Digidexo.com

medisinsk bruk av ozon

Medisinsk bruk av Irish Moss

Irsk mose, også kjent som Chondrus crispus eller Carrageen, er en type tang som ble brukt som kilde for mat i Irland. Irsk mose er samlet og brutt ned til en pasta, pulver og selv flytende. Tang er funnet langs kysten langs Irland og Nord-Atlanteren, inkludert New England. I dag er det stoff som brukes for en rekke medisinske formål fra å være en krem ​​for tørr hud og wrikles til en behandling for et bredt spekter av fordøyelsesproblemer, blant annet lette smerten ved uclers.

Tørr hud

En medisinsk bruk av irsk mose er som en hudkrem for å bidra til å lette tørre og sprukne hudproblemer. Stoffet har blitt brukt til å lette hudsykdommer siden den irske begynte å bruke tang som matkilde. Irsk mose fungerer som en hud mykner. Stoffet blir påført direkte til det infiserte området og gnidd inn. Andre medisinske anvendelser for irsk mose omfatter en behandling av rynker, en ingrediens i lotions og et supplement i kosmetiske produkter.

Tarmproblemer

Irsk mose er funnet å være en effektiv avføringsmiddel og en regulator for kolon og tarmsystemer. Ofte fremstilt som en tallerken eller lagt i ulike matvarer, er irsk mose en naturlig avføringsmiddel som er glatt å fordøye og utvise fra kroppen.

Luftveisproblemer

For luftveisproblemer, er stoffet kjent for å bryte opp slim og åpne luftveier. Irsk mose brukes til å behandle kronisk hoste, bronkitt og andre luftveisproblemer og problemer. Den urt er vanligvis blandet som en krem ​​eller pasta, og påføres brystet.

Fordøyelsesproblemer

Irish moss er funnet å lindre fordøyelsesproblemer også, inkludert fordøyelsesbesvær, magesår og andre mage problemer. Irsk mose bidrar også til å redusere symptomer relatert til gastritt og urinveisinfeksjoner som blærekatarr. Den naturlige stoffet er vanligvis kombinert med andre urter for å hjelpe når du arbeider med fordøyelses forhold.

Blod Problemer og Diabetes

Irish moss er nyttig i å hjelpe i tynning ut blod, fjerne blodpropper og for å regulere blodsukkeret hos personer med diabetes. Stoffet har også blir brukt til å fremskynde restitusjon tid av individer som lider av svekkende sykdom, inkludert tuberkulose og lungebetennelse.

Medisinsk bruk av Bee Balm

Medisinsk bruk av Bee Balm


Bee balsam (Monarda sp.) Vokser som en innfødt Øst amerikansk flerårig preget av sine lyse, vakre blomster. Først brukt av indianere, har bee balsam siden blitt en populær drikk for både sin smak og medisinsk bruk. Bees favorisere denne urten, utlån til sitt vanlige navn av bee balsam og er derfor et populært hage blomst. Det gir lindring for en rekke sykdommer fra forkjølelse til søvnløshet, samt gi kulinariske og håndverket materiale.

Anlegget beskrivelse

Bee balm vokser 2-5 meter høy, produsere blomster på forgrening, firkantet stengler. På stilkene, blek grønn motsatte blader springer, tannet og lanse formet. Fine hår som dekker både stilk og blader gi bee balsam en tekstur som er ru å ta på. De duftende blomstene blomstrer i en rekke farger som spenner fra rødt (Monarda didyma) til rosa (Monarda fistulosa). De unike spinnehjul lignende blomstene blomstrer fra juni til september.

Historie

De Oswego indianerne først gjort te fra de tørkede blader av bee balsam, spesielt Monarda Didyma, gir det kallenavnet Oswego te. Indianerne senere delte den med nybyggerne i New York-området, som deretter ble populært på midten av 1700-tallet som en te erstatning. Duften av bee balsam minner om Citrus bergamia, som ga bee balm navnet "bergamot."

Medisinsk Properties

Alternativ medisin utnytter antiseptisk, vanndrivende og stimulerende egenskaper av bee balsam. Den har carminative (lindrende flatulens) og diaphoretic (svette induserer) kvaliteter, ifølge Alternativ Nature. Utøvere bruker også antiseptisk tymol olje, som er avledet fra bee balsam.

Tradisjonelle bruksområder

Vanligvis drakk som en tonic eller te, den Indianerne brukte bee balsam og andre Monarda slektninger for å lindre feber og hodepine. Andre bruksområder for te omfatter forbruk som en appetitt suppressant samt en menstruasjons regulator. Tradisjonelt, bruder og mødre i det 19. århundre drakk bee balsam tonic.

Moderne bruksområder

Moderne dag finner bee balsam vanligvis brukt som en infusjon eller te for å behandle mageproblemer, kvalme og oppkast. For å bevise sitt brede spekter av medisinske bruksområder, bekjemper det også oppblåsthet og gass. Ifølge Alternativ Nature, inhalering av damp fra en infusjon av anlegget bidrar til sår hals og øker slim flyt. Eksterne programmer brukes medisinsk behandle hudsykdommer og infeksjon.

Høsting for Tea

Når høsting bee balsam å gjøre om til en infusjon eller te, trekker bladene fra stilken og la tørke i skyggen i to til tre dager. Avslutt tørking ved kunstig varme hvis det er nødvendig. Å la bladene tørke lenger kan forandre smaken og kvaliteten av det te. Morgen, rett etter at duggen tørker, presenterer den beste tiden for høsting.

Medisinsk Bruk av linfrø olje

Linfrøolje er et derivat fra lin anlegget og er rik på omega-3 fettsyrer, en viktig del av et sunt kosthold. Linfrøolje, også kalt linolje, har en rekke medisinske anvendelser som oppfattes som naturlige eller alternative behandlinger for en rekke helsemessige forhold. Det kan ta opptil seks uker før du ser de helsemessige fordelene.

Lavere Kolesterol

Linfrøolje og andre kilder til omega-3 fettsyrer kan øke nivået av HDL - det som ofte kalles "gode" kolesterolet - og kan bidra til å senke LDL ("dårlig" kolesterol) nivåer.

