Digidexo.com

sitron maske

Tips om Innstramming Facial Skin

Tips om Innstramming Facial Skin


Mange mennesker ønsker å holde på ungdommen. Ikke alle aldre grasiøst, så hud-innstramming prosedyrer er svært populære. Hvis kråketær er håner deg og dine ler linjer er ikke så morsomt lenger, trenger du ikke å bare glise og bærer det. Profesjonelle prosedyrer og at-home rettsmidler kan gi deg din ungdommelig utseende tilbake på et blunk.

Ansikts øvelser

Akkurat som du strammer musklene i kroppen din ved å trene, kan du stramme ansiktshuden med ansikts øvelser. Smiling er den perfekte trening for å stramme opp disse musklene. Smil så stor som du kan i 10 sekunder, og slappe av ansiktet ditt før du gjentar øvelsen 10 ganger. Gjør dette tre ganger om dagen, og du vil merke resultater innen et par uker. Denne metoden er bra for folk som ikke trenger drastiske resultater umiddelbart. Det er en ideell måte å stramme ansiktshuden, fordi ingen kirurgi er involvert.

Hjem Rettsmidler

I dag er det hjem rettsmidler for omtrent alt, inkludert stramme huden i ansiktet ditt. Hvis du har normal til tørr hud, bland 1/2 kopp kremfløte, en most banan og gel fra ett vitamin E kapsel, og bruke det på ansiktet ditt. La blandingen der i 20 minutter før du skyller den av med varmt vann. For folk med fet hud, vil en sitron maske stramme ansiktshuden og ta glansen vekk. Bland 5 ss. av sitronsaft, 1 eggehvite, 1 ss. av trollhassel og 4 ss. av melkepulver og bruke det på ansiktet ditt. La masken på ansiktet i 15 minutter før du vasker den av med varmt vann. Over-the-counter hemorrhoid krem ​​fjerner linjer og rynker fra ansiktet, pluss reduserer øye poser.

Profesjonelle Prosedyrer

Hvis du har prøvd hjemme rettsmidler og er ikke fornøyd med resultatene, kan det være lurt å vurdere å snakke med en plastisk kirurg om å få noen profesjonelle prosedyrer gjort. Laser hud innstramming er en populær fremgangsmåte som strammer huden ved å bruke en laser for å oppvarme kollagen under hudens overflate. Ansiktshuden kontrakter, noe som fører til at huden strammes, og skaper et mer ungdommelig utseende. Botox er et annet populært prosedyre hvor legen injiserer Botox inn i ansiktet, lammende visse ansiktsmusklene og glatter ut huden. Før du velger en plastisk kirurg, bør du sjekke hans referanser og forskning eventuelle klager på at han kan ha mottatt.

Facial Mask Oppskrift for Impure Skin

Facial Mask Oppskrift for Impure Skin


Du kan finne ingredienser hjemme som kan bidra til å bekjempe bakterier som forårsaker akne. Mange frukt og grønnsaker inneholder aktive ingredienser som kan redusere oljeproduksjonen, eksfoliere huden, rense porene, og stram åpne porene. Ingredienser som har sammentrekkende egenskaper fungerer godt på akne utsatt hud. Prøv disse masker for klarere hud uten å bruke penger på dyre over-the-counter behandlinger. Mange hjemme akne masker kan koste mindre enn acne behandlinger tilgjengelig på ditt apotek.

Bruksanvisning

Aspirin Face Mask

•  Oppløs tre eller fire aspirintabletter i en kort glass med noen få dråper filtrert kaldt vann. Legg noen flere dråper vann om nødvendig inntil aspirin danner en hvit pasta.

Påfør lim til ansiktet ditt på berørte områder. Påføres kun på renset hud. La virke i minst 15 minutter. Skyll av med varmt vann eller en vaskeklut dyppet i varmt vann.

•  Legg aloe gel til pastaen for en annen versjon av denne maske. Skjær tilbake på mengden av vann for å gjøre pastaen og omfatter et par dråper av aloe gel. De enzymer som finnes i aloe vera bidrar til å redusere overdreven betennelse og rødhet, som kan hjelpe i behandlingen av akne. Påfør masken til berørte stedene og vask av etter 30 minutter.

Clay Mask

Bland 1 oz. grønn leire med 3 ss. destillert vann, ifølge Essential Oil oppskrifter. Tilsett 1 ts. vegetabilsk glyserin og en blanding av essensielle oljer. Du kan legge til en dråpe geranium, grapefrukt og / eller einer eteriske oljer.

Rens huden. Kombiner denne behandlingen med damp. Hell 3 kopper kokende vann over rosmarin for å frigjøre urt naturlige oljer og aromater. Bruk et håndkle for å holde dampen, og sitte over bollen i fem til åtte minutter. Denne dampen vil åpne og rense porene uten tørking.

gjelder forsiktig leire blandingen til ansiktet med en myk-stritter pensel. Fordel blandingen over ansiktet og halsen, unngå området rundt øynene. La masken tørke i 15 minutter. Vask masken av med varmt vann.

Frukt Mask

Mos en moden banan. Bland den med 1 ss. av honning og saften av en sitron.

