Digidexo.com

kalorifattige middager

Kalorifattig mat som fyller

Kalorifattig mat som fyller


Kalorifattig mat gir næring uten å legge en høy mengde kalorier. Dette gjør at du kan føle deg mett uten å bekymre inntak av for mange kalorier. Kalorifattig mat bør omfatte større deler av vann-og fiberrike matvarer med begrenset sukker, salt og fett.

Grønnsaker

Grønnsaker er naturlig lav i kalorier og gir fiber. En lav-kalori grønnsaker med høyt vanninnhold er gulrøtter, som har både vitamin A og vitamin C. Spis gulrøtter rå eller legge dem til en hage salat med isbergsalat og tomater.

Buljong-baserte supper

Supper har et høyt vanninnhold. Velg vegetabilske-baserte supper som minestrone. En kopp minestrone har 112 kalorier og kan gjøre en næringsrik snack. Legg magert kjøtt eller fjærfe til suppe for ekstra smak.

Belgfrukter

Spis bønner og erter daglig. Tørre bønner og erter har høye mengder fiber, inkludert pinto bønner og lima bønner. Serve en kopp Pinto bønner med 5 oz. av lean, skinn kalkunbryst til lunsj eller middag.

Helkorn

Hele korn legge fiber til kosthold. Til frokost, spise en skive ristet hel-hvete brød med en eggehvite og en bit av kalkun. Eller spise en hel-hvete muffin med fettfattig peanøttsmør.

Melk

Melk har en høy mengde vann. Legg lettmelk i stedet for vann til en bolle med havregryn toppet med frisk frukt som kirsebær. Nyt lettmelk i en frukt-yoghurt smoothie, eller nippe til en 6 oz. glass varm melk for søvnløshet.

Frukt

Frukt inneholder naturlig sukker, og er høy i både vann og fiber. Vannmelon er en low-density frukt; nyte det vanlig, legge den til i en fruktsalat eller lage en smoothie med ekstra frukt som honningdugg.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden


Årsakene til kveld døsighet varierer mellom mennesker, fra helsemessige problemer til enkle søvnmangel. Uansett årsak, kan du ha problemer med tretthet etter å ha spist middag i sen ettermiddag eller tidlig kveld. Fordi du sovner for tidlig kan forstyrre din overnatting søvn tidsplan, er det sannsynligvis en god idé å holde seg våken etter en middag. Utnytte ulike teknikker for å våkne deg opp etter å ha spist.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Eksperimenter med å spise ulike matvarer for å se om du føler deg mindre døsig. For eksempel, øker protein og fettinntak og redusere karbohydrat forbruk kan gi deg mer energi. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg etter å endre menyen for kveldsmåltid, og hvis du føler deg mindre trøtt etter å ha spist ulike matvarer, prøv å gjenta disse matvalg regelmessig for kveldsmåltid.

Hold deg mentalt etter å ha spist. Holde tankene opptatt med en aktivitet som krever tenkning. Arbeidet med ord gåter, lese en bok, skrive et brev, ha en samtale, gjøre lekser eller arbeid på en hobby som sying eller scrapbooking.

Ta en spasertur eller utføre en annen type mild trening. Å øke pulsen og blodstrøm etter spising kan hjelpe på fordøyelsen, og det kan holde deg fra å bli døsig.

Utfør husarbeid etter å ha spist. Hold deg på føttene gjøre vaskeri, oppvask, retting huset, støvtørking eller støvsuging. Fortsett å bevege seg rundt for å bekjempe søvnighet.

Ta en oppkvikkende dusj for å vekke deg opp. Bruk en kroppsvask med en oppkvikkende duft og gni energigivende lotion inn i huden din når du er ferdig i dusjen.

Unngå passive aktiviteter som vil sette deg til å sove. For eksempel vil sitte i et varmt rom med dempet lys og rolige lyder lede deg til å føle deg trøtt, eller sitter i en behagelig stol, passivt ser på TV eller hører på musikk kan gjøre deg døsig.

Hvordan å innlemme Zero kalorifattig mat i din diett

Hvordan å innlemme Zero kalorifattig mat i din diett


Holde orden på kaloriene du forbruker daglig er en god start til å miste vekt, ifølge en artikkel i Harvard Medical School "Healthbeat." For å senke kaloriinntaket, innlemme såkalte "null-kalori mat" - mat som inneholder svært få eller ingen kalorier. Du kan konsumere sjenerøse porsjoner av disse matvarene (og drikke) med liten effekt på kaloriinntaket for dagen. Legg null-kalori mat til måltider for å hjelpe deg til å føle mer full.

Hvordan å innlemme Zero kalorifattig mat i din diett

•  Ha kaffe eller te til frokost. Når servert ren, te og kaffe inneholder færre enn 5 kalorier per kopp. Både kaffe og te inneholder antioksidanter og naturlig koffein som fungerer som en appetitt suppressant. Faktisk kan du vurdere å ha flere kopper om dagen for vern av sult cravings. Du kan også bruke en te-pose for flere kopper.

Skift majones med sennep. En spiseskje av mayo har 100 kalorier. Erstatte den med en spiseskje med null-kalori gul sennep.

doble din salat inntaket. Legge til en salat eller ekstra salat til sandwich kan legge mye fiber og vitaminer, som vitamin K, som fremmer vaskulær helse. Babyspinat er like næringsrik og inneholder viktig protein kasein som kan bidra til å øke humøret. Lavkalori-grønne greener vil fylle deg opp uten å sende din daglige kalori teller gjennom taket.

Ha en brus. En diett brus inneholder null kalorier. Til tross for kritikk for å fremme vanedannende spiseatferd, er lettbrus null kalori, kan gi et løft av energi med koffein og tilfredsstille en søt tann. Husk at brus kan skade slimhinnen i spiserøret og utarme kalsium i skjelettet. Likevel, som en del av et vekttap program, kan det hjelpe deg å presse gjennom cravings.

Spice den opp. Eksperimentere med krydder kan gjøre kalorifattig mat smaker godt uten å laste på kalorier. Prøv garam masala, som brukes i indisk mat og hastigheter opp hjertefrekvensen, eller ren cayenne pepper for å få frem smaken av magert kjøtt eller egg. Bruk krydder for å friske opp "diett" mat uten å legge kalorier.

Hint

  • Null kalori mat inkluderer salat, selleri, løk, sennep, hot saus, urter, krydder, vann, svart kaffe, te, lettbrus.
  • Tenk på null-kalori mat et supplement til en diett og ikke en erstatning for ernæring-rik mat.
  • Vær oppmerksom på natriuminnholdet i kosten brus; salt fører til dehydrering.

