Digidexo.com

diagram på fedme¨

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram


Med 34 prosent av amerikanerne som kvalifiserer som overvektige - og en annen 34 prosent kvalifiserende som overvektig - mange mennesker ønsker å vite om de er en sunn størrelse. Mens vekt er en faktor i å bestemme dette, et annet element som ikke bør overses er din høyde. Det er forskjellige høyde og vekt sammenligning diagrammer for voksne og barn, men begge tar de to målingene i betraktning.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt Chart For Voksne

•  Søk på nettet etter en BMI (body mass index) diagram ved å skrive "BMI Chart" i søkemotoren. BMI bruker høyde og vekt til å beregne en rekke; dette nummeret kan fortelle deg om du er undervektig, på den ideelle vekten for din høyde, overvekt, eller fedme.

Bruk et målebånd for å måle høyden din i inches. Mange bord, inkludert en fra nasjonale hjerte lunge og blod Institute, avrunde høyde til nærmeste tomme. Du kan trenge en venn til å hjelpe måle deg.

Step på en skala for å finne ut vekten din i pounds. Igjen, kan du runde av vekten din til nærmeste pund.

Undersøk BMI tabellen funnet i referanse 2. For denne opplæringen, vil vi anta at vi leter etter BMI på en 5 fot 8 tommer (68 tommer) høy kvinne som veier 165 pounds.

Finn din høyde (for eksempel 68 inches) på venstre kolonnen lengst. Bruk fingeren til å tegne en linje horisontalt over diagrammet til du finner din vekt (for eksempel 165 pounds). Du kan ikke være i stand til å finne din eksakte vekt, så se etter det som passer best. I dette eksempelet, som ville være 164 pounds.

Spor fingeren oppover til øverste rad (skrevet med fet skrift). At antallet - for vårt eksempel, 25 - er din BMI.

Sammenlign din BMI med diagrammet som tilbys av nettstedet "Fuel The Mind." Du vil finne at en BMI på 25 faller inn i den lave utvalget av kategorien "overvekt".

Hvordan bruke en høyde og vekt oversikt for barn, småbarn og babyer

Søk på internett - eller be barnets lege - for en kopi av en pediatrisk vekstskjema. Vi skal bruke de som tilbys av Centers for Disease Control and Prevention.

Finn diagram som er passende for ditt barn. CDC deler på listene i flere kategorier, inkludert gutter - fødsel til 36 måneder, jenter - fødsel til 36 måneder, gutter - 2 til 20, og jenter - 2 til 20. For hensikten med denne opplæringen, vi ' ll antar vi leter etter informasjon på en 24 måneder gammel jente som veier 28 pounds og er 36 inches høy, så vi vil velge diagram som gir oss lengde-for-alder og vekt-for-alder prosentiler.

Mål barnets høyde (også kalt lengde på noen vekstkurver) ved hjelp av et målebånd. For spesielt små barn, kan det være lettest å få tak i denne målingen med barnet liggende på et flatt underlag. Runde målingen til nærmeste kvart tomme.

Har barnet ditt skritt inn på en skala for å få vekten hennes. Rundt målingen til nærmeste kvart pund.

Se diagrammet i Reference 5, levert av CDC. Finn ditt barns alder i måneder (for eksempel 24 måneder) øverst på siden. Nå finner sin høyde i inches (for eksempel 36 inches) i kolonnen til venstre på siden. Ved hjelp av fingeren, spore en linje til der de to målingene møtes. Se hvilke persentil etter dette punktet er nærmest; i dette tilfellet, er det nærmest 95-persentilen linjen (andre linjer 90th, 75th, 50th, 25th, 10th, og 5. percentil). Dette betyr at en 24 måneder gammel jente som er 36 inches høy er høyere enn 95 prosent av andre jenter på hennes alder.

Finn ditt barns vekt persentil ved å finne hennes alder (igjen 24 måneder for eksempel) på toppen av siden. Nå finner sin vekt i pounds (For eksempel, 28 pounds) i kolonnen til venstre på siden (vekt for barn £ 16 og oppover kan bli funnet på høyre side av siden). Bruk fingeren til å spore en linje til der de to målingene møtes, og for å se hvilken persentil etter dette punktet er nærmest. Ved hjelp av vårt eksempel tall, faller dette barnet mellom den 50. og 75. percentil, som betyr at hun er tyngre enn 50 til 75 prosent av andre jenter på hennes alder.

Hint

 • BMI diagrammer bør ikke brukes på barn; i stedet, bruke vekstkurver som de som brukes i § 2. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvordan babyer, småbarn og barn er økende i forhold til andre barn deres alder.
 • Unngå å bruke enten den voksne BMI diagram eller barnas høyde og vekt diagram som et diagnostisk verktøy. Ta informasjonen du finner fra listene til din eller barnets lege for videre evaluering og lege.

Hvordan bruke BMI til å måle fedme

Hvordan bruke BMI til å måle fedme


Mer enn halvparten av menn og kvinner i USA er overvektige i henhold til deres body mass indekser. Dette er et alvorlig problem som kan føre til hjerteinfarkt, diabetes, hjertesykdom og slag. Beregning av kroppsmasseindeks, men kan måle hvorvidt en person er overvektig og gi dem en oversikt over hvor hardt de må jobbe for å bringe vekten nede.

Hvordan bruke BMI til å måle fedme

Mål persons høyde og vekt, ved hjelp av et målebånd og en riktig kalibrert skala for å få en nøyaktig lesing. Dette vil være viktig ved beregning av BMI for å avgjøre hvorvidt en person er overvektig, samt bestemme hvor alvorlig persons fedme problemet er.

Bruk vekt og høyde målinger for å få et BMI-tall, enten ved hjelp av formelen eller ved å konsultere en BMI kalkulator, slik som den som finnes på fedme i Amerika (se Ressurser nedenfor).

Finn BMI-tall på en BMI diagram, slik som den som finnes på Partnerskap for Healthy Weight Management (se Ressurser nedenfor). Mens noen BMI diagrammer vil presentere informasjonen til deg i en fargekodet graf, andre vil gi serier av vekter som er referert av høyde, som vil gi den BMI-tall. En BMI tall som er større enn 24,9 indikerer at en person er overvektig.

Bestem graden av fedme som indikert av BMI nummer. Grad 1 fedme er bare moderat overvektig, og det er angitt med en BMI tall mellom 25 til 29,9. Grad 2 fedme er kategorisert som å være alvorlig overvektig, og det er angitt med en BMI som spenner 30 til 39,9. Den endelige karakteren av fedme, type 3, kalles sykelig overvektige, og det er reservert for folk som har BMI tallet er større enn eller lik 40.

