Digidexo.com

cross høreapparat

Hva er en Bi-Cross Høreapparat brukes til?

Hva er en Bi-Cross Høreapparat brukes til?


Hørselstap rammer millioner av mennesker rundt om i verden. Høreapparater er den minst invasive og oftest valgt alternativ behandling. Døvhet presenterer et annet sett av hindringer; de fleste høreapparater er ineffektiv fordi nervene i øret har dødd. I 1960, høreapparat produsenter utviklet et høreapparat for folk som var døv på det ene øret. Bi-cross teknologi hjelper noen mennesker overvinne hindringen av ensidig døvhet.

Formål

En bi-cross høreapparater er beregnet for en person med døvhet på det ene øret og normal hørsel i sin andre øret. Ensidig døvhet tar bort din evne til å lokalisere lyder. Du kan ikke lenger høre samtalen på begge sider. Du er tvunget til å snu hodet for å høre noen på døve siden.

Deler

En bi-cross høreapparat består av et høreapparat - som bare inneholder en mikrofon - plassert bak eller i din døve øret og høreapparat som bare inneholder en mottaker plasseres i normal hørsel øret.

Funksjon

Bi-kryss høreapparater er enten kablet eller trådløst. Signalet plukket opp av mikrofonen i høreapparatet i din døve øret må legges over til det andre øret. Dette gjøres enten ved hjelp av en tynn tråd, som henger bak nakken, eller trådløst med en FM-mottaker.

Fordeler

Høreapparatet i øret med normal hørsel er utviklet for å nesten fylle øregangen og lar deg høre normalt gjennom det øret. Når noen snakker på din døve siden, sender mikrofonen i døve øret lyd gjennom mottakeren i din normale øret.

Mer hjelp

Noen bi-cross høreapparater har forsterkning for personer med nedsatt hørsel i sin beste øret. Lyd inn i mikrofonen i døve øret rutes gjennom en forsterker i bedre øret før du kommer ut av mottakeren.

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater


Hvis du eller en elsket en har problemer med å få forsikringsselskapet til å betale for høreapparater og et cochleaimplantat, lurer du kanskje på hvor du skal slå. Bekostning av et høreapparat, bør ikke hindre deg fra å søke riktig medisinsk behandling. Det finnes ulike typer finansiell assistanse programmer tilgjengelig for høreapparater.

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater

Å få økonomisk støtte til et høreapparat

•  Lag en liste over potensielle kilder for økonomisk bistand med høreapparater. Vurdere et høreapparat bank som gir pusset eller brukt høreapparater, for eksempel Lions Club og Sertoma Club. Noen midler, som for eksempel cochleaimplantat Hjelpefond gir gratis eller redusert pris cochlea implantat. Produsenter, som for eksempel Starkey Hearing Foundation og Miracle-Ear Barnas Foundation, eller private stiftelser, som for eksempel gave Hearing Foundation og la dem høre, også gi sine egne hjelpeprogrammer. Innskrenke de potensielle muligheter til å motta økonomisk støtte for høreapparater.

Kontakt forskjellige organisasjoner eller vurdere sin informasjon på nettet for å se hvordan du kan søke om økonomisk bistand. Hver mulig organisasjon vil ha fordeler og ulemper, slik at du kan nøye vurdere hvem som kan hjelpe deg.

Be din lege for å gi et brev om at du er i behov av et høreapparat eller implantat. En lege kan være i stand til å koble deg med lokale ressurser for å få økonomisk hjelp. Diskuter hvilken stil høreapparat ville best passer deg og prøve å bli dimensjonert slik at du kan gi en anslått kostnad for potensielle Funder.

Forbered din søknad om økonomisk bistand til å forklare ditt behov, din økonomiske situasjon, og annen relevant informasjon i forhold til forespørselen. Skriv om de vanskelighetene som oppstår når du bruker ditt hørselstap. Drøft hvordan økonomisk bistand for et høreapparat vil hjelpe deg.

Send inn din forespørsel om økonomisk bistand for hørselsteknologi og følge opp med organisasjon eller stiftelse innen et par uker, med mindre de gir en annen tidsramme for deres vurdering.

Medicaid og høreapparater

Medicaid og høreapparater

Høreapparater kan være svært kostbart for de som trenger dem. I noen tilfeller kan individer finner ut at de er ikke engang et rimelig alternativ. Mange private helseforsikring selskaper dekker ikke kostnadene for høreapparater. Medicaid kan tilby noen lettelse ved enten å dekke eller tilbakebetale enkeltpersoner for kostnaden av høreapparater.

Fakta

Medicaid er helseforsikring, som er et tilbud til familier med lav inntekt og personer som er berettiget til å motta ytelser. Høreapparater og høreapparater tjenester kan dekkes eller dekkes gjennom Medicaid. Det er viktig å merke seg at høreapparatet tjenester som tilbys av Medicaid og kvalifikasjonskrav for å motta dekning varierer i henhold til retningslinjer som er fastsatt av staten. Noen stater gi dekning for alle personer som trenger høreapparat, men andre har begrensninger og restriksjoner.

Betraktninger

Antallet høreapparat at en person er i stand til å motta gjennom Medicaid dekningen er begrenset i mange stater. Individer kan også være begrenset til å motta et visst antall av høreapparater i et gitt antall år. Mange stater gi dekning til barn, men ikke voksne. Disse statene er Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Utah, Virginia og West Virginia.

