Digidexo.com

blodgass resultater

Hvordan du skal tolke blodgass Resultater

En arteriell blodgass (ABG) er en blodprøve som involverer tegning blod fra en arterie. Den bruker vanligvis den radielle arterie nær håndleddet, men det kan også bruke lårarterien i nærheten av lysken. En ABG måler konsentrasjonen av forskjellige gasser som er oppløst i blodet slik som oksygen, karbondioksyd, hydrogen og bikarbonat.

Bruksanvisning

•  Undersøk partialtrykket av oksygen (PaO2) i blodet. Normal PaO2 området er mellom 80 og 100 mm kvikksølv (mmHg). En PaO2 nedenfor dette området indikerer at pasienten ikke puster riktig og vil kreve ekstra oksygen på et nivå under 60 mmHg. En pasient med et nivå under 26 mmHg er i fare for å dø, og krever umiddelbar oksygen.

se på partialtrykket til karbondioksid (PaCO2) i blodet. Det normale området for PaCO2 nivået er 35-45 mmHg og angir pasientens grad av ventilasjon. En høy PaCO2 verdi, kalles respiratorisk acidose og indikerer underventilation. En lav PaCO2 kalles respiratorisk alkalose og indikerer overventilation.

tolke konsentrasjonen av hydrogenioner (H +). Denne verdien varierer mellom 35 og 45 nanomol per liter (nmol / L), og tilsvarer et pH-område på 7,35 til 7,45. En pH under dette området er definert som acidose og en pH over dette området er definert som alkalemic.

Inspiser bikarbonat (HCO3-) verdi. Den HC03- Nivået skal være mellom 22 og 26 millimol per liter (mmol / l). En høy verdi angir metabolsk alkalose og en lav verdi indikerer metabolsk acidose. Disse forholdene er vanligvis forårsaket av en metabolsk problem. En unormal pH-nivået kan også indikere en luftveis problem hvor nyrene forsøker å normalisere pH.

Hvordan Analyser Arterielle blodgasser Resultater

Hvordan Analyser Arterielle blodgasser Resultater


Arteriell blodgass-analysen måler surhet, mengden av oksygen og karbondioksyd i blod. Det er en nyttig test for å fastslå om lungene, hjertet og nyrene fungerer som de skal.

Bruksanvisning

Se blodet pH-nivå i testen. Blodet er svakt basisk, og bør falle mellom et pH-nivå på 7,35 til 7,45. Hvis det ikke faller innenfor dette området må kroppen kompensere på en eller annen måte, noe som setter ekstra stress på luft og nyre system.

Neste, sørg for at partialtrykket av oksygen er mellom 80 og 100 mg / hg. En partialtrykket som ikke faller i dette området indikerer at oksygen ikke er i bevegelse skikkelig fra lungene til blodet.

Neste, bestemme partialtrykket av karbondioksyd. Denne delen av testen bestemmer hvor mye karbondioksid er til stede i blodet. Et område mellom 35 og 45 mg / hg er normalt og indikerer en normal blod pH-nivå. Et nivå over 45 mg / hg indikerer en sur blodnivå, mens et nivå under 35 mg / hg viser et grunnleggende blodnivå.

Deretter bestemme mengden av bikarbonat. Bikarbonat indikerer hvorvidt blodet er ved riktig pH-verdi. Et normalt nivå er mellom 22 og 26. Et nivå under 22 indikerer en sur pH i blodet nivå, mens et nivå over 26 indikerer en basisk pH-nivå blod

Deretter refererer til oksygenmetning. Dette er en indikasjon på hvor mye oksygen tilstede i blodet, og bestemmes ved hjelp av en pulsometer. En normalområdet faller mellom 95 og 100 prosent. En verdi som faller utenfor dette området indikerer at hemoglobin i blodet er ikke i stand til å binde nok oksygen til å dekke kroppens behov.

Tips og advarsler

 • En arteriell blodgasstest, etterfulgt av en komplett blodprosent analyse vil gi et mer inkluderende ide om generelle helse.
 • Før eksamen informere legen om eventuelle medisiner som du er i dag tar.
 • Spør legen din hvis du har spørsmål eller bekymringer om testresultatene.

Analyse av arterielle blodgasser

Arterielle blodgasser, også kjent som ABGs, blir brukt til å bestemme og diagnostisere respiratoriske system-lidelser. De er vanligvis trukket fra den radielle arterie av håndleddet, da dette arterien er den som ligger nærmest huden og lett tilgjengelig.

Test

En spesielt trenet tekniker vil trekke arterielt blod, ved bruk av en bestemt type sprøyte som er behandlet med et additiv som forhindrer blodpropper. Sprøyten skal plasseres på is og brakt til laboratoriet.

I Laboratory

I laboratoriet vil en teknolog kjøre prøven gjennom en blod gass analysator. Denne maskinen gir resultater om ulike gasser i blodet fra bare en liten blodprøve. Hele prosessen tar ca 20 minutter.

Klinisk betydning

Arterielle blodgasser er brukt for å screene for slike sykdommer som astma og cystisk fibrose. De er også ofte brukt for å se om behandlinger for lungesykdom har vært effektive. ABGs også måle pH-nivået i blodet.

Hva er Testet?

Mengdene av oksygen og karbondioksyd oppløst i blodet blir målt, i likhet med antallet hydrogenioner, eller pH. Oksygenmetning, som måler mengden av hemoglobinmolekyler som bærer oksygen, er en annen komponent testing.

Forstyrrende faktorer

Unngå å røyke sigaretter før denne testen, som giftstoffer i sigaretter kan forstyrre resultatene. Hyperventilering og karbon-karbonmonoksid innånding vil også forskyve testresultatene. Visse medisiner, for eksempel diuretika, anti-inflammatoriske medisiner, syrenøytraliserende og antibiotika kan også forstyrre analysen. Spør legen din om hvilke medisiner, hvis det er mulig, bør du unngå før ABG analyse.

