Digidexo.com

blæremola hcg nivå

Hva gjør Høy HCG nivå Mean?

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som kvinners kropper produsere i løpet av svangerskapet for å opprettholde svangerskapet. Selv om hCG-nivåer kan variere innen vide grenser, kan høyere enn normale nivåer indikere visse forhold som ofte krever ytterligere testing.

Multippel graviditet

Forhøyet hCG nivåene er vanligvis til stede i en multippel graviditet, slik som tvillinger eller trillinger. Men hCG nivåene har et bredt spekter av normal som ofte overlapper for én og flere svangerskap; derfor høye hCG-nivåer alene ikke regnes som en pålitelig indikasjon på en multippel graviditet.

Molar graviditet

Et molart svangerskap er en uvanlig tilstand der en godartet svulst utvikler seg i livmoren. Høye nivåer av hCG kan tyde på en blæremola, som kan diagnostiseres med en ultralyd.

Feilberegning av graviditet Dato

I noen tilfeller, hCG nivåene vises høyt fordi datoen av svangerskapet har blitt feilberegnet. Ytterligere tester, for eksempel ultralyd eksamener, kan gi mer nøyaktige data.

Down syndrom

Downs syndrom, også kjent som Trisomy 21, er en fødselsdefekter forårsaket av unormal celledeling under utviklingen av fosteret. HCG nivåer har en tendens til å være høyere med Down syndrom fostre, men tester som chorionic villus sampling (CVS) er nødvendig for en nøyaktig diagnose.

Svulst eller kreft

Hos personer som ikke er gravid, kan høye nivåer av hCG indikerer tilstedeværelse av visse typer svulster eller kreft.

Hva er en normal HCG nivå for 4 uker gravid?

Humant choriongonadotropin er et hormon som produseres av celler fra placenta under graviditet. HCG entrer bloodsteam når et befruktet egg implantater i livmor, vanligvis ca seks dager etter befruktning.

HCG Øker

I de fleste svangerskap, hCG-nivåer doble hver 48 til 72 timer, med en topp mellom åtte og 11 uker av svangerskapet før du begynner å avta.

Gjennomsnittlig Levels

På fire uker av svangerskapet, beregning fra datoen for siste menstruasjon, typiske hCG nivåene varierer 5-426 mIU / ml, ifølge amerikanske Graviditet.

Lave nivåer

Lave hCG nivået kan signalisere en forestående abort eller svangerskap utenfor livmoren, men kan også oppstå i et sunt, problemfritt svangerskap.

Høye nivåer

Høye hCG-nivåer kan tyde på en multippel graviditet eller blæremola, men er ikke nødvendigvis en indikasjon på et problem eller uvanlige omstendigheter.

Betraktninger

På grunn av store variasjoner fra en kvinne til en annen, er hCG ikke vanligvis brukes til å date en graviditet.

Hva er en normal HCG nivå for graviditet?

Hormonet humant choriongonadotropin eller hCG stiger jevnt og trutt i løpet av første del av en sunn graviditet og dermed sin tilstedeværelse måles i hjemmegraviditetstester og blodprøver. I løpet av de første åtte til 11 uker av svangerskapet nivået av hCG dobles normalt hver 48. time, selv om dobling kan noen ganger ta opptil 96 timer. En meget høyt nivå av hCG tidlig i svangerskapet kan indikere en blæremola (en ondartet vekst som begynte som en graviditet), misdating eller flere fostre, mens et svært lavt nivå kan være et tegn på en forestående abort, misdating eller en graviditet utenfor livmoren ( en graviditet som oppstår utenfor en kvinnes livmor på et sted hvor fosteret ikke kan overleve). Din helse utøveren kan ta flere blodprøver i løpet av et par uker for å finne ut om dine hCG nivåene er i riktig område og stiger som de skal.

Historie

Ifølge National Institute of Health forskere i Europa først isolert graviditetshormonet som ble kjent som hCG på 1920-tallet. De første hjem graviditet test kits måle hCG nivåer ble utgitt på slutten av 1970-tallet. Aktuelle hjem graviditetstester vil gi et positivt resultat hvis hCG nivåene er over 20 for de mest sensitive merker og over 100 for de minst sensitive merkevarer. Din hCG bør stige til de nivåene noen få uker etter befruktning.

Funksjon

Ifølge American Graviditet Association hCG er laget av celler som senere danner foster placenta. Under tidlig graviditet hCG hindrer kroppen fra Shedding egget som en del av den månedlige menstruasjonssyklus, og også holder den voksende fosteret næring. Ifølge National Institute of Health, etter første trimester av svangerskapet ved 13 ukers svangerskap, andre hormoner ta over for hCG. Målinger av dette hormonet nivået off eller slippe noe i andre og tredje trimester.

Effekter

HCG er knyttet til mange tidlig graviditet effekter inkludert kvalme, morgenkvalme og oppkast. Økte graviditet symptomer kan være relatert til høye hCG-nivåer som kan skje hvis du ventet tvillinger, for eksempel. Utflatingen av hCG-nivåer senere i svangerskapet er en primær årsak morgenkvalme og andre første trimester sykdommer ofte forsvinner i andre og tredje trimester.

