Digidexo.com

azopt eye drop

Hva er Mitomycin Eye Drops?

Hva er Mitomycin Eye Drops?


Mitomycin er et antibiotikum som brukes i eyedrop skjemaet til å behandle visse typer øye kreft og andre øyet vekster som svekker synet. Disse øyedråper er en form for cellegift som bidrar til å redusere størrelsen på svulster eller vekster før kirurgisk fjerning. De er også brukt i helbredelsesprosessen etter operasjonen for å hindre vekster fra å vende tilbake.

Historie

Mitomycin, også kjent som mitomycin-C og MMC, er en aktuell antibiotika som har blitt brukt av leger siden 1993 som eyedrop cellegift for å øke suksessraten for kirurgi for å fjerne øye vekster og svulster.

Bruksområder

Mitomycin brukes for å bidra til å krympe tumorer eller kreftceller på øyet. Det er også ofte brukt til å behandle pterygium, en sykdom i øyet vev som forårsaker syns-svekke utvekster over hornhinnen. Disse dråpene er gitt både før og etter operasjonen for å bidra til å redusere disse vekster og hindre dem fra å vende tilbake.

Effektivitet

Flere langsiktige studier har vist at pasienter som behandles for pterygium med en kombinasjon av mitomycin drops og kirurgi for å fjerne vekster har en lavere risiko for sykdommen sin retur enn pasienter behandlet med kirurgi alene.

Advarsel

Mitomycin øyedråper skal bare gis etter lege konsultasjon for å vurdere effektiviteten og risikoen ved bruk.

Hvordan behandle Glaukom Med Eye Drops

Hvordan behandle Glaukom Med Eye Drops


Reseptbelagte øyedråper som er mest populære behandlingsmetode for mennesker som lever med glaukom. Øyedråper brukes til å holde et sunt nivå av trykket i øynene dine og for å lindre eventuelle symptomer som kan føre til at du ubehag. Det er viktig å møte med legen din for å diskutere den beste type øyedråper for å behandle din tilstand og for å holde noen få enkle trinn i tankene når du bruker dem hjemme.

Hvordan behandle Glaukom Med Eye Drops

•  Snakk med legen din om eventuelle andre medisiner du tar, inkludert både reseptbelagte legemidler og over-the-counter medisiner, for eksempel Tylenol og multivitaminer. Hun vil også be deg om eventuelle allergier du måtte ha til visse typer medisiner for å unngå eventuelle negative bivirkninger knyttet til glaukom øyedråper hun foreskriver for deg.

Vask hendene grundig før påføring øyedråpene. Det er også svært viktig å sørge for at øyet dropper forblir ren og ikke berører noen del av øyet. God hygiene er nødvendig å sikre at øyet ikke blir smittet.

Sitt ned eller ligge og vippe hodet bakover før påføring av øyedråper. Dra forsiktig ned det nedre øyelokket med pekefingeren. La medisinen slipp på øyet nøye, samtidig som vi holder øye så åpen som mulig.

Lukk øynene forsiktig uten skjeling eller holde dem for stramt. Trykk ned på øyelokkene forsiktig med tommelen eller pekefingeren i ca 3 minutter for å holde dråpene i øynene dine. Tørk av overflødig dråper fra området rundt øynene ved å klappe ansiktet forsiktig med en klut eller håndkle.

Vent fem minutter etter påføring hvert fall til øyet før du påfører det neste. Unnlate å vente etter hver dråpe kan føre dråpene som skal vaskes ut ved følgende dråper før de har hatt tid til å bosette og behandle øynene. Bruk en timer eller stoppeklokke for å holde styr på tiden du har tillatt i mellom hver dråpe å sørge for at du ikke blir utålmodig eller overvurdere hvor mye tid som har gått.

Hint

 • Pakk øyet dropper i papirhåndkle eller en annen type materiale som er lett å ta hvis du har problemer med å holde flasken stødig. Eldre pasienter som også lider av leddgikt har ofte problemer med å holde flaskene på grunn av sine små størrelser.
 • Oppbevar alltid øyedråper og alle andre medisiner som brukes til å behandle grønn stær utilgjengelig for barn.

Hvordan man kan sammenligne Smøre Eye Drop Solutions

Hvordan man kan sammenligne Smøre Eye Drop Solutions


Kunstige tåre øyedråper er tilgjengelige over-the-counter å avlaste problemer som svie, kløe og vanning av øynene. Mange alternativer finnes for kunstige tårer, og det kan være vanskelig å velge hvilken som vil hjelpe et bestemt problem.

Konserverte eller uten konserverings

Kunstige tåre øyedråper kan bli funnet i en flaske som inneholder et konserveringsmiddel og flere doser av øyedråper. Konserveringsmidler hindre kunstig tåre forurensning. Uten konserverings kunstige tårer kommer i engangsbruk hetteglass, og de kan ikke brukes mer enn én gang uten å risikere forurensning. The Mayo Clinic hevder at hvis noen krever kunstige tårer mer enn fire ganger per dag, bør de bruke et ikke-bevart kunstig tåre å hindre korrosjon toksisitet.

Viskositet

Mange kunstige tåre merker eksisterer. Men de fleste av dem er brutt ned i hjelpe kategorier. Disse vil vanligvis være merket som milde tørre øyne, moderat tørre øyne, eller svært tørre øyne. Disse kategorier er basert på viskositeten, eller tykkelsen av øyedråper. Jo mer alvorlig irritasjon av øynene, jo høyere viskositet, eller tykkelsen av den kunstige tåre skal være.

