Digidexo.com

quercetin kosttilskudd

Quercetin bivirkninger

Quercetin er en bioflavonoid finnes hovedsakelig i rødvin, epler, grapefrukt, løk og svart te. Stoffet er en antioksidant, og kan ha anti-inflammatoriske egenskaper. Noen mennesker tar quercetin som et supplement for å behandle og forebygge ulike helsemessige forhold.

Funksjon

Quercetin, som andre antioksidanter, eliminerer frie radikaler. Dette er ustabile molekyler i kroppen som kan skade nærliggende celler, som fører til aldring effekter, hjertesykdom og til og med kreft. Quercetin kan også være fordelaktig for behandling av allergi, astma og andre inflammatoriske tilstander.

Oral Type

Oral quercetin kosttilskudd har blitt assosiert med hodepine og prikking i hender eller føtter. Halsbrann eller sure oppstøt kan forekomme med større doser, men dette kan ofte forebygges ved å ta quercetin med mat.

Injectable Type

Bivirkninger som er rapportert ved injeksjon form av quercetin omfatter rødming og svetting, kortpustethet, kvalme og oppkast.

Risiko

Sjeldne tilfeller av nyreskader er rapportert etter høye doser injisert quercetin. Også, selv om svært uvanlig, noen mennesker har en allergisk reaksjon på disse kosttilskudd.

Legemiddelinteraksjoner

Quercetin kan minske effekten av fluorokinolonantibiotika. I tillegg er quercetin en phytoestrogen med lignende funksjoner til østrogen hormon, og kan samhandle med hormonbehandling eller andre østrogentilskudd.

Hva er fordelene med quercetin dihydrat?

Hva er fordelene med quercetin dihydrat?


Quercetin dihydrat er en potent antioksidant og bioflavonoid finnes i frukt og grønnsaker som druer. Dette er en av de næringsstoffene som gir vinen dens helsemessige-boosting krefter. Antioksidanter er næringsstoffer som bekjemper betennelser og skader fra frie radikaler i kroppen. Som mennesker alder, frie radikaler (UN-paret molekyler) ødelegge celler og vev. Tar antioksidant rike næringsstoffer og spise et sunt kosthold hjelper kjempe mot denne skaden og bevare helsen.

Heart Health

Ifølge "Life Extension" magazine, quercetin gir beskyttelse mot aldersrelaterte sykdommer. Denne forbindelse har anti-hypertensive virkninger; det beskytter blodkar og bedrer blodgjennomstrømningen i hele kroppen. En spansk studie konkluderte med at quercetin redusert blodtrykk hos rotter med høyt blodtrykk med 18 prosent i løpet av 5 uker. Alle disse fordeler bidrar til å holde hjertet sunt, som hindrer hjertesykdom og slag.

Antioksidant Strøm

Antioksidanter bekjempe frie radikaler, forbedre den generelle helsen og bremse aldringsprosessen. Frie radikaler oppstår naturlig som folk alder, men disse un-paret molekyler kan øke enda mer på grunn av levevaner som røyking, alkohol og spise et dårlig kosthold. Quercetin dihydrat er ofte lagt til sportsdrikke og andre vitaminpiller på grunn av sin potente anti-oksiderende egenskaper.

Anti-Inflammatory

Quercetin dihydrat har også anti-inflammatorisk virkning som er avgjørende for å forbedre den generelle helsen. Ifølge "Life Extension" magazine, redusert quercetin aktiviteten av nukleær faktor-kappaB, sammen med de inflammatoriske cytokiner som det stimulerer. NF-kB nivåene er sterkt forbundet med koronare hendelser som hjertesykdom og slag. Holde disse nivåene under kontroll er viktig, og quercetin bidrar til å redusere betennelse forårsaket av disse aktivitetene i kroppen. I tillegg bidrar dette næringsstoffet for å redusere hevelse og andre betennelsesrelaterte problemer i kroppen.

Joint Health

Quercetin forbedrer også felles helse ved å øke fleksibiliteten og redusere betennelse i leddene. Overall, quercetin kosttilskudd nytte kroppen på mange måter. Quercetin er også funnet i matvarer som druer, epler og mørke grønne grønnsaker.

Naturlig måte å behandle høysnue Med quercetin

Du kan bruke quercetin som naturlig måte å behandle høysnue (allergisk rhinitt). Dette flavonoid (et plantebasert pigmentering sammensatte) hindrer immunceller fra frigjøre histaminer, som er proteiner som forårsaker allergiske reaksjoner. Disse reaksjonene resultere i symptomer som rennende nese og kløende øyne forbundet med høysnue. Quercetin er også en antioksidant - en av flere forbindelser som nøytraliserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige partikler som kan ødelegge celler og øke kroppens reaksjon på potensielle irritanter. Ta quercetin som et supplement for å maksimere sin terapeutiske fordeler; men du kan legge til ditt inntak gjennom kosten kilder.

Kilder

For terapeutisk effektivitet i behandling av høysnue, tar quercetin som et supplement anses mest effektive. Som et supplement, er quercetin tilgjengelig i tabletter, kapsler eller softgel skjemaet. Quercetin blir ofte pakket som et supplement med ananas enzymet bromelain, som er kjent for sine egne anti-inflammatoriske egenskaper, og kan muligens forbedre kroppens quercetin absorpsjon.

Nylig har en ny vannløselig form av quercetin molekylet blir tilgjengelige, som også kan forbedre absorpsjon, ifølge Dr. L. Stephen Coles av Los Angeles Gerontology Research Group.

Å øke tilskudd, de viktigste mat kilder til quercetin er frukt og grønnsaker. Spis sitrusfrukter, epler og løk i særdeleshet for å øke kosten kilder til quercetin. Andre matvarer som er høy i flavonoider (inkludert quercetin) er olivenolje, druer, mørke kirsebær og mørke bær som blåbær og bjørnebær.

