Digidexo.com

å puste damp fra oljefyr

Hvordan få mer damp fra en fordamper

Hvordan få mer damp fra en fordamper


En vaporizer, eller damp luftfukter, er en husholdningsapparater som bruker en varm tåke å øke luftfuktigheten i et rom. Ifølge American Lung Association, er vann i lokkematkammeret kokt før den produserer damp som slippes ut i luften gjennom en toppåpning i vaporizer. Vaporizers har mange fordeler, for eksempel lindrende sår hals, fuktighetsgivende tørre neseganger og lindre forkjølelsessymptomer. Noen vaporizers ikke slipper nok damp for terapeutiske fordeler, så er det viktig å vite hvordan man skal øke produksjonen av din fordamper.

Bruksanvisning

•  Rengjør fordamperen i henhold til produsentens bruksanvisning. Mineraler og residuet kan bygge seg opp rundt åpningen på toppen av fordamperen og blokkere strømmen av damp forsøker å unnslippe. De fleste håndbøker foreslår at du rengjør vannbeholderen godt med en løsning av 3 prosent hydrogen peroxide og vann, og skyll flere ganger med rent vann for å fjerne alle spor av såpe.

Fyll vannbeholderen til linjen indikert fylle med flaskevann som har et lavt innhold av mineraler. Ifølge Environmental Protection Agency, skal destillert vann brukes i vaporizers og luftfuktere i stedet for vann fra springen fordi vann fra springen har et høyt innhold av mineraler, noe som kan føre til mineral buildup og blokkere damp. Ved hjelp av destillert vann i stedet for vann fra springen øker mengden av damp fra en fordamper.

Legg 1/8 teskje salt i vannet i fordamperen vannkammeret. Når vannet er veldig myk, betyr det ikke inneholder nok mineral komponenter for å vike damp. Du kan også legge til en halv teskje natron til vannet for samme effekt, med den ekstra bonus av natron er å være en god cleanser og antimikrobielle for fordamper.

Endre luftfilteret i vaporizer i henhold til produsentens instruksjoner. Mange damp vaporizers har luftfiltre som hindrer urenheter og mikroorganismer kommer inn i atmosfæren med dampen. Et skittent filter vil føre til at vaporizer å jobbe mye hardere, noe som resulterer i mindre dampproduksjon.

Legg en fordampende damp væske fordamper hvis modellen støtter denne funksjonen, og du ikke er allergisk mot kamfer. De fleste damp fordampende væsker inneholder kamfer, som virker ved å øke virkningen av damp for å øke dampproduksjonen. Ifølge Drugs.com, er kamfer væske en effektiv hoste suppressant og også bidrar til å fjerne trafikkerte luftveier og bihuler.

Sjekk vaporizer er varmeelementer eller elektroder for å se om man trenger å byttes ut. Varme tåke fordampere bruke varmeelementer eller elektroder for å varme opp vannet til kokepunkt for å produsere damp, slik at mengden av damp avtar når et element brenner ut. Slå opp i produsentens veiledningshefte om hvordan du bytter varmeelementer og elektroder.

Hint

 • Plasser vaporizer minst 4 meter fra gardiner, sengetøy eller andre gjenstander som kan blokkere dampfordelingen.
 • Vær ekstremt forsiktig når du bruker en fordamper i et barnerom. Plasser fordamper ut av rekkevidde for å hindre mulige brannskader eller skolding.

Hvordan gjenopprette fra Damp fra en Propan Bulk Tank

Hvordan gjenopprette fra Damp fra en Propan Bulk Tank


I naturen er propan en fargeløs, luktfri gass som, når de inhaleres, erstatter oksygenet i lungene, forårsaker kvelning. For å hindre utilsiktet forgiftning av forbrukere og arbeidstakere, produserer propan legge en kjemisk til propan å gjøre det lukter som råtne egg eller et dødt dyr. Mens denne lukten er svært nyttig i lukkede rom, utendørs ved siden av en propan bulk tank, lukten er kanskje ikke så sterk. I tillegg har folk med forkjølelse, folk som har medisinske tilstander hemme deres evne til å lukte og eldre kan ha problemer med å lukte på propan før propan damper begynne å ha en effekt på deres helse.

Bruksanvisning

Flytt bort fra propantanken så snart du begynner å føle deg svimmel, ha problemer med å puste eller pulsen plutselig øker.

Ring 911 hvis tilstanden ikke bedrer seg raskt. Hvis du har hjelp til stede, be dem om å kjøre deg til legevakten i stedet.

Godta oksygen fra krisepersonell og sender til en blodprøve for å bestemme graden av eksponering.

Rest hjemme en gang utskrevet fra sykehuset. Du bør komme naturlig med ingen dvelende bivirkninger.

Ta aspirin eller annen over-the-counter smertestillende hvis du har en hodepine.

Behandle noen magesyke med din favoritt over-the-counter eller hjemme rette. Hvis du har alvorlig kvalme eller oppkast mens på sykehuset, kan legen forskrive en sterkere medisiner.

Tips og advarsler

 • Andre bivirkninger av eksponering propan damp inkluderer brennende følelse i huden eller øyne, hoste, feber, diaré, nervøsitet, feber, generell svakhet og tap av bevissthet. Eksponering for propan røyk kan også føre til en midlertidig smerte eller nummenhet i ekstremiteter. Imidlertid kan effekten av alvorlig påvirkning bli permanent.

Hvordan behandle en dårlig Sinus Infrection

Bihulebetennelse, medisinsk kjent som bihulebetennelse, oppstår når bihulene produsere overflødig slim som gjør det mulig for bakterier å vokse. Noen bihulebetennelse kreve behandling med antibiotika eller kirurgi. Mildere infeksjoner kan behandles ved hjelp av naturlige urter.

Bruksanvisning

Apple Cider Eddik Magic Water

•  Hell ½ kopp vann og ½ kopp eple cider eddik i kaffe krus. Mikrobølgeovn på høy temperaturinnstilling i ett minutt.

Rør vann og eple cider eddik i ca ett minutt å blande ingredienser. Apple cider eddik inneholder høye nivåer av kalium som reduserer kroppens evne til å produsere slim.

