Digidexo.com

serotonin produsere

Hvor er Serotonin produseres i kroppen?

Serotonin er et viktig signalstoff ansvarlig for å regulere mange kropps og hjernevirksomhet. Selv om folk forbinder serotonin bare med hjernen på grunn av sin rolle som en nevrotransmitter, hjernen bare syntetiserer og huser om lag 5 prosent av kroppens tilførsel av serotonin. Tynntarmen produserer resten, og dette serotonin aldri finner sin vei til hjernen; heller, det spiller andre roller i kroppen.

Fakta

To områder produkt serotonin: tarmen og hjernen. Nerveceller produserer serotonin i hjernen. Serotonin i disse to områdene er tydelig. Som er, kan serotonin fra tarmen ikke gå til hjernen på grunn av blod-hjerne barrieren, som kroppen bruker til å beskytte hjernen mot giftstoffer.

Funksjon

Serotonin i hjernen regulerer humør, appetitt og søvn. Serotonin skaper også en generell "god" følelse. En serotonin-mangel kan resultere i depresjon, angst, voldelig oppførsel og fedme.

Teorier

Inntil nylig trodde forskere at serotonin gjort i tolvfingertarmen (den "gut") regulert fordøyelsen. I 26 november 2008 utgaven av "Cell," Dr. Gerard Karsenty av Columbia University forskergruppe oppdaget at et gen i tarmen, Lrp5, kontrollert serotonin-syntesen. Manipulere dette genet forårsaket endringer i beindannelse. Dermed konkluderer Dr. Karsenty, "Funnene viser uten tvil at serotonin fra tarmen fungerer som et hormon som regulerer benmasse."

Tryptofan

Aminosyren tryptofan er viktig i serotonin-syntese, men kroppen ikke gjør det; det må være ingested. Simon N. Young, Editor-in-chief av Journal of Psychiatry, sier at, i motsetning til det mange tror, ​​spise kalkun (som er forbundet med tryptofan og døsighet) og andre high-protein mat (som faktisk inneholder den samme mengden tryptofan) vil ikke drastisk øke serotoninnivået i hjernen. Blod-hjerne barrieren tillater bare regulerte mengder aminosyrer å gå inn i hjernen, og tryptofan må konkurrere med mer rikelig aminosyrer for å komme inn.

Narkotika

En vanlig legemiddel for serotonin-mangel er en serotonin-selektiv reuptake inhibitor (SSRI) som Prozac. SSRI forsøker å bevare serotonin i hjernen allerede i stedet for å bidra til å produsere mer. Mange forskere mener at den beste behandling for serotonin-mangel er inntak av 5-HTP, en aminosyre gjort før serotonin i synteseprosessen, fordi det øker serotoninnivået. Det har også krysser blod-hjerne-barrieren enklere enn tryptofan.

Foods som Boost Your Serotonin

Foods som Boost Your Serotonin


Også referert til 5-hydroxytryptamine (5-HT), hjelper serotonin du regulere humøret, opphisselse og appetitt. Ifølge Macalester College, serotonin "er funnet i hele kroppen, med bare en relativt liten del til stede i hjernen", men produseres i hjernen. Hvis du leter etter en måte å øke ditt humør og føler deg bedre om deg selv, start med å øke din serotonin før du slår til medisinering. Rikelig med mat kan øke serotonin produseres i hjernen din.

Lys Karbohydrater

Karbohydrater bidra til å gi deg en rask økning av serotonin i hjernen. Imidlertid er denne boost bare kortvarig, og du bør ikke overdrive det å fortsette å få heisen. Spis en "god" karbohydrater, som de typer som finnes i frukt og grønnsaker, i motsetning til å hamstre mat med høyt sukker for å få heisen.

Proteiner

Foods høy i protein gi kroppen din en bølge av serotonin og ganske mye tryptofan. Spis rikelig med fisk, kylling, ost, kalkun og egg sammen med grønnsaker for denne boost. For å holde seg frisk (og gladere), bort i mager fisk og kylling for å hindre å legge på pounds.

Good Fat

Det er slikt som "god" fett. Fettet finnes i nøtter, peanøttsmør, fisk, oljer og avokado vil øke serotonin produksjonen. Nyt laks, tunfisk (husk at mye av tunfisk inneholder kvikksølv), linfrø olje, mandel og olivenolje og masse nøtter.

Fish Oil

Fettsyren i fiskeolje kan hjelpe hjernen regulere humøret. Hvis du ikke er sikker på hvordan å lage mat med fiskeolje, kjøpe fiskeolje kosttilskudd, som kan bli funnet på noen narkotika, dagligvarehandel eller vitamin butikken.

Virkningene av Serotonin om Sleep

Virkningene av Serotonin om Sleep


Neurotransmitteren serotonin produseres i hjernen og kan påvirke hjerte-, nyre-, mage- og immunsystemet. Serotonin påvirker også en rekke grunnleggende fysiologiske funksjoner inkludert angst nivåer, humør, aggresjon, appetitt og sexlysten. Søvn er også sterkt påvirket av serotonin, så hvis dine nivåer av dette signalstoffet er for høyt eller lavt du kan oppleve en rekke søvnforstyrrelser.

Søvnløshet

Lave serotonin kan føre til søvnløshet. Når du har søvnløshet du kan ha problemer med fallende og bor sover. Dette kan føre til en rekke symptomer; du kan våkne opp og ikke føler seg uthvilt og du kan føle deg trøtt eller sovner i løpet av dagen. Det kan også føre til at du blir stresset og frustrert over ikke å få nok søvn.

Sleep Cycle Forstyrrelse

Ubalanser i serotonin kan føre til avbrudd i normal søvn sykluser. Det er tre stadier av søvn. I løpet av den første fasen lett søvn oppstår; i løpet av neste fasen øyebevegelser stopper og hjernen bølger treg; og i løpet av den tredje fasen inntreffer dyp søvn uten øyebevegelser eller muskelaktivitet. Når du opplever søvnsyklusforstyrrelser eller ikke opplever alle sykluser av søvn, kan det påvirke din emosjonelle helse, konsentrasjon, reaksjonstid, energinivå og generell velvære.

Dreams

Serotonin også påvirke dine drømmer. Serotoninnivået er lavest når du opplever REM, eller raske øyebevegelser. Hvis du har høye serotoninnivået, kan det påvirke hjernens evne til å danne drømmer. Dine drømmer kan bli fragmentert, ufullstendig eller ikke-eksisterende. Dette skjer ofte når en person tar en anti-depressivt i SSRI (selektive serotoninreopptakshemmere) familie fordi serotoninnivået holder seg stødig i stedet for å slippe lav nok til å utløse drømmetilstand.

