Digidexo.com

brewers ølgjær

Ølgjær fakta

Ølgjær er en sopp, Saccharomyces cervisae. Det er brukt i noen bakte produkter, noe som gjør øl, og som et nærings-additiv (i inaktiv form). Brewers gjær tilsettes maltet bygg og humle for å produsere en alkoholisert øl, etter gjæring. I bakevarer, er det brukt som en smak eller ernæringsmessig tilsetningsstoff. Imidlertid er ølgjær mest kjent for sine helsemessige fordeler.

Næringsverdi

Ølgjær er en god kilde for B-kompleks vitaminer, mineraler, essensielle aminosyrer, folsyre og protein. Det er ofte brukt av vegetarianere som proteinkilde.

Forberedelser

Ølgjær kan kjøpes i form av tabletter, kapsler, flak eller pulverform. Den har en nøtteaktig smak og er ofte lagt til supper, bakverk, juice, shakes og stenket på salater eller frokostblanding. Ingen kjøling er nødvendig.

Glukosetoleranse

Et høyt innhold av krom er funnet i ølgjær. Dette mineral er blitt funnet å være fordelaktig for diabetikere på grunn av sin evne til å forbedre glukosetoleransen.

Irritabel tarm syndrom

Den vanligste medisinsk bruk av ølgjær har vært for diaré og irritabel tarmsyndrom. Det har evnen til å gjenopprette balansen i tarmfloraen.

Bivirkninger

Noen individer har bivirkninger av ølgjær, som for eksempel allergi relatert hodepine, hudreaksjoner og intestinal ubehag. Folk tar foreskrevet MAO-hemmere bør ikke bruke ølgjær. Det kan føre til at blodtrykket til å stige.

Brewers gjær allergi symptomer

Brewers gjær, som ofte brukes i fremstilling av vin og øl, er en type av fungus laget av humle og korn. Denne spesielle type gjær er høy i krom, proteiner og vitaminer, slik at det vanligvis er en sunn ernæring additiv. Dessverre er det personer som er allergiske mot bryggere gjær, og de fleste finner ut at de er allergisk etter å ha drukket alkohol drikker. Det er noen klare symptomer å se etter.

Migrene

I motsetning til hodepine, som er forårsaket av utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen, er migrene forårsaket av for mye blod flyte. Fordi alkohol tynner ut blodet, er det ikke uvanlig at blodstrømmen til hjernen til å øke, og dermed forårsaker en migrene hodepine. Selvfølgelig, ikke alle som drikker alkohol opplever en migrene hodepine etter et glass øl eller vin. Personer med allergi mot bryggere gjær vil nesten alltid få en migrene hodepine etter inntak av alkohol. Dette er en av de vanligste og mest alvorlige, symptomer på en ølgjær allergi.

Magen Irritasjon

Mens overforbruk av alkohol fører ofte til magen irritasjon, vil du finne deg følelsen gassy, ​​oppsvulmet, og kanskje til og kvalm etter å ha drukket svært lite. Det er ikke uvanlig for de med en bryggere gjær allergi å utvikle diaré i tillegg.

Fatigue

Brewers gjær vil føre til de med allergi å oppleve et fall i blodsukkeret og økning i mineral krom, som begge kan føre en person til å føle seg veldig sliten. Hvis du plutselig begynner å føle seg trøtt etter å ha drukket alkohol, drikk et glass appelsinjuice eller delta på en engasjerende aktivitet (som en sport) som vil hjelpe deg til å få ny energi selv.

Itchy Skin

Personer som er allergiske mot ølgjær kan begynne å klø etter å ha drukket en alkoholholdig drikke. Du kan eller ikke kan utvikle røde flekker eller elveblest på overflaten av huden din også. Denne reaksjonen er vanlig blant personer som er allergiske mot bredt utvalg av matvarer og vil vanligvis gå bort av seg selv.

Genetiske Symptomer

Personer fra asiatisk bakgrunn er mer sannsynlig å ha en bryggere gjær allergi enn noen annen etnisk gruppe. Hvis du er av asiatisk avstamning og erfaring økt hjertefrekvens, rødme, eller et fall i blodtrykket etter inntak av alkohol, kan det hende du har en allergi mot bryggere gjær forårsaket av genetikk.

Nesetetthet

Alkohol fører til at kroppen til å frigi histaminer og noen alkoholholdige drikker laget med bryggere gjær, inkludert vin, som allerede har et høyt histamininnhold. Det er ikke uvanlig for personer som drikker alkohol for å oppleve tett nese, men hvis du er allergisk mot bryggere gjær vil du sannsynligvis oppleve alvorlige lunger hver gang du drikker.

Brewers Yeast Sikkerhet og Amming

Ølgjær, eller Saccharomyces cerevisiae, er en encellet sopp som brukes i øl. Tradisjonelt er det brukt til å forbedre en breastfeeding morsmelk forsyning.

En tradisjon

Ølgjær (og øl som inneholder det) er en gammel rette for lav melketilførselen. Kjent amming ekspert Dr. Jack Newman sier at tradisjonen oppsto i Nord-Europa.

Sammensetning

Spiselige gjærprodukter slik som ølgjær inneholder respektable mengder av de fleste B-vitaminer, samt spormineraler som for eksempel krom og selen.

Morsmelk Transfer

Bare svært små mengder av kosttilskudd og medisiner er faktisk gått inn i morsmelk og absorberes av barnet. En mors bruk av ølgjær er svært lite sannsynlig å ha noen effekt på barnet.

Bivirkninger

Når bivirkningene oppstår for en mor å ta ølgjær, de er vanligvis svært mild og kan omfatte gass eller oppblåsthet. En svært følsom ammet barnet kan også oppleve gass.

Interaksjoner

Ølgjær kan samhandle med diabetes medisiner, MAO-hemmere, og smertestillende Demerol. Ammende mødre som tar disse medikamentene bør konsultere lege før du bruker ølgjær.

