Digidexo.com

Epilepsi diabetes soppinfeksjon

Hva er Testim gel?

Hva er Testim gel?


Testim gel er en testosteron erstatning gel som gir mer testosteron for menn som ikke produserer nok, som er en tilstand som kalles "hypogonadisme." Testim gel kan kun forskrives av lege og er ikke tilgjengelig over-the-counter. Testim gel bør kun brukes av pasienten er foreskrevet for den, og bør ikke brukes av barn. Hvis du er interessert i å få en resept for Testim gel, bør du kontakte legen din.

Historie

Den første hudpåføring testosteronbehandling var Testoderm, godkjent av FDA i 1997, som var en testosteron patch brukes på testikkel. Ifølge Dr. Gary Pepper, den Testoderm patch var ikke populært på grunn av det inntrufne og ubehag av plasteret plassering. Den første gel testosteronbehandling var Androgel, godkjent av FDA i 1999, snart etterfulgt av Testim godkjennelse i 2002 Ifølge Dr. Pepper, menn har den høyeste suksessraten med gel testosteron behandlinger på grunn av brukervennlighet. I 2009 FDA krevde både Testim og Androgel å inkludere trykte advarsler på sin boks som sier at barn kan lide negative bivirkninger bør de komme i tilfeldig kontakt med Testim gel etter utallige rapporter fra brukere som har barn.

Veibeskrivelse

Legen din kan gi spesifikke doseringsanvisningene for deg, så du bør sjekke instruksjonene på resept flasken før du følger instruksjonene som gis her. For de fleste pasienter, bør Testim gel brukes på tørr, ren hud på overarmer og skuldre. La gelen tørke i ca fem minutter. Ikke la gel å komme i kontakt med kjønnsorganer eller åpne kutt eller sår. Etter at gelen har tørket, plassere en skjorte over gelen for å hindre andre mennesker fra å komme i kontakt med den. Vent seks timer før du dusjer eller svømmer. Hvis du gikk glipp en dose Testim gel, ta dosen så snart du husker mindre det er nesten tid for din neste dose. Deretter fortsette å ta dosen din som vanlig.

Indikasjoner

Testim gel er kun beregnet til bruk hos menn. Bruk ikke Testim hvis du er under 18 år Vask hendene grundig med såpe og vann etter bruk av gel å begrense Testim gel som kommer i kontakt med andre mennesker. Ikke bruk eller kommer i hudkontakt med Testim hvis du er gravid eller ammer. Menn bør bære en skjorte til seng og informere sine partnere at de bruker Testim gel slik at de ikke kommer i kontakt med pasientens skuldre eller overarmer.

Forsiktighetsregler

Testim gel bør brukes med forsiktighet hos eldre, personer med søvnapné, nedsatt nyre-eller leverfunksjon, hjertesvikt, iskemisk hjertesykdom, en lidelse der blodet ikke riktig strømme til hjertet, høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, en Historien om migrene, epilepsi, diabetes, skjelettmetastaser (som er når kreft som har spredd seg til skjelettet), lungesykdom, eller folk som er overvektige. Barn som kommer i kontakt med Testim gel kan lide negative bivirkninger. Ifølge FDA, bivirkninger hos barn som utsettes for Testim gel inkludere "upassende utvidelse av genitalia, for tidlig utvikling av kjønnshår, avansert skjelettalder, økt libido og aggressiv atferd."

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Testim gel inkluderer hudreaksjoner rundt skuldrene og overarmene, rødhet i huden, akne, hodepine, diaré, tørr hud, humørsvingninger, depresjon, brystsmerter, prikking og stikking i ekstremiteter, utvidelse av brystene hos menn , svimmelhet, hukommelsestap, væskeansamlinger, prostata lidelser, salt oppbevaring, hårtap, hukommelsestap, smertefull ereksjon, prostata lidelser, væskeretensjon, gulsott eller gulfarging av huden, nedsatt sædkvalitet, og økt produksjon av røde blodlegemer.

Advarsler

Testim gel bør ikke svelges eller brukes mer enn angitt. Ved mistanke om overdose, ring Gift på 1-800-222-1222 umiddelbart og gå til legevakten. Hvis du opplever symptomer som tåkesyn, sløret tale, eller nummenhet på den ene siden av ansiktet, kan du ved et uhell har tatt for mye Testim gel. Ring legen din dersom du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkninger: En endring i størrelse eller form av testiklene, appetitt tap, overdreven tretthet i løpet av dagen, mørk urin, smertefull ereksjon, avbrutt pusting mens du sover, hukommelsesproblemer, humør endringer som depresjon, kvalme, problemer med vannlating, blek avføring, magesmerter, misfarging av huden, ankelen eller beinet hevelse, vektøkning, oppkast eller gulsott (gulfarging av hud og øyne).

Hvordan behandle Thyroid Disorders

Skjoldbruskkjertelen er halsen kjertel som ligger i nærheten av stemmen din boksen og luftrøret, og dens hormoner er ansvarlig for å regulere stoffskiftet og hjelpe regulere oksygen i hele kroppen din. Når skjoldbrusk lidelser oppstår, kan det påvirke din generelle helse. Vanlige skjoldbrusk lidelser omfatter hypotyreose eller underactive skjoldbruskkjertelen, hypertyreose eller overaktiv skjoldbruskkjertel, struma og skjoldbrusk knuter, som er unormal vekst som er dannet på skjoldbruskkjertelen. Hvis du er diagnostisert med en skjoldbrusk lidelse, er det konvensjonelle og alternative behandlinger du kan bruke til å hjelpe i herding din tilstand.

Bruksanvisning

Be legen om å forskrive narkotika levotyroksin for skjoldbrusk lidelse. Det hjelpemidler i å regulere hormon og kolesterolnivået. Symptomer på tilstanden din kan lindres løpet av en to-ukers periode, men sannsynligheten er at du er nødt til å holde seg på levotyroksin ubestemt tid.

Spis mer mat som er fulle av vitamin A. Eksempler på vitamin A-rik mat er aprikoser, mango, søtpoteter, gulrøtter, spinat, rød paprika, grønne bladgrønnsaker, brønnkarse, egg og pasteurisert fløte.

Ta blæretang kosttilskudd. Bladderwrack, som kommer fra en brun tang plante, har rikelig mengder jod, som kroppen din trenger for dannelsen av skjoldbrusk hormoner. Du bør ikke ta blæretang hvis du har en allergi mot jod, kommer til å ha noen form for kirurgi innen en to-ukers periode, eller er gravid eller ammer. Blæretang kan finnes i helsekostbutikker.

Sip mullein te. Drikking denne urte te kan hjelpe til å lage din skjoldbruskkjertelen fungere normalt. Mullein kommer fra blomster av en plante funnet i nærheten av middelhavsregionen og brukes til medisinske formål. Du bør ikke ta mullein hvis du er gravid eller ammer. Du kan finne mullein teposer i helsekostbutikker. Hvis du finner smaken ubehagelig, kan du velge å ta det i kapselform i stedet.

Ta sitronmelisse ekstrakt for hypertyreose; det fungerer å holde thyreoideahormoner fra overproducing. Sitronmelisse kommer fra en flerårig plante som brukes til medisinske formål siden den tid antikkens Hellas. Du finner det på helsekostbutikker. Bruk som anvist av det enkelte produkt du velger. Du bør unngå sitronmelisse hvis du kommer til å ha noen form for kirurgi innen to uker eller er gravid eller ammende.

