Digidexo.com

lysere hudfarge

Ting å spise for å gjøre huden lysere

Ting å spise for å gjøre huden lysere


Å ha lys - nesten hvit - huden er en standard for skjønnhet i kinesiske og de fleste asiatiske kulturer. Tradisjonell kinesisk medisin har selv en liste over anbefalte matvarer for å fremme den hvite huden. Men det er ingen magisk diett som vil gjøre huden din hvitere. Snarere kan mat som fremmer sunn hud resultere i en lysere, klarere, og til og med glødende utseende som effektivt skaper en lysere hudfarge.

Antioksidanter

Matvarer pakket med antioksidanter som vitamin A, C og E bidrar til å fremme sunn hud ved bekjempelse av frie radikaler som skader celler og dermed føre til for tidlig aldring. Mat rik på antioksidanter omfatter ethvert medlem av sitrus familien, belgfrukter, nøtter og frø, bær, granateple, aprikoser, svisker og datoer, krydder som kanel og oregano, og grønnsaker som spinat og paprika.

Selen

Paranøtter er spesielt rike på selen, som bidrar til å øke kroppens produksjon av glutation. Glutation er best kjent som antioksidant stede i hver celle, og derfor spiller en viktig rolle i bekjempelse av frie radikaler for å hindre celleskader. Glutathione er også funnet i de fleste hud bleking produkter. Andre matvarer rike på selen inkluderer tunfisk, biff, valnøtter, egg, cottage cheese og kalkun.

Vitamin B-Complex

B-kompleks vitaminer er viktig for sunn hud. Biotin (vitamin B7) danner grunnlaget for hud, hår og negler celler, mens niacin (vitamin B3) er en anti-inflammatorisk middel. Avocadoes er jam fullpakket med niacin, som inneholder 3,8 mg eller 27 prosent av det daglige behovet. Andre B-kompleks-rik mat inkluderer laks, bønner, rødbeter, solsikkefrø, peanøtter, rødt kjøtt, egg og meieriprodukter.

Hvordan lysere hud permanent

Noen personer med mørk hud toner ønsker en lysere hudfarge. Dette ønsket fører til en enorm mengde penger blir investert i en rekke hudpleieprodukter og avtaler med ulike leger. Mange av disse produktene og hudpleierutiner gir resultater. Imidlertid er disse resultatene som regel kortvarig. Hvis regimet ikke er fulgt nøyaktig, kan resultatet forsvinne. I dag finnes det en rekke hudpleie prosedyrer som kjemisk peeling eller laser behandlinger som det kan permanent lysere hud.

Bruksanvisning

Hvordan lysere hud permanent

•  Gå til en hudlege. En hudlege er en lege som spesialiserer seg på hudpleie og vedlikehold. Gjør en avtale med en hudlege for å diskutere dine mål. Hvis du har en viss hudfarge i tankene, søke etter bilder av personer som skildrer denne hudtonen. Dette vil gi din hudlege et visuelt eksempel som viser de resultatene du ønsker. Finn ut hvilke alternativer hudlege har tilgjengelig for hud lightening.

To Head til en plastisk kirurg. Etter at du rådfører deg med hudlege, gjør et poeng å gå til en plastisk kirurg. Vis den plastikkirurg bildene som viser de resultatene du er ute etter. Finn ut hvilke prosedyrer som er tilgjengelige og hvor mye de koster.

Bestem deg for et alternativ. Etter møte med både hudlege og plastisk kirurg, bestemme hva prosedyren du ønsker å gå med, og som du ønsker å bruke. Husk at bruk av en plastisk kirurg kan være litt dyrere deretter bruke en hudlege. Men koker beslutningen ned til din personlige preferanser og hvilken lege har produsert de beste resultatene på andre pasienter.

Plan for utvinning tid. Avhengig av prosedyren du velger, må du kanskje utvinning tid. For eksempel kan en kjemisk peeling eller laserbehandling forlate deg ute av drift i noen dager til en uke. Lage ordninger for å imøtekomme prosedyren.

Bruk anbefalt vedlikeholdsprodukter. Etter prosedyren er fullført, vil legen anbefale produkter for å hjelpe med healing og vedlikehold. Følg legens retninger og ikke avviker fra dem. Hvis du ønsker å gjøre en endring, ring legen din og finne ut om det er greit før du gjør det. Dette vil forhindre komplikasjoner.

Bruk solkrem hver dag. Etter inngrepet vil det være viktig at du bruker solfaktor hver dag. Ikke bare vil det beskytte huden mot solbrenthet, men det vil også hindre huden din fra å få mørkere. Invester i en solkrem som kan brukes under sminke eller av seg selv. Nyt nylig lettet hud!

Tips og advarsler

 • Kjøp ditt sunblock fra en anerkjent merkevare. Shu Uemura gjør en stor sol blokk som er anvendelig i henhold sminke eller av seg selv.
 • Ikke prøv å jag tilbake til arbeidet før du har skikkelig helbredet fra prosedyren. Gi deg selv en rikelig mengde tid til å gro.

Hvordan Lysere Svart Skin

Afroamerikanere er en svært sammensatt gruppe mennesker som har en rekke forskjellige hudfarger. Det er karamell hudtoner, mocha hudtoner og sjokolade hudtoner. Noen afrikanske amerikanere kan ønske en lysere hudfarge. Siden mange afrikanske amerikanere har en tendens til å ha tørr hud, er det svært viktig at de tar spesielle forholdsregler når lightening huden. Ved å bruke de riktige produktene og engasjement, kan svart hud med hell lettet.

Bruksanvisning

Hvordan Lysere Svart Skin

•  Sett et realistisk mål. Før huden lightening prosessen begynner, må du sette et mål som klargjør de resultatene du håper på. Det er viktig at du gjør dette målet realistisk. Urealistiske forventninger resultere i misnøye med sluttresultatet. Søk etter bilder av kjendiser som viser de resultatene du ønsker.

Ta kontakt med en hudlege. Finn en hudlege som spesialiserer seg på huden lightening. En flott måte å finne en god hudlege er å spørre rundt. Venner, familie og kolleger alle kanskje vet om en god lege. Ta med noen utklipp fra blader av hudtoner du gjerne vil dele med legen. Dette vil gi henne en klar idé som viser de resultatene du ønsker. Din hudlege vil hjelpe deg med å utvikle en handlingsplan.

