Digidexo.com

revmatisk artritt

Symptomer på Revmatisk Artritt

Symptomer på Revmatisk Artritt


Revmatisk artritt er en form for artritt forårsaket av en autoimmun sykdom. Alle de typiske symptomene på leddgikt er typisk for revmatisk leddgikt, inkludert felles betennelse og hevelse. En ekstra symptom på revmatisk leddgikt som ikke er typisk for andre typer leddgikt er at bein har en tendens til å slites ned og smerte er også tydelig i musklene. Organer kan også bli påvirket, noe som fører til en rekke symptomer som ikke er relatert til ledd eller muskelsmerter.

Betennelse

Revmatisk leddgikt får kroppen til å angripe sine egne ledd, som fører til betennelse. Denne betennelsen fører til at kroppen til å sende mer blod til området, noe som resulterer i hevelse.

Ledd- og muskelsmerter

Ledd- og muskelsmerter er den primære symptom for personer med revmatisk leddgikt. Leddene er vanligvis det første området til å bli betent, med smerter senere flytter inn i musklene som de prøver å kompensere for den ekstra slitasje på ledd og bein.

Stivhet

Personer med revmatisk leddgikt vanligvis lider av ekstrem stivhet, noe som begrenser deres mobilitet. Denne stivhet oppstår når melkesyre utløses av inflammasjon i muskler og ledd. Melkesyre bygger seg opp for å reparere musklene, og pasienten føler seg stiv og har problemer med å bøye sine ben og armer.

Rødhet

Når et område blir betent, kroppen rushes blod til området for å bidra til å helbrede skaden. Dette resulterer i synlig rødhet i området, og huden kan variere i farge fra rød til purpuraktig blå.

Fatigue

En vanlig symptom som er bestemt for personer med revmatisk artritt i motsetning til typiske artritt er tretthet og tap av energi. Pasienter blir trøtt når sykdom påvirker organer i kroppen, i motsetning til sine sammenføyninger.

Tap av appetitt

Hvis sykdommen påvirker magen organer, vil pasienter opplever et tap av matlyst. Dette er et symptom som ikke oppleves ofte, men det er tidvis sett hos pasienter med revmatisk leddgikt.

Kan Revmatoid Artritt Årsak hjerte hjertebank?

Revmatoid artritt er en vanlig og smertefull medisinsk tilstand, berører om lag 1 prosent av befolkningen. Den manifesterer seg vanligvis som smerte i ledd, selv om det kan også påvirke andre deler av kroppen. Disse er kjent som sine ekstra-artikulære manifestasjoner. Revmatoid artritt er antatt å være et resultat av autoimmune reaksjoner.

Det korte svaret er nei ...

Mens revmatoid artritt, av seg selv, ikke forårsaker hjertebank, det kan bidra til en rekke andre helsemessige forhold, noen som kan føre til hjertebank.

Anemi

Ta for eksempel, anemi. Anemi er langt, en av de mest vanlige ekstra-artikulære symptomer på revmatoid artritt. Anemi, som er definert av farlig lavt tall av røde blodceller, eller ved et forholdsvis normalt antall røde blodlegemer, men med de lave blodceller som bærer for lite hemoglobin mellom dem. Og som det viser seg, en av de viktigste symptomene på anemi er hjertebank. Hvis en person skjer for å oppleve hjertebank som et resultat av anemi som har i sin tur blitt forårsaket av revmatisk artritt, og deretter tydelig hjertebank de er til syvende og sist kan henføres til den artritt.

Hjerte betingelser

Pasienter med revmatoid artritt er også mer utsatt for hjertesykdommer som jevning av blodårene (aterosklerose) og hjerteinfarkt, medisinsk kjent som hjerteinfarkt. Som det viser seg, en av de vanligste symptomene på slike hjerteinfarkt brudd eller hjerteinfarkt er hyppige hjertebank, og hvis en person skjer for å oppleve hjerteinfarkt relaterte hjertebank, så klart hjertebank i dette tilfellet er også slutt tilskrives revmatoid artritt, selv om de ikke er et direkte resultat av den.

Medisiner

Noen av de medisiner som anvendes ved behandling av reumatoid artritt også kan forårsake hjertebank. For eksempel, Enbrel, en av de viktigste medisinene som brukes i behandling av revmatoid artritt, har vært kjent for å forårsake hva mange av de menneskene som tar det begrepet som hjertebank, selv om det er noen uenighet om dette. Igjen, hvor en revmatoid artritt pasienten tar Enbrel og opplever hjertebank, kan de hjertebank slutt skylden på revmatoid artritt (som er hva som forårsaket dem til å ta Enbrel i første omgang), mye som det - Leddgikt - didn 't direkte føre til hjertebank.

Betydning

Faren i hjertet hjertebank selv er avhengig av hva som forårsaker dem. Hvis revmatoid artritt pasienten opplever dem som et tegn på blodmangel, så er det helt klart trenger å bekymre deg og søke øyeblikkelig medisinsk intervensjon. Dersom, på den annen side, hjertebank er som et resultat av medisiner man tar for å behandle revmatoid artritt, kan det være mindre grunn til bekymring, men det er alltid lurt å oppsøke lege dersom slike hjertebank er altfor hyppige - uansett årsaken bak dem - fordi de kunne være et tegn på en enda mer alvorlig underliggende problem.

Leve med revmatoid Knuter

Tjue til 35 prosent av personer med revmatoid artritt er også påvirket av revmatoid knuter som vokser nær ledd eller trykkpunkter. I de fleste tilfeller, revmatoid knuter er ikke smertefullt og ikke forårsake noen helsemessige problemer. Imidlertid, i andre tilfeller kan de vises i lungene og andre indre organer, noen ganger forårsaker ytterligere bekymringer.

Definisjon

Revmatoid knuter, faste klumper dannet ut av bløtvev, vises under huden, vokser nær leddgikt ledd eller i trykkpunkt områder som hender, fingre, knoker, albuer, hæler og håndledd. Disse knuter er vanligvis smertefri og varierer i størrelse fra det som en liten ert til en valnøtt. Knuter noen ganger dannes i hjerte, lunger eller andre indre organer.

Årsaker og komplikasjoner

Reumatoide knuter som danner ved siden av eller innenfor sener gjør det ofte som en respons til trykk og friksjon er forårsaket av revmatisk artritt (RA) i leddene. Knuter er vanligvis finner hos pasienter som har vært plaget av RA for en stund. Sigarettrøyking hos pasienter som har RA øker sjansen for at knuter vil danne. Metotreksat, et medikament som brukes til å behandle symptomer på RA, har vist seg å øke sjansene for at knuter vil danne.

Selv om de er ofte smertefri, kan revmatoid knuter noen ganger legge press på nerver eller begrense bevegelsen i leddene. I føttene, kan knuter forårsake problemer med gange og balanse og gjøre det vanskelig å bruke sko. Når knuter vises i hjertet eller lungene, kan de forårsake dysfunksjon eller alvorlige komplikasjoner. Knuter i lungene kan føre til en kollapset lunge, lungebetennelse eller pleuravæske, som er en væskeansamling mellom vev lining lungene og brysthulen.

