Digidexo.com

hva er hyperinflasjon helse

Hva gjør helsesøster gjøre etter Identifisere Developmental Delay?

En forsinket utvikling er når et barn under fem år viser svekkelse i utvikling. Identifisere denne forsinkelsen tidlig kan hjelpe et barn får den støtte og tjenester hun trenger. Helsesøster kan spille en rolle i denne prosessen.

Funksjon

Bortsett fra å hjelpe med de helsemessige og helseopplysning barns behov, er helsesøster også trent til å identifisere psykiske problemer, som for eksempel utviklingsmessige forsinkelser, og hjelpe barn i å få riktig hjelp, melder National Association of helsesøstre.

Betydning

En helsesøster som identifiserer en forsinket utvikling hos et barn kan også ta på seg rollen som saksbehandler. Som en del av skolens tverrfaglige behandlingsteam, kan sykepleiere arbeider med andre lærere å bringe barnets behov til deres oppmerksomhet og bidra til å koordinere tiltak, som forbinder barn med omsorgstiltak utenfor skolen hvis nødvendig.

Funksjoner

Helsesøster kan også ta på seg rollen som talsmann og pedagog for en student med en forsinket utvikling eller funksjonshemming. I denne stillingen kan sykepleieren bidra til å utdanne foreldre, familiemedlemmer og lærere om hva forsinket utvikling kan bety for barnet og hva hans spesielle behov er.

Hva er en Helse Proxy?

Hva er en Helse Proxy?


En helse proxy, også kalt en medisinsk proxy eller en helse agent, er noen du autorisere å ta medisinske avgjørelser på dine vegne. Medisinske fullmakter spiller en viktig rolle i helsevesenet hvis du blir arbeidsufør. Selv om de fleste stater kan bestemme din pårørende juridisk, medisinsk fullmaktsskjema codifies denne avgjørelsen for deg.

Hvem

Noen stater har lover om hvem som kan tjene som en helse proxy. Generelt, kan fullmektigen være noen som er minst 18 år gammel og er mentalt kompetent. Velge en alternativ proxy er en god idé i tilfelle du og ditt førstevalg proxy er begge uføre, slik som i en bilulykke. Velg noen med hvem du deler verdier om medisinske intervensjoner og hvem som skal opptre på dine vegne.

Hva

Medisinske fullmakter steppe inn når du er midlertidig eller permanent ute av stand til å ta medisinske avgjørelser for deg selv, men proxy kan møte begrensninger. For eksempel New York krever at fullmakter kan vise at de hadde rimelig kunnskap hvis noen ikke ønsker heroiske intervensjoner. Generelt vil medisinske fullmakter høre valg fra din helsevesenet team og ta en beslutning om hva de synes er best og hva du ønsker.

Når

En helse agent vil begynne å ta beslutninger når en helse-omsorg leverandøren bestemmer at en pasient er i stand til å forstå alternativene og ta beslutninger. Folk som er i bilen eller arbeidsulykker ofte trenger en proxy. Pasienter i Comas fra kroniske eller akutte sykdommer trenger også en proxy, som gjør pasienter som fortsatt er under narkose under operasjonen.

Hvor

Velge en helse proxy som bor i samme område er best som denne personen vil være i stand til å nå deg på kort tid hvis det er nødvendig. Helse proxyer primært bistå leger i sykehus innstillinger, men for langtidspasienter, kan proxyer arbeide med ansatte på sykehjem og assistert-levende anlegg.

Hvorfor

Bestemme en helsevesenet proxy er den beste måten å sikre dine ønsker blir fulgt om din medisinske avgjørelser, selv når du er ute av stand til å ta beslutninger. I de fleste tilfeller er en ektefelle den første personen til å være proxy hvis noen har til uttalt proxy. Den neste personen kan være en voksen barn eller en forelder; utover det, vannet ofte gjørmete. Velge noen tar nå denne avgjørelsen ut fra lovens hender.

Hva er en helse-forsikring nummer?

Hva er en helse-forsikring nummer?


En helseforsikring politikk nummer identifiserer deg som en unik medlem for helsen forsikringsselskapet. Din forsikring nummer er nøkkelen til å få behandling og sikre at helsepersonell kan riktig fakturere selskapet ditt. Du kan vanligvis finne din politikk nummer på din helsetrygdkort.

Beliggenhet

Du vil motta en helsetrygdkort når politikken blir effektiv. Helseforsikring kortet inneholder navn og vanligvis navnene på dine pårørende, sammen med et unikt nummer for hver dekket person. Du kan nektes service på helsepersonell med mindre du kan produsere kortet ditt; enkelte helsepersonell kan tillate deg å gi dem din helse forsikring nummer i stedet for et kort hvis de er i stand til å ringe din helseforsikring selskapet å bekrefte informasjonen.

Funksjon

Din politikk nummer er hvordan forsikringsselskapet og helsepersonell holde styr på fakturering. Din helseforsikring vil fakturere forsikringsselskapet for utførte tjenester, og i retur, vil forsikringsselskapet bruke polisenummer å betale helsepersonell. Hvis informasjonen du gir er feil, kan din helse forsikringsselskapet nekte utbetaling, i så fall vil du motta en regning fra din lege. Du kan være i stand til å sende inn informasjon etter at du mottar en regning.

Misforståelse

Gruppenummer er forskjellig fra politikken nummer. Hvis du er forsikret gjennom arbeidsgiver, skole eller en annen gruppe med flere medlemmer, vil du ha en gruppe plan oppført på kortet. Gruppen Planen er å en forsikring hva et retningsnummer er å telefonnumre: Konsernet plan identifiserer generelle området --- og, i noen tilfeller, avdelingen betjener gruppens plan --- mens politikken Nummeret identifiserer deg spesifikt.

Betraktninger

Hvis du har familiemedlemmer på samme plan, kan du merke at tallene ser nesten identiske. Hovedforsikredes er vanligvis identifisert med ett nummer, med pårørende blir identifisert med et suffiks. For eksempel, hvis politikk nummeret er "Q123456X," din sønn kan ha ID-nummer "Q123456X-1" og din datter kan ha ID-nummer "Q123456X-2."

Løsninger for en Mistet Antall

Du bør holde forsikringskortet trygt som du ville et kredittkort. Hvis du mister kortet ditt, kan du ringe ditt forsikringsselskap leverandøren umiddelbart for å hindre svindel og for å sikre at du ikke nektet behandling når du trenger det. Noen forsikringsselskaper vil tillate deg å laste ned en ny ID-kort hvis du har en online-konto. De kan også være i stand til å fakse deg en kort eller sende den over natten.

Hva er Cinergy helse?

Hva er Cinergy helse?


