Digidexo.com

håndkle varmere

Hvordan holde Toes Varmere

Hvordan holde Toes Varmere


Noen mennesker har en hard tid holde tærne varme, særlig om vinteren. Enten du er hjemme eller utendørs, kan kalde tær føle deg ukomfortabel og ødelegge dagen din. Legge til noen endringer i din daglige rutine kan hjelpe deg å holde koselig og behagelig, uavhengig av temperaturen rundt deg.

Bruksanvisning

•  Bruk tykke ullsokker i stedet for tynne bomullssokker. Ull er en bedre isolator på grunn av sin evne til å fange luft mellom fibrene.

Suge føttene i et varmt vannbad. Hvis du har en fot Massøren, bruke varmt vann i stedet for kult. Dette vil umiddelbart varme tærne.

Varm litt lotion i mikrobølgeovnen i 5 til 10 sekunder. Gni det på føttene når du føler deg kald. Masserer tærne og føttene vil øke blodsirkulasjonen og gjøre dem føler varmere.

Bruk en elektrisk teppe å varme tærne. Hvis teppet føles for varmt, pakk den i et tynt teppe eller håndkle før du setter den på tærne.

Bruk en varmeflaske. Fyll den med kokende vann og pakk den inn i et teppe, så det ikke brenner deg, eller vente i 15 til 20 minutter til den er avkjølt.

Pop sokkene i tørketrommelen i noen minutter før du setter dem på. Ikke legg dem i mikrobølgeovn fordi de kan ta fyr.

•  Gå rundt. Hvis du sitter i lang tid, vil det være minimum blodsirkulasjon i tærne. Utøve eller bare ta en tur rundt huset ditt i noen minutter.

Pakk føttene i flere tepper før du sovner.

Hint

 • Endre sokkene to ganger om dagen etter trening, og hvis du har fotsvette.

Hvordan lage en mikrobølge Bed Varmere

Hvordan lage en mikrobølge Bed Varmere


Jage bort frysninger av en kald vinternatt eller smerter og plager av en forkjølelse eller influensa ved å varme opp sengen før klatring i den. Lage en håndlaget seng varmere og tærne vil aldri bli kaldt igjen. Du trenger ikke engang en symaskin eller ekspert sy ferdigheter. Denne mikrobølge seng varmere er både billig og enkelt å lage. Det kan være lurt å lage et par statister, også, som de gjør fantastiske gaver.

Bruksanvisning

Mål og merk en yard av flanell stoff i fire like stykker. Skjær hver brikke ut med skarpe sy saks. Du vil ende opp med fire rektanglene i flanell.

Brett hvert rektangel i to. Dette vil forlate deg med tre åpne sider som vil kreve å sy. Bruk dressmaker pins å sikre de to lengste sidene, forlater mindre åpen.

Sy langs hver av de låste sider av stoffet og fjerne pinnene som du går. Plukk gjennom hvilken fylle du har valgt å bruke: tørkede bønner, mais eller ris. Vær sikker på ingen bugs har infiltrert pakken. Hvis du finner noen, er det best å forkaste hele pakken siden du ikke ønsker å risikere møll klekking inni sengevarmere.

Fyll hver av de sydd lommer til ca 3/4 full. Slå kantene av den gjenværende åpningen under akkurat nok til å lage en liten hem og sy det stengt. Trim noen løse tråder fra sengen varmere.

Plasser sengen varmere inni mikrobølgeovnen og varme på høy temperatur i ca to minutter. Fjerner du det forsiktig fra mikrobølgeovn og teste for varme. Hvis det er for varmt, kan du ønsker å pakke det inn i et kjøkkenhåndkle eller hånd håndkle. Varmeteppet plasseres under din dekker et par minutter før du har tenkt å slå i. Når du krype under dyna, vil sengetøyet være toasty varm.

Hvordan å varme opp et håndkle

Hvordan å varme opp et håndkle


Hvis du finner ut at du lider av leddsmerter eller muskelstivhet, deretter varme terapi kan være den hjelpen du trenger. Bruk varmebehandling før fysisk aktivitet som varme vil slappe muskler og øke elastisiteten i leddene. Avslappede muskler og ledd som er mer fleksibel tillate større bevegelse og redusere sjansen for skader. Varme terapi er lett tilgjengelig. Bare følge noen enkle trinn for å varme en fuktet håndkle til riktig temperatur.

Hvordan å varme opp et håndkle

•  Fukt håndkleet ved å holde den under varmt vann. Deretter vri ut håndkleet bruke hendene til håndkleet er fuktig. Svamper gjør et utmerket valg for oppvarming da de er små og enkle å bruke.

Brett håndkleet. Plasser brettet håndkle i mikrobølgeovnen og varme den i 15 sekunder. Hvis håndkleet er ikke varm nok, varme den i 15 sekunder mer. Fortsett denne prosessen til håndkleet har nådd ønsket temperatur. Korte perioder av gangen i mikrobølgeovnen brukes slik at håndkleet ikke blir for varmt til å håndtere.

Fjern håndkle fra mikrobølgeovnen når den har nådd ønsket varme. Om tørk har blitt for varm, la den avkjøles til den ønskede temperatur før bruk.

Hint

 • Vær forsiktig med å bruke moderat varme for korte mengder tid for å unngå brannskader.
 • Varmeplatene kan brukes i stedet for fuktige håndklær.

Hvordan bruke en intravenøs væske Varmere

Hvordan bruke en intravenøs væske Varmere


En intravenøs væskevarmer kan øke kroppstemperatur i alvorlige tilfeller av hypotermi. Med bærbare enheter, er en saltoppløsning pumpet inn i kroppen fra den varmere. Som det sirkulerer, stiger raskt kjernen kroppstemperatur.