Drikk eple cider eddik vann to ganger daglig, om morgenen og om kvelden.

Steam Therapy

Hell 3 kopper vann i stor gryte. Varm opp vannet på komfyren inntil vannet har nådd en rullende koke. Ta vannet av ovnen, med en gryteklut, og sette den på et varmebestandig underlag.

Stå over gryte med varmt vann. Dekk hodet og potten med et håndkle for å felle den damp som stråler fra varmt vann. (La vannet avkjøles litt først, slik at du ikke brenner ansiktet.)

6. Pust damp fra varmt vann i ca 10 minutter. Innånding av damp damp tynner ut slimet fanget i bihulene, slik at slimet til å renne gjennom halsen eller nesegangene.

Sluke Hvitløk

Slice et hvitløksfedd i tre lunter.

Spis de tre hvitløksfedd lunter etterfulgt av en 8-unse glass vann. Hvitløk er et naturlig antibiotikum som inneholder allicin, som kan fremme produksjon av smitte-kampene celler.

Konsumere en fedd hvitløk daglig i en uke.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke ønsker å spise rå hvitløk alene, hogge et fedd i flere biter og legg den i en salat. Du kan også kjøpe hvitløk kosttilskudd på ditt apotek eller helsekostbutikk. Men ikke bruke kokt hvitløk; når hvitløk er kokt, er allicin ikke lenger er effektive.
 • Hvis bihulebetennelse blir verre eller er ledsaget av feber, bør du kontakte legen din for å unngå alvorlige komplikasjoner. Ha alltid skarpe gjenstander som kniver unna barn. Hvis du spiser hvitløk forårsaker fordøyelsesproblemer eller allergier, stopp. Og ikke følger hvitløk diett for mer enn en uke.

Slik Clear en Chest Cold

Slik Clear en Chest Cold


En brystet kald er en catch-all begrep for å beskrive sykdom i nedre luftveier. Brystet forkjølelse kan være forårsaket av luftforurensning, røyking, en øvre luftveisinfeksjon som legger seg lavere, influensa eller en bakteriell infeksjon. Under en kiste kalde mennesker føler seg overbelastet, har noen problemer med å puste og hoste opp slim fra lungene. Som andre forkjølelse, er det ingen perfekt kur, og den beste måten å fjerne en kiste kald er med tiden. For symptomlindring eller forkorte lengden av syke tid, er det noen snarveier.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske. Vann og juice bidra til å løsne og flytende slim, noe som gjør det lettere å hoste opp. Varm te løsner lunge sekreter, lindrer en irritert hals og hvis koffein kan åpne opp luftveiene. Peppermynte og eukalyptus te er spesielt bra for lunger.

Spis krydret mat for å hjelpe løsne slim. Unngå melkeprodukter, stekt mat og kjøtt som øker slimproduksjon.

Hev hodet om natten og sove med en kul-tåke vaporizer og luftfukter om natten. Vaporizer vil hjelpe tynne slim mens du sover med en forhøyet hodet gjør at den kan renne mens du sover.

Slutte å røyke. Røyking kan føre til en kiste kaldt, og innånding av kjemiske irritanter vil forlenge sykdom.

Pust damp fra en fordamper, varm dusj eller kokende vann. Steam løsner slim og lindrer luftveiene. Tilsetning av to eller tre dråper av eukalyptusolje er enda mer fordelaktig.

Hint

 • Kontakt legen din hvis du er tungpustethet, har problemer med å puste eller opplever brystsmerter eller uregelmessige hjerteslag.
 • Ikke bruk over-the-counter hoste suppressants. Hoste er gunstig i ridding selv av slim.

Hvordan fjerne slim Congestion

Hvordan fjerne slim Congestion


Snørr er vanligvis plassert i nesehulen og i halsen. Utviklingen av slim er en reaksjon av kroppen din for å utrydde noen virusinfeksjon, men små mengder av det stygge stoffet oppstår også når du er frisk: Slim er produsert for å bekjempe luftpartikler som kan forstyrre mucus membran fôr. Du kan si det er et problem hvis slimet er ikke klart. En mørk grønn eller brun farge er et dårlig tegn. Blod i slimet kan tyde på en bihulebetennelse.

Bruksanvisning

•  Drikk mye væske som juice, vann og te. Spis honning, eller legge den til te.

Gurgle saltvann for å forsøke å løsne noen sta slim.

Pust damp fra en kjele med vann som har eukalyptusolje i det å løsne slim.

Besøk på apoteket og har henne anbefale en medisin.

Spis krydret mat for å få slim kjører ut av nesen.

Kjøp en nesespray og sprute det inn i neseborene.

Hvordan berolige en Tickly Hoste

Hvordan berolige en Tickly Hoste


Det gjør ikke vondt, men det kile på toppen av halsen, bak nesen, kan være irriterende og la deg hele tiden prøver å fange en klar pusten. Det er flere hjemmelagde og over-the-counter rettsmidler som kan berolige en tickly hoste. Men hvis hosten vedvarer, vil du ønsker å se en lege.

Bruksanvisning

•  Pust damp fra en fordamper eller en bolle med kokt vann. The Mayo Clinic sier denne enkle hjemme bøte er gyldig og effektiv. Steam bidrar til å lette allergier, løsne lunger og klare partikler som kan være årsaken til hosten.

Suck på hoste drops eller pastiller. Plukk en med en smak du liker. Foruten å oppmuntre svelge, noe som bidrar til din hoste, de fleste merker inneholder små mengder bedøvelse til nummen halsen smerte eller irritasjon forårsaket av hoste.

Drikk varme væsker som te eller buljong. Mor og bestemor hadde det rett hele tiden - varmen bidrar til å slappe hals musklene, gjenopplever lunger og reduserer irritasjon.

Besøk en lege hvis symptomer vedvarer eller bli kroniske. Den beste måten å lindre en tickly hoste er å løse de underliggende problemene. Allergier, virusinfeksjoner og astma er vanlige årsaker. Imidlertid bør en lege også se etter noe som kan blokkere luftveiene.

