Digidexo.com

cymbalta dose smerter

Hvor lang tid tar Cymbalta Ta å arbeide?

Fremskritt innen medisinsk teknologi gi mennesker med alle typer medisinske tilstander sjansen til å behandle disse forholdene og leve et normalt liv. En slik medisinering som er relativt nye på markedet er Cymbalta.

Leger kan behandle flere ulike helseproblemer ved forskrivning Cymbalta til sine pasienter. Som alle medisiner, har Cymbalta sine fordeler og ulemper. Pasienter vurderer Cymbalta bør først forstå disse fordeler og ulemper før du starter medisinering.

Hva er Cymbalta?

Cymbalta er et medikament godkjent av Food and Drug Administration til å behandle flere ulike helsemessige forhold. Det er først og fremst foreskrevet for å behandle depresjon; men Cymbalta er også FDA-godkjent for å behandle generell angstlidelse, diabetisk nervesmerter og fibromyalgi.

Cymbalta er en av de medisiner som er klassifisert som serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI.) Måten det fungerer på er ikke helt forstått, men det er antatt at det stimulerer serotonin og noradrenalin aktivitet i nervecellene i hjernen og ryggmargen.

Anbefalt dosering

Anbefalt dosering for Cymbalta er i hovedsak de samme, uansett hvilken medisinsk tilstand det er å behandle. For depresjon og generell angstlidelse, er det første anbefalte doseringen 20 mg to ganger daglig. Etter en periode av tid, økes dosen til 30 mg to ganger om dagen. Omsider dosering når 60 mg én gang per dag.

Fibromyalgi pasienter som tar Cymbalta starte med en 30 mg dose en gang daglig i en uke. Etter en uke blir doseringen øket til 60 mg en gang daglig. Pasienter med diabetisk nervesmerter generelt starte med 60 mg daglig. Cymbalta doser øker ikke over 60 mg og leger advarer sterkt mot å ta mer enn den anbefalte mengden.

Resultater

Pasienter tar Cymbalta å kvitte seg med sin depresjon, angst eller smerter i kroppen. Det er naturlig å ønske symptomene til umiddelbart å forsvinne, men Cymbalta tar litt tid til å jobbe i kroppen før pasientene vil se resultater.

Pasienter har rapportert en forbedring i så lite som en uke. Den mest forbedringen er merkbar etter fire uker med daglig forbruk. Det er også viktig å merke seg at pasienter må fortsette sin daglige bruk av Cymbalta for å holde sine symptomer i sjakk.

Potensielle bivirkninger

Alle medisiner utgjøre en risiko for bivirkninger og Cymbalta er intet unntak. De potensielle bivirkninger forbundet med Cymbalta er relativt små i forhold til andre typer medisiner. Pasienter som oftest rapporterer en liten magesmerter eller kvalme etter å ha tatt Cymbalta. Andre vanlige rapporter er munntørrhet, døsighet, forstoppelse, overdreven svetting og nedsatt appetitt.

Effekter av Tilbaketrekking

Cymbalta må forbrukes daglig for å unngå abstinenssymptomer. Hvis en pasient ønsker å slutte å bruke Cymbalta, så er det viktig at han arbeider med legen sin for å avta medisinen. Brått stoppet et Cymbalta diett kan føre til alvorlige abstinenssymptomer som varer i flere dager, og kan påvirke en pasients dag-til-dag liv.

Cymbalta abstinenssymptomer kan variere fra mindre hodepine til kvalme til mareritt og irritabilitet. Den mest oppsiktsvekkende tilbaketrekning symptom er det som ofte kalles en "hjerne zap. ' En hjerne zap er en unormal følelse i hodet umiddelbart etterfulgt av svimmelhet og et tiendedels sekund tap av balanse. Det er ingen måte å fortelle når en hjerne zap vil skje slik at det kan skje på et dårlig tidspunkt og muligens føre til en mer farlig situasjon hvis en pasient er å gjøre ting som å kjøre, trene eller holde et barn.

Alternatives

Pasienter med depresjon og generell angstlidelse har en rekke medisiner alternativer. Antidepressiva som Prozac, Paxil, Zoloft, Lexapro og Effexor er tilgjengelig med en resept fra lege. Hver har sitt eget sett med fordeler og bivirkninger, akkurat som Cymbalta.

Pasienter med nerve smerter og fibromyalgi kan finne alternativer til Cymbalta også. Dette krever tett samarbeid med leger for å finne det beste løpet av handlingen utenfor Cymbalta.

Cymbalta og graviditet bivirkninger

Cymbalta (duloksetin) er en selektiv serotonin-noradrenalin reopptaksinhibitor (SNRI) som påvirker nivået av nevrotransmittere i hjernen. Leger i hovedsak fore Cymbalta mot depresjon og generalisert angst. Det er også effektive ved behandling av diabetisk perifer nevropati, en tilstand som fører til smerte eller nummenhet i hender eller føtter. I tillegg leger fore Cymbalta å lindre smerter forbundet med muskelforstyrrelser fibromyalgi. Cymbalta er generelt ikke anbefalt under graviditet.

Kategori C

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) bruker kategorier for å identifisere narkotika sikkerhet under graviditet. Etaten har klassifisert Cymbalta som graviditet kategori C, kategorien tildelt når kliniske studier med drektige dyr har vist risiko for fosteret. Når Cymbalta ble gitt til drektige rotter, babyene veide mindre enn normalt, og hadde mindre sannsynlighet for å overleve.

Betraktninger

Leger vanligvis råde gravide kvinner til å slutte å ta Cymbalta under svangerskapet. Men hvis fordelene er fast bestemt på å oppveie risikoen, kan pasienten være i stand til å fortsette å ta Cymbalta. For eksempel kan en kvinne med ubehandlet depresjon oppføre seg på måter som er usunt for hennes ufødte baby.

PPHN Forekomst

En studie publisert i den 9 februar 2006 utgaven av New England Journal of Medicine viste at kvinner som tok selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), i likhet med SNRI sent i svangerskapet var seks ganger mer sannsynlig å ha en baby med vedvarende pulmonal hypertensjon hos nyfødte (PPHN). PPHN kjennetegnes av innsnevrede blodkar i lungene, slik at når blodet pumpes tilbake fra lungene til andre organer, leverer den utilstrekkelig oksygen. Dette kan være livstruende for barnet.

Mer forskning er nødvendig

Ifølge Massachusetts General Hospital Center for kvinners psykiske helse, selv om duloksetin ser ut til å ha lignende virkningsmekanismer som SSRI, har ingen fagfellevurderte studier fokusert på bruk av denne medisinen i løpet av svangerskapet. Senterpartiet nettside sier at noen av risikoene knyttet til andre antidepressiva under graviditet sannsynligvis gjelde for duloksetin som godt og er oppført i Cymbalta sin pakningsvedlegget, men systematisk forskning er nødvendig.

Tilbaketrekking

Cymbalta kan forårsake abstinenssymptomer hvis folk slutter å ta det plutselig. Når en kvinne blir jevnlig tar Cymbalta mot slutten av svangerskapet, vil barnet oppleve tilbaketrekning etter levering. Disse babyer kan ha søvnløshet, bli opphisset, og gråter kontinuerlig.

