Digidexo.com

forskning på lipitor

Er Lipitor a Cause of Nummenhet i nevropati?

Lipitor er merkenavnet for et kolesterolsenkende medisiner kalt atorvastatin. Nummenhet og andre typer nevropati er kjente bivirkninger av statin narkotika.

Effekt på kolesterolnivået

Lipitor og andre statinene blir brukt i forbindelse med diettbehandling til lavere nivåer av LDL, eller "dårlig" kolesterol i kroppen. Statiner kan også ha en mild effekt på å senke triglyserider og øker HDL, eller "gode" kolesterolet.

Redusert risiko

Statiner kan redusere risikoen for store hjerteproblemer som hjerteinfarkt og hjerneslag ved å justere usunn kolesterolnivået i kroppen.

Perifer nevropati

Perifer neuropati, eller nerveskader forårsaker nummenhet og prikking i hender og føtter, er en kjent bivirkning av Lipitor og andre statiner. The University of Maryland Medical Center viser nevropati som en bivirkning bivirkning på mindre enn to prosent av pasientene som tok atorvastatin.

Risiko for å utvikle nevropati

Nylig publisert forskning viser at pasienter som tar statin narkotika som Lipitor kan være mer sannsynlig å utvikle perifer nevropati enn folk som ikke tar disse stoffene. Dagens brukere av statiner er fire ganger mer sannsynlig å ha eller utvikle nevropati enn ikke-brukere.

Andre bivirkninger

Hodepine er en vanlig bivirkning av atorvastatin. Andre bivirkninger kan omfatte brystsmerter, svimmelhet, søvnløshet, leddgikt, svakhet, og allergiske reaksjoner. Se legen din dersom du opplever noen bivirkninger mens du tar Lipitor eller andre statin narkotika.

Hvordan redusere LDL kolesterol Uten Lipitor

LDL, eller lav tetthet lipoprotein, er et protein kolesterol i blodet som kan bygge seg opp på veggene av arterier og danner et tykt, hardt plakk som smalner arteriene til hjertet og hjernen forårsaker nedsatt blodstrømning. Denne innsnevring kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag, og det gir LDL sitt navn som "dårlig" kolesterol. Mange leger fore statin stoffer som Lipitor for å redusere LDL-kolesterol, men statiner har en rekke bivirkninger som gjør dem upraktiske for noen pasienter. Forskning har vist finnes det en rekke andre måter å effektivt senke LDL-kolesterol.

Bruksanvisning

Slik Lavere LDL kolesterol Uten Lipitor

Ta noen av de høyt kolesterol matvarer fra kostholdet ditt og legge matvarer som er kjent for sin kolesterolsenkende evne. Det er den beste måten du kan senke LDL kolesterol og unngå å ta Lipitor. Matvarer som mandler, avokado, havrekli, olivenolje og fet fisk er bevist å senke kolesterolet.

Tren regelmessig. Tretti minutter med aerobic-type trening fem til syv dager per uke kan effektivt lavere LDL kolesterol og øke HDL kolesterol for de fleste individer. Selv enkel øvelse som lange turer kan hjelpe deg lavere kolesterol.

Velg et supplement som niacin, til et vitamin som har vist seg å være effektiv i å senke LDL-kolesterol 20 prosent. Markedene er fulle av kosttilskudd som hevder å senke kolesterolet, men mange av dem er utestet og en sløsing med penger. Imidlertid har noen kosttilskudd som niacin vist seg å være effektiv mot LDL kolesterol. Plantesteroler, tilgjengelig i flytende form i de fleste dagligvarebutikker, har vist seg å senke kolesterol 15 prosent. Studier har vist rød ris gjær for å være effektive i å senke kolesterolet, men det inneholder naturlig lovastatin, et statin substans, så vær forsiktig med bivirkninger.

Stopp dårlige vaner som røyking og tung drikking. De som sluttet disse vanene får fordelen av å senke kolesterolet og unngå hjerteinfarkt og hjerneslag.

Spis mer fiber. Forskning viser at de som spiser mer fiber er i stand til å redusere sine dårlige kolesterolet og øke deres gode kolesterolet uten å ty til reseptbelagte kolesterol medisiner som Lipitor. Valnøtter, linfrø, havregryn og psyllium, en plante fiber finnes i Metamucil, da lagt til kosthold kan bidra til å senke LDL kolesterol.

Bivirkninger av Lipitor tabletter

Bivirkninger av Lipitor tabletter


Lipitor er en medisin mot høyt kolesterol. Kolesterol er et fettlignende stoff kroppen trenger for å produsere hormoner. Det er lokalisert i celleveggene overalt i kroppen. Hvis det er for mye kolesterol i kroppen, det innskudd i arteriene. De farligste områdene er koronar (hjerte) arterier. Den viktigste årsaken til høyt kolesterol er en diett høy i mettet fett. Senket kolesterolnivået kan med trening, en fettfattig diett, høyt fiber, og en medisiner som Lipitor.

Identifikasjon

Ifølge Lipitor nettstedet, senker Lipitor dårlige kolesterolet 39-60 prosent i de fleste pasienter og øker det gode kolesterolet med fem til ni prosent. Det senker også triglyserider, som er et fett som finnes i blodet, med 19 til 37 prosent. Lipitor er nummer én foreskrevet medisiner for høyt kolesterol. Den er godkjent av Federal Drug Administration for å redusere risikoen for hjerteinfarkt, slag og andre hjertesykdommer. Femten år med forskning tilbake opp Lipitor krav. Lipitor har ikke en godkjent generisk form av medisinen.

Funksjon

Lipitor er et statin og statiner lavere kolesterol. De blokkerer et enzym i leveren at kroppen benytter for å gjøre kolesterol. Når det er mindre kolesterol, og deretter leveren tar det fra blodet. Resultatet er lavere nivåer av kolesterol i blodet. Pasienter som tar Lipitor kan se lavere kolesterol tall på bare to uker.

Effekter

Lipitor kan gi bivirkninger. De vanligste bivirkningene er hodepine, forstoppelse, diaré, gass, urolig mage, utslett, muskelsmerter og leddsmerter. Et lite antall mennesker opplever alvorlige bivirkninger. De er muskelproblemer som kan føre til nyresvikt. Leverproblemer er mulig, så legen kan ta blodprøver og overvåke leveren. Hvis dosen senkes, symptomene vanligvis går bort eller legen din kan stoppe medisinering.

Betraktninger

Hvis du opplever muskelsvakhet eller muskelsmerter, oppkast, mørk urin, ekstrem tretthet, magesmerter, gul hud eller gule i øynene, varsle lege. Det er viktig å fortelle legen din hvilke medisiner du tar, hvis du drikker alkohol, er diabetiker, har nyreproblemer, eller skjoldbrusk problemer.