Treament Alternativer

I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig behandling av revmatoid knuter; som de er vanligvis ikke smertefull og vanligvis ikke interferere med det daglige liv. Men sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, eller DMARDs, er foreskrevet for å bidra til å redusere størrelsen på knuter. Injeksjoner av glukokortikoider, kan en type steroid, på stedet noen ganger også hjelpe krympe knuter. Skulle nodule være smertefullt, bli smittet eller føre til andre helseproblemer, kan kirurgi være nødvendig. Det er vanlig for nodul for å danne på nytt etter å ha blitt kirurgisk fjernet.

Pain Relief hjelp Catfish Oil

Studier har vise at steinbit olje er en utmerket måte til å redusere smerte, stivhet og inflammasjon. Å spise steinbit, spesielt vill steinbit, kan gi deg omega-3 fettsyrer. Studier har vist at steinbit olje har vært gunstig for pasienter som lider av revmatoid artritt, bursitt, blærekatarr, endometriose, dysmenoré, smerter i nakke, ryggsmerter og smerter i leddene. Forskning viser at steinbit olje øker produksjonen av serotonin i kroppen.

Fordeler med Catfish Oil

Steinbit olje, så vel som fiskeolje, bidrar til å redusere nakke og ryggsmerter. Ifølge kinesisk medisin, hjelper steinbit olje fremme sunne ledd, reduserer smerte og hevelse. Steinbit olje bidrar pasienter som lider av bursitt, ved å redusere inflammasjon, som i sin tur reduserer smerte.

Revmatoid Artritt

Ifølge Journal of American Dietetic Association, inneholder steinbit omega-3 fettsyrer. Studier har vist at inntak av steinbit, steinbit olje, fiskeolje og omega 3-fettsyrer vil redusere risikoen for kreft og inflammasjon er forårsaket av revmatisk artritt.

Nakke eller ryggsmerter

Ifølge US Medicine av National Institutes of Health "omega-3 EFA fiskeolje kosttilskudd synes å være et tryggere alternativ til NSAIDs for behandling av nonsurgical nakke eller ryggsmerter." NSAID står for ikke-steroidalt anti-inflammatorisk medikament, noe som fører til sår hos visse pasienter. Steinbit olje er et utmerket alternativ til farmasøytiske legemidler, for behandling av nakke eller ryggsmerter, og har vist seg å være like effektive i å redusere smerte.

Blærekatarr

Steinbit, steinbit olje kapsler, fiskeolje, og steinbit olje kosttilskudd, kan lindre smerte fra pasienter som lider av revmatoid artritt og blærekatarr.

Seratonin

Ifølge Dr. Barry Spears, president i Zone Labs, tar betydelige doser av omega-3 fettsyrer (som finnes i steinbit olje) øker produksjonen av serotonin i kroppen. Seratonin er et hormon som gjør at du føler deg bra. Følelsen godt kan distrahere deg fra smerte og heving sprit.

Endometriose og Dysmenorrhea

Ifølge Mother Nature.com, steinbit olje og fiskeolje kan hjelpe pasienter som lider av endometriose og dysmenoré (smertefulle kramper).

Forbruk av Catfish Oil

Du kan konsumere steinbit olje gjennom å kjøpe kosttilskudd, kapsler, eller du kan bare spise steinbit, noe som er svært lav i kvikksølv nivåer, og inneholder omega 3-fettsyrer. Næringsstoffene i steinbit fremme utviklingen av hjernevevet.

Hvor lenge Stop Taking Fish Oil Før medisinske prosedyrer?

Omega-3 oljer, som er tilgjengelig i planter og fisk og som kosttilskudd, er fettsyrer (molekyler som finnes i planter, dyr og cellemembraner). De reduserer kolesterol og bidrar til å redusere risikoen for utvikling av hjertesykdom, slag og høyt blodtrykk. Fordi de fungerer som blodfortynnende, imidlertid, og har andre potensielle bivirkninger, kan pasienter bli informert av sine leger å unngå omega-3 brønnen før kirurgi eller andre invasive medisinske prosedyrer.

Kjennetegn

Omega-3 fettsyrer - som finnes i noen plantekilder, for eksempel lin, linfrø og nøtter (spesielt Brasil nøtter), samt fisk eller fiskeolje kosttilskudd - lavere triglyserider, og dermed redusere risikoen for hjerteinfarkt, hjerte arytmier, plakater på arteriene i hjertet (som forårsaker åreforkalkning eller aterosklerose) og andre former for hjertesykdom og slag. Det bremser også oppbygging av plakk i blodårene og senker blodtrykket litt. Hjerte og nyre transplantasjon pasienter kan også ha nytte av å ta fiskeolje kosttilskudd. I tillegg, når det tas regelmessig over flere måneder, fiskeolje, som også brukes som en industriell smøremiddel, kan redusere morgenstivhet og ledd ømhet er forårsaket av revmatisk artritt.

Bivirkninger

Fordi de er blodfortynnende, høye doser av omega-3 kan hindre blodpropp og forårsake eller forverre blødning når det tas i høye doser. Dette kan forårsake alvorlige post-kirurgisk blødning eller føre til hemoragisk (blødning) slag, neseblod og blod i urinen. Fiskeolje kan også forsiktig øke low-density lipoprotein ("dårlig" form for kolesterol), og har også vært kjent for å forårsake magesyke, diaré og raping, sure oppstøt og halsbrann, dårlig fordøyelse og mage oppblåsthet. Personer med allergi eller annen overfølsomhet for fisk bør unngå fiskeolje eller omega-3 tilskudd, så bør de som har høye nivåer av low-density lipoprotein eller lavt blodtrykk. I tillegg, fordi fisken ofte absorbere betydelige nivåer av kvikksølv fra forurensede farvann, små barn og kvinner som er gravide eller ammer bør begrense sitt inntak til ett eller to 6-unse porsjoner per uke. Noen fisk oljekilder, spesielt de som er produsert fra fisk lever, kan inneholde høye nivåer av vitamin D og A. Disse typer olje kan øke risikoen for vitamin A og D toksisitet, som kan oljer trukket fra fiskelever, og kan også utarme eller hemme effekten av vitamin E, som støtter kroppens immunsystem. Mange av disse bivirkningene kan kompromittere helse og utvinning av kirurgiske pasienter.

Anbefalinger

Leger og National Institutes of Health National Center for komplementær og alternativ medisin anbefaler at alle som spiser mat eller kosttilskudd som inneholder betydelige mengder omega-3 avstå fra å gjøre det for en uke før under medisinske prosedyrer, med unntak av hjerte-bypass operasjon. En studie publisert i tidsskriftet Prostaglandins, Leukotrienes, og essensielle fettsyrer indikerte at å spise fiskeolje kort tid før denne type kirurgi er utført kan redusere pasientenes risiko for å utvikle postoperativ hjerteinfarkt skader.

