Digidexo.com

tarot kort praksis

Hvordan bruke Tarot-kort i Daily Meditation

Hvordan bruke Tarot-kort i Daily Meditation


Tarot er et effektivt hjelpemiddel til innsikt meditasjon. Tarot symbolikken er forankret i gamle indoeuropeiske symbolske systemer og resonerer med det ubevisste sinnet til personen som leser kortene. Du trenger ikke å studere historie eller konvensjonelle tolkninger av individuelle kortene for å bruke dem i en meditasjon praksis. Du kan bruke kortene mange måter i meditasjon, men en enkel ett kort praksis er et bra sted å starte.

Bruksanvisning

•  Velg en tarot-kort dekk for deg selv. Det er flere og flere dekk tilgjengelig hele tiden, noen med vakre kunstverk. Noen nyere de er basert på for eksempel Lord of the Rings litterære verk. Andre trekke på indianar eller andre kulturelle påvirkninger. Det er også de eldre, bedre kjent dekk som Ryder dekk. Se på en rekke av dem før du velger. Få en som virkelig snakker til deg med sine farger, stil av kunstverk og symbolske skildringer.

Begynn en ett kort meditasjonspraksis. Sett deg godt og ta flere dype, avslappende åndedrag. Stokke tarot dekk og spre kortene ut i en vifte ansiktet ned. Pust inn, pust ut og plasser hendene på kortene. Plukk opp det kortet du føler mest tiltrukket av, og slå det opp.

Studer kortet du har tegnet. Spør deg selv hva som er avbildet på kortet, og hva betyr kommer til tankene for deg. Tenk farger, bilder og generell tone av kortet.

Mediter på kortet. Sitt komfortabelt, lukke øynene og puste dypt og langsomt. La bildet av kortet hvile i dine tanker. Tenke det uten å kreve umiddelbare svar. Dette er hvor du vil starte prosessen med innsikt i deg selv.

Spør deg selv hva leksjon du kan ta fra kortet og tankene den genererer i tankene dine. Tenk på hva denne leksjonen kan fortelle deg om deg selv, din nåværende kamper i livet, hva som plager deg eller holder deg tilbake, dine sterke sider, dine verdier eller noe annet som kan bidra til selvforståelse.

6. Hold bildet av kortet og betydningene det har generert i tankene dine med deg gjennom resten av dagen. Bære den med deg uten å kreve for mye av det. Reflekter over lærdommen av kortet fra tid til annen i løpet av dagen. La oss ny innsikt komme til deg som de kommer. Innlemme leksjonen av kortet inn i dine handlinger.

Hvordan bruke Tarot for Healing

Hvordan bruke Tarot for Healing


En tradisjonell kortstokk med tarotkort består av 78 kort. Det er to deler i en kortstokk med tarotkort, Major Arcana og Minor Arcana. Når du forstår betydningen av hvert kort, kan du bruke dem til å hjelpe svar på spørsmål om deg selv eller noen andre.

Bruksanvisning

Bruk av tarot-kort behandlingen er avhengig av behovet. De kan brukes til meditasjon, fysisk helse, emosjonell balanse, kreativ visualisering, selvforståelse, for personlig empowerment, åndelig utvikling, utvikle din intuisjon, og for å fremme kreativitet.

Ta en gratis tutorial online på readtarot.com å få mer informasjon om bruk av tarot for healing og lære om kraften i farge, hvordan krystaller og farge bestemme din helse, healing, trivsel og personlig utvikling.

Se nøye på de mange forskjellige typer tarotkort og vier spesiell oppmerksomhet til bildene på hvert kort for å finne ut hvilke dekk som er riktig for deg.

Les tarot-kort instruksjonene som følger med dekk. Dette vil fortelle deg hvordan du kan mikse, hva slags layout som skal brukes til tarot healing og betydningen av hvert kort.

Lær hvordan du leser tarotkort for helbredende formål. Plasser dine instruksjoner ved siden av deg og shuffle dekk. Sett dem ut foran deg med ansiktet ned. Ta det øverste kortet, snu bunken og begynne lesingen.

Finn noen å øve på. Gjør dine målinger i et rolig sted og begrense antall mennesker rundt deg. Hvis det er for mye å gå på om det kan forstyrre lesingen. Spør et par grunnleggende spørsmål mens du stokke kortene og fokusere på denne personen. Shuffle så lenge du trenger til du føler det er på tide å stoppe.

Søk etter online klasser der du kan lære å lese tarot-kort og forstår raskere betydningen av tarotkort.

The Beginner guide til Meditasjon

Meditasjon er en måte å trene hjernen din til å komme inn i en dypere tilstand av bevissthet. Mekling er brukt som en måte å fokusere på et enkelt objekt eller tanke for å trene sinnet. Det finnes et stort antall meditasjonsteknikker, som hver streker sitt eget mål. Mekling er også en del av flere religiøse praksis, samt psykofysiske disipliner.

Konsentrasjon Meditasjon

I konsentrasjon meditasjon, har en ens oppmerksomhet til et bestemt objekt, bønn eller mantra for en svært lang periode. Hvis den mediterende tanker vandre til andre ting, så den mediterende har å gjenvinne fokus og lede hans eller hennes fulle oppmerksomhet tilbake til objektet, bønn eller mantra.

Stirrer på et objekt, for eksempel en brennende stearinlys eller en yantra (Hindu åndelig geometriske bildet) bidrar også til å opprettholde konsentrasjonen. Det er tre hovedmåter å bruke visuelle hjelpemidler i meditasjon. Når du stirrer på et objekt i flere minutter, lukker øynene og prøver å gjenskape bildet av objektet i ditt indre øye. En annen strategi er å ikke konsentrere seg om objektet, men for å unngå forstyrrende tanker også. Målet med denne metoden er å bare "være" med objektet. Til slutt, kan man reise innenfor et bilde. En tradisjonell mandala eller tarot-kort med porter og passasjer som fungerer best. Som du stirrer på bildet, "Walk" inne i bildet med ditt indre øye.

Breathing Meditasjon

For å få tilbake fokus, rette oppmerksomheten mot pusten din. Når du puster ut, forestill deg at du puster ut noen forstyrrende eller negative tanker. Som du puster ut, sørg for at magen din er i. Som du inhalerer, sørg for at magen din er ute. Fokuser på et enkelt objekt, mantra eller bønn.

Breath of Fire meditasjon teknikk: Sitt i en rett holdning. Slapp av kroppen din, spesielt kjeven og munnen området og svelg. Ta en dyp innånding gjennom nesen og knipse mellomgulvet ut for å puste ut. Når du gjør det, skyte ut en liten pust. Gjenta dette flere ganger til du er strømførende. Det er også nyttig å visualisere en ildkule under mellomgulvet som gradvis sprer varm energi i hele kroppen din. Pusten av brann meditasjon teknikken brukes til å øke ens energi og tar bare noen få minutter for å oppnå.

Guidet meditasjon

Guidet meditasjon er når tankene dine er tatt på en frydefull reise. En person eller CD-innspilling vil snakke og beskrive en herlig scene, øyeblikk, følelse eller objekt. Når du lytter til stemmen, følger det. Den persons stemme er avslappende og du kan sovne. Sovner er gunstig, som din underbevissthet sinn vil være til stede og klar over hva som blir sagt.

Helse Spas for pensjonister

Helse Spas for pensjonister


Med nesten 40 millioner mennesker i USA allerede over 65 og en stor gruppe av baby boomers raskt nærmer sine eldre år, har spas begynt å innse at dette er en kategori av kunder de har lenge neglisjert. Flere og flere eldre lærer å dra nytte av tjenestene som tilbys av helse-spa, og spas begynner å nå ut til dem.