Hva bidrar til å øke Amming med Ølgjær?

Ølgjær har vært brukt som en amming supplement i århundrer i mange land. I dag kan det kjøpes i en kapselform som et vitamin, eller i en pulverform som kan bli lagt til bakevarer og smoothies. Mens noen mødre rapportere en økt mengde gassiness i sine spedbarn når du bruker ølgjær og en større forekomst av gjær infeksjoner, de rapporterer også en markert økning i amming. Selv om den eksakte element av ølgjær som ser ut til å øke morsmelk forsyning er ukjent, amming konsulenter som Kelly Bonyata stor grad tilskriver det til vitaminer og essensielle næringsstoffer som finnes i gjær. Effektiviteten av ølgjær på amming, om noen, har ennå ikke bevist vitenskapelig.

B-vitaminer

En studie publisert i Journal of Nutrition viser at den ledende årsak til lav amming var mangelfull ernæring. Ølgjær gir en ammende mor med en rekke viktige næringsstoffer. De mest fremtredende næringsstoffer i gjæren er fra vitamin B familien og omfatter riboflavin, tiamin, pantotensyre, niacin, folinsyre, biotin, pyridoksin og i noen tilfeller B12.

Protein

Om lag 40 prosent av ølgjær består av komplette proteiner. For hver 1 spiseskje ølgjær er det 8 gram protein. Proteiner er rike på aminosyrer som er avgjørende for vekst og utvikling. Proteiner er en viktig komponent i brystmelk og tilstedeværelsen av komplette proteiner i ølgjær kan bidra til en økning i produksjonen, eller forbedring av kvalitet i melk.

Kosttilskudd Mineraler

Ølgjær er også en verdifull kilde for diett mineraler avgjørende for en mors helse og melkeproduksjon. Ølgjær inneholder betydelige mengder av selen, krom, sink, kobber, mangan, jern, kalium og natrium. Ifølge University of Maryland Medical Center, disse mineralene hjelpe moren i regulering av blodsukker og insulin produksjon.

Dosering

Nøyaktig dosering av ølgjær avhenger av merke og supplerende ingredienser. Kelly Bonyata, amming konsulent og mor, anbefaler å ta 04:57 caplets tre ganger om dagen, eller 1 ½ til 2 ½ ss pulver tre ganger om dagen. Ta ølgjær med et måltid for å minimere gassrelaterte bivirkninger.

Hvordan bruke Brewers Yeast å miste vekt

Hvordan bruke Brewers Yeast å miste vekt


Ølgjær har mange bruksområder og er kjent for å være gunstig for helsen. Idrettsutøvere, diabetikere, og vanlige folk som ønsker å forbedre deres hud, hår og helse bruke det som et supplement. Ut av de mange bruker av ølgjær, er en populær bruk for å gå ned i vekt. Ølgjær er tilgjengelig i form av pulver som kan bli stenket på mat og drikke eller brukes i form av tabletter som du kan bruke hvis du ikke er veldig glad i smaken. Følg fremgangsmåten nedenfor for å gå ned i vekt ved hjelp av ølgjær.

Hvordan bruke Brewers Yeast å miste vekt

kjøpe en liten pakke av ølgjær i enhver form, slik som i flakform, flytende form, eller i form av piller. Følg instruksjonene på pakken av ølgjær du har kjøpt om hvordan du kan bruke det i maten.

Hvis du har kjøpt flake form, strø det på matvarer. Hell den flytende form inn dine drinker. Test for å se om du liker smaken eller synes det er utholdelig og i hvilken form du foretrekker å bruke den. Hvis du ikke liker smaken, bruk pille form. Velg type gjær vil bruke.

Begynn din morgenrutine med ølgjær. Bland ølgjær i et glass med vann. Ta en spiseskje full av flak eller væske og bland det inn med vannet. Drikk denne blandingen med en tom mage hver morgen i minst to uker for at resultatene skal begynne å vise.

Har en lav kalori frokost og ikke spise ting som pannekaker og andre tunge matvarer.

Begynn en grønnsaker og kjøtt diett. Forbered deg en salat gjennom i løpet av dagen og dryss din salat med ølgjær. På samme måte, frakk middagen med et tynt lag av ølgjær.

I stedet for å gumlet på snacks hele dagen, gi deg selv med friske og rå grønnsaker som gulrøtter og agurker belagt med gjær når du er sulten.

Som du begynte din morgenrutine med et glass vann blandet med gjær, ender det på samme måte. Bland ølgjær med et glass vann og drikk blandingen før du går til sengs.

Hint

 • Gjær kan fungere tregere enn trening eller hard-core slanking.
 • Hvis du har en tendens til å få en gjær infeksjon, må du ikke bruke gjær.
 • Ølgjær kan føre til mindre bivirkninger. Hvis du finner disse uønsket, slutte å bruke.

Hvordan bruke Ølgjær

Hvordan bruke Ølgjær


Ølgjær, biprodukt utvist i ferd med å brygge øl, inneholder B-vitaminer, essensielle aminosyrer og mineraler. Den kan kjøpes i flake, granule, pulver og tablett form. Selv om ølgjær er preget av den ofte bitter smak forbundet med øl eller humle, kan den brukes i oppskrifter. Dens konsentrert krom, en nøkkel til å balansere blod-sukker summer, og høy B kompleks nivå gjør ølgjær en ekstra ernæringsmessige ingrediens i mat.

Hvordan bruke Ølgjær

•  Bland 1 ss. av ølgjær flak med 1/4 ts. av jod-rikt hav salt, og tilsett 1 ts. av tørket basilikum for en pesto-flavored pålegg for popcorn. For en Cajun popcorn pålegg, kombinere 1 ts. av rød pepper flak, 1 ts. av tørket løk flak, 1 ts. av Old Bay krydder og 1 ss. av ølgjær flak.