HCG Levels

Ifølge American Graviditet Association et hCG nivå på mindre enn 5 MLU / ml (milli-internasjonale enheter per milliliter) betyr at du ikke er gravid, mens et nivå over 25 mIU / ml betyr at du sannsynligvis er gravid. En transvaginal ultralyd kan vanligvis oppdage en gestational sac etter hCG nivåene har steget til 1.000 til 2.000. Av syv til åtte uker etter siste menstruasjon, bør nivåene av hCG har steget til mellom 7650 og 229 000 mIU / ml. Nivåer av dette hormonet vil vanligvis toppen av på mellom 25 700 og 288 000 MLU / ml med ni til 12 uker siden siste menstruasjon. Ved den tredje trimester hCG nivåene kan ha falt til et område mellom 3640 og 117 000 mIU / ml --- fortsatt godt over en lesning av 5 eller mindre for en ikke-gravid kvinne.

Betraktninger

Hvis du får dine hCG nivåene målt på grunn av bekymringer om graviditet huske at lave eller høye hCG-nivåer (målt gjennom en kvantitativ blodprøve) ikke alltid mener det er et problem. Noen ganger er dette indikerer at unnfangelsen skjedde før eller senere enn opprinnelig tenkt. Bruk hCG målinger som en grov rettesnor bare --- noen ganger tar det lengre tid enn 48 timer for disse nivåene å doble på en sunn graviditet. Prøv å få minst 3-4 blodprøve hCG målinger for å sørge for resultatene dine. En transvaginal ultralyd vil gi et mye mer nøyaktig bilde av svangerskapet, og bør brukes til å bekrefte hCG målinger.

HCG nivåer på fire uker Development

HCG nivåer på fire uker Development


Etter befruktning og egg implantasjon, begynner en kvinnes kropp produserer en morkake. Cellene som utgjør morkaken begynne å produsere et hormon som kalles humant choriongonadotropin (hCG). Tidlig i svangerskapet, rundt uke fire, økende nivåer indikerer ofte en sunn graviditet.

Gjennomsnittlig rekkevidde

Selv om hver kvinne opplever en annen hCG nummer spekteret fra den neste, kan det normale området for fire ukers svangerskap gå fra så lavt som 5 mIU / ml til 426 mIU / ml, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Tidsramme

HCG nivåer kan oppdages ved en urinprøve rundt dag 13 etter befruktning og med en blodprøve rundt dag 11. For de fleste kvinner er dette på ca fire ukers svangerskap siden uken tellingen starter ved eggløsning.

Testresultater

En positiv graviditetstest registrerer noe over 25 mIU / ml, mens mindre enn 5 mIU / ml anses negative. Siden gjennomsnittsområdet for fire ukers svangerskap starter så lav som 5 mIU / ml, kan tidlig testing være mangelfulle, selv om det er en graviditet.

Økende tall

HCG nivåer vanligvis doble hver 72 timer eller så før rundt uke 10. Hvis en graviditetstest er mangelfulle i uke fire, vanligvis en positiv test vil registrere i løpet av noen dager til en uke.

Alternative målinger

HCG-tall er ikke den eneste måte å måle gyldigheten av tidlig graviditet. Rundt uke fem, er en ultralyd mer nøyaktig.

Hvordan beregne HCG nivå

HCG står for Humant choriongonadotropin og er det hormonet som måles for å avgjøre hvorvidt noen er gravid. Dette hormonet produseres etter unnfangelsen av cellene som danner morkaken. HCG nivåer kan påvises i urin og blod mellom 11 og 14 dager etter unnfangelsen. Disse nivåene stige under mesteparten av første trimester av svangerskapet, og da de begynner å avta og avta som svangerskapet skrider frem.

Bruksanvisning

Urin nivå

•  Kjøp en graviditetstest hjemme fra ditt lokale apotek eller matbutikk.

Bruk testen første når du våkner opp om morgenen, da nivåene av hCG er høyere i urin på dette tidspunktet.

Følg instruksjonene for testen. De fleste hjem graviditetstester har du tisser på et absorberende spissen av en testpinne eller dyppe pinnen i urinen samles i en ren, tørr cup. Da du lå testpinnen på et flatt underlag i ca tre minutter. Etter tre minutter, bør testen indikerer i et utstillingsvindu om du er gravid.

Blood nivå

Gå til legen din for å ta en blodprøve gjennomført. Selv om legen din vil informere deg om resultatene, vil følgende trinn avklare prosessen med å teste blodet.

Se etter en mulig negativt resultat. Hvis hCG i blodet ditt er under 5 mIU / ml, er du ikke gravid.

Sjekk om en mulig "tvetydig" resultat. Hvis nivået av HCG er mellom 5 og 25 mIU / ml, du kanskje eller kanskje ikke være gravid. Oppfølging testing bør gjennomføres i løpet av få dager til en uke.

Kontroller for et positivt resultat. Hvis hCG nivået er over 25 mIU / ml, er du gravid.

Hva regnes som en høy HCG nivå?

Hva regnes som en høy HCG nivå?


HCG er Humant choriongonadotropin, et hormon som produseres i løpet av svangerskapet. Hver kvinne varierer i hennes hCG-nivåer, men de fleste kvinner faller innenfor en gjennomsnittlig rekkevidde. Det er ingen definitive høyt tall, men legene vil overvåke innledende hCG nivåene ved starten av svangerskapet for å sørge for at en kvinnes hCG nivåer fremgang innen sitt naturlige utbredelsesområde.

Time Frame

HCG nivåene bygger seg raskt opp i løpet av første trimester, så mye som dobles hvert noen dager, og deretter gradvis avta gjennom resten av svangerskapet.

Identifikasjon

Ifølge American Graviditet Association, hCG nivå opp mot 288 000 mIU / ml er innenfor normalområdet for gravide.

Betydning

HCG nivåer er vanligvis ikke overvåket gjennom svangerskapet med mindre det er mistanke om et problem; Da legene vil teste nivåer og stille en diagnose.

