Digidexo.com

cystisk ovariesyndrom

Hvordan vet jeg om mensen er normal

Hvordan vet jeg om mensen er normal


Hver kvinne tenker sannsynligvis hennes menstruasjonssyklus er unormal for en eller annen grunn en gang under hennes reproduktive liv. Hvordan vet du når du opplever unormal menstruasjon? Hva er tegn og symptomer på unormale perioder? Les videre.

Hvordan vet jeg om mensen er normal

Hvordan vet jeg om mensen er normal

En figur menstruasjonssyklusen. Er det lenger enn 31 til 35 dager fra hverandre, eller mindre enn to uker fra første dag i menstruasjonen til første dag av neste menstruasjon? Hvis dette er tilfelle så må du se en gynekolog.

•  Vurdere alvorlighetsgraden av menstruasjonssmerter. Opplever kramper under menstruasjonen er normale, alvorlige menstruasjonssmerter som hindrer deg i å gjøre hverdagslige ting er ikke normalt. Jeg

Ta hensyn til konsistensen av det som kommer ut. Propper vev i din menstruasjon er vanligvis normalt, men hvis det er plutselig mer enn du normalt har, kan noe være galt. Jeg

Opplever uregelmessig menstruasjon eller hvis du hopper perioder i de fleste tilfeller er dette normalt til en viss grad. Hvis det vedvarer bør du oppsøke lege for å finne ut hva som er galt fordi det er ikke normalt.

aktivitet i idrett kan føre hoppet over perioder og de ​​som er svært aktive i idrettsaktiviteter blir ofte hoppet over for lange perioder av gangen. Ingen er sikker på hvorfor dette skjer, men det er en vanlig foreteelse for mange kvinner som regelmessig deltar i intense sport eller andre aktiviteter. I alle fall kan det være vanskelig å avgjøre hva som er normalt og hva som ikke er det er derfor det er best å oppsøke lege når noe virker unormalt.

Hint

  • Normal menstruasjonsblødning varer ca 5 dager.
  • Normal mengde blod tapt under menstruasjon er ca 2-8 spiseskjeer, selv om det kan virke som mer enn det.
  • Den gjennomsnittlige menstruasjonssyklus er 28 dager fra dag 1 til dag 1 av mensen. Men alt fra 25 til 31 dager mellom periodene er ansett som en normal menstruasjonssyklus.
  • Hvis du er en kvinne som er postmenopausal eller yngre enn elleve så bør du oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever noen mengde vaginal eller livmor blødning. Dette kan være et tegn på poly cystisk ovariesyndrom eller PCOS.

Kortisol Effekter på Insulin

Kortisol Effekter på Insulin


Kortisol er et hormon steroid som finnes naturlig i kroppen. Adrenal system skaper kortisol som svar på stress, og hormonet styrer måten kroppen konverterer sukker til energi, og dermed påvirke insulinnivået.

Funksjon

Når under stress, er kortisol produsert for å gi en bølge av energi, noe som gjør det lettere å flykte eller kjempe skade og økende smerte toleranse. Kortisol regulerer insulin og blodtrykket, når den slippes i passende mengder.

Effekter

En person som lider av kronisk stress vil ha gjennomgående høye kortisolnivåer. En diett høy i sukkerholdig, stivelsesholdige matvarer kan eksos adrenal system og forårsake kortisolnivå å være for lavt. Begge kan føre til insulinresistens.

Betraktninger

Insulinresistens kan bringe på mange sykdommer, inkludert pre-diabetes, type II diabetes, metabolsk syndrom, poly cystisk ovariesyndrom og Cushings sykdom.

Misforståelse

Fordi øvelse gjør føre til stress for kroppen, mange tror det vil ha negativ øke kortisolnivå. Men fordi det øker metabolismen, lindrer angst og bedrer søvnmønster, mosjon er faktisk en effektiv måte å senke kortisol.

Forebygging / løsning

Flere faktorer, inkludert hyppig trening, stressmestring, en konsekvent søvn tidsplan og et kosthold fylt med mat lave i fett og høy i fiber vil støtte sunn kortisolnivå.

Smart Tips for kjøp helseforsikring

Det kan være vanskelig å få helsevesenet dekning i USA hvis du ikke har forsikring. Helseforsikring kan være en stor utgift, og mange mennesker forgo det fordi de ikke ser en måte å passe det inn i sitt budsjett. Du kan spare penger på helseforsikring hvis du nærmer problemet bevisst og tenke over hva du egentlig trenger i form av helse-dekning.

Vurdere alternativene

"US News and World Reports" bemerker at du kan alvorlig begrense dine muligheter hvis du ser bare på en helseforsikring leverandør. Du kan komme rundt dette problemet, enten ved sammenligning shopping på egen hånd eller ved hjelp av en lisensiert agent. Lisensierte agenter representerer en rekke helseforsikring selskaper, og kan gi deg komparative priser fra flere selskaper for den type dekning du ønsker. Hvis du ikke bruker en lisensiert agent, få sitater fra minst tre forskjellige selskaper for samme dekning.

Kjøpe basert på behov

Mange helse forsikringsselskaper tilbyr lavere priset planer som gir deg mindre dekning. For eksempel kan noen planer ikke dekke sykehusopphold eller reseptbelagte stoffet dekning. Vurder dine helsebehov når du bestemmer hvilken type dekning for å kjøpe. Hvis du ikke har pre-eksisterende forhold eller dårlige helsevaner, må du kanskje mindre dekning, spesielt hvis du er relativt ung. Eldre mennesker trenger ofte mer forebyggende behandling samt medisinering på grunn av forhold som forekommer oftere som folk alder. I tillegg kan du lavere premie ved å kjøpe en politikk med en høyere egenandel, noe som betyr at du må betale mer ut av lommen før forsikringen dekker helsesektoren.

Engasjere seg i egenomsorg

Du kan være i stand til å redusere helsekostnadene ved å ta bedre vare på deg selv. Mange medisinske tilstander, som diabetes eller Poly-cystisk ovariesyndrom, bedre som en person mister vekt, så du må kanskje se mindre hos legen hvis du spiser sunt, kaste overflødig vekt og eliminere dårlige helsevaner som røyking eller overdreven drikking. Når du har gjort disse tingene, bør du vurdere å senke dekningen beløp for å møte dine nye helsevesenet behov.

