Digidexo.com

bmi kalorier

Hvordan beregne BMI & Kalorier

Hvordan beregne BMI & Kalorier


Body mass index, BMI, er en beregning brukes for å indikere hvor mye fett i en persons kropp. Det er imidlertid ikke en direkte måling av kroppsfett. BMI brukes ofte for å vise om en person er i fare for vekt-relaterte problemer, for eksempel de som kan være forårsaket av overvekt eller fedme. En BMI henhold 18.5 regnes som undervektig; mellom 18,5 og 24,9 er normalt; 25 til 29,9 er overvektig; og over 30 er overvektige. Daglige kaloriinntaket er basert på alder, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Moderat aktive menn i alderen 26-45 krever 2600 kalorier hver dag, og kvinner på samme alder og aktivitetsnivå krever 2000 kalorier hver dag for å opprettholde sin nåværende vekt.

Hvordan beregne BMI & Kalorier

Hvordan beregne BMI

•  Vei deg i pounds.

Mål høyden din i inches.

Del din vekt med høyden din kvadrat.

Multipliser tallet med 703. Den resulterende tallet er din BMI.

Hvordan beregne kaloriene

Gå til American Cancer Society hjemmeside, cancer.org. Klikk på "holde seg frisk" og deretter på "Verktøy og kalkulatorer." Klikk på "Les mer" under "kalkulatorer" og deretter på "Les mer" under "daglige kaloribehov kalkulator."

Skriv inn din vekt i pounds i det aktuelle området. Velg også riktig kjønn.

Velg ditt nåværende aktivitetsnivå fra de som er oppført. Du vil bli gitt omtrentlig daglig kaloribehov for å opprettholde din nåværende vekt.

Hvordan redusere BMI

Hvordan redusere BMI


BMI, eller kroppsmasseindeks, er en måte å avgjøre hvor nær du er en sunn vekt. Mens BMI-indeksen ikke fungerer for alle mennesker, for eksempel idrettsutøvere med betydelig muskelmasse og gravide kvinner, er det et nyttig verktøy for de fleste. En BMI mål på 18,5 til 24,6 regnes som sunt med noe større enn 31 merket vektige. Her er hvordan du kan redusere din BMI.

Hvordan redusere BMI

eliminere inntaket av meieriprodukter og bruke lavere fett versjoner. Drikker skummet eller 1 prosent melk i stedet for helmelk vil kutte kalorier med liten endring i livsstilen din.

Spis magert kjøtt. Hvis du spiser fett kjøtt, som kjøttdeig, sørg for å skylle dem etter bruning å kutte ut noe av fettet. Hold deg til skinn kylling og fisk. Du kan også velge å gå vegetarianer et par netter i uken for å redusere fett.

•  Tren regelmessig. Selv om trening kan øke din samlede vekt hvis du utvikler en god del muskelmasse, vil det hjelpe deg å forbrenne fett raskere ved å gi stoffskiftet et løft.

Skjær ut brus og andre drikker med kalorier. Stick med vann når det er mulig.

Spis fullkorn. Disse korn - hvete, havre og bygg - er utmerket for å gi deg fiber, som hjelper på fordøyelsen og vekttap, og de er velsmakende også. Begynn ved å erstatte én matvare om gangen, for eksempel grovbrød for hvitt brød, inntil du spiser hele korn så ofte som mulig.

Hint

 • Endre en usunn vane i uken for å hjelpe deg selv holde seg til en plan.

Slik Lavere BMI

BMI er din Body Mass Index. Leger bruker BMI diagrammet for å beregne om du bærer for mye fett på kroppen din. Overflødig kroppsfett kan føre til sykdommer som høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, visse typer kreft, slitasjegikt og hjerneslag. Du bør holde nøye øye på kroppen din mass index, og senk det hvis det blir til en usunn nivå for deg. Den eneste måten å gjøre dette på er gjennom å miste vekt eller å vokse høyere. Siden voksende talker er sannsynligvis ikke et alternativ for de fleste av oss, å miste vekt er svaret.

Slik Lavere BMI

En regne ut din BMI ved å besøke en nettside med en BMI kalkulator. Se Resources Center for Disease Control nettside, som har en BMI kalkulator som vil regne ut din BMI for deg når du skriver inn din høyde og vekt.

Hold en øvelse og mat journal. Skriv i dagboken din starter BMI og vekt. Sette rimelige mål for vekttap og ta dem i dagboken din også. Studer BMI diagram og finne ut hvor mange pounds du trenger å miste for å gå ned til neste nivå eller inn i normal vektklasse. Skriv i dagboken din hver dag, inkludert nøyaktig hva du spiste og hva trener du gjorde.

miste en eller to pounds en uke. Å miste to pounds per uke, må du redusere kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier per dag, ifølge Center for Disease Control. Bruk en kalori bok og begynne å telle kalorier og kutte ut matvarer som du kan gjøre med ut hver dag.

Øvelse seks dager i uken for en time om dagen. Hver time med trening kan brenne 500-800 kalorier, avhengig av din kropp og intensiteten av øvelsen. Ditt treningsprogram bør bestå av både kardiovaskulær trening og bygge muskler. Eksempler på hjerte-øvelser kjører, turgåing, fotturer, aerobic, tredemølle eller trapp klatrere. Eksempler på aktiviteter som bygger muskler er vektløfting, kropps sculpting, pilates og yoga.

Endre din livsstil. Permanent vekttap oppnås ved å endre de tingene som får deg til å få vekt. For eksempel, slutte å spise ute på restauranter eller spiser fast food. Trene hver dag. Slutte å drikke brus og alkohol. Spis mindre porsjoner av mat. Finne en diett plan som du kan leve med og feste med det. Begrens junk food. Hvis du går til en fest, tillate deg selv bare en liten porsjon dessert. Hold deg motivert ved å finne venner og familie du kan dele dine suksesser med.

Dietter for å senke BMI

The Body Mass Index (BMI) er en måling av kroppsfett som hjelper en person avgjøre om han eller hun er undervektig, overvektig, overvektig eller en sunn vekt. Skriv inn din høyde og vekt i en BMI kalkulator for å finne ut din BMI. Siden vi ikke kan gjøre mye om vår høyde, den eneste måten å senke BMI er å gå ned i vekt. Binde seg til en diett plan og supplere programmet med en halv time med aerobic trening per dag vil raskt begynne å forbedre din BMI.

Lav-fett dietter

Sunn mat planer blir ofte beskrevet i form av næringspyramiden. Har blitt distribuert denne guiden for å spise sunt i mange former, for eksempel den som tilbys ved Harvard School of Public Health; det vanligvis anbefaler inntak av mye grønnsaker, hele korn og frukt, mens begrense inntaket av fet mat (for eksempel rødt kjøtt), søtsaker og sukkerholdig brus,

Ifølge AnneCollins.com, bør maksimalt 30 prosent av kaloriene komme fra fett og oljer. Vær forsiktig når du handler for mat med lite fett, siden det er vanlig for lav-fett versjoner av noen matvarer for å ha høyere nivåer av sukker. Velg produkter som både er lite fett og sukker.