Egentrening etter middag for å redusere magen

Egentrening etter middag for å redusere magen


Trener hjemme er ideelt hvis du har en travel timeplan eller ikke liker å trene på treningsstudio. Regelmessig trening er en sunn måte å kontrollere vekten og slippe overflødig vekt over hele kroppen, blant annet i magen. Evening trening kan forstyrre søvnen din, bemerker NBC News, så ta det i betraktning ved å montere i treningen etter middag, men et par timer før du går i dvale.

Cardio Exercise

Kardiovaskulær trening er en viktig del av rutinen fordi det brenner kalorier, slik at du kan slippe vekt. Du kan ikke spot redusere med cardio, men det vil hjelpe deg å miste overskytende pounds over, inkludert i magen. Hoppe tau, svingende kettlebells, kjører på et hjem tredemølle og hoppe på en trampoline er alternativer du kan gjøre akkurat i den komforten av ditt eget hjem når du er ferdig middag. Hvis du har en bakgård bassenget, svømming tilbyr også et ideelt cardio trening i kveld.

Styrke-øvelser

Mens cardio forbrenner fett og avdekker musklene, hjelper styrketrening tone og definere dine magemuskler. Gjør ett sett med 12 repetisjoner av hver ab øvelse i din rutine, to eller tre ganger hver uke etter middagen. Med dette tempoet, vil du se resultater i løpet av et par uker, ifølge MayoClinic.com. Situps, planker, crunches, broer og trunk rotasjoner er gode valg som du kan gjøre mens du ser på en ettermiddagfjernsynsprogrammer. Tillate en hviledag mellom hver ab økten slik at musklene i området kan gjenopprette og reparasjon.

Øvelse After Dinner

Trene etter å ha spist et stort måltid kan forstyrre resultatene. Hvis magen din er pakket full, kan du føle deg svak, noe som betyr at du kan hoppe over din ab workout. En liten middag før rutinen gir deg energi til å fullføre uten å fylle deg opp for mye. "Fitness" magasinet antyder en bit av hel-hvete toast med peanøttsmør og banan skiver eller en kopp yoghurt med trail mix før du jobbe dine magemuskler. Når rutinen er ferdig, har en mer omfattende måltid for å hjelpe kroppen din gjenopprette og sikre tilstrekkelig kalori og næringsinntak. En liten grillet kyllingbryst med dampede grønnsaker eller egg med grønnsaker og avocado er ideelle, ifølge "Fitness" magasinet.

Mosjon og Sleep

Hvis du har problemer med å sove, gjør ab øvelser for nær sengetid kan ha en negativ innvirkning på din hvile. Øvelse øker din kroppstemperatur og stimulerer ditt sinn og kropp, noe som kan gjøre det vanskelig å slippe av å sove snart etterpå, ifølge NBC News. Hvis du finner din ab rutine forstyrrer søvnen din, kan du prøve å skyve rutinen tilbake en time eller to i stedet for å klemme det ut ved siden av sengen før den falt inn i den. På denne måten kan du fortsatt brenne av magen flab og få noen lukket øynene.

Bodybuilding Diet Plan for frokost, lunsj og middag

Bodybuilding er en sport som krever disiplin i vektrommet og ved middagsbordet også. Faktisk vil mange kroppsbyggere fortelle deg at kosthold er like viktig som å pumpe jern og at du ikke kan ha suksess i ett område uten den andre.

Grunnleggende

Bodybuildere vanligvis følge en diett som består av fem eller seks mindre måltider per dag, i motsetning til den tradisjonelle tre store av frokost, lunsj og middag. Dette gjør at kroppsbyggere for å gi kroppen sin med den nødvendige styrke og utholdenhet for en krevende trening rutine. Det går også en lang vei mot muskelvekst og definisjon.

Ernæring

Alle som ønsker å bli en bodybuilder må planlegge på en diett som er rik på sunne proteiner og karbohydrater. Det betyr en lik porsjon hver til frokost, lunsj og middag. Kroppsbyggere bør også drikke hvor som helst 6-8 8 oz. glass vann per dag. Vann øker stoffskiftet og øker energinivået.

Frokost

Avhengig av dine bodybuilding mål, egg er ideelt til frokost. En servering av eggehviter eller kunstige eggehviter for protein og et stykke frukt som karbohydrat er ideelt. Havregryn er også en populær frokost valg blant kroppsbyggere, som er hel-hvete toast med en skive fettfattig ost. Noen kroppsbyggere selv spise en porsjon stekt kylling eller fisk som deres proteinkilde for første måltid på dagen.

Lunsj

Tunfisk er ofte valg av kroppsbyggere som ønsker å pakke på protein. Det gjør en grunnleggende tunfisk sandwich på hvete brød som den perfekte pick for lunsj. Tomater, salat og løk er sunt tillegg, sammen med en side av frukt eller fettfattig yoghurt. Sørg for å gå lys på majones eller bruke en lav-fett mayo på sandwich.

Middag

Hvis du ønsker å bli en bodybuilder, blir vant til å spise mye fisk. Eller i det minste, mye fjørfe. Sørg for at laks eller kylling eller kalkun bryst er bakt eller stekt - og ikke panerte eller stekt. En servering av laks med en lett smurt bakt potet eller friske dampede blandede grønnsaker gir en ideell middag.

Kosttilskudd

Mens frokost, lunsj og middag bør bestå av en porsjon protein og en porsjon karbohydrater, de to eller tre andre måltider må bestå bare av det ene eller det andre. Protein shakes er ofte snack av valget for kroppsbyggere, forut vibrering er lav i fett og natrium. Frukt, yoghurt og ost er populære plukker som i-mellom måltidene.

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer


Telle kalorier er av største betydning når du ønsker å miste veie, men du kan finne det vanskelig å beregne eksakt antall kalorier i hver ingrediens. Mens hver mat ingrediens kommer med ernæringsmessige fakta, er antall kalorier oppført per porsjon. Hvis du ikke bruker den eksakte serverer beløpet, kan beregne kalorier synes vanskelig.

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer

•  Når du spise ute, se på menyen eller spør en leder. Noen restauranter liste kalorier i en middag eller lunsj måltid, mens andre ganger må du kanskje spørre sjefen eller server.

Hvis du lager mat, undersøke ernæring etiketten av hvert stykke mat eller ingrediens du har tenkt å bruke. Ernæring etiketter er ofte på baksiden av emballasjen. Se på "kalorier" og "servering størrelse." Den "kalori" nummer er per porsjon.

veie og måle alt du legger til måltidet. Skriv ned hver måling.

