Digidexo.com

lupus behandling i tyskland

Hvordan bruke malaria legemidler til behandling av Lupus

Hvordan bruke malaria legemidler til behandling av Lupus


Malaria legemidler ble først introdusert til markedet vidt under andre verdenskrig. Disse stoffene har blitt funnet å være en effektiv behandling for lupus, en autoimmun sykdom. I tillegg til betennelse, anti-malaria medikamenter for å behandle flere av symptomene på lupus. Les videre for å lære å bruke anti-malaria legemidler til å behandle lupus.

Hvordan bruke malaria legemidler til behandling av Lupus

•  Bruk anti-malaria legemidler som anvist av legen din. Disse stoffene er vanligvis tilgjengelig i pilleform og er ofte nødvendig for å bli tatt med et glass melk. Melk strøk magen og hjelper behandle kvalme fra medisiner, selv om å ta medisinen med mat er også et alternativ.

Vent noen uker å føle fordelene av behandlingen. De anti-malaria narkotika trenger denne tiden til å bygge opp i systemet. Det er en typisk lasting periode på en til to uker mens kroppen justerer seg til medisinen.

Se om dine hevelser går ned. Malaria narkotika har noen effekter som ligner på anti-inflammatorisk medisin. Du bør være i stand til å legge merke til hvis hevelse forårsaket av lupus har redusert betydelig.

Legg merke hvis sollys fører til at lupus symptomene forverrer seg. Sollys er en miljø trigger for mange menneskers lupus symptomer. Malaria legemidler bidra til å beskytte huden mot ultrafiolett lys. Du bør være mer tolerant for sollys etter å behandle lupus med anti-malaria medisiner.

Se om din lupus hevelse fakkel-ups forekommer sjeldnere. Anti-malaria blokkere produksjonen av enkelte antistoffer. Disse cellene er vanligvis de som angriper vev og organer hvis du har lupus. Anti-malaria bør bidra til å forhindre hyppige flare-ups av lupus hevelser.

Lær mer om mulighetene for lupus behandling med anti-malaria og andre rusmidler ved Lupus Foundation of America. Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Du vil sannsynligvis bare være foreskrevet anti-malaria legemidler hvis du har opplevd bivirkninger fra vanlige anti-inflammatoriske legemidler.
 • Hvis du ikke ser et resultat etter tre uker med behandling av lupus med anti-malaria medisiner, snakk med legen din. Det kan være på tide å vurdere andre behandlinger eller merker av narkotika.
 • Snakk med legen din om hva slags malaria stoffet er best for deg. Stoffet kommer i forskjellige potenser og har forskjellige ingredienser. Det kan også være et kostnadsforskjellen mellom merkene.
 • Vær klar over de mulige bivirkninger av medisinen. Noen vanlige bivirkninger er utslett, kvalme og hodepine. Hvis du opplever noen av disse, bør du kontakte legen din umiddelbart.
 • Har du en synsundersøkelse før du begynner å bruke disse stoffene og seks måneder i behandling. Dette vil sikre at narkotika ikke har påvirket ditt syn, som er en sjelden, men alvorlig bivirkning.

Holistisk behandling Centers for Lupus

Standardbehandling for symptomene på lupus består av en intensiv diett av farmasøytiske medikamenter som ofte skaper skadelige og varige bivirkninger. Holistiske helsestasjoner tilbyr en naturlig tilnærming, dedikert til å lindre symptomer på en sikker måte mens arbeidet for å helbrede sykdom.

Historie

Holistisk teori er at alle deler av kroppen til å fungere sammen og påvirker hverandre som helhet. Helhetlige tilnærminger til helse har eksistert i over 5000 år. Sentre spesielt adressering holistiske behandlinger har vokst i popularitet siden 1970-tallet.

Betydning

Ofre for lupus ofte ikke bare må takle symptomene på sykdommen i seg selv, men også med bivirkninger av moderne medisin som velmenende leger foreskrive å lette lidelsene. Holistisk behandling sentre gir en naturlig og mer komplett tilnærming for å komme til roten av helseproblem.

Advarsler

Siden lupus kan være en livstruende tilstand, er det viktig at et offer for denne sykdommen holde et åpent sinn om alle helse alternativer. Mange holistisk helse utøvere ofte fraråder å stole utelukkende på naturlig rettsmidler. Når søker en helhetlig behandlingssenter for lupus, bør lider ikke se bort fra råd av sin lege lege eller spesialist i prosessen.

Utøvere

Mens å finne et behandlingssenter i nærheten av deg kan være vanskelig, kan det være lurt å vurdere først på utkikk etter en holistisk helse-utøveren i ditt område. Heartspring.net tilbyr en katalog av holistiske helse utøvere, mange av dem praktiserer på behandlingssentre.

Betraktninger

Holistisk helse praksis er et år gammel alternativ tilnærming til de ofte forvirrende, men standard tilnærminger til sykdomsbehandling i moderne medisin. Imidlertid, komplikasjoner forårsaket av lupus er også komplisert og ofte livstruende. Alle alternativene bør nøye veies og vurderes når du velger noen form for lupus behandling.

Hva er en behandling for RSD Hvis du er SIP?

Hva er en behandling for RSD Hvis du er SIP?


Reflex Sympatisk Disorder (RSD) er en nevrologisk lidelse som påvirker nerve reseptorer og forårsaker ufattelige smerter. Leger ofte behandler RSD og medfølgende Sympatisk Uavhengig Pain (SIP) ved å midlertidig slå av smertereseptorer, som ofte ikke fungerer. En siste utvei er å plassere pasienter i koma for å tilbakestille deres nervesystem.

Historie

Begrepet RSD ble først brukt i det medisinske feltet i 1946, men legene er fortsatt blandet om sin behandling. To separate kliniske studier-løpet hvor pasientene ble benyttet i medisinsk indusert koma-ble foretatt i Tyskland og Mexico i radikale forsøk på å behandle dem og lære om sykdommen.

Expert Insight

Den koma er utformet for å starte på nervesystemet, men det er ikke en umiddelbar løsning, sier Robert Schwartzman, MD, leder av nevrologi ved Drexel University College of Medicine. Han har forsket RSD i 30 år, og henviser pasienter til behandling i Tyskland.

Betraktninger

Behandlingen er en siste utvei, og er kostbart. I 2009 rapporterte en pasient totale utgifter til å være så mye som $ 50.000. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjenner ikke denne behandlingen, slik forsikring er ikke sannsynlig å dekke det.

Time Frame

Koma pasienter bruker opptil fem døgn under behandling. Pasienter rapporterer generelt en langsom bedring.

Advarsler

Ketamin, det stoff som brukes til å indusere koma, er også en gate medikament. I løpet av koma, leger regulere mengden av medikamentet gitt til pasienter og langsomt avvenne dem fra den.

Tegn og symptomer på nyresykdom & Lupus

Omtrent en tredjedel av mennesker med systemisk lupus erythematosus (SLE) krever medisinsk behandling for betennelse i nyrene. Lupus er en kronisk inflammatorisk autoimmun sykdom som påvirker mange deler av menneskekroppen, med nyrene å være mest sårbare.

