Digidexo.com

mageknip over lengre tid

Gjør Fet mat tar lengre tid å fordøye enn stivelsesholdige matvarer?

Når du kommer for en matbit, håper du vil holde deg over til neste måltid og drivstoff din energi butikker. Fordi det tar lengre tid å fordøye, kan konsumere litt fett hjelpe deg å holde full, mens raskere fordøye stivelse (karbohydrater) holder du ruset.

Funksjoner av Fordøyelse

Fordøyelse er prosessen med å bryte ned mat, slik at de forskjellige komponenter kan brukes av kroppen. Karbohydrater (stivelse) tilbringe minst tid i magen, mens fett tar lengst tid å fordøye.

Fordøyelsen av fett

Fordøyelsen av både mettet og umettet fett begynne i tynntarmen og leverenzymer arbeide for å bryte opp fettmolekylene. Denne prosessen kan ta opptil seks timer.

Fordøyelse av stivelse

Fordøyelse av karbohydrater (enkle og komplekse) begynner med spytt, og deretter fortsetter i tynntarmen. Fordi molekylene av stivelse er mindre komplekse, de tar mindre anstrengelse for å fordøye.

Betraktninger

Rask fordøye karbohydrater som hvitt brød og sukker konvertere til glukose raskt og pigge insulin nivåer. Med mindre du bruker disse umiddelbart (si i en utholdenhetssport), piggene kan føre til inkonsistente energinivå og vektøkning. Langsomme fordøye stivelse, som grønnsaker og helkorn, ta lengre tid for kroppen å bryte ned og gi mer konsistente energi butikker. Uavhengig av type av stivelse, fett alltid ta lengre tid å fordøye.

Expert Insight

The Journal of American Medical Association publisert en studie i 2007 som viser at en høy protein, høy fett og lav carb diett hjalp folk mister mer vekt enn andre dietter. En årsak til dette kan være at fett (og protein) tar lengre tid å fordøye, slik at du føler deg mett lenger.

Har litt mat tar lengre tid å fordøye enn andre?

Fordøyelse er prosessen som bryter ned mat inn i de minste mulige deler, slik at kroppen kan omdanne den til energi. Når vi spiser, maten passerer gjennom spiserøret til magesekken hvor fordøyelsessafter konvertere mat til proteiner, sukker og fett. Når maten forlater magen, passerer den til tynntarmen, hvor det absorberes som næringsstoffer i kroppen eller sendes videre sammen til å bli utstøtt fra systemet som avfall. Hvor lang tid det tar å fordøye et måltid avhenger av hva du har spist. Rødt kjøtt kan ta tre dager for å fordøye mens frukt og grønnsaker passere i mindre enn 12 timer.

Fiber

Kroppen er ikke i stand til å bryte ned fiber. Foods høy i fiber inneholder havregryn, bønner og gulrøtter. Selv om kroppen ikke kan fordøye disse matvarene, vi fortsatt trenger dem. Fiber bidrar til å regulere tarmfunksjonen, som er nødvendig for å rense kroppen. Frukt og grønnsaker høy i fiber kan ta flere timer å fordøye.

Protein

Halvparten av alle protein vi forbruker blir brukt av legemet for å bygge og reparasjonsceller. Om 97 prosent av rødt kjøtt vi spiser er lett fordøyelig --- ennå, proteiner bo i magen lenger enn matvarer som anses mindre fordøyelig, som fiber. På grunn av de mange funksjonene til protein i kroppen, kan det ta fra en til tre dager å fordøye biff, egg eller nøtter.

Fett

Fett molekyler gir en rik kilde til næringsstoffer til kroppen. De isolere celler, gir energi og støtte immunsystemet. Essensielle fettsyrer er nødvendig for en sunn diett er funnet i nøtter og fisk. Som proteiner, disse matvarene tar lengre tid å fordøye enn de høyt i fiber siden kroppen bruker mye av den for energi.

Karbohydrater

Karbohydrater inneholder om lag 40 prosent av den energien som trengs for å mate kroppen. De fleste kosttilskudd karbohydrater kommer fra korn, frukt og grønnsaker. Lett fordøyelig, tar karbohydrater under tre timer å passere gjennom systemet.

Stivelse

Kroppens viktigste kilde til glukose, eller energi, kommer fra stivelse. Dette inkluderer matvarer som korn og poteter. Fordøye disse stivelse kan ta tre til fire timer --- som ikke anses som en lang tid når det gjelder å fordøye mat.

Hvordan få mageknip Hjelp

Hvordan få mageknip Hjelp


En verkende mage kan føre til enorme følelser av stress. Barn som har buk aches kan føle ute av stand til å gjøre mye mer enn curl til en ball av smerte. Heldigvis, hvis din barn eller en voksen venn eller slektning har vondt i magen, kan du gjøre mye for å hjelpe dem. Begynne å hjelpe dem til å føle bedre med noen remedier du sannsynligvis allerede har på hånden hjemme.

Hvordan få mageknip Hjelp

•  Begynn med enkle hjelpemidler. Hjelpe noen føler seg bedre trenger ikke være komplisert. Gi personen et glass vann. Hvis mage vondt på grunn av overdreven syre, kan drikke et lite glass vann meget langsomt hjelpe fortynne syren. Har vedkommende ligge på sin side for en kort tid. Dypp en vaskeklut i lunkent vann og deretter på høy i 10 sekunder. Plasser den på personens magen.

Prøv naturpreparater. Visse matvarer kan bidra til å berolige mageknip. Forbered en kopp peppermynte-te eller en vanlig te og tilsett honning og sitron. Har personen spiser et stykke toast. Toast kan bidra til å absorbere overflødig magesyre. Ingefær kan også bidra til å berolige magen. Lag en kopp ingefær te eller legge en skje med revet ingefær til en kopp varmt vann. Hvis magesmerter er hyppig, gi ham probiotika. Studier viser probiotika kan hjelpe folk med hyppige magesmerter føler seg bedre. Probiotika er levende mikroorganismer. Du finner dem i visse matvarer, inkludert yoghurt. Folk som ikke liker yoghurt kan ta over-the-counter kosttilskudd. Tillegget vil ofte ha ordene "aktive levende kulturer."

kjøp over-the-counter hjelpemidler. Ditt lokale supermarked eller apotek har mange over-the-counter medisiner. Se etter elementer som er spesielt formulert for å hjelpe magesmerter og ingenting annet. Mange formuleringer kommer i forskjellige smaker. Rådføre seg med apoteket på vakt hvis du har spørsmål.

Kontakt legen din. Hvis magesmerter vedvarer over lengre tid, eller hvis det er ledsaget av andre symptomer som oppkast og høy feber, bør du kontakte legen din. En verkende magen kan være et tegn på mer alvorlige sykdommer, som for eksempel blindtarmbetennelse og infeksjon.

Hint

  • Overvåke barnet ditt nøye.

