Digidexo.com

gurkemeie curry powder

Curry Powder helsemessige fordeler for leveren

Curry Powder helsemessige fordeler for leveren


Karripulver, et krydder som brukes i indisk og karibisk matlaging, er vanligvis en kombinasjon av flere krydder. Hver kultur skaper sine egne kombinasjoner av krydder for å lage en "karri" egnet til deres smakspreferanser. En vanlig misforståelse er at alle curry er hot, men noen er søt. Men generelt, gurkemeie er nesten alltid brukt. Dette krydderet har blitt kjent for sine mange helsefordeler, inkludert for leveren, som er grunnen til karriretter som inneholder det er sagt å tilby disse fordelene.

Forebygging av leversykdom

Flere studier har vist tegn på at en komponent i gurkemeie, curcumin kan reversere og forhindre mange sykdommer, inkludert leversykdom, ved å beskytte det organ og øke strømmen av galle, og dermed eliminere giftige giftstoffer.

Rensing leveren

Igjen, kan denne fordelen spores tilbake til curcumin i gurkemeie, krydderet som gir karri sin gule farge. Curcumin, i tillegg til sine galle-økende ytelser, renser også blodet og holder giftige kjemikalier fra å bli absorbert i leveren. Økningen i galle kan kvitte leveren av skadelige stoffer, deriblant alkoholen, og således fremskynde prosessen av leverens renseprosessen.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Mange studier bekrefter fordelene med curcumin som et anti-inflammatorisk substans i lever og andre organer. En studie av et internasjonalt forskerteam indikerte at rotter fôret med en spesiell diett for fire uker led fatty leversykdom og leverbetennelse. De som ble behandlet med curcumin opplevde ingen betennelse samt en mindre fettlever.

Hvordan forbedre helse med Curry Powder

Det har vært kjent en stund at det å spise riktig type mat kan være gunstig for vår fysiske helse. Krydder, i særdeleshet, bære et antall helbredende egenskaper som kan forbedre ulike helsetilstander. Karripulver, som brukes til sesongen indiske retter, og kombinerer en rekke krydder - hovedsakelig curcumin, også referert til som gurkemeie. Ikke bare karri låne sin unike smak til flere eksotiske oppskrifter, men det gir også håp for de som lider av visse sykdommer og sykdommer.

Bruksanvisning

Bruk karripulver for å lette halsbrann. Det er ingen grunn til å bryte ut antacids når du går ut for å spise. Ta en flaske med karri med deg til restauranten og dryss det på maten. Det vil hjelpe fordøyelsen ved å bli kvitt de syrer som bygges opp i magen.

Season maten med karri for å lindre leddgikt. Curcumin, som er den dominerende krydder i karripulver, er ansett å være anti-inflammatorisk. Noen leddgikt pasienter si deres felles smerte er lettet og bevegelse blir lettere når de regelmessig bruker karri i kostholdet.

Fight aldersrelatert mental svekkelse med karri. Folk i India har mye lavere forekomst av Alzheimers sykdom enn innbyggere i andre land. Dette kan være fordi karri er en normal fast innslag i kostholdet. Det kan bidra til å beskytte mot Alzheimers ved å redusere plakk i hjernen.

Regulering av insulin nivåer med karri. Curcumin regulerer insulin nivåer og hjelper glukose forbrenne, noe som er viktig hvis du lider av diabetes eller har høy risiko for å få sykdommen.

Reduser Kolesterol med karri. Å spise curry retter kan bidra til å senke kolesterolnivået, siden noen studier viser at curcumin kan hindre kolesterol oksidasjon som fører farlig plakk. Lavere nivåer av homocystein redusere risikoen for slag og / eller hjerteinfarkt.

Battle kreft med karri. Det er flere lovende muligheter knyttet til karri er nytten i å forebygge og behandle enkelte typer kreft. Curcumin kan bidra til å bekjempe lunge, bryst, prostata, hud, lever og bukspyttkjertel kreft. Studier pågår for hvordan karripulver kan brukes til videre kamp dødelige former for kreft.

Hvordan dra nytte fra Curry Powder i hjem rettsmidler

Hvordan dra nytte fra Curry Powder i hjem rettsmidler


Karri er en populær asiatisk krydder som også er en gammel ingrediens i urte hjem rettsmidler. Curry er ofte antatt å være et enkelt krydder; det er faktisk en blanding av tumeric, kardemomme, koriander og spisskummen. Curry har mange helsefordeler som i stor grad forbundet med tumeric. Tumeric gir også karri sin lyse gul farge.

Bruksanvisning

En fart på healing for sår. Gurkemeie er medlem av ingefær familien og har mange helbredende egenskaper. Tumeric er ikke bare brukes som et antiseptisk i India, men også brukes regelmessig i indiansk medisin for å helbrede åpne sår.

lindre smerte og hevelse av inflammatoriske tilstander. Curry sies å lindre inflammatoriske sykdommer som leddgikt og revmatisme. I laboratorieforsøk har det vist seg å lette hevelse og leddsmerter. I århundrer har indianere blitt benytter tumeric i karri for leddgikt.

Forhindre Alzheimers sykdom. Curcumin er en ingrediens i karripulver. Funnet i tumeric, er det under studie for behandling av Alzheimers sykdom. En studie viste at curcumin eliminert forekomster av plakk i hjernen som antas å forårsake Alzheimers.

Øk antioksidant inntak for å forebygge kreft. Curcumin er også knyttet til kreft. Curcumin er en fyto / plantenæring som slår av gener som forårsaker kreft. Den anerkjente MD Anderson Center i Texas driver forskning på virkningen av curcumin i å stanse utviklingen av kreft i bukspyttkjertelen.

Fremme hjernens helse. Den curcumin i gurkemeie, samt de andre krydder i karri, er kjent for å skjerpe de kognitive krefter hjernen og løft følelser. Ved regelmessig inntak av karri, motoriske ferdigheter, som håndskrift forbedre og generelle mentale funksjonen er forbedret. Positiv tenkning og fornyet interesse i livet også synes å øke som følge av å konsumere karri.

Overraskende bruksområder for Curry Powder

Overraskende bruksområder for Curry Powder


Karri er en blanding av flere krydder, urter og frø. Det er ofte brukt i tradisjonell indisk matlaging. Men det er flere andre bruksområder for karripulver som kan krydre opp en gjennomsnittlig middag hvor som helst eller legge et spark til en hverdagslig dessert. Noen kan til og med forbedre brukerens helse.

Comfort Food

Karripulver kan forbedre smaken av mange matvarer. Legge til en ss eller to av krydder blanding i tradisjonelle amerikanske komfort matvarer, som Meat Loaf, for å gi den en krydret og bitter vri. Krydder også blande inn supper, stuinger og pasta. Strø pulver til å smake (som du ville gjort med salt eller pepper) i biff lapskaus, spaghetti saus eller pastasalat.

