Digidexo.com

voksne bør testes for add

Tester for ADD i Voksne

Tester for ADD i Voksne


Diagnostisering ADHD eller ADD, hos voksne må være grundig og omfattende å få en riktig diagnose. Tidlig barndom atferd, kombinert med utvidet testing, brukes til å diagnostisere ADD hos voksne. Som med mange sykdommer, blant annet nøyaktig testing utelukker andre sykdommer som kan ligne ADD symptomer. Symptomene på ADD kan være irriterende eller livs ødeleggende.

Barndoms Symptomer Aktuelle i Diagnostisering Adult ADD

Ifølge Dr. David B Sudderth, forfatter av "Adult ADD The Complete Handbook", en av de to store atferds avvik må ha vært til stede under barneårene for mer enn seks sammenhengende måneder med den potensielle ADD pasientens liv for å hjelpe til riktig diagnostisering av ADD hos voksne.

Det første kriteriet er merket som uoppmerksomhet. Leger går gjennom en omfattende diagnose for å se om pasienten har en barndom historie av visse faktorer som kan merkes som uoppmerksomhet, som for eksempel manglende evne til å følge instruksjoner gjennom, å miste nødvendige verktøy som trengs for å utføre daglige aktiviteter, eller er regelmessig glemsom hverdagslige aktiviteter.

Det andre kriteriet har å gjøre med de atferdsmessige problemer som handler direkte med hyperaktivitet eller impulsivitet. Konstant uro og vanskeligheter venter tålmodig for å svare på et spørsmål eller stå i kø er eksempler på hyperaktiv og impulsiv atferd.

Det er viktig at atferdsproblemer som er beskrevet ovenfor behovet for å være til stede før fylte syv. Andre viktige faktorer inkluderer atferdsmessige problemer i mer enn ett område av livet, for eksempel jobb og hjemme. Det er nødvendig å konkludere med at eventuelle atferdsproblemer ikke er direkte relatert til psykiske lidelser eller personlighetsforstyrrelser, og at forstyrrelser føre til alvorlige komplikasjoner i sosiale fasetter.

Nevropsykologisk testing for ADD i Voksne

Foruten å gjennomføre en grundig barndom historie av mistanke voksen ADD lidende, er nevropsykologisk testing også gjort hos voksne som antas å være lider av ADD. Den Wender Utah Rating Scale er en spørreskjemaundersøkelse som igjen kaster lys over barndommen oppførselen til mistanke voksen ADD pasienter. Andre questioners er utformet spesielt for voksne og hvordan deres atferd påvirker deres nåværende liv, per American Journal of Psychiatry.

Sykdommer som Mimic ADD

Symptomer på enkelte sykdommer kan etterligne symptomene på ADD, som fører til en unøyaktig diagnose, ifølge Dr. Sudderth. Noen symptomer på post-traumatisk stresslidelse speil de av ADD. Visse nevrologiske sykdommer, slik som frontallapp sykdom og epilepsi kan ha overlappende symptomer, så vel. En barndom historie evaluering er viktig å konkludere med at symptomene har vært til stede fra en ung alder.

Konvensjonelle behandlinger for Adult ADD

Etter en diagnose bestemmes fleste leger fore tradisjonelle medisiner, for eksempel Ritalin, Dexedrine, Adderall og Cylert, de mest populære ADD narkotika, per Dr. Sudderth. I visse situasjoner kan diagnostisering legen valgte å foreskrive en antidepressant, slik som Tofranil, Elavil, Paxil eller Effexor, som har vist seg å være effektive i mange ADD lider. Andre mer ikke-konvensjonelle behandlinger inkluderer innføre antihypertensive medisiner til pasienten, for eksempel betablokkere, eller til og med antiepileptika (Depakote eller Tegretol).

Alternative behandlinger og terapier for ADD

Når en lege eller pasient er motvillige til å engasjere seg i foreskrivende terapi, andre alternativer er tilgjengelige. Ifølge Dr. Sudderth, psykoterapi, gruppebehandling, og biofeedback kan bidra til å gi positive tilbakemeldinger til pasientene. Andre ikke-tradisjonell terapi kan inkludere kosthold intervensjon, vitamin- og mineraltilskudd og kinesiologi.

Utradisjonelle medisiner, for eksempel ginkgo, ginseng, eller grønn te, er spioneringen for å ha visse helbredende effekter. Selv om noen mennesker velger å inkludere disse formene for kosttilskudd ved behandling av ADD, er flere studier er nødvendig for å fastslå deres effektivitet.

Tester for ADD barn

Tester for ADD barn


Hvis venstre ubehandlet, kan ADHD (ADD) føre til en rekke problemer for barn og deres familier. Et barn med ADD lett kan falle bak på skolen, være i utkanten av relasjoner til jevnaldrende og ofte i konflikt med sine foreldre. Som voksne kan personer med ADD oppleve vanskeligheter med karrierer, økonomi og relasjoner. Hvis du mistenker at barnet ditt kan ha ADD, det er viktig å søke råd og evaluering som en mental helse profesjonell kan gi.

Har barnet ADD?

Hvis du er bekymret for barnet og muligheten for at han kan ha ADD, vil du ønsker å ha en mental helse profesjonell gjøre en evaluering. Symptomer på ADD inkluderer hyperaktivitet og konsentrasjonsproblemer, men fordi disse symptomene er ofte forveksles med andre lidelser og kan også være symptomer på dem, er det viktig å få en grundig vurdering av barnet ditt.

Testing for ADD

Teste et barn for ADD bør alltid gjøres av en utdannet mental helse profesjonell. The American Academy of Pediatrics anbefaler en evaluering som inkluderer en grundig gjennomgang av familie og medisinsk historie, en grei fysisk og nevrologisk undersøkelse og en grundig intervju med foreldre eller omsorgspersoner, barnet og eventuelle lærere eller samfunnet støttemodeller.

Hvis du ønsker å ha barnet ditt testet for ADD, start med barnets fastlege. Legen kjenner ham best, og kan være i stand til å anbefale spesifikke psykisk helsepersonell og sentre som kan gi evalueringer og behandling.

Hvis du bor i USA, kan du ta kontakt med statens Early Intervention Program (se Ressurser). Hver stat har en, og mens navnene, servicealternativer og kvalifikasjonskrav kan variere fra stat til stat, er alle programmene overvåket på et nasjonalt nivå, og gir samme grad av service til barn med spesielle behov.

The Early Intervention Program gir sine tjenester gratis, selv om ditt barns forsikring informasjon kan bli bedt om.

Diagnostisering og behandling av ADD

Fordi det er ingen cut-and-tørr bildebehandling eller laboratorietester som kan oppdage ADD i et barn, er det viktig å følge gjennom med en omfattende evaluering. Når barnet ditt blir evaluert, og en diagnose er gjort, er den umiddelbare løpet av handlingen for å komme opp med en behandlingsplan. Ved hjelp av mental helse fagfolk, terapeuter og en konsekvent rutine og kosthold, kan virkningene av ADD holdes i sjakk.

Medisinering er også tilgjengelig for å behandle barn med ADD, men de fleste psykiske helsearbeidere foretrekker å prøve atferdsmodifikasjon og andre strategier først.

Er det en kur?