Advarsel

Gravide kvinner eller kvinner, som vurderer graviditet, bør ikke ta Lipitor. Det kan passere til det ufødte barnet. Kvinner som ammer bør ikke ta Lipitor fordi det kan passere gjennom morsmelk. Alle som har leverproblemer bør ikke ta Lipitor.

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Mer enn 1 million amerikanere har Parkinsons sykdom, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det finnes ingen kur, men det har vært mye lovende forskning på forståelse, behandling og stanse utviklingen av sykdommen i 2008 og 2009.

Gene Funnet

Ett gen er avgjørende i utviklingen av Parkinsons sykdom og essensielle rystelser. Genet, LINGO1, er «den første felles genetisk komponent i utviklingen av begge lidelsene,» ifølge mayoclinic.org.

Anemi

Personer med kronisk anemi var mer sannsynlig at lider av Parkinsons sykdom tiår senere, mayoclinic.org rapportert. Den anemi-Parkinsons sykdom forbindelse overrasket forskerne.

Gambling

Parkinsons sykdom pasienter som tar legemidler som kalles dopaminagonister for å bekjempe deres tilstand er mer tilbøyelige til å utvikle destruktive atferd, inkludert spilleavhengighet og hyper mayoclinic.org rapportert.

Potensiell terapi

Mayo Clinic forskere oppdaget en terapi som kan stanse utviklingen av hver Parkinsons sykdom pasienten. Behandlingen reduserer mengden av et protein som kalles alfa-synuclein som er tilstede i unormale mengder i alle pasienter.

Brain Stimulation

På den 12 september 2008, avslørte Mayo Clinic at det hadde utviklet en trådløs sensor som måler nivåene av flere kjemikalier i hjernen, inkludert dopamin. En mangel på dopamin forårsaker Parkinsons sykdom.

Gjennombrudd i ALS Forskning

Gjennombrudd i ALS Forskning


Om lag 50 prosent av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), en sykdom som ødelegger musklene, dø innen tre år. I flere tiår var det "ingen spesifikk behandling eller kur," rapporterte The Merck Manual of Medical Information, men det var spennende gjennombrudd i ALS forskning i 2009.

Lever lenger

The American Academy of Neurology konkluderte i oktober 2009, at pasienter med ALS, som også kalles Lou Gehrig sykdom, kan leve lenger ved å ta stoffet riluzol, ved hjelp av en PEG (perkutan endoskopisk gastrostomi) rør som hjelper pasienter puste og spise, og tar botulinum toxin B for å behandle siklende.

Stamcelleterapi

Embryonale stamceller har hjulpet rotter med ryggmargsskader gå igjen. Disse cellene blir testet i ALS pasienter fordi The University of Michigan Health System ALS Clinic rapporterte i september 2009, som ALS pasienter kan oppnå lignende resultater.

Gener identifisert

Tre gener som har vist seg til utviklingen av ALS er identifisert, kunngjorde The ALS Association i september 2009.

Genmutasjon

En overskytende beløp av SOD1 protein er avgjørende i utviklingen av ALS. I juni 2009 annonserte The ALS Association at forskerne fant at genmutasjoner fremskynde SOD1 er klumper.

Klinisk studie

En klinisk studie som vil teste stoffet arimoclomol på pasienter med familiær ALS begynte på Emory (Ga). University, annonserte The ALS Association i mars 2009.

Multippel sklerose Hyperbar Behandling Forskning

Det synes å være lovende for hyperbar oksygenbehandling for å bistå i minske symptomene på multippel sklerose. Men, det er ikke betraktet som en kur, og meninger er skarpt delt med hensyn til sin fordel.

Håper

Forskning på mulige positive effekter av hyperbar oksygenbehandling (HBOT) i behandling av multippel sklerose er en pågående oppgave. Multiple Sclerosis Resource Center i Storbritannia rapporterer "Forskning fra ulike land, for eksempel USA, Russland, Argentina, Italia, viser at oksygenbehandling kan bidra til å lette symptomene på mange mennesker som har multippel sklerose," sa sentrum. . "Resultatene av senere studier i Storbritannia og i utlandet varierte fra en verst av 'ingen åpenbar endring' til en rekke positive endringer For å gjenta, HBO er ikke en kur for MS - men det ser ut til å tilby effektiv hjelp med slike kritiske symptomer som tretthet, dårlig balanse og mobilitet, sensorisk persepsjon problemer, inkontinens og, i noen tilfeller, talevansker. "

Tidlig forskning

I 1983 leger ved New York University lansert i multippel sklerose hyperbar behandling forskning. Resultatene ble publisert i New England Journal of Medicine. De studerte 40 pasienter med avansert MS, dele dem opp i eksperimentelle og placebogruppene. I avisen, Dr. BH Fischer, Dr. M. Marks, og Dr. T. Reich state "Objective forbedring skjedde i 12 av 17 pasienter som ble behandlet med hyperbar oksygen og i 1 av 20 pasienter som ble behandlet med placebo. De med mindre alvorlige former av sykdommen hadde en gunstigere og varig respons. "

Etter ett års oppfølgingsstudie, hadde bare to pasienter (12 prosent) som hadde fått hyperbar terapi forverret mens 11 (55 prosent) i placebogruppen så sine symptomer på MS forverres. Men legene lagt til "Denne terapien kan ikke generelt anbefalt uten lengre oppfølgingsperioder og ytterligere bekreftende opplevelse."

Barriere

Multippel sklerose er ikke en av de 13 "indikasjoner" godkjent av Undersea og Hyperbarisk Medical Society (UHMS) som forholdene klart egnet for behandling av HBOT. I 1976 UHMS kalt en komité for å bestemme de medisinske forhold som mest sannsynlig å få nytte av denne behandlingen. På den tiden hadde komiteen ikke anbefale oksygen behandling for MS. Mens mange leger, institusjoner og pasienter nå utnytte HBOT for behandling av multippel sklerose, mange forsikring planer og den føderale regjeringen kan ikke dekke de økonomiske kostnadene.

Negativ Forskning

Denne uttalelsen ble understreket av forskning og publisering av "UHMS Position Paper: behandling av multippel sklerose med hyperbar oksygenbehandling" av Dr. M. Bennett, medisinsk direktør ved Institutt for dykking og hyperbar medisin ved Prince of Wales Hospital i Sydney, Australia og Dr. R. Heard, en nevrolog og forsker ved MS Society of Australia. I avisen de statlige "Til tross for betydelig innsats forskning, er det lite kontrollert bevis for at et kurs av hyperbar oksygenbehandling resulterer i noen nytte for pasienter med multippel sklerose. I gjennomsnitt vil 42 pasienter må behandles før vi kunne forvente en person til nytte med en forbedret funksjonshemming status poengsum. På dette tidspunktet kan vi ikke anbefale rutinemessig behandling av MS med HBOT. "

MS Society

Multiple Sclerosis Society of America støtter ikke HBOT som behandling for sykdommen. I januar 2009 var komplementær og alternativ medisin program på Rocky Mountain Multiple Sclerosis Center i Colorado utstedt en klinisk rapport som lese, delvis, "Practices som bør unngås fordi de er ineffektive eller usikre inkluderer hyperbar oksygen."