Hvordan bruke en intravenøs væske Varmere

Bruk en intravenøs væske Varmere til Raise Body Temperature

•  Ring en lege eller akutt medisinsk hjelp hvis noen i partiet er i en alvorlig tilstand av hypotermi. En lege er den personen mest kvalifisert til å bruke en intravenøs væske varmere.

Bruk en intravenøs væske varmere i feltet bare hvis du har riktig trening. Du må sette inn en IV og pumpe blod eller saltvann inn i kroppen for å varme den. Uten riktig trening, kan du skade offeret.

Les bruksanvisninger enheten du skal bruke. Hver intravenøs væske varmere fungerer forskjellig og noen krever ekstra maskiner eller verktøy for å arbeide. Vet hvordan du bruker enheten før du hodet inn i forhold som kan indusere hypotermi.

Kontroller at du har riktig strømforsyningen. De fleste bærbare intravenøs væskevarmere operere på 12 volt, som er felles for biler og bærbare batterier.

Varme fluider mellom 104 og 108 grader C for å behandle pasienten for hypotermi. Væsken bør aldri være kaldere enn pasientens kjernetemperatur.

Vær forsiktig å sette IV. I noen hypoterme ofre, kan blodårene blir innsnevret, noe som gjør det vanskelig å finne en vene. Personer med hypotermi kan også thrash rundt eller kamp, ​​noe som gjør det vanskelig å holde IV på plass

Administrer varmet dekstrose i vann eller saltoppløsning. Siden de fleste hypotermiske ofrene er dehydrert, administrere ca 300 til 500 ccs av ​​druesukker i vann eller saltvann raskt, deretter 75 til 100 cc per time.

Hint

 • Intravenøse fluidvarmere benyttes også for å redusere risikoen for hypotermi forårsaket ved administrering av fluider under kirurgi eller lang liggetid.
 • Etter oppvarming intravenøse væsker er ofte upraktisk for bruk i felten, det mer praktisk RES-Q-AIR, et system sammensatt av fuktig oksygen, kan brukes til å pumpe varm luft inn i lungene.
 • På sykehuset, er blod varmet intravenøst ​​ved å fjerne den fra legemet, og oppvarmet og pumpe den tilbake igjen. Dette er åpenbart upraktisk for bruk i felten.
 • En intravenøs fluid varmere bør brukes i forbindelse med andre metoder for å varme en hypotermi offer.
 • Administrere aldri kalde IV væsker til en nedkjøling offer.

Hvordan Brett et håndkle til en voksen bleie

Hvordan Brett et håndkle til en voksen bleie


Inkontinens, manglende evne til å styre evakueringen av blæren eller tarmer, er en tilstand som rammer om lag 200 millioner mennesker over hele verden. De to grunnleggende typer inkontinens er urgeinkontinens, forårsaket av ufrivillige sammentrekninger i blæremuskelen, og stressinkontinens, som skyldes plutselige sammentrekninger som nysing eller hosting. Voksne med denne tilstanden ofte slitasje voksen bleier for å beskytte sine klær fra lekkasjer og ulykker. Hvis du lider av inkontinens, og ikke har en vanlig voksen bleie på hånden, kan du kaste et håndkle til en voksen bleie å bruke midlertidig.

Bruksanvisning

•  Legg håndkleet på et flatt underlag. Bruk et håndkle med kortsidene som er brede nok til å dekke forsiden eller baksiden fra hofte til hofte.

Brett den midtre delen av håndkleet på langs i tredjedeler for å skape en trippel lag som passer mellom bena for ekstra absorpsjonsevne. Brett på den ene siden for å oppfylle midten av håndkle og deretter fold i den andre siden for å skape den trelags.

Trekk opp håndkle mellom bena med trelags plassert mellom dem.

Brett ned forsiden av håndkle så mye som nødvendig, så det hviler på midjen din. Gjenta med baksiden av håndkle.

Ta med foran og bak hjørner av venstre side sammen ved din side og fest med sikkerhetsnåler. Gjenta prosessen med de fremre og bakre hjørnene på høyre side.

Cut ben hull ut av bunnen av en liten søppelsekk til å bære som en vanntett bleie cover, hvis ønskelig.

Tips og advarsler

 • Du kan også kaste inn håndkleet på langs to ganger og brett bredde to ganger for å skape et absorberende innsats for en vanntett søppelsekk bleiebarn.

Hvordan Juster til et varmere klima

Hvordan Juster til et varmere klima


Bytte fra et kaldt klima, der snøfonner ikke smelte til april, til et varmt klima, der vinteren er den beste tiden for utendørs grilling, kan være et sjokk for kroppen din. Heteslag, smertefulle solbrenthet og dehydrering er noen frykt som kan dukke opp i hodet ditt når du tenker på livet i et varmere klima. Men hvis du og din familie flytter til - eller planlegger å feriere i - en ørken eller et tropisk miljø, er det flere måter å sikre at du vil tilpasse seg varmen trygt.

Bruksanvisning

•  Hold deg hydrert. Det viktigste for kroppen din når den er justert til et varmere klima er at du drikker rikelig med vann. Hvis du har barn, gi hvert barn sin egen vannflaske, og sørge for at han drikker en god mengde i løpet av dagen, spesielt under friluftsliv.

Unngå direkte sollys. Når temperaturen er stigende, kan tilbringe enda litt tid i solen være vanskelig på noen som ikke har hatt tid til å venne seg til det varme klimaet. Unngå å gå utendørs i løpet av de varmeste delene av dagen. Bare gjøre anstrengende trening tidlig på morgenen eller kvelden når temperaturen er kjøligere.

Bruk air condition hvis du har det. En klima-kontrollert miljø for minst en del av dagen kan gjøre overgangen til et varmere klima lettere på kroppen din. Hvis du ikke har aircondition, kjøre en vifte eller ta en kald dusj.