Det er foreløpig ingen kur for ADD. Men det er et utrolig utvalg av tjenester som er tilgjengelige for å hjelpe et barn med ADD. Disse tjenestene nå ut til å gi støtte i hjemmet, samfunnet og skolen. En kombinasjon av terapi, strategier, mestring og støtte for foreldre og omsorgspersoner kan lykkes administrere et barn med ADD.

Støtte for familien

En ADD barn kan være utmattende og overveldende for foreldre eller omsorgspersoner, samt søsken og andre nære familiemedlemmer. En behandlingsplan bør settes inn tiltak for barnet, men støtte bør gis til familien også. Det er rådgivning alternativer i stedet for familier som trenger å snakke med noen som kan gi medfølelse og støtte.

Hvordan Test for ADD i Kids

Attention Deficit Disorder (ADD) er ikke noe som kan oppdages ved en enkel blodprøve eller andre laboratorietest. For å klassifisere et barn som har ADHD, må foreldre og leger undersøke barnet for spesiell oppførsel. Mens observasjon av barnet er avgjørende, snakke med voksne figurer som er sammen med barnet jevnlig er like viktig. The American Academy of Pediatrics har en bestemt formel for å vurdere et barn for ADD.

Bruksanvisning

•  Se etter skiltene. Hvis en forelder eller lærer merknader tegn på ADD, kan det være på tide å starte en mer grundig evaluering. Barn som er uoppmerksom, hyperaktive eller urolig utover det gjennomsnittlige beløpet for deres aldersnivå kan ha ADHD. Men disse symptomene alene er ikke bevis. Snakk med en barnelege om en mer grundig evaluering.

Vurdere familiens historie. Evalueringen bør begynne med en medisinsk og slektshistorie screening. Mens de nøyaktige årsaker til utvikling av ADD er ukjent, har det vært studier som viser at barn kan arve den. Det har også vært koblinger mellom mors røyking og ADD, visse matvarer (for eksempel raffinert sukker) og hjerneskader som barn.

Intervju foreldrene, barnet og barnets lærer. Mange leger vil ha voksne ledere i barnets liv fylle ut et skjema ber om visse atferd. I noen tilfeller vil legene sette seg ned med barnet lærer å få mer informasjon. Foreldre og barn sitte ned (enkeltvis eller samlet) for et formelt intervju.

Observer barnet. I de fleste tilfeller vil legen be om å observere barnet. Dette kan gjøres i et lekerom på legekontoret, i barnets hjem eller i skolen. Legen vil observere atferd og se etter tegn på ADD. I noen tilfeller, vil barnet ikke vet at de blir observert for å tillate legen å se dem i deres naturlige tilstand.

Gjennomføre tester for å bekrefte ADD. Hvis det, etter alle evalueringer, har legen fortsatt grunn til å tro at barnet har ADHD, kan flere psykologiske tester administreres. Disse testene hjelper måle barnets IQ, så vel som deres evne til å justere sosialt og følelsesmessig.

Tips og advarsler

  • Få så mange meninger som mulig. Snakk med lærere, trenere, søndagsskolelærere og eventuelle annen myndighet figur i ditt barns liv.
  • Ikke vær rask til å selv-diagnostisere et barn. Generelt, barn (spesielt små barn) er lett distrahert og har et høyt energinivå. Dette betyr ikke at de har ADD.

Tester for ADD og ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), også referert til som ADHD (ADD), er en kronisk tilstand som fører til at pasienten blir hyperaktive, impulsive og / eller uoppmerksom. Lidelsen generelt manifesterer i løpet av barndommen. Det er ingen kjent årsak til ADHD, selv om det kan være relatert til kjemisk ubalanse i hjernen.

Tester

Det er ingen bestemt test som overbevisende måte kan diagnostisere ADHD. Leger vanligvis fokusere på å samle informasjon fra pasientens familie og folk i konstant kontakt med pasienten. Humør og atferdsmønster hjelper legen sammenstille en profil av pasientens livsstilen.

Diagnose

"Diagnose & Statistisk Manual for Mental Disorders" (DSM-IV) gir en oversikt over symptomer som legene baserer sin diagnose på. Ifølge disposisjon, er det tre typer av ADHD: kombinert (både uoppmerksomme og hyperaktive-impulsiv), hovedsakelig uoppmerksom og hovedsakelig hyperaktiv-impulsive.

Primært Uoppmerksom

En uoppmerksom ADHD pasienten viser disse symptomene: sprell, manglende evne til å bli sittende, kjører på upassende tidspunkter, manglende evne spille rolig, overdreven snakke og avbryter samtaler.

Primært Hyperaktiv-Impulsiv

En hyperaktiv-impulsiv ADHD pasienten viser disse symptomene: lite oppmerksomhet på detaljer, slurvefeil, unnlatelse av å holde seg til en oppgave, problemer med å følge instruksjoner, unngå vanskelige oppgaver, og distraksjon eller glemsomhet.

Voksne

ADHD er sjelden diagnostisert hos voksne. ADHD hos voksne kan føre til lav selvfølelse og til slutt depresjon. Leger bruker skriftlige tester for å diagnostisere ADHD hos voksne. Den Wender Utah Rating Scale (WURS) er en slik test som søker å finne ut hvilke symptomer pasienten kan ha utstilt i løpet av barndommen.

Hvordan Leger Test for ADD?

Typer

Det er tre undergrupper av ADD - Overveiende Hyperactive / Impulsive, Overveiende uoppmerksom og kombinert Hyperaktive / Impulsive og uoppmerksom. Det er forskjellige kategorier som symptomer kan falle under den ville avgjøre subtype at en person opplever. Overveiende Hyperaktiv / impulsiv vil inkludere seks eller flere symptomer fra hyperaktivitet / impulsivitet kategorier med mindre enn seks i uoppmerksomhet kategorien. Overveiende Uoppmerksom vil inkludere seks symptomer fra uoppmerksomhet kategorien med mindre enn seks på hyperaktivitet / impulsivitet kategori. Kombinert Hyperaktiv / impulsiv og uoppmerksom vil inkludere en seks eller flere symptomer fra begge kategorier.

Tester for barn

Noen opplært i ADD testing må være i stand til å stille diagnosen, for eksempel en psykiater, psykolog, atferds nevrolog eller sosionom. Hun vil gå gjennom en sjekkliste og en grundig medisinsk historie for å utelukke andre årsaker til lignende symptomer. Hun vil også gi atferdsvurderingsskalaer for en lærer eller omsorgsperson å fylle ut etter å observere barnet, for å fastslå alvorlighetsgraden av verdifall. Det finnes også tester for å fastslå om det er en co-eksisterende lærevansker, som de er felles med ADD. Nevrologisk testing samt IQ-testing kan også gjøres.

Tester for voksne

Noen folk ikke innser at de har ADD før de er voksne. Du vil gå gjennom lignende sjekklister og oppmerksomhet span tester. Du vil bli spurt om ulike aspekter av livet ditt, for eksempel organisatoriske ferdigheter, evne til å fullføre oppgaver, problemer med å holde tritt med betaling av regninger, problemer med å holde en jobb eller hyppige karriere endringer og andre lignende situasjoner. Det finnes ingen tester for noen til å fylle ut hvem som observerer oppførselen din, men du er bedre rustet til å finne ut hvor negativt symptomene påvirker deg.