Over-the-counter behandlinger for psoriasis

Det virker hvert år har nyheten om gjennombrudd som gir alvorlige sykdommer under kontroll. Psoriasis har ikke vært noe unntak. Den kroniske hudsykdommen har ingen kur, men mange avanserte medisiner har blitt utviklet for å behandle symptomene. De mest grunnleggende behandlinger, men er så nær som ditt lokale apotek. Over-the-counter (OTC) medisiner, uten resept nødvendig, kan bidra til å lindre kløe og rødhet i milde tilfeller.

Identifikasjon

Psoriasis er på grunn av et overaktivt immunsystem. Tilstanden fører til unormalt rask hud vekst, som vises som lesjoner og skalaer på en persons kropp. Behandlingssentre om å kontrollere eller fjerne ekstra hud vekst.

Typer

Kremer og væsker brukes på huden kan lindre psoriasis og bidra til å forbedre utseendet. Salisylsyre virker ved å rive bort den overskytende huden som danner det ytre laget av et psoriasis brekke. Det hjelper også løsne skalaer, lindre kløe og redusere smerte. Kull tjære hjelper bremse veksten av hud og kan lindre kløe. Det er spesielt nyttig på hodebunnen din når den brukes som en sjampo. OTC kremer kan lindre tørr patcher hud, mens anti-klø preparater, for eksempel de som inneholder hydrokortison, kan hjelpe deg å bekjempe behovet for å klø.

Forsiktighetsregler

Salisylsyre kan irritere sunn hud. Unngå å forlate den på huden over lengre tid. Kull tjære har blitt identifisert som et kreftfremkallende middel. Dette gjelder kun i svært høye doser, men. OTC kull tjære produkter har ikke vært knyttet til kreft. Vær oppmerksom på at alle hudbehandlinger kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker.

Alternative behandlinger

Urte og alternative løsninger, blant annet gurkemeie, aloe vera og jojoba, er lett tilgjengelig. Effektiviteten har ikke blitt bevist av forskning. Noen psoriasispasienter finne lindring gjennom soaking i bad med havregryn, Epsom salter eller Dead Sea Salts. Disse kan bli funnet i butikker eller bestilles via Internett.

Misforståelse

Det er svært viktig å kjøpe noen OTC produkt fra en pålitelig kilde. The National Psoriasis Foundation har en aktiv diskusjonsforumet der psoriasispasienter dele sine erfaringer med behandlinger. Sjekk der hvis du har spørsmål om en potensiell behandling.

Solkrem alene vil ikke kutte den

Solkrem alene vil ikke kutte den


Gå videre og pakke solkrem for din sommerferie, men tror ikke på det som alt du trenger for å bekjempe herjinger solen. Solkrem beskytter mot plateepitel-celle kreft finnes på de ytterste lag av huden. Plateepitel-celle kreft, derimot, står for bare 20 prosent av hudkreft diagnostisert årlig. Du må bruke andre tiltak for å beskytte mot de typene kreft som står for de resterende 80 prosent av diagnoser hvert år.

Solkrem Strengths

Ifølge Skin Cancer Foundation, vil én av fem amerikanere bli diagnostisert med hudkreft minst en gang. Mange vet å bruke solkrem kan bidra til å forhindre hudkreft og vil bruke den hvis de forventer å bli utsatt for sollys over lengre tid.

Solkrem hjelper blokkere UVA-stråler (ultrafiolett langbølget lys) og UVB-stråler (ultrafiolett kortbølget lys). UVA-stråler trenger huden dypt og spille en viktig rolle i utviklingen av hudkreft. UVB-stråler vil gjøre det samme, bare over en lengre tidsperiode. En levetid av overeksponering for begge typer av ultrafiolett stråling kan resultere i celle mutasjoner hvor som helst i legemet.

"Melanom er en av de mest utfordrende solide kreft å jobbe med fordi det har en så høy grad av mutasjon," sier Yardena Samuels, en etterforsker for Kreft Genetics Branch av National Human Genome Research Institute Division of egenutført forskning i Bethesda, Maryland .

Utvikle en tidlig vane å beskytte huden din går en lang vei mot forebygging av den kumulative effekten av soleksponering.

"Vi ser flere tenåringer diagnostisert med hudkreft enn noen gang før, så det er viktig å begynne å beskytte huden din fra solen i tidlig alder," sier Dr. Michael S. Fisher fra Atlanta Center for Dermatologic Diseases.

Solkrem er ett element av at tidlig forsvar. Unngåelse av solarium, sa han, er en annen.

"Hvis du ofte solarium før fylte 35," sa han, "du er 70 ganger mer sannsynlig å utvikle en melanom."

Hudbeskyttelse Pekere

Dr. Wendy Delaney av Cummings, Georgia-baserte Vickery Pediatrics tilbyr disse anbefalingene for å holde familien din trygg fra solen:

1. Bruk en lue og verneklær. Se etter klær med en ultrafiolett beskyttelsesfaktor (UPF) på 30 eller høyere.

2. Dekk alle utsatte områder på kroppen med solkrem. Bruk solfaktor 30 eller høyere. Påfør 30 minutter før du går utenfor.

3. Påfør solkrem annenhver time etter bading eller overdreven svetting.

4. Hold nyfødte i skyggen eller et skjermet område når det er mulig. Bruk solkrem på alle babyer mer enn 6 måneder gammel.

5. Unngå solens sterkeste stråler mellom klokken 10 og 16:00

6. Sjekk alltid utløpsdatoen på din solkrem.

7. Ikke overse beskytte dine ører, øyne, lepper og nese.

8. UVA-strålene kan trenge gjennom skyer, tåke og glass, så beskytte deg selv på regnværsdager eller når du er i bilen.

9. Ikke brenn.

10. Unngå soling og UV tanning boder.

Solkrem Svakheter

Sunscreens består av kjemiske og fysiske egenskaper som danner et fint lag av beskyttelse over huden for en midlertidig periode. Ingen solkrem kan helt blokkere UVA og UVB stråler fra å trenge inn i huden. Likeledes er ingen solkrem vanntett eller svettesikker.

SPF (skinfaktor beskyttelse) bestemmer hvor lenge du kan være i solen før UVB-stråler vil føre til at huden blir rød. En høy solfaktor solkrem med faktor 50 vil skjermen solens stråler 50 ganger lenger enn ubeskyttet hud, og gir beskyttelse for 98 prosent av strålene.

Det fysiske miljø der du blir utsatt for solen er en vesentlig faktor.

"Når du er på en reflekterende overflate" - slik som vann, strand eller betongdekke - "vil du få dobbelt så mye stråling fordi solens stråler vil treffe huden din ovenfra og nedenfra," forklarte Dr. Wendy Delaney av Vickery Pediatrics i Cumming, Georgia.

Noe mindre enn 100 prosent beskyttelse gir rom for skader på hudens cellenivå, og det er bare ikke mulig for solkrem for å gi 100 prosent beskyttelse.

