Digidexo.com

forynger blodet

Hvordan spise for å rense blodet

Blodet sirkulerer oksygen og næringsstoffer som trengs av kroppen og fjerner den metabolske avfalls gjennom lungene og nyrene. Giftstoffer i mat, vann og luft som vi forbruker hver dag mix med blodet hindrer normal funksjon. Annet enn faste å avgifte systemet, spise visse matvarer naturlig renser blodet, hjelpe til bedre helse.

Bruksanvisning

•  Varm et glass vann og bland 1 ss. av honning og noen dråper sitronsaft. Drikk dette først i morgen på tom mage.

Ta med mat som er rik på klorofyll som grønne bladgrønnsaker, bygg, gulrøtter og hvetegress. Klorofyll fjerner urenheter som parasitter, vev og avfall fra blodet. Den fungerer også som en naturlig antidepressant.

Peel huden av granateple frukt, tørk og pulver det. Bland en teskje av dette pulveret med varmt vann og drikke det i morgen. Dette ikke bare renser blodet, men også dreper innvollsorm.

Chop tre pods av hvitløk i tynne skiver og svelge dem med et glass vann hver dag. Hvitløk reduserer giftstoffer, forynger blodet og øker veksten av sunne bakterier i tarmen. Hvitløk reduserer også kolesterolet.

Dryss sort pepper sjenerøst på maten. Det hjelpemidler i fordøyelsen ved å stimulere utskillelsen av saltsyre syrer.

Drikk frukt og grønnsaksjuice hver dag. Juice laget av selleri og persille fungere som en intern cleanser. Gulrøtter, rødbeter, eple og sitron juice renser tarmene og nyrene.

Tips og advarsler

  • Konsumere sort pepper i moderate mengder hvis du har historie med magesår og andre mage plager.

TCM Fibromyalgi Behandling

Tradisjonell kinesisk medisin, eller TCM, behandler hele kroppen og ikke bare sykdommen. I motsetning til vestlig medisin, har TCM at alt fungerer i form av livskraften kalt chi (uttales "Chee"). TCM lærer at hver kroppen systemet har en chi kraft som styrer det. Når kraften er blokkert eller ubalansert, fører det til sykdom. I tilfelle av fibromyalgi, er TCM oppfatning at kroppen er ute av balanse på grunn av stress, livsstil og miljø --- så TCM arbeider for å fjerne blokken, for å heve tilstanden.

Fibromyalgi og dets symptomer

Fibromyalgi er et sett av symptomer som påvirker hovedsakelig kvinner --- hver kvinne annerledes --- og ikke dukke opp på hvilken som helst standard test. Disse symptomene kan være verkende smerter som dekker hele kroppen, søvnløshet, tretthet og depresjon.

Kinesisk medisin

Ifølge en artikkel med tittelen "kinesisk medisin for Fibromyalgi", skrevet av Wei Liu, TCMD, LAC og Changzhen Gong, PhD, MS, "The tilnærming av kinesisk medisin er å skille symptomene inn i mønstre på sykdom, og deretter behandle mønstre basert på århundrer med klinisk erfaring. "

Qi Gong (Meditasjon og trening)

Konseptet bak Qi Gong er å fremme strømmen av Qi (CHI), og blodet i kroppen. Dette oppnås ved flere økter med meditasjon og ikke-hard trening for å redusere stress som forårsaker blokkering.

Turgåing, yoga og Tai chi oppfordres, som disse øvelsene ikke føre til overdreven mengder stress for kroppen. I stedet handler de for å avlaste stress på triggerpunkter og fremme sirkulasjon. Det anbefales imidlertid at du hvile en dag mellom treningsøktene, slik som å ikke forårsake stress og for å tillate kroppen å komme seg.

Kinesisk urtemedisin

Bai Shao (hvit dahlia root), er foreskrevet som anti-inflammatorisk agent for å lindre smerte.

Qin Jiao (bitter rot) er foreskrevet for å lindre muskelsmerter.

Du Huo (kvann Root) er foreskrevet for å lindre smerte.

Yan Hu Suo (ekorn mais) sies å forynge blodet og fremme flyten av Qi.

Yu Jin (Gurkemeie Root) blir også brukt til å lindre smerter.

Akupunktur

Selv om det har vært forbedring av smerte symptomer og søvnforstyrrelser ble rapportert i mindre grupperom studier, har det ikke vært en kontrollert studie gjort for å vise at bruk av akupunktur er effektiv, ifølge en 5 juli 2005 artikkel i Annals of Internal Medicine .

Forsiktig

Hvis du er gravid, bør du rådføre deg med legen din før du tar noen urter. Det er også viktig at du ikke overmedisinering når du tar kinesiske urter. Mer er ikke alltid bedre.

Hvordan forynge nyrer, bukspyttkjertel, og Liver

Din nyrer, bukspyttkjertel og lever er avgjørende for fordøyelsen av maten, fjerning av giftstoffer fra blodet, og produksjon og regulering av hormoner. Holde disse organene svært funksjonell er viktig. Ved å lære hvordan du skal behandle din nyrer, bukspyttkjertel og lever, kan du forynge dem og forbedre helsen.

Hvordan forynge nyrer, bukspyttkjertel, og Liver

Trinn til sunnere nyrer, bukspyttkjertel og lever

•  Slutte å røyke sigaretter og redusere alkoholinntaket så mye som mulig. Røyking reduserer effekten av sirkulasjonssystemet, som påvirker hvordan alle organene fungere. Drikking og røyking både øke mengden av giftstoffer din nyrer, bukspyttkjertel og lever må fjerne fra blodet. Spør legen din til å foreslå medisiner eller andre former for støtte for å hjelpe deg å slutte.