Ifølge AnneCollins.com, en FDA studie av mer enn 3000 mennesker funnet at lav-fett diett var langt mer effektivt enn lav-karbohydrat diett når det kom til å holde vekten nede.

Low-carb dietter

Lav-karbohydrat dietter arbeid ved å kutte ned antall karbohydrater forbrukes hver dag på et minimum samtidig som du kan nyte noen fet mat. Mens du er på et begrenset karbohydrat diett du vil være i stand til å spise mer rødt kjøtt og annen fet mat, men du vil spise bare en liten mengde av brød, pasta, poteter og andre stivelse med høye karbohydrater.

En lav-karbohydrat diett kan redusere din BMI raskt. Ifølge AboutAtkinsDiet.com, kan du miste opptil 30 pounds i den første måneden på Atkins Diet, som er en av mange programmer som bruker slike teknikker. Disse programmene, som inkluderer South Beach, The Zone og SugarBusters, blant andre, er kjepphest dietter som kan være for ekstrem for noen Kosten, så ta kontakt med legen din eller en ernæringsfysiolog før du tar fatt på en lav-karbo diett.

Staying Healthy

Det er mange kritikere i helse og ernæring felt som har problemer med noen av de populære dietter markedsføres i dag. The National Institutes of Health råder deg til å velge et vekttap program som ikke bare er effektive i å miste vekt og forbedre din BMI, men er også sunt og trygt.

Når du velger en vekt-tap plan, foreslår NIH at du holde noen viktige punkter i tankene.

Finne en plan som reduserer kalorier uten å forby deg fra visse typer mat. Vær sikker på at kostholdet inneholder alternativer som vil tillate deg å spise din favoritt typer matvarer og matvarer som er vanlig i deres kultur, selv om de kan ha for å bli modifisert.

Velg en diett som vil resultere i en sikker hastighet på vekttap; Vanligvis er det omtrent to pounds per uke. Forbli under tilsyn av lege, slik at en profesjonell kan overvåke utviklingen og eventuelle problemer.

Ditt kosthold bør også inkludere en vedlikeholdsplan for å holde vekten nede etter at du mister den.

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap


Kalori reduksjon er det viktigste aspektet av vekttap. Telle kalorier er svært nyttig for å justere matinntak og porsjonene. Det er imidlertid viktig at dette gjøres i henhold til din høyde, nåværende vekt, mål vekt og mengde aktivitet. Målet vekt bør være slik at din Body Mass Index, eller BMI, faller i normalområdet.

Telle kalorier har blitt gjort enkelt ved fritt tilgjengelige elektroniske verktøy, ernæring merking og kosthold / ernæring mat skalaer.

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap

•  Beregn minimum daglige kaloribehov.

Det minimum av energi som kreves når hvile kalles Basal Metabolic Rate, eller BMR. BMR er beregnet basert på vekt, høyde, alder og aktivitetsfaktor: stillesittende, lett aktivitet, moderat aktivitet, veldig aktiv. Ditt daglige kaloribehov kan beregnes ved å multiplisere BMR med aktivitetsfaktor. Online kalkulatorer er tilgjengelige for å beregne BMR og daglige kalori behov.

Beregn kalorier du trenger å konsumere for å oppnå dine mål vekt.

Målet vekt bør være slik at din BMI faller i normalområdet av 18.5-24.9. BMI er et mål på kroppsfett for voksne basert på høyde og vekt. Online kalkulatorer er tilgjengelige for beregning av BMI. Når du beregne din mål vekt, plugge inn denne verdien i "vekt" feltet av det daglige kaloriinntaket kalkulator av trinn 1. De resulterende kalorier vil være det du trenger å konsumere daglig for å nå dine mål vekt.

Dersom, si, forskjellen mellom det daglige kaloribehov fra trinn 1 og målet kaloriinntak beregnet ovenfor er 100 kalorier, så du vil trenge for å forbruke 100 kalorier mindre hver dag, noe som tilsvarer en middels stor banan. Ett kilo kroppsfett har 3500 kalorier. Således er en reduksjon på 100 kalorier per dag vil føre til et tap av £ 1 av vekt i 35 dager. For å gå ned i vekt raskere, må du kutte ned flere kalorier. En daglig underskudd på 500 kalorier kan hjelpe deg å miste opp til £ 1 per uke.

•  Beregn kaloriinnholdet i matvarer som du forbruker ved hjelp av ernæring etiketter, manuelle beregninger og / eller elektroniske verktøy. Følgende er kaloriinnholdet per gram for makronæringsstoffer:

Karbohydrater: 4 kalorier

Protein: 4 kalorier

Fett: 9 kalorier

De fleste matvarer vil være en blanding av disse (og andre) næringsstoffer, så det er viktig å notere ned sammensetningen av matvarer basert på oppskriften, og opprettholde en journal for å registrere alt du spiser.

Bruk Mat skalaer og kalori telling programvare for å holde orden på kaloriene. Det er flere skalaer som veier og beregner næringsinnholdet i maten, basert på vekten. Den "perfekt deler Digital Scale", "EatSmart Digital Nutrition Scale" og "Newline Digital Glass Nutrition kalkulator Diet Food Scale" er eksempler på slike skalaer, svært rimelig og en utmerket investering hvis du overvåker din kalorier.

Det er også flere fritt tilgjengelige web-verktøy som FitDay og Calorie-Count som har tusenvis av matvarer i sin database, og gir kalori sporing gjennom nærings dagbøker.

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett


The Body Mass Index, omtales som BMI, er et tall basert på en persons høyde og vekt. Selv om ikke en eksakt vitenskap, det er en pålitelig indikator for nivået av fedme i en gjennomsnittlig person. En god måte å redusere din BMI er å forbrenne fett lagret i kroppen din. Nøkkelen til å gjøre det med hell er å finne måter å brenne fett som er morsomme og lett å arbeide inn i en travel timeplan.

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett

•  Ta trappen når det er mulig i stedet for en heis eller rulletrapp. Selv om det er flere fly, ikke pass opp muligheten til å klemme i en rask treningsøkt i løpet av dagen. Det er ikke bare bra for å brenne fett, det er en flott cardio trening også.

Park så langt fra døren som mulig. Enten det er en tur til kjøpesenteret eller din daglige pendle til kontoret, park så langt unna som du kan fordi de ekstra skritt legge opp over lang tid.

Bruk en skritteller og angi et daglig mål å trappe opp det beløpet du flytte hver dag. De fleste er sjokkert først når de oppdager hvor lite de faktisk gå i løpet av en dag. Skrittellere er ganske billig og en fin måte å motivere deg til å øke din fettforbrenning aktivitet.