Hva Er Serotonin System?

Hva Er Serotonin System?


Serotonin er et signalstoff som produseres fra L-tryptophan, og er din viktigste biomarkør for psykisk helse. En biomarkør registrerer balansen av serotonin blodnivåer. Mangel på serotonin produserer sult og uro om natten. Forbedre serotonin for avslappet konsentrasjon.

Serotonin og søvn

For en god natts søvn, vurdere matvarer som inneholder forløpere til serotonin, som for eksempel melk. Serotonin vil gi deg roe fokusert oppmerksomhet for lesing, og konvertere til melatonin om natten for søvn. Nivåene stige og falle i forhold til andre aminosyrer som finnes i maten du spiser, og vil øke når du spiser sukker.

Serotonin Supplements

Forbedre serotonin med kosttilskudd som L-tryptofan eller 5 HTP. Ifølge Ray Sahel MD av Advance Lege formler i Irvine, CA, "Tryptofan er i stand til å konvertere til 5-HTP (5-hydroxy-tryptofan), og deretter til serotonin." Tenk på amino blanding som inkluderer L-tryptophan, pluss andre essensielle aminosyrer.

Serotonin Testing

Vurdere å teste dine nevrotransmitter nivåer for å se om du har en ubalanse. Sjekk dine hormoner og næringsstoffer co-faktorer som B6, som påvirker din serotonin metabolisme. Trening, søvn og meditasjon kan forbedre serotoninnivået, forbedre din emosjonelle helse, og hjelpe deg å kontrollere appetitten. Bananer, brun ris, ost og melk er naturlige kilder til L-tryptofan, som vil konvertere til serotonin.

Hvordan er Serotonin produsert?

Hvordan er Serotonin produsert?


Serotonin er en monoamin nevrotransmitter som regulerer humør, metabolisme og appetitt. Serotonin produseres naturlig i kroppen, men bare 2 prosent av kroppens serotonin produseres i hjernen. Det meste av kroppens serotonin blir brukt av muskler og blodkar. Det første trinnet i hjernens syntesen av serotonin er en prosess som involverer tryptofan enzym i kombinasjon med jern og oksygen. Forbruk av måltider høy i karbohydrater, avdelings-lenket aminosyrer og tryptofan øke produksjonen av insulin. Insulinsekresjon letter transporten av grenkjedet aminosyrer i muskelcellene og tillater flere tryptofan til å nå hjernen. En gang i hjernen, er nesten alle tryptofan omdannes til serotonin. Dette er dokumentert av serotonin-indusert søvnighet som kan følge noen karbohydratrikt måltid.

Kroppens regulering av nevrologiske perceptors styres i stor grad av serotonin nevrotransmitter nevroner. Disse perceptors rekord stimulering fra berøring, smak og de andre grunnleggende sanser. Disse nevronene er plassert i raphe kjerner. Denne gruppe av kjerner på bunnen av hjernestammen er ansvarlig for frigjøringen av serotonin til andre deler av hjernen. Hale (hale) nucleus regulerer smerte perceptors i marg og ryggmargen, mens rostral (nebbet) kjernen støtter hjernebarken og limbiske system. I det limbiske system i særdeleshet, er serotonin produksjon knyttet til opphisselse og sansestimulerings.

Serotonin produksjon kan stimuleres av flere ytre faktorer. For eksempel kan mengden av søvn en person får påvirke mengden av serotonin som produseres i hjernen. Suprachiasmatic nucleus (SCN) i hypothalamus regulerer kroppens naturlige klokke, døgnrytmen som forteller kroppen vår når det er dag eller natt. Serotonin kan redusere effektiviteten av SCN ved å redusere dens følsomhet for lys. Visse psykoaktive stoffer som LSD (syre) og MDMA (ecstasy), kan føre til en overproduksjon av serotonin i hjernen. Disse stoffene også alvorlig hemmer hjernens evne til å produsere serotonin over en lang tidsperiode. Farlig eksponering for bly kan hemme serotonin produksjon, men matvarer, for eksempel kalkun, har vist seg å stimulere hjernens serotonin produksjon. Visse prevensjonsmidler med høyt østrogennivå kan føre til depresjon ved å senke serotonin i hjernen. Likevel, meditasjon og bønn har blitt rapportert å øke serotonin produksjonen.

Serotonin og stress

Følelser av stress kan ofte ta en toll på kroppen, forårsaker en person til å føle seg sliten, på kanten, nervøs eller opplever andre negative symptomer. Mens stress kan sikkert være forårsaket av eksterne faktorer, som for eksempel en persons jobb, familie eller økonomisk situasjon, noen elementer av stress er rent biologisk og kan føre en person til å føle seg deprimert og suicidal. En av de viktigste kjemikalier som påvirker stressnivået er serotonin.

Forskning

En Duke University Medical Center forskning studie fant at personer med lave nivåer av serotonin er mer sannsynlig å ha satt en større belastning på deres hjerter når de står overfor en stressende situasjon. Sammenlignet med de med gjennomsnittlig eller høyt serotoninnivået, den lave serotonin gruppen var mer sannsynlig at lider av hjertesykdom.

Teori

Serotonin i hjernen er spesielt funnet i to reseptorer er kjent for å direkte påvirke humør. Jo lavere nivåene av serotonin, jo mer ekstrem kroppens reaksjon på stress.

Gjenopprette balanse

Fordi folk med lavere serotoninnivået ikke takle stress på samme måte noen med høyere nivåer vil, kan leger foreskrive medisiner for å heve serotoninnivået i kroppen.

Seratonin Produksjon

Serotonin produseres i kroppen ved hjelp av byggesteinene av aminosyren tryptofan, som finnes i slike matvarer som kalkun, sjokolade og melkeprodukter. Som mange av disse matvarene er forbundet med komfort matvarer, kan serotonin også frigjøre "feel-good" kjemikalier til hjernen.

Kosthold og Serotonin

En hyppig stressreaksjon er å spise noe overbærende. Når en person engasjerer seg i "trøstespising", er serotonin frigjøres i hjernen, noe som skaper en følelse av glede eller ro.

Andre kilder til Serotonin

Serotonin også er gitt ut av kroppen mens engasjerende i øvelsen, som er grunnen til trening har vist seg å bidra til å forhindre depresjon.

