Digidexo.com

druekjerneolje omega 3

Mat som er høy i Omega 3

Mat som er høy i Omega 3


Omega-3 fettsyrer er essensielle fettsyrer for menneskekroppen. De er avgjørende for riktig funksjon av hjernen og nervesystemet og bidra til mentale funksjoner, inkludert læring, humør og hukommelse. Omega-3 fettsyrer finnes i sjømat, grønnsaker og vegetabilske oljer.

Typer av Omega-3 fettsyrer

Det finnes flere omega-3 fettsyrer er kjent for å være aktiv i menneskekroppen. Alfa-linolensyre (ALA), eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) er de tre viktigste. EPA og DHA finnes i fet fisk og er begge viktige for kroppen. ALA er tilgjengelig fra vegetabilske kilder. EPA og DHA kan fremstilles fra ALA i kroppen.

Fisk

Kaldt vann fisk som laks, tunfisk og makrell er gode kilder til omega-3 fettsyrer. The American Heart Association anbefaler å spise en porsjon fet fisk minst to ganger i uken. En 3-oz. servering av fisk inneholder ca 2g av omega-3 fettsyrer. Andre populære kaldt vann fisk kilder som ål, niøye, regnbueørret, ansjos, sild og kveite er også lastet med omega-3 fettsyrer.

Flax Seed

For vegetarianere og de som ikke liker fisk, en god kilde til omega-3 er linfrø. Linfrø er en rik kilde til ALA, som kan omdannes til DHA og EPA i kroppen. Ifølge Elaine Magee, forfatter av "The Flax Cookbook", linfrø er "den mest potente plante kilde til omega-3." En ss. av linfrø inneholder 2,4 g av totalt omega-3 fettsyrer. Linfrøolje, også kjent som linolje, kan også anvendes i koking og salatdressinger som en verdifull kilde av omega-3 fettsyrer. Linfrø kan kjøpes som hele frø, bakken frø eller olje.

Sunne oljer

En annen måte å få kosttilskudd omega-3 fettsyrer samt balanse ditt omega-6 forbruk er å erstatte noen av dine matoljer med oljer rike på omega-3 fettsyrer. Valnøttolje, druekjerneolje, rapsolje og olivenolje er høy i omega-3 fettsyrer.

Nøtter

Nøtter er rike kilder til omega-3, med valnøtter den rikeste. En ett-oz. servering av valnøtter inneholder ca 2,5 g omega-3 fettsyrer. Mandler, pekannøtter og cashewnøtter inneholder også betydelige deler av omega-3 fettsyrer. Spis nøtter rå som snacks, eller nyte mutter Butters for en sunn kilde til disse verdifulle omega-3 kilder.

Vegetabilske kilder

De mest betydningsfulle vegetabilske kilder til omega-3 fettsyrer er det mikro-alger Crypthecodinium cohnii og Schizochytrium. Disse to alger er den primære kilde til vegetarisk omega-3 fatty acid kosttilskudd.

Andre vegetabilske kilder av mindre verdi inkluderer brokkoli, spinat, honningmelon, kiwi, nyre bønner, blomkål og drue blader.

Hvordan man kan sammenligne Grape Seed Extract til Druekjerneolje

Hvordan man kan sammenligne Grape Seed Extract til Druekjerneolje


Druekjerneolje og druekjerneekstrakt kan ofte forveksles for å være ett i det samme, men de er ganske forskjellige fra hverandre. Druekjerneolje er i hovedsak brukt for kulinariske, ernæringsmessige og terapeutiske formål, mens druekjerneekstrakt brukes til medisinske og helseformål.

Ernæringsmessige og kulinariske bruker

Druekjerneolje har langt mer kulinariske bruksområder og ernæringsmessige fordeler enn druekjerneekstrakt. Druekjerneolje inneholder omega-9, en essensiell fettsyre, kalt linolsyre. Druekjerneolje er også populær blant mange kokker for sin rene og grunnleggende smaken. Den er vanlig brukt i mange franske retter, på grunn av sin evne til smaken en tallerken uten å gjøre det for fet.

Medisinsk bruk

Druekjerneekstrakt kommer vanligvis i en kapsel eller tablettform, og har blitt vist å øke antioksidant nivåer i blodet. Det er også brukt for å forhindre visse sykdommer og behandle helseproblemer som hjertesykdom, kreft, diabetes, og helbredelse av sår.

Skjønnhet og Aromaterapi bruker

Druekjerneolje er en populær olje blant både massør og aromatherapists. Det har vært ansett som en "all purpose oil" og derfor kan brukes til mange ulike skjønnhetsbehandlinger som massasje, fuktighetsgivende og generell hudpleie.

Egenskapene Druekjerneolje

Egenskapene Druekjerneolje


Druekjerneolje har steget fra dypet av amerikanske forbruker ukjente til en kjent og ettertraktet vare for kulinariske bruksområder og kosmetikk. Sine attraktive fysiske egenskaper låne til sin behagelig smak. Dens balansert kombinasjon av kjemiske egenskaper, inkludert antioksidanter, linolsyre, oligomeriske Procyanidin forbindelser og flavonoider gir en overflod av restorative helsemessige fordeler.

Fysiske egenskaper

Druekjerneolje er en flerumettet olje og utmerker seg med sin blek gylden farge og ren, subtilt nøtteaktig smak. Oljens mangel på lukt og relativt nøytral smak gjør det ideelt for baking og lage marinader og flavored oljer. Den høye røyk punkt definerer det som en effektiv stekeolje og dens emulgerende egenskaper destine det for glatte salatdressinger.

Antioksidanter

Antioksidanter er kjent for sin evne til å bekjempe virkningene av frie radikaler i kroppen din ved å hemme oksidering av andre molekyler. Druekjerneolje havner en overflod av antioksidanter inkludert hard-to-get vitamin E. Dette betyr forbruker druekjerneolje kan bidra til å forsinke aldringsprosessen, redusere høyt blodtrykk og lavere risiko for spredning av kreftceller i lungene, bryster, tykktarm, prostata og mage.

