvis du ikke ønsker å drikke denne blandingen som en te, kan du blande opp en annen løsning som syssels hvitløk, honning og cayenne pepper; bruk en skje til å ta sporadiske slurker med det (Natural hjem rettsmidler i Referanser nedenfor). Kanel kan også brukes til å hjelpe en sår hals.

Kalde rettsmidler

Ett enkelt urtemedisin som du finner på alle helsekost butikk er Echinacea. Echinacea er tatt av mange mennesker for å prøve å forebygge forkjølelse, men faktisk, det er faktisk bedre å ta mens du er forkjølet, fordi det kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene dine.

Hvitløk er svært nyttig i å åpne opp luftveiene, hjelpe deg å puste bedre. Det kan også bidra til å få ned feberen hvis du drikker det i en suppe. Ingefær te eller sitron-honning-te er også nyttig.

For mange pasienter, er en tett nese den mest irriterende ting om en kald. Det finnes flere løsninger som kan hjelpe med dette, og de inkluderer gurkemeie blandet med melk og tamarind kokt i vann med sort pepper. Du kan også inhalerer gurkemeie for å hjelpe kvitte seg med noen stuffiness du kan ha oppstått.

Konklusjon

Det er så mange bøker og nettsteder som kan forsket for hjemme urtemedisiner, men disse tiltakene må tas med forsiktighet og mye forskning. Det er mange mulige interaksjoner, og det er lurt å rådføre seg med legen din før du unner deg selv.

Slik behandler anstrengelsesastma i den kalde

Anstrengelsesutløst astma indikerer astmaanfall som følge av fysisk aktivitet. Trener eller spiller sport i kaldt vær kan øke risikoen for et angrep. Hvis du treffe egnede tiltak for å kontrollere og behandle angrep, vil du finne at du kan ta del i alle dine ønskede aktiviteter i alle værforhold. The Mayo Clinic og University of Maryland Medical Center tilbyr flere forslag.

Bruksanvisning

•  Ta alle medisiner som anvist. Flere medisiner er indisert for bruk før du tar del i fysisk aktivitet. Avhengig av medisiner, kan du ta den med overalt 15-60 minutter før du gjenopptar aktiviteten og effekten kan vare alt fra fire til 24 timer. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer Proventil, Tilade, og Foradil. Daglige medisiner, som Singulair eller Flovent kan kontrollere betennelse. Legen din vil avgjøre de mest aktuelle legemidler basert på dine individuelle symptomer.

Bruk en ansiktsmaske for å varme opp luften du puster når det er kaldt ute.

Pust gjennom nesen eller kniper leppene heller enn å ta i store mengder kald luft gjennom munnen.

Prøv naturlige behandlingsformer. Ifølge University of Maryland Medical Center, studier indikerer at antioksidanter lykopen og betakaroten reduserte symptomer hos personer med anstrengelsesutløst astma. Snakk med legen din før du bruker disse kosttilskudd for å finne ut om de passer. Han kan også foreslå passende doser.

Ta deg tid til å varme opp før trening og kjøle ned etterpå; 15 minutter for hver er optimal.

Kalde rettsmidler for lærere

Kalde rettsmidler for lærere


Lærerne er mer tilbøyelige til å få forkjølelse fordi arbeide med barn utsetter dem for bakterier på en jevnlig basis. Det er viktig for dem å ta forholdsregler når kalde årstiden treff på bidrar til å redusere varigheten av eventuelle forkjølelser de kan få fra sine elever. Det er naturlig kalde rettsmidler som lærerne kan dra nytte av. Noen av dem jobber før den kalde infiserer kroppen, litt hjelp kutte tiden kulden er i systemet, og noen bare hjelpe lindre symptomene på kulden.

Sink og vitamin C

Begge kan bidra til å kutte varigheten av en kald og er også godt forebyggende tatt. Vitamin C fungerer for å forbedre funksjonen av immunsystemet. Den anbefalte dosering for vitamin C er opp til 3000 mg per dag, under kalde årstiden eller mens syk. Ta sink med vitamin C for økte ytelser som sink også forebygger og reduserer forkjølelsessymptomer. Ta 50 mg per dag av sink.