Tips og advarsler

 • Unngå hostedempende midler og ekspektoranter mindre regissert av en lege. The Mayo Clinic rapporterer at hostemiksturer kan være ineffektive og kan forverre symptomene.

Hvordan bruke Kamille

Hvordan bruke Kamille


Kamille er en plante som ligner en tusenfryd og har helbredende og avslapping egenskaper. Kamille kommer i form av caplets eller forbrukes som te. Kamille forbruk er ikke anbefalt for kvinner som ammer. Selv om FDA ikke har gjort noen form for uttalelse på det, har det ikke vært nok forskning til å fastslå hvorvidt det vil skade barnet. Kamille har ikke blitt bevist av FDA for å behandle enhver lidelse.

Bruksanvisning

•  Pust damp fra varm kamille te for å åpne luftveiene når du lider av astma eller luftveisproblemer. Plasser varme teposer i en vask full av varmt vann. Legg et håndkle over hodet og bøye seg slik at dampen er fanget mellom vasken og ansiktet ditt. Pust inn dampen sakte fram luftrom har åpnet.

Drikk kamille te å bøte på angst. Folk som føler seg engstelig kan ha nytte av å drikke tre kopper kamille te om dagen, eller etter behov for følelsen engstelig. Bratt kamille te i kokende vann i ca to minutter, deretter nippe langsomt. Loven av nipper kombinert med urter i te vil roe deg ned.

Freeze våte kamille teposer å bruke for lettelser solbrenthet. Skyve en frossen tepose forsiktig over rammet områder som trengs for smerte og blemmer. Urtene i kamille vil berolige brenne.

Plasser en kamille tepose direkte på canker sår for smerte og hevelse. Plasser en våt tepose i fryseren i flere minutter. Plasser tepose direkte på canker sår i omtrent ti minutter før smerten er lettet.

Ta 650 milligram av kamille i tablett form som er nødvendig for fordøyelsen. Ta daglig med måltider som nødvendig å ha regelmessig avføring eller for gastritt. Det kan ta flere uker å se resultater mens du tar kamille kosttilskudd regelmessig.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe kamille te på din lokale matbutikk eller apotek og kamille kosttilskudd til enhver helse-mat butikk.
 • Hvis du opplever hevelse eller elveblest på huden din, slutte å bruke umiddelbart.

Den beste måten å Drain Sinus Hulrom

Mange mennesker lider av tette bihuler på en jevnlig basis. Hvis du har allergi eller få hyppige forkjølelser, kan du oppleve at bihulene sjelden føler virkelig klart. Noe av dette kan skyldes irritasjon som gjør at slimhinnene sveller, og du føler deg som om du er overbelastet. Enten du produsere og lagre en masse slimete, eller bihulene er hovne og irritert, skylle sinus hulrom er en god praksis å starte.

Saline Skyll

Det er tre populære leveringsmetoder saltvannskylling for bihulene: Neti Pot, NeilMed sin squeeze flaske og en vanlig pære sprøyte. Neti Pot ser ut som en liten vannkanne. Du står ved vasken, lent litt fremover med munnen åpen, og plassere munnstykket av potten i det ene neseboret. Hell en liten mengde saltvann inn i neseboret, sniffing lett, og la det renne ut igjen gjennom nesen og munnen. Gjenta på begge sider til saltvann er borte. Gjør dette daglig, i hvert fall i løpet av din verste allergi sesongen. Den klemme flaske og pære sprøyten arbeide på samme måte til hverandre. Du forsiktig presse saltvann i hvert nesebor og la den renne som med Neti Pot. Du kan kjøpe forblandet saltvann pakker eller bare blande ¼ ts salt og ¼ ts natron i destillert eller filtrert varmt vann. Du kan bli overrasket over hvor mye slim du vil renne ut. Det kan sitte ubemerket vei tilbake i hodet ditt, og hvis forholdene ligger til rette, starte en bihulebetennelse. Ved hjelp av en saltvannskylling kan bidra til å holde bihulebetennelse i sjakk. Bakterier vokser ofte best når slimhinnene blir tørket ut, så saltvann skyll forhold og fukter membran for å beskytte den.

Mer drastiske tiltak

En måte å virkelig få slimete bevegelse i bihulene og lungene er å puste damp fra et irritasjonsmoment som løk og sennep. Varm en spiseskje olivenolje i en stekepanne. Legg en løk, kuttet opp, og stek til klart. Legg en spiseskje av tørr sennep pulver. Hell varmt vann i vasken og tilsett løk blandingen. Drapere et håndkle over hodet og lene seg over vasken, puste dypt inntil vannet kjøler av. Hold øynene lukket slik at de ikke brenner. Nesen bør begynne å kjøre, og du vil ha en produktiv hoste etter dette. Du kan følge med din daglige saltvask for maksimal effektivitet.

Hvis kronisk bihulebetennelse blir ødeleggende, og saltvannskylling ser ikke ut til å være å hjelpe mye, må du oppsøke lege for å se om kan være nødvendig flere drastiske tiltak.

Hvordan hjelpe med snorking

Hvordan hjelpe med snorking


Snorking er et vanlig problem som mange mennesker lider, selv om du kan hevde at folk som virkelig lider er de som må sove med folk som snorker. Snorking oppstår når luftveiene trange, forårsaker rundt vev til å vibrere og lage lyd. Fordi det oppstår under søvn, folk antar at ingenting kan gjøres for å hjelpe kur eller redusere snorking. Men kan noen enkle trinn som kan tas av alle bidra til å lindre Prøv disse tipsene, og hjelpe alle få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Unngå å drikke alkohol eller ta sovepiller kort tid før du sovner. Disse vil føre til at musklene til å slappe av, sammentrekkende luftveiene og kan føre til snorking.

Pust damp fra en gryte med kokende vann eller slå på en luftfukter bare beore sovner. Begge disse tiltakene vil redusere flaskehalser og fukte strupen, noe som vil resultere i en bedre sjanse for en snorke-fri kveld.

Kjøp nese strimler og bruke dem før du sovner. Nasal strimler vil holde åpne neseborene og tillater mer luft gjennom nesegangene, eventuelt redusere snorking.