Det amerikanske Food and Drug Administration utstedt nye mandater i løpet av våren 2011 for å redegjøre for noen av disse påstandene. Starter i 2012, kan solkrem produkter ikke lenger bli markedsført som "sunblocks," svettesikker eller vanntette. FDA har også gjentatt sin veiledning at solkrem bør brukes sammen med en total hud-beskyttelse rutine som inkluderer iført hatter og verneklær.

Riktig Application

Delaney sa brukere bør alltid bruke solkrem med solfaktor 30 eller høyere. Det skal brukes 30 minutter før du går utenfor. Bruk et produkt som siler ut både UVA og UVB-stråler, og bruke den på nytt i intervaller som er angitt i instruksjonene på etiketten. The Skin Cancer Foundation anbefaler bruk av en mengde solkrem lik på størrelse med en golfball til å dekke din kropp og ansikt.

Når du velger sol-beskyttende klær og hatter, se etter de med en spesifisert UPF (ultrafiolett beskyttelsesfaktor). The Skin Cancer Foundation anbefaler klær med en UPF på 30 eller høyere.

Til slutt, lette på at sommeren drømmen om den perfekte brunfargen. Tans er egentlig et resultat av skade på huden. Langvarig skader vil gjøre huden mer utsatt for kreft. Du må kanskje gi opp litt av det "gylne gløden" i bytte for lengre god helse.

Slik unngår du at Neck Pain

Slik unngår du at Neck Pain


Forebygging nakkesmerter kan være så enkelt som å endre noen vaner eller så involvert som å kjøpe spesialutstyr for å håndtere det. Hvis du finner ut at du ofte lider av nakkesmerter, kan det være verdt det å oppsøke lege eller en fysioterapeut for å lære spesielle øvelser. Disse fagfolk kan også være nyttig for å utelukke mer alvorlige årsaker. Les videre for å lære hvordan du kan forhindre nakkesmerter.

Slik unngår du at Neck Pain

Ikke sitte i samme stilling over lengre tid. Hvis du jobber på et skrivebord eller er på langreise, få opp en gang hver time og gå rundt i flere minutter.

Sitt rett opp for å hindre ryggsmerter. Ikke anelse over datamaskinen. En stol med en høy rygg og armlener kan hjelpe deg å opprettholde god holdning komfortabelt.

Varm opp før stretching, spesielt hvis du er involvert i idrett som legger press på muskler, for eksempel yoga eller pilates.

Gjør lette strekninger hvis du sitter i samme stilling over lengre tid. Rull nakken fra side til side for å hindre stivhet og oppmuntre sirkulasjon og fleksibilitet.

Invester i en god pute. Unngå puter som er for myk eller for hard. Velg en som holder hodet rett i forhold til ryggraden.

Unngå å sove på magen, da dette setter ekstra press på nakken og skuldrene.

•  Unngå bærer mye vekt på den ene siden av kroppen din. Favorisere alltid ryggsekker enn ensidige poser eller over-the-skulder bærere.

Lær å utføre selv-massasje og praktiserer det regelmessig. Ikke vent til smerte streiker for å starte en massasje.

Plasser din TV eller dataskjerm på en god vinkel for å unngå å vri nakken når du ser det. Hvis du ser på TV fra sofaen regelmessig, får en støtte pute du kan bruke til å holde nakken i en rett posisjon.

Øvelse god kropp mekanikk ved flytting ting av betydelig vekt. Når du trenger å flytte noe, prøve å presse fremfor heis. Når du løfter fra gulvet, bøy i knærne i stedet for i midjen.

Hint

  • Hvis du tar vare på alle mulige risikofaktorer for nakkesmerter, men du fortsatt lider av det, må du kanskje oppsøke en profesjonell for diagnose og behandling.
  • Nakkesmerter at resultatene fra en skade eller ulykke kan berettige en rekke studier, inkludert Magnetic resonance imaging (MRI) skanner eller røntgen, for å utelukke problemer i ryggraden.

Hvordan å identifisere risikofaktorer for nakkesmerter

Hvordan å identifisere risikofaktorer for nakkesmerter


Mens det er noen ting du kan gjøre for å forebygge nakkesmerter, er det viktig å huske på at det ikke kan være en åpenbar årsak til ubehag. Dette betyr at du ikke kan være i stand til å identifisere spesifikke faktorer for din smerte. Som sådan, kan du finne det nødvendig å behandle det med flere forskjellige metoder før du slå seg ned på noe som fungerer. Les videre for å lære hvordan å identifisere risikofaktorer for nakkesmerter.

Hvordan å identifisere risikofaktorer for nakkesmerter

•  Se opp for postural belastning, den vanligste årsaken til nakkesmerter. Sitte i samme stilling over lengre tid kan føre til nakkesmerter. Nakkesmerter kan også være forårsaket av lute, hunching over eller skjev på den ene siden for lengre perioder.

Vær oppmerksom på skulder og rygg spenning. Begge kan føre til smerter over tid.

Identifisere de iboende risikoene for yrket ditt. Hvis du ofte løfte tunge gjenstander eller står i fare for et slag eller fall, kan du til slutt opprettholde en skade som forårsaker nakkesmerter. Sørg for at du beskytte deg selv og utvise særlig aktsomhet.

gjennomgå en full sjekk-opp årlig, spesielt hvis du har økt risiko for osteoporose eller medfødte problemer. Hvis legen oppdager eventuelle underliggende problemer, oppsøker behandling umiddelbart for å unngå problemer som kan føre til nakkesmerter.

Undersøk din livsstil for vaner som kan føre til smerte. For eksempel, hvis du ofte sove på fly eller sovner sittende på sofaen, kan du oppleve nakkesmerter over tid. Likeledes, propping en telefon mellom skulderen og øret kan også føre til nakkesmerter.

Kontroller at du har riktig møbler i ditt hjem. En pute som ikke tilbyr nok nakkestøtte eller en datamaskin stol som er ubehagelig kan føre til dårlig holdning og føre til nakkesmerter.

Bruk avspenningsteknikker når du er under psykisk og emosjonelt stress. Stress er en stor gjerningsmann i dårlige tilfeller av nakkesmerter.

Hint

  • Bærer tunge poser kan føre til nakke-og ryggsmerter. Hvis du har ikke noe valg og må bære en tung belastning med deg, velger en ryggsekk i stedet for en skulderveske som ville sette press på en enkelt side av kroppen.
  • Mens det er en god idé å gjøre så mye som du kan for å identifisere faktorer forårsake nakkesmerter, aldri under selv diagnostisere. Hvis du føler at det er en sjanse du kan ha et alvorlig problem, bør du oppsøke lege.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter


Trening kan bidra til å forhindre og behandle nakkesmerter i de fleste mennesker. Ved å styrke nakkemusklene, kan en person gjøre nakken mer motstandsdyktig mot belastningsskader. Selv lette strekninger kan gjøre en forskjell i nakken helse, men å gjøre en rekke spesifikke øvelser, et par ganger i uken, kan styrke musklene og redusere ubehag og smerte. Les videre for å lære å bruke øvelsen til å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Gjør en serie på 10 nakke rotasjoner ved å snu hodet sakte mot venstre og holde posisjonen i noen sekunder. Følge opp ved å dreie tilbake mot høyre. Hold øynene rett til forsiden og ikke slippe hodet ned når du gjør rotasjoner.

lener hodet mot venstre, slik at øret berører nesten skulderen din. Hold skuldrene avslappet og senket mens du gjør denne øvelsen. Gjenta på høyre side.