Ta spirulina kosttilskudd. Spirulina er en alge historisk funnet i deler av Afrika og Mexico. En av fordelene inkluderer regulere skjoldbruskkjertelen. Snakk med legen din før du tar spirulina tilskudd hvis du er gravid eller ammer, eller ta reseptbelagte legemidler prednison, Enbrel, CellCept, Humira, Remicade, Imuran, Methotrexate, Neoral eller Arava. Du kan finne spirulina på helsekostbutikker.

Normalskjoldbruskkjertelen med nattlysolje kosttilskudd. Nattlysolje er avledet fra frøene av en nordamerikansk gul blomstret plante med medisinske egenskaper. Du bør ikke ta nattlysolje hvis du er gravid eller ammer, tar warfarin eller acetylsalisylsyre eller blir behandlet for alkoholavhengighet, leverproblemer, epilepsi, diabetes eller schizofreni. Nattlysolje kosttilskudd kan finnes i helsekostbutikker.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du bruker noen alternativ løsning. Vær sikker på at du er nøye overvåket mens du bruker noen alternativ løsning.

Bivirkninger av Risperdal Medisinering

Bivirkninger av Risperdal Medisinering


Risperdal (risperidon) er kommersielt tilgjengelig med en resept. Som med alle reseptbelagte stoffet, bivirkninger er mulig. Du bør være godt informert om risikoen og fordelene før du tar Risperdal.

Fordeler

Risperdal er en "atypisk antipsykotikum" medisiner som fungerer ved å endre effekten av kjemikalier i hjernen. Risperdal er FDA godkjent for å behandle schizofreni og symptomer på bipolar lidelse. Det er ofte også brukt til å behandle symptomer på irritabilitet i barn som lider av autisme.

Identifikasjon

Risperdal er tilgjengelig i følgende styrker: 0,25 mg (mørk gul), 0,5 mg (rød-brun), 1 mg (hvite), 2 mg (oransje), 3 mg (gul), og 4 mg (grønn). Risperdal er også tilgjengelig i en 1 mg / ml mikstur.

Forholdsregler

Før du tar Risperdal, snakke med legen din hvis du har noen av følgende forhold: leversykdom, nyresykdom, hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerterytmeproblemer, historie med hjerteinfarkt eller hjerneslag, historie av brystkreft, anfall eller epilepsi, diabetes (risperidon kan øke blodsukkeret), historie for selvmordstanker, Parkinsons sykdom eller problemer med å svelge.

Dosering

Risperdal bør tas nøyaktig som foreskrevet av legen din. Ta Risperdal med et fullt glass vann.

Advarsler

Ta kontakt med din lege hvis du opplever noen av følgende bivirkninger: feber, stive muskler, forvirring, svetting, rask eller ujevn hjerteslag; rastløse muskelbevegelser i øynene, tungen, kjeven eller nakken, skjelving, problemer med å svelge, ørhet eller besvimelse.

Forklar Hikke

Nesten alle har opplevd en hikke på et eller annet tidspunkt. For de fleste er det bare en plagsom og noen ganger pinlig hendelse. Dessverre, kan noen hikke vare en stund og kan være ganske ubehagelig.

Betydning

En hikke er et resultat av en krampe i membranen som forekommer flere ganger i minuttet. Det er vanligvis et resultat av luft rushing inn i lungene, mens baksiden klaff av tungen (epiglottis) forsøker å lukke. En hikke er en ufrivillig handling.

Årsaker

Spiser for mye, drikker kullsyreholdige drikker, drikker gjennom et sugerør, tyggegummi og svelger luft kan forårsake hikke. Noen sykdommer som epilepsi, diabetes, en skallebrudd, en tarmobstruksjon, meningitt, tuberkulose og ulcerøs kolitt kan også forårsake hikke.

Hjelp

De fleste hikke løse seg selv uten hjelp eller intervensjon. Kroniske hikke kan trenge legehjelp. Mange hjem rettsmidler eksisterer for å øke hastigheten på varigheten av hikke.

Tid

Hvis en person kan stoppe en hikke rette måten, er sjansen stor for at de er i klartekst. Hvis en person hikke mer enn sju ganger i rad, er sjansen stor for at de vil vare en stund. Mens opplever et anfall av hikke, vil en person hikke 63 ganger eller mer.

Hvorfor vi hikke

Det er ingen reell fordel å hiccuping og hvorfor vi hikke forblir et mysterium, som hikke tjener ingen funksjon. Hikke er rett og slett en utilsiktet refleks utløst av en ekstern stimulans.

Hjem Rettsmidler

Noen hjemme rettsmidler for hikke inkluderer å ta en slurk vann, vippe tilbake hodet, klemming nesen og svelge vannet. Noen mennesker spiser en spiseskje peanøttsmør, tvinge en rap som de hikke eller svelge en skje med sukker med en dash av eddik for å prøve og stoppe hikke.

Bivirkninger av Refleksologi

Refleksologi er en type fotmassasje brukes som et alternativ behandling terapi for å lette symptomer på noen helsemessige forhold. Selv om fokus er vanligvis plassert på føttene, kan trykk påføres på områder på hender også. Reflexologists tror at masserer og stimulerende bestemt refleks poeng og nerveender i føttene øker blodsirkulasjonen slik at oksygen og næringsstoffer kan bli fordelt over hele kroppen. Fjerne avfallsstoffer fjerner giftstoffer fra kroppen, og dermed reenergizing et individ. Mens bivirkninger synes å være minimal, er det noen ting å se opp for.

Varighet

Bivirkninger normalt ikke vare i mer enn 24 timer, men i noen tilfeller kan enkeltpersoner fortsette å oppleve mildt ubehag i noen dager etterpå. Refleksologi er generelt kjent for å være en trygg terapeutisk metode, men i noen tilfeller personer har utviklet forkjølelse eller influensa-lignende symptomer. Utøvere refererer til dette som en helbredende krise, da disse symptomene skyldes kroppen eliminere skadelige giftstoffer. Enkeltpersoner kan lide en rennende nese fra tette bihuler, eller hoste opp slim fra lungene som bronkial passasjer klart. Bivirkninger er ofte verre etter den andre behandlingen etter press er på nytt på anbud poeng.

Fatigue

Gjesping kan være en bivirkning av refleksologi, som noen mennesker sovner under behandlingen. Andre sier de føler seg sliten etterpå. Både hodepine og tretthet er vanlige symptomer på angst, som mange opplever ved utbruddet av sykdom eller når du starter en ny behandling terapi. Noen enkeltpersoner utvikle hodepine når de føler seg sliten. Siden disse to bivirkninger synes å gå hånd i hånd, forsvinner en hodepine vanligvis en gang energi avkastning.

Emosjonelle reaksjoner

Noen rapporterer opplever ulike følelsesmessige reaksjoner under eller etter, fotsoneterapi behandlinger. Mens noen individer tyder på at de føler seg avslappet eller liker å le, andre sier de føler lyst til å gråte. En intens tilstand av velvære kan også føre til at du føler deg ør.

Sensitive Feet

Ømhet og økt følsomhet i føttene er ofte midlertidige bivirkninger etter første refleksologi økt. En kribling eller prikking og stikking følelse i føttene kan også forekomme under behandling. Symptomene blir behandlet kan faktisk bli verre før de begynner å bli bedre. Dette betyr vanligvis at kroppen din reagerer. Når det ikke er noen respons, kan det ikke være noen forbedring. Hvis symptomene fortsetter å forverres, eller hvis du legger merke til nye symptomer etter en dag eller to, rapportere dem til legen din og refleksolog umiddelbart.

