Digidexo.com

behandling candida acne

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

Gjær infeksjoner kan oppstå i både menn og kvinner fra en overvekst av candida albicans, en tarmbakterier som normalt holdes i sjakk av "vennlige" bakterier flora i kroppen vår. Inntak av antibiotika, som har en svekket immunsystem, eller en følsomhet overfor muggsopp og gjær i matvarer og ved eksponering til deres nærvær i omgivelsene kan føre til candida albicans.Symptoms assosiert med denne tilstanden omfatter vaginitis, irritabel tarmsyndrom (IBS), kronisk tretthets , muskelsmerter, søvnløshet, mental fogginess og matallergier. Å gjøre endringer i kosthold og personlig hygiene kan bidra til å demme slike infeksjoner.

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

•  Begynn med å konsultere en integrerende medisin lege som er opplært i ernæringsterapi. Reseptbelagte legemidler og salver kan være foreskrevet for candida albicans, men disse løse bare symptomene og ikke den underliggende roten bakteriell overvekst. Etter legens råd, sterkt redusere eller avvikle bruken av noen muntlige antibiotika. Disse stoffene ofte drepe av kroppens vennlig flora som holder candida i sjakk.

Endre din diett. Candida trives på sukker av alle typer, fermentert mat, mat laget med gjær og mugg. Raffinert hvitt sukker er en åpenbar trigger men så er frukt av noe slag. Unngå pickles, surkål og andre fermentert mat. Ost, øl og pizza, som er laget ved hjelp av gjær er også unngås. Sopp, så som sopp bør ikke brukes.

Legg levende yoghurt og probiotika. Kjøpe usøtet yoghurt laget med levende kulturer som Lactobacillus acidophilus og bifidus. Tar probiotiske kosttilskudd daglig med samme type levende kulturer vil hjelpe deg recolonize fordøyelseskanalen med den vennlige flora å holde candida fra voksende. Unngå yoghurt smaksatt med frukt eller søtet med sukker, stokk juice, eller lønnesirup.

Fjern mugg fra ditt miljø. Rene områder som kjellere, bad og kjøkken der mold kan være tilstede. Fjern potteplanter som også kan bære mold. Spre sedertre chips i fuktige områder eller DAB utvannet tea tree (en desinfiserende avledet fra trær) for å drepe mold.

Opprettholde god personlig hygiene. Som kroppens immunforsvar blir sterkere, vil du være i stand til å fjerne candida overvekst. Hold vaginal området tørt og rent uten overcleansing med kommersielle produkter. I stedet, bruke bomull klær og bade og skifte til rene, tørre klær etter hard trening. Iført fuktige badedrakter for timer er ikke en god idé.

Hint

 • Hvordan behandle candida albicans uten medikamenter

Hva er protokollen etter behandling Candida?

Candida overvekst kan være en vedvarende helseproblem som krever flid å overvinne. Når candida symptomer har blitt løst, er det viktig å huske på at enkelte kosttilskudd og livsstil vaner må opprettholdes. Hvis du går tilbake til din tidligere diett etter en candida behandling, kan det sannsynligvis utløse en gjenvekst av bakterier, at du må gjenta behandlingen.

Diett

Noen candida lider oppleve at det tar måneder eller år for å løse sine symptomer, og bare da med en streng overholdelse av en anbefalt diett. Som du får erfaring med behandling av candida, vil du begynne å lære hvilke matvarer fungere for deg og hvilke som er problematisk. For å holde candida under kontroll og for å opprettholde generell helse, bør du fortsette å spise en diett som er høy i grønnsaker, proteiner og komplekse karbohydrater, og det er lav i bearbeidet mat, raffinert mat, sukker og andre enkle karbohydrater. Som dine candida symptomene forsvinner, kan du legge noen av dine favoritt mat i dietten din, men gjør det gradvis og se etter et tilbakefall av symptomer. Frukt kan ofte bli ført tilbake til dietten uten komplikasjoner, men sukker, alkohol og fermenterte næringsmidler bør holdes til et minimum.

Probiotika

Mange candida lider ta probiotika som en del av deres behandling. Ifølge Verdens helseorganisasjon og Food and Agriculture Organization i FN, probiotika er "levende mikroorganismer, som, når det gis i tilstrekkelige mengder, gi en helsegevinst på verten." Probiotika kan hjelpe repopulate fordøyelsessystem med gunstige bakterier og bidra til å holde candida i sjakk. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin rapporterer at selv om den langsiktige sikkerheten til probiotika ikke har blitt grundig studert, bivirkninger synes å være sjeldne og mild.

Urte kosttilskudd

Urte kosttilskudd formulert for å behandle candida er ofte ment å bli brukt som et engangs rens og er ikke ment for langsiktig bruk. Hvis du tar en urte supplement som en del av candida behandling, sørg for å følge de anbefalte instruksjonene for bruk. Du ønsker kanskje å erstatte en rensende candida supplement med en annen supplement designet for langsiktig candida vedlikehold. Dersom symptomene vedvarer etter at du har fullført en rensende program, kan du være i stand til å gjenta rens en gang til.

Hvordan behandle Candida i intensivpasienter

Ifølge "Journal of Antimicrobial Kjemoterapi," candida --- eller gjær --- infeksjoner har steget de siste to tiårene, og har blitt et problem for intensivavdelinger (intensivavdelinger). Som et spørsmål om faktum, 40 prosent til 52 prosent av alle sykehus candida tilfeller oppstå i ICU. Flere typer av Candida eksisterer, og behandling varierer avhengig av type og hvorvidt pasienten har organsvikt.

Bruksanvisning

Forhindre candida infeksjoner i ICU ved å opprettholde gode operative teknikker, kontrollere diabetes hos pasienter og bruk av antibiotika konservativt. I tillegg er "Journal of Antimicrobial Kjemoterapi" foreslår å endre kateter linjer én uke etter innsetting, da dette kan redusere forekomsten av en candida infeksjon med 86 prosent. The Journal sier at de fleste intensivavdelinger gjøre dette ved prosedyren. I tillegg kan det være noen fordel i å bruke en soppdrepende medisiner som flukonazol på alle intensivpasienter som et forebyggende tiltak. The Journal sier at flere studier har sett på effekten av å bruke dette stoffet for forebygging. Totalt sett tilfeller av candida ble redusert; Men gjorde dødelighet ikke bedre. Dessuten er de langsiktige effektene av rutinemessig bruk av flukonazol ikke kjent.