Dosering

For terapeutisk anvendelse for høysnue, ta 400 mg 20 minutter før hvert måltid (to til tre ganger daglig). Hvis kombinere quercetin og bromelain, bruker like mye bromelain og quercetin med hver dose.

Forholdsregler

Quercetin er ikke anbefalt for barn, så det er ikke tilstrekkelig bevis til å rettferdig effektivitet og risiko.

Ikke ta mer enn 1 g per dag uten å konsultere legen din, da det er meldt om nyreskader ved doser høyere enn dette.

Mens quercetin regnes som trygt å ta, er det rapportert bivirkninger som kan oppstå hos noen mennesker, inkludert hodepine og mageproblemer.

Gravide og ammende kvinner og folk med nyresykdom bør unngå quercetin.

Interaksjoner

Hvis du tar noen av følgende legemidler, ikke bruk quercetin kosttilskudd uten å diskutere dem med legen din først.

Antikoagulantia (blodfortynnende): quercetin kan intensivere blodfortynnende effekt av legemidler som warfarin (Coumadin), klopidogrel (Plavix) eller acetylsalisylsyre, noe som øker risikoen for blødning.

Kjemoterapi narkotika: Laboratoriestudier tyder på at quercetin kan forsterke effekten av populære kjemoterapi medisiner og noen leger føler at inntak av antioksidanter samtidig med kjemoterapi kan være skadelig.

Kortikosteroider: quercetin antas å forårsake disse stoffene til å forbli i kroppen i lengre perioder av gangen.

Ciklosporin: Tar quercetin kan hemme kroppens evne til å absorbere denne kraftige immunsystem-undertrykke narkotika.

Slik unngår du at Allergi Bruke quercetin

Slik unngår du at Allergi Bruke quercetin


Quercetin er en kraftig antioksidant som finnes i en rekke matvarer og noen væsker. Quercetin er også en naturlig antihistamin som bidrar til å forebygge allergi hos dem som lider vanlige allergier. Quercetin er også tilgjengelig i supplement form og er svært rimelig.

Bruksanvisning

•  Legg mat som inneholder quercetin til kosthold. Slike matvarer inneholder rødløk, epler, brokkoli, blåbær og selv rødvin og grønn og svart te.

Ta en quercetin supplement. Quercetin kosttilskudd kommer i ulike former: pulver, kapsler og piller.

Kombiner quercetin med vitamin C eller bromelain. Denne kombinasjonen har vist seg effektive. Enzymet i bromelain hjelper kroppen absorbere quercetin mer effektivt.

Spis rå honning. Pollen er funnet i honning og inneholder faktisk mye quercetin. Spis en spiseskje en dag sammen med dine quercetin kosttilskudd eller mat for økt forebygging av allergi.

Klargjør for allergi sesongen ved å forbruke en høyere dose av quercetin supplement eller spise større mengder av quercetin matvarer.

Quercetin Safety

Quercetin er et plantebasert flavonoid funnet i epler, løk, te, røde viner og noen andre matvarer. Det kan også tas som et kosttilskudd for sin effektivitet som et anti-inflammatorisk og antioksidant.

Dosering

Quercetin kosttilskudd er ikke regulert av US Food and Drug Administration. Derfor kan mengden av quercetin i en bestemt supplement ikke være det beløpet som er hevdet. Høye doser av quercetin kan føre til kvalme og nyreskader. Hvis du opplever slike symptomer, slutter å ta quercetin og konsultere legen din.

Kreftbehandling

Quercetin aktivitet i cellekultur studier har foreslått at forbindelsen kan redusere veksten av visse typer kreft, eller til og med føre til døden av slike kreftformer, muligens på grunn av sin antioksidant eller anti-inflammatoriske egenskaper. Quercetin også kan forebygge tykktarmskreft. Men flere studier er nødvendig, og American Cancer Society advarer at quercetin ikke bør stole på som en primær kreftbehandling. Hvis du er stille tegn på alle typer kreft, kontakt lege.

Vitamin C Følsomhet

Folk som er reagerer dårlig på vitamin C eller sitrusfrukter kan oppleve bivirkninger når du tar en quercetin supplement. Disse kan omfatte fordøyelsesproblemer, sår i munnen og hodepine. Hvis du opplever disse bivirkningene, slutt å ta quercetin og konsultere legen din.

Andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av quercetin inkluderer prikking i armer og ben. Quercetin også kan redusere effekten av visse antibiotika og kunne endre måten kroppen absorberer andre rusmidler. Konsultere legen din når du tar en quercetin supplement i tillegg til andre legemidler.

Blå-grønne alger og interstitiell cystitt

Blå-grønne alger og interstitiell cystitt


Interstitiell cystitt er en kronisk og smertefull tilstand som påvirker blæren. Det forekommer hovedsakelig hos kvinner, men er også funnet i menn; det er lett å skille fra bakteriell cystitt, siden det ikke er forårsaket av en organisme, men heller betennelse med ingen åpenbare årsak. Fordi årsaken er ikke fastslått, behandling og helbredelse er vanskelig. Men noen rapporter tyder på at quercetin kosttilskudd avledet fra blå-grønne alger kan hjelpe tilstanden.

Interstitiell cystitt

Symptomer på interstitiell cystitt er varierte, men vanlige symptomer inkluderer blæren manglende evne til å holde mye urin, noe som resulterer i ekstremt høy frekvens på vannlating, kanskje trenger på badet så mange som 50 eller 60 ganger på en dag. Smerten oppleves av lider har ført til tilstanden som kalles Smertefull blære. Sykdommen er ofte feildiagnostisert fordi symptomene ligner mange andre bekken klager og lang levetid på sine udiagnostiserte symptomer kan føre til depresjon i lider. Det finnes ingen kur som sådan, og behandling kan bare lette symptomer.