Mindre vanlige bivirkninger

Kvalme, overdreven svetting eller tørst, og utslett er andre mulige bivirkninger. Reflexologists si at kvalme kan skyldes effekten av å eliminere giftstoffer fra kroppen din. Drikk rikelig med vann for å bidra til å lette ubehag. Opphold godt hydrert hjelper også å fjerne giftstoffer fra nyrer, urinblæren og leveren. En annen måte å bekjempe kvalme er å ta små biter og tygge sakte når du spiser. Ikke spis mat som inneholder mye fett eller sukker, som disse matvarene tar lengre tid å fordøye. For noen mennesker, behandlinger forårsake hyppigere vannlating eller avføring for en dag eller to etterpå, som kroppen kvitter seg med giftstoffer.

Advarsel

Sjekk alltid med din primære omsorg lege før planlegging refleksologi terapi. Visse helsemessige forhold, inkludert skjoldbrusk problemer, epilepsi, diabetes, fotsår, gikt eller andre sirkulasjonsproblemer i føttene, bør ikke behandles med refleksologi. I noen tilfeller kan refleksologi forstyrre med foreskrevet medisiner. Trykket bør ikke anvendes ved bestemte reflekspunkter på føttene til kreftpasienter. The American Cancer Society advarer om at dersom manipulasjon ikke er utført av en profesjonell som har erfaring i å jobbe med kreftpasienter, kan komplikasjoner oppstå. Enkeltpersoner for hvem kreften har spredt seg til skjelettet har en økt risiko for beinbrudd når fysiske trykket er brukt til et område svekket av kreft. Kvinner som er gravide bør ikke få behandlinger i løpet av de første tre månedene av svangerskapet. I tillegg bør personer med lavt blodplatetall ikke motta refleksologiske behandlinger, så har de en tendens til å skade lettere fra trykket.

Om Mental depresjon

Alle føler seg ned og melankolsk på et tidspunkt, med de fleste være i stand til å gjenopprette av seg selv. Om 9,5 prosent av den amerikanske befolkningen over 18 år opplever en stemning lidelse, med syv av 10 på grunn av depresjon i et gitt år, ifølge National Institute of Mental Health. Mental depresjon kan være forårsaket av en rekke faktorer, og i noen tilfeller hvis den forblir ubehandlet, kan forsenkningen spiral til et punkt for å forårsake selvskade. Det finnes en rekke behandlingstilbud som effektivt vil hjelpe lider, og forebyggende tiltak for å stoppe utviklingen av depresjon.

Historie

Mental depresjon har blitt godt dokumentert gjennom historien. Boken gule keiser Inner Canon, antas å ha blitt skrevet under Han-dynastiet mellom 206 fvt og 220 CE, delt mentale tilstander i ulike seksjoner. Depresjon ble antatt å være en ubalanse i kroppens energi eller væsker, og kan deles inn i ulike kategorier, som for eksempel depresjon tilskrevet av sorg, sinne, over-tenkning, mani eller frykt. Den greske vitenskapsmannen Hippokrates (460-377 f.Kr.) foreslo at "Melancholia" var på grunn av en ubalanse av de fire væskene betegnes svart galle, gul galle, slim og blod versus en infliction av en gud. Foretrukne behandling var for en livsstilsendring som det ble antatt at livsstilsvaner og miljøfaktorer var årsaken til ubalansen.

Årsak

Mental depresjon kan skyldes en eller flere av de følgende faktorer.

Erfaring med en traumatisk hendelse i livet, inkludert skilsmisse, død, tap av et verdifullt element, fattigdom eller fysisk / seksuelle overgrep kan utløse depresjoner på grunn av assosiasjoner med tap eller funksjonshemming. Depresjon kan fortsette hvis personen ikke er i stand til å vedta en tanke-ramme for å gå videre.

Kroniske eller svekkende medisinske tilstander kan føre til depresjon. Disse forholdene omfatter kreft, HIV / AIDS, slag og Parkinsons sykdom; depresjon kan skyldes begrenset evne til å fungere eller lav livskvalitet. Depresjon kan også være et symptom på andre medisinske tilstander som kan være lettet når tilstanden er behandlet. Disse forholdene omfatter epilepsi, diabetes, hypotyreose, hypertyreose, Lyme sykdom og hjernetraume.

Sannsynligheten for å bli deprimert er større hvis du har en familiehistorie med depresjon. Forskning blir gjennomført på en "depresjon gen" som kan være arvelig.

Visse medisiner eller narkotika og alkoholmisbruk har blitt forbundet med depresjon.
Depresjon forekommer i 13 prosent av kvinner etter å ha levert et barn, hyppig nok til at begrepet er skapt postpartum depresjon. En grunn til dette er tilskrevet hormonell ubalanse, i likhet med den humørsvingninger erfaring at kvinner før menstruasjonen.

Tegn og symptomer

Lider av mental depresjon har to avslørende tegn: en kontinuerlig humør av tristhet, angst eller "tapt" følelse; og mangel på interesse for aktiviteter eller elementer som tidligere nytes. Andre symptomer kan være søvnløshet, sleeping, tap av matlyst, overspising, følelser av håpløshet, følelse av hjelpeløshet, lav energi og kronisk tretthet, manglende evne til å konsentrere seg, muskelsmerter og smerter, fordøyelsesproblemer og selvmordstanker eller forsøk. Fysiske tegn som kan observeres er selvforsømmelse som hygiene, vekttap eller vektøkning på grunn av kosthold og mangel på mosjon. På den alvorlige enden, se etter tegn på selvpåførte sår av kutt eller brannskader.

Behandling

Ta kontakt med en terapeut eller lege for å få hjelp hvis du opplever de nevnte symptomer på depresjon. Legen din kan forskrive antidepressiva for å lindre den depressive stemningen. Antidepressiva bidra til å øke visse hjernen kjemikalier, for eksempel serotonin, for å bidra til å øke "gode følelser." Leger anbefaler at åtte uker med regelmessig antidepressant inntaket vil hjelpe avverge bort depresjon, og at å stoppe før det kan føre til tilbakefall til depresjon.

Psykoterapi er anbefalt i forbindelse med antidepressiva. En type terapi, kalt interpersonlig terapi, konsentrerer seg om de personlige relasjoner som kan være årsaken til depresjon hos pasienten. Kognitiv / atferdsterapi brukes til å bidra til å endre pasientens negative handlinger og tanker som vanligvis forbindes med depresjon.

Alternative behandlinger som depresjon pasienter har brukt inkluderer akupunktur, energiterapi, meditasjon, musikk terapi og kunst terapi.

Forebygging

En måte å forebygge depresjon er å holde et støtte nettverk av venner og familie. Å ha noen å snakke med i tider med stress vil hjelpe lindre frustrasjon og ensomhet. Trene regelmessig vil bidra til å forbedre humøret naturlig ved å frigjøre endorfiner i kroppen og forbedre den generelle helsen til vaskulær, luftveiene og fordøyelsessystemet. Den effektive kroppens funksjoner og økt energi vil inspirere mer av en "kan-gjøre" holdning. Øv positiv tenkning og takknemlighet. I stedet for å fokusere på negative aspekter og hva som kan gå galt, fokusere på de gode tingene i livet. Setter pris på hva du har og gjøre aktiviteter som du liker å redusere psykisk stress og hjelpe deg til å føle deg bedre.

Bruken av vaselin og Aloe

Bruken av vaselin og Aloe


Vaselin og aloe vera kan både forbedre tilstanden til huden din. Vaselin, et merkenavn med vaselin, har vært brukt siden midten av 1800-tallet for å bidra til å helbrede ulike hudsykdommer. Denne gelé, som inneholder mineraloljer, mikrokrystallinsk voks og parafin, har vært brukt i mange andre måter gjennom årene. Aloe vera-planten, som vokser i tropiske områder, har tradisjonelt vært brukt i tusenvis av år for å helbrede kutt og sår. Aloe vera er brukt i mange hudpleieprodukter og kommer også i juice form. Når den brukes topically og muntlig, har aloe vera mange fordeler.