Sunt hjerte

Ett av elementene i linfrøolje, kalt alfa-linolensyre (ALA), kan redusere risikoen for hjertesykdom gjennom en rekke faktorer. ALA holder blodårene sunne, holder plater kleber seg sammen og kan også hindre mindre arytmier.

Redusere betennelse

Omega-3 finnes i linfrøolje er en naturlig forekommende anti-inflammatorisk agent. Mennesker som har leddgikt, lupus, psoriasis og inflammatoriske tarmlidelser kan oppleve en reduksjon i betennelse ved å legge linfrø olje til sine dietter.

Skjemaer

Linfrøolje er tilgjengelig som kosttilskudd i to former. Matolje kan brukes som en salat dressing og generell krydder. Soft-gel kapsler er kjøpt på helsekostbutikker.

Dosering

Voksne kan trygt ta opp til 2 ss. linfrø olje eller to soft-gels daglig for medisinsk bruk. Sjekk med legen din før du gir barnet ditt linfrøolje.

Advarsel

Hvis du tar blodfortynnende, kan det ikke være trygt for deg å bruke linfrøolje som behandling for en medisinsk tilstand. Linfrø vil gjøre blodfortynnende medisiner mer effektive, noe som kan være farlig.

Medisinsk bruk av grønn te

Medisinsk bruk av grønn te


Te har hatt i over 500.000 år, og er fortsatt en veldig populær drikk i dag. I østlige kulturer, har te spilt en betydelig rolle i å opprettholde god helse. Forskning bærer ut noen av disse påstandene i de medisinske egenskapene til grønn te. Grønn te er laget av tørkede, unfermented blader av Camellia sinensis anlegget. Den primære helsegevinst av grønn te er assosiert med sin høye konsentrasjon av antioksidanter.

Cancer Prevention

Grønn te inneholder en høy konsentrasjon av flavonoider som kalles katekiner. I laboratorietester, disse forbindelsene demonstrerte en større evne til å stoppe celleskade forårsaket av skadelige oksygenmolekyler som kalles frie radikaler. I en prosess som ikke er fullt ut forstått av forskere, skiller grønn te friske celler og kreftcelle, og den sistnevnte går i oppløsning. Flere studier har støttet disse innledende funnene inkludert en 2004 studie publisert i boken "Alimentary farmakologi og Therapeutics". Forskerne fant at grønn te viste en beskyttende effekt mot gastrointestinale faktorer. Forskning pågår.

Heart Disease Prevention

Studier har antydet at grønn te kan ha andre medisinske bruksområder knyttet til hjertesykdom forebygging. Grønn te forebygger åreforkalkning, eller åreforkalkning, ved å senke nivået av dårlig kolesterol og triglyserider i blodet. En 2007 studie publisert i Journal of Nutritional Biochemistry funnet at grønn te forbruk hemmet absorpsjon av lipider eller fettstoffer i tarmen som kroppen bruker til å lage kolesterol. Imidlertid har den amerikanske Federal Drug Administration ikke autorisert disse krav fra te produsenter.

Vekttap

En av de mer kontroversielle medisinsk bruk av grønn te har vært som en vekt-tap rettsmiddel. Teorien er at grønn te hjelper vekttap ved å øke kroppens stoffskifte og hjelper den å brenne fett. En 2007 studie publisert i European Journal of Clinical Nutrition kom til en lignende konklusjon. Forskerne fant at vekttap fremskyndet med inntak av grønn te og koffein, og legger til troverdighet til disse påstandene.

Medisinsk Bruk av magneter

En magnet er ganske enkelt et objekt som produserer sitt eget magnetfelt tiltrekker og metaller som jern, nikkel og kobolt. Moderne medisinsk bruk av magneter spenner fra den drivende kraften bak Magnetic Resonance Imaging (MRI) utstyr til små pads og ringer ment å bæres på kroppen.

Produkter

Selskaper rettet mot alternative healing produserer magnetiske enheter som skoen setter inn, armbånd og madrass pads.

Historie

Bruken av magneter i healing går tilbake minst til det 3. århundre e.Kr., da greske leger behandlet artritt med magnetiske ringer. Ved middelalderen, hadde bruken utvidet til å omfatte gikt, forgiftning, skallethet og mer.

Side Effects

Den eneste kjente bivirkning av magnetisk terapi oppstår hvis du har en pacemaker eller defibrillator implantert i kroppen din. Magneter slitt i umiddelbar nærhet kan forstyrre driften av slike enheter.

Betydning

I dag, i visse hold, fortsetter bruken av magneter i behandling av plager som leddgikt og fibromyalgi med uforminsket styrke, spesielt for foten og ryggsmerter.

Fakta

Flertallet av bevis som støtter effektiviteten av medisinsk magnet bruk er anekdotisk. Ingen store studier har støttet kravet. Det nærmeste var en National Institute of Health studie av ryggsmerter som konkluderte med magneter kan tilby en liten mengde smertelindring.

Medisinsk bruk av Sweet Gum Trees

Medisinsk bruk av Sweet Gum Trees


Den Sweetgum treet er en av de eldste flora eksemplarer på posten. Mange av dem utryddet, er den eldste registrerte Sweetgum treet 55 millioner år. Tilstedeværelsen av en amerikansk arter av Sweetgum ble første gang registrert i 1519. spanske soldater deltok på en seremoni med Cortez og Montezuma der den gule væsken fra sevjen ble brukt. Sweetgum trær gir en lavgradig trelast, blir brukt som et lager tre i skogplanting, men de medisinske egenskaper er virksomme og gamle.

Introduksjon

Sweetgum produksjon er en historisk apoteker. De gamle kinesiske blandet det med skyld, for å bli tatt internt. Sør, Sentral og nordamerikanske indianere tok også nytte av sweetgum sin medisinske egenskaper. Southern leger brukt det under borgerkrigen, og det ble først oppført i USA farmakopé i 1926.

Produksjon

The Oriental arter av Sweetgum treet, Liquidambar orientalis, og den amerikanske arten, Liquidambar styraciflua, blir ofte brukt for sine medisinske egenskaper. Den felles navn for Sweetgum treets legemiddel er væske-gult.