Er Lipitor Associated med erektil dysfunksjon?

Lipitor er et detaljskjema av medisinen atorvastatin, og blir brukt til å senke høye nivåer av LDL ("dårlig") kolesterol. I tillegg til å produsere sine ønskede effekter, kan det føre til symptomer på erektil dysfunksjon (ED).

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, tilhører Lipitor til en gruppe medisiner som kalles statiner, eller HMG-CoA-reduktasehemmere. Den oppnår sin fordelaktige effekter ved senking av kroppens produksjon av kolesterol.

Erektil dysfunksjon

Ifølge Mayo Clinic, kan Lipitor forårsake vansker med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Det kan også utløse tap av seksuell lyst eller stasjonen.

Permanens av Symptomer

ED symptomer assosiert med Lipitor bruk kan ikke være permanent. I enkelte individer kan også forsvinne som kroppen tilpasser til tilstedeværelsen av medisinen.

Hyppigheten av symptomer

Hyppigheten av ED symptomer i Lipitor brukere er ikke kjent.

Rapportering Symptomer

Personer som opplever ED symptomer mens du bruker Lipitor bør rapportere dem til helsepersonell. I noen tilfeller kan leger være i stand til å minske deres virkninger.

Hvordan bygge et program for forskning Fra Roy Tilpasning Model of Nursing

Hvordan bygge et program for forskning Fra Roy Tilpasning Model of Nursing


Roy tilpasning modellen av sykepleie ble opprettet av søster Callista Roy og fungerer som en metode i sykepleie for å forske menneskets respons på sine omgivelser. Roy, en professor og sykepleier teoretiker ved Boston College sykepleierskolen, sier mennesker kan tilpasse seg sine omgivelser, og at disse endringene kan bli påvirket og overvåkes. En unnlatelse av å tilpasse betegner en tendens til sykdom, fordi tilpasning er nødvendig for å leve sunt. Medisinsk fagpersonell kan forskning menneskelig atferd, helse og sykdom ved å kontrollere og observere stimuli og respons til dem.

Hvordan bygge et program for forskning Fra Roy Tilpasning Model of Nursing

•  Gjennomføre en første-nivå vurdering av oppførselen til et utvalg pasientgruppen. Dette innebærer å analysere en bestemt atferd at pasientene har til felles, og forskerne ønsker å endre. Dette er vanligvis et mål atferd som forskerne identifiserer som bidrar til sykdom. Forskerne definerer atferden som gjelder moduser av tilpasning som Roy skisserer: selvbilde, gjensidig avhengighet, fysiologisk og rollefunksjon.

Gjennomføre en andre-nivå vurdering av prøven gruppen. Forskerne identifisere og analysere hvilke faktorer som påvirker den ønskede atferden. Disse faktorene kan være tiden å påvirke pasienter, eller de kan være faktorer fra pasientenes fortid som fortsetter å påvirke deres atferd. Faktorene kan også være miljømessige, sosiale, konseptuelle eller kognitiv.

diagnostisere pasientene. Klinikere må vurdere atferd og faktorer som kan påvirke adferden når du gjør diagnosene. Diagnosene tjene som referansepunkter for å sammenligne fremtidige fremgang eller mangel på fremgang.

Sett mål for pasientene. Målene fokusere på å endre en uønsket adferd eller forsterke en ønsket en. Dette trinnet er mest effektiv dersom pasientene bidra til mål-setting. Målet kan være forskjellig for hver pasient, med det endelige mål å være en positiv endring i atferd.

Begynn intervensjon. Forskerne endre stimulus som ble identifisert som påvirker et mål atferd. De kan minske stimulus for å tillate pasientene å tilpasse seg lettere, for derved å gi pasientene positiv forsterkning for å endre virkemåten. Pasientene kan også motta ekstra støtte, slik at de er i stand til å tilpasse seg til den innledende stimulus.

Vurdere pasienter til å overvåke eventuelle endringer i atferd med hensyn til deres reaksjoner på stimulans. Forskerne sammenligner endringer i oppførsel til ønsket mål og analysere effekten av intervensjonen. Ideelt sett pasientene er i stand til å tilpasse seg, noe som øker deres tendens mot en sunnere atferd. Inngrepet kan anses effektive i dette tilfellet.

Kvalitativ forskning i spedbarnsdødsfall

Kvalitativ forskning i spedbarnsdødsfall


Fødselen av et barn er en av de mest gledelige hendelser i ethvert menneskes liv. Dessverre er det mange spedbarn ikke overleve å bli småbarn. Antallet spedbarn dødsfall per hver 1000 levendefødte i et land kalles spedbarnsdødeligheten. Forskere beregne dette kvantitativt mål i alle land, men de også gjennomføre kvalitativ forskning på spedbarnsdød - forsøker å forstå hva som forårsaker spedbarn for å dø, og hvordan du håndterer disse problemene.

Biologiske faktorer

Forskere studere de biologiske faktorer som forårsaker spedbarnsdødsfall. Spedbarnsdødsfall er klassifisert i tre hovedkategorier: perinatale, som er noe død fra slutten av andre trimester inntil sju dager etter fødselen; neonatal, som er enhver død i løpet av de første 28 dagene i livet; og postneonatal, som er noen død etter 28 dager, men før ett år. Biologiske faktorer kan forårsake spedbarn dødsfall i hvilket som helst av disse kategoriene. Noen av de mest vanlige biologiske årsaker til spedbarnsdød er lungebetennelse, dehydrering, underernæring, infeksjon og medfødte defekter.

Ikke-biologiske faktorer

Forskere også undersøke ikke-biologiske faktorer i spedbarnsdød. Ikke-biologiske faktorer er faktorer knyttet til menneskelig feil, barnedrap, omsorgssvikt og ukjente omstendigheter. Disse årsakene er mindre vanlig enn de biologiske årsaker. I dette området, forskere studere hvordan ulykker og feil vare årsak spedbarnsdød. De har også studere årsakene til at foreldre begår barnedrap gjennom omsorgssvikt eller overgrep.