Kontakt Statskontorer

Mange stater tilbyr helsetjenester assistanse til lav inntekt beboere, spesielt folk som har barn. Hvis du ikke har råd til helseforsikring for deg selv eller dine barn, kan du kontakte din lokale avdeling av sosiale tjenester og be om helsehjelpeprogrammer. Du kan kvalifisere til å få noen eller alle dine helsevesenet behov subsidiert slik at du kan ta vare på helsen til tross for den økonomiske situasjonen.

Hvordan å behandle smerte av Cystisk Eggstokkene

For å behandle smerte forårsaket av cystisk eggstokkene, må du vite årsaken til cyste formasjon. Cyster form i løpet av en normal menstruasjonssyklus; disse kalles funksjonelle cyster og er enten hårsekken cyster eller corpus luteum cyster. Andre cyster kan stamme fra polycystisk ovariesyndrom (PCOS), endometriose, cystadenomas, eller dermoidcyste. Cyster på eggstokkene kan forårsake trykk og smerter i bekkenet, magen eller nedre del av ryggen. Smerte kan øke under samleie eller under menstruasjonsblødning.

Hvordan å behandle smerte av Cystisk Eggstokkene

Hvordan å behandle smerte av Cystisk Eggstokkene

Se din lege dersom du tror du opplever smerte på grunn av en ovarialcyste. De fleste cyster er funnet under en rutinemessig undersøkelse.

For å finne årsaken cyste, kan legen bestille tester, inkludert en ultralyd for å visualisere cyste og blod arbeid for å finne ut om hormonnivåene er normale.

Hvis cyste er en funksjonell cyste (hårsekken cyster eller corpus luteum cyste), din lege sannsynligvis vil vente å se om cysten går unna.

Ta p-piller, etter råd fra legen din, for å behandle funksjonelle cyster.

Din lege kan foreslå å ta over-the-counter smertestillende midler som paracetamol eller ibuprofen å lindre smerten fra cyste. Han kan også foreslå å redusere anstrengende aktivitet.

Hvis cyste blir større, ikke har gått bort etter en tid, eller som forårsaker overdreven smerter, kan legen anbefale kirurgi. Denne operasjonen vanligvis utføres som en laparoskopi eller laparotomi.

Hint

  • Behandling av underliggende årsakene til cyster på eggstokkene, som for eksempel endometriose eller polycycstic ovariesyndrom (PCOS), vil redusere smerter forbundet med cyster.
  • Womenshealth.gov tilsier at du bør oppsøke øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever følgende symptomer: feber og oppkast sammen med smerte; alvorlig og plutselig magesmerter; slapphet, svak eller svimmel; eller puster raskt.

Acne & Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)

Acne & Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)


Akne er et vanlig symptom og bivirkning av polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS. PCOS er en tilstand som rammer alt fra 3 til 10 prosent av kvinner, ifølge DermNet NZ. Ovariene overprodusere androgyne hormoner, slik som testosteron. Sammen med hormonelle symptomer som hirsutisme (hann-mønster hårvekst), uregelmessig menstruasjon og cystisk eggstokker, PCOS fører også veldig fet hud og akne blant mange pasienter.

Årsaker til Acne i PCOS Pasienter

Fordi akne er en hud lidelse som involverer hormon interaksjoner, uregelmessigheter eller bølger i noen hormoner kan manifestere seg gjennom betennelse i huden. Som tenåringer som organer justere til nye nivåer av hormoner, kan PCOS pasienter utvikle akne som en reaksjon på overdreven hormon, nemlig dihydrotestosteron, eller DHT.

DHT stimulerer oljeproduksjonen i huden, som kan tette porene, ifølge eggstokkene-cyster-pcos.com. Når en pore er tilstoppet, bygger videre utskilte olje opp og utvikler bakterier, som deretter forårsaker betennelse i form av kviser.

Insulinresistens og Acne

Pasienter med PCOS oppleve vanlig symptom av insulinresistens, noe som betyr at kroppen ikke klarer å absorbere insulin fullstendig, og dermed heve insulin i blodet. Disse forhøyede nivåer av insulin og deretter utløse produksjon av androgyne hormoner, nemlig DHT.

Siden insulinresistens, i seg selv, kan føre til akne, er det ingen overraskelse at pasienter med PCOS, som generelt utviser symptomer på insulinresistens, oppstår de samme problemer med akne.

Muntlige behandlinger

Mens markedet er fylt med muntlig og aktuelle behandlinger for akne og andre hudproblemer, behandling av akne som et symptom på PCOS betyr å behandle syndromet selv. Dette kan ofte gjøres med en kombinasjon av medikamenter som målretter både hormonnivåer, så vel som insulin nivåer.

Ofte er symptomer på PCOS behandlet ved hjelp av en diabetisk medikament, slik som metformin. Dette medikament bidrar til å regulere nivåene av insulin i kroppen. Når riktige insulinnivåer er nådd, er kroppen mer tilbøyelige til å utskille kun de nødvendige nivåer av hormoner, og dermed forbedre symptom på akne.

Hormonelle behandlinger er ofte brukt til å behandle akne og PCOS. Spironalactone, tidligere foreskrevet for å senke blodtrykket, hjelper også regulere hormon hos kvinner. I tillegg er piller ofte brukt til å levere nødvendig hormoner.

I mer alvorlige tilfeller kan antibiotika være foreskrevet for å drepe bakterier tetter porene.

Aktuelle behandlinger

Aktuelle behandlinger for akne og PCOS er vanlig og effektiv. Isotretinoin, kjent som Retin-A, renser akne follikler som er ansvarlige for kviser og betennelse. Retin-A må forskrives av lege.

Over-the-counter behandlinger er også tilgjengelig. Kremer som inneholder benzoylperoksid og svovel kan forbedre akne i PCOS-pasienter.

Diagnostisering Acne og PCOS

For å finne ut om en pasients akne er et symptom på PCOS, kan en lege utføre flere blodprøver. Disse tjener til å måle de hormonnivåene hos en pasient, så vel som kontrollerer aktiviteten av glukose og insulin i blodet. Familiær historie insulinresistens og diabetes er en sterk indikator på PCOS.

Når diagnosen, kan en lege så anbefaler behandling for både PCOS og akne.