Bruk flukonazol på pasienter som ikke har organsvikt. Gi pasienten 400 mg til 800 mg per dag intravenøst ​​for behandling av Candida albicans eller Candida parapsilosis. The Journal sier at flukonazol behandler 70 prosent av pasientene som rammes. Noen stammer av candida, som for eksempel Candida glabrata --- den nest vanligste formen for candida hos voksne i de fleste land --- og candida krusei er immune mot flukonazol, må så andre medisiner brukes når pasienten ikke er lydhør overfor flukonazol .

•  behandle andre former av candida i tillegg. Å behandle candida glabrata, administrere echinokandin- (Caspofungin) intravenøst. For første dose, gi pasienten 70 mg. Etter det, administreres 50 mg per dag. Du kan også prøve LipAmB. Administrere tre til fem mg mg per kilo vekt per dag. I tillegg til flukonazol, kan pasienter med candida parapsilosis også motta LipAmB. Administrere tre til fem mg mg per kilo vekt per dag.

behandle pasienter med organsvikt som du ville behandle de som blir smittet med candida glabrata eller candida krusei. Se det ovennevnte trinn for dosering informasjon. I kritisk syke pasienter, stoffet er oppført i trinn tre vise seg å være et effektivt alternativ til flukonazol, som det er lav toksisitet rapportert og lav interaksjon med andre legemidler.

Tips og advarsler

 • Generelt er de fleste ICU candida infeksjoner tar færre enn 14 dager å behandle. En oppløsning av symptomer og en negativ blodkultur vil hjelpe deg å avgjøre om andida infeksjon er klart.

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Candida

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Candida


Candida er en type av sopp som forårsaker candidiasis-infeksjoner i en rekke forskjellige steder på kroppen. Candidainfeksjoner er oftest plassert oralt (trøske), vaginalt (gjær infeksjoner) og gastrointestinally. Medisinske fagfolk vanligvis behandle disse infeksjonene med anti-sopp legemidler som administreres både lokalt og muntlig. Imidlertid har aloe vera naturlige anti-sopp egenskaper og kan bidra til å rydde opp candidiasis og hindre tilbakefall.

Bruksanvisning

•  Identifiser dine symptomer. Vanlige symptomer på eksterne Candida-infeksjoner inkluderer kløe, svie og sår. Oral candidiasis er vanligvis preget av hvite avleiringer i munnhulen.

Se en lege for å diagnostisere tilstanden. Noen Candida-infeksjoner er forvirret med bakterielle infeksjoner som krever antibiotikabehandling.

Påfør aloe vera gel til eksterne Candida-infeksjoner, som for eksempel bleie utslett eller mannlige kjønns gjær infeksjoner. Aloe vera gel er generelt trygt når den brukes lokalt.

Drikk aloe vera juice daglig for å behandle Candida kolonier i kroppen naturlig. Overvekst av candida i mage-tarmkanalen kan forårsake halsbrann, diaré og forstoppelse. Drikking 1 til 3 oz. Aloe vera juice kan bidra til å holde Candida i sjakk.

Skyll munnen med aloe vera konsentrere seg daglig for å behandle trøske. Den aloe vera motvirker infeksjon i munnen sår. Spytte ut skylle å utvise de smittsomme innskudd i stedet for å introdusere dem til fordøyelseskanalen.

Tips og advarsler

 • Drikk aloe vera juice når du tar antibiotika. Bruken av antibiotika kan utløse en vaginal gjær infeksjon fordi antibiotika dreper gode bakterier som bekjempe gjær vekst. Aloe vera juice er en naturlig forebyggende tiltak, men det er ikke garantert.
 • Bland aloe vera juice med fruktsaft for å gjøre den mer spiselig hvis du ikke liker smaken. Du kan dele opp din daglige dose og ta det i løpet av dagen med måltider.
 • Astmasyke er utsatt for orale Candida-infeksjoner på grunn av kortikosteroider i sine inhalatorer. Skylle munnen etter å ha brukt en inhalator for å hindre trost fra utviklingsland.
 • Les produsentens anvisninger og anbefalinger når du kjøper en kommersiell utarbeidelse av aloe. Slike preparater kan ha flere ingredienser som har restriksjoner.

Hvordan behandle Tropical Acne

Tropical akne oppstår i tropisk klima på grunn av varme, fuktighet, sol og svette. Noen ganger kalles sommer akne, det ofte påvirker kaukasiere som ikke er vant til et slikt klima, men tilbringer tid i det på ferie eller av andre grunner. Tropical akne kan påvirke ansiktet, rygg, armer og andre områder. Det ser ut som andre typer av akne, som vises som hudormer, whiteheads og kviser. Heldigvis effektive behandlinger er tilgjengelige.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Tropical Acne

Beat varmen. Selv om du bor i et varmt område, kan du være i stand til å kontrollere tropiske akne ved å unngå varmen og overflødig sollys. Hold deg innendørs der det er aircondition på dagtid når du kan. Ikke gå tanning. Hvis du ønsker å jogge eller delta i andre utendørsaktiviteter, gjør det tidlig om morgenen eller om kvelden, når solen er svakere. Hvis akne er et problem på ryggen, endre din T-skjorte ofte for å unngå opphoping av svette og døde hudceller.

Hold huden ren-men ikke overdriv. Vask med en mild rensemelk kan bidra til å fjerne olje og døde hudceller som bidrar til tropisk akne. Skrubbe for hardt, men kan irritere huden og gjøre akne verre. Husk også å shampoo håret en gang om dagen i sommer for å hindre at olje fra håret ditt fra å komme på huden din.

•  Prøv hjem behandlinger. Over-the-counter topiske midler inneholder typisk benzoylperoksyd, salisylsyre, melkesyre, svovel eller resorcinol. De forårsaker tørking og drepe bakterier, men er vanligvis effektiv bare for milde tilfeller.