Diagnostiske kriterier

Både barn og voksne må vise flere symptomer på hyperaktivitet, impulsivitet eller uoppmerksomhet. Symptomene må være alvorlige nok til å påvirke mer enn ett aspekt av en persons liv, inkludert en persons utdanning, sosialt liv, karriere eller mellommenneskelige relasjoner. Symptomene må ha startet før fylte sju (for barn) og har fortsatt i minst seks måneder. Noen andre forhold som kan føre til lignende symptomer er vanligvis styrt først og kan inneholde bly eksponering, anemi, skjoldbrusk forhold og beslag.

Hvordan Test barnet for ADD

ADD, Attention Deficit Disorder, er en nevrologisk svekkelse som gjør barn mer hyperaktive, impulsive og uoppmerksom enn sine jevnaldrende i minst to innstillinger, for eksempel skole og hjem. Lidelsen kalles også ADHD - Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Det finnes ingen enkel test for ADD, men det er en prosess for diagnose og visse ting å se etter når du vurderer barnet ditt.

Bruksanvisning

•  Få en omfattende medisinsk evaluering. Sørg for at barnet ikke har underliggende syn, hørsel eller andre helsemessige problemer som forårsaker ham til å ha problemer med impulsivitet, hyperaktivitet og uoppmerksomhet.

Mens observere barnet ditt, fullføre en sjekkliste - fra barnelege eller fra ressursene nedenfor - at tiltak ADD atferd.

Spør barnets lærere for å hjelpe. La dem fylle ut Vanderbilt ADHD Teacher Rating Scale, som vurderer elevenes atferd i skolen.

Snakk med ditt barns barnelege. Han kan ha innsikt eller andre observasjoner for å hjelpe deg å diagnostisere barnet ditt.

Analyser dine data. Barnet ditt trenger å være utstiller ADD atferd (seks av ni atferd hver som tyder på uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet som er oppført på sjekklistene) i to eller flere innstillinger for å kvalifisere som å ha ADD.

Vurdere ditt barns lykke. Selv om han er stille tegnene på ADHD, kan han ikke bli diagnostisert med det. Han trenger å være "funksjonelt nedsatt" på grunn av hans oppførsel; det betyr at han trenger å være sviktende klasser eller å ha sosiale problemer direkte stammer fra hans ADD symptomer.

Kontakt ditt barns skole. Dele informasjonen du har samlet med skolens barne studie team og forklare dine bekymringer. Teamet må da sette opp formelle observasjoner av barnet i klasserommet og snakke med barnelege.

Hvordan få testet for ADD

Hvordan få testet for ADD


Attention-Deficit Disorder eller ADD / ADHD er en tilstand som er forbundet med impulsivitet, hyperaktivitet og / eller uoppmerksomhet. Basert på psykologiske og atferdsmønstre, ADD diagnostiseres i stor grad på subjektive kriterier. Ifølge "Born to Explore! Den andre siden av ADD," de eksakte symptomer assosiert med ADD er også forbundet med en rekke andre faktorer, inkludert hjerneskader, allergier og talenter. Vanlige ADD symptomer inkluderer manglende evne til å konsentrere seg i ekstrem grad, uorden, irritabilitet, brede humørsvingninger og kjedsomhet, problemer knyttet til andre og rask beslutningsprosess som resulterer i feiende angrer umiddelbart etterpå.

Den Attention Deficit Disorder Association (ADDA) er tilgjengelig for voksne og barn på jakt etter informasjon om ADD. Bruk ADDA nettsted for å finne helsepersonell, rådgivere, advokater og støtte grupper som tilbyr bistand til personer med ADD, hvis du ikke har en lege. En lokal helsepersonell kan lage ordninger for deg å teste deg selv eller barnet ditt. Testing, i de fleste tilfeller består av et intervju, fysisk undersøkelse og atferd-vurderingsskalaer eller sjekklister for symptomer. Både barn og voksne kan bli testet for ADD.

Bruksanvisning

Fullfør AD / HD (ASRS) Voksen Selv Rapporter Screener. Ta testen på nettet og deretter diskutere resultatene med en lege. Med legen din, undersøke hvordan og når du skal gjennomgå klinisk testing, så en diagnose og behandling plan kan bestemmes. Hvis diagnosen, spør legen til å forklare sin metode for å bestemme hvilken behandling som skal brukes til å behandle symptomer og utfordringer du møter. Verifisere oppfølging prosess for overvåkning av effekt av medisiner foreskrevet for tilstanden.

Fullfør Wender Utah Rating Scale (WURS). Voksne som ikke tidligere diagnostisert med ADD som barn, kan bli bedt av noen leger for å fullføre en skriftlig test som består av 25 spørsmål om barndommen vanskeligheter. Testen er ikke alltid administrert; Det er imidlertid standarden for testing som 2009. Diskuter skalaen med legen din og finne den beste behandlingsalternativet for dine symptomer.

Gjennomgå ytterligere testing. Enig til flere verbale og skriftlige tester for å utelukke stoffskiftesykdommer, kramper og lave røde blodlegemer (anemi), hvis en definitiv ADD diagnose ikke kan gjøres. Legen din kan også diagnostisere deg, basert på utviklingshistorie, nåværende atferdsvaner og familiens medisinske historie. Det er vanlig for pasienter som skal testes for disse og andre adferdsforstyrrelser i løpet av diagnosefremgangsmåten. Men blir diagnostisert med ADD betyr ikke at andre atferds eller fysiske lidelser vil oppstå. Ytterligere tester er brukt til screening-formål.

Hvordan Screen for ADD

Hvordan Screen for ADD


Hvis barnet ditt har problemer med å betale oppmerksomhet eller oppfører seg på skolen eller hjemme, er det mulig at han har ADD eller Attention Deficit Disorder. I disse dager, ADD og ADHD, som står for Attention Deficit / Hyperactivity Disorder, blir brukt om hverandre. Mens det er ingen spesifikk test for ADD, etter å ha barnet undersøkt av en lege kan bidra til å avgjøre om han viser symptomer og oppfyller kriteriene for ADD som stavet ut av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders IV (DSM-IV). For en nøyaktig diagnose, må barnet vise seks eller flere tegn fra både "uoppmerksomhet" og "hyperaktivitet" kategorier av symptomer.

Bruksanvisning

Overvåk ditt barns oppførsel hvis du mistenker at han har ADD. Barnet ditt må vises symptomer i minst seks måneder, og atferden i spørsmålet må vurderes ikke normalt for hans alder. For eksempel, hvis mange av dine barns venner er i stand til å oppføre seg eller betale oppmerksomhet i en bestemt setting, men han er ikke, så kan han ha ADD.

Merknad om symptomene i spørsmålet var til stede før fylte syv. Skiltene kan ha vært til stede i ung alder, men var mer akseptabelt ved å tenke at barnet var ung og ville vokse ut av det. Hvis de samme symptomene fortsetter, så kan det være et tegn på å ha ham testet.

Merknad om ditt barns oppførsel er utbredt i mer enn én innstilling, for eksempel både hjemme og på skolen. Hvis han oppfører seg bare på ett sted, slik som skole, så problemet kan være et skolerelatert problem. Men hvis hans oppførsel er konsekvent i en rekke innstillinger, så diagnosen kan være ADD.