Endre din diett for å fremme nyre, bukspyttkjertel og lever helse. Reduser sukkerinntaket for å bidra til å forhindre diabetes, da dette er en viktig faktor i nyre helse. Spis fiberrikt mat som korn, frukt og grønnsaker, og redusere eller eliminere fettrike matvarer fra kostholdet ditt. Spis redusert fett versjoner av dine favorittmeieriprodukter.

Reduser eksponering for alle typer giftstoffer. Din nyrer, bukspyttkjertel og lever har en vanskelig nok jobb filtrering og fjerne giftstoffer med mengden av giftstoffer du er regelmessig utsatt for, så er det viktig å beskytte deg selv. Bruk hansker og maske ved bruk av farlige kjemikalier, spesielt plantevernmidler, maling og rengjøringsmidler. Vær nøye med å holde spray rester av huden din.

Øvelse hver dag i minst 30 minutter. Trening er viktig for å fremme sunne blodstrøm og vedlikeholde riktig vekt. Å være overvektig øker risikoen for problemer med nyrer, bukspyttkjertel og lever. Ta daglig mosjon rutine på alvor. Jobbe opp til kraftig mosjon gradvis hvis du er ute av form.

Hint

  • Ibuprofen er spesielt hardt på nyrene og leveren. Bruk andre typer smertestillende når det er mulig.

Kosttilskudd som forynge hjerneceller

Som hjerneceller alder, kan de fungere mindre godt. Hjerneceller kan skades av skadelige stoffer i miljøet (for eksempel stråling), og noen medisiner (for eksempel kjemoterapi narkotika). Et stort utvalg av kosttilskudd kan bidra til å forynge hjerneceller.

Vitamin kosttilskudd for Brain Rejuvenation

Ifølge Dr. Maoshing Ni, Ph.D., i sin bok, "Second Spring," folk med høyere B12-nivåer i blodet gjøre det bedre på mentale tester enn de med mindre B12. Vitamin B12 opprettholder av røde blodlegemer, forbrenner fett og protein, og hjelpemidler i normal nervesystemet fungerer.

Urte kosttilskudd

Urter som burot, rosmarin og salvie er gunstig i foryngende hjerneceller. Burot er brukt som en varmende urt som øker blodgjennomstrømningen, utvider kapillærene og øker blodsirkulasjonen. Rosmarin inneholder eteriske oljer som stimulerer hjerneaktiviteten og øke årvåkenhet. Sage øker oksygen til hjernen og forbedrer konsentrasjon.

Sea Vegetabilske Supplements

Mikroalger fra havet er ansett som en drivkraft hjernehjelp med mer enn 100 mineraler og sporstoffer. Disse er enkle å fordøye kosttilskudd inneholder tare, chorella, blå-grønne alger, tang, og spirulina.

Amino Acid Supplement

L-glutamin er en aminosyre. Ifølge Dr. Ni, den krysser blod / hjernebarrieren og blir potent hjernen brennstoff kjent som glutaminsyre.

Advarsler

Sjekk alltid med legen din før du starter en diett av kosttilskudd. Dette vil sikre at du har ingen problemer med skadelige interaksjoner med andre legemidler du kan ta.

Vitaminer, urter og mineraler anses kosttilskudd av Food and Drug Administration (FDA). Kosttilskudd er ikke holdt til de samme kvalitetskontroller som narkotika.

Farene ved høyt kaliumnivå i blodet

Farene ved høyt kaliumnivå i blodet


Et høyt nivå av kalium i blodet fører til en tilstand som kalles hyperkalemi. I mange tilfeller er årsaken til høye nivåer av kalium er unormal på grunn av nyre-funksjonen. Når de fungerer normalt, fjerner de overflødig kalium fra kroppen din. Andre årsaker til hyperkalemia kan forbruker for mye kalium eller visse medisiner. Alvorlige og livstruende problemer kan oppstå fra for mye kalium.

Farene ved Hyperkalemi

Forhold som kan oppstå ved høye nivåer av kalium inkluderer svakhet, svak eller langsom puls, uregelmessig hjerterytme, kvalme, pustevansker og lammelser. Andre komplikasjoner er arytmier, problemer med nevromuskulær kontroll eller hjertestans.

Internett-kalium

Inntak av for mye høyt kalium mat kan føre til nivåer som er for høy. Høy kalium frukt inkluderer avokado, bananer, nektariner og appelsiner. Høy kalium grønnsaker inkluderer tomater, yams, pastinakk og spinat. Andre høyt kalium matvarer er hele korn, muslinger, torsk, kveite, melasse, yoghurt og nøtter.

Nyresykdommer

Nyresykdommer som kan føre til høyere nivåer av kalium inkluderer kronisk eller akutt nyresvikt, lupus nefritt (betennelse i nyrene på grunn av lupus), obstruktiv uropati (obstruksjon av urin), avvisning av en nyretransplantasjon eller glomerulonefritt (betennelse i små blodårer i nyrene).

Medisiner

Noen medisiner kan føre til høye nivåer av kalium på grunn av deres effekt på nyrefunksjonen for eksempel diuretika som inkluderer amilorid, triamteren eller spironolakton. Andre er angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere. Kaliumtilskudd kan også forårsake hyperkalemi.

Forebygging av Hyperkalemi

Mens kalium er et viktig mineral som hjelper deg å opprettholde et vanlig hjerterytme og holder musklene fungerer som den skal, er det også viktig å holde det på et trygt nivå, spesielt hvis du har nyresykdom. Det kan være lurt å diskutere med legen din noen begrensninger du bør gjøre på å spise høyt kalium frukt og grønnsaker. Du bør også ha rutinemessige blodprøver for å sjekke kaliumnivået som en del av årlig fysisk.

Advarsel: Høy kaliumnivå i blodet Farene

Akutt medisinsk behandling er nødvendig hvis du opplever symptomer på endringer i pust, kvalme, svakhet, svak eller fraværende hjerterytme eller tap av bevissthet.

