Digidexo.com

drop disease

Drop Foot Disease

Drop Foot Disease


Drop fot-også kalt droppfot-er en tilstand der du ikke kan heve foten ved ankelen, bøy tærne mot kroppen, eller slå foten utover. Dropp-fot ikke er en sykdom, men er et symptom på et annet problem.

Common Cause

Avle foten er ofte forårsaket av skade eller kompresjon av peroneale nerve, som er en gren av isjiasnerven og løper på utsiden av det nedre ben i ankelen, fot, og de første to tær. Oftest oppstår problemet der peroneal nerve går av lederen for tibia-en leggen bein. Andre muligheter er isjiasnerven skade i korsryggen, nerverot traumer forårsaket av sacroiliac felles forskyvninger og sprekker, eller en herniated plate komprimere nerve rot på den femte lumbale ryggvirvlene i korsryggen.

Andre årsaker

Muskel eller nerve lidelser kan også føre slippe fots, inkludert muskeldystrofi, amyotrofisk lateral sklerose (ALS), multippel sklerose, hjerneslag, eller kompartmentsyndrom, som er kompresjon av nerver og blodårer i et lukket rom.

Diagnose

En lege diagnostiserer vanligvis droppfot med en fysisk eksamen. Noen ganger kan legen bestille magnetic resonance imaging (MRI) for å se et tverrsnittsbilde av området. Han kan også vurdere å elektromyografi (EMG) samt nerveledningsstudier for å måle elektrisk aktivitet i muskler og nerver.

Behandling

Behandling for droppfot avhenger av den underliggende årsaken, så avgjøre denne saken vil være legens første prioritet. Mulige behandlinger inkluderer bukseseler eller splinter på ankelen og foten, fysioterapi for å styrke leggmuskulaturen og hjelpe deg å opprettholde omfanget av bevegelse, nervestimulering, eller kirurgi. (Referanse 2)

Forbereder å se legen

Før du ser legen, bør folk med dropp-fot samle informasjon som vil hjelpe i diagnosen. Dette inkluderer en liste over alle medisiner som blir tatt, personlig informasjon, inkludert nylige forandringer i livet eller stress, og alle symptomene blir opplevd, enten de synes relatert til drop fot eller ikke.

Hvordan løse Drop Foot

Hvordan løse Drop Foot


Drop fot er en tilstand som fører til en person til å være ute av stand til å løfte foten og tærne opp fra gulvet. Det er oftest forårsaket av langvarig press på en spinal nerve i tømmer ryggraden --- lav tilbake --- og kan reverseres hvis behandles tidlig nok. Slippe foten kan også være forårsaket av nevrologiske tilstander som hjerneslag, Parkinsons sykdom, diabetes eller traume til peroneal nerve. I disse tilfellene, er skaden ofte permanent. Flere øvelser vil styrke dorsiflexors --- muskler som løfter foten fra gulvet --- mens du gjenoppretter fra dråpe fots.

Hvordan løse Drop Foot

•  Bruk en ankel-fot ortose (AFO) til enhver tid når han går. Denne seler er laget av firmaet plast og dekker bunnen av foten og kommer opp langs leggen. Det vil holde ankelen i en nøytral posisjon og hindre deg fra tripping og fanger tærne når du går fremover. En AFO er foreskrevet av en lege og monteres av en kvalifisert helsepersonell.

Legg deg ned på ryggen. Loop arket rundt foten og hold hver ende i hver hånd. Trekk foten opp mot hodet og hold i 10 sekunder. Gjenta 10 ganger og jobbe opp til tre sett. Dette vil strekke ankelleddet og sener som må være fleksible for å tillate musklene å bevege ankelen aktivt.

Legg ned og holde arket rundt foten. Bruk musklene dine og hjelpe til med arket til å trekke tærne og foten å bøye ankelen mot hodet. Hold denne posisjonen i 5 seconds.Repeat 10 ganger og jobbe opp til tre sett. Når dette blir lett, utføre den samme øvelsen uten hjelp av arket.

Sitt i en stol med føttene flatt på gulvet. Løft tærne og foten mot taket mens du holder hælen på gulvet. Hold i 5 sekunder og gjenta 10 ganger. Jobbe opp til tre sett.

Brett øvelse bandet i to og knyt en knute i enden av den. Åpne en dør og plassere den forknytte enden gjennom dørhengsel nær bunnen; Så lukker døren. Sitt på gulvet og loop bandet over toppen av foten. Trekk mot hodet til du kjenner motstand, og hold i 5 sekunder. Gjenta 10 ganger. Uansett kan full tre sett i en rad, bevege seg opp til en høyere motstandsbånd eller forkorte lengden av strømbånd for å øke vanskeligheten.

Øvelser for livmorhals Degenerative Disk Disease

Øvelser for livmorhals Degenerative Disk Disease


Cervikal degenerativ sykdom disk (DDD) er en tilstand i hvilken en eller flere av de plater som er plassert i halsen begynner å bryte ned. Dette kan legge press på nerver og disker og forårsake smerter og betennelser. Legen din kan bestille en MR eller røntgen for å diagnostisere denne tilstanden. Behandlingsplanen vil være tverrfaglig og vil omfatte skånsom trening. Sjekk med legen din før du begynner på et nytt treningsprogram for å sikre øvelsene som er aktuelle for din situasjon.

Generelle retningslinjer

Når du trener med cervical DDD, lytt til kroppen din. Stopp noen øvelse som forårsaker skarp smerte eller gjør symptomene verre. Hvert tilfelle av livmorhals DDD er forskjellig, så mens én trening kan hjelpe enkelte pasienter kan den samme øvelsen være kontraindisert hos en annen pasient.

Neck Stretch

Sitte rett opp og slippe høyre øre til høyre skulder. Ikke vri hodet, ser rett frem. Hold i 5 til 10 dype åndedrag og fokus på å slippe skuldrene. Gjenta andre siden.

Neck Rotasjon

Sitte rett opp og snu hodet for å se over høyre skulder. Trykk på venstre skulder tilbake. Hold i 5 til 10 dype åndedrag og fokus på å slippe skuldrene. Gjenta på venstre side.

Chin Drop

Sitte rett opp og trykker på haken ned mot brystet, deretter komme tilbake rett opp. Det anbefales ikke å slippe hodet bakover fordi dette kan komprimere diskene enda mer, som du ikke ønsker å gjøre hvis du har livmorhals DDD. Må 8 til 12 ganger, så hold haken ned i 5 til 10 dype åndedrag og fokus på å slippe skuldrene.