Bruk en BMI tabellen for å finne den ideelle vekten på personen. Dette vil gi ham et mål å jobbe mot og oppmuntre ham til å ta noen positive skritt i den retningen.

Hint

 • Overvektige folk først se deres BMI måling kan bli for motet til å engang forsøke å bringe sin BMI ned. Disse menneskene trenger å bli minnet om at å bli fysisk form er aldri en rask prosess.
 • Ved hjelp av en standard BMI kan ikke gi en nøyaktig måling av fedme for visse grupper av mennesker, som for eksempel den unge, eldre eller dedikerte utøvere, på grunn av faktorer som størrelse, metabolisme og prosentandel av lean body mass i en person.

Sykelig fedme Treatment

Sykelig fedme er definert ved å ha en kroppsmasseindeks på 40 eller høyere. The body mass index diagram er en formel som sammenligner kroppsfett og høyde på et individ. Når en person veier mer enn 100 pounds over hva som anses normalt for han høyde, kvalifiserer han som sykelig overvektige. Den non-profit tenketank, Rand Corporation, rapporterer at i Amerika mer enn én av fem voksne er overvektige. Videre bærer rundt alle de ekstra pounds er en utrolig ansvar for helsen. Sykelig fedme kan føre til diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft og mye mer.

Diett

Det første sykelig overvektige mennesker kan gjøre for å felle noen pounds er å begynne å se på hvor mange kalorier de tar i på daglig basis, og hva slags mat og drikke de forbruker. Generelt sett, folk med vektproblemer dette alvorlig kan lett spise tusenvis av kalorier om dagen. Friske mennesker bør spise mellom ca 1300 og 2000 kalorier daglig, avhengig av høyde, vekt og aktivitetsnivå. Minimere porsjoner og skjære fett og sukker fra kostholdet kan hjelpe fart sårt tiltrengt vekttap. Fordi overvektige mennesker har så mye ekstra stress på deres hjerte, med mindre en person faller en viss vekt, kan trening faktisk forverre en hjertesykdom og resultere i hjerteinfarkt.

Trening

The American College of Sports Medicine anbefaler at overvektige mennesker bør trene minst 150 minutter i uken. Dette betyr bare ca 22 minutter om dagen. Aerob trening som gange, sykling og svømming er den beste måten å forbrenne kalorier og slippe pounds. Siden overvektige mennesker har høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag og høyt blodtrykk, ita € ™ s viktig for disse personene å rådføre seg med sin lege, og selv et vekttap spesialist, før engasjerende i noen form for fysisk vekttap regime.

Kirurgi

For å kvalifisere for fedmekirurgi, må pasientene ha en BMI på 40 eller mer. Personer med en BMI på minst 35, kombinert med vektrelaterte helseplager, kan også kvalifisere. En overvektig person må også forplikte seg til å gjøre livsstilsendringer før mange overvektige kirurger vil vurdere gastric bypass. For noen, denne behandlingen gir folk sitt beste sjanse til å gå ned i vekt og gjenvinne livskvalitet. Under prosedyren, vil kirurgen redusere størrelsen på magen posen omtrent på størrelse med en drue. The American Diabetes Association rapporterer at ett år etter vekt-tap kirurgi, kan diabetes reverseres hos noen pasienter.

Hvordan diagnostisere fedme

Hvordan diagnostisere fedme


Det kan komme et punkt i livet ditt hvor du vil ønske å finne ut om du er rett og slett overvektig eller kategorisert som overvektige. Det er en tydelig forskjell mellom de to. Å være overvektig er en byrde mange amerikanere bære, men fedme er en sykdom som kan ha betydelige helsemessige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Metodene for å gjøre en slik beslutning kan gjøres smertefritt og uten problemer i den komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

Diagnostisere fedme

•  Bruk en enkel vekt / høyde diagram. Finn din vekt og høyde på et diagram som lett kan bli funnet på Halls.md eller i et helsestudio (se Ressurser nedenfor). Finn ut hvor du er på kartet, for eksempel stor, middels eller liten ramme.

diagnostisere deg selv som undervektig, normal, overvektig eller obese avhengig av vekt og høyde. Vanligvis er 20 prosent over din idealvekt regnes som overvektige.

Finn din BMI (body mass index). Denne er lik den høyde / vekt diagram bortsett fra at det representerer et tall i stedet for en vekt. Dette nummeret er din BMI. En BMI over 30 er grunn til bekymring, og kan plassere deg i en fedme kategori. Du kan finne en BMI diagram på HealthAtoZ eller i et helsestudio (se Ressurser nedenfor).

Få et par av kroppsfett calipers. Dette utstyret måler kroppsfett på forskjellige deler av kroppen. Spesielle beregninger viser kroppsfett på ulike målinger av hudfold tykkelse. Typiske måle steder på kroppen brukes til å diagnostisere fedme er på triceps, hofte og lår. Enkeltpersoner kan også kjøpe dette elementet for en minimal kostnad.

Kjøp en bioelektriske impendence maskin, eller BIA. Denne maskinen sender elektriske strømmer smertefritt gjennom kroppen til å vekte hver type vev. Mengden av muskel og annet magert vev, så vel som fett og vann beregnes. Jo mer fett du har, jo mer motstand den elektriske strømmen vil møte og signal tilbake. BIA er den mest nøyaktige og kan kjøpes lett eller brukes gjennom et helsestudio eller treningsstudio.

Tips og advarsler

 • Sørg for å måle deg selv ved hjelp av noen av metodene i morgen før du spiser.
 • Husk at fedme er en sykdom og kan føre til store helseproblemer.
 • Det er best å måle selv ved hjelp av flere metoder for mest mulig nøyaktig resultat.
 • Når du velger en metode for å diagnostisere fedme, måle to ganger bare for å være sikker.
 • Kroppsfett calipers er bare nøyaktig hvis den brukes riktig. Ideelt sett vil du ønsker å ha en annen person måle deg.
 • Vekt diagrammer og BMI diagrammer er ikke så nøyaktig hvis du har en høy muskelmasse.
 • Ikke bli motløs hvis du faller i obese kategori, bare få motivert.
 • Aldri måle deg selv hvis du er bærer en overdreven mengde vann vekt.
 • Aldri måle deg selv etter å ha spist eller trener.

Metabolsk syndrom og fedme

Fedme er en av de største epidemiene i USA Millioner av amerikanere er overvektige, og like mange nærmer seg eller fedme. For å bekjempe tilstanden, er det viktig å kjenne og forstå de ulike faktorer assosiert med fedme. Metabolsk syndrom er en gruppe av risiko som faktor i ett individ. Risikoene forbundet med metabolsk syndrom, så er det viktig å søke medisinsk hjelp for å behandle problemene knyttet til den.