Historie

På et tidspunkt, spas var steder hvor folk gikk for å gå ned i vekt. De var som regel ganske dyrt. Noen spas tilbudt ytterligere New Age opplevelser, for eksempel tarot-kort opplesninger eller aromaterapi. I dag er spas tar en større verdensbilde om hvilke tjenester å tilby. De vanligvis fokuserer på å lære folk helse og fitness ferdigheter de kan fortsette å bruke når de har forlatt anlegget. Eldre, kanskje mer enn noen annen gruppe, kan ha stor nytte av fokuset på sine egne spesielle helse og fitness behov.

Typer

Ved fastsettelse av hvilke helse-spa å besøke, må du først bestemme hva slags erfaring du søker. Det er ofte lurt å begynne med å besøke en dag helse-spa, nær hjemmet. Dette vil gi deg en første smak av hva slags erfaringer kan være hadde på spa. Etter det første besøket, bestemme hvor du ønsker å gå hvis du besøker en destinasjon spa, samt hvor mye penger du ønsker å bruke. Noen spas er spartansk og billig, mens andre er ganske kostbare. Ulike spas har ulike agendaer. Noen kan fokusere mer på fysisk helse, mens andre balanse sinn og kropp velvære. Atter andre vil hjelpe seniorer lære mer om sunn ernæring.

Funksjoner

Mens de fleste spas tilbyr massasjeterapi, seniorer ofte oppsøke spa som tilbyr både variasjon i sine massasjer og rimelige kostnader for massasje. Fordi folk blir mindre fleksibel med alderen, og opplever ofte mindre mobilitet og fleksibilitet, og noen seniorer opplever smertefull leddgikt, massasje designet spesielt for eldre har en tendens til å løse disse problemene. Terapeutisk massasje kan løse noen problemer i det minste så vel som medisinering, om ikke bedre. For eldre med diabetes, kan massasje forbedre sirkulasjonen og lindre smerte.

Betraktninger

Pensjonister bør gjøre de nødvendige undersøkelser for å sikre at deres individuelle behov og ønsker vil bli oppfylt i løpet av en helse-spa besøk, uavhengig av type spa. Det er viktig å fastslå at spa du planlegger å besøke oppfyller alle standarder og sikkerhet praksis i bransjen. Ofte reduserte priser er tilgjengelig for seniorer. Noen spas vie spesielle dager i uken eller tider av året til seniorer, med den hensikt å gi en roligere og roligere miljø der vanlige senior saker kan bli markert. Pensjonister bør bestemme kvaliteten på medisinsk personell hvis det er spesielle medisinske behov som må tas opp. De fleste spas krever potensielle kunder til å fylle ut en helse spørreskjema grundig og ærlig. Medisiner kan påvirke visse behandlinger, så det er viktig å liste alle medisiner og spesielle krav til form.

Fordeler

Mange seniorer rapporterer en økt følelse av velvære etter et besøk på et spa. Ofte har ny læring funnet sted. Noen seniorer vil lære sunnere måter å spise, andre kan lære sunne øvelser de kan fortsette hjemme, og noen vil bare sole seg i glansen av avslapping og velvære de har opplevd.

Hvordan å reise med dialyse

Hvordan å reise med dialyse


Hvis du er en dialysepasient, kan du fortsatt reise på forretningsreise eller ferie. Fresenius Medical Care sier at med litt gjennomtenkt forberedelse, kan dialysepasienter gå camping, dra på cruise og reiser både innenlands og utenlands. Du trenger å gjøre detaljerte planer om å fortsette behandlingen og sjekk med din helseforsikring leverandøren å planlegge for merutgifter ved å motta behandling fra out-of-network leverandører. Medicare vil ikke betale for dialyse utenfor USA.

Hvordan å reise med dialyse

Planlegging

•  Hvis du trenger i sentrum hemodialyse, vil du trenger for å planlegge turen i god tid. Start med å velge en ferie området og finne dialyse anlegg i området, ved hjelp av Internett. Du kan også sjekke med American Association of nyrepasienter (AAKP) for en liste over sentre i området. Når du har en liste over potensielle områder, sjekk med ditt forsikringsselskap om hvor det vil dekke dialyse. Visse administrerte helsevesenet organisasjoner og Medicaid kan ikke betale for behandling utenfor ditt dekningsområde. Planlegger å gjennomføre ekstra kontanter eller reisesjekker for behandlingen.

Hvis du skal reise i mer enn en uke, planlegger en tidsplan rutenett på papir for hver dag. Bruk rutenettet til å planlegge spesielle arrangementer, turer eller måltider; tomt ganger for dialysebehandling også. Faktor i reisetid til og fra behandling. De periodene hvor du kan være sliten fra dialyse. Ved å bruke en tidsplan kan du vite at du ikke vil gå glipp av noen spesielle hendelser eller severdigheter, men likevel har en plan og god tid for behandlinger.

•  Gjør det meste ut av din reise ved å planlegge for nødhjelp, også. Hvis du reiser utenlands vurdere å kjøpe reiseforsikring. De fleste reiseforsikring planer vil dekke medisinsk nødhjelp i utlandet, og selv transportere deg hjemme i en nødsituasjon. Reiseforsikring generelt ikke dekker rutine dialyse.

Kortere Practice Trips

Hvis du aldri har reist som en dialysepasient, ta en kort praksis tur. Reise bare noen få hundre miles. Gå ut av byen for en spesiell helg hendelsen, planlegge dette rundt dialysebehandlingen. For eksempel, hvis din dialyse planen er mandag, onsdag og fredag, la på fredag ​​etter behandlingen og planlegger å komme tilbake på søndag. Fordelen med en praksis turen er at du er i nærheten av din egen behandling anlegget og du kan ringe dit hvis det oppstår problemer.

Hvis du fortsatt er usikker på om du reiser mens de er på dialysebehandling, ta et cruise gjennom dialyse At Sea. Du vil være i stand til å ferie med fred i sinnet, og vite at du kan få dialysebehandling på skipet.

Enten du planlegger en kort eller lang tur, ta riktig dokumentasjon. Ifølge AAKP, bør du ta med en kopi av en kiste X-ray og en kopi av de nyeste laboratorietester, inkludert en HIV-test og en TB test. Har kopier av din nåværende medikamentliste og dialyse bestillinger. Pakk det dobbelte av medisiner du tror du trenger.

Egenskaper av White Quartz

Egenskaper av White Quartz


Mange tilhengere av alternativ medisin mener at kvarts, den nest mest vanlige mineral på jorden, har metafysiske og helbredende egenskaper. Quartz kommer i en rekke forskjellige fargede varianter, for eksempel citrin kvarts (gul / orange), rosenkvarts (rosa), ametyst (lilla), røykkvarts (grå), og melkeaktig kvarts, som vises som uklar, hvit. De ulike varianter av kvarts er assosiert med ulike metafysiske egenskaper, og alle kvartsbergarter dele noen vanlige fysiske egenskaper.

Fysiske egenskaper av White Quartz

Hvit kvarts deler en rekke fysiske egenskaper med de andre varianter av. Alle kvarts har en hardhet på 7 på Mohs skala, og vises i en rekke former bortsett fra den enkle krystallform (kalt macrocrystalline kvarts), ofte danner strukturer som er pyramideformet, prismatisk, barnacled, gruppert, mikrokrystallinsk, fibrøst eller være bundet sammen. Melkeaktig kvarts vises som hvitaktig kvarts som kan variere fra gjennomsiktig til opakt i farge. Den melkeaktige hvite fargen av kvarts resultater fra mikroskopiske bobler av væske og gass som er fanget inne i krystallstrukturen.