Hvitløk

Hvitløk bidrar til å redusere varigheten av alvorlig forkjølelse, og det kan bidra til å avlaste en sår hals som følger kaldt symptomer. Den hjem rettsmidler nettstedet anbefaler å ta hvitløk en gang om dagen. Hvitløk kan spises rå eller tas i pilleform. Hvitløk fungerer som både en antiseptisk og krampeløsende, som betyr at den både kan drepe bakterier og hjelpe med hoste.

Ingefær

Ingefær kan også bidra til å lette forkjølelsessymptomer. Den hjem rettsmidler nettstedet antyder bløtlegging ca 10 g ingefær i vann og tilsette en halv ts. av sukker for å lage en te. Dette concoction kan tas opp til to ganger om dagen.

Lemon

Sitron er en antiseptisk og kan bidra til å rense systemet, så vel som halsen. Bland 1 ss. av frisk sitron juice i en kopp te og tilsett 1 ss. av honning. The Herbal rettsmidler nettstedet antyder at denne blandingen er ikke bare bra for en kald og sår hals, men det er også bra for forkjølelse og influensa som er ledsaget av feber.

Hjemmelaget kalde rettsmidler

Hjemmelaget kalde rettsmidler


Hjemmelaget rettsmidler for forkjølelse har blitt scoret enkelt ned i halsen på barn og voksne så lenge kulden har eksistert. Mens de fleste av dem er ikke noe mer enn "feel good" påfunn, noen av de mer vanlige rettsmidler som er laget fra bunnen av faktisk hjelpe lindre forkjølelsessymptomer øyeblikket de kommer inn i systemet ditt.

Chicken Soup

Kyllingsuppe er blitt matet til de med forkjølelse i lang, lang tid. Mens noen sverger til det, andre ler av forestillingen, avhør hvorfor, av alle elementer du kan plukke opp i en vanlig dagligvarebutikk, er kyllingsuppe så spesiell?

Ifølge National Institutes of Health, kyllingsuppe faktisk inneholder egenskaper som er av en helbredende naturen når det gjelder kaldt symptomer. Ikke bare væske og damp av suppe bidra til å minske lunger, men enda bedre, en uidentifisert substans i suppen kan bidra til å minske betennelsen, som også lindrer symptomer forbundet med kulde.

Grønn Smoothie

Siden forkjølelse streik når immunsystemet ikke er i tip-top form, er det bare fornuftig som naturlig å øke kroppens indre bakterie bekjempelse er veien å gå. Den raskeste og enkleste måten å gjøre dette på er ved å innføre vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å hjelpe avverge infeksjoner og andre dårlige ting.

En deilig og svært næringsrik måte å få nok friske og kalde-bekjempelse mat (frukt og grønnsaker) inn i kroppen din er å blande dem sammen i en smoothie, ofte kalt en "grønn smoothie", siden bunnen av drikke er ofte en mørk grønn veggie som spinat eller grønnkål. Prøv å blande is, en kopp fersk spinat blader, en halv gulrot, jordbær, blåbær og en banan for en utrolig sunn og potent sykdomsbekjempelse drikke som du kan nyte når som helst. Boost av antioksidanter vil bidra til å styrke interne systemer og kjempe mot forkjølelsesvirus mer effektivt.

Ginger Tea

En annen smertefullt symptom på en kald er sår hals. En dårlig sår hals kan ødelegge noens dag, og noen ganger kan det svekke spise og drikke helt. Å bidra til å bekjempe en sår hals, bland opp en gruppe med ingefær-te. Te inneholder naturlige antiseptiske midler, og har også en beroligende effekt for å hjelpe dempe smerten av en sår hals.