Hva er Metabolsk syndrom

Metabolsk syndrom er en karakterisert gruppe av risiko forbundet med metabolismen som er funnet i én person. Disse faktorene omfatter abdominal fedme, høyt blodtrykk, insulinresistens, pro-inflammatorisk tilstand (en forhøyet C-reaktivt protein i blodet) og aterogene dyslipidemi (blodfettforstyrrelser, høyt kolesterol).

Risiko

De som har blitt diagnostisert med metabolsk syndrom har spesiell risiko for koronar hjertesykdom, sammen med forskjellige andre sykdommer forårsaket av oppbygging av plakk innenfor veggene av arteriene. Slike sykdommer inkluderer slag og perifer vaskulær sykdom og type 2 diabetes. Det er mange personer diagnostisert med metabolsk syndrom i USA og mange flere mennesker blir diagnostisert med det hele tiden. Så langt er det rundt 50 millioner mennesker som har metabolsk syndrom.

Den øverste risikoer knyttet til denne tilstanden er abdominal fedme og insulinresistens. Når kroppen din er motstandsdyktig mot insulin, betyr det at kroppen din ikke er i stand til å bruke insulin effektivt - det er en generell stoffskiftesykdom. Noen ganger er metabolsk syndrom kalles insulinresistens syndrom.

Andre faktorer

Noen av de andre tilstander forbundet med metabolsk syndrom er fysisk inaktivitet, aldringsprosessen, genetisk predisposisjon og hormonell ubalanse. Det er noen personer som er genetisk disponert for insulinresistens. Deretter med en kombinasjon av andre ervervede faktorer kan bidra til utbruddet av insulinresistens, så som inaktivitet og overflødig fett. Mange av menneskene som utvikler dette har abdominal fedme. Så langt er de molekylære nivåer ikke fullstendig kjent mellom metabolske risikofaktorer og insulinresistens.

Diagnose

Det er ingen organisert system eller kriterier for diagnostisering av stoffskiftesykdom ennå, men kriteriene gitt av National Cholesterol Education Program, eller NCEP, brukes mye. Det anbefales at tre eller flere av de følgende komponenter som befinner seg i en pasient (i henhold til American Heart assosiere og National Heart Lung and Blood Institute):
• Forhøyet livvidde (over 40 inches i menn og over 35 inches i kvinner)
• Forhøyet blodtrykk
• Forhøyet glukose
• Redusert HDL kolesterol (godt kolesterol)
• Forhøyede triglyserider

Behandling

Behandling som brukes til å behandle og administrere langsiktig og kortsiktig metabolsk syndrom inkluderer vekttap, økt fysisk aktivitet og sunne matvaner.

Slik unngår du at fedme hos barn

Slik unngår du at fedme hos barn

Ifølge American Pediatric Association, 17% av amerikanske barn i alderen 2 til 19 er overvektig, noe som gjør fedme virke som en epidemi. Det er flere viktige faktorer som du kan gjennomføre for å oppdra et friskt barn og forhindre tidlig fedme, noe som kan føre til større helserisiko for resten av deres liv.

Slik unngår du at fedme hos barn

•  Utvikle en plan som en familie om hvordan du kan ha sunne matvaner. Lær barna hvordan du spiser sunt og la dem hjelpe plan måltider. La barna hjelpe lage mat. Gjør det til en morsom tid der alle bidrar. Se hvor stolte barna er av sine prestasjoner.

Forsikre deg om innkjøp av mat en morsom opplevelse. Barn kan bidra til å gjøre listen og finne varene i butikken. Sett fargerik mat på bordet: grønne og gule grønnsaker pluss brune (fullkorn) brød. Dette kan være mat som barnet bidratt til å plukke ut.

Spis sammen og lage familiens måltider en erfaringsutveksling. Snakk om dagen eller planlegge din neste ferie. Gode ​​tider kan være hadde og delte rundt et middagsbord. Begrense spise ute; restaurant menyer tendens til å være høyere i kalorier. Hvis du spiser ute, gjør det bare for spesielle anledninger i stedet for en ukentlig begivenhet. Snakk om hva du skal spise før du går til restauranten.

Pakk ditt barns lunsj for skolen. En skole lunsj med all-biff hot dog på en hel-korn bun, lettmelk, bakte frites og en appelsin inneholder 764 kalorier og 26,9 gram fett, og ikke minst natrium eller sukker inntak.

Kom deg opp og flytte med barna. Enhver trening er en god måte å forbrenne kalorier. Hopp, hoppe tau, leke gjemsel. Legge til en liten trening i din daglige rutine, og at barnet ditt alltid vil resultere i en sunnere livsstil.

Still et eksempel og lage sunn å spise en familie affære. Barn er mye mer tilbøyelige til å følge føre. Hvis du lede en sunn livsstil så vil det være mye lettere for deg å håndheve sunne matvaner med barna. Ved å binde seg til sunne vaner som en familie, alle kan støtte og oppmuntre hverandre. Å gjøre små endringer nå kan bety en stor forskjell i alles liv, og vil gi barnet den beste muligheten for å opprettholde en sunn vekt i løpet av sine voksne år.

Hint

 • Fedme er ikke bare barnets problem. Det er et problem at hele familien må være med å løse.
 • Sett trygge, oppnåelige mål at alle vil forplikte seg til og være realistisk. Arbeide for å opprettholde vekten eller gå ned i ca ett pund per måned.
 • Nesten 25% av barnas daglige kaloriinntaket kommer fra snacks. Vær forsiktig med hva snacks du la barnet ditt har, og være sikker på at du alltid vet hva barna har for snacks.
 • Aldri la barna spise foran fjernsynet. Barn som spiser foran TV forbruke 167 flere kalorier for hver ekstra time av TV overvåket inkludert en større andel av sukkerholdig drikke, rask mat og andre produkter annonsert på TV.
 • Overvektige barn har større risiko faktorer, inkludert bein-og leddproblemer, søvnapné og sosiale og psykiske problemer som selvfølelse. Det er ikke bare helsemessige konsekvenser, men også sosiale konsekvenser for overvektige barn.

Om fedme hos små barn

Om fedme hos små barn

En pediatrisk kardiolog ved University of Missouri sammenlignet helsen til overvektige barn til middelaldrende voksne på grunn av de ødeleggende effektene av fedme på sine unge kropper. I en 2008 studie, tykkelsen på barnas arteriene var lik som mye eldre individer, setter scenen for fremtidig hjertesykdom. I tillegg til hjerte bekymringer, fedme hos barn forårsaker andre medisinske og følelsesmessige problemer.

Trender

The Center for Disease Control and Prevention (CDC) anslår at 16 prosent av barn over en alder av to er overvektige. Ca 9 millioner amerikanske barn er overvektige. Den raskest voksende segmentet omfatter barn i alderen 6 til 11 elleve år gammel. The American Institute of Medicine (IOM) kaller problemet en "epidemi", og forteller at bekjempelse problemet bør være en nasjonal prioritet.