Linolsyre

Linolsyre er en av de mer bemerkelsesverdige av druekjerneolje er Menasjeriet av fettsyrer. Linolsyre er en umettet n-6 fettsyrer av omega-6-syre. Det faktum at druekjerneolje inneholder linolsyre betyr mange gode ting for din hud og hår. Den inneholder snerpende og antiseptiske egenskaper som bidrar til reparasjon og berolige solskadet hud når du absorbere det gjennom druekjerneolje-tilført leppepomader, ansikts-og kroppskremer, solkremer, badeoljer og såper. Den linolsyre i sjampo, balsam og andre hårprodukter som inneholder druekjerneolje hjelper også gjenopprette skadet hår.

Oligomeriske Procyanidin Forbindelser

Oligomeriske Procyanidin forbindelser, også kjent som kondenserte tanniner og pychogenols, er polymer kjeder av flavonoider som katekiner. Disse forbindelser som finnes i druekjerneolje kan bidra til å forhindre skader på blodkapillærer. Lignende forbindelser kan også redusere symptomer på kronisk venøs insuffisiens, ødem, allergier og astma. De kan også redusere blodsukkeret og forbedre blodsirkulasjonen, felles fleksibilitet og visjon.

Flavonoider

Flavonoider, også kjent som vitamin P og citrin, er organiske forbindelser som danner de gule pigmenter av planter. Flavonoider som finnes i druekjerneolje kan bidra til å redusere dårlige LDL kolesterol, øke gode HDL-kolesterolet og forebygge koronar hjertesykdom. De bidrar også til den sunne effekten av druekjerneolje rik kilde til antioksidanter.

Hva er Druekjerneolje brukes til?

Hva er Druekjerneolje brukes til?


Druekjerneolje er i hovedsak brukes til matlaging. Oljen utvinnes fra frøene av druer, og deretter kaldpresset for å sikre friskhet. Extra virgin druekjerneolje har de mest raffinerte partikler og denne type druekjerneolje er generelt foretrukket av kokker. Oljen har en lys frisk søt smak som er lik olivenolje. Dette hjertet sunn olje er også full av essensielle omega 3 fettsyrer. Omega 3 fettsyrer forbedre hjerte og hjerne helse ved å redusere betennelse i kroppen.

Cooking

Druekjerneolje er veldig enkelt og morsomt å lage mat med. Denne oljen brukes akkurat som alle andre olje å bake eller steke med. Imidlertid er det store ting om druekjerneolje at det er mye bedre for deg. Extra virgin druekjerneolje er lastet med vitaminer og gode fettstoffer. For bakt kylling skvette litt druekjerneolje med urter over kylling brystene i en ildfast form. Deretter legge litt strimlet hvitløk på toppen for et deilig måltid. Den druekjerneolje vilje frakk kylling, bidrar til å koke det mer jevnt i tillegg til å legge smaken. Du kan også steke mat med druekjerneolje, men sørg for å holde det på lav og unngå over steke å beholde alle næringsstoffer. Dryss litt druekjerneolje på toppen av dampede grønnsaker for ekstra smak.

Tilskudd

Druekjerneolje kan også anvendes som et supplement. Du kan ta 1 til 2 spiseskjeer med druekjerneolje daglig for ekstra vitaminer og sunne omega 3 fett. Hvis oljen er hovedsakelig kommer til å bli brukt for tilskudd er det viktig at oljen forblir i kjøleskap. Alltid kjøpe økologisk kaldpresset extra virgin druekjerneolje til dette formålet.

Beauty

Druekjerneolje er brukt som en hovedingrediens i mange skjønnhetsprodukter. Det kan også brukes alene som en fuktighetskrem eller under øynene. Druekjerneolje bidrar også til å redusere strekkmerker og bidra til å helbrede solen brenner. Druekjerneolje er en stor skjønnhet produkt fordi det har regenererende egenskaper som hjelper helbrede huden.

Massasjeolje

Mange spas bruke vanlig druekjerneolje som massasjeolje. Oljen er meget lett, men den virker som et effektivt smøremiddel på huden. Huden vil absorbere næringsstoffer fra oljen. Druekjerneolje har en veldig behagelig lukt og det ikke etterlater huden føles fet etter avdelinger.

Kreftbehandling

Noen Naturopathic leger og alternative helsepersonell bruke druekjerneolje som en kreftbehandling. Oljen har vist seg å bidra til å forhindre vekst av mage, bryst og lunge kreft. Dette antas å være på grunn av det høye innhold av antioksydant druekjerneolje.

Hvordan kan Omega-3 redusere triglyserider?

Ifølge American Heart Association, har omega-3 fettsyrer vist seg å forbedre hjertet helse på mange måter. For eksempel kan de redusere triglyserider, forbedre blodtrykket, reduserer plakk fra forming i arteriene, redusere betennelse og lavere risiko for arytmier.

Spise mat rik på Omega-3 fettsyrer

Spis mat som er rik på omega-3 fettsyrer. Det er tre typer av omega-3-fettsyrer: dokosaheksaensyre (DHA), eikosapentaensyre (EPA) og alfa-linolensyre (ALA). Alle tre typene har spesielle helsefordeler. DHA er en hjerne og hjerte-building omega-3 fatty acid. Hjernen er hovedsakelig laget av DHA. I tillegg, ALA og EPA også bidra til å redusere betennelse i kroppen, og forbedre hjertesykdommer. Linfrøolje sammen med andre nøtter og frø inneholder høye nivåer av ALA. Tran er svært høy i DHA og EPA. Spis en rekke matvarer og holde kostholdet ditt godt avrundet med flere forskjellige kilder til omega-3 fettsyrer. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer er laks, torsk, ørret, solsikkefrø, egg og andre oljer som druekjerneolje eller olivenolje.

Spis en sunn frokost som inkluderer egg og fersk frukt. Spis fisk to til tre ganger per uke og legge linfrø til smoothies og salater. Triglyserider er fettstoffer innskudd i kroppen. Disse dårlig fett kan tette blodårer i hjertet og andre områder av kroppen. Over tid kan dette føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Omega-3 fettsyrer reduserer dannelsen av dårlig fett og å opprettholde klare arterier (se Ressurser).