8. Påfør i ansiktet i 15 minutter. Vask med en varm vaskeklut. Etterpå, splash ansiktet med kaldt vann for å lukke porene igjen.

Gjør en lignende maske med revet eple. Riv et eple, og legger til 1 ss. av honning. Bland i en lime, ifølge Acne Hjelp. Påfør i ansiktet og la virke i 10 til 20 minutter. Forsiktig vaske av masken.

Tips og advarsler

  • Ha ingrediensene hendig og målt før blanding med hendene. Enkelte ingredienser kan være klissete og kan gjøre et rot. Påfør masken i ditt kjøkken eller bad for enklere opprydding.
  • Ta kontakt med hudlege om den beste akne behandling for huden din.

Fordeler og ulemper med HLR Masker

Fordeler og ulemper med HLR Masker


En hjerte-lungeredning (HLR) maske er en maske som en person wears å administrere HLR til en annen. HLR gis når en person trenger en nødsituasjon tilførsel av oksygen for å kick-starte puste eller for å forbedre blodsirkulasjonen til hjertet og lungene. HLR gir dette oksygen, bidrar til å forhindre hjerneskade. En person som gir HLR kan bære en CPR maske mens de gjør det for å forhindre smitte og sykdommer fra å bli overført mellom personer som HLR og pasienten.

Germ Forebygging

En HLR maske filtre luft administreres i HLR og gjør at personen gi gjenoppliving for å unngå direkte munn-til-munn kontakt under HLR. På denne måten masken tillate gjenoppliving å skje samtidig minimere risikoen for bakterier eller infeksjon sprer seg mellom personer som HLR og den som mottar HLR.

Small Size

Deres liten størrelse er en annen fordel at HLR masker har. HLR masker er veldig små og kan lett bæres i et førstehjelpsskrin eller ved beredskaps staber. Dette portabilitet gjør dem ikke bare nyttig, men også praktisk.

Enkel betjening

Enkel operasjon er en annen fordel. En HLR masken inneholder et rør som 'fanger' oksygen og kanaliserer den til masken. Dette i sin tur leverer oksygen til pasienten. Når du utfører lungeredning, kan hvert sekund utgjøre forskjellen mellom liv og død. En HLR maske går lett, med et enkelt bånd over hodet.

Ulemper

Noen masker inneholder lateks, som kan forårsake en reaksjon hos personer som er allergiske mot dette stoffet. Hvis en resuscitator eller pasient har en allergi som ikke er kjent, kan masken forårsake en potensielt dødelig allergisk reaksjon. En annen ulempe er at noen avanserte typer masker ikke lett kan festes til pasientens munn, potensielt koster tid eller som resulterer i mangelfull leveranse av oksygen.

Pediatric Dust & Pollen Masker

Barn som er svært allergisk mot pollen og støv eller som har nedsatt immunforsvar bruk støvmasker. En maske har en fysisk barriere fra allergener og filtrer mikroorganismer, slik som virus, bakterier, pollen og benzen.

Fit

Effektiviteten av en støvmaske bestemmes av hvor godt det passer. Hvis ikke sitter godt, vil det ikke avskrekke hva det skal. Masken skal også tillate brukeren å puste lett, har komfortable ørebøyler og elastisk trimming og bygges av presisjon Micropore åpninger og en syntetisk mikro mono-filament materiale som ikke støtter bakterievekst. Mange barn masker har en justerbar nese bar.

Betydning

En pediatrisk støvmaske er slitt av pasienter som har luftveissymptomer som ikke har blitt diagnostisert. Ideelt sett vil støvmaske tilveiebringe en 99 prosent filtreringseffektivitet.

Fun Fact

Kimberly-Clark designet pediatriske masker med Disney-figurer for å gjøre opplevelsen av seg en maske litt mindre skummelt.

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

Vann med sitron hjelper fremskynde vekttap. Å drikke vann med sitron for vekttap er også en effektiv måte å bidra til å eliminere giftstoffer, ren intern avfall, og fremme energi øker. Å bruke vann med sitron for vekttap, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

•  Drikk et varmt glass vann med en sitron skive på å våkne om morgenen. Å drikke varmt vann med sitron for vekttap i morgen hjelper en svak fordøyelsessystem, så det er en fin måte å starte dagen etter å ha sovet hele natten. Kok vann i en kjele eller mikrobølgeovn. Vask utsiden av sitron og legge en skive til vannet. Nipp som te.

Rens kroppen din med sitroner for vekttap. Mange rensing dietter bruke sitron til detox kroppen. Legg en skive sitron til å drikke vann hele dagen. Dersom det er ønskelig, vaske en sitron i morgen, og bruke en food prosessor til å male hele sitron. Plasser sitron puré i en liten krukke og legge den til vann hele dagen. Pektin i sitronskall er en utmerket kilde til fiber, som bidrar til å stoppe kroppen fra absorberende sukker raskt. Pektin bidrar også eliminere cravings. Drikkevann med en hel sitron for vekttap er en utmerket måte å øke hastigheten på vekttap og detox kroppen.