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser


Vær, inkludert temperatur, skydekke, vind og regn eller snø kan i stor grad påvirke en persons følelser, helse og selv livskvalitet. Våre følelser er mer enn bare hvordan vi føler på innsiden. Våre følelser påvirker også vår beslutningsevne og hvordan vi tenker. Mange er kjent med "vinterdepresjonen", men helse-påvirker været går utover de kalde månedene; alle reagerer forskjellig på ulike typer vær.

Temperatur

Temperatur og fuktighet både spille en stor rolle i å påvirke en persons humør. Ofte, folk føler seg mindre engstelig med høyere temperaturer. Imidlertid kan en høy andel av fuktighet gjør en person sliten, hindre konsentrasjon og minske hvor hengiven de opptrer med en kjær.

Sunshine

Vitamin D er en viktig del av et sunt kosthold og livsstil, og vi kan få vitamin D fra vanlig soleksponering. Bruk alltid solbeskyttelse og bruker bare en begrenset mengde tid i solen hver dag; for mye soling kan føre til helse-og hudproblemer. Personer som mottar utilstrekkelig eksponering for sol kan oppleve depresjon, særlig hvis de er også i svært fuktige forhold som kan følge med nedbør. De som får den anbefalte mengden av sol eksponering kan føle deg gladere enn folk som ikke tilbringer nok tid i solen. Mørkere dager er kjent for å gjøre folk føler seg søvnig og svak.

Melatonin og Serotonin

I mørket, er melatonin frigjøres i hjernen ved pinealkjertelen. Melatonin starter søvnsyklus og gjør en person trøtt og klar for sengen. I lys, slutter melatonin blir produsert. I stedet er serotonin produseres, løfte folks stemninger og hjelpe dem til å våkne opp og starte dagen.

Forretnings

Flere bedrifter lider på grunn av været. Fra sin produksjon til salg og inntekter, bedrifter ofte ta en hit hvis det er dårlig vær. Hvis været er ekstrem, enten veldig kaldt eller veldig varmt, forbrukere har en tendens til å holde seg innendørs; bedrifter har en hard tid møte sine budsjetter.

Temperament

Mens mange mennesker føler noe påvirket av været, er våre disposisjoner ikke iboende endret av en "dårlig" vær dag. En negativ stemning er ikke fra regn, vind eller snø, er det vår temperament og hvordan vi velger å oppleve værforhold.

Hvordan virker Imitrex arbeid?

Hvordan virker Imitrex arbeid?

Om Imitrex

Imitrex er et farmasøytisk brukes for det formål å behandle symptomene på migrene. Vitenskapelig kjent som Sumatriptan, er Imitrex del av Triptaner stoffgruppen. I motsetning til andre medisiner for migrene, bare Imitrex jobbe etter at symptomene har startet, og hindrer ikke migrene oppstår. Imitrex kan tas både i tradisjonell pille form så vel som gjennom nesespray.

Slik fungerer det

Imitrex fungerer gjennom blodårene rundt hjernen. Når Imitrex har blitt introdusert til blodet, det påvirker mengden av serotonin produseres i kroppen. Serotonin er en av de viktigste faktorer som er ansvarlige for blodkarutvidelse og sammentrekning i kroppen. Imitrex arbeider å bruke serotonin for å blokkere smerte veier i kroppen. Foruten å stoppe smerten forbundet med migrene, Imitrex arbeider også for å avlaste noen av de andre problemene forbundet med migrene, som kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd.

Bivirkninger

Noen sjeldne tilfeller av hjerteinfarkt eller hjertesvikt har blitt rapportert av de som bruker Imitrex. Som sådan kan Imitrex ha skadelige effekter på hjertene til pasienter med hjertesykdom, hjerteproblemer, problemer med blodsirkulasjonen eller høyt blodtrykk. Stoffet bør heller ikke brukes av dem med nyresykdom eller leversvikt. De gravide eller ammende bør heller ikke bruke Imitrex, ettersom stoffet kan overføres fra mor til foster og gjennom amming.

Legemiddelinteraksjoner

Informer legen din før du bruker imitrex hvis du for tiden tar monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), Axert, Frova, Amerge, Maxalt, Ergotrate eller Methergine. En fullstendig liste over legemiddelinteraksjoner kan finnes i avsnittet Andre ressurser nedenfor.

Fluoksetin Anti depressiva og vekttap

Godkjent i USA i 1987, tilhører den antidepressive fluoksetin til en klasse av legemidler som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Disse inhibitorene stoppe visse celler i hjernen fra reabsorbing serotonin, som regulerer humør. Serotonin styrer også vår appetitt. Når tilstrekkelig serotonin er laget av hjernen din, etter å ha spist en viss mengde, du føler deg mett og slutte å spise.

Diet

Komplekse karbohydrater som hirse, mais, ris og hele korn kan øke serotonin.

Tyrkia er en utmerket kilde til serotonin, produsere en avslappet, euforisk følelse. Dette kan forklare hvorfor familien sovner etter overindulging på Thanksgiving bordet.

Tryptofan-rik mat som laks, kylling, biff, peanut smør og egg ikke bare øke serotonin, men er også gode proteinkilder.

Frukt som bananer, kiwi og plommer har også en høy konsentrasjon av serotonin. Morsomme matvarer som pretzels, valnøtter, godteri og søtsaker gjør det til en glede å få din dose av serotonin.

Serotonin i fluoksetin fungerer som en appetitt regulator, og ved også å spise mat som er rike kilder til serotonin, er appetitten ytterligere redusert, og du kan gå ned i vekt.

Trening

Ifølge American Medical Association, kan tung trening øke serotoninnivået og disse nivåene kan vare opptil en time etter treningen. Tung trening som jogging, svømming runder og lange gym workouts ikke bare øke serotoninnivået, men du er også brenne kalorier.

Hvis du har byttet jobb eller startet på en ny skole, kan du vandre mer, eller gjøre mer manuelt arbeid, og økningen i aktivitetsnivået forbrenner mer kalorier. Aktiviteter som bowling, golf, tennis, og noen lagidrett, er så gøy; vil du neppe kjenner du trener.

Med forbedrede nivåer av serotonin fra fluoksetin, økte nivåer av serotonin fra trening, pluss flere kalorier brent, kan du veie mindre på skalaen.

Depresjon Relief

Mennesker som er deprimerte, og har ingen mulighet til å slippe sine negative følelser, kan bruke fråtseri av mat som en måte å trøste seg selv. Den resulterende vektøkning later dem enda mer deprimert.