Se en hudlege for sterkere behandling hvis forebyggende tiltak og over-the-counter rettsmidler ikke klare opp akne. Avhengig av faktorer som alder og kjønn, og alvorlighetsgraden av sommeren akne, kan legen forskrive aktuelle agenter eller muntlig medisiner. Aktuelle medisiner inkluderer antibiotika, retinoider og sterkere konsentrasjoner av salisylsyre og benzoyl peroxide. Orale midler inkluderer antibiotika og, for noen kvinner, p-piller.

Pass ekstra innsats for å unngå sollys under behandling for tropisk akne. Visse muntlige og aktuelle agenter øke følsomheten for solen. Det betyr at du kan få en solbrenthet eller erfaring irritasjon eller tørrhet med mindre eksponering for sol enn vanlig. Hvis du må gå ut i solen, må du snakke med hudlege om å redusere eller stoppe din medisinering for en stund.

Tips og advarsler

 • Akne kan ikke ryddet opp over natten, så forventer behandling for å ta fire til åtte uker.
 • Unngå spratt eller klemme acne lesjoner-du kan ende opp med arr.

Hvordan behandle Candida Naturligvis

Hvordan behandle Candida Naturligvis


Candida er en gjær infeksjon som kalles trost når den er i munnen, men det kan se ut som bleie utslett eller en vaginal gjær infeksjon. Det kan dukke opp etter at antibiotika dreper nyttige bakterier sammen med skadelige bakterier. Det kan behandles naturlig med gode resultater.

Bruksanvisning

eliminere matvarer som inneholder sukker og gjær, som beiter candida. Også unngå sopp og mugg, eddik og andre fermenterte produkter, inkludert alkohol eller soyasaus. Andre matvarer for å unngå å inkludere tørre ristede nøtter, de fleste kommersielle supper, hvitt mel og bacon og andre produkter fra svin.

Reduser mengden av stivelsesholdige grønnsaker og helkorn inntil symptomene bedres. Begrense forbruket av frukt og utvannet fruktjuice fordi sukkerinnholdet kan føre til gjær til å vokse. Bruk kun små mengder av nøtter, frø, bønner og andre belgfrukter.

Spis egg, kylling, kalkun, sjømat og lam. Spis alle grønnsaker unntatt mais og poteter. Fokus på kål, rå hvitløk, løk, brokkoli, nepe og grønnkål. Disse grønnsakene alle hemme veksten av Candida.

Ta en gjær-fri multi-vitamin, vitamin C (1000 milligram 4 ganger daglig er effektiv), 100 mikrogram selen, 400 IU tørr Vitamin E og ekstra betakaroten daglig. Disse bør forbedre kroppens immunsystem. Ta lactobacilus acidophilus og bifidobakterier i anbefalte mengder for å befolke tarmen med gode bakterier.

Prøv soppdrepende urter eller naturmidler spesielt for candida. Disse inneholder ingredienser for å redusere eller eliminere veksten av sopp eller gjær.

Spis yoghurt daglig for å øke Lactobacillus acidophilus. Når candida har blitt kurert, fortsette å konsumere yoghurt. Det kan ikke skade deg, og har andre fordeler.

Tips og advarsler

 • Frisk frukt, som inneholder sukker, kan spises med måte.
 • Unngå B-vitaminer mens behandling candida.

Behandling baby acne

Behandling baby acne

Innledning

Baby akne er en ganske vanlig forekomst i de første seks månedene av livet for de fleste barn. Baby akne ser mye som en mindre alvorlig form for voksen akne. Det er vanligvis preget av en ujevn røde området på barnets ansikt, med røde nupper som ser irritert. I mange tilfeller vil babyen akne gå bort av seg selv, men det finnes noen metoder som kan hjelpe den til å gro raskere.

Hvordan forekommer det?

Baby akne utvikler seg på grunn moren passerer hennes hormoner på babyen mens barnet fremdeles er i mors liv. Disse hormonene krysse fra moren til babyen som oftest i løpet av de siste månedene av svangerskapet. Dette er en viktig del av babyer utvikling, da disse hormonene bidra til å utvikle ditt barns organer - spesielt i lungene. Imidlertid er den resulterende bivirkning den samme som alle andre arbeider med hormoner, og det er akne.

Behandling

Behandling for baby acne er ganske enkel. Den beste metoden er å rense babyens ansikt daglig med en baby-spesifikke mild såpe. Pass på å rense og vaske hendene før du vasker barnets ansikt. Du bør også være sikker på å bruke en ren vaskeklut hver gang for å hindre overføring skitt og andre oljer på barnets ansikt. Gjør dette en gang om dagen til akne begynner å fjerne. Selv etter at acne har ryddet, kan det være lurt å fortsette prosessen for å hindre ytterligere utbrudd.

Unngå

Du bør unngå å plassere noen kremer eller oljer på babyens ansikt. Dette vil bare blokkere porene. Jo mer olje og lotion du søke barnets ansikt, vil jo verre acne får. Du bør også unngå akne produkter som ble laget for voksne. Barn huden er meget følsom og ikke vil reagere godt med salisylsyre i de fleste akne behandlingsprodukter.

Benzoylperoksid

Selv om sjeldne, kan noen leger foreslå å bruke benzoyl peroxide på babyens ansikt til å rydde opp akne. For babyer, er løsningen vanligvis fortynnet til 2,5 prosent, og noe sterkere enn som kan forårsake alvorlig skade barnets ansikts hudceller. Benzoylperoksid virker ved å tørke ut i porene i ansiktet. Imidlertid kan det også føre til alvorlig tørr hud på ditt barns ansikt. I noen tilfeller, kan andre produkter bli foreskrevet for å tørke ut de reagerende porer som retinoider eller andre keratolytiske produkter

Time Frame

Baby akne vises kort tid etter fødselen. Men siden babyen har ennå til å produsere hormoner, morens hormoner vil til slutt forlate henne barnets kropp, og porene lukkes opp igjen. Rensing ditt barns ansikt daglig vil bidra til å holde porene rene før de har hatt en sjanse til å lukke. Du bør ikke ha et problem med kviser igjen før barnet når puberteten. På dette punktet, vil barna lage sine egne hormoner, noe som vil føre til at porene til å utvikle og tette igjen.