Cymbalta & Pain Relief

Cymbalta er en antidepressant brukes til å behandle alvorlige depressive lidelser. Den nøyaktige måte den opererer på smerte er ikke kjent, men stoffet er tenkt å påvirke aktiviteten av serotonin og norepinephrin i hjernen. Nyere studier har vist at Cymbalta kan også gi lindring til dem som lider smerter på grunn av ulike fysiske sykdommer og muskel- og skjelettplager.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand preget av langvarige smerter i muskler og andre bløtdelsområder. Ifølge en studie utført av farmasøytiske selskap og Cymbalta maker Eli Lilly, graden av fibromyalgi relatert smerte sunket betraktelig med bruk av Cymbalta, og pasientene opplevde en markert bedre livskvalitet.

Nedre ryggsmerter

Nevrolog Vladimir Skljarevski ledet en studie teste effekten av Cymbalta på smerter i korsryggen. Ut av 181 forsøkspersoner som ble testet, 58 Cymbalta brukere funnet sin nedre ryggsmerter lettet med ca 30 prosent.

Diabetiker Nerve Pain

For pasienter som lider virkningene av nerve ubehag som skyldes diabetes, Cymbalta har vist seg å redusere kronisk smerte. Stoffet har blitt godkjent av FDA for behandling av diabetisk perifer nevropatisk smerte.

Knee Osteoarthritis Pain

En fersk undersøkelse utført av Eli Lilly viste at 59 prosent av Cymbalta brukere testet opplevd en 30 prosent forbedring i smerte knyttet til slitasjegikt i kneet. Av de som ble testet rapportert, 47 prosent en 50 prosent forbedring.

Advarsler

Som alle medisiner, Cymbalta påvirker alle forskjellig. Konsultere legen din om mulige smertereduserende fordelene med dette stoffet.

Cymbalta og nevropatisk smerte

Cymbalta og nevropatisk smerte


Cymbalta, et merkenavn versjon av medisinen duloksetin, har en US Food and Drug Administration-godkjent indikasjon for å håndtere diabetiker perifer nevropatisk smerte. Pasienter må ta medisiner hver dag for å få mest mulig nytte av det. Når du tar Cymbalta, kan pasienten oppleve bivirkninger som kvalme. Pasienter kan også ha negative humørsvingninger.

Hva er nevropatisk smerte

Leger bruker begrepet "nevropatisk smerte" for å beskrive noen form for smerte som pasienter opplever fordi deres nerver har blitt skadet. Pasienter som opplever nevropatisk smerte på grunn av diabetisk nerveskader kan føle alvorlig ubehag og skarp brenning og kribling. Diabetiker perifer nevropatisk smerte som oftest forekommer i hender og føtter. Kontrollerende diabetes kan bremse skade på nervene og redusere fakkel-ups av nevropatisk smerte, men skadede nerver kan ikke repareres.

Dosering av Cymbalta

Preparatomtalen for Cymbalta anbefaler å ta en enkelt 60 mg kapsel hver dag til å behandle diabetisk perifer nevropatisk smerte. Pasienter med svekket nyrefunksjon har blitt skadet av sin diabetes må kanskje ta en lavere daglig dose. Samtidig kan pasienter med friske nyrer og alvorlig nevropatisk smerte dra nytte av en daglig dose høyere enn 60 mg.

Vanlige bivirkninger

Data fra kliniske studier oppsummert i Cymbalta sin forskrivning informasjon tyder på at kvalme, svimmelhet, søvnighet og tretthet var de mest hyppigst rapporterte bivirkninger av å ta medisiner for å behandle diabetisk perifer nevropatisk smerte. Pasienter som tar Cymbalta for å behandle andre helseproblemer også rapportert opplever tørr munn, forstoppelse, nedsatt appetitt og overdreven svetting.

Advarsler

Cymbalta er preparatomtalen bærer en eske, fet skrift advarsel om økt depresjon og selvmordstanker blant pasienter som tar medisiner. Pasienter yngre enn 24 år synes å ha høyest risiko for disse negative humørsvingninger. Andre alvorlige problemer pasienter og deres leger trenger å se på mens en pasient tar Cymbalta inkluderer leverskade, besvimelse forårsaket av en plutselig fall i blodtrykket når pasienten står opp, neseblod og andre forekomster av ukontrollert blødning og en potensielt livstruende tilstand som kalles serotonergt syndrom. Pasienter som opplever serotonergt syndrom har for mye av humørendrende kjemiske i sine bloodstreams. Dette fører til uro, hallusinasjoner, svært høy kroppstemperatur, racing hjerterytme, muskelstivhet, tap av koordinasjon og, i ekstreme tilfeller, koma.

Hvem kan ikke ta Cymbalta

Personer med ukontrollert trangvinkelglaukom kan ikke ta Cymbalta. Heller ikke folk som for tiden tar medisiner som er klassifisert som monoaminoksidasehemmere, eller MAO-hemmere. Brukes til å behandle depresjon og angst, den MAOI klasse av narkotika inkluderer isokarboksazid (f.eks Marplan fra Validus), phenylzine (f.eks Nardil fra Pfizer) og tranylcypromin (f.eks Parnate fra GlaxoSmithKline). Før du begynner å ta Cymbalta, pasienter må slutte å ta sine MAOI i minst to uker.

Cymbalta brukes for lindring av Nerve smerte

Cymbalta (duloksetin HCI) er en resept antidepressiva medisiner som vanligvis brukes til å behandle depresjon og generalisert angstlidelse. The Food and Drug Administration har også godkjent Cymbalta for å behandle kroniske smerter av fibromyalgi samt nerve smerter forbundet med diabetes.

Hva er Nerve smerte?

Nerve smerte produserer en knivstikking, bankende eller brennende følelse, sammen med prikking eller nummenhet i føtter, armer, ben og hender. De skadede nerver som fører kan være svært følsom. Det er anslått at rundt 20 til 40 prosent av diabetespasienter har nerve smerte.

Hvordan Cymbalta Works

Ifølge Cymbalta.com, den nøyaktige måte medikamentet virker i mennesker er ikke kjent, men forskere mener Cymbalta øker aktiviteten av hjernen kjemikalier serotonin og noradrenalin (SNRI). Disse hjernen kjemikalier sender signaler fra en nerve til en annen. Siden Cymbalta er også en anti-beroligende, kan det forbedre livskvaliteten for nerve smerter lider. Studier har vist at pasienter som tar Cymbalta sammenlignet med de som tar en placebo fortsatte å merke bedring i sine symptomer for varigheten av studiene.