Kjemiske egenskapene til hvite Quartz

Kvarts er en forbindelse av silika og oksygen bundet i en krystalldannelse. På et mikroskopisk nivå, kvarts krystaller består av silika tetra bundet i helices. Krystallen struktur har trigonale symmetri. Kvarts har også pyroelektriske og piezoelektriske egenskaper, noe som betyr at når en kvartskrystall er komprimert eller oppvarmede, små elektriske ladninger dannes naturlig på endene av krystallet, noe som skaper et elektrisk potensial. Hvit kvarts har ingen kjemiske egenskaper som skiller seg fra de andre varianter av kvarts.

Metafysiske egenskaper av White Quartz

Hvit kvarts er ofte brukt i metafysiske og åndelige programmer. Klarere steiner av hvit kvarts har en mer maskulin og projektiv energi, mens de mer opake steiner har en mer feminin, mottakelig energi. De mest ugjennomsiktige hvite kvarts steiner er noen ganger referert til som "snø kvarts." Utøvere av krystall healing si hvit kvarts har evnen til å motta, lagre og overføre mange typer åndelig energi, og det er ofte brukt som en meditasjon hjelpemiddel på grunn av dette. Den har en reputaiton for evnen til å aktivere Crown Chakra, fremme konsentrasjon, klarhet i sinnet og fokus. Hvit kvarts min også bidra til å stimulere sunn funksjon av pineal og hypofysen.

Mytiske og Symbolske Properties av White Quartz

Gamle lærde som Plinius den eldre så hvit kvarts som en form av is skapt av gudene til å forbli permanent frosset. Utøvere av Magick refererer ofte til hvit kvarts som "Frozen Light" eller "Ice of Eternity", og utøvere bruker det ofte under økter som krever psykisk klarhet --- for eksempel under tarot kort opplesninger. Hvit kvarts er også forbundet med erkeengelen Rafael.

Hobbyer for visse personlighetstyper

Hobbyer for visse personlighetstyper


Den Keirsey Temperament Theory ble utviklet av en pedagogisk psykolog ved navn David Keirsey. Han identifiserte fire hovedpersonlighets temperamenter som har sine egne egenskaper, atferd, preferanser og tendenser. Identifisere temperament kan være nyttig for å bestemme hva slags karriere vil passe deg og hvordan du opptrer i relasjoner. Hver temperament kan være tilbøyelig til et bestemt sett av hobbyer basert på disse personlighetstrekk også.

Guardians

Guardians er praktiske og hardt arbeidende mennesker som tar sitt ansvar på alvor. De oppriktig liker å jobbe for å få ting til å kjøre jevnt, og kan finnes frivillig arbeid på fritiden. Dette feeds også deres ønske om å forbli produktiv. Guardians elsker å tilegne seg kunnskap som kan anvendes på en praktisk måte. De kan plukke opp en hobby som snekring hvis det kan brukes til hjemme-forbedringsprosjekter. Hvis de har en kunstnerisk strek, kan de velge en hobby som fotografi fordi de ville nyte de tekniske aspektene. Modellbygging og kryssord kan også appellere til dem.

Artisan

Håndverkere er morsom og kreative individer som liker å dyrke sine talenter og kan forventes å ha en naturlig tilbøyelighet for kunst. Disse personene kan nyte hobbyer innenfor billedkunst, som tegning, maleri, skulptur eller mote design. Det er også naturlig for dem å bli involvert i scenekunsten, og de kan ta opp musikk, komposisjon og teater som hobbyer. For de mindre kunstnerisk tilbøyelig håndverkere, mulige hobbyer omfatter matlaging, debatt eller botanikk.

Idealist

Idealister er fokusert på forbedring i seg selv og verden for øvrig. De er på en søken etter dypere mening, og når de finner det seg selv at de blir drevet til å uttrykke det. Idealister kan nyte lesing og bli trukket til psykologi, romaner eller sosial rettferdighet. Mange kan utforske skriving, design, kunst, musikk eller dans. Noen idealister kan være visjonære og healere og bli tiltrukket av hobbyer som yoga, massasje eller tarot-kort leser.

Rasjonell

Rationals er logiske problemløsere som kan være genial til tider og har en forståelse for teknologi. Studerer elektronikk og mekanikk kan være faktiske hobbyer de gjør for moro skyld, noe som resulterer i å arbeide på sine egne datamaskiner og biler. Disse personene liker å få teoretisk og praktisk kunnskap, samt å gjøre små oppfinnelser og fiksing og triksing. De kan elske oppgaver som Sudoku eller Tetris, rett og slett fordi de liker den mentale øvelsen.

Aktiviteter som hjelper barn å lære sunn praksis

Aktiviteter som hjelper barn å lære sunn praksis


Aktiviteter som hjelper barn lærer sunn praksis er viktig på grunn av antall mat fristelser presentert i media, blant annet TV-reklame, magasiner og aviser. Barn er utsatt for mange usunn mat bilder og valg hver dag. Sunn praksis lært gjennom aktiviteter vil hjelpe barna til å lage sunn mat valg hele livet. De kan finne flere helsetjenester på nettet.

Food Pyramid

På Kids Health nettsted, kan barna utforske Food Guide Pyramid. Denne aktiviteten lærer barna om de viktige matvaregrupper som trengs i å spise sunt. Barn klikk på pyramidens farger for å lære om mat grupper som korn, grønnsaker, frukt, oljer, meieriprodukter, kjøtt og bønner. De kan ta en quiz på mat grupper og skrive ut en mat guide.

Scavenger Hunt

The American Heart Association nettstedet tilbyr en morsom aktivitet for barn kalt Healthy Challenge Scavenger Hunt. Spillere utvikle en liste over sunne aktiviteter; etter en spiller fullfører hver aktivitet, krysser han det av listen, og går videre til neste sunn aktivitet. For eksempel, kan listen lede spilleren til å berøre en tube med tannkrem eller peke på en sunn matbit eller hermetikk. En forelder eller lærer kan styre gatefeier jakten, ved hjelp av en stoppeklokke til annen spillerne.

Flash Cards

Min Nutrition Flash Cards er et annet helse aktivitet tilgjengelig på American Heart Association nettstedet. Denne aktiviteten introduserer barn til viktige mat komponenter som protein, kalsium, fiber, fett, transfett og natrium. Barn kan lære disse ernæringsmessige ord hvor som helst de kan bruke flash-kort.

Kroppens funksjoner

Hvordan kroppen fungerer Scavenger Hunt, en aktivitet på Kids Health nettsted, hjelper barn å lære om deler og funksjoner i kroppen. For eksempel, spør nettstedet spillerne om hvordan fordøyelsessystemet fungerer og hvor mange muskler er i kroppen. Spillere kan svare på spørsmålene om og om igjen helt til de mestrer informasjonen.

Slik praksis Daglig meditasjon

Slik praksis Daglig meditasjon


Meditasjon betyr forskjellige ting for forskjellige personer. For noen innebærer det chanting eller bønn. Til andre, er det rett og slett en tid til å sitte stille og reflektere. Det krever ikke et bestemt sett av religiøse overbevisninger eller et foreskrevet ideologi. Den grunnleggende praksis med meditasjon har dyptgripende helsemessige fordeler som kan praktiseres av alle i alle kulturell eller religiøs bakgrunn. Følge disse enkle trinnene daglig bidrar til å lindre stress og dyrke indre fred.