Bruk hals flexing å gi en rask strekning. Start med å senke haken mot brystet og holde den der i fem til ti sekunder. Ta med hodet opp, hvile noen sekunder og gjenta.

Bøy hodet bakover til du ser direkte på taket eller himmelen. Hold hodet i den posisjonen i noen sekunder. Stoppe, hvile et øyeblikk og gjenta øvelsen.

Bruk skulder shrugs å behandle spenninger og smerte som strekker seg fra nakken mot ryggen din. Heve skuldrene og hold i noen sekunder før du slapper av dem enda en gang.

Bruk akupressur for å behandle kroniske smerter. Trykk halsen på begge sider av ryggraden og på fordypningene rett under baksiden av skallen din. Denne enkle øvelsen kan bidra til å lindre nakkesmerter, ubehag og hodepine.

7 trenings halsen når som helst ved å bevege hodet fra side til side. Bevege hodet kan lindre nakke belastning, spesielt hvis du jobber i samme stilling over lengre tid. Dette spur-of-the-moment øvelsen kan utføres hvor som helst, uten planlegging eller forberedelser.

Hint

  • Du kan gjøre nakke øvelser når som helst i løpet av dagen, selv under korte pauser på jobb eller mens du ser på TV. Gjør dem på ulike intervaller i løpet av dagen eller annenhver dag.
  • Gjør aldri nakke øvelser etter en alvorlig nakkeskade eller hvis du opplever akutte smerter. Alltid konsultere en profesjonell hvis du har eller har mistanke om et alvorlig problem.
  • Når du utfører hals strekninger, bevege seg sakte hodet. Brå bevegelser kan føre til svimmelhet og trakk muskler.

Charley Horse i låret fra sport

Charley Horse i låret fra sport


Spille idrett føles godt og er bra for kroppen, men det er tider da kroppen opprør og kramper opp. Charley hester, eller Charlie hester, ofte oppstår i bena og er forårsaket av mange faktorer.

Hva er en Charley Horse?

En charley horse er ufrivillig sammentrekning av en muskel i bena. På låret, refererer begrepet "charley horse" til blåmerker eller kramper på terreng muskler. Charley hester vanligvis oppstår uten forvarsel når de berørte muskelen kontrakter og låses på plass. En person som lider av en charley horse vanligvis føles intense smerter og mistet frivillig kontroll av muskelen for en liten stund, før muskelen låser opp.

Årsaker

Charley hester er forårsaket av dehydrering, temperaturendringer, dårlig sirkulasjon, elektrolyttforstyrrelser, sittende eller stående i samme stilling over lengre tid, eller ikke strekke før fysisk aktivitet. Andre årsaker er graviditet og medikamenter, så vel som spark til lår-området som fører til bruising.

Forebygging

Lår Charley hester er lett forebygges. Før du spiller en sport, strekke på musklene og unngå kullsyreholdige drikker og kaffe. Drikk vann eller elektrolytt-heavy drinker før fysisk aktivitet. Også under en pre-sports fysisk, sjekk med din lege for eventuelle helsemessige forhold som kan føre til dårlig sirkulasjon. Wear leggskinn på lårene for å hindre skader under sportsaktiviteter.

Stoppe en Charley Horse

Hvis du lider av en Charley hest, ikke få panikk. Masser den elendige muskel ved hjelp av hælen av hånden din, og strekke benet ut sakte for å hindre en overbelastet muskel. Hvis kramper fortsetter i mer enn 5 minutter, bør du oppsøke lege umiddelbart, da dette kan være et tegn på et slag eller Restless Leg Syndrome.

Den Metabolsk behandling av fibromyalgi

Den Metabolsk behandling av fibromyalgi


Klyngen av symptomer vi nå kaller fibromyalgi har gått ved ulike navn opp gjennom årene. Akkurat som navnet er endret, så har ideer om årsak og påfølgende behandling. Fibromyalgi har fått skylden på immunsystemet dysfunksjon, matallergier, søvnforstyrrelser, stress, nerve overfølsomhet og depresjon, med hver antatt årsak som fører til nye behandlinger. En av de nyere krav er at fibromyalgi er et resultat av metabolske forstyrrelser. Forutsigbart, er nye metabolske behandlinger nå under utvikling.

Krav

To navn overflaten i forbindelse med denne behandlingen: Dr. John C. Lowe og Dr. Natalie Kather. Lowe, forfatter av "The Metabolsk behandling av fibromyalgi," og direktør for Fibromyalgi Research Foundation hevder at sykdommen er forårsaket av skjoldbrusk uregelmessigheter som ikke er synlig i standard skjoldbruskkjertelen testing, men det subtile, correctible avvik kan bli funnet med mer intensiv testing .

Kather, leder for Advanced Family Wellness Clinic i Olympia, Washington, mener også at metabolske manglene er roten av fibromyalgi, men hennes definisjon av stoffskiftet går utover skjoldbrusk problemer og inn i området av andre hormoner.

Thyroid basert behandling

Hver skole med tanke bringer sin egen behandlingsteknikker. Tilhengere av skjoldbruskkjertelen basert teori foreslår dybdestudier av alle skjoldbrusk nivåer, deretter forsøke å balansere noe unormalt, først og fremst med hormoner som stimulerer skjoldbruskkjertelen og / eller slipper tyreotropin. Lowe hevder at riktig bruk av disse hormonene vil øke stoffskiftet og riktige fibromyalgi symptomer.

Thyroid / hormonbehandling

Kather tilnærming krever en kombinasjon av skjoldbrusk hormoner, kjønnshormoner --- administrert på ulike punkter i et individs hormonelle faser --- vitamin og urte kosttilskudd og spesifikke diettbehov.

Forskning

Hver av disse behandlingsplaner hevder å være støttet av forskning, men bare fra forskning innenfor dens eget domene. I bredere felt av medisinsk forskning, dessverre, ingen biologisk årsak for Fibromyalgi er ennå ikke funnet. I 1994 RW Simms, et al av leddgikt Center ved Boston University fant ingen sammenheng mellom fibromyalgi og muskel metabolisme. Flere nylig, D. Dadabhoy et al, forskere ved North spesialister i revmatologi, fant ingen biologiske "markører" for sykdommen. Generell diskusjon innenfor det medisinske feltet antyder at mens stoffskiftet kan forklare noen symptomer på sykdommen, betyr det ikke forklare fenomenet utbredt smerte.