Mix sitron puré eller en sitron skive med te og eple cider eddik for å bidra til å maksimere vekttap. Apple cider eddik og sitron hjelpe folk ned i vekt raskere. Noen av de beste te for vekttap med sitron er grønn te og oolong te. Bruke en til å to ts av eple cider eddik med te en eller to ganger om dagen.

Sørg for å drikke mye vann med sitron for vekttap. Å drikke mye vann hjelper folk ned i vekt raskere.

Hint

  • Sjekk alltid med en lege før du starter noen vekttap programmet.

Hvordan bruke sitron juice til frokost for å miste vekt

Mange mennesker sliter hver dag for å gå ned i vekt. De krasje diett, rask, og overstadig spise. Noen dieters spise masse sukkerfrie og fettfrie produkter for å redusere kalorier. Dessverre er mange av disse gir er unaturlig og blokkere opp fordøyelsessystemet med giftstoffer, noe som gjør det vanskelig å gå ned i vekt. Sitroner kan rense kroppen systemet og oppmuntre vekttap.

Sitroner

Sitroner er en vanlig ingrediens i mange rensing faster og dietter. Grunnen til at de er så effektive for vekttap er deres rensende egenskaper. Sitroner hjelpe skylle ut fordøyelseskanalen og deres surhet stimulerer fordøyelsesenzymer. Når fordøyelsessystemet er klart og fungerer det eliminerer mer avfall i motsetning til å lagre alt som fett. Likevel, for å oppnå noen langsiktige vekttap mål du må spise sunt og trene regelmessig.

Sitroner er høy i vitamin C. Forskere ved Arizona State University har rapportert at tilstedeværelsen av vitamin C i cellene hjelper folk brenne fett mens du trener. Hvis du ikke spiser en tilstrekkelig mengde vitamin C, vil det bli vanskeligere for deg å miste fett enn noen som gjør.

Sitroner i morgen

Drikker ferskpresset sitronsaft og vann hele dagen vil fortsatt gi deg mange helsemessige fordeler og fremme vekttap når det brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Den ekstra fordelen av sitroner i morgen er at fordøyelsessystemet får et hopp start når den stimuleres av sitronene. Å gjøre dette så tidlig på dagen som mulig vil hjelpe deg å fordøye alle måltider mer effektivt.

Drikk en kopp varmt vann med tre spiseskjeer frisk sitronsaft hver morgen når du våkner. En gjennomsnittlig størrelse sitron gir ca tre spiseskjeer når Juiced. Blid drink med rå, naturlig honning hvis ønskelig. Hvis du ønsker å maksimere vekttap, ta en tur etter at du drikker sitron vann. Etter turen, spise litt frokost. Du vil ha din metabolisme og fordøyelsessystemet oppe og går da - og klar til å brenne kalorier.

Hvilken type Face Mask er anbefalt?

Hvilken type Face Mask er anbefalt?


Ulike typer ansiktsmasker er tilgjengelige for ulike bruksområder; hvilken type maske som passer for deg, avhenger av dine behov. Ansiktsmasker er tilgjengelige for hud helse, forebygge sykdom, sikkerhet og sport. Hver av disse kategoriene har sin egen anbefalte ansiktsmaske basert på visse egenskaper som gjør det enklere å bruke.

Skin Health

Ansiktsmasker for hud helse behandle ulike hudsykdommer eller lidelser; hvilken type maske anbefales for huden din helse avhenger av hva du behandler. For eksempel, er en ansiktsmaske som inneholder honning anbefalt for personer med tørr hud, som honning hjelper huden å holde på fuktigheten. Personer med fet hud bør bruke masker med eggehvite, som strammer opp porene. Ansiktsmasker med olivenolje eller te er anbefalt for de som søker en anti-aging behandling, da disse ingrediensene beholde fuktighet og inneholder antioksidanter som stimulerer hudens regenerasjon.

Sykdomsforebygging Masker

Disse ansiktsmasker filtrere luften som du puster å fjerne små partikler, inkludert partikler som bærer luftbårne sykdommer. Ansiktsmasker har blitt brukt under influensa og H1N1 utbrudd som et forebyggende tiltak for å hindre spredning av disse svært smittsomme sykdommer. Respirator-type masker, for eksempel N95 respirator, er de beste masker for å bruke for å hindre spredning av sykdommer, som de passer på en sikrere måte til ansiktet ditt enn standard kirurgiske masker, slik at det meste av luften du puster kommer gjennom den tunge -duty filter.

Sport Masker

Ansiktsmasker er brukt i idretter som snowboard, ski og motocross å forhindre vind brenne og andre ansiktsskader forårsaket av høy hastighet eller lave temperaturer. Disse ansiktsmasker kommer med en rekke forskjellige dekning alternativer og i mange forskjellige materialer. Masker laget av neopren er generelt anbefalt for sports bruk, som det er et sterkt og holdbart materiale som opprettholder sin fleksibilitet ved lave temperaturer. Masker som dekker nese og munn er også anbefalt, som de beskytter snø, støv og rusk fra å komme inn i nesen og munnen.