Komme i gang med Cymbalta

Cymbalta krever en resept fra lege. Hvis du tror du har nervesmerter, diskutere det med legen din for å se om Cymbalta kan hjelpe. Fortell legen din om eventuelle andre legemidler eller kosttilskudd du kan ta, samt din alkoholbruk. Vanlige bivirkninger er munntørrhet og kvalme. Pasienter som tar Cymbalta, samt deres familier eller omsorgspersoner, bør se etter nye eller forverrede symptomer på depresjon, angst eller smerter, tanker om selvmord, søvnproblemer, irritabilitet eller annen uvanlig oppførsel. De som tar en type antidepressiva kjent som en monoaminooksidasehemmer (MAO-hemmer), samt de som tar Mellaril eller de med trangvinkelglaukom bør ikke ta Cymbalta.

Forskjellen mellom Effexor & Cymbalta

Effexor eller venlafaxinhydroklorid og Cymbalta eller duloksetin hydroklorid er to reseptbelagte medisiner. Til tross for at begge er vant til å behandle symptomer på depresjon og generalisert angstlidelse, er det mange forskjeller mellom Effexor og Cymbalta.

Bruksområder

I tillegg til angstlidelser og depresjon, leger noen ganger fore Effexor å behandle panikklidelse mens Cymbalta er noen ganger gitt for å kontrollere smerte forårsaket av diabetisk nevropati og fibromyalgi, rapporterer Mayo Clinic.

Utseende

Effexor kommer i tabletter som er fersken i farge og har nummeret som svarer til den dose av tabletten og en "W" på den ene side av pillen. Cymbalta er en kapsel som er enten alle grønn, hvit og blå eller grønn og blå, avhengig av dosering.

Dosering

Effexor er tilgjengelig i 25mg, 37,5 mg, 50mg, 75mg og 100mg styrker, mens Cymbalta kommer kun i 20 mg, 30 mg og 60 mg styrke.

Pediatric Bruk

Mens både Effexor og Cymbalta utgjøre en risiko for selvmordstanker og selvskadelig atferd når foreskrevet for barn, har FDA kliniske studier publiseres på rxlist.com også vist at Effexor bremser også et barns vekst.

Restriksjoner

Effexor kan ikke være trygt for folk med høyt kolesterol eller hypertyreose, advarer Mayo Clinic. Cymbalta ikke utgjør en risiko for denne typen pasienter.

Cymbalta Vs. Prozac

Antidepressiva er meget pålitelig av kvinner, menn og barn. Om pasienten bare trenger en liten stemning heis eller sliter med å bestige en alvorlig depresjon perioden, narkotika arbeid med kjemikalier i hjernen til å justere atferd og regulere humøret. Selv om både Cymbalta og Prozac fungerer på samme måte, og har flere bivirkninger i vanlig, bør pasienter evaluere disse stoffene for å fastslå om de er hensiktsmessige behandlinger.

Cymbalta

Cymbalta er en resept bare namebrand SSNRI (selektive serotonin og noradrenalin reopptakshemmere) som brukes til å behandle pasienter som lider alvorlig depresjon episoder og generell angstlidelse. Den kommer i pilleform med en dose maksimalt opp til 60 mg per dag (piller kommer i 20 mg, 30 mg og 60 mg doser).

Prozac

Prozac er en resept bare namebrand (generika er tilgjengelige) SSRI (selektive serotonin reuptake inhibitor) brukes til å behandle depresjon, premenstruelt lidelse, tvangslidelser, bulimi og panikklidelse. Den kommer i pilleform med dosemaksimumsgrenser varierende per pasient, med pille doser fra 10 mg til 90 mg.

Bivirkninger

Cymbalta pasienter har rapportert følgende ekstreme bivirkninger mens du tar stoffet (noen avviklet bruk på grunn av effektene): alvorlig depresjon, kvalme, angst, nevropatisk smerte og fibromyalgi. De største rapporterte fysiske symptomene var kvalme og hodepine. Cymbalta pasienter også kan oppleve vekttap sammenlignet med placebotester, som rapportert på Rx List. Andre fysiske bivirkninger kan være hjertebank, svimmelhet, flatulens, tåkesyn, gjesping og søvnforstyrrelser. Prozac pasienter har rapportert bivirkninger som spenner fra det svært vanlig hodepine og kvalme til minimal feber og unormale tanker. Hyppigst rapporterte bivirkninger av Prozac omfatter frysninger, hjertebank og forandringer i smaksløkene. Angst, nervøsitet og søvnløshet er også sjelden rapportert bivirkninger av Prozac.

Seksuell funksjon

Antidepressiva har vært knyttet til seksuell lidelse hos pasienter. Ifølge en studie på Rx List, mannlige pasienter som tar Cymbalta viste en mye høyere grad av seksuell dysfunksjon, mens mens du tar stoffet enn de som ble behandlet med placebo (kvinner ikke opplever en endring). Hanner fant det vanskelig å nå orgasme, og hadde en rapportert nedgang i seksuell interesse. For pasienter som tar Prozac, ble redusert libido rapportert i både hunner og hanner. Kvinner rapporterer lider orgasme dysfunksjoner; menn rapporterer priapisme.

Risiko for selvmord

Barn og voksne opp til 24 år som har en tidligere indikasjon på alvorlig depresjon bør følges nøye når du starter behandling med Cymbalta eller Prozac. Disse stoffene, som andre antidepressiva, har vist seg å øke selvmordstanker og oppførsel i disse populasjonene. Antidepressiva som Cymbalta og Prozac kan være knyttet til forverring depresjon. Pasienter bør observeres for symptomer som mani, panikkanfall, aggresjon og impulsivitet.

Hva er problemet med Avvikling Cymbalta?

Hva er problemet med Avvikling Cymbalta?


Cymbalta (duloksetin) er et stoff som brukes til å behandle generell angstlidelse, depresjon, fibromyalgi, og diabetisk perifer nevropatisk smerte. Det er en selektiv serotonin noradrenalin reopptakshemmere (SSNRI) og er tenkt å fungere ved å balansere kjemikalier i hjernen som er ansvarlig for smerte og depresjon.

Seponering syndrom

En tilstand som kalles "seponering syndrom" er blitt rapportert hos pasienter som tar Cymbalta som brått stoppe eller gå glipp av en dose.

Seponeringssymptomer

Pasienter som savner en dose eller stoppe brått kan oppleve svimmelhet, kvalme, hodepine, tretthet, parestesier, oppkast, irritabilitet, mareritt, søvnløshet, diaré og angst.

Uønskede hendelser

Bivirkninger som er rapportert inkluderer dysphoric humør, agitasjon, elektrisk sjokk-lignende følelse, hypomani, og beslag.

Forebygging / løsning

Eli Lilly, produsenten av Cymbalta, anbefaler på det sterkeste pasientene overvåkes av behandlende lege ved avslutning av behandling. De anbefaler også å redusere dosen gradvis.

Advarsel

The Food and Drug Administration har utstedt en svart boks advarsel for Cymbalta fordi det er en risiko for at pasienter tar stoffet kan utvikle selvmordstanker eller atferd.

Alternativer til Cymbalta

Det er mange naturmidler som kan brukes som alternativer til reseptbelagte medisiner Cymbalta. Dette stoffet er foreskrevet for flere forskjellige grunner, blant annet depresjon, angstlidelse, smerter fra fibromyalgi og diabetisk nervesmerter. Avhengig av årsaken til bruk i de fleste tilfeller en homøopatisk eller urte alternativ kan bli funnet å gi lindring.