Hvordan Lupus svekker nyrer

Et sunt immunforsvar angriper utenlandske virus og bakterier ved å produsere proteiner som kalles antistoffer. Hos personer med lupus, disse antistoffer, også kalt auto-antistoffer, angripe normalt friskt vev. Kapillærene i nyrene kan bli betent som auto-antistoffer bygge opp. Dette senker nyrefunksjonen, og kan forårsake nyresvikt.

Lupus nefritt, betennelse i filtrering enheter i nyrene, er ikke den eneste årsaken til nyresykdom hos mennesker med lupus. Aspirin og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) som brukes i lupus behandling kan svekke nyrefunksjonen og føre til væske buildup.

Smertestillende kan ofte påvirke nyrene, og som lupus lider ofte krever medisiner for smerter, er det viktig at nyre-funksjoner kontrolleres regelmessig i lupus pasienter.

Medisinske tester for tidlige tegn på lupus nefritt

Også kalt lupus glomerulonefritt, lupus nefritt, kan være til stede uten tegn eller symptomer i de tidlige stadier, med unntak av de som finnes i medisinske tester.
Forhøyede røde blodlegemer og protein nivå kan dukke opp i en urinalysis gjort av helsepersonell og kan være det første tegn på en nyre problem i lupus pasienter. En blodprøve som heter serum kreatinin kan vise hvor godt nyrene eliminere avfallsstoffer. En nyre biopsi er ofte anbefalt hvis lupus nefritt er oppdaget. Biopsi kan hjelpe legen å identifisere alvorlighetsgraden av nefritt og bestemme riktig behandling.

Høyt blodtrykk som et faresignal

Lupus nefritt kan føre til høyt blodtrykk, som i sin tur kan ytterligere skade nyrekapillærer. National Institutes of Health og National Heart Lung and Blood Institute anbefaler at personer med lupus nefritt opprettholde et blodtrykk på 130/80 eller under.

Ødem

Ofte den første fysiske symptom på nyre betennelse hos personer med lupus, ødem vanligvis presenterer seg som hevelse i bena, ankler og føtter. Hvis legemet fylles med avfallsprodukter og ekstra vann, kan ødem oppstå i hendene, så vel som de nedre ekstremiteter. Symptomer på tretthet og svakhet vil vises som kroppen blir stresset av mangelen på rent blod den trenger for å fungere. Ubehandlet, vil dette føre til uremi og forårsake koma, kramper og død.

Blod i urinen

Hematura, eller blod i urinen, er en av de første tegn på sykdom glomeruli. Dette kan behandles med immunsuppressive medikamenter eller steroider. Glomeruli sykdom angriper glomeruli i nyrene. Nyresykdommer forårsaket av autoimmune sykdommer så som lupus er gruppert i glomeruli sykdomskategori.

Andre tegn og symptomer

Selv tidlig nyresykdom ikke kan vise tegn eller symptomer, som det skrider frem subtile tegn kan bli klart. Endringer i frekvensen til vannlating, kan muskelkramper eller en mørkfarging av huden forekomme. En person kan føle seg trøtt, har problemer med konsentrasjon og lider anfall av oppkast eller kvalme. Tap av appetitt eller en følelse av nummenhet eller kløe kan også indikere nyreproblemer.

Lupus hudutslett Behandlinger

Lupus er en kronisk sykdom der immunforsvaret angriper kroppens organer og vev. Sykdommen forårsaker betennelse som påvirker påvirker ledd, blodceller, nyrer, hjerte, lunger og hud. I noen tilfeller kan resultere i lupus hudutslett. Lupus behandling har bedret seg i løpet av årene, og i dag folk med lupus kan føre vanlige, aktive liv.

Kortikosteroider

Som med noen alvorlig sykdom, bør legen alltid være en del av diskusjonen om den mest effektive behandlingen for lupus og hudutslett som kan følge den. Kortikosteroider, både muntlig og aktuell, er effektive former for behandling for lupus hudutslett. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse som kan påvirke organer og kroppsvev. Når det tas over lange tidsperioder, kan kortikosteroider føre til høyt blodtrykk, vektøkning og diabetes.

Anti-malaria medisiner

Anti-malaria medisiner er en annen type generelle lupus medisiner som har vist seg å være effektive i bekjempelsen av lupus-forårsaket hudutslett. Den muntlige medisiner kan brukes for å hindre lupus fra blusser opp, og dermed bidra med noen utslett. Anti-malaria medisiner kan føre til synsproblemer og muskelsvakhet.

Redusert soling

Å være i solen, eller i lysrør kan sette av en lupus hudutslett. Vær sikker på å bruke solkrem.

Definer Lupus sykdom

Systemisk lupus erythematosus, eller lupus sykdom, påvirker mer enn 1,5 millioner amerikanere. Lupus er en autoimmun sykdom der immunsystemet går inn i overdrive og angriper kroppen forlater den sårbar for andre sykdommer.

Symptomer

Symptomer på Lupus kan være svært lik de i andre sykdommer som gjør det vanskelig å diagnostisere. Symptomer inkluderer ekstrem tretthet, hodepine, smertefulle eller hovne ledd, feber, anemi, ødem i ekstremiteter, smerter i brystet på dyp pusting, sommerfugl-formet utslett over kinnene og nesen, sol-eller lys-følsomhet, håravfall, unormal blodpropp , Raynauds fenomen og / eller munnen eller nesen magesår.

Årsaker

Selv om ingen spesifikke genene har blitt funnet til å indikere Lupus, har en relativ ved sykdom eller annen autoimmun sykdom øker sjansen for at man kan utvikle den. Forskere er også forske miljøfaktorer som kan utløse Lupus.

Tester

Lupus er i stor grad diagnostiseres ved utelukker andre sykdommer. Men det finnes tester leger bruker for å finne ledetråder til alvorlighetsgrad og fremgang. Dette er blodprøver som inkluderer en komplett blodprosent, Antinukleære antistoffer (ANA) profil og senkning (ESR eller "sed" rate). Leger kan også overvåke urinprøver og gjøre biopsi av områder mistenkt skadet, spesielt i huden.

Behandling

Lupus behandles hovedsakelig gjennom medikamentell behandling. Disse inkluderer anti-inflammatoriske, kortikosteroider, antimalariamidler, IMMUNOSUPPRESSIVA og antikoagulanter. Hva kombinasjon legene forskrive avhenger av symptomene som blir presentert.

Alternativ Behandling

Pasienter med Lupus også finne det fordelaktig å trene, ha massasje, praktisere yoga og ta del i biofeedback.

Prognose

Flertallet av mennesker som lever med Lupus leve et normalt levetid i henhold til Lupus Foundation of America. Når mennesker dør av sykdommen er det ofte på grunn av nyresvikt eller ekstrem infeksjon. Hjertesykdom kan også være en faktor.

