Digidexo.com

johannesurt hodepine

Hvordan bruke Prednison for migrene hodepine

En migrene hodepine kan stoppe deg i dine spor som smerte og lysfølsomhet sende deg krype under dyna søker fritak i et mørkt og stille rom. Mens kortikosteroid prednison ikke kan være egnet for en enkelt migrene, kan det være en effektiv behandling for en utvidet migrene. Alltid snakke med legen din for en skikkelig diagnose og behandlingsopplegg.

Hvordan bruke Prednison for migrene hodepine

Hvordan bruke Prednison for migrene hodepine

•  Bestem hva slags migrene du har. En intraktabel migrene varer i mer enn tre dager, og setter deg i fare for aneurismer. En migrene som varer i mindre tid ofte kan behandles med medisiner som over-the-counter smertestillende midler eller foreskrivende triptaner og ergots.

Snakk med legen din om en prednison resept for å lindre migrene symptomer. Legen din vil være forsiktige med å foreskrive dette stoffet hvis du er i faresonen for osteoporose eller har diabetes, som prednison øker blodsukkeret.

Fyll resept og ta som anvist. Prednison ofte blir administrert som en "dosepakke" for å behandle og forebygge migrene uløselige en tidlig tilbake av symptomer. Forpakningen begynner med høyere doser, og deretter smalner ned hver dag i løpet av en uke.

Kontakt legen din hvis du glemmer en dose for å finne ut hvordan de skal håndtere situasjonen. Aldri doble opp på doser.

Ta prednison med mat for å hindre magen irritasjon. Legen din kan forskrive en dose daglig, noe som er best tatt med frokost før 9 am Hvis legen din har du på en annen tidsplan, merke kalenderen slik at du huske når du skal ta medisiner og aktivere en alarm som forteller deg når du skal ta ditt daglige dose.

Snakk med legen din om kosttilskudd betraktninger. Det kan være lurt å ta en kalsium og kalium supplement mens på prednison for å opprettholde bein styrke og tetthet. Høyt natrium inntak samt grapefrukt eller grapefruktjuice kan redusere effekten av dine prednison behandlinger.

Ta medisinen din før dosen pakken er stoppet eller inntil annet er angitt av legen din. Ikke stopp prednison umiddelbart, men i stedet avta doseringen.

Hint

 • Prednison er bivirkningene kan omfatte hodepine, svimmelhet, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, kviser, slapphet, redusert libido, svetting og økt hårvekst.
 • Ring legen din umiddelbart hvis du opplever problemer med synet, feber, anfall, depresjon, oppkast, elveblest, hjertebank eller pustevansker. Hyppige prednison behandlinger er ikke anbefalt for de i fare for bentetthet tap, som det er en medvirkende faktor. Prednison kan kompromittere ditt immunsystem, så holde seg borte fra syke individer og kontakte legen din umiddelbart hvis du blir utsatt for noen med vannkopper eller meslinger. Fortell legen din dersom du tar noen urte rettsmidler, spesielt johannesurt.

Hvordan bruke johannesurt for Healing

St. Johna € ™ s surt (Hypericum perforatum), er også kjent under navnene Goat Weed, Hypericum og Klamath Weed. Planten vokser til 18 inches høy og har klynger av lyse gule blomster. Det stammer i Europa, men er vokser over hele verden. Det har fascinert herbalists så langt tilbake som antikkens Hellas da den ble brukt til å behandle menstruasjonssmerter og helbrede brannsår og sår. I løpet av middelalderen ble det antatt å rydde ut det onde og gi soldatene styrke under kampen. Dagens vitenskapelige studier har bekreftet at St. Johna € ™ s Wort har en rekke helsebringende egenskaper.

Bruksanvisning

Hvordan bruke johannesurt for Healing

•  Lag en hyggelig smaker te. Den tørkede urter kan gjøres om til en behagelig smaker te med alle de medisinske fordelene ved å legge to ts av tørket urt til en kopp kokende vann. La det bratt i ti minutter deretter press te og drikke mens varm. Du kan legge honning eller sukker til te for å blidgjøre den.

Bruk St. John Arbeid som en balsam. Johannesurt kan brukes i en balsam for å behandle små sår, brannsår og insektbitt. For å gjøre en beroligende balsam, ta 1oz av fersk St. Johna € ™ s Wort. Sett over vann i et vannbad. Legg en halvliter solsikkeolje. Dekk med lokk og la det småkoke i 2 timer, og fortsatte å opprettholde nivået på vannet. Avkjøl deretter press oljen i et sterilt glass.

For flere år siden tyske forskere begynte å bli begeistret for muligheten for å bruke St. Johna € ™ s Wort som et alternativ til den antidepressive Jarsin (ligner på Prozac). Siden den gang har tyske Commission E studert urten omfattende og bygget en sterk sak for bruken av St. Johna € ™ s Wort med stemningslidelse. En av de spesielt nyttige komponenter er en agent som heter hypericin. Hypericin er den kjemiske som produserer det røde dysen så rikelig i anlegget. Det kan også fremstilles syntetisk.

St. Johannesurt kapsler er tilgjengelige fra naturmedisinere. Den daglige dosen av St. Johna € ™ s wort for kapsler standardisert til å inneholde 0,3% hypericin på 300mg, er tre ganger per dag. For te er det to teskjeer urt i en kopp kokende vann, 3 ganger per dag.