Cinergy Helse er en forsikring program som tilbys av Cinergy Inc. Det gir lavpris helsetjenester alternativer for folk og familier som ellers couldnâ € ™ t råd eller kvalifisere for kostbare medisinsk helseforsikring planer.

Cinergy helseforsikring planer

Cinergy helseforsikring planer er begrenset medisinsk ytelsesordninger som gir første dollar dekning for den typiske medisinsk behandling de fleste enkeltpersoner trenger regelmessig. På toppen av det, begynner det med ditt første doctora € ™ s besøk uten byrden av å betale en egenandel.

Hvem trenger Cinergy helse?

Cinergy planer er laget for folk som Dona € ™ t har tilgang til store medisinske forsikring, som canâ € ™ t råd eller kvalifisere for tradisjonelle medisinske forsikring eller har helseforsikring planer med høye egenandeler.

Hva er dekket?

Cinergy helse inkluderer fordeler for legebesøk, sykehusopphold, graviditet, medisinske ulykker, utilsiktede dødsfall, akuttmottaket besøk, røntgen, kirurgiske prosedyrer og mer.

Medisinske tilstander

Alle kvalifiserte søkere betaler samme hastighet uavhengig av pre-eksisterende medisinske tilstander.

Statister

Kan noen individer selv kvalifisere for rabatterte resepter og dental programmer uten kostnader.

Hva Impact Do Helse politikk har på sosiale faktorer?

Hva Impact Do Helse politikk har på sosiale faktorer?


Global helsepolitikk har store konsekvenser for sosiale forhold. Dårlig politikk kan føre til dårlig helse, noe som fører til dårlige sosiale forhold og til slutt dårligere helse. Denne sykliske forhold kan ses over hele verden, inkludert i USA

Størrelse

Ifølge en Harvard studie utgitt i september 2009, 45 000 amerikanere dør hvert år på grunn av mangel på helsetjenester dekning. Vanligvis disse menneskene er fra fattige sosioøkonomiske bakgrunn.

Betydning

Mangel på å forstå de beste praksis under fødsel kan føre til økt dødelighet blant kvinner. For eksempel i India, en i 70 kvinner i reproduktiv alder dør under svangerskapet, noe som bidrar til det høye nivået av foreldreløse barn i landet.

Effekter

Tidlig død er vanlig i verdens fattige nabolag, ifølge BBC. Dette skaper en situasjon som favoriserer forbigående populasjoner, hindrer langsiktig sosial vekst.

Funksjoner

Når helsepolitikk negativ innvirkning populasjoner, er generelle vilkår sett til å lide. Verdens helseorganisasjon hevder at dårlig helse fører til økt forekomst av vold, underernæring, stress og miljøforurensning.

Betraktninger

Sir Michael Marmot, leder av Kommisjonen om sosiale helsedeterminanter, sier i en rapport at de fleste land bruker begrepet intervensjon heller enn forebygging som et middel for medisinsk behandling. Dette betyr at det er lite informasjon gitt til folk om hvordan å ta vare på seg selv. I det lange løp, skaper dette mer helseproblemer.

Hva er reproduktiv helse?

Hva er reproduktiv helse?


Verdens helseorganisasjon definerer reproduktiv helse som evnen til å ha en ansvarlig og tilfredsstillende seksuelt forhold og evnen til å reprodusere og bestemme når og hvor ofte å gjøre det. Det inkluderer også ubegrenset tilgang til trygge, akseptabel og rimelig informasjon og reproduktive helse-omsorg alternativer.

Betydning

Reproduktiv helse er en økende bekymring. Utdanne deg selv om reproduktiv helse generelt er det første skrittet mot et sunt reproduktive liv.

Risikofaktorer

For kvinner, den viktigste faktoren som påvirker fruktbarheten er mors alder, ifølge University of California, San Francisco (UCSF). Eggstokkene 'evne til å produsere normale og sunne egg synker som kvinne aldre, som kan føre til misdannelser eller mislykket fødsel. For menn, ble miljøagenter sett å ha betydelige effekter på kvaliteten på sædceller.

Reproduktiv helse kan påvirkes av andre faktorer, som for eksempel kjønnsnormer, ekteskapelig status, seksuell aktivitet, fertil status, gruppepress, politiske / kulturelle syn, økonomiske / sosiale status, røyking, alkoholbruk, narkotikabruk, seksuelle historie og eksponering for giftstoffer .

Reproductive Health Problems

Reproduktive helseproblemer inkluderer infertilitet, infeksjoner, kreft, vanskelige fødsler (vanskeligheter med å føde) og andre problemer knyttet til den reproduktive system.

Effekter

Reproduktive helseproblemer kan hindre en persons glede av et seksuelt forhold. Det påvirker også hennes evne til å få barn. Effektene kan gå utover fysisk smerte; reproduktive helseproblemer kan føre til psykiske plager og forlegenhet.

Forebygging / løsning

Å ta vare på reproduktiv helse, må du opprettholde en sunn livsstil. Du bør slutte å røyke, opprettholde riktig kroppsvekt, øve beskyttet sex, mosjon og bli aktivt involvert med reproduktiv helse ved å ha en kontroll av en lege.

Hva er en helse refusjon konto i helseforsikring?

En helserefusjonskonto er en konto som er satt opp med en Internal Revenue Service-kvalifisert bobestyrer å betale for visse medisinske utgifter. Heath refusjon kontoer er også kalt fleksible utgifter kontoer, medisinske sparekontoer og helse sparekontoer. Selv om skattemyndighetene regulerer reglene rundt disse kontoene, er ingen tillatelse fra skattemyndighetene som trengs for å sette opp en.

Individuelle kontoer

En helserefusjonskonto er en individuell konto vanligvis satt opp i forbindelse med en persons helseforsikring plan. Mange bedrifter og forsikringsselskaper leverandører tilbyr disse planene, men detaljene kan variere etter planen. En plan deltaker trenger ikke å ha andre helsetjenester dekning for å delta i en refusjon plan, men programmet er ikke åpent for selvstendig næringsdrivende.

Bidrag

En person må angi hvor mye hun ønsker å bidra til planen i begynnelsen av hvert år. De frivillige innbetalinger blir deretter trukket fra hennes lønnsslipp, og planer kan ikke endres etter valget er gjort med mindre et unntak er tillatt av plan leverandør. Skattemyndighetene har ikke et bidrag grensen for enkeltpersoner, men hvert enkelt selskap eller plan leverandør kan sette en grense.

Kvalifiserende Utgifter

Kvalifisert medisinsk utgifter bør være beskrevet i et selskaps helse refusjon konto plan. Akseptable kostnader omfatter medisinske, dental, visjon og medisinering kostnader. Ikke-kvalifiserende utgifter inkluderer premie for forsikringsutbetalinger, kostnader for langsiktig omsorg og elementer og utgifter dekket under en annen type helsevesenet plan.