Hvordan du skal tolke Arterielle blodgasser (ABG)

Arterielle blodgasser (ABGs) er et sett av laboratorietester utført på en blodprøve fra en av blodårene dine. De måler balansen mellom oksygen (O2) og karbondioksid (CO2) i kroppen din. ABGs også indikere balansen mellom syrer og baser i kroppen din. Unormale resultater kan signalisere at du ikke får nok oksygen når du puster inn, ikke å kvitte seg med nok karbondioksid når du puster ut, eller har problemer med ulike organer. Den underliggende problemet kan være en luftveislidelse, en metabolsk problem som ukontrollert diabetes eller sjokk, og / eller nyresykdom. (Se referanse 1)

Bruksanvisning

•  Gjennomgå ABG komponenter. En komplett ABG Resultatet viser pH (surhetsgrad / alkalitet av blodet), PaO2 (partialtrykket av oksygen oppløst i blodet), SaO2 (arteriell oksygenmetning), HCO3 (bikarbonat nivå i blodet), og PaCO2 (mengde karbon dioksid oppløst i blodet). (Se Referanse 2)

Vurdere pH i blodet ditt. Normalområdet for pH i arterielt blod er 7,35 til 7,45. En pH under 7,35 indikerer blodet er acidotisk (har for mye syre), og over 7,45 betyr at det er alkalotic (har for mye base).

Vurdere PaCO2. En normal PaCO2 er 35-45 mmHg (millimeter kvikksølv). Det er viktig å se på både pH og PaCO2 nivåer og se etter trender. Hvis man øker antallet og den andre er fallende, indikerer at de unormale resultater er forårsaket av et respiratorisk problem. (Se Referanse 2)

Vurdere HCO3 verdi. En normal HCO3 er mellom 22 og 26 mmHg. Igjen, kombinere tall og se etter trender. Hvis pH og HCO3 beveger seg i samme retning, er ditt problem metabolske. (Se Referanse 2)

Oppsummer hva du vet på dette punktet. Det er fire scenarier: respiratorisk acidose (pH slippe, PaCO2 stigende, og HCO3 normal), respiratorisk alkalose (pH stiger, PaCO2 slippe, og HCO3 normal), metabolsk acidose (pH slippe, PaCO2 normal, og HCO3 slippe), og metabolsk alkalose (pH stiger, PaCO2 normal, og HCO3 stigende). Bestem hvilke scenario matcher dine ABG resultater. (Se Referanse 2)

Identifiser kompensert stater. Noen ganger ABG verdier ikke passer en av de fire scenariene svært presist. Dette skjer når kroppen kompenserer enten delvis eller helt for en av de formene for acidose eller alkalose. For eksempel, hvis din syre-base-ubalanse er forårsaket av en luftveislidelse, nyrene vil midlertidig fungere som en buffer ved å beholde HCO3 og holde ting balansert. (Se Referanse 2)

Se på PaO2 og SaO2. Den PaO2 bør være mellom 75 og 100 mmHg, og SaO2 mellom 94 og 100 prosent. Lavere tall indikerer kroppens celler ikke får nok oksygen. (Se Referanse 2)

Tips og advarsler

 • Syre-base-ubalanser er komplekse kliniske problemstillinger som endres avhengig av din helsetilstand og underliggende diagnoser. Det er veldig viktig å gå gjennom ABG funn med din primære omsorgsperson, slik at du kan fullt ut forstå hva de betyr for deg. (Se Referanse 2)

Hvordan Les MRI Resultater av nakkesøylen

Hvordan Les MRI Resultater av nakkesøylen


Siden den første vellykkede kjernemagnetisk resonans eksperiment i 1946, har magnetic resonance imaging sakte utviklet seg fra et middel for vitenskapelige eksperimenter til en medhjelper og alternativ til røntgen og andre ioniserende stråling imaging. MR gir bedre kroppsvevet kontrast og kan tilpasses for å imøtekomme mange bildeteknikker, inkludert de som brukes til å diagnostisere spinal-cord unormalt. En radiolog leser MR-undersøkelse, tolker resultatene og gir din lege med en rapport. Som med x-stråler, kan gjøre følelse av MR-bilder være vanskelig for legfolk. Men med hjelp av radiologens notater, tolke og forstå din cervical ryggraden, eller C-ryggraden, er MR mulig.

Hvordan Les MRI Resultater av nakkesøylen

•  Gjør deg kjent med leksikonet og struktur av ryggraden. I lesing en radiolog notater og diskutere dine MR resultatene med legen din, vil du ønsker å være så forberedt som mulig. For eksempel er ryggraden delt inn i tre hoveddeler --- cervical, thorax og korsrygg, fra nakken til korsryggen. Den cervikale region består av syv seksjoner, eller virvel, merket som atlas, aksen, og C-3, C-4, C-5, C-6 og C-7. Grunnleggende anatomisk kunnskap er en forløper til å lese dine C-spine MR resultater.

Les legens notater som følger med din film eller CD; disse er veibeskrivelse til MR ansatte med informasjon om hva hun ønsker å diagnostisere. Du kan se slike notater som "r / o plate sykdom." "R / o" betyr "utelukke", som betyr at legen din ønsker bilder som utelukker eller bekrefter plate sykdom eller skade. Disse ordrene også bistå radiolog på jakt etter spesifikke forhold i ryggraden.

Les radiologens notater. Han burde ha adressert alle "O / V" retninger fra legen, som bekrefter eller utelukker spesifikke bekymringer legen hadde. Hans notater vil omfatte slike meldinger som: "Small plate bule på C3 / C4, en større en på C4 / C5 (A) og et mindre igjen på C5 / C6." Han kan også ta opp spørsmål ikke skissert av legen din hvis han oppdager abnormiteter.

Legg merke til vinkelen på bildet. Det er vanligvis en indikasjon i et hjørne av filmen som beskriver den "anatomisk flyet" at bildet representerer. Dette vil være ett av tre alternativer. Koronale eller frontal plan skiller kroppen vertikalt fra topp til bunn foran og bak halvdeler. Sagittal eller lateral plan deler også kroppen vertikalt fra topp til tå, men inn i venstre og høyre side. Den aksiale eller tverrgående plan skiller kroppen horisontalt, og gir øvre og nedre halvdeler. Det vil også en retnings notat, slik at du vet at du viser for eksempel ryggraden fra høyre side - det vil si, sagittal - utsikt.

Se nøye på filmen i forhold til legens og radiologens notater. Hvis en uregelmessighet ble oppdaget, vil notene hjelpe deg i å oppdage det. Hva kan ha vært utvisket uten notatene ofte blir tydelig når du vet hva du skal se etter. Skanne filmen selv om det var ingen avvik funnet, spesielt hvis du har tidligere MRI resultater mot der du kan sammenligne den aktuelle filmen. Det er ikke uvanlig for pasienter å finne problemer på sine egne filmer som ikke ble oppdaget av leger. Dette gjelder særlig blant pasienter som har gjennomgått mange tester --- ofte over år --- og er kjent med sin egen kropp gjennom tidligere radiologiske inspeksjoner.