Bruksanvisning

Finn et stille og fredelig sted. Dette trenger ikke være en hemmelighet eller hellig sted. Den trenger bare å være et område hvor du kan tilbringe noen minutter uforstyrret. Dette stedet kan være på soverommet, hagen din, under et tre i en park eller selv alene på kontoret. Velg et sted hvor du kan trekke deg tilbake daglig for meditasjon. Hvis det er nødvendig, la andre vite at du trenger litt tid alene.

Sitt i en behagelig stilling. Dette kan være i en stol eller på en benk i parken, en pute eller enda bakken. Mens mange er behagelig å sitte i en tradisjonell lotus, eller enkle krysset-legged, posisjon, dette er ikke nødvendig for meditasjon. Komfort er nøkkelen. Det er også nyttig å sette en timer for 10 til 20 minutter, eller den tiden du har tilgjengelig. Dette gjør at du kan fokusere helt på meditasjon uten å bekymre tidsplanen.

Lukk øynene, og begynner å tømme tankene. Det er viktig å gi slipp på alle tanker og bekymringer. Minn deg selv om at alle dine problemer kan vente for en kort stund. Som du legger merke til ulike tanker begynner å sakte krype inn eller bare pop i tankene dine plutselig, la dem gå. Omdirigere oppmerksomheten til enten lyden av pusten din, eller til en fredelig mentalt bilde. Du kan forestille deg å ligge på en strand eller i en eng eller flytende på en svak bølge. Bruk noen fredelige image som fungerer for deg.

Praksis pusteøvelser. Dyp pusting bidrar til å slappe kroppen og roe sinnet. Prøv denne enkle yoga pusteteknikk. Sitt opp komfortabelt. Plasser hendene enten på fanget eller i bønn posisjon. Litt constrict musklene i halsen når du puster inn. Pusten bør foreta en myk hvesende lyd. Pust sakte, først avslappende brystet, deretter klemme magemusklene tilbake mot ryggraden. Pust inn sakte, først fylle magen som en ballong, deretter utvide brystet. Gjenta dette fullt yogisk pust, kjent som ujjayi, for 20 pust eller mer.

Ta med meditasjon til en avslutning. Tilbake pusten din til det normale. Begynn å forsiktig vrikke fingrene og tærne, deretter begynne å bevege musklene i bena. Til slutt, åpne øynene, og bringe din oppmerksomhet tilbake til nåtiden. Du er nå klar til å takle dagen. Øv meditasjon daglig, fortrinnsvis til samme tid hver dag for maksimalt utbytte. En artikkel i Psychology Today påpeker at regelmessig meditasjon bidrar til å redusere de negative effektene av stress, mild depresjon og angst.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å roe sinnet ditt, foreslår Yoga Journal chan lyden "om" enten stille eller stille til deg selv. Sakte gjenta "om" hele meditasjon, og fokus innover for å dyrke fred.
  • For morgen eller dagtid meditasjon, unngå liggende eller liggende, som kan føre til at du sovner.

Øvelser for voksen kort sikt minne

Øvelser for voksen kort sikt minne


Les følgende brev til deg selv i tre sekunder, deretter umiddelbart lukke øynene og skrive ned så mye som du husker: BHSJLIDKN O. Sjekk og se hvor godt du gjorde. Jo flere bokstaver du husker, jo bedre kort sikt minne. Korttidsminne er hjernens måte å midlertidig lagring og håndtering av informasjon. Det er nøkkelen til læring, resonnement og forstå ting. Hvis du ønsker å forbedre din korttidsminne, praksis.

Brain Workout

Ditt sinn er en muskel; akkurat som du ville trene og trene for å bygge ben, bryst og arm muskler, må du trene hjernen din til å forbedre sine evner. Du kan forbedre hver funksjon av hjernen (inkludert din korttidshukommelse) ved ganske enkelt å trene hjernen din. Øvelser for hjernen din inkluderer gjør kryssord og hjernetrimmere. Kjøp dagens avis; de fleste har oppgaver og du kan arbeide hjernen din ut bare ved å lese nyhetsartikler på dagen. I tillegg til dette, kan du prøve å ta en klasse i et fag som interesserer deg eller lære et nytt strategispill (som sjakk). Læring engasjerer korttidsminne fordi du trenger for å holde informasjon som er lagret i hodet ditt lenge nok for deg å behandle den. Jo mer du presse deg selv til å lære, jo sterkere ditt korttidsminne bli.

Pugg Mneumonics

Mneumoics er en måte å memorere informasjon ved å tilordne den informasjonen et ord eller en setning som er lettere å huske enn selve informasjonen. Du kan opprette mneumonics å forbedre din generelle korttidsminne; i hovedsak, de hukommelses fungerer som en minnetekst.

Et klassisk eksempel er å prøve å huske hver av planetene i solsystemet. "My Very Educated Mother nettopp sendt oss Ni pizza" var en vanlig mnemomic for Solar System (minst når Pluto fortsatt var en planet); den første bokstaven i hvert ord representerte den første bokstaven i hvert av de ni planeter.

Anta at du prøvde å huske på følgende gruppe av bokstaver: HJWTWOIHE H. Du kan lage en setning ved hjelp av den første bokstaven i gruppen for å danne den første bokstaven i hvert ord i setningen. Ett eksempel kan være "Hans Joke var den verste jeg noensinne hadde hørt."

Innstudering og praksis

For å forbedre din hukommelse, kan du også øve og øve med ulike lister og uttrykk og teste deg selv for å se hvor mye du husker. Lag en liste over flere tilfeldige ord eller setninger. Se på listen etter en viss tidsperiode. Mens du ser på listen, kan du lese det til deg selv om og om igjen. Når den innstilte tidsperiode, ta en ny ark og prøve å skrive ned alt du husker. Hold styr på hvor godt du gjorde og gjenta øvelsen. Holde fokus og være positive. Hold oversikt over dine resultater, og du vil begynne å se fremgang.

Slik praksis Good Sleep Hygiene

Gjør søvn til en prioritet er ikke lett, spesielt hvis du har vært å neglisjere det i lang tid. Denne artikkelen vil forsøke å hjelpe deg med å utvikle sunne vaner som ikke bare kan påvirke din fysiske velvære, men din emosjonelle helse, kosthold og fitness også.

Bruksanvisning

•  Når du er lei, trenger du ikke føler for å gjøre noe. Nå er tiden inne for å stoppe at usunn mønster. Gode ​​søvnvaner starte med menneskene rundt deg, så sett og holde en sengetid for alle at du kan leve med.

Hvis du har barn, kan det hende du har hørt, "sove når babyen sover." Dette er hva du vil gjøre. Sette barna til sengs og deretter 30 til 60 minutter etter, sette deg til sengs. Lag deres sengetid tidlig nok, selv om de kan klage, slik at du kan passe litt "meg" tid i.

Hvis du våkner i løpet av natten, øve dyp pusting av inhalering gjennom nesen og pust ut gjennom munnen i minst 10 langsomme teller. Legg hånden på magen din, slik at du kan føle deg selv puster skikkelig. Også praksis tømme tankene eller la det stå tomt. Hvis du ikke kan tømme tankene, holde en bekymring journal ved sengen. Skriv ned de elementene som plager deg og sette den til å hvile. Gjør dette enten før du pensjonere eller hvis du våkner opp midt på natten. Du kan også ta denne gangen å be og reflektere før du sovner.

Ditt daglige kosthold kan også ha en innvirkning på hva slags søvn du vil få om natten. Kutt ut koffein minst 6 til 10 timer før sengetid. Innse at hvis du går til sengs på 10:00, som betyr at du må stoppe koffein utpå formiddagen. Ikke spis for to timer før du går til sengs. Planlegger å spise i løpet av dagen, spesielt først i morgen, slik at du ikke er sulten senere. Definitivt unngå alkohol rett før sengetid. Selv om et glass vin kan gjøre deg søvnig i starten, kan det føre til at du våkner senere. Har du ikke et stort måltid eller mye fiber rett før sengetid, da dette kan føre til dårlig fordøyelse, som vil holde deg våken.

