Digidexo.com

metformin vekttap

Hvordan ta Metformin Vekttap

Hvordan ta Metformin Vekttap


Hvis du er diabetiker eller har høy risiko for diabetes, kan du bruke resept metformin vekttap. Metformin er en populær resept stoffet anvendes i behandlingen av diabetes som ofte resulterer i vekttap i tillegg. Rådføre seg med legen din før du bruker resept metformin vekttap eller diabetes.

Bruksanvisning

•  Få en resept på metformin fra legen din. Hvis du er diabetiker, er lett dette trinnet. Ellers avgjøre om du er pre-diabetiker og spørre legen din om kunne ha nytte av metformin for vekttap. Prøv å holde seg borte fra den utvidede versjonen, som tar mye lengre tid å levere metformin er vekttap.

Ta resept metformin som anvist av legen din. Hvis du spiser lite karbohydrater måltider, vil metformin vekttap være mye mer effektivt. For diabetikere og noen pre-diabetikere, tar det ikke for mye karbohydrater for metformin vekttap å mislykkes fullstendig.

Exercise (lett til moderat) i 30 minutter. Metformin vekttap er mer effektivt med trening siden det er mindre fett å få sukker i blodet ditt.

Tips og advarsler

  • Metformin vekttap er mest effektive med en lav karbohydrat diett. Selv en enkelt liten bolle med ris kan gjengi metformin helt ineffektivt for vekttap.
  • Hvis du får magesyke og diaré fra start metformin, sørg for at du tar metformin vekttap med et måltid.
  • Sjekk din resept nøye for riktig legemiddelnavnet (e). Metformin er den generisk legemiddel navn, men det er også kjent under sitt merkenavn Glucophage.
  • Rådfør deg med legen din før du tar noen reseptbelagte stoffet.

Metformin Vekttap Suksesshistorier

Metformin Vekttap Suksesshistorier


Metformin er et diabetes stoffet også solgt som Glucophage. Fordi det bidrar til å regulere blodsukkeret, er det blitt vist seg å hjelpe diabetespasienter også gå ned i vekt. Nå er det stadig mer populært som et vekttap hjelpemiddel på egen hånd.

Historie

Metformin ble først utviklet på 1920-tallet, men det var ikke før senere i det 20. århundre at det ble svært populær som en diabetes narkotika. Det forårsaker noen bivirkninger, og ved å regulere blod sukker, hjelper også til å kontrollere sult nivåer. Det brukes også for pasienter med polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Vekttap

Når du spiser høy-karbohydrat matvarer, hever leveren blodsukkeret for å kompensere. I sin tur, må bukspyttkjertelen produsere insulin for å håndtere den ekstra sukker. Imidlertid skaper insulin følelser av sult. Metformin hjelper kontrollerer utgangs blodsukkeret pigg fra leveren, og dermed minske de plutselig sultfølelse.

Suksess

Samtidig som man unngår bivirkningene av diabetes, hjelper Metformin også lavere blodsukker. Det er bare effektiv, men hvis man unngår å spise mat som skaper en hurtig insulin pigg. Et kosthold basert rundt moderat karbohydrat matvarer - hele korn, magert kjøtt, ferske råvarer og meieriprodukter - kombinert med Metformin vil vanligvis føre til jevn vekttap hos diabetikere.

PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, er en vanlig årsak til fedme hos kvinner. Sykdommen antas å være knyttet til insulinresistens. Som med diabetikere, kan Metformin hjelpe pasienter med PCOS bedre regulere blodsukkernivået. Dette i sin tur bidrar til vekttap.

Andre brukere

Enkelte leger nå fore Metformin off-label til pasienter uten enten diabetes eller PCOS. Det må tas under tilsyn av lege, som en overdose er mulig. Imidlertid, er en vanlig dosering 500 mg, tre ganger daglig, før spising.

Forventet vekttap på Metformin

Metformin er ofte foreskrevet for personer med type 2-diabetes til å kontrollere deres blod sukker nivå. Type 2 diabetikere er ikke ikke-insulinavhengig som personer med type 1 diabetes, men de kan ikke riktig produsere nok insulin, eller bruke den effektivt. Vekttap er vanlig når du bruker Metformin, men kan variere fra person til person basert på noen få faktorer.

Funksjon

Metformin fungerer primært for å redusere dannelsen av glukose, en enkel sukkermolekyl, fra leveren. Det gjør det ved å aktivere en lever enzym kalt AMP-aktivert protein kinase. Når dette enzymet blir aktivert, og har en øket tilstedeværelse, kroppens samlede forbedrer insulinaktivitet, noe som bidrar til å redusere sukkerholdige glukose i blodet.

Forventer Vekttap

Ifølge Redbookmag.com, er metformin også blir foreskrevet av fedme spesialister til å hjelpe vekttap i type 2 diabetikere. Det er velkjent at fedme og type 2 diabetes har en relativt sterk sammenheng. De som er overvektige er mye mer sannsynlig å oppleve en nedgang i insulinfølsomhet og til slutt bli diagnostisert med type 2 diabetes. Metformin, når kombinert med intervensjoner livsstil, vil vanligvis resultere i en moderat mengde av vekttap.

Effekter

Metformin virker på insulin pathway. Når medisinen forbedrer reaksjonsveien, er kroppen i stand til å produsere insulin på et mer normalt nivå. Dette bidrar til å redusere økningen i appetitt som kan oppstå når type 2 diabetes går ubehandlet. Videre forbedring av insulinveien ved Metformin resulterer i en økt forbrenning av fettceller. Dette reduserer mengden kalorier omdannes til fettceller for lagring av leveren og hjelper returnere fettforbrenning vei til en mer normal driftstilstand.