Betraktninger

Alle som lider av utbredt smerte over lengre tid kan bli desperat etter lindring. Historisk har fibromyalgi lider noen nytte en eller annen behandling, mens den samme behandling syntes å ha noen effekt for andre. Bare ved å arbeide med en kompetent medisinsk spesialist kan man bestemme hans eller hennes beste behandling. Pasienter bør forskning alle sine muligheter, og vær forsiktig i å avgjøre hvilke behandlinger for å forsøke.

Slik unngår du at Winter Nail Damage

Slik unngår du at Winter Nail Damage


Negler vokser mer i sommermånedene enn de gjør om vinteren. I vinter, negler får også tørr og sprø og er mer utsatt for skader. Som været blir kaldere, er det ting som du gjør for å bidra til å hindre vinter spiker skade.

Slik unngår du at Winter Nail Damage

Fukte du negler når du søker lotion. Pass på å gni litt av fuktighetskrem i hver av neglene. Du bør fukte neglene hver gang du vasker hendene og tåneglene etter hver dusj.

slitasje varme myke foret hansker når du går utenfor. Tåneglene er nesten alltid beskyttet mot elementene i vinter, men hvis du ikke er i en vane å bruke hansker neglene er det ikke. Beskytte negler mot kulde og fra vinden vil avta tørkeprosess som har en tendens til å oppstå i vintermånedene.

Bruk gummihansker når du vasker retter eller andre ganger at hendene vil være i vannet over lengre tid. Vann absorberer inn negler mye raskere enn det gjør i huden. Dette fører til utvidelse av negler når det er vått og krymping når den er tørr, som gjør dem sårbare for skader.

Spis et sunt kosthold. For å holde neglene sunne og mindre utsatt for skader være sikker på at du spiser minst 60 gram protein hver dag. Du bør også øke mengden av Biotin og Folic Acid i kosten.

Drikk minst åtte glass vann hver dag for å holde neglene sunne.

Hold neglene korte, ren og tørr i vintermånedene. Kortere negler er mindre sannsynlighet for å bli skadet. Holde neglene rene og tørre vil kutte ned sjansene for å få infeksjoner.

Restless Leg Syndrome alternativ medisin og behandling

Restless legs syndrom, også kjent som RLS, er en ikke livstruende tilstand som er preget av en urolig følelse i bena. Det slår som regel når du er i en sittende eller liggende stilling over lengre tid, for eksempel under søvn. Symptomene som oppstår med RLS kan også merkes i armene, og de inkluderer en brennende følelse, verking, prikking og rykninger. Den første linjen i forsvaret i behandling av RLS er endringer i livsstil, inkludert noen alternative medisiner.

Massasje

Når beina er føler deg anspent, kan symptomene på rastløse ben syndrom bli forverret. En måte å slappe av bena er ved å ta et varmt bad og masserer dem. Du kan også veksle sette tak og kalde omslag på dine lemmer for å lindre eventuelle irritabel sensasjoner.

Trening

Trening kan ha en stor innvirkning på rastløse ben syndrom. Det kan bidra til å redusere stress, kan det lette muskelspenninger, det frigjør endorfiner og det fremmer også dypt sover. Ha 30 minutter med trening om dagen. Dette kan være vekttrening, løping, sykling, svømming, trapp-stepping eller roing. Sørg for at det innebærer bena. Hvis du skal trene rett før sengetid, holde intensiteten mild.

Koffein

Koffein er et sentralstimulerende som kan føre til nervøsitet, en forhøyet puls og en økning i energi. Men det kan også føre til rastløshet, som er det siste du ønsker hvis du har rastløse bein-syndrom. Unngå kaffe, sjokolade, te, brus, energidrikker eller noen annen mat eller drikke som har koffein i den.

Mind / Body Exercise

Stress er en medvirkende faktor til rastløse ben syndrom. For å redusere stressnivået, delta i noen form for mind / body balansering aktivitet. Noen eksempler er yoga, tai-chi, meditative pust og muskelavslapning. Den beste tiden å utføre denne aktiviteten er rett før du går i dvale.

Kosttilskudd

Restless leg syndrom kan også bli behandlet med forskjellige vitamintilskudd. Iron for eksempel sies å bidra til å behandle restless leg syndrom hos eldre, ifølge en studie gjort ved Institutt for geriatri ved Royal Liverpool Liverpool University i Storbritannia. Andre kosttilskudd som kan brukes til å behandle restless leg syndrome omfatter folinsyre, 5-HTP, B-kompleks av vitaminer og vitamin E.

Det er også noen homeopatiske midler som kan brukes til å behandle restless leg syndrom. Noen av disse inkluderer rhus tox, Aconitum, causticum, svovel, Ignatia og ZINCUM nettet.

Tegn og symptomer på Lichtheim sykdom

Lichtheim sykdom er også kjent som subakutt kombinert degenerasjon. Det oppstår når det er skade på det isolerende myelin lag, som omgir nervefibre, som ofte forekommer i ryggmargen. Det oppstår vanligvis i ryggmargen, men noen ganger kan påvirke hjernen, øynene og andre steder i kroppen berørt av nerver. Hvis det oppdages tidlig, det finnes behandlinger tilgjengelig for å hindre varig skade.

Prikking og nummenhet

Mange av symptomene er betydelig over påvirke det har på nervene. En person kan oppleve prikking og nummenhet i mange områder av kroppen. De fleste begynner å føle denne kriblende følelse i føttene. En kriblende følelse eller en nummenhet i føttene, eller andre områder, som oppstår uten kjent årsak, som varer over lengre tid, bør sjekkes ut av lege. Komplett parestesi, eller følelsen av musklene "sovner" kan også forekomme.

Svakhet eller manglende evne

Andre symptomer som kan oppstå er leg svakhet eller generell muskelsvakhet. Mange av disse tilfellene oppstår med fokus på føtter og ben først. Andre symptomer kan inkludere en ustø holdning eller gangart. En person kan virke ustø grunn av nummenhet i føtter eller ben. Symptomene kan inneholde den manglende evnen til å føle vibrasjonene, eller for å avføle posisjonen til kroppen.

Andre symptomer

Andre symptomer varierer fra generell klossethet eller stive og vanskelige bevegelser fra lemmer og føtter. En person kan oppleve problemer med hukommelsen eller forvirring. I noen tilfeller symptomer kan omfatte demens eller apati. Nedsatt syn, depresjon og et ønske om å sove eller tretthet kan være fremtredende. I sjeldne tilfeller kan det føre til talevansker.

Hvorfor det skjer

Lichtheim sykdom kan oppstå på grunn av en alvorlig mangel på vitamin B12. Noen mennesker som har alvorlige vitaminmangel kan ha en av flere sykdommer som forekommer fra mangel på næringsstoffer, hvorav Lichtheim sin kan være en av dem. Personer med Crohns sykdom, diabetes eller en tilstand der kroppen ikke kan absorbere vitaminer effektivt har høyere risiko for å få Lichtheim tallet.