Benzalkoniumklorid

Benzalkoniumklorid er et konserveringsmiddel som mange mennesker kan utvikle en reaksjon, inkludert rødhet og stikking i øynene. Det er flere merker av kunstige tårer som utnytter en annen enn benzalkoniumklorid konserveringsmiddel. To eksempler er Genteal og Blink Tears, som kan være bedre for sensitive øyne.

Hvordan bevare synet Med Eye Drops

Hvordan bevare synet Med Eye Drops


Enten å lette tørre øyne, allergi eller glaukom, øyedråper er ofte en viktig behandling for synsforhold. Øyedråper, hovedsakelig laget av saltvann, kan inneholde en rekke andre ingredienser, alt fra smøremidler til medisiner. Anvende øyedråper riktig er viktig; hvis du ikke innpode dråpene riktig, vil behandlingen ikke være effektiv.

Hvordan bevare synet Med Eye Drops

Forberedelse

Følg eventuelle spesielle instruksjoner gitt av legen din før du fortsetter.

Vask hendene grundig med såpe. Sørg for at flasken eller applikator er også ren for å redusere sjansene for øyeinfeksjon.

Chill dråpene. Dette gjør det lettere å fortelle om øyedråper faktisk gikk inn i øyet fordi dråpene blir kaldt nok til å føle.

Innpode dråpe

Bøy hodet bakover.

trekk nedre øyelokk ned med en finger for å danne en liten lomme under øyet. Det vil være mer behagelig å plassere dråpene her enn direkte på øyeeplet.

klem forsiktig en dråpe i lomma på nedre øyelokk. Ikke la applikatoren eller flaske berøre huden din eller øynene når som helst. Dette kalles "instilling" the øyedråper.

Oppfølging

Lukk øynene dine etter at du innpode dråpene. Dette vil tillate ingrediensene og medisinering i dråpene til å forbli i øyet lengre, og dermed gi dem mer tid til å jobbe. Ikke blink, eller dråpene vil trolig bli vasket bort.

Bruk milde press til det innerste hjørnet av øyelokket, nær broen på nesen. Dette vil stenge av tårekanalene, noe som reduserer strømmen av tårer og redusere sannsynligheten for at dråpene blir vasket bort.

9. Hvis du må bruke en annen type øyedråper, vent tre til fem minutter slik at den neste type frafall ikke vaske bort den forrige.

Hint

 • Du trenger ikke å bøye hodet hele veien tilbake til en 90-graders vinkel.
 • Følg eventuelle andre instruksjoner som legen din kan forskrive.

Hvordan lage Natural Eye Drops

Hvordan lage Natural Eye Drops


Øyedråper er en aktuell løsning folk bruker for å lindre tørrhet, kløe, rødhet, hevelse og ømhet i øynene. Mens flere kommersielle merker inneholder medisiner for å behandle bestemte vilkår, kan du lage en naturlig løsning for tørre øyne hjemme. Skulle du bestemmer deg for å gjøre naturlig øyedråper, må du være forsiktig for å sikre at du ikke utsetter øynene for bakterier. Du kan finne ingredienser for hjemmelaget øyedråper i kjøkkenet.

Bruksanvisning

•  Hell en kopp vann i en ren gryte og kok i fem minutter for å sterilisere den.

Legg en pipette i potten med kokende vann i to minutter, deretter fjerne den med et par av metall tang og sett den til side på et rent papirhåndkle.

Legg 1/2 ts. finmalt havsalt og en grønn tepose til gryte med kokende vann. Fjern og kast tepose etter tre minutter. Slå av varmen.

La vannet avkjøles helt før du tar noen i pipetten til å bruke for tørre øyne. Ikke bruk vann når det er fortsatt varmt fordi du kan skade øynene dine.

Kast ubrukte vann etter bruk.

Tips og advarsler

 • Foreta en frisk sats av øyedråper hver gang som gjenbruk av samme parti øker risikoen for bakterie oppbygging.

Bivirkninger av patanol Eye Drops

Patanol er reseptbelagte øyedråper brukes til å behandle allergi symptomer som rennende, kløende eller røde øyne. Patanol er et antihistamin som virker ved å blokkere effekten av histamin, noe som fører til en allergisk reaksjon. Patanol vil bare behandle symptomene øyet forårsaket av sesongmessige allergier. Leger anbefaler vanligvis at folk med allergi sette en dråpe i hvert øye to ganger om dagen i minst seks til åtte timer fra hverandre. Kontakt wearers bør ikke bruke patanol mens iført sine kontaktlinser.

Vision bivirkninger

Noen mennesker bruker patanol vil oppleve svie eller brenning når dråpene er brukt, tåkesyn, rødhet i øyet, rive og hevelse av øyelokkene. Disse bivirkningene er vanligvis ingen grunn til bekymring, og trenger ikke å bli rapportert til legen din hvis de blir plagsomme.

Smak

Noen mennesker bruker patanol øyedråper kanskje merke til at mat smaker annerledes enn de en gang gjorde. Dette er vanligvis forbigående og er vanligvis ikke noe å være bekymret.

Hode bivirkninger

Hodepine og en følelse av lunger i hodet er rapportert av noen patanol brukere. Dette er ingen grunn til bekymring, men de bør rapporteres til legen din hvis de blir plagsomme.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger av patanol kjent for å oppstå i et lite antall brukere er en rennende nese, sår hals og uforklarlig svakhet.