Break åpne en ung Thai kokos, og hell væsken i en blender. Grav ut det indre av kokos, og legge den til væsken. Tilsett 1 frossen banan, 3 heaping ss. av carob pulver og 1 ss. av ølgjær. Hell i en kopp vanilje ris melk og 1/4 kopp honning. Blend for en næringsrik shake. Erstatte enten en kopp fersk, hakket grønnkål eller 1/4 kopp drevet alfalfa for carob å lage en grønn smoothie.

Rør 1/4 kopp ølgjær i chili con carne eller biff lapskaus å supplere biff lager. Bland 1 ss. av ølgjær i hjemmelagd guacamole eller bland med 1 ss. av salsa for å tjene som et akkompagnement til chili eller som snacks med crudités.

Cook 1 hode blomkål til anbud, og mos den. Bland i 1/4 kopp soya melk, 2 ss. av ølgjær og 1/4 ts. havsalt for low-cal mock potetmos. Topp med 2 ss. hakket vårløk.

pulverize 2 kopper av friske grønnsaker, 1/3 kopp persille, 1 selleri stengel og 1/3 kopp grønn pepper i en juicer å lage en grønn drink. Tilsett 2 ss. av ølgjær. Inkluderer to gulrøtter eller tre rødbeter til juicer for en søtere smak.

Hint

 • Ølgjær kan føre til en reaksjon for personer med Epstein Barr virus eller en gjær infeksjon. Bruk en liten mengde til å begynne med for å teste effekten på kroppens kjemi. Prøv en teskje, og jobbe opp til 02:58 heaping spiseskjeer.

Hvordan bruke Ølgjær å forbedre helse

Ølgjær (Saccharomyces cerevisiae) kan gi betydelige helsemessige fordeler for mennesker. Mens vokst som et supplement til mat, er det oftest dyrket på sukkerroer. Det blir tørket ved en høy temperatur for å drepe levende enzymer, og for å produsere et ikke-syring gjær som ikke vil gjære. Gjær er gunstige effekter på helse har vært kjent i hundrevis av år, men det var ikke før begynnelsen av det 20. århundre at de ernæringsmessige komponenter ansvarlige ble identifisert, sammen med oppdagelsen av B-vitaminer.

Hvordan bruke Ølgjær å forbedre helse

Tar Ølgjær tilbyr et bredt spekter av helsefordeler, inkludert senke trigycerides, heve nivåene av gunstig kolesterol samtidig som man reduserer nivået av dårlig kolesterol, kontrollere blodsukkeret, bidrar til å rydde opp hudproblemer som akne og redusere risikoen for leverkreft.

Velg hvilken form av ølgjær er mest egnet for deg. Den er tilgjengelig i pulverform (som er den mest potente form), flak (bra for å legge til shakes og protein drinker) eller tabletter (best for deg hvis du ikke liker smaken).

Sjekk ingrediensene av merkevaren du vurderer. De beste kvalitet kosttilskudd inneholder god kvalitet protein og et stort utvalg av B-vitaminer, samt mineraler inkludert magnesium, kalium, selen, sink, kalsium, krom og kobber.

Begynn med en liten mengde. Hvis du ikke er vant til ølgjær, kan en stor porsjon utløse kvalme eller diaré. En 1/4 teskje er et bra sted å begynne. Doble beløpet tas hver 2 eller 3 dager til du har nådd den anbefalte dosen på 3 spiseskjeer per dag.

Hint

 • Oppbevar Ølgjær i en en ugjennomsiktig lufttett beholder, på et kjølig og tørt skap eller pantry. Det bør holde for 6 til 8 måneder. I kjøleskapet, vil den holde seg i opp til 3 år.
 • Strø en spiseskje i løpet kalde frokostblandinger eller bland inn med varm havremel.
 • Legg en spiseskje til sauser, gryteretter eller supper.
 • Legg en spiseskje ølgjær til bakt god som cookies, brød eller kringle.
 • Bland en teskje ølgjær i med en kartong med yoghurt.
 • Ølgjær har et høyt innhold av purin, som gjør det uegnet for alle lider av høyt blodtrykk, gikt eller nyresykdom.
 • Ikke mer enn tre spiseskjeer om dagen skal konsumeres av hvem som helst annen måte de høye nivåer av purin kan føre til forhøyet blodnivå av urinsyre.

Ølgjær bruksområder

Ølgjær har blitt et populært kosttilskudd de siste årene, brukes for en rekke medisinske formål - fra behandling og kontroll av felles helsemessige forhold og plager hos mennesker til kontroll av lopper i husdyr. Men mens fordelen med å bruke ølgjær har blitt bevist for enkelte formål, for mange, er juryen fortsatt ute, og det er noen bivirkninger som du bør være klar over før du legger ølgjær til ditt daglige kosthold.

Som et kosttilskudd

Ølgjær ofte anvendes som et kosttilskudd. Lav i kalorier, fett, natrium og karbohydrater, er ølgjær rik på en rekke viktige næringsstoffer. Blant disse er kalium, krom, selen og protein, sammen med B-kompleks vitaminer som folinsyre, tiamin og niacin. Ølgjær er også høy i nukleinsyre, en viktig komponent i sunn celleutvikling. Disse næringsstoffene ofte er mer lett absorberes av kroppen fra ølgjær enn fra gjennomsnittet kommersielt produsert vitamin og mineral tablett.

Diabetes

Blant ølgjær bruker som det er motstridende bevis for sin effektivitet er diabetes behandling. Noen studier, men ikke alle, har antydet at krom kan hjelpe til kontroll av blodsukkernivået hos diabetikere. Siden ølgjær er en rik kilde til krom, er det tenkt av mange å være effektiv i behandling av høyt blodsukker.

Kolesterol

Noen studier tyder på at ølgjær kan være effektive i kontroll av kolesterol, men ikke all forskning om emnet har bekreftet at koblingen. I de studiene som viste en fordel, foreslo forskning at regelmessig bruk av ølgjær kan hjelpe lavere nivåer av LDL, eller dårlig kolesterol, mens heve nivåene av HDL, eller gode kolesterolet.