Behandling av depresjon

Urt av valget for behandling av depresjon er johannesurt. Denne urten har blitt brukt mye i Europa og har blitt svært populær i USA de siste tiårene også. Det er rapportert å ha færre kjente bivirkninger enn reseptbelagte og over-the-counter legemidler som brukes mot depresjon. Den sammensatte hypericin er til stede i denne urten, og sies å være det stoffet som er ansvarlig for depresjon lettelse i johannesurt.

De fleste naturopaths enige om at 300 milligram standardisert ekstrakt som inneholder 0,03 hypericin kan tas tre ganger per dag. Mange brukere legger merke til en endring i sine symptomer innen to uker. Forsiktighet bør utvises ved eksponering for sollys fordi johannesurt kan forårsake fotosensitivitet.

Behandling av Angst

Valerian rot er en av de mest populære avslapping urter. Det har vist seg mest nyttig i behandling av søvnløshet som ofte oppstår med depresjon og angst. Naturopaths vanligvis anbefalt en dose på 150 mg tre ganger per dag, og den samme dosen kan bli tatt omtrent én time til sengs tid også. Denne urten er ansett som trygt å bruke for korte perioder av gangen, men en pause på minst to uker bør observeres slik at vendelrot bruken ikke blir vanedannende.

Kava rot er en urte alternativ som har vært brukt til å bekjempe generalisert angst og gi lindring lik som Cymbalta. Det har blitt brukt i århundrer i folkemedisinen for å behandle abstinenssymptomer av utvinne alkoholikere. Kava har også vært brukt som et sovemiddel, og er vanligvis tatt i kapselform i stedet for te. Dette skyldes det faktum at varmen oppløses den kavalactone, som er den aktive ingrediensen i kava som gir de dempende egenskaper. Den anbefalte dosering er vanligvis 250 mg tatt tre dager hver dag med måltider.

Behandling Nerve Pain

Hvis Cymbalta er skrevet ut til diabetisk nervesmerter eller fibromyalgi, da den lidende kan prøve johannesurt og Valerian. Begge har blitt brukt til å lindre nerve smerte. Den Valerian har en sederende virkning på nervesystemet og hindrer nerver og muskler fra å ha spasmer. Andre urter som har vært tradisjonelt brukt for nerve smerte er oatstraw, jernurt og skullcap. Den skullcap har en beroligende effekt og oatstraw og jernurt er nærende på nervesystemet, og gir healing samt å ha anti-inflammatorisk egenskaper. Disse kan alle bli tatt i skjær form og dosering vil variere avhengig av styrken av preparatet.

Cymbalta & Back Pain

Duloksetin hydroklorid, solgt under merkenavnet Cymbalta, er et stoff klassifisert som en serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, opprinnelig foreskrevet for angst og depresjon. Ifølge RxList.com, dette stoffet også forbedrer ryggsmerter og depresjon ved å gjenopprette neurotransmitter balanse i pasientens hjerne. Bedre appetitt, humør, energinivå og søvn har også blitt rapportert.

Forskning

Ifølge en september 2009 pressemelding fra legemiddelprodusenten Eli Lilly Pharmaceuticals, en studie av nevrolog Dr. Vladmir Skljarevski sett på Cymbalta sin innvirkning på kroniske smerter i korsryggen. "Pasienter med kroniske korsryggsmerter på Cymbalta (duloksetin HCI) opprettholdt reduksjoner i smerte etter 41 uker", heter det pressemeldingen sa. Selskapet har også bemerket at narkotika behandler smerte knyttet til fibromyalgi og diabetes. WebMD forfatter Miranda Hitti påpekte i 2008 at Eli Lilly finansiert en annen studie som viste mindre dramatisk forbedring for ryggsmerter.

Administrasjon

Pasienter som bruker Cymbalta for ryggsmerter ta medisiner en gang eller to ganger om dagen. Ifølge RxList, den eksakte dose avhenger i siste instans av pasientens reaksjon; det kan ta så lenge som fire uker for Cymbalta sin effekt som skal bestemmes.

Kontra

Pasienter med visse medisinske forhold kan ikke være i stand til å ta Cymbalta for ryggsmerter. Ifølge RxList Disse forholdene omfatter lever- eller nyresykdom, anfallslidelser, psykiske lidelser, alkohol eller narkotikaavhengighet, dehydrering og mageproblemer.

Side Effects

Bivirkninger kan påvirke pasienter som tar Cymbalta for enhver tilstand. Ifølge RxList, vanlige bivirkninger inkluderer gjesping, tretthet og utmattelse. Fordøyelses bivirkninger som kvalme, forstoppelse og tap av matlyst, samt svimmelhet og tåkesyn, er også mulig.

RxList sier at mellom 9 prosent og 20 prosent av Cymbalta brukere sluttet å bruke stoffet på grunn av bivirkninger. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer besvimelse og anfall, hjerterytme uregelmessigheter, unormale mentale eller humørsvingninger, gulsott, vannlating problemer, og mer ekstreme fordøyelsesproblemer --- magesmerter, oppkast, tjæreaktig eller svart avføring og blodig avføring.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som tar Cymbalta for ryggsmerter kan oppleve visse legemiddelinteraksjoner. Ifølge RxList, disse inkluderer reseptbelagte medisiner for migrene, angst og psykiske lidelser, overvekt, høyt blodtrykk, hjerteproblemer og blødningsforstyrrelser. Selv over-the-counter smertestillende midler, for eksempel ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og naturmidler som johannesurt når tatt med Cymbalta kan også forårsake interaksjoner. Fortell legen din hvis du bruker noen andre legemidler --- lovlige eller ulovlige, reseptbelagte eller over disk.

Risiko og advarsler

For å unngå abstinenssymptomer, antyder RxList, bør en pasient aldri brått slutte å ta Cymbalta foreskrevet for ryggsmerter. I sjeldne tilfeller kan pasienter oppleve "serotonergt syndrom", som manifesterer seg som rastløshet, hallusinasjoner, muskelrykninger, koordinering tap, diaré, økt hjerterytme, oppkast, ekstrem svimmelhet, kvalme og feber av ukjent årsak. Vær forsiktig når du kjører; doser for ryggsmerter kan forårsake døsighet og svimmelhet. Gravide og ammende bør ikke ta Cymbalta.

Effexor Vs. Cymbalta

Cymbalta® (Duloxetine) og Effexor® (venlafaxin) er medisiner som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for å behandle generalisert angstlidelse (GAD) og depresjon. Cymbalta® brukes også til å diabetisk nervesmerter (DNP), og fibromyalgi.

Modes of Action

Både Effexor® og Cymbalta® er en del av SSNRI (Selective serotonin noradrenalin reopptakshemmere) klasse av antidepressiva. Det antas, skjønt ikke helt kjent for sikker, at Cymbalta fungerer ved å balansere serotonin og noradrenalin, to naturlig forekommende kjemikalier i hjernen.