For å gjøre denne te, rett og slett koke 2 kopper vann, tilsett et par skiver av fersk ingefær rot (tilgjengelig i nesten enhver matbutikk), reduser varmen og la det bratt i ca 10 minutter. Når du er klar, sil te inn i din favoritt krus og legge til et snev av honning og sitron for en ekstra boost av naturlige healing og beroligende effekt.

Naturlig hostesaft

Hoste under en kald kan være spesielt ubehagelig, og dessverre, er hoste et symptom på de fleste kaldt infeksjoner. I stedet for å fylle magen med over-the-counter hoste medisiner, kan en naturlig tilnærming fungere like bra, uten behov for ekstra kjemikalier i kroppen din.

Brygget opp din egen gruppe med hostesaft kunne ikke vært enklere. Få en stor bolle og hell i 1 kopp honning (bruk manuka honning for optimal effekt), og deretter røre i 3 ss. frisk sitronsaft. Etter disse ingrediensene er blandet, rør inn 1/4 kopp varmt vann til alt er blandet. Ta 1-2 spiseskjeer etter behov. Denne deilige concoction har den ekstra fordelen av beroligende halsen.

Hvordan bli varm når du er kald

Hvordan bli varm når du er kald


Det er midten av juni (ikke kaldt vær) og min mann bare slått på varme for å få varme. Mitt hus er et komfortabelt habitat på 72 grader, men han følte behov for å varme stedet opp og steke resten av familien ut i stedet for å gjøre varme opp øvelser. Derav denne artikkelen ....

Bruksanvisning

•  Drikk vann. Når kroppen din ikke har nok vann musklene kan ha problemer med entreprenørselskap. Vann bør hjelpe musklene, som er kalde på grunn av kald luft inntak, til kontrakt og dermed varmer deg opp. Så drikk opp og varme opp.

•  Spis. Kroppen du bruker mat som drivstoff. Så spiser og kroppen din skal varme seg opp til å brenne maten du nettopp spiste. Dette kan bidra til å holde deg varm selv i kaldt vær eller under kald luft inntak.

Og til slutt, MOVE. Dette kan være en sunn fornuft uttalelse. Jo mer du beveger varmere du bør bli. Hvis du fryser så gjør varme opp øvelser eller løpe. Hvis du har ingen der til å kjøre, på grunn av kaldt vær deretter kjøre på plass. Kjøre fort.

Hvordan å bekjempe en kald med appelsiner

Hvordan å bekjempe en kald med appelsiner


Forkjølt kan holde deg fra følelsen ditt beste - og mens det medisinske miljøet ikke har botemidler for dem - å spise appelsiner kan bidra til å bekjempe kulden, eller hjelpe deg å unngå en helt. Mat høyt på vitamin C er spesielt effektiv på å bedre motstand mot sykdom og fremmer generelt god helse. Forskere har funnet at vitamin C i mat gir mer beskyttelse for celler enn vitamin C-tilskudd eller vitamin vann. Ikke bare er appelsiner lastet med sunn ernæring, er frukten også blant de enkleste å fordøye, noe å vurdere når bekjempelse av sykdom.

Bruksanvisning

Velg den ferskeste frukten du kan finne. Friske appelsiner er i sesong hele året, selv om høsten sesongen avhenger av variasjon. Friske appelsiner skal være fast og blank. Sløve eller svampete appelsiner kan være gamle og over tid, synker vitamin innholdet av appelsiner.

Vask appelsinene og skrell dem. La noen av den hvite margen på de oransje segmenter siden dette materialet inneholder sunne egenskaper som hjelpemiddel i fordøyelsen. Forskere har funnet at pektin i oransje skreller hjelper bekjempe skadelige bakterier i tarmen og reduserer betennelser.

Spis appelsinskivene. En oransje har mer enn 100 prosent av det daglige behovet for vitamin C, men siden dette vitaminet er vannløselig, hva kroppen ikke trenger det forkaster gjennom nyrene. For å opprettholde optimal vitamin C-nivå i løpet av dagen, spise en appelsin med hvert måltid - eller som snacks, hvis du føler at du kan komme ned med en kald eller sår hals.