Årsaker

IOM lader fast food bransjen og det offentlige skolesystemet med å redusere sunn "energibalanse" nødvendig for unge kropper å forbli passform. Som barn spiser en diett høy i fett og lite næring, kroppen trenger mer fysisk aktivitet for å kompensere for ekstra vekt. Dessverre, som offentlige skoler kutte sine budsjetter for å møte finansieringsunderskudd, kroppsøving klasser er blant de første til å gå. I tillegg bekvemmeligheten av fast food og junk food fører til usunn måltid og snacks valg.

Bekymringer

I tillegg til risikoen for å utvikle hjerteproblemer, fedme hos barn skylden for en stigende økning i antall barn med diagnosen type II diabetes. Fordi denne formen for diabetes kan stille ødelegge et barns organer før symptomene dukker opp, kan barnet lider av irreversible organskade av den tiden det er diagnostisert. Overvektige barn kan også oppleve spiseforstyrrelser, hudinfeksjoner, tidlig pubertet, høyt blodtrykk, og en økt risiko for astma.

Planer

IOM fremmer en nasjonal plan for å redusere og til slutt snu trenden med økende overvektige barn, inkludert en forespørsel om den føderale regjeringen til å iverksette strenge ernæringsmessige standarder i skolemat, bedre ernæringsmessig utdanning for foreldre og en økning i midler til kroppsøving og idrett for barn. Under planen, ville legene spore et barns kropp / Mass Index (BMI) og foreslå nærings-rådgivning for overvektige barn og deres foreldre.

Foreldre

Bekymrede og kunnskapsrike foreldre er den første forsvarslinje i å redusere barndommen fedme. Ved å tilby lave fett, ernæringsmessige måltid valg og ved å eliminere sukkerholdig brus og junk food, barn er mindre sannsynlig å få overvekt. I tillegg vil begrense TV-tid og krever mer fysisk aktivitet tillate barnet å utvikle en sunn holdning til fitness og ernæring som vil gagne ham for livet.

Hvordan Fedme rammer barn i skolen

Hvordan Fedme rammer barn i skolen

Effekter på Akademik

Noen studier tyder på at overvektige barn er fire ganger mer sannsynlig å bli funksjonelt svekket i akademikere og har ofte atferdsproblemer. Disse effektene kan lett bli overført til voksenlivet hvis ikke kontrolleres og håndteres riktig.

Psychologoical Well-Being

Fedme er sagt å være den minst akseptable av attributter i sosiale sirkler. Overvektige barn er vanligvis isolert fra sine jevnaldrende og bli stigmatisert. En viktigste kjennetegn eksponert i disse tilfellene er en devaluert identitet. De finner vanskelig for å oppdage sin individualitet mens de blir negativt stereotype ikke bare av sine jevnaldrende, men av media også.

Usunne Reaksjoner

Childhood fedme bringer på mer press enn voksen fedme. Et barn er mer sannsynlig å ønske å være sosialt akseptert og derfor vil gå til mer ekstreme tiltak for å endre sitt bilde. Overdreven slanking eller bare hoppe over måltider er svært vanlig.

Overvekt hos barn er også kjent for å bringe på apati som lengre perioder med fjernsynstitting gir en flukt fra sine negative opplevelser på skolen.

Hvordan virker fedme påvirke barn?

Childhood fedme blir stadig mer vanlig. Barna bruker mindre tid på å være aktiv og mer tid med tv, datamaskiner og videospill. Fedme kan føre til en rekke helsemessige og sosiale problemer. Når et barn mister vekt, vil han bli sunnere, og kan føle seg mer trygg på hvem han er som et individ.

Identifikasjon

En av de første indikasjonene et barn kan ha et vektproblem er gjennom body mass index (BMI). Ditt barns barnelege kan overvåke henne BMI for å avgjøre om vekten hennes er normalt for hennes alder og kjønn.

Helse Issues

Studier viser barn som er overvektige er mer utsatt for type 2 diabetes. Hjertesykdommer kan utvikle seg. Høyt blodtrykk blir en risikofaktor. Barna har symptomer som overvektige voksne vanligvis står overfor.

Fysiske begrensninger

Å være overvektig kan begrense hva et barn kan fysisk gjøre i løpet av dagen. Det kan være vanskelig å delta skikkelig i gymtimen. Utenom idretter, som spor, baseball eller basketball, kan sette stress på kroppen og hjertet av en overvektig barn.

Selvtillit

Barn som er overvektige lider av spørsmål om selvfølelse. De kan prøve usunne måter å miste vekt, slik som bulimi. Overvektige barn kan trekke seg fra venner og familie.

Social Development

Sosial utvikling er viktig i barndommen, slik at et barn kan lære å samhandle med andre. Et barn som lider av fedme kan unngå sosial interaksjon. Dette kan føre til psykiske utviklingsforsinkelse.

Forebygging / løsning

Involver barnet i måltid planlegging og riktig ernæringsmessige matvaner. En morsom øvelse rutine kan implementeres, som ridning eller svømming. Erstatte stasjonære elektronikk med spill som fremmer bevegelse, slik som Wii.

Hva er farene ved fedme hos barn?

Andelen av overvektige barn i USA er stadig økende. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, mellom 16 og 33 prosent av barn og unge er overvektige. Fedme kan føre til alvorlige helseproblemer for barn og sette dem i fare for alvorlige livslang medisinske sykdommer og tilstander.

Beskrivelse

Starter i en alder av 2 år gammel, leger analysere et barns vekt for å finne ut om han er innenfor en sunn rekkevidde. Leger bruker Body Mass Index (BMI) og sjekk høyde og vekt målinger for å tilnærme mengden kroppsfett et barn har. Barn og unge med en BMI over 95-persentilen regnes som overvektige.

Årsaker

Dårlig kosthold og mangel på fysisk aktivitet i stor grad tilskrive fedme hos barn. I dag, barn regelmessig spiser hurtigmat som er høy i fett innhold, og tilbringer mye av fritiden foran TV eller spiller dataspill. Barn som ikke får regelmessig mosjon. Noen ganger, kan fedme være knyttet til slike medisinske tilstander som endokrine problemer og genetiske syndromer.

Farene

God fysisk helse er i stor fare når et barn er overvektige. Overvektige barn er i fare for å bli diagnostisert med type 2 diabetes, høyt blodtrykk, bein og felles problemer, og høyt kolesterol. Kardiovaskulære problemer i barndommen kan vokse seg til alvorlige medisinske problemer som voksne, som hjertesykdommer, hjertesvikt og hjerneslag. Mentalt, risikoen er stor, også. Overvektige barn kan oppleve lav selvfølelse, utvikle usunne rutiner som anorexia nervosa og bulimi, og lider av depresjon og rusmisbruk.