Hva er årsakene til lav protein i blodet?

Hva er årsakene til lav protein i blodet?


Blod protein blir målt som en del av rutinen blodprøver, og er også brukt for å diagnostisere og behandle pasienter med kreft, immunlidelser, underernæring og fordøyelsesforstyrrelser og sykdommer i lever, nyre-og tarm. For voksne, normale nivåer av total protein er mellom 6,4 og 8,3 gram per desiliter (g / dl). (Referanseverdier kan variere fra laboratorium til laboratorium.) Lav protein er forårsaket av feilernæring, malabsorpsjon, overhydrering, leversykdom, immunsvikt og noen stoffer.

Blodproteiner

Albumin og globulin er hoved proteiner som finnes i blodet. Albumin utgjør om lag 60 prosent av total protein. Det fungerer som en transport for enzymer, hormoner og narkotika. Albumin står også for "kolloidalt osmotisk trykk", som er ansvarlig for å holde væske i skipene. Globuliner er de viktigste byggesten for flere substanser, inkludert antistoffer, glykoproteiner, lipoproteiner, koagulasjonsfaktorer og andre komponenter i immunsystemet. De fungerer også som transportproteiner. Sammen nivåene av albumin og globulin utgjør den totale blodproteinnivå. Disse proteiner kan også måles separat.

Underernæring

Aminosyrer er byggesteinene i proteiner. Mennesker kan produsere 10 av de 20 aminosyrer, men må ta i andre gjennom kostholdet. Hvis en persons diett mangler protein eller en hvilken som helst av disse aminosyrer, kan kroppen ikke gjøre albumin og globulin, noe som resulterer i lav blodprotein.

Malabsorpsjon og tap av proteiner

Forhold som påvirker tarmen kan redusere kroppens evne til å absorbere proteiner fra maten. Disse er kjent som "protein-tapte enteropathies," fordi proteinene er tapt fra tarmen i stedet for fordøyd. Crohns sykdom, cøliaki og Whipples sykdom kan alle skade tarmen, noe som resulterer i lav blod protein. Nyresykdom kan skade filtreringssystem av nyrene, forårsaker protein til "spill" i urin og være tapt for kroppen.

Overhydrering

Blodproteinnivåer er målt som konsentrasjonen av proteiner per desiliter av blod. Med overhydrering, til blodvolumet øker, forårsaker proteinnivået reduseres i forhold. De absolutte nivå av albumin og globulin er normal, men forholdet av proteiner til væsken har sunket.

Liver Disease

Albumin og noen globuliner er laget i leveren. Når leverceller er skadet av sykdom, kan de ikke syntetisere albumin. Således totale proteinnivåer, og spesielt nivåer av albumin, blir brukt til å diagnostisere og behandle leversykdom.

Immune Deficiency

Globulin er byggesteinen for immunglobuliner, hovedprotein av immunsystemet. Med immunsvikt, er antallet av immunglobuliner reduseres, noe som senker blodproteinnivåer.

Narkotika

Flere legemidler kan redusere de totale blodproteinnivåer. Blant dem er østrogener, p-piller og noen stoff som er giftig for leveren.

Skilt og symptomer på lavt kalium i blodet

Kalium er et viktig mineral-og elektrolytt som finnes i kroppen. Det er nødvendig for nerveceller og for hjertet ditt til å fungere normalt. Et lavt nivå av kalium i blodet kalles hypokalemi. Kalium kommer inn i kroppen gjennom visse matvarer og utskilles via nyrene. Lav kalium er vanligvis diagnostisert på grunnlag av laboratoriearbeid. Alvorlige tilfeller av lav kalium kan være livstruende.

Årsaker

Lav kalium kan skyldes medisiner som spesielle antibiotika og diuretika eller mat som inneholder tunge mengder naturlig lakris. Andre årsaker kan være alvorlige brannskader, diaré, bulimi, overdreven svetting, nyreproblemer, mye oppkast, Liddle syndrom, hyperaldosteronisme, Fanconi syndrom, Bartter syndrom, cystisk fibrose, dehydrering, alkoholisme, underernæring og Cushing syndrom. Ikke får nok kalium i kosten er en sjelden årsak til lavt kaliumnivå i kroppen.

Tegn og symptomer

Lav kalium kan causemuscle kramper, svakhet, diaré, kvalme, dehydrering, økt vannlating, lavt blodtrykk, irritabilitet, forvirring, ukarakteristisk hjerterytme, forstoppelse, lammelser og tretthet. Lammelse kan inkludere lungene.

Foods

Ifølge American Heart Association, er kalium funnet i rosiner, svisker, aprikoser, dadler, bananer, jordbær, vannmelon, honningmelon, grapefrukt, appelsiner, rødbeter, spinat, grønnsaker, erter, sopp, tomater, bønner, biff, fisk og kalkun . Andre mat kilder til kalium inkluderer kli, rosenkål, kiwi, granola, melk, peanøttsmør, kamskjell, fiken, poteter, squash og fersken.

Behandling

I milde tilfeller kan legen din foreskrive muntlig kaliumtilskudd. Alvorlige tilfeller av lav kalium kan kreve IV kalium administreres av helsepersonell. Hvis diuretika er mulig årsak til din lave kalium, kan din lege endre vanndrivende til en som ikke påvirker din kalium, for eksempel spironolakton eller triamterene.

Normale verdier

Normal kalium verdier er 3,5 til 5,0 mmol / L hos voksne, 3.4 til 4.7 mmol / L hos barn, 4.1 til 5.3 mmol / L hos spedbarn og 3.9 til 5.9 mmol / L hos nyfødte. Legen din vil avgjøre om resultatene er under det normale. Kaliumnivå kan overvåkes av legen din dersom du tar visse medisiner, for å se om behandling av unormal kaliumnivå er effektivt, for å sørge for at ekstra næring er tilstrekkelig og i mennesker tar visse kreft behandlinger eller nyre dialyse.