Se etter symptomer på uoppmerksomhet i barnet ditt, for eksempel om han ser bort fra detaljer, ikke fullfører oppgaver, har vansker med å organisere oppgaver og aktiviteter og unngår ting som krever fokus.

Varsel om barnet har tegn på hyperaktivitet, som ofte uro og sprellende, ikke sitter på plassen sin i lange perioder av gangen, stadig kjører rundt, har problemer med rolige aktiviteter, foredrag overdrevet og har problemer venter hennes tur.

Ta barnet til en lege for en grundig screening hvis du tror at han kan ha ADD. En lege kan finne ut om problemet er ADD eller noe annet, for eksempel en lærer lidelse, depresjon eller angst.

Tester for å diagnostisere ADD

På begynnelsen av 1980-tallet betegnelsen ADHD eller ADD kom, for å beskrive en tilstand preget av barn som ikke kunne betale oppmerksomhet eller sitte stille på skolen. Begrepet har nå blitt inkludert i ADHD eller ADHD, og ​​omfatter voksne så vel som barn. ADD beskriver tilstand der en person har problemer med å fokusere og bor på oppgaven, men ikke viser hyperaktivitet aspektet. For å kunne diagnostisere tilstanden, må testene administreres.

Kontinuerlige Ytelses Oppgaver

Ifølge Fairleigh Dickinson University, er tre typer kontinuerlige ytelsesoppgaver brukes for ADD. Disse inkluderer en Test av variabler av Attention, eller TOVA, og Conners 'Continuous Performance Test, eller CPT. Den tredje, kjent som IVA, er det Intermediate Visuell og auditiv CPT. Barn og voksne testet med TOVA delta i et dataspill som bruker visuelle og auditive stimuli for å måle oppmerksomhet priser i forhold til ikke-ADD forsøkspersoner. CPT innebærer også bruk av en datamaskin med anerkjennelsen av stimuli. Hensikten med alle disse testene er å måle hvor godt barn eller voksne kan følge med under hele testen. Uoppmerksomhet, et tegn på ADD, oversettes til en fattig teste ytelsen.

Kvantitativ Electroencephalography

Kvantitativ elektroencefalografi, eller qeep, innebærer analyse av hjernebølger for å diagnostisere ADD. Hjernebølgene blir analysert ved hjelp av en datamaskin for å bestemme mønstre av elektrisk aktivitet. At aktiviteten blir så kartlagt i hjernekart som viser annen aktivitet når du utfører forskjellige oppgaver. Hjernen kart for hver aktivitet blir så sammenlignet til hjernen kart over en normal, ikke-ADD, person av samme kjønn og alder. Analyse av forskjellene gir testdata for å bistå i å velge den riktige behandling. Hjernen kart vil bli brukt under behandling som en guide for å hjelpe til å korrigere unormal atferd gjennom neurofeedback.

Rating Scales

Vurderingsskalaer representerer et middel for den behandlende lege å samle informasjon om en pasient og deretter rangere denne informasjonen basert på forhåndsbestemte parametere. Skalaene inneholder en selvrapportering skala, som normalt brukes av voksne, når pasienten blir presentert med symptomer på ADD og deretter bedt om å rangere seg selv fra en til fem, eller aldri for ofte. Et symptom vurderingsskala priser også pasienten med hensyn til de samme symptomer som er identifisert. I disse skalaene pasienten spørsmål ment for å lokke fram et svar om symptom.

Test Spørsmål

Eksempler på testspørsmålsområder inkluderer gjør slurvefeil, ikke lytte når snakket med og unnlatelse av å følge instruksjonene. Vanskeligheter med organisasjonen, blir lett distrahert og glemsel er to flere symptomer på ADD at spørsmål fokuserer på. Unnlatelse av å fullføre oppgaver og unngåelse av aktiviteter som krever vedvarende mental anstrengelse også er ADD symptomer som er utforsket i testing.

Tester for å diagnostisere ADD og ADHD

Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er begge diagnostisert med samme type testing. Vurderingen er gjort av fysisk undersøkelse, observere adferd, utelukker andre mulige forhold og noen psykologisk testing. Testingen er like, men ikke identiske for barn og voksne. En avgjørende diagnose for ADD eller ADHD kan ta en god del tid og tålmodighet.

Fysisk Testing

En komplett medisinsk eksamen skal være ferdig i den innledende fasen av å diagnostisere mistenkt ADD eller ADHD. Dette er nødvendig for å utelukke andre mulige fysiske eller kroniske sykdommer eller biologiske årsaker som kan påvirke atferd, ifølge American Academy of Pediatrics (AAP). Det er mange fysiske forhold som kan påvirke hvordan du oppfører deg, blant annet diabetes og hormonelle problemer.

Psychological Testing

En annen viktig faktor for å diagnostisere ADD og ADHD er DSM-IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) som brukes som et standardisert diagnostisk verktøy for mange psykiske lidelser. Denne ressursen er designet av American Psychiatric Association og brukes av de fleste psykisk helsepersonell når de vurderer oppmerksomhet lidelser. DSM-IV forklarer hvordan ADD og ADHD er utstilt, hvordan og når symptomer kan oppstå og redusere og faktorer som vanskelig diagnosen. Testing vil vanligvis inneholde IQ (Intelligent Quotient) og emosjonelle justering tester.

Behavior Assessment

Ifølge AAP retningslinjer for oppmerksomhet lidelse vurdering må atferd vurderes i mer enn ett område, og med mer enn én person. Dette vanligvis vil inneholde omfattende intervjuer med den enkelte mistenkt for å ha ADD eller ADHD, familiemedlemmer, og hvis pasienten er et barn, hennes lærere og eventuelt andre på skolen. Dette er gjort for å bygge et komplett bilde av pasientens atferd og vurdere hvordan hun opptrer og reagerer i ulike situasjoner.

Testing er gjort av More Than One Health Care Professional

Primærleger jobber ikke alene i testing og behandling av pasienter med ADD og ADHD. Kontinuerlig kommunikasjon og sammenligning med foreldre, lærere, andre skolefolk og andre medisinske fagfolk er nødvendig for å evaluere og deretter overvåke fremdriften og effektiviteten av behandlingen.

Betraktninger

DSM-IV retningslinje for testing advarer leger til å vurdere enkelte situasjoner som kan påvirke diagnosen ADHD. For eksempel, yngre barn, vanligvis under 5 år, vil ha en variasjon i atferd som er normalt for småbarn. Retningslinjen foreslår også at voksne ikke skal bli diagnostisert med ADHD strengt på sin egen erindring av deres atferd som barn. Deres personlige retrospektiv og minne kan ikke anses som helt pålitelig. Voksne bør evalueres med lignende kriterier som for barn, inkludert fysisk og psykologisk testing.

Tester for ADHD hos voksne

Tester for ADHD hos voksne


Til tider vi alle bli offer for de mange distraksjoner som omgir oss. De fleste av kan til slutt komme tilbake på sporet, men for noen, får fokusert er nesten umulig. Mange voksne lider av attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD), en lidelse preget av symptomer som inkluderer uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Ifølge en studie fra 2006 av 3000 18- til 44-åringer i USA, sykdommen en gang ansett som en barndom lidelse ble funnet i omtrent 4 prosent av voksne. Diagnostisering lidelse er en komplisert prosess, så det er best å vite hva du kan forvente. Når diagnosen, er det mange utprøvde metoder for å håndtere voksen ADHD.