Refusjoner og Betalinger

Kvalifisert medisinsk utgifter i planperioden blir refundert gjennom planen. Planer tilby ulike typer betalings, noen krever kopier av medisinske kvitteringer og utstede en sjekk til plan-holderen. Andre planer gi deltakerne debetkort til bruk for medisinske utgifter. Midler på en helserefusjons konto må brukes innen utgangen av et kalenderår; midler igjen i en konto på slutten av planen år er ikke gjennomført over og går tapt, ifølge skattemyndighetene.

Skattefordeler

Uten arbeid eller føderal skatt er trukket fra bidrag til helserefusjons kontoer. Ifølge skattemyndighetene, refusjon og utbetalinger fra kontoer er skattefritt for kvalifiserte utgifter, og pengene kan tas fra en konto for utgifter som overstiger dagens beløp på kontoen opp til den totale utpekt bidrag. Hvis bidrag til en helserefusjons konto er laget av en arbeidsgiver, betyr at beløpet ikke telle mot en persons bruttoinntekt som rapportert på føderal inntektsskatt.

Hva er en helse dekning moms?

Hva er en helse dekning moms?


Helse Dekning Tax Credit (Hete) er en føderal kreditt som betaler 80 prosent av en kvalifisert helse plan premie for kvalifiserte personer. Internal Revenue Service (IRS), andre føderale etater og private helseforsikringsselskaper administrere Hete. Hete er en skatt kreditt som skattebetalere kan motta månedlig som deres helseplan premie forfaller hver måned eller som en kreditt på deres føderal selvangivelsen ved utgangen av inntektsåret.

Valgbarhet

Skattytere er potensielt kvalifisert for helse dekning skattefradrag hvis de er 55 år eller eldre og motta pensjon fra Pensjons Benefit Guaranty Corporation (pbgc), eller motta en Trade Etterjustering Allowance (TRA) og deltar på TAA-godkjent opplæring; eller motta et lønnstilskudd under Alternativ TAA (ATAA) / attføring Trade Justering Assistance (RTAA) program for eldre arbeidstakere. Individer er ikke kvalifisert hvis de blir fengslet, kan bli hevdet som en avhengig av en annen persons føderale selvangivelse, får Medicare fordeler eller om de ikke er registrert i en kvalifisert helse plan.

Kvalifiserte helseplaner

Det finnes forskjellige typer kvalifisert helseplaner. Hvis en person er kvalifisert for helsetjenester dekning under COBRA, vil skattebetalerne betale mer enn 50 prosent for å motta Hete. En skattyter dekket under en ekte Heath omsorg plan er nødvendig for å betale mer enn 50 prosent av den totale månedlige premie for at plan for å kvalifisere seg. Hvis helsevesenet plan er en ikke-gruppe eller individuell politikk, må skattyter melde i planen minst 30 dager før hans siste dag av lønnet arbeid for at plan for å kvalifisere seg. Bare viss VEBA gitt helseplaner er kvalifisert for Hete program. Skattytere bør ringe Hete Customer Contact Center på 1-866-628-4282 for å se om en VEBA gitt helseplan er en kvalifisert plan.

Månedlig Hete

Når registrert i den månedlige Hete Program, skattebetalere foreta innbetalinger til Hete. Skattytere motta en faktura som må betales i full og på tid hver måned. Etter at betalingen er mottatt og behandlet av Hete, legger Hete Program 80 prosent, og betaler skattyters helseplan administrator. Innbetalingene til Hete Program kan være ved personlig sjekk, business sjekk, sertifisert sjekk, kasserers sjekk, postanvisning, kredittkort eller debetkort. Sjekker bør gjøres betales til "US Treasury - Hete." Den Hete Program aksepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover, og Diners Club. Skattytere bør alltid Post deres betaling med originale Hete betalings kuponger til følgende adresse: US Treasury - Hete, PO Box 970023, St. Louis, MO 63197-0023.

Årlig Hete

Som et alternativ til månedlig Hete, kan skattyter kreve en kreditt på deres føderal selvangivelsen på slutten av inntektsåret ved å fylle IRS Form 8885 og knytter den til sin Form 1040 sammen med eventuelle vedlagte dokumenter og tidsplaner. Den årlige Hete, etter å ha blitt behandlet, vil enten bli brukt som en kreditt til enhver skatten skyldte eller, dersom skattyter ikke har en skatt på grunn, vil motta Hete som en tilbakebetaling. Men skattebetalere må ta forsiktighet fordi bør skattemyndighetene senere bestemme at skattyter var ikke kvalifisert for Hete, vil skattyter må betale tilbake Hete og, videre, kan være gjenstand for interesse og straffer.

National Emergency Grant (NEG) Bridge Program

Noen stater har en midlertidig hjelpeprogrammer som betaler 80 prosent av en skattyters kvalifiserte helse plan premier mens han melde i Måneds Hete Program. Denne midlertidige assistanse program, National Emergency Grant (NEG) Bridge Program, er for skattytere som ikke har råd til å betale premie på deres kvalifiserte helseplan påvente innmelding inn i Hete. NEG Bridge Program slutter når en skattyter får sin første faktura fra Hete Program.

Hva er Amish Helse Practices?

Hva er Amish Helse Practices?


Amish har bodd i USA siden 18-tallet, etter å ha splittet fra sine opprinnelige europeiske røtter i 1693. Jacob Amman ledet utbrytergruppe, utlån sitt navn til den nye bevegelsen, og under hans veiledning Amish begynte en strengere, mer hengiven livet avskåret fra storsamfunnet. Amish livet har ikke forandret seg mye siden, og mens de får jevnlig helsevesenet når det trengs, de er mindre tilbøyelige til å søke medisinsk hjelp enn ikke-Amish folket.

Å se Doctor

Ingenting i deres religion barer Amish fra vanlige helsetjenester, men de generelt unngå leger med mindre det er absolutt nødvendig. Gravide kvinner ofte ikke delta på klinikker før de er nesten full sikt. Bondegårds uhell, buggy ulykker og smittsomme sykdommer - på grunn av en motvilje mot å bli immunisert - er de vanligste årsakene til helseproblemer. Amish ikke vanligvis ta regelmessig forebyggende check-ups eller helseundersøkelser. Hvis symptomene ikke er der, har de ikke se legen. Hovedvekten er mer på ytre, synlige tegn på sykdom og mindre på interne helseindikatorer eller hvordan en person føler.