Stress

B-kompleks vitaminer er viktige næringsstoffer for å støtte kroppen i tider med fysisk eller følelsesmessig stress. Av denne grunn, ølgjær noen ganger er anbefalt av helsepersonell som et supplement for de som lider av stressrelaterte helseproblemer, som depresjon eller kronisk utmattelsessyndrom.

Bruk Husdyr og oppdrett

Ølgjær er anbefalt i enkelte kretser som en loppe forebyggende for husdyr. Dens inntak sies å skape en lukt på huden av dyr som frastøter lopper. Også brukes som et supplement i husdyr feeds, er ølgjær antas å forbedre den generelle helsen til dyr, har fordeler som forbedret fruktbarhet, bedre melkekvalitet og redusert mastitt hos melkekyr, og slankere, mindre fet husdyr.

Forsiktighetsregler

Ølgjær kan gi en allergisk reaksjon hos noen mennesker og dyr. Blant de mulige symptomer på en ølgjær allergi er migrene hodepine, tretthet og fordøyelsesproblemer som oppblåsthet og overdreven gass eller diaré; noen mennesker kan utvikle et kløende hudutslett. Ølgjær kan samhandle med visse reseptbelagte legemidler, så de på vanlige medisiner bør rådføre seg med lege eller apotek før du bruker ølgjær. Visse helsetilstander kan bli forverret ved bruk av ølgjær, slik som gikt, Candida, høyt blodtrykk, diabetes eller hypoglykemi. Det er lurt å søke råd fra en kvalifisert helsepersonell før du begynner å bruke noen nye supplement.

Ølgjær Nutrition

Ølgjær kan være et godt kosttilskudd. Er det riktig for deg?

Hva er Ølgjær?

Ølgjær er en ingrediens som brukes for fremstilling av øl. Men tatt alene, det er en stor kilde til mange vitaminer, mineraler og aminosyrer. Som en organisme, må gjæren produserer sin egen aminosyrer, noe som er grunnen til at det blir en så komplett kilde så mange næringsstoffer. Det er en stor naturlig kilde tiamin, riboflavin, niacin, biotin, folsyre, krom, sink, jern, fosfor, selen og B-vitaminer.

Vitamin B12

Ølgjær er ofte valgt som et supplement av vegetarianere og veganere på grunn av sin høye nivåer av vitamin B12. Vitamin B12 er nødvendig for normal hjernefunksjon, og for dannelsen av blod, men det er vanskelig å få med en kjøtt-diett, så er det viktig at vegetarianere finne et godt alternativ kilde, og ølgjær er en rik kilde.

Chromium

Ølgjær er en kilde for krom, som har vist seg å bidra til å regulere blodsukker og for å bidra til å heve HDL-kolesterol ("gode" kolesterolet). Dette gjør ølgjær et godt kosttilskudd for de som lider av høyt kolesterol, hypoglykemi og diabetes.

Andre fordeler

De mange vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som finnes i ølgjær har også vist seg å fremme sunn hud og negler; behandle eksem, kviser og andre hudproblemer; forebygge hjerteproblemer; avlaste forstoppelse; og hjelpe med tretthet og lav energi.

Hvordan Inkluder Ølgjær i kosten

Ølgjær er tilgjengelig i tablett, flake og pulverform. På grunn av den noe bitter smak, noen opplever at tabletter for å være den enkleste måten å ta ølgjær. Pulveret kan legges til mat og drikke. Uansett hvilken form for ølgjær du velger, har de ikke trenger å bli holdt i kjøleskapet og sist i svært lang tid.

Det er viktig at du ikke forvirre ølgjær med bakegjær eller ernæringsmessige gjær (men noen ganger ølgjær kan være merket som ernæringsmessige gjær, bare sørg for å sjekke etiketten nøye). Mens generelt ok å ta, disse gjær ikke har høy ernæring nivå som ølgjær har. Også være sikker på at ølgjær ble laget spesielt for supplerende formål. Altfor behandlet ølgjær er lavere i næringsverdi.

Du vil også være lurt å sjekke etiketten før du kjøper fordi nivåene av de ulike næringsstoffene kan variere fra produsent til den neste, og du vil være sikker på at de næringsstoffene du håpet å søke er inkludert.

Når du begynner å ta ølgjær, start med små mengder som tar store mengder kan noen ganger føre til fordøyelsesproblemer som oppblåsthet og diaré. Den typiske dose er 1 til 3 ss. per dag, men en god mengde å starte med er bare en kvart teskje. Doble mengden daglig til du har nådd en spiseskje eller så.

Noen Forsiktighetsregler

Selv ølgjær har vist seg å være gunstig for personer med diabetes, hypoglykemi og andre lignende forhold, er det viktig å sjekke med legen din før du tar ølgjær hvis du har disse betingelsene. Også alle som lett utvikler vaginal gjær infeksjoner bør unngå å ta ølgjær. Ølgjær er også svært høy i fosfor som kan gjøre det vanskelig å få nok kalsium i kosten. Et kalsiumtilskudd bør ta sammen med ølgjær.

Den beste tiden å ta Ølgjær

Ølgjær er inaktiv gjær som brukes i øl å gjøre. Det er forskjellig fra bakegjær brukes til å lage brød, torula gjær eller gjær som fører til candida infeksjoner. Noen ganger er det vokst med vitamin B-12, noe som gjør det til et passende supplement for veganere. Ølgjær selges på bestemte steder, først og fremst Australia og Storbritannia, som mat - enten Vegemite eller Marmite.

Beste tid

Den beste tiden å ta ølgjær er i morgen på tom mage, med mindre dette inn magen, i så fall bør du ta det med mat. Hvis du tar MAO-hemmere (for eksempel enkelte antidepressive medikamenter), bør du ikke ta ølgjær. Ølgjær inneholder store mengder av et stoff som heter tyramin. Tyramin kan samhandle med MAO-hemmere og forårsake en hypertensiv krise. En hypertensive krise omfatter en rask økning i blodtrykket og kan føre til hjerteinfarkt, hjerneslag eller død.