Etter å ha tatt den foreskrevne dose av fluoksetin, ting ikke virker så dystre, og det er ikke lenger behov for å overspise, noe som resulterer i vekttap.

Overdreven Vekttap

Fluoksetin uten kosttilskudd restriksjoner resulterer vanligvis i bare noen få pounds tapt. Noen ganger selektive serotoninreopptakshemmere kan føre til betydelig vekttap. Pasienter som har anoreksi eller underernæring bør overvåkes mens du tar fluoksetin å forhindre livstruende komplikasjoner.

Kjemisk balanse og vekttap

Kroppen din er en kjemisk fabrikk som produserer hormoner og signalstoffer som styrer din fysiske, intellektuelle og følelsesmessige velvære. En ubalanse i kjemiske nivåer kan skape kaos på kroppen din, spesielt når det gjelder vektkontroll.

Nevrotransmittere og vekttap

Neurogistics.com beskriver signalstoffet serotonin som spiller en viktig rolle i å kontrollere karbohydrat cravings. Når utilstrekkelige nivåer av serotonin blir oppdaget av hjernen, begynner den å sende signaler til kroppen din, i form av mat cravings, for å rette opp ubalansen og gjenopprette homeostase. Homeostase er en tilstand av kjemisk stabilitet er nødvendig for å sikre at alle kroppslige systemer fungere tilstrekkelig. Hjernen din holder en konstant våkenatt over regulering av denne prosessen.

Hvis miste vekt er målet ditt, opprettholde serotonin balanse hvis vital. Ifølge The Franklin Institute hjemmeside, er serotonin produseres fra tryptofan, en aminosyre avledet fra proteiner du spiser. De beste kildene til tryptofan er rødt kjøtt, melkeprodukter, tunfisk, skalldyr, kalkun, bananer, nøtter og frø.

Ifølge Integrert Psychiatry hjemmeside, lave nivåer av adrenalin, et hormon og neurotransmitter, kan bidra til problemer med å miste vekt. Det sier også at lave nivåer av signalstoffet dopamin kan føre til at du overspiser. Uten riktige næringsstoffer, spesielt tilstrekkelig protein forbruk, kan hjernen din ikke produsere et tilstrekkelig nivå av signalstoffer som er nødvendige for å regulere appetitten kontroll og andre kroppsfunksjoner.

Thyroid hormon

The Thyroid Foundation of Canada sier at når skjoldbrusk hormon nivåene er lave, som i tilfeller av hypotyreose, kroppens energinivå reduseres. Sammen med lavere produksjon av energi fra cellene, appetitt synker, men kroppsvekt øker. Vekttap er ekstremt vanskelig uten medisiner for å øke hormonnivået og gjenopprette cellulære energinivå. Det er en ulempe å ta denne medisinen, men. Ifølge Thyroid Foundation of Canada, kan ta for mye thyroid hormon føre til vektøkning ved å redusere kroppens evne til å forbrenne ekstra kalorier. Den beste måten å gå ned i vekt er å spise færre kalorier og trene for å brenne av ekstra kalorier.

Insulin

Insulin er et hormon som produseres i bukspyttkjertelen. Det hjelpemidler i metabolismen av stivelse og fjerning av overflødig glukose fra blodet. Redusert insulinproduksjonen øker nivåene av sukker og lipider (fettstoffer) i blodet. Diabetikere har problemer med å miste vekt på grunn av insulinfunksjon. Når blodsukkeret stiger med inntak av kaker, godteri, sukkerholdig ørkener, raffinert mel produkter og andre enkle karbohydrater, er bukspyttkjertelen stresset av å måtte produsere en kontinuerlig tilførsel av insulin for å flytte sukker fra blodet inn i cellene hvor det er omdannet til energi til drivstoff kroppens prosesser. En diett bestående av lav glykemisk indeks frukt og grønnsaker og fullkornsprodukter bidrar til å kontrollere blodsukkeret ved å bremse opptaket av karbohydrater (sukker). Sammen med lav-fett proteiner og en diett av regelmessig mosjon, gjør at en lav glykemisk indeks kosthold du å miste overflødig vekt eller hjelpemiddel i vekt vedlikehold.

Hva er noen matvarer for å hjelpe appetitt tap?

Hva er noen matvarer for å hjelpe appetitt tap?


Det er ingen hemmelighet at flertallet av amerikanere er overvektige, og én av tre voksne selv anses obese. De fleste tror at for å gå ned i vekt, bør de begynne et treningsprogram og endre kostholdet. Overraskende, kan du også hjelpe vekttap ved å spise visse matvarer. Akkurat som enkelte matvarer kan utløse appetitten, kan andre matvarer hjelpe undertrykke appetitten.

Soy Milk

Soyamelk er en mat som vil arbeide for å kontrollere appetitten og stoppe usunn cravings i deres spor. Den inneholder store mengder fiber og protein, som begge tilfredsstiller krav og holde appetitt under kontroll. I en studie av American Journal of Clinical Nutrition, testere fant at forsøkspersonene som fikk en høy-protein diett spiste i gjennomsnitt 441 kalorier mindre enn de som spiste en lav-protein diett. Fiber fungerer fordi det frigjør en viss kjemisk innenfor tarmen som sender et budskap om fylde til hjernen.

Tofu

Tofu fungerer mye på samme måte som soyamelk gjør fordi den også inneholder store mengder protein og fiber. Mange er skeptisk til tofu på grunn av sin svamp-lignende konsistens eller rett og slett fordi de ikke vet hva de skal gjøre med det. Det finnes mange oppskrifter som inneholder tofu, enten som hovedrett eller skjult i en blanding av andre ingredienser, slik at du kan velge hvilken type rett som appellerer mest til deg. En måte å forberede tofu er å kutte den opp i biter og legge den til en stir-fry vegetabilske tallerken med soyasaus og hvitløk. Tofu absorberer smaken av de andre ingrediensene, og du kan ikke engang merke til det.

Tyrkia

Tyrkia er trolig mest kjent for å inneholde tryptofan, en aminosyre som utløser søvnighet, noe som er en grunn til at du føler deg sliten etter Thanksgiving måltid. Tyrkia gjør mer enn det imidlertid, fordi tryptofan omdannes til serotonin etter at den kommer inn i kroppen. Serotonin produserer følelsen av metthet, så etter å ha spist dette sunt kjøtt, vil du ikke føler behov for å konsumere noe annet. Det beste valget for kalkun er ferskt kjøtt som ble tilberedt eller stekt i motsetning til pre-pakket kjøtt. Ferskt kjøtt er sunnere og mer sannsynlig å produsere den ønskede appetitt-undertrykke effekt.