Dosering

Effexor® dosering er vanligvis startet på 75mg (men kan bli startet på 37,5 mg) og kan økes til maksimal daglig dose på 225-300mg.

Cymbalta® blir typisk administrert i en total dose på 40 mg / dag (gitt som 20 mg to ganger daglig) til 60 mg / dag (gitt enten en gang daglig eller som 30 mg to ganger daglig). Det er ingen rapporter om at høyere doser er effektive.

Begge stoffene vanligvis krever et steg opp tilnærming når du starter behandlingen. De lavere doser blir administrert først og gradvis øket til et punkt hvor pasienten føler lindring av deres depresjon / angstsymptomer.

Gradvis øke dosen kan hjelpe lindre noen av bivirkningene.

Lignende bivirkninger

Bivirkninger som er rapportert for begge legemidlene inkluderer: kvalme, tørr munn, forstoppelse, diaré, oppkast, søvnighet, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, overdreven gjesping, nedsatt libido og erektil dysfunksjon.

Effexor® og Cymbalta® har de samme FDA Black-box advarsler for risikoen for selvmordstanker blant barn og ungdom, brukere og også for risikoen for å utvikle en farlig tilstand som kalles serotonergt syndrom ved seponering av medisinen.

Bivirkningene som er listet nedenfor er ikke fullstendige lister. For mer informasjon, se pakningsvedlegg.

Cymbalta® bivirkninger

I tillegg til bivirkningene som er nevnt ovenfor, har Cymbalta brukere også rapportert dyspepsi, viral gastroenteritt, hodepine, tremor, parestesi, smaksforstyrrelser, nedsatt appetitt, asteni, nasofaryngitt, øvre luftveisinfeksjon, faryngolaryngeale smerter, hoste, vekttap eller gevinst, unormal orgasme, forsinket utløsning, ejakulasjons dysfunksjon, penis lidelse, gynekologisk blødning, muskel- og skjelettsmerter, muskelkramper, muskelkramper og muskelsmerter.

Effexor® bivirkninger

Effexor® brukere har også rapportert økt dyspepsi, angst, dysmenoré, øvre luftveisinfeksjon, rhinitt, bihulebetennelse, hypotensjon, nervøsitet, anoreksi, vedvarende hypertensjon, impotens, organisk dysfunksjon (anorgasmia eller unormal orgasme), økt svetting, synshallusinasjoner, hypomani, mani og faryngitt.

Betraktninger

Bivirkninger vil variere fra person til person.

Cymbalta & Fibromyalgi Behandling

The American College of Rheumatology rapporterer at mellom 3-6 millioner amerikanere lider av fibromyalgi, en tilstand som fører til en økt følsomhet for smerte. De tilstanden gir ømme punkter på kroppen på forskjellige steder som bryst, baksiden av hodet, og hofter. Det fører også sove forstyrrelser som søvnløshet. Selv om leger ikke fullt ut forstår årsakene til fibromyalgi, en rekke behandlinger er tilgjengelige for å redusere virkningene av tilstanden. Disse omfatter ulike reseptbelagte medisiner, inkludert stoffet Cymbalta.

Identifikasjon

Cymbalta er en resept antidepressiva med det vitenskapelige navnet på duloksetin hydroklorid. Den aktive ingrediens i medikamentet består av karbon, hydrogen, oksygen, svovel, nirogen og kloratomer, i henhold til RxList. Normalt pasienter med fibromyalgi motta 60 mg Cymbalta én gang daglig.

Funksjon

Enkelte kjemikalier som kalles nevrotransmittere påvirker hjernen og nervesystemet fungerer. En slik nevrotransmitter er serotonin, som påvirker følelsen av smerte, søvnmønster og humør. En annen nevrotransmitter er noradrenalin, som reagerer på samme måte som adrenalin og vanligvis balanserer serotoninnivået i kroppen. Cymbalta fungerer ved å gjenopprette en balanse mellom disse to nevrotransmittere, som synes å være forstyrret hos pasienter med fibromyalgi.

Expert Insight

Skaperne av Cymbalta gjennomført en studie på effekten av stoffet over 541 deltakere som møtte American College of Rheumatology retningslinjer for en fibromyalgi diagnose. I begynnelsen av studien, deltakerne benyttet en smerte rating system for å kategorisere ubehag som pasientene opplevde fra fibromyalgi på en skala fra 1 til 10. Etter å ha tatt Cymbalta for seks måneder, rapporterte deltakerne en 50 prosent reduksjon i smerter forbundet med fibromyalgi. Studien avslørte også høyere effektivitet med daglige doser på 60 mg Cymbalta enn med lavere doser.

Risiko

Skaperne av Cymbalta forsiktig at bruken av narkotika noen ganger øker selvmordstanker og oppførsel i fibromyalgi pasienter, særlig de under 24 år i løpet av de første månedene av behandlingen. I tillegg Cymbalta noen ganger fører til andre bivirkninger som kvalme (25 prosent av pasientene), hodepine (16 prosent) og tørr munn (14 prosent). Andre mulige bivirkninger av Cymbalta er tretthet, søvnproblemer, svimmelhet, tretthet, forstoppelse, diaré og tap av matlyst.

Betraktninger

Pasienter som tar visse medisiner, for eksempel MAO-hemmere eller tioridazin, opplever ofte komplikasjoner fra Cymbalta. Medikamentet er også i stand til å forårsake komplikasjoner hos pasienter med leverproblemer eller diabetes. På grunn av dens effekter på leveren, leger råder pasienter som bruker Cymbalta for Fibromyalgi å begrense alkoholforbruket. Hvis du opplever noen uvanlige bivirkninger mens de tok Cymbalta, bør du straks rapportere dem til legen din.

Cymbalta & Nerve Pain

Cymbalta er et medikament som er godkjent som en form for behandling for depresjon og angst. Cymbalta er også vist seg å hjelpe til med fibromyalgi (utbredte smerter i ledd og muskler) og nervesmerter. Hvis du opplever nervesmerter, bør du snakke med legen din om fordelene med Cymbalta.

Bivirkninger av Cymbalta

Ifølge de offisielle produsenter av Cymbalta, "i kliniske studier, den vanligste bivirkningen av Cymbalta i alle kliniske studier kombinert var kvalme. De fleste var ikke plaget nok av kvalme til å slutte å ta Cymbalta." Andre bivirkninger opplevd inkluderer manglende appetitt, forstoppelse, tretthet, tørr munn og en økning i svetting. Pasienter som brukte Cymbalta for nerve smerter opplevd svimmelhet og svakhet.

Risiko

Folk som suffery fra leversvikt (alvorlig leverskade) er ikke anbefalt å ta Cymbalta. De eldre må overvåkes nøye når du tar Cymbalta. Doser (tilgjengelig i 20, 30 og 60 mg kapsler) bør bare økes under nøye oppsyn. Siden det ikke er nok bevis til å betegne effekten av Cymbalta på gravide og ammende kvinner, er det ikke anbefalt for bruk. Gravide eller ammende kvinner bør snakke med sin lege om risikoen ved Cymbalta.