Typer av Lupus sykdom

Lupus er en kronisk, autoimmun sykdom som fører til at kroppens immunsystem til feil og angripe normale celler. Lupus påvirker om lag 1,5 millioner amerikanere, og om lag 90 prosent av lupus pasienter er kvinner. Lær mer om de vanligste typene av sykdommen lupus her.

Systemisk lupus erythematosus

Systemisk lupus erythematosus (SLE) er den mest vanlige og alvorlige type lupus. Systemisk lupus kan forårsake pulmonal hypertensjon, eller høyt blodtrykk i lungene, samt betennelse i nyrene, nervesystemet og hjernen.

Kutan lupus erythematosus

Kutan lupus erythematosus (CLE) vanligvis påvirker huden, forårsaker en skjellende, rød, hevet utslett. En vanlig utslett med CLE er "butterfly utslett", som er spredt over kinnene og over neseryggen.

Legemiddelutløst lupus erythematosus

Drug-induced lupus er utløst av en reaksjon på visse reseptbelagte legemidler, spesielt anti-anfall, hypertensjon og akne medisiner. Symptomer vanligvis forsvinne innen seks måneder å stoppe medisinering, og vanligvis inkluderer feber, utslett og betennelse i sac rundt hjertet.

Neonatal Lupus

Neonatal lupus er en sjelden type lupus som forekommer blant barn født av mødre som lider av tilstanden. Symptomene vanligvis forsvinner i løpet av noen måneder, og omfatter lavt antall blodlegemer, utslett og problemer med leveren.

Årsaker

Mens den eksakte årsaken lupus er ukjent, forskere tror mulige faktorer inkluderer genetikk, hormoner, rase, stress og infeksjoner.

Medisiner

Lupus behandling varierer i henhold til hvilken type lupus og alvorlighetsgraden av symptomene. Typiske medisiner som brukes til å behandle lupus inkluderer anti-inflammatorisk, bruk av kortikosteroider, antimalaria, antikoagulantia og immundempende medisiner.

Bruk av CellCept med Lupus

Selv om utgangspunktet utviklet som et medikament for å hindre organavstøting etter en transplantasjon, har CellCept vist lovende i behandling av lupus. Den har færre bivirkninger enn noen mer vanlige lupus medikamenter, og er spesielt effektiv i behandling av nyresykdom forbundet med lupus. A 2004 studie ved Mayo Clinic viste at nesten alle lupus pasienter som tar CellCept opplevd noen bedring av sine symptomer.

Fakta

CellCept er et legemiddel narkotika. Etter en transplantasjon, det undertrykker immunforsvaret, slik at kroppen ikke angripe det nye organet. Som lupus er en autoimmun sykdom der immunforsvaret angriper friske organer i kroppen, kan CellCept er immunosuppressiv evne bidra til å forsinke sykdommen. Ifølge Mayo Clinic, er CellCept spesielt lovende stanse lupus angrep på nyrene og hindre nyresvikt, en stor risiko for lupus pasienter.

Slik fungerer det

Ifølge Dr. Reinhard Baildon, kliniske og regulatoriske saker hodet for Asperva, stoffet selskapet som oppdaget CellCept er nytten som en lupus behandling, forstyrrer T og B-celler CellCept. Disse immunsystemceller er de som angriper i pasienter med lupus. CellCept forstyrrer disse celler og reduserer aktiviteten av hele immunsystemet.

CellCept versus andre behandlinger

CellCept har langt færre bivirkninger enn andre lupus medisiner, ifølge Baildon. Kjemoterapi narkotika og steroider er de vanlige narkotika av valget i pasienter som opplever nyresykdom på grunn av lupus. Disse stoffene kan føre til ufruktbarhet, svekket bein, kvalme og håravfall. CellCept kan forårsake dine hender og føtter til å hovne opp, hodepine og kvalme i starten av behandlingen. Siden CellCept gjør undertrykke immunsystemet, kan det etterlate deg mer utsatt for smitte og øke kreftrisiko, selv om det samme er tilfelle med kjemoterapi narkotika brukes til å behandle lupus også.

Mayo Clinic Study

I 2004, Mayo Clinic utført en studie på effekten av CellCept som en lupus behandling og presenterte funnene på American College of Rheumatology årsmøte samme år. De testet stoffet på 18 pasienter i de tidlige stadier av lupus. Av at 18, 12 viste "betydelig" forbedring i sine lupus symptomer. Forskere involvert i studien konkluderte med at CellCept er et godt alternativ medisin for leger å ha til rådighet ved behandling av lupus, enten som primærbehandling eller i kombinasjon med andre medisiner.

Tar CellCept

CellCept er vanligvis bare foreskrevet for pasienter med alvorlig lupus hvis nyrene blir skadet av sykdommen. Det er tatt i pilleform. Drug informasjon nettsted Drugs.com anbefaler at du tar pillene uten å knuse dem som CellCept kan være farlig hvis det blir på huden din. Ifølge Mayo Clinic, siden lupus har en tendens til å ha perioder med fakler og remisjoner, kan legen din må justere dine medisiner flere ganger for å svare på dine symptomer. Legen din vil jobbe tett med deg mens du tar CellCept å følge utviklingen din.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

Ifølge Lupus Foundation of America, vil om lag 45 prosent av pasienter med lupus opplever håravfall på et tidspunkt i løpet av sin sykdom. Lupus-relaterte hårtap kommer i mange former. Noen ganger blir håret skur fra hele hodet. Noen ganger er håravfall usammenhengende. Lupus i seg selv kan føre til hårtap, så kan visse lupus behandlinger. Forebygging av håravfall er mer effektivt enn det som er å behandle tapet når det har begynt, men uansett scenen du er i, har du muligheter for å takle din lupus-relaterte hårtap.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

•  Forstå typer hårtap. Shedding hår fra hele hodet er vanlig ved utbruddet av lupus. Flekkvis hårtap er vanligvis forbundet med en lupus-relaterte skalp utslett, for eksempel en discoid utslett, som skader hårsekkene. Prednison og immunsuppressive legemidler som brukes til å behandle lupus kan føre til hårtap hos noen pasienter. Shedding håravfall stopper vanligvis når sykdommen er brakt under kontroll, og håret vokser vanligvis tilbake. Flekkvis håravfall assosiert med skadede hårsekker er permanent. Narkotikarelatert håravfall stopper vanligvis når du slutter å ta medisinen.

Se legen din. Selv om det ikke er enkelt lupus behandling som fungerer for alle, og prøving og feiling er vanligvis involvert i å få lupus under kontroll, håndtere sykdommen er avgjørende for å stoppe eventuelle hårtap du allerede opplever, og for å forhindre fremtidig hårtap. Hvis du har en skalp utslett, kan jo før legen behandle utslett og hindre den fra å spre seg, jo mindre permanent håravfall du vil møte. Hvis medisiner som forårsaker hårtap, kan legen din hjelpe deg med å finne et annet behandlingsalternativ. Når lupus er under kontroll, bør Shedding håravfall stoppe, og håret skal vokse tilbake.