Hev hodet ditt mens du sover. Bruk en tykkere pute eller flere puter. Dette vil tillate luft å passere gjennom en enklere og bør redusere snorking.

Gå til en lege hvis de foregående trinnene er ineffektive eller om snorking påvirker din evne til å få en god natts søvn.

Tips og advarsler

 • For å bidra til å stoppe Snorking, kan du prøve å miste vekt, Overvektige mennesker er spesielt utsatt for snorking, som ekstra vekt kan bygge opp i nærheten av luftveiene og bidrar til problemet.

Hvordan unngå å puste inn damp

Hvordan unngå å puste inn damp


Lungene er ekstremt følsomme organer som er lett forstyrret gjennom innånding av røyk, allergener eller andre små partikler i luften. Puste damper kan føre til astmatiske symptomer og kan føre til mer farlige helseproblemer i fremtiden, avhengig av det spesifikke stoffet. Hvis du er i et miljø der damper er til stede, bør du aktivt ta skritt for å hindre puste damp for å holde lungene dine så friske som mulig.

Bruksanvisning

Åpne alle dører og vinduer for å innføre frisk luft og å gi damper en måte å unnslippe.

Signal fans nær dører og vinduer for å øke luftsirkulasjonen og fjerne damp raskere.

Bruk en maling maske for å hindre større damppartikler fra å komme inn i nese eller munn. Masken fungerer som et filter for å holde støv og andre partikler i luften ut av systemet.

Bruk en respirator i miljøer uten tilstrekkelig ventilasjon, eller når dampene i spørsmålet er giftig. En respirator inkluderer en maske for å dekke nese og munn og en oksygentank, slik at du kan puste frisk luft selv når miljøet er forurenset med farlige damper.

Spedbarn puste problemer

Spedbarn puste problemer


Spedbarn puste problemer stammer fra flere triggere som luftveisinfeksjoner, for tidlig fødsel, astma og allergier. Disse problemene kan føre til en baby til å gispe etter luft, hvese og hoste. Andre faktorer som kan kompromittere et spedbarn luftveier er genetisk sykdom, vitaminmangel og C-delen fødsler. The March of Dimes Foundation sier Even fullbårne babyer født ved keisersnitt kan ha pusteproblemer. Spedbarn kan ha respiratoriske problemer for noen få korte uker etter fødselen, men noen ganger pusteproblemer blir langvarig avhengig av årsaken.

Gisper etter luft

Gisper etter luft er et spedbarn puste problem som er sett i babyer som har astma og allergi. En baby sliter med å puste fordi hans luftveier er kompromittert fra betennelse tilstanden forårsaker. Men gisper etter luft er ikke alltid forårsaket av astma.

Babyer som er født via keisersnitt kan gispe etter luft kort tid etter fødselen eller når de kjemper en øvre luftveisinfeksjon. Den MedlinePlus nettsted sier respiratorisk syncytialt virus (RSV) kan være alvorlig hos spedbarn, spesielt babyer som faller inn i høyrisikogrupper. The University of Mississippi sier at premature babyer faller inn i en høyrisikogruppe fordi de har underutviklede lunger og andre helsemessige problemer. Andre spedbarn utsatt er babyer som har fødselsskader eller genetiske lidelser.

Spedbarn gispe fordi de prøver å fylle lungene med mer oksygen. De kan åpne munnen virkelig bred og lage gryntelyder i tillegg.

Tungpustethet

Tungpustethet er et annet spedbarn puste problem som er ofte forårsaket av astma og andre luftveisinfeksjoner. Spedbarn som er i neonatal intensivavdeling (NICU) kan hvese av og på hele dagen. The Kid Health nettsted sier triggere som for tidlig fødsel og astma føre til lungene og luftveiene til å stramme og produsere mindre slimete. Dette fører til en baby å slite og pust unormalt.

Men kanskje tungpustethet bare være en midlertidig pust problem avhengig av årsaken. Dr. William Sears, forfatter av "The Baby Book", sier at spedbarn tungpustethet kan være forårsaket av spytt og gulpe opp melk. Han beskriver sant tungpustethet som anstrengt pust og grotting i brystet.

Ta barnet til legen hvis du tror hun viser symptomer på sann tungpustethet.

Rapid Breathing

Rask pust, som er forbundet med astma og andre forhold, er en annen sak spedbarn noen ganger sliter med. Sears sier at rask pust, også kalt pesende, er vanlig hos nyfødte. Rask pust bare kan tyde på at barnets lunger er irritert av sigarettrøyk eller noe i luften. Men noen ganger rask pust er et signal om at noe mer alvorlig skjer. Gå til legen din hvis barnet viser rask pust symptomer.

Vedvarende hoste

Vedvarende hoste er også ofte sett i både høy risiko og lav risiko spedbarn. Noen ganger kontinuerlig hoste er rett og slett skyldes en slew av forkjølelse at barnet ditt får i løpet av sitt første leveår, og noen spedbarn blir syke oftere enn andre.

Andre årsaker til vedvarende hoste kan være astma eller kronisk lungesykdom. Sears råder foreldre til å la barna å puste damp i 20 minutter hver par timer for å bidra til å åpne opp lungene. Du kan kjøpe en luftfukter eller slå på dusjen og sitte på badet med babyen. Dette er nyttig med babyen din lider av en luftveisinfeksjon.

Hvordan Pust Steam

Hvordan Pust Steam


Personer som lider av en rekke forhold som for eksempel forkjølelse, laryngitt og bihulebetennelse kan dra nytte av den kraftige helbredende egenskaper av damp. Steam reduserer lunger ved å åpne nese stier og fortynne tilstoppede slimhinner. Puste damp to til fire ganger daglig, sammen med andre hjemme-behandlinger som for eksempel drikking væsker og hvile, bidrar til å lindre symptomer og forbedre din komfort nivå, melder University of Maryland Medical School.

Bruksanvisning

Kok minst 1/2 liter vann i en stor metallkanne. Ved hjelp av en betydelig mengde vann hjelper dampen sist i en lang periode.