Funksjoner

I stater hvor høreapparat er dekning i Medicaid, høreapparater og høreapparat tjenester kan dekkes. Den enkelte er vanligvis begrenset til enkelte høreapparater modeller eller kan motta en prisklasse som de må falle innenfor. Mange stater som tilbyr høreapparater også gi dekning for høreapparater tjenester. Dette kan omfatte diagnostisk testing, hørsel eksamener og logopedi. Det kan også dekke kostnadene for relaterte elementer, som for eksempel høreapparat batterier, et rensesett og ørepropper.

Restriksjoner

For å kvalifisere for dekning for høreapparater og høreapparater tjenester gjennom Medicaid, vil kvalifiserte personer generelt behov for å bevise at de har et medisinsk behov for dem fordi hørselen. Fremgangsmåten for å påvise dette vil variere med den bestemte tilstand. De fleste individer må ha en skikkelig hørselsundersøkelse utført innen seks måneder etter mottak høreapparater, samt medisinsk dokumentasjon fra en audiograf eller lege.

Betydning

Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, bare ca 20 prosent av alle mennesker som trenger høreapparat faktisk få dem. Å være ute av stand til å ha råd til høreapparater er bare en av mange grunner til dette. Unngå høreapparater kan ha en negativ innvirkning på effektiv kommunikasjon i ulike sosiale situasjoner, inkludert familie og arbeidsliv. Personer som kvalifiserer for Medicaid og er berettiget til å motta høreapparater bør dra nytte av denne muligheten.

Hvordan få et barn til å bære en Høreapparat

Hjelpe et hørselshemmet barn få acclimated til seg et høreapparat tar tålmodighet og flid. Jo yngre barnet er, jo større utfordring. Det er best å begynne gradvis med et nytt høreapparat i stedet for bare å hoppe i cold turkey. Når barnet ditt kommer til å sette pris på de positive fordelene med høreapparatet, vil de være mer villige til å bruke enheten. Hvis det håndteres med omhu, kan selv de yngste barna lære å akseptere seg et høreapparat som en del av deres daglige rutine.

Hvordan få et barn til å bære en Høreapparat

Vi presenterer et høreapparat

•  Introduser barnet ditt til et annet barn som bærer et høreapparat. Dette vil hjelpe henne å se at et høreapparat kan være en normal del av hverdagen.

Forklar fordelene av høreapparatet og grunnen for seg det. Har barnet ditt prøve ut høreapparatet og forsterke positive reaksjoner på enheten for eksempel eventuelle nye lyder som blir lagt merke til, takket være høreapparatet.

La barnet ditt til å plassere en make-tro høreapparat i øret av en favoritt dukker og kosedyr. Barnet kan også bruke dette spillet som en mulighet til å snakke om hvordan de føler om høreapparatet.

Introduser høreapparatet i et rolig område i løpet av de første prøve bruker. Når barnet ditt er akklimatisert til høreapparatet i rolige omgivelser, la henne oppleve enheten i mer støyende miljø.

La barnet til å dekorere eller tilpasse hennes høreapparat.

Forholdsregler

Kontroller at høreapparatet er slått på og fungerer som den skal. Kontroller innstillingene og sjekke om tilbakemelding før du setter hjelpemiddel i barnets øre.

Hold øret mold i hendene dine for en liten stund for å varme den opp før du setter den i barnets øre. Sjokket av en kald Apparatet kan skremme et barn og gjøre henne ikke ønsker å bære høreapparatet.

Pass på at miljøet er avslappet når den tid kommer til å sette i høreapparatet. Hvis du er anspent eller engstelig barnet vil plukke opp dette og kan knytte denne spenningen med høreapparatet.

Utvide Bruk

Bygg gradvis opp hvor mye tid som barnet bærer høreapparatet før iført apparatet heltid er oppnådd. Begynn med seg høreapparatet akkurat lenge nok til å delta i en morsom aktivitet som å lese en billedbok høyt og bygge derfra. Dette vil også knytte positive assosiasjoner til høreapparatet.

Inkluder sette høreapparatet inn i den vanlige morgenrutine.

Skriv ned spørsmål og bekymringer du har å bringe til barnets oppfølging eksamen.

Hint

 • Et klistremerke belønningssystem kan gi motivasjon for seg et høreapparat. Legg inn et diagram, og la barnet ditt til å legge et klistremerke hver gang hun bærer høreapparatet for en bestemt tidsperiode.
 • Vær konsekvent i alle retningslinjer for bruk av høreapparatet. Hvis retningslinjene er bare tilfeldig forsterket, vil et barn har en mye vanskeligere tid å oppnå full tid bruk av enheten.

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota


Noen familier har ikke råd til å kjøpe et høreapparat for et barn. Høreapparat hjelp er tilgjengelig for kvalifiserte barn gjennom Minnesota Department of Health og Minnesota Department of Human Services. Det er også ideelle organisasjoner som gir hjelp i å betale for et barns høreapparat. Den ideelle organisasjoner gi programmer for å få hjelp på sine nettsider.

MinnesotaCare Plan

Den MinnesotaCare programmet er et helsevesen plan tilbys gjennom Minnesota Department of Human Services. Planen er for gravide og barn under 21 år høreapparater er dekket i dette programmet. Noen tjenester må være bevist nødvendig og være godkjent før du kan få dem. Det finnes ingen dekning grenser eller co-betaler i planen. For informasjon om dette helseprogram, ring 800-657-3672 eller 651-297-3862 i Twin Cities-området. Tele Relay Servicenummer er 800-627-3529.