Øvelse eller bare rett og slett flytte i løpet av dagen. Dette vil bringe på det "gode sliten" følelse. Prøv ikke å trene like før sengetid med mindre det er strekk eller yoga.

Hvis du har problemer med å sovne, sørge for at rommet har en temperatur du liker, det er mørkt og myk musikk spilles. Hold ut alle distraksjoner, spesielt kjæledyr, som kan holde deg våken. Hvis du co-sove med familien, innser at dette kan kutte ned på kvaliteten på søvnen din. Se på separate senger og soverom som en mulighet.

Lek litt med timeplanen din litt til du finner en sengetid og våkne tid som passer deg og din familie. I helgene, kanskje du kan presse begge tilbake en time eller to.

Hold dagtid naps (for voksne) til 20 minutter. Selv om du kanskje ikke føler det, dette er bare nok til å oppdatere ditt sinn og kropp, og takle stress av dagen.

Oppretthold gode støttesystemer. Snakk med venner, familie, fagfolk, kolleger eller prester som trengs. Dette vil kutte ned på natt bekymringer og stress. En følelse av velvære gjør underverker for en god søvn.

Ikke jobbe minst to timer før sengetid, hvis mulig. Dette vil lette kroppen i søvn. Plan på lesing, dusjing, spille spill med familien, snakker eller ser på TV. Slå av TV-en i minst 30 minutter før sengetid.

Gi deg selv tillatelse til å hvile og ta vare på deg selv. Innse at hvis du ikke er godt, kan du ikke hjelpe noen andre. Å få søvn er viktig å holde seg frisk og styre livet ditt.

Har barn gjøre lekser så snart som mulig etter skolen slik at du ikke sliter med det helt fram til sengetid, da dette vil ta bort fra søvn og søvnkvalitet for alle.

Slå av datamaskinen om natten slik at du ikke blir fristet til å bruke den hvis du våkner.

Tips og advarsler

  • Få en madrass du virkelig føler deg komfortabel med. Det er verdt investeringen.
  • Ha en ren, stille, mørkt og noe privat sted å sove hver natt.
  • Konsultere legen din dersom dine søvnproblemer vare lenger enn en måned eller to.
  • Ikke stol på medisiner for å hjelpe deg å sove. Selv om disse kan hjelpe på kort sikt, vil de ikke lære sunne vaner, og kan miste effektivitet over tid.

Mellommenneskelig kommunikasjon i sykepleie: Teori og praksis

Forstå mellommenneskelig kommunikasjon teori og praksis er spesielt viktig for sykepleiere i sine verbale og nonverbale interaksjoner. Valg av ord, grad av lyden, sats på tale, tone, mimikk, holdning og følelser alle påvirke måten en melding er mottatt og tolket. Disse karakteristikkene av den leverte meldingen kan også påvirke tilbakemeldinger mottakeren kan gi. De grunnleggende ferdigheter i mellommenneskelig kommunikasjon for sykepleiere omfatter lytting, spørrende, oppmuntrende / forsterkende, gi informasjon, svare og trøst / betryggende.

Basic Elements of Communication

En avsender, mottaker, budskap og kanal er de grunnleggende elementene i kommunikasjon. Tolkningen av meldingen mottas, avhenger av naturen og samspillet mellom disse fire elementer. Sendere og mottar bringe sine personlige bakgrunn til koding, dekoding og tolkning av meldinger sendt og mottatt.

Mellommenneskelig kommunikasjon

Mellommenneskelig kommunikasjon innebærer muntlige, skriftlige og ikke-verbale metoder, men oftere refererer til ansikt-til-ansikt kommunikasjon transaksjoner som involverer et lite antall deltakere i umiddelbar nærhet. De fleste av de menneskelige sanser tjene som kommunikasjonskanaler for verbal og ikke-verbal kommunikasjon, og det er umiddelbar tilbakemelding.

Faktorer som påvirker kommunikasjon

Psykologiske og sosiale sammenhenger til sendere og mottakere påvirke hva de sier og hvordan de reagerer på det som blir sagt. I en mellommenneskelig kommunikasjon transaksjon, sykepleiere bringe sine behov, verdier, personligheter og begjær til kommunikasjon transaksjonen. Prøver å vise faglig innhold fra pasientens perspektiv. Husk at betydninger for ulike mennesker og variere som personligheter, sammenhenger og språk variere

Effektive Meldinger

Det er ikke nok å ønske å kommunisere. For å være effektive, kan en sykepleier må være tydelig, enkel, kort og direkte. Gi konkrete eksempler og demonstrasjoner, og gjenta på forskjellige måter. Mottakeren skal vite hva det er du ønsker å kommunisere og bør forstå hvorfor, når, hvordan, hvem og hvor.

Barrierer for effektiv kommunikasjon

Alt som forvrenger den tiltenkte melding kan kalles støy som forhindrer mottageren fra å tolke på den tilsiktede måte. Fysiske eller psykiske barrierer kan hindre en pasient fra å forstå en sykepleier eller svarer på en forespørsel. Prøv å forstå verbale signaler som ansiktsuttrykk, øyebevegelser, håndbevegelser, kroppsholdning og ukontrollerte reaksjoner som for eksempel puls og åndedrett priser. I potensielle konfliktsituasjoner, unngå forhastede, ubehagelige retorts. Føle med andre og tenke nøye før du sier noe som potensielt kan føre til konflikter.

Effektiv lytting

Prøver ikke å være en passiv lytter. Konsentrere seg. Delta på ord, tone, nivå av lyden, stillhet, følelser og holdninger. Unngå avbrudd og dom. Av og gjenta eller omskrive hva som ble sagt for å sikre forståelse, og oppmuntre den som snakker med nikk eller verbale signaler.

Breaking Bad News

Vurdere relevante etiske og moralske spørsmål. Rådfør deg med institusjonens skriftlig policy og retningslinjer for å kommunisere sensitiv informasjon for ulike situasjoner. Husk at pasienter og deres kjære er medmennesker. Unngå å gi dårlige nyheter på telefon.

HLR og førstehjelp kort

HLR og førstehjelp kort


HLR og førstehjelp kortene er gitt etter at søkeren har fullført ca fire timer med hands-on HLR eller opplæring i førstehjelp. De fleste av HLR og førstehjelp kurs blir undervist av sykepleiere og helsepersonell, etter retningslinjene i det amerikanske Røde Kors og American Heart Association. HLR og førstehjelp sertifisering kort er nødvendig av mange skolesystemer, statlige etater, offentlige etater, barnevernsarbeidere, sykehuspersonell, politi, tannleger, og terapeuter.

CPR-kort

The American Heart Association HLR kurset krever deltakerne til å delta på tre timer med HLR trening. Kurset lærer de livreddende ferdigheter som trengs for nødhjelp, inkludert respirasjonsstans, hjertestans, og choking. Deltakerne lærer hvordan du fjerner luftveiene, redning puste, og brystkompresjon. Etter demonstrere evnen til å utføre HLR på en instruksjons dummy, får deltakeren en sertifisert CPR-kort, signert av instruktøren. HLR-kortet er aktiv i to år og deretter må fornyes. Mange helse og barnepass etater krever fornyelse hvert år.