Vaselin Skin Care

Vaselin mykgjør huden din og holder det fra sprekker og chapping. Påfør et lag med vaselin til tørre, sprukne føtter eller hender før sengetid, og du vil våkne opp med myk, glatt hud. Hvis leppene er tørre og sprukne, vil en anvendelse av vaselin bidra til å helbrede og mykne. Vaselin kan beskytte huden mot tøffe værforhold. Gelé fryser ikke og danner en barriere på huden som beskytter den mot kulde og vind. Vaselin kan brukes i stedet for bleieutslett salve. Gelé beskytter babyens bunn fra skitne bleier slik utslett å helbrede.

Vaselin for hår og makeup

Hvis du kjører ut av makeup remover, påfør vaselin til ansiktet ditt. Når du tørker den tykke gelé fra ansiktet ditt, er din makeup fjernet med det. Det myker også huden din. Når farge håret, kan ørene og hårfestet være beskyttet mot flekker ved å bruke vaselin til dem. Etter bruk farge til håret, tørk av vaselin og eventuelt sølt farge vil komme rett av huden din. Påfør et lag med vaselin rundt neglene før polering dem for å unngå neglelakk fra å komme på huden rundt neglene. Tørk av vaselin når neglene er tørre.

Aloe Vera for hudsykdommer og Burns

Forbindelser i aloe vera bidra til å redusere betennelser og smerte og fremme hud reparasjon og vekst. Aloe vera gel er tilgjengelig over-the-counter og kommer fra den indre delen av bladene på aloe vera planten. Aloe vera gel bør ikke brukes på åpne sår, men kan brukes på mindre kutt og brannsår å fremme helbredelse. Bruke aloe vera gel på solbrent hud hjelper kjølig, lindre og helbrede den. Aloe vera gel kan bidra til å forbedre hud symptomer assosiert med herpes og psoriasis.

Aloe Vera for medisinske tilstander

Aloe vera, når det tas oralt i juice eller tørket latex form, helbreder fordøyelsesproblemer. Magesmerter og tarmproblemer reduseres og forstoppelse er lettet. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, når det gis oralt, kan aloe vera behandle tilstander som astma, epilepsi, diabetes og slitasjegikt.

Fakta om Albuterol

Albuterol er et bronkodilaterende medisiner som brukes for å kontrollere symptomene på visse lungesykdommer. Albuterol ikke kurere disse sykdommene, men bidrar til å håndtere symptomene. Albuterol hindrer tungpustethet og pustevansker.

Slik fungerer det

Albuterol slapper av og åpner luftveiene til lungene, noe som gjør puste lettere.

Indikasjoner

Albuterol er foreskrevet for astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS).

Typer

Du kan bruke albuterol i aerosol form i en inhalator. Du kan også bruke albuterol i en flytende løsning form i en forstøver, en maskin som gjør medisiner inn i en tåke som du inhalerer.

Side Effects

Nervøsitet, hodepine, kvalme, oppkast, hoste og hals irritasjon er vanlige bivirkninger fra bruk av albuterol. Hvis disse symptomene blir alvorlige, rapportere dem til legen din.

Betraktninger

Hvis du har hjertesykdom, høyt blodtrykk, epilepsi, diabetes eller overaktiv skjoldbruskkjertel, kan du ikke være i stand til å bruke albuterol. Legen din kan forskrive en annen behandling eller bruk albuterol med streng overvåkning.

Medisinske bruksområder for Lithium

Medisinske bruksområder for Lithium


Kjemiske salter som inneholder element litium lenge har vært av interesse for det medisinske miljøet og har vært en primær metode for behandling av depresjon og mani i flere tiår. Mens forskerne fortsatt ikke er helt klar på hvordan litium fungerer i kroppen, har bruken i bipolar behandling i stor grad bidratt til å redusere den høye selvmordsraten blant lider av denne tilstanden. Lithium også kan føre til at noen farlige bivirkninger, men slik at det må brukes med forsiktighet og under strengt oppsyn av medisinsk fagpersonell.

Historie

Litium ble trolig brukt til medisinske formål lenge før elementets 1817 oppdagelsen av den svenske kjemikeren Johan august Arfwedson. Greske legen Galen nesten 2000 år siden foreskrevet pasienter med mani å bade og drikke vann i alkaliske kilder, som trolig inneholdt elementet. Etter oppdagelsen ble litium brukes til å behandle en rekke plager i 1800: epilepsi, diabetes, søvnløshet, kreft og gikt. Disse behandlingene gir noen resultater, men. På 1940-tallet, legene anbefalte lithium klorid som en salt erstatning for pasienter med høyt natrium nivåer, men dette er ikke lenger gjort på grunn av risikoen for litiumforgiftning. Det var omtrent på den tiden at australske psykiateren John Cade begynte å eksperimentere med litium som behandling av manisk oppførsel. Trials fortsatte gjennom 1960-tallet, og litium endelig fått den amerikanske Food and Drug Administration godkjennelse i 1970.

Bipolar lidelse Bruk

Lithium dag brukes hovedsakelig for å hjelpe pasienter håndtere manisk-depressiv sykdom, også kjent som bipolar lidelse. I legemiddelformer som Eskalith eller Lithobid, kan litium kutte ned på pasientens rekke maniske og depresjonstilstander og kan gjøre forekomster av disse statene mindre alvorlige. Stoffet gir pasientene mer emosjonell kontroll og en bedre evne til å takle problemene ved å opptre på kroppens nervesystem, ifølge Mayo Clinic. Lithium medisiner krever resept fra lege, og kommer i form av løsninger, kapsler, sirup og tabletter.

Sekundære bruksområder

Mens bipolar lidelse behandling forblir dens primære bruk, litium medikamenter har også blitt vist å være effektiv ved behandling av andre tilstander. Leger har brukt den til å behandle pasienter med cluster hodepine, depresjon og nøytropeni, en tilstand der blodet har et lavt antall hvite blodlegemer, ifølge Mayo Clinic. Det har også blitt brukt med en viss suksess i forsøk for å behandle amyotrofisk lateral sklerose, en progressiv, dødelig sykdom preget av degenerasjon av motoriske nerveceller. I tillegg, har det blitt brukt i behandlingen av visse former av eksem, i henhold til British Medical Journal. Litium kan brukes i kombinasjon med andre medikamenter for å behandle andre psykiske forstyrrelser, så som schizofreni.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av litium bruk inkluderer en økt nivå av tørst, hyppigere vannlating eller tap av blærekontroll, mild kvalme og små skjelvinger i hendene. Sjeldnere, kan lithium bruk forårsake utslett, muskelrykninger og en oppblåst, full følelse i magen. Opp til 80 prosent av brukerne av litium for bipolar lidelse ikke lide noen store bivirkninger, imidlertid. En overdose av litium er giftig. Tidlige tegn på et litium overdose er diaré, kvalme eller oppkast, sløret tale, skjelving og døsighet.

Begrensninger

Til tross for dens effektivitet, er litium ikke designet for langsiktig bruk ved bipolar lidelse behandling. Spesielt er langvarig bruk av litium skadelig for nyrene. Det kan også forstyrre funksjonen av skjoldbruskkjertelen og kan føre til vektøkning. Mens litium er ikke et vanedannende medisiner, kan en brå slutt på litiumdosen føre til at symptomene ble det behandling å returnere raskt. Leger i stedet anbefale en tapering off av litium-bruk, i løpet av flere uker eller helst måneder.