Quercetin

Noen placebokontrollerte studier utført av Floyd Katske, MD, Daniel A. Shoskes, MD, Mark Sender, MD, Ray Poliak, MD, Kim Gagliano, LVN og Jacob Rajfer, MD har vist at quercetin tilskudd kan være effektive i behandling av symptomer av interstitiell cystitt og lignende tilstand prostatitt. Quercetin er en bioflavonoid funnet i blå-grønne alger, så vel som andre plantekilder. Flavonoider er plantepigmenter som ikke bare produserer insekt-tiltrekke farge avgjørende for pollinering, men også beskytte anlegget fra bakterier og soppangrep, samt insekter. Quercetin har vist seg å ha antioksidantegenskaper, antivirale og anti-inflammatoriske egenskaper, og er markedsført for en rekke helsemessige problemer, inkludert allergi og inflammasjon.

Blågrønnalger

Quercetin kosttilskudd er vanligvis hentet fra en blå-grønn algekilde. Blå-grønne algearter (også kjent som cyanobakterier) er svært mange, og mange tusen varianter av cyanobakterier eksisterer. Disse inkluderer chlorella og spirulina, som begge er populært solgt som kosttilskudd. Chlorella og spirulina er spioneringen som "supermat" på grunn av sin høye nivåer av vitaminer, mineraler og andre viktige sporstoffer. Imidlertid, alger i sin naturlige form inneholder ikke nivået av quercetin nødvendig for å produsere helseeffekter hos mennesker.

Behandling

I henhold til en behandlings patent utstedt i 2008 for forskning av en vitenskapsmann Floyd Katske, interstitiell cystitt kan behandles med en kombinasjon av aktive substanser basert primært på quercetin, sammen med enzymene papain og bromelain (ekstrahert fra papaya og ananas, henholdsvis). Katske sier at quercetin & rsquo; s handling på interstitiell cystitt er anti-inflammatorisk og ser ut til å redusere smerte og hevelse i blæren. Rapporten understreker at quercetin alene ikke absorberes godt og er funnet å være ineffektiv uten tilsetning av fordøyelsesenzymer, som optimaliserer gut absorpsjon.

Kosttilskudd

De som lider av interstitiell cystitt kan godt dra fordel av quercetin kosttilskudd, særlig når det tas i kombinasjon med papain og bromelain. Det er imidlertid hevdet at quercetin ikke viser helsemessige fordeler når det tas i små mengder til stede naturlig i matvarer, inkludert hav grønnsaker, og vil bare hjelpe når det tas i supplement form. Siden quercetin ikke er veldig godt absorbert, er det liten grunn til å konsumere rå tang eller blå-grønne alger kosttilskudd i jakten på quercetin.

Hvordan forbedre fordøyelsen med kosttilskudd

Hvordan forbedre fordøyelsen med kosttilskudd


Effektiv fordøyelse er avgjørende for god helse, men mange mennesker lever med fordøyelsesproblemer i mange år, tenker at det er noe annet de kan gjøre. Men det er mange måter å forbedre fordøyelsen, og ved hjelp av kosttilskudd er en av dem. Lær måter å hjelpe fordøyelsen med kosttilskudd ved å følge disse trinnene.

Hvordan forbedre fordøyelsen med kosttilskudd

•  Ta vitamin C eller quercetin. Disse kosttilskudd fungere som antihistaminer og lette betennelser i fordøyelseskanalen. Vitamin C hjelper også mage-tarmkanalen til å kvitte seg med giftstoffer som produseres under fordøyelsen.

Bruk probiotika for å holde fordøyelseskanalen sunt. Acidophilus, Bifidobacteria og Lactobaccillus er generelt ansett som den beste av disse "gode" bakterier. Disse symbiotiske mikrober å fordøye mat som kroppen ikke kan, og holde de "dårlige" bugs som bebor din gut fra å vokse ut av kontroll. Se etter dem i pilleform på helsekostbutikker.

Legg til enzymer som lipase, protease og amylase til måltider. Enzymer er naturlig produsert av kroppen, men ta dem som kosttilskudd kan bidra til å gi leveren din et løft. Også prøve Koenzym Q10 å øke enzymer og hjelpe dem gjøre jobben sin.

Dryss linfrø over maten for å lette forstoppelse. Dette smakløst supplement beroliger også betente tarmen.

Prøv peppermynteolje for smertefulle gass og oppblåsthet, og spise ingefær for sporadisk kvalme.

Hint

  • Probiotika er også til stede i yoghurt. Hvis du ønsker å få dem på den måten i stedet for i pilleform, bare sørg for at det er økologisk yoghurt med kulturer lagt etter pasteurisering.
  • Hvis dine fordøyelsesproblemer ikke løser med gjør-det-selv-behandlinger, bør du oppsøke lege.

Menopause kosttilskudd uten svart cohosh

Klaseormedrue er en urt som brukes til å behandle menopausale symptomer, inkludert hetetokter. Ifølge Mayo Clinic, klaseormedrue synes å ha lav risiko hvis det brukes opptil seks måneder; effektene av lang tids bruk er ukjent. Andre kosttilskudd for overgangsalder er tilgjengelig.

For hetetokter

Isoflavoner i soyaprodukter kan bidra til å redusere hetetokter. I sin bok, "Balansert Healing," Dr. Larry Altshuler anbefaler en soya ekstrakt av 250 mg, standardisert til 10 prosent isoflavoner, som tas to ganger daglig.

For hjernen helse

B12 kosttilskudd kan hjelpe hjernen helse; B12 spiller en viktig rolle i dannelsen av røde blodceller, nervefunksjon, cellemetabolisme og produksjon av DNA. Anbefalt dosering er 200 mg til 400 mg daglig.