Time Frame

Flertallet av studier om vekttap hos overvektige og type 2 diabetikere varte lenger enn fire måneder. Ofte er disse studiene varte seks til sju måneder i total og, når man tar i betraktning at Metformin indusert vekttap er en generell og beskjedne 1 til 4 kg, kan det ikke være uvanlig for fremgang i vektreduksjon å skje først etter 4-6 uker . The American College of Sports Medicine bemerker i "ACSM Exercise Management for Personer med kroniske sykdommer og funksjonshemminger" at kombinasjonen av metformin og trening krever forsiktighet i timingen av medisinen, timingen av matinntak og overvåking av blodsukkernivået før og etter trening. Denne økte forsiktighet og omsorg når du tar Metformin og trene regelmessig er på grunn av muligheten for at pasienten opplever et farlig fall i blodsukkeret under eller etter utbrudd av trening.

Vekttap kan man forvente

I "Diabetes Mellitus" av Ellenberg, Rifkin, Porte Jr., Sherwin og Baron, Metformin resulterte i 2 til 3 kg av vekttap i de første seks månedene av behandlingen i de fleste studier. Tilsvarende, i "Handbook of Obesity" av George Bray og Claude Bouchard, en oversikt over en studie som sammenligner Metformin med placebo i 324 pasienter med fedme og insulinresistens fant at fagene på Metformin mistet ytterligere 1 til 2 kg i vekt enn placebo gruppe. Bray og Bouchard tyder også på at det i en Metformin studie bestående av type 2-diabetikere, de som tok Metformin mistet et gjennomsnitt på 3,8 kg. Overall, vektige og type diabetikere to som tar Metformin bør forvente en 1-4 kg nedgang i vekt.

Metformin for vekttap på grunn av psykotiske Meds

Dramatisk vektøkning forårsaket av anti-psykotiske medisiner, som Clozaril (klozapin), Zyprexa (olanzapin) og Risperdal (risperidon), sette mennesker med schizofreni og andre psykotiske lidelser i den lite misunnelsesverdig posisjon for å måtte velge mental helse over fysisk helse. Men en 2008 studie publisert i februarutgaven av "The American Journal of Psychiatry," fant diabetes narkotika metformin å være av betydelig verdi i å kontrollere vekten av pasienter på antipsykotisk medisin.

Metformin og Livsstil

Ifølge studiens hoved forsker, Dr. Ren-Rong Wu, metformin kombinert med livsstil forbedringer, for eksempel sunnere mat og mosjon, produsert den mest betydningsfulle vektkontroll. Men metformin uten en endring i pasientens livsstil, kontrollert vekten mer betydelig enn livsstilsendring alene.

Studiedesign

Fagene, alder 18-50, ble rekruttert fra et universitet mentalsykehus. Fordi vektøkning uforholdsmessig påvirker tidligere ubehandlede pasienter, ble alle 128 pasienter i studien nylig diagnostisert med schizofreni, og hadde begynt lavdose, antipsykotisk behandling med atypiske, antipsykotiske medisiner, Clorazil, Zyprexa, Risperdal eller sulpirid, et stoff som brukes i Asia og Europa. Alle hadde fått minst 10 prosent av sin kroppsvekt siden begynnelsen sitt medikament diett. Tilfeldig utvalgte medlemmer av gruppen ble tildelt behandling med enten metformin alene, metformin med livsstilsintervensjon, placebo og livsstilsintervensjon, eller placebo alene.

Resultater (etter 12 uker)

Den gruppen som er tilordnet placebo alene fikk et gjennomsnitt på 6,8 pounds. De som er tildelt placebo med livsstilsendringer mistet 3.1 pounds, og en brøkdel av en tomme rundt sine waistlines. Metformin alene gruppen mistet et gjennomsnitt på 7,1 pounds, og deres waistlines krympet en halv tomme. Den metformin pluss livsstil-intervensjonsgruppen mistet 10.4 pounds, i gjennomsnitt, og nesten en tomme rundt livet.

Metformin

Ifølge studien, er metformin et "leverselektiv insulinsensibilisator", og har vært brukt i behandling av diabetes i mange år. En tidligere studie (Klein, et al) hadde oppdaget at stoffet skal være "trygt og effektivt i abrogere vektøkning og reduserer [sic] insulinfølsomhet og unormal glukosemetabolismen," så Dr. Wu og lag en hypotese om at metformin kan være nyttig for å hindre fedme og glukose metabolsk dysfunksjon hos personer som tar atypiske, antipsykotisk medisin. Med vektøkning å være en av de viktigste grunnene til at folk med psykose leve 30 år mindre enn den generelle befolkningen, kan metformin vise seg å være en ekte livredder, ikke bare ved å kontrollere vekt, men sjekker diabetes, også.

Polycystisk ovariesyndrom og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, rammer omtrent én av ti kvinner i USA denne tilstanden har mange symptomer, inkludert vektøkning, insulinresistens, og problemer med vekttap. En kvinne med PCOS kan ha behov for å gjøre endringer i livsstil, inkludert diett og trening før hun er i stand til å kunne gå ned i vekt.

Testing

En av testene som en lege kan utføre i diagnostisering PCOS er en glukosetoleransetest. Denne blodprøve bestemmer effekten av mat på blodsukker og kan føre til diagnostisering av insulinresistens.

Insulinresistens

I likhet med diabetes, kvinner med PCOS viser ofte insulinresistens. Denne tilstand fører til en over respons på insulin, påvirker blodsukkeret når maten er fortært, og forårsaker den til å bli lagret som fett.

Diet

Spise mat med en lav gastrisk indeks motvirker insulinresistens i kroppen og gir en mindre virkning på blodsukkeret. Matvarer med lav mage indeksen inkluderer hele korn, grønne grønnsaker og magre proteiner som kylling, biff og fisk.

Medisinering

Medisiner som metformin (Glucophage) kan brukes for å redusere kroppens insulinrespons. Denne medisinen brukes for diabetikere og øker følsomhet for insulin, noe som kan redusere insulinproduksjon.