Kulturelle Sensitiviteter

Helsepersonell må være sensitive overfor Amish kulturelle faktorer for å behandle pasienter effektivt. Å være geografisk isolerte samfunn med konservative landlige holdninger, de ofte føler seg ukomfortable i moderne miljøer. Forskning ved Elizabeth Rearick ved University of Arizona College of Nursing i 2003, med tittelen Amish kultur og Healthcare, fant at tillit er den viktigste faktoren i å behandle dem. Uten tillit, ville de ikke ta imot behandling eller delta i forskningsstudier. Forskningen fant at den beste måten for helsepersonell å få tilgang til Amish pasienter er å akseptere at alt går gjennom menn, er det et strengt hierarki og tillatelse må innhentes fra biskopen før noen behandling. En lege som regelmessig behandler Amish fant at hans pasienter ble fornærmet hvis han prøvde å snakke Pennsylvanian nederlandsk til dem.

Å behandle seg selv

Amish folk bruker urtemedisiner når de først blir syke og leger er ofte deres siste utvei. De har en lang tradisjon for å bruke omslag, te, salver og potions å hjelpe lindre leddgikt eller kurere forstoppelse. Mange oppskrifter på naturmidler er nøye skrevet og gått ned gjennom generasjoner. Slik er deres tillit av naturmedisin, er Amish kjent for å reise store avstander for å finne kurer for alvorlige sykdommer som kreft.

Genetiske lidelser og Amish Study Groups

Amish har en begrenset genpool og mens dette er nyttig for genetisk forskning, fører det til betydelige helsemessige problemer for Amish samfunn. En ekstremt høy hastighet foreligger, for eksempel, av brusk-hår hypoplasi, de sjeldne tilstand som forårsaker dvergvekst. For å bekjempe iboende Amish lidelser samt låse opp hemmeligheter mer vanlige komplekse sykdommer, Dr. Alan Shuldiner sette opp Amish Forskning Clinic i Lancaster County, Pennsylvania. Hans forskerteam har identifisert 39 arvelige sykdommer i sin Amish kollokviegruppe. Lokale Amish familier bidra frivillig med sine forskningsprosjekter, bruker tid og energi til å delta på klinikker og gjennomgår tester. De gjør dette fordi, ifølge Shuldiner, "Amish egentlig er en altruistisk gruppe" og tror de hjelper den menneskelige rase ved å delta.

Hva er masse Helse inntektsgrense retningslinjer?

Hva er masse Helse inntektsgrense retningslinjer?


Delstaten Massachusetts tilbyr en offentlig helseforsikring program til lav- og mellominntekts beboerne kalt MassHealth. MassHealth er en kombinasjon av den føderale programmet Medicaid og Barnas Health Insurance Program. Programmet er behov basert og er tilgjengelig for Massachusetts innbyggere i alle aldre. For å kvalifisere for MassHealth forsikringsdekning, må beboerne møte spesifikke inntekts- og formues retningslinjer.

Inntekt Grenser

Siden MassHealth er behov-basert program, må søkeren oppfylle inntektsgrenser fastsatt av staten. Staten sammen brutto månedsinntekt av søkeren til den føderale fattigdomsgrensen for å bestemme valgbarhet, med inntekter grenser fastsatt av antall personer som bor i husholdningen. Som i 2010, kan en one-person husholdning tjene opp til $ 903 per måned og kvalifisere for MassHealth. For hver ekstra husstandsmedlem, $ 312 per måned er lagt til brutto månedsinntekt beløp.

MassHealth gir også ekstra dekning alternativer for husholdninger i visse omstendigheter som har inntekter som overstiger den føderale fattigdomsgrensen. Husholdninger med foreldre eller omsorgspersoner til funksjonshemmede voksne kan tjene $ 1201 per måned for en ett-person husholdning, med $ 415 per måned tillatt for flere medlemmer. Søkere med barn under 18 år i husholdningen kan tjene $ 1354 per måned for en person og en ekstra $ 468 per hver person. Gravide kvinner kan spedbarn under ett og HIV-positive personer under 65 tjene $ 1805 per måned og $ 624 for hver ekstra person. Kvinner med livmorhals eller brystkreft kan tjene opp til $ 2257 per måned, med $ 780 er tillatt for ekstra husstandsmedlemmer. Også, husholdninger med barn under 18 eller arbeidstakere i alderen 19-64 som får familien hjelp har en grense på $ 2708 per måned og $ 935 for hvert ekstra medlem.

Telles Inntekt

Delstaten Massachusetts teller bestemte typer inntekt ved fastsettelse valgbarhet for MassHealth. Eksempler på telles inntekt inkluderer lønn opptjent fra sysselsetting som lønn, tips eller kommisjon; næringsinntekt minus utgifter; Social Security og Railroad Retirement fordeler; og leieinntekter minus utgifter. Inntekt som pensjoner og livrenter, føderale veteran fordeler og renter og utbytte regnes også. Staten inkluderer ikke inntekt fra EAEDC, SSI eller TAFDC mottaker, ikke-kontant betaling, lune verksted inntjening og inntekter som er ekskludert av føderal lov. I tillegg er den delen av veteran fordeler som regnes som bistand og oppmøte fordeler, husholdnings fordeler, forbedrede ytelser og unreimbursed medisinske utgifter ikke telles.

Aktiva Grenser

I tillegg til inntektsgrenser, har MassHealth også begrensninger på antall eiendeler en mottaker kan ha. Staten krever at en person må ha noe mer enn $ 2000 i tellbar eiendeler, mens et par har en grense på $ 3000 i tellbar eiendeler. Dersom en søker deltar i MassHealth Buy-In, aktiva grensene er $ 6600 for enkeltpersoner og $ 9910 for par. Eiendeler som ikke telles inkluderer én bil per husstand, søkerens hus, eiendeler på en søker mottar SSI og forhåndsbetalte begravelse eller begravelse ordninger. Andre kjøretøyer og eiendom, kontanter, bankkontoer, pensjoner, livrenter, pensjonisttilværelse kontoer og verdipapirer anses tellbar eiendeler.

Hva dekkes av Helse fleksibel utgifter konto dollar?

Hva dekkes av Helse fleksibel utgifter konto dollar?


Fleksible utgifter ordninger (FSA) er en voksende del av mange arbeidsgiver helseforsikring planer og komme med den ekstra bonus av skattebesparelser. Ca 35 millioner arbeidstimer amerikanere bruker regnskapet, ifølge Arbeidsgivere Council on Fleksibel kompensasjon. Arbeidsgivere tilbyr FSAs som en del av en helsegevinst pakke. Andre typer av FSAs kan anvendes for barnevernet eller andre avhengige kostnader.

Kontodetaljer

Et individ finansierer hans utgifter konto gjennom en lønn fradrag. Noen arbeidsgivere pre-fond ansattes kontoer som en måte å kompensere helseplan utgifter, for eksempel høyere egenandeler (en egenandel er hvor mye penger en person eller familie må betale før en helseforsikring plan trinnene i å betale medisinske kostnader). Konto penger kan brukes til å dekke første dollar medisinske kostnader, for eksempel over-the-counter medisiner. Penger på konto vanligvis betaler for legebesøk, akuttmottaket co-betalinger, resepter eller andre tradisjonelle kostnader.