For Sweetgum produksjon, er unge trær avlyttet av innsetting til den indre bark. Sevjen kjører som en gulaktig brun væske, omtrent som farge og konsistens av honning, som til slutt stivner til en rosin. Denne substans oppvarmes kolofonium, siles og oppbevares i flasker. Den Sweetgum rosin brukes til å lage balsam, eller skjær, avhengig av den tiltenkte formålet. En mer moderne bruk for væske rav er i aroma terapi.

Medisinske formål

Den Sweetgum treets væske gult er en aromatisk substans. Når gjort til en balsam eller salve, er det brukt for hudsykdommer, hemorroids, ringorm skabb og forfrysninger. Sweetgum salver ha en mindre antiseptisk verdi, men fungerer godt som en anti-inflammatorisk. Tatt internt, har væske gult stimulerende og slimløsende effekter. Det er også brukt internt for sår hals, hoste, forkjølelse, astma, bronkitt, blærekatarr, utflod, slag, og det er indikert å ha en effekt på enkelte kreftformer.

Storax

Den illeluktende harpiks "Storax" er hentet fra stammen av Sweetgum. Den danner i konklavene av bark og utstråler naturlig. Høstet i høst, er produksjonen av denne harpiks ofte stimulert av pounding på stammen måneder før. Den felles medisinsk bruk for Storax er som et antiparasitt. Storax olje er ofte brukt i kombinasjon med ingredienser for å lage medisinske oljer og balsamer. Disse blandingene brukes til å behandle akne, huden sår, som en snerpende, eller som en helbredende smøremiddel for tørr og kløende hud.

Medisinsk bruk for Morinda Citrifolia Plant

Medisinsk bruk for Morinda Citrifolia Plant


Morinda citrifolia, også kalt Noni, er mye brukt i tradisjonell polynesisk medisin og blir stadig mer populært i alternativ medisin. Flere studier har blitt gjennomført på medisinsk bruk og flere er fremdeles pågår. Resultatene, selv om foreløpige i mange tilfeller har vist en bemerkelsesverdig antall mulige applikasjoner og helsemessige fordeler. Disse spenner fra å øke utholdenhet, til behandling av åreforkalkning, høyt blodtrykk, og kanskje til og med komplekse nevrologiske sykdommer og kreft.

Energi og Endurance

Nyere studier viser at Tahitian noni juice (TNJ) kan øke energi og utholdenhet ved å øke nivåene av antioksidanter i kroppen. Forskningen papir "Morinda citrifolia L. (noni) forbedrer idrettsutøver utholdenhet: Dens virkningsmekanismer" publisert i "Journal of Medicinal Plants forskning" drøfter en studie der mennesker tar TNJ viste en økning på utholdenhet på 21 prosent og økt antioksidantnivåer på 25 prosent, mens placebogruppen viste ingen endring i det hele tatt.

Arteriosklerose og Hypertensjon

En studie ved Fakultet for Pharmaceutical Sciences og High Technology Research Center ved Kobe Gakuin University viste at noni hemmer low-density-lipoprotein oksidasjon, noe som tyder bruken i å forebygge arteriosklerose. I tillegg har en felles studie av Aga Khan University Medical College, University of Balochistan, og Kong Saud Universitet vist Morinda citrifolia å ha vasodilaterende egenskaper. Vasodilatorer er legemidler som brukes til behandling av hypertensjon (høyt blodtrykk) ved at blodårene til å utvide seg, øker blodstrømmen og senke blodtrykket.

Multippel sklerose og Parkinsons sykdom

Ifølge Dr. Mona Harrison, tidligere assisterende dekan ved Boston University School of Medicine, "Det hender at Noni juice ligner sekresjon kommer fra pinealkjertelen, og faktisk fungerer som en forløper til det, bygge det opp og la det fungere fullt ut. " Når et område på midten av hjernen kjent som "substantia nigra" slutter å motta sekret fra pinealkjertelen, det begynner å svekkes. Imidlertid kan dette området bli stimulert, og cellene ble gjenopprettet ved anvendelse av TNJ. Symptomene på sykdommer forbundet med den, for eksempel multippel sklerose og Parkinsons sykdom, kan bli slått ned. Dr. Harrison sier: "Vi ser pasienter rygge noen av sine nevrologiske problemer fordi noni juice er å stimulere produksjonen av kjemikalier avgjørende for de områder av hjernen."

Kreft

Ifølge Sloan-Kettering Cancer Center, dyr og in-vitro studier antyder noni planteekstrakter har anti-tumor og immunmodulerende egenskaper. Dette betyr at de hemmer eller hindrer veksten av tumorer og modulerer immunsystemet. Det er noen indikasjon på at å drikke noni juice kan redusere en røyker risikoen for kreft.

Medisinsk Bruk av Honey Bee Venom

Medisinsk Bruk av Honey Bee Venom


Bruken av bie gift som medisin er ikke noe nytt. De gamle egypterne var de første kjente sivilisasjonen å prøve bee gift. Keiseren Charlemagne og Ivan den grusomme brukt bee gift for å lindre ømme ledd og stivhet, i henhold til "Medisinsk bruk for Bee Venom" på Swedish.org, nettstedet til et medisinsk senter basert i Seattle. I dag de medisinske bruk av bee gift forbli litt tåkete med bevis både for og mot sine medisinske fordeler.

Betennelse

Ifølge Swedish.org, to av de viktigste komponentene i bee gift, mellitin og adolapin, antas å ha naturlige anti-inflammatorisk effekt. Ahealthyme.com siterer en 1988 studie ved aristoteliske universitetet i Thessaloniki i Hellas som fant bee gift bremset symptomene på leddgikt i laboratorierotter. Nettstedet siterer også en tilsvarende studie ved Montreal General Hospital, hvor bee gift ble funnet å blokkere produksjonen av interlukin-1. Dette er et stoff som hjelper årsaken leddgikt betennelse og smerter.

Lyme sykdom

I sin artikkel "The Behandling av Lyme sykdom med Bee Venom," Dr. Dietricht K. Klinghardt sier at bee gift i små doser kan bidra til å stoppe Lyme sykdom sprer seg gjennom kroppen. Peptid mellitin hemmer Lyme sykdom og hindrer den fra å multiplisere. Lyme-sykdommen er da lettere å kontrollere og kan tas hånd om via kroppens eget immunsystem.