Allergisk reaksjon

Som med alle legemidler, er det mulig en allergisk reaksjon ved bruk patanol. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer pustevansker; hevelse i ansiktet, halsen og munnen; elveblest og svimmelhet. Hvis du lider en allergisk reaksjon, er umiddelbar legehjelp nødvendig.

Bivirkninger av Acular Eye Drops

Acular (ketorolac) øyedråper brukes til å behandle svie, smerter og svie i øynene etter øyekirurgi. Acular er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medisin som blokkerer smerte og hevelse i øynene.

Vanlige bivirkninger

Noen vanlige bivirkninger av Acular øyedråper er brenning og svie som varer noen få minutter etter øyedråpene har blitt brukt; rødhet og hodepine også forekomme. Hvis disse symptomene fortsetter eller blir verre ringe legen din.

Usannsynlige bivirkninger

Noen usannsynlige bivirkninger av Acular øyedråper er rennende og hevelse av øyet. Ring legen din dersom du opplever noen av disse problemene.

Sjeldne alvorlige bivirkninger

Noen sjeldne bivirkninger av Acular øyedråper er smerter i øyet, blødning i øynene og visjon endringer. Hvis du har disse symptomene ringe legen din.

Allergiske bivirkninger

Allergiske effekter av Acular er hevelse i ansikt, hals eller tunge; kortpustethet; utslett; kløe; og alvorlig svimmelhet. Hvis du har noen av disse bivirkningene ringe legen din.

Forholdsregler

Hvis du har blødningsforstyrrelser, diabetes, astma eller tørre øyne, sørg for at legen din vet før du tar dette legemidlet. Denne medisinen kan kun brukes i løpet av de første seks månedene av svangerskapet.

Hvordan få rask lindring for rosa øye

Hvordan få rask lindring for rosa øye


Har du noen gang våknet om morgenen for å finne ett eller begge øynene såre og gunky eller limt igjen? Hvis så deretter mer enn sannsynlig at du har rosa øye.

Det er flere forskjellige årsaker til rosa øye, og hvis dette er første gang du får det da hvis det er mulig du bør få det sjekket ut av legen din.

Men til du får en sjanse til å se legen din er det noen naturlige ting du kan gjøre for å få noen lettelse.

Hvordan få rask lindring for rosa øye

Først hvis du er en kontaktlinse bæreren du trenger å fjerne dem for varigheten av infeksjonen. Hvis du fortsetter å bruke kontaktene infeksjonen kan bli verre. Pass også på at linsen blir desinfisert før du bruker dem igjen, ellers hvis du har viral rosa øye du kan reinfect selv.

Vask hendene og bruke en varm våt vaskeklut dyppet i saltvann til øynene dine for å myke opp og fjerne gunk fra rundt øynene.

Noen ganger rosa øye er forårsaket av et allergen, for eksempel jeg en gang hadde rosa øye som ble forårsaket fra juletreet vårt. Hvis dette er tilfelle med deg det første du trenger å gjøre er å fjerne det elementet og ta et antihistamin før du påfører noen øyedråper som er spesielt laget for rosa øye som Similasan Pink Eye Drops. Ikke bruk visine, dette vil bare gjøre ting verre!

Lag litt kamille te og etterpå plassere avkjølte teposer på øynene i noen minutter. Gjør dette flere ganger om dagen og ved neste dag bør du merke en forbedring. Enhver type te vil fungere, men etter min mening Kamille er den beste.

Viral rosa øye som vanligvis har kjørt det kurset etter ti dager kan være svært smittsom. Så du kommer til å ønske å ta noen forholdsregler for å sørge for at du ikke reinfect deg selv eller noen andre.

Hint

 • Ikke glem å se din lege, spesielt hvis dette er din første øyeinfeksjon.
 • Vask putevar i varmt vann og alltid bruke en frisk og ren en hverdag før infeksjonen har ryddet opp.
 • Hyppig håndvask vil bidra til å minske risikoen for at du sprer den rosa øye.
 • Ikke ta visine, dette vil bare tørke ut øynene dine og forårsake infeksjon å bli verre!

Hvordan bruke Systane

Systane er en merkevare av smør øyedråper som gir lindring for alvorlig tørre øyne. Den Systane linje av produkter inkluderer fire forskjellige typer øye behandlinger. Den Systane ULTRA Glidemiddel øyedråper er en høy ytelse smøremiddel best for de med ekstremt tørre øyne, synker Systane Glidemiddel Eye gir fuktighetsgivende effekter utover dagen, synker Systane Konserveringsmiddel-Free Eye er spesielt formulert for svært sensitive øyne og Systane NIGHTTIME Glidemiddel øyesalve gir fuktighet hele natten.

Hvordan bruke Systane

Bruke Øyedråper

Velg hvilke av Systane øyedråper er riktig for din spesifikke tilstand. Det kan være lurt å diskutere alternativer med legen din før settling på en.

•  Rist flasken av Systane øyedråper kraftig for å blande ingrediensene.

Bøy hodet bakover og løft øvre øyelokk med fingeren.

Påfør 1-2 dråper i hvert øye.

Påfør utover dagen etter behov eller når øynene dine føler spesielt tørr.

Bruke Nighttime salve

Fjern kontaktlinser før du bruker Systane Nighttime øyesalve.

•  Trekk ned nedre øyelokk av øyet med fingeren.

Påfør en kvart tomme av salven direkte på innsiden av øyelokket.