Effekter

To mulige grunner for høy hCG nivåene er: tvillinger (eller multipler) eller mold svangerskap, som er befruktede egg som har vokst inn i en masse av tilfeldige celler i stedet for et embryo.

Betraktninger

Hvis du var under fertilitetsbehandling, det er en sjanse du fikk hCG injeksjoner som ville føre til uvanlig høye hCG-nivåer i begynnelsen av en ellers vanlig graviditet.

Kan du være gravid med lav HCG nivåer?

Kan du være gravid med lav HCG nivåer?


HCG hormonnivået blir brukt til å avgjøre hvorvidt en kvinne er gravid. I noen tilfeller kan hCG-nivået være lavt, noe du lurer på om du er virkelig gravid.

Time Frame

HCG kan oppdages så tidlig som 12 dager etter unnfangelsen, men hvis implantering skjer sent nivåene kan være for lav til å oppdage før senere i svangerskapet.

Betraktninger

Den amerikanske Graviditet Association identifiserer en rekke normale hCG-nivåer under graviditet (se Ressurser nedenfor). Over 5 mIU indikerer graviditet, men hvis du er nylig gravid med nivåer under at terskel, blod- og urinprøver vil være negativ.

Typer

Det finnes to typer blodprøver for å måle hCG. En kvalitativ test oppdager om hCG er til stede i blodet over en forhåndsbestemt nivå (vanligvis 5 mIU), mens en kvalitativ test måler den nøyaktige mengden av hCG. Lave hCG nivåer kan føre til en falsk negativ på en kvalitativ test.

Betydning

En lav hCG-nivå er ikke nok til å gjøre noen bestemmelser. Som hCG nivået skal doble hver to til tre dager, hvis en graviditetstest er tvilsom, gjenta det noen dager senere kan bekrefte om hormonet stiger.

Misforståelse

HCG nivåer faktisk avta etter første trimester av svangerskapet. Lave nivåer kan være en indikator på feilberegning, noe som indikerer at du ikke er så langt sammen som forventet, eller at du er lenger sammen enn du trodde.

Kan hypothyroid påvirke nivåer av HCG?

Kan hypothyroid påvirke nivåer av HCG?


Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon aktiv under svangerskapet, ifølge registrert kostholdsekspert Katherine Zeratsky av Mayo Clinic. Lav skjoldbrusk nivåer er ofte assosiert med vektøkning og HCG har en svak stimulerende respons på skjoldbruskkjertelen. Selv HCG kosttilskudd er solgt for vekttap og er tenkt å stimulere skjoldbruskkjertelen; HCG har ikke vist seg effektiv for dette i forskningsstudier. Skjoldbrusk nivåer påvirker ikke nivåer av HCG i kroppen: det er HCG nivåer som kan påvirke skjoldbrusk nivåer.

HCG i graviditet

Under graviditet, HCG nivåene øker for å opprettholde progesteron nivå, ifølge leger Gerard Burrow og Lauren i Golden. Når morkaken overtar progesteron produksjon, HCG nivåer falle av. Dette HCG økningen stimulerer skjoldbruskkjertelen og kan resultere i en skjoldbrusk "stamme" som kan predisponere kvinner til skjoldbrusk sykdommer senere. Høy HCG nivåer er assosiert med hypertyreose som ofte forårsaker hyperaktivitet, uregelmessig puls og vekttap, men kan noen ganger føre til depresjon, inaktivitet, tap av energi og muskelsvakhet, melder nettstedet Health i Aging.

HCG og mannlig infertilitet

Stanford University rapporterer at en liten andel av mannlige ufruktbarhet tilfeller er forårsaket av problemer med hormoner. Hypotyreose kan forårsake infertilitet hos 1 prosent av menn. Det er behandlet ved å redusere jod i kosten eller ta skjoldbruskkjertelhormon. Tilstanden panhypopituitafism er komplett hypofysen fiasko. Supplere med hypofysen hormoner og HCG kan stimulere testosteron og sperm produksjon, sier Stanford.

En 1997 venezuelanske studie sett på testosteronnivå og svar på HCG hos menn med hypotyreose og hypertyreose. Forskerne fant at 60 prosent av hypothyroid menn rapporterte redusert libido på grunn av lavt testosteronnivå. Ubehandlede hypothyroid menn hadde normale reaksjoner på HCG men lave svar til en annen viktig hormon: gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH). Tilskudd av skjoldbruskkjertel hormon forbedret dette svaret.

Hormoner og aldring

Kjønnshormoner avta med aldring og er involvert i mange flere prosesser enn bare reproduksjon. Testosteronbehandling kan hjelpe menn med lavt testosteronnivå. Østrogen og progesteron erstatning terapi kan hjelpe kvinner med fallende hormonnivåer, men bærer risiko.

Veksthormoner også avta med alderen, og denne nedgangen er knyttet til økt kroppsfett og redusert muskelstyrke, ifølge nettstedet Health i Aging. Veksthormon kosttilskudd har vist seg å hjelpe folk med sykdommer i hypofysen eller hypothalamus [ikke skjoldbruskkjertelen] men har vært knyttet til flere betydelige bivirkninger.

HCG Diet

LA Times reporter Elena Conis forteller at interessen for HCG kosthold er basert på en diskreditert kosthold fra 1930-tallet. Dr. ATW Simeons behandlet barn med en medfødt sykdom som kalles Fröhlich syndrom med HCG. Barn med Fröhlich har treg reproduktive organ vekst og tendens til å være overvektige. Simeons fant at HCG injeksjoner hjulpet disse barna til å gå ned i vekt.