Trening

Når det kombineres med endringer i kostholdet og medisiner, blir treningen mer effektiv. Bruken av kombinerte kardiovaskulær trening og vekt trening bygger muskelmasse, som deretter hjelper kroppen prosessen lagrede energien mer effektivt. Sluttresultatet er større vekttap.

PCOS og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er rapportert å påvirke en i hver ti kvinner i fruktbar alder i USA. Symptomer på PCOS inkluderer infertilitet, manglende eggløsning, overflødig kroppshår, fet hud, mannlig mønster skallethet, insulinresistens og vektøkning. Motstanden mot insulin kan gjøre det vanskelig for kvinner med PCOS å effektivt ned i vekt uten å gjøre noen livsstilsendringer. Med riktig kosthold og mosjon, kan kvinner med PCOS gå ned i vekt, og selv redusere noen av symptomene på denne tilstanden.

Insulinresistens

Den kroppens naturlige respons på spise er å produsere en viss mengde insulin. Hos kvinner med PCOS og insulinresistens, er kroppens respons på insulin svekket, forårsaker mer insulin som skal fremstilles enn det som er nødvendig. Dette reiser blodsukkeret, og til slutt kroppens celler blir mindre mottakelig for insulin. Denne syklusen, noe som utløser cravings for karbohydrater og mat, ofte fører til vektøkning.

Medisinsk behandling

Siden PCOS har ingen kur, adresser behandling symptomene. Anvendelse av medikamenter som Glucophage eller Fortamet (metformin-HCl) kan sensitivisere kroppen mot insulin igjen, noe som bidrar til å regulere insulinrespons. Disse stoffene blir brukt effektivt i behandling for diabetikere. Bivirkninger av metformin kan inkludere vekttap og magesyke. Hjelpe regulere kroppens insulin med metformin kan føre til mer effektiv drivstofforbruk, og cravings for karbohydrater kan avta.

Karbohydrater og insulinresistens

En diett rik på bearbeidet mat, inkludert raffinert sukker og mel, kan bidra til insulinresistens og føre til vektøkning. Disse matvarer utløse en insulinrespons fra kroppen. De høyne blodsukkeret og begynne en syklus av cravings som kan være vanskelig å unnslippe. Eliminere matvarer som behandlet sukker, hvitt mel og hvit ris kan bidra til å regulere dette svaret og avslutte cravings.

Innbyttere

Karbohydrater er en nødvendig del av enhver diett, og helt eliminere dem er vanskelig eller umulig, og kan utgjøre helserisiko. Erstatte fiberrik mat gir en nødvendig energi boost uten at blodsukkeret til spiral ukontrollert. Hele hvetemel, brun ris og søtpoteter kan erstatte raffinert og bearbeidet kolleger. Fibrene i disse matvarer bidrar til å redusere kroppens reaksjon og forårsake mindre insulinproduksjon. Med fokus på disse erstatningene samt øke inntaket av frukt, grønnsaker og magre proteiner kan fremme vekttap.

Fitness

Del av en vellykket vekttap programmet er trening, spesielt for kvinner med PCOS. Kombinert med en lav-carb diett, hjelper mosjon øker muskelmasse og kan omskolere kroppen til å forbrenne fett mer effektivt, selv når i ro. For kvinner med PCOS, er dette viktig. Økt aktivitet, selv i langsomme trinn, kan ha en samlet effekt. Mens kvinner med PCOS kan ha problemer med å miste vekt, kan den rette kombinasjonen av kosthold, mosjon og medisinering overvinne disse hindringene og føre til en sunnere livsstil.

Vekttap med Depakote

Vekttap med Depakote


Pasienter som tar Depakote og en rekke andre stemningsstabiliserende opplever ofte forbundet vektøkning. Leger, psykiatere og farmasøytiske selskapene er helt klart at vektøkning er en vanlig bivirkning bipolare pasienter kan stå overfor når gjennomgår behandling. For de fleste, helserisikoen ved vektøkning er mindre betydningsfulle enn de av forlate bipolar lidelse - også kjent som manisk-depressiv lidelse - ubehandlet.

Trening

Ikke bare er trening den første linjen i forsvaret, men i seg selv, er trening en utmerket stemning stabilisator. Med andre ord, det har bare fordeler til en bipolar pasient.

Særlig aerobic trening - løping, sykling, elliptiske trening, basketball, svømming og andre aktiviteter som får opp pulsen og kroppen svette - kan ha dyptgripende positive virkninger på bipolare pasienter.

Medisiner og Doser

Depakote er Zyprexa, Seroquil og Rispiridone alle kjent for å føre til vektøkning. Pasienter som står overfor signifikant vektøkning som kan skape helse eller selvfølelse problemer kan være lurt å utforske justeringer med sine psykiatere eller mentale helsepersonell.

Det finnes to grunnleggende tilnærminger - dosering og valg av medisinering.

Med Depakote og Lithium, to av de eldre stemningsstabiliserende, det er en sammenheng mellom dose og mengden av vekt fått, ifølge psykiater Dr. Jim Phelps av www.psycheducation.org. Skjære tilbake dosen kan tillate vekttap. Imidlertid kan det være alvorlig risiko for skiftende doser, og dette bør kun gjøres i forbindelse og med tilsyn av en psykiater eller lege.

Noen stemningsstabiliserende har ingen påvist link til vektøkning. Spesielt Lamotrigin - navn merkevare Lamictal - er en nyere medisiner som ikke bare har ingen kobling til vektøkning, men har sterke anti-depressiv effekt. Men, som alle medisiner, er Lamotrigin ikke det beste valget for alle, og velge et medikament må gjøres under oppsyn av en pålitelig og kvalifisert mental helsepersonell.

Motgift

Mens studier er fortsatt inkluderende og problemet er fortsatt kontroversielt - er noen medisiner anses å motvirke vektøkning bivirkninger av Depakote.