Making Your Own korsryggstøtte Ut av et håndkle

Making Your Own korsryggstøtte Ut av et håndkle


Hvis du sitter i lange perioder og varsel smerter i korsryggen, kan du dra nytte av en korsryggstøtte. "Sitting steder markant økt press på ryggvirvlene," ifølge Mary Pullig Schatz, forfatter av "Back Care Basics". Hun foreslår å bruke en stol med en korsryggstøtte som er montert til deg individuelt. En sammenrullet håndkle gjør en rimelig støtte som du kan justere til det er den mest komfortable størrelse og tykkelse for ryggen.

Bruksanvisning

Velg en terry-klut badehåndkle som er omtrent bredden på stolen eller bilsetet du sitter i.

Rull opp håndkleet. Plasser en stor gummistrikk eller en stripe av duct tape rundt hver ende for å holde den rullet.

Sett deg ned og hvile sammenrullet håndkle horisontalt mellom korsryggen og baksiden av setet. Juster det før det er behagelig. Hvis det føles for stor, erstatte en mindre håndkle. Hvis det føles for liten, rull håndkle og rulle opp en mindre inne i større håndkle.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å sikre håndkleet på plass, sy en stripe av tøy til hver ende av rullen og knytte de to strimler sammen rundt stolryggen eller sete.
 • Sjekk din holdning etter å ha lagt en korsryggstøtte for å sørge for at hoftene fortsatt berører rygg og korsryggstøtten ikke presse deg for langt frem. Hvis du oppdager noen nye ubehag, justere korsryggstøtte eller slutte å bruke det og sjekk med legen din eller en ergonomi spesialist om råd.
 • Se legen din før du prøver selv-behandling av ryggsmerter med en korsryggstøtte.

Hvordan å beskytte ansiktet med et håndkle Når Tanning

Hvordan å beskytte ansiktet med et håndkle Når Tanning


Det er to typer av UV-stråling: UVA og UVB. Solen avgir UVA stråler, mens lysrørene ofte avgir både UVA og UVB stråler. Begge typer UV-stråler kan forårsake langsiktige hudskader og potensielt føre til hudkreft. Men ved å bruke et håndkle til å dekke ansiktet ditt mens du soler deg, vil du beskytte huden din og drastisk redusere sjansene for å oppleve UV-relaterte hudskader.

Bruksanvisning

•  Legg deg ned og legg et håndkle over ansiktet ditt, som dekker det helt. Hvis håndkleet er for stor, brett den i to eller fjerde først.

Hold håndkleet på plass med et pannebånd som brytes helt rundt hodet. Plasser den ene siden av hodebånd over håndkle på pannen, og strekke motsatt side av bandet, så det hviler tilbake bak hodet. Juster til håndkle føles sikker.

Hvis du snur seg over på magen, justere håndkle å dekke den siden av ansiktet som er nå utsatt til lyset. Gjør dette ved å skyve hånden under hodebøylen til litt løfte den, deretter flytte håndkle over ansiktet ditt. Juster hodebøylen for å sikre håndkle, hvis det er nødvendig.

Hva er negative effekter av et varmere klima?

Hva er negative effekter av et varmere klima?


Et varmere klima kan ha negative effekter på miljø, økosystemer og jordens flora og fauna. De negative effekter av et varmere klima øker med hastigheten ved hvilken atmosfæren varmes opp. Raske oppvarmingen gjør det vanskeligere for plante- og dyreliv å tilpasse seg endringene, og når en terskel er nådd, kan det være umulig å snu trenden og reversere de negative effektene.

Økosystemer

Et varmere klima produserer skadelige effekter på biologisk mangfold i arter som ikke kan tilpasse seg raskt nok til å tilpasse seg endringene. Dyr som har lave terskler for økte temperaturer, og som ikke kan migrere rask nok til å motvirke effekten er ansikt utryddelse sannsynlig. Vandringsmønster av landdyr og fugler vil endre seg som Jorden varmes opp og nedbørsmønstrene endres. Når vandringsmønster endres, svinner fordelingen av arten. Varmere klima kan føre til utvidet tørke og økt flom i områder som ikke er vant til dem, fører til plante- og dyre utryddelse.

Menneskelig helse

En økning i varmen kan ha en direkte innvirkning på menneskelig varme-relaterte sykdommer og død. Høyere temperaturer forverre luftkvaliteten ved forverring smog og ozon kvalitet. Lufttemperaturen stiger med økning av tunge partikler luft og kjemikalier som for eksempel støv, svovel, karbondioksyd og sot. Kombinasjonen av varme og dårlig luftkvalitet forårsaker luftveisproblemer hos mennesker, særlig spedbarn, barn og eldre. Varmere klima kan øke utvalgene av insekter som bærer alvorlige sykdommer. Heteslag er fortsatt en av de mest vanlige, skadelige bivirkninger av økte temperaturer i områder som ikke er kjent for dem.

Landbruk

Priser og forsyninger av mat, inkludert frukt, nøtter, korn og grønnsaker kan eskalere som følge av kortere vekstsesong og økt tørke. Plante og beskjære arter kan opprettholde redusert tall hvis utilstrekkelig regn klarer å mikse og introdusere næringsstoffer i feltene og gårder. Vegetasjon og planter for tiden nær den varme enden av sin varme toleranse kan dø ut i hopetall hvis temperaturen stiger bare noen få grader i løpet av vekstsyklusen. Et varmere klima kan føre til enorme insektpopulasjoner for å hjemsøke jordbruksområder, decimating avlinger og krever dyre utryddelsestiltak.

Polar Region

Polområdene inneholder isbreer og snøen vil oppleve de mest drastiske endringer. Når snø og is smelter ned til bakkenivå overflater, deres reflekterende egenskaper forsvinner, slik at de mørkere jordfarger for å absorbere mer varme. Jo mer snø og is som smelter, blir raskere overoppheting prosessen. Hvis de store isdekkene og landbaserte isbreer smelter, som for eksempel Grønland og Antarktis, vil vannstanden stige. Stigende vannstand vil påvirke kystområdene, flom havner, turistområder, fiskerier, bolig- og forretningsområder. Utgivelsen av isfjell vil trenge på leia, forårsaker farer til navigasjonen.