Forebygging og behandlingsmetoder

Forskere prøver å finne måter å forebygge spedbarnsdødsfall fra biologiske faktorer og behandle sine symptomer. I tilfelle av diaré, noe som fører til spedbarnsdød ved dehydratisering, orale rehydrering løsninger er en metode for å hindre spedbarnsdød. Disse løsningene inneholder salter som gjør at et barns lille excretory system for å holde vann. Vaksiner, som hindrer barnesykdommer som kikhoste og meslinger, er også effektiv på å redusere barnedødeligheten. Forskere studerer måter å identifisere spedbarn overgrep og omsorgssvikt, slik at disse spedbarn kan plasseres i tryggere omgivelser.

Annen forskning i spedbarnsdødsfall

Forskere har avtale med mange andre typer kvalitativ forskning om spedbarnsdødsfall. Krybbedød, eller krybbedød, er et svært viktig tema. Det er en tilstand som fører til tusenvis av barnedødsfall hvert år. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker krybbedød eller hvordan du kan forhindre det, fordi barnet ikke viser noen symptomer på sykdom eller tegn på stress før han døde. Teorier om årsakene til krybbedød inkluderer bakteriell infeksjon, sigarettrøyk og utsatt sovestilling - sove på magen. Forskere også se på hvorfor kvinner abortere, eller unnlater å bringe et svangerskap til termin.

Hvordan koble til et studie for Human Growth Hormone Forskning

Kliniske studier er forsknings studier designet for å teste nye behandlinger og prosedyrer, samt eksisterende, for sikkerhet, effektivitet og potensielle kliniske anvendelser. Bli med i en studie kan gi deg tilgang til medisinsk behandling og nye behandlingsmetoder for menneskelige veksthormon betingelser før de er godkjent. Mange studier forske menneskelig veksthormon er åpne og rekruttere deltakere.

Hvordan koble til et studie for Human Growth Hormone Forskning

Finn et Clinical Trial

•  Spør endokrinolog eller medisinsk spesialist hvis han er kjent med kliniske studier relatert til din spesifikke tilstand. Siden han er kjent med saken, diskutere mulige risikoer og fordeler ved å ta eksperimentelle medisiner.

Ring lokale universitetet medisinske sentre. Hvis du bor i nærheten av en medisinsk forskning anlegget, kaller sin endokrinologi avdeling for å se om de trenger deltakerne for menneskelig veksthormon studier.

Søk online ressurser som er spesifikke for menneskelig veksthormon. Sammen med CenterWatch, Magic Foundation (Store aspekter av vekst hos barn) gir informasjon for voksne og barn med veksthormonmangel. De har en Clinical Trials Resource Center som tilbyr et vell av informasjon, inkludert generell diskusjon om kliniske studier, en liste over nylig godkjente legemidler, og profiler av forskningssentre som spesialiserer seg i endokrinologi. De har en liste over menneskelig veksthormon relaterte kliniske forsøk som er aktivt rekruttere deltakere og tilbyr også muligheten til å søke etter geografisk region. Deres Databasen oppdateres daglig, og du kan be om å bli varslet via e-post når nye kliniske studier er postet.

The Human Growth Foundation har også en online seksjon viet til kliniske forsøk og studier. I tillegg til å gi linker til viktige ressurser for menneskelig veksthormon kliniske studier, de tilbyr en detaljert liste over aktuelle studier som inkluderer informasjon om deltaker valgbarhet. Finne linker under Referanser.

Se generelle online databaser for kliniske studier. Det amerikanske National Institutes of Health drive en stor, omfattende database med kliniske studier på clinicaltrials.gov. Du kan bruke sin avanserte søkefunksjonen for å indikere medisinsk tilstand, type prosedyre, forskning anlegget, plassering, og / eller deltakerkriterier. Hvis studier som oppfyller dine kriterier er funnet, vil resultatene inneholde detaljert informasjon om studien inkludert kontaktperson. Et annet nettsted - Clinical Connection - gir mulighet til å søke etter studier ved hjelp av søkeord og postnummer. Finn koblinger i Resources.

Bestemme valgbarhet

Vurdere kliniske studiene du har funnet for å se om noen passer dine behov. Mange detaljer vil være tilgjengelig når du finner en klinisk studie. Du vil være i stand til å lære hvis de er for tiden å rekruttere, nøyaktig hva de studerer og hvorfor, hvor forskningen foregår, og kriteriene for deltakerne.

Diskuter eventuelle kliniske studier med din lege. Når du har funnet en du er interessert i å være sikker på å snakke med legen din om den aktuelle studien. La ham evaluere behandlingen du kan motta og hvordan det vil påvirke din helse.

Kontakt klinisk studie koordinator. Den kliniske studien utlysningen vil inneholde navnet på en kontaktperson som koordinerer søkere til studiet. Når du kaller han vil begynne en pretrial screening prosess for å avgjøre om du er en god kandidat for studien. Han bør også gi deg mer informasjon om klinisk forsøk med testene som kreves, medisiner, og noen kjente risikoer. Leger ved Mayo Clinic foreslår at du spør om målet med studien, om du kan få en placebo, hvor lenge det vil vare, hva skjer hvis tilstanden blir verre, kan du fortsette å se din egen lege, må du betale for noe , og du vil bli fortalt resultatene.

Hint

  • Spør klinisk studie koordinator om hva slags studie blir gjennomført og om det er mulig at du kan få en placebo i stedet for selve behandlingen. I de fleste studier, vil du ikke vet hva du mottar, slik at utfallet ikke er partisk, men avhengig av din tilstand og grunnene for å bli en klinisk studie, er det viktig å innse at du kan bli randomisert til gruppen som ikke får behandling.

Hvordan Lose jeg vekt med Lipitor?

Hvordan Lose jeg vekt med Lipitor?


Lipitor er en reseptbelagte medisiner som brukes til å senke dårlige kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og høyt blodtrykk. Lipitor virker ved å redusere kolesterol og andre fettstoffer i blodet som kan forårsake blokkeringer og føre til andre helseproblemer. Lipitor brukes i forbindelse med en lav-fett diett for å optimalisere resultatene av medisinen. Mens hovedmålet Lipitor ikke er vekttap, er det en vanlig, positiv bivirkning av de nye livsstilsvalg pasienter oppfordres til å leve av når foreskrevet medisinen.

Hvordan Lose jeg vekt med Lipitor?

•  Spis et sunt kosthold. Unngå mat med høyt kolesterol eller fett som smør og egg å unngå å gjøre medisinen mindre effektiv. For å gå ned i vekt, også spise mat som er lavere i kalorier og høyere i næringsstoffer. Øke inntaket av frukt, grønnsaker, hele korn og bønner. Disse matvarer er lav i kolesterol, høyt på næringsstoffer og vil hjelpe deg å slippe overflødig, fet vekt med mer letthet.