Skulder Rolls

Hvis du har kroniske nakkesmerter på grunn av livmorhals DDD, kan du være bærer overflødig spenning i skuldrene. Denne øvelsen skal hjelpe. Sitte rett opp og skuldertrekning skuldrene opp til ørene. Deretter rulle skuldrene ned og tilbake. Gjør 8 til 12 repetisjoner.

Sigarettrøyking og Cervical Disc Disease

Sigarettrøyking og Cervical Disc Disease


Hvis du opplever smerter i nakke og arm, eller kribler som nakke og arm er å sovne, kan du ha cervical plate sykdom. Sigarettrøyking kan bidra til det og komplisere utvinning.

Livmorhals Disc Disease

Cervical plate sykdom oppstår når du opplever skader på plater som pute Cervical ryggvirvler. Platene kan sprekke eller bule og de fordrevne delen av platen kan legge press på ryggmargen og andre nerver.

Årsaker

Cervical plate sykdom er forårsaket når mellomvirvelskiver utarte. Skivene blir mindre og mindre fleksibel, noe som gjør dem mer utsatt for å briste.

Risikofaktorer

Sigarettrøyking er en risikofaktor for livmorhals plate sykdom, sammen med aldring og repeterende bevegelser.

Behandling

Behandling for cervical plate sykdom inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, og operasjonen for å fjerne enten en del av eller hele den skadede plate.

Betraktninger

Sigarettrøyking kan også komplisere utvinning fra kirurgi for å behandle cervical plate sykdom. Det kan føre til fremgangen din blir tregere eller din helbredelse til å være mindre fullstendig.

Øvelser for MS-Related Foot Drop

Multippel sklerose er en autoimmun sykdom som påvirker sentralnervesystemet. MS rammer om lag 2,5 millioner mennesker verden over. MS primært påvirker kroppens balanse og koordinasjon. Det oppstår når myelin hylser som omslutter og beskytter nerveceller i hjernen og ryggmargen, er angrepet av kroppens eget immunforsvar. Denne forekomsten resultater på områder som er skadet og er da ute av stand til å overføre nerveimpulser. Som et resultat av visse meldinger sendt av hjernen, liker å løfte foten, ikke får mottatt og foten løfter ikke, dette er kjent som "droppfot".

Foot Drop

Den manglende evne til å løfte den fremre av foten er kjent som foten dråpe. Droppfot resulterer i en person å dra sine tær over bakken mens de går, noe som kan føre dem til å snuble eller falle. Droppfot kan påvirke bare en fot eller kanskje begge føttene. Droppfot blir mer merkbart når en person er varmt og trøtt fordi det krever mye energi å svinge foten. Det er øvelser som kan gjøres for foten å bidra til å bygge opp muskler og også holde leddene fleksible og hvis det gjøres regelmessig har det vist seg effektive i å hjelpe droppfot symptomer. Andre alternativer for droppfot er kirurgi, og orthotics som skoen setter inn eller lav vekt ankel og fot bukseseler.

Øvelser

Fysioterapi kan være enormt gunstig og nyttig i å overvinne droppfot. En fysioterapi øvelse som kan gjøres av folk MS hjemme er å stå opp skulderbredde fra hverandre og ta tak i en baksiden av en stol. Deretter løfter opp på tærne og hold i 10 sekunder, slappe av tærne ned igjen til vanlig stående stilling. Etter at du vil løfte tærne opp igjen slik at du nå balanserer på ballene dine hæler, og hold i ti sekunder. Gjør ti repetisjoner av denne øvelsen. En annen øvelse er å gå 20 skritt på tærne du kan stole på møbler for å bidra til å balansere deg. Deretter gå 20 skritt på hælene. En ekstra øvelsen innebærer holder stol og deretter svaier bakover og fremover fra hæl til tå; gjøre dette minst 20 ganger. Hvis du vil se merkbar forbedring for droppfot symptomer, bør disse øvelsene gjøres hver dag ti ganger om dagen.

Amøbedysenteri Disease

Amøbedysenteri sykdommen er forårsaket av Entamoeba histolytica, en type parasitt. The National Institutes of Health sier at denne parasitten er i stand til å leve i tykktarmen uten å forårsake symptomer, men kan noen ganger invadere tarmveggen og forårsake kolitt, kronisk diaré, eller akutt dysenteri. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, de fleste tilfeller av amøbedysenteri er milde, og symptomene vanligvis utvikler i løpet av to til fire uker på infeksjon.

Geografi

Amøbedysenteri er uvanlig i utviklede land, selv om det er sett over hele verden. Sykdommen er mest vanlig i tropiske og subtropiske klima, spesielt i land med dårlige sanitærforhold og overbefolket levekår. I noen områder av verden, for eksempel Mexico, Afrika og deler av Sør-Amerika, er sykdommen vanlig og rammer en betydelig prosent av befolkningen.

Årsaker og risikofaktorer

Ifølge nyu Langone Medical Center, en person kan ta amøbisk dysenteri sykdom ved å svelge mat eller vann som er forurenset med parasitten, eller ved å sette noe inn i munnen, som har hatt direkte kontakt med avføring av en smittet person. Berøring av cyster, eller egg, av E. histolytica på forurensede overflater, og deretter inges dem, også resulterer i infeksjon.
Alle som bor i institusjon, eller som engasjerer seg i analt samleie, eller reiser til et u-land med dårlige sanitærforhold er en økt risiko for å pådra amøbedysenteri sykdom. Alkoholisme, underernæring, graviditet, alderdom, kreft, og et svekket immunforsvar også sette en person med høyere risiko, ifølge National Institutes of Health.

Symptomer

Symptomer på amøbedysenteri er løs avføring, vekttap, magesmerter, kvalme, blodig avføring, feber, trøtthet og mage kramper. I sjeldne tilfeller kan lever abscesser utvikle. En kombinasjon av symptomer, avføringsprøver og blodprøver brukes til å diagnostisere tilstanden. I de fleste tilfeller symptomene forsvinner i omtrent to uker. Hvis venstre ubehandlet, derimot, er tilbakefallsraten høy. The National Institutes of Health sier at sykdommen forårsaker ingen symptomer i så mange som 90% av de berørte.

Behandling og forebygging

Behandlingen består av en full løpet av Antiparasittiske medisiner, for eksempel metronidaloze. Hvis brekning er til stede, er typisk medikamenter administreres intravenøst. For å forhindre infeksjon med E. histolytica, er det viktig å ta forholdsregler når du reiser til utviklingsland. Drikk bare flaske eller kokt vann, unngå å spise friske grønnsaker og frukt, ikke drikke eller spise upasteurisert melk eller meieriprodukter, og holde deg unna matvarer som selges av gateselgere. God hygiene, inkludert hyppig håndvask, er også viktig.