Multippel sklerose

Komponenten apamin er utbredt i bee gift og antas å høyne nerve overføring, ifølge Swedish.org. Men studier av apamin, bie gift og deres effektivitet i behandling av nevrologiske lidelser har vært mindre enn overbevisende. Neurology.org siterer en spesifikk studie utført i 2005 som involverer 26 pasienter som lider av multippel sklerose. Halvparten fikk en 24-ukers kurs av bie gift behandling, mens de andre pasientene fikk ingen bee gift. Ingen signifikant reduksjon i symptomer ble registrert i løpet av denne studien. Ikke desto mindre er bee venom økende grad brukes som en behandling for multippel sklerose.

Medisinsk bruk av Bukkehornkløver

Kjent av de mer vanlige navnet "gresk Hay" på grunn av sin opprinnelige bruk som mat for storfe, har bukkehornkløver vært brukt i århundrer som en helse rette. En innfødt plante til Øst-Europa og deler av Asia, er bukkehornkløver nå dyrket i områder over hele verden for sine blader og frø - med frø mer brukte for en rekke medisinske formål. På grunn av den utbredte bruken av bukkehornkløver, er dens gode egenskaper nå blir studert for bruk i mange vanlige helseplager. Rådfør deg med legen din før du tar bukkehornkløver eller andre urter til medisinske formål.

Diabetes og høyt kolesterol

Bukkehornkløver har vist seg å redusere blodsukkernivået, samt lavere LDL kolesterol og triglyseridnivåer hos pasienter i løpet av en 10 dagers prøveversjon ved Nasjonalt institutt for ernærings- i India. Resultatene fra denne studien indikerer at bukkehornkløver kan være effektiv i behandling av type I diabetes, selv om noen tilsetninger til kosthold, bør vurderes av legen din.

Kreft

Studier har vist at en av kjemikalier isolert fra bukkehornkløver bidrar bremse opprettelsen av nye kreftceller. Selv om flere studier må gjøres, indikerer dette at bukkehornkløver kan hjelpe kreftpasienter ved å stoppe veksten og spredningen av sykdommen, ifølge PubMed.

Amming

Mange mødre synes amming vanskelig fordi de ikke er i stand til å produsere nok melk. Selv om det ikke er anbefalt at du tar bukkehornkløver kosttilskudd under svangerskapet, har denne urten blitt brukt i århundrer for å hjelpe til med melkeproduksjonen, ifølge Breastfeeding.com.

Appetitt og fordøyelse

Et appetittstimulerende, har bukkehornkløver kosttilskudd blitt brukt i tilfeller når vektøkningen er nødvendig, så vel som for å lette mage plager og fordøyelsesproblemer. Gjennom historien har frøene blitt tygd, stekt eller spises rå, for å hjelpe med problemer av tarmen, sier PubMed.

Hudsykdommer

Bukkehornkløver frø kan bli stekt eller venstre rå, bakken i en lime og brukes på huden for å hjelpe i tilfeller av eksem, utslett eller andre årsaker til betennelse. Dette er en av de mer historiske medisinsk bruk av bukkehornkløver og praksisen er fortsatt i bruk i dag i mange land, i henhold til UCLA Louise M. Darling Biomedical Library.

Medisinsk bruk av Bergamot

Bergamot har lenge vært kjent for sine medisinske bruksområder, men det som er mindre kjent er at den sterke eterisk olje av bergamott frukten er langt forskjellig fra de te laget av bladene og stilkene av bergamot anlegget, selv om de har sine egne medisinske verdier .

Typer

Det er tre typer av bergamot; to er faktisk fra mynte familien, og en er en sitrusfrukt.

Monarda didyma og Monarda fistulosa kalles bergamott fordi de lukter mye som bergamott oransje. De er faktisk flerårige blomstrende planter som finnes i hele Nord-Amerika, og er også kjent som bee balsam, horsemint og Oswego te.

Citrus bergamia er bergamot frukt som er mest kjent for å gi Earl Grey-te sin karakteristiske lukt og smak, og for den populære bergamott eterisk olje. Bergamot dyrkes hovedsakelig i Italia, og kan identifiseres ved sin orange-formet gul frukt.

Historie

Den tidligste registrering av medisinsk bruk av olje fra bergamott svor dateres tilbake til 1677, hvor det ble brukt som tysk urtemedisin.

Enkelte indianerstammer, inkludert Blackfeet, Oswego, Objibwe og Winnebago, anerkjent de mange medisinske formål vill bergamot, og folk fremdeles i dag bruker bergamot te som naturlig middel under kalde og influensasesongen.

Wild Bergamot

Monarda fistulosa og monarda didyma er planter innfødt til Nord-Amerika og er begge ofte brukt som omslag på kutt, skrubbsår og sår for å hindre smitte, så vill bergamot er en naturlig soppdrepende og antibakterielle. Fordi vill bergamot er en naturlig kilde til tymol (en naturlig antiseptisk), er det også brukes som munnvann å behandle munn og hals infeksjoner.

Interessant nok, Indianere brukte vill bergamott som behandling for flatulens (gass).

Bergamott

Den medisinske eterisk olje av appelsin bergamott er uttrykt fra skall av frukt og blir brukt via diffusjon eller inhalering for å behandle en rekke lidelser, inkludert depresjon, angst, forkjølelse, øvre luftveisproblemer og.

Bruk bergamot olje til å behandle akne, eksem, psoriasis, forkjølelsessår og for å hjelpe mot infeksjon sette inn vannkopper sår samt kutt og skrubbsår.

Legg bergamot olje til badevannet for å hjelpe med PMS, stress, spenninger, og vaginitt.

Advarsel

Bergamot olje er foto-kreftfremkallende, noe som betyr at det forbedrer skaden sola fører til huden din. Ikke påfør bergamot olje til huden din, enten direkte eller gjennom badevannet, før du går utendørs.