Den omfattende evaluering

En opptatt av ADHD-problematikk person bør søke hjelp fra en helsearbeider med erfaring i ADHD-problematikk. Dette vil typisk være en lisensiert mental helse profesjonell som en psykolog. Hver klinikeren skiller seg i hans metode for å diagnostisere sykdommen, men det er viktig at klinikeren ha en helhetlig tilnærming. I søken etter en diagnose, kan du forvente å ha et diagnostisk intervju med behandleren, delta i standardiserte atferd skalaer, ta del i psykometrisk testing og motta en medisinsk evaluering.

The Diagnostic Interview

Det er to formål til diagnostisk intervju. Først er klinikeren ute etter å få en detaljert historie av den enkelte. Denne historien er innhentet gjennom bruk av standardiserte spørsmål som dekker et bredt spekter av emner. Behandleren vil deretter analysere resultatene og bestemme virkningen at ADHD symptomer har hatt på den enkeltes liv. Det andre formålet med den diagnostiske intervjuet er å finne ut om noen andre psykiske lidelser eksisterer sammen med ADHD. Det er viktig å behandle alle diagnostiserte tilstander fordi unnlate å behandle en tilstand kan hindre enhver mulighet for framgang i den andre tilstanden. Behandleren vil også be om akademisk, arbeid og familie historie for å forstå hele bildet av en privatperson. Behandleren kan også be den enkelte til å ta med en ektefelle eller andre signifikante andre for å få ytterligere informasjon.

Standardisert Behavior Rating Scales

Standardiserte atferd skalaer vil trolig være en del av den omfattende evaluering. Den ADHD sjekkliste funnet i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Ed. er et eksempel på en standardisert skala som er vanlig brukt. Andre standardiserte atferd vurderingsskalaer som kan brukes er Copeland Symptom Checklist for ADHD, den Wender Utah Rating Scale og Brown Adult Attention Deficit Disorder Scale. Disse er vanligvis gitt til den enkelte å fullføre på egen hånd. Behandleren kan bruke ett eller flere av disse standardiserte tester for diagnostisering av voksne ADHD.

Psykometrisk testing

Psykometrisk testing, mens ikke brukes til å diagnostisere ADHD, vil trolig bli brukt av legen for å finne ut hvordan tilstedeværelsen ADHD påvirker et individ. Psykometrisk testing inkluderer tester som vurderer intelligens samt personlighet. Klinikere vil velge hvilke tester som er aktuelle basert på det individuelle.

Medisinsk Evaluering

Medisinske undersøkelser er nødvendig for å utelukke muligheten for noen medisinske årsaker til symptomene. Hvis den enkelte søker hjelp ikke har hatt en fysisk undersøkelse i fjor, vil legen sannsynligvis bestille en.

Konklusjon

Etter den omfattende evalueringen er fullført, vil klinikeren gjennom dataene og skrive en rapport. Til slutt vil klinikeren gi den enkelte med behandlingstilbud tilgjengelig for dem som lider av ADHD, samt gå over behandlingstilbud for eventuelle andre lidelser avdekket under prosessen.

Medisiner for ADD i Voksne

Hvis du har Attention Deficit Disorder (ADD), har du sannsynligvis hørt om medisiner som Ritalin viser suksess for barn og unge med ADD. Du lurer kanskje på om det er et medikament som kan være foreskrevet for voksne. Svaret på dette er ja, fordi de samme medisiner som fungerer godt for unge mennesker arbeider også godt for voksne med ADD.

Hvordan ADD medisiner Work

Psykostimulerende er medisinering av valg for de med ADD. Disse medikamentene virker ved å blokkere reopptak av de to nevrotransmittere antas å være ansvarlig for ADD, dopamin og noradrenalin.

MPH og AMP

De to psykostimulerende foreskrevet av leger er metylfenidat (MPH) og amfetamin (AMP). Ingen av disse legemidlene er nødvendigvis bedre enn den andre, siden hver enkelt reagerer forskjellig på hvert medikament.

MPH (Ritalin)

MPH er ofte foreskrevet som merkenavnet narkotika Ritalin. Mange voksne med ADD oppgir at MPH fungerer godt for dem, selv om andre staten det fikk dem til å føle seg mer engstelig og på kanten. Se Ressurser for en link til en studie som sammenlignet MPH med AMP.

AMP (Adderall)

AMP er ofte foreskrevet som merkenavnet narkotika Adderall. Mange voksne med ADD som tar AMP oppgir at det letter sine symptomer, enda mer enn MPH.

Bivirkninger av MPH og AMP

Bivirkninger for både MPH og AMP er vanligvis milde og varierer fra person til person. De kan inkludere tap av matlyst, vekttap, angst og søvnløshet.

Slik starter medisinering for ADD

Legen din vil vanligvis starte med en lav dose av den foreskrevne medisiner og heve den til du viser en god respons og toleranse for et visst nivå.

Psykometrisk testing for ADHD Diagnose

Psykometrisk testing for ADHD Diagnose


Ifølge Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV), den essensielle trekk ved ADHD er en vedvarende mønster av uoppmerksomhet og hyperaktivitet-impulsivitet som er hyppigere og mer alvorlig enn det som vanligvis observert hos individer på et tilsvarende nivå av utvikling. Men som med alle psykiske helseproblem, er korrekt diagnose nøkkelen. Uoppmerksomhet kan være på grunn av ulike faktorer, blant annet understimulation, humør eller angstlidelser eller opposisjonell adferd, så en skikkelig vurdering er avgjørende. Psykometrisk testing innebærer måling av en persons intelligens, kunnskap, ferdigheter og andre psykologiske aspekter, med gyldige og pålitelige tester.

Vurderings Batterier

En helhetlig vurdering for ADHD vil omfatte flere ulike tester laget for å vurdere intelligens, prestasjon og minne, alle faktorer som kan påvirke ytelsen. I tillegg behandleren som regel vil få pante data, for eksempel en grundig historie, karakterutskrifter og atferds rapporter fra foreldre, lærere og andre som rutinemessig observerer personen. Behandleren kan også administrere spesialiserte tester for å avgjøre om en lærende lidelse eksisterer, ettersom disse problemene er også til stede i 10 til 25 prosent av personer med ADHD.

Intelligenstester

Når en kliniker forvalter en test av kognitive evner, som for eksempel Wechsler Intelligence Scale for Children (WISC) eller Wechsler Adult Intelligence Scale (WAIS-III), er hun på jakt etter et mønster av responser i samsvar med kriteriene for ADHD. Begge tester Wechsler måle verbale og yteevne, som sammen danner den kombinerte stillingen, ofte referert til som "IQ" score. Noen segmenter fra disse tester ikke tillater prøveadministratoren for å gjenta instruksjoner, noe som vil påvirke resultatene når pasienten lider av en evne til å konsentrere sin oppmerksomhet. Dette er tatt hensyn til når sammenlignet med andre testresultater.