Hva er pyridoksin brukes til?

Pyridoksin, et medlem av vitamin B-familien, er nødvendig for metabolizing både protein og fett. Det er også viktig for nervesystemet, og i immunsystemet for dannelse av antistoffer. Mat kilder til pyridoksin er fisk, ølgjær, spinat, hele korn, lever, egg, kylling, gulrøtter og valnøtter.

Hjertesykdom

En aminosyre protein kalt homocystein har vist seg å øke risikoen for hjerteanfall og slag. Opprettholde normale nivåer av homocystein kan oppnås gjennom tilskudd av pyridoksin. En studie i Italia fråtset "high vitamin B6 inntak fører til en over 70 prosent redusert risiko for AMI (akutt hjerteinfarkt)."

Seboreisk eksem

Pyridoksin er nødvendig for riktig metabolisme av huden. Pyridoksin mangel kan forårsake hudlidelser identisk med seboreisk eksem. Vanligvis en aktuell pyridoksin salve brukes til å rette opp dette, og resultatene kan sees i så lite som to uker.

Leddgikt

Inflammatoriske tilstander, som for eksempel leddgikt kan utarme pyridoksin nivåer dramatisk. I personer med revmatoid artritt, pyridoksin nivåene er så mye som 50 prosent lavere enn de uten revmatoid artritt. I en 2005 studie utført av En-Pei Chiang og andre, ble det fastslått at "Betennelse forårsaker vev-spesifikk uttømming av vitamin B6."

PMS

Flere studier har vist pyridoksin nyttig i behandling av symptomene på PMS. En slik studie utført i 1980 av W. Barr fant at 84 prosent av fagene som er involvert i rettssaken hadde signifikant lavere symptomer på PMS mens supplere med pyridoksin.

Insomnia

Melatonin er signalstoffet ansvarlig for søvnen vår, produsert det mens det er mørkt. Det er avledet fra aminosyren tryptofan som vi får fra mat. Men vi trenger riktige mengder av serotonin å produsere melatonin. Pyridoksin hjelpemidler i produksjonen eller serotonin, et signalstoff som bidrar til å regulere humøret og søvnen.

Astma

Oral tilførsel av pyridoksin har vært brukt med hell for å behandle noen av symptomene assosiert med astma. En studie på 1990-tallet involvert 76 astmatiske barn og tilskudd av pyridoksin. Konklusjonen var for de som ikke er avhengig av steroider for å kontrollere symptomer, var det en reduksjon av symptomene for de barn som tar pyridoksin kosttilskudd.

Migrene

Visse matvarer, sjokolade, øl, ost og vin inneholder histaminer som kan utløse en episode av en migrene hodepine i visse individer. Hodepine kan induseres når histaminer føre til at blodårene til å utvide. For histamin indusert migrene, kan Pyridoxine tilskudd kan være gunstig fordi det bidrar til å øke enzymet diaminoksidase som hjelpemidler i å bryte ned histamin før det er lov å gå inn i sirkulasjon.

Årsakene til serotonergt syndrom

Ifølge National Institutes of Health, er serotonergt syndrom en potensielt dødelig reaksjon på høye nivåer av serotonin i kroppen. Serotonin produseres naturlig i hjernen, ryggmargen og tarmene, og er ansvarlig for å regulere oppmerksomhet, humør, atferd, kroppstemperatur, blodstrøm, pust og fordøyelse. Når serotoninnivåene blir for høye, er det et avbrudd i reguleringen av disse viktige prosesser. Serotonergt syndrom er navnet gitt til et bestemt sett av symptomer som følge av unormalt høye nivåer av serotonin i kroppen. Ifølge US Food and Drug Administration, er medikamenter som endrer serotoninnivået kalles serotonerge medikamenter.

Identifikasjon

Symptomer på serotonergt syndrom vanligvis begynne innen et par timer for å ta et medikament som øker serotoninnivået og kan omfatte rastløshet, rask puls, hallusinasjoner, tap av koordinasjon, overaktive reflekser, muskelkramper, kvalme, oppkast, økt kroppstemperatur og diaré.

Årsaker

Ifølge National Institutes of Health, er serotonergt syndrom bare diagnostisert når symptomene skyldes effektene av serotonerge legemidler, men syndrom kan oppstå etter å ha tatt en dose av et enkelt medikament, eller flere doser av en kombinasjon av serotonerge legemidler.

Expert Insight

Ifølge forskere ved Mayo Clinic, visse individer er mer utsatt for å utvikle serotonergt syndrom enn andre, og National Institutes of Health heter det at tilstanden er mest sannsynlig skje når en ny medisin er startet eller dosen økes.

Betraktninger

Serotonergt syndrom er vanligvis forårsaket ved å ta mer enn en foreskrevet medisiner som øker serotoninnivået, for eksempel serotonin reopptakshemmere (SSRI), anti-migrene medisiner, visse smertestillende medikamenter, monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), litium, Zyvoxid, ritonavir, enkelte medisiner for kvalme eller antidepressiva som Wellbutrin eller Effexor.

Advarsel

Hvis du tar visse over-the-counter medisiner, kosttilskudd eller ulovlig narkotika, ginseng, hostesaft som inneholder dekstrometorfan, eller LSD, er det avgjørende at du informere legen din om dette før du starter behandling med noen medisiner som øker serotoninnivået for å unngå serotonergt syndrom.

Ernæringsmessige årsaker til depresjon

Ernæringsmessige årsaker til depresjon


Depresjon er en psykologisk tilstand der symptomene inkluderer følelse av hjelpeløshet, håpløshet, tungsinn, utilstrekkelighet, pessimisme og mismot. Noen mennesker føler akutte følelser av skyld, er overveldet og har en vedvarende følelse av utmattelse. Andre trekke tilbake eller har sterke tanker om døden og selvmord. Ofte en deprimert person vil ha problemer med å sove og erfaring vektendring. Hun kan bli irritabel og har konsentrasjonsvansker. Depressive tilstander kan være så alvorlige at de krever klinisk inngripen. Depresjon går utover følelsen trist eller opprørt over tapet av en kjær eller en sterk forstyrrelse i en persons liv. Når disse symptomene vedvarer i flere uker og forstyrre evnen til personen til å fungere, så blir det sannsynlig at personen er deprimert.