Frukt og sjokolade

Chef Shawn McClain, vinneren av en 2006 James Beard award og eier av Chicago restauranter Spring and Green Zebra, er en forkjemper av karri på frukt. Allrecipes.com siterer McClain sa: «Vi liker å kombinere curry med frukt som epler, bananer og pasjonsfrukt, og søtere smaker som vanilje." McClain sa også restaurantene serverer en Maine hummer Vårrull med pasjonsfrukt-karrisaus. Katrina Markoff, eier av Vosges Haute Chocolat, benyttet karripulver i hennes første eksotisk sjokolade bar. Hun fortsatte med å legge karri til sjokoladeplater, trøfler, iskrem og sjokolade dekket frukt stykker.

Anticancer Nutrient

En studie rapportert av Cork Cancer Research Centre i Irland i 2009 snakket om potente kreft næringsstoffer i karri krydder. Det spesielt fokusert på forbindelsen curcumin, som finnes i gurkemeie. Gurkemeie er krydderet i pulveret som gir karri sin potente gul farge. Sharon McKenna var hovedforfatter av studien. "Forskere har kjent i lang tid at naturlige forbindelser har potensial til å behandle defekte celler som har blitt kreft," sa hun på en pressekonferanse i 2009. "Vi har mistanke om at curcumin kan ha terapeutisk verdi."

Tannkrem og mer

I 2004 Japan ble det første landet til å sette karri-flavored tannkrem på salg. David Jago, en executive fra en engelsk markedsføringsfirma, sa i en BBC-rapport som eksotisk-flavored tannkrem som karri "passer perfekt med den økende etterspørselen etter personlige, skreddersydde løsninger." Curry har også blitt brukt som en duft i Herbology Collection av Demeter, som en brus smaken i Japan, og iskrem. Vosges iskrem curry versjonen blander den med kokosmelk og chili blant annet.

Curry Powder Helse Fordeler

Du kan bli overrasket over å høre at karri er faktisk laget med ingredienser fra minst fire forskjellige krydder avhengig av hvilket land du bor i. Disse ingrediensene, som ofte inkluderer gurkemeie, kardemomme, spisskummen og koriander alle har helbredende egenskaper som kombineres for å forbedre din helse og velvære.

Anti-aging middel

Takket være ingrediens gurkemeie, er karri tregt å få anerkjennelse fra det medisinske miljøet for sine anti-inflammatoriske egenskaper. I India gurkemeie er ofte brukt til å behandle brannsår og kutt. Som et resultat er karripulver blir studert som et anti-aldring krydder, siden det bærer ingen av de bivirkninger syntetiske behandlinger bærer.

Kamper Alzheimers

Curcumin, den gule pigment i karri blir alvorlig sett på av forskere som et verktøy som bekjemper Alzheimers sykdom. En av gjerningsmennene i Alzheimers er en farlig plakk som debilitates ofrene evne til å fungere skikkelig. Curcumin effektivt blokkerer denne plakk, deretter beskytte hjernen. Det bør bemerkes at India, et land kjent for sin bruk av karri i flere retter, har en Alzheimers hastighet som er fire ganger lavere enn USA

Kreft Protection

Studier på laboratoriet mus og noen studier på mennesker har oppmuntret forskere i kampen mot brystkreft. Det har blitt vist å effektivt stenge de gener som forårsaker brystkreft. Det har faktisk øket fordelene av kjemoterapi stoffet taxol, som brukes i behandling av brystkreft. En annen håpe skilt i sjelden behandles kreft i bukspyttkjertelen er at karri har vist lovende i å stabilisere denne grusomme sykdommen.

Leddgikt Treatment

Det er ikke overraskende at mange over-the-counter narkotika brukes til å behandle leddgikt faktisk inneholder curcumin. Dette er gode nyheter for de som foretrekker å ikke ta syntetiske stoffer eller har problemer med å tolerere dem. Mens smaken alene er nok til å lokke folk til å legge det til sitt kosthold til lavere betennelse, det faktum at det er bivirkning gratis er en ekstra bonus.

Legg den til din diett

Det finnes enkle måter å legge karri til kosthold, selv om du ikke er dyktig på kjøkkenet. Finn en du liker og legge den til hver dag måltider. Det kan finnes i varianter som er mild eller bitter. Legge til en og en halv teskjeer til majones tilfører en ny dimensjon til kjedelige smørbrød. Det gjør en flott tillegg til supper og stuinger. Det er også stor med omeletter, slik at du starter dagen på en sunn måte.

Hvis du kjenner deg igjen i kjøkkenet så du kan være interessert i å lære mer oppskrifter som inneholder karri krydder. Den iFood nettverk, funnet på nettet, er en stor kilde til informasjon om hvordan du kan lage mat med karri. Det inkluderer også instruksjonsvideoer som du kan følge fra hjemmet.

Helse Egenskaper av Curry Powder

Helse Egenskaper av Curry Powder


Karri er en blanding av krydder mye brukt i indisk mat. En av de viktigste ingrediensene som brukes i karri er gurkemeie --- også kjent som curcumin. Nyere forskning har vist gurkemeie som en kraftig anti-inflammatorisk med mange positive helsemessige fordeler.

Legge mer karripulver til måltider, drikke gurkemeie te, eller ta supplement gurkemeie kapsler finnes måter du kan øke inntaket av denne sunne krydder.

Mulig Alzheimers Disease Prevention

Ifølge USA Today, er Alzheimers sykdom fire ganger mer utbredt i USA enn det er i India, hvor karri er et kosttilskudd stift. Selv om mer forskning er nødvendig, har lovende resultater dukket opp fra studier på mus og menneskelige hjerneceller. En studie viste at curcumin bistår i ridding den menneskelige hjernen i plakk som er ansvarlig for forvirring og hukommelsestap knyttet til Alzheimers sykdom. Linus Paling Institute siterer tilfeller der mus matet curcumin utstilt mindre betennelse og oksidasjon (markører for Alzheimers sykdom) i hjernen.

Arthritis Relief

Med over 24 anti-inflammatoriske stoffer, kan curcumin i karri sterkt redusere smerte og hevelse ledsaget av folk som lider med leddgikt. USA Today bemerket en studie som viste curcumin hindret rottene fra å utvikle revmatoid artritt, og stoppet leddskader hos rotter som allerede hadde utviklet leddgikt.

Aids i Sunn Aldring

Glutation, en antioksidant som beskytter celler fra stress, blir øket når curcumin er innført. Ifølge forskning ved University of California i San Diego, har glutation vist seg å ha en direkte effekt på aldring og er knyttet til en lengre levetid. Omvendt er lave nivåer av glutation forbundet med aldring øyeproblemer som glaukom og katarakt.