HLR og AED-kort

HLR og automatisert ekstern defibrillator (AED) kort utstedt av American Heart Association krever at søkeren fullføre fire timer med HLR trening og AED trening. Kurset lærer alle HLR ferdigheter fra grunnleggende HLR kurs og AED. HLR og AED kortet er utstedt etter hands-on HLR og AED praksis, lære de delene av en AED, og ​​en ferdighetstest gitt av instruktøren. HLR og AED kortet er effektiv i to år.

Grunnleggende livredning kort

Den grunnleggende livredning kortet krever fire timer med ferdighetstrening. Sertifiseringen Kurset dekker HLR, AED, rednings scenarier, munn barriere enheter, bag ventil maske bruk, og en skriftlig eksamen. Sertifiseringen kortet Tittelen er HLR og AED Plus. Kortet er effektive i to år.

Pediatric First Aid-kort

Den pediatriske førstehjelp kort kreves av arbeidsgivere og offentlige helsemyndigheter som arbeider med barn. Den pediatriske førstehjelpskurs er fire timer med førstehjelpskunnskaper som kan bety forskjellen på liv og død hos barn. Kurset legger vekt på: sikkerhet og forebygge skader, kontrollere blødning, bruke bandasjer, gift og allergiske reaksjoner, sjokk, beslag, benbrudd og akuttmedisinsk kontaktinformasjon. Den førstehjelp kortet er utstedt etter deltakeren viser alle aspekter av førstehjelpsbehandling.

Grunnleggende førstehjelp kort

Den grunnleggende førstehjelp kortet er en fire-timers kurs som lærer livreddende ferdigheter for både voksne og barn. Kurset omfatter de ferdighetene som trengs for å gjenkjenne hjerteinfarkt, problemer med å puste, diabetiske reaksjoner, forstuinger og beinbrudd, brannsår, choking, ved hjelp av et adrenalin penn for allergiske reaksjoner, blødning, insektbitt, og forgiftninger. Den grunnleggende førstehjelp kort er gitt til deltakere som demonstrere førstehjelp ferdigheter til instruktøren. Den grunnleggende førstehjelp kortet er effektiv i to år.

Beware Uakseptabelt HLR og førstehjelp kort

Være sikker på reglene om førstehjelp og HLR trening når arbeidsgivere, statlige etater, statlige organer, og skolesystemer krever sertifisering i HLR og førstehjelp. Kurs etter retningslinjene til American Heart Association eller amerikanske Røde Kors er den mest akseptable for alle arbeidsgivere.

Vokt dere for selskaper som tilbyr HLR og førstehjelp kort med nettbaserte kurs eller e-kurs som bare krever en halv time med trening. Disse HLR og førstehjelp kortene er vanligvis ikke akseptert av arbeidsgivere, skolesystemer, og andre helseinstitusjoner. Når du er i tvil, sjekk med arbeidsgiver for nødvendig HLR og førstehjelp kort forskrifter.

Slik praksis Mindfulness meditasjon

Slik praksis Mindfulness meditasjon


Mindfulness meditasjon er en teknikk noen 2500 år gammel, undervist av Buddha selv. Utøvere søke å oppnå og deretter opprettholde en rolig følelse av selvbevissthet, noe som åpner for en objektiv syn på sine tanker, følelser og selvbilde. Det er fortsatt praktiseres av mange millioner i dag som et middel for å bekjempe stress og fremme personlig åndelig vekst.

Bruksanvisning

Oppnå Self-Awareness Through Mindfulness meditasjon

•  Velg et rolig sted. Blokkere ut så mye lys som mulig.

Sett deg ved hjelp av riktig holdning. Sitt på gulvet, bretter bena slik at knærne berører gulvet, fold hendene like under navlen og holde ryggen rett å maksimere energistrømmen gjennom kroppen din.

Rett blikket nedover. Ikke stirr: bare la øynene holde en myk fokus. Konsentrer deg om plassen noen få inches foran nesen din.

Pust inn og ut, inn og ut. Standard en rytme. Øv betale oppmerksomhet til hvordan luften føles når det fyller lungene dine, og måten det føles som de kommer ut kroppen din. Gjenta til du oppnår en tilstand av våken ro.

Prøv å ikke tenke. Hvis tanker pop inn i hodet ditt, bare la dem fizzle ut. Spesielt unngå å tenke på stress-induserende emner eller ting som du har sterke følelser om.

Konsentrer deg om pusten din. Målet med mindfulness meditasjon er rett og slett å bli klar over selv gjennom ikke-bevissthet om alt, men selv. Dens primære teknikken er rett og slett å fokusere på noe annet enn å puste: inn og ut, inn og ut.

Hold øktene korte, spesielt i begynnelsen. Start med 10 til 20 minutter av gangen er anbefalt.

Praksis så ofte som mulig. Meditere så mange ganger per dag som du muligens kan, holde økter mellom 10 og 20 minutter.

Finn likesinnede mennesker i din by eller tettsted. Sjekk for å se om det er et samfunn eller forening spesielt for mindfulness meditasjon nær deg. Meditasjon er mest effektiv når det blir en livsstil, ikke bare en inaktiv praksis brukes isolert.

Lær mer om mindfulness meditasjon på Shambhala Sun nettsted (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Mindfulness meditasjon innebærer ingen kostnader, med mindre du ønsker profesjonell instruksjon. Lessons er generelt moderat i pris, avhengig av instruktør og sentrum.
  • Meditasjon kan være rolig og avslappende, og det kan redusere stress og fremme psykisk helse, men det bør ikke brukes som en erstatning for medisinsk behandling. Hvis du har en depresjon, selvmordstanker, angst eller panikkanfall, snakke med en mental helse profesjonell.

Tegn og symptomer på kort sikt minne tap

Tegn og symptomer på kort sikt minne tap


Vanskeligheten i å diagnostisere korttids hukommelsestap stammer fra den rekke symptomer som kan karakterisere, men kan også være en indikasjon på en rekke andre hjernelidelser. I tillegg, tap av minne er en naturlig del av aldringsprosessen. Imidlertid, hukommelsestap, i motsetning til bare å bli eldre, er en lidelse hvor en person har en hurtig eller plutselig tap av hukommelse som et resultat av en nevrologisk forstyrrelse, sykdom eller tilstand.

Trauma, sykdom eller lidelse

Psykiske traumer, hjernesykdom, Alzheimers, rusmisbruk, angst og depresjon er alle årsaker til kort sikt minne tap. En plutselig forverring i kort sikt minne tap betyr vanligvis at en person har utviklet en sykdom. For eksempel kan de som plutselig behov for å stille det samme spørsmålet flere ganger i en samtale være lider av Alzheimers, så kort sikt minne tap er en av de viktigste symptomene. Mange ganger er et trauma, sykdom eller forstyrrelse fulgt av en plutselig forandring emosjonell også.

Trouble innlæring av nytt materiale

Den mest fremtredende av kortsiktige minnet tap er manglende evne til å lære nytt materiale. Fordi hjernen lagrer ny informasjon enten på kort sikt eller lang sikt minne, er informasjon som er lagret på kort sikt minne svekket med kort sikt minne tap. Som et resultat, kan en person ha kort sikt minne tap som en langsiktig problem eller som et kortsiktig problem. Kort sikt minne tap er en plutselig og dramatisk tap på evne. For eksempel kan en person plutselig glemme hvordan han kom til det stedet som han for tiden befinner seg i.