Sikkerhets Masker

Sikkerhets masker er ansiktsmasker som er laget for bruk i byggeplasser, i løpet av hjemme renovering og i butikker og studioer når det er en stor mengde av fint støv og rusk. N95 respirator, også brukt for sykdomsforebygging, er egnet for filtrering av støv og rusk, hindrer det fra å komme inn nese, munn og lunger. Disse maskene er formet for å passe sikkert over nese og munn slik at ingen partikler kan trenge gjennom sidene eller toppen av masken.

Sitroner og vekttap

Da Martha Stewart ble løslatt fra fengsel, ble hun spurt om hva hun hadde savnet mest. Hennes svar? "Friske sitroner." Og hvem kan klandre henne? Bortsett fra deres lyse, rike farger og frisk, ren duft, sitroner er en kraftpakke av vitaminer og essensielle næringsstoffer. Ingen prøver å gå ned i vekt bør være uten en lys bowlful tett på hånden.

Sitronsyre

Ifølge Theresa Cheung, forfatter av "The Lemon Juice Diet", sitroner har den høyeste konsentrasjonen av sitronsyre (7% til 8%) av alle frukter. Sitronsyre hjelper kroppen absorbere visse mineraler, som kalsium. Supplement produsenter binde kalsium til sitronsyre i en prosess som kalles "chelatering."

En kropp som er utsultet på essensielle næringsstoffer vil ikke felle pounds lett, så legger sitroner til kosthold er en god idé.

Vitamin C

En studie juni 2005 av Carol Johnston ved Arizona State University East Department of Nutrition viser at "Personer med tilstrekkelig vitamin C status oksidere 30 prosent mer fett i løpet av en moderat trening bout enn personer med lav vitamin C status, derfor vitamin C-utarmet individer kan være mer motstandsdyktig mot fett massetap. "

Enkelt sagt, hvis du ikke får nok vitamin C, vil du ikke gå ned i vekt. Sitroner er en utmerket kilde til vitamin C.

Pektin

En 2008 studie publisert i Silpakorn Universitet Science and Technology Journal viste at inntak av pektin vil redusere nivåene av kolesterol i blodet. Forfatterne foreslår at pektin øker viskositeten i tarmkanalen som gjør det vanskeligere for deg å absorbere kolesterol, som betyr at du vil lagre mindre fett.

Sitronskall inneholder 30 prosent pektin. Legge lunter av friske skallet til supper, stuinger, sjømat og stir-frites tilfører verdifull ernæring samt en fargeklatt.

Salt Substitute

The Mayo Clinic forteller oss at mens bare 11 prosent prosent av natrium i våre dietter kommer fra saltbøsse --- bearbeidet mat står for en heidundrende 77 prosent av saltet vi tar inn. Mindre du er nøye leser hver etikett, er du sannsynligvis ta i måten mer natrium enn du tror.

Salt kan gjøre deg beholde vann, noe som gjør vekttap frustrerende. Matlaging fersk mat og krydder med sitroner i stedet for salt eller kommersielle krydder vil redusere inntak av natrium, samt å legge en frisk kick til matlaging.

Bruker i Vekttap

Start dagen med en klemme av frisk sitron juice i varmt vann for å kick-starte fordøyelseskanalen.

Sitronsaft og olivenolje med litt salt og pepper gjør en utmerket salat dressing.

Skrell en sitron og kaste den i blender med kaldt vann og et snev av ren lønnesirup for en ettermiddag pick-me-up.

Sug sitronskiver og en stokk med kanel i en mugge med vann over natten for en smakfull alternativ til rent vann eller sukkerholdig brus.

Klem saften av en frisk sitron over kylling, fisk og grønnsaker før grilling for en herlig frisk smak.

Sitron i varmt vann for Weight Loss

Vekttap skjer gjennom å spise en godt balansert lavt kaloriinntak og daglig mosjon. Sitron i varmt vann er en naturlig tillegg kan du legge til din vekttap diett.

Funksjon

Ifølge ernæringsfysiolog Mary Meyer, skriver på realself.com, drikke et glass varmt vann med sitron i det første om morgenen kan hjelpe din fordøyelsessystemet og naturlig skylle ut giftstoffer fra kroppen din. Det kan regulere systemet ved å redusere forstoppelse og diaré. Sitroner er høy i sitronsyre. Sitronsyre bidrar til å bryte ned fett som deretter beveget gjennom fordøyelsessystemet og ut av legemet. Sitroner bidrar også til å stabilisere blodsukkeret som øker stoffskiftet og hjelper i vekttap.

Funksjoner

Det er en enkel oppskrift. Du trenger bare varmt vann og sitroner. Tilsett saften av en sitron til en 8 oz. glass med varmt vann.

Størrelse

Væskeinntak er viktig for vekttap. Drikk åtte 8-oz. glass sitron i varmt vann per dag. Når du har nådd ditt vekttap mål, bør du fortsette å drikke minst en 8-oz.glass per dag.

Bivirkninger

Hvis du har følsomhet for syreholdig mat, kan dette være ubehagelig for tannkjøttet og mage.

Forsiktighetsregler

Konsultere legen din før du begynner på ny diett program.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?