Mulige Cancer Fighting Egenskaper

James A. Duke, Phd., Som nylig oppsummert over 700 kliniske studier som omhandler gurkemeie helseeffekter, fant at i de fleste tilfeller krydderet utføres så effektivt som legemidler i behandling og forebygging av ulike kreftformer hos dyr. Hvorvidt disse effektene kan oversette til mennesker gjenstår å se.

Bivirkninger av Curry Powder

Bivirkninger av Curry Powder


Mange mennesker smaken tradisjonelle og eksotiske retter som linsesuppe og grønnsaks biryani med karri. Krydderet inneholder curcumin, den ingrediensen som gir gurkemeie sin gule farge, som er en antioksidant og anti-inflammatorisk. Imidlertid bør noen folk tenke to ganger før dousing retter i karri eller inntak kosttilskudd. Økte mengder av krydder kan bringe skadelige bivirkninger for personer plaget av ulike sykdommer som brystkreft og hjertesykdom.

Økt Bleeding

Gurkemeie er et naturlig blod tynnere og kan øke blødning hvis det kombineres med visse medisiner. Det bør ikke brukes sammen med antikoagulantia (forhindrer blodpropp) eller platehemmende legemidler som heparin, warfarin eller klopidogrel. Sjekk med en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog for velsmakende alternativer å karri hvis du tar noen av disse typer medisiner.

Kan undertrykke Chemo medisiner

Kjemoterapi pasienter bør også være skeptisk til å fråtse i for mye karri. Curcumin kan hindre cyklofosfamid, et immundempende middel som brukes i behandling av brystkreft overlevende, ifølge en 2002 studie utført av forskere fra The Lineberger Comprehensive Cancer Center of The University of North Carolina i Chapel Hill. Konsultere lege før du spiser gurkemeie og karri-Laden retter hvis du er under behandling.

Nyrestein

Ytterligere doser av gurkemeie kan føre til nyreproblemer for predisponerte personer. I en 2008 studie gjort ved University of Wyoming Institutt for Familie og Forbruker Sciences etterforskere fant at gurkemeie økt urin oksalat nivåer, som hevet risikoen for nyrestein formasjon i de utsatt for tilstanden.

Den Piperin Factor

Curcumin kosttilskudd kan øke fordeler for noen mennesker, men bære en skjult fare for dem som lider av anfall og hjertesykdommer. I hennes bok, "An Evidence-Based Approach til kosten Phytochemicals," ernæringsfysiolog Jane Higdon bemerker at noen piller inneholder piperine, et tilsetningsstoff som hindrer metabolismen av curcumin. Men det kan forsinke eliminasjonen av legemidler som fenytoin (Dilantin), propranolol (Inderal), og teofyllin for foreskrevne pasienter.

Problemer for cøliakere

Noen sauser og kryddermikser, som karriretter, inneholder gluten, et protein i rug, hvete og bygg som kan be en allergisk reaksjon som diaré eller mage kramper fra dem diagnostisert med cøliaki. A 2004 studie gjort av forskere fra Instytutu Matki jeg dziecka av Klinika Pediatrii i Polen identifisert karripulver som en av mange matvarer som inneholder undisclosed gluten. Sjekk produktet etiketter for ingredienser, og handle for glutenfrie alternativer til karri sauser og pulverblandinger.

Kan forverre Gastrointestinale sykdommer

Skjønt, er mangelfulle forskning, noen leger styrer pasienter med mageproblemer bort fra gurkemeie kosttilskudd og oppfordret forsiktighet med karri. I sin 2003 bok, "Herb-Drug Interactions in Oncology," Barrie R. Cassileth og Charles D. Lucarelli advare de plaget med gastrointestinale sykdommer som magesår, gallegang obstruksjon og gallestein bør ikke ta krydderet som et supplement. Konsulter lege før man spiser piller eller produkter som inneholder karri eller gurkemeie hvis utsatt for disse medisinske tilstander.

Hva Krydder bør være i en krydderhylle?

Hva Krydder bør være i en krydderhylle?


Du arrangerer eller utsetting kjøkkenet. Du vil ha et godt utvalg av krydder på hånden i din krydderhylle. I tillegg til salt, vil du smaken måltidene dine med krydder som også vil gi ernæringsmessige fordeler. I de fleste tilfeller vil du være å bruke bakken krydder som har en tendens til å miste sin styrke raskt. Hold dem i mørke og kjølige steder innenfor kjøkkenet.

Black Pepper

Ved siden av salt, er dette den mest populære krydder. Det legger en krydret spark til et bredt utvalg av kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta og potetretter. En sterk antioksidant og anti-bakterielle egenskaper øke metabolismen, redusere betennelse og forbedre fordøyelsen.

Hvitløk Powder

Hvis du ikke har fersk hvitløk, bruker hvitløk pulver som innbytter. Vær oppmerksom på at smaken er søtere og ikke så skarp som fersk hvitløk. Hvitløkpulver er laget tørket hvitløk som er finhakket til å lage en pulverisert form. Det er ofte forveksles med hvitløk salt som er en kombinasjon av hvitløk pulver og bordsalt.

Kanel

Kanel har en mild duftende aroma og søt smak. I Midtøsten, er kanel brukes i kylling og lam retter. Bruk denne allsidige krydder i søte retter, spesielt eplekaker og eplemos. Alternativt kan du strø kanel på toast, cookie topper eller legge den til din favoritt smoothie. Kanel har sterke antibakterielle egenskaper og kan bidra til å administrere blodsukkernivået og hjelper fordøyelsen.

Curry Powder

Brukes hovedsakelig i indiske og kinesiske retter, kan karri også kombineres med egg, salater, fjærkre, ris, spinat og bønner. Karri pulver varierer i styrke fra mild til voldsomt varmt. Curry inneholder gurkemeie som kan redusere betennelse, nøytralisere frie radikaler og beskytte mot kreft.

Onion Powder

Laget av tørket løk, beholder dette krydderet noe av smaken og pungency av fersk løk. Det er lettere å håndtere enn fersk løk siden det krever ingen hakking eller spesialbehandling. De fleste dagligvarebutikker og markeder tilbyr et utvalg av løk pulver.

Muskat

Bruk muskat til smaken desserter og søte retter. Det er også vanlig i spinat, pølse, ost sauser og lammekjøttet. Bruk den med måte, men ofte, spesielt med gløgg i jula.

Sage

Ground salvie har en skarp aroma. Det er vel kjent som et krydder for svinekjøtt og kylling stuffing. Du kan også bruke salvie til å foreta visse oster eller pølser eller kombinere salvie med smør for å lage en pasta krydder.