Legg vekt styrketrening til ditt treningsprogram. Øke muskelmasse er en fin måte å forbrenne energi og bruke opp det daglige kaloriinntaket som muskler forbrenner mer energi enn fett.

Hint

 • For å brenne lagret kroppsfett, må du brenne mer kalorier enn du tar inn hver dag. Trapp opp aktiviteten er bare halve ligningen. Du trenger også å spise en sunn, lav-fett diett hvis du ønsker å brenne lagret kroppsfett.

Sunn BMI Ranges

Sunn BMI Ranges


BMI, eller kroppsmasseindeks, er en rask indikasjon som brukes til å bestemme om en voksen person ligger på en sunn vekt. BMI har blitt en svært populær måte å finne ut om du har for mye kroppsfett, og BMI kalkulatorer har dukket opp over hele Internett. Disse kalkulatorer trenger bare din høyde og vekt for å automatisk regne ut din BMI.

Sunn Range

En BMI mellom 18,5 til 24,9 regnes som sunn. En 6-fots mannen ville være i sunn BMI område 175 pounds, mens en 5,5-fots kvinne ville være i sunne området 135 pounds.

Undervekt

En person er klassifisert som undervektige hvis de har en BMI mindre enn 18,5. Å være alvorlig undervektig kan være like usunt som å ha for mye kroppsfett, så legen din vil sannsynligvis anbefale økende vekt.

Overvekt

Voksne med en BMI mellom 25 og 29,9 regnes som overvekt. Hvis du er mot den høye enden av dette intervallet, kan du være i faresonen for å bli overvektige hvis du ikke endrer noen av dine livsstilsvaner.

Obese

En person er klassifisert som overvektige når hans BMI overstiger 30. Fedme er et alvorlig helseproblem, og legen din vil sannsynligvis anbefale kosthold modifikasjoner og et treningsprogram hvis du faller i denne kategorien.

Hvordan holde seg i Sunn Range - Øvelse

Det er mulig å holde seg innenfor en sunn BMI utvalg ved å følge en sunn livsstil. The National Institutes of Health anbefaler at alle voksne satse på 30 minutter med moderat trening de fleste dagene i uken.

Hvordan holde seg i Sunn linje - Diet

Ved å begrense store deler, holde et øye på kalorier og fylle din diett med sunn hele korn, magre proteiner og produsere, kan du bo i sunn rekkevidde.

Hvor mange kalorier å spise for å opprettholde en gjeldende Vekt

The Center for Disease Control and Prevention sier at å opprettholde en sunn nåværende vekt er viktig. Losing og økende vekt for ofte kan føre til høyt kolesterol, muskelmangel og hjerteproblemer. Beholde vekten er tøff, men med de riktige verktøyene, en solid diett og litt viljestyrke, kan det være enklere enn du tror.

Oppdag din BMI og kalori Need

Det første folk trenger å gjøre er å beregne deres BMI eller Body Mass Index. Kjenne kroppens daglige kalori behov er et viktig første skritt i å lage og implementere en diett og mosjon plan som er riktig for deg. Alt du må skrive er din nåværende vekt, høyde, alder og hvor mye trening du får per dag. Besøk "kalori behov" i Resources for en enkel avlesing av din BMI og kalori behov for å opprettholde din nåværende vekt:

Redusere kalori

BBC rapporterte i 2005 at 64,5% av amerikanere (nesten to tredjedeler!) Av amerikanere var over idealvekt. Hvis du er i overvekt eller fedme kategori av BMI Index, finn ut hva din idealvekt er for din alder og høyde, og så husk at kalori behov. På den måten vil du være å opprettholde en kalori teller for vekten du ønsker å få til, ikke den du er. Det første skrittet for å redusere vekten din er å redusere antall kalorier kroppen din tar inn. Det er alltid lettere å si nei til en 900-kalori cheeseburger når du vet at du bare har 1600 kalorier for hele dagen.

Noen matvarer som er utrolig mettende, men lite kalorier inkluderer følgende:

Epler, appelsiner og meloner - Alle disse fruktene har en betydelig mengde vann i dem og er høy i fiber og nødvendige vitaminer for å takle trening hvis du så velger å gjøre det.

Nøtter - Protein bygger muskler og nøtter (spesielt mandler!) Er utrolig høy i det samtidig også gi kroppen din sårt tiltrengte antioksidanter som andre high-protein matvarer som rødt kjøtt ikke.

Spinat - Høy i jern. Vil holde blodsirkulasjonen i gang optimalt slik at du har energi til å trene hvis du ønsker det.

Speed ​​Up at metabolisme!

En annen måte å redusere hvor mange kalorier kroppen din har i dag er ved å ta noen bort gjennom trening. Aerobic øvelser, for eksempel jogging, hastighet gange og sykling, bruker mest kalorier og er gode øvelser å gjøre med andre.

Også, hastigheter trening opp kroppens stoffskifte som er hvilke prosesser alle ting kroppen din tar inn. Ved å påskynde stoffskiftet du faktisk øke antall kalorier kroppen din kan ta på en dag. Dette betyr at du vil miste vekt eksponentielt raskere enn hvis du bare gikk på et kosttilskudd spising plan.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

BMI, eller Body Mass Index, er en enkel metode for å bestemme kroppsfett nivåer basert på inndeling kroppsvekt etter høyde. Mens det er et dårlig valg når du arbeider med idrettsutøvere som har en tendens til å ha høye nivåer av muskelmasse, noe som forskyver ligningen, er det en god metode for å avgjøre om noen er undervektig.

Den enkleste metoden for å "fikse" en lav BMI er å bare få lean body mass, eller muskler. Hvis du spiser mer enn du for tiden spiser og løfte tunge vekter, vil din BMI øke på en positiv måte.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

Spis Big to Be Big

•  Spis mer. Det tar en betydelig kalorioverskudd for å få vekt, spesielt for de med naturlig lav BMI. Disse personene har en tendens til å ha unormalt høye metabolske priser og et overskudd av energi som manifesterer seg som "nervøs" energi, i form av uro og konstant bevegelse bursts. Du trenger å øke kaloriinntaket mellom 500 og 1500 kalorier per dag eller mer.

Drikk én liter helmelk hver dag. Den GOMAD metoden eller "Gallon Of Milk A Day", er en tid-bevist metode for å raskt øke kroppsvekt.

3 Begynn GOMAD ved å øke melkeforbruket ved å legge til én eller to kopper melk per dag. Gradvis øke mengden til en gallon av dagen i løpet av to til tre uker.

•  Vurder kosttilskudd. Tilskudd av GOMAD kosthold er egentlig ikke nødvendig, ifølge trener Mark Rippetoe, forfatter av "Starting Strength, Basic Barbell Training", men kan være gunstig.