Høye nivåer av kalium i blodet

Kalium spiller en rolle i metabolisme, som regulerer muskelvev, fordøyelse og hjerteaktivitet. Et høyt nivå av kalium i blodet er også referert til som hyperkalemi.

Årsaker

Hyperkalemi kan være forårsaket av redusert nyrefunksjon, hormonelle ubalanser, medisiner, kosttilskudd endringer og vev traumer inkludert brannskader, gastrointestinal blødning, rabdomyolyse, kirurgi, skader eller svulster.

Symptomer

Symptomer på et høyt kalium nivå inkluderer en uregelmessig hjerterytme, irritabilitet, kvalme, oppkast, diaré og en langsom, svak eller fraværende puls.

Diagnose

Elektriske tester og serum-kaliumnivået kan bli brukt til å diagnostisere et høyt kaliumnivået. Ifølge MedlinePlus.com, et nettsted publisert av National Institutes of Health, er en normal serumkaliumnivå for en voksen mellom 3,7 og 5,2 milliekvivalenter per liter.

Behandling

En diagnostisering av hyperkalemi kan behandles med medikamenter, ved dialyse og ved å redusere kaliumrike matvarer i dietten. Valget av behandling avhenger av om den høye kalium er en krise eller en pågående tilstand og ikke hver behandling vil være indisert for hver person.

Mat Kilder

Mat som inneholder kalium inkluderer rødt kjøtt, kylling, soyaprodukter, veggisburgere, brokkoli, erter, lima bønner, tomater, poteter, søtpoteter, vinter squash, sitrusfrukter, honningmelon, bananer, kiwi, svisker, aprikoser, melk, yoghurt og visse fisker som laks, sardiner og flyndre.

Hva Regulerer sukker i blodet

Blodsukker (glukose) gir energi til hver eneste celle i kroppen vår. For å unngå komplikasjoner imidlertid legemet nøye regulerer mengden som sirkulerer i kroppen. Flere organer og hormoner spiller en rolle i å kontrollere blodsukkeret.

Hva er Blood Sugar

Blodsukker skjemaer fra nedbrytningen av karbohydrater og andre matvarer. Det blir behandlet i tarmen hvor den blir deretter sendt ut inn i blodet.

Rolle av leveren

Leveren lagrer overflødig glukose i form av glykogen. Kroppen din trekker på denne reserve når det er nødvendig.

Insulin

Hormonet insulin bidrar til å holde blodsukkeret i sjakk. Glukose øker vanligvis rett etter at du spiser. Bukspyttkjertelen utgivelser insulin for å hjelpe kroppen absorbere overflødig nivåer i blodet. Bukspyttkjertelen alltid avgir en liten grad av insulin uavhengig av blodsukkeret, men det vil stige når det er nødvendig og redusere når nivåene går tilbake til det normale.

Glukagon

Glukagon - et annet hormon som produseres i bukspyttkjertelen - kommer inn i bildet når blodsukkeret faller for lavt. Frigjøringen av dette hormonet utløser leveren for å frigjøre glykogen, som bringer blod sukker tilbake til det normale. Det bidrar også til leveren og andre deler av kroppen for å produsere insulin fra protein eller andre næringsstoffer.

Betraktninger

Dersom bukspyttkjertelen ikke kan produsere de ovennevnte hormoner som normalt, kan du kreve hjelp utenfra for å regulere blodsukkeret. Dette kan omfatte medisiner, livsstilsendringer og etter en bestemt type diett. For eksempel diabetikere må begrense sitt inntak av karbohydrater til et beløp som fastsettes av en lege eller ernæringsfysiolog og begrense visse typer som enkle sukkerarter fra cookies og godteri.

Hva er ønsket oksygennivået i blodet?

Hva er ønsket oksygennivået i blodet?


Kroppens celler få oksygen når du puster inn, slik at oksygen å gå inn i blodet gjennom kapillærer, hvor det da fraktet til cellene. Faller under det normale blod oksygenmetning spenner resulterer i helseproblemer.

Normal Blood oksygennivå

Nittifem til 100 prosent metning er den normale blodoksygennivåområde. Den måles ved å blodprøve eller ved en finger oksimeter.

Lav blodet oksygen Symptomer

En person med lav blod oksygen kan oppleve tretthet, forvirring og problemer med å trene. Imidlertid er kortpustethet mest vanlige.

Årsaker til lav Oksygen

Det er mange årsaker til lav blod oksygen, inkludert kullosforgiftning, hjertesykdom, anemi, lungesykdom, pusteforhold, søvnapné, store høyder og luftveier blokkering.

Advarsler

Alvorlig pustebesvær krever øyeblikkelig legehjelp.

Hvordan forbedre Blood oksygennivå

Det er flere måter å forbedre blod oksygen nivå, inkludert regelmessig mosjon, opphør av røyking og unngå passiv røyking. Oksygenbehandling kan være nødvendig i noen tilfeller.

Lave karbondioksid nivåer i blodet

Lave karbondioksid nivåer i blodet


Driften av alle kroppssystemene og organer avhengig av et syre-basebalansen i kroppsvæsker. Et lavt nivå av karbondioksid i blodet, kalt hypokapni, er et rødt flagg signaliserer at noe er opprørende balanse.

Normalitet

Uavhengig av høyden, er den normale konsentrasjonen av CO2 i blodet tilsvarer en atmosfærisk-partialtrykk ved havoverflaten av 35 til 45 mmHg, i henhold til boken "medisinsk-kirurgisk sykepleier."