Rosemary

Brukes hovedsakelig i Middelhavet, legger dette duftende urt smak til steking kjøtt, spesielt fjørfe og grønnsaker.

Paprika

Bruk paprika til sesong og farge risretter, gryteretter og supper. Laget fra grind av paprika og chili peppers, sin smak varierer fra mild til hot.

Oregano

Hakk og bland oregano med hvitløk, salt og olivenolje for å lage en marinade for svinekjøtt, biff eller stekt poteter. Legg rosmarin til denne marinaden og bruke det på fjørfe.

Kinesiske urter og krydder

Kinesiske urter og krydder


Kinesiske urter og krydder er brukt over hele verden for sine helbredende egenskaper, og for kinesiske oppskrifter. For tusenvis av år, har hele planten blitt brukt med ingenting bortkastet. Selv bark og blader finne veien inn i urtepreparater. De er enkle å få tak i spesialiserte asiatiske butikker eller i supermarkeder. Ita € ™ s mulig å eksperimentere med å blande krydder og urter hjemme, men de fleste i Vesten kjøpe dem fra butikker og følg oppskrift bøker.

Five Spice Powder

Five Spice Powder er en av de vanligste produktene som finnes i vestlige supermarkeder. Den blanding av krydder følger tradisjonen med å presentere de fem grunnleggende smaker av salt, bitter, søt, bitter og sur, pluss nummer fem representerer evnen til å helbrede. Blends varierer, men en typisk en består av kanel, malt fennikelfrø, nellik, stjerneanis og Szechuan pepper. Noen blander også legge til ekstra ingredienser, som for eksempel roten av ingefær eller lakris. I tillegg til smakstilsetning mens stir steking, er det gnidd inn kjøtt, fjørfe og sjømat når du tilbereder maten for matlaging. Andre asiatiske land bruker pulveret mye.

Ingefær

I århundrer har ingefær vært brukt for sine medisinske egenskaper, samt den sterke smaken. Dens fordeler inkluderer å redusere effekten av morgenkvalme i svangerskapet, halsbrann, migrene og menstruasjonssmerter. Lage te av fersk ingefær hjelper fordøyelsen. Ingefær er også tilgjengelig som et pulver. Den brukes i oppstuss frites og karriretter, og Vesten inkludere det i bakevarer og søtsaker, inkludert pepperkaker.

Kinesisk Hot Mustard

Kinesisk hot sennep, som navnet antyder, er en spesielt bitter type sennep brukes til å legge et spark til mat. Det bærer forhold til pepperrot og er lagt til marinader og sauser. Frø er brun eller gul, brun med å være den varmere av de to, og det kan kjøpes som fullkorn eller som et pulver.

Szechuan Peppercorn

Beskrevet som å ha en â € ~earthyâ € ™ smaken, Szechuan pepperkorn er unik for Kina og tilbyr en frisk smak til matlaging. Anbefalingen er å steke noen over svak varme, og dermed frigjøre duften, og deretter legge dem til de andre ingrediensene til måltidet.

Cilantro

Koriander er mest brukt i den sørlige delen av Kina og er noen ganger referert til som kinesisk persille. En besk smak er fortynnet når matlaging. Det er bladet av koriander anlegget og er ofte brukt som garnityr.

Kanel

I tillegg til å være en ingrediens i Five Spice Powder, er kanel brukes i mange retter, spesielt de som krever langsom matlaging. Duften og smaken er sluppet gir en særegen aroma og smak. Både bark og kanel pinner er brukt, men de er fjernet når serverer fatet.

Chinese Curry Powder

Kineserne foretrekker vanligvis mildere karriretter enn indianerne. Pulveret kan gjøres hjemme ved å knuse ingrediensene i en morter, men mange butikker selger ferdige produkter. Typiske krydder og urter i pulveret inkluderer ingefær, spisskummen, chili peppers, nellik, gurkemeie, hvitløk, paprika, bukkehornkløver, nellik og muskatblomme. Alle smakene er blandet for å gi en balanse mellom søtt og bittert.

En liste over matvarer som inneholder Sudan Red

En liste over matvarer som inneholder Sudan Red


Sudan Red er også kjent som oppløsningsmiddel gul 24 og er en industriell, oljeløselig, rødt fargestoff som brukes til å farge en rekke næringsmidler produkter som løsningsmidler, olje, sko og gulvpoleringsmidler og voks. Men fargestoffet forårsaket ganske krise i 2005 etter at det ble rapportert at det har funnet sin vei inn i matvarer som chili pulver, og spor av det har blitt funnet i sauser og krydderblandinger.

Robertsons Produkter

Robertsonâ € ™ s Peri Peri Spice var et produkt som ble rapportert å ha Sudan Red i den. Robertsonâ € ™ s også trakk sitt Flavaz Piquant Peri Peri, Louisiana Cajun, portugisisk kylling, gull og Crispy Peri Peri, Knorrox Chakalaka Cube, Knorr to-L Food Solutions Curry Sauce og Knorr to-L Solutions Peri Peri. Selskapet har også trukket tilbake crispa Coatings Spicy Cajun og Papmix Hot Chakalaka, Peri Peri Aromat og Robertsons 1 kg Food Solutions Cajun Spice fra hyllene etter krisen.

All Natural Palm Oil

Alle naturlige Palmeolje kjede er et produkt som antas å inneholde den farlige bestanddel Sudan Red. 720 ml flaske, 0,5 L flaske, en L flasken og 1062 ml flaske er alle produkter er trukket tilbake fra butikkhyllene fordi de ble antatt å ha inneholdt fargestoffet Sudan Rød.

Dragon Brand og O'Kane Food Services Products

Dragon Brand og OA € ™ Kane Food Services har produkter som ble antatt å ha inneholdt den kjemiske fargestoff Sudan Rød. Disse produktene er Drage Brand Curry Sauce (200 kg), Drage Brand Curry Sauce (5 kg) og OA € ™ Kane Mat Service Curry Sauce (4,5 kg). Produktene inneholder chilipulver importert fra India, og det ble rapportert at produktene ble utstedt en mat fare advarsel fra Food Standards Agency i Storbritannia.

Martin Food Products

Martin Foods har flere produkter som inneholder det kjemiske Sudan Rød, som inkluderer favorit Madras Curry Powder (50 g), favorit Chili Powder (50 g), favorit Mild Curry Powder (50 g), favorit Vindaloo Hot Curry Powder (50 g), favorit cajun krydder (40 g), favorit Quality Fin Ground Hot Chili Powder (500 g) og favorit Madras Curry Powder (Aromatisk, Spicy og Hot, 500 g). Andre størrelser av disse produkter ble også forurenset med Sudan Red.