Cystisk Eggstokkene syndrom

Cystisk eggstokkene syndrom, mer kjent som polycystisk ovariesyndrom (PCOS) eller Stein-Leventhal syndrom, er et hormon ubalanse som først og fremst rammer kvinner i fertil alder. Kvinner i høyrisikogruppen er overvektige, har uregelmessige menstruasjonssykluser, eller har en familiehistorie med PCOS.

Symptomer

PCOS symptomene varierer, men de vanligste er uregelmessig menstruasjon, vektøkning, økt kroppshår, bryst krymping og akne. Mer alvorlige symptomer inkluderer infertilitet, diabetes, høyt blodtrykk og hjerte-og karsykdommer. Mørkfarging av huden kan vises på baksiden av halsen, armhulene, innsiden av lårene, vagina og under brystene.

Årsaker

Kjemikalier som luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon kontroll normale reproduktive kvinnelige sykluser. Disse hormonene stimulerer eggstokkene til å produsere østrogen, progesteron og androgen. Hormonet ubalanse i en kvinne med PCOS forårsaker feilregulering av eggløsning. Dette betyr at folliklene produserer egg, men ingen av dem modnes. Noen av folliklene blir cyster, og eggløsning forekommer ikke.

Forebygging

Opprettholde en sunn vekt, spise en balansert diett og trene regelmessig bidra til å balansere hormonnivået. Ved å holde de hormoner i balanse risikoen for å utvikle PCOS er redusert.

Diagnose

Diagnostisering av PCOS kan gjøres av en gynekolog (spesialist i kvinnelige reproduktive problemer) og / eller en endokrinolog (spesialist i hormonsykdommer). Begge typer leger vil analysere en detaljert medisinsk historie. En bekken eksamen avgjør om eggstokkene er forstørret. Blodprøver sjekke hormonnivåer. Noen ganger kan en ultralyd eller laparoskopi brukes til å vise eggstokkene.

Behandling

Gå ned i vekt hvis du er overvektig. P-piller kan brukes til å regulere menstruasjonssykluser. Clomiphene citrate øker eggløsning hos kvinnen klar til å få barn. Anti-androgener er foreskrevet for å redusere kroppshår. Metformin senker androgen hormon nivåer og øker eggløsning sjanse i insulinresistent kvinner.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, fører til en kvinne ikke eggløsning regelmessig, noe som er en årsak til infertilitet. Åtte til 10 prosent av kvinner lider av denne tilstanden. En kvinne med PCOS kan ha cyster på eggstokkene, og hun også kan ha hormonelle svingninger som ikke bidrar til å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Med behandling, men mange kvinner med PCOS er i stand til å ha en baby.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Se din ob-gyn eller en reproduktiv endokrinolog. Legen kan kjøre tester for å finne ut om du har eggløsning, hvor ofte du har eggløsning, og om du har nok progesteron og andre hormoner for å opprettholde en graviditet.

Ta lavdose fruktbarhet narkotika for å forårsake eggløsning. Mange kvinner med PCOS ikke eggløsning regelmessig eller i det hele tatt. Medisiner som Clomid og Femara be kroppen til eggløsning. Disse eggløsning-indusere kan tas med eller uten andre rusmidler for å hjelpe du har eggløsning.

Tid samleie for å dra nytte av dine mest fruktbare dager, mens på Clomid eller Femara. I noen tilfeller kan legen anbefale intrauterin inseminasjon i løpet av de mest fruktbare tider. Hvis legen din anbefaler dette, følger hans instruksjonene nøye.

Vurder å bruke injiserbare hormoner for å få deg til å eggløsning hvis Clomid eller Femara ikke fungerer. Det er noen bekymringer om injiserbare hormoner forårsaker flere fødsler, så diskutere dette med legen din.

Tenk in vitro-fertilisering (IVF). Du vil gi deg selv injiserbare hormoner for å hjelpe flere egg modnes. Legen din vil fjerne disse eggene og kombinere dem med partnerens sæd. Når embryoer skjemaet, vil en eller flere implanteres i livmoren din. Det er svært viktig å følge legens anvisninger nøye når du går gjennom en IVF syklus.

Hint

  • Mens du venter å se din lege, holde et diagram av dine sykluser, inkludert dine daglige våkne temperaturer. En oversikt vil hjelpe legen din for å se på et øyeblikk om du har eggløsning eller ikke. Spør legen din om screenings for andre helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes eller høyt blodtrykk. Kvinner med PCOS kan være mer utsatt for disse sykdommene.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en av de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner. PCOS forårsaker væskefylte sekker (cyster) å danne på eggstokkene og et høyere-enn-normalt antall androgener (mannlige hormoner) til å være til stede i systemet. De mannlige hormoner er ansvarlig for mange av de ubehagelige symptomene på PCOS.A diagnosen PCOS kan være vanskelig å få fordi det er ikke ett bestemt sett av symptomer eller en bestemt test som skal utføres. I stedet, leger vanligvis prøver å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Gjør deg klar for diagnose

Bli kjent med de ulike symptomer på PCOS, men husk at du kan ikke oppleve dem alle. Her er noen symptomer vanligvis assosiert med PCOS: Cyster på ovariesAmenorrhea (ingen eller sjeldne menstruasjonen) InfertilityLack av eggløsning eller sjeldne ovulationHigher enn normal mengde av mannlige hormoner, slik som testosteroneObesityInsulin motstand eller type II diabetesHirsutism (overdreven kroppshår) Thinning hår eller mannlig -pattern baldnessCholesterol uregelmessigheter, enten for høyt eller for lowAcne eller fet skinSkin tags, spesielt i armhulene eller neckHigh blod pressureDandruffPelvic smerte

Diskuter dine symptomer med din lege eller helsepersonell. Du kan finne det nyttig å lage en liste over symptomer du har opplevd så du ikke glemmer dem når du sitter på kontoret.

Klargjør for et batteri av tester! Din helsepersonell vil ønske å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Vet at en full fysisk og bekken eksamen er sannsynlig å være den første bestillingen av handling. Legen din vil ønske å se etter ting som unormal hårvekst (hirsutisme) og hud koder. Husk datoene for dine siste menstruasjon - dette vil hjelpe legen avgjøre hvorvidt du har eggløsning.

Innse at en ultralyd kan utføres for å fastslå om det er cyster på eggstokkene og for å se etter eventuelle andre reproduktive unormalt. Transvaginal ultralydundersøkelser, som benytter en sonde settes inn i skjeden, blir ofte benyttet for dette formål.

