Digidexo.com

Høy over vristen

Hva gjør du for vristen Bone Spurs?

Vristen er en av de seks store deler av menneskefoten. Foten er en kompleks struktur, som har omtrent en fjerdedel av alle bein i menneskekroppen. Den har også mer enn hundre muskler og så mange som 22 forskjellige leddene. Alle disse bære vekten som kan oversettes til tilsvarende løfte hundrevis av tonn hver dag. I noen tilfeller, på grunn av den ekstraordinære press foten opprettholder og friksjons bevegelser føre, kan bonse gnisse mot hverandre og et bein anspore kan danne.

Behandling

Resten er vanligvis anbefales som den første linjen av behandlingen, ettersom irritasjon i de tilstøtende vev fører til at bein anspore og medfølgende smerter. Andre behandlingstilbud omfatter muskelavslappende, kortikosteroider og andre smertestillende anti-inflammatoriske medisiner. Riktig sko inserts kan også spille en rolle i behandling av vristen bein spurs ved å fordele vekten jevnt. Du bør alltid sørge for skoene dine ikke bøy i midten, for å gi riktig støtte for vristen.

Identifiser Årsak

Ved behandling av en vrist bein anspore, er viktig for å hindre kilden til forverring. Et bein anspore i vristen er normalt et resultat av skade, ekstrem trening eller over-bruk. Vær klar over pronasjon problemer som oppstår når du slår føttene utover under en spasertur eller løpe, og når de ytre sidene av skoene er utslitt. Andre vanlige årsaker til vristen bein spurs inkluderer sko med stive såler, trene med stramme kalv muskler, raske og skarpe svinger og gjentatte treffer av bakken når du kjører fort. Når du har et bein anspore, er det viktig å unngå disse aktivitetene for å gi tid for bein å helbrede.

Hjem Utbedring

Hjem rettsmidler kan også hjelpe til med vristen bein spurs. En sterk massasje med linolje eller aloe vera gel er en enkel og effektiv måte å lindre smerten forbundet med en vrist bein anspore. Et annet godt alternativ er å lage en pasta av gurkemeie, klarnet smør og kalk pulver. Dette bør søkes om et par timer med et håndkle surret rundt foten. Den tumeric pulver bør ikke stå på over natten.

En enkel øvelse som består av å strekke leggen din mens du lener deg mot en vegg kan også fungere godt som en behandling i tillegg. Dette bør gjøres 10 ganger for hver hæl, 10 sekunder hver.

Hvordan Get Over Your Fear of the Ocean

Hvordan Get Over Your Fear of the Ocean

Frykt for havet, også kjent som thalassophobia, kan holde deg fra å gå nær sjø eller andre store vannmasser. Din frykt kan utløses av en barndomsopplevelse, en annen persons opplevelse eller en film du har sett. Din havet fobi kan uskadeliggjøre deg og utløse panikkanfall, hjertebank, redsel for å dø, svetting, skjelving og kvalme. Thalassophobia kan påvirke kvaliteten på livet ditt, men kan behandles og kureres med terapi.

Hvordan Get Over Your Fear of the Ocean

•  Ha en terapeut hjelpe deg med eksponeringsterapi. Ved gradvis å utsette deg selv for din frykt, kan du komme over det. En terapeut kan du tegne et bilde av havet og se på bilder av havet. Når du kan gjøre dette uten nød, kan han ha deg se videoer av havet. Etter dette, kan du prøve å gå ut å lukte havet luften. Når komfortabel med disse trinnene, vil du observere havet på avstand og gradvis bevege seg nærmere den. Det endelige målet for din eksponeringsterapi er å ha deg samhandle med havet, enten i det eller på den.

utsett deg for hypnose. En hypnoterapeut kan omskolere din underbevissthet sinn, slik at du føler deg komfortabel rundt havet. Hypnoterapi består av en spørre-og-svar sesjon, der terapeuten prøver å finne ut hva du frykter, og hvor du frykter kommer fra. Hypnoterapeut instruerer underbevisstheten til å se havet i en truende måte. Din frykt er minimert og til slutt du klarer å komme over det.

Lær deg å tenke positivt om havet og eliminere negative tanker. Denne atferden kan læres gjennom kognitiv atferdsterapi, som er basert på prinsippet om at din oppførsel og følelser utløses av måten du tenker om visse situasjoner. En terapeut vil hjelpe deg å justere måten du tenker, føler og handler når det kommer til havet.

Lær så mye du kan om havet og om strøm, bølger og livet under vannflaten. Finn informasjon om havet og dets fasetter på Internett eller besøke biblioteket. Å vite så mye du kan om noe kan redusere og eliminere frykt.

Hint

  • Konsultere legen din om medisiner for å hjelpe deg med å håndtere symptomer på angst mens du gjennomgår terapi. Legen din kan foreskrive beroligende midler, betablokkere eller anti-depresjon medisiner for å hjelpe deg å takle.

En Over-The-Counter migrene Remedy

En migrene er en type vaskulær hodepine som rammer over 29,5 millioner amerikanere, ifølge National Headache Foundation. Kvinner rammes tre ganger oftere av migrene enn menn. Mange ting kan føre til et migreneanfall. Stress, hormonelle endringer, medisiner, miljøendringer og genetikk er noen av årsakene, ifølge Mayo Clinic. Migreneanfall varer vanligvis fire til 72 timer, men de kan vare så lenge som et par uker. Det finnes ingen kur for migrene, men det er ting som du kan gjøre for å lindre eller forebygge dem.

OTC rettsmidler

Det er mange over-the-counter (OTC) medisiner som du kan ta for å behandle migrene. Ifølge Mayo Clinic, er over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen, aspirin og naproxen natrium klassifisert som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). NSAIDs blokkere kjemiske budbringere som forårsaker smerter i kroppen din. Når det tas som anvist, mest over-the-counter smertestillende midler kan kontrollere mild til moderat migrene.

Prøv Advil, Motrin, Aleve, Tylenol eller aspirin for å behandle migrene. Advil og Motrin er merkenavn for stoffet ibuprofen. Hvis du har en historie med hjerte-eller sirkulasjonsproblemer, slag eller lupus, kan ibuprofen ikke være for deg. Denne medisinen kan øke risikoen for å utvikle livstruende hjerteproblemer hvis tatt for lang tid. Det samme er tilfelle med Aleve, merkenavnet for naproxen natrium.

Tar paracetamol (Paracet) kan være en bedre over-the-counter rette for folk flest. Paracetamol er ikke kjent for å øke risikoen for hjerteproblemer, og du kan trygt ta opptil 4000 mg paracetamol per dag. Hvis du bruker mer enn tre alkoholholdige drikker daglig, kan paracetamol øke risikoen for leverskade. Ikke ta denne medisinen hvis du er en tung drikker.