Ta gode livsstilsvalg. Å leve sunt er viktig i forvaltningen av lupus og forebygge fremtidige flare-ups som kan resultere i hårtap. The Mayo Clinic anbefaler å få nok hvile, trene i 30 minutter om dagen og spise en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker. Det anbefaler også å bruke en solkrem hver dag og bor ute i solen så mye som mulig fordi ultrafiolett lys har vært knyttet til å utløse lupus flares.

Hint

 • Hvis håret ditt tap er alvorlig, be legen om å henvise deg til en hudlege, som kan hjelpe deg å utforske andre behandlingsalternativer.
 • Selv om du tror dine medisiner som forårsaker hårtap, aldri avslutte enhver behandling uten å snakke med legen din.

Bivirkninger av Ground linfrø

Bivirkninger av Ground linfrø


Ground linfrø, inneholder linfrøolje, er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer og er en vanlig kosttilskudd. Ground linfrø spoils når de utsettes for varme og lys, slik at kjøling anbefales. Ifølge Carie E. Shealy, ved University of Colorado Denver School of Pharmacy, noen medisinske fordeler eksisterer når linfrø brukes i leddgikt, kreft og lupus behandling. Imidlertid kan linfrø bruk resultere i gastrointestinale bivirkninger og kan skade noen individer.

Ground linfrø Fordøyelsesbesvær

Ground linfrø forårsaker dårlig i enkelte brukere. En University of Wisconsin School of Health and Public Medisin pasient handout anbefaler flere små doser i stedet for én stor dose av linfrø som linfrøolje kan forårsake fordøyelsesbesvær eller en oppblåst følelse. Noen mennesker opplever mage kramper og noen har mindre magesmerter med bakken linfrø bruk. Følelsen av dårlig fordøyelse er mest vanlig hos de bare begynnelsen linfrø omega-3 kosttilskudd.

Malt linfrø avføringsmiddel effekter

Ground linfrø er høy i fiber. Shealy rapporterer at linfrø økt avføring i flere lupus pasienter, men at begrenset testdata er tilgjengelig på effekten av linfrø på forstoppelse. Mange mennesker bare starte en omega-3 linfrøolje supplement som bakken linfrø vil oppleve avføringsmiddel effekter med mindre høyt fiberinnhold er tidligere inngå i kostholdet. Store doser av bakken linfrø i de uvant til linfrøolje kan gi uønskede avføringsmiddel effekter.

Potensielle alvorlige bivirkninger

Ground linfrø omega-3 kosttilskudd kan ha alvorlige bivirkninger hos noen mennesker med eksisterende blødningsforstyrrelser, advarer Shealy. Store mengder linfrø kan forårsake skjoldbrusk problemer, men ingen studier knytte riktige linfrø doser til skjoldbrusk problemer. Felles interesser linfrø omega-3 tilskudd dose er 1 til 2 spiseskjeer per dag.

Hva er Cephalon?Cephalon er et amerikansk bioteknologifirmaet. Selskapet har spesialisert seg på å utvikle medisiner for å behandle smerte, lidelser i sentralnervesystemet og kreft. Selskapets salg og nasjonale og internasjonale porteføljer har vokst jevnt og trutt i løpet av de første tiårene av det 21. århundre.

Historie

Frank Baldino Jr, som har en doktorgrad i farmakologi fra Temple University, grunnlagt Cephalon i Frazer, Pennsylvania, i 1987. Selskapet fikk sin første US Food and Drug Administration godkjennelse for en ny medisin i 1998, og Cephalon sysselsetter 3000 mennesker rundt om i verden.

Amerikanske Markedsført Medisiner

Per juli 2009, Cephalon amerikanske produktportefølje bestod av følgende medisiner:

• Actiq (fentanyl "lollipop") for å lindre gjennombruddssmerter hos kreftpasienter
• Amrix (cyclobenzaprine utvidet-release kapsler) for å slappe spasming muskler
• Fentora (fentanyl oppløsning tablett) for håndtering av gjennombruddssmerter hos kreftpasienter
• Gabatril (tiagabin) for å redusere forekomsten av epileptiske anfall
• Nuvigil (armodafinil) for å hjelpe folk som mister søvn fordi de arbeider uregelmessige skift, har narkolepsi eller lider av søvnapné holde seg våken
• Provigil (modafanil) for å hjelpe folk som mister søvn fordi de arbeider uregelmessige skift, har narkolepsi eller lider av søvnapné holde seg våken
• Treanda (bendamustin) for behandling av kronisk lymfatisk leukemi
• Trisenox (Arsenikk) for behandling av innledende og tilbakevendende tilfeller av blodkreft akutt promyelocyctic leukemi

Oversjøiske Produkter

Gjennom en England-baserte gren som heter Cephalon Europa, gir Cephalon mer enn 30 medisiner i Afrika, Europa og Midt-Østen. Dette utenlands portefølje inkluderer Cephalon sin amerikanske medisiner, samt Abelcet (amfotericin B lipidkompleks), Myocet (liposomal doxorubicin), Naxy (klaritromycin), Otrasel / Zelapar (selegilin), Spasfon (floroglucinol) og Targretin (beksaroten).

Rørledning

Cephalon har medisiner for behandling av akutt myelogen leukemi, Alzheimers sykdom, bipolar sykdom, stor-celle lymfom, lupus, mantelcelllymfom myeloproliferative sykdommer, myelomatose, non-Hodgkins lymfom, postoperative smerter, schizofreni, små-call lunge og solide svulster kreft i ulike stadier av utviklingen. Avrunding ut Cephalon sin utviklingsportefølje er to sabotasjesikre opioide smertestillende.

Corporate Performance

Cephalon rangert ni hundre og tredje av Forbes magazine liste over største selskapene i løpet av 2008 og 10. plass blant rangert farmasøytiske selskaper. På den annen side, stoffet maker hadde bare ett av sine produkter, Provigil, knekke de 100 mest lønnsomme medisiner for 2008. Også selskapet pådratt nesten $ 440 millioner i juridiske kostnader når det valgte å bosette avgifter som det hadde feilaktig forfremmet bruksområder for noen av stoffene. Likevel rapporterte selskapet på 12 februar 2009, at det selges $ 1900000000 verdt av narkotika i løpet av året, innser en justert per felles andel overskudd på $ 5,39. Selskapets resultat per aksje for 2007 var $ 4,60. Cephalon-aksjen handler på NASDAQ. Det stengt på $ 53,28 10. juli 2009.

Datterselskaper og partnerskap

Cephalon opererer CIMA Labs som et heleid datterselskap til å utvikle nye medikamenter levering teknologier. Cephalon også lisenser for tiden noen legemidler fra Eurand (Amrix) og Immupharma (lupus behandling kandidat), og det er finansiering Acusphere utvikling av et ultralydavbildning agent. Sist, i mai 2009, Cephalon tok en kontroll interesse i den australske bioteknologifirmaet Arana Therapeutics. [

Hvordan behandle systemisk lupus

Lupus er en kronisk auto-immun sykdom der immunforsvaret blir hyperaktive og angriper normalt vev. Dette skjer av ukjente grunner. Disse angrepene føre til betennelse (hevelse, rødhet, smerte og varme). Det er i dag ingen kur for lupus, men det finnes måter å behandle det og bidra til å gjøre livet ditt med systemisk lupus enklere.