Årsaker

Det er mange årsaker til depresjon, og sykdommen kan påvirke noen. Mer enn 17 millioner amerikanere opplever noen form for depresjon hvert år. Ikke alle depresjoner er basert på underliggende problemer som for eksempel hva en person tenker eller føler eller deler av sin barndom. En av årsakene til depresjon kan være ernæring.

Betydning

Dette er en av grunnene til at noen behandlinger ikke er effektive på lang sikt - de er adressering overflate symptomer uten å avdekke den underliggende mekanismen som forårsaker problemet. Depresjon kan være forårsaket av en biokjemisk abnormitet. Denne typen depresjon kalles endogen depresjon.

Nevrotransmittere

Ifølge psykolog Jurriaan Plesman i sin artikkel "Depresjon - En Nutritional Disorder", hjernen bruker 60 til 70 prosent av kroppens energi, som alle er laget av glukose (sukker), som er hentet fra maten vi spiser. Hjernen bruker denne energien til å regulere kjemi av neurotransmittere, slik som serotonin, som er en av de stoffer som bidrar til følelsen optimistisk, gledelig og full. Hvis hjernen har utilstrekkelig energi til å transformere nevrotransmittere, så en ubalanse er opprettet. For eksempel trenger kroppen serotonin å produsere melatonin, den kjemiske som bidrar til å sove.

Fedme

Noen mennesker har problemer med å absorbere sukker. Kroppen, vel vitende om det er behov for mer sukker for sine energiprosesser, vil fortsette å be personen å spise elementer høye på sukker. Vedkommende kan da lagre sukker som fett, mens hjernen fortsatt er i en tilstand av underernæring. Over tid kan dette føre til fedme, og vektøkning og psykisk stress som følger med det kan føre til depresjon. Dette danner en syklus der tilbaketrekking av medisiner for depresjon, over tid, kan avsløre at den underliggende årsaken ikke er adressert, selv når den enkelte har gjennomført en omfattende narkotika og terapi prosessen.

Underernæring

Overdreven sukkerinntak kan faktisk fremme den depressive tilstanden ved at immunsystemet kan identifisere de overskytende sukker som giftstoffer som kan stenge ned reseptorene for insulin. Insulin kontrollerer hvor mange sukkere og andre næringsstoffer er tillatt å passere gjennom celleveggene. Denne tilstand av celleunderernæring setter av belastningssystemer som kroppen forsøker å overvinne motstanden for å forhindre celledød. Disse stresshormoner er ansvarlig for symptomer på en rekke psykiske problemer, inkludert depresjon. Denne type feilernæring kalles hypoglykemi, og det er behandlet med en ernæringsmessig bestemt type kosthold.

Anbefalinger

Personer som tror sin depresjon kan ha en ernæringsmessig basis bør holde på sine depresjon medisiner og be om en rådføre seg med en klinisk ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på hypoglykemi.

Naturlige ting for å øke Serotonin

Serotonin er et naturlig forekommende kjemisk i menneskekroppen er ansvarlig for styring av humør, appetitt, søvn, muskelkontraksjon og andre funksjoner. Serotonin er først og fremst finnes i mage-tarmkanalen. Resten ligger i serotonerge nevroner hvor det tjener mange funksjoner. Hvis kroppen din ikke produserer nok serotonin, kan du lider av søvnløshet, depresjon, migrene og angst. Medisiner kan erstatte serotonin, men du kan også velge naturlige måter å erstatte den kjemiske i kroppen din.

Foods

Mat som er rik på karbohydrater kan øke kroppens serotonin-nivå. Når man spiser karbohydrater, kroppens insulinnivået øker, forårsaker kroppen til å skape og slipp tryptofan i hjernen. Tryptofan, i sin tur fører til at kroppen for å lage serotonin. Noen av de sunneste karbohydrater å spise er knapt, havre, bokhvete, yams og squash. Noen kjøtt er også høy i tryptofan og kan øke produksjonen av serotonin. Disse kjøtt omfatter kylling, hvit fisk, magert svinekjøtt, kalkun, melkeprodukter og noen bønner.

Omega 3

Omega 3 oljer er funnet i fisk samt kosttilskudd som er serotonin-boosters. Å spise fisk eller ta et omega 3 tilskudd øker produksjonen av serotonin, samt å ha andre fordeler.

Sleep

Når du sover, øker kroppens produksjon av hormoner, blant annet serotonin. Den anbefalte mengde søvn for de fleste er åtte timer hver natt, men hver person er forskjellig og kan trenge mer eller mindre søvn for å produsere serotonin i riktige mengder. Hvis du har spørsmål om søvnvaner, bør du kontakte lege.

Sollys

Har du noen gang lurt på hvorfor en vakker solskinnsdag gjør at du føler deg bra? Eksponering for sollys fører kroppen din til å produsere serotonin i større mengder. Dette er også grunnen til steder rundt om i verden som ikke har så mye sollys har høyere forekomst av depresjon og selvmord enn sunnier steder.

Virkninger av Excess Serotonin

Virkninger av Excess Serotonin


Bilen er laget for å cruise på 70 mph. Hvis du hele tiden kjøre på 125 mph, vil bilen bli skadet og til slutt bryte ned. Beslektet med dette, hjernen fungerer best med visse nivåer av serotonin, som er et signalstoff som er involvert i søvn, minne og andre nevrologiske funksjoner. Skadevirkninger oppstå hvis for mye serotonin er til stede. Et overskudd av serotonin utvikles når serotonin selektive reopptakshemmere (SSRI) er foreskrevet. Disse legemidler brukes for å bekjempe depresjon, obsessiv-kompulsiv lidelse, panikk og bulimi, og gjør dette ved å øke serotonin i hver bane, og reseptoren i hjernen. Fordi SSRI øker serotoninnivået betydelig, kan det bli gitt ut til områder av kroppen der det ikke er nødvendig.

Symptomer som påvirker hjernen

Nevrologiske symptomer forekommer i nervesystemet, som er kommunikasjonsnettverket i kroppen. Noen av de nevrologiske symptomer på overflødig serotonin som er oppført av Mayo Clinic er som følger.

De med overskytende nivåer av serotonin noen ganger urolig eller rastløs.
Noen mennesker med forhøyede nivåer av serotonin erfaring forvirring eller hallusinasjoner.
Høye nivåer av serotonin kan produsere hypomani, som er definert som unormal spenning som er ofte preget av optimisme, overaktivitet og uvøren penger utgifter.
Enkelte føler engstelig og utvikle søvnløshet. Noen kan utvikle hodepine.