Hint

 • Du kan skaffe din MR film eller CD, noen ganger for en avgift, men ofte gratis. Spør røntgenavdelingen hvor MR ble utført om å skaffe kopier, enten på film eller på CD. Mange fasiliteter tilbyr pasient sett gratis som et spørsmål om politikk. Du kan også få profesjonelle andre meninger på nettet, via mail eller modem, eller i person, og disse også, er ofte gratis.
 • Vet om noen fargestoffer eller andre medier ble brukt under MRI, som disse forbindelsene påvirker kvalitetene bildene kontrast.

Hva å gjøre med unormal celleprøve resultater?

En celleprøve er en test gjort av en lege som sjekker etter tegn på livmorhalskreft. Får en celleprøve er en normal prosess for en kvinne, men noen ganger kan det være skremmende hvis legen din samtaler og forteller deg at resultatene av en celleprøve kom tilbake unormal. En celleprøve tillater legen å se på celler fra livmorhalsen, og når resultatene kommer tilbake unormal, det betyr at noen av cellene viste unormale endringer.

Forstå Resultater

Når du blir fortalt en celleprøve resultatene er unormale, sørg for at du tar deg tid til å stille spørsmål som kan være på hjertet. Be om en kopi av lab rapporten og be legen om å forklare alt du ikke forstår.
Livmorhalskreft skjer når disse unormale celler spredt dypere inn i livmorhalsen eller andre nærliggende organer. Forstå resultatene er svært viktig i behandlingen av din tilstand.

Det er tre kategorier av unormale celleprøver. Disse er: ASCUS -Atypical plateepitel celler av usikker betydning; LGSIL - lavgradig Squamous intraepitelial lesjoner; og HGSIL - High-Grade Squamous intraepitelial lesjoner.

En ASCUS celleprøve betyr at litt unormale celler ble oppdaget på livmorhalsen. Det betyr at det var små endringer og mens leger er usikre på dette punktet hva det kan være fra, kan det være forårsaket av HPV eller en annen type infeksjon.

Dysplasi er unormal vekst av celler og det er fire typer dysplasi: mild, moderat, alvorlig og carcinoma in situ, som er unormale celler som ikke har spredt og kan trolig danne seg til kreft og spredning til nærliggende områder.

LGSIL betyr at mild dysplasi ble funnet, og at disse endringene kan være forårsaket av en HPV-infeksjon.

HGSIL kan enten bety moderat dysplasi eller grov dysplasi, noe som indikerer at de unormale cellene ser svært forskjellig fra vanlige celler. Disse cellene har en høy sannsynlighet for progresjon til kreftceller.

Legen kan bestille en kolposkopi, en prosedyre som gjør det mulig for henne å undersøke livmorhalsen nærmere. Legen vil ta en titt på livmorhalsen med et instrument som kalles en colposcope, som ligner på et mikroskop. Legen kan også fjerne et lite stykke vev fra livmorhalsen for å sende til et laboratorium for analyse.

Du kan også ha en annen mening, og du står fritt til å ta resultatene dine hvor som helst du velger. Bare husk å ikke se bort fra lab resultater og sikre at du får en oppfølging eksamen.

Hvis resultatene viser at du faktisk har kreftceller i livmorhalsen, kan din gynekolog henvise deg til en onkolog.

Resultater av behandlinger for Klaustrofobi

Fobier er en type angstlidelse preget av en irrasjonell frykt for objekter, organismer eller situasjoner. Ifølge epigee.org, er Klaustrofobi en av de mest vanlige fobier i USA. Det er en situasjons fobi forårsaket ved å være i et lukket, liten eller begrenset plass. Klaustrofobi kan føre til sosiale og psykologiske problemer, som lider ofte unngår fly, høy trafikk kjøring områder, biler, tunneler og heiser, og vil ofte raskt finne og stå i nærheten av utganger når de er innendørs. Mens det er ingen helt effektiv kur for klaustrofobi, det er terapi og medikamentell behandling som kan hjelpe.

Behavioral Therapy

Atferdsterapi forsøker å identifisere hva som utløser reaksjoner og hvordan enkeltpersoner kan reagere forskjellig. Ifølge epigee.org, atferdsterapeuter oppmuntre klaustrofobiske enkeltpersoner til å tenke på deres reaksjon på små og trange områder som en lært atferd, i motsetning til en naturlig en. Ønsket resultat er ikke eliminering av frykt, men å utvikle en evne til å kontrollere følelser og takle frykten.

Neuro-Linguistic Programming

Nevro-lingvistisk programmering er en type atferdsterapi som innebærer å dekonstruere en persons oppfatning av virkeligheten. Ifølge NLPU.com, er det preget av å utforske forholdet mellom sinn og språk, og hvordan dette forholdet endrer vår atferd. Den tiltenkte resultat av nevro-lingvistisk programmering er å få folk til å innse at de har mange valg når du arbeider med en situasjon og at det er opp til dem hvordan de reagerer.

Eksponeringsterapi

Eksponeringsterapi, også kjent som desensitivisering, fokuserer på å endre en persons reaksjon på situasjoner som utløser frykt. Den gjør dette gjennom gjentatte ganger eksponere klaustrofobisk enkelte til små, trange og lukkede rom, eller simuleringer av klaustrofobiske situasjoner. Ifølge MayoClinic.com, gjentatt og gradvis eksponering for engstelig situasjoner kan resultere i folk redusere sin angst.

Narkotika

Klaustrofobiske individer blir ofte foreskrevet betablokkere og anti-depressiva. Ifølge MayoClinic.com, betablokkere hindre adrenalin fra stimulere kroppen og økt puls og blodtrykk når folk er i ubehagelige situasjoner. De kan også bidra til å forhindre stemmen fra skjelvende og lemmer rister. De vanligst foreskrevet antidepressiva for klaustrofobi er selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), for eksempel diazepam, lorazepam, og alprazolam. De virker ved å stimulere serotonin, en stemning-påvirke nevrotransmitter.

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en alternativ behandling for klaustrofobi. Hypnose er en prosess der en hypnotisør endrer en persons tilstand av bevissthet. Hypnoterapi er ønsket resultat er å avdekke en glemt traumatisk opplevelse som er en underliggende årsak til det klaustrofobiske. Denne avdekkingen er forventet å bidra til å eliminere fobi.