Ubalanse

Et partialtrykk for CO2 (PaCO2) lavere enn 35 mmHg indikerer at blodet ikke lenger er tilstrekkelig surt, observerer boken "medisinsk-kirurgisk sykepleier."

Betydning

Metabolske reaksjoner avhenger av syre-base balansen, observere Professor Arthur Vander og hans medforfattere i boka "Human Physiology." For lite eller for mye syre i kroppsvæsker viser noen underliggende tilstand som, hvis det vedvarer, vil gjøre utbredt skade , forstyrrer nerveimpulser og muskelsammentrekninger.

Mulige årsaker

Lav PaCO2 kan oppstå fra tap av sure væsker, for eksempel gjennom oppkast; dreven retensjon av natrium-bikarbonat; eller hyperventilering, ifølge boken "Understanding patofysiologi."

Symptomer

Symptomer kan inkludere svakhet; muskelkramper; grunne, langsomme respirasjon; forvirring; kramper; unormalt rask juling av de øvre hjertekamrene (atrial takykardi); svimmelhet; prikking i ekstremitetene; eller koma, observere forfatterne Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Hva er Tegn og symptomer på høyt CO2 i blodet?

Karbondioksid, eller CO2, er en normal produkt av metabolismen i kroppens celler. Blodet bærer denne karbondioksid avfallet til lungene som skal pustes ut av systemet. Når det er et forhøyet nivå av CO2 i blodet, komplikasjoner oppstår. Leger henviser til denne medisinsk tilstand som hyperkapni, eller hyperkarbi. Dette kan skje gjennom helseproblemer, miljømessig eksponering til karbondioksid eller usikre dykking praksis eller feil dykkerutstyr.

Kortpustethet

For mye karbondioksid i blodet fører til at kroppens pH-nivå for å raser nedover og bli farlig surt, forklarer Auburn University at Montgomery School of Sciences. Jo høyere den sure kvalitet, jo vanskeligere er det for blodets hemoglobin for å plukke opp oksygen. Resultatet er rask pust for å øke senket oksygennivå og, til slutt, vanskeligheter med å fange pusten.

Hodepine

En studie avdekket i en rapport fra US Environmental Protection Agency (EPA) som utsettes 42 frivillige til inhalasjon på 7,6 og 10,4 prosent av karbondioksid innenfor 2.5 til 10 minutter. Hodepine var en vanlig bivirkning oppleves av studiegruppen individer.

Økt hjertefrekvens

Den menneskelige kroppen reagerer på karbondioksid oppbevaring. Som tilgjengelig oksygen senker og karbondioksidnivået begynner å stige, reseptorer i kroppen forstand et problem og sende meldinger til hjertet til å slå raskere, ifølge Auburn University. Dette er et forsøk på å øke mengden av blod kommer til lungene i håp om at CO2 frigjøres og mer oksygen inhalert.

Svimmelhet eller forvirring

I den samme studien resultatene avslørt av EPA, den andre mest vanlige side påvirke fra overdreven karbondioksid eksponering var svimmelhet. De som inhaleres høye konsentrasjoner i bare ett minutt hadde innledende svimmelhet og deretter opplevd anfall av forvirring og manglende evne til å fokusere eller grunn.

Beslag

Dersom 30 prosent eller mer av karbondioksid er inhalert, begynner kroppen å convulse innen 1,5 minutter, sier EPA. På denne tiden, er kroppen i stand til å kvitte seg med karbondioksid og skaffe oksygen raskt nok på egen hånd. Kroppens reseptorer begynner å miste kontrollen over kroppsbevegelser.

Bevisstløshet eller koma

Mennesker eksponert for høye konsentrasjoner av karbondioksyd i en kort tidsperiode kan oppleve katastrofale, letale effekter, i henhold til EPA. Instant eksponering til 17 til 30 prosent av CO2 etter bare ett minutt kan føre til bevisstløshet og koma.

Respirasjonsstans

Medisinske tilstander som oppstår noen svekkelse av lungene kan føre til farlig høye nivåer av karbondioksyd. Hvis musklene ikke er sterke nok til å ekspandere i lungene til å inhalere tilstrekkelig grad, er det bare en liten mengde luft og lite eller ikke noe utåndet karbondioksyd. Hvis ubehandlet, fører dette til lavere og lavere oksygennivå og til slutt, pustestans.

Slik Lavere Kreatinin blodet

Slik Lavere Kreatinin blodet


Noen sykdom eller tilstand som svekker måten nyrene arbeidet vil trolig øke blod kreatinin nivå. På grunn av disse problemene, trenger nyrene dine ikke fjerne urenheter fra blodet effektivt. Det er andre grunner til at blod kreatinin nivå kan økes foruten nyresykdom. De inkluderer dehydrering eller en urinblæren hindring.

Slik Lavere Kreatinin blodet

•  Få en fullstendig fysisk eksamen. En høy blod kreatinin er bare en opplysning. Du og legen din trenger å vite om all din helse. Et høyt blodnivå av kreatinin ikke fortelle deg eller legen din nøyaktig hva som er galt.

Følg legens råd. Han kan best avgjøre hva du trenger å gjøre.

Drikk rikelig med væske. Siden ikke drikker nok kan øke blod kreatinin nivå, sørge for at dette ikke er årsaken til problemet.

Reduser daglige kaloriinntaket. Spise mindre er nyttig i å holde ting som høyt blodsukker og høyt blodtrykk under kontroll. Begge disse ting kan føre til nyreskade. Mindre kroppsfett betyr mindre betennelse i alle kroppens vev.

Øk fysisk aktivitet. Dette vil gjøre redusere matinntaket mer effektive. Dette vil også hjelpe deg å opprettholde et sunt blodsukker og et sunt blodtrykk.