Lab tester og blodprøver du kan forvente

Forstå at androgen, eller mannlig hormon, vil testene kjøres. Legen er spesielt å se på Dehydroepiandrosteron (DHEA) og testosteronnivå. Mens høye testosteronnivå kan være et symptom på PCOS, høye DHEA nivåer er mer sannsynlig å indikere et problem med binyrene.

Forbered legen din for å sjekke dine nivåer av follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), som begge er involvert i eggløsning. Et forhøyet FSH-nivå kan noen ganger bety menopause.

Erkjenne at som med de fleste fysiske undersøkelser, vil legen din vil teste din kolesterol, eller lipid, nivåer. Kvinner med PCOS har ofte forhøyet kolesterol og høyt blodtrykk, og det er viktig at legen din overvåke disse nivåene for å redusere risikoen for hjertesykdom.

Vær oppmerksom på at legen kan sjekke din prolaktin (et hormon involvert i amming) nivåer, fordi høyere enn vanlig mengde prolaktin i systemet kan føre til perioder for å stoppe.

Planlegg en thyroid funksjonstest hvis din lege antyder det, siden tyreoidforstyrrelser kan produsere mange symptomer som ligner på de av PCOS.

Gjør deg klar for en blodsukker test (vanligvis krever du drikke sukkerholdig løsning og rask i flere timer). Man kan kjøres for å se om du har insulinresistens, eller har en økt risiko for å utvikle diabetes.

Hint

  • Ikke glem å skrive ned alle symptomene dine - dette vil bidra til å lette disse diskusjonene med din helse profesjonell.
  • Sørg for å få din helse profesjonell er ok før du tar fatt på noen behandling for PCOS eller annen tilstand.

Polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom påvirker nesten én av ti kvinner i Amerika i dag. Mens det er en svært vanlig tilstand, dets eksakte årsakene er fortsatt ukjent. Som et resultat, er det ingen måte å vite hvem som er mer utsatt for denne tilstanden. Dette syndromet er i dag den ledende årsak til infertilitet hos kvinner. Tidlig diagnose og behandling er avgjørende for å redusere risikoen for å pådra andre langsiktige komplikasjoner.

Effekter

Det vanligste symptomet på polycystisk ovariesyndrom er å ha uregelmessig menstruasjon eller ingen menstruasjon i det hele tatt. Menstruasjon er uregelmessig hvis det oppstår sykluser mindre enn åtte ganger i året. En overdreven nivå av mannlige hormoner er også et viktig symptom; dette fører til vekst av lange, strie hår på rygg, mage, overarmer og ben. Skallethet og kviser kan også forekomme. Andre symptomer inkluderer fedme og små utvekster på halsen og armhulene kjent som hud koder. Type 2 diabetes og infertilitet er blant de mer alvorlige symptomene på denne tilstanden.

Identifikasjon

Dessverre, er det ingen spesifikk test for å diagnostisere polycystisk ovariesyndrom. I stedet vil legen må vurdere symptomene dine og gjøre en fullstendig fysisk eksamen. Du må gjennomgå en underlivsundersøkelse og tatt blodprøver for å måle hormonnivået. Legen må også sjekke glukose, triglyserider og kolesterol nivåer. Du må kanskje en ultralyd eksamen for å bestemme hvor tykk slimhinnen i livmoren er og tilstanden eggstokkene.

Teorier / Spekulasjoner

Mens den eksakte årsaken til polycystisk ovariesyndrom er ennå ikke bestemt, har forskning vist at overskytende nivåer av insulin spiller en viktig rolle. Som et resultat, har det spekulasjoner om effektiviteten av lav-karbohydrat dietter for dette syndrom. Noen mennesker argumentere høy-protein diett, men disse kan heve kolesterolnivået og sette deg i større risiko for hjerte-og karproblemer. Unngå mindre sunne, enkle karbohydrater. Det er gunstig å velge komplekse karbohydrater og få rikelig med mosjon.

Forebygging / løsning

To metoder brukes for å behandle polycystisk ovariesyndrom. En metode innebærer å behandle individuelle symptomer som akne og overdreven hårvekst. Reseptbelagte medisiner kan brukes til å kontrollere androgen nivåer. Den andre behandling metoden innebærer å regulere menstruasjonssyklusen og adressering infertilitet. Langtids komplikasjoner slik som hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk, må også behandles.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, kan polycystisk ovariesyndrom føre til ufruktbarhet, overdreven livmor blødning og kreft i livmorslimhinnen. Risikoen for å utvikle diabetes, hjerte-og karsykdommer og høyt blodtrykk er betydelig økt hvis tilstanden ikke behandles. Det er viktig at folk som har symptomer på polycystisk ovariesyndrom motta legehjelp for å hindre komplikasjoner.

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva er Cystisk fibrose?

Cystisk fibrose (CF) er en arvelig sykdom i de små kjertler som produserer svette og slimete. CF hovedsakelig påvirker bukspyttkjertelen, lunger, lever, kjønnsorganer og bihuler. I CF, spesielle kjertler skape unormale sekreter. Noen mennesker med milde former for CF kan ikke ha noen symptomer før de når sine ungdoms år eller bli unge voksne. På den annen side, kan folk med alvorlige tilfeller ha alvorlige fordøyelses og lungeproblemer hele livet. Alvorlighetsgraden av CF avhenger av graden av defekt i CFTR-genet.

CFTR Gene

Sykdommen er forårsaket av en defekt gen som involverer CFTR-genet (cystisk fibrose transmembranregulator). Et barn som arver en unormal CFTR genet fra begge foreldre har CF. Imidlertid vil et barn arver en unormal CFTR genet fra en av foreldrene og et normalt gen fra den andre ikke har CF, selv om han vil være en bærer for CF.

Funksjon av CFTR Gene

Den protein CFTR tjener som en kanal gjennom cellemembraner som produserer slimete, svette, tårer, spytt og fordøyelsesenzymer, som bærer negativt ladede kloridioner i og ut av cellene. Dette bidrar til å kontrollere vann bevegelig i vev, noe som er essensielt for produksjon av tynne slimete som flyter fritt. Mucus er stoffet som smører samt beskytter fôr av fordøyelsessystemet, reproduksjonssystemet, luftveiene og andre vev og organer. CFTR protein kontrollerer hvor andre kanaler fungerer, inkludert de bevegelige natriumioner (som er positivt ladet) over cellemembraner. Disse kanalene er viktige i normal funksjon av organer som bukspyttkjertelen og lunger.