Fordeler

Ølgjær inneholder store mengder av B-vitamin-komplekset og er en god kilde for selen eller krom. Personer med organer er lav i B-vitaminer kan være lurt å supplere med ølgjær. Men med mindre du får en spesielt formulert ølgjær vokst med vitamin B-12, supplement vil ikke inneholder vitamin B-12. Mange vegetarianere ta ølgjær antar det vil gi dem dette viktige næringsstoffet. Den krom i ølgjær kan være fordelaktig for diabetikere. Ifølge University of Maryland Medical Center, noen studier viser at krom i ølgjær kan bidra til å kontrollere blodsukkernivået. Det finnes bevis på at inntak av ølgjær kan bidra til å senke LDL ("dårlig") kolesterol og øke HDL ("godt") kolesterol. Dette kan være på grunn av krom i ølgjær, men ifølge University of Maryland Medical Center, er ikke sikker ennå hvorfor eller selv om ølgjær er effektiv på å senke "dårlig" kolesterol forskere.

Timing av kosttilskudd

Ifølge Julie Hage-Robinson, ernæring spesialist på North Dakota State University, bør tilskudd av ølgjær tas noen timer før eller etter en fiber supplement. Fiberen kan binde mineraler og gjør dem utilgjengelige for kroppen å bruke. Fordi ølgjær inneholder ingen fettløselige vitaminer, trenger det ikke å bli tatt med måltider. Selv om det ikke er tatt på det beste tidspunktet på tom mage, vil dens effekt bare bli redusert med fem eller ti prosent. Hvis du tar for mye ølgjær, kan du oppleve noen kvalme og diaré. En vanlig bivirkning av ølgjær er gass. Denne bivirkningen er mer tilbøyelige til å skje hvis kroppen din har lave nivåer av vitamin B-komplekset.

Ølgjær Fordeler

Ølgjær Fordeler


Ølgjær er en type gjær som brukes i kosttilskudd og i øl å gjøre. Som et supplement, det er en rik kilde til mineraler og har mange helsemessige fordeler.

Hvordan Ølgjær brukes

Ølgjær er ofte brukt som en kilde for B-vitaminer kompleks, krom og selen. B-vitaminer hjelper på å bryte ned karbohydrater, fett og proteiner, og dermed gir energi.

Behandler Kolesterol

Ølgjær har vært knyttet til å senke LDL, eller "dårlig" kolesterol i blodet og øke HDL, eller "gode", kolesterolnivået.

Hjelper kontrollere blodsukkeret

På grunn av krominnholdet i ølgjær, er det antatt å være effektiv i behandlingen av høyt blod sukker. Krom kan redusere blodsukkernivået og forbedre glukose toleranse hos diabetikere.

Bistår i Vekttap

Resultater fra enkelte studier har knyttet krom med å hjelpe reduksjon av kroppsfett; Imidlertid er mengden av fett tapt ubetydelig i forhold til vekttap som kan resultere fra trening og en sunn diett.

Tilgjengelighet

Ølgjær kan finnes i helse mat, ernæring og spesialitet dagligvarebutikker. Den er tilgjengelig som et pulver, kapsel, flak og væske.

Hvor kommer Ølgjær kommer fra?

Hvor kommer Ølgjær kommer fra?


Ølgjær kan være kjent for deg, spesielt hvis du er en øl dranker, veganer eller vegetarianer. Hvis du er helsebevisste, har du kanskje hørt om ernæringsmessige gjær, laget av samme kilde som ølgjær, men behandles annerledes. Bakegjær også kommer fra samme kilde, men er live, kun brukt til baking. Selv ølgjær har eksistert i tusenvis av år, fortsetter vitenskap å oppdage nye måter å skape og utnytte ølgjær.

Bakgrunn

Ølgjær i seg selv er ikke finnes i naturen. Den er laget innenlands fra en encellet sopp eller gjær som heter Saccharomyces cerevisiae som er bakken og tørket. Saccharomyces cerevisiae vises naturlig der det er mye karbohydrater i form av sukker, for eksempel på drueskall og korn. Ølgjær benytter dette sukkeret som en form for energi for å reprodusere, snu sukker til karbondioksid og alkohol, også kjent som fermentering.

Historie

Ifølge Dr. Richard M Walmsley og Dr. Patrick Keenan av Institutt for biomolekylære Sciences i Storbritannia, har ølgjær eksistert siden oldtiden, og ble mest sannsynlig oppdaget ved en tilfeldighet. Saccharomyces cerevisiae kan ha forårsaket en glemt gruppe med druesaft å gjære til vin. Øl kan ha blitt gjort uventet etter velling eller grøt sitter rundt. I løpet av denne tidsperioden, gjær gjort sin vei i brød-making også, kanskje skjer etter vin eller øl sølt på deigen. Detaljer om gjær komponenter ble ikke oppdaget før 1630 etter oppfinnelsen av mikroskopet.

Funksjon

Ølgjær er enten vokst for innhøsting på korn, humle, sukkerroer eller melasse, eller det er det som er igjen etter at øl har blitt brygget og behandlet. Hvis dyrkes for høsting, har ølgjær en bitter smak, viser det er rikt på krom. "Debittered" ølgjær smaker bedre, men er ikke ansett som en "ekte" ølgjær siden noen av ernæring er tapt i behandlingen.

Expert Insight

Ifølge april 2009 Science Daily, forskere fra VTT Technical Research Center i Finland nylig genmodifisert lager gjær stammer ved hjelp av DNA fra en ale belastning. Resultatet var en spesiell stamme av ølgjær som skapte en konsentrert øl med et høyere alkoholinnhold. De sa disse nye gjær "gjæret VHG [svært høy gravitasjon] wort raskere og mer fullstendig, produsere øl som inneholder mer etanol og mindre rest maltose og maltotriose [malt sukker]."