Tips og advarsler

 • St. Johna € ™ s Surt bør ikke brukes sammen med:
 • Antidepressiva
 • P-piller
 • Cyclosporine, som blir brukt til å stoppe legemet avstøter transplanterte organer
 • Digoksin, noe som styrker hjertet muskler
 • Legemidler som brukes til å kontrollere HIV-infeksjon
 • Legemidler som brukes til å behandle kreft
 • Warfarin og relaterte antikoagulanter
 • Bivirkninger av johannesurt min inkluderer følsomhet for sollys, hodepine, kvalme, svimmelhet, angst og tørr munn.

Positivt og ulemper ved å bruke johannesurt for depresjon

Johannesurt er også kjent var Hypericum perforatum. Det er en flerårig busk med oransje og gule blomster. Ekstrakter av dette anlegget blir ofte brukt til å behandle depresjon. Johannesurt er solgt som kosttilskudd og er tilgjengelig på helsekostbutikker og supermarkeder. Ifølge National Institutes of Health, har johannesurt blitt brukt til å behandle psykiske helseproblemer i århundrer. Enten Johannesurt er virkelig en effektiv behandling for depresjon har ennå ikke ugjenkallelig bevist. Men mange enkeltpersoner ta dette tillegget i håp om at det vil lindres depresjon.

Motstridende Scientific Evidence

Ifølge Mayo Clinic, har flere studier indikert at Johannesurt er like effektiv som resept trisykliske antidepressive medikamenter Tofranil og Elavil i behandling av mild til moderat depresjon. I tillegg har noen studier antydet at Johannesurt kan også være like effektivt som serotonin hjelpemidler Prozac og Zoloft. Studier har ikke samlet bevis som indikerer om Johannesurt er effektiv i behandling av angstlidelser, tvangslidelse eller værsyke. NIH hevder at mens noen studier har vist at Johannesurt å være så effektiv som reseptbelagte medisiner, har to studier konkluderte med at johannesurt ikke var noe flinkere til å behandle depresjon enn placebo.

Kostnad

Johannesurt er betydelig billigere enn reseptbelagte anti-depressiva. Imidlertid vil medisinske forsikringer ikke dekker utgiftene i det hele tatt. På Walgreens.com, er en 2 ½-måneders forsyning av johannesurt $ 19,99. Reseptbelagte antidepressiva medisiner kan koste $ 100 eller mer for en måneds forbruk, og selv med medisinsk forsikring, vil de fremdeles være mer enn prisen av johannesurt.

Doser

Anbefalt dose for voksne av hyperacin er 0,17 til 2,7 milligram, og den anbefalte dosen av johannesurt ekstrakt er 900-1800 milligram. Imidlertid kan doser variere avhengig av hva merkevaren av johannesurt er kjøpt. Styrken i urte kosttilskudd kan variere fra produsent, som gjør riktig dosering vanskelig. Doser av reseptbelagte medisiner er alltid presis.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, har nyere studier indikerte at bare 1 til 3 prosent av de individer som tar Johannesurt opplevelsen noen bivirkninger, og de som gjør det har bivirkninger generelt har færre enn det som ville være til stede med en reseptbelagte medisiner. De vanligste bivirkningene bemerket for johannesurt er urolig mage, tretthet, hodepine, svimmelhet, sollys følsomhet og rastløshet. Enkelte personer kan oppleve en allergisk reaksjon på johannesurt i form av utslett, og noen kan ha seksuelle bivirkninger. Forekomsten av bivirkninger med reseptbelagte medisiner er større enn med johannesurt. Reseptbelagte antidepressiva kan forårsake bivirkninger som søvnproblemer, tørr munn, hukommelsestap, konsentrasjonsproblemer, vektøkning, forvirring og seksuelle problemer.

Legemiddelinteraksjoner

Johannesurt kan samhandle negativt med andre kosttilskudd, urter eller reseptbelagte legemidler. Derfor bør alle som bruker johannesurt sjekke med en lege eller apotek før du starter behandling med johannesurt. Johannesurt fører til problemer med hvor fort eller sakte andre rusmidler blir behandlet av kroppen. Mulige negative interaksjoner kan omfatte en kombinasjon av johannesurt med medisiner som anti-depressiva, prevensjons medisiner, Warafin, Irinotecan, Indinavir, digoksin og Clyclosporine.

Om Johannesurt

Johannesurt er en urt kjent for sine medisinske egenskaper. Den vakre gule blomstrende plante er en populær behandling for depresjon, blant andre plager. Johannesurt har vært brukt siden middelalderen å behandle både emosjonelle lidelser og fysiske plager.

Historie

Johannesurt ble oppkalt etter døperen Johannes siden sin tradisjonelle blomstring skjedde 24. juni, St. John Day. "Wort" betyr anlegg i Old English. I antikkens Hellas Johannesurt ble brukt som en snerpende og for sine antiseptiske egenskaper. I middelalderen urten ble brukt til å drive ut onde ånder. Det fikk senere popularitet som en nerve tonic. Gjennom årene Johannesurt har blitt påvist å ha flere medisinske egenskaper som kan brukes til å behandle en rekke lidelser.

Funksjoner

Johannesurt er en flerårig urt urfolk til Europa. Den har mange grener og fem-petaled gule blomster. Bladene av planten har en perforert utseende, noe som gjør det lett gjenkjennelig. Planten blomstrer fra slutten av våren til midten av sommeren. Blomstene og bladene er brukt medisinsk. Hypericin og pseudohypericin er to medisinske komponenter som finnes i bladene og blomstene. Selv om de er de mest studerte komponenter, kan de ikke være den mest aktive.