9. Bruk en gang om dagen før sengetid.

Hint

 • Alltid erstatte korken etter hver bruk. Unngå å berøre spissen av produktet for å hindre bakterieforurensning. Den Systane Konserveringsmiddel-Free Eye Drops kommer i engangshetteglass. Ikke bruk dem.
 • Ikke bruk Systane øyedråper hvis du ser at oppløsningen er uklar eller har skiftet farge. Ikke bruk dette produktet hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Slutte å bruke og ta kontakt med en lege hvis du opplever smerter i øyet eller endringer i synet. Slutte å bruke og oppsøke lege hvis tørrhet og irritasjon forverres.

Hvordan stoppe et tørt øye

Tørre øyne er en tilstand hvor øynene dine er ikke lenger i stand til å produsere en tilstrekkelig mengde tårer er nødvendige for å smøre dine øyne. Tårer er nødvendig for å holde øynene fuktige, samt hindre risikoen for å utvikle øyeinfeksjoner. Ifølge American Optometric Association, er den vanligste formen for tørre øyne kjent som keratoconjunctivitis sicca, eller tørre øyne syndrom. Behandlinger vil bestå av å gi fuktighet til øynene dine for å hindre komplikasjoner som arrdannelse i hornhinnen din.

Hvordan stoppe et tørt øye

Eye Drops & Salver

Bruk øyedråper som anbefalt av legen din. Du kan også kjøpe over-the-counter øyedråper som ikke inneholder konserveringsmidler. Ikke bruk øyedråper som inneholder rødhet remover, da dette kan forverre tilstanden din.

Bruk øyedråper flere ganger i timen for å holde øye fuktighetsnivå konsekvent. Ifølge Mayo Clinic, hvis du kjøper øyedråper med konserveringsmidler, begrense bruken til fire ganger om dagen.

Bruk salver som foreskrevet av lege. Salver påføres ved å bruke et svært tynt lag på øyet, mens spre øyelokkene fra hverandre.

Bruk salver på eneste natt. Salver kan dimme din visjon, og bruken av disse typer medisiner i løpet av dagen er ikke anbefalt.

Medisiner

Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Ciklosporin brukes ofte for tørre øyne symptomer, og er kun foreskrives av lege.

Bruk kalde kompresser for øynene hvis bruk av ciklosporin fører til at eventuelle svie. Snakk med legen din om bruk ciklosporin hvis symptomene blir belastende.

Bare Bruk lokale steroider som foreskrevet av legen din. Diskuter med din øyelege langvarig bruk av steroider, som denne medisinen kan føre til grønn stær på grunn av absorpsjon av medisiner i øyet.

Selvhjelp

Blink ofte når du ser på TV eller mens du arbeider på en dataskjerm. Blinker regelmessig kan bidra til å gi øynene dine med en naturlig produksjon av tårer.

Bruk en luftfukter hjemme for å bidra til å øke fuktigheten i ditt miljø. Ta dusjer kan også utsette øynene for nødvendig fuktighet.

Bruk solbriller når du går utendørs for å hindre at skitt og vind fra å komme inn i øynene. Bruk bredt innrammet solbriller og briller som har et sjal rundt rammen.

Ta omega-3 fatty acid kosttilskudd, som kan kjøpes når som helst supermarked. Ifølge Mayo Clinic, kan ta omega-3 fatty acid kosttilskudd minimere sjansene for å utvikle tørre øyne.

Hint

 • Bruk øyedråper ofte å holde øynene fuktige.
 • Bruk en luftfukter for å øke fuktigheten i ditt hjem.
 • Medisiner bør ikke tas hvis du tidligere har hatt en øyeinfeksjon.

Om øyedråper som endrer fargen på øynene

Om øyedråper som endrer fargen på øynene


Det er en kategori av medisiner i øyedråper form som kan endre fargen på øyet; Dette er den kategori kjent som prostaglandin-analoger. Prostaglandin analoger inkluderer Lumigan, Xalatan og behandling med TRAVATAN. Disse øyedråper er alle brukt til å senke øyetrykk hos pasienter som har, eller står i fare for å utvikle glaukom. Den aktive ingrediensen i Lumigan, kjent som bimatoprost, har også blitt markedsført som Latisse for sin evne til å forbedre vekst av øyevipper.

Øyefarge

Øyet får sin farge fra iris. Blenderen har en front og en rygg sjikt. Baksiden laget består av sort pigment i nesten alle. Fronten lag av iris, nærmere hornhinnen, er hvor din øyenfarge bestemmes. Jo mer pigment som cellene i fremre lag av iris produserer, jo mørkere din øyenfarge.

Eye Drop Effekt på Iris pigmentceller

Prostaglandin analog øyedråper kan føre til pigmentceller i iris å frigjøre mer pigment. Denne økning i pigment forårsaker mørkfarging av øyet fargen på en person med lysere øyne, slik som blå eller grønn. Disse endringene ikke forekommer i alle mennesker som bruker øyedråper. Imidlertid, når de forekommer, er den fargeendring permanent.

Prevelance av Eye Color Change

Mørkere fargen på iris er klassifisert som en bivirkning av prostaglandin analog øyedråper. Som sådan er øyenfarge ikke påvirket av disse øyedråper i alle mennesker. De med blå øyne eller grønne øyne har en større risiko for øye fargeendring som deres øyne har større potensial til å bli mørkere. Ifølge RxList, er utvalget av risiko for øye fargeendring på tvers av alle prostaglandin analoger mellom 1 prosent og 15 prosent.

Bruk i bare ett øye

Fordi øyenfarge endring fra prostaglandin analoger er permanent, må man være forsiktig når du bruker øyedråpene på det ene øyet bare. Hvis det ene øyet har en fargeendring, kunne pasienten igjen med to forskjellige øye farger. Dersom et prostaglandin analog er nødvendig for ett øye, og øyet fargen endres, kan personen øye farge bli korrigert med en farget kontaktlinse.