Ta Omega-3 tilskudd

Ta en spiseskje tran om morgenen. For ekstra beskyttelse, ta supplerende oljer som inneholder omega-3 fettsyrer. Tran er gunstig fordi den har lagt helsemessige fordeler. For eksempel har tran-vitamin D, noe som bidrar til å styrke immunforsvaret. Du kan kjøpe torskelever hos din lokale helsekost butikk eller på nettet. En flaske varer vanligvis i mer enn en måned.

Omega-3 fett blokkere dannelsen av dårlig fett samtidig styrke arterier og blodårer.

Hold deg hydrert

Drikk rikelig med rent vann hver dag. De fleste mennesker trenger åtte til ti glass vann per dag, men du må kanskje mer hvis du trener eller tilbringe tid utendørs. Omega-3 fettsyrer er bedre i stand til å gjøre jobben sin når kroppen din er hydrert. Vann er transportsystemet for næringsstoffer. Uten nok vann, mange næringsstoffer gå seg vill eller blir aldri fraktet til cellene der de trengs mest. Vann hjelper kroppen med hver enkelt funksjon fra fordøyelsen til stoffskiftet. Unngå å drikke vann fra springen. Invester i en vannrenser eller kjøpe flaskevann. Vann fra springen inneholder klor, som er dårlig for urin helse.

Virkningene av Druekjerneolje

Virkningene av Druekjerneolje


Druekjerneolje - laget fra frøene av druer etter å ha blitt presset for vin og juice - hjelpemidler med matlaging både varme og kalde retter. Etter at druene er knust, en kjøttfull blanding av stengler, blader og frø, kalt pressrester, gjenstår. Innen 24 timer etter knusing, produsenter skjermen frøene, trykker dem til exrtact oljen, og flaske det. Det tar omtrent ett tonn druer for å lage én flaske druekjerneolje.

Helseeffekter

Druekjerneolje inneholder ikke kolesterol, inneholder store mengder av vitamin E, og utgjør en kilde for linolsyre - en av de grunnleggende omega-6-fettsyrer. En studie publisert av Journal of American College of Cardiology i 1993 rapporterte at ved å erstatte grapeseed olje for andre matlaging og salat oljer deltakerne senket sin LDL, eller dårlig kolesterol, og hevet deres HDL, eller gode kolesterolet.

Antioksidanter

Druekjerneolje øker antioksidantnivåer i blodet. Forskere mener at antioksidanter beskytter mot skadelige forbindelser som kalles frie radikaler som kan skade DNA. Frie radikaler kan bidra til hjertesykdom, kreft og tegn på aldring. Ødem - hevelse som følge av kirurgi eller skade - avtar raskere i pasienter som har tatt druekjerneekstrakt versus de som hadde en placebo.

Forholdsregler

Forskere fortsette å studere effekter av druekjerne ekstrakt på flere andre forhold, blant annet høyt blodtrykk, diabetes, nigh visjon, hemorroider, kreft og leverskader forårsaket av kjemoterapi. Selv om det har ingen kjente bivirkninger, kan druekjerneekstrakt ha skadelige effekter når den kombineres med andre medisiner. Alltid snakke med en lege før du tar den eller andre relaterte kosttilskudd.

Hvordan gi barn Omega-3 fiskeolje

Noen av fordelene med fiskeolje omfatter forbedret kardiovaskulær helse, beskyttelse mot slag og hjerteinfarkt, bedre hjernefunksjon, mindre depresjon, forbedring av symptomene på ADHD, og ​​redusert bryst, colon og prostata kreft.

I tillegg er rapporter som viser fordelene for babyer, barn og gravide kvinnen. I en studie i 14 januar 2009-utgaven av Journal of American Medical Association, fant forskerne at å øke omega-3 fettsyrer i en kvinnelig preterm baby formel eller morsmelk styrket hjernefunksjon. Denne studien viste at disse premature kvinner tall økte med fem poeng på en mental utvikling test etter at omega-3 fettsyrer til kostholdet.

I en annen rapport i september 2007, Journal of American Medical Association (JAMA) fant at barn på et høyere risiko (genetiske faktorer) for diabetes "hadde opp til en 55 prosent redusert risiko for type 1 diabetes" hvis de hadde "mer omega -3S i sine dietter. "

Noen barn kan ha noe problem å ta en fiskeolje caplet, mens noen ikke kan være så samarbeidsvillig eller selv i stand til å svelge en caplet. Skjule fiskeolje i mat eller drikke, eller bruke en medisin sprøyte kan hjelpe barn få omega-3 fettsyrer de trenger.

Hvordan gi barn Omega-3 fiskeolje

•  Hjelp barnet plassere en fiskeolje caplet rett på baksiden av deres munn og begynnelsen av halsen. Be ham om å ta et glass vann og svelge pillen med vannet.

Åpne en fiskeolje caplet ved å kutte den åpen med en saks eller poking den med en nål for å avsløre den ene enden og klem ut innholdet på en skje for et barn som ikke kan svelge en caplet. Har barnet ditt svelge fiskeolje ved å plassere skjeen i munnen og ber ham om å svelge.

Fyll en medisin sprøyte med fiskeolje fra en av caplets hvis du ikke kan få barnet til å drikke olje fra en skje. Legge barnet på ryggen over fanget ditt. Vippe hodet slik han ser opp i taket. Åpne munnen, setter sprøyten og dispensere medisinen inn på baksiden av munnen hans, slik at den glir rett ned i halsen.

Tilsett fiskeolje til et næringsmiddel eller en drikk. Åpne en caplet og bland det inn i eplemos, yoghurt, salat dressing, iskrem eller noen andre kremet mat. Legg det til juice eller en frukt / yoghurt smoothie.

Hvor mye Omega 3 skal barnet ta?