Gjennomføre en øvelse rutine. Begynn med noe enkelt og lett som å gå eller gå i trapper, slik at du ikke belastningen hjertet ditt og føre til komplikasjoner i forbindelse med høyt kolesterol. Som cholesterol senkes og du blir mer fysisk form, øker intensiteten på treningsaktivitet til ting som jogging eller svømming runder. Sett mål for antall kalorier du vil brenne per dag og sørge for at beløpet du brenne er mindre enn det beløpet du tar inn.

Fortsett å ta Lipitor. Lipitor kan bare arbeide for å holde kolesterolet lavt så lenge du tar det og holde med programmet. Det er en 12-ukers guiden administrere kolesterol for Lipitor brukere å hjelpe deg holde deg til dine planer.

Hint

  • En kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Prøv å kutte ned på usunn kaloriinntaket slik at du mister en eller to pounds per uke.
  • Unngå å spise grapefrukt eller drikke grapefruktjuice når du tar Lipitor. Selv om det er en sunn mat, kan det føre til noen alvorlige reaksjoner med medisinen. Rådfør deg med lege før du begynner et nytt treningsprogram.

Hvordan virker Lipitor fungerer?

Hvordan virker Lipitor fungerer?

Hva er Lipitor

Lipitor, også kjent som atorvastatin, er en vanlig stoff som brukes til å behandle de med høyt kolesterol. Lipitor virker ved å blokkere fettstoffer kolesterol i blodet. Nærmere bestemt fungerer Lipitor å senke nivåene av lav tetthet lipoprotein (LDL)-kolesterol i blodet. Senking disse kolesterolnivået kan bidra til å beskytte mot hjertesykdom, hjerteinfarkt, karsykdommer, og slag.

Slik virker det

Lipitor er klassifisert som et statin. En statin, er et stoff som virker i leveren for å blokkere enzymet HMG-CoA-reduktase. Dette enzym er ansvarlig for å skape LDL-kolesterol i kroppen. Når denne kolesterol har blitt sluppet fra leveren kan den komme i klem på celleveggene i blodårene. Som avleiringer vokser, de felle mer og mer kolesterol i arterie til arterien er blokkert. Lipitor reduserer mengden av LDL dannet ved å begrense mengden av enzymer som skaper kolesterol. Jo mindre kolesterol slippes ut i blodet, jo mindre er sjansen for en blokkert arterie.

Potensielle bivirkninger

Du bør ikke ta Lipitor hvis du har blitt diagnostisert med diabetes, en underaktiv skjoldbruskkjertelen eller nyresykdom. De som er gravide bør ikke ta Lipitor som det kan føre til skade på fosteret. Lipitor kan også redusere virkningene av prevensjon, og slike andre metoder for prevensjon kan trenge å bli anvendt, så som kondomer eller andre ikke-hormon relaterte metoder. Når det kombineres med alkohol, kan Lipitor øke risikoen for alvorlig leverskade.

Noen brukere kan oppleve noen av de følgende milde bivirkninger som: kvalme, magesmerter, forstoppelse, oppblåsthet, gass, hudutslett eller muskelsmerter. Hvis du opplever problemer med å puste, hevelse, eller noen form for utslett etter å ha tatt Lipitor, kontakt lege umiddelbart da dette kan være et tegn på en allergisk reaksjon på medisinering.

Klinisk forskning på virkningene av fedme

Klinisk forskning på virkningene av fedme


Den offisielle definisjonen av fedme er å ha en body mass index (BMI) på 30 eller høyere. Med nesten en fjerdedel av amerikanerne klassifisert som overvektige, er forskning på effekter av overdreven vekt fører til flere spørsmål om utbredt offentlig innvirkning. Alt fra søvnapné og luftveisproblemer til infertilitet og visse kreftformer har vært knyttet til overdreven kroppsfett. Informasjon om klinisk forskning på fedme kan bli funnet gjennom de mange organisasjoner og institutter som studerer dette.

National Institutes of Health, fedme forskning

Fedme er blitt en epidemi og National Institutes of Health, som er den amerikanske Health and Human Services 'medisinsk forskning arm, har satt sammen en fedme forskning Task Force for å bedre forstå dette folkehelseproblem. De jobber med alle de store føderale helsemyndigheter for å studere molekylære, genetiske, atferdsmessige, miljømessige, kliniske og epidemiologiske aspekter av fedme. Dette arbeidet er lagret i sitt CRISP (Computer gjenfinning av informasjon om forskningsprosjekter) database og gjort tilgjengelig for allmennheten. NIH også finansierer og støtter forskningsinnsats på å forstå fedme på mange akademiske institusjoner rundt om i landet.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer

The Office of Obesity Forskning ved National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK) arbeider med mange grupper å koordinere forskningsinnsatsen på studiet av fedme. De identifiserer forskningsmuligheter, planlegge konferanser og workshops og utarbeide rapporter og henvendelser. Deres primære mål er å finansiere tilskudd for å støtte studier og kliniske studier i slike områder som nevrobiologi av fedme, overvekt og spiseforstyrrelser og pediatrisk klinisk fedme.

MedlinePlus: Fedme

MedlinePlus, et initiativ fra National Library of Medicine og National Institutes of Health, gir en online gateway som samler informasjon om sykdommer, tilstander og velvære. Deres guide til fedme gir generell informasjon sammen med koblinger til bestemte artikler og forskningstiltak. Besøkende til dette nettstedet kan finne en rekke artikler fra akademiske institusjoner, ledende medisinske publikasjoner og nyhetsbrev. Nettstedet oppdateres daglig med den mest oppdaterte informasjonen.

Lipitor og hjertesykdom

Med kolesterolsenkende medisiner som Lipitor, kan mange mennesker ta kontroll over sin hjertehelse og leve lengre, sunnere liv. Medisiner er ikke et under kur, imidlertid, og bør brukes i kombinasjon med en sunn livsstil å ha størst effekt.

Statistikk

Hjertesykdom er nr en morder av menn og kvinner over hele verden, inkludert de i USA, ifølge Mayo Clinic. The American Heart Association har estimert at i 2009 vil ca 785 000 amerikanere har sitt første hjerteinfarkt, og 470 000 vil ha en tilbakevendende angrep. One American dør hvert minutt på grunn av en koronare hendelser. Statistikk som disse har mange amerikanere gjør hva de kan for å forebygge hjertesykdom.

Hjertesykdom

Hjertesykdom er et teppe sikt byttes ut med begrepet hjerte-og karsykdommer. Den brukes til å beskrive forhold som kan føre til hjerteinfarkt, slag eller brystsmerter. Hjertesykdom omfatter også infeksjoner og forhold som påvirker hjertets ventiler, muskel og juling rytme. Risikofaktorer for hjertesykdom inkluderer familiehistorie, alder, røyking, dårlig kosthold, høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, fedme, diabetes, høyt stress, fysisk inaktivitet og dårlig hygiene.