Legen samlet en svært lav-kalori diett sammen med HCG injeksjoner for folk uten Fröhlich og hevdet at HCG gjort fett mer tilgjengelig for brenning og hindret svimmelhet, overdreven sult og svakhet i hans klienter. HCG diett har folk begrense sitt kaloriinntak til 500 kalorier om dagen.

Fra 1959 til 1995, studier av HCG diett av israelske forskere, University of California forskere, Fort Carson Army Hospital og nederlandske forskere har alle funnet at HCG injeksjoner ikke var relatert til vekttap og HCG ikke undertrykke sult eller lindre svakhet .

Dr. Michael Snyder på HCG Diet

Vekttap kirurg Dr. Michael Snyder sier at ingen bevis finnes for at inntak av HCG øker nivået av hormonet blod eller at HCG øker metabolismen. Han sier at hvis HCG gjorde øke metabolismen, ville vi se anorektisk gravide kvinner. Det er alvorlig kalori-reduksjon som er årsaken til vekttap på HCG kosthold, sier Snyder, og i motsetning til skjoldbrusk erstatning terapi, er HCG feedback loops ikke nøye overvåket. HCG nivåer er assosiert med problemer av skjoldbruskkjertelen og supplere HCG har ikke vist seg å være en trygg behandling. HCG nivåer bare har en svak effekt på skjoldbruskkjertelen og hypotyreose og HCG nivåer ikke har en sterk tilknytning i form av vekttap.

Hva gjør hCG resultatene betyr for graviditet?

Hva gjør hCG resultatene betyr for graviditet?


Nivået av hCG, graviditetshormonet, er vanligvis det første en gravid kvinne hører fra hennes lege. Å vite hva disse resultatene betyr kan hjelpe deg å forstå potensialet i svangerskapet.

Konkluder hCG Levels

Den amerikanske Graviditet Association sier at en blod hCG nivå lavere enn 5 mIU ikke er gravid, mens et nivå på 25 mIU eller høyere er gravid. Med resultater mellom 5 mIU og 25 mIU, er en kvinne mest sannsynlig gravid, men kan trenge en ny test noen dager senere for å se om hCG nivået har steget, et sikkert tegn på graviditet.

Høy HCG nivåer

Høye hCG-nivåer kan bety at du er bare på den høye enden av normalområdet eller at svangerskapet er lenger sammen enn du trodde. Høye hCG nivåene er også noen ganger en indikator på en multippel graviditet eller, mer seriøst, en blæremola.

Lave hCG Levels

En lav hCG resultatet betyr vanligvis en svært tidlig stadium i svangerskapet, men det kan også indikere en ektopisk (tubal) svangerskap, en forestående abort eller et embryo som ikke klarte å implantere riktig (også kjent som en blighted ovum).

Rising hCG Levels

HCG nivåer bør doble seg hver to til tre dager. Hvis resultatene av to påfølgende tester viser økende nivåer, er dette et godt tegn.

Slippe hCG Levels

I første trimester, slippe hCG nivåene vanligvis bety en graviditet ikke er levedyktig. Etter første trimester, er nivåene forventes å platå, og deretter slippe.

Hva er HCG hormon?

Hva er HCG hormon?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er et hormon som produseres i løpet av svangerskapet. Det er opprettet fra de samme cellene som gjør morkaken, som gir næring til det befruktede egget etter det festes til livmorveggen. Nivåer blir detektert i løpet av 12 til 14 dager etter befruktning ved anvendelse av en urinprøve. Fra denne dagen, vil hCG nivåene doble hver tredje dag, inntil nivåer topp på rundt 14 uker, etter hvilke nivåer begynner å avta.

HCG Levels i svangerskapet

HCG nivåene er målt i milliliter (ml), og milli-internasjonale enheter (MIE), vist som mIU / ml. De grunnleggende retningslinje nivåer for hCG i Singleton svangerskap er som følger: tre uker: fem til 50 mIU / ml, fire uker: fem til 426 mIU / ml, fem uker: 18 til 7340 mIU / ml, seks uker: 1080 til 56 500 mIU / ml, syv til åtte uker: 7650 til 229 000 mIU / ml, og ni til 12 uker: 25 700 til 288 000 mIU / ml. Disse nivåene vil være høyere hos kvinner som kan være bærer en multippel graviditet. Nivåene varierer også hos kvinner som bærer sunne Singleton svangerskap.

HCG Interference

En ting som kan forstyrre hCG nivåene er en spontanabort, noe som vil føre til at nivåene for å slippe tilbake til pre-graviditet scenen. Bruk av fruktbarhet narkotika som inneholder hCG kan forstyrre hCG nivå også. Disse stoffene er spesielt brukt i fruktbarhet behandlinger som, invitro befruktning, og intrauterin inseminasjon for å stimulere eggstokkene for å produsere follikler og å modne dem.

Høy HCG

Som svangerskapet utvikler seg, hCG nivåene øker til 14. uke nedgang. Hvis hCG nivåene er for høye, vil tester bli gjennomført innen 48 til 72 timer for å finne ut hvorfor nivåene har endret seg. Høye hCG-nivåer kan indikere en feilberegning i svangerskapet dato; blæremola, som er der det er hCG og til tider en gestational sac uten foster inni; Down syndrom; eller en multippel graviditet. Hvis legen mistenker noen av disse tilfellene, vil han kjøre flere tester.