Hvordan behandle Candida som vegetarianer

Behandling av candida overvekst krever at du gjøre betydelige endringer i kostholdet ditt for å sulte ut overflødig gjær. Eksperter anbefaler vanligvis kjøtt som en stor del av en anti-candida diett som protein hemmer candida vekst, samtidig som karbohydrater gjør candida blomstre. Hvis du er vegetarianer, kan det være utfordrende å finne alternative kilder til protein som er lav nok i karbohydrater for å være tillatt på en anti-candida diett. Finne den rette kombinasjonen av mat for du kan kreve litt eksperimentering.

Hvordan behandle Candida som vegetarianer

•  Prøv å spise små mengder av høy-protein vegetariske matvarer som tofu og tempeh. Mens bønner er høy i protein, mange varianter er også høy i karbohydrater, så hold inntaket til et minimum. Du kan være i stand til å legge mer i kostholdet ditt hvis de ikke ser ut til å forverre dine candida symptomer. Egg er også en utmerket kilde til protein, hvis du er komfortabel med å spise dem.

Sjekk ditt korn inntak: high-protein korn som brun ris, hvete og rug finnes også høy i karbohydrater. Prøv korn alternativer som quinoa, som er høy i protein og lavere i karbohydrater enn andre kornsorter.

Konsumere mye fiber gjennom dampede grønnsaker. Spis rikelig med brokkoli, selleri, asparges, kål og grønnkål. Inkluder hvitløk og løk, som har anti-fungal egenskaper. De fleste andre grønnsaker er akseptabelt, men unngå korn og poteter, og spise gulrøtter og yams sparsomt.

Spis yoghurt, hvis du spiser melkeprodukter. Yoghurt inneholder vennlige bakterier som bidrar til å drepe av candida. Du kan også prøve å drikke søt acidophilus melk, som er tilgjengelig på mange helsekostbutikker.

Unngå mat som fôrer candida og la den vokse. Disse inkluderer sukker, alkohol, raffinerte matvarer som pasta, alle melkeprodukter bortsett fra yoghurt, kaffe, ost og sjokolade.

Redusere eller eliminere inntaket av frukt, spesielt søte frukter som bananer, druer, mango, melon og appelsiner. Frukt som er lavere i sukker, for eksempel jordbær, blåbær, bringebær, bjørnebær og pærer, er akseptabelt.

Gjør kosthold endringer sakte for å redusere ubehagelig die-off symptomer. Som candida dør av, vil nyrene og leveren anstrenge seg for å behandle den ekstra gjær, noe som kan resultere i en midlertidig forverring av symptomene dine. Du kan oppleve hodepine, muskelsmerter, frysninger og tretthet.

Hvordan behandle Teen Acne

Hvordan behandle Teen Acne


Disse blasted hormoner - ikke bare gjøre de forårsake plutselige humørsvingninger i tenåringer, men de er i stor grad ansvarlig for de små røde flekker som vises jevnlig på deres ansikter. I motsetning til det mange tror, ​​har utbrudd av akne lite å gjøre med kosten valg eller mangel på vask ordentlig. Heldigvis finnes det måter å behandle ungdoms akne, og starter med forebygging og med resepter om nødvendig.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet to ganger om dagen. Vaske alene vil ikke kurere akne siden det er forårsaket av hormonelle endringer og bakterier under huden, men holde overflaten fri for olje vil bistå i å holde porene unclogged. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for å hjelpe til skånsom rensing.

Slough bort døde hudceller med eksfolierende. Gjør dette opp til to ganger i uken for å fjerne hud-clogging døde hudceller og rusk. Velg en eksfolierende produkt laget med små, glatte korn og inneholder ingen alkohol.

Sjekk produkt etiketter for produkter som er alkoholfritt. Du tenker kanskje at å tørke opp overflødig olje på huden din kan hindre en acne utbrudd, men i virkeligheten vil det gjøre akkurat det motsatte. Som naturlige oljer blir fjernet fra hudens overflate, kjertler gå på jobb å produsere mer olje.

Hold hendene vekk fra ansiktet. Det er så fristende å presse eller plukke kvise bort, men dette bare tjener til å gjøre problemet verre ved å kjøre bakterier videre inn i huden. Dette vil føre til permanent arrdannelse, så motstå at trangen kan gå en lang vei til å få huden klar.

Velg ansikts produkter uten oljer. Sminke, kremer og sunblock må være oljefri og ikke-comedogenic slik at de ikke forverre akne.

Prøv over-the-counter produkter som inneholder benzoylperoksid, som er den mest effektive aktuell behandling av ungdoms akne. Bruker det daglig.

Ta kontakt med legen din hvis alt annet svikter. Hvis du har prøvd alt for å behandle din ungdoms akne, og fortsatt har utbrudd, gjøre en avtale med legen din eller hudlege. Det er produkter og antibiotika som han kan foreskrive som kan hjelpe ansiktet rydde opp.

Tips og advarsler

 • Motstå trangen til over vask huden i ansiktet ditt. Vask av området for mye strimler huden sin naturlige oljer og stimulerer kjertlene til å produsere mer olje.
 • Unngå å kjøpe produkter som inneholder mandel eller aprikos skjellfragmenter som vil føre til irritasjon, infeksjon og forverring av akne.

Smoothbeam behandling for acne arr

Den smoothbeam behandling er en måte å effektivt behandle akne arr. Behandlingen kan forbedre acne arr samt akne, talgkjertelhyperplasi, bidra til å forynge huden og redusere rynker. Smoothbeam er den første FDA godkjente acne-laserbehandling. Den er produsert av Candela aksjeselskap.

Smoothbeam er en laser enhet som bidrar til å forbedre acne arr ved å målrette talgkjertlene. En av de grunnleggende årsakene til akne er overaktive talgkjertler som produserer for mye olje. Smoothbeam gjør ikke krav på acne arr vil være fullstendig kurert, men det vil redusere akne arr opp til 80 prosent.

Hvordan fungerer det?

Den smoothbeam behandling avgir laserlys til det øverste laget av huden å forårsake '"termisk skade på talgkjertlene", som vil dramatisk redusere akne og akne arr. Aktiv talgkjertler er grunnen til kviser og akne arr vises i første omgang.

Hva er akne skjemmer?

Hvis du har akne eller erfaren kviser i det siste, er det en god sjanse det er acne arr. Den vanligste måten acne arr dannes er ved å plukke eller spratt kviser. Det kan føre til rød / rosa arr eller for folk av farge, kan arrene vises som mørke misfarginger. Akne arr kan visne bort, men noen ganger de ikke. Smoothbeam behandlinger kan hjelpe acne arr leges ved å stimulere kollagenproduksjonen.