Revmatiske sykdommer hos barn

Revmatiske sykdommer hos barn


Leddgikt er en kategori av revmatiske sykdommer. Arthritis seg selv består av minst 100 sykdommer. Ifølge Barnas Hospital Boston, kan disse sykdommene påvirker barn i alle aldre, kjønn og rase.

Typer

Det finnes mange typer av revmatiske sykdommer, inkludert osteoarthritis, juvenil idiopatisk artritt og polymyositt.

Effekter

Barn som lider av revmatiske sykdommer vil ha kroniske smerter og hevelse i leddene, noe som påvirker mobilitet.

Årsaker

Legene vet ikke hva som forårsaker revmatiske sykdommer hos barn, men de tror at genetikk, traumer og infeksjoner kan være medvirkende faktorer.

Identifikasjon

En spesialist som kalles en revmatolog vil ta barnets komplett familie og medisinsk historie for å bidra til å identifisere årsaken til revmatisk sykdom. Spesialisten vil også bestille blod arbeid, og røntgen av bein og ledd.

Behandlinger

Det finnes ingen kur for revmatiske sykdommer. Medikamenter som ibuprofen blir brukt for lindring av smerte og inflammasjon. Øvelser som gåing og svømming redusere stivhet og hjelpe med fleksibilitet i leddene.

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt


Slitasjegikt og leddgikt er livsforvandlende og ødeleggende sykdommer. De kan rane barn muligheten til å nyte de samme aktivitetene til andre barn deres alder. Begge tilstander er kjennetegnet ved smertefulle symptomer. Selv om begge er kroniske og ingen kur eksisterer, det finnes behandlingstilbud som kan hjelpe treg progresjon og lindre smerten.

Definisjon

The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) definerer ungdoms leddgikt som "en gruppe av sykdommer som forårsaker smerte, hevelse, stivhet og tap av bevegelighet i leddene." Begrepet juvenil artritt (JA) brukes til å beskrive de 7 typer leddgikt hos barn og unge.

Prevalens

Statistikk fra Lands leddgikt data arbeidsgruppe, publisert på National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer nettsted, indikerer ca 294 000 barn mellom fødsel og 17 lider av noen form for leddgikt eller en revmatisk sykdom. Omtrent 1 av 1000 barn utvikler noen form for leddgikt.

Artrose

Artrose (OA) er den vanligste formen for leddgikt hos voksne. Artrose er en degenerativ felles sykdom. Med OA, brusk i leddene bryte ned. Uten brusk som en buffer, ben gni sammen resulterer i smerte, stivhet og tap av bevegelse. OA normalt presenterer i nakken, korsryggen, hender, hofter og knær. OA blir dårligere over tid. Symptomene på osteoartritt og den tilhørende skade oppstår over en periode på mange år.

Revmatoid Artritt

Juvenil revmatoid artritt (JRA) er en av de to klassifiseringsgrupper for kronisk leddgikt. JRA er den mest alvorlige av de artritt typer. Det er en autoimmun sykdom. Det er den nest vanligste formen for juvenil leddgikt. I JRA, angriper immunsystemet vev lining leddene. Sykdommen kan påvirke flere skjøter samtidig. Angrepene kan skje på begge sider av kroppen. Sykdommen kan påvirke andre deler av kroppen som hjerte, øyne og lunger. Sammen med de generelle symptomer, de spesifikke symptomer assosiert med JRA inkluderer muskelsvakhet, følelsen syk og tretthet. Symptomene på JRA utvikle seg raskt over en periode på noen uker eller måneder. Alvorlig skade fra JRA kan forekomme i løpet av kort tid.

Årsaker

Flertallet av JA tilfellene oppstår når kroppens immunsystem angriper friske organer eller vev. Legene vet ikke hvorfor immunforsvaret identifiserer feilaktig friske organer som fremmede inntrengere. Forskere tror to faktorer kommer sammen hos barn som utvikler JA. Først den genetiske sammensetningen av barnet gir ham en tendens til å utvikle sykdommen. For det andre, noe som fra omgivelsene, for eksempel en kald eller virus, som utløser starten av sykdommen.

Behandlingstilbud

JRA kan ikke forebygges eller kureres. Antirevmatiske medikamenter kan redusere progresjon og smerte av sykdommen og øke levealder, ifølge den australske regjeringen avdeling for helse og aldring. Metoder uten behandling omfatte fysioterapi og komplementære og alternative behandlingsformer.

Revmatiske & Immunologiske sykdommer

Revmatiske og immunologiske sykdommer er sykdommer som kjennetegnes av betennelse som en primær symptom og som vises i personer med svekket immunforsvar. Det er bokstavelig talt hundrevis av sykdommer og lidelser som faller inn under denne generelle kategorien, selv om noen av dem er så sjelden at de rammede kan bare nummer i hundrevis. I den andre enden av spekteret av revmatiske og immunologiske sykdommer er andre lidelser som er diagnostisert utbredt over hele verden.

Betraktninger

Et par av de sykdommer som faller inn under paraplyen av revmatiske og immunologiske sykdommer vises også i mennesker hvis immun systemer fungerer som normalt. Hvis imidlertid deres årsak kan spores tilbake til en undertrykt immunsystemrespons, disse sykdommer er generelt mye mer vanskelig å behandle enn i andre pasienter.

Expert Insight

En av USAs fremragende sentre for behandling av disse sykdommene er Cleveland Clinic Institutt for Revmatiske og Immunologiske sykdommer. Sine årlige rapporter gir en god oversikt over det brede spekter av sykdommer i denne bred kategori. I 2006, for eksempel, avdelingen diagnostisert 8257 tilfeller av revmatiske og immunologiske sykdommer, alt fra kjente plager til de som er mye sjeldnere. Dette var et hopp på nesten 25 prosent fra 6611 tilfeller diagnostisert i 2005.

Typer

The Cleveland Clinic lister opp sykdommer diagnostisert i 2006 (etterfulgt av antall pasienter diagnostisert med hver i parentes) som følger: osteoporose (1569), revmatoid artritt (1.565), fibromyalgi (1354), systemisk lupus erythematosus (562), bursitt ( 516), Wegeners granulomatose (365), slitasjegikt (345), urinsyregikt (333), psoriasisartritt (253), vaskulitt og uspesifikke arteritis (250), sklerodermi (241), juvenil revmatoid artritt (213), gigantiske celle arteritis (110 ), ankyloserende spondylitt (103) og polymyositt (101). Andre sykdommer, som hver ble diagnostisert på mindre enn 100 pasienter, omfatter dermatomyositt (96), Takayasus sykdom (78), hypersensitivitet angiititt (43), cerebrale arteritt (39), Bechet sykdom (33), polyarteritis nodosa (27), Reiters syndrom (26), pseudogout (16) og Henoch purpura Schönlein (12).