Achievement Tests

De Woodcock-Johnson Tests av Achievement (WJ-III) blir ofte brukt for å vurdere faktiske ytelsen hos barn og voksne som kan ha ADHD. Selv om mange personer med oppmerksomhetsvansker er faktisk ganske intelligent, har en tendens til deres prestasjon å henge på grunn av disse problemene. Klinikere se etter avvik mellom intelligens og prestasjon testresultater som kan tyde på ADHD samt høy ytelse på oppgaver som ikke krever vedvarende konsentrasjon vs. dårlig ytelse på de som gjør det.

Minne tester

Fordi minnet utgjør en viktig del av læringen, kan tester som for eksempel Wechsler Memory Scales (WMS-III) brukes for å avgjøre om personen har vanskeligheter behandling og henting av nylig lært informasjon. Oppmerksomhet er en nødvendig komponent i denne prosessen, og hukommelsesproblemer kan gjenspeile disse oppmerksomhetsvansker. Kombinert med dårlig ytelse, hukommelsessvikt gi ekstra støtte for diagnosen ADHD. Memory-testene også kan avdekke styrker eller svakheter for visuell eller auditiv presentasjon av informasjon, noe som er nyttig i å lage en behandlingsplan hvis ADHD er diagnostisert.

Andre Evalueringsverktøy

Andre instrumenter er tilgjengelig for mer omfattende ADHD vurdering. For eksempel Brown ADD Scales tillater både klient og de som observerer oppførselen hennes å rangere symptomene og problemene hun har opplevd i løpet av de siste seks månedene. Personlighetslagrene også kan gis til voksne kunder som blir vurdert for ADHD, for eksempel Personality Assessment Inventory (PAI) eller MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory), for å fastslå tilstedeværelse eller virkningen av andre psykiske lidelser på funksjonsnivå.

Standardiserte tester for ADHD

Standardiserte tester for ADHD


Attention Deficit Hyperactive Disorder er en atferdsmessige og kognitive tilstand. Ifølge artikkelen "ADD / ADHD Test og diagnose" utgitt av ADD Coach Academy, dens egenskaper er impulsivitet, uoppmerksomhet og hyperaktivitet; Fagfolk ser for utholdenhet og pervasiveness av disse symptomene. De bruker standardiserte tester for å komme fram til en riktig diagnose for barn og voksne.

The Vanderbilt Assessment Scale

The Vanderbilt Assessment Scale evaluerer barnas symptomer på ADHD som vanskeligheter med å betale oppmerksomhet, følge instruksjoner, organisere oppgaver og aktiviteter eller lytte når snakket med direkte. Det har også spørsmål om angst nivåer, depresjon, aggressivitet, forlegenhet eller overdreven skyldfølelse. Alle disse symptomene er målt på en skala fra 0 (atferd er aldri til stede) til 4 (atferd er tilstede svært ofte). Vurderingen måler også akademiske prestasjoner i matematikk, lesing og skriving samt slik klasseromsatferd som forholdet til jevnaldrende og forstyrre klassen på en skala fra 1 (utmerket) til 5 (problematisk).

The Behavior Assessment System for Children (BASC)

The Assessment System for Children evaluerer eksterne problemer som hyperaktivitet og aggresjon, problemer som angst og depresjon, samt oppmerksomhet og lærevansker. Disse atferd er kategorisert som svært lav, lav, middels, i fare eller klinisk signifikant. Det viser også en adaptiv skala som måler tilpasningsevne, sosiale ferdigheter, ledelse og studere ferdigheter ved hjelp av de samme kategoriene.

Child Behavior Checklist / Lærer Rapporter

Artikkelen "Symptomer Definert av foreldre og lærere Ratings i Attention Deficit Hyperactive Disorder" utgitt av det kanadiske Psychiatric Association bruker Child Behavior Checklist / Lærer Rapporter å sammenligne pasienter med ADHD med en kontrollgruppe på symptomer som sosial tilbaketrekning, aggressiv atferd, sosiale problemer, tenkte problemer, somatiske plager og ungdomskriminalitet. Lav score representerer mer tilpasningsdyktig adferd mens rekordene representerer mer problematisk atferd.

Voksen ADHD selvrapporteringsskala (ASRS V1.1) Symptom Checklist

En prøve av "Adult ADHD selvrapporteringsskala (ASRS V1.1) Symptom Checklist" viser en tabell med 18 spørsmål som adresserer hyppigheten av atferd som uro, bli distrahert, procrastinating, avbryte, snakker overdrevet eller etterbehandling prosjekter. Skalaen vurderer hvorvidt atferden aldri skjer eller skjer sjelden, noen ganger, ofte eller svært ofte. Denne skalaen hjelper fagfolk avgjøre om mer klinisk vurdering er nødvendig før forskrivning behandling for voksne med ADHD.

Behandlingstilbud for ADD

Attention-Deficit Disorder, eller ADD, er en mental lidelse hvis eksakte årsaken er ennå ikke kjent. Visse faktorer antas å ha en effekt på sannsynligheten for å ha ADD. Det går ofte i familier, og kan også være forårsaket av mødre som bruker narkotika eller røyker sigaretter under svangerskapet. Eksponering for toksiner eller organiske miljøgifter kan også bidra til ADD. Medisiner for behandling av ADD kommer i to forskjellige former --- stimulerende og ikke-stimulerende --- med senere er den vanligste.

Stimulerende medikamenter

De vanligste formene for sentralstimulerende ADD medisiner er Ritalin og Adderall. Selv om forskerne ikke vet nøyaktig hva som gjør disse stoffene effektive, de vet at de ser ut til å balansere og øke nevrotransmittere i hjernen. Dette forbedrer vanlige ADD symptomer som hyperaktivitet og impulsiv atferd. Stimulerende stoffer kommer i både kort- og langtidsvirkende former. De fleste korttidsvirkende medisiner siste i omtrent fire timer, mens langtidsvirkende former kan vare mellom seks og 12 timer.

Bivirkninger av sentralstimulerende medikamenter

Noen bivirkninger av sentralstimulerende medisiner er søvnløshet, nedsatt appetitt, vekttap og irritabilitet. I noen få tilfeller, barn oppleve en litt redusert veksttakt. Noen barn kan også utvikle rykninger eller ufrivillige muskelkramper, men disse skal falme etter medisin dosen senkes. Om lag 10 prosent av barna ikke vil oppleve noen lindring av symptomer, selv etter endring av type stimulerende og dosering gitt.

Ikke-sentralstimulerende medisiner

En felles ikke-stimulerende brukes til å behandle ADD er Strattera. Ikke-sentralstimulerende midler er ofte foreskrevet når sentralstimulerende medisiner ikke virker eller forårsake bivirkninger. Bivirkninger av ikke-sentralstimulerende stoffer er vekttap, søvnighet og kvalme. Bruk av Strattera har også blitt koblet med gulfarging av huden (gulsott). Noen barn og unge voksne opplever problemer med selvmordstanker, og selv om det ennå ikke har vist seg å føre til selvmord, hvis barnet opplever selvmordstanker, ta kontakt med din lege umiddelbart. Det er viktig å huske at disse stoffene ikke vil kurere, men bare lindre symptomene på, uorden.