Metformin - merkenavn Glucophage - er en diabetes medisiner som i åpne kliniske studier ved Los Andres University Medical Center i Venezuela og Children Hospital Medical Center of Cincinnati har vist effektivitet i å redusere vektøkning og selv slik vekttap for Depakote pasienter.

H2-blokkere som Pepcid AC og Axid som reduserer mage syre produksjon kan også bistå vektøkning Depakote brukere. Imidlertid ble det primære studie som viser en positiv korrelasjon finansiert av produsenten av Axid og anses derfor ikke helt pålitelig i medisinske kretser.

Igjen, før du bruker noen medisiner i forbindelse med en kraftig stemning stabilisator som Depakote, ta kontakt med en psykiater eller lege. Blanding medisiner og leke med kroppen kjemi kan være ekstremt farlig.

Hvor mye Metformin å miste vekt?

Skjønt metformin, som selges under varemerkene Glucophage og Glucophage XR, primært brukes som en diabetiker medisiner, leger og overvektige pasienter har oppdaget at det kan også brukes til å føre til vekttap.

Bruksområder

Metformin senker blod insulin nivåer og hjelper pasienter å kontrollere blodsukkernivået. Dette gjør det gunstig for personer med type II diabetes, spesielt overvektige type II diabetes lider, men det også fordeler noen som er rett og slett overvektig. Metformin er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA), men bare for bruk som en diabetiker medisiner, ikke vekttap. Metformin er også kjent for å redusere akne, gjenopprette menstruasjonssyklusen hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), forbedre sjansen for graviditet hos kvinner med PCOS og redusere risikoen for spontanabort.

Hva den gjør

Metformin senker blod insulin nivåer ved å redusere opptaket av karbohydrater gjennom tarmen. Det reduserer produksjonen av glukose i leveren og øker sensitiviteten av muskelceller for insulin.

For Vekttap

Spising fører til at blodsukkeret til å stige. Denne økningen fører kroppen din til å gjøre mer insulin. Insulin forteller hjernen din at du er sulten, får deg til å spise mer. Insulin forteller også leveren til å produsere fett. Hvis du kan holde insulinnivået fra å øke, kan du redusere sult smerter og fett opprettelse og lagring. Redusere insulin er metformin primære funksjon.

Når Metformin virker ikke

Hvis du spiser mat som raskt øker blodsukkernivået, vil metformin ikke være effektive for vekttap. Den raske økningen fører til at kroppen til å produsere insulin før metformin kan ha noen effekt. Dessuten er ikke alle testene konsekvent viser vekttap ved hjelp av metformin. Men alle tester bekrefter at dette medikament er minst effektiv for å hindre ytterligere vektøkning.

Dosering

Metformin kommer i 500 mg, 850 mg og 1000 mg tabletter. Vanlig dose er 850 til 1000 mg to ganger daglig. Den maksimale trygg dose er 850 mg tre ganger daglig. Glucophage XR er en utvidet frisetting som vil tillate pasienten å ta bare en enkelt pille hver dag. Pasienter vanligvis starte med en lav dose for å se hvordan stoffet påvirker dem. Hvis en større reduksjon i insulin er nødvendig, vil en lege gradvis øke doseringen.

Konsultere legen din

Snakk med legen din om hvorvidt du bør bruke metformin for vekttap. Stoffet kan forårsake kvalme og / eller diaré. Dette kan forklare noe av vekttapet, og det kan ikke være noe du ønsker å tåle. Hvis du velger å prøve metformin, bør du ha en metabolsk vurdering før du tar medisiner og kontrolleres på nytt en gang i året.

Janumet og vekttap

Janumet er et medikament godkjent for å hjelpe diabetikere. Det har imidlertid blitt bemerket at med medikamenter som bidrar til å kontrollere blodsukker, er en bivirkning at mange brukere av medikamenter også gå ned i vekt. På grunn av dette har mange brukere vende oppmerksomheten til det vekt-tap bivirkning snarere enn stoffets primære bruk.

Sitagliptin

Sitagliptin ble godkjent for behandling av type 2 diabetes i 2006 Det kan stimulere insulinproduksjonen i kroppen hvis blodsukkeret faller for lavt. Dette bidrar til å hindre hypoglykemi.

Metformin

Metformin senker blod insulin nivåer og bidrar til å kontrollere blodsukkernivået og hindre hyperglykemi. Dette gjør det gunstig for personer med type 2 diabetes, spesielt overvektige lider. FDA har godkjent metformin som en diabetiker medisiner.

Janumet

Janumet er merkenavnet for et medikament som er en kombinasjon av sitagliptin og metformin. Det ble godkjent for å behandle type 2 diabetes av FDA i 2006 sammen med Januvia, merkenavnet sitagliptin. Målet er at kombinasjonen av et stoff som stimulerer insulin og en som reduserer insulin vil flate ut blodglukose.

Slik fungerer det

Spising fører til at blodsukkeret til å stige. Insulin forteller hjernen din at du er sulten, får deg til å spise mer. Insulin forteller også leveren til å produsere fett. Janumet hjelper kroppen din reagerer best på endringene i insulin ved å redusere mengden sukker som produseres av kroppen. Mens enkelte diabetiker medisiner kan forårsake hypoglykemi (lavt blodsukker), den sitagliptin i Janumet stimulerer insulinproduksjonen hvis det blir for lavt.

Vekttap

Den vekttap fordelen kommer fra Janumet insulinkontroll. Hvis blodsukkeret holder nivå, vil du ikke føle sultfølelse som kan føre til overspising. Hvis du ikke er overspising, er det mindre sannsynlig at du vil opp i vekt. Janumet har ikke blitt brukt som en vekt-tap stoffet, skjønt. Vekttap er ganske enkelt en bivirkning av narkotika. Andre bivirkninger er magesmerter, diaré, flatulens, kvalme og / eller en metallisk smak.