Øyelokk Color Change

Den prostaglandin analog øyedråper, særlig Latisse, kan føre til at hudfarge rundt øyet vippene å bli endret. Oftest, kan folk med mørkt pigmentert øyelokkshuden oppleve Rengjøring av huden på øyelokkene. Disse endringene er også permanent.

Kan Svelging Øyedråper gjøre deg syk?

De fleste øyedråper er ufarlig ved svelging, men noen kan faktisk være skadelig, selv dødelig. Øyedråper er ikke ment å bli inntatt, og det er best å unngå inntak av noen medisiner som er ment å brukes lokalt. Selv små mengder av enkelte skadelige stoffer kan forårsake problemer.

Ingredienser i Eye Drops

Noen øyedråper er laget bare av en saltløsning (salt og vann) oppløsning og er ufarlig ved svelging. Imidlertid, andre inneholder farlige bestanddeler såsom tetrahydrozolin, borsyre, saltsyre, parabener, alkohol og mineralolje, i tillegg til mange andre ingredienser som er potensielt skadelig. Disse ingrediensene er spesielt skadelig for små barn. Hvis du er bekymret for et lite barn kan svelges øyedråper, holde dem trygt ut av sin rekkevidde og vurdere å kjøpe alle naturlige eller saltvann øyedråper.

Reseptbelagte øyedråper

Reseptbelagte øyedråper, de som du ikke kan få uten legens anbefaling, inneholder enda mer skadelige ingredienser enn over-the-counter versjonene. De er ment å behandle mer alvorlige forhold, og ingrediensene er kraftigere og mer konsentrert. Det er ikke anbefalt å innta noen øyedråper, men inntak av reseptbelagte øyedråper bør unngås for enhver pris. Reseptbelagte øyedråper bør bare brukes av den personen som de ble foreskrevet.

Tiltenkt bruk

Øyedråper er selvsagt ment å bli satt inn i øynene for å avlaste slike forhold som rødhet, tørrhet og kløe. Alle legemidler bør brukes på den måten de var ment, og det er viktig å følge pakkenes eller legens instruksjoner nøye.

Reaksjon på Inges Eye Drops

Hvis øyedråper er inntatt, spesielt de som inneholder tetrahydrozolin, en person kan oppleve tåkesyn, kvalme, oppkast, diaré, pustevansker, farlig lav kroppstemperatur, svingende blodtrykk og selv beslag. Øyedråper skal aldri inntatt. Til og med bare noen få dråper kan forårsake problemer.

Hva gjør du hvis inge

Hvis du eller noen du kjenner får i øyedråper i noen mengde, umiddelbart ringe Giftinformasjonen. I USA kan du ringe 1-800-222-1222. Fortell sykepleieren når dråpene ble inntatt, og hvor mye. Følg hennes instruksjoner nøye og ikke prøv å håndtere problemet selv I løpet av handlingen vil være avhengig av ingrediensene i øyedråpene forbrukes. Hold deg rolig slik at du kan utføre i løpet av handlingen skikkelig.

Over the Counter allergi medisiner

Over the Counter allergi medisiner


Mer enn 30 millioner amerikanere lider av alvorlige allergier. Av disse er en tredjedel er allergisk mot kjæledyr. Allergisymptomer kan påvirke nasal passasjer, lunger, øyne og hud. Heldigvis finnes det medisiner tilgjengelig over disk (OTC) som bekjemper allergi symptomer, inkludert antihistaminer, decongestants, øyedråper, aktuelle medisiner og legemidler som fjerner ut slim fra lungene.

Antihistaminer

Antihistaminer lindrer symptomer som tett nese, kløende øyne, nysing og hoste. De motvirker kroppens immunrespons mot allergener som for eksempel pollen, mold, kjæledyr og støvmidd. Vanlige antihistaminer som Claritin, Tavist og Benadryl gi lindring i opptil 12 timer.

Decongestants

Allergi forårsake lunger i nese, bihuler og lunger. Decongestants fungere som vasoconstrictors av blodårene til å redusere hevelse og betennelse og vanligvis inneholder pseudoefedrin. Sudafed, Actifed og Comptrex er vanlige merker. Bivirkninger fra disse medikamentene kan omfatte søvnløshet, nervøsitet og hjertebank.

Nesespray

Saltvann nesespray kan lindre tett nese samt sinus smerte. Noen nesespray inneholder flere stoffer som fenylefrin og oxymetazoline å bedre redusere lunger og hevelse i nesegangene. Neo-Synephrine og afrin er vanlige merker av denne typen nesespray. Andre nesespray som NasalCrom arbeid som mastcellestabilisatorer. Disse medikamentene kan hindre cellene i kroppen fra frigjøre histamin, som forårsaker lunger og betennelser. NasalCrom var et reseptbelagt legemiddel til 1997 når det blir en over disk medisiner.

Allergi medisiner som eliminerer slim

Noen allergi lider også få komplikasjoner fra astma. Dekongestanter er ikke alltid effektive nok til å hindre slimdannelse og inflammasjon i lungene. Leger som brukes til å foreskrive guaifenesin å hjelpe klart slim og i sin tur, lettere å puste. Guaifenesin er nå solgt OTC som Mucinex.

Eye Drops For allergisymptomer

Allergi mot pollen og dyr kan føre til røde, kløende øyne. OTC øyedråper kan lindre disse symptomene. Noen av disse inkluderer visine, Naphcon og Vasocon. De fleste øyedråper er trygge så lenge man ikke overstiger de anbefalte doser.