Virker det?

Smoothbeam laser behandlinger kan forbedre acne arr betydelig, men smoothbeam teknologien ikke kurere akne arr helt. Det er mulig å se resultater på mindre enn seks uker. Det er lav risiko for bivirkninger. Behandlinger er vanligvis 30-minutters økter. Når du stopper rekke behandlinger, og de ønskede resultatene er oppnådd, må du kanskje å følge opp med vedlikeholdsbehandlinger. Noen pasienter er fornøyd med resultatet, mens andre føler at de kastet bort for mye penger på en prosedyre som ikke fungerer.

The Cost:

Smoothbeam behandlinger er dyrt. Individuelle behandlinger kan starte på $ 500 eller mer. Det er anbefalt å få minst tre til fem behandlinger. Det tar vanligvis flere behandlinger før du ser resultater. Noen forsikringsselskaper kan dekke kostnadene. En annen ting å vurdere: Det er ingen nedetid, i motsetning til andre prosedyrer. Serien av behandlinger kan spres ut til en gang i måneden i flere måneder. Husk å være ute i solen.

Hva er de ulike typer behandling for acne problemer?

Hva er de ulike typer behandling for acne problemer?


Akne påvirker mennesker i alle aldre. Barn som kommer i puberteten, tenåringer og voksne har alle samme klage. De vil at kviser til å forsvinne. Avhengig av hudtype, kan akne vises som whiteheads eller hudormer. Tilstanden forårsaker så mye skade følelsesmessig som det gjør fysisk. Forskning på akne har utviklet seg gjennom årene, og ulike behandlinger er nå brukt med hell for å redusere om ikke helt kurere tilstanden.

Mild Acne Treatment

Mild akne forhold er kjent som akne vulgaris. DermNet NZ, på dermnetnz.org, anbefaler bruk av et mildt rengjøringsmiddel og vann eller en antiseptisk vask for å rense akne rammede områdene to ganger daglig. Artikkelen sier at akne produkter skal da brukes til de berørte områdene. Ifølge DermNet NZ, bør en tynn smøre av akne produktet bare brukes til å tørke ren hud på natta.

Artikkelen sier også at akne produkter kan fungere bedre hvis den anvendes i morgen, og du bør unngå å bruke fet kosmetikk som foundation eller solkrem. DermNet NZ anbefaler akne over-the-counter produkter som inneholder benzoylperoksid i tillegg til antibiotika medisiner foreskrevet av dermatologi spesialister.

Moderat Alvorlig Acne Treatment

Aktuelle behandlingsmidler nytte pasienter med moderat alvorlig akne, ifølge DermNet NZ. Artikkelen anbefaler at hvis tilstanden ikke blir bedre i løpet av 3 måneder, bør du rådføre deg med lege eller dermatologi spesialist for behandling.

DermNet NZ sier også at antibiotika brukes til å behandle moderat alvorlig akne. Nettstedet slår fast at ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen, er også nyttig for å redusere akne inflammatoriske fakkel-ups.

Alvorlig Acne Treatment

DermNet NZ sier at pasienter som lider av alvorlig akne bør plasseres under omsorg av en hudlege. Mange pasienter, artikkelen sier, vil bli behandlet med isotretinoin. DermNet NZ sier at pasienter bør være foreskrevet høye doser antibiotika i perioder på seks måneder eller lenger.

Artikkelen forklarer at pasienter med akne, spesielt kvinner som lider av polycystisk ovariesyndrom, kan ha nytte av langtidsbehandling med spiranolactone, som er en antiandrogen medisin som reduserer det mannlige hormonet androgen nivå hos kvinner. Systemiske kortikosteroider er også anbefalt for behandling på grunn av de agenter 'antiandrogene virkninger, ifølge artikkelen.

Andre behandlinger for akne

Andre terapeutiske metoder blir brukt i behandling av akne. Ifølge DermNet NZ, disse behandlingene inkluderer kryoterapi, en metode som brukes for å kontrollere nye knuter, mens intralesional steroid injeksjon programmer brukes til å krympe eldre knuter.

DermNet NZ sier at hudormer kan fjernes ved cauterizing hudormer med bruk av elektrisk strøm eller kaustisk agent. Høyfrekvente elektromagnetiske strømninger, kjent som diatherapy, brukes også til å fjerne hudormer, sier artikkelen. Aldri manuelt presse hudormer som de pleier å begrave seg dypere inn i porene og til slutt føre til arrdannelse.

Adult Acne og behandlingsanbefalinger

Dr. Lawrence E. Gibson, en hudlege med The Mayo Clinic, sier at det store flertallet av de med voksen akne har ingen målbar hormonell ubalanse. Mens innrømme at akne kan være en plagsom problem, sier han at vellykket behandling av voksen akne kan ta måneder og kanskje år.

Dr. Gibson anbefaler at berørte voksen akne pasienter bør konsultere en hudlege for å lære om trygge og velprøvde behandlinger for akne. Han advarer om at du bør rådføre deg med legen din før du tar noen kosttilskudd for akne, spesielt hvis du har underliggende helsemessige forhold.

Hva er bra å behandle Sweat Acne?

Svette ikke direkte forårsaker kviser fordi svettekjertler og oljedannende talgkjertler er helt separate, ifølge Acne.org. Imidlertid kan svette føre til en tilstand som kalles "poral occlusions" der olje, bakterier og svette blander sammen og blokkere porene. Svette også gjør huden mer følsom for friksjon, som kan føre til skader på bestemte områder av kroppen, for eksempel på skuldrene av backpackere. Sweat-relaterte akne er svært treatable og vil ikke kreve at du slutter å trene.

Hygieniske Vaner

Det er viktig å opprettholde en sunn, ren hud ved behandling av svette akne. Du bør vaske acne-berørte området forsiktig og helt ikke mer enn to ganger om dagen med mindre du trener tungt, ifølge Princeton University Health Services. Bruk en mild eksfolierende rensemiddel. Dan Kern på Acne.org anbefaler vask i morgen og om kvelden før sengetid, eller direkte etter trening. Sørg for å fullstendig tørke av overflødig svette etter at du svetter voldsomt, spesielt hvis du ikke har tid til å dusje rett etter treningsøkten. Tørk ansiktet med en fuktig håndkle og tørk forsiktig for ikke å irritere huden.