Medisinsk Bruk av Svovel

Medisinsk Bruk av Svovel


Nummer 16 på den periodiske tabell over elementene, er svovel en gul mineral som brukes i produksjon av fyrstikker, krutt og vulkanisert gummi. Å produsere en skadelig, råtten-egg lukt ved forbrenning, er svovel et produkt av vulkansk aktivitet, og er et naturlig forekommende mineral i kroppen og mat kilder. Svovel hjelpemidler i syntesen av aminosyrer i det menneskelige legeme. En forutsetning for fortsatt helse og overlevelse, er svovel ofte en komponent i medisinske og homøopatiske midler.

Historisk bruksområder

Ideen om å bruke svovel i medisinsk praksis er en gammel en, spredt over store deler av den antikke verden, fra Roma og Midtøsten til Celtic og Druid Britain. Også kalt svovel av gamle mennesker, svovel var en antiseptisk og desinfiserende middel, brent for å rense en kropp eller miljø av urenheter. Et eksempel på den gamle troen på den rensende kraft av svovel er i den bibelske historien om Sodoma og Gomorra, der Gud regnet svovel fra himmelen for å rense urene og syndige byene.

Hudsykdommer

En medisinsk bruk av svovel i dag er i behandling av hudsykdommer og hudirritasjoner, så som eksem, psoriasis og akne. På grunn av sin naturlige antiseptiske egenskaper og dets essensielle rolle i syntesen av kollagen, er svovel gunstig for huden når den påføres topisk i krem, gel eller salveform. Ofte kombinert med benzoylperoksid, salisylsyre eller alkohol, er svovel en vanlig ingrediens i mange over-the-counter akne kremer og vasker.

HIV og AIDS

Forskere og leger studerer bruk av svovel i pasienter med HIV / AIDS. Ifølge en 2000 studie i "AIDS Forskning og humane retrovirus," Tyske forskere merke til en nedgang i naturlige svovel nivåer i HIV- og AIDS-pasienter, og antar at disse fallende nivåer kan fremskynde utviklingen av sykdommen. Fordi svovel hjelpemidler i syntesen av essensielle proteiner, renser blodet og er nødvendig for celle gjenfødelse, administrasjon mineralet til HIV og AIDS-pasienter kan bremse utviklingen av sykdommen ved å hemme sløse prosessen.

Parasittiske parasittære sykdommer

En annen vanlig medisinsk bruk av svovel, både i dag og i den gamle verden, er å bli kvitt parasittangrep som krabbe lus, skabb og lopper. En populær del av mange homøopatiske midler, svovel pulver, kalt sublimert svovel eller blomster av svovel, følger ofte anti-parasittiske såper i denne behandlingen. Pulverisert svovel ikke bare fungerer som et insektmiddel, men også hjelpemidler i regenerering av friske hudceller berørt av ulike parasittiske utslett og irritasjoner.

Medisinsk bruk av Tulsi

Kjent som Holy Basil, er Tulsi det mest hellige urt av India. Hinduer hedre Tulsi for sine mange helbredende fordeler og medisinsk bruk.

Fakta

Tulsi vokser som en busk-aktig plante med erigert stengler, grønne blader og lilla blomster. Det har blitt brukt i tusenvis av år i ayurveda, Indias naturlige form av tradisjonell medisin.

Funksjon

Takket være sin unike kjemi, er Tulsi pakket med fytokjemikalier, som inneholder kraftig antioksidant, antibakteriell, antiviral og immun-forsterke egenskaper. Oljen av Tulsi blader er spesielt fordelaktig og gir Tulsi te med sin fortryllende duft og smak.

Fordeler

Tulsi har vist seg å redusere blodtrykket, senke kolesterolet og redusere blodsukkernivået. Det beskytter også hele luftveiene og er effektivt i bekjempelse av forkjølelse og influensa.

Stress

Tulsi te lindrer stress og fremmer avslapning. Drikker det regelmessig også kan øke utholdenhet og energi.

Mage

Tulsi blader kan berolige magesmerter og gastrointestinale kramper. Den kan brukes til å behandle mageormer.

Tenner

Tørket Tulsi blader kan males til pulver eller brukes i et munnvann for å lette dental ubehag.

Medisinsk bruk av Apple Seed

Medisinsk bruk av Apple Seed


Kjemisk, eple frø vise egenskapene til en sterk antioksidant. Men fordi de er giftige, de har ingen medisinsk bruk.

Advarsel

Giftige kjemikalier som kalles amygdalin og cyanogenic syrer finnes i alle eple frø. Hvis inntatt i store mengder, kan alvorlige symptomer som svimmelhet og lavt blodtrykk føre til.

Forebygging / løsning

Du kroppen er i stand til å avgifte små mengder av cyanogenic syrer, derfor utilsiktet inntak av noen få frø er av minimal risiko.

Funksjoner

Epler inneholder fem frø kamre i sentrum av frukten. Antallet frø i hvert kammer er bestemt av helsen av eplet.

Historie

Epler trær ble innført til Amerika på 1600-tallet av bosettere som brakte dem utenlands.

Fun Fact

Epler vil modnes ti ganger raskere ved romtemperatur enn hvis du kjøle dem.

Medisinsk Bruker for Oil of Oregano

Medisinsk Bruker for Oil of Oregano


Den essensielle olje av oregano plante, eller Origanum vulgare, er viden ansett for sine mange kulinariske og medisinske bruksområder. Noen av de medisinsk bruk, for eksempel for allergi lettelse, forbli uprøvd, men andre, for eksempel bekjempe bakterier, har holdt seg til en rekke vitenskapelige tester. Både blant de påviste og uprøvd medisinske bruksområder for olje av oregano er de som involverer kaldt og influensa virus og relaterte symptomer. Fra folkemedisin til gammel kinesisk medisin, vedvarende vises olje av oregano i en rekke helbredende rettsmidler for plager både interne og eksterne.

Immune System Styrking

Forskere fra Polen testet 70 forskjellige plantesorter for sine effekter på immunsystemet og fant oregano å ha de mest markerte immunitet styrke fordeler. I sin artikkel, "Escape the Flu og kalde årstiden og mye mer ...", Roger Baird anbefaler å forsterke immunfunksjon med tre dråper oregano olje tatt tre ganger daglig for å avverge forkjølelse og influensa virus. Andre virus mot som oregano olje har vist seg effektiv, sier Baird, er herpes og hepatitt.