I stedet for å ta grunnleggende over-the-counter smertestillende midler, kan du også prøve smertestillende midler som er laget spesielt for migrene, for eksempel excedrin migrene. Ifølge Mayo Clinic, disse medikamentene vanligvis tilby en kombinasjon av paracetamol og aspirin, og inneholder også koffein. Koffein er lagt til migrene smertestillende for å gjøre dem mer effektive.

Foruten disse over-the-counter medisiner, er det andre over-the-counter rettsmidler som urter, vitaminer og mineraler som kan hjelpe deg å kontrollere migrene:

Drikk ca tre kopper kamille eller ingefær te for å lindre migrene. Disse te kan kjøpes på de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Ta feverfew kapsler eller tabletter. Feverfew er en urte supplement brukt i århundrer for å behandle migrene og hodepine.

Bruke eteriske oljer som peppermynte, lavendel og rosmarin for å lindre migrene press, antyder Holistisk Online. Masser pannen og templer i en sirkulær bevegelse med eteriske oljer. Også prøve å fylle en bolle med varmt vann og tilsette omtrent seks dråper av essensielle oljer til vannet. Sette et håndkle over hodet og helle over bollen å inhalere damp. Eteriske oljer kan kjøpes over-the-counter på de fleste helsekost og narkotika butikker.

Andre over-the-counter rettsmidler du kan prøve å hjelpe migrene er ginkgo biloba, som kan øke blodsirkulasjonen, ginseng og johannesurt.

Alternativ og medisinsk behandling

Hvis over-the-counter rettsmidler gi deg ingen lindring, kan det være lurt å prøve alternative behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, akupunktur, kalde omslag, massasje, og biofeedback, en avspenningsteknikk, kan alle være effektiv i behandling av migrene. Identifisere mat utløser, får skikkelig søvn, spise regelmessig, unngå stressende situasjoner og andre endringer i livsstil kan forhindre at enkelte migrene. Hvis du ofte lider av migrene eller du har en familiehistorie med dem, kan legen forskrive medisiner som triptaner (for eksempel Imitrex), ergot, anti-kvalme medisiner, opiater, anti-beslag medisiner og betablokkere å behandle eller hindre migrene. Hvis du har en migrene som varer lenger enn noen få dager, ta kontakt med din lege. Hyppige og alvorlige migrene kan være et tegn på et annet helseproblem.

Liste over Kombinasjon medisiner for migrene

En migrene hodepine er en smertefull tilstand som kan være ganske alvorlig. Tendensen til å utvikle migrene er arvelig og ser ut til å innebære serotonin, et kjemikalie i hjernen, ifølge Medicine Net, Inc. Smerter fra en migrene hodepine kan vare fra noen timer opp til et par dager.

Migrene kan forstyrre din dag-til-dag liv, og når du har blitt diagnostisert med dem, kan legen starte deg på en bestemt medikament regime. En vanlig metode for behandling av migrene er med kombinasjonen medisinering.

Excedrin migrene

Dette var den første reseptfrie medisinen godkjent av FDA for å behandle symptomene på en migrene, ifølge Novartis Consumer Health, Inc. Du kan bestemme seg for å begynne å lindre symptomene på migrene på egen hånd, med over-the-counter medisiner. Excedrin migrene inneholder en kombinasjon av ingredienser, inkludert paracetamol, aspirin og koffein. I kliniske studier, etter å ha tatt Excedrin migrene, selv pasienter med tøffe migrene opplevd en merkbar reduksjon i smerte i løpet av 30 minutter.

Midrin

Som over-the-counter medisiner, reseptbelagte legemidler kommer ofte i kombinasjoner. Denne kombinasjonen medisiner brukes til å avlaste spenninger og migrene. Acetaminofen bidrar til å redusere smerte fra hodepine. Isometheptene bidrar til å begrense de utvidet blodkar i hodet. Dichloralphenazone bidrar til å slappe av kroppen, ifølge Healthcentral.com.

Cafergot Oral

Denne kombinasjonen av ergotamin og koffein i denne medisinen brukes for å behandle eller forebygge migrene. Ergotamin reduserer bankende effekter ved å begrense blodårene i hodet, mens koffein øker opptaket av ergotamin.

Fioricet Oral

Denne kombinasjonen medisiner brukes til å behandle migrene forårsaket av spenningshodepine. Paracetamol reduserer hodepine smerter, mens butalbital - et beroligende middel, bidrar til å redusere angst og forårsake søvnighet og avslapping. Koffein bidrar til å øke effekten av paracetamol og butalbital.

Fiorinal Oral

Fiorinal fungerer på samme måte Fioricet; imidlertid er acetaminofen erstattet med aspirin. Denne kombinasjonen av aspirin, koffein og butalbital brukes til behandling av migrene ved å redusere smerte, redusere angst som forårsaker spenninger og økende døsighet mens koffein hjelpemidler i absorpsjon.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

Øvelse for mye under solen? Sjekk ut din underarm. Dreven svetting i armhulen din er ikke en dårlig ting, men det er litt flaut å vise vår underarm med for mye svette over i den. Du kan ikke arbeide eller flytte den blir våt enkelt og som kanskje ikke er et problem for deg, men det er ikke kult å se din underarm svette hver dag selv om du er inne i luftkondisjonerte rom.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

•  Hvis du er bekymret for overdreven armhulen svette så prøve å ta kontakt med hudlege eller kirurg om dine helsemessige forhold. Spør familien din lege om din svette problemet hvis det er påvirker livet ditt hver dag, men hvis ikke så nyte livet til det fulle.

•  Prøv Botox behandling for svetter overdrevent hverdags. Du kan starte din søknad online på Botox dot com eller bare gå til din nærmeste klinikk og spørre om behandling.

Hvis du har hyperhidrosis problemet, ikke bry deg om det. Du kan behandle det hjemme hvis du vil. Bare kjøpe noen baby pulver til å tørke opp at svette under armene. Du kan også kjøpe på over disk antiperspirant deodorant hos din lokale stoffet butikken eller supermarked.

Hvis du tar en kald dusj vil ikke hjelpe overdreven underarm svette, bør du kanskje å bruke en aluminium klorid. Dette aluminiumklorid er effektivt for å stoppe svette armhulen din, men hvis ikke bare ta oral medisin for at visse problem.

Over the Counter behandling for skabb

Skabb, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er et kløende hud tilstand som er forårsaket av den lille menneskelige kløe midd som Burrows under huden og legger egg. Heldigvis er det lett behandles med medisiner.