Lungeproblemer fra CF

Når CFTR-genet virker som den skal, fremstilles et protein som kontrollerer bevegelige vann og salt når det strømmer inn og ut av cellen kropp. Imidlertid ikke CFTR genet fungere ikke skikkelig hos personer som har CF. Denne feil resulterer i klissete slim og salte svette akkumuleres i lungene. Som slimete fortsetter å samle inn, den blokkerer luftveiene, som er rørene som frakter luft inn og ut av lungene. Dette slimete buildup skaper en grobunn for bakterier å vokse, noe som fører til alvorlige lungeinfeksjoner som kan alvorlig skade lungene over tid.

Pancreas Problemer

Slimete kan også blokkere kanaler eller rør til bukspyttkjertelen. Mens luftveiene kjertlene produserer tykke, tørre sekreter, produserer bukspyttkjertelen en klebrig, tykk gjørme. Dette hindrer de enzymer fra bukspyttkjertel på vei til tynntarmen. Enzymer fra bukspyttkjertelen bidra til å bryte ned maten, noe som gjør det mulig å absorbere proteiner og fett. Når enzymene ikke kan gjøre jobben, mat næringsstoffer forlate kroppen uten å bli benyttet, noe som kan resultere i tarmgass samt voluminøse avføring, forstoppelse og smerte.

Hvordan virker Fish Oil Benefit Polycystisk ovariesyndrom?

Insulinresistens

Siden fiskeolje inneholder Omega-3 fettsyrer, kan det bidra til å redusere, og selv lindre noen av symptomene skyldes polycystisk ovariesyndrom (PCOS), viktigst insulinresistens. Insulinresistens kan være et resultat av den betingelse at i det vesentlige forandrer måten insulin fremstilles eller brukes i kroppen. Mange kvinner som lever med PCOS vil utvikle enten pre-diabetes eller full-fledged type II diabetes, ifølge Mayo Clinic. Ved å ta en fiskeolje supplement, en kvinne kan finne at hennes motstand mot insulin produseres i kroppen vil minske, og bringer henne blodsukkeret nærmere (i at det vil senke) til normalområdet. Studier er fortsatt begrenset på hvorvidt denne tilnærmingen faktisk er effektiv, men det har vært noen positive resultater. Du bør snakke med legen din om muligheten for å bruke fiskeolje som en del av behandlingsplanen.

Blodtrykk og kolesterol

Mange kvinner som lever med PCOS er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier vist at fiskeolje kosttilskudd (som inneholder Omega-3 fettsyre) ikke bare kan redusere en persons blodtrykk, men også øke HDL-kolesterol ("godt" kolesterol) samtidig som man reduserer LDL kolesterol ( "dårlig" kolesterol). Egentlig en rekke studier viser at å legge 3 gram fiskeolje i en daglig diett kan redusere en persons blodtrykk. Dette vil inkludere de kvinnene som lider med polycystisk ovariesyndrom.

Depresjon

Et annet vanlig symptom på kvinner som lider av polycystisk ovariesyndrom kan innebære perioder med depresjon. Omega-3 fettsyrer har vist noen fordel, ifølge University of Maryland Medical Center, på faktisk redusere intensiteten av disse følelsene. Ved å øke mengden av fiskeolje i kosten, er det antatt at Omega-3 fettsyrer i hovedsak hjelper nervene cellene kommuniserer, som kan føre til en forbedring i bedre helse.

Hva er symptomene på polycystisk ovariesyndrom?

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, er en betingelse for den reproduktive system hvor cyster begynner å danne på kvinnens eggstokker. Som disse cyster utvikle, ville en kvinne med denne tilstanden opplever en endring i nivået av hormoner som produseres i kroppen hennes, ser en større tilstrømning av "mannlige" hormoner enn "kvinnelige" hormoner. Når denne ubalansen skjer, kan den spørre en rekke uønskede symptomer.

Menstruasjonsforstyrrelser

Når en kvinne lider av polycystisk ovariesyndrom, vil hun ofte oppleve en endring i hennes menstruasjonssyklus. Denne spesielle symptom kan manifestere seg som en sporadisk eller varierende menstruasjon, enten være færre og lenger mellom eller lengre og tettere sammen, så vel som en total stans i sine perioder. Det hele avhenger av hvordan en kvinnes kropp reagerer på cyster og endring i hormoner.

Hårvekst

For noen kvinner med polycystisk ovariesyndrom, de kan begynne å lide av en overskytende vekst av hår. Dette er i stor grad på grunn av tilstrømningen av "mannlige" hormoner. Som forholdet mellom mannlige til kvinnelige hormoner endres, en kvinne kan, ifølge Mayo Clinic, begynner å vokse hår i områder av kroppen der det aldri har vokst før, som ansikt, bryst og rygg. Hun kunne også legge merke til en endring i tykkelse og grovhet av annet hår på kroppen hennes, nemlig armer og ben.

Fedme

Med polycystisk eggstokk-syndrom, er det også mulighet for en kvinne å oppleve en unormal økning i vekten,. For omtrent halvparten av kvinner med denne tilstanden, vil de lide en vektøkning til poenget med fedme. Imidlertid vil ikke alle kvinner opplever dette symptomet. Mye som en endring i menstruasjon, det er egentlig avhengig av hvordan en kvinnes kropp reagerer på dannelsen av cyster.

Skallethet

Noen ganger kan en kvinne med polycystisk ovariesyndrom begynner å merke nedgangstider av hårfestet eller en skallet av hodebunnen. Med markant endring i hann til kvinnelige hormoner, er det fullt mulig for en kvinne å lide av «mannlig mønster skallethet," ifølge Mayo Clinic. Men, som alle andre symptomer på tilstanden, ubalansen ikke alltid påvirke en kvinne på denne måten.

Infertilitet

Siden polycystisk ovariesyndrom påvirker en kvinnes reproduktive system, mange kvinner med denne tilstanden lider av ufruktbarhet. Når cyster begynner å dannes, er det mulig for eggstokkene å produsere egg sjeldnere og, noen ganger, for å slutte å produsere egg helt. Hvis dette skulle skje, ville en kvinne opplever en økt problemer med å bli gravid.