Betydning

Selv om noen sykdommer i denne kategorien er svært sjelden faktisk, andre er utbredt og forårsake betydelig lidelse for millioner av amerikanere og andre over hele verden. The American College of Rheumatology (ACR) tilbyr noen enkle, men nyttige innsikt i mekanismen av autoimmun sykdom. ACR forklarer at immunsystemet er designet for å beskytte oss mot skadelige stoffer i miljøet og "se etter noen tidlig skade i cellene våre." Men immunsystemet noen ganger går haywire, mistolker signalene den mottar. "Som et resultat, har vårt forsvar ikke anerkjenne vår egen kropp på jobb, og begynne 'angripe' celler," og dermed utløser autoimmune lidelser.

Behandling

Fordi det er ingen reell kur, fokus for behandlingen for revmatiske og immunologiske sykdommer har rutinemessig vært lindring av symptomer. Dette er vanligvis oppnås med reseptbelagte og over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og kortikosteroider. De siste årene har det imidlertid vært en økning i forskning på biologisk terapi "rettet mot de små molekyler som orkestrere vårt eget immunrespons," i henhold til ACR. Slik forskning holder løftet om mer effektive former for behandling i fremtiden.

Herbal rettsmidler for Psoriasis artritt

Psoriasis artritt er en type leddgikt der leddene er hovne, og det er et utslett som speiler psoriasis på stedet av den betente ledd. Behandling omfatter medikamenter og lysterapi. Urter kan brukes i forbindelse med konvensjonelle behandlinger for å gi større lettelse.

Urter

Klaseormedrue er nyttig fordi den slapper muskler og ledd, sammen med blokkerende smertereseptorer. Det kan også stimulere appetitten og er gunstig for nervesystemet. Selleri frø er en anti-revmatiske og krampeløsende. Det har også anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å redusere hevelse i ledd. Chapparel lindrer noe av kløe av utslett assosiert med psoriasisartritt når den brukes som et grøtomslag. Feverfew har smertestillende egenskaper. Nettles er nyttig påføres lokalt for utslett eller tatt internt for å lette smerter. Bromelain er et enzym som finnes i ananas som er gunstig for fordøyelsen, men er også brukt på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Kosttilskudd

Glukosamin, chondroitin, MSM, bor, selen, magnesium, vitamin K-1 og omega-3 fettsyrer er alle gunstig for psoriasisartritt. Disse kosttilskudd er alle avgjørende for dannelsen av friske bein og brusk. Omega-3 fettsyrer har også anti-inflammatorisk egenskaper som kan lette noe av smerten forbundet med psoriasisartritt. Glucosamine, chondroitin og MSM er ofte kombinert i én formel for bekvemmelighet. En typisk dose er 500mgs av glukosamin, 400mgs av chondroitin og 150mgs av MSM tre ganger daglig. Man kan kjøpe glukosamin, kondroitin og MSM som en kapsel, en væske eller en myk-tygge.

Livsstil

I tillegg til urter og kosttilskudd, kan du endre din livsstil for å lette symptomene på psoriasis artritt. Oppnå og opprettholde en sunn kroppsvekt for å redusere betennelse i leddene. Få skånsom mosjon på regelmessig basis, for eksempel yoga eller svømming. Noen mennesker også finne lindring med akupunktur. Varme og kalde omslag, vekslet og anvendt i 10 til 20 minutter om gangen, kan gi lindring av leddsmerter. Psoriasisartritt har en tendens til å tappe din energi, og noen form for leddgikt kan forstyrre mobilitet, så gå sakte og ikke presse deg selv.

Antibiotika Protokoll for behandling av revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en ødeleggende sykdom som påvirker millioner av mennesker. Etter den første diagnosen, blir uførhet en livsstil. Finne et svar på dette autoimmun sykdom har tillatt de berørte for å gå tilbake til en mindre smertefull måte å leve på. Ved hjelp av forskjellige klasser av antibiotika over en lang periode er å gi håp til de som arbeider med denne sykdommen. Denne protokollen tar tålmodighet; Resultatene kan ta opp til et år.

Antibiotika Protocol

En smittestoff forårsaker revmatoid artritt. Å vite dette, Dr. Thomas McPherson Brown var den første legen for å bringe frem i lyset bruk av antibiotika for revmatoid artritt som en måte å bekjempe infeksjoner. Han fant at autoimmun sykdom stammer fra den samme infeksjon. Han oppdaget ved hjelp av lave doser av varianter av tetracyklin over en lang periode hjelpe folk som lider av revmatoid artritt.

Dr. Brown opprinnelige protokollen starter med 300 mg intravenøs klindamycin. Bruk dette for to dager, øke til 600 mg for de neste to dagene og deretter fortsette dose på 900 mg daglig i opp til to uker. Denne protokollen beskytter deg mot mykoplasma og andre former for bakterier. Andre leger har brukt modifiserte versjoner av denne protokollen.

Etter den innledende løpet av IV terapi, begynner pasienten oral antibiotikabehandling med minocycline eller tetracyklin. Dosen frekvensområdet er én dose, én til to dager per uke, opp til to ganger daglig, tre ganger per uke.

Hvis medisinen forverrer leddgikt, er lavere doser og lengre intervaller nødvendig. Ved hjelp av denne protokollen har hjulpet mange RA lider gå inn i remisjon, ifølge Dr. Joseph Mercola på Mercola.com.

Kennedy Institute of Rheumatology testet effekten av antibiotika behandling for revmatoid arthritis.These legene fant at av 21 pasienter som fikk enten antibiotika eller ingenting, åtte pasienter som fikk behandling hadde mer enn en 20 prosent forbedring. De konkluderte med at å kombinere lav-dose antibiotika er nyttig i å håndtere RA.

Fordel vs. Risk

The Road Back Foundation, som spesialiserer seg som oppgjørssentral og informasjonsbase for Dr Browns protokollen, sier at det å bruke et derivat av lavdose tetracyklin er ikke akkumulativ, derfor er det ikke bestandig.

Hvis det er en reaksjon på tetracyklin, kan det behandles med en lavere dose. Siden RA har blitt funnet å være forårsaket av en infeksjon, antibiotikabehandling, benyttes intermitterende i lave doser, kan brukes for å gi en lettere måte å leve uten smerte og ubehag.

Det finnes tre forskjellige typer av tetracyklin: enkel tetracyklin, Minocyclin og doksycyklin. Minocyclin har fordeler for antibiotikabehandling for revmatoid artritt. Det har evnen til dypere vev penetrability, opprettholder høyere serumnivåer og har utvidet spekteret aktivitet, i henhold til Revmatisk Organization.

Revmatoid Artritt alternative medisiner

Leddgikt betyr faktisk leddbetennelse. Ifølge Center for Disease Control, når den brukes til å definere kronisk tilstand som mer enn 1,3 millioner amerikanere lider av leddgikt; ordet beskriver revmatiske sykdommer og tilstander som påvirker leddene, vevet rundt leddene og eventuelle andre bindevev. Hva dette betyr for de millioner av lider er at leddgikt betyr felles smerte og stivhet. Nærmere bestemt, er reumatoid artritt en vanlig form for artritt som er assosiert med en reduksjon i livskvaliteten på grunn av smerte og aktivitet begrensninger. Men alternative medisiner er tilgjengelige for å lindre symptomene på leddgikt uten å gjøre store endringer i livsstil eller ta konvensjonelle medisiner.