Lav HCG

I begynnelsen av svangerskapet, vil hCG starte lavt, og gradvis stige til rundt 14. uke. Hvis dine hCG nivået begynner å synke i stedet for økning i de første ukene kan dette indikere et problem. Vanligste årsakene til en nedgang i hCG er graviditet dato feilberegning, mulig spontanabort eller graviditet utenfor livmoren, som er når fosteret vokser utenfor livmoren, som oftest i en egglederen.

Betraktninger

HCG nivåene er ikke sjekket rutinemessig, med mindre det er grunn til å tro at det er et problem med svangerskapet. Nivåene kan kontrolleres på nytt hvis det er tegn til blødning, eller klager som uutholdelig kramper, eller en tidligere historie med spontanabort. Hvis en abort skjer, vil nivåene vanligvis gå tilbake til normal om fire til seks uker etter tapet. Dette avhenger av om spontanabort er fullført, enten det ble indusert gjennom abort eller fjernet kirurgisk. Pre-graviditet HCG nivåer bør være mindre enn 5,0 mIE / ml.

Hvordan HCG Levels Rise?

HCG

Human chorionic gonadtropin, ofte referert til som HCG er et hormon som produseres som varsler kroppen at unnfangelsen av en graviditet har oppstått. HCG er laget av celler som danner morkaken. Morkaken vil gi næring til det befruktede egget etter at det fester seg til livmorveggen.

Økende nivåer av HCG

Ifølge American Graviditet Association, kan HCG nivåer bli oppdaget via en blodprøve ca 11 dager etter unnfangelsen. HCG-testing av blod er referert til som kvantitativt. Denne testingen vil gi den faktiske blodet konsentrasjonen av HCG. HCG nivåer kan påvises i urin ca 12-14 dager fra tidspunktet for unnfangelsen.

Når HCG testes i urin, kalles det kvalitativt og urin testen gir bare et positivt eller negativt resultat av HCG være tilstede. HCG nivåer bør dobles hver 48. time. HCG nivåer vil nå sitt høyeste nivå i de første 8 til 11 uker av svangerskapet. HCG nivåer begynner å flate ut, og vil ikke lenger holde klatre i samme takt resten av svangerskapet.

Betraktninger

HCG verdier er nyttig å indikere om en graviditet har kommet nok til å være synlig ved ultralyd i livmoren. En transvaginal ultralyd kan oppdage og vise en graviditet når HCG nivåene når 2000. Hvis HCG nivåer er over 2000 og ingen fosteret er synlig, er det en indikasjon på at svangerskapet er plassert utenfor livmoren og vil ikke være levedyktig.

Progresjon av HCG nivåer stige hver 48. time. Hastigheten bør dobles. Den nedre grense for økning er på 66 prosent i løpet av to dager. Hvis HCG nivåer ikke har steget med 66 prosent økning i to dager av svangerskapet ikke har gode utsikter. Hvis HCG nivåer faller, alltid er dette en indikasjon på et ikke-levedyktig svangerskap.

Et høyere nivå enn normalt av HCG kan tyde på at det var en feilberegning av datoen for unnfangelsen, en blæremola eller en multippel graviditet. HCG som oppdages på et høyere enn normalt nivå hos kvinner som ikke er gravid kan være en indikasjon på en choriocarcinoma av livmor eller eggstokkreft. HCG som oppdages på et høyere enn normalt nivå hos menn kan være en indikasjon på testikkelkreft.

Visse medisiner kan redusere HCG nivåer som vanndrivende og promethazine. Medisiner som kan øke HCG nivåene er prometazin, fenotiazin, legemidler mot Parkinsons sykdom, og anti-convulsants.

Hvordan du skal tolke HCG Levels

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon kroppen produserer under svangerskapet. Faktisk er deteksjon av signifikante nivåer av HCG i urinen eller i blodet ansett som en pålitelig indikasjon på graviditet. Leger kan også tolke HCG nivåer når man skal vurdere helsen til en graviditet og bestemme hvor lenge en kvinne har vært gravid.

Bruksanvisning

•  Ha en kvalitativ HCG test hvis du ønsker å vite om HCG er til stede i blodet ditt. Hvis du ønsker å vite hvor mye som er til stede, trenger du en kvantitativ blodprøve.

Vurder en HCG-nivå som er mindre enn 5 mIU / ml en indikasjon på at du ikke er gravid. Men det er mulig at du er gravid og kroppen din bare ikke har produsert nok HCG til å gjøre en graviditetstest positiv enda.

tolker du en HCG-nivå på 25 mIU / ml eller mer som en positiv graviditetstest. Hvis nivået er over 5 mIU / ml, men lavere enn 25 mIU / ml, har dine nivåer testet igjen om noen dager. Du kan være i en svært tidlig fase av svangerskapet.

Forvent å se synlige tegn på graviditet på en ultralyd hvis HCG nivåer har nådd 2000 mIU / ml eller mer.

Se etter en jevn progresjon av HCG nivåer i et sunt svangerskap. Ifølge DrSpock.com, bør HCG nivåer doble, eller komme nær å gjøre det, hver 48. time.