Hvordan behandle systemisk lupus

Behandling av systemisk lupus

•  Sørg for at du får massevis av regelmessig mosjon, spise sunt, avstå fra røyking, utdanne deg selv om systemisk lupus, og omgi deg med et støttende nettverk av familie og venner. Kunnskap er alt! Ha en sunn dialog med legen din, fordi han vil være din beste kilde til informasjon.

Unngå solen. Omfattende soleksponering er dårlig for alle, men spesielt de med lupus. Hvis det å være i solen er nødvendig, ta de nødvendige forholdsregler. Bruk en hatt og slather armer og ben i en høy SPF sunblock (SPF 50 eller høyere). Kontroller at sunblock dekker både UVA og UVB stråler.

Når utslett flare-ups oppstår, sørg for å bruke kortikosteroid krem. Unngå solen vil også hindre utslett oppstår. Antimalaria medisiner kan også behandle utslett (samt lunge betennelse, leddsmerter og tretthet, alle typiske lupus symptomer). Retinoider som acitretin er også nyttig.

Hvis bluss-ups og allmenntilstanden blir verre med systemisk lupus, vil du sannsynligvis nødt til å gå videre til mer aggressive behandlinger, for eksempel høydose kortikosteroider og immundempende. Immunsuppressive midler vil hindre ytterligere organskade, og i noen tilfeller død.

Hold deg fysisk aktiv for å hindre bein-thinning (også kalt ostereoporosis). Legen din kan også foreslå biphosphonates, et medikament for behandling av ostereoporosis.

Hint

 • Slapp av! Hold stressnivået ned. Stress kan øke betennelse angrep. Få nok hvile og holde stressnivået på et minimum.
 • Overdreven soling kan øke forekomsten av fakkel-ups.

Hvordan bruke Kortikosteroider til å behandle lupus

Hvordan bruke Kortikosteroider til å behandle lupus


Kortikosteroider er produsert naturlig av kroppens kjertler og kan være en fin måte å behandle lupus. Når du har lupus, vil kroppen angripe noen av sine egne gode celler. Kortikosteroider naturlig undertrykke immunsystemet og stoppe noen av cellene fra å angripe kroppen din. Du kan bruke kortikosteroider for å behandle lupus med stor suksess i mange tilfeller, men de har bivirkninger å være klar over også. Les videre for å lære hvordan du bruker kortikosteroider for å behandle lupus.

Hvordan bruke Kortikosteroider til å behandle lupus

•  Ta kortikosteroid medisiner umiddelbart etter et måltid eller før et måltid for å hindre urolig mage.

Drikk et glass vann med kortisontabletter. Hvis du tar den flytende form av dette stoffet, må du riste den opp i fem til syv minutter å blande alle ingrediensene godt før du tar den.

Sett kortikosteroider på et trygt sted borte fra lys og varmekilder. Pass på at medisinen er forseglet riktig å hindre at små barn ved et uhell komme inn i det.

Hold styr på hvor mye medisin du har igjen. Mangler noen dager dosering kan føre til noen bivirkninger, så sørg for å fylle din resept en hel uke før den renner ut.

Snakk med legen din om hvordan kortikosteroider hjelper din lupus. Disse medikamentene er ganske alvorlig og kan være dyrt, så det er viktig å vite om det er riktig behandling for deg.

Hint

 • Kortikosteroider er best tatt før 9 am, men hvis du går glipp av en morgen dose, bare ta det med lunsj.
 • Hvis du savner en dose, aldri doble neste dose for å gjøre opp for det.
 • Siden kortikosteroider undertrykke immunsystemet, kan du lett får blåmerker mens du tar denne medisinen. Vær ekstra forsiktig for ikke å støte inn i ting, som blåmerker kan være alvorlige.
 • Kroppen din kan bygge opp immunitet mot kortikosteroider etter langvarig bruk av narkotika.
 • Kortikosteroider kan føre til hårtap hos menn og også akne. Disse virkningene skyldes stoffets interaksjon med visse mannlige hormoner. Snakk med legen din om disse bivirkningene før du starter behandlingen.
 • Du kan ikke plutselig stoppe bruk av kortikosteroider uten alvorlige bivirkninger. Legen din vil gi deg en redusert dose tidsplanen hvis du ønsker å slutte å ta denne medisinen. Unnlatelse av å avta doseringen kan påvirke kroppens evne til å produsere kortikosteroider naturlig.
 • Kortikosteroider kan gjøre deg mer utsatt for å få en infeksjon. Du bør oppsøke lege når du er forkjølet hvis du bruker kortikosteroider. Enhver mild virus kan bli alvorlig hvis den ikke behandles riktig.

Hvordan behandle Lupus

Hvordan behandle Lupus


I løpet av behandlingen for lupus avhenger av plasseringen og alvorlighetsgraden av sykdommen. Lupus er klassifisert som enten mild eller alvorlig. Ved første tegn på symptomer, bør du oppsøke lege.

Hvordan behandle Lupus

•  Forstå at lupus må være "styrt" samt behandlet. Del av at ledelsen inkluderer å unngå overeksponering for sollys og ekstrem stress.

Bruk non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen å lette mild til moderat lupus smerte.

Ta lege-foreskrevne legemidler for lupus, for eksempel antimalariamidler, kortikosteroider og immundempende. Antimalariamidler har vært spesielt nyttig i behandling av leddsmerter forbundet med lupus.

avkall tar antibiotika, med mindre beordret av legen som også behandle din lupus.

Unngå eksponering for folk som er syke. Lupus reduserer motstand mot infeksjoner.

Få nok hvile. Ta naps hvis du må.

•  Trening moderat for å hindre musklene fra å bli svak. Ikke overdriv - dette vil forverre dine lupus symptomer.

Ha regelmessige legekontroller. Dette er viktig for å forebygge lupus sprer seg til de store organsystemer.

Ta en vitamin-og mineraltilskudd, ikke røyke, begrense alkohol, og spise en godt balansert kosthold. Noen lupus eksperter anbefaler å følge American Heart Association kosthold.

Hint

 • Hårfarger har ikke bevist å være skadelig for lupus pasienter. Men ta kontakt med lupus lege før døende håret ditt hvis du er nylig diagnostisert med lupus.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan å behandle lupus Naturligvis

Lupus er en autoimmun sykdom hvor kroppen angriper sin egen bindevev, eller kollagen. Symptomer inkluderer verkende ledd, feber, kvalme, ansikts utslett, og mer. Sikrere narkotika har blitt tilgjengelig for å bekjempe lupus, men steroider kan føre til skade på lever, øyne og bein. Det er imidlertid en naturlig behandling fremdeles er tilgjengelig i dag.