Funksjon

Johannesurt er brukt i behandling av mentale og emosjonelle lidelser som depresjon, stress og angst. Den er også nyttig som et beroligende middel for å bekjempe søvnforstyrrelser. Urten er nyttig i å balansere humørsvingninger. Johannesurt er brukt som et smertestillende og for å behandle hoste, lunger, forkjølelse, influensa, diaré og fordøyelseskanal opprørt. Johannesurt er effektiv i behandling av bakterielle infeksjoner og lindre ubehaget ofte forbundet med månedlige menstruasjonen.

Typer

Urten kan brukes i flere former. Som en salve Johannesurt brukes til å behandle blåmerker, brannsår, solbrenthet, sår, insektbitt og til og med åreknuter. Det kan tas som en urte te før sengetid for å dra nytte av sin beroligende beroligende egenskaper. Johannesurt kan kjøpes i flere former, inkludert tørket, pulverisert, skjær, te, lotion, kapsler eller tabletter.

Advarsel

Johannesurt er generelt godt tolerert, men du bør rådføre deg med lege før du tar det som et supplement, siden det kan føre til bivirkninger og interaksjoner med reseptbelagte medisiner. Vanlige bivirkninger er tretthet, gastrointestinale plager, svimmelhet, hodepine og tretthet. Johannesurt kan forårsake fotosensitivitet, der huden blir overfølsomme for sollys. Urten bør ikke tas av gravide kvinner eller kvinner som ammer. Johannesurt kan redusere effekten av p-piller.

Betraktninger

Urter er antatt å ha metafysiske samt medisinske egenskaper. Lore har det at johannesurt kan tiltrekke kjærlighet, helse og lykke. Det ble antatt å legemliggjøre styrke, beskyttelse og kraften i spådom. Det ble også antatt å gjøre soldater uovervinnelig. Johannesurt ble også brukt for å beskytte mot onde ånder.

Informasjon om Johannesurt

Johannesurt er et naturlig middel for depresjon og angst som er tilgjengelig over disk. Men det er noen potensiell risiko forbundet med å ta johannesurt, som er avledet fra anlegget Hypericum perforatum. Urten er heller ikke anbefalt for behandling av tilfeller av suicidal eller psykotisk depresjon.

Vitenskapelige studier

Tallrike studier har vist at Johannesurt kan være like effektivt som trisykliske reseptbelagte antidepressiva i behandling av tilfeller av mild til moderat depresjon, ifølge MedlinePlus. Imidlertid har gyldigheten av noen av disse studiene vært omstridt. Den generelle medisinske konsensus er at johannesurt ikke kan hjelpe alvorlig depresjon, og er ikke så effektiv som selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) reseptbelagte legemidler som Prozac.

Legemiddelinteraksjoner

En stor bekymring forbundet med Johannesurt er dens potensielle interaksjoner med reseptbelagte og over-the-counter narkotika, ifølge MedlinePlus. Urten bør ikke tas sammen med MAO-hemmere brukes til å behandle høyt blodtrykk, så det kan farlig øke blodtrykket. Kombinere johannesurt med reseptbelagte antidepressiva kan føre til serotonergt syndrom, som kan føre til alvorlige sykdommer som for eksempel koma. Det kan også skape mani, som er en potensielt farlig forhøyet stemning.

Forholdsregler

Noen pasienter kan være i stand til å ta johannesurt med sine reseptbelagte medisiner, men kan være lurt å være oppmerksom på mulige bivirkninger, ifølge MedlinePlus. Urten kan føre til uregelmessige blødninger hos kvinner som tar p-piller. I sjeldne tilfeller kan de som tar blodfortynnende også oppleve forverret bivirkninger.

Mulige bivirkninger

Bivirkninger er mulig med johannesurt selv når de er tatt av seg selv, ifølge MedlinePlus. Følsomhet for sollys, hudreaksjoner, urolig mage, kvalme, hodepine, angst, svimmelhet, hodepine og munntørrhet er alle mulige bivirkninger. I tillegg er allergisk reaksjon sjelden, men kan skje, og er preget av elveblest, kløe og pustevansker.

Dosering og pris

Johannesurt bør tas for perioder lengre enn en til tre måneder, ifølge MedlinePlus. Barn under 18 år kan ta urt, og den vanlige anbefalte dosen er 150 til 1800 mgs per dag. Anbefalte voksne doseringer spenner fra 900 til 1800 mg. Som Johannesurt er en over-the-counter urtemedisin, nesten alle helseforsikring planer forventer pasientene til å betale for slik behandling. Per september 2009, johannesurt koste ca $ 5 for 40 450-mg kapsler.

Hvordan virker Johannesurt fungerer?

Hvordan virker Johannesurt fungerer?

Generell oversikt

Johannesurt (latinsk navn: Hypericum perforatum) er en gul blomst plante som blomstrer i slutten av juni. Det er allment kjent som en medisinsk urt som har vært brukt i en rekke sykdommer siden antikken. Gjennom historien har johannesurt blitt brukt til å behandle psykiske lidelser, nevrologiske sykdommer, brannskader, og mindre sår. Blomstertopper og petals av gras blir gjort om til tabletter, kapsler, pulver, og te. De selges i apotek og helsebutikker. Foreløpig er urten brukes til å behandle mild til moderat depresjon, angst og søvnløshet.

Slik fungerer det

To store vitenskapelige studier på effekten av Johannesurt har funnet ut at det er nyttig i behandling av mild til moderat depresjon og angst. Imidlertid har urten vist seg ineffektive i behandling av alvorlig depresjon. Den aktive komponenten i Johannesurt er hypericin, som finnes i bladene og blomstene av planten. Når det kommer til mildere former for depresjon, Johannesurt fungerer på samme måte til tradisjonelle depresjon og angst medisiner i SSRI (selektive serotoninreopptakshemmere) klasse som sertralin. Det fungerer i utgangspunktet ved å hemme serotonin reuptake, som i stor grad antas å forårsake nevrologiske lidelser. I tillegg, på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper, urten brukes til å behandle mindre brannskader og kutt.