Grønne Cuisine Food Products

Grønne Cuisine Food Products, som Green Cuisine Brand Cayenne Pepper og Green Cuisine Brand Chili Powder er forurenset med den kjemiske fargestoff Red Sudan, ifølge Food Standards Agency i Storbritannia. Andre matvarer forurenset inkluderer Grønne Cuisine Brand Ground Chillies og Green Cuisine Brand Hot Curry Powder. Produktene selges i 50 grams bokser og 60 g krukker var de produktene skjemt av Sudan Rød.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Dr. Andrew Weil sier, "gurkemeie synes å ha betydelige anti-inflammatorisk og kreft-beskyttende effekt." Ifølge UC Berkeley, kan betennelse være årsaken til de fleste kroniske sykdommer, alt fra hjertesykdom, diabetes, Alzheimers, leddgikt og kreft. Mens definitive forskning er ikke tilgjengelig ennå, eksperter som Dr. Weil sterkt at vi øker vår gurkemeie inntaket. Det finnes flere alternativer for forbruker gurkemeie, men han anbefaler vi dra nytte av naturens synergi ved å forbruke hele gurkemeie ekstrakter.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Kontroller gurkemeie te. Brad Lemley av DrWeil.com News anbefaler koking 4 kopper vann, legge til 1 ts. bakken gurkemeie, deretter ulmende det sammen i 10 minutter. Sil ut krydderet, og tilsett honning og sitron etter smak. Konsumere så mye av denne teen som du vil.

Lag dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt. Tomme gelatinkapsler kan kjøpes på helsekostbutikker. Bare øse litt gurkemeie i den store enden av kapselen og passe de to endene sammen.

Kjøp pulverisert, innkapslet curcumin kosttilskudd fra en vitamin butikk. Supplement produsenter kan isolere den aktive bestanddel i gurkemeie, curcuminoids, for å gi store doser i en enkelt kapsel.

Legg gurkemeie til maten. Curry er den vanligste gurkemeie-holdige oppskrift. Gul sennep også får sin farge fra gurkemeie. Gurkemeie kan legges til sjømat eller kylling retter, og er spesielt god i paella.

Hint

  • Hvis du gjør dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt, vil magen føles effektene av å spise krydder. Kjenne kroppen din og ikke forbruke mer enn fordøyelsessystemet kan godt håndtere.
  • Pre-laget curcumin kosttilskudd er mildere til magen. Men, de koster litt mer, og du kan miste ut på synergistiske ingredienser som naturen gir naturlig i det store og hele bakken ekstrakt.
  • Å spise gurkemeie i mat ikke gir deg den synergistiske blanding av ingredienser som finnes naturlig i gurkemeie, men på lavere nivåer.
  • Beste fordelene trolig komme fra te eller malt gurkemeie kapsler. Imidlertid vil ta gurkemeie i mer enn én form (f.eks, te og kapsler, eller te og mat) øke din generelle fordel.
  • Gurkemeie er en naturlig blod-tynnere. Forbrukes bare i mat, form, bør det ha liten effekt --- selv om du tar det for lang tid --- med mindre du allerede tar reseptbelagte blodfortynnende. Vær forsiktig hvis du har tenkt å ta gurkemeie på et høyt nivå over en lang periode, men da dette maksimerer sin blodfortynnende potensial.
  • Vær forsiktig i å ta gurkemeie hvis du er utsatt for nyre stein formasjonen.

Curry og Vekttap

Det er nok av pålitelig bevis som peker til de helsemessige egenskapene karri. Bevisene for curry å være nyttig i vekttap, i særdeleshet, er av nyere dato. Men det er noen overbevisende funn. For å forstå hvordan karri kan hjelpe vekten bevisst krever en forståelse av hva dette utvalg av krydder egentlig er, hvordan det påvirker våre systemer, og hva forskerne har konkludert.

Curry Kombinasjon

Curry er ikke en eneste krydder, men en rekke krydder som varierer fra region til region og lage mat å lage mat. Vanlige krydder som brukes i karri er gurkemeie, spisskummen, koriander, funagreek og rød pepper. Curry er ofte funnet i asiatiske retter, spesielt Sør-asiatisk mat, men den har funnet et hjem i Europa og USA også.

Vekttap fordeler

I tillegg til sin smak, de helsemessige fordelene av karri ser ut til å variere fra å forebygge type 2-diabetes til å hjelpe vektbevisste eaters føle deg mett raskere.

En Nederland studie testet resultatene av karri og andre krydder og urtete på rotter. De fant disse ingrediensene hjalp rottene ned i vekt. Menneskelige tester har også ledet forskerne til å konkludere med fordelene av slike krydder og urter, men den nøyaktige ingrediens eller ingredienser i forbruksvarer som forårsaket resultatene er fortsatt å bli undersøkt.

Poenget er at det er en sterk indikasjon på at krydder og te finnes i indisk mat kan hjelpe overvektige mennesker miste fett.

Utforske Krydder

Curcumin er anti-inflammatorisk, antioksidant ingrediens i gurkemeie. Og gurkemeie, husk, er et krydder som finnes i mange karriretter, særlig indiske varianter. Det er dette krydderet som gir karri sin karakteristiske lyse gul farge. I Nederland studien ble curcumin funnet å redusere insulinresistens og forebygge type 2 diabetes i mus. Curcumin redusert inflammatorisk respons provosert av fedme i de musene.

Og curcumin inntak direkte bidratt til en liten, men signifikant reduksjon i mus kroppsvekt - og enda viktigere - fett ratio. Enda mer interessant er at denne reduksjonen ble sett hos mus som hadde både nivå kaloriinntak og økt kalorier. Forskere sier dette kan peke til karri positivt påvirke kroppen sammensetning.

Andre fordeler

Forskere har også bemerket at curcumin musene hadde mindre vekst av blodkar, spesielt i fettvev. Dyrene også dratt nytte av lavere glukosenivåer i blodet, og lavere triglyserider, kolesterol og lever fett nivåer.

I tillegg krydder som karri og andre funnet i indisk mat stimulere stoffskiftet og akselerere thermogenesis. Termotilblivelsen er prosessen med vår kroppsfett produserende kroppsvarme. Dette er den samme prosessen som skjer når vi trener.

A Little Curry

Naturlige krydder som inkluderer curry har blitt funnet å hjelpe diners føle deg mett raskere. Dette betyr at vi er fornøyd med å spise mindre. Og krydder som karri (og andre indiske krydder) er generelt akseptert som å hjelpe hjelpemiddel i fordøyelsen.

Sunn Livsstil

Selvfølgelig, spise karri eller hvilken som helst annen krydder eller mat er ikke et tilstrekkelig vekttap plan i og for seg. Livsstilsendringer som involverer kosthold og trening vil være nødvendig.