Symptomer

Symptomer på skabb inkluderer ekstrem kløe og en hevet utslett på huden som ligner kviser.

Smittsom

Skabb er svært smittsom og en felles verdensomspennende tilstand. Det er gått lett mellom familiemedlemmer, barn i barnehage, sykehjem eller fengsler fra hud-til-hud kontakt.

Over-the-counter medisiner

Scabicides finnes kremer og lotion som dreper skabb midd og deres egg, og de er tilgjengelige på resept. The Mayo Clinic anbefaler også Permathrin, som er tilgjengelig i en 5 prosent krem ​​og brukes til å behandle og drepe skabb.

Merkenavn

Ifølge Mayo Clinic, amerikanske merkenavn inkludere Acticin, Elimite og Nix Creme Rinse. I Canada, se etter Nix og Nix Dermal Creme.

Andre forholdsregler

Vask alle klær, sengetøy, håndklær og vaskekluter i varmt vann, eller har klær renset og forseglet i lufttett plast for to weeks.Vacuum gulv og møbler. Vask kammer, hårbørster og leker i veldig varmt vann.

Hjem Rettsmidler

Mayo Clinic har flere forslag for å bidra til å lette ubehag fra kløe. Først suge i en kul kar eller bruke kule vaskekluter. Antihistaminer kan avlaste en allergisk reaksjon og ubehag. Calamine lotion kan lindre irritasjon og kløe.

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp


Tånegl sopp (onychomycosis) oppstår når sopp infiltrerer neglene, forekommer vanligvis i de hvis føtter er utsatt for varme, fuktige miljøer. Mens den anbefalte løpet av handlingen er vanligvis reseptbelagte anti-fungal medisiner, over-the-counter medisiner kan gi et minstemål av lettelse. Men de er ikke på langt nær så effektiv som reseptbelagte medisiner.

Over-the-Counter tånegl sopp Medisinering

De fleste over-the-counter medisiner har vist seg å være relativt ineffektiv i forhold til reseptbelagte medisiner som Lamisil, Diflucan og Sporanox. Som reseptbelagte medisiner kan være dyrt og havnen noen alvorlige bivirkninger, som for eksempel utslett og leverskader, mange mennesker slår til over-the-counter medisiner eller husholdning rettsmidler.

En slik over-the-counter medisiner er FungiCure ® Anti-Fungal væske ved Alva-Amco, som brukte undecylensyre kombinert med vitamin E og Aloe i en lett-å-bruke børste på applikator. I tillegg til tånegl sopp, er det også effektivt mot ringorm, fotsopp, og de tilhørende symptomer (kløe, flassing, rødhet, hevelse, etc).

Hydrogenperoksid

Selv om det ikke er undersøkt i et kontrollert miljø, har attester antydet at soaking foten i hydrogen peroxide (oksidativ terapi) kan være en effektiv metode for behandling av tånegl sopp. En 3 prosent konsentrasjon er en ideell løsning for tånegl sopp. Ved hjelp av en konsentrasjon høyere enn dette kan føre til hudirritasjon.

Dypp infisert negl i en oppløsning av hydrogenperoksid og vann flere ganger om dagen. Den peroksyd virker ved å forstyrre åndedrett prosessen, å bryte ned celleveggen av de invaderende sopp. Det vil ta flere uker for soppen å rydde opp.

Dette er en relativt populær metode for behandling, og selv om en studie ikke har vært gjennomført, en rekke attester online er et testament til sin antatte effektivitet.

Andre rettsmidler

En rekke andre metoder for behandling er blitt foreslått, men med varierende grader av suksess. Vicks VapoRub, Listerine, tea tree olje, eddik og selv øl har blitt anbefalt som behandling for tånegl sopp. Apple cider eddik har blitt anbefalt som en muntlig behandling. Skulle noen av disse fungerer, ville det ta svært lang tid for den infiserte tånegl å fjerne eller for en ny å vokse tilbake.

Må bryst klumper vises over Skin?

Må bryst klumper vises over Skin?


De fleste masser (klumper) i brystet er ikke synlige, fordi de ligger innenfor brystvevet i stedet for på overflaten av brystet. Både godartede og ondartede (kreft) massene kan oppstå i brystene, og det er noen ganger vanskelig å se forskjell når palpating (bruker fingrene til å undersøke) brystene. Du bør både palpere brystene dine og undersøke dem i et speil fordi --- om du ikke kan se en klump - ofte er det tegn på skjulte klumper.

Cyster

Brunner & Suddarth sin Textbook of Medical-Surgical Nursing skisserer ulike karakteristikker av massene. Bryst cyster er godartede (ikke-cancerous), ofte flere og i begge brystene, og oppstår vanligvis etter fylte 30 og falle med overgangsalderen, når kroppen produserer mindre østrogen. De er også vanligvis mør og kan øke i størrelse under menstruasjon, forårsaker hevelse og generell ømhet i brystet. Cyster føler runde og elastisk og vanligvis er bevegelig.

Fibroadenomas

Fibroadenoma er en godartet svulst som kan oppstå mellom utbruddet av menstruasjon og overgangsalder. Vanligvis en person vil ha bare én svulst som er bevegelig og er rund, disk-formet eller flikete. En fibroadenoma er vanligvis fastere enn en cyste og er ikke øm.

Fibrocystic endringer

Fibrocystic endringer oppstår under reproduktive år når du utvikle flere cyster, overvekst av noen brystvev og sykluser av brystsmerter og hevelse. Cyster i begynnelsen er små, men større cyster form som tilstanden utvikler seg, noe som resulterer i veldig klumpete og smertefulle bryster, med symptomer forverres under menstruasjon. Disse klumpene gjøre selv bryst eksamen vanskelig, og fibrocystic endringer øker risikoen for å utvikle kreftsvulster.

Ondartet svulst

En ondartet svulst (brystkreft) er mest vanlig mellom 40 og 80. En person vil vanligvis ha bare én masse, men hvis kreften har kommet, det kan ha spredt seg til andre deler av brystet eller lymfeknuter. Svulsten føles fast, ofte flat og gummiaktig, og er mindre bevegelig fordi kreftcellene feste og invadere omkringliggende vev. Svulsten er vanligvis ikke øm i de tidlige stadier, men det kan være noen merkbare endringer i brystet.

Varselskilt

Ifølge medicinenet, noen indikasjoner på brystkreft omfatter endringer i formen eller størrelsen på bryst (spesielt i forhold til det motsatte bryst), væske fra brystvortene (blod-farget eller vassen), brystvorter (snu innover), små fordypninger eller tilbaketrekking ( trekke innover) av huden over tumorlokalisering, misfarging av huden (rød-oransje) og endring i tekstur (herding av hud, "appelsinskall" utseende).