Terapi og rådgivning

Under psykoterapi, ADD lider er i stand til å snakke om sine følelser og tanker og lære alternativer til selvdestruktiv atferd. Psykoterapi fokuserer også på å hjelpe deltakeren føler seg godt om seg selv. Terapi kan også involvere medlemmer av familien i å hjelpe pasienten lære å takle sykdommen og dets bivirkninger mer positivt. Atferdsterapi strengt takler behandle atferd, ikke å finne ut hva som forårsaket dem, og fokuserer på å fikse problemet umiddelbart.

Forebygging

Det er ikke ennå en måte å teste for eller effektivt hindre en person fra å ha ADD, men noen få skritt kan tas som antas å redusere risikoen. Under graviditet, sørg for å avstå fra alkohol og narkotikabruk. Røyke sigaretter og eksponering for husholdningsgiftstoffer er heller ikke anbefalt. Still et klart sett av grenser for barnet ditt med konsistente konsekvenser for dårlig oppførsel. Ta deg tid til å rose barnet ditt hver dag og prøver å få øyekontakt med dem når du snakker med dem.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex


Det er fire reaksjonsvippe reflekser. Den "utsatt tilting reaksjon" vises i en alder av seks måneder. Den "liggende reaksjon tilting" reaksjon utvikler på åtte måneder. Den "quadruped tilting reaksjon" vises to måneder etter at og "standing vippe reaksjon" vises i mennesker rundt om i første bursdag. De siste hele livet ditt med mindre noe går galt, som for eksempel å utvikle kreft i hjernen, indre øret unormalt og muskeldystrofi. De første tre tester er gitt til babyer. Testene brukes til utviklingsforstyrrelser hos spedbarn, å diagnostisere indre øret og hjernen lidelser hos unge voksne, og for å diagnostisere alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom hos eldre.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

•  Test liggende vippe reaksjon ved å legge babyen utsatt på en tilt bord som en seesaw. Sakte vippe brettet og vente på et svar. En normal reaksjon er for lagt kurve sin stammen mot forskyvning av tyngdepunktet.

Legg babyen flatt på ryggen på et bord for å starte postural fiksering i liggende test for å evaluere den liggende reaksjon tilting. Oppmuntre barnet til å nå med en arm og presse at skulderen. Babyen skal vise en svak buet av ryggraden som han kort mister sin balanse.

•  Plasser barnet på alle fire på gulvet for å teste reaksjon quadruped tilting. Push skulder og alle fire lemmer og observere reaksjonen. Barnet skal rotere legemet for å opprettholde en krypende stilling.

Test den stående å vippe reaksjon hos barn og voksne ved hjelp av en av flere varianter av Romberg Test. Instruere underlagt lukke øynene og plassere føttene enten tett sammen eller hæl til tå. Skyv motivets brystet eller skulderen og observere hans reaksjon å gjenvinne sin balanse. Overflødig svaiende kalles "Rombergs tegn."

BMI tester for Kids

BMI tester for Kids


Body mass index (BMI) beskriver mengden av kroppsfett en person har ved å beregne høyde og vekt målinger en bestemt måte. Mens lese de samme grunnleggende måte hos barn og voksne, alder og kjønn spiller en mye større rolle i å tyde et barns BMI resultater, som de er fortsatt økende. Finne ditt barns BMI gir svar på om de er overvektige, i god helse, undervektige eller fete.

Beregning av et barns BMI

Før du måle ditt barns BMI, få en nøyaktig måling av både hans høyde og vekt. Formelen for bestemmelse av BMI er vekt (i kg) dividert med avstanden (i inches), kvadrat. Multipliser dette resultatet med 703 for å få BMI resultater. Ved siden av nummeret, skrive barnets alder og kjønn. Hvis du ikke er interessert i å gjøre regnestykket selv, kan du prøve en online barnas BMI kalkulator.

Tyde Resultater

Siden barn er fortsatt økende og unge gutter og jenter er så forskjellige, kan det resulterende BMI nummeret være identisk, men mener helt forskjellige ting for hvert barn. For eksempel, hvis din 13 år gamle datters BMI er 20, hun er en sunn jente. Men hvis hun er bare seks med en BMI på 20, indikerer det obesity.If du har brukt barne BMI kalkulator som inkluderte alder og kjønn alternativer, bør resultatene nøyaktig gjelde for ditt barns alder og kjønn. I stedet for et sett BMI-tall, barn BMI vektklasser følger prosentandel, basert på BMI på andre barn deres alder. Barn i den femte persentilen eller lavere er undervektige. De i den femte til 85. persentilen er betraktet som sunt, mens de mellom det 85. og 95. persentilen er overvektig. Endelig barn med en BMI lik eller større enn 95-persentilen er generelt overvektige.

Viktig

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, begynner testing og sporing BMI så tidlig som to år gammel barnets lege. Mens BMI er ikke en sikker-brann metode for å fastslå barnets vektklasse, er det en god indikasjon på helse i de fleste tilfeller. I løpet av ditt barns liv, kan periodiske BMI resultatene brukes til å spore endringer i helse angående vekt. Å vite hvor barnet er i forhold til hva som regnes som sunt gir deg og barnet ditt også en klar idé om hvor han er versus hvor han skal være.

Betraktninger

Mens BMI er generelt nøyaktig i de fleste tilfeller kan visse faktorer føre til varierende resultater som svekker et BMI-tall nøyaktighet. Siden BMI måler vekt generelt i stedet for å bestemme muskelvekt versus fettvekt, kan resultatet bli skjevt. En 12 år gammel gutt kunne være i optimal helse, men har en BMI som sier han er overvektig om han har mer muskelmasse enn de fleste barn sin alder. Hvis du mistenker at ditt barns BMI resultatene er av, spør legen sin for å gjennomføre hudfolden tykkelsesmålinger og andre tester for å nøyaktig fastslå om han er overvektig.

Hvordan Test for alkoholbruk

I moderate mengder, er alkohol-bruk som regel ikke altfor skadelig for personlig helse og velvære. Men ifølge Medline Plus, en tjeneste av US National Library of Medicine, "nesten 17,6 millioner voksne i USA er alkoholikere eller har alkoholproblemer." I tillegg indikerer en MSNBC artikkel som en nasjonal undersøkelse "anslår at det er 11 millioner mindreårige drikker i USA," og en heidundrende 7,2 millioner av disse mindreårige drikker anses overstadig drinkers. Med en så høy forekomst av alkoholmisbruk i landet, kanskje du kjenner noen som har et alkoholproblem, men det kan være vanskelig å hjelpe denne personen hvis du ikke vet når han har drukket. Heldigvis er det flere metoder for alkohol testing som er ganske enkel å utføre i ditt eget hjem eller på et medisinsk senter for et gebyr.

Hvordan Test for alkoholbruk

Bruk en breathalyzer å teste for rus. Du kan kjøpe breathalyzers fra nettsteder som Breathalyzer.net. Breathalyzers er lett å betjene; rett og slett blåser i apparatet vil vise om personen som blir testet har drukket. I tillegg kan du fortelle omtrent hvor mye personen har drukket basert på blod alkoholinnhold beregnet basert på hans pust prøve.