Hvordan å behandle lupus Naturligvis

Bruk urter som fremmer avgiftning som aloe vera juice og Pau d'arco, som er en blod cleanser. Redusere betennelse med linfrøolje, kattens klo og omega 3 fettsyrer.

Ta supplerende DHEA, et hormon som produseres i binyrene. Kvinner bør ta 15 til 25 mg per dag, mens menn bør innta 50 mg per dag.

få akupunktur for å øke blodsirkulasjonen og redusere smerte. Hver enkelt har en tilpasset plan.

Oppgave 3 til 5 dager per uke. Dette bidrar til å avgifte kroppen og bygge kroppen styrke.

Rens kroppen med klyster og colonics, som kan lindre lupus symptomer. Kolloid metall kosttilskudd har avgiftende og soppdrepende effekt, som klart leddgikt symptomer.

Opprettholde mage-tarmkanalen for å forbedre immunitet. Probiotiske formler som inneholder FOS forsyne kroppen med gode bakterier. Melk tistel bidrar også til å støtte leveren.

lindre leddsmerter med aromatiske oljer som furu og sedertre. Slapp av med en dråpe kamille på håndflatene, kopping rundt nesen.

Hint

 • Se din lege eller naturlege før du følger noen naturlig behandling av lupus.
 • Eliminere miljøgifter.
 • Unngå stressfaktorer, som forverre lupus symptomer.

Hvordan å behandle lupus antikoagulanter

Lupus antikoagulanter er en tilstand hvor autoantistoffer feste seg til fosfolipider og proteiner i cellemembranen. Lupus antikoagulanter har flere risikofaktorer for trombose, fordi de forstyrrer blodpropp. Personer med lupus erythematosus er mer sannsynlig å utvikle lupus antikoagulanter enn den gjennomsnittlige personen. Sykdommen forårsaker leddsmerter, hudproblemer og nyresvikt. Årsakene til lupus antikoagulanter er vanligvis en sammenheng med autoimmune sykdommer. Årsaken kan også være knyttet til visse medisiner, for eksempel p-piller, fenytoin, quinin, amoxcillin og hydralazin. Lupus antikoagulanter har også blitt funnet i pasienter med visse tarmsykdommer. Det kan være andre komplikasjoner som følger med den, for eksempel, blodpropp, store blødninger og flere spontanaborter. Det er ikke mange behandlingstilbud for lupus antikoagulanter. Denne artikkelen går over noen behandlinger som er tilgjengelig for tilstanden. Pasienter uten tidligere historie med lupus antikoagulanter eller trombose er vanligvis bare observert. Hvis ingen symtoms er til stede, og deretter behandling er ikke nødvendig.

Hvordan å behandle lupus antikoagulanter

•  Oppsøk lege. I de fleste årsaker lupus antikoagulanter er diagnostisert etter en spontanabort eller under graviditet. Hvis symptomene er tilstede, ring legen din og be om å bli testet for lupus antikoagulanter.

Få tester gjort. Det finnes tre ulike typer tester og eksamener som må gjøres for å diagnostisere lupus antikoagulanter. De er en partiell tromboplastintid (TOS), Thrombplastin Hemming test og Russl Viper Venom tid eksamen. Hvis det ikke er noen symptomer til stede under diagnosetidspunktet, kan du lege foreslå ingen behandling. Hvis det er symptomene, da den nødvendige medikamenter blir administrert.

Ta prednison. Dette er et immunsuppressivt middel som er gitt for å eliminere lupus antikoagulant. Det er svært hurtig ved å eliminere tilstanden, men ikke nødvendigvis fjerne risikoen eller arrangementer av trombose.

Ta antikoagulantia regelmessig hvis du er en pasient med en historie med tilbakevendende trombose. Denne behandlingen innebærer vanligvis mottar heparin i en IV skjema. Warfarin følger etterpå, og fortsetter for livet.

Gravide pasienter bør få lavmolekylære hepariner å unngå risiko for spontanabort som følger med lupus antikoagulant.

Hint

 • Warfarin er en type antikoagulantia.
 • Steroider kan også gis for å bidra til å redusere antistoffnivået i kroppen, men de trenger ikke nødvendigvis å redusere risikoen for koagulering.
 • En måte å legge merke til blod tresko er å se om det hvis det er hevelse eller rødhet i bena med en kortpustethet. Nummenhet eller smerter i armen er også tegn. Hvis du opplever blodpropp, kan du kontakte helsepersonell.

Lupus symptomer og behandling

Lupus er en autoimmun sykdom, hvilket betyr at legemet er å angripe seg selv. Det kan påvirke flere områder av kroppen og skaper mange forskjellige symptomer. Det kan være alt fra mild til livstruende. Årsaken til denne tilstanden er fortsatt ukjent, selv om genetikk synes å spille en rolle. Siden dette er en svært kompleks sykdom, det påvirker hver person annerledes.

Betennelse

Betennelse er hoved symptomet på denne sykdom. Denne betennelse fører til smerte og skade på organer og ledd i hele kroppen.

Vanlige symptomer

Hos de fleste pasienter påvirker lupus bare noen organer og ikke hele kroppen. Leddgikt type, verkende smerter i leddene, sammen med feber og tretthet er noen av de mest commons symptomene. Under en blusse opp, er det også vanlig å ha hovne lymfeknuter.

Andre symptomer

Noen pasienter med lupus erfaring utslett på huden, brystsmerter ved pusting, anemi og lysfølsomhet. Mer alvorlige former for denne sykdommen kan føre til problemer i nyrer, hjerte, lunger og nervesystemet.

Mindre vanlige symptomer

Hvis du har lupus, er det en sjanse du kan også legge merke hårtap, kramper, sår i munnen, problemer med unormale blodpropper. Fingrene kan bli hvit eller blå og kald som sirkulasjonen er redusert.

Forebygging / løsning / behandlinger

Det første trinnet i behandling av denne sykdommen er å vedta sunne livsstilsvaner. Ikke røyke, opprettholde en sunn vekt, får regelmessig mosjon og nok søvn vil bidra til å holde kroppen sterk. Unngå overdreven soling, ved hjelp av sol-skjermen og bli med i en støttegruppe finnes andre alternativer som kan hjelpe også.

Medisinsk behandling

Det er mange medisiner som kan brukes, avhengig av symptomer. Anti-inflammatoriske legemidler, kortikosteroider, antimalaria og andre medisiner kan også være foreskrevet. Snakk med legen din om hvilke typer medisiner er best for dine spesielle symptomer.

Betraktninger

Tar skritt for å håndtere stress, som for eksempel å lære mekling, kan være nyttig. Får vanlige kontrollene vil hjelpe deg fullt administrere dine symptomer og holde seg på toppen av eventuelle endringer i din helse.

Homøopatisk behandling for Lupus

Homøopatisk behandling for Lupus


Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. Lupus uttrykker seg gjennom en rekke symptomer fordi det påvirker mange organer i kroppen. Lupus er en betennelsessykdom som skjer når immunsystemet angriper kroppens organer.