Hvordan behandle Lichtheim sykdom

En lege er nødvendig for å teste og behandle Lichtheim sykdom, som kan kreve B12 skudd og kontinuerlig vitamin injeksjoner før mangel er løst. Skuddene som injiseres i muskelen, og de kan gis en gang om dagen. Behandlingen varer vanligvis en uke. Etter det, kan en pasient være foreskrevet ukentlige injeksjoner for en måned, og deretter reoccurring månedlig. Dette er en levetid behandling for å forhindre symptomene vises på nytt igjen.

Slik Lavere serotonin

Serotonin er en viktig kjemisk i kroppen som er ansvarlig for å kontrollere humør, energinivå og evne til å sove. Lavere serotoninnivået kan føre til alvorlig depresjon, konstant tretthet og søvnløshet. Her er de vanligste måtene å redusere serotonin.

Slik Lavere serotonin

Senking serotonin

•  Dårlig kosthold og mosjon kan forårsake alvorlige dråper i serotoninnivået, uavhengig av alder eller vekt. Mangelfull trening og immobilitet, kombinert med regelmessig angst, kan få ned disse nivåene. Dietter som består av lav-karbohydrat, høy-protein måltider også lavere serotonin mengder.

Mangel på sollys er en annen ledende årsak til lavt serotonin nivåer. Hvis du er stadig inne eller ikke utsettes for sollys over lengre tid, kan serotoninnivået faller. Dette er en viktig årsak til depresjon i løpet av vinteren.

Høye nivåer av stress er også en vanlig årsak til lavt serotonin nivåer. Angst, depresjon eller en hektisk timeplan kan bidra til problemet. Prøv å ta litt tid hver dag til å slappe av og meditere.

Slankepiller, narkotika, smertestillende medikamenter eller reseptbelagte legemidler kan føre til serotoninnivået til å slippe inn noen individer. Spør legen din om dine medisiner 'effekter på serotonin.

Liten tarm lidelser

Liten tarm lidelser


Den lille tarm, også referert til som den tynntarmen, er en del av fordøyelseskanalen hos pattedyr. Etter maten passerer gjennom magen, går det inn i tynntarmen for videre fordøyelse og absorpsjon av næringsstoffer før du flytter inn i tykktarmen for å bli utskilt som avfall. Det er en rekke forstyrrelser som kan påvirke det lille tarm, som alle forårsaker symptomer i hele kroppen, taler til den viktige rolle spiller i fordøyelsen generelle helse.

Typer av tynntarmen Disorders

De vanligste typer av små tarm lidelser kan klassifiseres i forskjellige kategorier: inflammatoriske tarmsykdommer, autoimmune tilstander og infeksjonssykdommer. Inflammatoriske tarmsykdommer, så som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, føre til hevelse og inflammasjon i tynntarmen. Den vanligste autoimmun tilstand i tynntarmen er cøliaki, en reaksjon på inntatt gluten. Smittsomme sykdommer inkluderer en rekke lidelser inkludert bendelorm og bakterielle infeksjoner som tropisk sprue (kjent medisinsk som giardiasis).

Testing for tynntarmen Disorders

Det er flere tester som kan utføres for å kontrollere små tarmlidelser. Vanligvis den første testen gjøres for å diagnostisere en liten tarm lidelse er en X-ray for å sikre eventuelle symptomer en person er rapportering ikke er forårsaket av en form for blokkering eller ruptur. Ytterligere tester vil bli valgt basert på rapporterte symptomer; for eksempel kan en blodprøve gis til personer som mistenkes for å ha cøliaki for å se om hvite blodlegemer er forhøyet. Ved mistanke om en infeksjon, kan en avføringsprøve bør analyseres for å identifisere spesifikke bakterier eller ormer.

Effekter av tynntarmen Disorders

Alle typer av små tarm lidelser, hvis venstre ubehandlet over lengre tid, påvirker kroppen som en helhet på lignende måter. Nummer én effekt av en liten tarm lidelse er en nedsatt evne til å absorbere næringsstoffer fra maten, som fører til underernæring, vekttap, tretthet og konsentrasjonsproblemer. Små tarm lidelser vanligvis forårsake diaré, som også kan føre til dehydrering.

Betraktninger

Mens noen små tarm lidelser, for eksempel smittsomme sykdommer, er vanligvis ikke livstruende, mange typer er alvorlige forhold som kan føre til langvarige skader i tarmvevet hvis venstre ubehandlet. Inflammatoriske og autoimmune sykdommer spesielt kan forårsake skade som tar kroppen i flere måneder til flere år å fullt reparere. Det har vært noen indikasjon på at langsiktig skade på tynntarmen fra noen av disse lidelsene kan sette en person på økt for tarmkreft og andre alvorlige forhold.

Advarsel

Hvis du oppdager blod i avføringen, har kronisk diaré i mer enn fire dager, erfaring magesmerter, feber, eller hurtig vekttap, må du kontakte legen din for å diagnostisere symptomene dine. Disse symptomene kan være tegn på en alvorlig liten tarm lidelse som krever umiddelbar oppmerksomhet. Ikke prøv å medisinere seg selv med over-the-counter produkter, for eksempel fiber, anti-diarrheals, eller smertestillende medikamenter. De kan forverre eller forverre tilstanden din.

Hva er årsakene til Pediatric magesmerter?

Pediatric magesmerter, som også er referert til som magen verke, magesmerter eller magesmerter, er en vanlig tilstand blant spedbarn, småbarn og barn. Barn med magesmerter kan ikke være i stand til å kommunisere hva som plager dem eller hva de har symptomer, slik at foreldre og omsorgspersoner må betale nær oppmerksomhet til atferd, spisevaner og avføring av alle barn under deres omsorg. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic, National Library of Medicine, den Nemours Foundation og American Academy of Family Physicians om årsakene til pediatriske magesmerter.

Kolikk

Babyer med kolikk kan ha symptomer som magesmerter som blir verre i sen ettermiddag og tidlig kveld. Kolikk babyer kan ha mer magesmerter etter å ha en flaske eller pleie, som kan være et tegn på syre refluks. Magesmerter forårsaket av kolikk kan reduseres ved å holde barnet opp mens fôring, stoppe ofte for å rape, og å gjøre endringer i kostholdet i mødre som ammer.

Mat

Barn som er allergiske mot visse matvarer, og spiser disse matvarene kan utvikle magesmerter. Intoleranse for laktose, gluten og andre ingredienser kan føre til magesmerter hos barn. Barn som spiser mat med høyt syre, for eksempel frukt juice, brus og tomatprodukter kan utvikle acid reflux, noe som kan føre til magesmerter.

Gass

Barn som lider av overdreven gass kan ha magesmerter. Å spise mat for raskt eller svelger luft når du spiser kan føre til en opphopning av gass som fører til raping og magesmerter. Barn som er kronisk forstoppelse eller holde sine avføring over lengre tid kan også utvikle magesmerter.