Blodgasser i kronisk obstruktiv lungesykdom

Blod gasser gir en avlesning av mengden av oksygen og syre / base-balansen i blodet. Kronisk obstruktiv lungesykdom omfatter emfysem og kronisk bronkitt.

Historie

Kronisk obstruktiv pulmonal sykdom (COPD) påvirker lungene. Blodet går gjennom lungene, plukke opp oksygen og deponering av karbondioksid. Arterielle blodgasser (ABG) Definer systemiske effekter av KOLS.

Identifikasjon

Blodgasser tas fra en arterie i stedet for en blodåre. Veneblod har reist over hele kroppen og frigjort oksygen. Blod viser hvor mye oksygen tilgjengelig for distribusjon.

Funksjoner

Komponenter av blodgasser er partialtrykket av oksygen (evne til oksygen til å bevege seg i blodet) og partialtrykket til karbondioksid (evne til å fjerne karbondioksid).

Betydning

Arterielle blodgasser er en mye dypere uavgjort enn en blodåre og kan kreve lokal lammende av nettstedet for smerte kontroll, ifølge American Thoracic Society.

Funksjon

Oksygen-nivået i blodgassene benyttes som en del av kriteriene i kronisk obstruktiv lungesykdom, for å bestemme behovet for oksygen støtte ifølge pulmonologychannel.com.

Hvordan Les resultater fra Bloodwork

Hvordan Les resultater fra Bloodwork


En lege kan bestille blod arbeid for å bidra til å evaluere pasientens generelle helse. Resultatene er nyttig i diagnostisering sykdom, identifisere årsaken til symptomene og sporing progresjon av en underliggende tilstand. Din lege eller laboratoriet kan gi deg en utskrift av dine blodprøveresultater. Forstå resultatene av blod arbeid kan hjelpe deg å ta informerte beslutninger om din helsevesenet behandling.

Hvordan Les resultater fra Bloodwork

blikk over rapporten og finne nøkkelen, hvis den har en. Gjør deg kjent med symbolene i nøkkelen og deres betydning.

Les området på lab rapport som viser blodprøver som ble utført på deg.

Les gjennom den delen av lab rapport som viser resultatet verdier av blodprøven. Hvis det er noen notater eller symboler ved siden av dine verdier, fremheve dem.

Se etter referanse delen av rapporten som viser en numerisk rekke standardverdier for hver test som ble utført.

Sammenlign testresultatene til verdiene i standardklasser. Sjekk for å se om resultatene falle under, i eller over standardverdier.

Marker eventuelle testresultater som faller utenfor standardsortimentet.

Skriv ned spørsmål eller bekymringer om resultatene av blodprøvene. Planlegg en oppfølging avtale med legen din for å diskutere resultatene av ditt blod arbeid på lengden.

Hint

 • Medisiner og enkelte matvarer kan endre testresultater og la dem falle utenfor normale verdier.
 • Rådfør deg med din lege med spørsmål du har angående testresultater.
 • Ikke prøv å diagnostisere forholdene selv basert på web forskning.
 • Ikke alle lab resultater vil inneholde en nøkkel.
 • Referanseområder av visse tester kan variere fra laboratorium til laboratorium.

Hvordan Les Nedsatt Ultralyd Resultater

Hvordan Les Nedsatt Ultralyd Resultater


Ultralyd avbildning benytter en håndholdt enhet som kalles en "transduser" for å sende lydbølger inn i kroppen. Disse lydbølgene reflekteres av kroppens organer blir undersøkt, avslører strukturen i vevet på en dataskjerm. Legen din kan be deg om å få en nyre ultralyd for å teste helsen til nyrene og urinblæren dersom lab-rapporter indikerer en nyre problem, hvis du opplever smerte eller ubehag i nyreområdet, eller om hun mistanke om nyrestein. Nedsatt ultralyd er en ikke-invasiv, smertefri og enkel prosedyre som legen kan utføre, eller han kan henvise deg til et annet anlegg som utfører ultralydundersøkelser. Etter sonographer (ultralyd tekniker) får ultralyd bilder av nyreområdet, anmelder en radiolog disse bildene og sender sine evalueringsresultater med legen din.

Hvordan Les Nedsatt Ultralyd Resultater

•  Ring legen din kontor og sjekke for å se whther han har mottatt radiologi rapport for renal ultralyd.

Be om å få snakke med legen din om din renal ultralyd rapport om legens kontor har allerede resultatene.

Diskuter radiologens tolkning av din renal ultralyd med legen din. Radiologer er opplært til å lese ultralyd bilder og å skrive rapporter om sine funn. Hvis din nedsatt ultralyd rapporten er normal, nyrer og blæren er sunt. Hvis radiologen bemerker et problem på renal ultralyd, for eksempel en blodpropp, en stein eller hevelse i ett eller begge nyrene, kan legen ønsker å utføre ytterligere testing for diagnose og behandling.

Hint

 • Teknikeren utfører ultralyd (kjent som en sonographer) gjelder en varm gel til mageområdet og flytter svingeren rundt nedsatt området for å ta mange bilder for radiologen å lese.
 • For å få gode ultralydbilder av blæren, sørg for at det er noe full.
 • Rådfør deg alltid med helsepersonell for å tolke betydningen av dine nyre ultralyd resultater.

Hvordan Les lutealfasen Resultater

Hvordan Les lutealfasen Resultater


Basal kroppstemperatur (BBT) kan måles gjennom kvinnens menstruasjonssyklus for å få informasjon om den mest fruktbare perioden. Syklusen er delt inn i forskjellige faser, og fasene kan sees i en BBT diagram. Lutealfasen er tidsperioden som begynner dagen etter eggløsning og slutter når kvinnen begynner menstruasjon, som betegner slutten av syklusen. I lutealfasen, er kvinnens høyere temperatur, som tjener til å ruge egg hvis den har blitt befruktet. Lese en BBT diagram kan gi indikasjoner på en kvinnes fruktbarhet til bestemte tider, vise noen fertilitetsproblemer knyttet til lutealfasen av menstruasjonssyklusen, og indikere graviditet.

Hvordan Les lutealfasen Resultater

En figur din temperatur for minst en hel syklus. Temperaturen må tas med en spesiell BBT termometer som gir resultater med to desimaler. Ta temperaturen hver morgen før du står opp av sengen og innen en time på samme tid hver dag.

Figur temperaturene på en BBT diagram eller en graf av din egen som viser temperatur versus dagen. Dag en av diagrammet er den første dagen i menstruasjonen, og syklusen avsluttes når menstruasjon begynner på nytt. Du kan også gjøre notater om syklusen din, men ikke lest inn temperaturene frem til prosessen er fullført.