Ta en multivitamin hver dag og en kreatin monohydrat supplement. Kreatin er det mest forsket diett hjelpemiddel i historien. Det er ingen publiserte undersøkelser som illustrerer negative bivirkninger. Det er alt anekdotiske bevis som vanligvis refererer til løftere som var under-hydrert.

"Jeg anbefaler også L-Glutamin, aminosyren," sier trener Troy West, cscs, eier av Empower Fitness i Portland, Oregon. "L-Glutamin har vist seg å redusere, og til og med hindre, etter øvelsen sårhet. Det er en enkel måte å holde motivert om å løfte."

Løfte tunge ting gjør musklene større.

Løft tunge vekter. Løfte tunge vekter vil gjøre deg sterkere. Styrketrening sikrer at kalorioverskudd skapt av GOMAD diett utnyttes for proteinsyntesen i stedet for å bli lagret som kroppsfett.

Løft tre ganger per uke, med en helkropps styrke rutine bygget rundt vektstang knebøy, benkpress og markløft eller strøm renser. Disse sammensatte-bevegelsen, multi-felles øvelser fremme maksimal muskel gevinst ved å aktivere flere muskler per øvelse enn enklere, maskinbaserte øvelser.

Start ut med en vekt som er bare moderat utfordrende, og legge til fem pounds til hver øvelse, hver treningsøkt. Denne metoden gjør det mulig å foreta raske gevinster uten over-arbeider selv til et punkt av avtagende avkastning.

Hint

 • For laktose intolerant, det er fordøyelses hjelpemidler som Lactobacillus-Ease tilgjengelige som hjelper kroppen å bryte ned laktose. Andre kan velge å prøve geitemelk som et alternativ.
 • Soyamelk er ikke anbefalt for GOMAD, siden det er betydelig bevis for at det har en negativ effekt på mannlig hormon produksjon.
 • Se din lege før du begynner på ny diett og treningsprogram.

Hvor mange kalorier bør jeg være å få på en dag?

Noen av oss er fornøyd med kroppene våre. Andre ønsker å kaste uønskede pounds. Og så er det de som føler at de er for små og ønsker å legge vekt på personlige eller atletisk grunner. Uansett status, for å oppnå, opprettholde eller gå ned i vekt, må du først finne ut ditt daglige kaloribehov.

Kalori krav

Ditt daglige kaloribehov er avhengig av flere faktorer, inkludert din alder, høyde, kjønn, genetisk metabolisme og mengden av trening du får på en daglig basis. Kaloritelling kan svinge fra dag til dag basert på endringer i disse faktorene. Menn trenger flere kalorier per dag enn kvinner, og aktive individer trenger mer kalorier enn folk som får svært lite mosjon.

En enkelt pund av lagret kroppsfett inneholder ca 3500 kalorier. Å miste en kilo fett i uken, ville du trenger å ta i 500 færre kalorier om dagen. For å få en kilo i uken du vil trenge for å øke kalori teller med 500 kalorier.

BMR

Det første trinnet i å bestemme hvor mange kalorier du trenger hver dag er å beregne din BMR, eller basal metabolic rate. BMR måler minimum antall kalorier du trenger hver dag for å holde kroppen i live mens i en hviletilstand. BMR står for omtrent 70 prosent av vårt daglige kaloriforbruk. BMR måler kalorier brent av aktiviteter som pust og blodsirkulasjon.

Bruk Harris-Benedict formel for å manuelt beregne din BMR. For menn, er formelen: BMR = 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år). For kvinner formelen er: BMR = 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). Harris-Benedict formel kan ikke måle kalori trenger hvis du er ekstremt overvektig eller hvis du er veldig muskuløs.

En mye enklere måte å beregne din BMR er å bruke en online BMR kalkulator, slik som den på www.bmi-calculator.net. Du kan skrive inn søkeordene "BMR kalkulator" i en søkemotor.

Aktivitetsnivå

Harris-Benedict formel viser hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt basert på din livsstil. Hvis du får svært lite eller ingen trening, multiplisere din BMR med 1,2. Hvis du får litt mosjon, multiplisere din BMR med 1.375. Hvis du trener 3 til 5 dager i uken, multiplisere din BMR med 1.55. Hvis du deltar i hard trening 6 til 7 dager i uken, multiplisere din BMR med 1.725. Hvis du er ekstremt aktiv og trener hardt på en daglig basis, multiplisere din BMR med 1,9.

Hvordan kan jeg beregne Min BMI & My BMR?

Å vite din Body Mass Index (BMI) kan hjelpe deg å sørge for at vekten din er innenfor en sunn rekkevidde. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er BMI en effektiv måte å vurdere nivåer av kroppsfett når andre, mer presise målealternativer er ikke lett tilgjengelig. Basal metabolic rate (BMR) forteller deg hvor mange kalorier kroppen din trenger hver dag for å holde seg i live mens resten. Å vite din BMR kan hjelpe deg å regulere ditt daglige kaloriinntak for å opprettholde en sunn vekt.

Hvordan beregne din BMI

Beregn din BMI ved å dele vekten din i pounds av høyden din i inches kvadrat. Ta resultatet av regnestykket, og multipliserer det med 703 for å få din BMI. Hvis du bruker det metriske systemet, dele vekten i kilo med høyden din i meter kvadrat for å få din BMI. Ikke glem å konvertere din høyde til meter fra centimeter ved å dele din høyde i centimeter med 100. BMI beregninger er de samme uavhengig av alder eller kjønn.

Hvordan beregne din BMR

Konverter din vekt i pounds til kilo ved å dele vekten din i pounds med 2,2. Konverter din høyde i inches til centimeter ved å multiplisere høyden din i inches med 2,54.

Hvis du er mann, beregne din BMR ved hjelp av følgende formel: 66 + (13.7 x vekt i kilo) + (5 x høyden i centimeter) - (6,8 x alder i år).

Hvis du er kvinne, kan du beregne din BMR ved hjelp av denne formelen: 655 + (9,6 x vekt i kilo) + (1,8 x høyde i centimeter) - (4,7 x alder i år).

Ikke glem å utføre beregninger i parentesen først før du fullfører resten av regnestykket i ligningen.

Når du har din grunnleggende BMR, kan du beregne din gjennomsnittlige daglige kalori behov for å opprettholde din nåværende vekt ved å multiplisere din BMR med en endrings basert på ditt aktivitetsnivå.

Hvis du får lite eller ingen mosjon eller er sengeliggende, multiplisere din BMR med 1,2. Hvis du får lett trening én til tre dager i uken, multiplisere din BMR med 1.375. Hvis du deltar i moderat trening tre til fem dager i uken, multiplisere din BMR med 1.55. Svært aktive personer som deltar i kraftig mosjon seks til syv dager i uken bør mangedoble sine BMRs av 1.725. Profesjonelle idrettsutøvere og de som trener ekstremt vanskelig en-to ganger om dagen anses ekstra aktiv og bør mangedoble sine BMRs med 1,9.