Kvalifiserte Utgifter

Flertallet av medisinske utgifter er dekket av en FSA, inkludert visjon, apotek og tannlegeutgifter. Noen forsikringsselskaper dekke ekstra utgifter, for eksempel medlemskap i treningsstudio, men bare IRS-godkjente utgifter kommer med skatt besparelser. Skattemyndighetene vurderer en graviditet test kit en medisinsk utgift, men godkjenner ikke mammaklær, for eksempel. Medisinske utgifter betalt av en enkeltperson, er hennes ektefelle og pårørende dekkes også.

Skattefordeler

Penger plassert i en FSA har lignende skattefordeler til midler plassert i en 401K pensjonister plan. Midlene er trukket fra din opptjening før skattetrekk. En person som tildeler $ 1500 til hans sparekonto og betaler 25 prosent i føderale, kunne Social Security og statlige avgifter forvente å spare $ 375 på skatter.

Bruke den eller mister den

Alle pengene i FSA må brukes ved årets slutt eller den vil gå tapt. Dette betyr et individ må nøye vurdere hvor mye penger skal plasseres på kontoen. I noen tilfeller kan en plan tilbyr en gyldighetsperiode på 2 ½ måneder etter utløpet av planen i år, men den kontoen pengene kan bare gå mot kvalifiserte utgifter. En god tommelfingerregel er å se på fjorårets medisinske utgifter - inkludert narkotika kostnader, lege besøk og visjon og tann kostnader - som en måte å anslå hvor mye du bør bidra til kontoen.

Hva er Cobra helse?

Hva er Cobra helse?


I 1986 Kongressen satt i lov konsern Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) helsegevinst bestemmelser, ifølge US Department of Labor. COBRA endret Employee Retirement Income Security Act, Internal Revenue Code og Folkehelseloven.

Funksjon

COBRA gir terminert ansatte anledning til å fortsette sin arbeidsgiver-sponset helseplan for en periode på inntil 18 måneder i de fleste tilfeller, ifølge US Department of Health and Human Services (HHS).

Betraktninger

For å kvalifisere for COBRA, må din tidligere arbeidsgiver har 20 eller flere ansatte. Du kan få tilgang COBRA hvis du lar en jobb frivillig eller ble avsluttet, så lenge «grov tjenesteforsømmelse" er ikke grunnen, bemerker Department of Labor. COBRA gjelder for eventuelle stønadsmottakere (ektefelle, avhengige barn) som ble omfattet av planen.

Kostnad

The Department of Labor bemerker at dekning under COBRA er vanligvis dyrere for en tidligere ansatt enn det var da de arbeidet. Dette er fordi de fleste arbeidsgivere betale en del av en gruppe plan premie for aktive ansatte.

Subsidie

Under lover signert av president Barrack Obama, ansatte som ble ufrivillig avsluttet mellom september 2008 og februar 2010 er kvalifisert for en 65 prosent føderal tilskudd til å dekke kostnadene for COBRA, melder HHS.

Viktig Guideline

Din arbeidsgiver er lovpålagt å varsle deg om COBRA valgbarhet innen 14 dager etter et kvalifiseringsløp (f.eks terminering). Du har 60 dager på å bestemme om du ønsker å akseptere dekning, ifølge Department of Labor.

Hva er en holistisk helse utøveren?

Viktigheten av å behandle hele personen i motsetning til separate deler er sentrum for en helhetlig tilnærming og fra hvor holistisk helse utøvere oppsto.

Hva en holistisk helse utøveren er

En holistisk helse utøveren kan være fra en rekke yrker. De alle, men opererer under samme grunnleggende premiss.

Hvem et holistisk helse utøveren er

En holistisk helse utøveren kan være en homeopat, en massasjeterapeut, en sykepleier, en ernæringsfysiolog, en herbalist eller fra mange andre felt. De kan spesialisere seg i visse områder eller aldersgrupper. Det er enda helhetlig utøvere for omsorg for din katt eller hund.

Hva en holistisk helse pracitioner gjør

Det er et fokus på endringer i livsstil, ernæring, aktivitet og stress reduksjon teknikker. Utøveren vil være en pedagog, mentor og coach for livslang velvære oppnåelse.

Hva en holistisk helse utøveren ikke gjør

Det er visse områder av sykdom ledelse som kan kreve dyktighet av en lege. Med mindre utøveren er også en lege, kan det ikke være noen diagnose gitt eller resepter skrevet.

Finne den rette personen

Finne en integrerende holistisk lege for å komplimentere din velvære plan er en god idé. Sammen kan de utvikle et regime skreddersydd til dine spesifikke behov.

Mental Helse Tips

Verdens helseorganisasjon definerer helse som "En komplett tilstand av fysisk, psykisk og sosialt velvære og ikke bare fravær av sykdom eller svakhet." Psykisk helsevern krever adressering tegn på stress, selvfølgelig. Ennå mental helse omfatter en persons evne til å fungere fullt ut, opprettholde tilfredsstillende forbindelser med andre, og takle utfordringer. Disse mentale helsetjenester tips foreslå måter å leve et lykkelig liv og hvordan du kjenner symptomer som krever utenfor intervensjon.

Hva er Mental Helse?

Rusmisbruk og psykisk helse Services Administration (SAMHSA) definerer psykisk helse som «en tilstand av vellykket forestilling av mental funksjon, noe som resulterer i produktiv virksomhet, oppfylle relasjoner med andre mennesker, og evnen til å tilpasse seg endringer og til å takle motgang." Folk som liker god mental helse tenke klart, håndtere følelser effektivt, forfølge arbeid og fritidsaktiviteter, nyte familie og venner, og er i stand til å tilpasse seg livets overganger og omstendigheter. Hvis du opprettholder din jobb, har tilfredsstillende forhold, tilpasse seg endringer, og løse problemer effektivt, og føler en generell følelse av tilfredshet og kompetanse i livet, du er mest sannsynlig å nyte god mental helse.

Mind-Body Connection

Tanker og følelser på den ene siden, og kroppen på den andre, stadig samhandle, ifølge FamilyDoctor.org. Det er derfor gode fysiske helse praksis bidra til bedre mental helse. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold bidrar til å redusere både fysiske og følelsesmessige effektene av stress. Tilstrekkelig hvile er også nødvendig. Opprettholde god psykisk helse likeledes hjelper opprettholde et sterkt immunforsvar og holder kroppen sunn.