Tegn på astma hos nyfødte

Over og over folk sier hvordan allergier og astma er på vei oppover i mange utviklede land. Høre slike ting kan bare føre til bekymringer for nye foreldre, spesielt når deres lille man begynner å hoste eller tungpustethet. En ting alle foreldre trenger å huske er at selv om du kan bli fylt med bekymring, vil bo rolig bidra til å holde barnet rolig, noe som er spesielt viktig hvis den lille er å ha vanskeligheter med å puste. En tur til legen eller legevakten (avhengig av alvorlighetsgraden) er alltid den beste måten å behandle små.

Symptomer

Det er egentlig bare et par virkelige symptomer på astma. Tungpustethet som er en high-pitched whistling lyd når exhaling er den mest kjente. Som luftveiene blir mer betent, kan tungpustethet forverres og bli hørt i begge inhalerer og puster ut. Et annet symptom er hoste, spesielt hvis hoste forverres om natten eller under fysisk aktivitet. Et annet viktig symptom er inndragninger, som er når brystet beveger seg i mer en se-så bevegelse. Noen barn vil også klage over smerter i brystet på grunn av den ekstra arbeidskraft som trengs for å puste.

Årsaker

Selv om det er ingen reelle bevis på hvorfor noen mennesker får astma, er det noen triggere eller mønstre som synes å være relatert til astmatikere. For mange astmatikere fysisk aktivitet utløser symptomene på astma. For andre, eksponering for allergener, slik som kjæledyr dander, støv eller pollen, utløse symptomene. Hvis det er en familiehistorie med astma eller allergi, er et barn mer sannsynlig å bli diagnostisert med astma, men dette betyr ikke at alle barn i slike situasjoner vil ende opp med astma.

Diagnose

Et barn må ha flere episoder av tungpustethet før mange medisinske fagfolk vil være villig til å gi en diagnose av astma. Testene som brukes for å diagnostisere Astma er ikke brukbare for spedbarn, fordi pasienten må være i stand til å følge instruksjonene. Den viktigste testen er en test lungefunksjonen, noen ganger kalt lungefunksjonstest. Pasienten må puster fullt og kontinuerlig til beste evne i en maskin. Maskinen pasienten puster inn registre pusten og leger bruker for å fastslå diagnosen astma.

Den ting å huske på er at legene vil behandle små barn og spedbarn uten å diagnostisere dem med astma.

Triggere

Noen barn vil begynne piping i respons til triggere. Leger vil vanligvis spørre om noen utløser barnet kan ha vært utsatt for når de bestemmer hvordan å behandle astma eller astmalignende symptomer. En vanlig trigger er kald luft, spesielt kald, vinter luft. Ved å holde et barns bryst, hals og munn dekket når kan ute i kulden, astma symptomer noen ganger unngås. En annen vanlig trigger er sigarettrøyk. Små barn bør aldri utsettes for sigarett eller noen nikotin røyk i lengre tid. Også allergener, spesielt kjæledyr dander, støv og mugg, har vært kjent for å forårsake tungpustethet og hoste hos barn. Ved å unngå disse utløser så mye som mulig, astmasymptomer kan bli holdt til et minimum.

Andre diagnoser

Pipende pust eller hoste kan være symptomer på andre problemer. Noen symptomer så enkelt som en forkjølelse eller mindre infeksjon kan føre til en Babus Airway passasjer å hovne opp, noe som resulterer i symptomer som ligner på astma. Noen ganger et fremmedlegeme (baby pulver partikler) eller babymat kan inhaleres som resulterer i hvesing eller hoste.
Andre sykdommer som RSV eller Bronkiolitt kan være årsaken, spesielt i de kaldere årstidene eller hos premature babyer. Noen ganger tungpustethet og hoste er de første tegnene på Cystisk fibrose selv om det er ofte mange andre mer alvorlige symptomer, som ingen vektøkning.