Hvordan Metformin fungerer?

Metformin

Metformin er en muntlig antidiabetisk medisin som brukes til å behandle type 2 diabetes, den ikke-insulinavhengig type. Diabetes oppstår når kroppen ikke bruker insulin som normalt, så det kan ikke kontrollere nivået av sukker i blodet naturlig. Kroppen forbrenner sukker for energi og overskudd ubrente sukker er dumpet tilbake i blodet. Metformin kan være foreskrevet alene eller i kombinasjon med andre diabetiker medisiner.

Slik fungerer det

Metformin bistår i å senke blodsukkernivået ved å stimulere bukspyttkjertelen, det organ som skaper insulin i kroppen. Ved type 1 diabetes, har bukspyttkjertelen sluttet å produsere insulin, slik at Metformin ikke fungerer for denne typen diabetes. Metformin senker nivået av sukker tilgjengelig fra kostholdet. Når blodsukkeret er for lavt, produserer leveren sukker for å legge til blodet. Når blodsukkeret er ute av kontroll, mister leveren dens evne til å avføle de blodsukkernivået og vil pumpe sukker i blodet, selv når sukkernivået er høyt. Metformin bidrar til å undertrykke produksjonen nivået av sukker i leveren. Ved å senke blodsukkernivået, hjelper Metformin kroppen reagerer på sin egen insulinproduksjon. Dette fremmer brenning av sukker, slik at blodsukkernivået kan stabilisere seg på et normalt nivå.

Trening og kosthold

Metformin bør ikke stoles på som eneste behandling for type 2 diabetes. Det er best å kombinere medisiner med mosjon og gode kostvaner. En diabetiker kosthold er en sunn fornuft kombinasjon av karbohydrater, protein og fiber. Candy bør være begrenset eller helt kuttet ut av dietten. Unnlatelse av å trene og spise riktig kan føre til ukontrollerte blodsukkernivået. Kalorireduksjon, vekttap og drikke rikelig med vann kan bidra til å gjøre Metformin mer effektiv. Metformin er ikke en form for insulin og ikke skaper insulin. Det bør ikke bli brukt i stedet for insulin behandlinger.

Advarsel

Noen av de vanligste bivirkninger av Metformin inkluderer abdominal oppblåsthet, gass, tap av matlyst, metallisk smak i munnen og oppkast. Disse oppstår vanligvis i de første par ukene av å ta medisiner. Tar Metformin med mat bidrar til å redusere kvalme og diaré. Ta alltid foreskrevet dose. Ta på en vanlig tidsplan for å unngå manglende doser. Dersom noen bivirkninger verre enn de som er beskrevet her vises, kontakter du din omsorg leverandøren umiddelbart.

Hvordan ta Metformin på en HCG Diet

Metaformin er et stoff som vanligvis foreskrevet til personer som lider av type II diabetes, ifølge medisinsk nettsted Drugs.com. Metaformin handlinger for å forbedre kroppens insulinfølsomhet, noe som hjelper deg til å kontrollere blodsukkernivået, og dermed holde diabetes i sjakk. På et hCG diett, mottar dieter injeksjoner av hCG (et hormon som normalt bare finnes i kroppene til gravide kvinner) og er instruert til å sterkt begrense sitt kaloriinntak. Ved kombinasjon av Metformin med en vekt-tap tilnærming som hCG diett, må du kanskje ta affære for å endre litt på dosering av diabetiker medisiner.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med legen din og informere ham om at du har planer om å gå på hCG diett hvis du gjør det uten hans forhånd kunnskap eller anbefaling. Holde legen din godt utbygd av dine kosttilskudd valg kan hjelpe ham til å bedre avgjøre om du trenger å endre dosering eller tidskrav for å ta Metaformin.

Be om periodiske rescreenings med legen din som du gå ned i vekt på hCG diett for å avgjøre om det er hensiktsmessig å redusere dosen av Metaformin. Vekttap kan positivt forbedre insulinfølsomheten, ifølge informasjon fra National Diabetes Information Clearinghouse, så det er helt sannsynlig at du vil trenge for å redusere de samlede dosen av diabetiker medisiner som kroppen forbedrer sin stand takket til vekttap.

Slutt hCG diett umiddelbart hvis du merker uventede bivirkninger eller andre konflikter mellom det og din bruk av Metaformin. På balanse, kan du alltid velge en annen diett for vekttap behov, men du må fortsette å ta din diabetiker medisiner til du hører ellers fra legen din. Derfor, hvis du opplever noen uventede bivirkninger fra å kombinere de to, kutte velkjente tap og forlate dine hCG slanking innsats.

Bivirkninger av metformin

Metforminhydroklorid er en reseptbelagte medisiner som brukes for diabetes. Til tross for dets effektivitet, metformin utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Ifølge kliniske studier publisert av Food and Drug Administration på RxList.com, cirka 4 prosent av pasienter som tar Metformin avslutte bruken av stoffet på grunn av dets bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av metformin inkluderer tap av appetitt, halsbrann, en metallisk smak i munnen, luft i magen, magesmerter, oppkast og vekttap.

Funksjoner: Hypoglykemi

Fordi metformin virker ved å redusere blodsukkernivået, er det vanlig å oppleve sporadiske tilfeller av hypoglykemi mens du tar stoffet. Diskuter med legen din hvordan best å håndtere lavt blodsukker på grunn av metformin.

Risiko

Metformin har potensial til å forårsake livstruende bygge-ups av melkesyre i blodet som kalles melkesyreacidose. Symptomer på melkesyreacidose inkluderer sykdomsfølelse, pustevansker, muskelsmerter, tretthet, hypotermi, lavt blodtrykk og langsom hjerterytme.