Mange ulike vekttap programmer og teknikker eksisterer og er annonsert på en daglig basis. Noen ganger kan for mye informasjon være overveldende, snarere enn nyttig. Å miste vekt er noe som bør gjøres sakte for de beste og mest varige resultater. Ved å innlemme 03:58 porsjoner med frukt i kostholdet ditt hver dag, for eksempel sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt juice, og spise andre matvarer i moderate mengder kan du med hell gå ned i vekt mens du legger viktige vitaminer i kroppen din.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

•  Spis en appelsin i morgen, etter at du våkner opp. Appelsiner er rike på fiber og høy i vitamin C, som hjelper kroppen forbrenne fett raskere ved å påskynde kroppens behandling av fett. Få at full følelse, først i morgen, ved å spise denne fiber-rik mat.

skive opp en sitron og en lime og presse saft inn i en 1/2-gallon mugge fylt med vann, og legger sitron og limeskiver, også. Fyll en stor drikkeglass eller reise container med sitrus vann og arbeid på å drikke hele 1/2 gallon hele dagen. Ofte føler seg sulten er faktisk et tegn på dehydrering og drikker sitrus vann vil tilfredsstille din tørst samtidig bidra til å avgifte systemet.

Drikk et glass grapefruktjuice sent på ettermiddagen for å demme opp for sent på ettermiddagen snack eller søte cravings. Grapefrukt juice fungerer for å hjelpe kroppen senke insulinnivået, som i sin tur bidrar til å hindre vektøkning. Legg fiber pulver til din grapefruktjuice å gjøre det ekstra fylling slik at du ikke blir fristet til å snack før middag.

Hint

  • Vær kreativ og legge til oransje eller grapefrukt skiver til salater eller bland dem inn med grønne grønnsaker.
  • Introdusere sitrus og andre frukter i kostholdet ditt sakte hvis du ikke pleier å spise dem. En plutselig økning av frukt og fiber i kostholdet ditt kan føre til mer hyppige turer på do før kroppen justerer.

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?


En japansk studie publisert i novemberutgaven 2008 av Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition viser at kjemiske stoffer i sitroner kan bidra til å stimulere vekttap og undertrykke vektøkning. For tre måneder, studiet spores resultatene av mus gruppert i høy fett dietter, lav-fett dietter og høy fett dietter inkludert sitron polyfenoler hentet fra sitronskall. Ifølge studien, "kroppsvektøkning, fett puten akkumulering, utvikling av hyperlipidemi, hyperglykemi og insulinresistens ble signifikant undertrykt av sitron polyfenoler."

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?

Kombiner 8 oz. av varmt vann og 2 ss. av frisk sitron juice. Drikk dette hver morgen for å bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og skylle ut urenheter. Toksin buildup kan hindre kroppen fra fullt absorberende næringsstoffer; når kroppen absorberer næringsstoffer mer effektivt, vil det kreve mindre mat og appetitten kan reduseres.

Drikk denne blandingen før måltider for optimal fordøyelse. Ifølge en desember 2007 Daily Mail artikkel med tittelen "Gå ned i vekt til jul med sitronsaft Diet", sitronsaft hjelper "stimulere magen juice" for å forbedre fordøyelsen og "senke effekten av ethvert måltid på blodsukkeret ditt."

Drikk sitron vann for å forbedre kalsium absorpsjon og brenne fett. Ifølge den tidligere siterte artikkel Daily Mail, øker sitronsaft fordøyelsessystemet surhetsgrad og "hjelper kroppen absorbere kalsium, som så blir lagret i fettceller." Historien legger til: "Forskning har vist at jo mer kalsium er det i en fettcelle, jo mer fett cellene brenne."

Hint

  • Ifølge Daily Mail artikkelen, kan overflod av vitamin C i sitroner også fremme vekttap: "... folk som spiser frukt og grønnsaker høy i vitamin C har mer effektive fordøyelsessystem og er mer sannsynlig å gå ned i vekt enn de som don 't ".

Hvordan spise sitroner med salt

Hvordan spise sitroner med salt


Rå, presset eller lagt til oppskrifter, sitroner er ikke bare gunstig for helsen, men de også smake godt. Noen mennesker foretrekker sine sitroner søtere mens andre nyter smaken av sitron i rå. En måte å spise en sitron er å strø salt over, mye som delikatesse av sprinkling salt på vannmelon. Saltet utfyller sitron og legger et lag av tartness til frukten. Salt og sitron blir også kombinert for bruk i vekttap og avgiftning drikker. En annen måte å konsumere salt og sitroner er å bruke dem mens du gjør alkohol skudd. Sitron og salt utfylle alkohol.

Hvordan spise sitroner med salt

Sitroner og Salt Snack

En grundig vaske en hel sitron og tørk det av.

•  Skjær sitron i to; ytterligere kutt hver sitron halvdel i to.

Dryss kosher salt etter smak på hver sitron skive.

Vekttap

Fyll en gryte med 16 oz. vann og sett den på komfyren toppen. Varm vannet til det koker.

Hell vannet i en 16 oz. kopp og røre i havsalt.

Skjær en sitron i to deler. Klem sitron halv nok til 2 ss. sitronsaft. Legg sitronsaft til drikke å smake.

Nipp drikke sakte til du er ferdig. Gjenta hver dag i opp til 7 dager.

Alkohol Shots

Hell et shot glass full av en tequila av ditt valg.