Bruk solkrem hver dag. Enten du er en kort stund ute i solen eller ut i solen for en lengre periode, er det viktig at du bruker solkrem. Dette er et forebyggende tiltak som vil sikre at huden din blir ikke noe mørkere.

Hold ut av solen så mye som mulig. Når det er mulig unngå å gå ut i solen. Hvis du må være i solen sitte i skyggen, bære en lue eller støtte opp en paraply. Disse tingene vil hjelpe deg å skjerme solen fra huden din, og de vil bidra til å hindre huden din fra å få mørkere.

Bruk hud-lightening hudpleieprodukter. Hudlege vil anbefale produkter som du bør bruke for å lysne huden. Hvis du ikke er fornøyd med hans eller hennes valg, gjør din egen forskning og se hva som er der ute. Sørg for at du grundig lete etter både positive og negative vurderinger. Når du finner din hudpleie rutine, gjør det et poeng å følge det daglig.

Overvåk suksess. For å spore din suksess, holde en journal. Inkluder før, under og etter bilder som viser din fremgang gjennom behandlingen. Husk, lightening huden din tar tid og tålmodighet.

Tips og advarsler

 • Gjør en ukentlig maske som lysere og fukter huden din. Dette vil med jevne mellomrom gi huden din en ekstra boost.
 • Ikke avviker fra din hudpleie rutine. Forsømme rutine vil gi dårlige resultater og overusing produkter kan irritere huden. I stedet følger rutinen så tett som mulig.

Hva er Mangos godt for?

Hva er Mangos godt for?


Mango er en tropisk frukt som er bra for mer enn bare en søt og syrlig tillegg til snacks, dips, dressinger og måltider. Gjør mango en vanlig tillegg til sunn livsstil, og kroppen din vil dra nytte av vitaminer, næringsstoffer og antioksidanter som kommer fra lav-fett, fiberholdig frukt.

Næringsstoffer

Mangos er fulle av vitaminer og mineraler som gjør dem bra for en høy ernæringsmessig verdi. Frukten har B-vitaminer, folsyre, vitamin C, vitamin A, kalsium, magnesium, jern, sink og kalium, som er alle næringsstoffer som gjør kroppen og immunforsvaret sterkt og sunt. Mango er kjent for sitt høye innhold av vitamin A, som bidrar til øyne og hud helse, samt utviklingen av morkaken og fosteret til et ufødt baby.

Avgiftning

Enzymer i mango, som laktase, magneferin og katechol oxidase rense tarmen. Enzymene også skape en motstand mot betennelse og bakterier i tarmene. Det fibrøse natur av frukten gjør det også godt for å opprettholde intestinal helse.

Medicinal

Helsemessige forhold som diaré, tørr hoste, feber, galle og nyrestein, brannskader og blødninger er ofte behandlet med naturlige mango rettsmidler. Tørket mango er også noen ganger brukt som en tannkrem å rengjøre tennene og styrke tannkjøttet.

Beauty

Mangos kan brukes til å hjelpe lysere hudfarge og rense hudens porer. Mango behandlinger er ofte effektivt for folk som sliter med kviser fra tilstoppede porer. Forbruker mango kan forbedre hudens helse, men du kan også bruke skiver av kutt mango huden direkte til huden din til å rydde porene. Skyll huden med varmt vann etter påføring av mango huden i tre til fem minutter.

Egenskapene fra Sweet Almond Oil

Egenskapene fra Sweet Almond Oil


Søt mandelolje er et utdrag hentet fra faktiske mandler, og brukes i mange helse- og skjønnhets formål. Søt mandel olje egenskaper eller attributter, kjemikalier og utseendet på olje, bidra til å myke opp huden, lysere hudfarge og lette kjedelig muskelsmerter når oljen er gnidd inn i huden som en lotion.

Effekter

Søt mandelolje har gunstige helse- og skjønnhets kvaliteter. Det er en god mykgjørende, noe som betyr at det kan tilstanden og myke overflater som det brukes på. På grunn av dette, er mandelolje ofte brukt i leppepomader, kremer og balsam. Søt mandelolje har også fuktighetsgivende egenskaper, som det beholder vann godt, og er ofte brukt i kosmetikk som leppestifter eller kremer for å hindre huden fra dehydrerende.

Utseende

Søt mandelolje har en gjennomskinnelig, litt gul utseende til det, selv om noen former er helt klart. Det er en luktfri olje, noe som gjør det mer subtil enn noen andre mutter ekstrakter du kan kjøpe. Oljen har en svak smak av mandel til det, slik at det er en god matolje, men det har ikke nok mutter smak til smaken andre matvarer. Mens noen mutter ekstrakter, som pecan eller macadamia, er sterke nok til å legge mutter smak til bakevarer, er dette ikke tilfelle med søt mandelolje.

Chemical

Søt mandelolje består av tre distinkte kjemikalier: linolsyre, glycerid og olein. Linolsyre er en omega-3 fettsyre som finnes i mange nøtter, og ekstraktet gir mange av dens ernæringsmessige fordeler. Glyserid er en ester dannet mellom en syre og glycerol, og er en nødvendig komponent av mange såper, noe som gjør søt mandelolje til et ideelt ingrediens for noen toalettsaker. Olein er en gulaktig væske som forekommer naturlig i mange fettstoffer og oljer, og gir oljen dens fargestoffer.

Kremer som inneholder Alpha Arbutin

Kremer som inneholder Alpha Arbutin


Produkter som inneholder alpha arbutin hjelp lysere hudfarge forårsaket av brannskader, arr, fødselsmerker og genetikk. I tillegg til å lysne huden, alfa arbutin kremer og serumer forbedre hudens tekstur og det generelle utseendet på huden din. Som med makeup, hud lysning hjelpe folk føler seg bedre om sitt utseende.

Beskrivelse

Alpha arbutin blokker huden melanin produksjonen ved å hindre enzymatisk oksidasjon av tyrosin og dopa. Alpha bonding gir bedre stabilitet og effektivitet enn tidligere produserte beta-obligasjonsprodukter. Produkter som inneholder alpha arbutin handle raskt og effektivt for å lysne mørke hudtoner, leverflekker og brannsår forårsaket av soleksponering.