Nedbør

Varmere temperaturer vil forstyrre jordas vannsyklus. Jo høyere varme vil forårsake økt avdampning av vann, samle det i skyer. Jo høyere fordampning vil føre til flere stormer, men stormer vil være av en mer voldelig naturen i områder som vanligvis mottar store mengder regn og snø. Områder som sørvestre USA, som får minimal nedbør, vil bli ytterligere tørke-ridd. Områder som ikke er kjent for flom kunne se store flash flom og unseasonal regnskyll. Områder som har svake vann-oppbevaring egenskaper kunne lide store jorderosjon episoder.

Hurricanes

Varmere temperaturer varme opp overflaten av havet vann, noe som gjør det utvide og stige. Oppvarmet havvann energi orkaner, hvor store og små trykkgradienter sammenstøt. Nyere studier tyder på at fremtidige orkaner vil sannsynligvis ha høyere peak vindstyrker og større nedbørs priser. Sammenhengen mellom økt oppvarming og mer voldsomme stormer fortsatt spekulativ, men bevis tyder på at varmere temperaturer vil øke hyppigheten av orkaner på en global skala.

Energy Usage

Høyere temperaturer vil ganske sikkert øke strømregningen i løpet av sommermånedene, når klimaanlegg se deres mest hyppig bruk. Folk vil vanne sine hager, åkrer og plener oftere, noe som fører til høyere vann regninger. Vanning vil øke, sammen med den energien som brukes til å drive det, koster mer i timeverk for vedlikehold og vanning, og resulterer i høyere vanning vann koster. Vannkraftverk, som er avhengig av jevn vannstand i magasinene, vil oppleve sporadiske eller lav vannstand som kan påvirke produksjonen av elektrisitet.

Joint Commission Blanket Varmere Standards

Joint Commission Blanket Varmere Standards


Varmende tepper er kritiske verktøy for å hjelpe pasienter opprettholde kroppstemperaturen og unngå livstruende hypotermi. Medisinske fagfolk bør overvåke temperaturen på teppe og være forsiktig for ikke å stille termostaten for høy til å unngå å brenne pasienten.

Fakta

Joint Commission, som godkjenner og sertifiserer amerikanske helseorganisasjoner og programmer, regulerer ikke temperaturinnstillingene for teppe oppvarming skap. Men kommisjonen ikke satt retningslinjer for sikker drift av medisinsk utstyr, ifølge sykepleier Lorna R. House, et medlem av foreningen for perioperative sykepleiere. Joint Commission standarder EC 6.10 og 6.20 kreve medisinske fasiliteter for å ha skrevet planer detaljering omsorgen for medisinsk utstyr, Hus stater i en stortingsmelding.

Betraktninger

Medisinsk konsulent MCN Health anbefaler å opprettholde en logg over temperaturen på teppe varmere for å demonstrere sykehus eller andre medisinske anlegget er riktig drift av enheten.

Advarsel

Emergency Care Research Institute advarer teppe varmere være begrenset til en maksimumstemperatur på 130 grader Fahrenheit. Dette begrenser risikoen for skade på pasienter, ifølge House. Denne anbefalingen ble utgitt i juli 2009.

Hvordan Kill Bed Bugs med propan Varmere

Hvordan Kill Bed Bugs med propan Varmere


Bed bugs kan være en plage for mennesker, noe som resulterer i ubehagelige biter og så lett å sove om natten. De er også ekstremt vanskelig å drepe, men fordi feilene er følsomme for høye og lave temperaturer, er det mulig å bruke propan varme for å nå temperaturer på 113-120 grader C som en effektiv måte å drepe både insekter og eventuelle unhatched egg. Som propan er en naturlig og ikke-giftig hydrokarbongass, hvis den brukes riktig er det en trygg og praktisk måte å drepe plagsomme tigge feil.

Bruksanvisning

Bruke Propan Heat

•  Når du har valgt en passende propan varmeapparat, før du begynner å bruke det du trenger for å forberede de infiserte rom. Bed bugs kan krype gjennom vegg og tre sprekker, så de trenger å bli løst ved hjelp av caulk kjøpt på en jernvarehandel. Du kan også bruke en propan varmestråler for å varme opp vegger for å sikre at ingen bugs kan løpe og gjemme seg under varmebehandling. Slå av alt elektrisk utstyr, for eksempel TV

Sett opp propan varmeapparat, etter nøye produsentens anvisninger, og ordne propan varmekanaler i rommene som er berørt. Pass på at det er ingen i huset, på grunn av de høye temperaturene som kreves for å drepe bugs. Du kan også sette opp mobile temperatur gadgets, slik at du kan overvåke den nøyaktige temperaturen i hvert rom behandlet.

Slå på propan varmeren og sette den til ønsket temperatur. Ifølge Dini Miller ved Institutt for entomologi på Virgina Tech, vil veggedyr utsatt for en temperatur på 113 grader dø i rundt 90 minutter, men for å drepe eggene sine, må temperaturer på 118 grader nås i 90 minutter. Men det kan ta tid å nå slike temperaturer, så du bør være forberedt på å bruke varmeovner for rundt 4-8 timer, fra oppsett til avkjølingsprosessen.

Tips og advarsler

 • Enkelte selskaper tilbyr utleie av propan varmeovner hvis du ikke ønsker å kjøpe en.
 • Hold propan varmeovner utenfor, slik at eventuelle lekkasjer løse seg opp i atmosfæren, og du kan unngå overoppheting.
 • Hvis du bor i en høy stige leilighet, kan det være farlig å bruke propan varmeovner uten ekspert opplæring, og det kan være lurt å kontakte en profesjonell exterminator.
 • Fjern eventuelle gjenstander som er følsomme for smelting.
 • Gassoppvarming er en svært effektiv metode for å drepe tigge feil, men det kan være kostbart, ikke bare på grunn av det utstyr som kreves, men også på grunn av de ekstra oppvarmingskostnadene som kreves for å nå de nødvendige høye temperaturer.