Omega 3 er en hjerne mat for barn. Omega 3 (LNA) er en fettsyre som kan omdannes av kroppen til EPA og DHA som er viktig for hjernens utvikling. Omega 3 kan bli funnet i en rekke kilder: LNA fra linfrøolje og EPA og DHA fra fiskeolje. DHA mottar spesiell oppmerksomhet som det er en av de viktigste komponentene i hjernen. Utilstrekkelig inntak av DHA har ført til oppmerksomhet vanskeligheter, redusert hjerneaktivitet, og redusert syn utvikling. Foruten å vite betydningen av omega 3, må du også vite hvordan du kan hjelpe barnet ditt får passende mengder.

Spedbarn

For spedbarn er morsmelk den beste kilden til ernæring. The American Academy of Pediatrics anbefaler amming eksklusivt for de første seks månedene og fortsetter i minst det første året. Morsmelk består av 50 prosent fett, og gir barn med ernæring for å optimalisere hjernens vekst. Videre kan ammende mødre ta en DHA supplement spesielt formatert for amming. For spedbarn som ikke ammet, bør gis en formel erstatning inneholder DHA for barnet å få passende nivåer av omega 3. American Dietetic Association anbefaler erstatning å inneholde DHA som minst 0,2 prosent for den totale fettsyrer.

Diet

Sjømat er den beste kilden for DHA. Environmental Protection Agency og US Food and Drug Administration anbefaler at små barn ikke bør spise hai, sverdfisk, konge makrell, eller tilefish på grunn av høye nivåer av kvikksølv de inneholder. I stedet bør reker, hermetisert lys tunfisk, laks, sei og steinbit brukes til å gi barn med et høyt omega 3 diett.

The American Dietetic Association tyder på at barn opp til 12 år kan ha nytte av en diett med to 3-oz porsjoner med sjømat som er høy i EPA og DHA per uke. William Sears, tildeler MD at dette bør gi en tilstrekkelig mengde av omega 3 fettsyrer. Linfrø eller linfrø olje er også en topp leverandør av DHA.

Kosttilskudd

Fiskeolje kosttilskudd for omega 3 er tilgjengelig som inneholder EPA og DHA; imidlertid sikker og effektiv dose er ikke klart definert for barn under atten år. Diskuter med barnets lege om en passende merkevare av kosttilskudd. Jim Sears, MD anbefaler å finne kosttilskudd som spesifikt gir retninger for barnas doser. Pass på at supplement du velger er fri for kvikksølv.

Hvordan få barna til å ta fiskeolje Omega 6

Omega-3 fettsyrer, ofte hentet fra fiskeolje, bidra til å forbedre humøret og redusere risikoen for flere krefttyper og hjertesykdom. Barn kan også ha nytte av å legge fiskeolje til kostholdet. I en 2007 pressemelding, Dr. Barry Sears, skaperen av Zone dietten, enige om at fiskeolje kan også beskytte barn fra å utvikle astma og allergi.

I tillegg har fiskeolje fått mest oppmerksomhet fra rollen den spiller i å hjelpe barn med lære og oppmerksomhet lidelser som dysleksi og ADHD (ADHD). Fiskeoljer bedre konsentrasjon og hjelpe med hjernens funksjon. En studie publisert i Nutrition Journal antyder at barn med ADHD nytte av tilskudd av fiskeoljer. Studien viste at barn forbruker åtte til 16 gram per dag av fiskeolje oppnådd åpenbare forbedringer i deres atferd som bestemmes av begge sine foreldre og psykiatere som jobbet med dem.

Mens fiskeolje er bra for barnet ditt, ikke fiskeolje ikke alltid smaker så godt. Du må kanskje eksperimentere med måter å få barnet til å ta fiskeolje.

Hvordan få barna til å ta fiskeolje Omega 6

•  Forklar fordelene av fiskeolje til barnet ditt på en måte han forstår. Fokusere på hvordan fiskeolje gjør kroppen vår sunn og holder oss fra å bli syk. En forståelse av hvorfor barnet bør ta fiskeolje kan berolige og oppmuntre ham.

•  Oppmuntre barnet til å prøve å svelge kapselen hel. Instruere ham å sette kapselen på baksiden av halsen, ta en drink av vann og svelge det.

Åpne en kapsel av fiskeolje ved poking den med en nål eller kutte den åpne med saks. Klem fiskeolje på en skje og be barnet å svelge den.

Sett fiskeolje fra kapselen i en medisin sprøyte. Be barnet ditt til å åpne munnen og lar deg slippe fiskeolje inn på baksiden av munnen hans.

Disguise fiskeoljen i en mat eller drikke. Forbered smoothies med yoghurt, frukt og appelsinjuice og tilsett fiskeolje før servering. Bland fiskeolje i maten du allerede serverer som salatdressing, eplemos eller pudding.

Gi barnet ditt en flavored alternativ til vanlig fiskeolje, som er tilgjengelig gjennom din lokale helse butikken eller nettbutikker. Et smakstilsatt fiskeolje tyggbar er ofte tilgjengelig. Pudding-lignende fiskeolje som kommer i en pakke slik at barnet kan presse innholdet direkte inn i munnen hans og fiskeolje gummies er også tilgjengelig, som er sjokolade omega trøfler.

Omega 3 og Omega 6 fettsyrer Daily Intake hos barn

Omega 3 og Omega 6 fettsyrer Daily Intake hos barn


Omega 3 og Omega 6 fettsyrer er ansett som viktig for forsvarlig helse og ernæring hos voksne. Barn kan ha nytte av disse essensielle fettsyrer også, men foreldre bør være forsiktig med hensyn til hvor mye O-3 og O-6 kommer fra fiskeprodukter.

Dosering

Ifølge University of Maryland Medical Center, antyder ingen gjeldende data hvor mye Omega 3 og 6 fettsyrer et barn bør spise hver dag.

Fordeler

Omega 3 fettsyrer som finnes i fiskeolje hjelpe normalhjernefunksjoner, og redusere symptomer på Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Imidlertid er studier som viser dette ikke verifisert og fortsatt finnes det ingen effektiv dose.