Produkt

Alpha arbutin er en biosyntetiske ingrediens brukt i de fleste industri hud-bleking eller lightening produkter. Når du velger et produkt som inneholder alpha arbutin, bør skadelige kjemikalier som hydrokinon, kvikksølv og steroider ikke være på listen over ingredienser. Flere over-the-counter, hud-bleking produkter inneholder naturlige ekstrakter som er godkjent av Food and Drug Administration.

Source

Dette stoffet alfa glukose er et biprodukt fra glukosider, som vanligvis finnes i planter. Trukket ut alfa arbutin kommer fra bladene av bearberry, tranebær og blåbær busker. De fleste typer av pæretre bladene inneholder alpha arbutin også. Andre aktive ingredienser i alfa arbutin produkter inkluderer traneksamsyre, lakris-ekstrakt og et vannoppløselig derivat av vitamin C. For reduksjon av fine linjer og rynker, vanlig i aldrende hud, vitaminene E og B3 er blant de inaktive ingredienser i produktet.

Bruk

Å lysne hudtonen og minimere lever flekker, gjelder alfa arbutin krem ​​to ganger om dagen i flere måneder. Huden din vil være følsom for sollys under bruk og i noen tid etterpå. Bruk en solkrem med minimum SPF 15 for å redusere følsomheten for UV-stråler. Høyere SPF solkremer gi bedre beskyttelse hvis du har tenkt å være i direkte sollys over lengre tid.

Fordeler

Hud-bleking kremer og serum gi en trygg og naturlig løsning til alder flekker, ujevn hudfarge, acne arr, fine linjer og sløvhet. De hjelper korrekt solskader og hindre videre vekst av melanin, en farge-forårsaker pigment.

Steroid injeksjon Informasjon

Steroid injeksjon Informasjon


Kortikosteroider brukes i smertebehandling for å redusere smerte, rødhet og hevelse i leddene eller sener. Kortikosteroider er knyttet til hormonet kortison, som forekommer naturlig i kroppen din. Anabole steroider er lik testosteron, som er en mannlige kjønnshormonet. Disse benyttes til å øke vekten og behandle andre medisinske tilstander.

Administrasjon

Steroider er injisert i eller rundt leddene for å gi medisiner nettopp der det trengs. De virker ved å redusere betennelse, noe som lindrer smerte. En lokal eller aktuell bedøvelse er noen ganger brukt til å minimere smerten ved injeksjon. Vanligvis vil du ha lindring innen 24 til 48 timer etter injeksjonen. Hvis den første injeksjonen ikke hjelper, kan du dra nytte av en ny injeksjon. Leger vanligvis begrense antall injeksjoner til tre eller fire i ett år for hvert ledd.

Forhold

Kortison injeksjoner brukes til å behandle tilstander som senebetennelse, bursitt, sene knuter, psoriasis og revmatoid artritt, gikt, lupus, astma, betent intervetebral platen og retinalveneokklusjon. Anabole steroider er brukt økning i vekt etter en skade, alvorlig sykdom, vedvarende infeksjon, enkelte typer blodmangel, enkelte typer brystkreft og en arvelig tilstand som kalles angioødem. Angioødem årsaker hevelse i armer, ben, svelg, luftrør, ansikt, tarmene eller reproduktive organer.

Kortison bivirkninger

Bivirkninger av kortison kan inkludere økt risiko for bakterielle infeksjoner, svekket eller sprukket sener, en lysere hudfarge og svinn på injeksjonsstedet, svekket immunforsvar og økt blodsukker. Langtidseffekter kan inkludere vektøkning, lett blåmerker, tynning hud, økt blodtrykk, oppblåst ansikt, tynning bein og dannelse av grå stær.

Anabole bivirkninger

Bivirkninger av anabole steroider for kvinner kan inkludere akne, heshet, unormal hårvekst eller tap og uregelmessige perioder. For menn kan det inkludere akne, unormal hårvekst, mer hyppige ereksjoner og forstørret penis. Andre bivirkninger som kan oppstå inkluderer gule øyne eller hud, kvalme, brekninger, redusert blodsukkernivå, skjelettsmerter, hevelse i leggene eller føttene og vektøkning. Alvorlige forhold som kan utvikle seg med langsiktig bruk i høye doser inkluderer leverkreft, leversvulster eller peliosis hepatitt, leversykdom.

Betraktninger

Konsultere legen din beore å bruke steroidinjeksjoner hvis du har hatt en allergisk reaksjon på dem, eller hvis du er gravid eller bryst-følelse. Det bør utvises forsiktighet i å bruke dem for barn, eldre og diabetikere på grunn av effektene av steroider på blodsukkernivået. Informer legen dersom du har brystkreft, forstørret prostata, hjertesykdom, leversykdom eller nyresykdom.

Monobenzone Sikkerhet og Skin Whitening

Monobenzone er en aktuell medisin brukes til å fjerne permanent hud pigmentering (farge) hos personer med sykdommen vitiligo. Vitiligo forårsaker permanent tap av pigment fra irregulære områder av huden og kan være skjemmende, spesielt hos personer med mørkere hud. Tilgjengelig i generisk form og som merkevare benokin, er Monobenzone ansett som en trygg medisin, men for visse grunner er ikke anbefalt for andre pasienter enn de som er med vitiligo.

Formål

Personer med vitiligo bruk Monobenzone å se så normal som mulig når sykdommen fører til uregelmessige lyse områder på huden. Fordi vitiligo og Monobenzone både føre til tap av pigment, kan de to typer Lettere områder blande sammen til en stor grad. Medisinen bør påføres i et tynt lag to til tre ganger daglig på huden som fremdeles inneholder pigment. Etter den behandlede huden har lettet tilstrekkelig, noe som kan ta flere måneder, bør medisinen fortsatt brukes to ganger i uken for å opprettholde den lysere hudfarge.