Andre medisinske tilstander

Det er også sannsynlig at polycystisk ovariesyndrom vil be utviklingen av en annen medisinsk tilstand helt. For kvinner med PCOS, de lider av en økt sjanse for å utvikle søvnapné, diabetes, høyt blodtrykk, leversykdom, hjertesykdom og høyt kolesterol.

Behandling av polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand der den berørte kvinnen utvikler uregelmessig menstruasjon, fedme og unormal hårvekst. Årsaken polycystisk ovariesyndrom er ikke godt forstått, men forstyrrelser av den normale hormonelle syklus hos kvinner er i sentrum av sykdommen. Sykdommen har fått navnet sitt fra tilstedeværelsen av flere store cyster i eggstokkene av berørte kvinner.

Symptomlindring

Ifølge Mayo Clinic, de fleste behandlinger for polycystisk ovarialsyndrom fokus på behandling av symptomer på sykdommen.

Kardiovaskulær risiko

En av de viktigste aspektene ved behandling av polycystisk ovariesyndrom hindrer kardiovaskulær risiko. Som et resultat, vil leger ofte overvåke blodtrykket, blodsukker og kolesterol for å overvåke risikoen for kardiovaskulær sykdom.

Menstruasjonssyklus

Leger vil ofte foreskrive lavdoserte hormonelle prevensjonsmidler for å hjelpe lavere østrogennivå.

Hårvekst

For å hindre overdreven hårvekst, kan leger fore spironolakton eller eflornithine.

Hårfjerning

I det tilfelle at medisinen ikke er tilstrekkelig for å behandle overdreven håret, elektrolyse eller laserfjerning vil bidra til å eliminere håret.

Tegn og symptomer på cystisk fibrose i Voksne

Tegn og symptomer på cystisk fibrose i Voksne


Cystisk fibrose (CF) er en kronisk og progressiv sykdom som påvirker kroppens slim kjertler, som fører til alvorlige fordøyelses og respirasjonsproblemer. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, i USA, dette ofte dødelig genetisk sykdom påvirker om lag 30 000 barn og voksne. Vanligvis CF generelle symptomer inkluderer svette blir for salt, noe som resulterer i legemet mister for mye salt i løpet av svette. Dette kan føre til dehydrering, svakhet, økt hjertefrekvens, heteslag, tretthet, lavt blodtrykk og i verste fall død.

Reproduktive Symptomer

Menn diagnostisert med CF er født infertile fordi de ikke har en sædlederen, sier den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute. De vas deferens er røret som fungerer til å levere spermier fra testikkel til penis. En kvinnen diagnostisert med CF på den annen side vil ha problemer med å bli gravid fordi slim vil ha en tendens til å blokkere cervix.

Luftveissymptomer

Personer med CF vil ha tykt og klebrig slim som normalt bygger seg opp i luftveiene. Slim buildup tillater bakterier å lett vokse og utvikle infeksjoner. Slike infeksjoner kan forårsake blokkeringer i luftveiene, som fører til hoste som samler opp slim som kan ha nærværet av blod.

CF-pasienter kan også oppleve lunge infeksjoner som er forårsaket av bakterier som vanligvis ikke reagerer på antibiotika. For eksempel en lungeinfeksjon forårsaket av en viss bakterier som kalles mucoid Pseudomonas, er vanlig hos personer som har blitt diagnostisert med CF; får denne infeksjonen kan være et tegn og symptom på CF. CF-pasienter vil også ofte oppleve bihulebetennelse, bronkitt og lungebetennelse. Slike infeksjoner kan føre til langvarige skader i lungene, i henhold til nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.

Fordøyelsessymptomer

Slim som skaper blokkeringer i kanaler eller rør i bukspyttkjertelen vil hindre dets enzymer fra å nå tarmen. Uten slike enzymer er til stede i tarmen, proteiner og fett kan ikke fullt ut absorberes av fordøyelsessystemet. Dette kan føre til hyppig diaré sammen med klumpete, fettete og illeluktende avføring. Å ha for mye gass eller opplever forstoppelse i tarmen kan også føre til magesmerter. For mer alvorlige tilfeller av CF, vil andre tegn og symptomer inkluderer pankreatitt, rektal prolaps, leversykdom forårsaket av blokkert eller betent galleganger, gallestein og diabetes, sier den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.

Cystisk fibrose symptomer hos småbarn

Cystisk fibrose er en genetisk sykdom som er livstruende for barn som er diagnostisert med det. Det generelt ikke er diagnostisert til barnet har hatt en rekke alvorlige lungeinfeksjoner eller begynner å ha alvorlige vekstproblemer. Selv om denne sykdom er ikke kureres, er det behandlinger som kan forlenge livet - så vel som forbedrer dens kvalitet - av barnet.

Early Detection

De tidligere symptomer er anerkjent og sykdommen diagnostisert, vil de mer effektive behandlinger være. Dette resulterer i en lengre levetid for barnet.

Funksjon

Cystisk fibrose er forårsaket av en defekt gen som påvirker bevegelsen av natrium (salt) gjennom visse celler. Dette resulterer i oppbygging av tunge slim sekresjon i lungene, samt fortykkede fordøyelsesvæsker.

Dårlig vekst

Ofte den første indikasjonen på cystisk fibrose, kan småbarn spise mye uten vektøkning. Dette er fordi de fortykkede fordøyelsesvæsker er ikke i stand til å nå tarmen å absorbere næringsstoffer fra maten.

Hoste og tungpustethet

Dette er forårsaket av oppbygging av slim sekreter i lungene, noe som gjør småbarn med cystisk fibrose utsatt for pusteproblemer og lungebetennelse.

Salty Skin

Småbarn med cystisk fibrose vil ha salte smaker hud; Dette er fordi de produserer en salt svette fra unormal bevegelse av salt gjennom sine celler.

Forvaltning av polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en endokrin lidelse som kan forårsake mange symptomer, som for eksempel infertilitet, vektøkning, insulinresistens og overflødig kroppshår. Påvirker omtrent én av 10 kvinner, har polycystisk ovariesyndrom ingen kur. Årsaken er ukjent, og på grunn av dette, løser behandling de enkelte symptomer i stedet for hele tilstanden. PCOS kan administreres gjennom en kombinasjon av medisiner, kosthold og mosjon.