Forebygging

Hvis du føler eller se en klump og / eller bryst endringer, bør du straks oppsøke lege for en mammogram og andre tester, som kan omfatte en nål biopsi eller kirurgisk biopsi (tar en prøve av vev). Identifisere klumper i brystene og fastsette årsaken er kritisk fordi brystkreft bør behandles så tidlig som mulig. Du bør gjøre månedlige selv bryst eksamener og har en årlig eksamen av helsepersonell; inkludert en screening mammogram, etter fylte 40, eller tidligere hvis du har en familiehistorie med brystkreft.

Over skranke rettsmidler for angst

Over skranke rettsmidler for angst


Angst er en psykisk helsetilstand som produserer overdreven bekymring, frykt og usikkerhet. Det er over-the-counter rettsmidler for denne tilstanden, som rammer om lag 40 millioner amerikanere hvert år.

Homøopatiske midler

Homeopati behandler plager med stoffer som gir lignende svar som symptomer, mye måten vaksiner føre til en mindre versjon av en sykdom og dermed hjelpe kroppen bekjempe den. Homeopatiske midler for angst introdusere små mengder av stoffer som normalt vil føre til angst. Du kan få homøopatiske angst rettsmidler, for eksempel Beroliger Forte faner, over disk på de fleste stoff butikker.

Aromaterapi

Aromaterapi bruker essensielle oljer for å behandle mental og fysisk sykdom. Lavendel og kamille er de mest populære oljer brukes til å behandle angst. Duft oljer ikke gi samme effekt.

Urter

Urter som kan bidra til å redusere angst inkluderer kamille, vendelrot, kava og johannesurt. Disse urtene kommer i kapsler og løse blad for te.

Kosttilskudd

Vitaminer og mineraler er viktig for å holde systemet kjører problemfritt. Hvis angst er mild, kan du bli hjulpet av ekstra 5-HTP (eller 5-Hydroxytryptophan), en aminosyre som er en forløper til signalstoffet serotonin, og inositol, et næringsstoff som regulerer stoffskiftet.

Music Therapy

Det gamle ordtaket sier musikk lindrer villmann bryst. En studie av leger ved Temple University i Philadelphia har vist at musikk reduserer angst før kirurgiske prosedyrer, og kan hjelpe med andre angst.

Over the Counter genital vorte fjerning

Over the Counter genital vorte fjerning


Ifølge National Institutes of Health, genital warts er en vanlig seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter kan vises som hvite eller hudfargede nupper eller vekster som finnes rundt eller nær vagina, cervix, anus og penis. De varierer i størrelse, mengde og høyde. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, folk med genital warts har vanligvis ingen symptomer. Men noen mennesker opplever kløe, blødning under samleie og svie ved vannlating.

Mens de fleste helse nettsteder foreslår at du gå til en lege hvis du mistenker at du har genital warts, noen mennesker har hatt suksess med over-the-counter rettsmidler.

Aloe Vera

Ifølge HPV genital warts nettside, har aloe vera plante mange helbredende egenskaper for alle typer vorter. Aloe vera-planten produserer en gel-lignende stoff som hjelper sirkulere blod til den infiserte genital warts området. Den aloe vera plante kjemper spredning av kreft i kroppen og stimulerer kroppens immunsystem. Dette kan gunstig for kvinner som har HPV fordi det kan redusere deres sjanser for å få livmorhalskreft.

Naturlige oljer

Ifølge HPV genital warts hjemmeside, tea tree olje, cashew nøtteolje og lakserolje anses stor hjem rettsmidler for å bli kvitt genital warts.

Tea tree olje stimulerer immunforsvaret og bekjemper de skadelige bakterier og soppinfeksjoner som forårsaker genital warts skal vises. Selv om tea tree olje ikke er medisinsk bevist som en effektiv kur for genital warts, noen mennesker tror det kan ødelegge vorter virus.

Cashew nøtteolje er opprettet fra et tre bark sin juice og nøtteolje. Den cashew-nøtteolje er effektiv i å fjerne vorter og liktorner.

Ricinusolje, anvendt på en lignende måte til de andre oljer, kan også være effektive ved fjerning av flere typer av vorter.

Andre behandlinger

Milkweed regnes som en stor naturlig hjemme bøte for genital warts, i henhold til HPV genital warts nettside. Nettstedet hevder at milkweed produserer visse enzymer som mykner vorter og hindre HPV forårsaker vorter eller spre dem.

Selv om løk ikke har blitt vitenskapelig bevist å fjerne genital warts, er løk også vurdert som svært effektive i mange lidelser, inkludert ulike typer vorter, i henhold til HPV genital warts nettside.

HPV genital warts nettside melder at ananas, sundew og papaya har vært effektiv i å fjerne ulike typer vorter og kan selv stoppe noen kreftsvulster fra å bli verre.

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?


Når hjertet hopper over et slag, kalles det et hjerte hjertebank. Det er vanligvis ufarlige hvis det skjer av og til. Det er symptomer og behandlinger du bør være klar over når fastslå årsakene til ditt hjerte hoppe over et slag.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er følelser av raske hjerteslag, hoppet hjerteslag, tunge hjerteslag eller flagrende følelse. De er normalt ikke skadelig, som ditt hjerte er fortsatt å pumpe blod effektivt. Hvis denne følelsen vedvarer, kan det oppstå en annen hjertesykdom.

Symptomer

Følelsen av hjertet slo for fort er et vanlig symptom for et hjerte hjertebank. Dessuten kan en tung og vanskelig hjerterytme være en indikasjon på en hjerteklapp. Hvis du føler at hjertet ditt hoppet over et slag, kan dette også være et hjerte hjertebank, så lenge det ikke skjer ofte.

Årsaker

Hjertebank kan oppstå av mange forskjellige grunner. Noen vanlige utløsere av hjertebank er trening, stress, traumer, sykdom, koffein, en overaktiv skjoldbruskkjertel og visse typer medisiner. De kan skje når som helst, mens du hviler, sittende eller stående. Du kan føle dem i brystet, halsen eller nakken.

Hjem Behandling

Redusere triggere kan bidra til å minske forekomsten av dine hjertebank. Prøv å gjøre avslappende aktiviteter eller pusteøvelser for å redusere stress og angst. Ifølge National Institute of Health, kan redusere koffein i kostholdet ditt i stor grad redusere hjertebank. Hvis du opplever hjertebank ofte og er bekymret, holde en oversikt over når du har en, som beskriver den følelsen og varighet av hver. Deretter kan du bruke denne informasjonen når du snakker med helsepersonell.