Advarsel

Folk bør ikke bruke Monobenzone for andre kosmetiske formål, for eksempel å forsøke å lette fregner, solskadet hud, pigmentflekker eller andre områder med ekstra pigmentering. Monobenzone absorberes av kroppen og kan til slutt endre fargen på huden i områder hvor det ikke ble brukt, og noen av disse forandringene kan være langvarig eller permanent. I tillegg, fordi lyn effekter av Monobenzone er ikke perfekt, bruker medisinen til å fullstendig forandre ens hudfarge er sannsynligvis vil føre til uregelmessige flekker av hud farge.

Foto

Aktuelt Monobenzone gjør huden permanent overfølsom for sollys og andre ultrafiolette stråler, slik som de fra sunlamps eller solarium. Folk som har brukt denne medisinen bør unngå eksponering for sollys så mye som mulig, og må bruke solkrem og bruke vernetøy når du er utendørs for å unngå alvorlig solbrenthet.

Hudreaksjoner og allergier

Folk som bruker Monobenzone kan ha hudreaksjoner til medisinering. Disse kan inkludere tørrhet, sprekker, peeling, irritasjon og svie, rødhet og mindre hevelse. Alle som opplever langvarig eller forverrede hud bivirkninger bør søke lege. I tillegg har noen pasienter opplever en allergisk reaksjon på Monobenzone, selv om dette er sjelden. Tegn inkluderer utslett eller elveblest, pustevansker og hevelse i hals, ansikt og munn.

Graviditet Betraktninger

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) klassifiserer aktuell Monobenzone som graviditet kategori C, som betyr studier med dyr har vist at stoffet kan være skadelig for et foster. Dette har ikke blitt fastslått hos mennesker, men alle som kan bli gravide må kanskje unngå å bruke Monobenzone.

Bivirkninger av Aloe Juice

Aloe vera har vært betraktet som en medisinsk agent for århundrer. Det er ofte brukt lokalt for å berolige og hjelpe fremskynde heling av hudlidelser fra solforbrenning til kutt. Men det er ikke bare bra for aktuelle plager. Anlegget kan også ha nytte interne kroppens systemer. Aloe vera juice, laget av knuste blader, er kjent for å ha en positiv effekt på mange av kroppens systemer, og kan forbedre den generelle helsen når de brukes på en regelmessig.

Avgift Effects

Drikker bare 2 til 4 gram av aloe vera juice kan føre til forbedring av fordøyelsesenzymer og sirkulasjons systemer. Den har en rensende effekt som vil bidra til å eliminere giftstoffer i tarmen og hjelp rensing av blodet (se referanser). Som et resultat av sin avgiftende egenskaper i sirkulasjonssystemet, det angivelig vil hjelpe produsere en lysere hudfarge og bedre hud tone. I tillegg drikker aloe vera juice velig vil rense fordøyelsessystemet ved å oppmuntre rutine avføring og tømme tarmen hos bygget opp avføring og giftstoffer.

Vekttap

Fordi drikke aloe juice vil ha en rensende effekt på fordøyelsessystemet og et mildt lakserende effekt, kan det hjelpe vekttap ved å bli kvitt kolon av bebygde saken (se referanser). Det er enda mer effektiv som et vektregulerende middel, fordi den styrer kroppens metabolisme. Ved å oppmuntre kroppen til å forbrenne energi på en raskere hastighet, tvinger aloe juice kroppen til å trekke på reservene av fett og karbohydrater. Ved hjelp av energi fra disse butikkene fører til mer kalorier forbrent og en påfølgende reduksjon i vekt.

Tilleggs Benefit

Aloe vera juice kan bidra til å bekjempe bakterier og har også en anti-inflammatorisk effekt. Som et resultat, kan drikke juice føre til forbedret oral helse. Nærmere bestemt har det vært vist å redusere lichen planus, som er en kronisk inflammatorisk sykdom som plager innsiden av munnen (se referanser). På grunn av naturlig sukker i aloe vera juice, kan det også bidra til å regulere blodsukkernivået. Det har vært kjent for å ha en positiv virkning på å senke blodtrykket og forbedre mobiliteten av leddene.

Eksterne Effects

Mens aloe vera juice er naturligvis ment som en drikk, kan den også brukes som en topisk behandling. Aloe vera i gelform vanligvis fungerer best for denne fordi den er tykkere, men saften kan brukes som en erstatning. Aloe juice har anti-mikrobielle egenskaper som gjør det til et ideelt behandling for kutt, skrubbsår og milde infeksjoner (se referanser). Det har også en beroligende effekt og anti-inflammatoriske egenskaper som gjør det til et populært behandling for solbrenthet. Å behandle hudsykdommer, bare suge en klut eller bomullsdott i juice og søke direkte til det berørte området. Dersom arealet er på en stor del av huden, slik som solbrenthet, noen få unser kan tilsettes til en lunken bad.

Advarsel

Aloe vera juice, når du tar i små mengder, kan ha positive helsemessige fordeler, men det kan også gjøre mer skade enn godt hvis konsumert i overkant. Fordøyelsesproblemer, som for eksempel kramper og sår, kan resultatet. En fluid ubalanse i kroppen kan også resultere. Som med hvilken som helst urt eller alternativ behandling, bør du kontakte legen din før du starter en vanlig rutine for drikking aloe vera juice.

Hva er det første tegnet av Lip kreft?

Hva er det første tegnet av Lip kreft?


Leppe kreft er den vanligste typen kreft i munnhulen som en person kan bli diagnostisert med. Ifølge American Cancer Society, studier viser at leppekreft forekommer oftest hos personer som er ofte utsatt for sol, og som kan ha en lysere hudfarge.

Årsaker

Noen faktorer som kan bidra til utvikling av leppe kreft er eksponering for overdreven sollys og røyking. Vitaminmangel kan også være en faktor.

Symptomer

Det første tegnet på leppekreft er utseendet på en sår eller et sår på leppen. Disse sårene vil vokse inn i de underliggende vev av leppen. Et individ kan også legge merke til noen smerter i området også. Dette gjelder spesielt for personer som røyker eller drikker alkohol.

Diagnose

For å diagnose skikkelig et tilfelle av leppe kreft, vil legen gjøre en biopsi, som er å ta en liten prøve av vev fra leppen. Dette vevet vil bli analysert i et laboratorium for å kunne fastslå hvilken type av celler, cancerøs og ikke-cancerøs, kan være involvert.