Beregn hvor mange kalorier du vil konsumere. For eksempel, hvis du har lagt selv serverer størrelser av hver ingrediens, så ville du ta antall kalorier i hver servering størrelse og legge dem opp. Hvis du har lagt ujevne serverer størrelser, ville du ta antall kalorier i en servering størrelse og dele det med servering størrelse. For eksempel, hvis det er 200 kalorier per 28 gram i en bestemt ingrediens, ville du ta 200 delt på 28 for å finne at det er 7,14 kalorier per gram. Ta det tallet ganger antall gram du brukte til å finne det totale antall kalorier for at ingrediens.

Kalorifattig Vegetar Snacks å gjøre hjemme

Kalorifattig Vegetar Snacks å gjøre hjemme


Hvis de følges riktig, kan et vegetarisk kosthold være sunn og næringsrik. Vegetarianere må ta spesiell omsorg for å sikre at de møter deres behov av alle essensielle næringsstoffer, som proteiner, kalsium, jern og vitamin B-12, for eksempel. I tillegg, som enhver sunt kosthold, bør et vegetarisk kosthold begrense høy fett, høy-kalori mat. En måte vegetarianere kan være sikker på at de møter deres ernæringsmessige behov er ved å inkludere næringsrike, kalorifattig snacks i kostholdet.

Grønnsaker med hummus

Et sunt vegetarisk kosthold bør inneholde rikelig med lav-kalori, næringsrike grønnsaker. Rå grønnsaker, som gulrøtter, paprika og selleri gir en crunchy og fylling snack alternativ. Selvfølgelig, mange mennesker liker å nyte sine grønnsaker med dip, noe som kan være høy i kalorier og fett. Hummus, en dukkert laget av kikerter, gir for en sunn dip alternativ. En 2-ss servering av hummus inneholder bare 50 kalorier og gir protein, fiber, kobber, fosfor og vitamin B-6.

Apple Med Nut Butter

På bare 70 kalorier, gir en medium eple for en søt, lav-kalori snack valg. For å gi mer næring, toppen din eple med 1 ss av din favoritt mutter smør. En spiseskje med mandel smør, for eksempel, inneholder 100 kalorier og gir protein, kobber, magnesium og vitamin E. Selv om de er næringsrike alternativer, mutter Butters tendens til å være høy i kalorier når konsumert i store mengder, så sørg for å holde porsjonsstørrelsen i sjakk.

Hel-korn korn

Frokostblanding er ikke bare for frokost lenger. Faktisk er hele korn frokostblanding fullpakket med næringsstoffer og gir en næringsrik snack som helst på dagen. Whole-grain O-formet frokostblandinger, for eksempel, inneholder bare 100 kalorier per kopp og legger rikelig med kalsium, jern, sink og vitamin B-12 til kosthold. Havregryn er en annen fylling snack valg som er lav i kalorier. En pakke vanlig, instant havregryn inneholder 100 kalorier og er lastet med fiber, protein og jern.

Gresk yoghurt med frukt

Kremet gresk yoghurt er en perfekt snack alternativ for vegetarianere som inkluderer meieriprodukter i kostholdet, siden det er lastet med muskelbyggende protein. En 6-unse container med vanlig, fettfri gresk yoghurt inneholder bare 100 kalorier, men pakker 18 gram protein. Likeledes er høy i gresk yoghurt kalsium, fosfor, riboflavin og vitamin B-12. For å legge til sødme og fiber til snack, pare gresk yoghurt med oppskåret frukt, som bær, ananas eller fersken.

Næringsrik Edamame

Edamame, eller kokte grønne bønner, gir for en morsom og næringsrik snack valg. En 1/2 kopp servering av avskallede edamame er under 100 kalorier, men gir 8 gram protein og inneholder rikelig med fiber, kobber og folat. Du kan kjøpe edamame i den frosne grønnsaker delen, og det kommer enten i skallet eller allerede avskallede. Å koke edmame, bare koke, damp eller mikrobølgeovn ønsket del.

Raske lunsjer og middager som ikke har noen karbohydrater

Raske lunsjer og middager som ikke har noen karbohydrater


Du ønsker å gå ned i vekt raskt, men ikke har tid til å forberede forseggjort måltider. Low-carb dietter gi rask vekttap fordi matvarer med null til noen karbohydrater tillate kroppen til å brenne fett lagret i magen, mage og lår i stedet for sukker som finnes i karbohydrater. Ikke forsøk å bare spise måltider med null karbohydrater, men. Karbohydrater tjener en viktig rolle i kroppens stoffskifte, og dietitians anbefaler low-carb dietter enn ingen-carb dietter.

Stekt brokkoli med Lemon

Steke brokkoli fordi det konsentrerer smaker. Bake brokkoli på en stekeplate ved 450 grader i 10 til 12 minutter. Klem sitron på den for ekstra smak.

Ferdiglaget kylling eller kalkun og ost

Koke en hel kylling eller kalkun på en gratis kveld. Oppbevar kjøttet i små beholdere i fryseren, holde et par av dagens forsyning i kjøleskapet. For en rask lunsj, spise en porsjon av den lagrede kjøtt med et par ost og stangselleri.

Tuna Salad

Bland en boks med tunfisk med kokte egg, løk og lav-fett majones, og spise den ut av en bolle. Legg bacon biter for mer smak uten å legge karbohydrater.

Grillet fisk

Fisk kokker raskt og gir en utmerket kilde til protein, med lite fett. Spis sammen med stekt brokkoli for en middag måltid.

Crock Pot Meat

Plasser en stek eller annen favoritt kjøtt i en crock-potten. Tilsett vann, og sette på lav til å lage mat gjennom dagen. Det vil være klar til å spise til middag, sammen med en lett salat.

Sunn Middag Meny Ideas

Enten du koke for en familie på en eller fem, kan den daglige oppgaven med å lage et sunt middagsmeny være utfordrende. Etter hvert favorittene blir sliten og mye. Etter en lang dag på jobb, kan de lyse tegn på fast food restauranter se fristende. Heldigvis finnes det en rekke fleksible menyer som du kan legge til repertoaret ditt, tilpasning som er nødvendig, for å gi sunne middager hver kveld.

Bruk det du har

Hvis du holder en rekke grønnsaker, korn og fisk eller kjøtt på hånden, er det ikke nødvendig å ha en streng meny lagt ut. Du kan lage et sunt måltid ved ganske enkelt å rote gjennom kjøkkenet. Selv om kjøttet blir ofte topp fakturering som en hovedrett, er et sunnere plan for å har en liten del av kjøtt sammen med minst to grønnsaker. Hold krydder skap lager, og et velsmakende måltid er aldri langt unna. Eksperimenter med forskjellige krydder og kombinasjoner av smakstilsetninger på din kjøtt. Toppes med litt olje og eddik, nesten hvilken som helst kombinasjon av kalde grønnsaker kan bli en salat. Med litt ost, kan du slå noen kokte grønnsaker, fra asparges med parmesan til brokkoli med cheddar, i en tiltalende side.