Forvirring

Noen mennesker kan forvirre arytmier med hjertebank eller vice versa. Du bør vite at hjertebank er en sporadisk forekomst. Du bør oppsøke lege dersom disse følelsene ikke går bort. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig hjerte tilstand som en arytmi. Arytmier er uregelmessige hjerteslag som kan være en indikasjon på ditt hjerte ikke å pumpe blod effektivt og bør tas på alvor.

Hva er årsakene til Svimmelhet Når jeg helle over?

Mange mennesker opplever svimmelhet når du lener deg over. Ifølge University of California, San Francisco, vil nesten 40 prosent av voksne oppleve noen svimmelhet eller balanseforstyrrelser minst én gang i sitt liv.

Identifikasjon

Svimmelhet kan best beskrives som en hvirvlende eller spinnende følelse i hodet. Svimmelhet rammer flere kvinner enn menn, og kan øke med alderen.

Ménières sykdom

Ménières sykdom er en tilstand som kan skyldes en ubalanse av væske i det indre øret. Symptomene på Ménières sykdom kan være svimmelhet, brølende i ørene, hørselstap og en følelse av fylde i ørene.

Benign paroksysmal posisjons Vertigo

Benign paroksysmal posisjonsvertigo, eller BPPV, er en tilstand som fører til svimmelhet eller vertigo ved bytte posisjoner av hodet. Det er spesielt merkbart når du ligger nede eller lener seg over. Dette er en vanlig form for vertigo og generelt svarer godt til behandling.

Nevrologiske årsaker

Noen nevrologiske tilstander kan forårsake svimmelhet mens du lener deg over. Disse kan inkludere migrene hodepine, hjernesvulster, slag, TIA (forbigående iskemiske angrep) eller multippel sklerose. Disse forholdene kan føre til ekstreme anfall av svimmelhet og ubalanse.

Betraktninger

Mens sporadiske svimmelhet er et vanlig problem, kan vedvarende svimmelhet være et tegn på en alvorlig tilstand. Det er viktig å konsultere legen din dersom du har vedvarende svimmelhet mens du lener deg over.

Liste over Tricare Prime Leger

Liste over Tricare Prime Leger

For å få tilgang Tricare Prime fordeler - en helseforsikring program for amerikansk militært personell, veteraner og kvalifiserte forsørges - enrollees må leve i en førsteklasses service-området som omfatter en 40-kilometers radius rundt militære behandlingstilbud eller flere områder foreslått av regionale entreprenører eller regional helsesystemer. Begunstigede få omsorg fra "leverandører", en altomfattende begrep for å beskrive en lege eller et team av leger, sykepleier utøver, lege assistent, sykehus, klinikk, laboratorium, ambulanse selskapet og medisinsk forsyning leverandør.

Regioner

Tricare dekker tre geografiske regioner - nord, sør og vest - hver ledes av en annen helsevesen eller regional entreprenør, men protokollen for å finne en leverandør forblir den samme. Den Tricare servicesenter for din militær installasjon vil gi regional informasjon, eller du kan besøke Tricare nettsted for å få tilgang til helsevesenet hjemmeside. Når du vet din region, kan du finne det selskapet som katalog på nettsiden og søke etter en leverandør på en militær behandlingsanlegg eller en sivil nettverksleverandør.

Militære Providers

Hvis du bor innenfor en 30-minutters kjøretur fra en militær renseanlegg, det er der du vil motta primærhelsetjenesten. Til din (eller din sponsorens) første besøk til en Tricare servicesenter, vil du bli tildelt en primær omsorg manager - en lege som koordinerer din omsorg. Hvis du trenger en henvisning til en spesialist, vil PCM fylle ut og sende inn papirene for deg. For å endre PDMT, må du fylle ut standard PCM endringsskjema, DD Form 2876, og sende det til din regional entreprenør eller servicesenter i person, per post eller faks. Servicesenteret eller regional helsevesenet hjemmeside vedlikeholder en liste over tilbydere åpne for påmelding. Du må vente på bekreftelse av endringen i posten før du besøker den nye PCM.

Sivile Providers

Hvis stasjonen tid til en militær behandling anlegget overstiger 30 minutter, vil du motta primærhelsetjenesten fra et nettverk sivile PCM tildelt deg ved første besøk. Slik endrer du PCM, er det samme prosedyre som ved militær behandling anlegget. Du finner listen over leverandører åpne for påmelding på Tricare servicesenter eller i ditt regionale helsesystemets leverandør katalogen. Du trenger ikke henvisning for forebyggende behandling fra nettverksleverandører. Din PCM, militære behandlingsanlegg eller regional entreprenør eller "Vedtak om verktøyet" på ditt regionale helsesystemet hjemmeside kan gi informasjon om spesialomsorg henvisninger.

Betraktninger

Hvis du bor utenfor en førsteklasses service-området, kan du fravike drive-time standarder og registrerer deg med en PCM innen 99 miles av din bolig. I tilfelle en nødsituasjon, trenger du ikke en henvisning eller autorisasjon, som Tricare Prime omfatter borte fra hjemmet nødsituasjon dekning for noen legevakten. For ikke-nødhjelp, for eksempel en forstuing eller sår hals, må Tricare Prime begunstigede mottar en henvisning fra en militær behandling anlegget, PCM eller regional entreprenør før du besøker en sivil leverandør.

Liste over Parasitter at mennesker kan få som begynner med H

Liste over Parasitter at mennesker kan få som begynner med H


Den menneskelige rase har en lang og ofte skumle historie med parasittinfeksjoner. Parasitter kommer i mange former, fra ormer til insekter. Verdens helseorganisasjon anslår at 2 milliarder mennesker verden over er smittet med parasittiske ormer alene. Moderne medisin har vært viktig i behandling av parasittiske infeksjoner, og i å forbedre livet til pasienter, spesielt i tropiske områder.

Heterophyes Heterophyes

Et lite lykketreff, eller flatworm, denne parasitten smitter mennesker gjennom kokt ferskvannsfisk. Funnet i Egypt, Midtøsten og Fjerne Østen, Heterophyes heterophyes festes til tynntarmen som forårsaker magesmerter og diaré. Sjelden parasitten kan migrere til andre organer som hjertet og hjernen. Tilstedeværelsen av parasitten er diagnostisert ved mikroskopisk undersøkelse av avføringen og behandlet med antelmintiske medikamenter.