Space Varmere og allergi

Space Varmere og allergi


Ifølge handlingsprogram for å bekjempe Astma (kafé), voksne og barn tilbringer opp til 90 prosent av sin tid i et hjem. I løpet av denne tid, kan de bli utsatt for miljø utløsere (som for eksempel nitrogenoksyd fra varmeovner) som fører til lungeirritasjon, mulige allergier og astma.

Betydning

Nitrogendioksid er et biprodukt som produseres av varmeovner, ovner og peiser. Nitrogendioksid er en luktfri gass som forårsaker øye, nese og hals irritasjon, samt kortpustethet.

Fakta

Café sier at nitrogendioksid slippes ut fra varmeovner kan øke allergisk sensitivisering og utløse astmaanfall. Langvarig eksponering for nitrogendioksid kan føre til kronisk bronkitt komplikasjoner.

Betraktninger

Eldre stiler av varmeovner kan forårsake økte nivåer av usikre nitrogendioksid utslipp. Vurdere å erstatte gamle ovner for å redusere potensielle allergiske reaksjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du har en plass varmeapparatet, kan du hindre at varmeapparatet utløser allergisymptomer. Unngå å sove i et rom med varmeapparatet i gang, åpne et vindu for å øke ventilasjon, og drive varmeapparatet bare for korte perioder av gangen.

Advarsel

Personer med astma eksponert for nitrogendioksid fra varmeovner kan oppleve økt bronkial spasme aktivitet. Ifølge kafé, kan eksponeringen også øke et barns mottakelighet for luftveisinfeksjoner.

Hånd Dryer Vs. Papir håndkle for å være grønn

Siden håndtørrere først begynte å vises i offentlige toaletter, har folk blitt omdiskutert om de er bedre for miljøet enn å bruke papirhåndklær. Her er noen av de fakta for å vurdere når du bestemmer hvilke er grønnere alternativ.

Tørkepapir

De fleste papirhåndklær brukes til toalettene er laget av resirkulert papir. Imidlertid er brukt tørkepapir ikke resirkulert, men blir kastet bort, og legger mer avfall til deponi og skape utslipp fra transport av papiravfall.

Hånd tørkere

Elektriske håndtørrere har bedret seg i løpet av årene. Originale håndtørrere brukt store mengder energi, og var ikke veldig effektivt. Moderne håndtørrere spare energi og la hendene tørrere enn før.

Miljøpåvirkning

Når alle miljøkostnadene ved produksjon enten papirhåndklær eller elektrisk håndtørrere er oversatt til klimagassutslipp som fanger varmen i atmosfæren, Climateconservancy.org sier at papirhåndklær forlate en carbon footprint av 56 g klimagassutslippene, mens håndtørrere er ansvarlig for 9 g til 40 g klimagassutslipp. (Se referanse 1)

Monetære kostnader

Tørkepapir må stadig byttes ut. Produksjon, kan frakt og fjerne papirhåndklær på en jevnlig basis koste en organisasjon hundrevis eller tusenvis av dollar. Håndtørrere vare i sju til ti år, og krever lite vedlikehold. Selv om enkelte enheter er svært kostbart, kan spre kostnadene over flere år være mer økonomisk.

Andre alternativer

Det beste alternativet for å være grønn, er å ta med egne håndklær til å tørke hendene på, luft-tørke dem eller tørk dem på buksa. Disse alternativene er ikke for alle, men vil gi den minste enkelte karbonutslipp.

Hvordan Gi en nyfødt spedbarn HLR

Hvordan Gi en nyfødt spedbarn HLR


Nyfødt HLR er mer presist å kalle gjenopplivning av nyfødte. Det er fremgangsmåten som er fulgt når en baby er levert og ikke klarer å puste på egen hånd. Alt personell som jobber på sykehus fødestuer, neonatalavdelinger, first responders og de som er involvert i ut-av-sykehus leveranser er nødvendig for å lære og opprettholde sertifisering i gjenopplivning av nyfødte.

The American Academy of Pediatrics og American Heart Association satt standarden for gjenopplivning av nyfødte. Disse to organisasjonene trene instruktører og utstede sertifiserings dokumenter som bekrefter samsvar.

Hvordan Gi en nyfødt spedbarn HLR

Neonatal Resuscitation

•  Vurdere tilstanden til den nyfødte. Hvis den nyfødte blir gisper eller ikke puster, og ikke svare på rask rubbing og tørking, kan gjenopplivning av nyfødte være nødvendig. Plasser spedbarn på ryggen under en strålings varmere eller på en håndkle-dekket varmepute for å hindre kaldt stress. Kraftig gni babyen med et håndkle for å tørke og dekk med et varmt teppe eller håndkle.

Etablere en luftvei. Bruk en pære sprøyte å suge munn og nese. Bruk en DeLee eller vegg sug for å suge luftrøret om nødvendig.

briskly gni spedbarn, dunk føttene eller tungt klapp ryggen eller baken for å stimulere puste. Hvis barnet ikke begynner spontan respirasjon, plasserer barnet på varmere seng eller oppvarming pad og bruke Ambu bag og maske for å skape overtrykk ventilasjon (PPV). Pass på å ikke overinflate spedbarnets lungene. Gi PPV i 30 sekunder.

Lytt til pulsen. Hvis hjertefrekvensen er under 60 slag per minutt, instituttet brystkompresjoner. Ved hjelp av to fingre plassert en millimetre under brystvortene, press brystet ½ til ¾ tommer og slipp. Brystkompresjoner å puste forholdet er 3: 1 på 90 kompresjoner i minuttet.