Gjør det du trenger

Det er fredag ​​kveld, det er en flott film på TV og alt du ønsker å gjøre er å bestille opp en fettete, dampende-hot pizza. Hjemmelaget pizza er faktisk mye raskere og enklere enn det virker. Du kan kjøpe pizzadeig forhåndslagde, eller lage din egen med bare mel, salt, gjær og vann. Litt marinara saus og din favoritt kombinasjon av oster, kjøtt og grønnsaker, og du har din egen skreddersydde pizza. Bare 15 eller 20 minutter i ovnen er alt som trengs for en rør-hot, sunn middag. Velg hel hvete eller multi-grain deigen for et enda sunnere alternativ.

Suppe, salat og brødpinner

Denne kombinasjonen er en favoritt på restauranter, men blir ofte oversett for middager hjemme. Kombiner dine favoritter til å skape et sunt, mettende måltid. Enten du er ute etter en avkjøl gazpacho i sommer eller en varm og hjertelig biff grønnsakssuppe i vinter, er denne kombinasjonen en klassiker som er sikker på å behage. I "Spis, drikk og vær sunn," Walter C. Willett, MD, deler en av hans favoritt sunne kombinasjoner: curry vinter squash suppe, spinat og sjampinjong salat med vinaigrette og sprakk hvete bonde brød.

Glutenfrie Middag Ideer

Glutenfrie Middag Ideer


Folk har forskjellige grunner for å spise glutenfri. For de fleste er det fordi de mistenker at de har, eller har blitt diagnostisert med cøliaki. Cøliaki sykdom er en manglende evne til å absorbere det gluten som er i enkelte korn, i første rekke rug, hvete og bygg. Andre velger å gå glutenfri fordi de ønsker å føle deg sunnere, og siden gluten er svært allergifremkall, de avstå fra det av ulike helsemessige årsaker, som for eksempel å redusere betennelser i kroppen, eller for å se om det er årsaken til deres hodepine.

Gryteretter og pastaretter

Siden glutenfri betyr å kutte ut de fleste korn, kan det virke som du sitter igjen med ingenting å spise. Men det er nok av andre mat valg, og variasjonen er uendelig. Hvis du er glad i gryteretter på middagstid, prøve å lage en med ris. Rice er glutenfri og gjør en utmerket base for gryteretter. Hvis du finner deg selv å ha en hard tid med tanken på å gi opp pasta, er det mange glutenfrie pasta tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker eller helsekostbutikker. Disse pasta er laget med ris eller maismel.

Vær svært forsiktig med ingredienser som du putter i gryteretter, spesielt hvis det kommer noe fra en kan. Mange hermetikk, spesielt supper, kremer eller sauser, inneholder gluten. Hvis du spiser glutenfri, må du få i vanen med å lese etiketter. Du vil bli overrasket over hvor mange elementer, spesielt bearbeidet mat, som inneholder gluten.

Kjøtt og poteter

Hvis du foretrekker kjøtt og potetretter til middag, er du heldig. Hvis du kjøper ferskt kjøtt, vil du ikke å bekymre deg for gluten. Du må fortsatt sjekke etikettene, men bare for å være sikker. Hvis du kjøper kjøtt som er tilberedt eller prefrozen, sjansene er gode for at de har hatt gluten i form av hvete injisert i dem. Ofte vil du finne frossen kylling eller kalkun tilberedt med det som kalles en "kjøttkraft løsning." Disse løsningene inneholder ofte hvete.

Poteter og andre grønnsaker er glutenfri og lage velsmakende siden retter for kjøtt måltider, samt ris. Du kan nyte kjøtt i en wok over ris. Ikke legg soyasaus, men fordi det inneholder gluten. Du kan være i stand til å finne glutenfri soyasaus i en helsekostbutikk. Har du ikke tid til å lage mat? Kast litt kjøtt og grønnsaker i crock pot og senere kan du nyte en solid suppe til middag.

Hvis du foretrekker en salat, skjære opp biff eller kylling og topp salaten med det. Med salater, du trenger bare å utelate krutonger, som de er laget av brød. Du må også sjekke etiketten på dressinger som du toppen din salat med, som de også kan inneholde hvete.

Desserter

Desserter kan synes noe begrenset når du spiser glutenfri. Igjen, sjekke etikettene er avgjørende. Noen iskrem er glutenfri, samt jellos og puddinger. En pai er ikke utelukket, men. Pie crust kan gjøres med ris, mais eller potetmel, ved hjelp av en tradisjonell pie crust oppskrift. Faktisk, kan du erstatte disse mel i noen oppskrift som krever beriket mel. Følg forslag på melet container, som noen anbefaler tillegg av xanthum tyggis til oppskriften, avhengig av hva du gjør. Xanthum tyggegummi kan hjelpe melet binder sammen og gjør teksturen av deigen smidigere.

Hvis mel kalles for i fylling, for eksempel i eple eller bær paier, bruker maismel i stedet.

Ikke Glem Pizza

Hvis pizza er en av dine middag favoritter, tror ikke du vil aldri ha det igjen. Stedet for å bestille ut, kan du imidlertid nødt til å ta litt tid å lage din egen. Glutenfri pizza kampanjen er nå forhåndslagde og lett tilgjengelig i større supermarkeder og helsekostbutikker. Legg litt saus (husk å lese etiketten), ost og noen utvalg av glutenfrie pålegg, og du kan nyte det igjen.

Hurtig lav-fett Middag Ideer

Hurtig lav-fett Middag Ideer


Leve i en slik hektisk verden, er det vanskelig å spise sunt, men bare unngå bearbeidet mat og mat med ferske ingredienser går en lang vei. Deilige måltider som er balansert og lite kalorier kan gjøres hjemme på under 30 minutter.

Baked Chicken Curry

Baking kylling er vesentlig bedre for deg enn steking. Prøv chicken curry. Simply frakk kyllingbryst med en saus laget av ingefær, hvitløk, spisskummen og chilipulver. Stek ved 350 grader C i ca 30 minutter. Tilsett noen grønnsaker av ditt valg. Server med ris.

Grillet sitron kylling

Grillet kylling er en annen kalorifattig alternativ. Mariner kyllingen i sitronsaft, hvitløk og litt olivenolje over natten for best effekt, eller bare 10-15 minutter før matlaging. Grill på middels varme, pensle over kyllingen og til. Serveres med grønnsaker og ris eller bakte poteter. Du kan også klippe kyllingen opp for å gjøre kebab med paprika og løk.