Spis mer av disse matvarene som bidrar til at nyrene fungerer bedre: løk, salat, kål, blomkål, gulrøtter, tyttebær, reddiker, spirer, neper, og agurk. Å spise omega 3-rik mat, fersk hvitløk, fiberrik mat, frukt, og soyaprodukter er alle bra for din generelle helse og for nyrene.

Konsumere minimale mengder av disse matvarer som er dårlig for nyrene og kroppen generelt: rødt kjøtt, meieriprodukter, koffein holdig drikke, mat som inneholder hvitt mel, sukkerholdig snacks, og andre fettrik mat.

Komme i blodet testet for kreatinin nivåer hvert år, eller oftere dersom legen mener det er nødvendig.

Hint

  • Ved hjelp av tradisjonell kinesisk medisin og urte formler kan bistå i å styrke nyrene og fremme riktig utskillelse.
  • Se etter tegn på økt tretthet, dehydrering, kortpustethet, og forvirring. Disse tingene kan være tegn på økt kreatinin i blodet.

Symptomer på MRSA i blodet

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en bakterieinfeksjon forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. MRSA er ikke et vanlig helseproblem, men det krever spesiell oppmerksomhet på grunn av dens tendens til å invadere kroppen raskt og forårsake store skader og dødsfall når ubehandlet.

Identifikasjon

Når MRSA kommer inn i blodet, blir sykdommen stadig livstruende. På utsiden kan hud abscesser øke i antall. Internt abscesser kan dannes på organer og andre steder i kroppen. Blodforgiftning eller sepsis oppstår når blodinfeksjon setter inn. Infeksjonen kan utløse et fall i blodtrykket, noe som fører til organsvikt og septisk sjokk. Leddsmerter forårsaket av septisk artritt er en indikator på at MRSA er i blodet. Infeksjon kan invadere benmargen, som fører til osteomyelitt. Meningitt resultater fra infeksjon i vevet rundt hjernen og ryggmargen, som kan være et direkte resultat av MRSA i blodet. Lungene kan erverve infeksjonen, forårsaker lungebetennelse. Endokarditt eller infeksjon av foringen rundt hjertet kan forekomme. Til slutt, kan legemet gå inn anafylaktisk sjokk, som er kroppens allergisk reaksjon mot sin egen MRSA-infisert blod.

Effekter

Symptomene som produseres avhenger av hvor MRSA sprer seg fra blodet. Alvorlig blodforgiftning kan raskt føre til anafylaktisk sjokk, som kan resultere i koma eller død. Lungebetennelse fører til pustevansker, hoste og brystsmerter. Septic leddgikt forårsaker ekstrem smerte i leddene. Osteomyelitt forårsaker dyp bensmerter body-wide. Hjerte abnormiteter, brystsmerter eller hjertefeil kan oppstå fra endokarditt.

Forebygging / løsning

Spredningen av MRSA skjer ved å få bakterier på et åpent sår. Mesteparten av tiden, dette skjer i sykehus via IV-områder, sår eller andre åpen hud. Grundig håndvask av alle som behandler pasienten og unngå å berøre åpne sår av pasienten redusere risikoen for å få MRSA. Utenfor sykehuset, de samme prinsippene gjelder å forebygge MRSA. Dekke opp sår og ikke berøre dem med mindre helt nødvendig, og i slike tilfeller bare etter vask hendene grundig. Vancomycin er et antibiotikum som MRSA svarer godt til.

Misforståelse

De fleste vil ikke ha et problem med MRSA. Unge voksne som er friske er på det laveste risiko for å anskaffe MRSA. Men de med nedsatt immunforsvar, for eksempel eldre eller spedbarn, er i faresonen for å utvikle MRSA. Selv med de lave sjansene for MRSA utvikle, bør alle være klar over risikoen og de enkle måter å holde risikoen for MRSA utvikling på et minimum.

Advarsel

Hvis en person har noen tegn eller symptomer på MRSA-infeksjon, er det viktig at han søker medisinsk behandling umiddelbart. MRSA forårsaker alvorlige medisinske problemer og kan føre til døden hvis venstre ubehandlet.

MRSA infeksjon i blodet

MRSA-infeksjoner dreper tusenvis av mennesker hvert år. MRSA utgjør en alvorlig helserisiko for dem i sykehus og andre institusjonaliserte innstillinger. Medisinske forskere og forskere fortsette å studere MRSA å utvikle mer effektive måter å behandle og forebygge infeksjoner.

Identifikasjon

MRSA står for Methicillan-resistente Staphylococcus aureus-, en type av bakterier som er resistente mot antibiotika som vanligvis brukes. Antibiotika som meticillin, penicillin, ocaxacillin, og amoxicillin har ingen effekt på MRSA-infeksjoner.

Transmission

MRSA-bakterier er oftest funnet i sykehus og andre institusjonaliserte innstillinger. De mest påvirket av MRSA er personer med immunsystemer som allerede er svekket av forutgående sykdom, alder eller av andre årsaker.

CA-MRSA

En annen form for MRSA som rammer folk som ikke har vært innlagt på sykehus eller eksponert i typiske måter er samfunnet ervervet MRSA (CA-MRSA). Nøyaktig hvordan personer erverve CA-MRSA er fortsatt uklart, men medisinske forskere fortsetter å lete etter svar.

Første symptomene

MRSA er en hudinfeksjon, og derfor de første tegn på MRSA-infeksjon er små røde puss fylt støt på huden.

Avanserte Symptomer

Avansert MRSA-infeksjon er preget av utseendet på huden abscess, byller og pus fylt lesjoner. Disse kan bli dyp og smertefull og krever kirurgisk drenering. Dersom MRSA ikke er stoppet på dette stadiet kan det infiltrere blodet og infisere andre organer i kroppen.

Behandling

MRSA er behandlet med en rekke antibiotika ikke i "cilin" familie som Vancomycin, Bactrim, Rifampicin eller Clindamycin.