Antimikrobielle

Forskere ved Kansas State University testet oregano olje som en antimikrobiell og fant det like effektivt som klor i sterilisering plante celle vev kulturer. Studier har funnet det en kraftig medisin for sopp og bakterielle infeksjoner, inkludert av urin og gastrointestinale traktater. En studie utgitt i "Journal of Food Science" funnet oregano olje er antimikrobielle egenskaper spesielt effektiv mot bakterier som er kjent for å forårsake matforgiftning, inkludert E. coli, Listeria og Salmonella. Studier i Mexico har funnet det gunstig i bekjempelse av Giardia, en tarmparasitt, mens det har også vist seg effektiv mot Barnemark og andre innvollsparasitter.

Folk Medicine

Det er mange folk rettsmidler som gjør bruk av oregano olje for slike fordeler som å bekjempe vinter sykdommer og relaterte symptomer, inkludert hoste, pustevansker og bronkial slimhinne betennelse. Tilsvarende er det ofte brukt for å bekjempe allergi symptomer, inkludert høy feber og bihulebetennelse. Det er også brukt til å støtte sunn fordøyelsesfunksjon, herunder å lindre diaré. Ingen av disse fordelene er blitt vitenskapelig testet, selv om kineserne har lenge brukt olje av oregano for kalde og feber symptomer samt gulsott, dysenteri, oppkast og underernæring blant barn. Det er også kjent for å gjøre for en kraftig pust oppfrisker.

Eksterne bruksområder

Eterisk olje av oregano er en kraftig antiseptisk for huden og har blitt funnet nyttig mot hudsykdommer som spenner fra kviser til eksem til flass. Det har også vist seg effektive i å lindre kløe fra insektsbitt. Det har blitt funnet trygt og effektivt for bruk på tennene og tannkjøttet for å bekjempe plakk, tannkjøttsykdommer, oral smitte og tannpine. Likeledes kan det også anvendes i ørene for å lindre øreverk.

Medisinsk bruk for Ginger Root

Medisinsk bruk for Ginger Root


Den knudrete ingefær har funnet sin vei i de kulinariske tradisjonene i Europa i mer enn tusen år, og i det opprinnelige Asia for flere tusen år før det. Foruten sin appell til smaksløkene, har ingefær en lang tradisjon for medisinsk bruk som fortsatt i dag, mye av det støttet av vitenskapelig forskning.

Historie

Folk har utnyttet de medisinske effektene av ingefær rot i tusenvis av år, og krydder tallene inn i de gamle medisinske tradisjoner i de asiatiske, indiske, greske og arabiske kulturer. Ginger root fortjener omtale i skriftene til Konfucius og Koranen.

Primære bruksområder

Mange kulturer har mest brukte ingefær rot i behandling av kvalme og fordøyelsesplager, blant annet reisesyke og kvalme under svangerskapet eller etter operasjonen. Ingefær kan bidra til å lindre symptomer som gass, diaré og kramper ved å øke tilstedeværelsen av fordøyelsesvæsker og spytt i kroppen.

Andre bruksområder

Fra antikken til i dag, helsepersonell også har brukt ingefær som en anti-inflammatorisk agent for plager inkludert leddgikt og kolitt. Foreløpige studier har også vist at ingefær kan bidra til å senke kolesterolet, forebygge blodpropp og redusere risikoen for kreft, ifølge University of Maryland Medical Center.

Skjemaer

Foruten vanlig krydder form, ingefær kommer også i oljer, kapsler, ekstrakter og som en te base. Tygge fersk ingefær kan også levere sine medisinske egenskaper.

Advarsel

Mens ingefærrot bruk er relativt fri for bivirkninger, kan det føre til halsbrann og diaré hvis tatt i store mengder. I tillegg bør folk på blodfortynnende medisiner sjekke med sin lege før du bruker ingefær til medisinske formål.

Medisinsk bruk av fuktet Oxygen

National Institutes of Health og American College of Chest retningslinjer Lege gi detaljer for bruk av fuktet og tørr oksygen i klinisk setting. Oksygen er en viktig komponent i alle levende celler og vev, og er nødvendig for at kroppen skal fungere. Forstå medisinsk bruk av fuktet oksygen innebærer å få en bedre forståelse av hvilke forhold det hjelper samt hvilke farer den presenterer.

Klart definerte vilkår

Ifølge etablerte kliniske retningslinjer for bruk av oksygen, leger bruker det for hjerte- og respirasjonsstans, hypoksemi (lavt blod oksygen nivå), hypotensjon (lavt blodtrykk), åndenød, og tilstander som reduserer blod pumpes av hjertet og nedre surhetsgraden i blodet. Pasientene får fuktet oksygen gjennom nese rør, masker som passer over nesen og munnen eller direkte via deres luftrør.

Tørr vs. fuktet

Selv om de fleste sykehus fuktigere oksygen, spesielt ved levering til pasienter med høye nivåer av flow, klinikere fortsatt spesifisere om foreskrevet oksygenbehandling bør være tørr eller fuktet. Det er ingen klinisk dokumentasjon for at fuktet oksygen levert av nasal apparat eller muntlig ved lave vanneffekt gjør noen forskjell i klinisk utfall, fordi den nasale og orale passasjer legger nok fuktighet til oksygen når den passerer inn i kroppen. Men tørr oksygen levert gjennom nesen eller munnen tendens til å forårsake tørr, sår hals og muntlige vev, slik at sykehus som regel legge fuktighet likevel for pasientkomfort.

Fuktet oksygen er nødvendig når legene må levere den direkte gjennom luftrøret eller hvis pasienten krever konsekvent oksygen ved høye strømningsnivåer.

Farene ved fuktet Oxygen

Som alle reseptbelagte legemidler kan fuktet oksygen bidra til å redde liv, men også kommer med noen risiko. Den åpenbare primære risiko er risikoen for brann og skader ved brann. En annen stor risiko er at høye konsentrasjoner av oksygen kan skade deler av lungen dersom pasienten inhalerer det i mer enn 48 timer. Dette vil etter hvert utvikle seg til lungesviktsyndrom med høy risiko for død.