•  Se på kartet og være sikker på at det er bifasisk, noe som betyr at deres en to klare faser sett. Vanligvis vil temperaturene før eggløsningen gjennomsnittlig 0,4 grader mindre enn de etter eggløsning, og skaper to separate seksjoner på diagrammet.

Bestem dag av eggløsning og lutealfasen dager ved lokalisering av dagen hvor temperaturen hoppet fra de lavere temperaturer til de høyere temperaturer. Denne dagen er eggløsning og alle dager etter dagen for eggløsning er lutealfasen.

bestemme lengden på luteal fase ved å telle det antall dager i diagrammet etter eggløsning. Eggløsning kan bli forsinket, slik at antallet dager før eggløsning for å endre hver måned; lutealfasen, men bør være den samme i løpet av en eller to dager.

Finn ut om din lutealfase er normalt. De fleste kvinner har en lutealfase som varer 12 til 16 dager. En kortere lutealfase kan bety problemer med å bli gravid, som implantering krever 10 dager med høyere temperaturer til å skje. En lengre enn normalt lutealfasen kan tyde på graviditet.

Hvordan tolke Antistreptolysin Latex Resultater

Hvordan tolke Antistreptolysin Latex Resultater


Den antistreptolysin O (ASO) latex test indikerer tilstedeværelse av antistoffer rettet mot toksinet streptolysin O produsert av streptokokker bakterier. Leger be om en ASO latex test når en pasient har nylig hatt en strep infeksjon og presenterer med symptomer på revmatisk feber eller glomerulonefritt, nyre infeksjon. ASO latex testen vil identifisere nivåer på eller over 200 IE / ml, som regnes som den øvre grense for normalt nivå. Tolke antistreptolysin O latex test vil avdekke forekomster av et eventuelt høyt nivå av antistreptolysin O men angir ikke nøyaktig blod titer. Ytterligere tester som er nødvendige for en spesifikk diagnose.

Hvordan tolke Antistreptolysin Latex Resultater

Sammenlign ukjent prøve med den positive kontrollen. Den positive kontrollen inneholder minst 200 IU / ml, minimalt nivå av ASO er nødvendig for å utløse en positiv reaksjon. Den ASO tilstede i den positive kontrollen vil føre til at latekspartikler til å klumpe seg eller agglutinate, danner en enkelt hvit prikk i sentrum av testområdet. Hvis både den positive kontroll og den ukjente prøven har en hvit prikk, inneholder den ukjente prøve minst 200 IU / ml, noe som indikerer behovet for ytterligere testing.

Sammenlign ukjent prøve med negativ kontroll. Den negative kontrollen inneholder mindre enn 200 IU / ml av ASO. Den nøyaktige mengde varierer avhengig av fremstillingen av ASO-kit. Lateks-partiklene i den negative kontrollen vil forbli atskilt, og prøven vil ha et melkeaktig utseende. Hvis både den negative kontroll, og den ukjente prøven er melkeaktig, inneholder den ukjente prøve mindre enn på 200 IU / ml.

Vurdere faktorer for falsk negativ eller positiv. Barn mellom seks måneder og to år kan gi falske negative reaksjoner fordi deres immunforsvar ikke er modne nok til å produsere nivået av antistoff er nødvendig for å utløse et positivt resultat. I tillegg trenger tidlige stadier av en streptokokkinfeksjon ikke produserer høye nivåer av ASO nok til å utløse en positiv. Falske positiver kan forekomme hos personer som ved normal nivåer er høyere enn 200 IE / ml og for eventuelle gruppe A-streptokokker infeksjoner, ikke bare revmatisk feber og glomerulonefritt.

Hint

 • Gjenta antistreptolysin O latex test i 10 til 14 dager for alle negative resultater å avgjøre om ASO Nivået har vært under 200 IE / ml. Antistoff reaksjoner på streptolysin O toksin kan bli forsinket inntil 3 måneder etter første streptokokkinfeksjoner.

Grunner for en lav Kalium Resultat på en blodprøve

Grunner for en lav Kalium Resultat på en blodprøve


Kalium er et næringsstoff, vanligvis oppnås gjennom mat, som påvirker funksjonen av nerve og muskelceller. Lave nivåer av kalium i blodet, eller hypokalemi, kan være en livstruende tilstand som krever umiddelbar oppmerksomhet. Lave nivåer av kalium er diagnostisert ved en blodprøve. Lav kalium er vanligvis forårsaket av utskille store mengder av kalium gjennom urinen.

Årsaker til lav Kalium

Den vanligste årsaken til en lav kalium resultat på en blodprøve er overdreven tap av kalium gjennom urinen. Diuretika, eller vanndrivende, kan føre en person til å miste kalium, som kan diaré eller en spiseforstyrrelse. Ved hjelp av avføringsmidler i overkant kan også føre til for mye kalium utskilles. Kronisk nyresvikt kan også være en grunn for å miste kalium. I sjeldne tilfeller kan lav kalium være et resultat av ikke å få nok kalium i kosten. Det er viktig å konsultere med en lege for å finne den nøyaktige årsaken til lav kalium på en blodprøve.

Symptomer på lavt kalium

En normal blod kalium nivå er 3.6 til 4.8 milliekvivalenter per liter. Lav kalium i blodet kan føre til svakhet og tretthet, noe som gjør en person føler seg sliten eller har problemer med daglige aktiviteter. Fordi kalium påvirker muskelcellene, kan lave nivåer av det føre til muskelkramper eller uregelmessigheter i hjerterytmen, kalt arytmier. Lav kalium kan også påvirke excretory systemet, forårsaker forstoppelse.

Hvordan Kalium påvirker kroppen

Kalium spiller en viktig rolle i hjernen måte sender elektriske signaler mellom cellene. Det er også involvert i å sende meldinger til musklene og hindre muskelkontraksjoner. Fordi den har en elektrisk ladning, hjelper det modulere fluid og elektrolyttbalansen i kroppen. Sunn mat, spesielt frukt og grønnsaker, er en viktig kilde til kalium.