Viktigheten av BMI og BMR Målinger

Ifølge CDC, en BMI mellom 18,5 og 24,9 regnes som normal. Hvis din BMI faller i dette området, fokusere på å spise sunt og vedlikeholde vekten din ved å multiplisere din BMR med aktiviteten modifier som best beskriver din fysiske aktivitet. Streber etter å forbruke kalorier du trenger hver dag for å opprettholde din nåværende vekt.

Hvis din BMI er under 18,5, anses du undervektig. Å være undervektig betyr ikke at du er frisk. Undervektige personer står overfor mange av de samme helsemessige problemer som overvekt og fedme enkeltpersoner står overfor. Rådfør deg med legen din for å utelukke eventuelle helsemessige problemer som kan være årsaken til at du mister vekt og snakke om måter å øke din vekt og kroppsfett til sunne nivåer.

Hvis du har en BMI mellom 25,0 og 29,9, blir du vurdert overvekt av CDC retningslinjer. Selv om BMI er ikke alltid pålitelig i tilfeller av idrettsutøvere og tungt muskuløse mennesker, sjekk med legen din for å sørge for at vekten din er ikke å sette deg i fare for helseproblemer.

En BMI på 30,0 eller høyere indikerer fedme ifølge CDC retningslinjer. Se legen din for å tenke ut en diett og mosjon plan som vil hjelpe deg å miste vekt og redusere risikoen for hjertesykdom, diabetes og andre sykdommer. For å gå ned i vekt, må du inntar færre kalorier enn din BMR multiplisert med din aktivitet modifier. Du kan også øke aktivitetsnivået til å brenne flere kalorier enn du forbruker.

Hvordan beregne BMI & Finn kaloriinntak

Body Mass Index (BMI), en måling av vekt og høyde, regnes som en ganske pålitelig indikator på kroppen fedme i den gjennomsnittlige person. I et gjennomsnittlig voksen, er en BMI under 18,5 regnes som undervektig; 18,5 til 24,9 regnes som normalt; 25,0 til 29,9 regnes som overvekt; og 30,0 og over regnes som overvektige. BMI bestemmer daglige kaloriinntak - en person kan ha behov for å øke eller redusere sitt inntak for å oppnå en normal BMI. Daglige kaloribehov varierer fra individ, og de som ønsker å nå en sunn BMI må beregne deres spesifikke kalori behov.

Hvordan beregne BMI & Finn kaloriinntak

Beregn BMI

•  Vei deg. Plasser vekten på et hardt underlag. Fjerne skoene og stå med begge føttene jevnt på skalaen.

Spill den første lesning, gå av vekten og veie deg to ganger til. Hvis nummeret endres ved et pund eller mer, legge alle numrene sammen og dele på tre.

Stå mot en vegg med hælene mot baseboard og hoftene, skuldrene og baksiden av hodet mot veggen. Stå høyt, men holde ryggraden nøytral.

Ha en venn plassere flat av en linjal på toppen av hodet ditt slik at enden berører veggen. Marker veggen med et stykke maskeringstape på høyden av linjalen.

Sett ende av målebåndet på gulvet og kjøre båndet opp til bunnen av den del av maskeringstape. Skriv ned nummeret i inches.

Bruk kalkulatoren til å dele din høyde, i inches, etter din vekt, kvadrat, og multiplisere resultatet med 703. For eksempel:. Hvis du er 66 inches høy (5'6 ") og veier 150 kg, vil du bruke følgende ligning:

150 / (66) 2 = 150/4356 = 0,034; 0,034 X703 = en BMI på 24,2

Beregn Basal Metabolic Rate (BMR) og daglige kalorier

•  Bruk kalkulatoren til å finne den kvinnelige BMR - minimum antall kalorier du trenger for grunnleggende overlevelse.

Multiplisere vekten din med 4,35, din høyde, i inches, med 4,7 og din alder med 4,7. . For en 40-år gammel kvinne på 5'6 "og £ 150, vil du ha følgende: (150 x 4,35 = 652,5), (66 x 4,7 = 310,2), (40 x 4,7 = 188).

Legg 655 til høyde og vekt, og trekke fra din alder: 655 + 652,5 + 310,2 til 188 = en BMR av 1430 (1,429.7).

8. Bruk kalkulatoren til å finne den mannlige BMR.

Multiplisere vekten din med 6,23, din høyde, i inches, med 12,7, og din alder med 6,8. . For en 40-år gammel mann på 5'6 "og £ 150, vil du ha følgende: (150 x 6,23 = 934,5), (66 x 12,7 = 838,2), (40 x 6,8 = 272).

Legg 66 til høyde og vekt, og trekke fra din alder: 66 + 934,5 + 838,2 til 272 = en BMR av 1567 (1.566,7).

Beregn dine daglige kalorier basert på ditt aktivitetsnivå. For eksempel, stillesittende individer får lite eller ingen trening, mens ekstra aktive mennesker har fysisk aktive jobber eller øvelse for flere timer om dagen hver dag. Stillesittende individer bør multiplisere BMR med 1,2. Lett aktive mennesker trenger å multiplisere BMR med 1.375. Moderat aktive mennesker skal multiplisere BMR med 1.55. Svært aktive mennesker ville multiplisere BMR med 1.725. Ekstra-aktive mennesker skal multiplisere BMR med 1,9.

En moderat aktiv man ville bruke følgende ligning: 1,567 x 1,55 = maksimalt 2429 kalorier per dag.

Hint

 • Hvis du vinner eller taper vekt, vil du trenger for å beregne din BMI og / eller din BMR og daglige kalorier.
 • Caloric behov endres med alderen; beregne din BMR og daglige kalorier hvert år.
 • Du må også beregne din BMR og daglige kalorier hvis aktivitetsnivået endringer.

Enkle måter å måle BMI

Enkle måter å måle BMI


Kroppsmasseindeks, eller BMI, fungerer som et verktøy for å evaluere helse. Formelen tar en persons høyde og vekt, og gir et antall, typisk mellom 15 og 40. Et antall mellom 18 og 25 anses sunne, med alle resultat under 18 betraktes som undervekt og eventuelle stillingen omtrent 25 overvekt. En BMI på mer enn 30 regnes som overvektige.

Kalkulatorer

Mange nettsteder tilbyr en BMI kalkulator der du skriver inn din høyde og vekt. Hvis du kobler til alder og kjønn, mange kalkulatorer også gi informasjon som din basal metabolic rate, eller BMR. Hvis du gir din normale nivå aktivitet, for eksempel stillesittende eller aktiv, noen kalkulatorer selv gi et anslag over hvor mange kalorier du bør spise om dagen. Se Resources for foreslåtte kalkulatorer.

Formel

Hvis du ønsker å utføre BMI beregning selv, bare bruke BMI formelen. Først, multiplisere vekten din i pounds med 703. Deretter Square din høyde i inches. Dele det første nummeret av det andre tallet for å finne din BMI.