Bivirkninger og interaksjoner

På grunn av sin kraftige anvendelse som et legemiddel for behandling av en rekke lidelser, har St. John surt potensiale til å forårsake flere uønskede bivirkninger og interaksjoner når det brukes i forbindelse med andre medikamenter. Bivirkninger inkluderer svimmelhet, hudutslett, hodepine, tørr munn, urolig mage, tretthet og rastløshet. Johannesurt bør alltid brukes under veiledning av en lege, spesielt hvis det er tatt med andre medisiner. Urten reagerer med flere forskjellige typer medisiner som forårsaker dem til å miste sin effekt. Johannesurt bør ikke tas sammen med antidepressive medisiner, immundempende medisiner, HIV medisiner, p-piller, digoksin, teofyllin, warfarin, loperamid og reserpin. Johannesurt bør heller ikke brukes av kvinner som er gravide eller kan bli gravid.

Hvordan identifisere en migrene hodepine

Hvordan identifisere en migrene hodepine


En migrene hodepine kan være invalidiserende. Det kan vare i dager. Ofte kan du ikke forstå at du har noe annet enn en vanlig hodepine til du merke en forskjell i naturen av symptomene. Lær å identifisere symptomene forbundet med migrene hodepine.

Hvordan identifisere en migrene hodepine

Merk hvorvidt du har en stemningslidelse eller føler deg deprimert. Oppmerksom på eventuelle uforklarlig humøret svinger eller endring i følelser som kommer på raskt eller varer.

Se etter en "aura". Dette kan bestå av mange affectations som tåkesyn, blinde flekker, tunnelsyn, svetting, tale eller språkproblemer, svakhet, nummenhet i armer og ben og en følelse av disassociation.

Forvent hode smerter til å begynne vanligvis etter noen få minutter til en time. Hodet smerte for en migrene hodepine er mye annerledes enn en vanlig hodepine. Forvente ubønnhørlig hamrende eller pulsering på den ene eller begge sider av hodet; forvente kvalme med eller uten oppkast; forventer at manglende evne til å "tøff gjennom" hodepine, ekstra intensitet av smerte kommer med aktivitet og overfølsomhet for lys og lyd.

Vær forberedt på typiske smertestillende for å unnlate å hjelpe smerten. Vær forberedt på å ønske et mørkt rom for å legge seg ned og være alene. Dette er hva mange lider gjør.

Vær forberedt på å tåle migrene for fra fire til 72 timer, selv om det er bare et gjennomsnitt.

Identifisere det ytterligere ved å prøve behandlinger som ofte er effektive som drikker koffein og ved hjelp av medikamenter som Cafergot. Hvis du får noen lettelse fra dette, har du ytterligere identifisert det faktum at du lider av migrene hodepine.

ringe legen når du opplever en migrene hodepine. Effektiviteten av behandling har endret seg mye de siste årene, og du kan ha nytte av en ny behandling.

Hint

 • Hvis hodepinen intensiverer eller varer mer enn 72 timer, kan du ringe legen.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine


Det er god mat for kropp og dårlig mat for kroppen din. De fleste av hodepine får vi har referert til som spenningshodepine. De mat en spiser kan også legge til hodepine smerte. Her er noen matvarer for å unngå hvis du ofte har hodepine.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Tyramin Foods

•  Unngå alderen oster. Den alderen oster inkluderer blåmuggost, Gorgonzola, Brie, cheddar, Münster, feta, mozzarella, Stilton, Parmesan, sveitsiske og bearbeidet oster. Spise disse matvarene i moderate eller fjerne dem fra kosten din når du er mest utsatt for hodepine. Det er mer tyramin i alderen matvarer og tyramin øker blodstrømmen til hjernen.

Hold deg unna øl og andre drikker som er alderen, inkludert røde viner. Igjen, dette er samme grunn som trinn en. Aldringsprosessen gjør det mulig for høyere konsentrasjoner av tyramin. Den aminosyren tyrosin øker blodstrømmen til hjernen, som kan føre til en hodepine. Jo mer utsatt du er til hodepine, jo mer bør du unngå stoffet.

Spis frisk frukt, ikke alderen eller tørket seg, som er høy i tyramin. Unngå modne bananer, avokado, fiken, rosiner, aubergine og andre alderen frukter.

Konsumere ferskt kjøtt, ikke alderen kjøtt som syltet sild, hermetisk supper og alderen hermetisk kjøtt.

Limit favoritter som sjokolade, yoghurt, koffein og soya sauser.

Matvarer med tilsetningsstoffer og konditorfarge

Watch nitritt inntak. Dette er en killer på ferie. De nitritt i skinke er svært høy. Bacon er en annen mat med høye konsentrasjoner av nitritt. Det er en ny bacon på markedet som er "naturlig", og inneholder mindre enn nitritt andre bacons.

•  Unngå mat fargestoffer som fører til hodepine. Det er noen mat fargestoffer at forskning har vist å utløse hodepine. Se på ingredienslisten på produktet. Cake glasurer og andre produkter med høye konsentrasjoner av mat fargestoffer bør brukes med måte.

Be restauranter å utelate mononatriumglutamat (MSG) når du forbereder mat. Denne er fremdeles debatteres av fagfolk, men det er definitivt noe der inne som øker smerte følte i ens hode etter konsumere yummy kinesisk mat som inneholder MSG. (Faktisk er mange kinesiske restauranter nå merking mat på menyen og buffet som ikke inneholder MSG.) Kjøp potetgull som ikke har noen MSG. Les innholdet på baksiden av pakken.