For Fordøyelsen Helse

Den kostfiber, inulin, bidrar til å balansere de nyttige bakteriene i fordøyelseskanalen. Den anbefalte daglige dose er 2 g tatt med måltider, i en måned eller to.

For høyt kolesterol

Folsyre hjelper opprettholde normale nivåer av homocystein, noe som senker nivået av kolesterol og risikoen for hjerneslag og hjertesykdom. Anbefalt daglig dose er 800 mcg av folsyre.

For Osteoprosis

Quercetin er anbefalt for behandling av osteoporose; det hemmer kalsiumtapet og fremmer beinbyggende cellene. Anbefalt dosering er 500 mg to ganger daglig.

For lav libido

Arginin, en aminosyre, er fordelaktig for å øke libido; den gjenoppretter fallende nivåer av veksthormoner, noe som bidrar til å øke seksuelle og mentale funksjoner. Anbefalt daglig dose er 6 til 10 g.

Hva gjør quercetin Do?

Hva gjør quercetin Do?


Ifølge American Cancer Society, er quercetin et naturlig forekommende stoff som tilhører en familie av næringsstoffer som kalles flavonoider. Flavonoider er kjent for sine antioksidantegenskaper og har blitt rost for alle typer positive helsemessige resultater, fra allergi lettelse til kreft forebygging. Mens, som verdens sunneste Foods hjemmeside (WHFoods) indikerer, ble flavonoider opprinnelig referert til som "Vitamin P", de er faktisk plante pigmenter.

Funksjon

WH Foods indikerer at funksjonen av flavonoider er først og fremst som en antioksidant. Antioksidanter nøytralisere frie radikaler - celler, cellefragmenter, og stoffer som er blitt oksydert i en slik grad at de kan bli skadelig for andre celler i kroppen - samt beskytter cellene mot ytterligere skade ved de samme frie radikaler. Flavonoider, inkludert quercetin, kan forbedre kroppens opptak og bruk av vitamin C. Likeledes, vitamin C faktisk forbedrer effekten av flavonoider, så vel.

Fordeler

The American Cancer Society siterer Physicians Desktop Reference på sin hjemmeside, oppføring quercetin som et stoff som er nyttig i behandling av allergi og astma på grunn av antihistamin og anti-inflammatoriske egenskaper. Rx List, et nettsted rettet mot å gi resept og narkotika informasjon, siterer en studie publisert i Urology (1999) viser at quercetin kan også være nyttig i forebygging eller eliminering av prostata betennelse.

Teorier / Spekulasjoner

The American Cancer Society viser at - på grunn av sin evne til å forårsake genetiske mutasjoner i bakterier - det var opprinnelig tenkt at quercetin kan ha vært et kreftfremkallende (kreft forårsaker agent). Men i sin artikkel på quercetin publisert i 2008, sier ACS også at dyre-og cellestruktur studier sitert av dem indikerer potensiell bruk av quercetin for kreft forebygging eller behandling. Mange av disse dyrestudier har faktisk vært meget lovende, men videre studier er nødvendig for å fastslå effektiviteten av quercetin i behandling av kreft hos mennesker.

Misforståelse

Det ser ikke ut være tilstrekkelig bevis for gunstig effekt av quercetin på åreforkalkning, virusinfeksjoner, kronisk tretthet eller gastrointestinale sår. Mens Rx Listen angir at det ikke kan være bevis for sin bruk som et antihistamin, nyere studier refereres til av American Cancer Society viser at dette ikke er tilfelle (som nevnt ovenfor).

Kilder

Som tilfellet er med andre flavonoider, kan quercetin finnes i mange plante kilder. Blant disse er epler, løk, rødvin og noen typer te. Mens quercetin er definitivt gunstig for menneskekroppen, gjør American Cancer Society sier at en diett rik på alle typer flavonoider (dvs. som inneholder en høy mengde av frukt og grønnsaker) vil være mer gunstig for kroppen enn noen entall antioksidant eller flavonoid. Quercetin kan også bli funnet i kapsler som et kosttilskudd, men ingen standard doserings målinger finnes for det.

Quercetin: Barnas Fordeler

Quercetin er en kjemisk, kalt en flavonoid, som finnes i epler, rødløk, røde druer og grønn te. Det er også solgt som kosttilskudd. Ifølge American Cancer Society, vises quercetin å ha anti-inflammatorisk og antihistamin egenskaper. Selv om ingen pålitelig bevis har blitt etablert, har noen studier funnet sterke sammenhenger mellom kosttilskudd quercetin og reduksjoner i forekomsten av allergi, hjertesykdom og kreft. Disse er alle potensielle fordeler for barn.

Allergier

Ifølge American Cancer Society, er quercetin kjent for å ha antihistamin egenskaper; det hindrer immunceller fra frigjøre histaminer.

Histaminer er en kjemisk forbindelse produsert av immunsystemet som respons på nærværet av et fremmed stoff i kroppen. En allergisk reaksjon oppstår når immunceller produserer histaminer i respons til godartede fremmedstoffer, slik som pollen.

Legge til frukt og grønnsaker som har store mengder quercetin til ditt barns kosthold kan redusere effekten av allergener. Dette kan resultere i færre astmaanfall og allergi symptomer som elveblest og høysnue.

Hjertesykdom

Flavonoid er kjent for å ha sterke antioksidantegenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center. Legg mat som inneholder quercetin til ditt barns kosthold for å fremme et sunt hjerte og blodkar. Også, starter barna av med et sunt kosthold trener dem til å spise sunt senere i livet.

Anti-Inflammatory

Ifølge American Cancer Society, befolkningsstudier viser at folk som spiser store mengder quercetin har lavere nivåer av LDL (dårlig) kolesterol. Hvis barnet ditt har høyt LDL kolesterol, kan økende forbruk av quercetin-rik mat bidra til å redusere kolesterolnivået.