Om Nerve Pain

I noen tilfeller av nevropatiske smerter (skadet, skadet eller dysfunksjonelle nervefibre) er det ingen spesifikk årsak. Noen pasienter med nervesmerter vil oppleve svie eller skyting smerter i det berørte området, samt prikking og nummenhet. Nerve smerte oppleves forskjellig av hver pasient. Ikke to tilfeller kan være helt like. Selv om noen nerve smerter kan behandles med ibuprofen eller naproxen, noen pasienter trenger antidepressiva som Cymbalta å behandle sine symptomer.

Cymbalta Advarsel

Som med alle antidepressiva, kan Cymbalta øke tanker og atferd av selvmord. Cymbalta produsenter sier at "alle som vurderer bruk av Cymbalta eller andre antidepressiva i et barn, må ungdom eller unge voksne balansere denne risikoen med det kliniske behov." Alle som tar Cymbalta bør overvåkes nøye for potensielle selvmords handlinger eller atferdsendringer.

Identifisere Nerve Pain

Hvis du mistenker at du opplever nervesmerter, bør du snakke med legen din om fordelene med Cymbalta. Din lege vil gi deg en eksamen for å bestemme nivået av smerte så vel som årsak. Han vil spørre deg spørsmål om hvor smertene er lokalisert, hvor ofte du opplever det, og hvis det er noe spesielt som gjør deg vondt mer eller mindre.

Cymbalta Drug Bruker

Cymbalta er et medikament som brukes for mange forskjellige forhold, først og fremst depresjon og spesifikke typer smerte.

Cymbalta

Cymbalta inneholder duloksetin-hydroklorid, som er en type antidepressiv kalt serotonin-noradrenalin reopptaksinhibitor (SNRI).

Depresjon

Depresjon er en medisinsk sykdom som påvirker mer enn bare en persons følelser. Det antas at denne tilstanden Cymbalta hjelper fordi økningen av serotonin og noradrenalin er antatt å lette symptomene. Serotonin og noradrenalin er både naturlig i den menneskelige hjerne og ryggmargen.

Generalisert angstlidelse

Generalisert angstlidelse er når en person har overdreven bekymring om hverdagsproblemer i minst seks måneder. Personer med generalisert angstlidelse kan ikke kontrollere angst og har en hard tid å fungere i hverdagen. Det antas at de samme ingredienser som hjelper med depresjon i noen doser kan også hjelpe med generalisert angstlidelse.

Diabetiker Nerve Pain

Diabetes kan skade kroppens nerver. Nerver som har blitt skadet er ganske smertefullt, og ikke vanligvis svare på tradisjonelle behandlinger. Pasienter rapporterer lindring av diabetisk nervesmerter når de bruker Cymbalta.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er kronisk smerte som er utbredt med tilhørende ømhet i minst tre måneder. Cymbalta kan bidra til å lette smerter og bedre funksjonalitet.

Cymbalta Tilbaketrekking Hjelp

Cymbalta (Duloxetine) er antidepressiva foreskrevet for å behandle depresjon, angstlidelser og smertefulle tilstander som fibromyalgi og nerveskader. Som de fleste antidepressiva, kan den produsere ubehagelige abstinenssymptomer når pasienter slutter å ta den plutselig. Det beste løpet av behandling for å få av Cymbalta er å sakte redusere den daglige dosen over flere uker.

Cymbalta Abstinenssymptomer

Det finnes dusinvis av Cymbalta abstinenssymptomer som har blitt rapportert av pasienter som plutselig slutter å ta medisinen. De vanligste er uro, svimmelhet, kvalme, angst, hodepine, søvnløshet og sensoriske forstyrrelser som ligner mindre sjokk. Abstinenssymptomer er generelt verre for pasienter som tar større doser (80 til 120 milligram per dag) sammenlignet med de som tar mindre doser i 20 til 60 milligram per dag rekkevidde.

Fordeler fra Benadryl og andre medisiner

Benadryl, en over-the-counter allergi medisiner som inneholder histamin blokkere, har bidratt til å redusere en rekke abstinenssymptomer, inkludert agitasjon, angst og søvnløshet. Den reisesyke medisinering Drama er også effektiv i å redusere symptomene på kvalme og uro i noen tilfeller. Andre over-the-counter medisiner som syrenøytraliserende og smertestillende er også effektive i å lindre bivirkninger som hodepine, kvalme og smerter i kroppen.

Nedtrapping

Den beste måten å unngå Cymbalta uttak er å sakte redusere mengden du tar og avvenne deg av medisinen. De fleste tapering regimer tar 3 til 4 uker med doser redusert med 10 milligram til 20 milligram per uke før det kan bli avviklet helt. Pasientene bør også vente til de har sluttet å ta Cymbalta helt før de begynner å ta et annet antidepressiva eller lignende medisiner.

Bivirkninger av Cymbalta

Bivirkninger av Cymbalta


Cymbalta, eller duloksetin hydroklorid, er en reseptbelagte medisiner produsert og utviklet av Eli Lilly farmasøytiske selskap. Godkjent for behandling av depresjon og diabetisk nevropati i 2004, er Cymbalta også foreskrevet for å behandle angstlidelser og smerten ved fibromyalgi. I tillegg kan Cymbalta brukes i den europeiske union for behandling av stressinkontinens. Cymbalta er en kapsel som blir tatt oralt og foreskrevet i doser på 20 mg til 120 mg per dag.

Side Effects

De hyppigste bivirkningene av Cymbalta er kvalme, svimmelhet, søvnighet og tretthet. Kvalme er den hyppigst rapporterte bivirkningen forbundet med Cymbalta, som forekommer hos opptil 25% av Cymbalta brukere. I kliniske studier for Cymbalta pasienter opplevde også tørr munn, økt svetting, forstoppelse, diaré og nedsatt appetitt. Mindre hyppige potensielle bivirkninger inkluderer tåkesyn, hjertebank, magesmerter, vekttap, tremor, agitasjon, nedsatt libido, erektil dysfunksjon, overdreven gjesping og hetetokter.

Funksjon

Cymbalta er klassifisert som en type antidepressiva som kalles en serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI). Noradrenalin og serotonin er kjemikalier som bærer signaler i hjernen og nervesystemet. Blant de signalene disse kjemikaliene overfører er meldinger relatert til humør og smerte. Cymbalta øker mengden av noradrenalin og serotonin i kroppen som resulterer i en reduksjon i smerte og symptomene på depresjon. Den eksakte mekanismen som Cymbalta oppnår sine resultater er foreløpig ikke kjent.

Betraktninger

En tilstand som kalles seponering syndrom kan oppstå når anti-depressiva som fungerer på nevrotransmittere noradrenalin eller serotonin blir redusert eller stoppet. Brått stoppe eller senke doseringen av Cymbalta kan resultere i denne tilbaketrekking tilstand opptil 20% av pasientene. Seponering syndrom fra Cymbalta oftest resulterer i kvalme, oppkast, tretthet, søvnighet og svimmelhet. Andre symptomer på seponering syndrom inkluderer svetting, skjelving, forvirring, irritabilitet, angst, kramper, humørsvingninger og sensoriske forstyrrelser, for eksempel en følelse av elektrisk støt.