Hvordan lavere kaliumnivå i blodet

Hvordan lavere kaliumnivå i blodet


Alle trenger kalium, og dette viktig næringsstoff er funnet er flere forskjellige typer matvarer. Mens en sunn næringsstoff, er for mye kalium farlig; og personer med et høyt nivå av kalium i blodet bør redusere sine nivåer. Heldigvis finnes det flere måter å opprettholde et sunt nivå.

Hvordan lavere kaliumnivå i blodet

•  Spis ett fedd hvitløk per dag. De helsemessige fordelene av hvitløk er mange. Og hvis du prøver å senke kaliumnivå, spise ett fedd hvitløk per dag eller ta en hvitløk supplement.

Utvikle en aktiv livsstil. Ledende en stillesittende liv øker risikoen for å utvikle ulike sykdommer. Men å være aktiv og trene kan selvsagt senke kaliumnivå. Trening i 30-minutters intervaller tre ganger per uke.

Øk vanninntaket. Å senke kaliumnivå, drikke minst 64 oz. vann per dag. Vann spyler giftstoffer fra kroppen, og det kan hjelpe deg å opprettholde en sunn kaliumnivå.

Reduser inntaket av kalium-rik mat. Frukt og grønnsaker inneholder antioksidanter, som beskytter deg mot ulike sykdommer. Men noen frukt og grønnsaker inneholder en høy mengde av kalium. Eliminer høy kalium matvarer fra kostholdet ditt (poteter, erter og bananer).

Ta et kalsiumtilskudd. Kalsium selvsagt senker kalium. Dette næringsstoffet er funnet er meieriprodukter - melk, yoghurt eller ost. Hvis du ikke klarer å spise meieriprodukter på grunn av laktoseintoleranse, ta et kalsiumtilskudd.

Tegn og symptomer på høyt kalsiumnivå i blodet

Tegn og symptomer på høyt kalsiumnivå i blodet


Høy kalsium i blodet er en bekymring, fordi dette problemet indikerer muligheten for en underliggende medisinsk tilstand som for eksempel cancer. The Mayo Clinic sier høye kalsiumnivåer er en indikasjon på lunge, bryst eller andre typer kreft i blodet. Men ikke bli skremt til du får mer informasjon fra legen din. Noen medikamenter kan også forårsake en person til å ha høye kalsiumnivåer i blodet hennes.

Kvalme

Den medisinske termen for høyt blod kalsium er hyperkalsemi og det er en rekke forhold og andre faktorer som kan føre en person til å utvikle dette problemet. Tegn og symptomer varierer avhengig av person. I henhold til den virtuelle Medical Side, er kvalme ett tegn på høye nivåer av kalsium i blodet. Høye kalsiumnivåer forstyrre appetitten og hvordan en person føler seg etter han spiser. Dehydrering kan også sette inn som et resultat fordi drikke væske kan også bringe på kvalme hos mennesker som har denne tilstanden.

Increaced urinmengde

Ifølge Virtual Medical Center Nettstedet, er økt urinmengde et annet symptom på høye kalsiumnivåer i blodet. Nyrene sliter med å behandle overflødig kalsium og andre problemer som nyre smerte, steiner eller nyresvikt kan forekomme. Nyrene blir overarbeidet og tretthet setter inn.

Bone Pain

Virtual Medical Center Nettsted sier også at skjelettsmerter er et annet tegn på for mye kalsium i blodet. De høye kalsiumnivåer påvirke den normale prosessen med beinmineralisering. Kroppen trenger adekvate doser av kalsium for å bygge sterke bein, men vil med andre næringsstoffer, for mye av en god ting kan være dårlig. Hvis kroppen er å håndtere mer kalsium enn den kan håndtere, sluttresultatet i skjelettsmerter. Dette er grunnen til at mennesker med brystkreft eller lungekreft lider med smerter i andre deler av kroppen.

Forvirring

Høy blod kalsium kan også føre til en person til å bli veldig forvirret fordi det overskytende kalsium resulterer i hjernen tåke. Hjernen fungerer ikke som den skal fordi det overskytende kalsium påvirker impulsoverføringen fra hjernen til nerver. Medisiner kan hjelpe på andre områder, men de kan også gjøre dette problemet verre.

Hvor lang tid tar Adipex Bo i blodet?

Adipex, også kjent i den generiske form som Phentermine, er den mest foreskrevne og oftest påtruffet diett pille på markedet, ifølge US Drug Enforcement Administration. Denne medisinen gis til overvektige pasienter som et hjelpemiddel i vekttap.

Forventninger

Den gjennomsnittlige personen kan forvente Adipex å ta fra tre til fem dager å passere gjennom kroppens fordøyelsessystem. Faktorer i denne prosessen inkluderer høyde og vekt av pasienten, så vel som deres BMI, eller kroppsmasseindeks.

Betraktninger

En bestemt persons metabolic rate er en faktor som vil endre perioden som Adipex forblir i blodet. Som definert av biologi-Online.org, er metabolic rate hastigheten på stoffskiftet, eller hvor mye energi som brukes i en viss periode. En pasient som viser en rask metabolic rate ville skyve stoffet gjennom deres system på en raskere tempo.

Typer

Adipex er foreskrevet i mange forskjellige former, inkludert kapsler og tabletter, noen med tids utgitt formler. Styrken foreskrevet kan variere fra 15mg til 37,5 mg, og kan påvirke livet av Adipex i blodet. Ifølge Phentermine.com, leger vanligvis foreskrive Adipex skal tas en gang per dag, så ethvert misbruk av denne medisinen kan føre til et lengre liv i fordøyelsessystemet.

Koffein

Levetiden for Adipex i blodstrømmen kan endres av mengden av koffein som forbrukes av pasienten. Koffein skyver medisiner gjennom kroppen i et raskere tempo enn en pasient som er koffein fri.