Behandling

Leppe kreft kan behandles ved kirurgisk fjerning av kreft området fra leppen. I noen tilfeller kan stråling og kjemoterapi bli brukt for å drepe kreftceller og for å hindre dem fra å spre seg til andre deler av kroppen.

Forebygging

For å hindre leppe kreft oppstår, er det best å slutte å røyke og bare drikke alkohol i moderate mengder. Når de utsettes for sol, beskytte leppene ved å bruke en høy solfaktor leppepomade.

Hvordan lage en tinktur med pulverisert urter

Urte tinkturer, de kraftige concoctions laget av helbredende planter og enten alkohol eller eddik, en gang regjerte som bærebjelke i familien medisinskapet. Men selv i moderne tid, kan urte tinkturer har en plass i din førstehjelp kit og din skjønnhet diett. Avhengig av urter som brukes, kan tinkturer behandle sår, lindre mager, lette hoste og lysere hudfarge. Tinkturer er ganske kraftig, og derfor herbalists vanligvis anbefaler at de fortynnes med vann før inntak; fortynnet i et forhold på 5 til 15 dråper pr glass vann.

Bruksanvisning

•  Tørk dine egne hage urter ved å henge plantene i bunter på et kjølig, mørkt sted i flere uker.

Alternativt, kjøp tørkede urter eller økologisk urtete fra din kjøpmann, helsekost butikk eller på nettet.

Kjøp 80- til 100-bevis vodka eller brandy. Herbalists referere til væsken som brukes i skjær-making som "menstrum."

Knus urter med en morter eller bunnen av en tung boks. De kan også males i en ren kaffebønne jeksel. Den endelige konsistens behøver ikke å være en bokstavelig fint pulver, men urtene skal knuses eller males ganske vesentlig.

Vei bakken eller pulverisert urter. Du vil trenge en unse for denne metoden.

Plasser urter i en 6-unse glasskrukke.

Dekk tørkede urter med fire gram av brandy eller vodka.

Cap glasset med en tettsittende lokk og rist kraftig før urtene blir fullt blandet med menstrum.

9. Pass på at urter er helt mettet; noen high-absorpsjon planter kan kreve ekstra menstrum.

Etikett glasset, notere dato gjort og innholdet.

Oppbevar glasset på et kjølig, mørkt sted. Sørg imidlertid at lagringsplassen er tilgjengelig for daglig kontroll.

12. Rist glasset hver dag i minst tre uker.

Place cheesecloth i en finmasket sil.

Hell skjær innholdet gjennom silen i en ren krukke.

Klem cheesecloth å samle så mye av skjær som mulig.

Oppbevares i en tett lokk krukke eller cap med kork, og ta etter behov.

Tips og advarsler

 • Bokstavelig talt hundrevis av urter, hver med sine egne unike egenskaper, kan gjøres om til tinkturer. Mange er medisinsk, men noen er brukt til alt fra munnvann til vortefjerner. For en omfattende liste, kan du prøve en online datatbase som A Modern Herbal (se Ressurser).
 • For harpiksholdige typer urter, som myrra, bruker 190 proof etylalkohol stedet for de vanlige menstrum. For fans av hjemmelaget vaniljeekstrakt, dette tipset er en viktig en å merke.
 • Alkohol vil effektivt trekke ut urter 'spesielle egenskaper selv om du glemmer å riste glasset. Bare husk at jo lenger urter bratt --- spesielt hvis du ikke kan agitere innholdet regelmessig --- jo bedre.
 • For å gjøre en eddik skjær, erstatte samme mengde rå eple cider eddik for alkohol og bruke for ansikts astringents, bade sprut, hår skyllinger og kalsium-rik spiselige drizzles for salater og rør-frites.
 • Bruk aldri rubbing alkohol i stedet for etylalkohol, brandy eller vodka.
 • Folk rettsmidler noen ganger kaller for vin i urte tinkturer, men hvis du bruker den, må du huske at det ikke vil vare så lenge eller pakke ut urte egenskaper så effektivt som brandy eller vodka.
 • Når du foretar en eddik-basert skjær, bruk en krukke med et ikke-metall cap for å unngå rust.

Skin Bleking i afrikanske amerikanere

Skin Bleking i afrikanske amerikanere


Skin bleking er en farlig kosmetisk prosess som lysere hudfarge gjennom ulike skadelige kjemikalier som finnes i whitening kremer. Det har lenge vært en del av den afroamerikanske samfunn der lys skinned mennesker er mer sosialt akseptert og aktet.

Psychological Study

Ulike studier, inkludert en publisert i Journal of Black Studies, med tittelen, "Fra Psychology of Race til Emisjonen av huden farge for mennesker av afrikansk avstamning", sier huden bleking er knyttet til mangel på selvtillit på grunn av kulturell selv -hatred.

Stereotype

Den selvhat rammer både menn og kvinner som tror på stereotypen at en lettere skinned person er mer attraktiv, rikere og har bedre sosial status enn en mørkere skinned person.

Effect

Hud-blekings produkter blokkere produksjonen av melanin som bestemmer hudfarge.

Typer

Mercury, hydrokinon, alpha hydroxy syrer og arsen er vanlige, men farlige og skadelige kjemikalier som finnes i huden bleking produkter.

Bivirkninger

Arsen, en type av giften, og hydrokinon, et meget giftig kjemisk, begge har høye kreftrisiko. Mercury har også risiko for kreft og mulig risiko for nevrologiske skader frommercury forgiftning. Til slutt, alfa hydroksy-syre, anvendes for mye, kan føre til rødhet og irritasjon.

Betydning

Dessverre, har bruken av huden bleking produkter av mange kjendiser gjort dette tøffe og unødvendig skjønnhet prosessen mer akseptabelt.

Hvor snart du får strekkmerker gjør når du er gravid?

Hvor snart du får strekkmerker gjør når du er gravid?


Sett på som en vanlig bivirkning av graviditet, strekkmerker vises på likene av mer enn halvparten av alle gravide kvinner. Selv om ikke skadelig for kroppen, mange gravide kvinner tar ekstra forholdsregler og nøye se sine organer for å unngå disse avslørende merker av svangerskapet.