Diagnose

Helsepersonell er opplært til å diagnostisere fedme hos barn. Under rutineundersøkelser, vil helsepersonell vurdere et barns vekt gjennom bruk av BMI og og en BMI "vekstskjema" for å avgjøre om et barn faller i undervektig, normal vekt, overvekt eller fedme rekkevidde. Hvis fedme ikke skyldes en helsetilstand, vil legen arbeide med foreldre og barn til å senke vekten og redusere fett gjennom riktig kosthold og regelmessig mosjon.

Forebygging

Vekt problemer kan ikke være raskt løst. Den beste måten å miste og administrere vekt er ved å leve en sunn livsstil med regelmessig trening på minst 30 minutter per dag. I tillegg bør omsorgspersoner ikke tilby søt mat som en del av et belønningssystem for god oppførsel. Barn bør ikke knytte oppfører godt med usunn mat. På den annen side, ikke fjerner alle søtsaker fra et barns kosthold heller. Det kan føre til overspising av mat med høyt sukker når du er borte fra huset.

Advarsel

Crash dietter og slankepiller kan true veksten og anbefales ikke for barn av helsepersonell. Vekttap bør skje gradvis. Leger skal overvåke noen vekt management program for barn.

Om fedme hos barn

Det er en økende bekymring med fedme og barn. Ifølge studier, 25 prosent av barn under 19 år er overvektige. Andelen av overvektige barn har steget jevnt de siste 30 årene, doble antall fra 30 år siden. Eksperter mener økningen i overvektige skyldes en endring i det amerikanske diett, som nå inneholder økt fett og karbohydrater.

Betydning

Barn som er overvektige eller overvektige har økt risiko for flere helseproblemer, inkludert diabetes, hjerteproblemer, kreft, høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Betraktninger

Studier har vist at barn som er overvektige har en 75 prosent sjanse for å bli overvektige som voksne.

Måltid Størrelse

Gjennomsnittlig måltid har vokst i størrelse også bidra til økende fedme problem. Ikke bare er voksne å spise deler som er for store, men barna også spiser større porsjoner pakking på de ekstra kaloriene og pounds.

Potensiell

Leger spår at økningen av overvektige barn vil fortsette å stige, og innen år 2010, vil rundt 46 prosent av barn i Nord-og Sør-Amerika være overvektig.

Forebygging / løsning

Ifølge American Academy of Pediatrics, den beste måten å bekjempe barndommen fedme er å eliminere fet mat, og innlemme et sunnere kosthold rikt på grønnsaker, frukt, magert kjøtt og hele korn. De oppfordrer barn til å være mer fysisk aktive, noe som vil bidra til å bygge muskler og redusere fett.

Rådgiving Teknikker for fedme hos barn

Rådgiving Teknikker for fedme hos barn

Med mer enn 15 prosent av ungdommene i USA diagnostisert som overvektige, er det klart at barndommen fedme er et problem av avgjørende betydning. Overvektige barn har en mye høyere tilbøyelighet mot å bli en overvektig voksen; samt høyere forekomst av alvorlige fysiske, følelsesmessige og pedagogiske problemer. Som et resultat er tidlig og konsekvent rådgivning for overvektige barn anbefalt av US Department of Health and Human Services.

Gruppe Counseling

En teknikk som har hjulpet barn som lider av fedme er nøye konstruert gruppe rådgiving. En studie av Journal of American Medical Association i 2002, konkluderte med at overvektige barn lider av lav selvtillit, sosiale fordommer, depresjon lidelser og et dårlig kroppsbilde. Disse forholdene mest sannsynlig kommer fra mobbing, erting og en syklisk effekt at slike forhold har på akademikere og andre prestasjoner. Eksperter foreslår at en gjennomtenkt sammensatt gruppe overvektige studenter som møtes jevnlig for å snakke om sine problemer og følelser kan bidra til å overvinne noen av de nevnte plager. Gruppeledere kan spre bevissthet om kroppsbilde og demonstrere metoder for håndtering av erting og mobbing for å bygge opp selvfølelse og positive utsikter.

Ernæring Veiledning

Et annet vellykket taktikk for rådgivning overvektige barn er tilstrekkelig opplæring i ernæring og kosthold. Rådgivere bør instruere barnet om hvordan å opprettholde en 1500 calorie diett. Oppmuntrende høy energi, fettfattig mat som frukt og grønnsaker og nedslående høyt sukker og fettrik mat, hjelper barn å ta bedre valg på egenhånd. Utdanne dem om effektene av dårlig kosthold på deres helse gir dem den kraften de trenger for å opprettholde velvære.

Øvelse Implementering

Trening er en annen viktig pedagogisk teknikk i kampen mot fedme. Barn trenger å bli gjort oppmerksom på de dårlige effektene en stillesittende livsstil har på kroppen sin. De bør få beskjed om hvordan man skal oppnå en daglig nivå av aerob aktivitet for å øke stoffskiftet og øke energinivået. Lære å måle sin hvile og aktiv hjerte-priser, og leksjoner i muskelsammensetning og hydrering alle kan hjelpe et barn i å overvinne et vektproblem.

Genetikk vs Miljø i fedme hos barn

I de siste tiårene barndommen fedme har blitt et alvorlig bekymring. Overvektige barn er sannsynlig å bli overvektige voksne som kan lider av vektrelaterte konsekvenser, som for eksempel diabetes og hjertesykdommer. Selv om noen barn kan ha en genetisk predisposisjon for å være overvektig, mens andre kan få vekt som et resultat av deres miljø.

DNA Forskning

En studie ledet av Dr. Sadaf Farooqi ved University of Cambridge har bestemt at overvektige barn kan mangle en del av en av de gener i kromosom 16. Fraværet av denne delen av genet øker lysten til å spise.

Tvillingstudier

Studier av tvillinger, slik som den som ble gjennomført av Stunkard, Foch, og Hrubec, har indikert at om lag 75 prosent av risikoen for fedme er knyttet til genetikk, mens 25 prosent av risikoen for fedme er knyttet til miljø.

Miljøfaktorer

Miljøfaktorer, som for eksempel mat tilgjengelighet og muligheter for mosjon, påvirke et barns sannsynligheten for å håndtere fedme. Hvis et barn er i et miljø lastet med usunn mat valg og hvor trening ikke er fremmet, sannsynligheten for fedme øker.

Sosio-demografiske faktorer

Barn i lave økonomiske husholdninger har økt risiko for å bli overvektige på grunn av mangel på frisk frukt og grønnsaker og på grunn av en tilbøyelighet mot usunn mat valg. Også barn i lave økonomiske husholdninger er mindre sannsynlighet for å ha trygge steder å utøve.