Kosttilskudd for Ligaments

Kosttilskudd for Ligaments


Senene i kroppen er en viktig bindevev ved sammenføyningene mellom bein. I mange tilfeller er kosttilskudd for leddbånd også brukes for sener samtidig fordi leddbånd og sener er vanligvis ødelagt samtidig. Når vi leter etter et supplement for å hjelpe kroppens leddbånd, er det viktig å alltid snakke med en lege på forhånd fordi noen individer kan ha problemer med kosttilskudd.

PCO og quercetin Supplement

PCO, eller proantocyanidiner, og quercetin er typer bioflavonoid produkter som er nyttig for de leddbånd og sener i kroppen. Sports Injury Bulletin påpeker at leddbånd kan ende opp skadet eller i smerte på grunn av betennelse. PCO og quercetin kan bidra til å eliminere betennelse uten de potensielle risikoene som kommer med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner eller NSAIDs som aspirin. PCO er ofte funnet i druer eller druekjerneekstrakt produkter.

Glucosamine Supplement

Glukosamin er et produkt kroppen naturlig produserer. The University of Maryland Medical Center peker på at det er en viktig komponent til styrke brusk i kroppen, men det er også brukt for problemer som osteoartritt, som er et problem med de bånd og ledd. The University of Maryland påpeker at det tar omtrent to til fire måneder før Glucosamine begynner å vise resultater, og at det er mer effektivt på moderat til alvorlig slitasjegikt. Tillegget blir noen ganger kalt Glucosamine sulfate og Glucosamine hydrochloride.

Chondroitin Supplement

Chondroitin er et molekyl kroppen naturlig produserer for felles helse og forebygging av væskeansamlinger i leddene. Det er nyttig å ligamenter på grunn av bruk mot vann bygger seg opp, noe som i sin tur forhindrer belastning på sener og minimaliserer skadene. Det er ofte brukt for problemer som slitasjegikt. Det tas for to til fire måneder før resultatene er klare.

Cissus quadrangularis Supplement

Cissus Quandrangularis er en type urt som brukes i ayurvedisk medisin. Ifølge Karl Hoffman, har den urt anti-inflammatoriske egenskaper, og kan kataboliserer muskelvev. Det er noen ganger bruker med slitasjegikt og bidrar til å støtte sunne ledd og leddbånd.

Hva er fordelene med quercetin Dilhydrate?

Hva er fordelene med quercetin Dilhydrate?


Quercetin dihydrat er en kraftig antioksidant som finnes i frukt og grønnsaker. Det er populært for inkludering i sportsdrikk kosttilskudd for sine mange energi fordeler, men må pares med sukker eller alkohol for å bli mer lett absorberes av kroppen. Det er av denne grunn at rødvin er verdsatt for sin helsemessige fordeler, som det er rikt på quercetin, ifølge Bare 4 Health.

Anti-inflammatorisk virkning

Quercetin dihydrat fungerer som en anti-inflammatorisk, redusere hevelse fra muskelsmerter og kramper, ifølge nettstedet for Life Extension Magazine. Forbindelsen øker også energi, selv om dette kan være på grunn av sin anti-inflammatoriske egenskaper, noe som gir raskere muskelrestitusjon og derfor mer energi. Quercetin kan også ha sykdom-bekjempelse egenskaper og redusere muskelsmerter forbundet med influensa og andre sykdommer.

Antioksidant fordeler

De antioksidant fordelene med quercetin dihydrat er på linje med andre kraftige flavenoids som sitronsyre. Disse forbindelser fremmer fjerning av frie radikaler i blodet, kjempe eksisterende kreft celler, regulering av cellesykluser og stimulere forbedret funksjon av det kardiovaskulære systemet. Ifølge nettstedet til Simply 4 Health, kan forbedringer i kardiovaskulære systemet også bety bedre syn og økt energi.

Blod Fordeler

Ifølge Life Extension Magazine, kan quercetin dihydrat forbedre funksjon av hjertet og redusere risikoen for blodpropp. Dette er relatert til forbindelsen største forbedring av karbohydrat og fett sammenbrudd av celler i hjertemuskelen, samt quercetin evne til å forhindre dannelsen av blodplater fester seg sammen. Et hjerte som er å pumpe mer effektivt er på mye mindre risiko for å utvikle tette blodårer og hjertesykdom eller forårsaker et hjerteinfarkt.

Cardiovascular Disease

Risikoen for hjerneslag og forekomst av hjerte-og koronararteriesykdommer kan reduseres i dietter som er høy i quercetin dihydrat. Denne fordelen er oppnådd gjennom det sammensatte blokkering av glatt muskulatur migrasjon og over-utvikling i koronararteriene, som kan føre til sykdom og hjerteinfarkt. Den sammensatte tillater ikke blod å bare "pinne", og fungerer nesten som en crowd-kontroll offiser for hjertemuskelen ved å holde trafikken i gang i et jevnt tempo uten risikoen ved bruk av blodfortynnende.

Foods høy i quercetin

Foods høy i quercetin


Flavonoid quercetin kan bidra til å holde folks hjerter sunt mens du kjemper betennelse og kreft. Flavonoider er antioksidanter som finnes i frukt og grønnsaker, og kjemikalier forsvare kroppen og dens prosesser. Quercetin kan også bidra til å forhindre sår, grå stær og allergier. De fleste allerede konsumere alt fra 5 til 70 mg daglig av quercetin, ifølge Vitamin Retailer, et kosttilskudd industrien magazine. Magasinet anbefaler folk innta 400 mg tre ganger per dag.

Epler

Epler inneholder store mengder antioksidanter, inkludert quercetin. Helse ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å spise økologiske epler siden Environmental Working Group inkluderer frukt i sin såkalte "Dirty Dozen" - fruktene mest forurenset av plantevernmidler.