Herb Behandling for tørre øyne

Tørre øyne er en mangel på fuktighet og betennelse i øyets bindehinne, eller hvite i øyet, forårsaket av utilstrekkelig tårer. Symptomer på tørre øyne inkluderer hevelse, rødhet og kløe. Tårer er smøring nødvendig for god øyehelse. Tørre øyne kan ha en virkning på den generelle helsen til øyet og på synsskarphet.

Øyedusj

Ifølge nettstedet herbcompanion.com et øye vask av kamille gir en beroligende bad og fremmer helbredelse. La to kamille te poser siver i 15 minutter i varmt vann. Lå i en komfortabel stilling og plassere en te-pose på hvert øye for opptil to minutter.

Behandlinger

Essensielle fettsyrer, som for eksempel nattlysolje eller linfrø, er god tanke å være nyttig i behandling av tørre øyne. Lutein, finnes i grønne grønnsaker, er også ansett som et hjelpemiddel i den generelle øyehelse og tilstrekkelig produksjon av tårer.

Vitaminer

Tårer inneholder vitamin A. En diett rik på grønne grønnsaker, eller en vitamin A supplement, vil hjelpe kroppen produsere flere tårer.

Hydration

Drikk en tilstrekkelig mengde vann for å holde kroppen hydrert. Åtte til 10 glass vann anbefales hver dag. Bruk en luftfukter hvis luften i hjemmet er tørr.

Homeopathics

Ifølge Phyllis Balch, forfatter av boken Resept for Nutritional Healing har kommersiell fremstilling Similasan Eye Drops # 1 og # 2 er en homøopatisk behandling for tørre øyne.

Virkningene av glaukom Drops

Grønn stær er en gruppe øyesykdommer som skader synsnerven og kan til slutt føre til blindhet. Øyedråper for å behandle glaukom redusere trykket i øyet. Øyelegen vil avgjøre hvilke drops er best egnet til å behandle deg. Hvis du har en allergisk reaksjon på dine øyedråper, se en lege umiddelbart. Hvis du har bivirkninger fra din øyedråper, fortelle legen din.

Adregenic

Adregenic dråper har epinefrin-type aktivitet, og virker ved å øke dreneringen fra øyet. Dipivefin hydroklorid (merkenavn Propine) dråper ofte føre til allergisk reaksjon. Folk som har hatt grå stær fjernet kan oppleve redusert syn. De kan også føre til uklart syn, hodepine, brennende øyne, røde øyne, rask hjerterytme, uregelmessig hjerterytme, angst og økt blodtrykk.

Alpha agonist

Alfa agonist dråper arbeid ved å minske mengden av fluid i øyet produserer og ved å øke dreneringen fra øyet. Apraklonidinhydroklorid (merkenavn Iopidine), brimonidintartrat (merkenavn Alphagan), og brimonidintartrat og timololmaleat (merkenavn Combigan) er alle eksempler på alpha agonist dråper. De kan forårsake brennende, stikkende, tretthet, hodepine, tretthet, tørr munn og nese, kløende øyne og hovne øyne.

Beta Blocker

Beta-blokker dråper arbeid ved å minske mengden av fluid i øyet produserer. Eksempler på betablokker dråper er timolol (merkenavn Istalol og Timoptic), Betaxolol hydroklorid (merkenavn Betoptic S), Levobunolol hydroklorid (merkenavn Betagan), Metipranolol (merkenavn OptiPranolol), karteolol hydroklorid (merkenavn Istalol), Timolol hemihydrat (merkenavn Betimol), brimonidintartrat og timololmaleat (merkenavn Combigan) og dorzolamid og timolol (merkenavn Cosopt). De kan føre til lavt blodtrykk, langsom hjerterytme, tretthet, kortpustethet, nedsatt libido, depresjon, hårtap, impotens, svakhet, hukommelsestap, stikkende, røde øyne, tørre øyne, skrapete øyne og forvirring.

Karboanhydrasehemmere

Karboanhydrasehemmer dråper arbeid ved å redusere mengden av væske i øyet produserer. Brinzolamid (merkenavn AZOPT), dorzolamid (merkenavn Trusopt), Acetazolamide (merkenavn Diamox og oppfølgere), Methazolamide (merkenavn Neptazane) og dorzolamid og timolol (merkenavn Cosopt) er eksempler på karboanhydrasehemmer synker. De kan forårsake stikkende, brennende, hyppig vannlating, kriblende følelse i fingeren og tær, og betennelse i hornhinnen. Karboanhydrasehemmer dråper anbefales ikke for personer som er allergisk mot sulfa narkotika.

Kolinerge

Kolinerge dråper arbeid ved å øke dreneringen fra øyet. Pilocarpine hydroklorid (merkenavn Isopto Carpine og Pilopine HS), carbachol (merkenavn Isopto Carbachol) og Echothiophate jodid (merkenavn Phospholine iodide) er eksempler på kolinerge dråper. De forårsaker svakt syn, stikkende, brennende, tåkesyn, hodepine, diaré, kvalme, oppkast, grå stær, netthinneavløsning, tett nese, økt spyttsekresjon, rive og svetting.

Prostaglandin Analoger

Prostaglandin analog dråper arbeid ved å øke dreneringen fra øyet. Travaprost (merkenavn TRAVATAN og behandling med TRAVATAN Z), Bimatroprost (merkenavn Lumigan) og Latanoprost (merkenavn Xalatan) er eksempler på prostaglandin analog synker. De forårsaker endring i øyefarge, endring i øyelokk pigment, stikkende, tåkesyn, røde øyne, kløe, svie, tørre øyne, hudutslett, allergiske hudreaksjoner og økt luftveisinfeksjoner.