Forebygging / løsning

Bivirkninger fra Cymbalta kan vanligvis behandles med hjemmesykepleien og lege tilsyn. Over-the-counter medisiner for magesyke eller hodepine kan være nyttig for å redusere bivirkninger, som kan endre tiden medisinen er tatt. Hvis Cymbalta resulterer i søvnighet medisinen bør tas flere timer før sengetid. Magesyke kan reduseres ved å ta Cymbalta sammen med mat. Noen bivirkninger som tretthet eller søvnighet, kan opphøre etter flere uker med å ta medisinen.

Advarsel

Cymbalta bør ikke tas av personer med kronisk leversykdom, trangvinklet glaukom, end-stage renal sykdom eller beslaget lidelser. Visse medisiner kan ikke tas i kombinasjon med Cymbalta inkludert monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), noen migrene medisiner og tioridazin. I tillegg antidepressiva som Cymbalta øke risikoen for selvmord hos noen pasienter. Denne risikoen for selvmord er størst hos personer under 25 år selv om selvmord forbundet med antidepressiva er sjeldne, pasienter som tar Cymbalta bør overvåkes nøye for suicidale tendenser.

Bruk av Cymbalta for å behandle bipolar lidelse i tenåringer

Cymbalta er merkenavnet for et medikament som heter duloksetin. Det er et antidepressivum som er godkjent for behandling av depresjon, generalisert angstlidelse, diabetiker perifer nevropatisk smerte, og fibromyalgi. Det blir også brukt til å behandle episoder av depresjon ved bipolar lidelse. Cymbalta er ikke godkjent for bruk i tenåringer, men det blir foreskrevet som en off-label medisiner for å behandle sine symptomer på depresjon.

Definisjon

Cymbalta er i en klasse for medisiner kalt selektive serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SSNRIs). Når nervecellene i hjernen kommuniserer, de slipper kjemikalier som kalles nevrotransmittere, som reiser gjennom en liten plass til å binde med nærliggende nerver. Kjemikaliene som forblir i rommet blir reabsorbert. SSNRIs forhindre dette reabsorpsjon, noe som gjør flere av nevrotransmittere tilgjengelige lengre for hjernen å bruke. Øke mengden av serotonin og noradrenalin bidrar til å forbedre symptomer på depresjon.

Antidepressiva og bipolar lidelse

Tenåringer diagnostisert med bipolar lidelse må ta medisiner for å stabilisere de maniske og depressive humørsvingninger. De fleste stemningsstabiliserende målrette maniske episoder, enten ved å lindre akutte symptomer eller ved å hindre fremtidige svingninger mot mani. Antidepressiva kan vurderes for tenåringer med bipolar lidelse, men de må følges meget nøye. Bipolar stemningsepisoder sykle oftere i tenåringer enn de gjør hos voksne, noe som skaper mer av en kronisk stemning avbrudd enn en distinkt swing fra mani til depresjon. Også, når tenåringer tar antidepressiva, det er en høyere sjanse for at medisinen vil utløse en brå manisk episode. På grunn av disse forskjellene, er antidepressant bruk av tenåringer risikofylt.

Forholdsregler

Selv om Cymbalta er foreskrevet for tenåringer, har sin effektivitet og sikkerhet for denne aldersgruppen ikke blitt bekreftet gjennom store studier, og det er ikke godkjent for bruk. En begrenset studie av to tenåringer med alvorlig depressiv lidelse fant at Cymbalta gitt rask forbedring av humørsymptomer og kroniske smerter forbundet med depresjon. To kliniske studier for å studere bruk av Cymbalta av tenåringer begynte å rekruttere deltakere i februar 2009. Forsøkene er ventet å være ferdig i mars 2012.

Antidepressiva bør starte med en lav dose og økes langsomt over flere uker, slik at legen kan overvåke for bivirkninger, og se hvordan tenåringen svarer. Teenage metabolisme bryter ned medisinen raskere enn en voksen. Når en gang daglig dose vil være tilstrekkelig for voksne, ungdom bør ta lavere doser to ganger daglig.

Bivirkninger

Et kritisk bivirkning for tenåringer å ta antidepressiva er risikoen for økte selvmordstanker eller atferd. I tillegg Cymbalta bør aldri bli stoppet brått eller uten å konsultere en lege, da dette kan føre til abstinenssymptomer. Cymbalta er behandlet i leveren og kan forårsake levertoksisitet. Tenåringer som plutselig skade lettere mens du tar Cymbalta bør vurderes av lege. Med unntak av den alvorlige bekymring over selvmordstanker, har Cymbalta de samme potensielle bivirkninger som andre antidepressiva, enten de er foreskrevet for tenåringer eller voksne. De mest alvorlige bivirkningene er økt risiko for mani, angst, uro, og forverring depresjon. Noen av de mindre alvorlige bivirkninger som vanligvis går bort etter at kroppen tilpasser seg medisinen inkluderer høyt blodtrykk, magesmerter, søvnighet eller søvnløshet, hodepine, svimmelhet, og vekttap eller gevinst.

Betraktninger

Selv om mange medisiner er foreskrevet for off-label bruk, i januar 2009 gjennomgang publisert i tidsskriftet "Farmakoterapi" inkludert Cymbalta i en liste over topp-prioriterte stoffer som trenger forskning for å fastslå effektiviteten og sikkerheten til deres off-label bruk. Som inkluderer bruk Cymbalta for tenåringer med bipolar lidelse. Cymbalta kan være et godt valg for å behandle depressive sykluser, men det er mange variabler som skal vurderes. Cymbalta er ikke den eneste medisinen i sin klasse, og andre vil ha en annen kjemisk struktur, noe som betyr at de kan være bedre eller verre for enhver tenåring. Det er viktig å huske at hver tenåring vil svare på hver medisinering forskjellig, avhengig av hans egen genetikk, kroppens kjemi, og alvorlighetsgraden og hyppigheten av hans bipolare episoder.

Hvordan Quit Cymbalta

Beslutningen om å slutte å ta Cymbalta bør ikke være ankom lett. Bare med en lege samtykke og overvåking bør dette forsøkes. Cymbalta har vist seg å være på en av de mest utfordrende antidepressiva avsluttes. Abstinenssymptomene kan være knallhard - men bevæpnet med riktig plan for omsorg, kan du være i stand til å avvikle Cymbalta bruk med relativt lite smerter. Akkurat som med alle antidepressiva, er det unike risiko for å stoppe Cymbalta, og utvise forsiktighet og årvåkenhet bør tas gjennom alle trinnene i uttaksprosessen.

Bruksanvisning

Trinn til å slutte Cymbalta

avvenne deg selv ut av stoffet. Under ingen omstendigheter bør Cymbalta bruk seponeres cold turkey. Når den først starter et antidepressivum, tar medisiner tid å bygge opp i kroppens system, og, forståelig nok, det tar tid å trygt klart det fra systemet når du har besluttet å slutte å ta den. Legen din vil sakte redusere din daglige dose, over en periode på flere uker, helt til du har sluttet å ta medisinen sin helhet.