Symptomer påvirker kroppen

Kardiovaskulære symptomer er de som påvirker hjerte og bevegelse av blod gjennom kroppen. Sammen med flere andre symptomer - som skissert av Medline Plus - Følgende er et resultat av overflødig serotonin.

Noen individer opplever en forhøyet hjerterytme eller økt kroppstemperatur.
En forhøyet serotonin-nivå kan føre til raske endringer i blodtrykk.
Noen mennesker med overskytende nivåer av serotonin erfaring seksuell dysfunksjon.
De med høye nivåer av serotonin kan oppleve et tap av koordinasjon, rykninger muskler eller overaktive reflekser.
Gåsehud eller skjelving tider følge forhøyede nivåer av serotonin.
Kvalme, diaré og utvidede pupiller er noen av de mer milde symptomer forårsaket av forhøyede nivåer av serotonin.

Alvorlig serotonergt syndrom

Serotonergt syndrom er en potensielt livstruende tilstand forårsaket av et overskudd av dette kjemikaliet. Ifølge American Headache Society, migrene medisiner kombinert med vanlige antidepressiva som Celexa, Prozac, Zoloft, Paxil og Lexapro ofte føre til enkeltpersoner for å utvikle denne tilstanden. Alvorlige symptomer på serotonergt syndrom inkluderer høy feber, kramper, uregelmessig hjerterytme og bevisstløshet. Vanligvis er denne lidelsen diagnostiseres hvis tre av de nevnte symptomene er erfarne etter å ha tatt en SSRI. Selv om serotonergt syndrom vanligvis er løst innen 24 timer etter behandling, utvikler sykdommen seg raskt og fører til de berørte å bli syk svært raskt.

Serotonin og vekttap

Serotonin og vekttap


Tenk på serotonin som tilfredshet kjemisk i hjernen. Serotonin nivåer er svært viktig i å hjelpe du føler deg fornøyd med din spising plan slik at du kan oppnå vekttap. Når hjernen din produserer nok serotonin, slår appetitten før du overspise. Du føler deg bra, og du mister vekt lettere. Det er ikke at serotonin selv gjør at du mister vekt; følelsen fornøyd og ha humøret forhøyet hjelper deg til å spise mindre. Hvis du noen gang har forspist å føle deg bedre, kan du ha blitt reagerer på lavt serotonin nivåer.

Å spise for å heve serotoninnivået

Når serotonin-nivået er lavt, vil kroppen begjærer karbohydrater, og mer slik som dagen går. Problemet er at mange av oss tilfredsstille det craving med feil type karbohydrater og sabotere vår vekttap. Judith J. Wortman, Ph.D., forfatter av "Serotonin Strøm Diet," anbefaler "å spise protein, lite fett meieriprodukter og grønnsaker i første del av dagen." Hun råder å ha lav-fett eller fett-fri karbohydrater senere på dagen og til middag. På denne måten er din karbohydrat craving fornøyd, og du får de næringsstoffene du trenger.

Høy Carb "jukse" Meals

Lyle McDonald sin bok "A Guide to Flexible Dieting: Hvordan blir mindre strenge med din diett kan gjøre det fungere bedre," anbefaler å ha en høy karbohydrat "jukse" måltid en gang eller to ganger i uken som en løsning på lavt serotonin nivå problem. Dette betyr ikke at du kan ha en hel jukse dag og likevel gå ned i vekt, men en og annen sunt måltid med et høyt karbohydratinnhold kan hjelpe serotoninnivået og ikke arrestere vekttap.

Naturlige kilder til Serotonin

Noen matvarer er rike på tryptofan, som blir til en naturlig kilde til serotonin. Prøv å innlemme disse i din diett plan: laks, tunfisk, kalkun, ost og bananer. Andre naturlige kilder til serotonin inkluderer gresskarfrø, solsikkefrø og valnøtter. Vitamin B6 og magnesium kan også heve serotonin-nivå, ifølge Dr. Allan Lieberman i en artikkel på Cure-your-depression.com.

Redusere serotonin

Å drikke alkohol, røyke sigaretter eller ved hjelp av en nikotin erstatning, tar i for mye koffein eller aspartam kunstige søtstoffer kan få ned serotonin. For lite protein, for lite sollys og for lite mosjon kan gjøre det samme. Diabetes, fibromyalgi og hypoglykemi kan påvirke serotonin negativt også.

Hvorfor lav Serotonin er knyttet til fedme

Du kan føle deg nesten tvunget til å spise for mye hvis serotoninnivåene er lave. Når du har et karbohydrat eller sentralstimulerende "fikse", kan du føle deg bedre med en gang, men bare midlertidig. Når effekten av sukker, koffein eller nikotin slites av, serotoninnivået stupe, den behagelige effekten går bort og cravings komme tilbake, ledsaget av angst, uklar tenkning og irritabilitet. I siste instans kan dette opp og ned syklus forårsaker en kronisk serotonin feilfunksjon og, selvfølgelig, vektøkning. På en måte, koblingen mellom redusert hjernens serotonin og fedme er gode nyheter. Det betyr at det ikke er et tegn feil, og det er ikke håpløs. Hvis du legger til trening, protein og sunne karbohydrater og eliminere stoffer som lavere serotoninnivået, vekttap er oppnåelige.

Hva er funksjonen av serotonin?

Serotonin er et kjemisk stoff som bidrar til å overføre meldinger og tilbake langs nerveveiene for kroppen. Det er et hormon - en nevrotransmitter - med en stor jobb å gjøre. Mood, fordøyelse, søvn og seksualitet for å nevne bare noen få elementer som serotonin kontroller. Det finnes bevis på at det kan også spille en rolle i regenerering av celler.

Alltid nok

En "feel good" stemning er et resultat av serotonin gjør jobben sin riktig. Som rettferdighetens vektskåler, avhenger det sentrale nervesystemet på balansert nivå av serotonin å tillate kroppen til å fungere på sitt optimale effektivitet. Dette er viktig når målet er å unngå medisinske situasjoner som depresjon, angst / panikk, bipolar lidelse og migrene.

Forårsaket av aminosyren tryptofan, serotonin stige og falle i hjernen. Dette hormonet er en kjemisk kreditert med å opprettholde den "lykkefølelse" fordi det bidrar til å holde våre stemninger på en jevn bane. Det roer angst, lindrer følelser av depresjon og hjelper oss å ha en god natts søvn.

Hormon og Chemical

Som en nevrotransmitter, dirigerer det nerveimpulser mellom hjernen og andre steder i kroppen og tilbake igjen til hjernen. Konsentrasjonene av serotonin er høyere på kritiske steder langs det sentrale nervesystemet, så som basalgangliene og hypothalamus. Det naturlige hormon er også i celler, perifere vev og karsinoide tumorer.