Ernæring

Ølgjær inneholder B-vitaminer som vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9 og biotin. Veganere og vegetarianere ta ølgjær for disse B-kompleks vitaminer så vel som for dens protein, som er 16 g for hver 30 g ølgjær. Ølgjær inneholder også mange viktige mineraler, og er en av de beste kildene krom. Ernæringsmessige gjær er beriket med vitamin B-12.

Tips og advarsler

Som et supplement, ta 1 til 2 ss ølgjær hver dag.

Unngå ølgjær hvis du har en allergi mot gjær eller hvis du er utsatt for gjær infeksjoner (selv om det ikke er den samme vaginal gjær).

Rådfør deg med legen din før du tar ølgjær hvis du tar antidepressiva som monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere).

Hvis du er diabetiker, spør legen din før du tar ølgjær siden det kan føre til et fall i blodsukkeret (hypoglykemi).

Du kan oppleve oppblåsthet og gass hvis du ikke er vant til å ta ølgjær. Hvis så, bare ta mindre mengder og øke over tid.

Hvorfor bør du spise Ølgjær?

Hvorfor bør du spise Ølgjær?


Ølgjær kan være en sunn tillegg til en diett. Det er en stor kilde til vitaminer og bidrar til å regulere stoffskiftet. Men noen merker av denne type gjær er de-bittered for å smake bedre. Prosessen fjerner noen av de helsemessige fordelene. For optimal effekt, råder Herb 2000 online unngå disse merkene og stikker til den bitre smaker form av ølgjær.

Blood Sugar forordning

Herb 2000 online rapporterer ølgjær er gunstig for folk som lider av diabetes eller hypoglykemi på grunn av sin høye nivåer av folat, tiamin, niacin, kalium og krom. Dette er nødvendig for kroppens produksjon av insulin. The University of Maryland Medical Center hjemmeside heter det at forskning på ølgjær og dens innvirkning på blodsukkernivået viser en positiv nytte av å ta dette produktet.

Kilde til vitaminer og mineraler

Ølgjær er ansett som en stor kilde til vitaminer og mineraler, inkludert B-kompleks vitaminer, krom og selen. Ifølge University of Maryland Medical Center, disse stoffene i kroppen støtte nervesystemet, vedlikeholde fordøyelsen, holde huden og håret sunt og gi energi.

Aid for graviditet

Herb 2000 online tyder på at ølgjær er nyttig til gravide kvinner. Dette er fordi den inneholder høye mengder av folsyre. Dette er viktig for en sunn utvikling av fosteret nervesystem. Imidlertid bør kvinner som er gravide ikke ta noen kosttilskudd uten først å konsultere sine leger.

Er Ølgjær for å få vekt?

Er Ølgjær for å få vekt?


Ølgjær, eller Saccharomyces cervisiae, er mest kjent for sin bruk i ølbrygging. Nå selges i vitamin-og helsekostbutikker, har det vunnet popularitet som et kosttilskudd.

Dietary Supplement

Inneholder mange vitaminer og mineraler, inkludert store mengder vitamin B, kan ølgjær i sin deaktivert skjema å opprettholde en sunn kropp. Selges i pille, pulver og flak form, har ølgjær flere bruksområder, men ideen om det forårsaker vektøkning er sterkt omstridt.

Chromium

Ifølge University of Maryland Medical Center, krom inneholdt i ølgjær kan redusere blodsukkernivåene og forbedre toleransen av glukose. I et studium rapportert i Current Therapeutic Research, ble krom har også vist seg å hjelpe til med vekttap.

Protein

Kroppsbyggere bruker ofte ølgjær som et protein supplement og energi booster, gir det et rykte som et hjelpemiddel i å få vekt. Med over 50 prosent av sin vekt er protein, gir ølgjær også en ikke-dyr, proteinrikt supplement for veganere.

Hvordan å lage mat med Ølgjær

Hvordan å lage mat med Ølgjær


Det er utrolig å tenke det kunne være noe næringsrik om en sopp som vokser på melasse og flyter i luften rundt oss. Men ølgjær, og dens bedre smaker fetter, ernæringsmessige gjær, er gode kilder til B-vitaminer og kan bidra til å regulere blodsukkeret. Det finnes flere forskjellige måter å bruke og lage mat med disse gjær slik at du og din familie kan nyte sine mange fordeler.

Hvordan å lage mat med Ølgjær

•  Dryss på popcorn en blanding av gjær med ulike varianter av salt, granulert hvitløk, karri, chili pulver eller dill.

Legg opp til to spiseskjeer til en gryte med suppe, en klype karri eller gurkemeie og litt persille flak. Den tommelfingerregel for å legge til gjær til supper, sauser og sauser er 1/2 teskje per 1 kopp væske.

Bland i 1 ss per 2 kopper av grønnsaker, bønner og hamburgere.

Bruk en teskje brygger eller ernæringsmessige gjær sammen med hver kopp mel i bakevarer, spesielt brød.

Vær kreativ. Du kan lage en gjær og ost pizza eller dryss det på toppen av lasagne, makaroni og ost side retter eller grønne salater.

Kok og mos fire eller fem poteter, deretter tilsett 2 ss gjær, 1 ss olivenolje, persille flak og salt og pepper etter en ny vri på en allerede stor nærende parabolen.

Rør i ølgjær med katten eller hunden mat. Og legge den til deigen når du lager hjemmelagde utholdende eller pus kjeks for å bidra til å eliminere lopper, fremme sunne strøk og gi all-around ernæring.

Hint

 • Ernæringsmessige gjær er lik ølgjær. Det har til og med laget av samme stamme av gjær. Forskjellen er ølgjær er et biprodukt fra produksjon av øl. Ernæringsmessige gjær tilbyr de samme fordelene og smaker bedre.
 • Brewer-eller ernæringsmessige gjær er ikke relatert til Candida albicans sopp som forårsaker gjær infeksjoner hos mennesker.
 • Rådfør deg med en lege før du bruker brygger er eller ernæringsmessige gjær å hindre medisinering interaksjoner.