Betraktninger

Fordi metformin forårsaker fosterhjertefeil, leger vanligvis anbefaler at gravide bytte til insulin til etter fødselen. Pasienter over 65 år er mer sannsynlig å oppleve metformin er bivirkninger, inkludert melkesyreacidose.

Vekttap Fra reseptbelagte legemidler

Fedme er en medisinsk tilstand. Som mange alvorlige medisinske problemer, kan det være svært vanskelig å kontrollere eller eliminere, selv med hjelp av en lege. Når diett og mosjon er ikke nok, over-the-counter kosttilskudd bevise ineffektiv, og kirurgi er for dyrt (eller bare for skummelt), kan reseptbelagte medisiner virke som det beste alternativet for vekt-tap suksess. Men mange av de mest effektive reseptbelagte vekttap narkotika inneholde sterke sentralstimulerende midler med alvorlige kardiovaskulære bivirkninger. Dette gjør dem potensielt usikkert for de pasientene som kanskje trenger å gå ned i vekt mest.

Medisiner godkjent av FDA for Weight Loss

Reseptbelagte legemidler FDA har godkjent for bruk i vekttap regimer er begrenset. De fleste av dem ikke er spesifikt utformet som vektkontroll medikamenter.

Bare en håndfull av FDA-godkjente reseptbelagte medisiner er spesielt utviklet for bruk som appetittdempende midler. Disse inkluderer phentermine, sibutramin, phendimetrazine og diethylpropion. Disse medikamentene kan indusere bivirkninger typiske for sentralstimulerende-baserte medisiner: søvnløshet, nervøsitet, økt blodtrykk og forhøyet puls. De to siste bivirkninger er av særlig bekymring fordi de legger alvorlig risiko for overvektige pasienter. Resultatet er at mange leger kan være villige til å ta risiko med appetitt suppressant-type medisiner.

Andre medisiner som FDA har godkjent for bruk i vekt-tap behandlinger inkluderer bupropion og metformin, en depresjon narkotika og en diabetes medisiner hhv. Anfall behandlinger som zonisamid og topiramat har også blitt godkjent som vekt-tap medisiner av FDA. Mellom disse fire medisiner, mulige bivirkninger inkluderer søvnløshet, svimmelhet, kvalme, hodepine, tretthet og munntørrhet.

Spesifikke bekymringer om bivirkninger bør diskuteres med en lege før du begynner på resept-baserte vekttap regime.

Ikke godkjent medisiner noen ganger foreskrevet "off-label" for Weight Loss

FDA-godkjenning bare regulerer hvordan en produsent er lov til å fremme et rusmiddel. Nonapproval ikke nødvendigvis hindre produsenter eller tredjeparts selskaper fra å eksperimentere med en stoffets effektivitet i behandling av tilstander som den ikke er godkjent.

En medisiner er FDA-godkjenning status også hindrer ikke en lege fra forskrivning det for andre "off label" bruker for som han mener det kan være effektiv eller hensiktsmessig. Dette kan være både en velsignelse og en forbannelse, som "off label" resepter --- mens ofte effektive --- kan være mer risikabelt.

Noen av de sterkeste appetittdempende midler er stoffer av amfetamin-klassen. Disse inkluderer ADHD medisiner som dextromethamphetamine (Adderall) og Ritalin. Slike stoffer kan forårsake Amplified forekomster av de samme kardiovaskulære og nevrologiske bivirkninger som godkjente appetittdempende gjøre, med den ekstra risikoen for avhengighet. Av denne grunn, amfetaminlignende stoffer er på FDAs kontrollert substans tidsplan og er sjelden foreskrevet av leger som en del av et vekttap plan.

Mer vanlige off-label resepter for vekttap er antidepressiva som citalopram (Celexa). Disse er ikke appetittdempende midler, men er foreskrevet i en vekt-tap kapasitet til å behandle de følelsesmessige eller psykiske tilstand som forårsaker pasienten til å overspise i første omgang.

Metformin Symptomer

Meformin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å kontrollere blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes. Noen pasienter har en følsomhet for innholdsstoffene i Metformin, forårsaker symptomer på forskjellige bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Metformin inkluderer tap av appetitt, halsbrann, en metallisk smak i munnen, luft i magen, magesmerter, oppkast og vekttap.

Time Frame

Symptomer på Metformin bivirkninger begynner vanligvis med et par dager med å ta stoffet, og ofte avta som kroppen din blir akklimatisert til sine effekter, ifølge Mayo Clinic.

Funksjoner

Hvis dosen av Metformin er for høy for deg, eller hvis du ikke spiser på en jevnlig basis, kan du utvikle symptomer på hypoglykemi er relatert til bruken av stoffet. Disse inkluderer forvirring, tåkesyn eller dobbeltsyn, hjertebank, skjelvinger, angst, svette og sult.

Advarsel

Hvis du utvikler tretthet, sykdomsfølelse, muskelsmerter og pustevansker mens du tar Metformin må du søke legehjelp som disse er symptomer på melkesyreacidose, en sjelden, men livstruende bivirkning av medisinen.

Betraktninger

Noen medikamenter øker opptaket av Metformin i kroppen din og kan øke alvorlighetsgraden av bivirkning symptomer. Disse inkluderer den vanndrivende amilorid, hjertet narkotika digoksin, narkotiske smertestillende morfin, malaria stoffet kinin og antibiotikumet trimetoprim.

Hvordan å lette Diaré Effekter av Metformin

Metformin er den mest effektive stoff som brukes for å behandle tilstander slik som polycystisk ovarialt syndrom og insulinresistens. Det er også brukt for å forebygge og behandle type 2 diabetes. Metformin virker ved å regulere blodsukkernivået. På grunn av at det fremmer vekttap og kan forbedre fruktbarheten. Som med de fleste reseptbelagte medisiner, kan metformin har problematiske bivirkninger. Men det er en markert nedgang i bivirkninger etter den første måneden av å ta metformin. Den vanligste bivirkningen av å ta metformin er diaré.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Reduser dosen, med godkjenning av en helsevesenet profesjonell. Mens diaré er mest vanlig i de første ukene av å ta metformin, redusere dosen kan redusere frekvensen, som det tillater kroppen å venne seg til medisinen. Den laveste dosen som gis er vanligvis 500 mg. Hvis man har begynt ved en høyere dose, legen kan redusere doseringen til å minske bivirkninger.