Hvordan lage din egen Medical Bracelet

Hvordan lage din egen Medical Bracelet


Medisinske armbånd tillate enkeltpersoner å varsle akuttmedisinske tilbydere av allerede eksisterende medisinske tilstander mens de er bevisstløs og pleietrengende. Personer med tilstander som epilepsi, diabetes eller Alzheimers sykdom er ideelle kandidater for seg en medisinsk armbånd som viser deres tilstand. Barn med medisinske problemer kan også dra nytte av personlige medisinske armbånd som de er ofte ute av stand til å kommunisere helsemessige forhold til innsatspersonell. I dagens marked, hundrevis av stiler av medisinske armbånd er tilgjengelig, men å skape ditt eget armbånd gir uttrykk for personlig stil mens de bor trygt.

Bruksanvisning

•  Besøk en lokal gravering butikk eller arbeide gjennom en Internett-forhandler for å kjøpe en personlig, gravert medisinsk tag. Velg en kode som passer din personlige stil med et forankringspunkt på begge sider for å feste den til armbåndet. Spesifisere hvilken informasjon som skal gravert på taggen. Grunnleggende informasjon kan inkludere brukerens navn, medisinske tilstander eller allergier. En metall gravert tag anbefales for medisinsk armbånd for å sikre at informasjonen forblir leselig gjennom langsiktig slitasje.

Skjær en lengde på elastisk smykke streng å passe brukerens håndleddet. Vikle strengen rundt håndleddet tett for å måle riktig lengde, slik at omtrent en tomme av ekstra streng å knytte på medisinsk advarsel tag.

Plasser den ene enden av elastisk streng gjennom ett av hullene i gravert medisinsk advarsel tag. Fest strengen på plass ved å binde det hele med en enkel knute. Skyv perlene som du selv velger på strengen i mønstrete, en om gangen, ved hjelp av varsellappen som en propp,

sikres den løse enden av den elastiske strengen til den motsatte side av den medisinske tag ved å feste strengen gjennom ankerhullet og prøver en knute. Den medisinsk advarsel symbol på identifikasjonslappen skal vende utover når armbåndet er slitt på håndleddet. Prøv den konkurrerte armbånd på for størrelse og nøye utryddes hale igjen ved å binde forankrings knop.

Hva Bekymringer Face mennesker uten helseforsikring?

Hva Bekymringer Face mennesker uten helseforsikring?


I juni 2008 rapporterte National Center for Health Statistics (NCHS) at om lag 16,6 prosent av amerikanerne manglet helseforsikring. Dette anslaget inkludert amerikanske statsborgere under 65. Andelen voksne uten helseforsikring var høyere enn for barn. Undersøkelsen viste at en stor andel av barna var forsikret gjennom statlige finansierte barnas helseprogrammer. Men barn og voksne som ikke har helseforsikring står overfor en rekke bekymringer.

Udiagnostisert sykdom eller sykdom

Folk uten helseforsikring har mindre sannsynlighet for å gå til en lege for rutinemessige helse eksamener, helseundersøkelser eller årlige kontroller. Disse personene kan ikke ha en familie lege eller betrodd lege som sin primære omsorgsperson. Mange typer av alvorlig sykdom har få tidlig varsling tegn eller symptomer. Sykdommer som brystkreft og livmorhalskreft, hjertesykdom, høyt blodtrykk og mange andre er ofte diagnostisert under regelmessige helse eksamener. Ved å ikke motta årlige kontroller, individer uten helseforsikring har mindre sannsynlighet for å ha en tidlig diagnose av alvorlig sykdom eller sykdom, og det er mindre sannsynlig å få tidlig behandling.

Ubehandlet sykdom

En studie publisert av Journal of American Medical Association viste at pasienter uten forsikring forsinkelse søker medisinsk hjelp, selv i forekomsten av en livstruende sykdom. Studien ble gjennomført blant 24 sykehus over hele USA, og inkludert uforsikrede personer som nylig hadde overlevd et hjerteinfarkt. Et stort flertall av disse pasientene frata søker medisinsk hjelp ved utbruddet av symptomene, på grunn av de høye kostnadene ved medisinsk behandling og manglende forsikring.

En undersøkelse om helse i USA, utført av National Center for Health Statistics (2009) viser at de uforsikrede er mindre tilbøyelige til å søke nødvendig medisinsk behandling på grunn av økonomiske bekymringer.

Mangel på Medisinsk utstyr og medisiner

Ifølge en studie utført av New Mexico Public Interest Research Group (NMPIRG), som har vurdert 600 apotek i 35 byer over hele staten i 2006, uforsikrede forbrukere i Albuquerque betale 61,5 prosent mer for vanlige reseptbelagte legemidler enn hva stoffet selskapene lade den føderale regjeringen.

På grunn av de høye kostnadene ved mange reseptbelagte medisiner, uforsikrede individer er mer sannsynlig å forsøke å "klippe ned" på nødvendige resepter, eller ikke bruke dem i det hele tatt. Individuelle rapporter viser at uforsikrede folk som har astma, epilepsi, diabetes, hjertesykdommer, hiv eller aids, samt mange andre kroniske tilstander, konsekvent hoppe medisiner eller ta mindre medisiner enn foreskrevet i et forsøk på å prøve å ha råd til narkotika.

Tap av eiendom og Savings

I 2009 rapporterte CDC at mer enn $ 2200 milliard er brukt årlig på helsevesenet i USA Kostnaden for medisinsk behandling fortsetter å stige, mens de uforsikrede må betale ut-av-lomme for all innleggelse og polikliniske behandlinger, medisiner, legevakten besøk og andre medisinske behov.

I 2009 var den gjennomsnittlige kostnaden for en akuttmottaket besøk var $ 2500, ifølge ConsumerHealthRatings.com. En poliklinisk kirurgi for brokk fjerning, for eksempel, koster mellom $ 6000 og $ 13.000 i 2007. Poliklinisk galleblæren fjernes koster mellom $ 6000 og $ 12.000. De samme to operasjoner, når utført som en del av innleggelse omsorg kan koste opp til $ 40.000. Mest uforsikrede enkeltpersoner rett og slett ikke har råd til å bli syk eller skadet.

Tidlig død

En undersøkelse utført av American College of Emergency Physicians fant at uforsikrede er 81 prosent større sannsynlighet for å dø tidlig enn de som har helseforsikring. Mangel på regelmessige legekontroller, mangel på medisiner og unnlatelse av å søke legehjelp alle bidra til høyere dødelighet sett blant uforsikrede individer.

Foradil inhalatoren Instruksjoner

Foradil er merkenavnet for et slags bronkodilator produsert av Schering-Plough. Det generiske navn for denne bronkodilator er formoterolfumarat. Behandlingen er tilgjengelig som et hvitt til gulaktig pulver, og er ment å inntas lokalt ved hjelp av en inhalator aerolizer.

Usage

Foradil brukes som en behandlingsmetode utformet for å lette luftveislidelser. Foradil inhalatorer anvendes for behandling av kronisk obstruktiv pulmonal sykdom (COPD); anstrengelsesutløst bronkospasme (EIB) og astma. Hvis Foradil blir tatt for EIB, bør det brukes ca 15 minutter før starten av øvelsen. Foradil bør tas ikke mer enn en gang hver 12. time.

Foradil slapper av musklene i luftveiene gjør er lettere for oksygen å komme inn i lungene. Foradil er å brukes to ganger om dagen normalt --once om morgenen og en gang i kveld med mindre legen forskriver en annen dose. Hvis du er på en annen type medisin, inkludert inhalator er designet for å brukes under et astmaanfall, må du rådføre deg med legen din før du bruker en Foradil inhalator.