Medisinsk bruk av Cascara Sagrada

Cascara Segrada betyr "hellig bark" på spansk. Anlegget, som har latinske navnet er "Rhamnus purshiana," vokser i Europa, Vest-Asia og fjellområdene i Nord-Amerika fra Idaho til Stillehavskysten. Anlegget har både giftige og medisinske egenskaper. Man forbereder den ved skraping, tørking og aldring barken.

Historiske og moderne bruksområder i medisin

Folk har brukt Cascara Sagrada i århundrer, først og fremst for å avlaste forstoppelse. Indianske folkeslag brukte den til å lindre tilstanden og trolig passert kunnskap ned til spanske og meksikanske prester som kom til Amerika på 1800-tallet. Det er fortsatt brukes i urtemedisin for samme formål, samt å rense tarmer. I moderne urtemedisin, er det ansett som et sentralstimulerende avføringsmiddel, og har potensial for misbruk.

Hvordan fungerer det i medisin

Ingen er helt sikker på hvordan Cascara Sagrada lindrer forstoppelse og renser tarmene. Mange mennesker, for eksempel eksperter på Drugs.com, tror urten kan irritere tarmen vev og trekke væske inn i tarmen. Ved å tegne denne væsken i, gir det en tarm bevegelse.

Medicinal Forberedelse

Det er noen debatt om riktig forberedelse av Cascara Sagrada for medisinsk bruk. Noen eksperter, som de på Healthline, tror barken ble skrapt fra treet, alderen og deretter tørket i ett år. Andre eksperter, som David L. Hoffman på Healthy.net, tro det er utarbeidet ved å skrape bark i løpet av våren eller sommeren, tørke det og deretter aldrende den i noen år. Den er tilgjengelig i dag i kapsel, te eller skjær form.

De Hvem bør ikke bruke Cascara Sagrada

Ifølge Drugs.com, de som er allergisk mot noen av innholdsstoffene i Cascara Sagrada forberedelser bør ikke bruke det, eller bør de med blindtarmbetennelse, rektal blødning, en historie med mage eller tarm problemer (for eksempel blokkering, betennelser, Crohns sykdom, sår, alvorlig forstoppelse eller blødning) eller de som nylig har hatt mageoperasjon.

Spesielle hensyn

Cascara sagrada kan forstyrre visse helsemessige forhold og samhandle med andre medisiner og urter, ifølge Drugs.com, og du bør konsultere en helse-utøveren før du bruker det medisinsk. Ifølge nettstedet, kan enkelte mennesker være spesielt sårbare for negative effekter fra urten, inkludert de som er gravid, planlegger å bli gravid eller ammer; har magesmerter, kvalme, oppkast eller hyppig diaré; eller har allergi mot medisiner, mat eller noe annet. De med hjerteproblemer, eller de tar noen form for medisin (resept, reseptfrie eller urte) eller kosttilskudd bør også oppsøke lege før du bruker Cascara Sagrada medisinsk.

Medisinsk bruk av litt krydder med deres navn

Urter og krydder har vært brukt som medisin i århundrer, og er fortsatt det primære medisin i det meste av verden i dag. Verdens helseorganisasjon har nylig anslått at 80 prosent av folk rundt om i verden fortsatt bruke urtemedisin regelmessig. Moderne medisinske forskere har sett på mange historiske medisinsk bruk av planter, med blandede resultater.

Medisinsk bruk av Common Krydder

The United States National Institutes of Health har et Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, på nettsiden nccam.nih.gov/health/herbsataglance.htm, som forsker og vedlikeholder databaser på effekten av ulike urter og krydder. Den inneholder lenker til publiserte studier, og oppsummerer sine funn.

Som rapportert av NCCAM, har flere studier av peppermynte olje vist at det å forbedre symptomer på irritabel tarm syndrom.

Ingefær har vist seg å lindre kvalme og oppkast i forbindelse med svangerskap. Det er mulig at det vil avlaste andre typer kvalme også.

Ifølge healthy.net, er cayenne pepper brukes til å stimulere blodsirkulasjonen hos pasienter, både internt og eksternt. I begge tilfeller må det anvendes i moderate mengder. Tradisjonelle medisinske systemer bruker Cayenne til å forbedre fordøyelsen. Capsaicin, fet primære ingrediensen i Cayenne Peppers, er den aktive ingrediensen i OC forsvar spray - ofte kalles Mace.

Allehånde brukes til å lette fordøyelsesproblemer, ifølge spicesmedicinalherbs.com. Den kan også, når de brukes utvendig, bringe blod til overflaten, oppvarming av huden, noe som gjør det populært som en topisk behandling artritt.

Kanel er et krydder som har blitt mye brukt som krydder og medisin i tusenvis av år. Den brukes til å berolige magen plager, spesielt kvalme og oppkast. Nyere forskning tyder på at kanel kan bidra til å stabilisere blodsukkeret hos pasienter med type II diabetes.

Nellik brukes til å behandle fordøyelsesproblemer, og de brukes som et antibakterielt middel. Fedd olje brukes til å behandle tannpine og som en aktuell anti-sopp. Det er også brukt for å lette nesetetthet.

Bukkehornkløver har vært brukt tradisjonelt til å behandle lungeproblemer, TB, gikt, og for å fremme produksjon av melk hos ammende mødre. Det er en primær ingrediens i karri retter.

Persille er en kilde til vitamin C, og har tradisjonelt blitt brukt til å lindre magesmerter og oppblåsthet.

Rosemary kan tas internt som en tonic for nerver og fordøyelsen, eller eksternt som et hår tonic. Oljen kan også brukes som en gni for ømme muskler.

Timian har blitt brukt som en antiseptisk, eksternt for å behandle infiserte sår, og internt for å behandle brystet forkjølelse. Den kan brukes som et slimløsende og for å berolige hoste. Dens antiseptiske egenskaper gjør det også en nyttig gurglevann for sår hals og laryngitt.

Matlaging med Krydder

De fleste av krydder er nevnt ovenfor, anvendes i eller som mat. Ulike kulturer bruke disse krydder annerledes. For eksempel i USA, kanel brukes primært i fruktbaserte desserter, som apple pie. I Mexico, er kanel ofte blandet inn kaffe eller sjokolade. Noen medisinske krydder er bare brygget som te.

Hvis du er ute etter å innlemme visse krydder i kostholdet ditt, men du vet ikke hvordan du legger dem til hva du vanligvis spiser, er det oppskrift nettsteder som lar deg sortere oppskriftene etter ingrediens.