Hjelp meg å vokse Program

The Minnesota Early Intervention program kalt Help Me Grow: Spedbarn og småbarn hjelper døve eller tunghørte barn under 3 år. For å være kvalifisert for programmet, må et barn være håndtere utviklings eller læringsutfordringer. Dette programmet tilbyr audiologi teknologi assistanse, uten kostnad, basert på behovene til familien og barnet. Eventuelle relaterte tjenester som er nødvendig, for eksempel tale terapi, er inkludert. Hvis du vil vite mer om planens kriterier, ringe Minnesota Department of Health studieleder 651-201-3641.

Den Starkey Hearing Foundation

Hvert år Starkey Hearing Foundation, basert i Eden Prairie, Minnesota, gir mer enn 50 000 høreapparater over hele verden til de som ikke har råd til å kjøpe en hjelpemiddel. Organisasjonens Hearing Nå programmet gir høreapparater til folk i USA som er tunghørt eller døv. Konsernet vurderer de økonomiske ressursene i familien når man skal avgjøre valgbarhet for å få hjelp. Søkere må ha ingen annen kilde til økonomisk hjelp. I 2011 krevde organisasjonen en $ 125 refunderes behandlingsgebyr for hvert høreapparat spurt. Søkere oppfordres til å ringe 1-800-328-8602 for å diskutere sin berettigelse.

Turen Fondet

Hørselshemmede barn Endowment Fund gir høreapparater til ca 100 barn i året. Organisasjonen serverer nyfødte til 20-åringer. En søknad om bistand må fremlegge bevis på at et høreapparat enheten har blitt foreskrevet, enten av en lege eller en audiograf. Familier må også vise en økonomisk nød. Mottakere av høreapparater kan på nytt for en annen enhet etter fire år. Det er ingen grense for hvor mange høreapparat enheter tildelt en familie. Det er vanligvis en seks måneders venteliste for søkere.

Audient

Audient er en nonprofit allianse gruppe for hørselsomsorgen. Organisasjonen hjelper søkere finne et høreapparat til en redusert pris fra en gruppe som deltar leverandører. I 2011, kostnaden for ett høreapparat og tilhørende omsorg varierte fra $ 760 til $ 1400. Søkere kvalifisere basert på deres årlige familieinntekt. Den landsomfattende Audient programmet hjelper barn så vel som voksne. Når man skal vurdere en søkers kvalifikasjoner, tar organisasjonen hensyn pensjoner, livrenter og lønn, samt inntekter fra Social Security.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Ifølge Dr. Mary Pat Moeller for Senter for Childhood døvhet på Boys Town National Research Hospital i Omaha, Nebraska, hver dag i USA, er 33 spedbarn født med hørselstap --- rundt 12.000 babyer i året. De fleste av disse vil kreve høreapparater. Ikke overraskende, omsorg for en baby med høreapparat har sine spesielle bekymringer.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Omsorg for en baby med høreapparater

Velg mellom en bak-øret (BTE) høreapparat og en i-øret (ITE) høreapparat. For babyer, er BTE høreapparater vanligvis foretrukket fordi babyens ører vokse så raskt, og BTE stiler krever mindre hyppige endringer for å passe. I tillegg kan ITE stiler være farlig. Dersom barnet tar en tørketrommel, kan den harde plasten skjære henne øregangen.

Avgjør om å passe babyen din med en eller to høreapparater. Hvis både av barnets ører har dårlig hørsel, sterkt vurdere å bruke høreapparater på begge ørene. Babyer lærer språkferdigheter mye bedre hvis de kan høre gjennom begge ørene, og være i stand til å høre fra begge ørene hjelper også barn vet hvor lyden kommer fra, noe som er en viktig sikkerhets betraktning.

•  Sjekk passformen babyens høreapparater hver dag. Mens babyer ikke vil vokse BTE stiler så raskt som ITE stiler, BTE har som regel en del som er spesialinnredet for babyens øre. For å holde babyens hørsel på sitt beste, må dette ombygget som barnet vokser.

Spør babyens audiograf for spesifikke retningslinjer i å bruke og omsorg for babyens høreapparat (e).

Spør audiografen din om baby-sized tone kroker for å hindre barnets høreapparater fra å falle av under søvn. Klærne eller parykk tape kan også fungere godt, og er lett tilgjengelig i skjønnhet forsyne butikker.

Dekk babyens hode med en lue som dekker ørene og fester med borrelås under haken hennes til hun vokser brukes til hennes høreapparater. Dette vil hindre henne fra å trekke dem ut. Men sørg for at hatten ikke forstyrrer lyden høreapparatet tar seg opp.

bruker høreapparat klips som festes til babyens klær, noe som gjør det vanskeligere for enhetene å falle ut og bli tapt.

Hint

 • Fordi det er lett for små barn å miste sine høreapparater, så vær sikker på at du kjøper et høreapparat med et tap garanti.
 • Selv om noen foreldre bruker stretchy brille ledninger å holde høreapparater på plass på deres babyens hode, kan disse være en kvelningsfare.

Virkningene av høreapparater på en pacemaker

Virkningene av høreapparater på en pacemaker


Hvis du har hatt en pacemaker installert, er det mulig at du kan også bruke et høreapparat, spesielt hvis du er eldre. Siden begge disse enhetene opererer elektronisk, og et høreapparat er operert av en trådløs batteri som ofte holdt, for enkelhets skyld, i en brystlomme i nærheten av der en pacemaker er mest sannsynlig installert, det er noe bekymring om hvorvidt din høreapparatbatteriet makt påvirke funksjonen til pacemakeren.

Hvordan virker en Pacemaker arbeid?