Overvinne genetiske og miljømessige faktorer

Til tross for en genetisk disposisjon og miljøfaktorer, kan barna opprettholde en sunn vekt gjennom sunn mat og mosjon. Omsorgspersoner bør tilby barn et utvalg av sunn mat i fornuftige porsjoner. I tillegg bør barn bli oppmuntret til å trene i minst 60 minutter hver dag.

Hvordan Curb fedme hos barn

Hvordan Curb fedme hos barn


Childhood fedme er blitt en epidemi i Amerika, med raten har mer enn tredoblet de siste 30 årene. Barn i dag spiser mer junk food, trene mindre og utvikle farlige medisinske tilstander, som for eksempel type 2 diabetes og høyt blodtrykk, i ung alder.

Fedme hos barn kan bidra til flere fysiske og psykologiske forhold, inkludert astma, bein-og leddproblemer, søvnapné, lav selvfølelse og en økt risiko for å være en overvektig voksen. Du kan redusere denne risikoen ved å innlemme en sunnere livsstil for barna.

Hvordan Curb fedme hos barn

Healthy Eating

Kjøp matvarer fra omkretsen av matbutikk. Dette betyr shopping i råvarer, kjøtt, meieriprodukter og brød seksjoner, og samtidig unngå midten ganger som er fylt med brus, snacks og ferdigmat. Selv fortsatt sørge for at valgene er gode: Plukk hel-korn brød, lav-fett eller skummet melkeprodukter, og fisk eller magert kjøtt.

Cook måltider hjemme. Gjør de fleste av dine måltider hjemme, og få barna involvert i planlegging og forberedelse. Bestem hva sunn mat de liker og innlemme dem i sine måltider. Unngå å spise ute på en jevnlig basis for å unngå større porsjoner enn nødvendig, og flere kalorier, også.

Spis måltider sammen som en familie. Unngå å spise foran TV eller datamaskin. Sett deg ned sammen ved middagsbordet og spise måltidene som en familie. Ubevisst snacking foran en TV eller datamaskin har en tendens til å øke mengden av mat som forbrukes, sammenlignet med å sitte ned for et måltid.

Fysisk aktivitet

Begrens ditt barns fritidsaktiviteter som involverer sittende, for eksempel å se på TV, bruke en datamaskin eller spiller videospill. Hvis du kjøper en video game system, plukke en som krever fysisk bevegelse som brenner kalorier, for eksempel, Nintendo Wii,

Gjør aktiviteter moro. Trening trenger ikke å være kjedelig eller repeterende. Få barna involvert i fysiske aktiviteter, for eksempel rulleskøyter, hoppe tau eller skjule-og-søker.

Gjør fysiske aktiviteter som en familie. Hvis du blir med på moroa, barna er mer villige til å delta. Gå på en familie sykkeltur, ta en tur på en camping tur eller gå langs stranden.

Hint

 • Erstatt pakket snacks med frukt, grønnsaker og nøtter.
 • Pakke ditt barns skolemat og unngå usunn eller høy-kalori kafeteria mat.

Fedme og helserisiko

Fedme og dens helserisikoen er et økende problem. Risikoen forbundet med å være er overvektige er mange og kan være dødelig. Definisjonen av fedme så vel som sykdommer som er forbundet med det er omtalt nedenfor.

Definisjon av fedme

Ifølge Medical College of Wisconsin HealthLink nettsted, er begrepet "obese" brukt for "en person som er 20% tyngre enn hans eller hennes idealvekt ..." Det er mange avgjørende faktorer for en idealvekt, men høyde, alder og bygge er mest vanlig. Din idealvekt kan beregnes på slike nettsteder som Helse Central (se Ressurser).

Risiko for å bli overvektige

I 2008 The Toronto Star publisert en artikkel som viser hvordan fedme nådde alarmerende priser, sier at "... fedme er raskt blitt verdens mest alvorlige helse-omsorg krise." Fedme setter en person i fare for en rekke alvorlige helsemessige problemer som hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag, kreft, diabetes, pusteproblemer, gikt, galleblæren sykdom, og leddlidelser.

En 1998 panelrapporten som en del av fedme Education Initiative av National Heart Lung and Blood Institute fant at fedme "er også forbundet med komplikasjoner under svangerskap, menstruasjonsforstyrrelser, hirsutisme, stressinkontinens, og psykiske lidelser (depresjon)."

Farligste sykdommer

De mest skadelige virkninger av fedme, er imidlertid risiko omfatter hjertet og kolesterol. Fedme øker visse faktorer som kan føre til hjertesykdom, slag, høyt kolesterol, og brystsmerter. Bare å være litt overvektig kan påvirke disse. Desto mer overvektig en person er, jo høyere risiko bli. Som WebMD beskriver, "Noen som er 40% overvektig er dobbelt så stor sjanse for å dø tidlig som er en gjennomsnittlig vekt person."

Kroppstyper

Det finnes også ulike typer risiko involvert med ulike kroppsfasonger og de stedene hvor en person holder vekten. Når vekten er utført i magen, den tilknyttede risiko er annerledes enn de som kommer til å bære vekten i hoftene. Ifølge WebMD: "Folk som vekten er konsentrert rundt magen kan ha større risiko for å utvikle hjertesykdom, diabetes eller kreft enn mennesker av samme vekt som er" pæreformet "(de bærer sin vekt i sine hofter og rumpe) . "

Losing Vekt

Det er massive fordeler med å miste vekt, ifølge WebMD. En liten mengde kan også hjelpe, "... selv en beskjeden vekttap på 10 til 20 pounds kan gi betydelige helsemessige forbedringer, som for eksempel å senke ens blodtrykket og kolesterolnivået." Vekttap reduserer også blodsukkernivået hos personer med og uten diabetes. Et vekttap på bare 10% kan redusere risikoen for alle disse sykdommene betydelig. Andre fordeler av vekttap er mer energi, et bedre syn på livet, og redusert eller eliminert søvnapné.

Risikofaktorer av sykelig fedme

Risikofaktorer av sykelig fedme


Ifølge Journal of American Medical Association (JAMA), dreper fedme ca 280.000 voksne amerikanere hvert år. Sykelig fedme er definert som å ha en Body Mass Index (BMI) større enn 40. Sykelig fedme betyr at en persons vekt har fått høy nok til å sette dem i fare for helse komplikasjoner, eller en vesentlig lavere livskvalitet standard. Sykelig fedme kan føre til en rekke sykdommer, og i mange tilfeller fører til for tidlig død. Heldigvis, kan til og med miste 10 prosent av kroppsvekten din betydelig forbedre både din livskvalitet, samt levetid.