Lipitor

Lipitor er en reseptbelagte medisiner som brukes til å senke kolesterolet ved å blokkere produksjonen. Den reduserer totalt kolesterol i blodet, blant LDL-kolesterol, også kjent som det dårlige kolesterolet. Senke kolesterolet bidrar til å hindre åreforkalkning og hjertesykdom. Lipitor behandler høyt kolesterol og reduserer risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre hjerteproblemer hos personer med type 2 diabetes eller koronar hjertesykdom. Hvis du vurderer å ta Lipitor, informere legen din dersom du har noen narkotika allergier eller hvis du har under-aktiv skjoldbruskkjertel, diabetes, nyresykdom, leversykdom eller muskelsykdommer. Gravide kvinner bør ikke ta Lipitor, da det kan forårsake misdannelser hos det ufødte barnet. Du bør ikke drikke mens du tar Lipitor, som alkohol kan skade leveren din når den kombineres med medisinering.

Lipitor bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Lipitor inkluderer magesmerter, mild kvalme, halsbrann, oppblåsthet, forstoppelse, gass, tett nese, hodepine, kløe og utslett. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever noen av de mer alvorlige bivirkninger av Lipitor, som for eksempel muskelsmerter, svakhet, ømhet, feber, influensalignende symptomer, tap av matlyst, mørk urin, gulsott eller leire-farget avføring. Oppsøk akutt hjelp hvis du opplever allergiske reaksjoner fra å bruke denne medisinen.

Andre hjertesykdom medisiner

Andre medisiner som brukes til å behandle og forebygge hjertesykdom inkluderer ACE-hemmere, betablokkere, diuretika, blodfortynnende medisiner, og kolesterolsenkende medisiner. Hvis du er i dag en hjertesykdom pasient, eller hvis du er på en høy risiko for å utvikle hjertesykdom, diskutere behandlingsalternativer med legen din.

Forebygging

Mens medisiner kan bidra til å forhindre og behandle hjertesykdommer, er det mange ting du kan gjøre hjemme for å holde hjertet så sunt som mulig. Forebyggende tiltak, som ikke røyker, daglig fysisk aktivitet, sunne matvaner, opprettholde en sunn vekt, god hygiene og å redusere stress, kan alle hjelpe deg å bekjempe hjertesykdommer.

Problemer med Acai Berry Forskning

Uttalelser om mange acai berry supplement nettsteder hevder funn "etter omfattende forskning." Hva, nøyaktig, gjør denne forskningen støtte? Hvor nøyaktig er de studiene? Denne artikkelen følger opp slike krav og rapporter funnene.

Helsepåstander

Supplement selskaper er vel klar over at det amerikanske Food and Drug Administration forbyr dem fra å gjøre noen betydelige helsepåstander. For eksempel, er det ulovlig for dem å hevde at acai bær kurere kreft eller annen alvorlig sykdom. I beste fall kan supplere nettsteder proklamere at acai bær "kan være den beste maten på planeten" eller "kan hjelpe immunsystemet." Disse selskapene må bruke sikrings ord som "kan" "makt" eller "muligens" heller enn å møte en rettssak.

The University of Florida publisert en studie som sier at acai berry ekstrakter kan bekjempe kreft, selv om resultatene var fra en celle-kultur modell - ingen dyr eller mennesker ble testet. I tillegg studien involverte friske Acai som ikke ble behandlet; supplement og juice selskaper må fryse-dry, trykk og trekke ut saften i en langvarig prosess. Også, som forklart i boken "Kreft Modeling", er det allerede kjent at det å spise frukt (ikke bare acai bær) reduserer risikoen for kreft.

Produktsammenligninger

Få selskaper direkte sammenligne deres acai berry supplement med noen bedring i helse. I stedet, link de helsemessige fordeler til antioksidanter som finnes i acai bær.

Ta for eksempel overskriften på ett sted: "Acai Berry kjemper acid reflux." Artikkelen er misvisende fordi du tar pillen form av en mat er helt forskjellig fra å konsumere det hele. Artikkelen sier ikke "acai Berry kosttilskudd," bare "acai." (Hvis du vil lese dette og andre artikler, se Resources nedenfor.) Også mange andre matvarer inneholder antioksidanter. David Wolfe forklarer i sin bok, "Superfoods", som en servering av acai bær scorer 185 på ORAC skalaen, som måler oksygenradikal absorberingsevne. Granatepler scoret 105. Mens acai bær kan ha mer antioksidanter enn andre frukter, spise to porsjoner av granatepler kan være rimeligere enn å konsumere en servering av acai kosttilskudd, men de helsemessige fordelene fra antioksidanter vil være lik.

Faktiske Studies

Snarere enn å gjennomføre studier ved hjelp av deres bestemt produkt, supplement nettsteder ekstrapolere data fra institusjoner som har gjort forskning på antioksidanter og deretter bruke den til sine acai Berry kosttilskudd som inneholder antioksidanter. Selskaper har en tendens til å lede leseren til å tro en gruppe gis en bestemt juice eller pille og resultatene blir overvåket. Resultatene er anekdotiske i beste fall. For eksempel en artikkel om Acaiberrysite.com hevder bedre utholdenhet som følge av sin supplement fordi en utøver velger å ta den. Artikkelen fortsetter å forklare at balansering næringsstoffer kan forbedre utholdenhet, men dette virkelig betyr å opprettholde sunt kosthold.

Medieoppslag

Supplement nettsteder bruker ofte uttrykk som "som sett på CNN.com" eller "som det refereres til i The Wall Street Journal." Men CNN og The Wall Street Journal rapporterer på utviklingen av disse virksomhetene tjene penger, ikke godkjenne dem.

Konklusjon

Slike acai berry forsknings påstandene er misvisende og grunnløse. Mens en diett rik på frukt og grønnsaker gir mange positive helsemessige fordeler, viser ingen studier at acai berry tilbyr fremragende helsemessige fordeler som ikke tilbys av andre frukter.

Definisjon av Livmor Ablation Forskning

Endometrial ablasjon prosedyrer er utført for å ødelegge livmorslimhinnen til å redusere tungt eller langvarig menstruasjonsblødning. Fremgangsmåten kan utføres med flere forskjellige metoder, men det er flere risikoer som er involvert, inkludert kreft. Endometial ablasjon forskning har blitt utført av forskere fra Johns Hopkins University (JHU), American College of Fødselsleger og Gynekologer og kvinners helse omsorg leger rundt om i verden.