Unngå sterke astringents og skrubber som kan tørke ut huden og muligens føre til verre akne. Aldri plukke eller klemme svette acne lesjoner og kviser fordi det kan føre til arrdannelse. Hvis noe er forårsaker friksjon i acne-rammet område, som en ryggsekk eller fotball hjelm, fjerner det kan lindre akne symptomer.

Behandling Alternativer

Hvis tilstanden er ganske alvorlig, ta kontakt med hudlege. Det finnes dusinvis av populære og effektive behandlingstilbud tilgjengelig for dem som lider av akne. Din hudlege er den beste personen til å konsultere om disse behandlingsalternativene, og du trenger en resept for de fleste av dem. Acne medisiner kan enten være aktuell (brukes direkte på huden) eller svelges. Følg din hudlege instruksjonene nøye og ikke over medisinere eller vaske deg for mye. Vanlige akne medisiner inneholder kjemikalier som benzoylperoksid, resorcinol eller salisylsyre.

Radiation behandling for acne: Problemer Years Later

Gjennom årene har populariteten til behandling av alvorlig akne med laser, eller stråling, har terapi økt. Laserterapi dreper bakteriene som forårsaker alvorlig akne.

Sunn hud

Strålebehandling bruker lyspulser for å drepe bakterier dypt under huden. De som bruker strålebehandling har glattere, klarere hud enn de som behandler akne med bare aktuell kremer eller medisiner.

Breast Cancer

En studie av Dr. Esther M. John i Nord-California Cancer Center, publisert i International Journal of Cancer, fant at kvinner som gjennomgikk strålebehandling for acne hadde en høyere risiko for å utvikle brystkreft.

Pigment Problemer

Laser behandlinger, som noen ganger involverer flere økter, kan forårsake pigmentering skade. Dette gjør huden ujevn farge.

Thyroid Cancer

Sinai Hospital i Toronto funnet ut at blant de med skjoldbruskkjertelkreft, tilstanden var mer alvorlig hos pasienter som hadde gjennomgått strålebehandling for akne.

Arrdannelse

De som gjennomgår strålebehandling for akne tendens til å ha færre acne arr.

Hvordan behandle Cystisk Acne med urter

Hvordan behandle Cystisk Acne med urter


Enhver type akne kan være ødeleggende å ha uansett alder. Selv om akne kan være alt fra de enkle hudormer til sporadisk Whitehead, den mest alvorlige typen acne er cystisk akne. I stedet for den hvite verkebyller som kommer ut, normalt når en kvise spretter, brister det under huden forårsaker en cyste. Faren blir da infeksjonen sprer seg under huden forårsaker enten mer akne eller andre problemer med huden.

Bruksanvisning

•  Se etter urtemedisiner som behandler kroppen fra innsiden og ut. Noen urter kan hjelpe med rødhet og smerter av cyster på utsiden, men fordi infeksjonen er under huden, trenger behandling for å fokusere på innsiden av kroppen i stedet for aktuelle behandlinger.

Boost kroppens immunsystem og avgifte blodet med urter som Neem, Haemafine Syrup og Shudda guggul. Disse er mye brukt for hudsykdommer og for å opprettholde sunn hud fordi de ikke bare rense og avgifte, men også bidra til å styrke immunforsvaret for å hjelpe bekjempe de infiserte cyster.

Behandle noen rødhet med urter som kjøler og berolige huden. Noe med aloe vera og grønn te ekstrakt vil gi lindring på anbud cystisk akne. Se etter produkter som inneholder disse ingrediensene for å rense ansiktet samt fukte etterpå.

Vær tålmodig i vente for cyster å oppløse seg selv med bruk av urter for behandling. Tålmodighet er nøkkelen til å la de urter for å jobbe med cystisk akne.

Vit når du skal ringe en hudlege. Fordi cystisk akne er den mest alvorlige formen for akne, kan det være vanskelig å behandle hjemme eller med urter og kan kreve resept styrke medisiner for å behandle.

Informer din lege av alle urter som brukes nylig for cystisk akne å unngå eventuelle bivirkninger av medisiner.

Tips og advarsler

 • Ikke berør eller rote med cystisk akne. Dette vil bare infisere allerede øm og irritert ytre huden.
 • Ikke prøv å pop en cyste, fordi dette kan føre til at infeksjonen å spre videre og skape mer skade inkludert arrdannelse når cystisk akne er borte.

De beste måtene å behandle Cystisk Acne

De beste måtene å behandle Cystisk Acne


Cystisk akne er en type alvorlig acne vulgaris som utvikles under hudens overflate, forårsaker pus-fylt knuter som er flere centimeter i diameter. Denne type av alvorlig akne kan forekomme i ansiktet, nakken og hodebunnen, eller på andre deler av kroppen, slik som i ryggen, brystet og skuldrene. Ikke bare kan cystisk akne forårsake ansikts skjemmende og dype arr, kan det være svært smertefullt. Behandling for cystisk akne er betydelig aggressiv og bør alltid foretas kun av lege.

Oral antibiotika

Bredspektrede antibiotika som doxycline, erytromycin, minocycline og tetracyklin arbeid ved å bekjempe bakterier som forårsaker akne, samt reduserer betennelse i huden. Antibiotikabehandling kan være nødvendig i flere måneder, og for de med cystisk akne, kan en høyere dose av medisinering være nødvendig. Topisk behandling blir ofte brukt i forbindelse med antibiotikabehandling.

Oral antiobiotic bruk kan ikke være effektiv i behandling av cystisk akne for en lang varighet. En tilstand som kalles gram negative follikulitt (betennelse i hårsekkene) kan skyldes langvarig bruk av antibiotika. Pasient som tar antiobiotics for alvorlige former for akne er i faresonen for å utvikle denne tilstanden, i så fall en annen type antibiotika kan vurderes. Vekselvis, er det en behandling som kalles isotrentin - mer vanlig kjent som Accutane. (NR 1)

Isotrentin (Accutane)

Accutane har vist seg å effektivt behandle cystisk akne og regnes som det beste løpet av behandling for alle typer av alvorlig akne, som det eliminerer alle de faktorer assosiert med kviser: overflødig oljeproduksjon, tette hudens porer, bakterier og betennelser. Roaccutane innebærer en fire- til seks måneders behandlingsperiode hvor oral medisin tas daglig. Pasienter kan oppleve milde bivirkninger som forverret akne i løpet av de første ukene av behandlingen, samt sprukne lepper, ekstremt tørr hud, tørre slimhinner og neseblod.