•  Vurder å bytte til den utvidede versjonen av metformin. Snakk med din helse-omsorg leverandøren om å gjøre det. Som det er en slow-release medisiner, kan det redusere diaré, fordi mindre mengder absorberes i løpet av dagen i stedet for å treffe systemet ditt på en gang. Husk at den utvidede versjonen er dyrere.

Redusere forbruket av karbohydrater og fett. Folk som følger en redusert - karbohydrat diett opplevelsen mindre diaré enn de som ikke gjør det. En diett som er rik på lav-fett protein og lavt på karbohydrater, fett og sukker er optimal.

Ta metformin med et måltid. Det bør ikke tas på tom mage. Når metformin tas på tom mage, reagerer det med magesyre og kan føre til en økning i diaré og andre gastrointestinale problemer.

Bruk over-the-counter medisiner for å behandle diaré. En slik medisinering er Imodium. Lettelsen er bare midlertidig, men kan brukes i hele justeringsperioden.

Tips og advarsler

  • Konsumere minst åtte glass vann per dag mens du tar metformin.
  • Prøv å ta det på ulike tider av dagen for å se om det er noen forskjell i bivirkninger.
  • Ikke tillat deg selv å bli dehydrert. Diaré kan føre til dehydrering. Det kan være farlig når du tar metformin, da det kan føre til laktacidose, som er potensielt dødelig, men også ganske sjeldne.
  • Du må ikke endre dosen din uten å konsultere lege.
  • Unngå å drikke alkohol mens du tar metformin. Det kan øke diaré.

Er Metformin et kortikosteroid?

Metformin (merkenavn Glucophage og Fortamet) er et medikament som bidrar til å kontrollere blodsukkernivået hos personer med type 2 diabetes. Det er ikke et kortikosteroid, men heller tilhører en gruppe medisiner som kalles biguanides.

Kortikosteroider

Menneskeskapte kortikosteroider er medisiner som har en likhet til naturlig forekommende binyrene hormonet kortisol, ifølge Cleveland Clinic. Eksempler inkluderer prednison, kortison og metylprednisolon.

Kortikosteroid Bruk

Leger bruker vanligvis kortikosteroider for å behandle vev betennelse knyttet til autoimmune lidelser, melder Cleveland Clinic.

Biguanides

Biguanider oppnå deres effekter ved senking av leverglukoseproduksjon og å øke insulinsensitivitet i muskel- og fettceller, i henhold til UC Davis Health System. De kan også fremme en liten grad av vekttap ved å redusere blodfettnivåer.

Metformin Bruk

Leger kan foreskrive metformin alene, eller i kombinasjon med andre diabetes kontroll medisiner, ifølge Medline Plus. Stoffet kommer i både standard og utvidede utgaven tablett form.

Betraktninger

Enkeltpersoner som tar metformin kan noen ganger utvikle lavt blodsukker (hypoglykemi), melder Medline Plus. I sjeldne tilfeller kan personer som tar metformin også utvikle melkesyreacidose, en potensielt dødelig tilstand preget av en unormal opphoping av melkesyre i blodet.

Informasjon om Medicine Metformin

Metformin er et antidiabetisk oral medisin brukes til å kontrollere lavt blodsukker hos voksne og barn. Foreskrevet for behandling av type 2 diabetes, kan metformin tas i kombinasjon med insulin og andre type 2 diabetes medisiner.

Sekundære bruksområder

Off-label bruk av metformin inkluderer behandling av polycystisk ovariesyndrom (PCOS) og vekttap.

Drug Produsent

I USA, er metformin produsert av Sanofi-Aventis.

Merkenavn

I USA, er metformin solgt som Fortamet, Glucophage, Glucophage XR, Glumetza og Riomet.

Advarsler

Fordi alkohol er kjent for å senke blodsukkeret, bør det unngås når du tar metformin. Dette stoffet bør ikke tas sammen med legemidler som er kjent for å øke blodsukkeret inkludert isoniazid, steroider (prednison), fenotiaziner (Compazine), stoffskiftemedisin (Synthroid), prevensjon, hormontilskudd, beslag medisiner (Dilantin), slankepiller, astma, kulde og allergi medisiner.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være kortpustethet, hevelse, feber, frysninger, muskelsmerter og influensasymptomer.

Fordelene og risikoen ved den Drug Metformin

Metformin er en oral medisin tatt av diabetikere til å kontrollere blodsukkernivået i kroppen. Det er rettet til type 2 diabetes pasienter og kan brukes sammen med andre medisiner i et regime for å holde diabetes under kontroll. Det er imidlertid generelt ikke brukes for å behandle diabetes type1. Som med alle andre medisiner, det er både fordeler og risiko forbundet med Metformin som bør vurderes før du legger den til et eksisterende behandlingsplan.

Fare for melkesyreacidose

En av de store risiko for Metformin er mulighet for å utvikle laktisk acidose, som er livstruende ansamling av melkesyre i blodet, i henhold til Drugs.com. Symptomer inkluderer muskel- og magesmerter, kortpustethet, generell svakhet, tregere enn vanlig puls, svimmelhet og overdreven søvnighet. Risiko er mer sannsynlig for eldre mennesker som tar Metformin eller de med hjertesvikt. Hvis du opplever noen av disse symptomene mens du tar Metformin, oppsøke akutt medisinsk hjelp umiddelbart.