Betraktninger

Uten rask behandling, kan amøbedysenteri sykdom potensielt spres gjennom blodet til leveren, hvor den danner abscesser. I sjeldne tilfeller kan infeksjonen reise til hjernen, lungene eller i andre organer. I noen mennesker, kan bivirkninger fra medisiner som brukes til å behandle E. histolytica være alvorlig. Når det er mulig, er medisiner gitt allikevel å forhindre komplikasjoner fra utviklingsland.

Hva som forårsaker Foot Drop?

Foot Drop

Droppfot (også kalt dråpe fot) er et begrep som brukes for å beskrive manglende evne til å løfte en eller (sjelden) begge føttene på ankelen. Droppfot er ikke en sykdom i seg selv, men et tegn på underliggende nevrologiske, nerve eller muskel dysfunksjon. En person plaget med droppfot kan dra toppen av foten hans som han går, klapse det ned på gulvet eller heve låret uvanlig høy for å løfte foten helt ut av bakken. Avhengig av den underliggende årsaken, kan droppfot være en midlertidig eller permanent tilstand.

Årsak

Det finnes en rekke sykdommer, forstyrrelser og skader som kan resultere i foten dråpe.

En mulig årsak til droppfot er fysisk skade på nerver eller muskler. Den vanligste skade med foten slipp er skade på peroneal nerve, som går fra ryggraden ned til kneet området og leverer tibialis anterior muskelen ansvarlig for løfting av foten. Imidlertid kan fysisk skade på korsryggen, kne eller ben og skade under hofte eller kneprotesekirurgi også forårsake droppfot.

Droppfot kan også være et resultat av muskel eller nerveskader forårsaket av visse sykdommer og lidelser. Diabetisk nevropati (nerveskade), ulike typer muskeldystrofi og kompartmentsyndrom (en tilstand som komprimerer nervene) kan alle resultat i droppfot. Sykdommer i hjernen og ryggmargen som forårsaker muskel forverring eller dysfunksjon som multippel sklerose, amyotrofisk lateral sklerose (Lou Gehrig sykdom), cerebral parese, spinal muskelatrofi eller andre kan også resultere i droppfot.

Droppfot kan også være et resultat av giftstoffer introdusert til kroppen gjennom visse medisiner som de som er forbundet med kjemoterapi og de som brukes til å behandle multippel sklerose.

Behandling

Hvis årsaken til droppfot er sykdom eller lidelse, herding det vil ofte forbedre eller utrydde droppfot. Imidlertid, hvis sykdommen eller forstyrrelsen ikke kan behandles, kan foten dråpe være permanent. Permanent droppfot kan administreres av en spenne eller splint plasseres i skoen for å holde foten på plass og fysioterapi for å bedre gangfunksjon. Og for visse tilfeller, kan plassering av en nerve stimulator på peroneale nerve brukes til å løfte foten under gange.

I tilfelle av fysisk skade, er operasjonen ofte en vellykket behandling. Imidlertid er skade på peroneale nerve fra den øvre del av låret til ryggraden ofte permanent.

Nedsatt & urinleder Disease

Ifølge Centers for Disease Control, er 3,3 millioner voksne i dag lever med en diagnose av nyresykdom, og millioner flere lever med tause og udiagnostiserte nyre og urinleder problemer. Nyre systemet blir ofte tatt for gitt før sykdommen begynner å påvirke de mange livsnødvendige funksjoner den har.

Betydning

Nedsatt eller urinleder sykdommen kan være livstruende. Nyrene filter og fjerne avfall og urenheter fra blodet, bidra til å bygge røde blodceller, balansere elektrolytt og syrenivået i kroppen, og skiller hormoner. Nyrene er mest kjent for å sende avfall (i form av urin) ned gjennom urinlederne til blæren, og deretter ut av kroppen gjennom urinrøret. Ved denne prosessen blir forhindret eller avbrutt avfallsprodukter bygge opp i kroppen, blir røde blodceller oppbrukt, og elektrolytt og hormonnivåer blir ubalansert.

Årsaker

Nyresykdom resultater når nyrene er skadet og kan ikke fungere skikkelig. Den vanligste årsaken er kronisk nyresykdom (CKD), som vanligvis skjer som et resultat av andre medisinsk diagnose som diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk, infeksjon eller urin blokkering. Nyresykdom kan også være arvelig og utvikle basert på genetikk alene. Polycystisk nyresykdom (PKD) er den vanligste genetiske nyresykdom og innebærer cyster som vokser og forårsaker utvidelse og redusert funksjon i nyrene.

Symptomer

De vanligste symptomene på nyre eller urinleder sykdom inkluderer endringer i urinen (frekvens, farge, mengde, vanskelighetsgrad, blod), hevelse på grunn av oppbevaring av væsker, tretthet, kortpustethet, kløe, utslett, metallisk smak i munnen eller "ammoniakk pust, "kvalme og oppkast, svimmelhet, problemer med konsentrasjon, kuldefølelse og ben eller smerter i siden. Ofte etter når symptomene er lagt merke nyrene er allerede alvorlig skadet og i de avanserte stadier av sykdommen.

Diagnose

En nyresvikt diagnose starter med en fysisk undersøkelse, familiehistorie og evaluering av nåværende symptomer etterfulgt ved å måle blodtrykk, kjører blodprøver (bun, kreatinin) for å se etter opphoping av avfallsstoffer i blodet, og en urinanalyse for å måle elektrolytter og for å se etter blod eller protein i urinen (begge ikke normal). Andre tester som kan benyttes for å bekrefte en diagnose er en CT-skanning, abdominal ultralyd og biopsi av nyrevevet.

Behandling

Behandlinger for nyre og urinleder sykdom avhenger av den underliggende årsaken og er rettet mot å forebygge ytterligere forverring og opprettholde det nyrefunksjonen gjenstår. Noen tilfeller kan styres med kosthold endringer, medisiner og regelmessig mosjon for å senke blodtrykket, styrer natrium og protein inntak, og holde blodsukkeret innenfor normale grenser. I tilfelle av alvorlig eller total nyresvikt dialyse (filtrering av blodet via kunstige midler) eller en komplett nyretransplantasjon kan være indisert.