Hvordan behandle en migrene hodepine

Millioner av mennesker lider av migrene. Behandlingen bør alltid begynne med profesjonell medisinsk diagnose og råd. Legen din kan foreskrive medisiner for å forebygge eller lindre migrene. Du kan også velge å bruke alternative enten terapi i kombinasjon med reseptbelagte medisiner eller på egenhånd.

Hvordan behandle en migrene hodepine

•  Ta en smertestillende. Velg mellom ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (for eksempel Advil, Tylenol eller aspirin) og triptaner (som Imitrex og Relpax). De NAIDs er over disk og brukes til flere mindre migrene. Triptaner eller andre foreskrevne smertestillende midler har en tendens til å ha flere bivirkninger, men fungerer bedre på mer alvorlig migrene.

sove. Dette er ofte en av de beste hjem rettsmidler for migrene.

Praksis muskelavslapningsøvelser som yoga eller meditasjon. Forsiktig masserer ansiktet, nakke og skuldre kan bidra til å redusere smerte av en migrene hodepine. Noen mennesker også finne lindring fra fotmassasje.

Trykk forsiktig på akupressurpunkter i bunnen av hodeskallen der skallen din møter halsen. Føler for to fordypninger som er omtrent to inches fra hverandre. En sirkulær massasje av den kjøttfulle området mellom tommel og pekefinger kan også bringe smertelindring.

Prøv niacin eller vitamin B3 kosttilskudd. Tillegget har vist seg å gi noen som lider av migrene lindring, men en høy dose er nødvendig og skal bare tas under ledelse av en lege på grunn av de mulige bivirkninger.

Hvile og slappe av i en rolig, mørkt rom. Rom uten sensoriske stimuli, inkludert lyder, lukt eller lys er best. Bruk puter eller puter til komfortabelt støtte hodet. Unngå plutselige eller anstrengende bevegelser.

Bruk isposer på baksiden av halsen eller til området som du opplever smerte.

Nevrologiske symptomer av migrene hodepine

Migrene er en alvorlig type hodepine som kan produsere immobiliserende smerte og svekke en persons evne til å fungere. Noen mennesker er genetisk disponert for migrene, og de har en tendens til å være mer utbredt hos kvinner. Migrene kan utløses av en rekke faktorer, inkludert vær endringer, fysisk eller følelsesmessig stress og mat eller drikke.

Intens smerte

Den karakteristiske nevrologiske symptomer på migrene er intens smerte på en eller begge sider av hodet. Denne smerten kan ha en konsekvent, rytmisk pulsering.

Kompromittert Thought

Problemer med å tenke eller konsentrere seg er et vanlig symptom på migrene. Forstyrret motorisk koordinasjon er også typisk.

Forvrengt syn

En annen nevrologisk symptom er uklart eller på annen måte kompromittert visjon. Noen individer se auraer rundt lys i de tidlige stadier av en migrene.

Økt irritabilitet

Personer som opplever en migrene blitt svært irritabel.

Stimuli Følsomhet

Følsomhet for lys, støy og smak kan utvikle seg som symptomer på en migrene hodepine.

Hjem Cures for migrene hodepine

Hjem Cures for migrene hodepine


Navnet "migrene" stammer fra det franske ordet for "et halvt hode" fordi det er vanligvis preget av en bankende smerte på bare én side av hodet. Det finnes en rekke naturlig hjemme botemidler for migrene hodepine som kan brukes til å behandle en smertefull, ofte svekkende tilstand.

Aromaterapi

Urte essensielle oljer kan brukes til å formulere effektive hjem rettsmidler for migrene. En slik løsning er en blanding av lavendel, peppermynte og kamille essensielle oljer. Kombiner 1 ts. Sweet Almond Oil med 3 dråper lavendelolje, 3 dråper kamille olje, 6 dråper peppermynteolje. Ved utbruddet av en migrene, masser dette til dine templer og baksiden av nakken din.

Apple Cider

Hell 1 kopp hver av eple cider eddik og vann i en liten kjele. Sakte bringe den til en byll. Slå av varmen, og plasser pannen på et stabilt underlag. Legg et håndkle over hodet og lener ansiktet over pannen og inhalerer dampen fra kjelen. Dette vil lette din migrene. Varm opp løsningen etter behov.

Akupressur

Bruk tommelen og pekefingeren (pekefinger) av en hånd til å presse fast på nettet av huden som befinner seg mellom tommel og pekefinger på den annen side ved det punkt hvor de møtes. Massasje eller fortsette å legge press for 3 til 5 minutter. Slipp trykket og gjenta til du får lindring.

Shiatsu

Shiatsu, den tradisjonelle japanske hands-on terapi, og tilbyr en rekke teknikker du kan bruke som hjem botemidler for migrene. En av disse teknikkene innebærer bruk av tomlene for å slippe trafikk energi fra hodet for å lette din hodepine. Plasser begge tomlene på bunnen av skallen din, rett nedenfor benete rygger, med en tommel på hver side av ryggraden. Litt vippe hodet bakover, og deretter legge press oppover mens du puster dypt.

Feverfew

Resultatene av en 1997 klinisk studie av en israelsk forskningsgruppe (se Ressurser nedenfor) viste at, tatt på en jevnlig basis, reduserer Feverfew betydelig migrene og deres symptomer som kvalme, oppkast og lysfølsomhet. Den helbredende egenskaper av denne urten er tilskrevet parthenolide, en aktiv kjemisk stoff som finnes i sitt blad. Parthenolide har blitt funnet å hemme frigjøringen av serotonin fra blodplater, noe som er en primær årsak til migrene. Feverfew er tilgjengelig på helse butikker i en frisk eller tørket blad form, som du kan ta som en urte te (se Ressurser nedenfor). Den er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, kapsler eller tabletter.