Apple Glasert svinekoteletter

Brun svinekoteletter med salt og salvie i rapsolje. Overfør koteletter i en stekepanne. Legg 2 til 3 ss. mel, 1/2 kopp kylling buljong og 1 ss. av eple eddik i pannen av olje. Kok og røre i ca to minutter. Hell sausen over svinekoteletter og pynt med epleskiver og en touch av brunt sukker. Stekes ved 350 grader C i 20 til 25 minutter. Serveres med dampet spinat eller brokkoli.

Sauterte kamskjell

Varm olivenolje i en gryte. Dryss strøkavring på kamskjell og legge dem i pannen. Koker 3:58 minutter, snu hver kamskjell gang. Det er en variert tilbehør og sauser du kan legge til, inkludert sitronsaft, koriander, sjalottløk eller tartar saus. Server med en grønnsak og / eller på siden av ris eller pasta med alfredo saus.

Tofu Stir Fry med grønnsaker

Surr tofu, spinat, brokkoli, sopp, squash, paprika eller noen grønnsaker du liker i et par spiseskjeer olivenolje. Legg teriyaki eller soyasaus. Rør inn et par spiseskjeer mel og 1/2 kopp vann eller buljong. Dekk til og la det småkoke i 10 til 15 minutter. Serve over hvit ris.

Middag Ideer for Kids på en diett

Middag tilbyr en mulighet til å lære barna om verdien og viktigheten av mat. Disse timene er enda viktigere for barn som er på diett. Lessons de lærer nå vil bli med dem hele livet.

Family Dinner

Hvordan barna spiser er like viktig som hva de spiser. Middag bør være et familiearrangement så ofte som mulig. Involver barna i hver fasett av måltidet. Ber om innspill på menyen gir dem en grunn til å kjøpe seg inn i måltidet. Ta dem til dagligvarebutikk med deg gir deg muligheten til å lære dem om sunne valg og viktigheten av å holde seg til en liste. Å gi dem jobb knyttet til måltid forberedelse gjør måltidet deres opprettelse og hjelper dem å forstå den innsatsen som går inn å lage mat.

Passende servering størrelse

Hjelp barna å forstå hva en tjener størrelse er ved å sette bare en porsjon av hver rett på sine plater. Det betyr tre gram kjøtt, en unse av ost, en skive brød, en spiseskje med salatdressing, en teskje smør, og en halv kopp med grønnsaker eller frukt. Hvis de ber om sekunder, har en halv kopp med frukt eller grønnsaker. Unngå å tvinge barna til å rydde sine plater. Hvis du har gitt dem fornuftige serverer størrelser, og de er ikke ferdig, bare kjøle hva de ikke spiser og tilby den som en snack hvis de er sultne senere. Barn som er klar over hva en rimelig porsjon ser ut og hvordan du bruker porsjonsstørrelser til å fylle deres ernæringsmessige behov er mer sannsynlig å gjøre sunne valg når du er borte fra hjemmet også.

Dessert

Dessert trenger ikke å være forbudt, men en annen tilnærming til det kan være nødvendig. Unngå å ha dessert umiddelbart etter måltidet. Etter bordet er ryddet og rettene er vasket, tilbyr en matbit til alle som er sulten. Vurdere hva barna har spist i løpet av dagen. Hvis de har dårlig frukt eller melkeprodukter eller protein, innlemme disse matvarene i dessert. Følgende alternativer tilfredsstille en søt tann uten å bryte en diett.
ett medium eple skiver med to spiseskjeer med peanøttsmør
frisk frukt i sesongen
cottage cheese og hermetisert frukt
skummet melk med sjokolade sirup, varm eller kald
frossen yoghurt med frisk frukt
pudding laget med skummet melk

Prøvemeny

Marinere beinfri, skinn kyllingbryst i fettfritt italiensk vinaigrette for 2-24 timer. Dekk til og stek ved 350 grader i tretti minutter eller til juice kjøre klar. Server med en grønn salat, ris og baby gulrøtter eller andre rå grønnsaker og fettfri ranch dressing dukkert.

For en matbit etter middag, lapskaus hakket jordbær i to teskjeer balsamicoeddik og en teskje brunt sukker. Tjener over angel food cake.

Eliminering Middag Ideer

Eliminering Middag Ideer


Unngå forstoppelse og fordøyelsesuregelmessigheter ved å spise fiberrik mat og drikke åtte åtte unse glass vann daglig. Den uløselige fiber du spiser letter passasjen av mat gjennom fordøyelseskanalen, som støtter vanlig eliminering. Hvert måltid gir en mulighet til å legge til de 20 til 35 gram fiber inntaket er anbefalt for hver dag. Deilige oppskrifter eksisterer for å hjelpe deg å nå dine mål.

Enkle ideer

Enkel middag ideer inkluderer kokt kylling og dampet brokkoli servert med hvete rundstykker og salat. Hvis du ønsker pizza, kjøpe en bakt, hel-hvete, tynn skorpe skall, 4 kopper baby spinat blader, og har fire egg på hånden. Forvarm ovnen til 450 grader, og legg skallet på en cookie ark. Scatter spinat over skallet og duskregn med 2 ts. olivenolje. Fordel 3 gram av tynne skiver prosciutto di Parma, en halv kopp revet parmesan ost og 3 fedd hvitløk i tynne skiver, på toppen. Knekke ett egg over hvert kvartal av skallet. Stek i 12 til 15 minutter.

En taco og salsa servering inneholder 8 gram fiber

Øl-battered fish tacos toppet med tomat og avokado ta 30 minutter å tilberede. Denne velsmakende rett tjener to og er høyt fiberinnhold og kalium samtidig kalorier, kolesterol, natrium og mettet fettinnhold til et minimum.

Skjær 8 gram av tilapia filet tvers i strimler en tomme brede. Bland 3 ss. av hvetemel og 1/8 ts. hver av salt, cayennepepper og bakken karve i en bolle; visp en tredjedel av en kopp med øl i bollen med de andre ingredienser for å danne en røre. Coat hver tilapia stykke med røren. Heat 2 ts. av rapsolje i en stor, stick-bevis stekepanne over middels høy varme. Slik at overflødig batter å dryppe tilbake i bollen, koke battered fisk i skillet til gyllen sprø, 03:58 minutter på hver side. Anrett fisken med fire varmet tortillas, salsa, svarte bønner eller ris, terninger ananas eller mango og rømme.