Medisinering

Adipex, når det brukes sammen av andre stoffer, kan ha en rekke rammer og føre til en raskere eller langsommere liv i kroppen. Medisiner som en pasient som benytter bør diskuteres med den forskrivende lege, inkludert naturmidler og vitaminer, slik at samspillet ikke resulterer i en farlig tilstand.

Urinsyre i blodet

Urinsyre i blodet


Urinsyre er opprettet som menneskekroppen bryter ned purin, en naturlig substans som finnes i en rekke næringsmidler og drikkevarer. Under normale omstendigheter, oppløser urinsyre i blodet, som bærer det til nyrene, hvor den er behandlet, og til slutt fjernet fra kroppen i urinen. Unormalt høye eller lave nivåer av urinsyre i blodet, men er et signal om at noe er galt i kroppen.

Normale nivåer

Normale nivåer av urinsyre i blodet, ifølge American Medical Association, varierer fra 3,6 mg / dl (milligram per desiliter) på den lave enden til 8,3 mg / dl på den høye enden. Nivåer som faller under 3,6 mg / dl eller over 8,3 mg / dl anses unormalt og signaliserer behovet for videre studier. Urinsyre kan fås gjennom laboratorietesting av en liten blodprøve trukket fra armen. Med mindre legen dirigerer ellers avstå fra å spise eller drikke noe i minst fire timer før blodprøve.

Hypouricemia

Unormalt lave nivåer av urinsyre i blodet, teknisk kjent som hypouricemia, er mindre vanlig enn målinger over det normale området. Ifølge MedlinePlus kan lave nivåer av urinsyre tyder på at kostholdet ditt er uvanlig lav i puriner, som finnes i slike matvarer som tørkede bønner og erter, ansjos, makrell, lever, øl og vin. Det kan også indikere tilstedeværelse av slike lidelser som Fanconi syndrom, Wilsons sykdom, og syndromet med uhensiktsmessig antidiuretisk hormon (SIADH) sekresjon.

Hyperuricemia

Unormalt høye nivåer av urinsyre i blodet, kjent som hyperurikemi, kan tjene som et signal om at du er en alkoholiker, spiser og drikker en purin-rik diett, trene mye eller lider av en av flere lidelser. Disse inkluderer gikt, acidose, diabetes, hypoparathyroidism, blyforgiftning, leukemi, nyresten, polycytemi vera, nyresvikt og kjemoterapi relaterte bivirkninger.

Neste trinn

Hvis du har blitt funnet å ha enten unormalt høye eller lave urinsyre, bør legen bestille ytterligere testing for å finne ut hva problemet er involvert. Han vil også trolig må spørsmålet deg nøye om atferds-og kostvaner som kan tilby et hint til naturen av sykdommen.

Hva du kan gjøre

For å unngå farene forbundet med urinsyrenivå som er enten for lavt eller for høyt, prøver å spise en diett som inneholder moderate nivåer av puriner og drikke alkohol i moderate mengder. Dette kan hjelpe deg å holde nivåer av urinsyre i blodet innenfor en normal rekkevidde. En studie 2007 tyder på at kaffedrikking kan også bidra til å holde urinsyre lavere. Selv om unormale nivåer kan indikere tilstedeværelse av andre lidelser, er det ingen grunn til å konkludere med at du tok på disse forholdene gjennom enten kosthold eller atferd.

Hvordan redusere urinsyre i blodet

Urinsyre kommer fra nedbrytningen av puriner, som sirkulerer i blodet som en kjemisk avfallsprodukt. De puriner selv kommer fra mat og drikke vi forbruker, spesielt i kjøtt eller alkohol. For mye puriner i legemet øker urinsyre og kan produsere gikt, eller krystallformasjoner i skjøtene. Det er flere metoder som kan bidra til å redusere urinsyre.

Hvordan redusere urinsyre i blodet

Konsumere en kopp friske eller tørkede kirsebær daglig. Moreller inneholder en potent stoff som heter antocyanin, som gir kirsebær deres mørk rød farge. Antocyanin er kjent for å senke urinsyre. Holde seg borte fra boks eller flaske kirsebær siden disse er badet i sukker sirup og kan føre til urinsyrenivået til pigg.

Spis mat rik på fiber. Fiber kan hjelpe skylle ut urinsyre i blodet ved å binde den med kolesterol fra maten du spiser, og eliminere den gjennom avføring. Mat rik på fiber inneholder avokado, svisker, epler, bananer, rosiner og havre. Konsumere minst tre porsjoner på en daglig basis.

Drikk 2 til 3 glass vann med ferskpresset sitronsaft daglig. Sitroner inneholder store mengder vitamin C, som kan løse opp urinsyre i blodet og skylle den ut av kroppen via urinen. Klem 4 til 5 sitroner i et glass med vann. Unngå å legge sukker siden det kan forverre bukspyttkjertelen og heve urinsyre produksjon.

Hold deg unna matvarer som er rike på puriner. Disse inkluderer alle røde kjøtt som okse, svin og lam. Når puriner er oppløst i kroppen din helt, slår de til urinsyre. I stedet prøver å spise mat som er lav i puriner som brokkoli, frukt, pasta, ris og soyaprodukter (soyamelk og tofu).

Slutte å drikke alkoholholdige drikker som vin og øl. Alkohol er klinisk kjent for å øke blod urinsyre. Også, unngå å drikke alkoholfrie øl og vin siden disse drikkene inneholder også små mengder alkohol. Hvis du føler for å ha en øl, drikk 2 ss. av eple cider eddik blandet med en kopp vann. Dette kan bidra til å undertrykke cravings for alkohol.

Hint

  • Du må konsultere legen din før du tar fatt på selv behandlinger for å redusere urinsyre i blodet.