Tenk Prozac å lette abstinenssymptomer. Dette allment brukt antidepressiva er ofte foreskrevet i løpet av Cymbalta tapering-off periode. Mange pasienter har funnet low-dose Prozac bruk i denne perioden nyttig i lindre flere abstinenssymptomer, inkludert flagging energinivå, paranoia og søvnproblemer.

Ta Omega-3 fatty acid kosttilskudd, slik som fiskeolje. Disse syrene kan hjelpe med humørsvingninger som er vanlige tegn på Cymbalta tilbaketrekning.

Hold en logg over hvordan du fairing hele uttaksprosessen. Spill både oppturer og nedturer, gode dager og dårlige dager. Og viktigst av alt, være i jevnlig kontakt med legen din for å dele disse funnene. Legen din vil være i stand til å finjustere nedtrapping-off prosess som passer dine behov bare etter å ha hørt dine innspill på opplevelsen.

Tips og advarsler

  • Når du kommuniserer med legen din, være ærlig om alt du opplever. Ikke gjør noen beslutninger om nedtrapping-off prosess uten å konsultere ham. Nå ut til klarert familie og venner i denne perioden. La de som er nærmest til du vet at du er i ferd med å slutte å ta dette stoffet, og er avhengige av deres støtte så mye som mulig i løpet av de grove lapper. Mellom lege, familie og venner, bør du ikke å gjøre det alene.
  • Vær forberedt på abstinenssymptomer, noe som inkluderer: kvalme, svimmelhet, hodepine, oppkast, mareritt, humørsvingninger og følelser beslektet med en elektrisk støt i hjernen. I løpet av Cymbalta reduksjon periode, ikke glipp av en eneste dose av stoffet. Systemet er så følsom for Cymbalta at selv hopper over en dose kan forårsake abstinenssymptomer.

Hvordan Motvirke Hyperhidrosis med Cymbalta

Enten du tar Cymbalta for en generalisert angstlidelse eller for å behandle en tilstand som forårsaker kroniske smerter, kan dette reseptbelagte stoffet forårsake bivirkning av overdreven svetting. De fleste mennesker som opplever denne bivirkningen, også kjent som hyperhidrosis, merke en økning i svette på håndflatene sine hender, såler av føttene og deres underarmer, men du kan lide av en opptrapping i svette overalt på kroppen. Foruten å snakke med legen din om å bytte medisiner, kan du være i stand til å motvirke dette ervervet hyperhidrosis.

Hvordan Motvirke Hyperhidrosis med Cymbalta

Bruk en antiperspirant. En av de enkleste tingene du kan gjøre for å bidra til å motvirke hyperhidrose som følge av Cymbalta er å begynne å bruke en antiperspirant, selv på håndflatene og fotsålene. Regelmessige antiperspiranter kan brukes hele dagen, men reseptbelagte antiperspiranter kan ofte hjelpe mild til moderat svetting. Bare bruke dette produktet til problemområder før sengetid, og deretter vaske av i morgen.

Bruk naturlige fibre fra hodet ned til tærne. Naturlige fibre tendens til å "puste" mer enn sine syntetiske motstykker, så slitasje klær og sokker av bomull (eller ull) og sko laget av skinn, vevd materiale eller transporterende stoff (som ville være tilfelle i joggesko). Dette vil holde deg kjølig og bidra til å motvirke hyperhidrosis.

Snakk med legen din om antikolinergika. Denne typen reseptbelagte medisiner kontrollerer visse nevrotransmittere som forteller kroppen din til å svette, så tar en antikolinerge som glycopyrrolate kan motvirke overdreven svetting som Cymbalta forårsaker.

Prøv å bruke iontophoresis, et depot terapi der lavnivå strømmer hovedsak hindre utgivelsen av svette. Vanligvis isolert til hender og føtter, er behandling administrert hver dag i to til tre sammenhengende uker før svette avtar. Hvis du vil vite mer om denne behandlingen, snakke med familien din lege.

Begynn å bruke Botox. Selv om dette ikke nødvendigvis det billigste alternativet, kan Botox eliminere overdreven svetting hvor som helst det er injisert. Antallet injeksjoner trengs vil variere fra person til person, så ta kontakt med legen din for å se om dette er et mulig alternativ for deg

Hint

  • Når du lider av hyperhidrose grunn Cymbalta, sørg for å bade hver dag for å tørke deg selv fullt ut. Siden du opplever en økning i svette, vil du sikre at kroppen din ikke blir en yngleplass for bakterier. Ved regelmessig bading samt tegning overflødig fuktighet vekk fra huden, kan du holde infeksjoner i sjakk. Vurdere å endre sokkene (eller bare fjerne dem) etter du kommer hjem fra jobb. Dette kan også bidra til å demme opp for bakterieinfeksjoner samt holde føttene tørre og komfortable.
  • Reseptbelagte antiperspiranter kan ofte irritere huden, så vask av dette medisinert løsning hver morgen bør holde huden fra hevelse og rødhet. Før du slår til en resept antiperspirant, sørg for å prøve over-the-counter variasjon.

Hvordan behandle Foot smerte hos barn

Hvordan behandle Foot smerte hos barn

Barn klager over foten smerte for en rekke årsaker. Hvis barnet ditt sier føttene vondt, prøve å finne årsaken. Hvis smertene er kroniske, se barnelege.

Hvordan behandle Foot smerte hos barn

•  Har barnet ditt hvile på sofaen med føttene støttet opp. Aktive barn, spesielt de som deltar i idrett, klager over den type foten ubehag som ofte lett løse dette ved en ettermiddag med fysisk inaktivitet.

Undersøk barnets sko for å se om de passer inn feil. Sålen kan være som stikker ut i ditt barns bue eller komprimere tærne, eller bøye foten på en morsom vinkel. Slå ditt barns sko for et par dager hvis han klaget over foten ubehag.

Påfør varm komprimerer til barnets fot hver 2 til 3 timer.

Begrens ditt barns deltakelse i idrett i to til tre uker. Hvis hans sener eller muskler er stresset eller trøtt, vil det ta minst dette lenge før tilstanden løse seg selv og ubehag å gå bort.

Snakk med en podiatrist om inlays eller innsatser for ditt barns sko og den beste form for daglige strekninger for foten hans.

Diskuter om en hæl raise ville være passende hvis barnet ditt går på tærne eller spretter mer enn vanlig.

Gi barnet ditt en dose av paracetamol ved sengetid og hver 4 til 6 timer etter behov.

Hint

  • Sørg for at barnet er ikke på seg negative hæl sko, hvor hælen er lavere enn forfoten.
  • "Voksesmerter" er symptomer på problemer som kan bli irreversible i voksen alder hvis de ikke er korrigert når barnet er ung. Hvis smertene ikke går bort i løpet av få uker, ta barnet til lege.
  • Dersom du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.