Digidexo.com

positivt med konserveringsmidler

Hvordan øke en levetid med konserveringsmidler

Hvordan øke en levetid med konserveringsmidler


Sunn mat er en viktig hjørnestein for et lengre liv. Å vite hva og hvordan du spiser er viktig å opprettholde et sunt kosthold. Mest hermetisk og eske matvarer, for eksempel, er fylt med konserveringsmidler. Konserveringsmidler er tilsetningsstoffer til pakket mat for å øke holdbarheten og holde mat fra spoiling. Mens det er noen ganger vanskelig å finne konserverings gratis mat er det visse konserveringsmidler som er sunt å spise. De konserveringsmidler, som inneholder høye konsentrasjoner av sukker og sirup, bør unngås - selv om naturlige konserveringsmidler kan opprettholde og øke velvære.

Bruksanvisning

Les alle mat produkt etiketter. Undersøke ingrediensene på alle prepackaged mat. Unngå konserveringsmidler som inneholder mye sukker eller salt. Sulfitt, for eksempel, pigg salt teller i matvarer og inngår i mange hermetiske grønnsaker, frukt eller prepackaged pasta. Matvarer med høyt salt teller er farlig for blodtrykket, hydrering og hjerte helse.

Velg matvarer med antioksidanter. Antioksidanter er konserveringsmidler som forbyr mat fra voksende harsk eller misfarges. Vitamin C og sitronsyre er eksempler på antioksidanter matvarekonserveringsmidler som er sunt å konsumere.

Purchase matvarer med natriumbenzoat, benzosyre og / eller sorbater. Disse naturlige konserveringsmidler forbyr vekst av bakterier og mugg, og finnes i alle varianter av matvarer, inkludert: kanel, oliven, relish, surkål, yoghurt, grønnsaker og deig. Sorobate omfatter også kalsium og kalium.

Velg mat som ikke inneholder antibiotika eller hormoner. Se etter flere etiketter eller klistremerker med "ingen hormoner eller antibiotika" betegnelser. Mat med konserveringsmidler og antibiotika og / eller hormoner er overveldet med kjemikalier, og kan medføre negative helseeffekter. I 2009, i henhold til Food and Drug Administration, ble over 29 millioner pounds av antibiotika lagt til storfekjøtt produkter.

Hvordan lagre kjøtt med konserveringsmidler

Hvordan lagre kjøtt med konserveringsmidler


Oppbevar kjøtt med konserveringsmidler for å beholde farge og tekstur samtidig som kjøttet trygt for forbruk. Kjøtt bevaring og lagringsteknikker, som tørr aldring og kald røyking, ofte forlate kjøtt i den farlige temperatursone mellom 40 og 140 grader Fahrenheit hvor bakterier er i stand til å trives. Blanding konserveringsmidler inn i rått kjøtt beskytter produktet fra bakterier gjennom herdeprosessen og lang til lagring. Du kan forhindre farlig bakterievekst i kjøtt med konserveringsmidler og forsvarlig oppbevaring.

Bruksanvisning

Bevare

•  Hakk kjøttet til ønsket størrelse ved hjelp av en food prosessor eller kjøttkvern. Eksponere mer av kjøttet overflate vil føre til en kur for å spre jevnt utover konservert kjøtt.

Tilsett kjøttdeig til en stor plast kar, og dryss natriumnitritt over overflaten. Forholdet mellom en ss. natriumnitritt til fem pounds av kjøtt kan skaleres opp til større grupper.

Arbeid natriumnitritt inn i kjøttet raskt med rene eller hansker for å unngå å varme den opp og smelter de små biter av fett.

Røyk

Forbered de naturlige eller syntetiske pølse foringsrør i henhold til produsentens anvisninger. Noen foringsrør krever en rengjøring og suge før de er fylt.

Legg pølsehorn med konservert kjøtt, og trykk den inn i de preparerte foringsrør. Prikk hvert fylt pølse tre ganger med tuppen av en liten kniv for å unngå store brudd i de røyker.

Legg pølsene i en forvarmet 120 grader Fahrenheit røyker, og la dem koke i fem til åtte timer, noe som øker temperaturen med 10 grader Fahrenheit hver time. Teste smaken av pølse når den interne temperaturen har steget til over 165 grader Fahrenheit for å se om det er behov for mer tid til å tilegne seg mer røyk smaken.

Hang røkt pølser på et kjølig, mørkt og tørt sted, eller vakuum forsegle dem i plast for kjøleskap eller fuktig miljø lagring.

Kan

Legg konservert kjøtt i en steril krukke til bare en tomme av tomrom forblir under kanten. Bruk en spisepinne til å komprimere kjøttet som du fylle glasset og kraft ut eventuelle luftbobler.

Tett fylte glasset av konservert kjøtt med en ny lokk og ring før du senker den i en forvarmet press canner.