Balansert Stue

En balansert livsstil er viktig å opprettholde god psykisk helse, ifølge terapeut Alyce Duckworth, LCSW. Hver av oss trenger tid med andre, samt ensomhet. Ansvar til andre bør balanseres med at tid brukt å ta vare på seg selv, spesielt for personer med barn eller som har omsorg for eldre eller syke familiemedlemmer. Rekreasjon bør gis så mye betydning som arbeid, selv om forholdet kan helle mer tungt mot produktive innsats. "For mye av noe i livet kan ha drastiske konsekvenser," Duckworth sa.

Express Yourself

Duckworth talsmenn omfavner hobbyer som et verktøy for å opprettholde god psykisk helse. Hobbyer gi lindring fra stress, Creative hobbyer som skriving eller maling tillate deg å arbeide gjennom komplekse følelser og utvikle selvbevissthet. Hobbyer basert på interesser som snekring eller amatørradio utvikle kunnskap og personlige ferdigheter. Alle fritidsaktiviteter gi lindring fra stress og gir deg mulighet til å utvikle større kompetanse og selvtilfredshet.

Tegn på Distress

God psykisk helse betyr å kjenne tegn på nød. Varige endringer i måten du tenker eller føler kan være et signal om at noe er galt. Disse kan inkludere uforklarlig tristhet, en økning i negative tanker, irritabilitet eller angst, manglende interesse for tidligere hyggelige aktiviteter, eller endringer i søvnmønster, appetitt, eller seksuell lyst, blant andre. Utdanne deg selv hvis du opplever noen av disse symptomene og søke riktig behandling.

Få hjelp

Mange unnlater å søke hjelp når tegn på stress oppstår, ofte på grunn av en manglende bevissthet. SAMHSA sier at psykiske problemer påvirker alle områder av en persons liv, inkludert fysisk helse, produktivitet, relasjoner, og evnen til å tenke, føle og oppføre seg riktig. Søker hjelp tidlig er et viktig skritt i å gjenvinne din trivsel. Forbrukerens Guide til psykisk helse, funnet på SAMHSA nettside, kan veilede deg i å finne riktig type omsorg.

Helse sparekonto tips

Helse sparekonto tips


Amerikanerne bruker mye for helsesektoren. Kategorien totalt for helsetjenester i 2008 overskredet $ 2300000000000 - nesten $ 7700 for hver mann, kvinne og barn i landet. Helsevesenet utgifter er ansvarlig for mer enn 16 prosent av landets bruttonasjonalprodukt, ifølge Henry J. Kaiser Family Foundation. Det er mange planer og forslag til begrense stigende helsekostnader, herunder å utvide tilgjengeligheten til helse sparekontoer til ordinære personlige skattytere.

Hva er en helse sparekonto?

En helse sparekonto, noen ganger referert til som en HSA, er en to-komponent, skatt-fordelaktig plan for å sette forbrukerne tilbake i loop når det gjelder å styre sin egen helse. Kongressen undertegnet loven gjør disse kontoene tilgjengelig i desember 2003. hsas kombinere en skattefri individuelle sparekonto med en høy egenandel helseforsikring politikk. Medisinske utgifter er betalt for av midler fra sparekonto med før skatt dollar. Disse utgiftene telle mot å tilfredsstille egenandel på helse-forsikring. Hvis en katastrofal medisinsk situasjon oppstår, har forsikringstakeren dekket av hans høy egenandel helseforsikring politikk.

Restriksjoner

Du kan ikke ha en HSA hvis du er kvalifisert for Medicare. Du kan ikke ha en personlig HSA hvis du er noen andres avhengig, selv om pårørende kan være dekket av en familie HSA plan. Du kan ikke være dekket av en annen helse-forsikring som ikke er en kvalifisert høy egenandel politikk. Hsas kanskje ikke det beste valget for alle forbrukere. Du bør nøye veie alle alternativer før du etablere en HSA.

Fordeler

Hsas er noen ganger referert til som medisinsk individuelle pensjonering konto (IRA), fordi bidrag til sparekonto del av disse planene er fradragsberettiget opp til maksimumsgrenser fastsatt av skatte lov og forskrifter for det aktuelle inntektsåret. Du kan trekke fra disse bidragene når du filen din føderal inntektsskatt retur om du velger å spesifisere eller ta standardfradrag. Hsas har ikke en bruk-det-eller-miste-it-funksjonen, som fleksible utgifter kontoer. Midler bidratt til HSA sparekonto forbli på kontoen fra år til år til de skal brukes, og eventuelle renter tjent på disse midlene tilfaller skattefritt. Distribusjoner som brukes til å betale for kvalifisert medisinsk utgifter regnes ikke som skattepliktig inntekt. Hsas er bærbare personlige kontoer som du kan ta med deg når du bytter jobb. Den høy egenandel forsikring sparker i gang den egenandelen er oppfylt, som beskytter deg mot katastrofale tap.

Hva du skal se etter

Helse sparekontoer er ikke alle skapt like. Du bør bør shoppe rundt for å få den beste kombinasjonen av plan funksjoner for din situasjon. Hsas blir holdt av en bobestyrer som kan være et forsikringsselskap, en bank eller sparsommelighet institusjon, et aksjefond selskap eller enhver annen organisasjon godkjent av Internal Revenue Service som en tillitsmann for individuell pensjon ordninger. Bobestyreren håndtering din HSA skal være tilgjengelig når du trenger det. Noen bobestyrere gi sjekker eller debetkort, slik at du kan få tilgang til midlene på kontoen din umiddelbart. Spør alltid om eventuelle avgifter knyttet til driften av din HSA, inkludert transaksjonsgebyrer og vedlikeholdskostnader. Midler bidratt til en HSA kan vurderes enten sparing eller en investering. Siden disse midlene får lov til å vokse tax-free, bør du vurdere hvilke typer investeringer din bobestyrer vil tillate deg tilgang til. Tillitspersoner som tilbyr high-yield pengemarkedsfond eller konservative lager fond i tillegg til Passbook sparekontoer kan gi større fleksibilitet for dine investeringsbehov.

Hva er farene ved en Liver Cleanse med Epsom Salt, olivenolje og Grapefrukt?

Lever renser har blitt stadig mer populært nylig som en potensiell måte å raskt eliminere giftstoffer som er sikkerhets opp i leveren og galleblæren. Det er bekymringer om sikkerheten for leveren og galleblæren renser, særlig for de som bruker Epsom salter og grapefruktjuice sammen med olivenolje. Du bør rådføre deg med lege før engasjerende i noen form for rens.