Betraktninger

Lave nivåer av kalium er vanligvis oppdaget av en blodprøve. Lave mengder kalium kan være et tegn på en alvorlig problem, for eksempel nyresvikt. Det kan føre til alvorlige dysfunksjoner i kroppen, spesielt i musklene i hjertet. På grunn av dette, er det viktig å rådføre seg med en lege om blodprøveresultater som tyder på lav kalium. Leger kan behandle denne tilstanden med kaliumtilskudd eller ved å behandle den underliggende årsaken til kaliummangel. Det er viktig å se en lege før du tar kaliumtilskudd eller noen annen form for behandling.

POSSUM Resultat Komponenter

POSSUM Resultat Komponenter


Leger bruker POSSUM å vurdere en pasients tilstand. Kirurger bruker The Possum scoring system for å fastslå en pasients kirurgisk risiko. POSSUM er en forkortelse for fysiologiske og Operativ Severity Score for telling av dødelighet og sykelighet. Forskere utviklet dette systemet i 1991, i henhold til RiskPrediction.org.uk, betraktning av pasientens tilstand med operative parametere for å tilordne en numerisk verdi til en pasients kirurgisk risiko. Leger bruker nå POSSUM å vurdere pasientens risiko for død i mange kirurgiske praksis, inkludert ortopedi og vaskulære prosedyrer.

Komponenter

En POSSUM poengsum har to hovedkomponenter: fysiologisk alvorlighetsgrad og operativt alvorlighetsgrad. Fysiologisk alvorlighetsgrad omfatter pasientens generelle tilstand, inkludert hans alder, vitale tegn, blod kjemi, mental status og tilstanden hans hjerte. Operativ alvorlighetsgrad står for alvoret i prosedyren, hvor godt operasjonen gikk og hvis kirurgen oppdaget kreft. Leger beregne disse to komponentene for å gi det medisinske personalet en indikasjon på pasientens postoperativ prognose.

Glasgow Resultat

Den medisinske personalet vil fastslå en pasients Glasgow score og deretter faktor dette resultatet inn POSSUM. En Glasgow poengsum måler pasientens verbale og motoriske ferdigheter, sammen med styrken av stimulus nødvendig for pasienten å åpne øynene, og rapporterer et tall. Société Française d'Anesthésie et de gjenopplivings gir et interaktivt Glasgow poengsum verktøy som sier at en pasient som åpner øynene og er i full kontroll over sine motoriske ferdigheter, men likevel virker forvirret eller stridslystne, priser en høy mark av 14 på en Glasgow skala. En komatøs pasient som ikke åpner øynene, ikke snakker og kan ikke flytte Scorer en tre.

Vital Signs

Pasientens vitale tegn bidra til hans POSSUM poengsum. Pleieren overvåker pasientens puls og blodtrykk. Han vil også overvåke kvaliteten på pasientens luftveier, blant annet problemer med å puste eller uregelmessigheter notert på brystet X-ray. Medisinsk personale vil vurdere pasientens sirkulasjonssystemet som en del av The Possum poengsum, notere eventuelle sikrer hjerteproblemer eller som følge av kirurgi, kroniske hjerte-problemer og eventuelle medisiner foreskrevet for å løse disse problemene.

Laboratorieverdier

Kirurger inn en pasients laboratorieverdier inn i POSSUM scoring system. Urea, hemoglobin, hvite blodlegemer, kalium og natrium resultatene er spesielt viktig. Medisinsk fagpersonell faktor informasjonen han fikk fra EKG inn i pasientens POSSUM poengsum.

Operativ Alvorlighetsgrad

Operativ alvorlighetsgrad er klassifisert i moll, moderat, stor og stor +. Eksempler på et moderat kirurgi inkluderer blindtarm og mastektomi. Tarm reseksjon og stor amputasjon garanterer vurdering som en stor operasjon. Store + prosedyrer inkluderer hjertekirurgi og leverreseksjon.

Operative Hendelser

En kirurg vil ta hensyn til operative hendelser som mengden blod tapt under operasjonen, antall prosedyrer hun utført og om hun utførte operasjonen som en krise eller et valgfag. Hun vil også merke om hun fant kreft, og om noen blod, avføring, puss eller kroppsvæsker lekket inn i pasientens peritoneal området.

Ugyldige Blood resultater på grunn av glykolyse

Betydningen av laboratorietestresultater er bare så god som prøven som blir testet. Av denne grunn er det flere regler om hvordan å samle inn og transportere en prøve fra pasienten til laboratoriet analysator. Glykolyse reduserer den tilgjengelige glukose i blodet og fører til andre endringer som påvirker resultatene.

Glykolyse

Glykolyse er den metabolske bruk av glukose (sukker) til energi i levende celler. Det finner sted i mitokondriene i cellene gjennom et komplekst system av enzym-medierte reaksjoner. De mellomliggende biprodukter av glukose omfatter pyrodruesyre og melkesyre. Også en hvilken som helst kjemisk eller kaldtemperatur forstyrrelser i en av de trinn glykolyse stanser alle de andre etterfølgende trinn.

Serumglukose

Serumglukose målinger er gjort for å sørge for at kroppen er riktig lagring bort overflødig glukose i blodet. Nivåer for høye eller for lave indikerer en stoffskiftesykdom. Hvis blodprøven er igjen sitter ved romtemperatur, de millioner av røde og hvite blodlegemer i prøven fortsetter å bruke glukose. Som et resultat, vil den serumglukosemåling bli feilaktig redusert.

Blood pH

Blod pH, en måling av surheten i blod, er kritisk i pasienter med respiratoriske eller metabolske forstyrrelser. Dette er fordi blod pH må holdes innenfor et smalt område. Eventuelle avvik fra dette området kan føre til alvorlig skade på pasienten. Blodprøver for pH-målinger må plasseres på is umiddelbart etter innsamling. Videre må testen utføres umiddelbart. Hvis prøven ikke er plassert på is eller testes umiddelbart, den fortsatte glykolyse fra cellene i prøven danner syrer som vil senke pH-måling, slik at det virker som om blodet er surere enn den virkelig er.

Melkesyre

En av de viktigste funksjoner av leveren er å behandle melkesyre (et biprodukt av anaerob glykolyse slik som den som oppleves under hard trening) til glukose for bruk av musklene. Serummelkesyrenivåene øke dramatisk med leversvikt, slik at melkesyre testen er utført. Hvis glykolyse er lov til å fortsette i utvalget, kan det resulterende heving i melkesyre gi leger inntrykk av at leversvikt er oppstått, hvis det ikke er, eller at det er verre enn det virkelig er.