Utfør en edruelighet test på den enkelte. Edruelighet tester bestå av flere enkle oppgaver; hvis en person ikke er i stand til å fullføre oppgaver, er det mest sannsynlig at den enkelte er under påvirkning av alkohol. Noen standard, politi utstedt av feltet edruelighet test oppgaver kan bli funnet på FieldSobrietyTests.org. Dessverre er denne metoden for testing ikke ufeilbarlig; det kan være andre grunner en person mislykkes testen som sykdom, funksjonshemming eller misbruk av en annen enn alkohol substans.

Skaff en hår prøve og få den testet på et sykehus. Dette alternativet er best egnet for å teste for langvarig alkoholbruk, siden du kan teste håret selv om personen er foreløpig ikke drukket når prøven er innhentet. Slike tester er ganske kostbare, og det er begrensninger; Aalcohol-Test-Info.com sier at testen bare virker på hodehår på minst 1/2 til 1 cm lang, og flere hår er nødvendige for testen.

Test en blodprøve. Blood alkohol testing kan gjøres ved lokale sykehus og medisinske sentre. Blood alkohol testing er svært nøyaktig, men må gjøres mens vedkommende er beruset; du kan ikke teste for tidligere eller langvarig bruk. Dessverre, som hår testing, er blod alkohol testing dyrt.

Utfør en urinprøve ved et medisinsk senter eller legekontor. Urinprøver er veldig billig og svært nøyaktig. Dessverre, til tross for testens nøyaktighet, kan alkoholikere lure testen ved å snike en "ren" urinprøve til badet.

Utfør en medisinsk test på personens spytt. Dette er like nøyaktig som blodprøver, og denne testen er veldig vanskelig å lure siden spytt er hentet direkte fra personens munn. Men disse testene er litt dyrere, men de er fortsatt betydelig billigere enn hår og blodtesting.

Uformelt teste den enkelte ved å se etter tegn på alkoholisme. Alkoholikere ofte drikker alene, gjemme alkohol rundt i huset, drikke tungt, får knyttet til offentlig drukkenskap eller kjøring under påvirkning og erfaring "blackouts".

Test for Trypsin

Bukspyttkjertelen frigjør stoffer trypsin og chymotrypsin under normal fordøyelse, ifølge nettstedet Medline Plus. En test kan avsløre mangel på disse stoffene når utført på innsamlede avføringsprøver.

Formål

Leger utføre noninvasive test for trypsin / chymotrypsin på nyfødte eller spedbarn som viser symptomer på cystisk fibrose, som er en mutasjon i kromosom 7-genet. Testen er også utført på både barn og voksne til å bestemme mulig bukspyttkjertelen insuffisiens ifølge nettstedet Lab tester på nettet.

Forberedelse

En lege overvåke en persons bukspyttkjertel kan foreskrive vitamintilskudd og muntlige enzymer for å løse enkle bukspyttkjertelen problemer Ifølge nettstedet laboratorietester Online. Men i mer alvorlige tilfeller en lege kan bestille en trypsin testen utføres, og vil gi de nødvendige utstyr for å samle inn en avføringsprøve og instruere den enkelte av bruken av slike. Denne samlingen er utført på mange måter avhengig av alderen til den enkelte som blir testet.

Samling

Holdes på plass av toalettsetet, plastfolie løst plassert over et toalett bolle fanger krakk, som deretter kan overføres til en ren beholder for testing, ifølge nettstedet Medline Plus. Noen testsett forsyne spesielle vev for overføring av prøven fra brytes for å rense beholderen. Med bleie-iført spedbarn, plasser wrap hensiktsmessig å unngå å blande urin og avføring.

Prosedyre

Testen innebærer å plassere en dråpe av emulgerte avføring på et tynt lag av gelatin, i henhold til nettsiden Medline Plus. Gelatinet oppløses når fordøyd med trypsin eller chymotrypsin tilstede i avføringen.

Resultater

Et vanlig resultat indikerer nærvær av trypsin og chymotrypsin i avføringen. Selv om det ikke er diagnostisk, kan et negativt resultat at det er behov for ytterligere testing. En unormal trypsin test er et tegn på en bukspyttkjertel som ikke fungerer som den skal. På dette punktet, kan legen bestille andre prøver for å få en mer definitiv diagnose av pankreatisk problemet.

Hvordan teste for tilstedeværelse av E. Coli

Hvordan teste for tilstedeværelse av E. Coli


E. coli, som er forkortet navn for Escherichia coli, er et typisk ufarlig bakterie som vanligvis holder til i fordøyelsessystemet for varmblodige dyr. Likevel kan visse E. coli-stammer, som er en liten variant av bakterien, være ansvarlig for matforgiftning eller vann forurensning. E.coli kan også være den skyldige bak urinveisinfeksjoner, luftveissykdom og andre forhold, ifølge Centers for Disease Prevention and Control.

En kombinasjon av helse historie og ulike prøver kan bidra til å avgjøre om E. coli er årsaken til en sykdom. Ved tester bekrefter E. coli, kan en lege fore antibiotika og andre terapier.

Hvordan teste for tilstedeværelse av E. Coli

Ta kontakt med en helsepersonell

Hvis oppkast, diaré, gass, kvalme, alvorlige magesmerter, feber eller blodig diaré oppstå i mer enn tre dager uten lettelse, bør voksne oppsøke helsepersonell umiddelbart. En brennende følelse ved vannlating, dribbling urin, økt hyppighet av vannlating eller en trang til å urinere kan tyde på en urinveisinfeksjon som også krever legehjelp. Ta barn og spedbarn til en helsepersonell innen 24 til 48 timer etter symptomdebut.

En grundig helse historie, inkludert siste reiser og en diett historie med alt spist i løpet av de siste 72 til 48 timer, kan hjelpe helsepersonell regel ut forskjellige sykdommer.

Din helsepersonell kan være lurt å teste krakk for tilstedeværelse av E. coli. Mens du er på toalettet, avføring i en beholder levert av helsepersonell. Etter å gi avføringsprøve, vaske hendene grundig i minst 30 sekunder etter å ha innhentet prøven. En sykepleier vil sende prøven til laboratoriet til eksamen for E. coli og andre mulige årsaker til sykdom.

Hvis en lege krever ytterligere testing, kan en sykepleier eller phlebotomist ta en blodprøve.

En urinprøve kan også oppnås dersom en urinveisinfeksjon er mistenkt. Følg sykepleierens instruksjoner om ren teknikk som brukes til å samle inn et eksemplar ved vannlating i en beholder.

I visse tilfeller kan et kateter må settes inn i skjeden eller penis av en sykepleier for å oppnå en urinprøve.

Vurdere drikkevann for å teste for E. coli. Laboratorier tilbyr containere for å samle inn vannprøver. Følg bestemte retninger, som noen kan ha ulike retningslinjer. Environmental Protection Agency anbefaler ber om at en utdannet tekniker samle vannprøven for å øke påliteligheten av testresultatene.

Hint

  • Hvis opplever diaré og oppkast, holde deg hydrert ved å drikke rikelig med væske.
  • Få nok hvile. Ring legen din umiddelbart hvis symptomene fortsetter å forverres.
  • Dehydrering, spesielt hos spedbarn og små barn, kan være dødelig. Ta kontakt med en helsepersonell umiddelbart hvis et barn ikke er i stand til å holde væsker ned.