Mat som inneholder Ølgjær

Mat som inneholder Ølgjær


Ølgjær er sopp, men det er også en ernæringsmessig gullgruve, fylt med aminosyrer, vitaminer, mineraler og proteiner. Det kan være aktiv, brukes i å lage brød eller å gjære korn for alkohol, eller det kan være inaktiv og tjene som et kosttilskudd.

Brød

Ølgjær er et hevningsmiddel i brød gjør. Konvertering av sukker til karbondioksid danner bobler og gjør brød stige.

Probiotika

Probiotika bruke gjær for å hjelpe repopulate våre fordøyelseskanalen med gunstige flora. Probiotika finnes i mange yoghurter og de bidrar til å lindre diaré og behandle irritabel tarm syndrom.

Ernæringsmessige gjær

Ernæringsmessige gjær er en kilde til B-kompleks vitaminer veganere krever, men kan ikke komme fra animalske produkter. Det kan brukes som et substitutt panering eller ost i matlaging.

Vegemite

Vegemite er et oppslag laget av ølgjær. Det er svært populært i Australia og har et antall av kulinariske formål.

Pretzels

Selv hard-stil pretzels inneholder ølgjær, utlån den enkle deigen ekstra smak. Pretzels kreve opptil 35 prosent vann for å danne sin bulk, for blant annet å bringe gjær og sukker sammen.

Hvordan virker Brewers Yeast Benefit Crohns sykdom?

Ølgjær

Ølgjær er en live mikrobiell supplement som støtter den delikate balansen av gode mikrober i fordøyelseskanalen. Du synes kanskje det er identifisert som en nutraceutical, noe som betyr at det er et næringsstoff som brukes til å behandle en sykdom, eller for å støtte helse. Ølgjær er tilgjengelig i baking midtgangen, men det er mer praktisk å få i en kapsel. Noen selskaper produserer også produkter som inneholder ølgjær, som gjæret melk, yoghurt og andre meieriprodukter.

Diaré

Generelt kan ølgjær være nyttig for å kontrollere diaré. Det er oftest brukt for å forebygge diaré og overvekst av dårlige tarm mikrober ved anvendelse av et antibiotikum, fordi det rebalances sunn mikrofloraen i tarmen. Tar 1000mgs daglig vil vanligvis kontrollere diaré innen tre dager.

Crohns og Ølgjær

Betennelse og hevelse assosiert med Crohns ofte føre til diaré. Fordi ølgjær er nyttige for å kontrollere diaré, har noen forsøkt ved hjelp av ølgjær i et forsøk på å behandle diaré forbundet med Crohns, en inflammatorisk tarmsykdom. To forskjellige studier utført av Institutt for immunologi, Royal Liverpool universitetssykehus, Storbritannia og Avdeling for medisinsk mikrobiologi, Ninewells Hospital and Medical School, Dundee, forsket responsen på Saccharomyces cerevisiae (ølgjær) av pasienter med Crohns. Liverpool-studien inkluderte også pasienter med ulcerøs kolitt, kronisk leversykdom og uspesifiserte gastrointestinale forstyrrelser. Ølgjær virket gunstig for alle pasienter, med unntak av de med Crohns og kronisk leversykdom. Blodprøver viste pasienter med begge lidelsene har antistoffer mot ølgjær. Immunsystemet hos pasienter med Crohns sykdom ser ølgjær som en inntrenger og angrep. Dette kan føre til mer betennelser i mage-tarmkanalen, som fører til en forverring av symptomene. Per juli 2009 er videre forskning nødvendig, men basert på resultatene av disse studiene, kan det være lurt for Crohns lider å unngå ølgjær.

Bivirkninger av Ølgjær

Ølgjær, som er et biprodukt av ølet bryggeprosessen, er en type av sopp som er rikt på B-kompleks-vitaminer, så vel som proteiner - essensielle aminosyrer - og mineraler. Ernæringsmessige gjær, ellers kjent som torula, er ikke ølgjær. Torula er lav i krom mens ølgjær har en svært aktiv form for krom, kalt glukose toleranse faktor (GTF), i det. Ifølge Peacehealth.org, er ølgjær svært bitre smaker. Hvis du kjøper gjær som ikke smaker bittert enn det er sannsynlig ikke ølgjær.

Kontraindikasjoner

Hvis du er på medisin for diabetes være klar over at krom i ølgjær kan muligens forsterke effekten av medisinen din, særlig insulin, noe som kan føre til hypoglykemi. Ikke ta ølgjær mens diabetes medisiner med mindre du har full godkjenning av din lege. Ifølge Mothernature.com, har bryggerigjær blitt anvendt i behandling av diabetes og er effektiv i å regulere blodsukkeret; Det er imidlertid mulig at gjær innvirkning på medisinen vil være for sterk, så pass på å diskutere dette grundig med legen din før du bruker den.

Allergier

Allergi mot ølgjær er rapportert; Men husk at selv om det er en sopp, er ølgjær ikke relatert til Candida ablicans sopp, noe som ofte resulterer i gjær infeksjoner. En allergisk reaksjon kan manifestere seg gjennom pusteproblemer eller tetthet i brystet eller halsen, hud elveblest, brystsmerter, kløende eller hoven hud eller utslett generelt.

Nedsatt immunsystem

Hvis du lider av en farlig svekket immunforsvar, ikke ta ølgjær mindre instruert av legen din.

Gass

Du kan oppleve oppblåsthet og ekstrem gass mens du tar ølgjær samt migrene, ifølge Pdrhealth.com.