Expert Insight

Medisinske teknologer og laboratorieteknikere er opplært til å hindre virkningene av glykolyse og dermed hindre fattige lab prøvene fra å bli behandlet. Enhver og alle laboratorieprøver nedkjølt hvis de ikke kan bli behandlet umiddelbart. I tilfelle av prøvene hvor cellene ikke er separert fra serumet (væskedelen av blod etter at en blodpropp er dannet), er serumet dekantert inn i en egen beholder til å forhindre celler fra å påvirke serum kjemi. Hvis en prøve for pH testing er samlet inn, er det bare tillatt hvis det er på isen og leveres innen en rimelig tid. Endelig er visse tilsetninger som fluorid tilsatt til prøvene for å stanse glykolyse så snart prøven er innsamlet. Dette er kritisk for testing av nivået av melkesyre og andre produkter av glykolyse i blodet.

Resultater av hann-til-kvinne hormonbehandling

Brystvekst

Hormonbehandling gått av mannlige-til-kvinne (MTF) transseksuelle spurs vekst av brystvev. Ifølge TransGenderCare, kan hormonbehandling føre til at brystene til å vokse opp til størrelsen av en B cup, selv om dette kan ta opptil to år. Areola vil også vises mer feminin.

Kroppshår

Det vil være en generell reduksjon i håret på noen deler av kroppen på grunn av MTF hormonbehandling. TransGenderCare rapporterer at dette skjer for det meste på armer, ben og mage, mens andre områder av kroppen ikke er berørt i samme grad.

Genital og prostata Endringer

Ifølge LGBT Health Channel, virkninger på kjønnsorganer av MTF transseksuelle inkluderer tap av utløsning og ereksjon, nedsatt testikkel størrelse og sterilitet. TransGenderCare rapporterer at størrelsen på penis vil noe reduseres; prostatakjertelen også vil avta i størrelse.

Feminisering og andre effekter

Det er en generell feminisering av utseende som oppstår som et resultat av MTF hormonbehandling. Ifølge LGBT Health Channel, disse endringene inkluderer en omfordeling av fett til hofter og rumpe, en nedgang i muskelmasse, og en oppmykning av huden. Andre effekter kan inkludere en demping av skallet og akne klarne opp.

Andre endringer

Hormonbehandling for MTF transseksuelle påvirker ikke stemmen som det gjør for kvinnelige-til-mann transseksuelle, hvis stemmene lavere på grunn av effekten av testosteron. MTF transseksuelle kan velge andre prosedyrer for å utvikle en mer feminin kropp, inkludert elektrolyse for hårfjerning og operasjoner for å feminize adamseplet, kunne utfylle brystene, og å danne en vagina, som hormonbehandling alene endrer ikke disse attributtene.

Hvordan å oppnå maksimal vekttap resultater

Siden mer enn 66 prosent av amerikanske voksne er overvektig, oppnå maksimal vekttap er sannsynlig å være på mange menneskers sinn. En rekke faktorer kan bidra til et ønske om å miste de ekstra pounds, inkludert fysiske og emosjonelle helse bekymringer eller en spesiell begivenhet. Mens noen forsøk på vektkontroll kan være utfordrende, er det en rekke måter å bedre ens sjansene for suksess uten å skape unødig stress eller kjedsomhet.

Hvordan å oppnå maksimal vekttap resultater

•  Drikk vann i stedet for brus og overdreven fruktjuice. Bære en flaske med deg i løpet av dagen og nippe hver sjanse du får.

kutte minst 500 kalorier om dagen fra din eksisterende diett.

Unngå stekt og sugared matvarer. Erstatte karbohydrater basert på hvitt mel med hele korn valg. Spis mer grønnsaker, frukt og magre proteiner som fjærkre, fisk, nøtter, bønner og soyaprodukter.

Øvelse mer. The Mayo Clinic anbefaler ca 30 minutter med jevn aerobic aktivitet, som å gå, nesten hver dag. Mayo Clinic eksperter også oppmerksom på at du tar 45 og 60-minutters rask går fire dager i uken kan potensielt doble vekttap.

Slutte å spise i bilen, i sengen, mens du står opp eller under aktiviteter som ser på TV. Det er mye lettere å overspise - og avspore maksimal vekttap resultater - når du ikke er virkelig bevisst du spiser.

Finn emosjonell støtte og bruke den. Støtte kan komme fra en venn eller et familiemedlem, en øvelse kompis eller en kommersiell diett program. De med alvorlige spiseproblemer kan ønske å bli med i en støttegruppe som Overspisere Anonym eller GreySheeters Anonym eller søke psykoterapi.

Hint

 • Husk at å miste vekt og holde den av er en forpliktelse og en livsstilsendring. Små og konsistente endringer vil trolig bidra mest i det lange løp.
 • Ikke bli motløs og helt gi opp hvis du har en dårlig mat eller trening dagen. Bare plukke opp der du slapp og holde forfølge dine vekttap mål.

Hva er en High Kortisol Resultat for overvektige mennesker?

Hva er en High Kortisol Resultat for overvektige mennesker?


Kortisol er et hormon som produseres av binyrene. Det tilhører en kategori av glukokortikoider, betyr det kan øke blodsukkernivået. Cortisol er en del av kroppens naturlige respons på stress produsert i respons til fysisk eller psykisk stress. Dette hormonet er ikke årsak til fedme. Nivåene svinge i løpet av dagen, og påvirkes av kroppen activity.Your kan produsere mer kortisol som følge av høy intensitet trening, lav-kalori diett eller mangel på søvnkvalitet. Den er påvirket av jobbpress og familieproblemer og kan stige i respons til en enkel situasjon som en trafikkork.

Effekter

Normal kortisolnivået varierer mellom 4 og 22, og det er vanligvis lavere i morgen. Testing kan gjøres på en blodprøve, en spytt test eller en 24-timers urin samlingen. For mye kortisol kan føre til høyt blodtrykk, økt blodsukker, muskelsvakhet og osteoporose. Lave nivåer kan være forårsaket av hypotyroidisme eller en binyre uorden. Kronisk høye nivåer av kortisol og lav skjoldbrusk nivåer har vært knyttet til vektøkning og søvnløshet. Nedsatt nyrefunksjon, økt insulinresistens og redusert styrke er vanlig med økt kortisolnivå.