Vurdere spedbarn tilstand ved 30-sekunders intervaller hvis barnet begynner spontan pusting. Hvis pulsen er under 100 eller hvis barnet viser tegn på cyanose, eller blir blå, begynner blow-by oksygen og fortsette å overvåke nøye. Hvis barnet pulsen er 80 eller mer, kan du flytte barnet inn i hennes mors armer.

Plasser barnet hud-til-hud og dekke mor og baby. Fortsett å overvåke barnet nøye og gi blow-by hvis spedbarnet puls fortsatt under 100 eller han viser nasal fakling eller vises cyanotisk eller slapp.

Restart gjenoppliving om barnet begynner å gispe, grynt eller slutter å puste. Fortsett inntil barnet er stabilt. Flytt babyen til en neonatal intensivavdeling, om nødvendig, for videre overvåking og inngripen.

Hint

 • Har alt nødvendig utstyr stående ved før babyen er født.

Hodelus behandlinger og forebygging

Hodelus er parasitter som lever av blod. Angrep av disse insektene oppstår når nær kontakt er laget med noen som har hodelus. Barn er spesielt utsatt fordi de spiller tett med skolekamerater på skolen, men overføring av hodelus ikke bare skje på skolen. Infestation kan sive ut hvor barna samles. Hvis du skulle se hodelus krypende på hodebunnen, eller hvis du skal se prikker som ser ut som flass, kan lus være til stede og behandling skal være prøvd. Hvis du ikke mistenker hodelus, bør tiltak iverksettes for å hindre mulig hodelus infestation.

Unngå deling

Ikke bruk en annen persons hår børste eller kam, bære hans lue eller klær, bruke hans håndkle eller sove i sengen sin hvis han har hodelus.

Instruere

Snakk med barna om ikke å komme for nær barn som kan ha hodelus, spesielt hvis du vet at barnet skal spille med andre barn, i samspill med andre barn i idrett eller mingling med andre barn på en leir.

Disinfest

Bløt alle hårbørster og kammer som er befengt med lus i vann som er 130 grader C eller varmere i ni minutter.

Vacuum

Fjern hodelus fra steder der noen med hodelus har hvilt ved støvsuging slike steder som sofaen, teppe eller seng, men husk lus dør innen to dager hvis de ikke har blod for næring, og nits vil ikke leve mer enn en uke hvis de ikke blir holdt varm av hodebunnen.

Hvitvaske

Vask alle klut elementer personen med hodelus kom i kontakt med i varmt vann i vaskemaskinen og tørr i tørketrommelen med en høy innstilling.

Medisinering

Spør din lege eller helsepersonell for en over-the-counter medisiner eller en reseptbelagte medisiner som dreper hodelus og bruk som instruert.

Hvordan bruke en Steam Room med høyt blodtrykk

I motsetning til det mange tror, ​​de med høyt blodtrykk (hypertensjon), kan tilbringe tid i steamrom dersom visse vilkår er oppfylt. Høy varme i et dampbad, boblebad og badstue, kan føre til problemer for de med alvorlig høyt blodtrykk. Heldigvis kan disse avslappende flekker funnet i spas og idrettslag hjelpe stresse de med regulerte symptomer. Selv pasienter som benytter resept blodtrykk medisiner kan bruke damprom og badstuer.

Hvordan bruke en Steam Room med høyt blodtrykk

•  Vent minst 15 minutter etter trening før vi går i dampbad. Ifølge National Center for fysisk aktivitet og funksjonshemming, kan blodtrykket falle til et farlig nivå når du taster inn et dampbad direkte etter trening. Dette er spesielt tilfelle hvis du tar medisiner for høyt blodtrykk.

Evaluer dine symptomer før vi går i dampbad. Unngå en varm damp eller badstue hvis du er stille symptomer på høyt blodtrykk. Dette inkluderer kortpustethet, brystsmerter eller svimmelhet. Noen mennesker kan være i stand til å legge inn et dampbad en dag, men trenger å unngå det neste på grunn av plutselige symptomer.

Angi dampbad og slappe av. Ikke bli lenger enn anbefalt. Idrettslag og spas innlegg antydet damp ganger nær instruksjonene for rommet. En typisk besøk varer i 10 til 15 minutter.

La damprom når du har nådd fristen. Noen mennesker veksler mellom dampbad og en kul svømmebasseng. Dette er dårlig råd for de med hypertensjon. I stedet tilbringe én økt i dampbad og fortsette dagen andre steder.

Hint

 • Hvis du begynner å føle deg ør mens i dampbad, kuttet økten kort.
 • Snakk med legen din om råd spesifikke for høyt blodtrykk symptomer.
 • Unngå å drikke alkohol rett før eller under en damprommet eller badstuen.
 • Unngå iført en tykk kappe eller håndkle i dampbadet, så det kan holde deg varmere enn det som er sunt.

Tegn og symptomer på heteslag

Det er veldig varmt og fuktig, og du tar en spasertur. Plutselig du føler deg svimmel, kvalm og tørst. Dette er varsels tegn på at du kan ha heteslag. Kroppens temperatur skal være ca 98,6 F (37C). Ubehandlet, heteslag kan gå videre til en farlig heteslag hvis din kjernekroppstemperaturen stiger til en usunn nivå på 104 F (40c), ifølge Mayo Clinic. En heteslag er en alvorlig medisinsk nødstilfelle. Det kan kreve intravenøs væske (IV) for å hjelpe kroppen din rehydrere og unngå skader på vitale organer eller hjernen, eller kan føre til døden.