For å finne dette nummeret bruker metriske mål, dele vekten i kilo med høyden din i meter kvadrat.

Diagrammer

Mange nettsteder tilbyr BMI diagrammer. Du kan også finne disse på legens kontor eller på mange treningssentre eller helsekostbutikker. Noen skalaer selv komme med en BMI diagram. Å bestemme din BMI fra et diagram, bare finne et sted hvor din høyde og vekt krysser hverandre. Siden trinn BMI diagrammer bruk sett, vil nummeret ditt være mindre nøyaktig enn hvis du bruker en kalkulator.

Betraktninger

BMI er bare én komponent av måle helse og kan ikke gi et fullstendig bilde. Hvis din BMI er svært høy eller svært lav, bør du snakke med en lege. Imidlertid kan folk som er veldig passe, slik som kroppsbyggere og idrettsutøvere, registrere en svært høy BMI tross lavt kroppsfett. Prøv å anslå kroppsfett før du hopper til konklusjoner om BMI.

Hvordan overvåke BMI

Hvordan overvåke BMI


Body Mass Index (BMI) er et mål på vekt i forhold til høyden din. Ifølge American Diabetes Association, BMI indikere om du er overvektig, undervektig eller normalvektige. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute kategoriserer en normal BMI på 18,5 til 24,9. En BMI større enn 25 setter deg i fare for fedme. Lære å overvåke BMI kan bidra til å holde vekten på et akseptabelt område, og kan bidra til å optimalisere din helse.

Hvordan overvåke BMI

•  Beregn din BMI ved å gjøre regnestykket selv. Først veie deg selv på en skala. Deretter multiplisere vekten din i pounds med 703. For eksempel, hvis du veie 120 kg., Multiplisere 120 med 703, noe som tilsvarer 84360. Deretter konvertere din høyde i inches og Square det. For eksempel, hvis du er 5 meter høy, ville du ganger fem av 12 inches, som tilsvarer 60 inches. Kvadrat nummer 60 ved å multiplisere det med 60, noe som tilsvarer 3600. Deretter deler 84360 (vekt i pounds multiplisert med 703) av 3600 (høyde i inches kvadrat). Din BMI lik 23.43 og er innenfor en normal vekt rekkevidde.

Bruk en online BMI kalkulator for å hjelpe deg med å overvåke din BMI. Bokmerke en BMI kalkulator, og etter at du veier deg hver dag, skriv inn din vekt i pund kategorien og din høyde inn i fot og inches kategori. Beregn din BMI basert på din daglige vekt. Hvis du merker at BMI begynner å krype opp, kan det være lurt å kontrollere vekten ved hjelp av diett og mosjon.

Last ned en BMI applikasjon for smarttelefonen, slik at du kan overvåke din BMI mens du er på farten. Hvis du ønsker å finne ut din BMI mens du er på reise eller på et treningsstudio, bare inn din vekt og høyde inn søknaden din. Dette vil hjelpe deg å se om du trenger å kutte ned på kalorier eller øke ditt treningsprogram mens du er borte fra hjemmet. Noen programmer vil ta bare din høyde og vekt i metriske enheter. Fortvil ikke, det finnes programmer du kan laste ned som vil hjelpe deg å konvertere tallene. Å konvertere tallene selv, dele vekten din i pounds med 2,2 for å få vekten din i kilo. Bruk meter og centimeter for din høyde. Å konvertere meter til meter, bare multiplisere antall meter med 0,3048. Å konvertere inches til centimeter, multipliser med 0.254. Du må kanskje betale en liten avgift for å laste ned en smarttelefon BMI converter program.

Overvåk BMI ved hjelp av en skala som har en BMI funksjon. Foruten å vise din vekt i pounds, kan disse skalaene også gi tilleggsinformasjon som kroppsfett prosenter og BMI. Noen vil til og med gi referanser som forteller deg hvor mange kalorier å konsumere på en bestemt dag for å hjelpe deg å holde på din nåværende vekt.

Hint

 • Sjekk med din lege før du tar fatt på en vekt-tap eller trening plan.

Hvordan ungdom kan miste vekt og lavere BMI

Hvordan ungdom kan miste vekt og lavere BMI


Kroppsmasseindeks, eller BMI, er en indikator på sunn vekt. Beregning tenårings body mass index krever høyde, vekt, alder og kjønn, i motsetning til voksen body mass index, som bare bruker høyde og vekt informasjon. Mange BMI kalkulatorer er tilgjengelig på Internett, og er ganske enkel å bruke. Et sunt kosthold samt trening kan være spesielt viktig i de følsomme tenårene. For å gå ned i vekt og senke kroppen din mass index, må du vurdere å gjøre realistiske mål samt skape kosthold og mosjon planer.

Hvordan ungdom kan miste vekt og lavere BMI

•  Ta kontakt med legen din. Han kan regne ut din BMI og også fortelle deg hva BMI er sunt for en tenåring på din alder, høyde og vekt. Du kan også regne ut din BMI via en av de mange online kalkulatorer tilgjengelig.

Spør legen din om råd om hvor mye vekt ville være sunt for deg å miste. Sett realistiske mål for deg selv, for eksempel som en til to pounds en uke. Ifølge Mayo Clinic, for å miste ett til to pounds per uke, må du brenne 500 til 1000 kalorier mer enn du inntak per dag.

Begynn å spise et sunnere kosthold. Skjær ut fast food, brus og lignende elementer, og fokus på å spise en rekke av frukt, grønnsaker, hele korn, protein og meieriprodukter. Prøve ut nye oppskrifter for å opprettholde interessen.

Begynn en øvelse plan. For eksempel vil et realistisk mål være å gå i 30 minutter, fem ganger per uke, ifølge Mayo Clinic.

Bruk en bærbar eller kalender for å holde oversikt over din diett og mosjon fremgang. Dette bidrar til å opprettholde motivasjon og ansvarlighet. Engasjere seg i regelmessig veie-ins for å følge utviklingen din.

Hint

 • Sørg for at målene er oppnåelige, konkrete, tidsbegrenset, relevant og målbare.
 • Pakk sunne, bærbare lunsjer å ta med deg hvis du fortsatt er i skolen.
 • Tenk fritidsklubber og idrett for å øke aktivitetsnivået mens sosialt samvær.
 • Unngå kjepphest dietter og usunt kosthold og mosjon planer som disse vil ikke hjelpe, men hindre varig vekttap.

BMI Prosjekter

BMI Prosjekter


Body Mass Index (BMI) bestemmer andelen av fett på en persons kropp. BMI regnes ut ved vekt og høyde, og er et viktig verktøy i å avgjøre om en person har en sunn mengde fett for hans eller hennes kroppsstørrelse. Å ha for mye kroppsfett signaler om at en person er overvektig eller overvektig, noe som kan føre til høyt blodtrykk, kolesterol problemer, hjerneslag, hjertesykdom og mer.