Hvordan en homeopat bestemmer hva du skal behandle

Selv om en HOMEPATH vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, vil han eller hun også vurdere andre variabler. Slike variabler omfatter hva som forårsaket sykdom og derfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat skal også se på de kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk. Når disse faktorene er lagt til spekter av symptomer lupus kan manifestere, blir viktigheten av å ha en homeopat bestemme hvilke homøopatiske midler vil bli vellykket tydelig.

Problemer med Diagnostisering Lupus

Lupus 'symptomer kan skjules eller vises vanligvis så symptomene kan gjelde for andre sykdommer også. En av de uvanlige symptomer på lupus er sommerfuglen utslett på kinnene og nesen av en pasient. Andre tegn på lupus er: hovne ledd, feber, brystsmerter, hårtap, lav blodprosent, hovne kjertler, tretthet, depresjon og følsomhet for solen.

Lupus symptomer og deres Homeopatiske blandinger

Dette er de homøopatiske midler mest frequentlly gitt til lupus pasienter: svovel, jequirity, sepia, arsenicum, belladonna, kalsiumkarbonat, Silicea og kali Mur. Andre mulige behandlinger er også brukes, avhengig av pasientens symptomer og andre faktorer. For eksempel kan muskel-og leddsmerter føre til at du blir gitt ledum Pal eller feber med tørste indikerer et behov for bryonia.

Hvordan behandle astigmatisme og Lupus

Hvordan behandle astigmatisme og Lupus


Astigmatisme tilhører en kategori av øyesykdommer med brytningsfeil. Denne tilstanden vanligvis påvirker den fremre og den ytre overflaten av øyet eller hornhinnen. Når dette øyet strukturen har en uregelmessig krumning, vil synet bli forvrengt eller kondens, som vanligvis er forbundet med hodepine eller øye strain.Lupus er en autoimmun sykdom som oppstår når kroppens immunsystem angriper sitt eget vev og organer. Når det påvirker huden, blir den betegnet som discoid lupus erythematosus. Hvis det innebærer indre organer som nyrer, lunger eller hjerte, det kalles systemisk lupus erythematosus (SLE). Denne sykdommen er mer utbredt hos kvinner enn hos menn, og påvirker mennesker i alle aldre; selv om det er mest vanlig blant personer mellom 20 til 45 år.

Hvordan behandle astigmatisme og Lupus

Hvordan behandle Astigmatism

Still et øye eksamen tidsplan for dine briller. Reseptbelagte briller er den rimeligste og mest praktiske måte å korrigere mild astigmatisme. Her kan du velge din type briller, som passer din egen stil og komfort. Selv briller hjelper riktig nedsatt syn av astigmatisme pasienter, dette er ikke noe som gir permanent kur for tilstanden. Så det er tilrådelig å besøke optikeren ofte å overvåke regelmessig resept.

bruker kontaktlinser som kan bidra til å forbedre din visjon. Toric kontaktlinser er vanligvis linsen grepet av astigmatisme å bidra til å rette formen på en uregelmessig hornhinne. Etter gjennomgått en synsundersøkelse, vil optikeren avgjøre hvilken type toriske linser det suite din tilstand. Disse plastglass kan enten være hard eller myk, og besitter stor refracting kraft som er gunstig i å korrigere synet av pasienten.

Ta kontakt med din optiker om orthokeratology behandling. Orthokeratology (Ortho_K) er en behandling som innebærer bruk av stive gass permeable (RGP) kontaktlinser for å korrigere astigmatisme. Stive gass permeable kontakter er vanligvis bæres om natten for å bidra til å forbedre tilstanden til øynene. Dette er en svært potent metoden, noe som kan føre til en permanent omforming av en uregelmessig hornhinnen, som kan forbedre synet for pasienten. Denne type linser er mest aktuelt for personer som ikke er i bruk av kontaktlinser i løpet av dagen slik som profesjonelle idrettsutøvere hvor objektiver har en stor mulighet for å bli forskyves ut av øynene.

Gå for en laser kirurgi for å behandle astigmatisme. Denne type operasjon også kjent som LASIK øyekirurgi, innebærer bruk av en steril mekanisk enhet og laser. En viss type øyedråper er plassert på øynene til pasienten å nummen det og så at pasienten ikke vil føle noen smerte. Deretter, en steril mekanisk anordning kjent som microkeratome, blir brukt til å lage en tynn flik av hornhinnevevet. Klaffen er nøye løftet tilbake utsette hornhinnen lag for å ha den klar for laserbehandling. Laser blir så påført på de eksponerte corneale lagene under klaffen. Og så øyet kirurgen plasserer klaffen tilbake til sin opprinnelige posisjon. Den opererte øynene vil da være dekket med gjennomsiktig skjold for å beskytte det og reseptbelagte anti-inflammatorisk og antibiotika øyedråper vil da bli gitt av legen din.

Spør legen din om en prosedyre som kalles photorefractive keratectomy (PRK) er aktuelt for din astigmatisme. Photorefractive keratectomy (PRK) også kjent som avanserte overflate ablasjon (ASA), er en fremgangsmåte som innebærer bruk av laser, som kan enten være bølge-front guidet eller konvensjonelt. Her er det ikke hornhinnen klaff gjort for å korrigere astigmatisme. Laseren administreres direkte inn i overflaten av hornhinnen for å omforme dens uregelmessighet.

Rett din astigmatisme med den nyeste prosedyre som kalles photoablative innlegg (PAI LASIK). Denne nye state of the art metoden er utmerket for alvorlige synsproblemer av astigmatisme. Med bruk av en steril mekanisk enhet, blir et cornealt klaff opprettet. Klaffen blir deretter løftet tilbake for å eksponere corneale lagene. En syntetisk photoablative inlay blir deretter plassert på stromal sengen, etter påføring av laserenergi. Her laseren anvender korreksjoner gjennom inlay i stedet for at det direkte inn i de corneale vev. Klaffen er deretter plassert tilbake til sin opprinnelige posisjon og da pasientene synsskarphet er korrigert.

Diskuter med legen din om din sak er en kandidat for fakiske intraokulær linse (Piol). Hvis tilstanden er så alvorlig at LASIK øye kirurgi ikke vil hjelpe, kan legen anbefale denne prosedyren. Dette involverer ikke bruk av kirurgi og innsatsene involvere med korreksjon kan fjernes. Så dette er egentlig ikke en permanent kur for astigmatisme - i motsetning til LASIK øye kirurgi. Avhengig av tilstanden til pasienten, er en stiv eller fleksibel linse implantert i pasientens øyne for å forbedre synet. Når disse er satt inn linsene er på plass, kan de ikke bli sett i motsetning til vanlige kontaktlinser. Og de ikke krever regelmessig vedlikehold akkurat som vanlige kontaktlinser gjør.