Hvis tungpustethet er å gjøre deg, foreldre og omsorgspersoner, ubehagelig, gjøre en avtale for å se barnelege.

Hva er årsaken til croupy Hoste Spedbarn uten Nesetetthet?

Hva er årsaken til croupy Hoste Spedbarn uten Nesetetthet?


Det er ikke uvanlig for et spedbarn å ha en hoste, selv en som tidvis kan høres tøffe. Det er mange grunner til spedbarn hoste, fra godartet og nyttig, til en indikator på at noe er galt. Alt fra virus, infeksjon, kan en kile i halsen til forkjølelse forårsake hoste i et spedbarn som vises uten en rennende nese og kan høres ganske slitende. Se etter andre symptomer med hoste og utholdenhet av hoste.

Virus som forårsaker Hoste

Et strengt hoste uten en rennende nese eller lunger kan være på grunn av et virus. En av de mer vanlige virus som treffer spedbarn er respiratorisk syncytial virus, eller RSV. RSV vises ofte som en kald, med en hoste og lett feber. Hvis hosten er vedvarende, og barnet begynner tungpustethet, mister appetitten og blir masete, er en oppfordring til barnelege i orden. RSV kan føre til bronkiolitt, som påvirker luftveiene med slimete gjør det vanskelig å puste, eller lungebetennelse, noe som er en alvorlig infeksjon i lungene. Begge er svært alvorlig hos spedbarn og krever medisinsk intervensjon og støtte. Falsk krupp, den harde "barky" hoste, er også vanligvis et resultat av et virus som har kommet, og igjen, vil barnet ditt trenger å se henne barnelege.

Infeksjoner som forårsake hoste

Infeksjoner kan være hoste skyldige. Pertussis, mer vanlig referert til som "kikhoste," er en infeksjon forårsaket av bakterier i luftveiene. Kikhoste er en vedvarende hoste som ikke åpner for åndedrag i mellom. De fleste spedbarn blir vaksinert før fylte 1 for kikhoste og er beskyttet.

Dagtid Hoste

For noen babyer hoste er bare til stede i løpet av dagen. Disse hoste er vanligvis på grunn av endringer i temperaturen. Kald luft kan forårsake hoste som kan tørke varme. Klimaanlegg og varmeovner kan tørke luften i et rom og forårsake hoste. Flytte mye rundt kan føre til rusk å fange i et barns hals og kan forårsake hoste, også.

Nighttime Hoste

Et spedbarn som bare hoster om natten, eller hvis hoste forverres på natta, kan være utstiller tidlige tegn på astma. Halsen er mer følsom om natten hos astmatikere og mer sannsynlig å bli irritert i en hoste. Et spedbarn som hoster om natten kan ha behov for legehjelp for å gi forebyggende behandling.

Allergier

Det er ikke uvanlig for spedbarn å stille allergi og intoleranse i de første månedene som kroppen tilpasser. Ett tegn på at et spedbarn har problemer med et element i hans miljø er hoste. Dette kan være miljø, slik som former eller pollen, eller kosttilskudd for eksempel noe mor eter som er tilstede i morsmelk og forårsaker en irritasjon. Varsle babyens barnelege og hun vil gi deg de nødvendige verktøy for å finne en mulig trigger eller hun vil utføre tester som avslører årsaken.

Behandle en hoste

Alltid snakke med din barnelege eller din barnelege sykepleier om hjemme behandlinger for å hjelpe babyens hoste. Aldri gi barnet hoste medisin eller Vicks gni på brystet hennes. For å komme gjennom natten før du kan ringe babyens lege er det et par ting som kan lette et barns hoste. Luftfuktere kan være ganske beroligende, som kan 10 minutter i en foreldrenes armer i en dampende bad. Sykepleie kan være beroligende, pels halsen og hjelpe barnet til å slappe av og sove på grunn av prolaktin i morsmelk.