Typene tap

Diagnostisering kort sikt minne tap innebærer å skille mellom tre typer hukommelsestap: kort sikt erindring tap, langsiktig (nyere) tap og lang sikt (ekstern) tap. Et eksempel på kort sikt erindring ville være å se et telefonnummer og deretter slå nummeret umiddelbart etter å ha lest den. Dette innebærer en rask memorization i noen minutter. Lang sikt (nyeste) minne omfatter ting som hva du spiste til frokost eller hvem du snakket med på telefonen i går. Lang sikt (ekstern) refererer til avstanden fortiden, for eksempel hvem du gift, hvor du bodde eller hva jobber du tidligere har hatt. Kort sikt minne tap omfatter både langsiktige (nyere) tap og kort sikt erindring tap. Lang sikt (ekstern) tap er symptomatisk for langsiktig hukommelsestap.

Andre tegn

Andre tegn på kort sikt minne tap inkluderer disse: gjenta de samme historiene i samme samtale, glemme hvordan du gjør ting som du har gjort mange ganger før, problemer med å gjøre valg og problemer håndtering av penger. Dette er symptomer som ikke er en normal del av aldringsprosessen, og representerer en forverring av korttidsminne hjernens funksjon. Et legebesøk kan gi mer informasjon og visning for å avgjøre om de fysiske delene av hjernen er faktisk rivende kort sikt minne tap.

Hvordan erstatte Aetna kort

Aetna gir helseforsikring alternativer til et bredt spekter av mennesker, inkludert enkeltpersoner, ansatte og studenter. Hver Aetna medlem mottar et kort for å bruke som en referanse til det medlemmet spesifikke Aetna konto. Aetna gir medisinske og tannmedlemskort. Når du mister din lege eller tannlege Aetna kortet, gir Aetna også medlemmer med to måter å få en erstatning. Bestill kortet gjennom Aetna kundeservice via telefon eller online.

Hvordan erstatte Aetna kort

Bestill per telefon

•  Gå til Aetna "medlemsservice" Web-side.

•  Klikk på "Medical" eller "Dental" på tittellinjen, eller den hvite plusstegnet med oransje bakgrunn symbolet på enden av baren, å åpne opp kontaktinformasjonen skjerm som matcher den typen kort som du trenger.

Ring nummeret som er oppgitt på skjermen og spør en Aetna representant for å få hjelp med å bestille et nytt kort. Gi Aetna medlem identifikasjonsnummer eller personnummer for medlemmet kortet du erstatter - du, din ektefelle eller avhengig slik som barn - og din kontaktinformasjon når du blir bedt.

Vent til kortet ditt å ankomme eller for en Aetna representant til å kontakte deg ber om tilleggsinformasjon.

Bestill Online

Naviger til Aetna "be om et nytt ID-kort" Web-side.

Skriv inn navnet - etternavn, fornavn og mellomnavn initial - at Aetna har på filen for medlemmet kortet du erstatter.

•  Plukk fødselen måned og dag for medlemmet i rullegardin feltene, og skriv deretter inn den firesifrede fødselsår.

8. Gi medlemmet identifikasjonsnummer eller personnummer og velg deretter hvilken type kort - "Medical" eller "Dental" - fra rullegardinmenyen.

9. Velg alternativet for erstatningskort for alle dine familiemedlemmer eller for bestemte personer og klikk "Fortsett".

Fyll ut din kontaktinformasjon - e-post, adresse og telefonnummer på dagtid - på siden som åpnes, og klikk "Fortsett" igjen. Hvis du ber om kortene for bestemte personer, oppgir hver persons navn og medlems ID eller Social Security-nummer, skriv inn din informasjon og klikk "Fortsett".

Les ansvarsfraskrivelsen om Aetna Internett innleveringer og klikk deretter på "Fortsett" for å fullføre forespørselen.

Vent til kortet ditt å ankomme eller for en Aetna representant for å ringe å be om ytterligere detaljer.

Hint

  • Hvis du valgte en ny lege eller tannlege gjennom Aetna, ikke bekymre deg om du bestiller et nytt kort - Aetna vil automatisk sende et kort til deg.

Kort Gut Syndrome i Preemies

Kort Gut Syndrome i Preemies


Kort tarm syndrom, også kalt "Short Gut Syndrome", er spesielt farlig når det påvirker premature selv om det også påvirker voksne, for eksempel de med Crohns sykdom. Kort tarm syndrom er en lidelse som hindrer babyer fra absorbere nok næringsstoffer gjennom tarmen. Hos premature babyer, er det generelt et sekundært resultat av en gastrointestinal sykdom kalt nekrotiserende enterokolitt. Nekrotiserende enterokolitt er en tilstand forårsaket av blod begrensning til tarmene. Nekrotiserende enterokolitt og den resulterende Kort tarm syndrom rammer én til fem prosent av alle premature nyfødte.

Årsak

Nekrotiserende enterokolitt, noe som betyr betyr "død av de små og store kolon," oppstår når blodtilførselen til barnets tarm er begrenset mens han er i mors liv. En begrenset blodtilførsel vil føre til tarmslimhinnen til å dø. Hvorfor blod er spesielt begrenset fra tarmen hos premature babyer er ukjent. Dødt vev er kirurgisk fjernet kirurgisk kort tid etter at barnet er født, noe som resulterer i kort tarm syndrom hvis en betydelig mengde av tarmen må fjernes. Kort tarm syndrom kan også være en medfødt tilstand som babyer er født med, selv om dette er ganske sjelden.

Symptomer

Symptomer på kort tarm syndrom inkluderer væskeretensjon, eller ødem, diaré, oppblåsthet, oppkast, blodig avføring, magesmerter, tretthet og vekttap. Flertallet av protein og karbohydrater er absorbert i tynntarmen. Til syvende og sist, vil manglende evne til en prematur baby er liten og tykktarmen til å absorbere næringsstoffer føre henne til å bli underernært. Dette er en alvorlig konsekvens av kort tarm-syndrom, noe som resulterer i veksthemming, anemi, dehydrering og økt risiko for infeksjon.

Diagnose

En x-ray kan avgjøre om en baby er plaget med kort tarm-syndrom. Gass mønstre i tarmen er synlige i x-ray, og en lege kan avgjøre om de er unormale eller om det er hull i tarmen. Målinger av babyens mage er også tatt, for å holde styr på oppblåsthet. En kirurg kan også trekke tarmvæske ved hjelp av en nål for å bestemme hvor det er et overskudd av bakteriene, og blodprøver kan kontrolleres for bakterier, så vel.

Behandling

Kort tarm syndrom krever total parenteral ernæring, som er en balansert intravenøs eller oral flytende diett som gir nødvendige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, og fremmer veksten av gode bakterier i tarmen. En lege kan anbefale nasogastrisk drenering, hvor et rør er satt inn gjennom nesen ned i magen for å fjerne overskudd av væske og luft. Antibiotika kan være nødvendig hvis det er et overskudd av skadelige bakterier i babyens mage og tarm.

Prognose

Babyer som lider Kort tarm syndrom vil kreve langsiktig omsorg og oppfølging, spesielt når det kommer til kosthold og ernæring. Som babyer med kort tarm-syndrom vokse, må deres dietter justeres for å sikre en balansert absorpsjon av fett, proteiner, karbohydrater og næringsstoffer. En kompleks og godt overvåket administrering av vitaminer er også nødvendig for å sikre barnet vokser på riktig måte. Med forsiktig fôring og overvåking, kan premature babyer med kort tarm-syndrom vokse til friske voksne.

Fixing Kort lutealfase grunn Breastfeeding

Fixing Kort lutealfase grunn Breastfeeding


Hvis du prøver å bli gravid og ammer, kan fruktbarheten være et problem. Amming øker prolaktin og andre hormonnivåer som kan hemme eggløsning. Hvordan amming påvirker en kvinnes fruktbarhet varierer fra person til person.