Hymenolepis Nana

Hymenolepis nana er en dverg bendelorm som måler 0,5 til 1,5 inches. Denne parasitten infiserer den menneskelige verten gjennom mat eller vann som er forurenset med rotte avføring. Finnes over hele verden, fører det ofte ingen symptomer. Imidlertid kan alvorlige infeksjoner forårsake svakhet, dårlig appetitt, hodepine, magesmerter og diaré. Tilstedeværelsen av parasitten er diagnostisert ved mikroskopisk undersøkelse av pasientens avføring og infeksjonen er behandlet med antelmintisk medisinering.

Hookworm

Hakeorm kan leve i flere uker i jord som var forurenset med infisert menneske, katten eller hunden avføring. Hakeorm finnes over hele verden, men hovedsakelig i varme, fuktige klima. Noen hookworm arter bare infisere huden mens andre migrere til tarmkanalen. Den vanligste symptom er anemi hvis parasitten er i tarmen eller lokaliserte kløe og rødme hvis parasitten er i huden. Hakeorm infeksjoner er diagnostisert gjennom mikroskopisk undersøkelse av avføring eller hud prøver og behandles med medisiner albendazole.

Hodelus

Et vanlig problem i grunnskolen, er det hodelusen en parasittisk insekt finnes over hele verden. Fant bare på mennesker, er hodelus overført gjennom infiserte eiendeler eller direkte head-to-head kontakt. Lus trenger å mate på blod flere ganger om dagen og vil dø i løpet av to dager utenfor menneskekroppen. Det vanligste symptomet er et kløende hodebunn. Hodelus infeksjoner er diagnostisert ved å undersøke hodebunnen for tilstedeværelse av egg eller voksne lus. Behandlinger for parasitten er tilgjengelig over disk eller ved resept.

Liste over smittsomme sykdommer å se opp for i Barneomsorg

Liste over smittsomme sykdommer å se opp for i Barneomsorg

De fleste statene krever skoler og barnehager til å holde oversikt over smittsomme sykdommer blant sine barn. Ved første dette kan virke overveldende, men med noen retningslinjer og et lite forskning, trenger det ikke være mer enn en vanlig del av å kjøre barnet omsorg anlegget.

Hva er en smittsom sykdom?

En smittsom sykdom (eller CD) er smittsomt og kan overføres gjennom direkte kontakt med en smittet person, vedkommendes kroppsvæsker, eller gjennom indirekte kontakt (har som berører en overflate smittet person rørt).

Hvem må rapportere?

De fleste stater har retningslinjer eller lover som krever barnehager til å rapportere visse smittsomme sykdommer. Dette er viktig fordi det kan bidra til å forhindre omfattende utbrudd av alvorlige sykdommer og kan føre til bedre behandling av de med sykdommen. Å lære lovene i staten, kan du gå til Center for Disease Control (CDC) hjemmeside og se etter sitt kart av statlige helse avdelinger.

Hvordan rapportere

Hver stat helse avdeling har ulike retningslinjer. Ved å besøke CDCs nettsted, kan du enkelt finne helseavdelingen for staten og lære hvordan den foretrekker du å registrere og rapportere smittsomme sykdommer informasjon.

Hvilke sykdommer skal se etter

Igjen, hver stat har varierende retningslinjer, men generelt disse sykdommene skal meldes: HIV / AIDS; bakteriell meningitt; vannkopper; rosa øye; salmonella; femte sykdom; hepatitt (A, B og C); forkjølelsessår (herpes simplex); influensa; lus; meslinger; kusma; mono (mononukleose); kikhoste; pinworms; RSV (respiratorisk syncytial virus); roseola; Tysk meslinger (røde hunder); skabb; staph infeksjoner; ringorm; klamydia; genital warts; gonoré; genital herpes; strep hals; skarlagensfeber; og tuberkulose.

Hindre spredning av sykdom

Det er viktig å rapportere sykdommer på en riktig måte; ved lov, kan enkelte sykdommer krever mer hissig rapportering enn andre. Rettidig rapportering bidrar til å hindre spredning av sykdom og beskytter deg, dine ansatte og barna du bryr deg om.

I tillegg bør barn med smittsomme sykdommer ikke være tillatt i din barnepass anlegget før de har en legeerklæring som sier de ikke lenger er en fare for andre barn.

Endelig kan generell hygiene å hindre spredning av enkelte smittsomme sykdommer. Bruk riktig håndvask hele dagen. Fraråde barn fra å sette sine hender og fingre i munnen og nesen. Endre bleier med omsorg og alltid vaske og desinfisere hendene etterpå. Følg statlige lover om barnevaksiner og vurderer å implementere dine egne regler om å ikke tillate barn som ikke er vaksinert. Alltid rense anlegget ditt på en daglig basis.

Tegn på Over surhet

Tegn på Over surhet


Opphopning av syre i kroppen kan føre til en rekke plager, blant annet acidose, over-forsuring av cellene. Tegn på å ha en altfor syrlig kroppen kan omfatte tretthet, hyppige frysninger, en mottakelighet for infeksjoner og migrene hodepine. Mer alvorlige tilfeller av forsuring kan føre til kroniske plager eller irreversible sykdommer. Disse sykdommer begynner når kroppen viser ekstreme tegn på en altfor surt kroppen, noe som betyr at den har en pH på 7 eller lavere.

Surt Tissue

Ett tegn på en altfor syrlig kroppen er opphopning av overflødig syre i kroppens vev. Mens det er for øyeblikket ikke mulig å fastslå pH-nivået i kroppen vev, teste pH-nivået i spytt, blod eller urin kan være en god indikator på ens surhet. En kropp som opplever kronisk over-surhet kan oppleve hemmet sirkulasjon og korrosjon av kroppens vev. Små acid krystaller kan forårsake en brennende smerte i leddene, kan anklene hovne opp og du kan oppleve en kronisk kald hvis kroppen din er altfor syrlig.

Deprimert immunsystem

Acidose kan også skape kaos på immunforsvaret, og hindrer den fra å jobbe til sitt fulle potensiale og forlater deg mottakelig for smitte og sykdom. Hvis kroppens pH er altfor syrlig, kan mikrober vokse mer lett i luftveiene til å forårsake bronkial spasmer, lungebetennelse, hoste og forkjølelse eller hodepine. En altfor syrlig kroppen kan også resultere i mange forskjellige former for akne, et vanlig tegn på Acidose ofte forvekslet med et usunt kosthold.

Osteoporose

Osteoporose, demineralization av bein, er en avslørende tegn på acidose, som denne sykdommen er mer ofte et resultat av en altfor syrlig kroppen snarere enn en mangel av melk eller melkeprodukter. Jo mer syre kroppen din blir, jo vanskeligere virker det å opprettholde en sunn pH balanse og beskytte mot sykdom eller sykdom. Som kroppen din fungerer overtid for å holde deg kroppen balansert, frarøver det dine bein, tenner og vev av edelt kalsium, forlater dem sprø, svak og enda mer utsatt for en altfor surt miljø.