Patofysiologi av Advanced Lung Disease

Ifølge American Lung Association, er lungesykdom ansvarlig for så mange som 1 av hver 6 dødsfall i USA. Den omfatter tilstander som cancer, astma og virusinfeksjoner. I avanserte stadier av lungesykdom, målbare endringer finner sted i en pasients fysiologi. Disse inkluderer (men er ikke begrenset til) metabolsk funksjon, muskelmasse, svakhet, betennelse og hypertensjon.

Metabolisme

Metabolisme refererer til de kjemiske prosesser som skjer i kroppen som fører til endring. Alle disse prosesser krever energi for at endringen skal skje. Noen mennesker bruker mye energi svært raskt og har en høy metabolic rate, mens andre ikke bruker så mye energi og har en lav metabolic rate. I avanserte lungesykdom, har kroppen til å arbeide mye vanskeligere for å få en tilstrekkelig mengde oksygen. Ifølge Dr. Lisa Bellini, forfatter av ernæringsmessig støtte i Advanced Lung Disease, dette resulterer i en økt metabolic rate og ernæringsmessige mangler. Tilstanden er kjent som lungesyndrom cachexia og kan forekomme i alle typer lungesykdom.

Svakhet og tretthet

Når oksygennivået blir for lavt, kan muskler og annet kroppsvev ikke holde tritt med kravene som stilles til dem. Dette er fordi oksygen er nødvendig for å danne adenosin-tri-fosfat (ATP) molekyler som til slutt gjennom en kompleks serie av kjemiske reaksjoner som Krebs syklus, gir energi til cellen vil bruke. Siden lite oksygen betyr lite energi, avanserte lungesykdom pasienter opplever svakhet og tretthet.

Muscle Mass

De med avansert lungesykdom kan finne det vanskelig å få nok mosjon, fordi det blir så vanskelig å få nok oksygen under fysisk aktivitet. Fordi muskler brukes mindre hyppig eller i kortere tidsperioder, de til slutt bli svekket, og reduksjon i størrelse. Dette, når kombinert med økt metabolske behov, kan føre til vekttap.

Betennelse

Mange typer lungesykdom er knyttet til brysthinnebetennelse, eller betennelse i slimhinnen i lungene. Det skjer fordi bakterier, virus eller andre midler som er knyttet til lungesykdom irriterer overflaten av pleura, slimhinnen i lungene. Dette irritasjon resulterer i smerter som blir verre når pasienten hoster. I tillegg til betennelse, enkelte typer av lungesykdom også føre fluidum til å bygge opp i aveoli, som er små luftfylte sekker vev hvor karbondioksid / oksygen veksling finner sted.

Hypertensjon

Ifølge American Heart Association, kan blodtrykket i arteriene som tilfører lungene stige og pasienten kan oppleve sekundær pulmonal hypertensjon. Det er kjent som sekundær pulmonal hypertensjon fordi hypertensjon er resultatet av en annen tilstand (den lungesykdom) i stedet for hjertesykdom. Det er antatt at dette skyldes vaskulære endringer (spesifikt, innsnevring og fortykning) som forekommer i løpet av sykdommen.

Svart Bone Disease

Svart Bone Disease er en sjelden genetisk sykdom, forårsaket av en defekt HGD genet, for der er det ingen kur. Det rammer én av 250.000 til 1 million mennesker (særlig i Slovakia og Den dominikanske republikk) og kan forårsake alvorlige slitasjegikt i de berørte. Opphoping av syre i kroppen skaper svart pigment som festes til brusk rundt leddene, derav navnet "black bein" sykdom.

Definisjon

Det vitenskapelige navnet for Black Bone Disease er "Alkaptonuria," en sjelden tilstand som kan først bli identifisert når en baby urinen blir mørk brun eller svart når de utsettes for oksygen. Sykdommen er også kjent som "AKU", "Alcaptonuria", "homogentisic syre-oksydase-mangel," og "homogentisic acidura."

Symptomer

Foruten den tidligste symptom på mørkere urin, kan de som har Alkaptonuria stille mørke flekker på det hvite i øyet, mørkere hud på øret, og mest alvorlig, leddgikt av ryggraden som kan bli mer alvorlig med tid.

Årsak

En defekt HGD genet (en fra hver av foreldrene) hindrer kroppen fra å bryte ned to aminosyrer: tyrosin og fenylalaninnivåer. Homogentisic Syre akkumuleres i huden og kroppens vev og er eliminert fra kroppen gjennom urinen, som blir svart etter eksponering til luft. Noen av syren forblir i kroppen, kommer inn i blodbanen, og skaper et sort pigment som fester seg til leddbrusk, så vel som for hud og bein.

Komplikasjoner

Syren i brusken forårsaker osteoarthritis i 50 prosent av rammede voksne. Avleiringer av syre på hjerteklaffene kan kreve mitralklaffen erstatning. Nyrestein og koronarsykdom er også mulige komplikasjoner av Black Bone Disease.

Diagnose

Svart Bone Disease kan oppdages gjennom urinanalyse. En positiv test resultater når jernklorid tilsettes urin og blir det svart.

Forskning

Professor Jim Gallagher av Liverpool University, England, fant at den svarte pigment som fester seg til brusk, gjør dette på bare spesifikke punkter på brusk. Når forskere oppdage grunnen til dette er, kan de en dag hindre at pigmentet fra binding i det hele tatt.

Vad är Drop Foot?

Drop fot, även känd som droppfot är ofta som ett neurologiskt handikapp. Medan tillståndet orsakas av neurologiska problem, det är inte en fristående sjukdom utan snarare ett villkor för en annan bakomliggande hälsofråga. Drop Foot kan botas eller minimeras beroende på orsaken och möjliga behandlingar. Genom att känna till symptomen och de befintliga förhållanden kan bidra till att avgöra korrekt identifiering och behandling av sjukdomen.

Identifiering

Termen Drop Foot används för att beskriva svårigheter att lyfta den främre delen av foten. Drop Foot är en neuromuskulär funktionsnedsättning som påverkar din förmåga att höja foten vid ankeln. Ytterligare kännetecken inkluderar inte kunna peka tårna eller flytta foten vid ankeln antingen vänster eller höger. Drop Foot också identifieras genom en överdriven hög steg eller gångart. Dra framsidan av foten kan vara ett annat tecken.

Symptom

Drop Foot orsakas av en underliggande sjukdom och kan vara antingen tillfälligt eller permanent. Vanligtvis orsakas av en nervskada under knäet. Det vanligaste symptomet för droppfot, och ofta det enda symtomet är begränsade förmåga att lyfta den främre delen av foten. Detta gör att foten för att dra eller "slap" marken med varje steg. Höja låren när man går, som om att gå i trappor, är ett annat symptom på Drop fot.