Lick kjøttet mellom tommelen og pekefingeren.

Dryss salt på kjøttet mellom tommelen og pekefingeren.

slikke salt fra kjødet.

Drikk shot tequila og raskt suge på sitron.

Hvordan å miste vekt med sitron Tea

Hvordan å miste vekt med sitron Tea


Sitron te er varmt vann med sitron skall eller en skvett sitronsaft lagt. Sitron te hydrater samtidig øke immunitet. Det er næringsrikt og kan supplere din sunn diett for å gå ned i vekt. Å drikke sitron te regelmessig vil hjelpe dempe suget.

Hvordan å miste vekt med sitron Tea

•  Drikk sitron te å lindre stress. Vitamin C i sitron er kjent for å hemme kortisol - også kjent som "fight or flight" hormon - som er ansvarlig for svulmende buk. Både menn og kvinner får magen bule fra stress hjemme og jobbe. Faktisk, selv slanke mennesker er utsatt for å få magefett på grunn av stress. Så, drikke sitron te minst en gang om dagen for å bekjempe stress og kortisol at stress produserer. Forresten, lindre stress vil også gjøre deg mindre utsatt for over-spise eller snack som en mekanisme for å bekjempe stress.

spise færre kalorier ved å drikke sitron te. Sitron te har en triviell mengde kalorier, så lenge du ikke legger til sukker eller melk. Ved å drikke sitron te, kjemper du sukker cravings og føler deg uthvilt uten å ta i ekstra kalorier. Det er derfor sitron te er en god drink å ha i mellom måltidene når du ønsker å nå for en matbit.

Fight bloat med sitron te. Ved å drikke sitron te, kan du hydrat kroppen din og skylle ut overflødig natrium som kroppen ikke trenger.

Fight fett med sitron te. Sitroner er kjent for å forbedre kroppens opptak av cachetins, som er antioksidanter som bekjemper magefett. En studie utført av Purdue University rapportert at vitamin C - som er i sitroner - hjelper kroppen å absorbere cachetins tre ganger så fort inn i blodstrømmen. Cachetins finnes i grønn te, så drikker grønn te med sitron er en fin måte å øke aktiviteten av fettforbrennende antioksidanter.

Detox med sitron te. Sitronsyre hjelpemidler i avgiftning av nyrene og leveren ved betydelig nøytralisere surheten i mage-tarmkanalen. Sitronsyre også hjelpemidler i riktig fordøyelsen. Ved å drikke sitron te, kan du bekjempe overdreven bloat og forstoppelse.

Hint

  • Å drikke sitron te under måltider fraråder også over-spising, siden vannet fyller magen opp og gjør at du føler deg mer full.

Hvordan bruke sitron olje for din helse

En duftende essensielle oljen hentet fra rinds av sitroner, er sitron oljens mange helbredende helsemessige fordeler avledet fra sin snerpende, antiseptisk, avgiftende og anti-sopp egenskaper. Gjennom nedtegnet historie sitron olje har blitt brukt av leger til å behandle infeksjoner, feber, hudsykdommer, for å hjelpe fordøyelsen og for å gi en rik kilde til vitamin C. Sitroner er et symbol på renhet og renslighet med dokumenterte medisinske anvendelser dateres tilbake til 900 f.Kr. .

Hvordan bruke sitron olje for din helse

Helsemessige fordeler av Lemon Oil

•  Slapp med duft av sitron olje. Den skarpe, Lemony lukt av sitron olje har antidepressant egenskaper. Bruk i et siv diffuser eller legge noen dråper til en luftfukter for å lindre depresjon og hjelpe til avslapning. Når sitronolje innånding det er sagt å forbedre hukommelse og konsentrasjon.

•  Tilsett noen dråper sitronolje til en base massasjeolje slik som mandelolje. Den stikkende duft av sitron hjelpemidler i beroligende stress og hyperaktivitet. Tilsett noen dråper sitron olje til badevannet for å helbrede og lindre hudlidelser.

Tygg et lite stykke sitronskall å frigjøre oljer og friske pusten.

Påfør sitron olje til hudsykdommer ved dabbing med en bomullspinne. Sitronolje er kjent for sin evne til å bekjempe infeksjoner og bidra til å stoppe blødning. Oljens snerpende og antiseptiske egenskaper gjør det nyttig i behandling utklipp, kutt og andre åpne sår.

behandling av soppinfeksjoner i føttene med sitron olje. Tilsett noen dråper til varmt vann og suge føttene for å slappe muskler og helbrede foten infeksjoner. Sitronolje er antiseptisk og anti-sopp.

Hint

  • Bruk bare mat-grade sitronolje.
  • Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Hva er fordelene med varmt vann og sitron?

Hva er fordelene med varmt vann og sitron?


Det er mange fordeler med å blande varmt vann med sitronsaft. De fleste fordelene fungerer bedre når begge ingrediensene er renset og frisk. I noen tilfeller kan vann og sitronsaft har til å bli svelget, og i andre tilfeller kan den brukes som et topisk middel.

Detox

Sitronsaft renser giftstoffer ut fra kroppen. Når du drikker en kopp varmt vann og sitron i morgen, vil du begynne å se forbedring i huden din.