Pacemaker overvåker og bidrar til å styre en hjerteslag ved hjelp av et batteri, en datastyrt generator og ledninger med elektroder eller sensorer i den ene enden. Generatoren er drevet av batteri, og begge er innkapslet i en tynn metallboks. Ledningene, på slutten av boksen, kobler generatoren til ditt hjerte. Pacemakeren fungerer med strøm, oppdager den elektriske aktiviteten i hjertet ditt og deretter, hvis hjertet slår unormalt, sender elektriske impulser å sjokkere din hjerterytme tilbake til det normale. Den registrerer også den pågående elektriske aktiviteten i hjertet ditt, så legen kan overvåke både hjertet og pacemaker.

Hvordan virker et høreapparat fungerer?

Et høreapparat er et lite elektronisk enhet som bidrar til å forsterke lyd. Hver elektronisk høreapparat har en mottaker, en forsterker, et batteri og elektroniske kretser. De fleste bruker en fjernkontroll (RCD) for å drive høreapparatet. Det er minst fire forskjellige typer fjernkontroll høreapparat enheter: FM, elektromagnetisk induksjon, toner og infrarød for å generere et signal.

Høreapparater og Pacemakere

Spørsmålet er om den elektrisk drevet RCD batteri av høreapparatet kan forårsake interferens med, eller helt forstyrre, din elektrisk drevet pacemaker. Dette er bekymringsfullt, siden pacemaker funksjonen har blitt kjent for å reagere negativt på signalene fra mobiltelefoner, elektronisk overvåkningsutstyr og annet trådløs teknologi.

Produkt Advarsler

Noen produktlitteraturen for høreapparatjordfeilbrytere bære advarsler som sier hvis du har en pacemaker, bør du ikke holde fjernkontrollen for høreapparatet i nærheten av der pacemakeren ble kirurgisk installert. Et godt eksempel på hvor ikke å bære RCD, i henhold til litteraturen, ville være en brystlomme i en skjorte eller en farge.

To studier

April 2001-utgaven av høringen Journal gjennomført en artikkel av Levi A. Reiter og Jorge Camuñas på "høreapparat fjernkontroll enheter og Pacemaker pasienten." I artikkelen, forfatterne beskrev to studier de hadde gjort på høreapparat enheter og pacemakere. Den første var en studie på en enkelt pasient ved en pacemaker sentrum, med sin lege til stede. Den andre var en utforskning av effektene av flere typer jordfeilbrytere på flere varianter av pacemaker, gjort innenfor en kunstig brysthulen. Forfatterne bemerket at ingen publiserte studier eller forskning eksisterte på tidspunktet for artikkelen om pacemaker / høreapparat nærhet kan skape elektroniske forstyrrelser som kan påvirke pacemakeren. Fire høreapparat jordfeilbrytere ble valgt for den andre studien og drives i fire forskjellige posisjoner: direkte over pacemakeren området, over området, men ca 18 inches bort, en tomme vekk fra atrieledningen wire og en tomme fra ventrikkel ledning. Ingen av fjernkontroll enheter testet i noen av studiene forstyrret pacing av hjertet eller sensing funksjonen til pacemakere i drift, og det var ingen stans eller forstyrrelse av regulariteten på pacing med noen RCD brukt. Det var noe tap av fjernmåling og måling av hjertedata (som legen ville bruke til å sjekke hjertet og arbeider av pacemaker), på én tomme avstand fra pacemaker med FM og elektromagnetisk induksjon modeller. Forfatterne av artikkelen konkluderte med at ingen funksjoner i pacemakeren ble forstyrret av normal drift av noen av RCD enhetene som ble testet i noen nærhet til pacemakeren. Men siden fjernmåling ble påvirket av FM og elektromagnetisk induksjon modeller, produktdokumentasjon advarsler bør fortsatt være observert med hensyn til nærhet.

Hvordan får jeg kvitt den summende støyen når du bruker en telefon med et høreapparat?

Høreapparater hjelpe de med hørselstap å fortsatt høre til tross for sin tilstand. Imidlertid kan høreapparater produsere summende lyder, spesielt når du bruker en telefon. Den summende lyden kan være irriterende og kan også forårsake hodepine. Dette betyr ikke at høreapparatet må skiftes ut; du trenger bare å feilsøke den til å stoppe summende lyder.

Hvordan får jeg kvitt den summende støyen når du bruker en telefon med et høreapparat?

•  Kontroller batteriet av høreapparatet ofte ved å heve og senke volumet og gjør at du kan høre uten noen problemer. Buzzing kan oppstå når et batteri går ned. Elementer og batterier vanligvis vare i ca to uker, og bør skiftes regelmessig. Ta ut batteriene hvis en eller annen grunn er du ikke bruker høreapparatet for to dager eller mer. Dette vil holde batteriene fra drenering unødvendig og la høreapparatet for å "lufte ut".

Hold høreapparatet rent. Bruk aldri såpe og vann på høreapparatet når du rengjør apparatet. Bruk enten en mikrofiberklut eller en liten myk rengjøringsbørsten. Sørg for å rengjøre innsiden deler som berører innsiden av øret, og knapper og brytere i tillegg.

Hold telefon eller mobiltelefonen i en annen stilling mens du bruker den. Noen høreapparater har brytere merket med bokstavene "T" som betyr telespole og "M" for mikrofon. Bytte til "T" når du er på telefonen og se om den summende forsvinner. Bytt tilbake til "M" når du er ferdig.

4. Se etter mobiltelefoner med høy "M" og "T" karakterer. Disse mobiltelefoner vil fungere best med alle typer høreapparater og gi deg minst mulig negative tilbakemeldinger og andre irriterende lyder.