Brukerveiledning

Når du er klar til å bruke Foradil, plasserer kapsel inneholder Foradil medisiner inn i brønnen av aerolizer, og trykk den foreslåtte delen av aerolizer til munnen. Deretter trykker og slipper knappen på inhalatoren. Denne handlingen reduserer kapselen og dispergerer medisinen i luften. Inhalere medisin fra munnstykket. Bruk denne medisinen bare med aerolizer enheten fra produsenten. Hold hendene rene og tørre når du setter kapselen og bruke aerolizer.

Foradil kapsler er ment å bli inhalert. Bruke Foradil i noen annen form, for eksempel å holde den i munnen eller svelge det, er å være strengt unngås. Bare én kapsel skal brukes på en gang.

Risiko for Foradil inhalator bruk

Foradil er ikke til bruk hos personer med alvorlig KOLS (kronisk eller vedvarende KOLS som vesentlig forstyrrer daglige virke). Det er heller ikke til bruk når et astmaanfall har allerede begynt, og bør bare brukes som et forebyggende tiltak for de med astma. Foradil skal unngås av pasienter med hypertensjon; gravide; ammende mødre; de med allergi; og de med epilepsi, diabetes eller thyroid ubalanse.

Foradil har også noen potensielle bivirkninger. Disse inkluderer brystsmerter, senking av blodtrykk eller hjertebank; nervøsitet; kvelning eller pustevansker; forverring av astma eller plutselig økning i trang til å urinere; sult eller tørst. Dersom alvorlige bivirkninger oppstår, slutte å bruke narkotika og kontakte legen din umiddelbart. Andre mildere bivirkninger inkluderer ryggsmerter, muskelkramper, tretthet, magesmerter, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, tørr munn, sår hals, hoste, tett nese, endringer i stemmen, og hudutslett.

Bivirkninger av Flouxetine

Fluoksetin, som er den generiske versjonen av Prozac og Sarafem, er klassifisert som en antidepressant. Den er tilgjengelig på resept bare på ditt lokale apotek. Som med alle reseptbelagte legemidler, kan noen bivirkninger oppstå ved bruk. Før du tar Fluoxetin, bør du være godt informert om fordeler så vel som risikoen.

Fordeler

Fluoksetin er klassifisert i en gruppe legemidler som kalles SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere, som betyr at det hjelper kroppen din til å øke mengden av serotonin i kroppen). Fluoksetin er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) til å behandle depresjon, tvangslidelser, bulimia nervosa, premenstruelle dysphoric lidelse (PMDD) og panikklidelse. Den kan også brukes i kombinasjon med Zyprexa (olanzapin) for å behandle depresjon forårsake av bipolar lidelse (manisk depresjon).

Dosering

Fluoksetin bør tas nøyaktig slik det var foreskrevet for deg av legen din. Du bør ikke ta denne medisinen i større mengder eller for et lengre tidsrom enn instruert av legen din. Fluoksetin kan tas med eller uten mat; hvis det fører til kvalme, prøve å ta med mat for å kompensere for kvalme. Hvis du tar den utvidede release form, ikke bryte eller åpne kapselen. Kliniske studier viser at Fluoksetin kan ta opp til fire uker eller mer før du begynner å føle den fulle effekten.

Identifikasjon

Fluoksetin er tilgjengelig i følgende styrker: 10 mg Pulvule (en ugjennomsiktig grønn cap og ugjennomsiktig grønn kropp); 20 mg Pulvule (en ugjennomsiktig grønn cap og ugjennomsiktig gul kropp); 40 mg Pulvule (en ugjennomsiktig grønn cap og ugjennomsiktig oransje kroppen); 20 mg per 5 ml væske, og 90 mg Prozac Weekly Capsule. Fluoksetin er produsert av Eli Lilly and Company.

Forholdsregler

Før du tar Fluoxetin, snakke med legen din hvis du lider av noen av følgende forhold: nyresykdom; anfall eller epilepsi; diabetes; levercirrhose; en historie med rusmisbruk eller selvmordstanker; eller bipolar lidelse (manisk depresjon). Du bør også informere legen din dersom du allerede tar noen av følgende medisiner, da de kan forårsake bivirkning: Thioridazine, Pimozid eller en MAO-hemmer som isokarboksazid, tranylcypromin, fenelzin, rasagilin eller Selegilin.

Advarsel

Kontakt legen din og slutte å ta Fluoxetin umiddelbart hvis du opplever noen av følgende bivirkninger: svært stive muskler, høy feber, svette, rask eller ujevn hjerteslag, skjelvinger eller overaktive reflekser; alvorlig blemmer, peeling, og rød hud utslett; hodepine, problemer med konsentrasjon, hukommelsesproblemer, svakhet, forvirring, hallusinasjoner, besvimelse, beslag, grunne puste eller pusten som stopper; eller kvalme, oppkast, diaré, tap av matlyst, føler ustø eller tap av koordinasjonsevne.

Fordelene ved å drikke Honey & Aloe Vera

Fordelene ved å drikke Honey & Aloe Vera


Egypterne begynte å bruke det de kalte "plante av udødelighet" 6000 år siden. I dag er aloe vera ofte brukt til å behandle hudsykdommer, for eksempel solbrenthet. Aloe kan også tas oralt, med honning, men det er viktig å utvise forsiktighet som aloe juice kan ha uønskede bivirkninger.

Sykdom Fighter

Aloe vera tas oralt for å behandle astma, epilepsi, diabetes og slitasjegikt, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Avføringsmiddel

Aloe vera er svært effektiv mot forstoppelse. Men University of Maryland Medical Center anbefaler ikke oral bruk av aloe som et avføringsmiddel, da det kan føre til smertefulle kramper.

Throat Soother

En fersk studie av Penn State University fant at honning er effektiv mot hoste som følger mange forkjølelse. I tillegg til å være en hals smokk, har honning antioksidantegenskaper, ifølge National Honey Board.

Flavor

Aloe lateks, også kjent som aloe juice, har en bitter smak. Honning kan hjelpe medisin gå ned lettere.

Advarsler

Aloe har potensial til å senke blodsukkernivået når det tas oralt av folk som tar glyburide, en medisin for personer med type 2 diabetes som kontrollerer blodsukkeret. På grunn av risiko for hypoglykemi, eller blodsukkernivå som er for lav, bør diabetikere ta aloe med forsiktighet. Aloe lateks kan gi diaré og magekramper. Gravide og ammende bør unngå denne formen for aloe.

Hva blir rettet eteriske oljer?

Hva blir rettet eteriske oljer?


Oljer i en plante er den sanne essensen av anlegget den kom fra, svært konsentrert og langt mer potent enn tørre urter. En planta € ™ s sanne essensen beskytter den mot insekter, miljøforhold og sykdom. Det er dette viktig element som gjør at en plante å vokse, live, utvikle seg og tilpasse seg sine omgivelser. Utbedret eteriske oljer har mange bruksområder, ofte bestemt av kvaliteten på utbedring prosessen.

Retting Process

Når først destillert, mange planteoljer inneholder en ubehagelig svovel lukt med luftig overtoner. Oljen må utbedres med en spesialisert vakuum. Retting forbedrer aromatiske kvalitet av oljen. Destillasjon skjer i en fortsatt. Enkelt utbedret essensielle oljer avviser bunnen 2 til 4 prosent av gjenværende olje i fortsatt grunn til rest. Double utbedring betyr avvise bunnen 5 til 10 prosent i den fortsatt etter den første utbedringen. Etter den andre rektifiseringsprosess, 2 til 5 prosent av oljen ved bunnen av den fremdeles er avvist.