Hvordan sørge over din manns død

Hvordan sørge over din manns død


Den plutselige tapet av mannen din kan la deg takle en følelsesmessig krise, og kan la deg følelsen fratatt. Du kan oppleve en forvirret rush av følelser, inkludert sinne og vantro. Det er sunt å føle følelser som kommer til deg. Sørger over tapet av mannen din vil ikke bare hjelpe deg å komme til enighet med tapet, men vil hjelpe deg å leges med tiden.

Hvordan sørge over din manns død

gjenkjenne din sorg og sorg på den måten du må. Det er ingen tidsbegrensning for sørgende. Du mistet den personen du bygget livet ditt med, og du må sørge én dag av gangen.

Gjør deg klar for påminnelser om din kjære som jubileer og bursdager, foreslår Mayo Clinic. Ved å klargjøre deg selv for kommende arrangementer, kan du nærmer deg din sorg ved å uttrykke det.

Spis, selv når du føler deg som om det er det siste du ønsker å gjøre. Gir hvile for kroppen din. Men ta kontakt med lege hvis du sover i mer enn 10 timer i døgnet. Forsove kan være en indikator på depresjon.

nå ut til venner og familie som er villig til å hjelpe deg å gå gjennom sorgen. Alan D. Wolfelt, Ph.D., for Senter for tap & Life Transition anbefaler å unngå folk som kan gjøre deg verre om ditt tap. Vurdere å bli en sorgstøttegruppen, for å snakke gjennom sorgen og del i andres erfaringer.

Skriv et brev til din kjære. Alternativt døyt dine følelser ned i en journal. Du kan kommunisere alle de tingene du ønsket å uttrykke, men aldri gjorde - eller bekrefte de tingene du sa.

Gå gjennom din manns eiendeler bare når du er klar, viser National Institute on Aging. Gi personlige gjenstander unna til din familie, som tegn på minne.

Minnes mannen din ved å plante et tre eller lage et fotoalbum. Plasser bilder av livet ditt sammen i et album.

Søk profesjonell hjelp når sorgprosessen blir for mye å bære. Føler meg ikke redd for å få hjelp.

Hint

  • Unngå å drikke mens sørgende. Alkohol er en depressant, og kan sette deg gjennom mer uro.
  • Unngå å gå på "par" utflukter med venner, i hvert fall i utgangspunktet. Disse kan minne deg om din mann.

Over-the-counter Erstatter darvon

Over-the-counter Erstatter darvon


Millioner av amerikanere lider av smerte på en daglig basis. Gradene av smerte varierer så mye som de medisiner som brukes til å behandle dem. Ansvarlige leger er nøye med å foreskrive sterkere smertestillende medikamenter til bare sine pasienter som lider av sterke smerter. Sterke smertestillende, for eksempel narkotika, bære en risiko for misbruk og avhengighet. Noen leger foreskrive medisiner sterkere enn nødvendig. Darvon er en av disse medikamentene.

Darvon

Darvon er merkenavnet for den kjemiske propoxyphene, et opioid smertestill utgitt i 1957 I starten var stoffet antas å være sterkere enn aspirin, men ikke så vanedannende eller berusende som narkotiske medisiner som morfin. Men propoxyphene viste seg å være vanedannende, og pasienter raskt bygget en toleranse for det, som krever høyere doser.

Selskapet som produserte darvon, Eli Lilly og Co, senere innrømmet at standard 65 mg dose darvon var ikke mer effektiv enn to aspirin, ifølge Teen OTC og reseptbelagte narkotikamisbruk nettside. Dette, sammen med darvon avhengighet potensial og det faktum at det var i de 10 øverste misbrukt legemidler, førte til sin amerikanske forbudet av FDA på 19 november 2010.

Det er flere over-the-counter erstatter for behandling av milde til moderate smerter som darvon var tiltenkt. Det ble imidlertid høyere doser av Darvon brukt til alvorlig smerte. Øke styrken sin over-the-counter erstatter ikke oppnå dette lettelse. Å se en lege er den sikreste og mest effektive måten å behandle smerte.

Aspirin

Forutsatt din smerte er mild til moderat, kan aspirin lett brukes i stedet for darvon. Som med alle medisiner, pass på å ikke ta aspirin hvis du er allergisk mot det, eller tar medisiner som samhandler med den. Dette kan føre til farlige og noen ganger fatale resultater. Gå til legevakten eller ringe 911 umiddelbart hvis du opplever problemer med aspirin. Du må heller ikke blande aspirin med annen-over-the counter smerte medisiner som ibuprofen eller paracetamol.

Ibuprofen

Ibuprofen, en vanlig smertestillende medisiner, inkluderer splitter-navn som Advil og Motrin. Ifølge Drugs.com, er det et ikke-steroid anti-inflammatorisk legemiddel, eller NSAID. Det reduserer hormonene som forårsaker betennelse og smerte. Når medikamentet anvendes for mild til moderat smerte, dets bivirkninger inkluderer øke sjansen for utvikling av hjertesykdom og slag, spesielt ved forlenget bruk. En annen plagsom bivirkning av ibuprofen er dens virkninger på mage, hvor det ofte forårsaker ubehag og antas å forårsake intestinal blødning som kan være problematisk.

Paracetamol

En annen over-the-counter erstatning for darvon er paracetamol, også kjent som Tylenol. Dette stoffet er bruk versus aspirin og ibuprofen er kontroversielt. Akkurat som dem, paracetamol potensielle bivirkninger som kan være ganske alvorlig. Denne smertestillende middel har ikke mulighet for å skade magen eller kardial system, men det kan skade leveren. Som de fleste medisiner er filtrert av leveren, drikke rikelig med væske og regelmessig å se en lege er avgjørende.

En liste over autosomal recessiv Traits

En liste over autosomal recessiv Traits


År siden, folk over hele verden gift nære familiemedlemmer, i håp om å holde eiendeler innen familien. Bare når skadelige mønstre begynte nye i etterkommere gjorde samfunn gjennomgå praksisen med parring med slektninger, kjent som innavl. Til tross for gjentatte advarsler fra vitenskapelige og religiøse kretser, noen samfunn godta innavl; to av fem stater i USA tillater søskenbarn å gifte seg. Autosomal recessiv forstyrrelser oppstå når avkom uttrykke maskerte trekk som omfattes av unormale gener som er tilstede på en hvilken som helst av de første 22 kromosomer, noe som utelukker at X og Y, eller kjønn, kromosomer.