Hint

 • Hold alltid et ekstra sett med batterier til høreapparatet med deg.
 • Avstå fra å bruke høreapparatet om natten. La høreapparatet hvile når du sover.
 • Tørke høreapparatet så snart den har vært utsatt for fukt som svette eller regn. Plasser den i tørkesettet som følger med høreapparatet.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte, ring din audiograf umiddelbart.

Down syndrom og høreapparater

Syttifem prosent av barn med Down Syndrom (DS) opplever et hørselstap i ett eller begge ørene, og mange kan ha nytte av høreapparat, ifølge Kennedy Krieger Institute.

Typer

De fleste mennesker med DS har et mekanisk hørselstap, som betyr lyder inn i øret, men er ikke gjennomført gjennom høre trasé. Men åtte prosent av personer med DS har sensorinevralt hørselstap som blokkerer overføring langs nervene til hjernen.

Årsaker

Et ledende hørselstap i mennesker med DS kan resultere fra fluid i mellomøret, ørevoks, eller abnormaliteter i strukturen av øret. Sensorinevral hørselstap er vanligvis forårsaket av skade på hårcellene i ørene eller hørselsnerven.

Fordeler

Et høreapparat som forsterker som kan rette opp mekanisk hørselstap, og en mottaker som hjelper sender meldinger til hjernen for folk med en nevro hørselstap.

Betraktninger

Hvis et barn med DS trenger høreapparat, er det viktig å få det tidlig i livet sitt til å fremme tale og språkutvikling.

Tips

Velg en audiograf sertifisert av American-Speech-Language Association som er kjent med hørselstap hos personer med DS. Han kan gjennomføre audiometric testing for å identifisere riktig type høreapparat, og hjelpe personen med DS lære å bruke den effektivt.

Hvordan velge et høreapparat

Hvordan velge et høreapparat


Hørselshemmede påvirke en tiendedel av befolkningen; høreapparat kan hjelpe 95 prosent av denne gruppen. Med 1000 varianter å velge mellom, vil du sannsynligvis finne en som passer for deg.

Hvordan velge et høreapparat

En avtale å få hørselen testet av en audiograf eller otologist (øre lege) hvis du tror hørselen er ikke hva det skal være.

Be legen om å henvise deg til en lisensiert høreapparat spesialist, som vil hjelpe deg å velge en enhet basert på hvor godt du kan høre, hva din livsstil er, og hva du har råd til.

Ring Better Hearing Institute hørsel hjelpelinje på (800) EAR-Vel, hvis du ikke har råd til et høreapparat. De koster mellom $ 500 og $ 2800, inkludert kontor besøk.

Legg merke til hvor godt det nye høreapparatet passer og fungerer over de første ukene. Hvis det ikke fungerer for deg, kan høreapparatet spesialist anbefale en annen type.

Hint

 • Noen høreapparater kan plasseres diskret i øregangen, mens andre sitter i det ytre øret, bak øret, eller i lommen.

Hvordan du rengjør et høreapparat

Hvordan du rengjør et høreapparat


Høreapparater og ørepropper trenger en regelmessig rengjøring for å holde dem i god stand. Øreproppen og slangen må holdes fri for voks og rusk å sikre optimale høre resultater. En enkel høreapparat kit vil hjelpe deg å opprettholde høreapparatet og beholde alle komponentene i stand. Les videre for å lære hvordan du rengjør et høreapparat.

Hvordan du rengjør et høreapparat

Av høreapparatet

•  Kjøp en voks hakke og børste fra din audiograf eller høreapparat leverandør. Noen ganger disse er inkludert ved kjøp av høreapparatet.

•  Fjern selve høreapparatet fra øret.

•  Undersøk øreproppen for akkumulert voks. Hvis det er voks på øreproppen, fjerne voks med voks hakke.

Rengjør utsiden av apparatet med en myk klut.

Ta ut batteriet. Ved hjelp av børsten, rengjør batterirommet ved å børste forsiktig.

returnere batteriet til høreapparatet. Lukk Casement. Bruke høreapparatet på vanlig måte.

Rengjøring en ørepropp

Kjøp et høreapparat rensesett fra din audiograf eller et høreapparat leverandør. Et kit bør inneholde en voks hakke, børste og blåser. Noen ganger disse er inkludert ved kjøp av høreapparatet.

8. Fjern selve høreapparatet fra øret.

9. Undersøk øreproppen for akkumulert voks. Hvis det er voks på øreproppen, fjerne voksen med øret hakke.

Ta øreproppen fra øret kroken på høreapparatet ved å finne slutten av øreproppen slangen der den forbinder med ørebøyle. Vrir slangen og trekk forsiktig å fjerne.

Rengjør øreproppen i såpevann og skyll med rent vann.

Legg blåseren på enden av røret og klemme. Dette vil tvinge vannet ut av røret. Tørke over natten. Koble øreproppen tilbake på høreapparat.

Ta ut batteriet. Ved hjelp av børsten, rengjør batterirommet ved å børste forsiktig.

returnere batteriet til høreapparatet. Lukk Casement. Bruke høreapparatet på vanlig måte.

Hint

 • Ikke senk høreapparatet i vann - dette vil skade høreapparatet. Bare den frittliggende ørepropp kan være nedsenket.
 • Sørg for at øreproppen og slangen er helt tørre før du fester til høreapparatet.

Hvordan ta vare på høreapparater

Hvordan ta vare på høreapparater


Et høreapparat er et delikat instrument - og en dyr en. Tar noen få minutter hver dag for å ta vare på høreapparatet riktig vil hjelpe deg å høre bedre, unngå problemer som piping eller merkelig stemme høres, og forlenge levetiden.