For salsa, terninger én stor tomat og halvparten av en avokado. Finhakk halvparten av en jalapeno; måle en fjerdedel kopp hver av terninger rødløk og hakket, frisk koriander. Kombiner tomat, løk og jalapeno i en bolle, og legger opp til 3 ss. av lime juice, en fjerdedel ts. av kosher salt og en åttendedel ts. av nykvernet pepper. Legg avokado, koriander og en klype cayenne, hvis ønskelig.

En servering av Miso Chicken gir 7 gram fiber

Miso eller shiromiso er en soyabønner og ris pasta brukes til smaken fisk eller kylling. Mirin, en ris vin med lavt alkoholinnhold, er et fast innslag i japansk matlaging og bør være tilgjengelig i gourmetområdet på matmarkedet. Du kan bruke like mengder sherry eller hvitvin og en klype sukker i stedet for mirin i følgende oppskrift:

Bland en fjerdedel kopp kyllingbuljong, 3 ss. av hvit miso, 2 ss. av ris eddik, 1 ss. av mirin, og 2 ts. av frisk, hakket ingefær i en bolle. Varm 1 ts. av rapsolje i en stor, teflonpanne over middels høy varme. Legg åtte gram av tynne skiver, beinfri, skinn, trimmet kyllingbryst; brun ca tre minutter, og pass på at kyllingen er tilberedt; satt til side. Tilsett 1 kopp frosne, tynne skiver gulrøtter og en fjerdedel kopp vann i pannen og kok ca to minutter til de er møre-skarp, rør av og til. Legg miso mix, et tynt skiver medium rød pepper, 1 kopp tint frosne erter og kylling. Cook, stirring innimellom, til sausen tykner litt og erter har grundig oppvarmet.

Sunn Natural middag ideer

Når det gjelder mat, folk har forskjellige ideer om hva som regnes som sunt, men for folk flest, ville en sunn naturlig middag være et måltid som inneholder ferske matvarer som er så nær sin naturlige tilstand som mulig. Dette betyr å innlemme rikelig med ferske grønnsaker, frukt og ubehandlet kjøtt. Karbohydrater i disse måltidene bør komme fra stivelsesholdige grønnsaker eller hele korn matvarer, som brun ris, hel hvete brød eller hele hvete pasta. Raffinert sukker bør unngås eller brukes i svært små mengder.

Protein

Sunn protein kilder inkluderer ubehandlet, fettfattig kjøtt som beinfri skinn kylling bryst, biff med alt synlig fett trimmet bort, og lav-fett bakken kalkun. Komplett vegetariske proteinkilder som tofu eller bønner blandet med brun ris er like sunt for kjøttetere og kan legge litt variasjon til alle daglige kosthold.

Karbohydrater

Bytt ut pasta, brød og andre matvarer laget med bleket hvitt mel med hel-hvete varianter. Brun ris inneholder mer fiber enn hvit ris og er like lett å tilberede og servere sammen med en wok eller blandes inn i hjemmelaget suppe eller chili. Når du kjøper grovbrød, ta hensyn til ernæring etiketten og listen over ingredienser. Mange hel hvete brød har høy-fruktose mais sirup som en av de første ingrediensene. Høy fruktose mais sirup er en form for sukker og bør unngås når forberede sunne middager. Se etter fullkornsprodukter som ikke inneholder sukker eller høy fruktose mais sirup.

Husk at stivelsesholdige grønnsaker som poteter, mais og søtpoteter eller yams kan brukes i stedet for brød, ris og pasta. Disse grønnsakene inneholder store mengder av karbohydrater og er ofte like fylling som bearbeidet karbohydratkilder.

Grønnsaker

Hver sunn naturlig middag bør inneholde grønnsaker, enten de er friske eller frosne. Innlemming grønnsaker i de viktigste hovedrett på en middag er en enkel måte å sørge for at de blir spist. På en travel natt, det tar bare litt tid å varme opp en pose med frosne grønnsaker i mikrobølgeovn. Prøv å strø dem med urter og krydder som hvitløk salt, sort pepper, basilikum eller Cajun krydder for å forbedre smaken.

Grønn Chili

I en treg komfyr, bland sammen 2 kopper tørket diverse bønner (stor nord, svart, nyre, pinto, etc.) 1 hakket løk, 2 bokser hakkede grønne chili, 5 hakkede tomatillos, 4 kopper vann, og en stor beholder av vegetabilsk eller kylling kjøttkraft. Tillat blandingen å koke på høy i 4 til 5 timer. Deretter legger en kopp ukokt brun ris, og kok i ytterligere en time eller til risen er mør.

Orange Chicken

Kombiner en kopp 100 prosent appelsinjuice, 1/4 kopp soyasaus, 2 knuste hvitløksfedd, og 5 ts. maisstivelse i en bolle. Rør alt sammen og sett den til side. Skjær 1 til 2 lbs av boneless skinless kyllingbryst i biter store biter og stek dem i en varm wok med 1 ss. olivenolje. Når kyllingen er ikke lenger rosa, rør inn en pose med frosne brokkolibuketter og 1/2 hode hakket kål. Dekk til wok og stek til brokkolien er varmt hele veien gjennom. Fjern lokket og skyve kylling og grønnsaker til sidene av Wok, danner en brønn i sentrum. Hell forberedt saus inn i sentrum av wok og stek under omrøring til sausen har tyknet. Bland alt sammen til kyllingen og grønnsaker er belagt med den oransje saus. Serve over varmt kokt brun ris eller soba (bokhvete) nudler.

Oppskrifter på kalorifattig mat

Lavkalori-dietter er en god måte å miste vekt. Enda bedre er det bevis at å opprettholde en lav-kalori diett kan reversere tegn på aldring, forlenge livet og produsere en rekke andre helsefordeler. Under en vanlig lav-kalori diett, forbruker en person mellom 1500 og 1800 kalorier per dag. For å høste de fulle helsemessige fordeler, må man sørge for at mattilbudet er ikke bare kalorier, men ernæringsmessig balansert.

Frokost: Krydret Pumpkin Havregryn

1-1 / 4 kopper vann
Klype salt
2/3 kopp havregryn (175 kalorier)
1/4 kopp hermetisert gresskar (21 kalorier)
1/4 ts. kanel
1/4 ts. muskat
2 ts. honning (44 kalorier)

Ta med vann til å koke over høy flamme, deretter tilsett salt og havre. Senk varmen til middels, kok i to minutter under omrøring, og slå varmen til lav. Deretter kombinere krydder og hermetisert gresskar i en bolle og rør inn havregryn. Serveres varm. Totalt: 250 kalorier.