Skinn av epler holder det meste av frukt er antioksidanter, og noen typer epler inneholder mer helsebringende stoffer enn andre. Red Delicious, Ida Rød og Northern Spy epler rangerer som den sunneste. Dr. Weil sier også at quercetin funnet i epler kan bidra til å forbedre hukommelse og kan hjelpe avverge Alzheimers sykdom. For optimalt opptak, spise et eple om dagen.

Tea

Både grønn og svart te inneholder relativt høye nivåer av quercetin. En rød te som heter Rooibos inneholder også quercetin, selv på lavere nivåer enn det som finnes i andre typer te. Svart koffeinfri te holder mest quercetin, etterfulgt av grønn te og deretter koffeinholdige sort te, i henhold til United States Department of Agriculture. Brygget te inneholder mer antioksidanter enn flaske te. Grønn te er spesielt rik på antioksidanten catechin, en annen anti-kreftfremkallende. Tørr grønn te inneholder omtrent tre og en halv ganger mer katekiner enn tørr sort te, ifølge USDA.

Løk

Kroppen absorberer tre ganger mer quercetin fra løk enn fra epler, ifølge en studie fra Wageningen Agricultural University i Nederland. Studien fant også at kroppen absorberer to ganger mer quercetin fra løk enn fra te. Forskere fra Nederland og Irland anslår at en, inneholder 100 g løk alt fra 22 mg til 52 mg av quercetin. Løk inneholder også kalsium, og en studie fra det sveitsiske universitetet i Bern antyder at å spise tørket løk kan øke bentetthet, hjelpe folk avverge osteoporose. Løk inneholder også vitamin C-, kalium-, fiber, jern og protein.

Hvordan Unn Isjias Naturligvis med kosttilskudd

Hvordan Unn Isjias Naturligvis med kosttilskudd


Kosttilskudd kan øke kroppens egen naturlige evne til å bekjempe betennelser levere isjiasnerven smertelindring. Ifølge nevrolog David Perlmutter, MD (se Ressurser nedenfor) en rekke kosttilskudd kan omprogrammere den kjemiske prosessen i kroppen som produserer smerte signaler. Dette innebærer å styre en gruppe av hormon-lignende molekyler som kalles prostaglandiner ved å inhibere deres evne til å utløse betennelse. Les videre for å lære mer om kosttilskudd

Bruksanvisning

•  Ta opp til 1000 mg bromelain og 500 mg av quercetin fire ganger om dagen, mellom måltider for å lindre sciatic nerve smerte. Bromelain, som er et enzym som finnes i ananas, er beskrevet som den jack-of-all-trades i kamp betennelse. Quercetin er en forbindelse som virker i kombinasjon med bromelain å blokkere prosessen med inflammasjon.

Bruk kosttilskudd som er rik på omega 3 og omega 6 essensielle fettsyrer for hoftenervene smertelindring. Disse essensielle fettsyrene har potente anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å lindre smerter og betennelser i forbindelse med klemt nerve (isjias).

Ta en spiseskje linfrøolje med tre kapsler med nattlysolje olje kosttilskudd. Du kan erstatte 500 milligram av solbær olje for nattlysolje kapsler. Substitute 1000 milligram av fiskeolje kosttilskudd to til fire ganger om dagen som en erstatning for linfrøolje.

Legg gurkemeie kosttilskudd til kosthold. Dette krydderet inneholder et stoff som heter curcumin, som er en av de kraftigste naturlige anti-inflammatoriske legemidler i naturens apotek. For akutt isjiasnerven smerte, ta 250 til 500 milligram tre ganger om dagen.
VIKTIG: Du må ikke ta gurkemeie kosttilskudd hvis du er gravid, eller lider av magesår, gallestein eller sure oppstøt.

Ta 150 mg av vendelrot tre ganger om dagen, hvis en lege bestemmer at sciatic nerve smerte er forårsaket av en spastisk muskel.

Kosttilskudd for Thyroid Problemer

Kosttilskudd for Thyroid Problemer


For mennesker med skjoldbruskkjertelen ubalanser, har alternative løsninger som kosttilskudd blitt funnet vellykket i å lindre skjoldbrusk-relaterte symptomer.

Fakta

Skjoldbruskkjertelen er en liten endokrin kjertel i nedre del av halsen som produserer, lagrer og frigjør skjoldbrusk hormoner T3 og T4, noe som bidrar til å kontrollere stoffskiftet.

Betydning

Ifølge Mary J. Shomon i "Living Well med Graves 'sykdom og Hypertyreose," minst 25 millioner mennesker i USA har en feil skjoldbruskkjertelen, og kvinner er sju ganger større sannsynlighet for å utvikle en skjoldbrusk tilstand enn menn.

Typer

Dr. Ridha Arem, som skrev "The Thyroid Solution: A Revolutionary Mind-Body Program for Gjenvinne din emosjonelle og fysiske helse," antyder tilskudd for bestemte skjoldbrusk symptomer. Arem sier glutaminsyre kan redusere angst og andre stressrelaterte problemer, og anbefaler rose root for å redusere depresjon, øke energi og hjelpe deg å håndtere stress.

Ifølge Arem, er quercetin sterkt anbefalt for personer som lider av en skjoldbrusk ubalanse. Karnitin kosttilskudd, Shomon sier, bør forbedre hypertyreose symptomer innen to uker, mens fulvic syre --- i kombinasjon med omega 3, kalsium, magnesium og vitamin A, B-kompleks, C og E --- kan bidra til å redusere forhøyede T4 nivåer.

Betraktninger

Graviditet og røyking er begge risikofaktorer for hypertyreose. Hvis du har en familiehistorie med skjoldbrusk problemer eller er mellom 20 og 40, er du også mer utsatt, sier Shomon.

Advarsler

Kosttilskudd kan forstyrre andre medisiner. Konsultere legen din før du slutter eller begynner en skjoldbrusk behandlingsregime.