Hell vannet i en stor plast bolle eller beholder og vente på koke å stoppe. Lener seg over et varmt metall gryte eller en som fortsatt koking kan føre til brenning.

Sitt ved et bord og helle direkte over plast bolle med varmt vann. Hold ansiktet minst seks inches fra varmt vann for å unngå å brenne huden din.

Drape et rent håndkle over hodet slik at det dekker ansiktet og bolle med varmt vann. Håndkleet konsentrerer dampen rett under ansiktet ditt og hindrer vannet fra kjøle for raskt.

Flare neseborene og åpne munnen litt mens du inhalerer dampen. Stopp i denne posisjonen og fortsette å puste inn i minst 10 minutter fire ganger om dagen for maksimale resultater.

Tips og advarsler

 • Små barn bør ikke lene seg over en bolle med varmt vann av sikkerhetsmessige grunner. I stedet, lukke baderomsdøren og kjøre en varm dusj i 10 minutter mens det samler seg damp. Sitt med barnet inne på badet med døren lukket i 10 til 20 minutter og vise ham hvordan du inhalerer dampen ved å ta dype åndedrag sammen.
 • Fjern ansiktet fra dampteltet umiddelbart hvis huden føles ubehagelig varmt når som helst. Vent alltid til vann for å stoppe koke før lener seg over beholderen.

Hvordan Expell slim fra lungene

Enten du lider av allergi eller sesong kaldt, er brystet lunger ikke bare ubehagelig, det er potensielt farlig. Det er flere over-the-counter rettsmidler på markedet. Noen inneholder farmasøytiske slimløsende, men mange foretrekker å bruke hjemme rettsmidler når det er mulig. Heldigvis er et slikt middel svært effektiv og lett på lommeboka. Den følgende oppskrift kan brukes som en puste behandling eller en varm kompress.

Bruksanvisning

•  Varm 2 ss olje i stekepanne. Vær forsiktig med å la det bli varmt nok til å røyke.

Skjær løken i tynne skiver og slippe skivene i oljen. Surr løken til den er gjennomsiktig og litt karamellisert.

Dryss 1 ss tørr sennep pulver i skillet og rør det sammen med løk og olje. Ta kjelen fra varmen.

Fyll kjøkkenvasken med varmt vann. Hell løkblandingen i vannet og sett pannen til side.

Len deg over vasken, drapering håndkle over hodet for å gjøre et telt for å fange dampen. Pust damp i minst 10 minutter, eller til vannet kjøler og ingen flere damp stiger. Sitt et sted varm og snart vil du oppleve en god produktiv hoste.

Hint

 • Du kan lage en kompress i stedet for en pust behandling ved å helle løkblandingen på en stor firkant av voks papir. Dekk med et annet kvadratet av voks papir og pakk pakken i et håndkle. Plasser denne komprimere på brystet eller ryggen til den ikke lenger er varm, eller til du begynner å hoste opp slimet. Hvis du har sensitiv hud, kan det være lurt å sette et ekstra lag med håndkle mellom huden og komprimere.
 • Lukk øynene mens du puster løk-sennep damp, ettersom røyk kan være irriterende. Hvis du gjør dette midlet for et barn, bør du overvåke ham eller henne tett for å hindre skålding. Komprimere bør nok ikke brukes på små barn eller eldre mennesker på grunn av sensitiviteten av deres hud.

Relief Fra Sinus Pressure

Relief Fra Sinus Pressure


Alle har opplevd det på et eller annet tidspunkt: smerter og press bak øynene og nese, de klassiske symptomene på bihulebetennelse. De viktigste årsakene til denne tilstanden er allergier og infeksjoner fra virus, bakterier og sopp. Heldigvis finnes det flere løsninger som kan bidra til å bringe lettelse.

Behandling for bihulebetennelse forårsaket av allergi eller virus

Du må kanskje se en allergolog hvis du har alvorlige og / eller kroniske problemer. En allergolog kan gi deg resept-styrke antihistaminer som Allegra, nesespray som Nasacrom, og selv skudd, hvis det er nødvendig. Ellers kan du prøve over-the-counter (OTC) antihistaminer som Claritin og Alavert; nesespray som afrin, og slimhinneavsvellende midler som inneholder pseudoefedrin (Sudafed).

Behandling for bihulebetennelse forårsaket av bakterier

Bakterielle infeksjoner vil kreve legen din for å forskrive antibiotika. Du kan også bli gitt resept nesespray og smertestillende, etter behov.

Behandling for bihulebetennelse forårsaket av soppinfeksjoner

The Mayo Clinic oppdaget at flertallet av kronisk bihulebetennelse tilfellene er forårsaket av soppinfeksjoner. Hvis du eller legen din mener dette er tilfelle, vil du trenger tester som en MR, og mest sannsynlig vil du trenger kirurgi.

Generelle behandlinger for All Sinus Pressure

For alle tilfeller av sinus press, prøv forsiktig inhalering av damp fra en ulmende gryte med vann eller en varm dusj, og / eller du kan plassere varme, fuktige kompresser over ansiktet. Legge til et snev av eucalyptus olje til kokende vann kan også hjelpe. Drikk rikelig med væske og også varme drikker som buljong og buljong. Du kan bruke en enkel saltvannsoppløsning for nasal vanning, som du kan gjøre selv ved å legge en teskje salt og en klype natron til en kopp varmt vann eller kjøpe en pre-laget blanding fra stoffet butikken. Du kan også prøve en Neti-potten, en vanning enhet som finnes på de fleste apoteker.

For kosttilskudd, prøv vitamin C og andre urter som hvitløk, pepperrot, hot karriretter eller paprika (i mat) og ingefær (i mat eller kapsler) for betennelse. NSAIDs som aspirin og ibuprofen kan også hjelpe med smerter og betennelser. Du kan bruke en luftfukter for å holde bihulene tørker ut, men bare hvis du bor i et tørt klima. Ytterpunktene i varme og fuktighet ene eller den andre kan gjøre sinus symptomer verre.