Orsaker

Droppfot orsakas av en svaghet eller paralys av muskler under knät. De specifika muskler inblandade är de som är involverade i att lyfta foten. Allmänna orsaker indelas i tre typer: anatomiska, muskulära och neurologiska. Specifika orsaker kan inkludera skador på muskler eller nerver som styr vrister eller tår; former av muskeldystrofi och kompartmentsyndrom orsakar nervkompression; multipel skleros och andra nervsystemet; stroke; och reaktion på vissa läkemedel som används för kemoterapi eller multipel skleros.

Diagnos

Drop Foot diagnostiseras under fysiska undersökningar. Din läkares diagnos beror på symtomen och historia beskrivs under tentamen. Ofta kan ytterligare tester förpliktas att positivt bestämma tillståndet. Dessa tester kan inkludera MRI för att skapa ett tvärsnitt bild av foten, eller en EMG, som mäter elektrisk aktivitet i musklerna och nerverna.

Behandling

Behandlingar för droppfot är beroende av vad orsaken till tillståndet är. Detta kan vara allt från att bära hängslen eller spjälor för en tidsperiod för att kirurgi. Hängslen bidra till att hålla foten på plats; sjukgymnastik övningar kan också hjälpa till med promenader. Om villkoret är orsakad av nervskada från fysisk skada såsom stroke, kan nervstimulering hjälpa till med användning av en batteridriven elektrisk stimulator. Vissa fall kräver kirurgiskt reparera nervskador. Detta kan innefatta skiv borttagande eller spinal uträtning.

Nematoder Disease

Nematoder sykdommen er mer nøyaktig kjent som parasittiske nematode, eller rundorm, infeksjon. Rundormer er små, virvelløse, markliknende skapninger. Ut av de 15.000 arter av rundorm, et stort antall er parasittiske og kan bruke dyr, planter eller mennesker som sin vert. Hos mennesker, de vanligste typene av kveis inkluderer hookworms, whipworms, pinworms og trikiner ormen. Infeksjon med en hvilken som helst av disse skaper en rekke forskjellige symptomer.

Aspekter

Kveis kan smitte mennesker på to måter: når skitt som inneholder egg eller umoden larver er konsumert ved et uhell, enten fra skitne, uvaskede hender eller tilsølt mat, og gjennom fotsålene når en person går over bakken som inneholder nematoder egg. En gang inne i kroppen, de fleste typer rundormer gjøre veien til tarmen hvor de skal festes til veggene og avløp næringsstoffer bort fra verten. Parasittiske nematoder infeksjoner kan være spesielt farlig for små barn og eldre.

Hookworm Disease

En av de mest vanlige typer av nematode infeksjon, hakeorm sykdom, er forårsaket av de hookworm arter Necator americanus og A. duoenale. Hookworm infeksjon er mer sannsynlig å skje gjennom føttene, med larver fra tidligere defecated hookworm egg inn gjennom nakne såler av en person går i infisert skitt. En gang inne i kroppen, hakeorm gjøre veien til tarmen gjennom lungene og fordøyelseskanalen. Hookworm infeksjon kan forårsake kvalme, magesmerter og anemi.

Whipworm Disease

Whipworm sykdom er forårsaket av Trichuris trichiura nematode og kan forårsake alvorlige fordøyelsessystemet problemer, spesielt hos små barn. Infiserte individer kan lide av alvorlige magesmerter, kraftig nedgang i vekt, blodig diaré og i verste fall, rektal prolaps, der rektal vev blir så svak det glir ned gjennom anus og strekker seg utenfor kroppen.

Pinworm Disease

Pinworm sykdom, også kjent som enterobiasis, er en av de mest vanlige nematode infeksjoner hos barn i USA. Egg av Barnemark --Enterobius vermicularis - kan overleve på rene overflater i boliger så lenge som to uker. De kommer inn i fordøyelsessystemet når en person berører en overflate med Barnemark egg på den, og deretter overfører eggene til munnen. Barnemark sykdommen kan forårsake ingen merkbare symptomer, selv om enkelte individer opplever alvorlig kløe rundt anus eller vagina.

Trikinose

Trikinose er en nematode infeksjon forårsaket av trichinia ormen. Denne ormen vanligvis infiserer svin, og spise kokt svinekjøtt er den vanligste årsaken til sykdommen i USA. Når larvene av trichinia ormen går inn i en menneskelig vert fordøyelsessystem i form av kokt kjøtt, de modnes i tarmen, inn i blodbanen, og til slutt hule i muskelvev. I den innledende fasen av infeksjonen, en person kan oppleve tretthet, magesmerter og diaré. De senere stadier av infeksjonen er preget av muskelsmerter, hevelse i ansiktet, kroppen utslett og høy feber.

Tegn og symptomer på Nash Disease

Tegn og symptomer på Nash Disease


NASH sykdom eller alkoholfri Steatohepatitis er beskrevet av National Digestive Diseases Information Clearing House som en stille sykdom. Uttrykket stille sykdom refererer til noen symptomer som typisk assosieres med NASH sykdom inntil den når et avansert stadium eller utvikler seg til en mer alvorlig tilstand som cirrhose i leveren.

Sykdom

Nettstedet leversykdom rapporterer de få tegn og symptomer på NASH sykdom er lik de som er forbundet med alkoholholdige fatty leversykdom. De to forholdene er så like at leversykdom nettstedet rapporterer en prøve tatt fra leveren må testes for å bestemme seg for en diagnose. NASH sykdom er ikke forårsaket av alkoholforbruk og kan påvirke folk som bruker svært lite eller ingen alkohol. Mennesker berørt av tilstanden ofte føler ingen symptomer i mange år, og ifølge NDDIC, kan det av og til påvirke en persons leveren i flere tiår uten noen ytre tegn på problemer.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic symptomene på NASH Disease er smerter i øvre høyre del av magen. Symptomer på avansert NASH sykdom kan også påvirke en person som lider av tilstanden ved å forårsake ekstrem tretthet og vekttap. The American Liver Foundation rapporterer at en endring kan ofte bli lagt merke til i den mentale helsen til et individ med mental forvirring ofte blir sett på som et symptom på NASH Disease.