Infeksjoner

Barn som er smittet med viral gastroenteritt, som også er referert til som magen influensa, kan oppleve magesmerter, oppkast og diaré. Virusinfeksjoner som influensa og vannkopper kan føre til pediatrisk magesmerter som kan vare i en uke eller lenger. Bakterielle infeksjoner som Salmonella kan føre til pediatrisk magesmerter, og blir ofte spredt på barnehager eller gjennom forurenset mat.

Tarminvaginasjon

Spedbarn og småbarn med magesmerter kan ha en tilstand som kalles tarminvaginasjon, noe som fører til en blokkering i tarmen som hindrer fordøyelse og sirkulasjon. Pediatric magesmerter forårsaket av tarminvaginasjon er intens og har en plutselig innsettende, og symptomene kan blusse opp og deretter avta, men vil gjenta seg.

Medisinske lidelser

Barn med visse typer medisinske lidelser kan ha magesmerter. Tarm lidelser inkludert irritabel tarm syndrom, kan Crohns sykdom og divertikulitt forårsake pediatrisk magesmerter. Barn som har sigdcelleanemi eller er født med eller utvikle en brokk kan ha vedvarende magesmerter.

Hvordan redusere fibrocystic Knuter

Hvordan redusere fibrocystic Knuter


Fibrocystic knuter er noncancerous men ofte smertefulle klumper og cyster i brystene. Fibrocystic knuter er forårsaket av blokkeringer i bryst kanaler, som forårsaker en opphoping av væske. Disse blokkeringer ofte føre til arrvev eller fibrøs vev, som er kilden for de ofte smertefulle klumper. Til tross myter som fibrocystic knuter skape en økt risiko for brystkreft, eksperter ved Mayo Clinic sier at slike krav er så langt ubekreftet.

Hvordan redusere fibrocystic Knuter

Se familien din lege om eventuelle nye endringer i brystene før forfølge behandling på egen hånd. Spør familien din lege om medisiner alternativer for å redusere symptomer på fibrocystic knuter. Danazol, en medisiner som vanligvis foreskrevet for endometriose, har også vist vellykket symptomatisk lindring for fibrocystic knuter.

Vent til fibrocystic knuter å løse på egen hånd. Hvis de ikke kan løse på en riktig måte, kan familien din lege henvise deg til en spesialist.

Unn knuter symptomatisk. Steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen har vist seg å redusere hevelse og ømhet. Spør legen din når du tar NSAIDs over lengre tid.

Prøv muntlige vitaminer som vitamin B6 eller nattlysolje for symptomatisk lindring av fibrocystic bryster. Følg instruksjonene fra produsenten for over-the-counter vitamin B6. Ta 1000 mg nattlysolje to til tre ganger daglig som anvist av legen din.

Prøv å redusere koffein og salt i kosten for å redusere symptomene. Du kan også prøve å ta en over the-counter jod supplement for å redusere risikoen for fremtidig utvikling av fibrocystic knuter.

Plutselige hukommelsestap Årsaker

Plutselige hukommelsestap Årsaker


Hvis du finner deg selv å ha problemer med å huske hvor du forlot dagligvarer etter en tur, eller til og med navnene på de naboene som bor rett over gata fra deg (og har i år), kan det oppstå et tilfelle av plutselig hukommelsestap, som kan føre til svært frustrerende effekter.

Aldringsprosessen

Aldringsprosessen er en vanlig årsak bak plutselig hukommelsestap. Aldring fører til tap av hukommelse på grunn av en rekke faktorer. Disse faktorene inkluderer det faktum at eldre hjerner er ikke like i stand til å suge opp næringsstoffer som forbedrer hjernen, redusert blodtilførsel (som kan endre de kognitive ferdigheter), forverring av hippocampus (som er den delen av hjernen som gir tilgang til minner ) og de fallende nivåer av proteiner og hormoner som stimulerer neural vekst og beskytter hjerneceller.

High Blood Pressure

Folk som lider av høyt blodtrykk (også kjent som hypertensjon) kan også oppleve plutselig hukommelsestap. Blodtrykk som er unormalt høy kan selektivt ødelegge viktige deler av sentrum av hjernen, noe som kan utløse små slag som kan føre til både adferdsendringer og alvorlig hukommelsestap.

Hodeskade

Skade eller traume mot hodet kan også påføre plutselig tap av hukommelse. Sterke krefter som brudd eller gå dypt inn i skallen kan føre til alvorlig hjerneskade på grunn av aggressive sjokkbølger som sendes gjennom hjernen saken. Et eksempel på en situasjon som kan føre til direkte hjernetraume er når hodet treffer styring av et hjul hardt i en bilulykke.

Infeksjoner

Infeksjoner i hjernen kan også føre til plutselig hukommelsestap. Disse infeksjonene påføre inflammasjon av membranen rundt hjernen, slik som i sykdoms meningitt, som er en kronisk sykdom som er karakterisert ved plutselige og ofte kortvarig hukommelsestap.

Blood

Problemer knyttet til blodet kan også påføre plutselig hukommelsestap. Disse hukommelsessendrende problemer inkluderer både avbrudd i tilførselen av blod til hjernen og utilstrekkelige nivåer av oksygen i blodet.

Søvnmangel

Ikke får nok søvn om natten over lengre tid er en årsak til plutselig hukommelsestap. Alvorlig søvnmangel kan ha negative effekter på evnen av hjernen til å produsere og beholde splitter nye minner. Dette er på grunn av nøkkel endokrine og metabolske forstyrrelser som kan emulere aldringsprosessen og sitt toll på minnet.

Skole Strategier for Opposisjonell Defiance Disorder

Hvis du er lærer på veldig lenge, er sjansene gode for at du vil ha en student med opposisjonell atferdsforstyrrelse (ODD), spesielt siden det er den vanligste diagnosen atferdsproblem blant barn i skolealder. Det virkelige spørsmålet er hvordan vet du når en av dine elever har ODD, og ​​hva skal du gjøre med det, slik at du kan opprettholde orden i klasserommet?

Signs

Barn med ODD miste besinnelsen lett og ofte, klandre andre for alt, argumentere med voksne, og nekter å følge regler eller retninger. Disse barna er veldig lett irritert og synes å gå ut av deres måte å bry alle rundt dem. I tillegg kan de være ondskapsfull, mener, hevngjerrig, hevngjerrig og manipulerende. De er også veldig sta og har hyppige raserianfall. ODD barna ofte si stygge ting og synes å bringe splid uansett hvor de går. Det største problemet de har i skolen er å nekte å gjøre det de blir fortalt. Mens mange barn viser noen av disse egenskapene fra tid til annen, Odd barna konsekvent oppfører seg på denne måten over lengre tid - vanligvis seks måneder eller mer.