Fun Fact

Ifølge National Institute of Health, baby formel noen ganger inneholder fiskeolje, men ingen standard finnes for Omega 3 og 6 fettsyrer i den.

Advarsel

Ifølge University of Maryland Medical Center, bør små barn bruker ikke mer enn to gram av ferskvannsfisk (en vanlig kilde til Omega-3 og Omega-6), og 12 gram av butikken kjøpte fisk per uke. Imidlertid bør små barn unngå å spise fisk med høyere nivåer av kvikksølv, for eksempel makrell, hai, sverdfisk, eller tilefish.

Tips

Barn kan ta fiskeolje kosttilskudd for Omega fettsyrer, men bare hvis foreskrevet av lege, ifølge National Institute of Health.

Fordeler med Omega-3 fiskeolje for vekttap

Omega-3 fettsyrer er essensielle for menneskers helse. De spiller en avgjørende rolle i kroppens vekst og utvikling. De er også viktige for hjernens funksjon og bidra til å redusere risikofaktorene som er forbundet med hjertesykdom, kreft og leddgikt. Omega-3 fiskeolje kan også hjelpe til med vekttap.

Good Fat

Flerumettet fett er ansett gode fettstoffer og finnes i laks, makrell, sild og sardiner. De hjelpe til å redusere betennelser, forbedre immunforsvaret og beskytte mot hjertesykdom.

Betydning

Dietter supplert med omega-3 fiskeolje er sagt å øke mengden fett i kroppen brenner. Den har en positiv effekt på metabolismen og tillater mer fett som skal brukes til energi snarere enn bare lagres i kroppen.

Kilder

De beste kildene til omega-3 fiskeolje kommer fra fisk. På grunn av høye nivåer av kvikksølv som finnes i fisk på grunn av forurensning, spise fisk daglig anbefales ikke. Fiskeolje kosttilskudd er et godt alternativ, og er allment tilgjengelig på helsekostbutikker, vitamin butikker og dagligvarebutikker.

Fish Oil and Exercise

Når det kombineres med trening, stimulerer omega-3 fiskeolje enzymer som brenner fett. Med den ekstra oksygen fra trening, kroppens metabolske rate stiger og brenner mer fett og hjelpemidler i vekttap.

Lavere insulin nivåer

Fiskeolje har blitt hyllet som å senke insulinnivået. Høy insulin stimulerer fettlagring og en økning i kalori oppbevaring. Ved å senke insulinnivået og turtall stoffskiftet, er flere kalorier brent.

Løsning

Vekttap oppnås best når øvelsen er kombinert med fiskeolje forbruk. Bare 45 minutter med trening tre ganger i uken vil gi ønskede effekter.

Kan du ta omega 3 med Plaquenil?

Kan du ta omega 3 med Plaquenil?


Plaquenil (hydroksyklorokin) er et medikament som brukes til å behandle malaria og autoimmune sykdommer, som lupus og leddgikt. Det er klassifisert som et sykdomsmodifiserende antirevmatisk middel eller DMARD. Omega-3 flerumettede fettsyrer er essensielle fettsyrer og er ikke gjort av kroppen. De er funnet primært i fete fisker, som for eksempel laks. De er også solgt som kosttilskudd i form av en pille og kan være foreskrevet av en lege å behandle leddsmerter forbundet med revmatoid artritt.

Legemiddelinteraksjoner

Behandlings mål for revmatoid artritt er å lindre leddsmerte og stivhet, og for å stanse ytterligere progresjon av sykdommen. Vanligvis er pasienter som behandles med flere medikamenter og / eller kosttilskudd for å oppnå disse målene. Plaquenil og omega-3 flerumettede fettsyrer kan benyttes sammen for å behandle revmatoid artritt. Det er ingen rapporter om uheldige interaksjoner mellom Plaquenil og omega-3 flerumettede fettsyrer.

Hvordan virker Plaquenil redusere symptomer på leddgikt?

I de tidlige stadiene av revmatoid artritt immunceller flytte inn i leddene og forårsake betennelser og celleskader. Plaquenil har mange handlinger på immunceller som blokkerer immuncellefunksjon. Plaquenil og andre DMARDs redusere leddsmerter og bremse utviklingen av revmatoid artritt.

Hvordan kan Omega-3 flerumettede fettsyrer redusere symptomer på leddgikt?

Omega-3 flerumettede fettsyrer også blokkere immuncellefunksjon. De minsker utslipp av kjemikalier som forårsaker betennelse. Dr. Joel Kremer av Albany Medical College avsluttet fra hans menneskelige studier at inntak av kosttilskudd av fiskeolje (omega-3 flerumettede fettsyrer) vil betydelig redusere leddsmerter og morgenstivhet hos pasienter som har revmatoid artritt.

Interessante fakta:

Tran inneholder høye nivåer av omega-3 fettsyrer, og har lenge vært brukt til behandling av leddgikt. Fordelene med tran har blitt støttet opp av nyere forskning. I 2002 Gruenwald et al., Rapporterte pasienter med revmatoid artritt som tok en kapsel av tran om dagen i tre måneder hadde signifikant redusert smerte.

Advarsel

Som i alle situasjoner når flere medikamenter og / eller kosttilskudd er tatt, bør du kontakte lege.

Hvor mye Omega 3 for å ta for vekttap?

Vi alle vet betydningen av å se kolesterol og spise en lav-fett diett. Noen fett er dårlig for helsen din, og har ingen forsonende kvaliteter. Omega 3 er en klasse av fett eller olje som de siste årene har blitt kjent for sine helsemessige fordeler. Det er nå kjent at omega 3 fett er nyttig i vekttap også.

Fett og funksjoner

Det finnes ulike typer fett som har like ulik effekt på kolesterolnivået ditt, hvor mye fett du lagre og hvor mye fett du forbrenner. Mettet fett og transfett øke andelen dårlige kolesterolet (LDL) til gode kolesterolet (HDL). Dette er de samme fett som setter vekt på kroppen din. Kildene til mettet fett inneholder kjøtt, melk, ost, palmeolje og kokosolje; transfett finnes i bakevarer, forkorting, margarin, hydrogenerte oljer og varmeskadet vegetabilske oljer - som i rask mat ..