Fare for negativ Drug Interaction

Du kan utvikle enten hyperglykemi (høyt blodsukker) eller hypoglykemi (lavt blodsukker) som følge av interaksjoner med andre medisiner mens du tar Metformin, ifølge eMedTV. Mulige hyperglykemiske reaksjoner kan oppstå når du tar Metformin og følgende medikamenttyper: p-piller, beslag medisiner, skjoldbrusk medisiner, diuretika, steroider og slankepiller. Også mulige hypoglykemiske reaksjoner kan oppstå når du tar Metformin og sulfa medisiner, aspirin, monoaminoksidasehemmere og / eller betablokkere.

Metformin fordeler

Foruten å kontrollere diabetes, kan Metformin også øke fruktbarheten og redusere risikoen for spontanabort for kvinner som sliter med polycystisk ovariesyndrom. Dette stoffet har også vært kjent for å bistå i vekttap, mens øke nivåer av høyt kolesterol (HDL) nivåer og senking av dårlig kolesterol (LDL).

Lavere Hemoglobin A1c Levels

Metformin reduserer hemoglobin A1c (HbA1c) nivåer i kroppen. Ifølge eMedTV, høyere nivåer av HbA1c, jo mer sannsynlig er det at du vil utvikle flere diabetesrelaterte tilstander, for eksempel hjertesykdommer, skader på blodkar i øynene og nervesystem.

Diabetiker medisiner og vekttap

Diabetiker medisiner og vekttap


Det finnes flere medisiner på markedet i dag som brukes til å behandle type 2 diabetes. Nyere studier har vist at noen av disse medikamentene kan ha en interessant bieffekt: vekttap.

Byetta

Exenatid, kjent under merkenavnet Byetta, har produsert vekttap hos pasienter med type 2 diabetes. Legene er fortsatt usikre på hvorfor dette skjer.

Fordeler med Byetta

I tillegg til å fremme vekttap, hjelper Byetta kontrollere blodsukkeret. Det tas ved injeksjon.

Byetta bivirkninger

Bivirkninger av Byetta inkluderer kvalme, hodepine og svimmelhet. Det har forårsaket nyreproblemer i sjeldne tilfeller.

Metformin

Metformin er en diabetes behandling som går ved flere navn, blant Fortamet og Glucophage. Det er noen ganger foreskrevet for vekttap, selv om det ikke er FDA godkjent for vekttap.

Fordeler med Metformin

Metformin ikke bare bidrar til å kontrollere vekten, men også kan redusere kolesterol og triglyserider.

Metformin bivirkninger

Som Byetta, kan metformin forårsake kvalme. Det kan også forårsake diaré, og i sjeldne tilfeller, farlige nivåer av melkesyre buildup.

Bivirkninger av Novo-Metformin

Bivirkninger av Novo-Metformin


Novo-Metformin er et merkenavn av metformin reseptbelagte stoffet. Stoffet er også solgt under Glucophage merkenavn. Denne medisinen brukes til å behandle diabetes mellitus, som også er kjent som type 2 diabetes. Dette stoffet bidrar til å senke blodsukkernivået når de er for høy, og det hjelpemidler prosessen med å konvertere mat til energi. Dette stoffet finnes i tabletter. Noen bivirkninger er rapportert med Novo-Metformin.

Mentale effekter av lavt blodsukker

Noen Novo-Metformin pasienter har rapportert psykiske relaterte bivirkninger som følge av lavt blodsukker. Ifølge Mayo Clinic, har noen brukere oppførte seg som en beruset person etter behandlingsstart med denne medisinen (Se referanse 1). Uvanlig engstelige følelser og nervøsitet ble rapportert hos noen mennesker. Forvirring og konsentrasjonsvansker har oppstått. Noen mennesker klaget over mareritt eller urolig søvn. Utydelig tale ble observert hos noen pasienter som brukte dette stoffet.

Andre effekter av lavt blodsukker

Andre bivirkninger som følge av lavt blodsukker har skjedd i enkelte Novo-Metformin pasienter. Ifølge Mayo Clinic, noen mennesker har opplevd tåkesyn mens de brukte dette stoffet. Kald svette og kald og blek hud ble lagt merke til av noen mennesker. Noen brukere ble overdrevent sulten. Døsighet ble rapportert av noen personer som ble behandlet med dette stoffet. Raske hjerteslag, hodepine og kvalme har forekommet. Skjelving ble observert i noen tilfeller.

Melkesyreacidose Effects

Noen mennesker har klaget over raske og alvorlige bivirkninger assosiert med laktacidose mens de ble behandlet med Novo-Metformin. Ifølge Mayo Clinic, har noen individer klaget over diaré etter å ha tatt dette stoffet. Rask overfladisk pust ble observert i enkelte brukere av denne medisinen. Smerter og kramper i musklene har oppstått. Noen mennesker ble uvanlig svak eller trett mens de ble behandlet med Novo-Metformin.

Andre effekter

Noen pasienter har rapportert andre bivirkninger mens de brukte Novo-Metformin. Ifølge Mayo Clinic, har noen enkeltpasienter lagt merke til et tap av matlyst, mens på dette stoffet. Halsbrann har utviklet seg i noen mennesker. Enkelte individer klaget om en metallisk smak i munnen. Magesmerter og bestått av gass ble rapportert. Noen pasienter begynte å spy. Uvanlig vekttap har skjedd med noen Novo-Metformin brukere.

Forholdsregler

Novo-Metformin pasienter trenger å ta noen forholdsregler før de begynner behandling med dette stoffet. Ifølge Mayo Clinic, kan alkohol føre til for lavt blodsukker mens du bruker dette stoffet. Pasientene må varsle sine leger av alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner de tar. Aspirin kan appetitt kontroll medisiner og allergi medisiner har betydelige legemiddelinteraksjoner med Novo-Metformin. Hoppe en dose av denne medisinen kan føre til høyt blodsukker nivåer.