Hvordan bruke gurkemeie i Healing

Gurkemeie er en urt. De tørkede røtter brukes i matlaging, særlig i indisk mat som curry. Gurkemeie har mange helsefordeler. Hvis du bestemmer deg for å supplere din diett med gurkemeie helsemessige årsaker, å ta et supplement er mer effektivt enn å prøve å spise mye av karri hver dag. Curcumin er den aktive bestanddel som finnes i gurkemeie.

Hvordan bruke gurkemeie i Healing

Følg doserings retninger på din supplement, hvis du velger å ta en. Det er ingen etablert RDA (anbefalt daglig dose) for gurkemeie. Den gjennomsnittlige daglige voksen dosering er 400-500 mg. Denne dosen gjelder for alle de helsemessige fordelene du kan bruke gurkemeie for - du trenger ikke å ta gurkemeie på en bestemt måte for forskjellige forhold.

Bruk gurkemeie i matlaging mye som du ville bruke andre krydder. Gurkemeie er litt som ingefær, selv om det er buttery. Fersk gurkemeie er også søtere. I oppskrifter, prøve å erstatte gurkemeie i stedet for safran. Bruk med måte, som gurkemeie er mer bitter enn safran. Du kan også erstatte gurkemeie i stedet for tørr sennep i oppskrifter.

Prøv å bruke gurkemeie for å krydre opp en tradisjonell ris siderett. Småkoke ris i kyllingbuljong og gurkemeie til de er møre. Du kan også legge til sauterte grønnsaker til denne retten, for eksempel hakket paprika og hakket løk.

Bruk gurkemeie å krydre eggerøre eller omelett. Legg 1/4 ts. gurkemeie per egg. Du kan også legge det til tradisjonell eggesalat. Følg din favoritt egg salat oppskrift, så strø på litt gurkemeie å smake.

Eksperimenter ved å legge gurkemeie til en rekke av dine favoritt hovedrett oppskrifter. Det går bra på reker og kylling, i tunfisk salat, linsesuppe, stuffing, couscous, og selvfølgelig, karri. Du kan også prøve å krydre opp noen pakket bekvemmelighet mat med gurkemeie, for eksempel hermetisert supper.

Hint

  • Velg et supplement som inneholder minst 95 prosent standardisert ekstrakt av curcumin. Curcumin er bedre absorbert av kroppen når det er tatt med bromelain eller piperine.
  • Ikke ta gurkemeie hvis du har kronisk hjertesykdom, gallestein, leversykdom eller akutt bilious kolikk. Hvis du er gravid, sykepleier, på medisiner, har en blod-clotting lidelse eller annen helsetilstand, snakke med legen din før du tar gurkemeie.

Gurkemeie fordeler

En hjørnestein i den tradisjonelle indiske urtemedisin system ayurveda, gurkemeie tenkt å gi flere helse og kulinariske fordeler. Forskning antyder sterkt at gurkemeie fungerer som en anti-inflammatorisk, selv om dens forkjempere tout utallige helsemessige fordeler som følge av forbruk av krydder i mat eller i supplement form. I matlaging, fungerer gurkemeie en både en kraftig smak og fargestoffet.

I Kitchen

Gurkemeie har mange fordeler på kjøkkenet, spesielt når matlaging indisk mat. Det faktum at gurkemeie gir sennep sin gule farge er bevis på sin makt som en farge agent i kjøkkenet. Mange indiske retter, spesielt de med blomkål, ring for gurkemeie rett og slett å gi grønnsakene et gyllent skjær. I form av smak, gurkemeie gir en noe bitter, men ikke overveldende, spark til grønnsaker og mange indiske retter, blant annet et bredt utvalg av karriretter. Selvfølgelig ligger gurkemeie kulinariske beryktet i det faktum at det er den viktigste krydder i indisk karripulver.

Sykdom Fighter

Gurkemeie er tenkt å ha flere egenskaper som fremmer helse og avverge eller bekjempe sykdom. Som antioksidant, og gurkemeie vist lovende for å hindre flere typer kreft, inkludert tykktarmen og prostatakreft. Det er tenkt å dempe blodårer som drivstoff kreftsvulster. I tillegg kan gurkemeie hjelpe diabetikere ved å hjelpe i arbeidet med å senke blodsukkernivået. Talsmenn er også håp om at videre forskning vil stadfeste krav at gurkemeie kan drepe virus og bakterieinfeksjoner og behandle en hel rekke sykdommer og plager som spenner fra osteoarthritis til menstruasjonssmerter.

Forskere fra slike myndigheter som Mayo Clinic, Harvard og University of Maryland Medical Center advarer tilhengere av gurkemeie for å ikke hoppe på pistolen. De bemerker at forskning på gras er i sin spede begynnelse. Den mest langvarige og pålitelig stykke bevis dukket opp i 1970 i India om effekten av gurkemeie som en anti-inflammatorisk. Mange ledere i vestlig medisin har omfavnet gurkemeie på grunn av sin anti-inflammatorisk effekt.

Fordøyelse

Et område hvor gurkemeie har mottatt en betydelig mengde oppmerksomhet er fordøyelsen. Gitt det faktum at de fleste mennesker har, på ett eller annet tidspunkt, led av ubehag i magen, de tidlige indikasjoner på at gurkemeie kan avlaste gass og oppblåsthet og hjelpe pasienter med ulcerøs kolitt samt de med magesår er lovende.

Tilgjengelighet og skjema

En annen fordel med gurkemeie er at den er lett tilgjengelig og lett å arbeide i din diett og / eller livsstil. Sprer sennep på en sandwich er en enkel måte å få litt av urten. Det er også brukt til å farge noen Butters. Men som ingefær, gurkemeie er tilgjengelig som en rot eller mer vanlig i pulverform i de fleste dagligvarebutikker. Du kan rett og slett strø det på grønnsaker i stedet for salt til å realisere sine potensielle helsemessige fordeler, eller du kan ta det noen skritt videre og prøve å mestre kunsten av indisk curry. Hvis mat er ikke din greie, er gurkemeie allment tilgjengelig i supplement form i dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Hva er fordelene med Curcumin eller gurkemeie?

Curcumin er en phytochemical funnet i krydder kalt gurkemeie. Dens latinske navn er Circuma longa, og det er kanskje best kjent for sin krydret, varmer kulinariske attributter. Gurkemeie vokser i overflod i India, og jordstengler er tradisjonelt høstet og solgt i tørket form i pulver, te, ekstrakter eller kapsler.

Kulinariske bruker

Gurkemeie er mest kjent for sin bruk i karri. Legge curry til dietten kan være den mest underholdende måte å få fordelene av curcumin.

Antioxidant fordeler

Curcumin kan bidra til å nøytralisere frie radikaler og redusere skader gjort av deres dannelse.