Hvordan blir jeg kvitt en migrene hodepine Do?

Hvordan blir jeg kvitt en migrene hodepine Do?

Innledning

Migrene er en smertefull helse problemet. De kan gjøre selv grunnleggende daglige stimuli som lys og lyd smertefullt å være rundt. Men du trenger ikke å frykte et liv fullt av migrene. Det finnes måter å lindre migrene eller hindre dem fra å være en faktor i livet ditt.

Resept

Resept kan være en effektiv måte til å behandle eller forhindre en migrene hodepine. Migrene er vanligvis forårsaket av en ubalanse av serotonin i systemet. Denne ubalanse kan oppstå av forskjellige grunner. Når serotonin er av, kan det signalisere din trigeminusnerven å begynne å produsere nevropeptider. Disse peptidene reagerer på blodårene som omgir hjernen din, og få dem til å bli betent og utvidet. Denne utvidelse av blodårene som forårsaker smerte oppleves fra en migrene. En resept medisin kan enten hindre serotonin fra å starte denne prosessen, eller det kan bidra til å øke serotoninnivået i begynnelsen av et migreneanfall. Mange medisiner har også smertestillende for å lindre smerter forbundet med hodepine.

Triggere

Unngå migrene triggere kan også bidra til å kvitte seg med disse hodepine. Triggere er handlinger eller matvarer som kan bidra til migrene forekomster. Den beste måten å oppdage og unngå triggere er gjennom å holde en trigger journal. Når du opplever en migrene, skrive ned hva du gjorde før arrangementet. Hva var det du spiser? Hvilken aktivitet gjorde du? Etter en stund vil du begynne å se mønstre i dagboken din, og peker på konkrete triggere som bidrar til migrene.

Livsstilsendring

En av de beste måtene å bli kvitt migrene hodepine er gjennom livsstilsendring. Fordi de fleste migrene er forårsaket gjennom et problem i serotonin nivåer, finne måter å naturlig øke og regulere serotonin i ditt daglige liv kan hjelpe deg å holde migrene-fri. Kosthold er en av disse endringer i livsstil. Spise mat med høyt naturlig fiber og vitaminer som B6 vil bidra til å øke serotonin mens du holder blodsukkeret skyter. Trene daglig kan hjelpe dine serotoninnivået og bidra til å forhindre migrene ved naturlig avslappende blodkar. Dette vil bidra til å øke blodsirkulasjonen i hele kroppen din for en generell helseeffekt.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine


Mer enn 29,5 millioner mennesker i USA lider av migrene, og disse sakene blir ofte feildiagnostisert som sinus eller spenningshodepine, ifølge National Headache Foundation. Migrene kan stamme fra alt fra genetikk og kosthold valg til stress og dårlige pustevaner. Resultatet er kvalmende, bankende og varig smerte. Når et enkelt middel som å bruke en kald komprimere til hodet ikke er tilstrekkelig, kan seveal andre strategier hjelpe deg å redusere migrene. Hvis migrene fortsette, se en lege.

Avslapping metoder

Alvorlig eller kronisk stress kan føre til hodepine på grunn av endringer i blodtrykk og pustemønster. For eksempel, angst og depresjon kan begge ha negative fysiske virkninger på kroppen. Løsningen er å trene pusteøvelser som hjelper kroppen slappe av og gjenvinne god helse. Hvis du merker at pusten din kommer i korte, raske serieopptak, sakte ned og ta lengre puster og inhalerer. Spille beroligende musikk som du øver pusteøvelser eller selv delta i meditative økter.

Medisiner

To grunnleggende typer medisiner er tilgjengelige for dem som lider av hodepine. Mislykket medisiner, for eksempel Maxalt, Frova, Zomig og Imitrex, påvirker serotoninnivået og gi avlastning for anledningen hodepine. Selv om disse stoffene er tilgjengelig i en rekke former, inkludert nesespray og injeksjoner, har de ikke hjelpe i behandling av underliggende problemer som menstruasjon og leddgikt smerte. Hvis du lider av kronisk hodepine, forebyggende medisiner, for eksempel Topimax og Elavil, kan redusere anfallshyppigheten. Noen av disse stoffer er ment for å behandle tilstander som depresjon og høyt blodtrykk.

Urter og oljer

Urte behandlinger samt aromaterapi kan være i stand til å redusere migrene ubehag. Ifølge WebMD, er Feverfew både en populær og ofte studert urte rette for hodepine. Studier er gjennomført for å avgjøre om urten er faktisk nyttig, eller hvis en placebo effekt er ansvarlig for lindring brukerne opplever. Bruken av terapeutiske dufter, inkludert ingefær og peppermynteoljer, kan også redusere alvorlighetsgraden av hodepine.

Massasje og akupunktur

Selv om massasje kanskje ikke direkte redusere hodepine, kan de løsne stramme muskler og forbedre dårlig sirkulasjon, noe som kan være underliggende årsaker til hodepine. Akupunktur, til bruk av små nåler frigi naturlig lindre kjemikalier i hele kroppen, kan bidra til å bekjempe bevis. WebMD rapporterer også at akupunktur løsninger kan være langvarig i forhold til andre alternativer.