Betydning

Endometrial ablasjon behandlinger er utformet for å redusere eller stoppe menstruasjonsvæske hos kvinner i alle aldre, og innebærer brent vev inne i livmoren, slik at menstruasjonssyklusen ikke lenger kan bli fullført. Prosedyren er vanligvis utføres på kvinner som er forbi sine fertil år som opplever svært kraftig blødning; kan imidlertid yngre kvinner fortsatt gjennomgå denne prosedyren, men kan kreve en gjentakelse prosedyre å fullstendig stoppe menstruasjonssyklusen. Forskningsstudier er utviklet for å overvåke effekten av inngrepet, kortsiktige og langsiktige resultater av ulike typer behandlinger og vurdere risiko og fordeler forbundet med endometrial ablasjon behandlinger.

Forskere

En rekke forskningsfasiliteter og lege organisasjoner gjennomfører forskning på effektene av nåværende og potensielle endometrial ablasjon prosedyrer. Faglag inkluderer: Johns Hopkins University; Mayo Clinic; NovaSure, skaperne av endometrial ablasjon instrumenter; og American College of Fødselsleger og Gynekologer.

Typer behandlinger tilgjengelig

Endometrial ablasjon forskere har studert effekten av flere ulike behandlinger. Noen prosedyrer fungerer bedre enn andre, men alle av dem har iboende risiko. Typer behandlinger for tiden tilgjengelig i USA inkluderer: laser termisk ablasjon; elektrisitet ved hjelp av en resectoscope; frysing; mikrobølgeovn; radiofrekvens; og saltvann med varme.

Effekter av behandling

Forskning tyder på at de som gjennomgår en endometrial ablasjon prosedyre vil slutte å ha perioder eller har dem sjeldnere. Risikoen for graviditet er slank til ingen etter denne prosedyren, fordi slimhinnen i livmoren er fullstendig ødelagt. I noen tilfeller vil menstruasjonssyklusen fortsetter noen måneder etter behandling, men vil avta og forsvinne kort tid etter.

Risiko

Endometrial ablasjon forskere studere flere effekter og risiko involvert med prosedyren. Vanligste risikoene med dagens prosedyre alternativene inkluderer: perforasjon av livmoren; oppsamling av væske i lungene; blokkering av arteriell blodstrøm i lungene; termisk skade av livmoren eller tarmer; cervical kuttskader. Kvinner som planlegger å bli gravide bør ikke gjennomgå denne prosedyren.

Forskning på Hemangiomer

Forskning på Hemangiomer


En hemangioma, også kalt en jordbær nevus, er en unormal opphopning av blodkar fra en ukjent årsak. Disse kan forekomme i huden eller de indre organer, og er vanligvis tilstede ved fødselen, selv om de kan også vise seg noen måneder senere. Når på huden, er de synlige røde lesjoner. De pleier å være mest alarmerende til foreldre når de er tilstede i ansiktet eller hodet av spedbarn. De fleste lar seg behandle, men noen er farlig.

Typer Hemangiomer

Gjennom årene har medisinsk forskning bestemmes det er forskjellige typer hemangiomer. Kapillære hemangiomas er på overflaten lag av huden, og som navnet tilsier, involverer kapillærer. De er merk røde lesjoner. Cavernous hemangiomer, derimot, er ikke synlige røde lesjoner; de er myke, blodfylte hulrom under hudens overflate. Hemangiomer kan også være sammensatte (eller blandet), betyr at de har både overfladiske og dype komponenter.

Life Cycle

Medisinsk forskning har også avdekket at de fleste hemangiomer følger en mønstret livssyklus. Det er en initiell rask vekstfase, etterfulgt av en hvileperiode, hvoretter hemangioma begynner å evolventreflektor eller trekker seg tilbake. I den raske vekstfasen, som kan vare i opptil 18 måneder, volumet og størrelsen på lesjonen øker dramatisk. I hvileperiode, skjer veldig lite endring. I involution fasen, som kan ta 3 til 10 år, begynner lesjonen å forsvinne. Noen hemangiomer forsvinne helt, forlater lite eller ingen spor de var tilstede; dette kan skje med milde overfladiske lesjoner. Store cavernous hemangiomer kan forsvinne på egenhånd også, men vil trolig la huden permanent forvrengt.

Komplikasjoner

Overfladiske hemangiomer vanligvis ikke presentere alvorlige medisinske komplikasjoner, men å forstå dette har krevd medisinsk forskning og pasient observasjon. Interne hemangiomer kan forårsake alvorlige problemer, for eksempel blødning, og må behandles umiddelbart og aggressivt. Men noen synlige misdannelser - spesielt store ansikts misdannelser - kan ha psykososiale konsekvenser, noe som resulterer i usikkerhet og / eller sosiale samhandlingsproblemer.

De store komplikasjoner av hemangiomer oppstå med intern hemangiomer eller når veksten av intern eller ekstern hemangiomer forstyrrer kroppens prosesser, for eksempel syn, puste, spise, høre eller organfunksjon. Hemangiomer på øyelokk, for eksempel, kan hindre normale utviklingen av synet hos små barn. Store cavernous hemangiomer kan også utvikle sekundære infeksjoner og danne sår. Blødning er også vanlig med hemangiomer, spesielt etter en skade. Kraftig blødning kan kreve umiddelbar behandling.

Behandling

Medisinsk forskning har avdekket ulike medisinske behandlinger som er aktuelle for ulike hemangiomer, men ikke alle leger er enige om riktig løpet av handlingen.

De fleste hemangiomer er overfladiske først. Disse kan behandles med lasere, slik som flash-lampe puls fargestoff, pumpe fargestoff, diode og sclero-laser, da fanget tidlig. Lasere krympe fartøyene, noe som resulterer i et mindre lesjon. Med gjentatte behandlinger, kan lesjonen nesten forsvinner.

Injeksjoner av steroider i den overfladiske lesjon verket (med eller uten flytende nitrogen cryosurgery) kan anvendes for forholdsvis små hemangiomas som ikke er på ansiktet. Større lesjoner krever ofte orale steroider. Alfa-interferon kan brukes til hemangiomer responderer på steroider, eller som er problematisk eller livstruende. Imidlertid kan alvorlige komplikasjoner oppstå med å gå i 10 til 12 prosent av pasienter som tar denne medisinen, så det er ikke det første løpet av behandlingen. Plastisk kirurgi er brukt for hemangiomer som er svarer til andre behandlinger og nåværende livstruende komplikasjoner eller misdannelse.

Hemangiomer som forårsaker misdannelser, vokse raskt eller vanskelig organ eller organfunksjoner kan kreve tidlig aggressiv behandling, som kirurgi.