Referral

På grunn av deres oppførsel, legger ODD studentene selv i en posisjon der de har problemer med å tilpasse seg et skolemiljø der de forventes å være stille og følge lærerens retninger. Det første trinnet for en lærer som mistenker en av hennes elever har ODD er å varsle foreldrene og administrasjon og henvise unggutten til rådgiver på skolen, som så kan få studenten evalueres for å avgjøre om han gjør det, faktisk, har denne lidelsen .

Klasserom Strategier

Bare fordi en student er diagnostisert med ODD betyr ikke at han vil bli fjernet fra klasserommet. Som et resultat, vil du nødt til å komme opp med noen form for strategi for å håndtere denne personen. En av de viktigste tingene en lærer kan gjøre er å holde deg rolig. Du bør også finne ut hvilken atferd du skal ignorere. Du kan la ganske mye annet går som ikke forstyrre din evne til å undervise eller studentenes evne til å lære. Sørg for at alle elevene forstår reglene på forhånd, er blitt enige med dem og vet hva konsekvensene er for ikke å følge dem. Bare gi en advarsel og deretter følge gjennom med hva disiplinærtiltak du har diskutert på forhånd. Hvis du følger dette klasserommet forvaltningsplanen konsekvent, bør du være i stand til å få elevenes respekt, om ikke alltid deres etterlevelse.

Å ha en veldig strukturert miljø er nyttig, siden det synes å være beroligende for studentene å vite nøyaktig hva du kan forvente på en gitt dag. Også, ikke glem å rose elevene for god oppførsel. På denne måten er du erkjenner deres innsats for å oppføre seg og gjøre det de blir fortalt. Etablere en rapport med elevene er også svært viktig, spesielt for ODD barnet. Hvis du virkelig bryr seg om elevene og hva som skjer i deres liv, vil elevene pleier å være mer samarbeidsvillig. Prøv også å være rimelig og rettferdig. Du bør ikke ta strid med ODD student personlig, og du bør ikke argumentere med student eller heve stemmen din når du snakker med ham. Når det er mulig, gi elevene valg og noen klasserom ansvar. Gjør du det vil gi dem noen akseptabel kraft og gjøre dem føle seg nyttig. Hva du ikke ønsker å gjøre er å komme inn i en maktkamp, ​​så det er best å ha private samtaler med studenten om hennes spesielle problemer og dine forventninger om riktig oppførsel i klasserommet. Når du snakker med denne studenten, sørg for å lytte til hennes synspunkt, men være fast om det faktum at hun må følge reglene akkurat som alle de andre elevene i klassen.

Selv arbeider med ODD studenter er aldri lett, kan du prøve å gjøre situasjonen bedre ved å anerkjenne problemet og ta positive tiltak for å hjelpe disse elevene bedre.

Hvordan avlaste bivirkninger av Prednisolon

Hvordan avlaste bivirkninger av Prednisolon


Tilnærminger til tradisjonelle behandlinger er ofte avhengige av en kur-alt medikament som kan brukes til å behandle en rekke forskjellige tilstander. Prednison er en av disse stoffene. Mens det er svært effektivt i behandling av betennelse, er det noen bivirkninger. Etter doseringsinstruksjonene er nøyaktig én måte å lindre de vanligste virkningene av dette stoffet.

Identifikasjon

Prednison er klassifisert som et steroid medisinering. Det er først og fremst brukes til å behandle tilstander der betennelse er til stede. Kolitt, lupus, psoriasis, pusteproblemer, og allergiske tilstander er noen av de forholdene som ble behandlet med denne steroid. Ulempene ved bruk av dette stoffet er effekten det har på immunsystemet. Virus eller infeksjon som allerede finnes i kroppen kan bli verre når du tar prednison. Det kan også aktivere en infeksjon som allerede passert. Folk som tar en høy dose av stoffet er mer utsatt for å oppleve bivirkninger, inkludert mageirritasjon, hodepine, angst, lett blåmerker, svimmelhet og oppkast.

Funksjon

Prednison kan være foreskrevet i ulike doser mengder, avhengig av hvilken tilstand blir behandlet. Trene et par sikkerhetstips vil bidra til å lindre, og / eller unngå eventuelle bivirkninger av å ta dette stoffet. Forut legen er klar over noen av de aktuelle medisiner du tar, er å følge instruksjonene på resept flasken alltid anbefalt. En prednison resept vil ofte si "ta med mat" for å unngå mageproblemer. Hvis du er på østrogen, eller Dilantin, kan disse stoffene redusere steroid effekter, så vær sikker på at legen din er klar over eventuelle narkotika du tar. Mens bivirkninger er mer sannsynlig når du tar høye doser, eller når det tas over lengre tid, det er andre langtidseffekter å se opp for i tillegg.

Effekter

Steroider som prednison har progressive langsiktige bivirkninger, jo lenger en person tar dem. Osteoporose er en tilstand som er kjent for å utvikle seg som et resultat av lang tids bruk. Dette skjer på grunn av kroppens redusert evne til å absorbere kalsium. Osteoporose er en tilstand der bein blir svake og sprø. Løpende steroider virker til å forhindre dannelsen av nytt ben, mens det på samme tid svekke benstrukturer allerede er på plass. En måte å bekjempe dette på er ved å ta kalsiumtilskudd, som bidrar til å fylle opp kalsium forsyninger i kroppen. For å sikre at kalsium blir riktig absorberes, bør det tas i forbindelse med vitamin D.

Funksjoner

Prednison primære effekt i kroppen er å stimulere utskillelsen av kortisol av binyrene. Det er kortisol som lindrer betennelsessymptomer. En vanlig bivirkning som oppstår ved stopp av stoffet er tilbaketrekking respons i kroppen. Dette skjer fordi binyrene har en tendens til å krympe når den ikke er i bruk, og trenger tid til å gjenoppta sin normale funksjon. Stoppe prednison brått er ikke anbefalt, og kan også føre til at kroppen til å inngå en binyrebarksvikt. For å unngå dette, er det best å smalne medikamentet over en tidsperiode for å tillate binyrene å gjenoppta normal sekresjon nivåer. Alltid konsultere med en lege om hvordan du kan slutte å ta dette stoffet.

Typer

Mens Prednison er en effektiv behandling alternativ, det er andre måter å lindre betennelser. En naturlig anti-inflammatorisk kosttilskudd kan i enkelte tilfeller være en effektiv kur. De er kjent for å være effektive inkluderer bioflavanoids, boswellia, ingefær og glukosamin-chondroitin. Bioflavinoids er avledet fra planteekstrakter. De gir antioksidant, anti-allergifremkallende, og anti-inflammatorisk effekt. Boswella er en urt som brukes i Ayervedic medisin som et anti-inflammatorisk middel. Ingefær, også en urt, gir smertestillende, anti-kvalme-effekter, i tillegg til å lindre inflammasjon. Glukosamin-chondroitin er effektiv i å bygge opp brusk, og har blitt funnet å redusere betennelse i leddene.