Problemer med fordøyelsen

Sitronsaft når det blandes med varmt vann kan bidra til å gjenoppleve mange fordøyelse problemer som halsbrann, irritabel tarmsyndrom, forstoppelse, og parasitter. Det lindrer også hikke.

Infeksjon Forebygging

Siden sitron er høy i vitamin C, er det ofte brukt for å forhindre sykdommer som kaldt og influensa. Det kan også berolige felles symptoms.of kaldt og influensa, som for eksempel sår hals og hodepine.

Blødning

Hvis du har en neseblødning, vil klemme sitronsaft på en bomullsdott og bruke det til nesebor stoppe blødninger. Hvis du har gingivitt, sitronsaft masseres inn i tannkjøttet med varmt vann kan stoppe blødninger.

Hair Polish

Sitronsaft blandet med sjampo og skylles grundig med varmt vann kan gi en ekstra glans for mennesker med blondt hår.

Kan du drikke ekstrakt av sitron?

Kan du drikke ekstrakt av sitron?


Sitron-ekstrakt er en kombinasjon av sitronolje og alkohol. Sitron olje er avledet fra sitronskall, den ytterste delen av skallet. Det er forskjellig fra vanlig sitronsaft. I matlaging og baking oppskrifter, sitron ekstrakt og krydder brukes om hverandre.

Alcohol Content

Sitron ekstrakt kan gjøres hjemme ved hjelp av sitronskall eller sitron olje og vodka. Alkoholinnholdet er vanligvis høy, rundt 80 til 90 prosent når hjemmelaget eller kjøpt. Å gjøre det hjemme er generelt mer økonomisk enn å kjøpe små flasker med ekstrakt ment for baking.

Betydning

Sitron ekstrakt inneholder det høyeste alkoholinnhold at en mindreårig person kan kjøpe lovlig, på omtrent 84 prosent, ifølge urbandictionary.com.

Forbruk

Når forbrukes direkte ut av flasken, er sitron ekstrakt svært potent og vil forårsake en brennende følelse i halsen og munnen.

Sitron olje Effects

Mens inntak av mat-klasse sitronolje ikke er giftig, kan det forårsake oppkast og hodepine ifølge floridachemical.com. Det er ingen kjente alvorlige bivirkninger av å konsumere sitronskall i små mengder.

Effekter av alkohol

Alkohol i sitron ekstrakt vil ikke påvirke helse når det brukes riktig i matoppskrifter. Misbruk av ren sitron ekstrakt, hjemmelaget eller kjøpt, kan ha negative effekter, fordi alkoholinnholdet er høyt.

Sitron for øreinfeksjoner

Sitron for øreinfeksjoner


Ulike tidlige sivilisasjoner brukte sitroner for sine antiseptiske og helbredende egenskaper samt praktiske hverdagsbruken. Romerne Evens brukt det som en motgift for forgiftning. Sitronsaft er fortsatt mye brukt og utforsket for potensielle helsefordeler, inkludert akutt ørebetennelse.

Vitamin C

Sitroner er en god kilde til vitamin C. Vitamin C gjør sitron en felles naturlig rette for kaldt og sinus problemer som noen ganger forbundet med ørebetennelser. Også hjelper vitamin C for å øke immunforsvaret, noe som ytterligere begrenser smitte.

Øreinfeksjoner

Ørebetennelse, også kjent som ørebetennelse, består av infeksjon eller betennelse i øret. Når bakterier er smittekilden, helle sitronsaft inn i øret så tapper det kan bidra til å kurere det.

Sitronsyre

Sitronsyre i sitronsaft endrer pH i øret ved å nøytralisere det, forårsaker en evakuering av bakterier infiserer øret, ifølge Dr. John Anne, en urte spesialist, for American Chronicle.

Oral behandling for smerter

Øret infeksjoner forekommer i 61 prosent av forkjølelse hos barn under 3, ifølge WebMD. Sitronmelisse te er et naturlig alternativ som vil bidra til å roe smerten forbundet med ørebetennelser på grunn av overbelastning, ifølge motherandchild.com.

Advarsel

Man bør rådføre seg med helsepersonell for å bestemme arten og alvorlighetsgraden av ørebetennelse før du legger sitronsaft i øret.

Forklaring av luftledning Maske

Forklaring av luftledning Maske


Mennesker hører lyder på to måter, beinledning gjennom beina rundt øret og luftledning av lydbølger som reiser gjennom det indre øret til bein i mellomøret. En audiometri hørselstest for luftledning innebærer iført hodetelefoner på hvert øre. For å sikre en skikkelig testresultat, er teknikken for maskering ansatt.

Prosedyre

Lydbølgene forplanter seg gjennom luften og inn i øret. De beveger seg fra det indre øret til øregangen og trommehinnen. De deretter komme i mellomøret. Testen for denne prosessen innebærer å sende en lyd gjennom en av de to øretelefoner bæres av gjenstand. Hensikten er å teste hørsel i hvert øre. Et problem med testen innebærer at det ene øret kan være ute av stand til å høre lyden, men det andre øret plukker den opp. Maskering er teknikken for å eliminere dette problemet.