Det er også fett som er bra for deg og kan også hjelpe deg å miste vekt. De bidra til å redusere dårlig kolesterol (LDL) og øke gode kolesterolet (HDL). De er enumettet og flerumettet fett. Enumettet oljer (olivenolje, rapsolje, peanøttolje, cashew, hasselnøtt, macadamia mutter, pistasjenøtter og furu buts) også bidra til å kontrollere blodtrykk og diabetes. Omega 3 (fisk, valnøtter og linfrø) og Omega 6 (safflower, solsikke, sesam, nøtter og bønner) er begge flerumettet fett. De beskytter hjertet, styrke immunforsvaret og er anti-inflammatoriske.

Fat Burning Omega 3

Omega 3 påvirker metabolismen ved å redusere insulinnivået med så mye som 50%. Insulin er et hormon som er ansvarlig for å lagre fett. Det hemmer virkningen av lipase, som bryter ned fett til energi. Insulin aktiverer også et enzym som omdanner karbohydrater til fett, som insulin forårsaker skal lagres.

Studieresultater

Ifølge Journal of Obesity, har nyere studier vist at tilskudd av Omega 3 fiskeolje økte antall fett kalorier brent på en enkelt dag. Endringer i fettforbrenning, kroppsfett og metabolic rate var tydelig etter bare tre uker. Både fiskeoljegruppen og kontrollgruppen hadde samme diett med unntak av fett, og mosjon ikke var en del av programmet. Den omega 3 gruppen tok 1.8 gm av fiskeolje per dag, mens kontrollgruppen hadde 1,8 gm av monosaturated og omega 6 fettsyrer. Basal metabolic rate av de på fiskeolje økt, brenner mer fett i ro. I tre uker de som tar fiskeolje tapt £ 1,3 flere enn de som ikke tar fiskeolje.

Hvordan bruke Omega 3

Et daglig inntak på 1,8 g omega 3 i form av linfrø eller fiskeolje har vist seg å øke basal metabolic rate og øke vekttap fra fett. Splitte opp den totale mengden i tre doser for morgen, ettermiddag og kveld. Det er viktig å spise et sunt kosthold, utelate mettet fett, spiser mye fiber, friske grønnsaker og mosjon daglig.

Fiskeolje, Omega 3 og overgangsalder

Omega 3 fiskeolje har vist seg å ha mange helsefordeler. Disse fordeler for hjertet, kan hormonbalansen og humør være spesielt nyttig for kvinner i overgangsalderen. Faktisk, en studie i "The American Journal of Clinical Nutrition" gjennomført ved Université Laval sin medisinske fakultet faktisk bevist effektiviteten av omega 3 i behandling av noen av sine deltakernes menopausale symptomer.

Beskytt Heart & Bones

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose. Omega 3 kan senke triglyserider og LDL nivåer for å redusere det totale kolesterol. Det kan også senke blodtrykket og redusere sjansen for arytmier og aterosklerotisk plakk for en forbedret kardiovaskulær helse. På samme tid, senker omega 3 fiskeolje risiko for osteoporose, noe som svekker bein.

Balanse hormoner

De fettsyrer i fiskeoljen kan bidra til å regulere hormonbalansen av en menopausal kvinne. Med mer stabilitet i hormoner, mange av symptomene ubalansen hadde brakt videre - hetetokter, søvnforstyrrelser, vektøkning - kan forbedre. Hetetokter kan faktisk bli redusert med omega 3 fiskeolje så mye som antidepressiva eller hormoner gitt for det symptomet.

Forbedre Mood

Humørsvingninger og depresjon er ikke uvanlig for kvinner i overgangsalderen. Omega 3 fiskeolje har vist seg å hjelpe mot depresjon, men forskere ved Université Laval sin medisinske fakultet viste i sin studie at det betydelig hjulpet kvinner i overgangsalderen som hadde symptomer på mild depresjon og psykiske plager. (Alle som lider av alvorlig depresjon bør være under omsorg av en medisinsk faglig.)

Inntak

Det finnes en rekke matvarer som inneholder omega-3, med de største mengder i fisk. Det er også funnet i valnøtter, havregryn, soya og visse oljer (raps, raps). Linfrø har også omega-3, og er tilgjengelig innen olje-eller pulverform. Omega 3 fiskeolje kosttilskudd er tilgjengelig hvis den anbefalte mengden (to porsjoner per uke av fisk, ifølge American Heart Association) ikke kan forbrukes. Pass på å se etter kapsler som inneholder EPA og DHA.

Betraktninger

Forbruket av for mye fisk kan være farlig. Høye nivåer av kvikksølv og giftstoffer er funnet i hai, sverdfisk, grouper, tunfisk, laks og makrell så unngå å gå over de foreslåtte grenser. Omega 3 fiskeolje kan ha noen ubehagelige gastrointestinale bivirkninger, inkludert en fiskelukt når du oppstøt. Kosttilskudd bør også unngås ved de med fisk allergier. Selv friske kvinner bør ikke gå over den anbefalte dosen så omega 3 i overkant kan fremme blødning.

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder


Menopause er en naturlig biologisk prosess hos kvinner, som betegner slutten av fruktbarhet og menstruasjon. De fleste kvinner bruker om lag en tredjedel av sitt liv i eller etter overgangsalderen. De hormonelle endringer i kroppen kan resultere i mild til alvorlige fysiske og følelsesmessige endringer i kvinnen, som hetetokter, humørsvingninger og høyere risiko for hjerte-og karsykdommer. Mens det er medisiner for overgangsalder symptomer, naturlig rettsmidler som omega-3 fettsyrer hjelpe så godt.

Redusere hetetokter

Hetetokter og nattesvette er vanlige hendelser i livet til en kvinner går gjennom overgangsalder, på grunn av svingninger i hormoner og redusere østrogen. Omega 3 fiskeolje kan bidra til å redusere hetetokter at kvinner i overgangsalderen erfaring, noe som kan skyldes reaksjoner med nevrotransmittere. Ifølge WomentoWomen.com, et team av italienske forskere i 2005 gjennomført testing som viste en "progressiv og meget signifikant reduksjon" i hetetokter fra vanlige doser av omega-3.