Hva gjør du for en ripete Eye?

Hva gjør du for en ripete Eye?


Den medisinske betegnelsen på en ripete øyet er en hornhinnen slitasje. Hornhinnen er en tynn, beskyttende lag av vev som dekker din elev og iris. Når det er ripete, kan du føle noen smerte eller brenning. Det tar ikke mye å skrape i øyet. Et enkelt stykke sand kunne gjøre det. Selv gni øynene for hardt eller sette i en kontaktlinse kan forårsake en skramme. Unn scratch så snart du oppdager det for å hindre ytterligere skade.

Antibiotika

Se øyet lege hvis du mistenker at du har en hornhinnen slitasje. Legen bruker et fargestoff som vil bidra til å identifisere grunnen av, og han vil finne ut om du trenger antibiotika øyedråper. Hvis du trenger dem, følger legens instruksjoner på etiketten. Du må kanskje administrere dråpene to til fire ganger per dag. Fortsett appying dem for det anbefalte antall dager for å sikre at grunnen ikke returnerer.

Smertestillende Drops

Legen kan også foreskrive et medikament som Benoxinate, et smertestillende. Disse dråpene vil nummen øyet og lindre smerten. I motsetning til antibiotika, kan du slutte å ta disse så snart som smerten er borte. Legen din vil fortelle deg hvor ofte du kan adminster dem når du føler smerte. Hvis du er under 18 år eller er gravid eller ammende, la legen få vite slik at han kan sørge for at du er kvalifisert til å ta medisiner.

Ikke bruk over-the-counter saltvann dråper for smertelindring. Dette vil ikke fungere. Det vil bare bidra til å holde øynene smøres.

Leave Your Eye Alone

En av de viktigste er å la et ripet øyet alene. Instinkt forteller deg til å gni øyet å gjøre det føles bedre, men dette kan gjøre scratch verre. Slutte å bruke kontaktlinser og bytte til briller til scratch har fullstendig helbredet. Kontaktlinse vil gni mot riper og irritere den. Gjøre slitasje verre kan sette ditt syn, samt forlenge restitusjonstiden. tid. Følg legens råd, holde øye ren, og la den være alene så det kan helbrede.

Hvordan løse Drop Foot

Hvordan løse Drop Foot


Drop fot er en tilstand som fører til en person til å være ute av stand til å løfte foten og tærne opp fra gulvet. Det er oftest forårsaket av langvarig press på en spinal nerve i tømmer ryggraden --- lav tilbake --- og kan reverseres hvis behandles tidlig nok. Slippe foten kan også være forårsaket av nevrologiske tilstander som hjerneslag, Parkinsons sykdom, diabetes eller traume til peroneal nerve. I disse tilfellene, er skaden ofte permanent. Flere øvelser vil styrke dorsiflexors --- muskler som løfter foten fra gulvet --- mens du gjenoppretter fra dråpe fots.

Hvordan løse Drop Foot

•  Bruk en ankel-fot ortose (AFO) til enhver tid når han går. Denne seler er laget av firmaet plast og dekker bunnen av foten og kommer opp langs leggen. Det vil holde ankelen i en nøytral posisjon og hindre deg fra tripping og fanger tærne når du går fremover. En AFO er foreskrevet av en lege og monteres av en kvalifisert helsepersonell.

Legg deg ned på ryggen. Loop arket rundt foten og hold hver ende i hver hånd. Trekk foten opp mot hodet og hold i 10 sekunder. Gjenta 10 ganger og jobbe opp til tre sett. Dette vil strekke ankelleddet og sener som må være fleksible for å tillate musklene å bevege ankelen aktivt.

Legg ned og holde arket rundt foten. Bruk musklene dine og hjelpe til med arket til å trekke tærne og foten å bøye ankelen mot hodet. Hold denne posisjonen i 5 seconds.Repeat 10 ganger og jobbe opp til tre sett. Når dette blir lett, utføre den samme øvelsen uten hjelp av arket.

Sitt i en stol med føttene flatt på gulvet. Løft tærne og foten mot taket mens du holder hælen på gulvet. Hold i 5 sekunder og gjenta 10 ganger. Jobbe opp til tre sett.

Brett øvelse bandet i to og knyt en knute i enden av den. Åpne en dør og plassere den forknytte enden gjennom dørhengsel nær bunnen; Så lukker døren. Sitt på gulvet og loop bandet over toppen av foten. Trekk mot hodet til du kjenner motstand, og hold i 5 sekunder. Gjenta 10 ganger. Uansett kan full tre sett i en rad, bevege seg opp til en høyere motstandsbånd eller forkorte lengden av strømbånd for å øke vanskeligheten.

Øvelser for MS-Related Foot Drop

Multippel sklerose er en autoimmun sykdom som påvirker sentralnervesystemet. MS rammer om lag 2,5 millioner mennesker verden over. MS primært påvirker kroppens balanse og koordinasjon. Det oppstår når myelin hylser som omslutter og beskytter nerveceller i hjernen og ryggmargen, er angrepet av kroppens eget immunforsvar. Denne forekomsten resultater på områder som er skadet og er da ute av stand til å overføre nerveimpulser. Som et resultat av visse meldinger sendt av hjernen, liker å løfte foten, ikke får mottatt og foten løfter ikke, dette er kjent som "droppfot".