Statistikk

Tretti prosent av hemangiomer er synlige ved fødselen, men de er sjelden fullt utvokst. Jenter er fem ganger mer sannsynlig enn gutter å ha hemangiomer og kaukasiere er mer sannsynlig enn noen annen rase for å bli født med dem. En baby født under £ 2,2. (Eller 1 kilo) har en 26 prosent sjanse for å ha hemangiomer og 83 prosent av alle hemangiomer er på hode og nakke.

Typer av vitenskapelig forskning på mat tilsetningsstoffer

Typer av vitenskapelig forskning på mat tilsetningsstoffer


Den moderne næringsmiddelindustrien har utviklet tilsetningsstoffer som kan etterligne visse smaker og farger, gir lengre holdbarhet, og bidrar til å stabilisere den kjemiske sammensetning av næringsmidler. Dessverre er mange av disse tilsetningsstoffer også komme med negative helseeffekter. Forbrukerne er generelt uvitende om vitenskapelig forskning viet til vanlige typer tilsetningsstoffer i mat, men det er i ferd med å endre seg, takket være organisasjoner som Center for Science i Public Interest, hvis misjon er å gi vitenskapelig bevis som støtter eller avviser påstandene etter mat selskaper om ingredienser og tilsetningsstoffer som går inn i sine matvarer.

Kunstig søtstoff

Acesulfam-K er en sukker erstatning som ble vist seg å forårsake kreft i dyreforsøk i 1970, ifølge Center for Science i Public Interest. FDA godkjente dette kjemikaliet i 1998 til tross for noen vitenskapelig bevis for å bevise at det var trygt. Aspartam er et annet sukker erstatning, ofte selges under kommersielle merkenavnet "Equal". Aspartam ble vist i dyreforsøk i 1970 for å forårsake hjernesvulster. En oppfølgingsstudie ble gjennomført i 2007 av italienske forskere som forsterket 1970 funn som dette kjemikaliet forårsaker kreft i lab dyreforsøk. Sakkarin, markedsført som "Sweet'N Low", er et annet kunstig søtningsmiddel som ble knyttet til kreft i forsøksdyr testing i 1970. Ifølge Center for Science i Public Interest, FDA har uttalt at sakkarin ikke har den samme effekten hos mennesker som det gjør i andre dyr, etter å ha blitt presset av store næringsmiddelindustrien selskaper.

Nitrater og nitritter

Natriumnitrat og nitritt er tilsetningsstoffer som brukes til å farge og bevare kjøtt. Nitrater er ufarlig, men når de omdannes til nitritt i kroppen de kan danne nitrosaminer, som er kreftfremkallende kjemikalier. Ifølge Center for Science i Public Interest, har noen studier vist at å spise spekemat og nitritt hos barn, gravide kvinner, og voksne kan gjøre disse gruppene til å bli mer utsatt for visse typer kreft. Det er viktig å merke seg at disse studiene er fremdeles mangelfulle, og har ennå ikke bevist at å spise matvarer med nitritt fører faktisk kreft hos mennesker.

Olestra

Olestra er et tilsetningsstoff som fungerer som en kalori-fri type fett ikke absorbert av fordøyelsessystemet. Olestra har en rekke negative bivirkninger, som forårsaker diaré, magekramper og gass. Olestra kan redusere kroppens evne til å absorbere visse sunne næringsstoffer fra frukt og grønnsaker, ifølge Center for Science i Public Interest. Disse næringsstoffene er antatt av mange eksperter for å redusere risikoen for kreft og hjertesykdom. Den Harvard School of Public Health har uttalt at "langsiktig forbruk av olestra snack matvarer kan derfor resultere i flere tusen unødvendige dødsfall hvert år fra lunge og prostata kreft og hjertesykdom, og hundrevis av ekstra tilfeller av blindhet hos eldre på grunn av makuladegenerasjon. Dessuten bidrar til sykdommen, olestra forårsaker diaré og andre alvorlige gastrointestinale problemer, selv ved lave doser. "

Butylhydroksyanisol (BHA)

BHA er et tilsetningsstoff som vanligvis finnes i matvarer som korn, tyggegummi, potetgull, og vegetabilsk olje. BHA har blitt vist å forårsake kreft hos rotter, mus og hamstere; disse studiene er imidlertid kontroversiell fordi kreft ble sett i forestomach av dyr, som mennesker ikke har. Ifølge US Department of Health and Human Services, BHA er "rimelig å anta en menneskelig karsinogen." The FDA fortsatt har godkjent bruken av BHA som et tilsetningsstoff til tross for forskning som beviser det kan være skadelig.

Suboxone Forskning

Suboxone er et stoff som brukes til å behandle opioidavhengighet. Opioider er et svært vanedannende klasse av legemidler som inkluderer heroin og resepter stoffer som Oxycontin. Forskning på bruk av Suboxone for opioid utvinning har pågått siden rundt 1990.

Historie

Ifølge Suboxone Rehab Treatment, har forskning på bruk av Suboxone for opioid behandling vist det er hensiktsmessig for langsiktig vedlikeholdsbehandling for pasienter i utvinning fra avhengighet. Forskningen viser at suboxone vedlikehold bidrar til å redusere opiatbruk og holde pasienter i behandling med få bivirkninger.

Betydning

Forskning på suboxone har vist det kan være spesielt nyttig for personer med opioid avhengighet som også er HIV positive. Siden suboxone har få bivirkninger, er det nyttig for folk på HIV-medisiner som ofte opplever betydelige bivirkninger fra disse medisiner.

Betraktninger

Ifølge "Addiction Treatment" magasinet, en studie av Schuman-Olivier og kolleger fant at Suboxone kan misbrukes og dette skjer som regel med folk prøver å komme seg fra opioidavhengighet, men som ikke har råd behandling. Disse personene kan bruke suboxone å behandle angst og smerte og lette tilbaketrekning fra opioider.

Hvordan virker Lipitor Lavere Kolesterol?

Hvordan virker Lipitor Lavere Kolesterol?

Enzyme Blokkering

Lipitor er et statin narkotika. Dette betyr at dens hovedfunksjon er å blokkere et enzym kalt HMG-CoA-reduktase som gjør det mulig å foreta leveren kolesterol. Når dette enzymet er blokkert, er leverens kolesterolproduksjonen reduseres.

Blodet

Fordi leveren ikke kan gjøre så mye kolesterol, fører Lipitor det å ta dette stoffet ut av blodet. Den senket kolesterol produksjon, kombinert med fjerning av noen eksisterende kolesterol fra en persons blod, reduserer mengden av LDL (dårlig) kolesterol som sirkulerer i kroppen.

Arteriene

Lipitor senker mengden av kolesterol i arteriene blokkerer fordi det ikke er så mye kolesterol som sirkulerer i blodet samlet. Dette reduserer sjansen for fettstoffet setter seg fast i blodårene og bygge opp til en blokkering.