Når skal man unngå Ølgjær

Ifølge Mothernature.com, bør ølgjær unngås hvis du har høye nivåer av urinsyre eller urinsyregikt. Hvis du har en eksisterende allergi mot mugg, kanskje ølgjær ikke være for deg. Hvis du er gravid eller ammer, spør legen din om du bør ta ølgjær.

Andre hensyn

Hvis du tar legemidler for depresjon som anses monoaminoksidasehemmere, ikke ta ølgjær, ifølge Staywellsolutionsonline.com. Videre, hvis du har gjær infeksjoner eller candidiasis, kan det være lurt å spille det trygt og ikke bruke noen form for gjær produktet.

Hva er fordelene med Brewers Yeast for Hair?

Noen av de mange fordelene med ølgjær for håret inkluderer behandling for skallethet, behandling for å forebygge grå hår, og legge til styrke og glans. Ølgjær inneholder en blanding av B-vitaminer, som er nødvendige for hårvekst og opprettholde hår helse.
Ølgjær er ikke det samme som bakegjær. Mens ølgjær er vanligvis finner i visse yoghurt, frukt, grønnsaker og alkoholholdige drikkevarer, er bakegjær vanligvis brukes i å lage gjær rundstykker og andre bakevarer. Forskjellen i de to typer av gjær er fermenteringen: bakegjær stiger, mens ølgjær ikke gjør det.

Gray Hair

Som folk begynner å alder, kan visse sykdommer som skjoldbrusk sykdom og diabetes få håret til å vende om fra sin naturlige farge til grått. Legge ølgjær, sammen med B-kompleks vitaminer, vil hjelpe håret å opprettholde sin naturlige farge uten å måtte bruke penger på dyre farge behandlinger på salongen.

Manns- og Kvinne-mønster baldness

Ølgjær er en utmerket kilde til biotin. Biotin er et B-kompleks vitamin, mangel på som er en av de viktigste årsakene til skallethet hos menn og kvinner i alle aldre. Biotin er en av byggesteinene i hårcellene i kroppen. Hårcellene er blant de mest aktive celler i kroppen, og trenger nok biotin for å kunne holde tempoet i divisjonen og regenerering av hårcellene.

Styrke

Sprøtt hår er forårsaket av mange faktorer, inkludert aldring, kosttilskudd mangel og utilstrekkelig blodsirkulasjonen i hodebunnen. Ølgjær inneholder mange B-vitaminer, som er nødvendige for hårvekst, samt næringsstoffer som bedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen for å forbedre den generelle styrken i hårsekken.

Shine

Når håret begynner å vokse, ølgjær tilfører en sunn glans slik at håret har mer liv og tilbakesending, samt definisjon og tekstur.

Dosering Informasjon

Fordi ølgjær er ment å brukes som et kosttilskudd, hvor mye du trenger å ta hver dag er svært liten. I tillegg til mat kilder til ølgjær som frukt og grønnsaker (fiken, pickles, tomater og oliven) og øl, bør du ta en teskje oppløst i enten mat eller et glass vann.

Forsiktig

Vær forsiktig før du tar ølgjær hvis du er utsatt for gjær infeksjoner, har diabetes, eller tar visse typer MAO-hemmere.

Kilder

Ølgjær kan bli funnet i vitamin og supplement aisles av mange apotek, dagligvarebutikker, kjøpesentre og vitamin spesialforretninger.

Hvordan få barna til å spise Ølgjær

Hvordan få barna til å spise Ølgjær


Ølgjær, en bitter lim laget av en encellede sopp, er et kosttilskudd pakket med B-vitaminer og protein. Folk kan ta ølgjær å bidra til å forhindre B-vitamin-mangel og for å behandle diabetes, høyt kolesterol eller øke vekttap på grunn av dens krominnhold. Barn ikke lurt å ta ølgjær på grunn av den bitre smaken, men det finnes måter å maskere smaken og muligens gjøre det mer attraktivt for dem.

Ølgjær Spread

Ølgjær er tilgjengelig på noen spesialitet helsekostbutikker som et lim og dens erstatning, ernæringsmessige gjær, selges også som et lim. Ernæringsmessige gjær og ølgjær er laget av samme gjær, selv om ernæringsmessige gjær har en bedre smak enn ølgjær. Spread ølgjær spredt på ditt barns toast. Legg lunsj kjøtt og salat til å maskere smaken. Bland ernæringsmessige gjær i peanøttsmør og gi det til barnet ditt på toast eller med grønnsaker, bruker peanøttsmør som en dip.

Ølgjær Flakes

Siden svært få barna vil ta et pass på smoothies eller milkshake, maskering smaken av ølgjær eller ernæringsmessige gjær på denne måten kan være best for masete eaters. Mål ølgjær flak i henhold til produsentens anvisninger, og bland i lav-fett eller skummet melk og frisk frukt, for eksempel jordbær eller blåbær. Den sterke smaken av frukten skal kjøre forbi smaken av gjær flak.

Granulert Ølgjær

Kjøp ølgjær i granulert form. Dryss granulert ølgjær på snack matvarer, for eksempel nøtter og popcorn, sammen med en liten mengde salt og urter for å blande seg i smakene. Legg granulert ølgjær til ditt barns mashed poteter, makaroni og ost eller suppe. For en idé på farten, bære noen ølgjær pulver og strø den på ditt barns pizza eller pasta - når de ikke er ute, selvfølgelig.

Betraktninger

Cook Thesaurus fastslår at ølgjær er laget av et biprodukt av øl, som får den til å ha en bitter smak. Ernæringsmessige gjær, som er en ølgjær erstatning, har en nuttier smaken og den er laget på samme belastning, selv om det har vokst på melasse. Du kan også kjøpe debittered ølgjær og bland det inn i ditt barns mat. The University of Maryland Medical Center sier at ølgjær ikke er anbefalt for barn, på grunn av mangel på studier, men voksne er anbefalt å ta en til to spiseskjeer per dag. Spør ditt barns barnelege om hvorvidt det er trygt å gi barnet ølgjær som et kosttilskudd.