Interne Symptomer

Ifølge American Liver Foundation symptomer på NASH sykdom er mer vanlig å finne internt enn sett på som ytre symptomer. Internt leveren blir betent, et symptom som ofte fører til at diagnosen NASH sykdom forveksles med leverskader forårsaket av alkoholmisbruk. En annen intern symptom på NASH Sykdom er oppbygging av fettavleiringer rundt leveren. The American Liver Foundation beskriver oppbygging av små forekomster av fett rundt leveren å være sunn. Imidlertid, dersom nivået av fettavleiringer når over 10 prosent av vekten av leveren og tilstanden fettlever blir diagnostisert.

Progresjon

Ifølge NDDIC tilstanden NASH sykdom kan ofte reversere eller stanse helt uten behandling. NDDIC forklarer NASH sykdom påvirker mellom 2 og 5 prosent av amerikanske borgere til enhver tid. Når NASH sykdommen utvikler seg til sin mest alvorlige fasen skrumplever utvikler. Levercirrhose er beskrevet av NDDIC som arrdannelse av vev i leveren som fører til svikt i leveren til å fungere som den skal. Symptomer på skrumplever inkluderer intestinal blødning, muskelsvinn og leversvikt. Den eneste vellykket behandling for skrumplever er en levertransplantasjon, som er rapportert av NDDIC også å være en behandling vokser i popularitet for NASH Disease.

Ascaris lumbricoides Disease

Ascaris lumbricoides er en type nematode. Nematoder er rundormer som finnes i alle størrelser. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er den største av alle nematoder Ascaris lumbricoides. Ascaris lumbricoides er en parasitt som lever på kroppen din for å leve og formere seg. Mens en mild angrep forårsaket av Ascaris lumbricoides kan være mindre, bli smittet med hundrevis av disse ormene vil føre til alvorlige komplikasjoner.

Infeksjon årsaker

En infeksjon fra Ascaris lumbricoides oppstår når du får i deg mat eller drikke forurenset med avføring som inneholder egg av Ascaris lumbricoides. Barn kan bli infisert med Ascaris lumbricoides egg mens du spiller i skitt som er forurenset. Land som bruker menneskelig avføring som en kilde til gjødsel kan også bidra til forurensning. The Mayo Clinic erkjenner at nesten 25 prosent av folk i verden er smittet med ascariasis, sykdommen som resulterer fra å bli infisert med Ascaris lumbricoides. Når du får i deg Ascaris lumbricoides egg, kan det ta noen dager for eggene å klekke til larver. Larvene vandrer til lungene til å modnes. Denne prosessen kan ta to uker. Larvene deretter gjøre veien inn i tarmen og utvikle seg til voksne der voksne ormer kan leve i to år.

Sykdommer

Å være infisert med Ascaris lumbricoides kan føre til ernæringsmessige problemer, intestinal blokkeringer, perforeringer, og kanal blokkeringer. Å være sterkt infisert kan føre til dårlig opptak av næringsstoffer og mangel på matlyst. Tunge parasittære kan føre til blokkering av rundormer tarmen og kanalene av lever og bukspyttkjertel. Intestinal blokkeringer kan til slutt føre til perforering av tarmveggen og vedlegg. Perforeringer av vedlegget kan resultere i blindtarmbetennelse, mens perforasjon av tarmveggen kan forårsake blødninger.

Eosinofil pneumoni

Når larvene av Ascaris lumbricoides migrere til lungene, kan enkel pulmonal eosinofili utvikle seg fra larve bevegelse i lungene. Enkelt pulmonal eosinofili er en type lungebetennelse. Larvene av Ascaris lumbricoides kan forårsake brystsmerter, hoste, feber, tungpustethet, og kortpustethet. Utvikling av disse organene krever umiddelbar oppmerksomhet fra legen din for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Behandlinger

Hvis du lider av en mild infeksjon fra Ascaris lumbricoides, kan behandlinger være unødvendig. Milde tilfeller vanligvis løse seg selv på grunn av den manglende hann ormer til å pare seg med hunner. Men tunge angrep krever behandling. Anti-parasittiske medisiner er gitt for å hjelpe drepe voksne Ascaris lumbricoides ormer. Du kan forvente å oppleve magekramper og diaré. Hvis disse symptomene vedvarer og bli kjedsommelig, ta kontakt med din lege. I sjeldne tilfeller når du har lidd en blokkering eller perforering, er kirurgi utført for å reparere skadene forårsaket av ormer.

Forebygging / løsning

Ettersom høyere infeksjonsrater skjer i utviklingsland (for eksempel tropiske og subtropiske strøk), drikker bare vann som er på flasker. Ikke spis noe frukt eller grønnsaker i slike land med mindre du kan tilberede maten selv. Spis mat som er godt kokt. Vask alltid hendene før du spiser. Siden det er mulig å recontaminate deg selv med Ascaris lumbricoides, alltid vaske hendene etter bruk av toalettet.

Hvordan bruke Drop

Hvordan bruke Drop

Ifølge Mosby Medical Dictionary, er en drypper et glass eller plastrør som er smal i den ene enden, og har en gummi ende ved den andre ende som blir presset for å dispensere væske medisinering. Medikamentet blir utlevert en dråpe om gangen. Drop kommer i en rekke målinger og brukes til en rekke årsaker. Det er øye drop, øre drop og droppers som brukes til å dispensere medisiner til spedbarn. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bruker drop riktig.

Hvordan bruke Drop

Hold dropper i vertikal posisjon, og sjekk for å se om den dropper starter tom. Hvis dropper ble pakket separat, må du kanskje forsiktig skylle den ut litt før bruk. Hvis det var i medisiner, pass på å klem ut overflødig ut av dropper, og i flasken med medisin.

2 Klem forsiktig gummi enden av dropper, ved hjelp av tommelen og pekefingeren. Dette vil presse overflødig luft ut av dropper og forberede dropper å suge opp medisinen.

•  Plasser dropper inn i flasken. Slutte å klemme på gummi slutten, men fortsetter å kaste bort på dropper. Løft dropper opp nok til å se hvor mye medisin er i din dropper.

klem forsiktig gummienden til medisinen er jevnet med måling du trenger.

Slipp gummi slutten. Dette vil føre til en luftboble å dukke opp og ser ut som medisinen er av måling, men du har riktig beløp i dropper.

Hint

  • Etter skylling en dropper, sørg for å tørke den før bruk. Hold dråpe litt inne i flasken til å gjøre dispense overflødig væske tilbake i flasken lettere. Få i øyehøyde med dropper når måle mengden du trenger.
  • Hvis en dropper kommer med medisiner, alltid bruke dropper inkludert. Bruk målingen foreskrevet av legen din.