Hvordan behandle Lupus

Beskytt huden din. Hvis du har discoid lupus, er du strengt rådes til å holde seg ute av solen for å unngå å utløse utslett som malar utslett - den sommerfugl-formet utslett som dekker nese og kinn. Selv skjærende lys i ditt hjem kan aktivere utslett, så vær forsiktig. Bruk verneklær, en lue, og sette en rikelig mengde solkrem eller solkrem når du går utendørs for å fullt ut beskytte deg mot solen. Sørg for å bruke en solkrem som har en solfaktor (SPF) på 15 eller høyere.

Påfør nyttige aktuell kremer for huden din utslett. Topiske corticosteroid kremer kan brukes i behandling av utslett å lindre betennelser av hudceller. Men ikke alle discoid lupus utslett svarer godt med steroidbehandling - spesielt for hud utbrudd forårsaket av eksponering for sollys. For slike tilfeller kan en krem ​​kalt Tegison som er avledet fra vitamin A, være fordelaktig. Alvorlig utslett kan behandles med oral steroid medisiner, men bare for en kort tids bruk på grunn av sin eksisterende bivirkninger. Medisiner for malariasykdommer, slik som Hydroksyklorokin (Plaquenil), er også nyttige i behandling av discoid utslett.

Slipp opp smerten på muskler og ledd. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) brukes ofte for å redusere smerte og hevelse i muskler og ledd forbundet med lupus. Noen over-the-counter NSAIDs inkluderer ibuprofen (Advil) og naproxen natrium (Aleve). Hvis du trenger sterkere slags NSAIDs, må du sjekke med legen din for resepter. Selv om du tar bare de milde over-the-counter NSAIDs, er det tilrådelig å spørre legen din om det å hindre komplikasjoner.

Ta noen immundempende medisiner for å behandle store symptomer. I alvorlige tilfeller av systemisk lupus erythematosus (SLE), der indre organer er berørt, medikamenter som undertrykker immunforsvaret er tatt. Disse immunundertrykkende medikamenter blir i hovedsak brukt for å kontrollere sykdommen og minimere skaden på berørte organer. Eksempler på disse stoffene er azatioprin (Imuran) - som er tatt muntlig, og cyklofosfamid (Cytoxan) - som kan bli gitt både muntlig og intravenøst. For alvorlige tilfeller av nyreproblemer forårsaket av lupus, er et stoff som heter mykofenolatmofetil (Celcept) administreres. Immunsuppressive midler blir noen ganger brukt med høye doser av kortikosteroider for å redusere dosen av hvert medikament som kan muligens føre til redusert risiko for bivirkninger.

Hint

 • For Astigmatisme:
 • Sørg for å regelmessig besøke din optiker å kontinuerlig overvåke tilstanden din. Og når du er der, rapportere alle typer ubehag du har å lindre det med en gang.
 • Gjelder ikke bare noen form for øyedråper uten å informere legen din om det - for det kan bare komplisere tilstanden din. Det er mye mer tryggere å bruke øyedråper som er foreskrevet av øyelegen.
 • For Lupus:
 • Sjekk med legen din før du tar vitaminer eller noen urte supplements-- disse agentene kan hemme effekten av dine lupus medisiner. Så vær veldig forsiktig med dette for å unngå ytterligere komplikasjoner.
 • Steroider eller kortikosteroider må brukes riktig med henhold til din leger råd. Hvis du har tatt dem i flere måneder, er det ikke tilrådelig å slutte å ta dem brått. En plutselig stans av steroid medisiner kan være svært skadelig for kroppen din. Sørg for at du er regelmessig besøker legen din mens du er under steroidbehandling å kontinuerlig overvåke ditt tilfelle. Legen din vil gi deg riktige instruksjonene om dosen av steroid medisiner og vil også gi deg veiledning om hvordan du trygt taper disse medikamentene over tid.
 • Opprettholde en sunn livsstil for å forbedre en raskere restitusjon. Spis sunt og følger visse diett instruksjonene fra lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Røyker ikke; spesielt når immunsystemet er allerede sliter med lupus - dette vil bare øke din risiko for å få hjerte-og karsykdommer og gjøre situasjonen enda verre.

Hvordan behandle en Lupus Hodepine

Hvordan behandle en Lupus Hodepine


Mange lupus pasienter lider av hodepine på daglig basis. Disse typer hodepine som antas å være forårsaket av uregelmessigheter i blodkar som hindrer hjernen fra å motta en kontinuerlig strøm av blod. Symptomene og alvorlighetsgraden av en lupus hodepine kan variere fra pasient til pasient, men mange mennesker opplever pulserende smerter som øker med bevegelse, sterke smerter som kan somle i flere dager, og for noen pasienter kvalme og oppkast er en felles klage. Diagnostisering og behandling av en lupus hodepine krever et besøk til pasienter lege eller revmatolog så en plan kan bli diskutert og implementert basert på alvorlighetsgraden av pasientens sykdom.

Hvordan behandle en Lupus Hodepine

Be legen din om å ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. Mange av disse stoffene, for eksempel Ibuprofen er tilgjengelig over disk. Selv om disse stoffene er lett tilgjengelig uten resept, bør lupus pasienter bare ta NSAIDs mens under en lege omsorg.

Snakk med din lege om antimalaria medisiner som Plaquenil. Opprinnelig brukt for å behandle malaria, har disse medikamenter blitt funnet effektive i behandling av lupus hodepine, så vel som andre lupus symptomer.

Unn din lupus hodepine ved å ta kortikosteroidhormoner som prednison. Disse stoffene virker raskt for å undertrykke betennelse i kroppen, som er en ledende årsak til hodepine i lupus pasienter. Kortikosteroider er normalt tatt av munnen, men kan også være foreskrevet som kremer som du bruker på huden, eller i noen tilfeller, ved injeksjon.

Praksis forebyggende helsearbeid. Lupus pasienter trenger å være flittig når det gjelder tannpleie og synsundersøkelser. Mange pasienter med lupus er utsatt for å utvikle munnen infeksjoner og sår i munn, nese og hals som kan føre til en lupus hodepine. Antimalaria og kortikosteroider kan forårsake øyeproblemer i lupus pasienter at hvis venstre ubehandlet kan føre til hodepine.

Prøv alternativer til å holde seg frisk. Holde sinn og ånd sunt er like viktig som å holde kroppen sunn. Mange mennesker med lupus opplever at alternative behandlingsformer som trening, kosthold kosttilskudd, meditasjon, spesielle dietter og opprettholde en sterk støtte system bidra til å lindre lupus hodepine.

spare energi ved å sette grenser for hvor du bruker tiden din. Fatigue er en felles klage for de fleste av lupus pasienter. Å lytte til kroppens signaler ved å hvile eller ta korte naps i løpet av dagen kan bidra til å redusere forekomsten av lupus hodepine.

Hint

 • Snakk med legen din før du starter noen behandling.
 • Delta i lupus støttegrupper.
 • Mange antimalariamidler kan føre til mageproblemer og væskeretensjon.
 • Kortikosteroider kan forårsake økt appetitt og vektøkning.