Hva skal unngås

Unngå alkohol og koffein, som kan føre til uttørking og fortykkelse av slim, blokkerer bihulene slik at de ikke kan renne riktig. Unngå klorerte bassenger, som kjemikalier kan skade den skjøre slimhinnene fôr av nesen. Ikke bruk nesespray eller bruke slimhinneavsvellende midler for mer enn fem dager, da dette kan føre til en rebound effekt, noe som gjør symptomene verre. Unngå å fly, hvis det er mulig. Flying med bihuleproblemer kan hindre utjevning, eller likevekt, press og resultere i smerte, midlertidig hørselstap eller tinnitus, og selv en sprukket trommehinne.

Hvordan måle kroppens fett fra vann

Hvordan måle kroppens fett fra vann


Kroppsfett rate er bare hvor mange prosent av kroppsvekten din som består av fett. Hvis du veier 200 kg., For eksempel, og har 10 prosent kroppsfett, så kroppen din består av 20 kg. av fett og 180 kg. av mager muskelmasse, slik som ben, muskler, organ vev og væsker. Det finnes flere metoder for å måle fettprosent. Av dem, teknikken kjent som hydrostatisk veiing, eller undervannsveiing, regnes som den mest nøyaktige. Fordi det krever noen spesialutstyr, er det også en komplisert metode.

Hvordan måle kroppens fett fra vann

•  Vei personen på en vanlig skala for å bestemme hans tørrvekt. Skrive ned dette nummeret fordi du skal bruke den i en beregning senere i prosessen.

•  Estimer personens restvolum, som er mengden av luft som er igjen i lungene etter at han puster ut mest mulig luft han kan. For å måle restvolum, må først bestemme personens vitalkapasitet, som er mengden av luft kan han puster ut maksimalt. Måleenheten som brukes er liter. Estimater for vitalkapasitet er 4,8 liter for menn og 3,1 liter for kvinner. Estimater for restvolum er 1,2 liter for menn og 1 liter for kvinner.

Plasser en neseklype på personen, plassere munnstykket av spirometeret i munnen og ha ham maksimalt puster å måle sin vitalkapasitet. Utføre to eller tre forsøk og bruke det høyeste volumet spirometeret poster. Multipliser personens vitalkapasitet ved 0,24 for menn eller 0,28 for kvinner å bestemme restvolum.

Ha personen sitte på veie enhetens spesialisert sete og puster luften fra lungene hans. Senk ham inn i veietanken inntil kroppen er under vann. Personen må forbli urørlig mens undervanns skala datamaskin får en lesning på hans undervanns vekt.

Beregn persons kropp tetthet ved hjelp av de målene du har spilt så langt. Bruk følgende formel: Body tetthet = tørrvekt / [((tørrvekt - våtvekt) / vann tetthet) - RV - 0.1].

Beregn persons fettprosent ved å bruke nummeret du beregnet for hans kropp tetthet. Bruk følgende formel, som kalles Siri Equation: Body fettprosent = (495 / body density) - 450

Hint

 • Spesialisert utstyr som brukes i undervanns veier er stort sett plassert ved universiteter eller forskningsinstitusjoner. Den generelle befolkningen kanskje ikke har lett tilgang til den.

Hvordan å rense ørene fra et kaldt

Hvordan å rense ørene fra et kaldt


Tette ører som følge av en vanlig forkjølelse kan være ubehagelig og gjøre det vanskelig å høre. Stuffiness varer vanligvis bare noen få dager, men kan somle i flere uker, ifølge Mayoclinic.com. Du kan ofte fjerne ørene dine ved hjelp av enkle hjem rettsmidler. Men, avhengig av alvorlighetsgrad og varighet av symptomene dine, kan det være best å se en lege om å rense ørene.

Hvordan å rense ørene fra et kaldt

Tygg litt tyggegummi eller svelge gjentatte ganger. Hver av disse kan åpne Eustachian rør som går fra øre til øvre hals.

Klem nesen med fingrene og blås forsiktig. Hvis ørene ikke er for tett, da dette kan gjøre ørene pop og rense dem. Ikke blås for hardt slik at du ikke skade trommehinnen.

Ta en varm dusj eller sitte på badet mens en varm dusj er i gang. Bo på badet i minst 10 minutter. Damp fra varm dusj kan bidra til å lindre lunger.

Kok litt vann og la den avkjøles til den er varm. Hell del av den i en bolle og tilsett en lik mengde av hydrogenperoksyd.

Fyll et øre sprøyten med hydrogenperoksyd / vann-løsning. Legg deg ned på din side og klem løsningen i øret. La den forbli i ca 10 minutter. Plasser en tom kopp over øret og slår hodet så løsningen renner ut i koppen. Gjenta denne prosessen med det andre øret.

Besøk en lege hvis ingen av de hjemme rettsmidler fungerer. I alvorlige tilfeller kan antihistaminer hjelpe klare og rense øret. Du må kanskje se en øre, nese og hals spesialist for å diagnostisere hva som forårsaker lunger i ørene.

Hint

 • Hvis symptomene er alvorlige eller langvarige, bør du søke lege for å finne ut om det er noe mer alvorlig.
 • Når det blåser nesen, ikke blåse for hardt fordi du kan skade trommehinnene.
 • Ignorere aldri tette ører. Neglisjere det kan føre til mer alvorlige skader, slik som ørebetennelser og mulig nedsatt hørsel.

Hvordan få Dirt & Blackheads Fra Dypt i huden din

Hvordan få Dirt & Blackheads Fra Dypt i huden din


Blackheads er små biter av skitt som blir forankret inn i porene. For å fjerne smuss og dype hudormer, er det viktig å grundig rense huden, og bruke naturlige rettsmidler for å fjerne smuss. Olje og tunge makeups kan gjøre hudormer rykke dypere og tilstanden kan bli verre. Hudormer kan føre til større porer og flassende hud. Ved å bli kvitt skitt og hudormer på huden din selv, kan du ha sunnere hud.

Bruksanvisning

•  Vask huden med varmt vann, en mild ansikts skure og vaske ansiktet to til tre ganger om dagen. Sørg for å bruke lette sirkelbevegelser mens vaske ansiktet ditt.