Hjertesykdom

Hjertesykdom er en av de største risikofaktorene for de som er sykelig overvektige. Fedme er ofte ledsaget av en rekke andre problemer, inkludert høyt blodtrykk, høye kolesterolverdier, og høye triglyseridnivåer. Alle disse faktorene betydelig øke sjansene for lider av hjertesykdom som fører til hjerteinfarkt, angina og selv plutselig hjertesvikt.

Stroke

Slag er også et felles risikofaktor for sykelig fedme. Den høyt kolesterol og mangel på mosjon sett i mange sykelig overvektige mennesker kan raskt føre til åreforkalkning. Denne innsnevring av arteriene kan legge forholdene til rette for blodpropper. Når disse blodpropper komme ut av stilling fra arterien, kan de sendes til hjernen hvor arteriene er mye tynnere. Den blodpropp kan da sette seg fast i hjernen arterie og forårsake en alvorlig hjerneslag.

Diabetes

Diabetes er en annen vanlig risikofaktor for de som er sykelig overvektige. Faktisk, ifølge National Institute of Health, er 67 prosent av dem som har blitt diagnostisert med type 2 diabetes som overvekt. Diabetes er en alvorlig lidelse som kan føre til nyresvikt, blindhet og i mange tilfeller hvis den ikke behandles riktig, død.

Kreft

Sykelig fedme øker også risikoen for å utvikle mange typer kreft. Kreftformer som fedme kan spille en faktor i inkludere prostatakreft, brystkreft, nyrekreft, galleblære og tykktarmskreft.

Lunger

Sykelig fedme kan også påvirke kroppens evne til å puste. Fett som samler seg rundt midtseksjon og brystet av en persons kropp kan raskt begynne å påvirke hvor mye luft lungene er i stand til inntak. Fedme kan også bidra til fremtidige problemer med astma og bronkitt. Dessuten er de som er sykelig overvektige mye mer sannsynlig at lider av søvnapné.

Fedme Exercise Plan

Fedme er en ledende årsak til diabetes, høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og slag. En frisk vekt kan oppnås ved passende kombinasjon av riktig spising og mosjon. Før du begynner på et treningsplan, er det viktig at du sjekke med legen din. Hun vil utføre tester og stille spørsmål for å finne ut din form og aktiviteter du kan utføre. Husk at å miste vekt vil ikke skje over natten. Etter en, eller flere, trening regimer daglig vil hjelpe deg å miste vekt og opprettholde tap.

Aerobic Exercise

Denne formen for trening forbrenner kalorier og fett, noe som er avgjørende for vekttap. Men hvis du er sterkt overvektig (mer enn 100 pounds overvektig), kan det være lurt å starte med en lav-effekt aerobic program. Når du begynner å gå ned i vekt, vil energinivået ditt øke, og du kan begynne mer energisk aerobic øvelser.

Gang

Turgåing er trolig den minst kost øvelse du kan gjøre for å gå ned i vekt. Du trenger et par gode sokker, walking sko og vanlige street klær å starte denne øvelse diett. Starte med så lite som 15 minutter daglig og legge til tid som du bygger opp din styrke. Angi en tid for walking og hold deg til det hver dag, regn eller solskinn. Til slutt kan du selv begynne å kjøre, og med riktig trening, ta del i en maraton i fremtiden.

Resistance Training

Vekt trening gir fordelen av en økning i muskelmasse. Som kroppen bygger muskler, vil du forbrenne mer kalorier. Noen kvinner ikke forsøk vekt eller styrketrening fordi de frykter å ha store, svulmende muskler. Det er mange vekttrening programmer som gir en mindre ytre oppbygging av muskler, men gi den fordelen av å øke styrken i overkroppen. Og kvinner er ikke fysiologisk stand til å "bulk up" som menn gjør, så med mindre du tilbringer timer i gym dette bør ikke være en stor bekymring.

Sykling

Sykling er en god øvelse for de som ikke liker virkningen av å gå. Fordi du er i sittende stilling, vil føttene ikke treffer asfalten. Måle korrekt for en sykkel. Sitt på setet med pedalene i laveste stilling. Benet bør utvide nesten helt. Sørg for å kjøpe, og slitasje, en sykkel hjelm.

Gruppe eller individuell

En gruppe treningsprogram kan være stor for en person, men likevel pinlig for en annen. Det er viktig å finne den stilen som du vil fortsette å gjøre for resten av livet ditt. Som du gå ned i vekt, kan du nyte den ekstra fordelen av en gruppe.

Residential behandling for fedme

Residential behandling for fedme


Residential behandling for fedme eller nedsenking-stil behandling er gitt i en live-in behandling eller rehabiliteringssenter. Denne innstillingen gir struktur og intensive behandlinger for å bekjempe årsakene til fedme. Det er støtte fra både ansatte og jevnaldrende og fjerning fra eksterne stressfaktorer og fristelser.

Funksjoner

Fullskala, medisinsk forvaltes i huset behandling inkluderer vanligvis kosthold, mosjon, medisiner og kognitiv atferdsterapi. Det er viktig å rette ernæringsmessige mangler og matallergier. De psykologiske problemene er også adressert. I samsvar med overspising er problemer som depresjon, angst, spiseforstyrrelser og kjedsomhet. Mange programmer inneholder også naturmedisin, kunst, meditasjon og akupunktur.

Fordeler

Nedsenking stil av behandlingen kan hjelpe overvektige mennesker å oppnå vekttap som er medisinsk signifikant. Det gir struktur og støtte som trengs for å forbedre helsen betraktelig i en gitt tidsperiode. Ifølge Duke University School of Medicine, som har utført kliniske studier på sitt bolig fedme behandling anlegget, er denne metoden et levedyktig alternativ til kirurgiske inngrep.

Resultater

Pasientene er i stand til å gjøre endringer i livsstil som varer. Duke University rapportert at et år etter sin fire-ukers program, vil 80 prosent av deltakerne opprettholdt sine livsstilsendringer og fortsatte vekttap.

Effekter

Effektene av fire uker på en bolig anlegget inkluderer: 6 til 7 prosent vekttap, økt fleksibilitet og energi, lavere blodtrykk, lavere kolesterol, lavere blodsukker, bedre spisevaner og søvnvaner, redusert behov for medisinering, og bedring i humøret , selvbilde og selvtillit. Deltakerne hadde også økt aktivitetsnivå, og økt bevissthet om overspising triggere.

Ulempene

Hindringen til behandling for de fleste pasienter er prisen, som forsikringsselskaper ikke betaler for. Krav analyser av Blå Kors og Blue Shield of North Carolina fant at overvektige pasienter koste minst 30 prosent mer i erstatningsutbetalinger enn normalvektige pasienter.