Om Lyme Disease Vaksiner

Om Lyme Disease Vaksiner


Lyme sykdom er en invalidiserende sykdom som er forårsaket av flåttbitt. Det begynner vanligvis med en liten, blinken formet utslett og, hvis ubehandlet, kan føre til leddsmerter, sår hals, hodepine og en rekke andre plager. For tiden er det ingen vaksine på markedet for å hindre Lyme sykdom, men en nylig introdusert vaksinasjon syntes å holde store løftet i å forebygge sykdommen før det ble frivillig fjernet ved sine maskin i 2002 Her er informasjon om at vaksinen, så vel som andre som kan være i verk.

Time Frame

FDA godkjente den første Lyme sykdom vaksinasjon i 1998 markedsføres under merkenavnet Lymerix, ble det i utgangspunktet godkjent for bruk i mennesker 15 til 70 år gamle. Vaksinen ble utformet for å bli levert i tre separate doser over en ett års periode.

Funksjon

Lymerix stimulert antistoffer til å bekjempe bakterien "Borrelia bergdorferi", som ble overført til mennesker gjennom flåttbitt. Selv om det var ikke effektive 100 prosent av tiden, ble vaksinen ansett som et godt alternativ for folk som har tilbrakt mye tid utendørs.

Controversy

I februar 2002, skaperne av Lymerix, GlaxoSmithKline, frivillig fjernet vaksinen fra markedet, tilskriver flyttingen til dårlig salg. Men det var mye spekulasjoner om de faktiske årsakene til sin tilbaketrekning, og interessegrupper mener at eventuelle nye vaksiner godkjent bør studeres mer nøye før det gis til publikum.

I verkene

I 2008 utviklet tsjekkerne en vaksinasjon mot Lyme sykdom, og i 2007, University of Rhode Island senter for Vector Borne Disease slått seg sammen med pakistanske forskere å samarbeide om en studie for å utvikle en ny vaksine mot flåttrelaterte sykdommer. For tiden er det imidlertid ingen vaksine for sykdommen tilgjengelig i USA.

Forebygging / løsning

I fravær av et effektivt vaksinasjonsprogram, er den beste måten å gardere seg mot Lyme sykdom å ta forebyggende tiltak når du er i områder som kan være befengt med flått. Bruk en insektmiddel, og fjerne flått raskt når du ser dem.

Lyme Disease Association

Lyme sykdom er en flåttbåren sykdom som kan utgjøre alvorlige trusler mot helse hvis du lar den stå ubehandlet. Lyme Disease Association (LDA) er en nasjonal non-profit organisasjon basert i New Jersey, med mer enn 30 filialer, lokallag og partnere over hele USA (se Ressurser). LDA tilbyr en rekke tjenester for å bidra til å øke folks bevissthet om Lyme sykdom.

Publikasjoner

LDA legger ut flere publikasjoner i papirutgave og i ulike medieformater som hjelper utdanne folk om symptomer på Lyme sykdom, hvordan å fjerne flått, og måter å forebygge smitte. Mange av disse publikasjonene er tilgjengelig gratis via LDA hjemmeside.

Forskning

En av funksjonene til LDA er å forske Lyme sykdom, inkludert overføringsmetoder, behandlingsprotokoller og muligens vaksiner som kan utvikles i fremtiden.

Fundraising

LDA hever midler til å åpne forskningssentre og for andre årsaker forbundet med Lyme sykdom. Pengeinnsamling hendelser blir holdt over hele landet flere ganger hvert år.

Support

Pasienter med Lyme sykdom kan bli involvert i støtte grupper med hjelp av LDA. LDA er tilknyttet LymeNet, en ressurs for å finne støtte for LDA lider (se Ressurser).

Henvisninger

Å finne en lege som er spesialist på Lyme sykdom er en annen viktig tjeneste levert av LDA (se Ressurser).

Forekomsten av falske negativer på ELISA Lyme Disease Test

Forekomsten av falske negativer på ELISA Lyme Disease Test


Enzyme-linked immunosorbent assay eller ELISA er en felles biokjemisk teknikk som brukes til å bestemme om en bestemt type molekyl er til stede i en prøve. Det er ofte brukt som en første test for pasienter som kan ha Lyme sykdom; siden den har en høy falsk positiv rate, er det vanligvis fulgt med en ny test ved hjelp av en teknikk kalt Western blotting. Falske negativer for Lyme sykdom med ELISA er sjeldne.

ELISA-teknikk

Antistoffer er proteiner som produseres av immunsystemet til å binde seg til utenlandske eller ukjent molekyler og inntrengere. De er bestemt - hvert antistoff er unikt for et spesielt antigen eller målet og vanligvis vil bare bindes til det målet. I ELISA-prosedyre, er et antigen som utvises av de bakterier som forårsaker Lyme-sykdommen er festet til et underlag, og blodprøven blir tilsatt til den. Dersom pasientens blod inneholder antistoffer mot bakterier, vil antistoffene bindes til antigenet på overflaten. Neste et antistoff som er rettet mot pasientens antistoffer er modifisert ved å feste et enzym til det, og den modifiserte antistoff er brukt. Dersom pasientens blod inneholdt antistoffer og de fast til antigenet, vil de modifiserte antistoffer bindes til dem etter tur. Teknikeren kan nå legge en spesiell kjemisk til mix; om antistoffbundne enzym er til stede, vil den endre den kjemiske slik at det blir selvlysende eller endrer farge og derved gjøre resultatene av testen er synlig. Dersom endringen i farge eller fluorescens er over en viss terskel, blir betraktet som positivt testresultat; hvis resultatet er for nær terskelen for å være sikker, er imidlertid resultatet betraktes ubestemmelige og videre testing utføres.

ELISA & Lyme sykdom

ELISA er den første laboratorietest utføres for å diagnostisere Lyme-sykdom. Det er ekstremt følsom, men så noen mennesker som ikke egentlig har Lyme sykdom vil fortsatt teste positivt. Følgelig, hvis ELISA returnerer et positivt resultat, kalt en andre test Western blotting utføres. Ifølge Centers for Disease Control, hvis ELISA-testen returnerer et negativt resultat, anses det ikke nødvendig med ytterligere lab testing.

Falske negative resultater

Diagnostisering Lyme sykdom kan være vanskelig fordi symptomene ligner de av mange andre sykdommer. De laboratorietester kan noen ganger gå tilbake falske positive eller falske negative resultater. Siden prøvene screene for nærvær av antistoffer i blod, er de bare effektive når pasientens kropp produserer et målbart nivå av antistoffer til bakteriene. Siden humant antistoff respons til disse bakteriene kun utvikles sakte, kan det være et par uker før disse nivåene blir nådd. I den tidlige fasen av sykdommen testen kan ha en sensitivitet på bare 50 til 75 prosent, ifølge en artikkel i "American Family Physician", som betyr at testen bare oppdager sykdommen hos 50 til 75 prosent av dem som virkelig har den. I de senere stadier av sykdommen, men falske negative resultater er uvanlig; testen følsomhet i sene stadier er over 95 prosent.