Bruk av Accutane kommer med en risiko: Denne medisinen forårsaker alvorlige fødselsskader og kan ikke gis til gravide eller tatt av kvinner som kan bli gravide. FDA har et overvåkingsprogram på plass for å godkjenne Accutane bruk for kvinner som er i fertil alder. Andre bivirkninger kan omfatte økt nivå av triglyserider og kolesterol, samt økte leverenzymer. På grunn av de mange bivirkninger som kan oppstå ved Accutane bruk, er pasienter som velger denne behandlingen vanligvis fulgt svært nøye av legen sin.

Mange pasienter opplever at alvorlige former for akne normaliseres etter en accutane behandling; Imidlertid, i noen tilfeller, en ytterligere behandling være nødvendig.

Interlesional kortikosteroid injeksjoner og andre behandlinger

Andre behandlinger innebære takler en cyste om gangen. For å hindre en stor knute fra sprekker og arrdannelse, er interlesional kortikosteroid injeksjoner noen ganger brukt. Dette innebærer å injisere cyste med en fortynnet kortikosteroid, som reduserer inflammasjon. Cyster "smelte" bort mellom tre og fem dager. Noen cyster er for stor til å svare på andre behandlinger og må tømmes og kirurgisk skåret i et legekontor.

Hvordan behandle Rosacea Acne

Hvordan behandle Rosacea Acne


Rosacea, også referert til som akne rosacea, er en kronisk hudsykdom som påvirker voksne. I likhet med tenårene acne, ved at den forlater hudfarge rød, betent og humpete, er årsaken til akne rosacea antas å være knyttet til miljømessige og arvelige faktorer, ifølge Mayo Clinic. Tilstanden er ofte forvekslet med eksem eller allergi. Det finnes ingen kur for rosacea, men det kan behandles.

Bruksanvisning

•  Påfør aktuelle medisiner på huden en eller to ganger om dagen. Spør legen din om aktuelle medisiner som inneholder antibiotika, azelainsyre, tretinoin eller benzoyl peroxide. Disse er ofte tatt i kombinasjon med orale medisiner.

Ta antibiotika for å behandle betennelse. Rådfør deg med legen din om hensiktsmessigheten av reseptbelagte medisiner for din tilstand. Typiske resepter, ifølge Mayo Clinic, inkluderer minocycline, erytromycin og tetracyklin.

Tenk en resept av isotretinoin for alvorlige tilfeller av rosacea. Denne medisinen må overvåkes nøye, på grunn av mulig helserisiko forbundet med å ta denne medisinen.

Rådfør deg med legen din om å ta steroid øyedråper eller muntlige antibiotika hvis du lider av okulær rosacea.

Reduser rødhet og utvidede blodkar ved gjennomgår elektro og laser kirurgi. Dette gjøres vanligvis for å behandle skader forårsaket av tilstanden.

Unngå miljøforhold, og overoppheting som kan utløse en blusse opp. Dette kan inkludere varme klimaforhold, overeksponering for solen og ekstreme værforhold.

Identifisere og unngå matvarer som er triggere for tilstanden. Typiske utløse mat inkluderer fermenterte produkter, krydret mat og visse frukter og grønnsaker.

Tips og advarsler

 • Før du tar medisiner, sjekk med din farmasøyt og lege om mulige bivirkninger, vurderer din medisinske historie.

Urter for å behandle Candida

Hvis du har smerter og hevelse i fingerneglen området, kan du ha en tilstand som kalles Candida.
Candida også kjent som candida paronychia er en smertefull spiker infeksjon. En skade på negl gjør deg mer utsatt for candida.
Urter kan bidra til å bekjempe problemet.

Forholdsregler før du tar urter og bruke tea tree olje til området

Få godkjenning fra legen din før du tar urter hvis du har et svakt immunsystem eller tar medisiner for autoimmun sykdom.

Påfør tea tree olje til berørte spiker tre ganger om dagen før infeksjonen avtar. Bruk en Q-tip til å bruke tea tree olje. Masser oljen på spikeren. Hold spiker ren mens du behandler den.

Konsumere grønn te

Ta 250-500 mg av grønn te ekstrakt i en kapsel. Prøv også å bruke grønn te blader blader å lage flytende te, som også vil bekjempe infeksjonen.

Andre urter og forholdsregler på å ta urter

Prøv melk tistel ekstrakt for å bekjempe neglen infeksjon. Melk tistel kommer i flytende og kapsel form. Ved bruk av kapsler, tar 80 til 160 mg to eller tre ganger per dag. Denne dosen vil bidra til å avgifte kroppen din.
Også prøve reishi soppekstrakt. Ta av 150 til 300 mg to til tre ganger om dagen.
En annen urt som du kan prøve er kattens klo. Ta en 20 mg av kattens klør trekke ut tre ganger om dagen.
Urter kan bli funnet i kapsel, pulver og flytende former på narkotika eller helsekostbutikker.
Ta så anbefales før infeksjonen klarner opp.

Hvordan behandle Cystisk Acne

Hvordan behandle Cystisk Acne


Cystisk akne er en smertefull hud tilstand som ofte fører til arrdannelse i ansiktet. Det er forårsaket av bakterier og store mengder av sebum under huden. Jo mer du plukker på cystisk akne i ansiktet ditt, jo mer sannsynlig vil det spre seg og arr.

Bruksanvisning

•  Snakk med en hudlege om acne kirurgi. Noen lesjoner kan være innebygd i huden din og ikke svarer godt til andre behandlinger. Utpakking dem kirurgisk kan sette en stopper for problemet.

Ta medisiner for å behandle cystisk akne. Roaccutane er en oral medisin som tas regelmessig i flere måneder. Den kan klare opp cystisk akne permanent ved å redusere størrelsen på oljekjertler. Denne medisinen har noen alvorlige bivirkninger, så sørg for å vite hva du får inn før de bestemmer seg for dette for et behandlingsalternativ.