Reduser Symptomer på depresjon

Depresjon hos kvinner i overgangsalderen er også på grunn av varierende hormoner, samt en mental stigma at fruktbarheten er stans. Mens noen kvinner kan ønske denne endringen, andre synes det utløser depresjon. Å ha et regelmessig inntak av omega-3 fiskeolje kan beskytte kvinner fra depresjon symptomer med opp til 29 prosent, ifølge Journal of Affective Disorders.

Forebygge hjerte sykdom

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose, så det er viktig å beskytte hjertet og bein. Omega 3 fiskeolje kan senke kolesterolnivået, bedre blodtrykk, bedre blodsirkulasjon og styrke bein og ledd i en kvinnes kropp, ifølge University of Maryland Medical Institute. Fiskeolje beskytter hjertet og blodårer samt ved å redusere triglyseridnivåer. Kvinner over 40 spesielt trenger dette ekstra beskyttelse. For kvinner på konvensjonell hormonbehandling under eller etter overgangsalderen, tar omega-3 er svært gunstig, siden disse hormonene kan øke triglyserider betydelig.

Balansere hormon nivåer

Humørsvingninger dessverre går hånd i hånd med overgangsalderen på grunn av hormonvariasjoner. Omega-3 fiskeolje kan ikke bare balansere ut hormoner som forårsaker hetetokter og nattesvette, men også hormoner som kan føre til overgangsalderen vektøkning og humørsvingninger. Ta daglige tilskudd av disse omega-3 fettsyrer bidra til å regulere den hormonelle balansen for å skape en mer balansert sinn og kropp.

Redusere betennelse

Betennelse er en av hovedproblemene i overgangsalderen som kan føre til en rekke andre plager eller ubehagelige bivirkninger. Omega-3 fettsyrer i fiskeolje bidrar til å redusere betennelse og tørrhet, lettelser mange av problemene at menopause årsaker, for eksempel betent tannkjøtt, hovne føtter eller hender, vaginal tørrhet, tynning hud og hår, tørr hud, leddsmerter og tørre øyne.

Hvordan du kan redusere My Body Fat med omega-3

Hvordan du kan redusere My Body Fat med omega-3


Gjennom årene har forskere knyttet kombinasjonen av omega-3 tilskudd, mosjon og riktig kosthold med vekttap og fettreduksjon. Omega-3, som finnes naturlig i fisk, inkorporerer seg inn i kroppens cellemembraner for å gi riktig kroppsfunksjoner, forbedre den generelle helsen, forebygge sykdommer og stimulere vekttap. Hvis du tar andre medisiner, og ønsker å ta omega-3 tilskudd for å trimme kroppen fett, bør du oppsøke lege.

Hvordan du kan redusere My Body Fat med omega-3

•  Skaff en Standard Betennelse profil test fra legen din. Testen måler mengden av anti-inflammatoriske eikosanoider i blodet ditt. Med denne informasjonen, kan legen avgjøre hvor mange omega-3 kosttilskudd du bør ta for å effektivt miste kroppsfett.

Kjøp din omega-3 tilskudd og lagre dem i kjøleskapet for å hindre oksidasjon oppstår over tid. Konsumere legen anbefalte dosen, men unngå å ta kosttilskudd i morgen eller på tom mage. Dette for å hindre kroppens fettsyrer fra å konvertere seg til energi i stedet for å beskytte dine cellemembraner.

Oppgave eller utføre daglige aktiviteter. Forsker Allison Hill fastslått at fettforbrenningen er mer effektiv når du kombinerer omega-3 tilskudd med trening, i stedet for å ta kosttilskudd alene.

Spis sunn snacks som frukt og grønnsaker. Siden omega-3 er utsatt for oksidasjon, kan antioksidantnivået i kroppen din reversere effekten av kosttilskudd. Ved å øke din grønnsaker og frukt inntak, kan du gi kroppen din med de ekstra antioksidanter den trenger for å lage din omega-3 mer effektiv og brenne mer kroppsfett.

Hvilke funksjoner av Omega 3?

Hvilke funksjoner av Omega 3?


Omega-3 fettsyrer er viktig for menneskers helse, men kroppen ikke produserer dem, ifølge University of Maryland Medical Center. Disse syrene kan finnes i laks, tunfisk, kveite og mutter oljer.

Kolesterol

Dietter høy i Omega-3 fettsyrer har vist seg å øke HDL ("godt") kolesterol, ifølge University of Maryland. Fiskeoljer høy i omega-3 har vist seg å redusere LDL ("dårlig") kolesterol.

Blood Pressure

Omega-3 fettsyrer kan senke høyt blodtrykk betydelig, ifølge University of Maryland. Denne informasjonen ble samlet inn fra 17 kliniske studier, informasjon på universitetets nettsted landene.

Hjertesykdom

Omega-3 fettsyrer reduserer høyt kolesterol og høyt blodtrykk, noe som reduserer risikoen for hjertesykdom. Diett rik på Omega-3 reduserer risiko for død etter et hjerteinfarkt, ifølge University of Maryland.

Vekttap

Mange mennesker som er overvektige har høyt kolesterol og dårlig blodsukkerkontroll, ifølge University of Maryland. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å lindre disse problemene når kombinert med regelmessig mosjon.

Depresjon

Mangel på Omega-3 fettsyrer i kroppen kan føre til depresjon, ifølge University of Maryland Medical Center. Syrene kan lindre depresjon hos noen mennesker.

Statin Vs. Omega 3

Statiner er det vanlige navnet for et antall av komplekse stoffer som produseres for å senke kolesterol i systemet. Selv om dette stoffet har blitt brukt med en viss suksess, har nyere studier funnet at når kombinert med naturlig forekommende omega-3 fettsyrer, er de positive effektene for pasienten økt betydelig.