Hvordan finne sykelig fedme behandling

En person regnes som sykelig overvektige når han eller hun har en Body Max Index (BMI) på 40 eller høyere. I tillegg er mennesker anses sykelig fedme når de har en kroppsmasseindeks på 35 eller høyere, og har en ko-eksisterende helsetilstand som diabetes eller hypertensjon.

Å være sykelig overvektige har sosiale, fysiske og psykologiske faktorer; Men det er ting folk kan gjøre for å finne sykelig fedme behandling.

Hvordan finne sykelig fedme behandling

kommersielle programmer
For å finne sykelig fedme behandling, sjekk ut de mange kommersielle programmer for vekttap. Det finnes en mengde kommersielle programmer som Weight Klokker, Jenny Craig og Nutrasystem som har hjulpet mange mennesker mister vekt. Det finnes også bøker som Atkins 'Diet and You på en diett. I tillegg er det nettsteder som ediets der folk kan spore sine kalorier og trening på nettet og har samfunnet støtte. Overspisere Anonym har vært vellykket for mange mennesker som bruker 12-trinns program som en måte å finne gjenoppretting til mat avhengighet, hovedsakelig avhengighet til sukker og hvitt mel. Hvis du ønsker å finne sykelig fedme behandling gjennom en kommersiell mat plan, det som er viktig er at du finner et program som vil bli en permanent og komfortabel livsstil du kan leve med på daglig basis.

Doctor Veiledet Vekttap
Finne en lege tilsyn vekttap programmet. Lege overvåket vekttap som sykelig fedme behandling gir hjelp i en klinisk setting med en lisensiert helsepersonell. Det er leger, registrerte dietitians, sykepleiere og psykologer som hjelper folk miste og opprettholde vekten. Vanligvis sine tjenester involvere ernæring utdanning, atferdsterapi, treningsterapi og medikamenter for vekttap. For å finne lege overvåket vekttap be legen din om en henvisning. Du kan også gjøre et Google-søk i ditt område. Før du forplikter deg til en lege overvåket vekttap program, sørg for å sjekke bedrift eller person med Better Business Bureau.

Behavior Modification Therapy
Bruk atferd modifikasjon terapi for sykelig fedme behandling. Atferd spiller en nøkkelrolle i sykelig fedme. Mange har endret sin overspising og mangel på mosjon vaner gjennom atferd modifikasjon. Gjennom atferdsmodifikasjon en person kan endre spise atferd, psykologiske mønstre for tenkning, og mosjonsvaner. For å finne atferd modifikasjon terapi snakk med legen din. Gjør et Google-søk for atferdsterapi for vekttap. Det er også noen gode bøker om atferd modifikasjon på Amazon.

Bariatric Surgery
Snakk med legen din om fedmeoperasjon for sykelig fedme behandling. Det finnes mange forskjellige typer av bariatrisk kirurgi for vekttap, så sørg for å snakke med noen forskjellige vekttap leger. De fleste leger vil presse sin spesialitet vekttap kirurgi. Det er viktig at du veie alle positive og negative av ulike typer bariatrisk kirurgi før du tar en endelig beslutning. Fedmekirurgi bør brukes som en siste utvei for sykelig fedme. Husk at fedmekirurgi ikke vil holde vekten av permanent med mindre du gjør endringer i livsstil med spise-og mosjonsvaner.

Hint

 • Unngå all bearbeidet mat.
 • Unngå ikke-økologisk melk-og kjøttprodukter. Opt for et vegetarisk kosthold og drikke økologisk soyamelk. De samme hormonene benyttet i dyr er de samme hormonene som gjør folk overvektige og gjør fedme en nasjonal krise i USA.
 • Unngå kullsyreholdige drikker. Drikk vann med sitron og te.
 • Lag en forpliktelse til deg selv og kroppen din til å trene og spise sunt.
 • Hvis du mistenker at du lider av sykelig fedme, sørg for å diskutere din diett og treningsprogram med legen din før du endrer din livsstil vaner.
 • Snakk med legen din om eventuelle medisiner du tar som kan føre til vektøkning, spesielt hvis du tar en antidepressant.

Kaloriinntak for vekttap og fedme

Kaloriinntak for vekttap og fedme


Nesten en tredjedel av den amerikanske befolkningen er overvektige. En studie av Verdens helseorganisasjons Center for Obesity Prevention fant at den viktigste årsaken til den økende forekomsten av fedme er økt kaloriinntak - ikke redusert fysisk aktivitet, som vanligvis oppfattes. Fedme er definert som å ha en body mass index (BMI), et forhold mellom vekt og høyde, på over 30. En sunn BMI er 18,5 til 24,9.

Viktigheten av å kontrollere fedme

Fedme har blitt identifisert som en årsak til mange dødelige sykdommer, blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk, type 2 diabetes og kreft.

Ideell kaloriinntak

Mat gir energi når fordøyd. Denne energien er uttrykt i form av calories.The ideelle daglige kaloriinntak for en person som er avhengig av en rekke faktorer, inkludert alder, høyde og aktivitetsnivå. For eksempel, en 30-år gammel mann med en moderat aktiv livsstil (30 til 60 minutter med moderat fysisk aktivitet hver dag) trenger ca 2600 kalorier om dagen, ifølge mypyramid diagrammet utarbeidet av US Department of Agriculture. En kvinne på samme alder og aktivitetsnivå trenger ca 2000 kalorier om dagen. En rekke nettsteder, som for eksempel The Daily Plate, tilbyr caloric behov kalkulatorer. Skriv inn din alder, høyde og aktivitetsnivå, og kalkulatoren forteller deg hvor mange kalorier du trenger å konsumere hver dag. For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd - brenner mer kalorier enn du forbruker.

Ulemper med svært lav kalori dietter

Ekstremt lav-kalori diett kan være både usunn og mot sin hensikt, som de utløse en sult svar. Denne reaksjon fører til at kroppen for å senke dets metabolisme og brenne muskelmasse snarere enn fett.

Low-Calorie Foods for vekttap

Ikke bare telle kalorier. Fokusere på å spise en balansert redusert calorie diett som vil holde deg frisk og gi deg den energien du trenger for fysisk aktivitet. Konsumere mat så nær sin naturlige tilstand som mulig. Legg "negativ-kalori" matvarer i kostholdet ditt. Disse leverer næringsstoffer, gir energi og holder deg mett uten å legge til din waistline. Epler, jordbær, agurk, selleri, gulrøtter og rødbeter er bare noen av de matvarene du kan spise fritt.

Drikkevarer

Vann, te og svart kaffe har ingen kalorier, noe som gjør dem bedre valg enn sukkerholdig brus, søtet drikke og alkohol. Drikker masse vann og andre kalorifrie drikkevarer til måltidene og utover dagen vil hjelpe deg å føle deg full og hjelpe til med vekttap.