Foot Drop

Den manglende evne til å løfte den fremre av foten er kjent som foten dråpe. Droppfot resulterer i en person å dra sine tær over bakken mens de går, noe som kan føre dem til å snuble eller falle. Droppfot kan påvirke bare en fot eller kanskje begge føttene. Droppfot blir mer merkbart når en person er varmt og trøtt fordi det krever mye energi å svinge foten. Det er øvelser som kan gjøres for foten å bidra til å bygge opp muskler og også holde leddene fleksible og hvis det gjøres regelmessig har det vist seg effektive i å hjelpe droppfot symptomer. Andre alternativer for droppfot er kirurgi, og orthotics som skoen setter inn eller lav vekt ankel og fot bukseseler.

Øvelser

Fysioterapi kan være enormt gunstig og nyttig i å overvinne droppfot. En fysioterapi øvelse som kan gjøres av folk MS hjemme er å stå opp skulderbredde fra hverandre og ta tak i en baksiden av en stol. Deretter løfter opp på tærne og hold i 10 sekunder, slappe av tærne ned igjen til vanlig stående stilling. Etter at du vil løfte tærne opp igjen slik at du nå balanserer på ballene dine hæler, og hold i ti sekunder. Gjør ti repetisjoner av denne øvelsen. En annen øvelse er å gå 20 skritt på tærne du kan stole på møbler for å bidra til å balansere deg. Deretter gå 20 skritt på hælene. En ekstra øvelsen innebærer holder stol og deretter svaier bakover og fremover fra hæl til tå; gjøre dette minst 20 ganger. Hvis du vil se merkbar forbedring for droppfot symptomer, bør disse øvelsene gjøres hver dag ti ganger om dagen.

Eye Migrene Symptomer

Eye Migrene Symptomer


Eye migrene er vanligvis kalles okulær migrene. Om de virkelig skiller seg fra klassiske migrene er et poeng av stridigheter blant mange leger og nevrologer. Men ifølge Mayo Clinic, symptomene på klassiske migrene med aura og okulær migrene er nesten identiske. Den eneste forskjellen er at hoveddelen av smerte vil være i ett øye.

Første symptomene

Mange mennesker med okulær migrene opplever en aura om 15 minutter før smertene begynner. Auras kan være synshallusinasjoner, som blinker, svinger eller flekker, men de kan også være hørbar hallusinasjoner, for eksempel ringer eller summende.

Neste Symptomer

Smerten begynner i øyet og sprer seg ut over den ene siden av hodet. Denne smerten kan være bankende eller jevn, eller det kan føles som et enormt press inne i øyet.

Andre symptomer

Mange mennesker med okulær migrene får også svimmelhet, ekstrem følsomhet for lys og lyd, kvalme og oppkast.

Time Frame

Okulær migrene kan vare så lenge som et par timer eller kan vare i flere dager. Det er annerledes, ikke bare for hver person, men også forskjellig for hver migreneanfall.

Advarsel

Hvis du aldri har hatt en okulær migrene før, og plutselig får alle disse symptomene, kan legen råde deg til å dra til sykehuset med en gang, fordi symptomene ligner på et slag.

Hva du skal ta for an Eye migrene

Et øye migrene, også kalt en oftalmisk migrene, normalt er smertefri og uten hodepine, til tross for det ordet migrene. Synsforstyrrelser følge et øye migrene og vanligvis påvirker begge øyne. Øyet migrene kan være smertefri, men synsproblemer kan vise seg vanskelig, spesielt når du kjører eller arbeider. Behandlingen er tilgjengelig for å redusere symptomene.

Symptomer

Symptomer på øye migrene inkluderer en blind flekk i sentralsynet med flimrende lys eller sikk-sakk linjer i dødvinkelen. Blindsonen vil fortsette å vokse og forårsake visjon problemer. De visuelle forstyrrelser kan vare noen få minutter til 25 til 30 minutter. Noen mennesker kan oppleve hodepine etter blindsonen har avtatt.

Årsaker

Eye migrene er forårsaket av nevrologiske faktorer i hjernen. Når disse forhold forekommer, blodkar bak øynene krampe eller spasme, noe som resulterer i en blind spot. Disse faktorene inkluderer hormonelle endringer, blinkende lys og reaksjoner på enkelte matvarer og medisiner. Det kan være lurt å føre en dagbok over hva som ble spist eller skjer rett før angrepene skjedde. Dette hjelper deg å unngå slike triggere i fremtiden.

Behandling

Eye migrene normalt ikke trenger å bli sett av en øyelege, men hvis du opplever uvanlige syns symptomer som ikke lette innen en time, ta kontakt med øyet profesjonell fordi symptomene kan være forårsaket av en frittliggende netthinnen eller annen øyelidelse.
Eye migrene normalt trenger ingen behandling, men hvis du lider av konstant angrep, kan medisiner for migrene være foreskrevet. Øynene er ikke årsaken til symptomene av oftalmiske migrene, er aktiviteten i baksiden av hjernen primær årsak. Medisiner for å undertrykke aktiviteten vil bli gitt for å redusere hyppigheten og intensiteten av angrepene.

Betraktninger

Eye migrene kan komme plutselig så når du kjører trekke over til den visuelle forstyrrelser passere. Det er best å holde seg i ro, enten sitte eller ligge ned til symptomene forsvinner. Første gang du opplever et øye migrene, ta kontakt med øyet lege for å gjøre visse det er ikke en annen medisinsk tilstand. Legen vil kunne gi deg den rette medisinen hvis du opplever hyppige eller alvorlig synstap.