Betydning

Nye rapporter har antydet at forhøyede kortisolnivåer innenfor fettcellene føre til fedme. Cortisol har vært knyttet til fedme og lagring av fett under huden, spesielt i mageområdet. Studiene ble gjennomført viser at kortisol påvirkes bevegelse og lagring av fettceller og deres inndeling i glyserol og fettsyrer, som går inn i blodet og blir brukt til energi. Unøyaktig tolkning av kortisolnivå førte til den konklusjon at det var ansvarlig for fedme. Studier gikk enda lenger, konkluderte at stress var den ultimate årsaken til fedme. Som et resultat ble kortisol-suppressant kosttilskudd anbefales.

Forholdet

Forskere er enige om at det er flere overvektige mennesker i dag, men de stiller spørsmål om stress er en viktig utløsende faktor. Noen forskere mener at kortisol tilknytning til fedme bør gjennomgå ytterligere evaluering. Funn fra tidligere studier er aktuelle. Kortisol-suppressant kosttilskudd er ikke lenger anbefalt.

Betraktninger

Det finnes flere systemer som er involvert i kroppen og hjernen som påvirker vekt og appetitt, og deres relasjoner er komplekse. Glukokortikoider, som kortisol, er involvert i kontroll av kroppsvekt, men tyroksin og andre hormoner påvirker også den. Trauma og kirurgi er store stressfaktorer og mange av kortisol studier ble gjort på å utvinne pasienter. Forskere spørsmål ved disse resultatene fordi testpersonene ikke var en del av en normal, sunn befolkning.

Fordeler

Videre testing på effekten av kortisol har blitt informert. Det er mange faktorer som spiller en rolle i fedme og kortisol er bare en. En kortisolnivået kan være høyere i en overvektig person en dag og senk den neste. Kortisol testing er nyttig i diagnostisering Addisons sykdom, der kortisolnivået er for lavt på grunn av dårlig funksjon av binyrene. Nivåene er unormalt høyt med Cushings sykdom.

Hvordan oppnå dramatiske vekttap Resultater

Hvordan oppnå dramatiske vekttap Resultater


Å miste vekt tar innsats og vilje. Det er spesielt tilfelle når målet ditt er å oppnå dramatiske vekttap resultater. Å miste en stor mengde vekt tar tid. Det er vanskelig å holde motivasjonen fra flagging. Del av å ha suksess i å oppnå dramatiske vekttap resultater er en vesentlig livsstilsendring. En positiv holdning, sunn mat og mosjon er alle komponenter i denne endringen.

Hvordan oppnå dramatiske vekttap Resultater

Count og redusere kalorier. Bestem mengden kalorier som du trenger å spise. Et nettbasert program (se Ressurser) vil hjelpe deg. Inngangs din høyde og vekt data, sammen med aktivitetsnivået, og det beløpet du bør spise for å gå ned i vekt beregnes. Input maten du spiser daglig inn i databasen, slik at du kan holde styr.

spise din favoritt mat i moderate mengder. Inkluder 100 til 200 kalorier av din favoritt, usunn mat hver dag eller bare noen få dager per uke. Selv bare noen få dager per uke er tilstrekkelig. Ved å inkludere disse matvarene i din kalori teller for dagen, kjører du mindre risiko for å føle fratatt og binging på søtsaker.

Spis rikelig med protein i løpet av dagen. Det holder deg full og bidrar til muskelvekst. Kilder til protein er fisk, eggehviter og kylling. Spis proteiner til hvert måltid.

Hold kjøkkenet fylt med sunn mat og fri for sukkerholdig snacks. Fyll kjøleskapet med hele korn, magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker. For å oppnå dramatiske vekttap resultater, må du endre måten du spiser. Eliminere mat fra huset ditt gjør det lettere å unngå fristelser.

Øvelse fem dager i uken i minst 45 minutter om gangen. Aerob trening og styrketrening er både viktig for dramatiske vekttap resultater. Aerob trening inkluderer jogging og svømming. Bygge muskler via vektløfting to ganger per uke. Muscle endrer utseendet på kroppen og også forbrenner mer kalorier i hvile, noe som bidrar til vekttap.

Hint

 • Drikk åtte til ti glass vann hver dag for å holde deg hydrert.
 • Innhente klarering fra legen din før du starter et vekttap plan.

Fad dietter som gir resultater

Fad dietter som gir resultater


Den store begivenheten nærmer seg raskt, og den altfor trange antrekk du har tenkt å bruke er ikke nærmere passer deg enn sist gang du prøvde det på. Mens folk ofte kritisere kjepphest dietter og sjelden anbefale dem, sannheten er at mange mennesker kan forholde seg til ønsket om å ønske å gå ned i vekt veldig raskt! Fad dietter per definisjon ikke stå testen av tid, men noen av dem får resultater.

Lemonade Master Cleanse Diet

Det er krav om at Hollywood-stjerner slår til denne kjepphest diett også kjent som master rens når de trenger å gå ned i vekt raskt for filmroller eller performances.The diett består av utelukkende drikker en rensende lemonade laget av vann, sitroner, cayennepepper og lønne sirup samtidig skylling av systemet ved å ta avføringsmidler eller en saltvann flush. Denne dietten er svært vanskelig å opprettholde i en periode av tid, siden det ikke er absolutt ingen spising involvert og retur til å spise maten vil føre til at vekten re-gevinst.

Dukan Diet

Dette kjepphest kosthold er ganske nytt for folk utenfor Frankrike. Dens en høy protein diett som er lik den populære Atkins diett, men i motsetning til Atkins det ikke oppmuntrer forbruket av fett. Dukan dietten vunnet popularitet etter flere Hollywood-kjendiser hevdet det hjalp dem kaste sine ekstra post-graviditet vekt raskt.

Ferdigpakket lav kalori, lav fett dietter

Prepackaged dietter som Cambridge kosthold og Slim Fast program foreskrive drikke prepackaged shakes og spise prepackaged måltider og snacks nesten utelukkende. Disse diettene er ofte svært lav i daglig kaloriforbruk og føre til vekttap, men som de fleste kjepphest dietter de ikke lære en komplett livsstil endring. Mange folk på slike lav kalori dietter har en tendens til å få vekt raskt når de begynner å spise ordentlig mat igjen.

High Protein, Low carb dietter

Atkins dietten er den mest populære høy protein / lav carb diett selv om det er andre populære dietter med samme grunnleggende prinsipp. Atkins fremmer komplett eliminering av karbohydrater i den første fasen som sender kroppen inn i en tilstand av ketose og fører til hurtig vekttap. Imidlertid kan ketose også ha noen negative effekter på andre kroppsfunksjoner og en gang karbohydrater gjeninnføres i dietten, er det sannsynlig å være rask vekt re-gevinst.