Tips og advarsler

  • Spør legen din sjekker svært lave nivåer av HCG etter to til tre dager er gått. Noen ganger lave HCG nivåer kan indikere feilberegning av unnfangelsen dato, abort eller et svangerskap som utvikler utenfor livmoren.
  • Request gjentatt testing - etter to til tre dager - hvis HCG nivåer er mye høyere enn normalt. Dette kan bety at du eller legen din har feil oppfatning dagen, er du gravid med mer enn ett barn, eller du opplever en blæremola - en graviditet hvor unormal vev utvikler i stedet for en baby.
  • Hvis du har hatt en graviditet tap, kan det ta opp til seks uker for HCG nivåer for å gå tilbake til det normale. Ifølge American Graviditet Organization, kan legene teste nivåer før de faller under 5 mIU / ml for å sikre at hormonnivået er tilbake til sin prepregnancy tilstand.
  • Ikke få panikk hvis HCG nivåer slipp. Selv slippe nivåer kan være et tegn på et problem med en graviditet, kan normale nivåer forskjellig fra kvinne til kvinne. Som sådan, leger vanligvis evaluere resultatet av andre tester, for eksempel ultralyder, i å bestemme hvorvidt en graviditet tap er sannsynlig å skje.

Hva gjør en High Raise av HCG mener?

Hva gjør en High Raise av HCG mener?


Humant choriongonadotropin, også kjent som hCG, er et hormon som produseres av den kvinnelige kroppen under svangerskapet. Når en kvinne tar en graviditetstest hjemme eller en blodprøve på legekontoret, de måler hCG nivåene. Det er flere grunner til en høy hCG eller høyhus rate.

Gjennomsnittlig pris

I løpet av de første 15 ukene av en gjennomsnittlig svangerskapet, vil hCG dobles hver to eller tre dager, ifølge AdvancedFertility.com.

Årsaker

Noen kvinner har svært høye nivåer eller har raskt stigende hCG-nivåer, som kan være på grunn av flere embryoer eller en blæremola.

Feilberegnet forfallsdato

En annen årsak til høye hCG-nivåer er hvis forfall er helt feil. Dette skjer når eggløsningen skjedde på en odde tid under kvinnens syklus, eller om hun har glemt datoen for hennes siste periode.

Betraktninger

Noen kvinner får hCG for fertilitetsbehandling. Dette kan føre til unormalt høye nivåer når testene blir utført mindre enn 14 dager etter injeksjonen.

Advarsel

HCG nivåer bør tas med en klype salt. Rise prisene varierer så mye; en mer nøyaktig måte å se etter en levedyktig graviditet er en ultralyd ved seks uker.

Hva Produserer HCG i en gravid kvinne?

Progesteron under svangerskapet

Betydningen av progesteron til svangerskapet bidrar til å forklare behovet for hCG produksjon. I løpet av andre halvdel av menstruasjonssyklusen, høye nivåer av progesteron holde deg fra å ha en menstruasjon og hjelpe forberede livmorslimhinnen for vellykket implantasjon av det befruktede egget. Når du blir gravid, hjelper progesteron forberede brystene til å produsere melk til barnet etter fødselen. Progesteron oppfyller andre viktige oppgaver under svangerskapet, inkludert senke nivåene av prostaglandiner i kroppen og hemme livmor sammentrekninger. Ifølge Robert Creasy, MD, professor emeritus ved Institutt for obstetrikk, gynekologi og reproduktive Sciences ved University of Texas Medical School i Houston, utilstrekkelig nivå av progesteron under tidlig svangerskap vil resultere i tap av svangerskapet.

Corpus Luteum og hormoner

Under eggløsningen, en hårsekken i en av eggstokkene utgivelser et modent egg som reiser ned egglederen til å bli befruktet. Dette hårsekken utvikler seg til corpus luteum, som produserer høye nivåer av østrogen og progesteron, to hormoner som er avgjørende for å opprettholde svangerskapet. Hvis sperm ikke befrukte egget, så kroppen har ikke behov for den høye nivåer av østrogen og progesteron; corpus luteum stopper produksjonen av disse to hormoner og utarter, forårsaker kroppen til å gå gjennom en menstruasjon.

HCG Produksjon

Hvis sperm befrukter egget, reiser egget inn i livmoren (feste til livmorslimhinnen), og cellene rundt det (som til slutt danner morkaken) begynner å produsere hCG. Embryoet produksjon av hCG sender et signal til corpus luteum å fortsette produksjon av progesteron for å opprettholde svangerskapet. Creasy sier at hCG forlenger levetiden på corpus luteum til morkaken har utviklet til det punktet at den kan produsere progesteron selv. Vanligvis tar dette skiftet av progesteron produksjon fra corpus luteum til morkaken sted rundt 10 uker av svangerskapet, så hCG spiller en avgjørende rolle i denne tidsperioden i tråd ufødte barnet i live.

HCG Levels

Når fosteret begynner å produsere hCG, nivåene av dette hormonet i kroppen din stiger regelmessig. Den amerikanske Graviditet Association sier at en blodprøve kan først påvise nivåer av hCG ca 11 dager etter befruktning; en urin test kan påvise hCG ca 12 til 14 dager etter befruktning. I de fleste svangerskap, hCG nivåene doble omtrent hver to til tre dager, med en topp en gang mellom den åttende og 11. uke av svangerskapet. Dine hCG nivåene vil da lavere og flate ut for resten av svangerskapet.

Problemer med hCG Produksjon

HCG nivåer vanligvis stige på visse priser under tidlig graviditet. Hvis din fødselslege eller jordmor bemerker at hCG nivåene er unormale, vil hun vanligvis sjekke dine nivåer flere ganger for å bestemme helsen til svangerskapet. Ifølge American Graviditet Association, kan høye nivåer av hCG i blodet indikerer en blæremola (unormal vekst av vev i livmoren) eller en multippel graviditet. Lave nivåer av hCG i blodet kan indikere en abort (spontan tap av svangerskapet) eller svangerskap utenfor livmoren (implantasjon av egget på et sted utenfor livmoren).