Lunsj: Spinat salat med avokado og grapefrukt

1 ss. olivenolje (120 kalorier)
2 ss. balsamicoeddik (4 kalorier)
Sort pepper etter smak
3 kopper fersk babyspinat (36 kalorier)
¼ avokado (58 kalorier)
½ rosa grapefrukt (46 kalorier)

Visp sammen eddik, olje og pepper. Legg spinat og kaste til frakk. Skjær avokado i terninger og legg i bolle med spinat. Skrell og fjern marg fra grapefrukt, og fjerne membranen fra hver grapefrukt segment. Legg grapefrukt til salat og kaste. Totalt antall kalorier: 264.

Middag: Mandel-besatt laks

En 6-oz. laksefilet (215 kalorier)
Salt
Pepper
2 ts. sitronsaft
2 ss. ristede mandler, finhakket (100 kalorier)
¼ kopp fin brødsmuler (112 kalorier)
¼ ts. malt spisskummen

Varm ovnen til 500 F. Gni fisken med salt og pepper, deretter la marinere i sitronsaft for ½ time. Kombiner mandler, brødsmuler og spisskummen i en bolle. Fjern fisk fra marinaden. Spoon tørre blandingen på topper og side av fiskefilet til kjøttet er helt dekket. Coat en broiler pan med matlaging spray og legg fisken (med skinnsiden ned) på pannen. Stek i ca 15 minutter. Serveres med tre kopper dampet spinat, hvis ønskelig. Totalt antall kalorier: 327. Med dampet spinat: 363.

Høy Fiber Middag Ideer

Høy Fiber Middag Ideer


Kostfiber er viktig for å sikre et sunt fordøyelsessystem, men mange mennesker ikke får nok fiber i kosten. Planlegging høyt fiber middager som gir tilstrekkelige mengder fiber kan redusere fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Men fiber kan også bidra til å redusere risikoen for divertikkelsykdom så vel som hjertesykdom og diabetes.

Typer av kostfiber

Fiber er grovfôr, som er mat som ikke kan fordøyes. Fiber i seg selv er ikke et næringsstoff, men det er uvurderlig for fordøyelsen helse. Alle planter inneholder litt fiber, som kommer i to former: vannløselig og uløselig.

Som navnet tilsier, oppløser vannløselig fiber i vann og skaper en slags geléaktig stoff som er tenkt å bidra til lavere kolesterol ved å binde seg med gallesyrer, slik at de er eliminert og ikke reabsorbert av kroppen. Vannløselig fiber kan bidra til å senke low-density lipoproteiner (LDL) uten å påvirke de high-density lipoproteiner (HDL).

Uløselig fiber ikke oppløses i vann, og dens viktigste funksjon i kroppen er å legge bulk til avføring, som fremmer regelmessig avføring. Hoveddelen av fiber renser også tarmveggene, som er tenkt for å redusere risikoen for tykktarmskreft og andre sykdommer.

Innlemming Fiber til ukemenyer

Den anbefalte kosttilskudd krav for daglig inntak av fiber er 25 til 30 gram. Hel-hvete korn, linser, bygg, havregryn, bønner, epler, nøtter og frukter som bringebær er svært høy i fiber.

Begynn å innlemme fiber inn dine middagsmenyer ved å spise hel-hvete brød i stedet for loff. Pasta kan også bli funnet i hel-hvete varianter. Legg slivered mandler eller andre nøtter til ris, og spise brun ris i stedet for hvit å legge enda mer fiber. Spise bakte poteter med sine skinn i stedet for potetmos eller stekte poteter.

Legg bønner til menyen. Bønner er en ernæringsmessig kraftsentrum og legge en betydelig mengde fiber i kostholdet. En 100-grams porsjon bakte bønner eller lima bønner kan gi fem gram fiber - nesten en femtedel av det anbefalte daglige beløpet, mens Adzuki bønner gir 18,5 gram fiber per servering. Grønne bønner gi ca 3 gram fiber per servering.

Vurdere linser og bygg. En en-kopp servering av linser kan gi 16 gram fiber, som er mer enn halvparten av det anbefalte daglige beløpet. En kopp bygg gir 6 gram fiber. Barley gjør en flott tillegg til hjemmelagde supper og stuinger.

Balansere din middagsmeny ved å sørge for at du får tilstrekkelige mengder protein, riktig type fett og vann. Overflødig fiber i kosten kan være harde på fordøyelsessystemet. Begynne å endre din middagsmeny ved å legge høy-fiber matvarer i små mengder for å gi kroppen din tid til å justere.

Fiber Supplements

Fiber kosttilskudd er noen ganger nyttig når en persons kosthold mangler i naturlig fiber, men som med noen form for medisin eller supplement de ikke bør brukes hele tiden. Psyllium, som vanligvis brukes i kommersielle produkter, er en plante som frø brukes til fiber. Den psyllium frø produserer planteslim, som absorberer vann og øker i volum, noe som produserer en laksativ effekt på fordøyelsessystemet.

Hvordan spise en sunn frokost, lunsj og middag

Hvordan spise en sunn frokost, lunsj og middag


En sunn frokost, lunsj og middag er nøkkelen til en sunn livsstil. Når den brukes i samarbeid med en regelmessig mosjon plan, kan det føre til vekttap, økt energi og en lengre, fyldigere liv. Det er mange forskjellige aspekter involvert i planleggingen av sunne måltider, så det er ingen trinn-for-trinn-instruksjoner. I stedet kan du planlegge sunnere måltider ved å følge noen generelle retningslinjer som vil øke den ernæringsmessige verdien av dine måltider og samtidig hjelpe du spiser riktig mengde kalorier.

Hvordan spise en sunn frokost, lunsj og middag

•  Øk mengden av høy-fiber matvarer i kostholdet ditt. Kostfiber holder deg mett lengre, og kan også bidra til å senke kolesterolet og blodsukkernivået. Frukt og grønnsaker er ofte lavt i kalorier og høy i fiber. Andre gode kilder til fiber er hele korn og bønner. The US Department of Health and Human Services anbefaler at voksne får mellom 20 og 30 g fiber daglig, og dietitians anbefaler to kopper frukt og 2 1/2 kopper grønnsaker daglig.

Kutt ned på bearbeidet og pre-pakket mat. Disse matvarer er ofte høy i natrium og lavt i næringsverdi. I stedet prøver å spise så mange hele matvarer som mulig, inkludert grønne bladgrønnsaker, magre proteiner som tunfisk, kalkun og laks, og brun ris.

•  Reduser mengden mettet fett i måltidene dine. Kutt ned på ting som margarin, majones og eggeplommer. I stedet erstatte disse fett med sunt fett, som kommer fra matvarer som olivenolje, gresk yoghurt og eggehviter.