Be en lege for å gi deg kortikosteroid injeksjoner for å behandle akne. En kortikosteroid injeksjon klarner akne ved langsomt å eliminere cyster i løpet av en periode på noen få dager.

hindre utbrudd ved å vaske ansiktet forsiktig med mild såpe og varmt vann minst to ganger om dagen. Hvis du har langt hår, bruke den opp for å holde det ut av ansiktet ditt.

Seek alternative løsninger for å unngå medisinsk intervensjon. Det er flere urte og hjem rettsmidler tilgjengelig som kan effektivt behandle din cystisk akne. Tea tree olje er lett skaffes på ditt lokale apotek og kan forsiktig klare blemmer.

Tips og advarsler

 • Konsultere lege før du tar noen urte eller vitamintilskudd for å behandle cystisk akne. Noen homøopatiske midler kan ha alvorlige bivirkninger.

Spironolakton Dosering for behandling av acne

Spironolakton Dosering for behandling av acne


Etiketten på din akne medisinering sier: "Spironolactone ta 100 mg hver dag.». Er dette for lite? For mye?

Spironolakton kommer i 25 mg og 50 mg tabletter, og du kan ta alt på en gang eller dele dosen, som legen anbefaler. Den behandler akne ved å redusere hudens produksjon av sebum (olje), som er det akne-forårsaker bakterier lever av. Behandling av akne er en "off-label" bruk for spironolakton; det opprinnelig ble foreskrevet til behandling av hypertensjon (høyt blodtrykk).

Anbefalt dose

Dosen for akne varierer 25-200 mg daglig. Vanlig startdose er 100 mg daglig, men legen din kan foretrekker å starte lavt og øke den når han ser hvordan du reagerer på medisinen. En høy dose ville være 300 mg pr dag.

Progress

Noen pasienter se en umiddelbar bedring, men det kan ta opptil seks måneder for å se dramatiske resultater. Huden bør bli mindre rød og fet, og du kan se mindre ansiktshår. Du kan også føle seg litt sliten.

Fordi spironolakton har en vanndrivende effekt, kan du tisser oftere.

Målrettede Pasienter

Ifølge desember 2009 utgaven av Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, spironolakton er generelt godt tolerert av kvinner, men bruken av menn har vært begrenset, på grunn av slike bivirkninger som senket sexlyst, erektil dysfunksjon og brystforstørrelse. Hvis du er gravid eller blir gravid mens du tar spironolakton, fortelle legen din - det kan påvirke kjønnsutviklingen hos en mannlig foster.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du tar kaliumtilskudd med spironolakton, i et ekstremt tilfelle kan du utvikle en livstruende tilstand som kalles "hyperkalemia" (for mye kalium i blodet ditt). Hvis du plutselig får svak, har problemer med å puste eller erfaring prikking i hender og føtter, eller hjertet slår veldig langsomt eller uregelmessig, ring 911 eller gå til nærmeste akuttmottaket. Ta alle dine medisiner med deg.

Hvordan bruke Aloe Vera for behandling av acne

Akne er en pinlig, plagsom og sjenerende tilstand for mange mennesker, unge og gamle alike. Hvis du er plaget av det, og du har prøvd alle reseptbelagte og over-the-counter rettsmidler til ingen nytte, eller opplevd svært ubehagelige bivirkninger fra å bruke dem, kan frisk aloe vera rett fra planten være svaret du er på jakt etter. Det er trygt for folk flest, rimelig og effektiv.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet (eller annen kroppsdel ​​der akne er tilstede) grundig med afrikansk sort såpe eller ren såpe som inneholder organisk aloe vera før sengetid. Skyll av såpe helt og håndkle tørk forsiktig.

Bryt av en frisk aloe vera blad. Hvis frisk aloe vera ikke er tilgjengelig, åpne en beholder med økologisk aloe vera gel eller juice.

Skjær frisk aloe vera blad åpne ved hjelp av en liten, skarp liten kniv.

Grav ut bare innsiden gel med en teskje og legg inn en liten kopp eller skål.

Påfør frisk aloe vera i et tynt lag på hver kvise eller acne området og la den på over natten. Påfør organisk aloe vera gel eller juice hvis du ikke bruker den friske planten. Hvis det er noen leftover frisk aloe vera, dekke kopp eller tallerken og avkjøl den.

om morgenen, gjenta trinn 1 og påfør frisk aloe (eller organisk gel eller juice) til hver kvise. La den stå på i løpet av dagen.

Bruk frisk aloe vera på huden som anvist hver dag frem til akne tilstand klarner opp.

Tips og advarsler

 • Bruk kake såpe, flytende såpe eller dusj eller bad gel som inneholder organisk aloe vera når du bader eller dusj. Aloe vera helbreder også sår naturlig. Aloe vera også reduserer rødhet forårsaket av noen akne medikamenter.
 • Aloe vera er tørking, så hvis du allerede har tørr hud, bruker den kan tørke ut huden din enda mer. Hvis det skjer, kan du bruke en fuktighetskrem som inneholder organisk aloe vera. Ved hjelp av aloe vera hjelper rydde opp eksisterende kviser, reduserer overflødig talg og rødhet og reduserer arrdannelse, men det ser ikke ut til å stoppe nye kviser fra forming. Når øste ut innsiden gel fra en fersk blad, unngå den gule eller brune delen. Det kan være irriterende for huden. Hvis du bruker aloe vera gel eller juice, sjekk ingredienslisten nøye. Sørg for at den inneholder 100 prosent økologisk aloe vera juice eller gel. For eksempel har noen produkter som er merket 100 prosent aloe vera gel inneholder nesten 100 prosent gel laget av kjemikalier og en svært liten mengde aloe vera eller ingen i det hele tatt. Slike produkter kan være svært skadelig for sensitiv, akne utsatt hud. Hvis du ønsker å bruke afrikansk sort såpe, pass på at det er den virkelige produktet og kjøpe den bare fra anerkjente forhandlere. Det er trygt for alle raser og hudtyper å bruke. Sjekk ut ingredienslisten nøye. Det er falske produkter som bruker billig olje og svart fargestoffer som er svært ineffektiv, og som kan selv skade huden din.