Betydning

Ifølge Judith Lauwers og Anna Swisher, medforfattere av "Rådgiving en mor som ammer," lengden av infertilitet er knyttet til frekvens, intervaller, nighttime feedings og matmangel tilskudd. Når eggløsning avkastning, en kort lutealfase - et tidsrom på 10 dager eller mindre mellom eggløsning og menstruasjon - kan forekomme.

Nighttime Avvenning

Hvor lang tid mellom natte feedings bør være rundt seks timer og er ofte gjort når foreldre og barn kan kommunisere.

Distraksjon

Hvis ungdom breastfeeds når de kjeder seg, kan distraksjoner være nyttig. Lese bøker, spille spill og spise en matbit blir distrahert av å bidra til å forlenge tiden mellom breastfeedings.

Introduser Mat

Begynne å introdusere sunn mat til ammingen barnet. Unngå høy risiko allergi mat og følge matvaresikkerhetstips. Morsmelk fortsetter å tilby den beste ernæring for barnet utover et år gammel.

Betraktninger

Avvenning for å øke fruktbarheten bør gjøres gradvis for å lette overgangen. Prøv ett forslag om gangen; hvis fruktbarhet ikke returnerer, legge til en annen. Snakk med en amming konsulent hvis du har flere spørsmål.

Tips om å arbeide med babyer med korte perioder

Tips om å arbeide med babyer med korte perioder


En baby med en kort oppmerksomheten span kan få lett distrahert, men oppmuntre barnet til å utvikle seg i sin egen fart kan forhindre raserianfall. Avhengig av barnets alder, kan alderstilpassede leker bidra med sin leting. Hvis barnet virker stadig motet med lek, ta kontakt med barnelege om Attention Deficit Hyperactivity Disorder, anbefaler Fisher Price.

Leker

Babyer vil ikke kreve mer enn to leker på en gang, antyder MayoClinic.com. Tilbyr også mange leker kan begeistre og frustrere din baby. Svarte og hvite objekter kan holde babyens oppmerksomhet span til han er seks måneder gammel. Etter seks måneder, vil fargerike leker, musikalske leker og plastboller engasjere barnet mer. Spille med barnet ditt kan bidra til å oppmuntre holde ham fokusert.

Rutine

Velge når du leke med barnet ditt kan bidra til å holde hennes oppmerksomhet. Å være sliten, masete eller sulten kan resultere i en uvillig baby. Spille beroligende musikk under spill kan holde miljøet rolig. Viser barnet ditt hvordan du bruker leker på forskjellige måter kan også tiltrekke seg babyen. For eksempel kan barnet bli lei av å stable blokker. Putting blokker i en boks kan bli et nytt spill.

La babyen Lead

Etter babyens bly vil fortelle deg hva hun liker mest. Noen babyer liker å spille med bare én favoritt leketøy. Distraherende babyen din med en annen leke kan få henne til å stille ut. Hvis barnet ditt bestemmer hun ønsker å sette en ball i munnen i stedet for å rulle den til deg, la henne dette alternativet.

Over Stimulering

Babyer får overstimulert raskt. Putting nye leker i babyens miljø kan føre ham til å bli overveldet. Vi presenterer ett leketøy i uken kan tillate barnet å bli kjent med og fokusert på objektet. Hvis babyen snur seg bort eller gnir øynene, er det på tide å stoppe.

Hvordan er kunnskapsbasert praksis Formulert?

Hvordan er kunnskapsbasert praksis Formulert?


Evidensbasert praksis (EBP) kombinerer bevis forskning med klinisk erfaring. Primært brukes i helse-feltet, er det noen ganger referert til som evidensbasert medisin (EBM).

Kunnskapsbasert praksis må være klinisk relevant, men også trekker fra de erfaringer fra pasienter i å endre måten medisin praktiseres. Rollen pasientverdier inkludert deres forventninger, bekymringer og preferanser er en viktig del av EBP / EBM. Målet med EMP er å kombinere forskning, helse-omsorg profesjonelle og pasienter i et forskerteam.

Definisjon

Den vanligste definisjonen av evidensbasert praksis er hentet fra Sackett, et al, som beskriver det som «den pliktoppfyllende, eksplisitt og skjønnsom bruk av dagens beste bevis i beslutninger om omsorg for den enkelte pasient. Praktisering av evidensbasert medisin betyr integrere individuell klinisk ekspertise med den beste tilgjengelige ekstern klinisk dokumentasjon fra systematisk forskning. "

En viktig del av denne definisjonen er at evidensbasert praksis trekker på både klinisk kunnskap og den eksterne, faglige kunnskaper. Begge er nødvendig for EBP gjøres effektivt.

Komme i gang

De to viktigste kvalitetene til å engasjere seg i kunnskapsbasert praksis i henhold til Stillwell, et al, er å ha "både en ånd forespørsel og en kultur som støtter det." Noen vil også kalle dette "Step Zero" fordi ingenting vil skje uten fastlege eller annet helsepersonell å være interessert i å se dypere på medisinske problemer og finne unike løsninger eller nye behandlinger.

Formulere A Question

For å starte forskning må du finne et sentralt spørsmål, og tenke på hvordan å undersøke det. Gode ​​spørsmål kommer fra din arbeidserfaring som en helsearbeider, trender i bransjen, publisert forskning på lignende emner og teori om dette problemet. Et godt spørsmål er tydelig utviklet, relevant og fokusert. Det er veldig tydelig og direkte, har blitt godt tenkt ut og inneholder alle nødvendige komponenter.

Bakgrunn vs forgrunnen spørsmål

Det finnes to typer spørsmål som kan bli stilt. Bakgrunns spørsmål er hvem, hva, hvor, når, hvorfor og hvordan. Når et spørsmål er opprettet ved hjelp av denne metoden, pleier det å være veldig bred og omfattende.

Forgrunnen spørsmål - som er felles med erfarne klinikere - er svært spesifikke. En forgrunnen spørsmålet er alltid fokusert og klinisk relevant. Som et resultat, er det mer sannsynlig å gi konkrete resultater sammenlignet med en svak, backgrounded spørsmålet forskningen.

I evidensbasert praksis disse har en tendens til å følge en forhåndsbestemt mønster for å utvikle et spørsmål som PICO eller takler. Begge disse vil bli forklart i mer detalj.

Copes

Kunden Oriented praktiske bevis Søk metode for å stille spørsmål tilsier at spørsmål har tre fellestrekk. De bør stamme fra daglig praksis, bli stilt i en helse-omsorg utøveren og bør ha betydning for kundens velvære. Copes spørsmålene er "klient orientert", som kan være en enkeltperson, gruppe av kunder eller hele samfunnet. Spørsmålet er "praktisk" i at det er relevant for hverdagslige problemer som oppstår, gjelder den generelle etat eller institusjon misjon eller svaret kan gi et effektivt resultat. Endelig takler spørsmål er formulert for å være klart nok til at de kan brukes i et "Evidence Search", vanligvis gjennom elektroniske midler.

PICO

Den vanligste måten å formulere et spørsmål i kunnskapsbasert praksis er å bruke PICO eller PICOT metoden. Denne metoden inneholder viktige komponenter som må inkluderes når formulere spørsmålet. Du må identifisere den "pasientpopulasjonen," the "intervensjon eller område / utstedelse av interesse," the "sammenligning" intervensjon eller gruppe og "utfall." Noen ganger "tid" som vil være nødvendig for intervensjonen er også inkludert. Som med Copes, bør strukturere et spørsmål på denne måten gir mulighet for enkel søking av elektroniske databaser. Dette er avgjørende fordi evidensbasert praksis må innlemme eksisterende kunnskap og forskning utenfor helsevesenet profesjonell egne erfaringer.