Grunnleggende

Det finnes flere varianter av leveren og galleblæren rens, avhengig av hva internettside eller helse utøveren du har funnet. En mer populær rens innebærer å drikke to teskjeer av Epsom salter (reputably å slappe av galle og galle kanaler, slik som å passere steiner og også for å rense tykktarmen), deretter på kvelden drikke åtte gram av olivenolje blandet med ferskpresset grapefruktjuice og lyver i fosterstilling på høyre side for en halv time. Som flush er laget for å rense kroppen for steiner og innskudd, det er en liten risiko for en blokkert galle eller galleblæren duct fra en innlevert stein.

Risiko fra Epsom Salts

Epsom salter tjene som en colonic som kan føre til dehydrering og elektrolyttforstyrrelser. Drikk rikelig med vann mens inges Epsom salter. Det kan være lurt å legge grapefruktjuice som en måte å kvitte seg med den svært ubehagelig smak.

Epsom salter i svært høye doser kan føre til farlige magnesium toksisitet. Risiko for et ufødt foster er ukjent, og gravide kvinner bør ikke svelges Epsom salter. Snakk med en lege hvis du bruker noen medisiner eller naturlegemidler som Epsom salter kan føre til en farlig interaksjon.

Risiko fra Grapefrukt Juice

De største risikoene fra grapefruktjuice oppstå for personer som tar medisiner som interagerer med det. Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, kan grapefruktjuice forstyrre enzymer som bryter ned visse typer reseptbelagte legemidler, spesielt kalsiumkanalblokkere og kolesterolsenkende medisiner, som fører til en overdose. Populære stoffene som er berørt av dette inkluderer Zocor, Zoloft og Lipitor. Som en generell forholdsregel, bør du ikke ta medisiner i løpet av en lever rens, selv om du bytter grapefruktjuice med sitronsaft i stedet. Utgivelsen av galle fra leveren under rens kan potensielt føre til unormal absorpsjon av andre rusmidler også.

Risiko fra Olive Oil

Det er overraskende få risiko fra å drikke åtte gram av olivenolje på en gang i tillegg til kvalme. Ifølge opplysninger gitt av Dr. Juergen Buche i "The Liver Detox Diet," enhver økning i kolesterol fra å konsumere så mye fett i løpet av kort tid ville slippe umiddelbart når galle og andre biprodukter er utvist fra leveren, noe som ville føre til en langsiktig nedgang i kolesterolnivået.

Totalt Risiko

En leveren rens er en overraskende trygg prosedyre og få komplikasjoner rapporteres annet enn diaré og oppblåsthet. Ifølge Dr. Peter Moran i "The Truth About galleblæren og leveren" Flush "," den største faren fra å gjøre en lever rens kan oppstå for personer som utsetter operasjon for å fjerne galleblæren steiner i favør av rens. På grunn av den store størrelsen på mange galleblæren steiner, kan de ikke bli eliminert gjennom en rens, men prosedyren er usannsynlig å skade tilstanden.

Personer som er i dårlig helse bør ikke gjøre en lever rens, og de som er forstoppet bør gjøre et kolon rens først. Det er en liten risiko for pankreatitt, men ifølge Moran, er ikke mer enn det som ville skje hvis du skulle konsumere regelmessige fet mat risikoen. Ikke gjør dette rens når du føler deg syk og rådføre seg med helsepersonell med spørsmål du måtte ha om det.

Hvordan diagnostisere en sykdom

Hvordan diagnostisere en sykdom


"Misdiagnoses kan koste liv" advarer US News and World Report. Evalueringen av en pasient begynner med å bruke din sight.The pasientens fysiske utseende og reaksjoner er viktige indikatorer på hans eller hennes tilstand. Undersøke pasientens klager over ubehag ved hjelp av nøye observasjon og fokusert eksamen. Stille en diagnose basert på dine konklusjoner.

Hvordan diagnostisere en sykdom

Undersøke, Anayze og diagnostisere

•  Snakk med pasienten og finne ut hva klager om helse har ført ham eller henne til å søke behandling. Innhente informasjon, inkludert pasient allergier, kroniske tilstander, foreskrevet medisiner, historie sykdommer, og historie av alkohol eller tobakk.

Utfør en fysisk undersøkelse. Pasientens "sjef klage" avgjør hvilket område eller kroppen systemet vil bli undersøkt, ifølge klinisk medisinsk kompetanse Handout. Rekkefølgen av eksamen bestemmes av pasientens spesifikke klage.

Vurder hvilke sykdommer kan føre til at pasientens symptomer, deretter begrense dine valg i en prosess kalt differensial diagnosis.Order noen laboratorietester som hjelpemiddel i innsnevring av choices.Combine lab test og eksamensresultater for å fastslå diagnosen.

Hint

  • Husk at bare en lisensiert lege kan gjøre en medisinsk diagnose som definerer en sykdom eller sykdom. (Resource 4, avsnittet "Nursing Diagnosis Vs. medisinsk diagnose")
  • Still spørsmål om diagnosen. "Leger, selv de mest strålende, gjør en feildiagnostisering eller velger feil terapi" til tider i henhold til "Hvordan Legene tror." Så lekmann og lege både bør stille spørsmål ved diagnose. (Referanse 3, side 24, punkt 1)
  • Ikke avbryt pasienten som han beskriver sine symptomer. US News advarer pasienter som feildiagnostisering ofte oppstår hvis helsepersonell "avbryte deg som du beskriver dine symptomer." (Referanse 2, punkt 1)
  • Før gjennomføring av eksamen, be pasienten "hvis det er greit å utføre eksamen eller å ta på dem. Dette holder fra alarmerende en pasient eller feiltolkning av en eksamen" råder klinisk medisinsk kompetanse Handbook. (Resource 1, side 8, første punktum).
  • Ikke bestille unødvendige laboratorietester. Også diskutere testene og mulige behandlinger med pasienten. (Resource 1, side 9, punkt 3,4)

Health Assessment Process

Hva er en helse vurdering?

En helsevurdering er en rekke tester som noen spa og treningsstudio, eller til og med personlig trener, vil gjøre på en klient før hun tidsplaner ham til å starte en diett og fitness plan. Disse testene bidrar til å finne ut hvor aktiv pasienten er, hva helserisiko og helse historie pasienten har og får alt av statistikken for pasientens nåværende form, som vekt, BMI (body mass index) og lignende.

En helsevurdering er et viktig skritt i noens fitness rutine. Hvis noen er ny til å utøve denne vurderingen vil fortelle instruktør eller trener som han trenger for å starte forsiktig. Det vil også fortelle om pasienten har hjertelidelser eller andre helsemessige problemer som kan gjøre det vanskelig for ham å gjøre visse ting, som bruker en tredemølle eller kjøre på banen.