Hvordan Les graviditetshormonet Nivåer av 190 mIU / mlGraviditet er en spennende tid, men det kan også være skummelt. Gjennom hele svangerskapet, vil legene kjøre mange tester for å sikre at alt går bra med deg og babyen din. Graviditetshormonet er humant choriongonadotropin (hCG). Ifølge American Pregnancy, er hCG laget av celler som danner morkaken. En blodprøve kan først oppdage hCG nivåer rundt 11 dager etter unnfangelsen. En urinprøve kan påvise hCG nivåene rundt 12 til 14 dager etter befruktning.

Bruksanvisning

•  Bestem forfallsdato for barnet ditt. Enten hCG nivåer anses normalt er basert på forfallsdato.

Avgjør om din hCG nivået er normalt, høyt eller lavt. Når hCG nivåene er mellom 5 og 426 mIU / ml dette vanligvis betyr at du er fem uker gravid. Derfor, et hCG nivå på 190 mIU / ml indikerer at du er omtrent fem uker gravid.

Kontroller din hCG nivå innen seks dager for å se hvordan nivåendringer. Vanligvis hCG nivåene doble hver 72 timer, og hCG toppene i de første 8 til 11 uker av svangerskapet. HCG nivåene deretter avta og flate ut.

Se legen din for videre testing. Legen din vil trolig gjennomføre en ultralyd. Hvis hCG nivået er 190 mIU / ml og du er mer enn fem uker gravid, kan du ha feilberegnet forfallsdato. Det kan også indikere en spontanabort, blighted ovum eller enda en graviditet utenfor livmoren. Hvis du har en 190 mIU / ml hCG-nivå og du er mindre enn fem uker gravid, kan du ha en blæremola eller kanskje vente flere babyer.

Hva er de to formene for HCG?

Når en kvinne blir gravid, produserer kroppen hennes hormoner laget av celler som danner morkaken, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Det er to typer av disse hormoner: humant korionisk gonadotropin og hyperglykosylerte humant choriongonadotropin.

HCG

HCG er produsert tidlig i svangerskapet, og hjelper eggstokkene til å fortsette produksjonen av progesteron, et hormon som opprettlivmorslimhinnen og stopper menstruasjon. I løpet av første trimester av svangerskapet, hCG nivåene øker raskt. De fleste hjem graviditetstester kan påvise hormonet innen 11 dager etter befruktning, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

hCG-H

HCG-H, en variant av hCG også laget av morkaken, produseres bare umiddelbart etter befruktning og i de to ukene som følger. Ikke alle hjemme testene er nøyaktige i å oppdage hCG-H fordi det er produsert så tidlig i en graviditet.

Fordeler

HCG brukes i medisiner foreskrevet for kvinner for behandling av infertilitet. Hormonet bidrar til å utløse eggløsning. Det er også gitt til menn for å øke sperm produksjon og til gutter som testiklene ikke har falt ned i deres pungen.

Teorier / Spekulasjoner

I november 2009, Kosten var å ta hCG som en måte å miste vekt. HCG sies å brenne fett hvis tatt mens ikke gravid. Dette vekttap plan, kalt hCG diett eller graviditet diett, er kontroversielt fordi det krever dieters å spise bare 500 kalorier om dagen.

Expert Insight

Nivåene av hCG og hCG-H i en gravid kvinnes blod eller urin kan indikere ulike diagnose, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Et høyt nivå av hCG kan bety en feilberegnet unnfangelse dato, en blæremola eller flere svangerskap, sier foreningen.

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er en av de hormoner som er nødvendige for å opprettholde svangerskapet. Den er produsert av cellene i corpus luteum; Disse celler danner grunnlag av placenta.

Misforståelse

Mange mennesker kan tro at en kvinne må ha et høyt hCG nivå for å bli gravid. I sannhet, en kvinnes hCG nivåene er ubetydelig før hun blir gravid. Graviditet er årsaken til økningen i hCG-nivåer.

Fertilitetsbehandling

Par som sliter med infertilitet kan omfatte hCG injeksjoner som en del av deres fruktbarhet behandlinger. På grunn av hormonmangler, kan noen kvinner ha nytte av syntetisk hCG for å hjelpe stabilisere og opprettholde en tidlig graviditet.

Viktigheten av Endre

Mer viktig enn mengden av hCG er økningen i nivået av hormon. Det er avgjørende for nivået av hCG å stige konsekvent gjennom tidlig i svangerskapet - dette indikerer cellene ansvarlig for å lage morkaken er å multiplisere og støtte fosteret.

Andre hensyn

Noen svulster skiller ut hCG. Ifølge American Cancer Society, er hCG en markør for "svangerskaps trofoblastiske svulster og noen bakterie celle kreft." Derfor kan en økning i hCG uten tegn på graviditet indikere tilstedeværelse av en svulst.

Bli gravid

Flertallet av kvinner vil ikke trenger supplerende hCG for å opprettholde en graviditet. Under normale forhold, et komplekst sett av triggere og balanserer tillate kvinnelige reproduktive system for å regulere seg selv og opprettholde en graviditet uten ekstra hormoner.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett


HCG Rapid testkassett er en type graviditetstest som krever plassere urin i en testing også. Graviditetstester er tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, stiler og emballasje. Mange tester er solgt i pakker på to eller flere i påvente av ønsket om å bekrefte resultater gjennom gjentatt testing. Alt over disk graviditetstester søke å bekrefte tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (HCG), en graviditetshormonet som kan oppdages dager etter befruktning skjer. De fleste over disk HCG tester hevder å nøyaktig forutsi graviditet etter den første dagen av en savnet menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

•  Kjøp din HCG kassett test i butikken eller på nettet. Dette kan gjøres gjennom en online medisinsk forhandler eller gjennom din lokale pharamacy. HCG kassett tester er de som ikke har en absorberende spiss for urinsamling, men heller en samling godt. Dette er også den type HCG test oftest brukt av medisinske klinikker.