Forskjellige stammer

Ifølge en studie publisert i "Journal of medisinsk mikrobiologi," det er mulig at falske negative resultater kan forekomme for en annen grunn. Studien fant "en liten, men reell risiko" som tester utført med antigener for visse stammer av bakterien kan noen ganger ikke klarer å påvise antistoffer mot andre stammer.

Pretest sannsynlighet

Mens det er andre tester for Lyme, ELISA / Western blot er å foretrekke fordi de andre tilgjengelige tester har høyere falske positive / falske negative priser eller ikke har blitt skikkelig validert. ELISA / Western blot kan også returnere falske positive eller falske negative resultater også, men, og det er fortsatt noe uenighet blant leger over rollen lab testing bør spille i diagnose. En 2005 artikkel i "American Family Physician" anbefaler at leger bruker "pretest sannsynlighet" når man beslutter å bestille laboratorietester. Den tettere pasientens symptomer sams og mer endemisk sykdommen er i området, desto høyere er sannsynligheten pretest blir. Dersom sannsynligheten er høy nok, kan legen, selv tidlig diagnostisere Lyme-sykdom uten labtesting i noen tilfeller. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen av de ovennevnte er ment som medisinske råd; Hvis du har spørsmål om testing eller behandling for Lyme sykdom, kan det være lurt å diskutere denne tilstanden med legen din.

Nedsatt Bone Disease

Nedsatt bensykdom, også kalt renal osteodystrofi, påvirker 90 prosent av nyredialysepasienter og oppstår når nyrene ikke klarer å opprettholde riktige nivåer av hormoner og mineraler i kroppen. Denne type bensykdom er forbundet med enkelt ofte i sene stadier av kronisk nyresykdom. Symptomer vanligvis ikke presentere seg inntil pasienten har gjennomgått dialysebehandling i flere år.

Symptomer

Symptomer på nedsatt beinsykdom inkluderer skjelettsmerter, leddsmerter, bein misdannelse, brudd og redusert mobilitet. Ifølge National Nyre og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NIDDK), er denne sykdommen ofte kalt "silent killer" siden nyrepasienter kan være fraværende av symptomer. Tidlige tegn på nedsatt beinsykdom er høye fosfor, høye parathyreoideahormon (PTH) nivåer, røde øyne, kløe og sår.

Mineraler

Kalsium, fosfor og calcitrol er integrerte mineraler fra kroppen, og i bendannelse. Redusert kalsiumnivåene, høye nivåer av fosfor og utarmet calcitrol nivåer resultater i et tap av kalsium fra skjelettet. PTH kjertler frigi hormoner som fjerner kalsium fra skjelettet for å øke kalsiumnivået i blodet. Når dette skjer, høye nivåer av PTH fjerne kalsium som kreves av bein og vil svekke ben over tid.

Diagnose

Diagnostisering renal bensykdom starter med blod arbeid. Laboratorieprøver vil bli utført for å teste nivåer av kalsium, fosfor, PTH og calcitrol. Et lite utvalg av bein fra hoften, kalt et bein biopsi, kan brukes til å teste bentetthet. Denne fremgangsmåten blir vanligvis utført under anestesi og analysert for å bestemme utviklingen av osteodystrofi og behandling.

Behandling

Behandlingstilbud for nedsatt bein sykdom inkluderer kosthold, mosjon, medisin og dialyse. Konsultere med en nedsatt ernæringsfysiolog som har spesialisert seg på pasienter med kronisk nyresvikt er et alternativ for å sikre viktige matvarer er fortært. Medisiner er foreskrevet for å ta kalsium, fosfor, calcitrol og PTH-nivåer innenfor normale grenser. Hvis konvensjonell behandling er mislykket, er kirurgisk fjerning av PTH kjertler et alternativ.

Nedsatt Bone sykdom og barn

Nedsatt skjelettsykdommer er alvorlig når diagnostisert hos barn. Sykdommen har potensial til å påvirke beinvekst ved å bremse den ned og forårsaker beindeformiteter. Nyre rakitt er et bein misdannelse felles med nedsatt beinsykdom forårsaker ben å bøye i en indre og / eller ytre retning. Et annet symptom som er mulig med nedsatt skjelettsykdommer hos barn er en kortvoksthet (under gjennomsnittet høyde). Hos barn, er symptomer på nedsatt beinsykdom generelt lagt merke før starten av dialysebehandling.

Hvor trygt Are Tylenol Infant Drops Med Paracetamol?

Hvor trygt Are Tylenol Infant Drops Med Paracetamol?


Tylenol har vært brukt i årevis for å lindre smerte og feber hos spedbarn og barn. Fordi det var en tilbakekalling på noen Tylenol produkter i slutten av 2009, og av andre grunner, noen folk lurer på om Tylenol Infant Drops med Paracetamol er trygge.

Spedbarn 'Tylenol med Paracetamol

Spedbarn 'Tylenol Drops kan brukes for rask og effektiv lindring av smerter og feber symptomer hos et spedbarn, ifølge Tylenol nettsiden.

Tylenol Recall

I slutten av 2009, skaperne av Tylenol frivillig tilbakekalt flere av sine produkt merkevarer som et forebyggende tiltak, inkludert mange spedbarn Tylenol dråper som ble produsert mellom april og juni i 2008 fordi en ubrukt del av en inaktiv ingrediens ikke oppfyller alle kvalitetsstandarder, ifølge til www.tylenol.com.

Barnelege Anbefaling

Mange barneleger anbefaler Tylenol Infant Drops til spedbarn ved feber eller smerter, og ifølge www.tylenol.com, har gjort det i mer enn 50 år. Medisinen regnes som trygt for spedbarn, så lenge det er tatt som anvist.

Leverskade

Det er noen sikkerhet bekymringer om bruk Tylenol Infant Drops med Paracetamol. Tatt mer enn fem ganger i en 24-timers periode eller tatt med andre paracetamol produkter, kan Tylenol Infant Drops bidra til leverskader.

Legemiddelinteraksjoner

Den Tylenol nettside advarer deg å spørre lege eller apotek før du gir Tylenol Infant Drops til spedbarn hvis hun er på blodfortynnende stoffet warfarin.