Antioksidanter

I henhold til den naturlig Nurse, en alternativ helsenyhetskilde, er rheumatoid artritt delvis forårsaket av toksin oppbygning inne i legemet. Nettstedet anbefaler å supplere dietten med vitamin C, vitamin E og glutation for å redusere inflammasjon. Urter kan også brukes for å fjerne giftstoffer fra kroppen og redusere inflammasjon. Melk tistel, løvetann og burdock er alle anti-inflammatorisk og antioksidant urter.

Nutrient Therapy

Mange revmatoid artritt lider også lider av "lekk tarm" syndromet. Dette fører til felles irritasjon fordi molekylene som ikke enkelt kan passeres gjennom mage slimhinnen slipper inn i blodet, noe som fører til en naturlig kroppslig reaksjon av ledd- og muskelsmerter, Natural Sykepleier nettsted landene. For å løse lekk tarm og smerten forbundet med den, er det en rekke næringsstoffer som lindrer tarmkanalen, inkludert okra, marshmallow rot og L-glutamin. I tillegg, kalsium, foliate og magnesium er alle næringsstoffer som øker tarmhelse samt støtte leddgikt behandling.

Body Manipulation

Bodywork, massasje, akupunktur og kiropraktikk justering er alle måter å lindre smerten forbundet med revmatoid artritt samt hindre fremtidige bluss-ups. Diskuter symptomene på leddgikt med en lisensiert utøver, og de vil hjelpe guide designe en individualisert behandling regiment.

Trening og bevegelse

Ifølge Mother Nature, en alternativ helse råd nettside, trenger kroppen bevegelse for å holde seg frisk. "Ved å flytte leddene daglig, hjelpe deg å holde dem fullt mobil," nettsted landene. "Du også styrke omliggende muskler, noe som betyr å gi skjøter med ekstra støtte." I tillegg vektbærende øvelser bidra til å holde skjelettet sterkt mens forebygge osteoporose, en vanlig sykdom forbundet med leddgikt.

Meditasjon og avspenning

Akkurat som kroppen trenger trening, trenger den også hvile. Tidspunkt for høyt stress og tretthet er ofte forbundet med smerte for leddgikt. Bruke metoder for progressiv avslapning, meditasjon, positiv visualisering og anti-stress aktiviteter er alle anbefalt av Mother Nature nettside som effektive behandlinger for alle former for leddgikt.

Sykdommer likt Revmatoid Artritt

Reumatoid artritt (RA) er en autoimmun form av sykdommen, slik at dens symptomer gå utover muskler og ledd. Siden en pasient ikke kan ha alle symptomene på samme tid kan det bli tatt for en annen form for artritt eller et lignende sykdom. En revmatolog kan bruke informasjon hentet fra en undersøkelse og blodprøver (som starter med en revmatoid faktor) for å skille revmatoid artritt fra andre forhold.

Andre Leddgikt

Det finnes en rekke andre former for leddgikt som kan forveksles med revmatoid variasjon. Septisk, sopp og virus arthritises, samt Reiters syndrom, er markert med betennelse og en generell utilpasshet. I tillegg Lyme sykdom og fibromyalgi til stede med flere muskelsmerter og trøtthet produserer symptomer som ligner på revmatoid artritt. Urinsyregikt kan føre til det samme alvorlige leddsmerter, som kan slitasjegikt. Smerten av bursitt er ofte forvekslet med leddsmerter sånn forårsaket av revmatoid artritt.

Kreft

Mange former for kreft og leukemi kan presentere seg selv på samme måte som revmatoid artritt. Anemi, utmattelse og total mangel på energi, så vel som en sporadisk feber er tegn på noen former for cancer, inkludert leukemi og lymfom. Alvorlig skjelettsmerter og stivhet er til stede i bein kreft og andre former som har metastized (spread). Lungekreft og leukemi er to former for kreft som også kan tyde på lignende lungeproblemer til revmatoid artritt.

Immune Disorders

Revmatoid artritt er en sykdom der immunforsvaret er svekket, slik at pasienter med problemer bekjempelse av infeksjon. Dette gjelder også for immunsvikt sykdommer som hiv og aids. Lupus og sklerodermi er ofte forvekslet med revmatoid artritt fordi de er også autoimmune sykdommer. De som lider av disse sykdommene har problemer med å holde seg frisk, og det er vanlig for dem å føle seg bra en dag og syk neste.

Infeksjonssykdommer

Sykdommer forårsaket av virus og bakterieinfeksjoner kan forveksles med revmatoid artritt. Bakteriell hepatitt C og revmatisk feber har lignende symptomer som kan variere i alvorlighetsgrad. Rubella (røde hunder) er et virus som forårsaker feber og leddsmerter. Endokarditt, en inflammasjon av membranen rundt hjerteklaffene, er vanlig hos pasienter med reumatoid artritt, så det er lett å misdiagnose pasienten i dette tilfellet.

Uvanlige plager

Det er også noen uvanlige sykdommer som ligner revmatoid artritt. Familiær middelhavsfeber er en arvelig sykdom som fører til tilbakevendende anfall av betennelse og feber. Whipples sykdom er et resultat av en bakteriell infeksjon og kan påvirke mange organer i kroppen. Henoch-Schönlein purpura er en sjelden barnesykdom som kan forveksles med juvenil revmatoid artritt, som betennelse kan utvikle seg i leddene. Kawasakis sykdom, erythema nodosum, pyoderma gangrenosum, systemisk vaskulitt og Behcet sykdom er noen flere etterlignere av revmatoid artritt.

Revmatiske betingelser og årsaker

Revmatiske betingelser og årsaker


Statens institutt for leddgikt og muskel-og hudsykdommer rapporterer at det er mer enn 100 revmatiske diseases.These inkluderer bindevevssykdommer og autoimmune sykdommer. Den første typen påvirker bindevev, slik som felles kledning som støtter rammen av legemet skjelett og indre organer. Den autoimmune typen fører til at immunsystemet til å skade kroppens friske vev.

Fibromyalgi

Fibromyalgi forårsaker smerte i vevene. Det påvirker spesielt vev som støtter ledd og bein. Lokalisert ømhet og smerter i muskler og sener karakteriserer sykdommen. Nakke, skulder, hofter og ryggrad er smertefulle. Søvnforstyrrelser er til assosiert med fibromyalgi.

Revmatoid Artritt

Denne inflammatorisk sykdom er en av de best kjente. Det påvirker slimhinnen i leddene. Smerte, stivhet og hevelse resultat. Til slutt blir de skadet ledd, og pasienten mister mobilitet. Leddene påvirket er oftest i hender og føtter. Det forekommer på begge sider av kroppen likt, et karakteristisk trekk blant artrittiske tilstander.

Sklerodermi

Systemisk sklerose påvirker ikke bare huden. Det påvirker også blodkar og ledd. Det påvirker noen ganger lungene og nyrene. Skin herding er symptomet på sykdommen. Det er forårsaket av en overdreven produksjon av kollagen i de berørte områdene.