Historien om Statiner

Statin medisiner er avledet fra samme sopp som har vært kilden til andre medisinske gjennombrudd. Den sopp Penicillium citrinum og Aspergillus terreus er kilder for denne medisinen. Medisinen virker ved å hjelpe leveren i økt forekomst av metabolizing kolesterol. Resultatet er en reduksjon av de dårlige kolesterol tellinger i pasientens system.

Historien om Omega3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er forbindelser som forekommer naturlig i kaldt vann fisk, som torsk, hvit innsjø fisk, tunfisk og laks. De helsemessige fordelene av denne naturlig forekommende stoff ble avdekket når studere de lave priser for hjertesykdom i Eskimo innfødte amerikanere, hvis kostholdet inneholder en forholdsmessig høy andel av fisk høy i omega-3 fettsyrer. I 2004, FDA gitt ut en uttalelse om fordelene av disse forbindelsene i en persons vanlig diett, inkludert å hjelpe redusere kolesterolet.

Kombinere Behandlinger

Den naturlig forekommende omega-3 og de produserte statiner har blitt klinisk vist seg å støtte hverandre og gi et høyere behandlingsnivå suksess til pasienter som lider av høyt kolesterol eller hjertesykdom. Studier har vist at leger kan kombinere disse to forbindelser uten å måtte utføre flere tester for å fastslå kompatibiliteten.

Fordelene av kombinerte behandlinger

Noen av de kombinerte behandlingsfordeler som er observert omfatter:
Økt støtte av lever og muskel under behandlingen.
Raskere priser av LDL kolesterol reduksjon under behandlingen.
Økt langsiktig hjerte helse.
En retur til balanserte kolesterol priser på sunne nivåer.
Fravær av kompatibilitetsproblemer under behandling mellom de to forbindelsene.

Mulige Ulempene statinbehandling

Bivirkninger av statinbehandling når det brukes av seg selv kan inneholde:
Muskelsmerter
Leddsmerter
Leverskade
Muskelskade

Disse bivirkninger ikke forekommer når man bruker bare omega-3, og er betydelig redusert når forbindelsene anvendes i forbindelse med hverandre.

Hva er forskjellen mellom Omega-3 & lakseolje?

Omega-3 fiskeolje kan være avledet fra ulike typer fet fisk. Lakseolje må komme fra fettvevet i en av laksearter. Omega-3 fiskeolje og lakseolje er begge høye på essensielle fettsyrer og næringsstoffer. Lakseolje er en subproduct under tittelen omega-3 fiskeoljer.

Omega-3

Fiskeoljer er høy i den langkjedede fettsyrer dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA).

Fish Oil

Fiskeolje er avledet fra vev av kaldt-vann fet fisk; vanligste kildene er makrell, sardiner, sild, albacore tunfisk og laks.

Laks

Det er 5 West Coast laksearter: Chinook, sockeye, coho, Chum og Pukkellaks. Fisket hovedsakelig i det kalde vannet i Alaska og det vestlige Canada, alle er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer.

Næringsstoffer i Salmon

I tillegg til de omega-3 fettsyrer, er laks en god kilde for vitaminer som A, B og D, jern, kalsium, fosfor og selen.

Helse Fordeler

Både omega-3 fiskeoljer og omega-3 lakse oljer bidrar til å beskytte mot hjertesykdom og slag.

Ernæringsmessige verdien av Omega-3

Omega-3 fettsyrer og fiskeoljer lenge har vært anerkjent som en viktig del av god helse. De hjelper hjernen fungerer på optimalt nivå, og spille en rolle i å redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Omega-3 fettsyrer finnes i mange typer fisk.

Kilder til omega-3 fettsyrer

Også kjent som flerumettede fettsyrer, kan omega-3-fettsyrer ikke produseres av kroppen selv. Den viktigste kilden til omega-3 fettsyrer er fisk som laks, makrell, kveite og tunfisk, mutter oljer og marine livet som krill. Siden antallet av matvarer rike på omega-3 fettsyrer er begrenset, mange mennesker bruker dem i kapsler som kan finnes på de fleste helsekostbutikker og supermarkeder.

Fordeler med Omega-3 fettsyrer

De viktigste fordelene med omega-3 fettsyrer kommer fra Alpa-linolenic syrer (ALA), som er omgjort til eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) når de er inntatt. EPA og DHA er antatt å gi helsemessige fordeler som å forebygge hjertesykdom og slag og redusere smerter og betennelse av leddgikt.

Omega-3 fettsyrer og hjertesykdom

Forbruker en diett rik på omega-3 fettsyrer og lite mettet fett kan redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom. Populasjonsbaserte studier av Inuit eskimoer som spiser store mengder fet fisk viser at de har en lavere forekomst av hjertesykdom, hjerneslag og hjerteinfarkt. Det er også antatt at fiskeoljer bidra til å forhindre plakk i blodårene, en stor bidragsyter til hjerteinfarkt og slag.

Omega-3 fettsyrer og høyt kolesterol

Personer med høyt kolesterol kan ha nytte av en diett høy i omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer er viktig for å opprettholde en sunn nivåene av high density lipoprotein (HDL eller "god kolesterolet") og å redusere nivået av triglycerider, frie fettsyrer som sirkulerer i blodet. Fiskeolje kosttilskudd og omega-3 fettsyrer også er antatt å senke nivået av lav tetthet lipoprotein (LDL, også kjent som "det dårlige kolesterolet").

Omega-3 fettsyrer og leddgikt

Fiskeoljer og matvarer med omega-3 fettsyrer har lenge vært brukt til å behandle leddgikt og slitasjegikt, men det er uklart hvorfor de hjelper. En teori foreslått i en studie fra 2006 av biologen Dr. William Smith er at omega-3 fettsyrer hemmer utviklingen av prostaglandiner, naturlig forekommende hormoner som bygges opp i leddene og forårsake smerter og betennelser. Teorien er at fiskeoljer og de aktive ingrediensene i omega-3 fettsyrer bånd med prostaglandiner på et molekylært nivå for å hindre deres vekst og gjøre de som utvikler mindre aktive.