Samle urinen i en liten beholder. Urin samles tidlig på morgenen inneholder de høyeste nivåene av HCG og er den foretrukne testing tid.

Plasser urin i leseruten bruke dropper. De fleste pakkene inkluderer dropper og vil angi riktig antall dråper, vanligvis en til to.

Still timeren din til tiden skissert i pakken instruksjonene. Dette er vanligvis 3 minutter. Lese resultatene for tidlig kan føre til en falsk lesing. Ifølge womenshealth.gov har forskning antydet at ha ventet 10 minutter før avlesning av resultatet som er mest effektiv i å få en nøyaktig avlesning.

Les resultatene. En styreledning skal vises kort tid etter tilsetningen av urin. Dette bekrefter at en passende volum ble tilsatt og at testen fungerer. Dette er ikke en indikasjon på graviditet. En ny linje vises hvis HCG nivåer kan påvises. Selv om linjen er veldig lett dette er en indikasjon på graviditet.

Hint

  • Brukerfeil kan føre til unøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme og bekreftelse fra helsepersonell er viktig. Forekomsten av falske negativer er mye høyere enn falske positiver i hjemmet HCG testing.

Hvordan å teste ut en HCG Trigger Shot

Hvordan å teste ut en HCG Trigger Shot


HCG er hormonet som produseres i løpet av svangerskapet. HCG også bidrar i utgivelsen av egg fra follikler på eggstokkene. En HCG skudd kan bli tilbudt kvinner som har problemer med eggløsning og bli gravid; de kan også bli tilbudt eggløsning fremkallende medisiner som Clomid å indusere utvikling av follikler. For ca to uker etter skuddet, vil en graviditetstest vise så positiv, fordi det vil teste for HCG hormon. Noen kvinner liker å teste ut skudd, for å se testene får lettere, så negativ; eller for å se det bli mørkere hvis gravid.

Hvordan å teste ut en HCG Trigger Shot

kjøpe nok hjem graviditetstester for å teste ut hele trigger skutt; du trenger minst 14. Disse kan kjøpes på apotek eller på nettet. Ulike merker har varierende grad av følsomhet for HCG hormon.

Test med en graviditetstest hjemme om morgenen etter at avtrekkeren skutt. Les bruksanvisningen før bruk og vente den nødvendige tid for linjene for å utvikle. Dette kan ta opp til 10 minutter.

Ta et bilde av din test, slik at du kan huske mørket av testlinjen og har noe å sammenligne det til i løpet av de kommende dagene.

Test på nytt neste dag på samme tid som før, for å sikre et nøyaktig resultat. Første morgen urin generelt har de høyeste nivåene av HCG, men alle er forskjellige; noen mennesker kan få bedre resultater i kveld. Fotografere testen.

Test daglig. HCG kan forbli i systemet ditt i 14 dager, og testen skal bli lysere til det blir negativ, noe som betyr at HCG har forlatt systemet.

Hvis testene ikke viser negativ etter 14 dager, eller begynner å få mørkere i stedet for lettere, kan du være gravid. Sammenligne testresultater i fotografier for å lete etter en økning i mørket.

Hint

  • Bruk samme merke av tester for hele syklusen; forskjellige merker kan ha forskjellig test-linje mørket.
  • Teste ut din utløse skudd kan være unøyaktig; tester kan være mørkere hvis det er mer fargestoff i en test, eller urinen er mer konsentrert.
  • Hvis testene får mørkere, eller ikke får negative, gå til legen din for å få en blodprøve som kan vise din faktiske HCG nivå og forberede svangerskapsomsorgen hvis du er gravid.

HCG diett informasjon

HCG er en type hormon som påvirker måten kroppen regulerer og bruker lagret fett. På grunn av dette, kan den brukes som et supplement for å tillate større vekttap og fettforbrenningen. Flere supplement metoder er tilgjengelige, inkludert muntlige og injeksjon baserte kilder.

Funksjon

The Human choriongonadotropin (HCG) kosthold er en metode for å miste vekt ved hjelp av supplerende hormoner. Den HCG hormon finnes i menneskekroppen, og blir brukt til å regulere overføringen av energi lagret mat.

Bruk

Når den brukes som et supplement, er små mengder av HCG innført i kroppen. Dette utløser en reaksjon som endrer måten kroppens prosesser lagret fett. Mange brukere rapporterer mister mellom ti og femten pounds i den første uken i bruk.

Lav-kalori diett

For best resultat, er HCG brukes i tillegg til en lav-kalori diett. Normalt bremser kroppens stoffskifte ned når kalorier er redusert. HCG hormoner hjelpe kroppen å forbrenne fett på en raskere hastighet.

Sikkerhet

Tilhengere av å bruke HCG for vekttap hevder at tillegget er trygg. HCG nivåer finnes naturlig på høye nivåer hos gravide kvinner med ingen helsemessige effekter. Imidlertid, er effekten av HCG for vektkontroll fortsatt studert.

Legemiddelinteraksjoner

HCG velig har ingen negative interaksjoner med vanlige medisiner. Men fordi det er fortsatt under utredning, en lege bør konsulteres for å se etter mulige problemer interaksjons.