Hvordan ta vare på høreapparater

Håndter høreapparatet nøye. Husk at det er en delikat instrument. Ikke la den ligge rundt der det kan bli slått ned på gulvet eller i vann. Oppbevare det i oppbevaringsboks når den ikke er i bruk.

Endre batteriene regelmessig. Adopter en vanlig tidsplan for å sette i nye batterier, slik at du aldri går tom for strøm uventet og må rote med høreapparatet på et sted der du kan miste den.

Rengjør høreapparatet. Bruk klut eller verktøysett som fulgte med høreapparatet for å rengjøre den. Unngå såper eller rensemidler hvis mulig. Det er best å tørke ned høreapparatet hver kveld etter å fjerne den. Åpne døren til batterirommet å la interiøret tørke ut.

Hold høreapparatet tørr. Ikke dusj eller svømme med den. Du kan også være lurt å fjerne det på treningsstudio for å holde det blir fuktig av svette. Sett inn høreapparatet etter bruk av hårprodukter eller hårføner for å holde fra å skade den.

Ta ut batteriene hvis du ikke bruker høreapparatet. Batterier kan lekke og forårsake skade på batterirommet.

Få en justering. Hvis høreapparatet ikke virker som det skal, bør du oppsøke lege. Mange ganger en justering løser problemet; tidvis legen har til å fjerne voks fra øregangen for å hjelpe deg å høre bedre.

Hold høreapparatet borte fra varme, for eksempel varmeovner og radiatorer; aldri forlate det en bil på en varm dag.

Hint

 • Hvis du bruker en bak-øret høreapparat, kan du fjerne den delen som går inn i øret, og vaske det med såpe og vann. Gjør dette på kvelden, så det er helt tørr når du setter den i øret neste morgen.
 • Ikke tørke høreapparatet ved å sette den i mikrobølgeovnen. Hvis det er nødvendig, kan du kjøpe en liten luft blåser designet for å tørke høreapparater.

Hvordan velge Høreapparater for barn

Hvordan velge Høreapparater for barn


For en forelder til et barn med nedsatt hørsel, kan du tar fatt på søk etter de beste høreapparater være skremmende og frustrerende hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Her er noen ting du kan gjøre for å få deg godt på vei til å finne de beste høreapparater for barnet ditt.

Hvordan velge Høreapparater for barn

Finn en kvalifisert høring helsepersonell som du stoler på. I søket etter den beste høreapparat for barnet ditt, vil du finne noen som vil være opp foran og ærlig med deg om de tilgjengelige alternativene for deg.

utdanne deg på de ulike alternativene før du bestemmer deg for hvilke høreapparater for å kjøpe. Ett hundre prosent digitale høreapparater er et utmerket valg, men avhengig av din forsikring, budsjett og alvorlighetsgraden av barnets hørselstap, og analog modell kan fungere helt fint og være enklere å vedlikeholde.

Lag en liste over alle behovene barnets høreapparat må oppfylle, og bringe listen med deg når du foretar kjøpet. Hvis barnet ditt spiller sport, svømmer, har problemer med å høre i et overfylt rom eller er sannsynlig å miste høreapparater, må du skreddersy ditt valg i høreapparater for å møte disse behovene. En bak-øret modellen er vanligvis best for små barn.

gjennom budsjettet og helseforsikring plan. Finn ut hvor mye du trenger å bruke av egen lomme, eller hvis din helse forsikring dekker hele eller deler av kostnadene for høreapparater for barnet ditt. Ikke gå inn i kjøpsbeslutning uten en god finansiell plan.

Bruk eyewear holde ledninger og kjeder for å hindre barnet fra å miste sine høreapparater på skolen og når de er aktive. Bare feste ledningen til baksiden av deres skjorte og sløyfe endene rundt stammen av høreapparatet i bak øret modeller. Dette er bra for små barn og for idrett.

Hvordan erstatte et høreapparat Tube

Hvordan erstatte et høreapparat Tube


Over tid, høreapparat rør blir sprø og kan knekke, forårsaker tilbakemeldinger høres ut til å oppstå fra høreapparatet. Bytt slange på en jevnlig basis for å hindre dette. Bestille ekstra rør fra audiografen å lagre en tur til audiologi klinikken og lære å endre slangen hjemme.

Hvordan erstatte et høreapparat Tube

En fastslå at det er på tide å bytte høreapparatet slangen på høreapparatet. Fjerne det fra øret og holde casing, vrikker høreapparatet mold frem og tilbake. Er røret helt stiv? Kan røret bøyes i det hele tatt?

•  Bytt slange når den gamle slangen er helt stiv, har misfarget eller sprekker.

Fjern den gamle slangen fra øret krok ved å vri forsiktig og trekke røret ut av øret kroken.

Fjern den gamle slangen fra øreproppen ved å vri forsiktig og trekke den av øret mold. Noen rør er limt og låst til øreproppen og vil trenge en sterkere slepebåt for å slippe.

Tre nye rør gjennom bakenden av øreproppen (den siden som vender utsiden av kroppen). Når røret kommer på den annen side av proppen, trekker røret fra den retningen til den buede enden av røret når den ytre del av øreproppen.

Klipp av overskytende slange fra innsiden delen av øreproppen. Pass på at slangen er justert jevnt med tuppen av øreproppen. Trekk tilbake på slangen fra den andre enden, slik at slangen er på linje eller litt inne øreproppen.

Bruke den gamle rør som en sammenligning, linje opp rørene og klipp vekk overflødig rør som festes til øret kroken. Fest slangen til ørebøylen og plassere øreproppen i øret. Plasser høreapparatet bak øret. Slå på høreapparatet.