Tegn og symptomer

Forekomsten av heteslag er mer utbredt i varme klima der luftfuktigheten er høy. Heteslag skjer når du ikke drikker nok væske. Som kroppen din blir for varm kan du se blek ut, føler deg svimmel eller føler en hodepine kommer på. Som det utvikler seg, kan du utvikle en lavgradig feber. Tretthet setter inn. Blodtrykket senkes. "Heteslag betyr at dine vitale organer ikke får nok blod. Med mindre blod tilgjengelig vil du føle deg ør og svak. Andre symptomer er kjølig, blek, klam hud," advarer Bill Gottlieb, forfatter av alternative kurer.

Ingen forhåndsvarsler

Selv om det kan ta tid å bli så drastisk dehydrert, advarselen tegn på heteslag skje plutselig. Ett minutt du er i bevegelse om energisk og i neste øyeblikk huden føles varmt og fuktig. Ansiktet reddens. Den første gangen det skjer, kan du bli forvirret av dine symptomer, tenker du har blitt syk på grunn av noe du spiste. Men behandle symptomene for heteslag bør ta deg velkommen lettelse.

Behandling av heteslag

Det første du må gjøre er å finne et skyggefullt sted å hvile eller få inne en kjølig sted hvis du kan. Air condition hjelper kjøle deg ned, men du kan rebound enda raskere hvis du bruker kaldt komprimerer, is eller kaldt vann til huden din. En våt kul håndkle rundt halsen eller på pannen hjelper. Hvis du er i en situasjon der du ikke kan gå inn, dousing selv med vann hjelper kjølig ned kroppen din. Når du får heteslag, er kroppen din kjører ut av elektrolytter. Drikk kaldt vann eller et fluidum med elektrolytter i den, for eksempel Gatorade. Ligg flatt på ryggen og heve bena høyere enn hjertet. Hvis du ikke føler lettelse på 30 minutter, søke medisinsk hjelp.

Risikofaktorer

Små barn, babyer, eldre og overvektige mennesker er på et høyere risiko for heteslag og er mest utsatt, ifølge Mayo Clinic. Likene av små barn er ikke utviklet nok til å effektivt regulere temperaturen i ekstreme værforhold. Voksne over 65 år som tar ofte foreskrevet medisiner som har bivirkning av dehydrering er også mer utsatt for heteslag. Fedme gjør også en person utsatt for varmen. Ifølge Mayo Clinic, "Bære overvekt kan påvirke kroppens evne til å regulere temperaturen og føre til at kroppen til å beholde mer varme."

Forebygging

Bruk sunn fornuft. Drikk mye vann og unngå koffeinholdige drikker, som de dehydrerer kroppen. I varmt vær, ha på deg løstsittende klær som holder deg kjølig og bære en lue. Bruk en paraply hvis du må gå noen avstand. Hold ut av solen i varmen av dagen. Hvis du er utendørs og virkelig føles varmt og klissete, splash ansiktet med vann. Få håret våt og baksiden av nakken din. Ikke vær flau for å sprøyte vann på klærne eller tåke ansiktet med vannflasken. For mange som har opplevd heteslag en gang, kan det skje igjen. Flytende mineraltilskudd kan tas daglig hvis du må jobbe eller spille utendørs under varmere tider av året, ifølge alternative kurer. Kosttilskudd som inkluderer magnesium, kalsium og mangan er vannbaserte og hjelpe til med rehydrering. Bland en halv teskje av mineralene i fire gram vann tre ganger om dagen.

Alternativ ørevoks fjerning

En vanlig misforståelse er at noen opphopning av voks i ørene må være "skitt", og bør fjernes. Følgelig, de fleste overflødig-ear-voks lider ofte bruke bomullspinner eller fingrene til å rense ørene. Denne holdningen er feil, så er metoden. Ørevoks er ikke skadelig. Faktisk, det holder ørene rene, fukter øregangen og beskytter den mot ytre skitt og sopp. Hvis, derimot, opplever du kløe, ringer eller øresmerter med jevne mellomrom, kan det hende du trenger ørevoks fjerning. Heldigvis finnes det alternative løsninger du kan bruke hjemme for å fjerne ørevoks.

Ved hjelp av Olive eller Baby Oil

Olivenolje, eller babyolje, tjener som en nyttig ørevoks fjerning av produktet. Enkelt sagt noen dråper olje i ett av ørene, holde det hevet i ca fem minutter slik at oljen holder seg der, og deretter legge seg ned på et håndkle for å la det sive ut. Gjenta prosessen med det andre øret. Du kan gjøre dette en gang hver dag, som både olivenolje og babyolje er ufarlige stoffer for øret. Men sørg for at oljen er helt ren, ellers kan det innføre skadelige bakterier inn i ørene.

Denne metoden anbefales ikke for personer som har en trommehinne perforasjon. Hvis du ikke er sikker på om du har denne tilstanden, kan du sjekke med legen din før du prøver denne metoden.

Parafinolje

Ved hjelp av parafinolje etterfulgt av varmt vann vanning er et annet nyttig alternativ rette. Varm 2 til 3 ss. av parafinolje 'til sin varme er like over kroppstemperatur (aldri satt virkelig varm olje i øret). Bruk en dropper å dryppe at olje inn i en av dine ører. Sørg for at øret vender opp og oljen forblir i. Tøm øret i en vask etter fem minutter, og deretter gjenta denne prosessen med det andre øret.

Neste dag skylle ørene med mildt varmt vann. Igjen bør vannet være like varmere enn normal kroppstemperatur. Du kan følge opp dette ved å skylle øret med utvannet eple cider eddik løsning. Dette vil gjenopprette den naturlige pH-balansen i øret.

De alternative løsninger for å unngå

Ear candling tall på toppen av denne listen, fordi det er så populært. Logikken bak dette midlet er feil, og det er en farlig og potensielt skadelig metode. Kravet laget av utøvere av denne teknikken er at lyset varmen i den ene enden av øret lys produserer et vakuum, som tjener til rengjøring av øret. Noen sier også at røyken fra øret stearinlys er et nyttig rengjøringsmiddel. Det er ingen bevis for å sikkerhets enten kravet. I stedet kan øret candling forårsake en perforert trommehinnen, brannskader, og obstruksjon til øregangen forårsaket av drypp voks av lyset.