Diett endringer

For noen mennesker, mat kan føre til migrene. Hold styr på hva du spiser, og prøve å kutte matvarer fra kosten din som synes å ha en negativ effekt på kroppen din. WebMD rapporterer at enkelte studier peker mot omega-3 fettsyrer, koenzym Q10 og melatonin som mulig migrene reduksjonsgir. Konsultere legen din for mer informasjon om mulige kosthold endringer. Samlet sett er det best å holde seg til en sunn diett og få fylle alle nødvendige matvaregrupper.

Hint

 • Unngå eventuelle utløse mat som kan forårsake eller gjøre din hodepine verre.
 • Det er mange andre naturpreparater som kan hjelpe deg bli kvitt migrene, inkludert feverfew, magnesium, akupressur, akupunktur, triggerpunkt terapi, og massasje. Alle er forskjellige.
 • Før du bruker noen av disse teknikkene, sjekk med legen din for å se om de er riktig for deg. Kaffe, ingefær, smertestillende medisiner, selv varme bad er ikke for alle. Ikke ta noen medisiner som kan skade deg!
 • IKKE prøv disse anbefalingene med barn og babyer uten å konsultere med sine barnelege.
 • Vær forsiktig med å bruke massasje for en migrene. Feil type massasje kan gjøre din hodepine verre.
 • Sørg for at det er en migrene som du har ved å snakke med legen din.
 • Prøv å jobbe med din lege eller utøveren av alternativ medisin for å få på årsaken til hodepine, slik at du kan forhindre det før det begynner selv - som er, etter min mening, den beste måten å bli kvitt en migrene.

Hvordan helbrede og forebygge migrene hodepine

Hvordan helbrede og forebygge migrene hodepine


En migrene hodepine er vascular i naturen, forårsaket av utvidelse av blodårene og et utslipp av kjemikalier fra nervefibrene rundt skipene. Resultatet kan bli en ødeleggende hodepine, ledsaget av symptomer som kan vare i flere dager. Selv om det er ingen kur, er det ting du kan gjøre som kan hindre hyppige forekomster.

Hvordan helbrede og forebygge migrene hodepine

•  Hold en journal for å registrere hyppigheten av hodepine og hva du gjorde dagene og timene før angrepet. Du kan være i stand til å spore et mønster og unngå noen av de triggere som ofte forut migrene.

Hold deg unna triggere, som kan inkludere stress, lyse eller flimrende lys, spesielle lukter, mononatriumglutamat, aspartam og koffein. Hormonelle endringer knyttet til prevensjon og menstruasjonssykluser er ofte utløser for kvinner som kan avta etter overgangsalderen.

Erkjenne aura som ofte følger med migrene. Ikke alle vil oppleve en aura, som kan være i form av en lukt, smak, visuell eller taleforstyrrelser. Du kan oppleve dette fenomenet en eller to dager før selve migreneanfallet.

Endre din livsstil. Gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag, trene regelmessig, og unngå faste og ekstrem slanking. Ta med avslapping og pusteteknikker av yoga i din form.

Snakk med din lege om forebyggende medisiner hvis du har to eller flere migrene i uken, eller hvis din hodepine forstyrre din livskvalitet. De er ikke 100 prosent effektiv, men kan redusere hyppigheten og intensiteten av hodepine.

Hint

 • Rådfør deg med lege hvis du opplever hyppige hodepine eller har en hodepine som er forskjellig fra andre du har hatt i det siste. Det kan være et symptom på alvorlig sykdom eller sykdom.

Testing for migrene hodepine

Migrene er ødeleggende hodepine som kan vare opp til 72 timer. Lider vil ofte gjennomgå ulike medisinske tester. Men i hovedsak, er en migrene diagnose basert på dine symptomer og mangel på tegn på at det er en annen årsak til smertene dine.

The Diary

En av de beste diagnostiske verktøy er en migrene dagbok. Noter tiden og dag av hodepine, intensiteten av smerten og hvor det forekommer, og eventuelle andre ledsagende symptomer (dvs. kvalme). Hvis du ikke allerede har startet en dagbok, er legen sannsynligvis be om at du gjør det.

Hodepine History

Ligner på dagbok, du vanligvis vil bli spurt om hvor lenge du har hatt hodepine, om noen andre i familien din har dem og hyppigheten og varigheten av smertene. En hodepine som startet nylig kan være et tegn på noe annet enn en migrene.

Hjerneskanning

Leger ofte bestille en CAT scan eller en MR av hjernen for å utelukke hjernesvulster, aneurismer og andre hjernesykdommer. De ser også for infeksjoner, for eksempel en bihulebetennelse, som kan være årsaken din smerte. Noen ganger er en X-ray av bihulene tatt for å se etter en slik infeksjon.

Kroppens kjemi

Leger noen ganger bestille blod og / eller urinprøver for å se etter skjoldbrusk lidelser, diabetes og andre problemer som kan føre til hodepine. En Spinal Tap også kan bli utført for å sjekke for hjernehinnebetennelse, en infeksjon som fører til at hjernen til å hovne opp.

Andre tester

Noen leger bestille synsundersøkelser for å utelukke glaukom eller andre problemer med de optiske nervene som kan forårsake hodepine.

Electroencephalograms (EEG), som måler hjernebølger for å sjekke for epilepsi eller andre årsaker til anfall, blir noen ganger bestilles som tillegg.

Symptomer på migrene hodepine med Auras

Migrene er ikke normale hodepine og ledsages av andre enn alvorlige hodesmerter symptomer. Sensoriske forstyrrelser, kjent som aura, er blant disse andre symptomene og ofte fungere som en advarsel om overhengende smerte. Auras kan oppstå med eller uten smerter i migrene.

Aura uten smerte

Okulær migrene er synsforstyrrelser, for eksempel sterkt lys eller tåkete syn, som oppstår uten den tilknyttede bankende migrene smerte. De er ikke alvorlig, men kan forstyrre aktiviteter som kjører.