Anti-inflammatorisk fordeler

Curcumin kan senke nivåer av enzymer som er ansvarlig for inflammasjon og derved gjør det til et potensielt hjelpemiddel til inflammatoriske tilstander slik som artritt.

Sirkulasjonssystemet fordeler

Fordeler til sirkulasjonssystemet kan inkludere en reduksjon i blodplate-aggregering, forebygging av plakk i arterier og forbedring i total blodsirkulasjon.

Betraktninger

Curcumin viser potensielle fordeler i behandling av diabetes, fordøyelsessykdommer, kreft, øyebetennelse, og virale eller bakterielle infeksjoner. Videre studier er nødvendig for å fastslå omfanget av karri fordel.

Advarsel

De som har en obstruksjon av galleveier, tar blodfortynnende eller har andre helsemessige forhold bør oppsøke profesjonell helsepersonell om sikkerheten av curcumin.

Gurkemeie Alzheimers Cure

Forskere vil vite mer om de helsemessige fordelene av ulike krydder og urter hver dag. Gurkemeie viser løfte i å hjelpe folk avverge Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom frarøver folk av deres sinn på grunn av oppbygging av amyloid plakk og neurofibratory floker i hjernen deres. Studier viser at inntak av tumeric forhindrer at dette skjer i mus. Folk som bor i India sjelden utvikle Alzheimers sykdom, men spiser mat som inneholder karri, som alltid inneholder gurkemeie. Forbruker gurkemeie er trygt, men alltid konsultere legen din før du tar noen nye krydder eller urter.

Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom, den mest vanlige formen for demens, utvikler seg over tid. Symptomer inkluderer problemer med tenkning, hukommelse og atferd. Mer enn 5,3 millioner amerikanere viser symptomer på Alzheimers sykdom. Hyppigheten av å få denne sykdommen øker når du blir eldre. Hvert år regjeringen og enkeltpersoner i USA bruker mer enn $ 100 000 000 000 behandling av Alzheimers sykdom.

Beta amyloid plakk

Beta-amyloidplakk vises i hjernen hos en person med Alzheimers sykdom. De består av unormal akkumulering av proteiner, som over tid, resulterer i inflammasjon av nerver som stopper nervesignaler fra å komme fra den ene del av hjernen til en annen del. Omsider hjernecellene dør, forlater Alzheimers lidende med hukommelsestap, tenker vansker og atferdsproblemer.

Curcumin

Gurkemeie kommer fra curcumin. Du finner den i karriretter og andre krydrede retter fra India, Asia og Midt-Østen. Som mange andre urter, folk først brukt curcumin som et krydder. Senere, folk brukte den til medisinske formål. Indisk medisin har brukt gurkemeie for å lindre smerter og betennelser i huden og i musklene i århundrer.
I India, svært få mennesker får Alzheimers sykdom. Forskere TP Ng, PC Chiam, T Lee, HC Chua, L Lim, EH Kua publisert en artikkel i American Journal of Epidemiology i 2006 med tittelen "Curry forbruk og kognitiv funksjon hos eldre." I denne studien undersøkte de sammenhengen mellom karri forbruk og kognitive nivå i 1010 asiater mellom 60 og 93 år. Studien fant at de som spiste curry gang i måneden eller mer scoret bedre på kognitive tester enn de som spiste curry sjelden eller aldri.

Fordeler med Curcumin

På grunn av curcumin sin anti-inflammatorisk egenskaper, kan det ha en rolle i herding Alzheimers sykdom. Curcumin fungerer som en antioksidant, også. Det hemmer dannelsen av frie radikaler. Det reduserer dårlig kolesterol. Små mengder av curcumin gitt over lengre perioder er bedre enn å ta en stor dose på en gang.

Sikkerhet for Curcumin

Ingen rapporterte alvorlige bivirkninger av å ta tumeric så langt, men langvarig bruk i høye doser forårsaker levertoksisitet. Av denne grunn, unngå gurkemeie produktene hvis du har en leversykdom, er en tung drikker eller tar reseptbelagte medisiner metabolisert av leveren. Curcumin samhandler med blodfortynnende.
En 2003 studie med 25 fag med opptil 8000 mg curcumin per dag i tre måneder fant ingen toksisitet fra curcumin.

Gurkemeie pulver til Acne

Gurkemeie pulver til Acne


Akne er forårsaket når porene i huden blir tilstoppet av olje eller død hud. Når bakterier kommer inn i disse porene, kan situasjonen snu verre, fører til hevelse, rødhet og selv puss. Gurkemeie kan brukes til å behandle akne, både oralt så vel som topisk, påføres direkte på problemområder på huden. Den eneste vitenskapelig forskning, men å undersøke effektiviteten av urten for dette formålet ikke klarte å finne bevis for sin effekt.

Acne

Akne er et problem som starter når porene på huden blir tilstoppet. Den skyldige kan være døde celler, eller olje som enten er produsert av din egen kropp, eller som finnes i produktene du kan gjelde for huden din. Situasjonen er gjort verre av bakterier multiplisere inne i tilstoppede porer, som fører til slike symptomer som rødhet, hevelse og puss, samt forekomsten av hudormer. I ungdomsårene, er akne vanligvis mer vanlig, som de hormonelle endringene som skjer i løpet av denne tid føre til produksjon av mer olje på huden. Diet er imidlertid ikke en determinant av akne.

Gurkemeie Properties

Gurkemeie er en krydret plante og er den viktigste bestanddelen i curry (som er en blanding av krydder, i motsetning til en enkelt plante). Det er gult og har en sterk smak når forbrukes på egen hånd. Gurkemeie er en sterk anti-inflammatorisk, noe som betyr at den har evnen til å redusere symptomer assosiert med skade, slik som hevelse og rødhet. Gurkemeie er vanligvis tas oralt, men for visse hudsykdommer Ayurverdic utøvere anbefaler lokal applikasjon.

Gurkemeie i medisin

På grunn av sin anti-inflammatoriske egenskaper, er gurkemeie som ofte brukes i medisinen for en rekke tilstander som innbefatter magesmerter, feber, infeksjoner, leverproblemer, feber, væskeretensjon, oppblåsthet (i magen, så vel som i ekstremitetene) og PMS-relaterte smerte.

Gurkemeie kan gjøres om til en lime ved å blande pulveret med en rekke væsker eller andre urter, og brukes direkte på huden for å behandle rødhet, inflammasjon, blåmerker, smerte og akne.