Beregn din BMI

Den første og fremst BMI prosjektet er å beregne din BMI. Dette kan gjøres ved en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog eller bare ved hjelp av en gratis BMI kalkulator på internett. Troverdig organisasjoner som Den nasjonale hjerte lunge og blod Institute tilbyr en BMI kalkulator på nhlbisupport.com. Du vil også finne en BMI kalkulator gjennom Centers for Disease Control hjemmeside cdc.gov. Disse kalkulatorer be deg om å legge inn din vekt og høyde, og vil automatisk vise din BMI. Noen kalkulatorer også kreve din midjemålet. En gjennomsnittlig BMI varierer mellom 18,5 og 24,9.

Ukentlige treningsmål

Etter at du har beregnet din BMI, er et annet viktig prosjekt for å sette opp ukentlige treningsmål. Trene regelmessig kan bidra til å redusere din BMI eller holde den stødig. The National Academies Institute of Medicine anbefaler 60 minutters daglig trening for å unngå vektøkning. Men for begynnelsen utøvere, kan dette være for mye til å begynne med. Snakk med legen din om riktige øvelser for ditt nivå, eller starte med små aktiviteter som ved hjelp av trapper i stedet for heis eller ta en kort spasertur. Enten du bare starte opp, eller avansert, gjør en ukentlig øvelse plan eller mål er et prosjekt som vil bidra til å få deg på rett spor for en forbedret BMI.

Spise mål

Hvis du er overvektig eller overvektig, vil endre på dine matvaner trolig bidra til å redusere din BMI. Enkle prosjekter som for eksempel å sette spise mål eller gjør et ukentlig måltid plan vil bidra til å redusere kaloriinntaket og sikre at du brenner mer kalorier enn du forbruker. Mosjon og ernæring går hånd i hånd når det gjelder BMI. Men noen medisinske tilstander, som for eksempel overgangsalder og skjoldbrusk problemer, kan gjøre det vanskeligere å forbedre din BMI.

Hvordan beregne kalorier som trengs for å få vekt

Hvordan beregne kalorier som trengs for å få vekt


Å være undervektig er like dårlig for helsen din som overvektig. Ifølge Better Health Channel nettside, har en body mass index (BMI) under 20 setter deg på en økt risiko for luftveissykdom, kreft, osteoporose, fordøyelsessykdommer og benbrudd. Din BMI er et tall som gjenspeiler hvor mye kroppsfett du har. BMI regnes ut ved å dele vekten din i pounds av høyden din i inches kvadrat og multiplisere resultatet med 703. Enten du ønsker å gå opp i vekt av helsemessige årsaker, eller for å øke din muskelvevet, må du ta i mer kalorier enn du expend, for å gjøre dette.

Hvordan beregne kalorier som trengs for å få vekt

Multipliser vekten din med 11 for å få den mengden kalorier du kan konsumere på daglig basis for å opprettholde din nåværende vekt. For eksempel, hvis din nåværende vekt er 150 pounds, ville regnestykket være 150 x 11 = 1650 kalorier.

vet forskjellen mellom en langsom, moderat og rask metabolisme, fordi du må faktor i metabolic rate. For eksempel, hvis du opp i vekt veldig lett og har en hard tid å miste vekt, du sannsynligvis har en langsom metabolisme. Hvis du opp i vekt når du vil og har ingen problemer med å miste vekt, da har du en moderat metabolisme. Hvis du bor tynn uavhengig av kaloriinntaket ditt, eller hvis økende vekt er vanskelig for deg, har du sannsynligvis har et raskt stoffskifte.

Finn din metabolske faktor basert på din alder og metabolic rate. Bruk en 30 prosent metabolsk faktor hvis du er under 30 år og har en langsom metabolisme; bruke 40 prosent hvis stoffskiftet er moderat og 50 prosent for et raskt stoffskifte.

Bruk en metabolsk faktor på 25 prosent hvis du er mellom 30 til 40 år og har en langsom metabolisme; bruke 35 prosent for en moderat metabolisme og 45 prosent for en hurtig metabolisme.

Bruke 20 prosent som din metabolske faktor hvis du er over 40 år og har en langsom metabolisme; bruker 30 prosent hvis stoffskiftet er moderat og 40 prosent hvis det er raskt.

Ta din daglige kalori kvote og multiplisere det med din metabolske faktor. For eksempel, hvis du er under 30 og har en moderat metabolisme, ville du multiplisere 1650 med 40 prosent, som er 660. Legg 1650 og 660 for å få 2310, som er antall kalorier du må spise for å opprettholde din nåværende vekt, med din nåværende fysiske aktivitet priset inn.

Legg til 500 kalorier til de totale kalorier du kan konsumere for å finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere daglig for å få vekt. Beregningen ville være som følger: 500 pluss 2310 er lik 2810 kalorier pr. Ifølge The Diet Channel nettside, kan du få vekt sunt ved å legge til 500 kalorier per dag. De foreslår at hvis du ikke opp i vekt etter tre uker, bør du øke dette tallet til 700 kalorier per dag.

BMI i overvekt Boys

BMI i overvekt Boys


Fedme er et stort helseproblem for amerikanske barn; på tidspunktet for publisering, en av tre barn i USA er enten overvektige eller fete ifølge American Heart Association. Body mass index er en måling som estimerer kroppsfett. BMI kan brukes til å avgjøre om han er overvektig, men det må tolkes med forsiktighet hos barn fordi kroppene deres er fortsatt utvikling.

Body Mass Index Beregning

For å beregne et barns kroppsmasseindeks, vil du trenger nøyaktige målinger av både sin vekt i pounds og hans høyde i inches. Formelen for BMI er: 703 x (vekt i pounds) / (36 x 36). Så, hvis gutten din veier 50 pounds og har en høyde på 36 inches, ville hans BMI være 703 x 50 / (36 x 36) eller 27,1.

Klassifisere Body Mass Index

For en gutt, er den faktiske BMI-tall ikke så viktig som hvordan gutten sammenlignet med andre gutter på hans alder. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det fire ulike kategorier en gutt BMI kan plasseres inn. Hvis en gutt BMI er mellom femte og 85te persentiler av hans samme aldrende kolleger, er han regnet for å være på en sunn vekt. Gutter mellom det 85. og 95. persentilene anses som overvekt, og en gutt over 95-persentilen er overvektige. Barn under den femte persentilen er klassifisert som undervektige.

Behandling

For overvektige gutter, å miste noen overflødig kroppsvekt er en av de viktigste tingene de kan gjøre for deres helse. Overvekt eller fedme øker risikoen for høyt blodtrykk, diabetes og høyt kolesterol. Men å sette en gutt på en streng diett kan være skadelig for hans utvikling. For gutter under 10 år, bør målet være å opprettholde barnets vekt, ikke ned i vekt, så over tid vil han "vokse inn i" hans vekt. Gutter over 10 år kan ha nytte av mild vekttap, men en barnelege bør alltid konsulteres før du starter et barn på et vekttap program.