Steam det berørte området ofte ved å sette varm damp fra en dusj eller dampbåt, i nærheten av området. Dampen vil hjelpe porene åpne opp og tømme ut.

eksfoliere huden på daglig basis ved å fukte området med varmt vann, og gni forsiktig exfoliator i sirkulære bevegelser på huden din. Gjør dette i fem til ti minutter, og deretter skylle området med varmt vann igjen. Exfoliating vil bidra til å åpne opp porene og fjerner de dype hudormer.

Påfør Komedoner strips til ansiktet eller nesen, og skrelle dem av for å fjerne hudormer. Gjør denne prosessen en gang hver par dager.

Bland sammen mandelpulver, rose vann og havregryn for å lage en myk pasta. Gni blandingen på det berørte området og la er satt i 10 til 15 minutter. Skyll blandingen av med kaldt vann. Bruk denne blandingen til området en gang om dagen, eller en gang annenhver dag.

Rub sitroner over området før du går til sengs. Sitronsaft vil lukke opp porene blokkerer oljer og skitt fra soaking inn i porene i natt.

Tips og advarsler

 • Ikke legg varm damp for nær ansiktet ditt, vil den brenne.

Audio pusteøvelser

Audio pusteøvelser


Audio pusteøvelser er en stor hjelp til å slappe av ditt sinn og kropp fordi, i motsetning til skriftlige øvelser, beroligende stemmene veilede deg trinn for trinn, med fokus du utelukkende på viktige aspekter av pusten din. Ifølge Edmund Bourne "The Angst og fobi arbeidsbok," ved hjelp av disse øvelsene kan du redusere din generelle angst, forhindre samler stress, øke din energi, forbedre konsentrasjonen, redusere ulike fysiske problemer som for eksempel smerte og til og med øke din selvtillit.

Dype pusteøvelser

Velg mellom en rekke dype pusteøvelser tilgjengelige på nettet for å hjelpe deg å lære å puste bort spenninger og angst. Vanligvis disse øvelsene hjelpe deg å fokusere på forskjellige deler av kroppen din, veilede deg til å puste, ikke bare i lungene, men inn i føttene, hofter, skuldre, armer, hender, kjever, nakke og nesten alle deler av dere.

Dype pusteøvelser holde deg oppmerksom og våken, men likevel trene deg til å slappe av musklene dine. De er skapt for å frigjøre avslapping svar dypt inne i kroppen din. Åtte gratis prøve lydfiler til rette for dyp pusting tilbys fra rådgivningstjenesten ved Kansas State University. Disse er korte øvelser, men målet er for deg å oppleve hver en så fullstendig som mulig.

Membran pusteøvelser

Disse pusteøvelser hjelpe deg begrense pusten til magen din ved å redusere bevegelse av brystkassen og øke aktiviteten av mellomgulvet. Dette er en type puste forbundet med dyp søvn, og det er hyppig brukt av babyer og små barn til å slappe av.

For å unngå hyperventilering, er det best å opprettholde en optimal pustefrekvens på ca 5:56 pust per minutt. For å oppnå dette, kan du lage en kort pause etter at du puster ut. Andre teknikker inkluderer utvide din puster slik at det tar mer tid (tre ganger så lang) enn din inhalerer.

Audio pusteøvelser veilede deg i øyeblikket å huske og praktisere disse nye teknikker. Gratis lydfiler på diafragma puste kan bli funnet på Tureya Yoga.

Pranayama pusteøvelser

Disse Yogic pusteøvelser hjelpe deg å ta bevisst kontroll over pusten. Ved sensibilisering og harmonisere din pust, Pranayama øvelser (Pranayama kommer fra sanskrit ordet "prana" som betyr pust, og "yama", opphører) roe nervesystemet og stabilisere hele organismen. De har også fremme psykisk velvære og total balanse.

Spesielle teknikker som lukker det ene neseboret, eller etterligne lyden av en bie, åpne og aktivere tre puste områder i kroppen din, quieting tankene dine og vitaliserende energiflyten i kroppen din.

Du kan laste ned gratis Pranayama audio MP3 av ulike pusteøvelser på Yoga Pranayama.

Puste øvelser for å forbedre oksygennivået

Puste øvelser for å forbedre oksygennivået


Pusteteknikk er en aktivitet som de fleste folk bevisst ikke tenker på. Det er en ufrivillig prosess som leverer oksygen til blodet og bidrar til å fjerne giftstoffer og karbondioksid fra kroppen din. Men mange mennesker puster feil, puste hovedsakelig fra brystet området. Denne ineffektiv måte å puste kan resultere i en 20 prosent nedgang i blodet oksygen nivåer. Du kan omskolere dine pustevaner og fremme en mer effektiv levering av oksygen ved å praktisere spesielle pusteøvelser.

Tre-Part Breath

De tre deler pusten er en øvelse utformet for å fremme bevisst pusting og hjelper fylle lungene med nærende oksygen. Sitt i en komfortabel stol med ryggraden rett og hodet og nakken på linje med ryggraden. Trekke på skuldrene opp til ørene, hold et øyeblikk, så slipper all spenning. Inhalerer dypt, med fokus på å fylle den nedre delen av magen med luft. Pause for et kort øyeblikk, og deretter fortsette å puste inn i din brystkassen. Pause på nytt, og deretter fortsette å puste inn i ditt bryst. Pause på slutten av innånding, så puster i revers, først tømme luft fra brystet, så brystkassen, deretter magen. Gjenta dette mønsteret med å puste i fem minutter.

Bamboo Breathing

Bambus pusteøvelse tar sitt navn fra den måten kinesiske og japanske malere skildre bambus planten, som vokser i segmenter. Dette er en kompleks pusteøvelse som kan bidra til å forbedre dine oksygennivået, hjelpe deg å slappe av og fremme mer fyldigere pustevaner. Starte med å ta en lang innånding gjennom nesen. Pust ut all luft i en kort utånding fra munnen. Pust inn igjen for to lange teller. Pust ut all luft i to korte, eksplosive puffs fra munnen. Fortsett dette mønsteret til du kommer til en teller til fire.