Lydnivå

Desibel, eller db, representerer måleenhet for lyd intensitet. For eksempel, er en sus 20 db, mens en jet-motor registrerer 140-180 db. Når du utfører en luftledning test, er maskering utnyttes på 40 db eller høyere. Dette eliminerer den såkalte crossover problemet med et godt øre "maskering" feil av en dårlig øret.

Teknikk

Maskering er en teknikk som legger støy i det ene øret mens du sender en lyd til det andre øret. Støy "maskene" lyden i det andre øret, så det kan ikke være noen tvil om at temaet enten hører eller ikke hører lyden. Den gode øre ikke kan kompensere for den dårlige øret. Maskering er alltid nødvendig der det ene øret hører bedre enn den andre. Hvis begge ørene hadde lik mulighet, ville maske ingen rolle.

Problem

Et problem med maskering innebærer at personen med moderat til alvorlig hørselstap. Moderat hørselstap betyr en person kan ikke høre toner fra 41 db til 55 db minst 50 prosent av tiden. En person med denne hørselstap vil ha problemer med vanlig tale. Når testet ved hjelp av maskering, støy er for høyt, og overdøver testing lyd. Bruken av innsats øretelefoner noen ganger løser problemet. Hvis ikke, er en annen type testing er nødvendig.

Hvor ofte bør en sitron rens?

Hvor ofte bør en sitron rens?

Lengde

Sitron-rens, også kjent som Master rens, blir typisk utført i en periode på 10 dager til en måned. Du kan bestemme på egen hånd hvor lenge du ønsker å gjøre en sitron rens, eller du kan bruke tungen som en indikator på om du er fullt detoxified. Hvis du har et hvitaktig belegg på tungen, tyder dette på at du har Candida i systemet. Når hvitaktig belegg forsvinner, kan du stoppe Lemon Cleanse fordi candida er borte.

Frekvens

Hvor lenge du gjør din Lemon Cleanse vil påvirke hvor lenge du bør vente før du gjør det igjen. Du kan gjøre en sitron rens hver tre til seks måneder. Hvis du bare gjør rent i 10 dager, kan du gjøre det igjen i tre måneder. Hvis du forlenge den ut for en hel måned, bør du vente seks måneder før du gjør det igjen. Folk som bor eller arbeider rundt miljøgifter bør gjøre en sitron rens hver tredje måned fordi de trenger å skylle deres system av giftstoffer på en mer jevnlig. Lemon Renser også øke immunforsvaret, slik at de kan gjøres oftere under influensasesongen.

Effekter

The Lemon Cleanse kan gjøres opptil fire ganger i året fordi det ikke er en sult diett som skader kroppen. Teknisk sett er det rettet mot avgiftning fremfor vekttap, selv om personer som bruker dette programmet typisk miste vekt som en bivirkning. Kroppens kalori behov blir ivaretatt under rens fordi du blander lønnesirup inn i sitron drikke, og det blir også essensielle næringsstoffer fra blandingen. Sirup gir kalorier og mineraler, og sitronsaft gir vitaminer.

Forholdsregler

Hvor ofte kan du gjøre en sitron rens er påvirket av din fysiske tilstand. Du bør snakke med legen din før du gjør en rens, og du bør spørre henne råd om hvor ofte du kan gjenta prosessen. Hun kan vurdere din individuelle tilstand og gi anbefalinger basert på denne informasjonen.

Sitron rens Ingredienser

En sitron rens består av fire ingredienser. Det er noen selskaper som selger et produkt som kalles The Master Cleanse Kit. Bruksanvisningen er ikke komplisert, og sende brukeren til raskt under sitron rens. Hver ingrediens er tilgjengelig hos din lokale matbutikk.

Sitroner

Det er å foretrekke å kjøpe sitroner snarere enn sitronsaft eller ekstrakt. Dette sikrer at du får ingen tilsatte ingredienser, bare sitron. Bruk en halv sitron, eller du kan erstatte med en lime.

Lønnesirup

Lønnesirup (ikke flavored variasjon) er neste i oppskriften. Forslaget er å bruke organisk lønnesirup (grad B), men en passende erstatning er melasse eller agave. Men hvis du har diabetes eller hyper / hypoglykemi, så det beste valget er melasse. Bruk to spiseskjeer.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper er best kjent for sine varmende egenskaper, hjelpe i omløp. Forslaget er å bruke en liten klype, 1/10 av en teskje eller mindre. Øke dette hver bruk, holder den på et tålelig nivå. Notatet sier jo flere BTU jo bedre. Forsiktighet må bli brukt, selv om, ettersom cayennepepper kan forårsake alvorlige mage-brenning.

Vann

Den siste bestanddel er rent vann, 10 til 14 oz. Ikke bruk vann fra springen siden det inneholder så mange kjemikalier. Filtrert, er renset vann sunnere.

Veibeskrivelse

Bland alle ingrediensene og drikke. Denne oppskriften vil gjøre en servering. Sitron rens kan inntas et par ganger i løpet av dagen som en del av et fort. Gjør det frisk før du drikker hver gang. Bruk kun fersk frukt, økologisk lønnesirup og renset vann.