Vitamin kosttilskudd for kreft

Mens tradisjonelle behandlinger for kreft inkluderer kirurgi, cellegift og stråling, kan vitamintilskudd effektivt redusere bivirkningene av disse prosedyrene og stimulere healing. Antioksidantegenskaper av visse kosttilskudd kan også spesifikt mot kreftceller og ødelegge dem. Før du starter noen kosttilskudd, diskutere med legen din mulige interaksjoner vitaminer kan ha på kjemoterapi narkotika. Selv om det i noen tilfeller kan virkningen være negativ, kan vitaminer og antioksidanter faktisk forbedre arten av disse stoffene.

Vitamin D

Som en av de viktigste vitaminer for å regulere produksjonen av protein er ansvarlig for normal cellevekst og deling, vitamin D stimulerer kroppens naturlige forsvar mot kreft. Siden kreft er definert som ukontrollert cellevekst, er dette vitamin fordelaktig som et forebyggende, så vel som en del av en behandlingsplan for sykdommen.

Vitamin C

Forskning utført av den avdøde Dr. Linus Pauling vist at høye doser av vitamin C stimulerer immunsystemet til å angripe kreftceller. Det antas at en stor konsentrasjon av dette vitamin i kroppen produserer hydrogenperoksyd, som dreper kreftceller, men påvirker ikke normale celler.

IP6

Kjemisk kjent som inositol hexophosphate, har dette medlem av familien B6 blitt vist å bremse og stoppe veksten av kreftceller.

Quercetin

Klassifisert som både en antioksidant og flavonoid, beskytter quercetin cellene mot skader forårsaket av frie radikaler og har anti-tumor egenskaper. Det hjelper til å kontrollere kroppens reaksjon på stress på et molekylært nivå, og har potensial for å forhindre eller stoppe kreftceller fra å dannes.

Vitamin E

Dette næringsstoffet har antioksidantegenskaper som kan stanse kjemiske reaksjoner som skader cellene, noe som svekker deres struktur og kan føre til utvikling av kreftceller.

Selen

Denne kraftige antioksidanten hemmer dannelsen av kreftceller ved å nøytralisere skadene i kroppen av frie radikaler.

Hvordan få Allergy Relief med kosttilskudd

Allergi kan forårsake mange irriterende symptomer fra kløende rennende øyne til lunger til en rennende, tett nese. Ingen allergisymptomer er moro, men du kan finne noen lettelse. Les videre for å lære hvordan du kan få allergi lettelse fra kosttilskudd.

Bruksanvisning

En ta vitamin C.

Histaminer er det som forårsaker allergi symptomer. Tar 2000 mg C-vitamin daglig kan redusere histamin produksjonen i kroppen med 38%, og kan kutte allergisymptomer med 74% (i henhold til Øre, nese og hals Journal). Snakk med legen din om å ta vitamin C for din allergi. Du kan ta 500-1000 mg 3 ganger hver dag.

Prøv brennesler.

Denne urten kan tas via kapsler (100 mg 2-3 ganger daglig). Eller, for enda bedre absorpsjon, helle en kopp kokende vann over 2 ts av fryse tørket brennesler. Bratt i 20 minutter og drikke to ganger daglig.

Spør legen din om quercetin, en annen histamin blocker.

Quercetin bidrar vitamin C til å fungere enda bedre, så vel som hindrer nasal betennelse. Ta 500 mg 3 ganger daglig.

Opt for nesespray.

Nesespray har vist seg å være mer effektive enn muntlige medisiner ved reliefivng postnasal drypp, nysing, og lunger.

Prøv over disk allergi medisin.

Selv om de ikke vare så lenge som forskrevet allergi medisin, kan de fungere like bra eller enda bedre, men de kan også forårsake døsighet.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med legen din før du tar noen supplement.

Quercetin Allergi

Quercetin Allergi


Quercetin er den naturlige fargestoffer som finnes i eple og løk hud, te og vin. I motsetning til andre allergi lindring medisiner eller kosttilskudd, det fungerer ved å stabilisere mastceller, i stedet for å blokkere histamin. Det vil bo i blodet, noe som gir lengre lindring av symptomer. Mens det hjelper folk avtale med allergi, noen mennesker er faktisk allergisk mot supplement selv.

Omtrent

Quercetin er en antioksidant som har anti-inflammatorisk og antihistamin egenskaper. Det binder seg til kalsium / Calmodulin komplekser, som hindrer histamin fra å bli utgitt.

Følsomhet

Noen mennesker har allergiske reaksjoner på flavonoider som quercetin fordi den inneholder rutin. Unngå rutin kosttilskudd hvis du opplever følsomhet for dette kjemikaliet.

Potensial

Ifølge Dr. Ray Sahel, er rutin allergi sjeldne. Hvis du har blitt diagnostisert med denne allergien, foreslår han at du får en ny mening.

Betraktninger

Personer som er fast bestemt på å være allergisk mot quercetin og rutin kan være tilbøyelig til å være allergisk mot andre stoffer, som for eksempel drue sukker.

Interaksjoner

Når du tar quercetin, unngå medisiner som advarer mot å spise epler, appelsinjuice, løk, grapefruktjuice, granateple juice, hvit, svart og grønn te.

Effekter

Fordi quercetin er en antioksidant, kan ta for mye føre til en pro-oksidant effekt. Mens det er ment å redusere betennelse, kan det faktisk i stedet fremme betennelse hvis du tar for høy for en dose.

Kosttilskudd for leddgikt

Leddgikt er smertene som følger av leddbetennelse og ødeleggelse. Artrose og revmatoid artritt (RA) er de vanligste typene, som påvirker noen 46 millioner amerikanske voksne. Urte og kosttilskudd kan hjelpe behandle symptomene på leddgikt, og i noen tilfeller kan bidra til å bremse utviklingen av sykdommen selv.