Aura med smerter

Blinker med lys og andre visuelle endringer kan komme før, fortsetter du med eller oppstå med den uutholdelige smerten av migrene.

Andre aura symptomer

Aura er ikke begrenset til visuelle endringer. Noen mennesker lukte merkelige lukter, hører lyder, eller føler nummen eller stikkende.

Tidlig varsling

Auraen kan være en advarsel om den forestående smerte og indikerer et godt tidspunkt å ta mislykket medisiner.

Andre Migrene Symptomer

Migrene er ikke vanlige hodepine. Den pulserende smerte kan oppstå på den ene eller begge sider av hodet, øke med bevegelsen, og forårsake kvalme og / eller oppkast.

Hvordan virker Salt Årsak Migrene Hodepine?

Trigger

Det er fortsatt mye igjen å lære om migrene, så svært mange av begrunnelsene til at noen opplever denne smertefulle tilstanden er rett og slett formodning. En teori (ifølge Mayo Clinic) er at dette saltet kunne rett og slett en trigger for migrene hodepine. Dette betyr at noen menneskers organer vil i utgangspunktet reagerer på salt ved å skape en endring i blodkarene i hjernen. Når noen har for mye salt, vil disse blodkar går gjennom en prosess med utvidelse og inflammasjon, spørre en migrene hodepine.

Dehydrering

En annen teori bak salt forårsaker migrene hodepine innebærer en viss dehydrering. Mens salt er en viktig del av en persons diett, for mye av det kan føre til at cellene i kroppen til å dehydratisere, eller få redusert i væsker. Når saltnivået i en persons blod øker, kan det faktisk begynne å rane cellene deres væske, i hovedsak forårsaker dem til å gå gjennom en prosess med dehydrering. Cellene i hjernen er ikke immune mot denne, og når denne dehydratisering finner sted, kan de utvide seg og føre til en migrene hodepine.

Forebygging

Det bør gå uten å si at den beste måten å forebygge migrene bedt av salt er til rent minske inntaket av det. Ifølge Mayo Clinic, bør du unngå disse triggere som forårsaker migrene hodepine å sette i Men dette betyr ikke bare at du skal stoppe salting dine matvarer.; Det innebærer også å bli en mer informert forbruker. Før du noen gang kjøpe noe fra din kjøpmann, lese etiketten. Hvert produkt vil ha natrium innhold oppført på emballasjen. Også snakke med legen din om kronisk migrene, som det ikke kan være bare salt som forårsaker tilstanden din. Han vil være i stand til å sette opp riktig behandling for å bedre håndtere smerte og hindre at det skjer.

Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine?

Hyppige migrene kan føre til alvorlige symptomer som kan vare i flere dager og føre til vanskeligheter med å utføre arbeid, å ta vare på deg selv og administrere din husstand. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha hyppige migrene, som kan være forårsaket av hormonelle problemer, visse typer matvarer og livsstilsfaktorer som kan endres eller justeres for å redusere hyppighet og varighet av hodepine.

PMS

Endringer i hormonnivået før mensen som er forårsaket av premenstruelt syndrom (PMS) kan gi migrene som følger en månedlig mønster.

Prevensjon piller

P-piller kan føre til hyppige eller verre migrene hos kvinner som har en historie med hyppige eller alvorlig hodepine.

Foods

Visse matvarer og tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), fermentert mat som ost eller brød og krydder som salt og krydder kan forårsake hyppige migrene.

Koffein

Drikkevarer og mat som har koffein som sjokolade, kaffe og brus kan føre til hyppige migrene hvis du regelmessig spiser disse matvarene.

Ikke spise

Ofte å hoppe over frokosten eller andre måltider kan føre til at du har hyppige migrene på grunn av mangel på sukker og andre næringsstoffer i hjernen.

Stress

Emosjonelt stress forårsaket av din jobb, økonomi eller familiesituasjoner kan utløse hyppige migrene som negativt påvirker din jobb ytelse og personlige relasjoner.

Fysisk aktivitet

Intens fysisk aktivitet som lange treningsøkter eller å ha sex kan føre til migrene som kan gjøres verre av dehydrering.

Tegn og symptomer på migrene hodepine

Tegn og symptomer på migrene hodepine


Migrene kan være fryktelig erfaringer og de som er kronisk syke kjenner tegn og symptomer også. Alvorlige, plutselig innsettende hodepine kan være indikasjon for mange mer alvorlige forhold. Følg alltid opp med en lege, spesielt hvis symptomene ikke samsvarer med en migrene.

Pain

Smerten i migrene er alvorlig og lokalisert til templene. Dette betyr at smerte skal inntreffe på den ene siden av hodet, hvor som helst fra direkte over til to inches over øret. Det er sjelden å ha smerte på begge sider av hodet.

Lysfølsomhet

Ofte med migrene det er en betydelig følsomhet for lys. Ser på en lys eller å være i nærvær av sterkt lys eller lys kontrast er vanligvis smertefulle og ødeleggende.

Følsomhet for lyd

Noen mennesker opplever følsomhet for lyd hvor lyden forsterker smerten av migrene. Dette kan også brukes til å positivt påvirke migrene med beroligende musikk.

Auras

Mange mennesker opplever visuelle forstyrrelser, eller auraer, manifestere i blinkende farger på kanten av deres visjon som en forløper til en hodepine. Ikke alle migrenepasienter opplever dette.

Kvalme

Alvorlig migrene ofte føre til en så intens smerte at den lidende kan oppleve kvalme og selv oppkast.