Som nevnt tidligere, bomull ørepropper eller vattpinner er også potensielt skadelig, så er fingrene eller andre husholdningsgjenstander. Disse må alltid unngås. Dette er fordi, i stedet for å fjerne overflødig voks, ved hjelp av slike metoder vil skyve den lenger tilbake inn i øret, forårsaker else. Til slutt, kan tilstanden bli så alvorlig at du blir nødt til å oppsøke lege.

Hva er den riktige måten å Gi en Bed Bath?

Den riktige måten å gi en seng bad avhenger av hvem du spør. Selv helsetjenester eksperter har ulike tilnærminger; Men det som er avtalt, er at denne prosedyren må gjøres på en rask, matter-of-faktum, verdighet sparende måte. Minnesota Department of Health bifaller en bestemt metode.

Hva er den riktige måten å Gi en Bed Bath?

Klargjør rommet før du utfører sengen bad. Rommet bør være varm slik at pasienten ikke blir kjølt. Neste fylle en bøtte med varmt vann. Det skal være behagelig å ta på og ikke varmere enn 115 grader Fahrenheit. Deretter satte en lett bomull eller flanell teppe over laken og fjern laken. Teppet vil bli igjen til å dekke pasienten.

Start med hodet (ansikt, hals og ører). Vask forsiktig ett område om gangen med den våte vask fille og såpe. Skyll ved å dyppe kluten i bassenget og vri den ut, deretter tørke av såpe. Følg dette ved å forsiktig klappe området tørt med et håndkle. Vask en del av kroppen på en gang, beveger seg nedover. Holde kroppen dekket med unntak av den delen du vasker for å bevare verdighet og holde pasienten varm. Når du gjør ryggen, forsiktig rulle personen på hans side og legge et håndkle langs ryggen (så sengen forblir tørr). Vask, skyll og tørk som normalt.

Før du flytter til genital området, vaske føttene ved å sette karet med vann direkte på sengen og setter føttene inn i det, en om gangen. Vask, skyll og tørk som normalt. Det kan være lurt å tømme ut vannet og fylle den på denne tiden eller helst under prosedyren at vannet ser skitten eller for såpe.

Du bør lagre underlivet for sist. Vaske dette området på en rask og effektiv måte. Bare løfte teppet så mye som er nødvendig. Vask, skyll og tørk som normalt. Pass på å vaske under en manns testikler. På en kvinne vaske kjønnsleppene, men ikke bekymre deg for dypere rengjøring. For å nå det bakre området, vil du trenger å presse kroppen til den ene siden så mye du kan. Et annet alternativ kan være å bøye knærne hvis mulig og komme forfra. Når du rengjør bakre området, sette rengjøringskluter og håndklær umiddelbart inn i tøyet. Ingen bør håndtere dem uten gummihansker før de er vasket i varmt vann.

Hint

 • Bruk alltid gummihansker når gi en seng bad. Hvis pasienten har en luftveisinfeksjon eller andre luftbårne smittsomme problemer, slitasje en N95 respirator og sette en kirurgisk maske på pasienten.

Naturlige måter å varme føtter

Naturlige måter å varme føtter


Ifølge National Institute of Health, hender og føtter er de første kroppsdeler for å bli kaldt. Når føttene er kalde, vil hele kroppen føle seg kald og ulykkelig. Finne naturlige måter å varme føttene kan føle deg bedre --- og varmere --- over. Så når du føler deg kald, prøv å varme føttene først og resten av kroppen din er sikker på å føle varmere snart.

Slitasje varme sokker og sko

Varm, tykke sokker vil bidra til å holde varmen i føttene og varme deg raskt. Faktisk, har du kanskje lagt merke til at når du får altfor varme det første du vil gjøre er å fjerne skoene og sokker! Det er fordi tettvevd sokker og sko hjelpe tak i varmen.

Suge føttene

Soaking føttene i en balje med varmt vann vil også varme dem naturlig og raskt. Vann har fordelen av å skape et varig varme som synes å gå hele veien ned til beinet. Og når føttene er kalde, det er akkurat det du trenger.

Holde føttene tørre

Fuktighet forårsaket av fotsvette kan gjøre føttene føles kaldere enn normalt. Holde sokker og føtter tørre vil legge til varmen i føttene og holde hele kroppen mer behagelig.

Warm Up Dine Sheets

Plasser en varmeflaske, eller murstein varmet i ovnen og innpakket i et tykt håndkle, ved foten av sengen ca 15 minutter før du sovner. Dette var et triks som brukes av pionerene, som ikke ble velsignet med sentral varme som de fleste av oss er i dag --- og det fortsatt fungerer veldig bra!

Kaste sokkene i tørketrommel

Plassere dine sokker eller tøfler i tørketrommelen for fem eller ti minutter før du setter dem på er sikker på å varme føttene. Elektrisiteten som brukes er minimal, og komfortnivået du får fra varme, toasty sokker er verdt det.

Pakk føttene i Fleece

Fleece er et naturlig stramt, vevd stoff, og varmer kroppen raskt. Det har blitt et populært materiale for å lage en rekke elementer, for eksempel klær, jakker, tepper og mer, fordi det er kjent for å varme deg raskt og holde deg varm. Hvilken bedre måte å naturlig varme føttene enn å pakke dem godt inn i en myk fleece teppe for en stund?

Kose Up

Når alt annet svikter, kanskje du kan overbevise noen til å la deg varme føttene opp mot dem. Plassere føttene på noens varme ben er den mest naturlige måten å varme føttene. Og det er mye raskere enn noen annen metode du kan prøve. Den koselige kos vil gjøre dere begge føler seg godt over --- selv etter at føttene har varmet.