Sjelden menstruasjon eller amenoré

Dette symptomet er forårsaket av hormonelle ubalanser. Kvinner med PCOS kan fremvise et overskudd av mannlige hormoner, eller androgener. Behandling av dette symptom kan være så enkelt som hormonell prevensjon.

Insulinresistens

Motstand mot kroppens eget insulin fører til at kroppen til å produsere mer insulin enn nødvendig når presentert med drivstoff, noe som fører til at drivstoffet blir lagret som fett. Behandling av insulinresistens som kan gjøres med et lavt karbohydrat-diett, som reduserer behovet for insulin som skal fremstilles. Stoffet metformin kan også være effektive.

Vektøkning

Mens kvinner med PCOS og insulinresistens kan finne det vanskelig å gå ned i vekt, er trening fortsatt en viktig faktor i å håndtere PCOS. Den bygger muskelmasse som hjelper kroppen forbrenne kalorier mer effektivt, noe som kan føre til mer effektiv vekttap.

Infertilitet

Som PCOS er en ledende årsak til uforklarlig infertilitet, kvinner med denne tilstanden har ofte problemer med å bli gravid og bære en baby. Fruktbarhet narkotika som clomiphene citrate og FSH injeksjoner brukes til å stimulere eggløsning, og kan kombineres med samleie, inseminasjon eller in-vitro ferilization.

Overflødig hår

Mann mønster baldness og overflødig kroppshår er et tegn på de forhøyede androgener i en PCOS lidende. Disse kan behandles med anti-androgen medisiner som spironolakton. Disse medikamentene er ikke egnet for kvinner som prøver å bli gravide.

Polycystisk ovariesyndrom og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, rammer omtrent én av ti kvinner i USA denne tilstanden har mange symptomer, inkludert vektøkning, insulinresistens, og problemer med vekttap. En kvinne med PCOS kan ha behov for å gjøre endringer i livsstil, inkludert diett og trening før hun er i stand til å kunne gå ned i vekt.

Testing

En av testene som en lege kan utføre i diagnostisering PCOS er en glukosetoleransetest. Denne blodprøve bestemmer effekten av mat på blodsukker og kan føre til diagnostisering av insulinresistens.

Insulinresistens

I likhet med diabetes, kvinner med PCOS viser ofte insulinresistens. Denne tilstand fører til en over respons på insulin, påvirker blodsukkeret når maten er fortært, og forårsaker den til å bli lagret som fett.

Diet

Spise mat med en lav gastrisk indeks motvirker insulinresistens i kroppen og gir en mindre virkning på blodsukkeret. Matvarer med lav mage indeksen inkluderer hele korn, grønne grønnsaker og magre proteiner som kylling, biff og fisk.

Medisinering

Medisiner som metformin (Glucophage) kan brukes for å redusere kroppens insulinrespons. Denne medisinen brukes for diabetikere og øker følsomhet for insulin, noe som kan redusere insulinproduksjon.

Trening

Når det kombineres med endringer i kostholdet og medisiner, blir treningen mer effektiv. Bruken av kombinerte kardiovaskulær trening og vekt trening bygger muskelmasse, som deretter hjelper kroppen prosessen lagrede energien mer effektivt. Sluttresultatet er større vekttap.

Spørsmål til Spør legen om polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en gjennomgripende helseproblem. Det kan påvirke en kvinnes fruktbarhet, menstruasjonssyklus, vekt og utseende. PCOS rammer ca én av 10 kvinner i fruktbar alder, og er en av de vanligste årsakene til infertilitet. Diagnostisering av PCOS må gjøres av en lege, og kan ta flere blodprøver for å lykkes klassifisere. Som PCOS har mange symptomer, er det viktig å diskutere dem med legen din for å planlegge den mest effektive behandlingen planen.

Testing

Kvinner som mistenker PCOS bør spørre sin lege hva tester er nødvendig for å diagnostisere PCOS. I noen tilfeller vil dette inkludere blodprøver som måler hormonnivåer og insulinrespons eller ultralydundersøkelser for å vise eggstokkene.

Behandling

Forming av en behandlingsplan for PCOS vil avhenge av individuelle symptomer. Symptomene, som for eksempel manglende menstruasjon, vektøkning og overflødig kroppshår, bør diskuteres med legen.

Graviditet

Kvinner som forsøker eller som allerede har unnfanget bør spørre sin lege hvordan deres diagnose og behandling vil påvirke prosessen i fruktbar. PCOS kan gjøre det vanskelig å bli gravid, og presenterer en risiko for spontanabort.

Vekttap

Kommer opp med et effektivt vekttap plan kan gjøres ved å diskutere symptomer med en lege. Kvinner med PCOS bør spørre legen sin om å danne en diett diett som vil redusere sin insulin produksjonen.

Medisiner

En liten arsenalet av medikamenter kan bli brukt for å bekjempe den individuelle behandling av PCOS symptomer. Kvinner som er diagnostisert med PCOS bør spørre om medisiner for insulinresistens og fruktbarhet, sammen med NTI-androgener, samt mulige interaksjoner og farer.

Polycystisk ovariesyndrom Behandlinger

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en tilstand der en kvinne har mange cyster (væskefylte blærer) på eggstokkene. PCOS er den vanligste årsaken til kvinnelig ufruktbarhet. Kvinner med PCOS har ofte uregelmessig eller fraværende menstruasjon. Noen symptomer inkluderer tynt hår; vektøkning; akne; høyt kolesterol; høyt blodtrykk; og hirsutisme (HER-Suh-tiz-um, eller overflødig kroppshår). Mange kvinner med PCOS vil utvikle type 2 diabetes, og kvinner med PCOS har en større risiko for hjerteinfarkt og livmorkreft. Det finnes ingen kur for PCOS, men det finnes behandlinger tilgjengelig.

Behandlinger

Kvinner med PCOS som ikke prøver å bli gravid kan ta p-piller. P-piller kan bidra til å regulere hormonnivåer, og kan lindre akne forårsaket av PCOS, regulere menstruasjonssyklusen og redusere hirsutisme. Piller som bare inneholder progesteron kan regulere menstruasjonen og redusere risikoen for endometrial cancer, men vil ikke behandle hirsutisme eller akne. Symptomer vil komme tilbake når du slutter å ta p-piller, ifølge US Department of Health and Human Services.