Vurder dine daglige kalori behov og holde seg innenfor disse grensene. The Mayo Clinic nettsiden har et gratis verktøy som skal beregne dette for deg ved å legge inn din alder, kjønn, høyde og vekt.

Øk forbruket av kalsium. Kalsium er et mineral som er kritisk for benhelse og finnes i meieriprodukter. Gode ​​kilder til kalsium er skummet melk, fettfattig yoghurt og ost. Hvis du finner ut at du ikke kan konsumere så mye kalsium som trengs, ta et kalsiumtilskudd.

Komplett Middag Ideer

Komplett Middag Ideer


Kommer opp med sunn, variert og komplett middag ideer natt etter natt kan sikkert virke litt skremmende hvis du aldri har hatt til å utfordre deg selv utover take-out og bruker mikrobølgeovn. Men forbereder friske, sunne middager trenger ikke å være en stor produksjon. Her er noen tips for din egen komplette middagsmenyer du kan gjøre med et minimum av oppstyr, som ikke vil bryte budsjettet, og som kan blandes og matches til å gi rom for variasjon.

Proteiner

Vi vanligvis legger kjøtt, som biff, kylling og fisk på toppen av listen for våre proteiner, men det finnes alternativer hvis det er den retningen du ønsker å gå. Andre gode kilder til protein er bønner, for eksempel bønner som du kan pakke inn i en burrito eller røde bønner som kan være høydepunktet av en solid lapskaus. Det er også noen korn, for eksempel hirse og quinoa, som er en utmerket kilde til protein og kan brukes som en farse i paprika eller blandet med egg i en "frokost til middag" krafse.

Friske grønnsaker

Sammen med proteiner, er det viktig å ha friske grønnsaker med våre måltider. Å spise frosne eller hermetiske grønnsaker er praktisk og kan være lett på lommeboken, men hvis vi kan legge en frisk grønnsaker fra produserer delen i form av en fin, grønn salat eller en side parabolen av dampet brokkoli, vil våre kropper sikkert sette pris på det. Bortsett fra den næringsverdi vi får fra friske grønnsaker, de er også viktig for at fordøyelsen vår. Å få barn til å spise friske grønnsaker kan sikkert være utfordrende, men legge litt ost til at blomkål eller litt smør til de gulrøtter kan hjelpe saker sammen.

Korn

Korn er en stor kategori, og omfatter alt fra ris og brød til korn og pasta. Noen korn er hele, slik som brun ris og bygg. Raffinert korn er ting som pasta og brød. Mens raffinert korn kan være lettere å passe inn i en middag plan, er det viktig å ta med rikelig med hele korn i kostholdet ditt for generelle helse.

Gotta Have Dessert, Høyre?

Selv de store barna liker å ha litt sødme på slutten av måltidet - men vi kan være kresen om hvordan vi går om å tilby dessert. Favoritter som iskrem eller nybakte kaker er stor i moderate mengder. Men du kan også tjene opp super-søt frisk frukt som bær, mango og ananas for et sunnere alternativ. O prøve å bytte fra iskrem til frosne fettfattig yoghurt på anledningen.

Meny Ideas

Her er tre meny ideer til komplette middager:

1) Roastbiff med dampet brokkoli og egg nudler og friske jordbær og krem ​​til dessert.

2) Ovnsbakt kylling med kokte erter og gulrøtter med brun ris på siden, og til dessert frossen sjokolade yoghurt.

3) Bean og ost burritos med en frisk grønn salat og spansk ris. Serve biter av hermetisk eller fersk ananas til dessert.

Hva tid er for tidlig å spise middag?

Hva tid er for tidlig å spise middag?


For familier, er dinner vanligvis en tid som dreier seg om ungene komme hjem fra skolen og voksne å komme hjem fra jobb. Voksne uten barn som bor hjemme bare spise når de blir sultne og noen mennesker har en angitt tid.

Time Frame

Middag bør spises før 19:00, men ikke så mye før 19:00 at sult setter inn igjen etter den tiden. En god middag er vanligvis rundt 17:00, antyder "Food for Life".

Effekter

Grunnen til dette cut-off tid er at nighttime snacking ikke har tid til å få brukes (brenne kalorier forbrukes) før sengetid; fett og kalorier bo i kroppen og legge til vektøkning, ifølge "Williams 'Essentials of Nutrition & Diet terapi."

Fordeler

Fordelene ved å spise middag til rett tid, 17:00-19:00, er en reduksjon i kveldsåpne snacking og mindre fett rundt midjen. Å spise middag på rett tid med familien instills også gode matvaner hos barn.

Substitutter for en sen middag

Når en travel dag forstyrrer middag planene, og du ikke ønsker å spise måltid sent på kvelden, er det sunne måter rundt det. Dessuten kan en og annen hoppe over middagen hindre kveldsåpne halsbrann og bryet med å lage mat.

Vann

Hvis du er sulten som leggetid nærmer seg, kan det være et resultat av dehydrering. Vannmangel kan gjøre magen føles ut som det er brummende, å lure deg til å tro at det er på tide å spise noe. Nipp til et høyt glass med vann i kveld. Hvis du fortsatt er sulten etter å ha drukket et glass vann, bør du vurdere en lett snack.

Sunn Snack

Hvis du velger en snack med omhu, kan det bero appetitten før du sovner. Snacking kan være vanskelig, though. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til hva du snack på, kan du overskrider den riktige mengden av daglige kalorier. Å spise snacks høy i fiber eller magre proteiner kan gi deg følelsen av å være full, kutte ut behovet for overdreven snacking før sengetid. Spis snack sakte. Dette tillater deg å bedre forstå når du er fornøyd slik at du ikke overspiser.

Okkupere deg selv

Bruk aldri spise som en måte å tilfredsstille kjedsomhet. Unngå å ha et unødvendig måltid nær til sengs ved å holde deg opptatt. Les en bok eller fullføre et puslespill. Utføre oppgaver som krever fokus og tanken slik at du har mindre tid til å tenke på å lage mat. Hold deg ut av kjøkkenet.

Flavor Substitute

Pusse tennene eller tygge tyggegummi kan gå en lang vei å fraråde deg fra å spise en sen middag. Smaken av tannkrem eller tannkjøtt kan bidra til å lette cravings etter noe søtt eller syrlig. Ettersmaken kan hindre deg fra å spise noe annet også. Å ha en minty smak i munnen i stor grad kan forvrenge smaken av andre matvarer, noe som gjør spise dem en ubehagelig opplevelse. Du er også mindre sannsynlighet for å ønske å skitne munnen etter børsting.