Tilnærminger

Det er mange måter å hjelpe en overvektig gutt gå ned i vekt. Understreker frisk frukt og grønnsaker er en måte å fremme sunne matvaner i løpet av barndommen. Foreldre bør også begrense forbruket av sukkerholdige drikkevarer, inkludert brus og til og med ren fruktjuice. Oppmuntrende fysisk aktivitet i løpet av dagen kan også hjelpe gutter brenne kalorier. Å få hele familien om bord med en sunnere livsstil er også viktig, som det vil gjøre det lettere for en overvektig gutt til å vedta en sunnere livsstil hvis foreldrene er søsken er også å lage en forpliktelse.

Hvor mange kalorier kroppen din trenger for å opprettholde vekten?

Beholde vekten er et spørsmål om å balansere hva som går inn med hva som går ut. Kalorier representerer innspill energi mens alle våre aktiviteter representerer energiproduksjon. Individuelle caloric behov varierer for hver enkelt i henhold til deres kroppstype, størrelse og nivå av fysisk aktivitet.

Kroppstype

Beregning ens kalori behov uten å vurdere kroppstype er fjollete. En £ 250 person som sitter bak et skrivebord om dagen og klokker tv om natten trenger langt færre kalorier enn en £ 250 profesjonell kroppsbygger.

Aktivitet

Deltagelse i noen fysisk aktivitet øker ens kaloribehov. Syklistene i Tour de France brenne ca 10.000 kalorier om dagen. Det samme rytteren sitte hjemme å se på TV forbrenner mindre enn 2000.

Body Mass Index

Definere kalori behov er mest nøyaktig ved å forstå ens body mass index (BMI). Skalaen tar ikke hensyn til bein størrelse og tetthet eller muscularity. Fremgangsmåten for å beregne BMI er kroppens vekt i kg. multiplisert med 705, delt på høyde (i inches) kvadrat. BMI kalkulatorer er også tilgjengelig på nettet, og alt man trenger å gjøre er å plugge i sine tall for å få øyeblikkelige resultater (se Resources).

Telle kalorier

Beregning av antall kalorier forbrukt per dag kan virke frustrerende. Når vanlige matvarer er beregnet flere ganger imidlertid blir oppgaven mindre av et ork. Kjøpe en billig lommeformat kalori bok (vanligvis tilgjengelig på dagligvarer sjekk ut) eller bruke en online (se Resources).

Estimering forbrenning

Balansere inntak og utgang kan oppnås ved å ha en generell følelse av ulike aktiviteter og kalorier brent. Nedenfor er noen brede Reaching eksempler. De følgende eksempler er for en £ 155 person som utfører aktiviteten i én time.
Rengjøring (lett / moderat) - 176 kalorier
Lav innvirkning aerobic - 352 kalorier
Running (fem mph) - 563 kalorier
Lys calisthenics (push-ups / sit-ups) - 317 kalorier
Vektløfting (lett / moderat) - 422 kalorier
Sykling (10 mph) - 281 kalorier

Metabolisme

Brenne kalorier er noe kroppen vår gjør best under våre unge til å forbedre bygningen og vekst som finner sted. Som vi alder vår metabolisme bremser, så for å holde vekten må man enten øke aktiviteten eller redusere kaloriinntaket.

Offisiell BMI Klassifisering

Offisiell BMI Klassifisering


Din kroppsmasseindeks, eller BMI, er en god indikator på hvor mye kroppsfett du har og dine kroniske sykdoms disker, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Hvis din BMI faller utenfor det normale, anbefalte området, kan det være på tide å begynne en vekt-tap - eller vektøkning - program for å bevege seg mot en sunnere vekt. Selv om BMI er en ganske pålitelig indikator på kroppsfett og sykdom risiko i de fleste mennesker, er det ikke så nøyaktig for svært muskuløse personer - for eksempel idrettsutøvere-fordi BMI regnskapsfører ikke kroppssammensetning, inkludert muskelmasse.

Beregne BMI

Ved hjelp av bare din høyde og kroppsvekt, kan du bestemme din kroppsmasseindeks. Først, multiplisere vekten din i pounds med 703, og deretter dele det tallet med høyden din i inches. Til slutt dividerer med høyden din i inches igjen. For eksempel, en 120-kilos kvinne som er 5 meter, 3 inches tall har en BMI på 21,3. Du kan også bruke på online BMI kalkulator til raskt å beregne din kroppsmasseindeks.

Undervekt

Hvis din BMI er mindre enn 18.5, du er klassifisert som undervektig, bemerker nasjonale hjerte, lunge og blod Institute. Å være undervektig betyr at du er i faresonen for å utvikle visse helsemessige komplikasjoner. En 2008 utgaven av "Dagens Klinisk ernæringsfysiolog" rapporterer at undervektige personer er utsatt for mangel på næringsstoffer, osteoporose, anemi, svekket immunforsvar, lav muskelmasse, håravfall, forstyrret hormonregulering og svangerskapskomplikasjoner hos kvinner. Hvis din BMI er i underkategori, prøv umerkelig øke inntaket av kaloririke, næringsrike matvarer. Eksempler inkluderer nøtter, frø, nøtter Butters, soyasmør, avokado, oliven og hummus. Du kan også legge pulverisert melk til supper, drikkevarer og meieriprodukter.

Normal vekt

Normal vekt BMI er mellom 18,5 og 24,9, ifølge National Heart Lung and Blood Institute. Hvis din BMI faller innenfor denne normalområdet, er du på en sunn vekt og har en lavere risiko for å utvikle kroniske sykdommer, for eksempel hjertesykdommer og diabetes. Du kan redusere sykdomsrisiko videre og eliminere uønsket, gradvis vektøkning ved å trene regelmessig. 2008 Fysisk aktivitet Retningslinjer for amerikanerne foreslår at du får 2,5 til 5 timer med aerobic trening hver uke, og delta i styrke-øvelser - for eksempel vekttrening - minst to ganger ukentlig.

Overvekt og fedme

Du er klassifisert som overvektig hvis din BMI er 25 til 29,9, og overvektige hvis kroppen din mass index er 30 eller høyere, National Heart Lung and Blood Institute rapporter. Hvis du er en idrettsutøver med mye muskelmasse, se en lege for å fastslå din kroppssammensetning og individualiserte risikoen for kroniske sykdommer. Å miste vekt trygt og effektivt, redusere din nåværende inntaket med 500 til 1000 kalorier om dagen for å miste 1 til 2 pounds per uke, foreslår Centers for Disease Control and Prevention. Regelmessig trening hjelper deg også kaste overflødig kroppsvekt og forbrenne fett. En 2009 gjennomgang publisert i "The Ochsner Journal" anbefaler overvektige og overvektige personer delta i 45 til 60 minutter fysisk aktivitet de fleste dagene i uken.