Urinsyregikt

Betraktes som en form for leddgikt, er gikt forårsaket av små skarpe krystaller eller urinsyre bosatte seg i leddene. De forårsaker betennelse fra tid til annen. Leddene blir hovne og det er smertefullt. Urinsyregikt er ofte funnet i de større tær.

Tendinitt

Når sener blir betent, det er smerte og begrensning av bevegelse i leddene i nærheten sener. Dette noen ganger skyldes reumatisme. Imidlertid kan symptomene også være på grunn av skade på senen eller overdrive.

Bursitt

Bursitt er forårsaket av en betennelse som kan stamme fra en arthritic tilstand. Den bursa, små sekker av væske med oppgaven med å redusere friksjonen mellom bein og i leddene blir betente. En annen mulig årsak er infeksjon i bursa. Lider kan ha smerter og ømhet. I tillegg kan omgi leddene ikke være fleksibel.

Hva er Revmatisk smerte?

Hva er Revmatisk smerte?


Revmatiske smerter er at smerter som kommer med symptomer på revmatiske sykdommer. Smerten påvirker bindevev av kroppen og er forårsaket av betennelse.

Symptomer

Reumatiske smerter vanligvis føles som en dyp smerte i en bestemt felles eller i et bestemt sett av ledd, for eksempel i knokene på hånden. Smerten kan endre seg i intensitet avhengig av miljøforhold som for eksempel varme eller kulde. Områder med revmatiske smerter kan være følsomme for berøring og smertefullt på å flytte. Området kan vokse rød, varm og sår på grunn av betennelse.

Årsaker

Reumatiske smerter er forårsaket av immunsystemet angriper legemet (autoimmune sykdommer). Det er foreløpig ikke kjent hva som egentlig forårsaker revmatisk sykdom, men genetikk, hormoner og miljø er tenkt å bidra til utviklingen av revmatisk sykdom.

Revmatiske lidelser

Lidelser som kan forårsake revmatiske smerter inkluderer revmatoid artritt, spondyloartropatier, bursitt og senebetennelse. Mer enn 100 revmatiske sykdommer eksisterer.

Typer Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt angriper ledd, muskler, leddbånd og sener i kroppen; når den er rettet mot nakke, knær og rygg, kan det være svært smertefullt.

Juvenile Revmatoid Artritt

Juvenil revmatoid artritt forekommer hos barn under 16 år (som oftest, i jenter under 8 år) og forårsaker betennelse og stivhet i leddene.

Polymyalgia rheumatica

Verking, smerte og stivhet er noen symptomer du kanskje merke med polymyalgia rheumatica, en revmatisk sykdom som effekter leddbånd, sener, muskler og vev rundt leddene.

Bekhterevs sykdom

Bekhterevs sykdom innebærer alvorlige ryggsmerter og betennelse i ryggraden og større ledd, som albuer og knær; Det er tre ganger mer vanlig hos menn enn hos kvinner.

Cervical spondylose

Ifølge Mayo Clinic, er cervical spondylose en generell betegnelse for aldersrelatert slitasje påvirker leddene i nakken.

Hofte og kne Revmatoid Artritt

Knee revmatoid artritt forårsaker leddene rundt kneet til å bli øm, stiv og hoven; Det er ofte smertefulle, noe som gjør det vanskelig for å gå. Hip revmatoid artritt generelt påvirker mindre ledd og sener, og vanligvis skjer mye senere i livet.

Definisjon av revmatiske sykdommer

Revmatiske sykdommer er helsemessige forhold som først og fremst påvirker kroppens ledd, sener, leddbånd, muskler og bein. Ofte er de preget av betennelser i forbindelse med varme, hevelse, rødlig farge og smerte. Revmatiske sykdommer som følge av tap av funksjon mellom en eller flere av de sammenbindende eller benstrukturer av kroppen. Det finnes flere typer revmatiske sykdommer.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand preget av smerter i kroppen, søvnløshet, tretthet, angst, depresjon og andre symptomer. Fibromyalgi er også assosiert med muskelømhet på sene og felles steder. Fibromyalgi er en form for leddgikt-og er svært vanskelig å diagnostisere. Symptomene på fibromyalgi kan til tider overlapper med symptomer på annen sykdom Det er en kompleks medisinsk tilstand.

Lupus

Lupus, som er et kort ord for "systemisk lupus erythematosus" (SLE), er også en reumatisk sykdom som påvirker ledd og organer i kroppen. Dens symptomer varierer avhengig av type lupus aktuelle sykdommen. Huden av personer som lider av lupus er preget av utslett. Håravfall resulterer ofte, og nefritt og leddgikt er også symptomer på sykdommen.

Gikt

Artritt er en av de mest vanlige revmatiske sykdommer. Sykdommen er preget av hyppige leddsmerter, leddstivhet, og felles betennelser. Det finnes mange typer leddgikt. Noen av de vanligste inkluderer slitasjegikt, revmatoid artritt, juvenil artritt og psoriasisartritt. Revmatoid artritt har ingen kjent kur, men smerten forbundet med sykdommen kan styres og kontrolleres med smertestillende medikamenter.

Polymyalgia rheumatica

Polymyalgia revmatiske - eller PMR, som det kalles - er nok en form for revmatisk sykdom. Denne tilstanden er preget av muskelstivhet, nakkestivhet og smerter rundt skuldre og hofter. I tillegg kan pasienter med PMR også utvikle andre typer artritt. Andre symptomer på PMR ligner symptomer assosiert med leddproblemer.

Hva er Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk problem. Navnet kom fra Dr. James Parkinson, som var den første personen til å beskrive sykdommen. Denne sykdommen forårsaket av gradvis tap av kroppens celler i enkelte deler av hjernen som kalles substantia nigra. Tap av disse celler fører til en mangel på kjemisk dopamin. Symptomer på Parkinsons sykdom inkluderer skjelvende hender, sakte bevegelser, tap av balanse, og stivhet i noen deler av kroppen.

Revmatoid artritt: Symptomer, Tilstand og behandling

Revmatoid artritt: Symptomer, Tilstand og behandling


Revmatoid artritt, ofte merket RA, er en degenerativ, uhelbredelig tilstand som forårsaker betennelse i organer og ledd. Betennelsen kan føre nodulær skrubbsår å dannes i vevet under huden, og kan innebære lungene og hjerteposen. RA er sett oftere hos personer over 40 år, men er ikke uvanlig i den yngre befolkningen. Så mye som en prosent av verdens befolkning lider av tilstanden. Den primære symptom er smerter forårsaket av hevelse i hender, føtter, nakke og ben. Begge sider er vanligvis påvirket likt. I alvorlige tilfeller kan RA også påvirke øynene, munn, lunger og hjerte.

Hva er revmatoid artritt?

Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom som resulterer i kronisk leddbetennelse. Autoimmune sykdommer er tilstander som oppstår når immunsystemet benytter antistoffer mot feilaktig angripe kroppens vev og ledd. Dette forårsaker irritasjon og smerte i ledd. Årsakene til tilstanden er ikke finitely oppdaget. Forskere ved Penn State studerer sammenhengen mellom RA og infeksjon. Resultatene har antydet, hovedsakelig på grunn av redusert nivå av hvite blodceller, som RA "flare-ups" er forårsaket av infeksjon. Det er mer vanlig hos kvinner enn menn; røykere er mer utsatt for tilstanden enn ikke-røykere.
Symptomer på reumatoid artritt, varierer avhengig av graden av inflammasjon. Når vevet er forverret, er den aktive tilstanden; inaktiv betegner betennelsen har sunket. I den inaktive scenen, alle indikasjoner på RA forsvinner og pasienten viser perfekt helse. Når alle tegn til RA har utsvevende, er tilstanden i underkastelse. Det kan gå til underkastelse, med eller uten behandling, i uker, kanskje til og med år.

Symptomer

RA lider ofte opplever ekstrem mangel på energi, reduksjon eller tap av appetitt, smerter i muskler og ledd fra alvorlige stivhet og lav grad av feber. Dramatiske vekttap er vanlig på grunn av tap av appetitt. Stivhet er hyppig etter lengre perioder med inaktivitet, så morgenen er ofte vanskelig for RA-pasienter. Normal levetid påvirkes mer alvorlig som tilstanden utvikler seg. Typiske aktiviteter, for eksempel å snu dørhåndtak og pusse tenner, blir smertefull.

Revmatoid artritt kan også påvirke felles ansvarlig for å kontrollere stemmebåndene --- den cricoardytenoid joint --- forårsaker en endring i tonen i stemmen og muligens varig heshet. Dette er imidlertid sjelden og bare sett i de mest alvorlige tilfeller.

Effekter på kroppen

Siden revmatoid artritt er en systemisk lidelse; det kan spre seg til kroppens organer. Siogren syndrom er når øyne og munn blir forverret. Den eneste symptom med denne irritasjonen er tøffe dehydrering. Pleuritt, eller betennelse i slimhinnen i lungene, forårsaker brystsmerter og kortpustethet. Hoste og tungpustethet er også vanlig med pleuritis. Vevet i lungene blir møre. Hjertet vev kan også bli påvirket. Perikarditt er betennelse i hjertevevet. Dette vil også føre til alvorlige smerter i brystet, spesielt når du ligger nede.
Revmatoid artritt forstyrrer også montering av kroppens blodceller. Det reduserer i betydelig grad produksjonen av røde blodceller, forårsaker anemi. Som sykdom utvikler seg, vil antall røde blodlegemer reduseres ytterligere. Tap av hvite blodlegemer er forbundet med Feltys syndrom, eller en Oppsvulmet milten. Trusselen om infeksjonen er økt drastisk siden hvite blodceller er kroppens naturlige forsvar.

Revmatoid Knuter

RA kan føre til fast, hud-farget knop å produsere under huden i nærheten leddene berørt av RA. Disse revmatoid knuter oppstå på hender, fingre, albuer og knær. Størrelsen varierer med alvorlighetsgraden av betennelse, fra ertestore til valnøtt-sized. Noen ganger vil nodulene bevege seg under huden, men de oftere fast festet til sener. I alvorlige tilfeller kan knuter også utvikle seg på stemmebåndene og kroppens organer. Det er vanligvis ingen smerte forbundet med nodulene, men de kan legge vekt på nerver, noe som begrenser bevegelsen. Knuter på kroppens organer kan påvirke organfunksjon.

Synovitt

Synovialmembranen linjer ledd og sener. Synovitt er når synovialmembranen er hovent. Det er en vedvarende smerte tilstand forbundet med begrenset bevegelse forårsaket av betennelse, ømhet og stivhet. På grunn av den økede blodstrøm, føles det felles varm. Synovitt er en dire vanskeligheter forbundet med revmatoid artritt fordi cellene i membranen splitt og reprodusere, sende nye celler til andre kroppsdeler. De nye cellene lades ut enzymer i assortert leddene, forårsaker mer smerter og betennelser. Hvis dette fortsetter i en lengre periode, vil enzymer slutt absorbere brusk rundt leddet, som fører til ekstreme, nådeløse smerte.

Diagnose

Mens det ikke er noen enslig test som kan tydelig oppdage RA i kroppen, er det for tiden diagnostiseres ved en kombinasjon av tester. Hvis du viser noen av egenskapene ovenfor, vil legen din utføre en fysisk eksamen som består av blodprøver, leddvæske analyse og røntgen. Hvis du mistenker at du har revmatoid artritt, holde en liste over symptomer, inkludert tid på dagen, hyppigheten og alvorlighetsgraden, for å gi legen en detaljert oversikt over hvordan du føler deg.

Behandling

Over-the-counter medisiner kan bidra til å roe symptomer på mild revmatoid artritt symptomer. Aspirin, Ketoprofen, Ibuprofen og Naproxen bidra til å redusere betennelse; Paracetamol vil redusere smerte. Legen din kan også foreskrive smertestillende eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse vil redusere smerte og hevelse, men ikke hjelpe med nåværende eller forhindre skader i leddene. Disse må bare brukes under tilsyn av en lege, som overdosering kan føre til skadelige bivirkninger.
Siden immunsystemet hos en RA pasienten er ute av kontroll, immundempende er også en effektiv måte å behandle symptomene ved å bringe den tilbake til det normale. Imidlertid kan disse resepter også redusere immunsystemets respons på infeksjon. Steroider kan benyttes for å redusere smerte og hevelse, men bare for en kort tid. En steroid effektivitet reduserer med mer bruk og kan forårsake bivirkninger, slik som blåmerker, grå stær og diabetes. Anti-revmatiske legemidler bremse skader på ledd og vev hvis startet ved begynnelsen av symptomene.

Typer legemidler som brukes til behandling av revmatoid artritt

Folk i alle aldre, men spesielt de mellom i sine 40s, 50s og 60s, kan utvikle revmatoid artritt (RA). RA er en inflammatorisk leddsykdom som forårsaker skade på slimhinnen inne leddene. Smerter og hevelse resultater, noe som gjør det vanskelig for noen mennesker å gå om sine daglige aktiviteter. Det er flere klasser av legemidler som brukes til å behandle symptomer på leddgikt, som forklart i detalj ved Mayo Clinic (se Ressurser).

NSAIDs

NSAIDs, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, brukes til både lindre smerte og redusere hevelse som RA lider opplevelse. Ibuprofen og naproksen er NSAIDs som er tilgjengelige i både over-the-counter og reseptbelagte styrke.

Immunsuppressiva

Leger bruker immunsuppressive medisiner som ciklosporin og leflunomid å roe ned en RA pasientens immunsystem, som er en del av problemet i tilfelle av revmatoid artritt. Medisiner kan også være i stand til å ødelegge noen av de cellene som produserer RA symptomer.

Steroider

Steroide medisiner, som kalles kortikosteroider, bidra til å redusere betennelse i RA. Prednison er ofte brukt for smerte kontroll og for å bremse ned hastigheten som ledd blir skadet. Steroider er vanligvis brukes på en kortsiktig basis.