Definisjon

Strekkmerker er små striper i huden som vanligvis farget lilla eller rosa under svangerskapet og til slutt visne til en litt lysere hudfarge postpartum.

Time Frame

Ifølge Mayo Clinic, de fleste gravide kvinner har dem ved slutten av sin tredje trimester. Noen begynner å få strekkmerker så tidlig som halvveis i svangerskapet.

Beliggenhet

Strekkmerker tendens til å dukke opp på magen, ben, bryst og hofter.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, er risikofaktorer være en yngre kvinne, bærer en større baby, overvekt eller fedme, er genetisk utsatt for strekkmerker eller være på kortikosteroid medisiner.

Forebygging / løsning

Forbruker en diett høy på protein, har vitamin C og vitamin E har vist seg å redusere og noen ganger forebygge strekkmerker, som hudens kollagen nivåer er høyere. Å få kun den anbefalte mengden vekt (25-35 pounds) under en graviditet reduserer også risikoen for strekkmerker.

Forstå forbindelse med behandling av Melanin

Forstå forbindelse med behandling av Melanin


Melanin er en hud pigment, som er et element som gir huden med farge. Personer med mørk hudfarge har mer melanin i huden enn de av en lysere hudfarge.

Produksjon

Melanin er generert av celler kalt melanocytter. Det gir beskyttelse mot skade på huden forårsaket av solen. Produksjonen av melanocytter øker i reaksjons eksponering for sollys. Forekomsten av fregner skyldes øket produksjonen av melanin.

Formål

Hovedhensikten med melanin er å konsumere ultrafiolett stråling og for å beskytte de nye celler som deler seg i de dypere lag av huden.

Forholdsregler

For de med mindre melanin i huden, er det foreslått at huden er beskyttet mot ultrafiolette stråler med seg solkrem på 30 SPF eller høyere. Dette bør brukes hver dag, samt i løpet av vinteren. Hvis de utsettes for solen i lange perioder av gangen, bruke solkrem med noen timer og bære en lue for ekstra beskyttelse.

Hvordan å gjøre huden lysere naturlig

Hvordan å gjøre huden lysere naturlig


Det kan være en rekke grunner til at noen kanskje vil huden hennes til å se lysere. Det kan være på grunn av religiøse eller kulturelle tro, eller det kan også være på grunn av det faktum at hennes hudfarge er ujevn eller har garvet bare i flekker. Hvis du er ute etter en naturlig måte å gjøre huden lysere, lese forslagene nedenfor.

Bruksanvisning

•  Skjær en sitron i to. Kjør sitron på huden din, slik at saften å suge inn i den. La sitronsaft for å bli værende på huden i 15 minutter, så vaske det av med varmt vann. Gjenta prosessen til ønsket effekt er oppnådd.

Kombiner en blanding av 1 ts. melkepulver, 1 ts. honning, 1 ts. sitronsaft og 1/2 ts. mandelolje. Påfør blandingen til ansikt og tillater å sette i 15 minutter. Forsiktig skyll av blandingen med varmt vann. Gjenta prosessen til ønsket effekt er oppnådd.

Hell litt tomatjuice over 1/2 kopp havregryn. Prøv å holde blandingen løs nok til å gjelde for ansiktet, men ikke rennende nok til å falle helt av ansiktet. Påfør blandingen på ansiktet og la til å sette i ca 20 minutter. Forsiktig skyll av med kaldt vann. Gjenta prosessen inntil ønsket effekt er oppnådd.

Kombiner 3 ss. gresskar juice, 3 ss. grønn papaya juice og 2 ss. ananasjuice. Bland sammen med en stavmikser til det ser ut som en lime. Påfør blandingen på ansiktet og la den til å sette i 20 minutter. Skyll av med varmt vann.

Kombiner en pakke av unflavored gelatin med 1/2 kopp gresskar juice, 1/2 kopp papaya juice og 1/2 kopp ananasjuice. Sett blandingen på lav varme, men ikke la det koke. Fjern fra ovnen og la blandingen avkjøles. Du kan kjøle den til å øke hastigheten på kjøleprosessen. Bruk på ansiktet og la blandingen satt i 20 minutter. Forsiktig skrelle av blandingen. Skyll huden med varmt vann. Denne blandingen vil holde opp til 3 dager i kjøleskap.

Tips og advarsler

 • Hold ut av solen i løpet av sine rushtiden for å holde huden lysere naturlig.
 • Ved hjelp av en loofah svamp under bading vil bidra til å fjerne død hud (den mørke huden) forsiktig fra kroppen din.
 • Bruk aldri blekemidler eller andre slike rengjøringsprodukter på huden din. De kan gjøre alvorlig skade på huden din, inkludert muligens brenning og arrdannelse det.

Hvordan lysere hudtone

Et vanlig problem med mange individer er ujevn hudfarge eller mørke flekker i huden på visse områder av kroppen. Dette kalles hyperpigmentering, og det kan bli utstilt i slike hudproblemer som fregner, pigmentflekker, kviser, acne arr og lignende. Det er mange produkter som hevder å være i stand til å lysere eller "blekemiddel" hudfarge, men ikke alle av dem er effektive og noen av dem kan også ha giftige tungmetaller, slik som kvikksølv, i sine bestanddeler, noe som kan forårsake en rekke andre problemer. Det er sikrere metoder som kan være i stand til å hjelpe deg med å lysne huden.

Bruksanvisning

•  Bruk en god solkrem hver dag, med en 15 eller høyere SPH, som bidrar til å blokkere UVA og UVB stråler. Selv om du tilhører en etnisk gruppe som har en mørkere hudfarge, du fortsatt trenger å bruke solkrem for å beskytte huden mot solskader, som ikke bare bidrar til hyperpigmentering, men kan sette deg i fare for hudkreft. En god solkrem produkt bør inneholde sinkoksyd, Parsol 1789 og titanoksyd.

Bruk over-the-counter huden lightening produkter som inneholder naturlige planteekstrakter. Les ingrediensene nøye og sørg for at det ikke er noen tungmetaller eller hydrokinon, da disse kan være potensielt giftig.