Hoved helse vurdering

PAR-Q & You er et spørreskjema som er gitt til folk når de planlegger å starte en fysisk aktivitet rutine. Alle anerkjente treningssentre vil ha noen form for denne testen, riktignok under et annet navn. Spørsmålene varierer fra hvorvidt denne rutinen har vært diskutert med og aksepterte bildene av en lege, og hvis det er noen helserisiko, tidligere anfall av smerter i brystet eller felles problemer. Det er bare en grunnleggende spørreskjema som lar coach eller trener vet om denne personen kan utføre fysiske aktiviteter uten at det er en stor helserisiko.

Andre typer helsevurderinger

Et par andre tester som sannsynligvis vil bli gitt er de kardiorespiratorisk Vurderinger og Fleksibilitet Assessments. De kardiorespiratorisk Assessments bestemme hvor fort hjertet slår på ulike intervaller på trening, la en pasient vet hva som er for lite, nok eller for mye for dem å håndtere når det kommer til deres egnethet. Det er tre forskjellige grunnleggende tester som kan gjøres for dette; Rockport Fitness Walking Test, Cooper er 1,5 mil å kjøre / gangtest og YMCA Step Test.

Fleksibilitet er viktig fordi en må være i stand til å bevege seg riktig som å avstå fra forebygges skader. Disse testene bidrar til å finne ut hvor fleksibel en person er for å passe deres øvelse rutine til sin individuelle status. De to grunnleggende fleksibilitet testene er Sit-and-Reach Test og skulder Fleksibilitet Test.

Kognitiv atferdsterapi for bipolar lidelse

Bipolar lidelse er en tilstand preget av ekstreme oppturer og nedturer i humøret. Tidligere kalt "manisk depresjon", noen av symptomene på mani er: hyper adferd, oppstemthet, snakker raskt, grandiose ideer om seg selv og sine evner, og impulsivitet. Symptomene på depresjon er vedvarende følelser av sorg, skyldfølelse, mangler energi og disinterest. Sammen med medisiner, har kognitiv atferdsterapi (CBT) vist seg å positivt påvirke mennesker med bipolar lidelse.

Kognitiv atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi fokuserer på å reparere skadene fra gjentatte negative tankemønstre og negativ atferd. Hvis du har bipolar lidelse og vurderer eller har blitt anbefalt å bruke kognitiv atferdsterapi, husk at prosessen er mest effektiv når den kombineres med medisinering. CBT vil fokusere på å hjelpe deg, din familie, dine venner og andre kjære takle og forstå symptomene på bipolar lidelse. For eksempel, hvis din plutselige maniske episoder føre til at du tilbringe uvørent eller oppføre seg på en farlig måte, er det nyttig for dem du er glad i å forstå hvorfor. Denne forståelsen kan bidra til å redusere komplikasjoner ved å ha en tilstand som kan føre deg til å handle i en ukontrollerbar eller forstyrrende måte. The American Institute for kognitiv atferdsterapi antyder også at CBT kan hjelpe deg med å avgjøre når en manisk eller deprimert episode bygger. Kjenne dine triggere - de tankemønstre og atferd som indikerer utbruddet av mani eller depresjon - kan også hjelpe deg med å forberede deg og de rundt deg for dine stemninger og atferd.

Søknad

Hvor lang tid at du er involvert i CBT vil avhenge av hva du er komfortabel med og føler du trenger og hva din mentale helse profesjonell antyder. Fordi CBT er en del av et bredt spekter av psykoanalytiske terapi, vil du normalt være i en privat, tilbaketrukket sted med din terapeut (vanligvis på terapeutens kontor), og du vil diskutere dine symptomer og utfordringer. Din terapeut vil diskutere med deg hvordan din atferd og humør påvirker ditt liv og livene til de rundt deg. CBT er også mest nyttig når du tar den informasjonen du fikk av din terapeut på alvor. Re-framing negative tanker om deg selv og din tilstand vil ta tid, men til slutt vil du vokse komfortabel med å utfordre dine negative tanker, og kontrollere din atferd.

Betraktninger

Ifølge artikkelen, "Bipolar Disorder Treatment - Psykoterapi og kognitiv terapi" av Rashmi Nemade, Ph.D. og Mark Dombeck, Ph.D., er CBT mest effektive når du føler deg relativt stabil, er på en effektiv medisinering og tar det riktig, og hvis du har selvbevissthet og kommunikasjonsevner å nøyaktig analysere og diskutere tilstanden din . I utgangspunktet kan du ha noen frykt om å dele dine tanker og følelser med en fullstendig fremmed, derimot, er din terapeut der for å hjelpe deg og for å hjelpe deg og de rundt deg leve fyldigere, mer oppfylle liv.

Trender og problemer i helseprofesjonene

Trender og problemer i helseprofesjonene


Som mange yrker i Amerika, er helsevesenet yrke endring. Dusinvis av nye problemstillinger og trender dukker opp. En av de store nye ferdigheter helsepersonell må perfeksjonere er evnen til å forandre seg og å håndtere usikkerhet. Skiftende demografi - alder, rase sminke og inntektsnivå til de som søker seg - vil være viktig, så vil finansieringskilder og endringer i primærhelsetjenesten og mange områder av spesialisering.

Aldring

En av de viktigste saker som berører helsevesenet er den raske aldringen av befolkningen. Som baby boomers begynner å fratre, vil presset på helsesektoren bli enorm. Dette inkluderer spørsmål om kostnader, overbefolkning og press på primærhelsetjenesten for å beholde kvaliteten når du arbeider med en stor tilstrømning av pasienter. Spesialitet geriatri, tradisjonelt underfinansiert og underbemannet, må utvikle incentivordninger for å tiltrekke seg yngre utøvere inn i feltet.

Demografi

Demografi omfatter endring etnisk og rasemessig fundament of America, samt sosiale og økonomiske faktorer. En økning i aleneforelderfamilier, barn i fattigdom og radikalt ulike tilnærminger til hva som er "helse" er et sentralt tema overfor helsevesenet i løpet av neste generasjon eller to. Dette kan øke presset på en overbelastet helsesektoren og drive opp kostnadene. Som nesten alle trend i helsevesenet, vil det også sette ytterligere press på fastleger og familie utøvere. Som innvandring (med problemer helsevesenet som er spesifikke for den tredje verden) fortsetter å stige, kan presset på den primære aspekt av helsetjenester øke etter hvert som nye sykdommer og problemer ankommer.

Forebygging

Forebyggende helsearbeid fremstår som en distinkt felt med sine egne bidrag. Det er et viktig middel for å kontrollere kostnadene og oppmuntre sunne vaner. I vanskelige økonomiske tider, sunne vaner blir sentralt viktig. Ofte, billig mat betyr usunn mat (svært behandlet "junk" eller "fast" mat), og sliter familier er sannsynlig å la deres gym medlemskap forfalle. Fysisk form og spise sunt er to hovedpilarene i forebygging, men fortsatte økonomiske problemer er sannsynlig å gjøre dette stadig vanskeligere å finansiere.