Mechanism of Inheritance

Et barn får halv hennes gener fra sin mor og halvparten fra faren. Noen gener 'former, kalt "alleler," dominerer over andre; hvis en person har en dominerende allel, betyr det skjulte, eller recessive, allel viser ikke. Alle mennesker bærer ulike recessive alleler-koding for ikke-fungerende eller unormale proteiner som produserer dødelige tilstander. To nært beslektede folk ofte bære de samme skadelige recessive alleler, men har ikke de samme trekk fordi de også ha normal, dominant allel. Når to personer procreate, kan de passere den samme recessive allelet til barnet sitt, og skaper en ødeleggende sykdom.

Albinisme

Mennesker med albinisme produserer lite melanin i deres øyne, hår og hud. Albinisme oppstår når en person som arver defekte to alleler som koder for et gen viktig i produksjon av melanin, pigment som forekommer i visse humane celler. Mennesker rammet av albinisme viser ulike grader av fargestoffer. Noen vil ikke ha noen farge i det hele tatt, andre viser begrenset farging og atter andre mangler pigmentering bare i netthinnen; sjiktet på baksiden av øynene. Albinisme later folk utsatt for dødelige hudkreft fordi melanin absorberer solens skadelige stråler. Behandling omfatter behandling av individuelle øye problemer som oppstår i forbindelse med albinisme. Folk mangler pigmentering leve normale liv, men kan oppleve en levetid på latterliggjøring hvis de bor blant mørkhudede populasjoner.

Cystisk fibrose

To unormale kopier av et gen på kromosom 7 årsak slim for å bygge opp utenfor lungeceller, noe som øker følsomhet for bakterielle infeksjoner i lungene. Slimet tetter også passasjer i bukspyttkjertelen, redusere produksjon av kjemikalier som bryter ned mat. Berørte enkeltpersoner ofte ikke lever lenge, vanligvis dør i sine tidlige 30-årene. Ingen behandling finnes, men støttende tiltak som inhalator antibiotika og fysioterapi for brystet forbedre livskvaliteten for mennesker med cystisk fibrose.

Fanconi Anemi

Lider av Fanconi anemi kan ikke produsere nok blodceller eller danne unormale celler som svar på etter kroppens behov. Fanconi anemi påvirker benmargen, svampete stoff som finnes innenfor den lange bein i kroppen. Benmargen produserer tre typer blodceller: røde blodceller som transporterer oksygen og karbondioksid til og fra kroppens celler, hvite blodceller, som beskytter mot fremmede inntrengere og blodplater som hjelpemiddel i blodlevring. Pasienter blir syke og ikke komme seg helt fra infeksjoner eller skader. Omtrent en tiendedel av personer med denne anemi også lider av leukemi, en kreft som påvirker hvite blodlegemer. Noen lider inn i verden beheftet med feil, med mange bukke under for tilstanden i løpet av 20-årene. Benmargstransplantasjon og stamcellebehandlinger tilby pasienter håpe på lengre liv.

Galactosemia

Melk inneholder en type sukker kalles laktose, som fordeler seg med den enklere sukkere, glukose og galaktose, av stoffer som kalles enzymer. Folk født med tilstanden, galactosemia, mangler et enzym som ligger på kromosom 9 som endrer galaktose til en form kroppen kan bruke. Nyfødte føle virkningene mest intenst fordi de er avhengige av melk som sitt primære næring. Uten enzymet, spedbarn vokse på en forsinket hastighet, viser unormalt i øyne, lever og nyrer. Når galaktose eller dens alternativ form akkumulerer i hjernen, ødeleggende hemming fører, og dødsfall forekommer ofte. Overvåking og styring av inntak av melk og melkeprodukter hjelpe lider føre normale liv.

Xeroderma pigmentosum

Ofre for Xeroderma pigmentosum kan aldri føle varmen og lyset fra solen fordi kroppene deres ikke kan reparere skader forårsaket av solens ultrafiolette stråler. Mennesker med sykdommen rapport øyemisdannelser, avvikende hudsykdommer og hudkreft som oppstår før 5 år gammel. Lider barrikadere seg i mørklagte hjem, bruke ekstra styrke solkremer, slitasje restriktiv klær og don vernebriller. Selv med disse forholdsreglene, mange pasienter dør i tidlig voksen alder.

Liste over alle symptomer på Lyme sykdom

Liste over alle symptomer på Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av Borrelia burgdorferi bakterier som overføres til mennesker gjennom en hjort flåttbitt. Uten tidlig behandling, kan Lyme sykdom har langsiktige symptomer. Behandlingen innebærer vanligvis en antibiotikakur.

Bite Symptomer

Den flåttbitt kan gi en liten, rød kul etter noen dager. Men noen ganger bump vises kanskje ikke før nesten en måned etter bittet. Bump kan føle deg varm og kan være øm å ta på. Et utslett kan spre seg rundt bittet og kan være mindre enn 1 cm over eller like stor som 12 inches tvers. Utslettet kan se ut som en blink. Ifølge Mayo Clinic, vil om lag 70 prosent til 80 prosent av de som blir smittet med Lyme sykdom merke bite og utslett symptomer.

Influensalignende symptomer

Sammen med utslett, mange enkeltpersoner opplever symptomer som ligner på de av influensa. Dette kan omfatte feber, frysninger, muskelsmerter, hodepine og tretthet.

Leddsmerter

Uten riktig behandling, kan Lyme sykdom forårsake alvorlig leddsmerter og hevelse i flere uker eller måneder etter flåttbitt. Smerte og hevelse kan påvirke ulike leddene i kroppen midlertidig. Ofte blir knærne påvirkes.

Nevrologiske symptomer

Nevrologiske symptomer kan begynne uker, måneder eller år etter en ubehandlet borreliose-infeksjon. De kan inneholde ansikts lammelse, lem nummenhet og / eller svakhet, og problemer med muskelbevegelser. Noen mennesker kan utvikle meningitt, som er en farlig hevelse av membraner som omgir hjernen. Andre nevrologiske symptomer som kan oppstå inkluderer svekket hukommelse, problemer med konsentrasjon og humør ubalanse.

Andre symptomer

Enkelte individer kan ha hjerteproblemer slik som uregelmessig hjerterytme innen flere uker med en smittsom flåttbitt. Disse problemene ofte løse seg i løpet av få uker. Andre Lyme sykdom symptomer inkluderer stiv nakke, hovne lymfeknuter, ekstrem tretthet, søvnvansker, hepatitt og øyebetennelse.