Vurder å bruke en aktuell steroid creme, som kan være svært effektive i å lysne huden din tone. Dette må være foreskrevet av hudlege og tatt bare som anvist.

Tenk å spørre din hudlege om en hud peeling, som kan lysne huden.

Få laser behandling, som med hell er blitt brukt for å lette hudfarge. Sørg for at du får behandling fra en anerkjent hudlege med en dokumentert oversikt for sikker administrering av laser behandling, for å sikre seg mot eventuelle skader på huden.

Supplement med 500-1000 milligram av vitamin C på en daglig basis. Vitamin C kan redusere hvor mye melanin produseres i huden din. Melanin er det som fører til at huden å mørkne.

Slice en rå potet og bruke den til områder hvor huden din tone er ujevn. Poteter har muligheten til naturlig "bleke" huden din.

Legg 1-1 / 2 kopper fløte eller helmelk til et badekar fullt av varmt badevann og suge på den, for å hjelpe til med å lysne huden din naturlig.

Lag en pasta bestående av 1/2 ts mandelolje og en teskje hver av sitronsaft, pulverisert melk og honning. Bruk den til de områdene hvor du har hyperpigmentering og la den stå på i 15-20 minutter før du vasker den av. Dette bør gjøres på en daglig basis, til du ser tegn til bedring.

Hvis du har mørke flekker på ansiktet ditt, gjelder eple cider eddik to ganger om dagen for å forbedre din pH-balanse og for å hjelpe lysere huden din. Vær forsiktig hvis du har altfor sensitiv hud, siden eple cider kan være sure.

Tips og advarsler

 • Alltid snakke med din hudlege for å finne den beste metoden for å lysne huden din tone. Lese ingredienser av noe over-the-counter hud produkt du bruker.

Hvordan Lysere Akne Arr

Clearing akne er en krevende, men spennende prosess, men hvis akne fades og du fortsatt igjen med mørke, pinlige arr, kan det virke nesten like ille som akne selv. Du kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden og mengden av arrdannelse ved aldri dukker kviser, men noen kviser vil forlate mørke flekker uansett hva. Den fargeendring kalles post-inflammatorisk hyperpigmentering (PIH) og er en del av huden helingsprosess. De mørke flekkene er mye lettere å visne bort enn selve groptæring i hudens overflate. Men uansett hvilke saker du arbeider med, det er måter å gjenopprette huden din en gang en skavank blekner bort.

Bruksanvisning

Dermatologist Solutions

•  Snakk med hudlege om dermabrasion. Dermabrasion er når din hudlege bruker en skarp, roterende kniv for å fjerne hud og avsløre den nye huden under. Dermabrasion fungerer best for moderate acne arr tilfeller, men du må kanskje opp til en uke å lege. Microdermabrasion er en mindre invasiv form av dermabrasion, men resultatene er kanskje ikke så bra.

Se inn laser skin resurfacing for deprimerte acne arr. Noen typer lasere føre til sår i huden som trenger minst to uker med forsiktighet for å helbrede, men du bør begynne å se resultater etter to uker. Andre lasere ikke forårsake sår, men du kan ha til å gå tilbake til hudlege kontor for en rekke behandlinger.

Kjøp produkter som inneholder hydrokinon. Hydrokinon stopper produksjonen av melanin i huden slik at det ser lysere. Du kan kjøpe over-the-counter hydrokinon produkter i en 2 prosent eller mindre konsentrasjon, men er nødt til å se en hudlege for en resept på noe sterkere.

Hjem Rettsmidler

Dab frisk sitronsaft på huden din for å lette akne arr naturlig. Sitron er en naturlig blekemiddel. Klem saften fra en sitron i en kopp. Dypp en bomullsdott i juice og forsiktig spre den på huden din. Vær svært forsiktig for å unngå øyepartiet som sitronsaft kan føre til smertefull svie. Du kan la saften på om det ikke er plagsomt, eller skyll den av etter 15 minutter.

Gni skiver av agurk, potet eller tomat på huden din. Vitaminer og mineraler i disse matvarene kan hjelpe huden leges raskere og gå tilbake til sin naturlige hudfarge.

6. Påfør en vanlig yoghurt maske blandet med noen dråper sitronsaft til huden din en gang i uken, og la virke i minst 15 minutter. Kulturene i yoghurt vil fremme cellevekst og de naturlige blekemidler i sitron vil bidra lysne mørke områder.

Spot behandle arr med en tannkrem markeds å bleke tennene. Blekemiddel i tannkrem vil arbeide for å gjøre mørke flekker lysere. Når du skyller tannkrem av, sørg for å bruke en oljefri fuktighetskrem fordi tannkrem har en tendens til å tørke ut huden.

Tips og advarsler

 • Unngå å gå ut i solen uten oljefri solkrem på. Solens UV-lys vil mørkne huden og gjøre arr skiller seg ut enda mer.
 • Ikke bruk produkter som inneholder olje, da det kan blokkere porene, noe som fører til mer kviser, og senere, flere arr.

Hvordan få lysere hud Fast

Hvordan få lysere hud Fast


Den vanligste årsaken til mørkfarging hud er eksponering for solen. Alder kan også føre til mørkfarging av huden. Menopause kan føre til at huden tone å bli ujevn og pigmentflekker kan utvikle seg. Andre huden mørkere faktorene omfatter fregner, hyperpigmentering, acne arr og bruk av p-piller. Mørk og ujevn hud kan være en pinlig problem. Unngå sosiale situasjoner er ikke svaret. Det finnes måter at huden kan bli lysere fort.

Hvordan få lysere hud Fast

Exfoliate huden ved hjelp av en blanding av to ss. havregryn, to ss. brunt sukker og en 1/4 kopp melk. Gni blandingen inn i huden og skyll med vann. En eksfolierende kroppsvask kan også brukes i dusjen å eksfoliere huden.

Bland en kopp sitronsaft med en kopp eggehviter i en kjele. Plasser kjele på svak varme til væsken tykner. Avkjøl og gjelder for huden i 15 til 20 minutter før du skyller. Left Blandingen skal oppbevares i kjøleskap.

Legg et lag med lakris ekstrakt til ansiktet hver morgen og kveld. Lakris ekstrakt kan bli funnet på helsekostbutikker. Holde den frisk ved å oppbevare det på et kjølig, mørkt sted.