TNF-hemmere

En klasse av legemidler kalt TNF-inhibitorer også virke som anti-inflammatoriske midler ved å blokkere en type protein fra å bli produsert i kroppen. Remicade og Humira er to eksempler på TNF-hemmere som er gitt til å behandle revmatoid artritt.

Anti-Revmatiske medisiner

Hindre ytterligere leddskader er et mål for RA behandling og oppnås med bruk av DMARDs, eller sykdomsmodifiserende antirevmatiske medikamenter. Metotreksat, minocylcine og sulfasalazin er medisiner i denne gruppen.

Revmatiske lidelser

Revmatiske lidelser


Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom som fører til kronisk betennelse i leddene i kroppen. En autoimmun sykdom oppstår når kroppens eget immunsystem feilaktig angriper sitt eget vev. Leddgikt betyr betennelse i leddet hvor en eller flere knokler møtes, forårsaker leddsmerter, hevelse og stivhet. Revmatoid artritt er en ødeleggende sykdom som rammer flere kvinner enn menn. Mer enn 100 forskjellige revmatiske lidelser påvirker om lag 2 millioner mennesker i USA som har revmatoid artritt.

Vanlige symptomer på Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt påvirker mennesker i alle aldre, barn, ungdom og eldre mennesker. Symptomene er stort sett de samme, og de inkluderer leddsmerter, hevelse i ett eller flere ledd, stivhet, ømhet når trykket er brukt til felles, konstant eller tilbakevend smerte, tap eller problemer med å flytte en felles, fakkel-ups er når symptomer på revmatoid artritt komme og forsvinne igjen før en annen blusse opp skjer, tretthet, knuter er harde klumper som ligger på eller i nærheten av en felles, for eksempel albuer.

Forvaltning av Rheumatiod Leddgikt

Det finnes ingen kur for revmatoid artritt, men med riktig behandling, felles beskyttelse og endringer i livsstil, kan du leve et langt og produktivt liv med revmatoid artritt. Symptomer på revmatoid artritt kan holde deg fra å bry seg normale aktiviteter, som for eksempel husarbeid, åpne en konvolutt og gåing. I remisjon betyr ingen symptomer, og du leve et normalt liv.

Faktorer av Revmatoid Artritt

Legene vet ikke hva som forårsaker leddgikt, men visse faktorer kan øke sykdommen. For eksempel, kvinner er mer sannsynlig å utvikle leddgikt enn menn; revmatoid artritt oppstår i alderen 30 til 60, men kan også oppstå i alle aldre; du er mer sannsynlig å utvikle sykdommen hvis familiemedlemmer hatt sykdommen; røyking øker risikoen for å utvikle leddgikt; og slutte vil bidra til å redusere sjansen for å utvikle revmatoid artritt.

Øvelse behandling av revmatoid artritt

Det finnes ingen kur for revmatoid artritt, men det finnes alternativer tilgjengelig. Tidlig behandling vil bidra til å redusere risikoen for uførhet og misdannelse. Fysioterapi bidrar til å øke muskelstyrke og smerte. Hydroterapi er trener i varmt vann som bidrar til å redusere vekten på leddene, slapper musklene og bidrar til å lindre smerte. Ergoterapi lærer deg å redusere stress på leddene, hvordan du bruker splinter, med en stokk eller rullator, og lære å tilpasse seg omgivelsene ved hjelp av ulike enheter.

Behandling for revmatoid artritt

Behandling kan bidra til å redusere betennelse i leddene, lindrer smerte og for å hindre eller forsinke leddskader og for å hjelpe deg å gjøre normale aktiviteter som husarbeid eller hagearbeid. Trening, som gåing eller svømming, kan bidra til å styrke felles muskler. Det finnes ingen kjent diett for revmatoid artritt, men å spise sunne måltider ved å legge til frukt, grønnsaker og helkorn kan hjelpe deg å kontrollere vekten eller vedlikeholde den. Til slutt, bruke varme til de berørte ledd for å hjelpe heve smerte og lære å slappe av for å redusere stress og kontrollere smerte.

Natural Cure for Psoriasis artritt

Psoriasis artritt er en type leddgikt der leddene og brusk degenerert over tid, og et utslett som ligner psoriasis skjemaer på huden over skjøten. Konvensjonelle behandlinger inkluderer medisiner og Plantevern. Naturmidler og endringer i livsstil kan brukes sammen med tradisjonelle medisinske protokoller for å gi større lindring av symptomene.

Livsstilsendringer

For å lette symptomer på leddgikt, bør du opprettholde en sunn vekt. Regelmessig, skånsom trening er viktig for å opprettholde mobilitet, som leddgikt tendens til å påvirke. Yoga, tai chi og svømming er alle ideelle idrett for lider av psoriasisartritt. Når smerte fakler, prøv å bruke varme og kalde omslag, vekslet og anvendt i 10 til 20 minutter om gangen. Ikke overdriv noen aktivitet, fordi overanstrengelse kan forverre symptomene på psoriasis artritt.

Akupunktur og akupressur

Akupunktur og akupressur er basert på ideen om at våre kropper er omgitt av et energifelt, kalt qi. Både akupunktur og akupressur søke å påvirke den energien som strømmer gjennom oss til å forbedre balansen og fjerne hindringer som kan blokkere energiflyten. Akupunktur og akupressur kan både være nyttig for psoriasisartritt, fordi de kan redusere smerte, styrke immunforsvaret og lette søvnløshet. Personer med psoriasisartritt har ofte en undertrykt immunsystem, og kan ha problemer med å sove, sammen med smerte fra leddbetennelse.

Kosttilskudd

Flere kosttilskudd kan lette bivirkninger av psoriasisartritt. Chondroitin, glukosamin og MSM er alle nødvendige for å reparere og gjenoppbygge brusk og bein. Omega-3 fettsyrer fungere som en anti-inflammatorisk for å redusere smerte og hevelse. Omega-3 fettsyrer finnes i fisk og fiskeoljekapsler. Boron, selen og vitamin K-1 er også nyttig for brusk og bein helse.

Aktuelt Urter

Topikalt urter, brukes i et omslag, salve eller krem, kan gi lindring fra kløe og brennende utslett assosiert med psoriasisartritt. Brennesle og chaparral er oftest anvendes for dette formål, og kan kombineres eller anvendes separat.

Andre urter

Når det tas internt, kan brennesle også redusere betennelse. Nettles inneholder kalsium jern, svovel, natrium og kalium, noe som gjør nesler ideelt for flere forhold og generelt god helse. Andre gunstige urter for psoriasisartritt inkluderer klaseormedrue, bromelain, feverfew og selleri frø. Klaseormedrue er en anti-krampaktig som slapper muskler og ledd, samtidig som blokkerer smertereseptorer. Både bromelain og feverfew er anti-inflammatorisk urter som bidrar til å redusere hevelse og dempe smerter. Selleri frø er en anti-revmatisk urt som bringer tellere betennelser og muskelkramper.