Hva det betyr når en baby har en rennende nese

Hva det betyr når en baby har en rennende nese


Vi har alle hørt uttrykket "snørr-nosed små barn." Foreldre kan ikke like det, men babyer med rennende neser er vanlig. Den amerikanske Pediatric Association anslår etter alder 2, har en baby hadde åtte til 10 forkjølelser. Hvis det er ungdommer rundt, kanskje mer enn det.

Betydning

Ikke bekymre deg for mye hvis barnet ditt får en rennende nese; de fleste er relatert til kulde.

Funksjoner

Kulde-relaterte rennende neser er vanligvis preget av en klar utflod som blir til en tykkere, farget utflod.

Effekter

Rennende neser som følge av en kald også kan være ledsaget av nysing, lett feber, nedsatt appetitt, sår hals, hoste, irritabilitet, og litt hovne kjertler.

Time Frame

Forkjølelse og rennende neser de bringe på vanligvis gå bort i sju til ti dager.

Betraktninger

Tenner kan også forårsake rennende nese hos babyer, med mange av de samme symptomene som en kald.

Teorier / Spekulasjoner

Rennende nese hos babyer kan også være forårsaket av kald luft og allergi mot ting som visse matvarer, støv, kjæledyr dander og pollen.

Hvordan diagnostisere astma hos barn

Tungpustethet, hoste og kortpustethet er tegn på astma hos barn, men disse skiltene alene utelukker ikke andre plager; derfor en diagnose innebærer en fysisk eksamen, spørsmål om pasienten og familiens historie og lunge fungerer tester.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn og symptomer på astma. Hoste som forverres etter lek, reoccurring tungpustethet, problemer med å puste, tetthet i brystet og symptomer som forverres i løpet av natten er tegn de Mayo Clinic lister som symptomer på astma. Symptomer utløses av kald luft, mosjon eller eksponering for allergener og hoste som inkluderer en rennende nese med klare slim også peke på en diagnose av astma. MedicineNet.org påpeker at alle barn ikke har de samme symptomene og symptomene kan variere med episoder.

Kjenn din medisinske historie. Søker en rekke opplysninger, vil en lege spør om en families medisinske historie. Det er viktig å vite om noen lider av høysnue eller andre allergier som er knyttet til astma, samt hva slags helseproblemer pasienten og familien har lidd i det siste. En lege vil også be om medisiner og urte kosttilskudd pasienten kan ta.

Planlegg en fysisk eksamen. Undersøkelsen vil omfatte en titt på ører, nese, hals og øvre luftveier. Lytte til lungelyder med et stetoskop kan avdekke en høy pitched plystrende lyd mens du puster inn og ut, noe som er en betydelig tegn på astma. Til slutt skal sensor se på pasientens hud tilstand. Eksem og elveblest er også assosiert med astma.

Bekreft diagnosen med lunge- eller lunge fungerende tester. Disse testene blir sjelden gjort på barn under fem år, men fordi de noen ganger mangler evnen til å følge instruksjonene under testene.

Se etter symptomer, unngå triggere og bruke den foreskrevne medisinen. Barn bør unngå røyk eller andre kjente allergener som kan utløse et angrep. Omsorgspersoner og lærere bør ha en kopi av planen. Medisiner kan omfatte innånding astma medisiner eller væske levert gjennom en tåke forstøver.

Sett mål å kontrollere astma. Målene for barn med astma er: å leve et aktivt liv, går til skolen hver dag, og forebygging av kroniske symptomer ved å unngå triggere og tar medisiner med minst mulig bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er ment som en nyttig veiledning. Alltid søke profesjonell hjelp fra en lisensiert lege.

Bivirkninger av CPAP Ansiktsmasker

Kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, er en vanlig og effektiv behandling for søvnapné. Hvis du har søvnapné, blir luftveiene blokkeres under søvn når bløtvevet i halsen kollapser, noe du gjentatte ganger våkner akkurat nok til å begynne å puste igjen. CPAP innebærer å sove med en ansiktsmaske over nese og munn, en maske som er koblet til en maskin som holder luft som strømmer gjennom et rør. Noen mennesker avvikle CPAP bruk på grunn av problemer med å bruke maskinen, inkludert fysiske bivirkninger.