Kommersielle bruksområder

Selv om vi noen ganger tenker på urtemedisin som gammeldags, vil en spasertur gjennom ditt lokale supermarked viser at disse tradisjonene videre, med kommersielle programmer. Mange sjampoer annonsere rosmarin som den første bestanddel, f.eks. Du vil finne fedd olje den aktive ingrediensen i noen kommersielle tannpine rettsmidler. Ingefær er nå fremmet som den beste kvalme medisin for gravide. Hvitløk er vanligvis selges for å redusere kolesterolet.

Leveringsmetoder

Som nevnt ovenfor, er de fleste av disse krydder spist som en del av et måltid. Noen av de helbredende egenskapene oppnås gjennom søknad til utsiden av kroppen, skjønt.

Janet Zand, l.ac., OMD, i hennes bok Smart medisin for et sunnere barn, beskriver flere forskjellige måter som urter brukes for helbredelse. Noen urter er tatt som te (eller infusjoner), mens andre brukes eksternt som tonics eller tinkturer. Herbal behandlinger kan også gis som bad, omslag (most), oljer, komprimerer og tinkturer. Fremgangsmåtene for fremstilling av hver metode variere, avhengig av urt og den ønskede bruk. Tinkturer, for eksempel, er avhengige av soaking urter i alkohol i opptil to uker å sette mot de aktive delene av urten inn i løsningen. De blir deretter administrert noen få dråper i en tid, ofte i varm væske, som fordamper alkoholen.

Det finnes mange bøker og ressurser tilgjengelig på riktig forberedelse av urter for medisinsk bruk.

Betraktninger

Det er mange bruksområder for urter og krydder, både i medisin og som mat. Noen av dem har bivirkninger, spesielt når det kombineres med moderne legemidler. Hvis du er ute etter en urt til å behandle en bestemt sykdom eller lidelse, kan du kontakte et sertifisert herbalist. I USA kan du kontakte amerikanske Herbalists Guild på www.americanherbalistsguild.com å finne en herbalist eller en urte skole nær deg.

Medisinsk bruk av Amla

Amla, også kjent som indisk stikkelsbær, er en medisinsk plante som finnes i regioner i Sørøst-Asia og India hvis frukt er verdsatt for sitt høye innhold av vitamin C.

Historie

Historien om amla strekker seg langt tilbake i tid, blir brukt som et hjem rette for bedre hår og hodebunn. Det er faktisk verdens eldste urte hårbalsam.

Betydning

Amla frukten er rik på vitamin C. Faktisk er det mest rikelig kilde for vitamin C som finnes i naturen. Det er også høyt verdsatt for de oljer som er avledet fra amla frø og papirmasse, som brukes for å opprettholde sunn hår.

Regelmessige fordeler

Regelmessig bruk av amla pulver på tom mage beskytter leveren fra de skadelige effektene av giftstoffer og frie radikaler som sirkulerer i kroppen.

Healing Effects

Frisk amla juice er en foreskrevet urtemedisin for de som har svært høye nivåer av blod sukker. Den har en helbredende virkning på noen typer av nyresykdommer, slik som urininkontinens.

Medisinsk bruk

Amla, i form av medisin, er mye brukt i behandling av mange fordøyelsessykdommer, inkludert hyperacidity, tap av appetitt og diaré.

Baking Soda er medisinsk bruk

Baking Soda er medisinsk bruk


Natron eller natriumbikarbonat, er et hvitt krystallinsk pulver med den kjemiske formelen NaCO3. Ofte foreskrevet av leger, backing soda er også brukt som et alternativ til over-the-counter medisiner. Baking soda kan føre til alvorlige bivirkninger hvis den ikke brukes riktig.

Syrenøytraliserende

Den vanligste medisinsk bruk for baking soda er som syrenøytraliserende. Baking soda er svakt alkalisk når oppløst i vann. Denne løsningen kan bli tatt for å nøytralisere magesyre i tilfeller av halsbrann eller dårlig. For å bruke natron som en syrenøytraliserende, legger 1/2 ts. natron til 4 oz. vann. Drikk denne løsningen hver time, men ikke overstige syv doser i 24 timer, eller tre doser hvis du er over 60 år gammel. Du bør ikke ta natron på full mage, eller hvis du er på en saltfattig diett. Vær sikker på at pulveret er helt oppløst før du drikker løsningen. Snakk med legen din dersom du tar reseptbelagte legemidler, som natron kan reagere med andre medisiner.

Acidose

Når en pasient blod er for syrlig, det kalles acidose. Natriumbikarbonatoppløsning kan administreres intravenøst ​​for å behandle acidose. Dette gjøres normalt i sykehus, hvor en pose med natriumbikarbonat-løsning blir langsomt injisert i pasientens blod. Dette bør alltid gjøres av kvalifisert helsepersonell.

Antidepressive Overdose

En pasient som overdoser på trisykliske antidepressiva amitriptylin opplever alvorlig hjerte depresjon. Forskning har vist at epinefrin er mer effektiv i behandling av overdoser når den er kombinert med natriumbikarbonat.

Skin Maladies

Soaking i et bad av natron og vann har blitt rapportert å lindre smerten av solbrenthet. Løs opp en kopp natron i badevannet og suge det berørte området. Sørg for å skylle overflødig natron fra huden etter badet. En pasta kan fremstilles fra natron og vann til behandling av insektbitt. Tilsett 1 ts. av vann til 3 ts. natron for å gjøre en lime. Påfør lim til insektbitt før såret leges. En natron masken kan hjelpe med akne også. Gjør en fortynnet natron løsning med vann og gjelder for ansiktet ditt. La masken tørke, deretter skylle ansiktet.

Forholdsregler

Baking soda er en salt, slik at folk med høyt blodtrykk eller nyreproblemer bør rådføre seg med lege før du tar natron. Baking soda også produserer karbondioksid gass da lagt til magesyre, forårsaker magen å svelle. Hvis du utvikler en hodepine, kvalme, langsom pust, blod i urin, avføring eller oppkast som ligner kaffegrut, eller hevelse i føttene, bør du kontakte lege umiddelbart.