Påfør en solkrem med solfaktor 15 eller høyere på huden. Sunblock vil hindre skadelige UV-stråler fra mørkere i huden. Gjenta trinn fire daglig for å lette huden raskt.

Hvordan bruke Kamille til lysere hår

Hvordan bruke Kamille til lysere hår


I tillegg til å behandle fordøyelsesproblemer, hud betennelser og forkjølelse, kan kamille også brukes kosmetisk. For eksempel kan kamille blomster og ekstrakter lysere hårfarge naturlig. Faktisk er kamille en av de mest populære urte kosttilskudd som brukes i kommersielle sjampo og balsam.

Bruksanvisning

Lysere hår med et Kamille Cream Rinse

•  Ta med en kopp vann til en rask koke.

Reduser varmen og slippe inn åtte kamille te poser. La dem småkoke i minst 15 minutter.

Fjern gryten fra komfyren.

Fjern de teposer fra vannet. Du kan kaste dem eller lagre dem for bruk i andre kamille rettsmidler.

Legg 1/4 ts. lavendelolje til vannet.

Rør i 1 kopp yoghurt. Ikke bruk fancy-flavored yoghurt, da denne blandingen skal gå i håret.

•  Bland godt for å sikre at alle ingrediensene har blitt jevnt blandet.

Masser blandingen inn i håret ditt. Fra spiss til rot, sørg for at håret er helt dekket.

Dekk håret med en dusjhette. Sørg for at alt håret er gjemt inni. Forlater dusjhette på i 30 minutter.

Ta dusjhette av og vaske håret. Bruk en vanlig sjampo og varmt vann. Du ønsker kanskje å vaske håret mer enn en gang for å være sikker på at all kamille skylling har blitt vasket bort.

La håret tørke naturlig. Når den gjør det, bør håret har en naturlig kamille glød. Gjenta prosessen som er nødvendig for å oppnå det ønskede utseende.

Legg Kamille til Shampoo

Kok opp en kjele med vann.

Fjern gryten fra varmen og senk 2 ts. av tørket kamille kronbladene. La dem ligge i bløt i 30 minutter.

Hell blandingen gjennom et dørslag for å fjerne kamille.

Kombiner kamille vann med en flaske med mild sjampo og bland godt. Baby shampo er ideelt. Ikke tilsett kamille strenge designer sjampo.

Bruk shampoo regelmessig for å vaske og lette håret.

Gjør Kamille Conditioner

Kombiner 1/3 kopp olivenolje med 1/3 kopp kamille blomster. Solsikkeolje eller saflorolje kan erstattes for olivenolje.

Tett blandingen inne i en glass flaske eller krukke.

La glasset stå i direkte sollys i 2 uker. En vinduskarmen ville være ideelt. Minst en gang om dagen, bør du riste glasset å sirkulere kamille.

Sil oljen ved å helle den gjennom et dørslag. Dette vil fjerne kamille blomster fra oljen før du bruker den i håret.

Påfør kamille olje til håret ditt. Bruk 2 ts. for kort hår eller 4 ts. for lengre hår. La den satt for 10 minutter.

Skyll og shampoo håret.

Tips og advarsler

 • Selv om kamille er organisk og ikke-giftig, kan den produsere milde allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Hvis du opplever hudirritasjon, hoste eller rennende nese, slutte å bruke kamille hårprodukter.

Hvordan få lysere hud hjemme

Hvordan få lysere hud hjemme


Lightening huden din trenger ikke å innebære dyre turer til en hudlege eller apotek for den siste kremer og lotions. Enten du ønsker å jevne ut huden din tone eller lysere områder berørt av for mye tid i solen, kan du effektivt lysne huden din med noen utprøvde og effektive ingredienser som har vært brukt i århundrer. Det beste er de fleste av disse ingrediensene er trolig i kjøleskapet ditt akkurat nå. Les videre for å lære hvordan du kan få lysere hud hjemme.

Bruksanvisning

•  Forstå at sitronsaft har vært brukt siden antikken for å lette og lyse huden. Den sitronsyre i sitronsaft fremmer hud lightening, og det er en naturlig antioksidant. Bruk en ren bomullsdott til DAB saften av en frisk sitron på huden din i kveld eller like før sengetid. Unngå å gå ut i solen umiddelbart etter påføring sitronsaft som det kan gjøre huden mer følsom for solens stråler forårsaker mer skade. Hvis du har veldig sensitiv hud, prøv å fortynne sitronsaft med vann. Hvis sitronsaft tørker huden din, bruke en fuktighetskrem umiddelbart etter.

Vit at papaya er en annen nyttig hud lightening ingrediens. Papain, et naturlig enzym som finnes i papaya naturlig eksfolierer huden hjelpe fremskynde hudens fornyelsesprosess, noe som resulterer i en jevnere hudtone og glattere hud. Lag en maske ved å mose en papaya og bruke den direkte på huden din. La masken på i 10 til 20 minutter og skyll av. Påfør en mild fuktighetskrem for å holde huden myk.

Husk at melkesyre, som finnes i melkeprodukter hjelper fornye hudceller, noe som resulterer i lettere og lysere hud. Du har kanskje kjøpt hud produkter med melkesyre i det siste. Hvorfor ikke prøve kilden? Yoghurt kan brukes direkte til ansiktet som en maske i 10 minutter til en halv time. Skyll og bruke din favoritt fuktighetskrem. Kjernemelk er en annen kilde av melkesyre. Bland en halv kopp kjernemelk med et par ss. havregryn og bruk som en ansiktsmaske eller mild skrubb.

Påfør solkrem noensinne dag til alle deler av kroppen din som vil bli utsatt for sollys. Den mest vanlige årsaken til misfarging av huden og mørkere er solen. Soling uten riktig beskyttelse kan raskt snu resultatene av en hud lightening regime. Det anbefales at du bruker en solkrem med minst SPF 15 og høyere SPF beskyttelse er enda bedre. Påfør solkrem i løpet av dagen for maksimal beskyttelse.

Tips og advarsler

 • Iført solkrem med høy solfaktor er det viktigste steget i lysere hud.