Urte kosttilskudd

Ta et supplement muntlig er den mest direkte måte å skaffe sin helsemessige fordeler. Cherry kosttilskudd er populære blant artrose lider. Ifølge HealthCentral.com, kirsebær inneholder quercetin --- en potent antioksidant med smertestillende egenskaper --- og kan være like effektivt som aspirin for å redusere smerter og betennelser uten uønskede bivirkninger.

Cayenne og willow bark er stor for smerten ved revmatoid artritt. Willow bark inneholder salicylin, anti-inflammatorisk ingrediens i aspirin, og er mer skånsomt mot magen enn syntetisk fetter. Andre populære anti-inflammatoriske urter omfatter kattens klo, gurkemeie og ingefær.

Nutritional Supplements

Blant de mest effektive kosttilskudd for leddgikt er de essensielle fettsyrer, eller EFAs. EFA har naturlige anti-inflammatoriske egenskaper og er avgjørende for riktig immunforsvar. Evening primrose, linfrø, hempseed og borage oljer er noen av de mest populære EFA kosttilskudd.

Glucosamine and chondroitin formler er blant de mest brukte kosttilskudd for slitasjegikt. De er sagt å hjelpe anspore regenerering av brusk i skadede ledd, og dermed reversere noen aspekter av leddgikt. Kalsium og vitamin D bør tas sammen for beinstyrke, mens magnesium som er nødvendig for å balansere kalsium. Begge mineraler har muskel-avslappende og nerve-beroligende egenskaper og er viktig for bein og felles helse.

Eteriske oljer

Urter kan også inhaleres eller påføres lokalt for å oppnå sine helbredende effekter. Urte komprimerer, hjemmelagde salver, damp puste behandlinger og bad som inneholder eteriske oljer kan brukes i forbindelse med oral tilskudd for å oppnå en høyere grad av lettelse.

Eteriske oljer med anti-inflammatorisk og immunregulerende egenskaper - som for eksempel fennikel, lavendel og rosmarin oljer - woek vel i omslag og komprimerer som kan brukes direkte til felles for rask lindring. Cayenne inneholder capsaicin, et sammensatt med smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper. For å gjøre en aktuell krem ​​fra cayenne, bare strø den inn i en transportør som shea smør, bland og søke direkte til smertefulle ledd etter behov.

Ytterligere anbefalinger

Leddgikt kosttilskudd er mest effektive når det tas som en del av en sunn livsstil som inkluderer en ernæringsmessig lyd kosthold, daglig mosjon og rikelig med søvnkvalitet. Unngå mat som du er sensitiv eller allergisk, da disse kan forverre betennelser og smerte. Foods i søtvier familien, inkludert tomater, paprika, poteter og tobakk, kan forverre symptomene på leddgikt for noen. Kle deg varmt å hindre smerter forårsaket av kulde, og gjøre noen form for lav-effekt trening som yoga eller svømming i 30 minutter hver dag.

Advarsel

Urter kan endre hvordan enkelte medisiner påvirker kroppen. Konsultere en medisinsk faglig før du starter en leddgikt supplement diett, spesielt hvis du lider av en alvorlig tilstand eller ta medisiner regelmessig.

Quercetin Astma behandling

Hvis du har allergi og / eller astma, og du ønsker å behandle tilstanden din naturlig, må du studere kvaliteter quercetin, som er et naturlig forekommende stoff i mange matvarer. Quercetin virker på noen allergi-og astma fremkallende stoffer i kroppen din, bremse eller stoppe kroppens vanlige sterk allergisk reaksjon på allergi og astma triggere.

Hva quercetin Er

Quercetin faller i flavonoid klasse av antioksidanter. Dette flavonoid virker på kroppens frigjøring av histaminer og andre inflammatoriske eller allergifremkallende kjemikalier i kroppen din. Når du støter på et stoff som kroppen din reagerer veldig sterkt på, får deg til å nyse, utvikle en tett nese, elveblest, får rennende øyne eller utvikle et astmaanfall, disse kjemikaliene og / eller histaminer øke til et unormalt høyt nivå i kroppen din. Dine nese, øyne og lunger da reagere, ikke til allergifremkallende stoff, men til de histaminer og andre allergi kjemikalier i et så høyt nivå.

Quercetin er knyttet til en av de bedre kjente flavonoider, rutin. Det finnes i blå-grønne alger og hele planteriket. Rutin og quercetin er plantepigmenter som bidrar til å beskytte plantene mot miljømessige påkjenninger.

Hva quercetin Does

Quercetin, som en bioflavonoid, graviterer mot basofile og mastceller i kroppen din. En gang i disse cellene, det fungerer å roe membraner og holder dem fra å overbelaste kroppen din med allergifremkallende kjemikalier og histaminer som kroppen din reagerer så sterkt på. I tilstrekkelige mengder, kan quercetin blokkere din vanlige sterk allergisk reaksjon på stoffet du nettopp har møtt, det være seg dyr dander, pollen eller husstøvmidd.

Hvis du har astma (allergisk), hvilke stoffer du er allergisk mot initiere kroppens immunrespons med histaminer og andre kjemikalier i systemet. Lungene dine reagerer, og det blir vanskeligere for deg å puste; brystet blir stramt, luftrom produsere overflødig slim og du begynner å hoste. Kroppen din gir ut ikke bare histaminer, men også leukotriener. Quercetin arbeider for å hemme frigjøring av dette stoffet i kroppen din.

Hvis din diett er naturlig høy i matvarer som spirer, hele korn, frukt og grønnsaker, er du allerede spiser en diett høy i quercetin. Dette flavonoid er også tilgjengelig som et kosttilskudd, men fordi det ikke er vannløselige, bør du ta det sammen med bromelain (finnes i ananas), som også har anti-inflammatorisk egenskaper.