Kvalitet og pris

En rekke faktorer påvirker kvaliteten og prisen på utbedret essensielle oljer. Kvalitet bestemmes av hvor og hvordan anlegget ble dyrket og kvalitetskravene i Distiller. Eteriske oljer produsert under nøye kontrollerte forhold i moderne still-rom resultere i den beste kvalitet oljer. Dårlig kvalitet, urene oljer vanligvis kommer fra regioner med primitive feltforhold. Prisen er bestemt av produksjonskvalitet og sjeldenhet av anlegget.

Bruksområder

Eteriske oljer har mange bruksområder, som for eksempel frisket luft, bading, kompresser, massasje, hud og hårpleie, damp innånding og fordamping. Nøye inhalerte essensielle oljer inn i lungene og blodet, og gir lindring av forkjølelse, allergi og lunger, ifølge Aroma Web. Andre vanlige bruksområder inkluderer lysstøping, kosmetikk, hygieneprodukter, medisinsk, parfymer og likører. Herb og krydder utbedret essensielle oljer er rene og spiselig, legger smak til oppskrifter. Bare husk at med høykonsentrerte oljer, går litt langt.

Forholdsregler

Ifølge Esoteriske oljer, hvis du har kreft, hjerteproblemer, epilepsi, diabetes, høyt blodtrykk, leverproblemer, hudsykdommer, eller hvis du er eldre, gravide eller sensitiv for sol, bør du ikke bruke utbedret eteriske oljer uten tillatelse fra din lege. Vær forsiktig med utbedret eteriske oljer rundt barn, som noen oljer kan være skadelig ved svelging.

Hvordan identifisere soppinfeksjoner

Sykdommer i huden eller andre organer som skyldes manipulering og spredning av sopporganismer. Lær å identifisere de ulike typer og hva som forårsaker soppinfeksjoner.

Hvordan identifisere soppinfeksjoner

Sykdommer i huden eller andre organer som skyldes manipulering og spredning av sopporganismer. Infeksjoner variere fra mild og ubemerket til alvorlig og noen ganger dødelig. Soppinfeksjoner kalles også mykoser. Sopp kan også føre til astma og allergi lidelser

To årsaker. Noen sopp er harmløst tilstede hele tiden i områder av kroppen, som for eksempel munn, huden, tarmen, og vagina, men er forhindret fra å multiplisere gjennom konkurranse fra bakterier. Andre sopp behandles som bærer immunsystemet og dets forsvar mot infeksjon. Soppinfeksjoner er mer vanlig og alvorlig i folk som tar langsiktige antibiotika som ødelegger bakterier, og i de som tar legemidler som brukes til å undertrykke immunsystemet. Disse infeksjonene oftere involverer mennesker med en immunsvikt lidelse. Soppinfeksjoner er beskrevet som opportunistisk fordi de dra nytte av offerets senket forsvar. Noen soppinfeksjoner er også mer vanlig hos personer med diabetes mellitus. En varm, fuktig atmosfære oppmuntrer til utvikling av sopp hudinfeksjoner.

Tre typer. Soppinfeksjon kan grovt deles inn i tre kategorier. Den første kategorien er: "overfladiske" infeksjoner slik som de som påvirker huden, håret, neglene, kjønnsorganer, og innsiden av munnen. Den andre kategorien er "underhudsfett" for infeksjoner under huden. Den tredje kategori er "dype" infeksjoner som påvirker indre organer, slik som lunger, lever, ben, lymfeknuter, hjerne, hjerte eller urinveiene. Noen overflatiske infeksjoner er thush, ringorm og fotsopp. Dette er mest vanlig. Thrush infeksjoner er forårsaket av gjær og vanligvis påvirker kjønnsorganer eller innsiden av munnen. Ringorm påvirker områder av kroppen. Subkutane infeksjoner er sjeldne. Den vanligste kalles "sporotrichosis", og kan være forårsaket av forurensning av en skramme. De fleste andre forhold av denne typen forekommer hovedsakelig i tropiske land. Dype infeksjoner sjeldne, men kan være en alvorlig trussel mot folk som har en immunsvikt lidelse eller tar immundempende medisiner. I USA, dype soppinfeksjoner omfatter "aspergillose", "histoplasmosis", "cryptococcosis" og "blastomycosis", alle forårsaket av forskjellige fungi. De soppsporer inn i kroppen ved inhalering inn i lungene. Noen gjær infeksjoner kan også spre seg fra sine vanlige nettsider for å infisere spiserøret, urinveiene og i en rekke andre interne nettsteder.

Enkle parasittiske livsformer, inkludert former, meldugg, gjær, sopp, sopp. Det er mer enn 100 000 forskjellige arter av sopp over hele verden. Av disse er de fleste er enten ufarlig eller positivt gunstig for menneskers helse. Se legen din for å positivt identifisere soppinfeksjoner.

Gjær infeksjon og Diabetes Symptomer

Vet du symptomer på gjær infeksjoner og diabetes? Er du klar over at det er minst 20 typer gjær? Denne artikkelen vil gi deg en orientering om disse to helsemessige bekymringer.

Betydning

Hvordan er diabetes og gjær infeksjoner knyttet? Er symptomene ligner? Fordi du har noen form for gjær infeksjon betyr ikke at du har diabetes. Gjær er en normal del av floraen i kroppen vår. Diabetes er et resultat av høye blodglukosenivåer som følge av dårlig insulinproduksjon.

Typer

Det finnes over 20 typer gjær, kjent som Candida. Den vanligste hos kvinner er Candida albicans og er lett behandles.

Type 1-diabetes er resultatet av immunsystemet ødelegge de insulinproduserende celler i bukspyttkjertelen. Type 2 diabetes er den vanligste formen; denne type er på grunn av manglende insulinproduksjon.

Identifikasjon

Candidiasis symptomer vil variere i henhold til typen av soppinfeksjon. For hudtyper er det små pustler som ligner kviser, men er fortsatt solid med en rødhet i huden. Vaginal gjær infeksjoner har en utladning og lukt som følger med kløe. Thrush forekommer i munnen, belegg tungen og innsiden av kinnene.

Symptomer

Kroniske gjær infeksjoner hos menn og kvinner, munntørrhet, uforholdsmessig tørst, og tåkesyn er bare noen av de vanligste symptomene for type 2 diabetes. Du bør oppsøke lege hvis du er ofte urinering, er kvalm, oppkast ofte, og pusten blir vanskeligere og rask. Symptomene for Type 1 diabetes er like, og oppstår vanligvis før fylte 20.

Et notat

Ta alltid kontakt med lege når du er i tvil. Kvinner kan se deres OB / GYN, familie lege eller en endokrinolog.

Diflucan som diabetes behandling

Diflucan kan bidra til diabetikere, men det kan ikke helbrede sykdommen diabetes. Selv Diflucan er ikke en kur, er det nyttig i å hjelpe en diabetiker immunsystem for å holde sopp i sjakk, og utrydde soppinfeksjoner som er forårsaket av høyt blodsukker. For å forstå hvordan Diflucan hjelper diabetikere, må man ha en forståelse av diabetes.

Hva er diabetes?

Diabetes er en sykdom i utgangspunktet av metabolismen. Når en person er diagnostisert med denne sykdommen, er det fordi kroppen har stoppet effektivt ved hjelp av hormonet insulin.

Hvorfor er insulin viktig?