Faktorer

Forskning viser at om lag 40 prosent av folk slutte å bruke CPAP etter noen måneder, ifølge American Sleep Apnea Association. Mange stopp ved hjelp av behandling på grunn av inntrufne faktorer eller maskinens støy, men ubehagelig bivirkninger også synes å ha en innvirkning på noen menneskers beslutninger.

Ubehag

Ansiktsmaske ubehag, noe som fører til søvnforstyrrelser, er en av de vanligste plager. Enten masken ikke passer ordentlig, eller du kan justere den for hardt. Fordi folk med dette problemet erfaring avbrutt søvn om de bærer masken eller ikke, har de en tendens til å avslutte behandlingen. En rekke masker er tilgjengelig, imidlertid, og du bør sjekke med din søvn ekspert eller hjemme helsepersonell for å se om du kan gjøre en endring.

Tørrhet

Tørrhet i nese, munn og svelg kan være forårsaket av luftstrømmen, noe som resulterer i sår hals, nese irritasjon, rennende nese eller tett nese, og noen ganger neseblødninger. Luftfukter vedlegg er en god løsning for dette problemet. De legger fuktighet til CPAP luft, forårsaker mindre stress for hals og nese vev. Hvis en kald luft luftfukter ikke gjøre triks, kan en oppvarmet en fås i stedet. Oppvarmet luft bærer mer beroligende fuktighet.

Gass Pain

En annen bivirkning er luft bli fanget i magen, noe som fører gass smerte. Noen ganger sover med en stor pute eller mer enn en pute forårsaker dette problemet, fordi hodet vippes forover og luftveiene blir blokkert. Hvis dette skjer regelmessig, prøv heller å sove uten pute eller sove med en kile pute. Bytte til bi-nivå positivt luftveistrykk, eller BiPAP, kan også løse problemet.

Øreverk og hodepine

Noen mennesker utvikler øreverk, øre press, svimmelhet eller hodepine fra å bruke CPAP. Dette er vanligvis forårsaket av tette bihuler som resulterer i lufttrykket forstyrrelser i ørene. Unngå CPAP-behandling under bihulebetennelse eller forkjølelse kan hjelpe, og hvis problemet er en vanlig foreteelse, snakker med søvnen din spesialist eller lege.

Slik unngår du at bronkitt

Selv bronkitt er ikke en livstruende tilstand, kan symptomene vedvare i flere dager eller uker, og de kan påvirke en persons liv. Det vanligste symptomet på bronkitt er en pågående hoste. Lider kan også avtale med en sår hals, bihuleproblemer, tett bryst, tungpustethet og feber. Bronkitt utvikler vanligvis etter en luftveisinfeksjon. Heldigvis finnes det måter å beskytte deg selv og forhindre bronkitt.

Bruksanvisning

•  Bruk en ansiktsmaske. For å begrense eksponering for luftforurensende stoffer som sigarettrøyk, husholdningsprodukter og andre kjemikalier, bruke munnbind for å beskytte luftpassasjen. Forurensende stoffer kan irritere bronkiene og forårsake betennelse.

Dekk for munn og nese med et skjerf. Hvis du arbeider med en forkjølelse eller luftveisinfeksjon, dekke ansiktet med et skjerf før du går utendørs i kaldt vær. Kald luft kan komme inn i lungene og forårsake bronkitt.

Ta et vitamin supplement. Vitaminer øke immunforsvaret og redusere sjansene for å utvikle en forkjølelse, influensa eller bronkitt. Ta en multivitamin hver dag; og ved første tegn på en kald, ta solhatt og øke vitamin C inntak.

Få en årlig influensavaksine. En influensavaksine reduserer risikoen for å utvikle influensa virus. I sin tur, reduserer dette sjansene for å utvikle bronkitt. Snakk med legen din om influensa vaksiner.