Humming Breath

Den nynner pusten er en annen nyttig øvelse du kan øve for å øke oksygentilførsel, utdype pusten din, rense lungene og fremme følelser av avslapning. Sitt i en komfortabel stol med nakken og hodet på linje med ryggraden. Slapp av skuldrene. Pust inn gjennom nesen, fylle mageområdet, deretter brystet, med luft. Sakte puster, gjør en summende lyd når du puster ut. Fortsett å nynne som du klemmer alle de siste bitene av luft fra lungene ved hjelp av magemusklene. Gjenta denne øvelsen for opp til tre minutter.

Alternativ Neseborene Breathing

Den alternative nesebor pusteteknikk er en type yogic praksis kjent som pranayama, eller pust arbeid. Denne øvelsen bidrar til å øke tilførselen av oksygen og fremmer mer effektiv puste. Sitt i en komfortabel korslagte ben. Løft høyre hånd foran nesen din. Lukk høyre nesebor med høyre tommel. Inhalerer dypt gjennom venstre nesebor. Pause, slipper tommelen og lukke venstre nesebor med ringfingeren. Puster ut av høyre nesebor. Videreføre denne praksisen i ni åndedrag, deretter skifte side.

Hvordan gjenopprette fra en herniated disk

Hvordan gjenopprette fra en herniated disk


Ryggsøylen består av ryggvirvler atskilt med brusk-lignende disker som fungerer som puter og støtdempere for ryggen. Når en skade eller en degenerativ sykdom fører til disken for å svekke eller rive, midt på disken spretter ut og komprimerer rygg nerve. Den klemt spinal nerve forårsaker smerte. Gjenopprette fra en herniated lumbar disk tar lang tid, men det finnes retningslinjer for behandling du kan følge som vil redusere symptomene.

Bruksanvisning

Akutt fase av Recovery

•  Hvil i seng for opptil 2 uker. Vær sikker på at madrassen er fast. Hvis det ikke er det, plassere en seng bord under madrassen.

liggende helt flat er ikke nødvendig med mindre det gir deg mest lindring av smerte. Det kan være lurt å heve bena og lårene noe for å redusere spenninger i ryggen. Prøv å legge en liten pute under knærne.

Unngå å ligge på magen.

Plasser en pute mellom knærne når du hviler på din side.

Kom deg ut av sengen ved å ligge på din side og presser deg selv opp i sittende stilling.

6. Unngå forstoppelse. Langvarig sengeleie bremser ned tarmfunksjonen. Tarmer blir trege. Prøv en mild, bulk-produserende avføringsmiddel hvis du har problemer med å flytte tarmer. Spis rikelig med frukt, grønnsaker og fiberrik mat mens du er på sengeleie - så mye som 50-75% av kostholdet ditt.

Strai å gjøre sitt fornødne bør unngås. Stramming øker presset på ryggraden og forverrer disk smerte.

Be legen din om en resept på muskelavslappende. Muskelkramper er vanlig i den akutte fasen av herniated disk smerte. Aspirin og ibuprofen er ikke veldig effektive i akuttfasen.

Reduser muskulær belastning på ryggen ved å puste dypt fra mellomgulvet.

Se på TV, lytte til en audiocassette eller få noen til å lese en god bok for deg. Dette vil bidra til å ta tankene bort din smerte.

Påfør varme eller kalde omslag. Generelt sett, varme fungerer bedre enn kald. Noen pasienter finner isposer fungere bedre. Start ut å sette en varmepute satt på lav mot ryggen.

Restitusjonsfasen begynner etter den akutte fasen Passes

Kom deg ut av sengen ved å ligge på din side og presser deg selv opp i sittende stilling.

Bruk en spenne for ekstra spinal støtte.

Sitt i en rett stol. Unngå overstuffed stoler eller møbler, fordi det er vanskelig å stå opp igjen etter å ha sittet i dem.

Stå opp hvert 30. minutt fra stolen for en strekning.

Hold føttene flatt på gulvet når du sitter.

Unngå rask rykkete bevegelser.

Unngå forstoppelse. Selv om du er opp av sengen, vil tarmer fortsette å være svak før du er i stand til å gjenoppta normale aktiviteter. Ta en mild avføringsmiddel annenhver dag. Spis mye fiberrik mat. Klyster bør unngås fordi de kan føre til hjerte arytmi.

Spør din kjære en for en mild massasje. Vær forsiktig med å gni for mye over den knuste disken. Massasje er å slappe av rygg og skulder muskler og redusere stress på ryggraden.

Ta aspirin eller ibuprofen.

Unngå å løfte noe annet enn veldig lette ting, som din badehåndkle eller dine rene pyjamas.

22. Ta dusjer. De er lettere enn bad på ryggmuskulaturen. Hvis du elsker varme bad, må du ha noen til å hjelpe deg å komme inn og ut av badekaret.

Påfør en oppvarming puten eller varm komprimerer til korsryggen.

Praksis enkle tøyningsøvelser som anbefalt av legen din.

Ta det med ro så lenge du kan. Gi tilbake rikelig med tid til å gro.

Tips og advarsler

 • Du vil komme raskere hvis du har noen til å hjelpe deg å utføre dine daglige oppgaver. Komme opp og ned og inn og ut av sengen vil forverre din herniated disk.
 • Hvis du fortsatt har alvorlige, ubønnhørlig ryggsmerter, må du kanskje vurdere tilbake kirurgi eller spesielle enzymer injiseres direkte inn i disken.
 • Ta ibuprofen med mat for å unngå magen nød.
 • Muskelavslappende kan være vanedannende. Vær forsiktig så du ikke ta mer enn du absolutt trenger, eller lenger enn nødvendig. Det er ikke uvanlig for personer med kroniske ryggsmerter til å bli avhengig av smertestillende medikamenter.
 • Aldri legg is direkte på huden din. Alltid sette den i en ispose eller pakk den inn i et håndkle. Ice kan brenne huden.
 • Aldri ta mer enn åtte aspirin i 24 timer.
 • Aldri ta mer enn seks ibuprophen i 24 timer.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.