Hint

 • Endre slangen omtrent hver tre til fire måneder for å hindre sprekkdannelser.
 • Bestill en tilførsel av rør på Internett (matche slangen til høreapparat type og merke) eller direkte fra audiologi klinikk for å holde på hånden gjennom hele året.

Slik Dekorer et høreapparat Tube

Har du et barn som ønsker å sprite opp sitt høreapparat? Mange barn ofte legge klistremerker og strass til sine høreapparater. En annen måte å krydre opp høreapparatet ved å dekorere slangen med fargerike perler.

Slik Dekorer et høreapparat Tube

•  Velg et utvalg av fargerike perler som kan skli over slangen av et høreapparat. Velg perler som passer godt rundt røret. Perler kan bli funnet på en lokal hobbybutikk eller større kjeder som Target.

•  Fjern høreapparatet fra enden av røret, der den er festet til ørebøylen. Trekk med en mild vri og napp. Hvis røret er sprøtt, spør audiograf for å erstatte den med en fleksibel en.

til den første vulsten til røret ved slipping vulsten over slangen og skyve det nedover mot proppen.

4. Fortsett å legge perler inntil perlene når enden av slangen. Eksperimenter med ulike mønstre og fargede perler.

Fest røret til høreapparatet krok, skyve røret på kroken. Vær forsiktig så du ikke brekker eller bøyes kroken.

Plasser høreapparatet tilbake i øret og være stolte av de fargerike perler. Endre perle farge for å matche antrekket, slitasje skolen farger, eller gå for funky kombinasjoner. Bruk sølv eller gull perler for fancy anledninger. Velg sport perler for sportsbegivenheter.

Hint

 • Søk på Internett etter "høreapparat smykker" for å kjøpe ferdige høreapparat smykker.
 • Gutter kan bruke sports perler å sprite opp sine høreapparater.
 • Overdimensjonerte perler kan forårsake rødhet - sjekk ørene innimellom. Avvikle iført perler ved ubehag.

Hvordan bruke Siemens høreapparater

Hvordan bruke Siemens høreapparater


I motsetning til høreapparater fra fortiden, nå kan du få et høreapparat som har et langvarig batteri, og er super komfortabel. Teknologi fortsetter å forbedre noe som gjør bruk av høreapparater enklere og enklere. Siemens linje av høreapparater kombinerer den nyeste teknologien og komfort slik at du får det beste fra begge verdener. Her er hvordan du bruker Siemens linje av høreapparater.

Hvordan bruke Siemens høreapparater

Velg Siemens høreapparat som er riktig for din type hørselstap. Hvis du ikke vet hvilken modell som er riktig for deg, kontakt lege eller hørsel butikken representant. For eksempel har Triano serien tre mikrofoner slik at du får fyldigere lydkvalitet.

Juster høreapparatene. Med Siemens Triano, kan du justere forsterkningen på datamaskinen. Den digitale kvalitet og allsidighet av Triano gjør den til en av de mest populære på markedet.

Prøv forskjellige ørekanallengder alternativer. Dette gjør at du kan få den passform og komfort nivå som er perfekt for deg. Siden folks ører er formet annerledes, vil alle finne forskjellige høreapparat alternativer den mest komfortable. Den Triano har en BTE (bak øret), kanalen, halv og full shell alternativer.

Still dine Siemens høreapparater til forskjellige "programmer" gjennom hele dagen. For eksempel hvis du kommer til å delta på en konsert, kan du justere høreapparatet for å imøtekomme dette og deretter programmere den til å slå av på et bestemt tidspunkt. Nice for samtalen og dessert du vil ha på kaffebar etterpå.

Ha en backup batteri på hånden. Å ha en backup-batteri eller to på hånden at du aldri vil være uten bruk av høreapparatet. Hold disse inne i saken, slik at de ikke blir ødelagt eller mistet.

Hint

 • Hold alle dine høreapparater, tilbehør og batterier utilgjengelig for barn. Små barn kan svelge delene og innholdet batteriet kan være dødelig ved svelging.

Hvordan erstatte høreapparat

Hvordan erstatte høreapparat


Skifte høreapparat batterier krever virkelig god finmotorikk. Det kan være spesielt vanskelig å håndtere små batterier for bruk med i-the-kanalen høreapparater. Les videre for å finne noen tips og triks som kan gjøre hele prosessen mye enklere.

Hvordan erstatte høreapparat

Slå av høreapparatet og fjerne høreapparatet fra øret.

•  Finn batterirommet og åpne batteridekselet.

•  Slå høreapparatet over og slipp høreapparat batteri i den andre hånden. Avhende høreapparatbatteriet i søpla. Sink luft batterier kan trygt kastes i søpla.

Ta en frisk høreapparatbatteriet fra batteripakken. Kontroller at batteriet er riktig størrelse og type for høreapparat.

Hold batteriet ved slutten av plast batteri kategorien. Sett batteriet inn i batterikassen. Trekk av plastbatteri kategorien.

Lukk batteridekselet og sett høreapparatet i øret. Lytt til ulike lyder for å være sikker på at batteriet fungerer.

Sett batteriet hver 10 til 14 dager eller når høreapparatet avgir pipetoner.

Hint

 • For å holde styr på høreapparat batteri varighet hos barn, plasserer plastklaffen på kalenderen når batteriet er endret og merke i hvilket øre stykke batteriet ble endret. Ved å estimere den gjennomsnittlige batteri lengde, kan du finne ut når det er på tide å bytte ut batteriet.
 • Trekke av plast kategorien aktiverer batteriet. Ikke trekk i kategorien av til du trenger å bruke batteriet.