Vask hendene ofte. Vask hendene med en anti-bakteriell såpe, eller bruk et rensemiddel for å forhindre en infeksjon. Gjøre en bevisst innsats for å holde hendene borte fra munnen og nesen.

Hvordan behandle astmaeksaserbasjon

En forverring av astma, også kjent som et astmaanfall, constricts luftveiene og øker slimproduksjon. De resulterende pustevansker kan være mild, moderat eller alvorlig. Personen kan hvese, hoste og klage av tetthet i brystet. En forverring av astma kan vare fra minutter til timer. Bronkial overfølsomhet og betennelser er kjennetegn ved denne lungesykdom.

Bruksanvisning

En rolig miljø

•  Hold deg rolig og oppmuntre personen opplever astmasymptomer å slappe av. Panikk og angst øker pustevansker. Berolige personen som hjelper er på vei. Aktiver nødetatene om nødvendig.

Astma kan bli forverret av allergener (planter, dyr, mat eller medisiner), kjemiske irritanter, infeksjoner, trening og enda kald luft. Hjelpe personen unngå forurensing som sigarett røyk eller støv. Hvis årsaken til astma er fjernet, kan symptomene øke raskt.

Hjelp den personen til å bruke medisiner. Steroid inhalatorer redusere betennelse når de brukes regelmessig. De er ikke ment for akutte symptomer. Rednings inhalatorer inneholde bronkodilatorer, som virker avslappende på Airway muskler og bør brukes til å behandle en forverring. Riktig bruk av en redning inhalator er å ta en puff og vente ett minutt, og deretter ta en annen puff. Hvis lettelse ikke oppnås innen 15 minutter, kan prosedyren gjentas. Hvis symptomene vedvarer, kontakt lege. Ikke la astma lidende å bruke flere drag på rad. En slik praksis er ineffektiv og kan være skadelig.
En forstøver er en enhet som leverer en bronkodilator i kombinasjon med en salttåke. En forstøveren behandling er svært effektivt for akutte eksaserbasjoner.

Comfort tiltak kan lindre astmasymptomer og det er viktig å lære dem.
En person som opplever pustevansker vil være mer behagelig å sitte opp og lener seg litt fremover. Denne posisjonen lindrer tetthet i brystet. Ligger flatt på ryggen vil gjøre symptomene føler seg verre.
Be personen om å puste med magen. Dette er en teknikk som brukes av sangere, musikere og idrettsutøvere. I puste med magen, forblir brystet stille mens magen blir skjøvet ut på innånding og sugd mot ryggraden på utpust. Bare en liten konsentrasjon er nødvendig for å puste "inn" i magen på denne måten og astma lidende vil umiddelbart føle seg som om han kan få mer luft.
Å drikke vann hjelper flytende slim sekreter, slik at de ikke akkumuleres og blokkere luftveiene. Gi personen et glass vann, men ikke tvinge ham til å drikke det. Pustevansker kan gjøre svelge vanskelig og øke risikoen for kvelning.
Varm, fuktig luft, for eksempel fra en dusj eller fordamper, lindrer irritert lungene og flytende slim sekreter. Cool damp er også nyttig.

Tips og advarsler

  • Astmaeksaserbasjoner vanligvis ikke oppstår plutselig. De bygger opp over tid. Dette er grunnen til at Peak Flow Meters, små, plast enheter for hjemmebruk, er nyttig. Når den brukes regelmessig, vil de kartlagte resultater oppmerksom forverring peak expiratory flow og advare astmatikere at symptomene ikke er godt kontrollert. Tidlige symptomer på forverring av astma kan inkludere følelsen eller ser trøtt, hodepine, rennende eller tett nese, kløende hals eller kortpustethet.
  • Tegn på at en forverring av astma blir stadig alvorlige inkluderer problemer med å gå eller snakke, føle deg svimmel eller uvanlig engstelig. Aktiver nødetatene hvis ingen lindring er hentet fra medisiner eller hvis symptomer vedvarer eller blir verre.