Insulin er et viktig hormon i kroppen som regulerer konvertering av mat til glukose (sukker). Når mat blir omdannet til glukose, den beveger seg gjennom blodstrømmen og brukes til energi. Diabetikere må nøye regulere sine matvaner for å opprettholde riktig blodsukkernivå. Hvis blodsukkernivået ikke blir vedlikeholdt skikkelig, er skader på kroppens organer.

Hvordan Diflucan Hjelper

Stoffet Diflucan brukes til behandling av soppinfeksjoner, dette skjer når store kolonier av sopp er i stand til å etablere seg i kroppen, selv i blodstrømmen. Diabetikere er utsatt for å få soppinfeksjoner på grunn av deres høye blodsukkeret, noe som gjør dem til en favoritt sopp matkilde.

Hvorfor Sopp?

Sopp foretrekker å bruke glukose som en matkilde fordi det er raskt transportert inn i celleveggene. Når diabetikere har høyere nivåer av glukose, kan deres immunsystem blir raskt svekket med sopp resulterer i soppinfeksjoner.

Håp for en Cure

På denne tiden, er det ingen kur for diabetes, men det finnes en rekke lovende muligheter for forskning. Heldigvis har undersøkelser på en kur skapt en rekke medisinske behandlinger som hjelper diabetikere til å kontrollere sin sykdom. Selv Diflucan ikke kurere diabetes, er det en veldig nyttig diabetiker verktøy i kontroll av sopp og utrydding av soppinfeksjoner.

Effekter av Type 2 Diabetes

US National Library of Medicine definerer type 2 diabetes som en kronisk tilstand karakterisert ved økt blodsukkernivå. I motsetning til type 1 diabetes, som vanligvis oppstår hos barn, slår det i voksen alder. Type 2 utvikler seg over tid, og er rettet mot personer som er overvektige, har en familiehistorie med diabetes og høyt triglyseridnivåer. Dens effekter varierer, men å utvikle alvorlige helsetilstander er mulig.

Hjerteinfarkt og slag

Type 2 diabetikere har en økt risiko for hjerteinfarkt og slag, som er forårsaket av tette blodårer. The American Diabetes Association sier folk med diabetes bør administrere deres tilstand ved å spise et hjerte-sunt kosthold og opprettholde eller miste vekt.

Nyreproblemer

Ubehandlet type 2 diabetes kan hemme nyrene evne til å filtrere avfallsstoffer, noe som får dem til å jobbe hardere for å filtrere store mengder blod forårsaket av høye blodsukkernivåer. Venstre ubehandlet, kan det føre til nyresvikt, som fører til dialysebehandlinger eller nyretransplantasjoner.

Synsproblemer

I henhold til ADA, mennesker med type 2 diabetes har også en økt risiko for utvikling av øyesykdommer som glaukom fordi tilstanden forårsaker skade på blodkar rundt øynene. Mens mange mennesker med diabetes har mindre synsproblemer, alvorlige forhold, blant annet blindhet kan oppstå hvis det er venstre ubehandlet.

Fotproblemer

Fotproblemer kan også utvikle, som nerveskader forårsaker dårlig sirkulasjon til ekstremiteter. Personer med type 2 diabetes bør holde føttene fuktes og bruke sokker og sko som gir enkel blodstrøm. Røyking er den største fare for føttene, fordi det skader små blodkar. I alvorlige tilfeller, mennesker ansikt amputasjon.

Hudsykdommer

Andre trusler er soppinfeksjoner, kløe og blemmer. I likhet med andre deler av kroppen, hud helse er avhengig av tilstrekkelig blodstrøm gjennom kroppen. ADA sier at god hudpleie hindrer mange av disse lidelsene. For å beskytte føttene, bør diabetikere holde føttene rene og tørre, unngå varmt vann, fukte huden, behandle sår og besøke en hudlege for medisinsk behandling, om nødvendig.

Periodontal Problemer

I tillegg kan dårlig ånde og andre orale problemer oppstår. Fordi diabetes forårsaker tørr munn, kan bakterier bygge opp, som fører til dårlig ånde. Utøve god munnhygiene ved å børste tennene minst to ganger om dagen. Hold munnen hydrert ved å drikke rikelig med vann og tyggegummi. Frukter som epler og selleri naturlig rengjøre munnen og kjempe plakk. Se en tannlege som spesialiserer seg på diabetiker tannbehandling for andre forslag.

Tegn og symptomer på Child Onset Diabetes

Tegn og symptomer på Child Onset Diabetes


Ifølge American Academy of Family Physicians, er ca 13 000 barn diagnostisert med type 1 diabetes hvert år i USA. Denne tilstanden kalles også juvenil diabetes eller insulinavhengig diabetes. Type 1 diabetes oppstår når kroppen ikke produserer nok av et hormon som heter insulin. Denne hormon overføringer glukose fra blodet inn i cellene, der det brukes til energi. Mangelen av insulin i kroppen fører glukose til å bygge seg opp i blodet, som er referert til så høyt blodsukker. Symptomer på type 1 diabetes kan påvirke kroppen gradvis eller plutselig.

Tørste og vannlating

Når Type 1-diabetes er til stede, trekker den kroppsvæske fra vev for å hjelpe fortynne overskudd av glukose i blodet, noe som kan gjøre barnet mer enn vanlig tørst som kroppen forsøker å erstatte denne væsken. Den ekstra glukose blir spylt ut av kroppen i urinen. Denne handlingen fører til at personen til å gjøre hyppige turer på do for å passere store mengder urin. Det økte behovet for å urinere kan føre til at barnet å væte sengen om natten.

Blurred Vision

Barnet kan klage over tåkesyn hvis han har barn-utbruddet diabetes. Kroppen kan trekke væske fra linsene i øynene når en persons blodsukkeret er for høyt, noe som kan påvirke måten øynene fokusere.

Sult

En person med type 1 diabetes kan oppleve intens sult. Siden cellene ikke har den nødvendige mengden av glukose for energi, kroppen craves mer mat til bruk som drivstoff, men vev vil ikke motta den nødvendige energien uten hjelp av insulin.

Vekttap og trøtthet

Til tross for en økt appetitt, kan barnet ditt gå ned i vekt. Muskler og fett butikker krympe som kroppen bryter ned disse vev som en måte å få energi til de sultne celler. The Mayo Clinic rapporterer at en uforklarlig vekttap er ofte det første symptomet på denne tilstanden. Når kroppen ikke har nok energi, kan barnet oppleve trøtthet og slapphet.

Infeksjoner

Den første symptom på type 1 diabetes hos spedbarn og små barn kan være en soppinfeksjon som fører til en alvorlig bleie utslett. En vaginal gjær infeksjon i en jente som ikke har startet puberteten kan være et symptom på type 1 diabetes.

Diabetisk ketoacidose

Hvis type 1 diabetes går udiagnostisert og ubehandlet, kan blodsukkeret bli svært høy, noe som fører til diabetisk ketoacidose. Symptomer på denne alvorlige tilstanden kan forveksles med influensa eller blindtarmbetennelse. Symptomer på diabetisk ketoacidose inkluderer dyp og rask pust; tørr hud og munn; blussende ansikt; fruktig luktende pust; kvalme eller oppkast, noe som kan interferere med evnen til å holde fluider nede; Magesmerter; og tap av bevissthet.

High Blood Sugar

Ifølge National Institutes of Health, ytterligere tegn til type 1 diabetes inkluderer minst to fastende blodsukkernivåer høyere enn 126 mg / dL, et ikke-fastende glukose nivå på mer enn 200 mg / dL ledsaget av symptomene på denne tilstanden og en oral glukosetoleransetest resultat av høyere enn 200 mg / dL to timer etter å ha drukket en glukoseoppløsning.