Hvis serotonin hormonet er naturlig i lav tilførsel, vil leger noen ganger fore 5-hydroxytryptamine å lette milde symptomer på depresjon som påvirker noen mennesker. Science, nok en gang, gjør sitt bidrag. Denne gangen er det å produsere følelsen av ro.

Mennesker er skapninger av mønstrede levende. De har døgnrytmemønster knyttet til å våkne og sove perioder. Det er viktig å unngå lange dager og sene timer hvis du ønsker å opprettholde sunne nivåer av serotonin, som fylles i perioder med søvn akkurat som det renner med unormale perioder med våkenhet. Å få opp veldig tidlig hjelper ikke mye, heller.

Mer Serotonin Vennligst

Noen narkotiske stoffer påvirker nivået av serotonin som er tilgjengelig for å opprettholde vår "happy feeling" og ecstasy er en av de nyere de på gaten. Ecstasy blander meldingene som serotonin sender langs nervebanene ved å slippe beløp som er utenfor behovene til kroppen.

Den store utgivelsen av serotonin øker emosjonell bevissthet, tillit og intimitet fordi den eksploderer i en stor, energisk burst som merkbart utarmer beløpet tilgjengelig for normal bruk. Heldigvis kan hjernen fylle sin lagerbygning av serotonin.

Mye mer ... og Fast

Hjernen kan fremskynde produksjonen av serotonin hvis du lå lavt, hvile dagen etter, drikke mye melk og spise bananer. Hjernen vil reagere mye raskere på anmodningen kroppen din gjør for mer serotonin.

Melk og bananer er en kilde mat for tryptofan, som utløser produksjon av serotonin. Legge melk og bananer til denne trigger forbedrer prosessen for å opprettholde en balansert humør og gjenopprette energinivået til kroppen.

I tillegg til å utføre den viktige prosessen med å lage mer serotonin, melk og bananer er "Comfort" matvarer som vanligvis ikke opprørt magen. Mye viktigere er det faktum at de er i stand til å gi ut at "feel good" stemning av den tiden du er ferdig med å nyte dem. Selvfølgelig, naturfødte pille poppers er sannsynlig å sette pris på tilgjengeligheten av naturlig tryptofan oppnåelig på helsekostbutikker.

Selvdiagnose kan være skadelig for din helse

Selv om du vet nøyaktig hva som er galt med deg, hvis depresjon er påfallende oftere, bør du oppsøke lege. Helsekost kontorist har ikke en lisens til å diagnostisere eller foreskrive noe. En mer element kan spille en del i dine følelser av depresjon.

Serotonin kommer fra tryptofan, som er tilstede i blodet. I sin tur, gjør serotonin et stoff som heter melatonin. Forsinket søvn eller veldig tidlig våken er sporbar til lave nivåer av melatonin. Legen kan avgjøre hva som mangler eller lav tilførsel: tryptofan, serotonin eller melatonin. Legen som har lisens til å diagnostisere og behandle ordentlig kan foreskrive riktig fix-it rette.

Definer Serotonin

Serotonin påvirker funksjon av flere kroppens systemer, inkludert kardiovaskulære, gastrointestinale og immunforsvar. Serotonin bidrar til å regulere stemninger, og en ubalanse i serotonin kan resultere i depresjon og / eller angst.

Definisjon

Serotonin er en neurotransmitter som produseres i hjernen. Det er nødvendig for nerveceller og hjernen til å fungere.

Funksjon

Serotonin funksjoner i hele kroppen i mange andre kapasiteter. Det hjelper kroppstemperatur og metabolisme. Det bidrar til å hemme aggresjon og regulere appetitten samt søvnsyklus.

Ubalanse

En ubalanse av serotonin depresjon, schizofreni, så vel som læring og kompulsive forstyrrelser. En forstyrrelse i serotoninnivået kan også føre til økt aggresjon.

Betydning

Serotonergt syndrom er en potensielt livstruende tilstand som oppstår når to stoffene blir tatt samtidig som både påvirker serotonin ved å øke nivåene utgitt.

Betraktninger

Alkohol, koffein og røyking kan svekke den naturlige produksjonen av serotonin. Helsemessige forhold som diabetes og hypoglykemi samt en genetisk predisposisjon kan også påvirke serotonin produksjonen.

Serotonin Strøm Diet

The Serotonin Strøm Diet ble skapt av Dr. Judith Wurtman og Dr. Nina Frusztajer Marquis. I sin bok "The Serotonin Strøm Diet," De forklarer hjernens naturlige kjemi og hvordan spiser påvirker hvordan du føler deg. Boken lærer deg hvordan du slår av appetitten, gå ned i vekt og føle seg bra uten å frata deg av karbohydrater. Legene lære deg å stole ikke på viljestyrke, men på mat valg for å hjelpe deg å dempe trøstespising og gå ned i vekt.

Serotonin

Serotonin er feel-good kjemisk i hjernen. Den er laget av de matvarer som du spiser. Når du ikke gir kroppen og hjernen drivstoffet den trenger, vil du ikke føle deg. Serotonin lindrer stress og produserer følelser av lykke. Mange overspise i reaksjon på stressende situasjoner. Kroppene deres er faktisk craving karbohydrater for å produsere serotonin for å roe seg ned og føle seg bedre. Lav-kalori diett og hoppet over måltider kan raskt redusere vitale serotonin-making forsyninger. Kaffe, aspartam, stress og mangel på sollys er alle serotonin tyver og bør unngås.

The Diet

Det er tre faser i 12-ukers serotonin kosthold. For de to første ukene, er du pålagt å spise tre høy-karbohydrat, lav-protein, lav-fett snacks en dag omtrent en time før hvert måltid. Frokost og lunsj er å inneholde en sunn karbohydratkilde som frukt, grønnsaker eller hele korn, og en mager proteinkilde som egg, fjærfe, kjøtt eller sjømat. Middag er for det meste karbohydrater. For de neste seks ukene, reduserer du snacksen til to om dagen og inkludere protein i middagen. For de siste fire ukene, spise en matbit sent på ettermiddagen og fortsette med dine tre måltider om dagen. Snacksen er stivelsesholdige matvarer som pretzels, kanel rosin brød, vafler, marshmallows, kjeks, frokostblandinger og Graham crackers. Hvis du følger disse enkle retningslinjene, legene hevder, vil vekttapet være uanstrengt og lett.