Scientific Evidence

Hittil har det bare vært én vitenskapelig studie som evaluerte effekt av gurkemeie i behandling av akne. Selv om arbeidet ble publisert i den indiske Journal of Dermatology ikke fant en direkte sammenheng mellom gurkemeie bruk og akne, forlater sin metodikk mye å være ønsket. Forskere bare brukt en undersøkelse for å bestemme frekvensen av gurkemeie bruk i et prøvepopulasjon, og forsøkte å korrelere resultatene med mengden og alvorlighetsgraden av akne observert på huden til deltakerne. En langt mer pålitelige undersøkelser ville involvere den direkte administrering av en bestemt dose av gurkemeie og nøyaktig måling på endringen i akne nivåer i deltakere. Forhåpentligvis en slik studie vil bli utført i fremtiden.

Dose

For oral administrasjon, vitenskapelige studier brukt 500 mg gurkemeie administreres fire ganger per dag, på hvilken dose stoffet ble funnet å være effektiv i behandling av magesyke. Siden styrken på hver utvinningsmetode kan variere, lese etiketten instruksjoner når du bruker et supplement i pille form. Ingen vitenskapelig studie har evaluert en muntlig gurkemeie dose spesielt for behandling av akne. For direkte anvendelse av gurkemeie på akne, anbefaler ayurvedisk medisin gurkemeie lim blandet med neem blader.

Psoriasis behandling med Gurkemeie

Noen ganger når tradisjonelle, foreskrevet eller over-the-counter medisiner eller behandlinger ikke gjøre knep helt, folk vende seg til alternative former for medisin, for eksempel folk rettsmidler. Gurkemeie er en lys gul krydder som brukes i ayurvedisk behandling i århundrer. Ayurvedisk behandlingsmetoder stammer fra India og praktiseres over hele verden. Gurkemeie har vært brukt i folk rettsmidler i hundrevis av år, så det burde ikke være noen overraskelse at det også kan brukes til å behandle psoriasis.

Prøver Gurkemeie

Noen ganger foreskrevet medisiner, for eksempel Dovonex, Capex eller klobetasol, hjelpe litt, men de trenger ikke bli kvitt symptomene helt. Når tradisjonell medisin ikke fungerer, vil prøver folk eller hjem rettsmidler noen ganger har et bedre resultat for noen mennesker. Gurkemeie fungerer så godt på psoriasis på grunn av sin sterke anti-inflammatoriske egenskaper. Det fungerer bra i behandling av allergi, astma, artritt, hjertesykdommer og Alzheimers sykdom, så vel som psoriasis.

Kjøp Herb Direkte

Mengden av gurkemeie finnes i mat er ikke betydelig nok til å gjøre en forskjell, så krydderet må tas direkte til det å være en effektiv behandling. For eksempel kan en indisk curry oppskrift bruke en liten mengde, som 1 / 2g av krydder, mens 1 til 2 ts. om dagen er det som er anbefalt for å forbedre psoriasis symptomer. Gurkemeie kan tas i pulverform eller pilleform. Når du tar gurkemeie piller, sørg for å ta 500mg av gurkemeie, tre ganger om dagen.

Få riktig kosttilskudd

Ved kjøp av gurkemeie piller, lese produsentens etiketten for å sørge for at kosttilskudd inneholder standardisert ekstrakt med farmasøytisk-grade enteric belegg. Sørg også for at kosttilskudd er fri for fyllstoff. Ta mellom 1,5 og 3 gram rett gurkemeie daglig, delt inn i tre ulike doser. Ellers, hvis du tar kosttilskudd i stedet for den rette pulver, tar 1000 mg per dag, tre ganger om dagen (det er som å ta to 500mg kapsler, 3 ganger per dag). Resultatene kan ta noen uker eller minst en eller to måneder å vise. Etter ca en måned, bør de psoriasis patcher ser mindre og ikke så rødt. Etter hvert vil de patcher forsvinne.

Soppdrepende aktivitet av Gurkemeie

Gurkemeie (Curcuma longa) er et krydder som vanligvis brukes i indisk curry. Det har blitt brukt i mange år som smakstilsetning i mat og som et konditorfarge. Det er også brukt i tradisjonell ayurvedisk og kinesisk medisin.

Gjær infeksjoner

Curcumin, den primære kjemiske i gurkemeie, er et naturlig antisoppmiddel. Det er spesielt nyttig i behandling av Candida, sopp som forårsaker soppinfeksjon. Det fungerer ved å stoppe candida celler fester seg til de menneskelige buccale epitelceller, som er celler som linje innsiden av munnhulen, ifølge ProHealth.

Mat Konserveringsmiddel

Ram Kumar Pundir og Pranay Jain fra Kurukshetra Universitetet forklare at krydder som gurkemeie har blitt brukt til konservering av mat for tusenvis av år. Gurkemeie virker mot sopp ved å hemme enzymer på innsiden og utsiden av soppen 'celler, så vel som av sprekker cellulære vegger.

Skin Fungus

The Green Pharmacy Herbal Handbook viser at gurkemeie olje er nyttig for behandling av sopp hudsykdommer, for eksempel sopp tånegl infeksjoner og fotsopp. Bland en del gurkemeie olje med 2 deler vann og bruke den til området med et rent håndkle eller bomullsdott.

Jak zrobić kurczaka curry Karaibów rzeczywistym

Kurczak curry Karaibów rzeczywistym jest jednym z najbardziej poszukiwanych i pyszne Karaibów naczynia.

W wyniku starannie wybranych składników i kombinacji, Karaiby Kurczak curry stworzyła coraz większy popyt.

Instrukcje

Kupione Caribbean curry w lokalnych sklepach spożywczych. Przygotuj kurczaka przez cięcie to małe kawałki około 1 1/2 cm długości. Umyć kotlety z kurczaka w wapna i wody, a na koniec w occie. Spuścić ocet z kurczaka. Wlać curry na kurczaka. Dodaj małe kawałki imbiru, pieprzu, czosnku, soli do przyprawiania, proporcjonalnie do ilości kurczaka przygotowywanej.

Za pomocą łyżki do gotowania kurczaka i wymieszać składniki, aż curry wraz ze składnikami jest całkowicie wchłaniany do kurczaka. Pokrycie go przez 30 minut na to, aby marynować. Po 30 minutach, to jest teraz czas, aby rozpocząć gotowanie swój curry z kurczaka.

Wlać oleju w garnku do gotowania na kuchence i miejscu, na średnim ogniu, olej na gorąco pozwala na dwie minuty. Umieść przyprawione curry z kurczaka z wszystkich składników do garnka z olejem i pokrywy. Wymieszać składniki, aż kurczak jest przesiąknięte olejem. Przykryć garnek i nadal mieszać średnio co 10 do 15 minut, aż kurczak jest gotowane. Po gotowane jest gotowe do podania. Podawać kurczaka podczas gdy jest ciepło.

Wskazówki

  • Nie służą kurczaka bardzo gorąco
  • Podawać na ciepło.