Noen ganger leger fore metformin (Glucophage ®), som er en legemiddel diabetes, for kvinner med PCOS. Noen kvinner som tar metformin opplevelsen mindre uønsket hårvekst, og metformin kan hjelpe noen kvinner med PCOS miste overflødig vekt og forbedre deres kolesterolnivå. Metformin kan også forårsake eggløsning til retur i noen kvinner med PCOS, ifølge US Department of Health and Human Services.

For kvinner med PCOS som ønsker å bli gravid, kan leger foreskrive fruktbarhet medisiner som stimulerer eggløsning, som clomiphene citrate (Clomid, Serophene®). Disse stoffer kan anvendes alene eller sammen med metformin. Medikamenter som stimulerer eggløsningen øker risikoen for flere fødsler. Leger kan også foreskrive gonadotropiner (goe-NAD-oh-Trøe-pins), som er hormoner skilles ut av hypofysen som påvirker funksjon av eggstokkene. Gonadotropiner er dyrere enn clomiphene, har en høyere risiko for flere fødsler enn clomiphene og må injiseres. Noen kvinner med PCOS som ønsker å bli gravid velge in vitro fertilisering (IVF) som kan være effektive, men er svært dyrt på ca $ 12 400 per behandling, ifølge American Society of Reproductive Medicine.

Det finnes noen alternativer for kvinner med PCOS som lider av uønsket hårvekst, for eksempel uønsket ansiktshår. Vaniqa® krem ​​kan redusere ansiktshår for noen kvinner. Spironolakton (Speer-on-oh-lak-tone) (Aldactone®) eller Finasteride (Propecia) er medisiner som kalles anti-androgener, og kan redusere uønsket hårvekst på grunn av "mannlige" hormoner hos kvinner med PCOS og redusere hårtap forårsaket av androgener. Kvinner som er gravide eller ønsker å bli gravid bør informere legen sin før du tar Aldactone®, og kvinner bør ikke amme mens du tar Aldactone®. Kvinner som er eller kan bli gravide bør ikke ta eller håndtere Propecia ®. Noen kvinner med PCOS har uønsket hår fjernes med laser behandlinger eller elektrolyse.

"Ovarian boring" er en laparoskopisk kirurgi som brukes til å øke fruktbarheten for noen kvinner med PCOS som ikke har respondert på fruktbarhet medisiner. Kirurgen punkterer eggstokk med en liten nål og sender en elektrisk ladning inn i eggstokken å ødelegge en liten del av eggstokken og nedre androgen-nivåer. Effektene er midlertidige, og det er en risiko for arrdannelse i eggstokk, ifølge US Department of Health and Human Services.

Leger anbefaler en sunn livsstil for kvinner med PCOS. Kvinner med PCOS som lider av fedme kan forbedre sine hormonnivåer og øke deres fruktbarhet ved å nå en sunn vekt. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold kan redusere risikoen for type 2 diabetes. Det er viktig å snakke med legen din om dine muligheter for å styre din PCOS, og bestemme hvilke behandlinger er riktig for deg.

Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom PCOS

Polycystisk ovariesyndrom er en vanlig årsak til infertilitet hos kvinner eller en endokrin lidelse. Polycystisk eggstokk-syndrom er en vanlig hormonforstyrrelse. Mange kvinner vet ikke at de har polycystisk ovariesyndrom før de prøver å bli gravid. Symptomer som ofte finnes hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom er uregelmessige menstruasjonssykluser, overflødig ansiktshår eller hårtap og fedme, fet hud, cyster på eggstokkene, infertilitet, akne, flekker av tykk brun eller mørk hud og depresjon. Symptomene varierer hos kvinner. Studier tyder på at fem til ti prosent av kvinner er berørt med polycystisk ovariesyndrom. Men det nøyaktige antallet kvinne som er berørt er ufullstendig. Vanlige navn for polycystisk ovariesyndrom er PCOS, polycystisk ovariesyndrom, polycystisk ovariesyndrom, hyperandrogenisme, funksjonell eggstokkene hyperandrogenisme, eggstokk hyperthecosis, sclerocystic ovariesyndrom og androgen overflødig syndrom. En ultra lyd er vanlig å diagnostisere polycystisk ovariesyndrom.

Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom PCOS

Tap vekt. Å miste vekt kan gjenopprette fruktbarheten. Tapet av vekt kan også avlaste flere av symptomene forbundet med polycystisk ovariesyndrom uten medisinering. Akne er en av de symptomer som kan forebygges eller stoppet med vekttap. Å miste vekt vil også fremme eller gjøre sjansen for å bli gravid lettere. Kvinner som har polycystisk ovariesyndrom som mister vekt kan også senke blodtrykket og androgen nivåer.

bruker p-piller. En annen velkjent behandling av polycystisk ovariesyndrom er bruken av orale prevensjonsmidler. Denne metoden er for den kvinnelige som har blitt diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom og som ikke forsøker å bli gravid. Denne teknikken kan regulere menstruasjonssykluser, lavere androgen nivåer og redusere tilbakefall av akne. Lavere androgen nivåer kan øke fruktbarheten hos kvinner.

Få mer fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet vil forbedre helsen over alle for kvinner som har polycystisk ovariesyndrom.

Ta medisiner. Et medikament som brukes til å behandle polycystisk ovariesyndrom er antiandrogen. Medisinen er utviklet for å avverge kroppen fra å gjøre ytterligere androgener. Medikamentet vil også begrense effektene av androgener. Orale prevensjonsmidler blir ofte tatt mens en kvinne bruker maur androgener, for det kan føre til fødselsskader.

Innmat, var, eller barbere overflødig hår som du har, som ble forårsaket av polycystisk ovariesyndrom. Hårfjerning kan virke kosmetisk på de fleste. Men det er en behandlinger for å overvinne polycystisk ovariesyndrom. En krem ​​som kalles Eflornithine brukes til å bremse veksten eller overflødig hår forårsaket av polycystisk ovariesyndrom. Ved bruk av kremen blir stoppet uønsket hår vil begynne å vokse igjen. Denne kremen er trygt å bruke mens du er gravid. Den spesielle evne Eflornithine ved behandling av kvinner som lider av PCOS er ikke kjent.

Hint

  • Risiko forbundet med PCOS er: Høyt blodtrykk Dyslipidemi Abort Strokes Vektøkning Hjerte-og karsykdommer