Hvordan vet du trenger en Høreapparat

Hvordan vet du trenger en Høreapparat


Ingen person får æren for oppfinnelsen høreapparatet, men noen form for assistanse teknologien har eksistert i århundrer. Mer enn 28 millioner amerikanere bruker høreapparat og mange flere millioner sannsynligvis bør være iført dem. Det er flere avslørende tegn som vil hjelpe deg vet at du trenger et høreapparat og komme i gang med å finne ut hvilken type ville fungere best for deg.

Hvordan vet du trenger en Høreapparat

•  Legg merke til hvordan andre mennesker høres til deg. Hvis du begynner å oppleve hørselstap, kan du høre andre snakke, men finner det vanskelig å forstå hva som blir sagt. Det kan virke andre snakker mer mykt enn de pleide. Og lange samtaler kan gjøre at du føler deg sliten eller irritabel, bivirkninger forårsaket av en stadig kamp for å høre.

Spør andre hvordan du høres for dem. Personer med hørselsproblemer kan snakke høyere enn de brukes til og kan ofte be folk om å gjenta seg selv. Til tross for forsøk på å dekke over det, mens andre kan ha lagt merke til at du anstrengende å høre. Eller du kan klager ofte om det ene øret blir tett opp med ørevoks og at folk snakker med de "dårlige" øret.

Bekjenn dine små triks. Du kan ha blitt flinke til å gjette essensen av hva folk sier ved å lytte til og gjenta de siste ordene i en setning. Progressive hørselstap også kan gjøre deg ganske god på munnavlesning.

Tenk på miljøet rundt deg. Du kan ofte høre knitring eller ringing i bakgrunnen. Eller du kan finne det vanskelig å høre høye eller lave pitched lyder.

Avgjør om livet ditt blir påvirket på en negativ måte ved høreproblemer. Hvis du har blitt engstelig om å gå ut, og hvis du ikke liker å være rundt familie og venner så mye du vant til, kan det være på tide å ta opp ditt hørselstap. Det har skjedd store fremskritt innen audiologi teknologi og det meste av tiden, kan du finne et høreapparat så liten, andre vil ikke engang vet at du bruker det.

Hint

 • Det er nok av svindel i høreapparatindustrien. Ikke fall for tilbud om å være utstyrt med et høreapparat uten å bli undersøkt eller tilbud fra ikke-lisensiert hørselsspesialister. Sjekk med din tilstand advokat kontor hvis du er i tvil om en person eller virksomhet.

Hvordan få gratis høreapparater

Lider av hørselstap kan få høreapparat assistanse fra mange grupper, inkludert business, medisinsk og veldedige organisasjoner. Kostnaden for et høreapparat, bør ikke hindre folk fra å søke behandling. Cool høy kvalitet høreapparater er tilgjengelig for kvalifiserte personer.

Hvordan få gratis høreapparater

En begynne å lete etter en gratis høreapparat ved å diskutere saken med helsepersonell. En legens diagnose er nødvendig for å kvalifisere for høreapparat assistanse, og helsepersonell er noen av de beste kildene for informasjon assistanse.

Kontakt Lions Club International. Lions Club tilbyr hjelp for hørselstap lider som ikke har råd til skikkelig vare. Mange kapitler i Lions Club har høreapparat banker for mennesker i nød.

Gå til et implantat sentrum. Mange cochlea implantat sentre kan hjelpe de mindre heldige få høreapparat. Selv om sentrene er profitørene bedrifter, gir de mange tjenester til trengende mennesker.

Kom i kontakt med produsentene direkte. Noen produsenter av høreapparater tilbyr gratis høreapparater, spesielt for barn. Familier med barn i nød bør kontakte Miracle Ear Barnas Foundation.

Finn en privat stiftelse. Det er mange små private stiftelser som gir høreapparat støtte fra sak til sak.

Hvordan virker et høreapparat fungerer?

Hvordan virker et høreapparat fungerer?

Detect Sound

Det første som høreapparater gjøre er å oppdage lyd. Lyden kommer inn gjennom høreapparatet mye som lyden kommer inn via telefonen. I utgangspunktet er høreapparatet er utstyrt med en mikrofon som fanger opp de omkringliggende lydbølger.

Circuit

Kretsen av et høreapparat er det som gjør alt arbeidet. Kretsen tar lyden og deciphers det. Det har blitt programmert med programvare som vet nøyaktig hva de skal gjøre med den innkommende lyd. Den vet hvordan du endrer lyden til enten forsterke den slik at du kan høre det eller redusere lyden for ting du ikke trenger å høre. For eksempel kan den krets som kjenner til å gjøre bakgrunnsstøyen mykere. Det vet også hvordan du kan redusere høye lyder som for eksempel lyder du ville finne på en travel motorvei. En krets kan selv ta klassisk musikk og forbedre den, slik at du kan skille hvert instrument.

Mottaker

Mottakeren tar det ferdige konvertering av lyden fra krets og leverer den til det indre øret. Dette gjør at du kan høre lyder, samtaler og til og med musikk som du ikke var i stand til å høre før. Mottakeren er typen som levering personen. De plukket opp informasjonen for deg, oversatt den, og deretter droppet det.

Batteri

Batteriet er viktig. Uten batteri kretsen hadde ingen makt til å gjøre jobben sin. Det ville ikke være noen oversettelse av lyd og den enkelte ville være igjen høre den samme som før du setter høreapparatet. Det anbefales at et ekstra batteri kjøpes og holdt på hånden i tilfelle den nåværende batteriet går tomt. På denne måten er du aldri uten en av de viktigste sansene-høre.