Tett canner, og bringe den opp til 15 pounds av press i minst 75 minutter før du slår av varmekilde.

Ta glassene med tang, og la dem avkjøles på et rent håndkle før du flytter dem til et kjølig, mørkt og tørt pantry for lagring.

Matvarer for å unngå med migrene hodepine

Anslagsvis 8 millioner mennesker i USA lider av migrene. Migrene triggere kan omfatte følelsesmessig stress, endringer i søvnmønsteret, faste og endringer i kostholdet ditt, røyking og koffein tilbaketrekning. Spise visse matvarer kan også føre til migrene. Unngå disse matvarene kan hjelpe deg å ta kontroll og minimere lidelse fra disse ødeleggende hodepine.

Tyramin

For å redusere hyppigheten av migrene, unngå matvarer som inneholder tyramin --- et naturlig forekommende stoff som er funnet i alderen oster, alkoholholdige drikker, rødvin og bearbeidet kjøtt. Tyramin øker blodtrykket, forårsaker kjedelig hodepine, og øker sjansene for å få en migrene.

Vanligvis Jo lenger at høy-protein matvarer som alderen oster - som blått, provolone, sveitsisk, Parmesan, Romano, Roquefort og Gruyere --- alder, jo høyere tyramininnhold. Hvis det er mulig, unngå disse matvarene for å redusere hyppigheten av migrene hodepine. Andre matvarer kjent for sin høye tyramininnhold inkluderer gjæret soyabønner produkter (inkludert soyasaus og miso), Marmite gjærekstrakt, fatøl og surkål. Normalt, jo ferskere mat, jo lavere er tyramininnhold.

Alkohol og koffein

Hvis du lider av migrene, unngå alkohol. Alkoholholdige drikker kan føre til dehydrering og øke blodtilførselen til hjernen. Som et resultat av migrene er ikke uvanlig etter alkoholinntak. Øl, sherry, vermut, rødvin, champagne og whisky kan alle utløse migrene.

Migrene hodepine lider som er følsomme for koffein bør unngå det. Koffein finnes i mange populære mat og drikke, som kaffe, sjokolade og kakao produkter, svart og grønn te og brus.

Tilsetningsstoffer

Migrene hodepine lider bør også unngå å konsumere mat med konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Disse omfatter matvarer som inneholder MSG (mononatriumglutamat), kombu ekstrakt, hydrolyserte planteproteiner eller produkter med etiketter som nevner "naturlige smakstilsetninger." Når du kjøper mat, sjekk nøye ingredienslisten for disse konserveringsmidler.

Også holde seg borte fra mat som inneholder nitrat og nitritt. Disse inkluderer bearbeidet og spekemat, pølser, pølse og skinke. Disse konserveringsmidler og tilsetningsstoffer utvider blodårene og kan forårsake hodepine og migrene.

Hvis du er en migrene lidende, bør du også unngå mat som inneholder sulfitt, et konserveringsmiddel som ofte finnes i hvite viner, tørket frukt som aprikoser, svisker og fiken, hermetisk frukt og bearbeidet mat.

Matvarer for å unngå med en Fatty Galleblæren

Matvarer for å unngå med en Fatty Galleblæren


Galleblæren er et lite organ i fordøyelsessystemet som holder galle. Når du spiser, er dette galle skilles, bidrar til å fordøye maten. Hvis galleblæren ikke fungerer som den skal på grunn av gallestein eller galleblæresykdom, spise visse matvarer som krever mer galle å bli fordøyd kan resultere i smerter og negative helseeffekter.

Stekt eller fet mat

Matvarer som inneholder mye fett krever mer galle å bli fordøyd skikkelig, og dermed tvinge galleblæren til å jobbe hardere for å skille ut ekstra galle. Derfor, unngå fet eller stekt mat som pommes frites, hamburgere og stekt kylling. Mange varianter av donuts er også stekt, og bør unngås. Velg mat som er bakt, grillet, stekt eller dampet i stedet for stekt.

Kjøtt

Unngå kjøtt med svært høyt fettinnhold, for eksempel skinke eller sterkt marmorert biff eller svinekjøtt. I stedet velger magert storfekjøtt og svinekjøtt; ytrefilet og indrefilet kutt vanligvis har minst fett. For å senke fettinnholdet i fjørfe, velger hvitt kjøtt, og fjerne huden før matlaging. Bacon og pølse er begge svært høy i fett. Prøv å erstatte de vanlige varianter med kalkun, som gir en lignende smak med langt mindre fett.

Dairy

Mange meieriprodukter har et høyt fettinnhold. Prøv å erstatte hel-fett varianter med lav-fett eller fett-frie versjoner for å unngå galleblæren smerte. Velg skummet melk i stedet for ett. Se etter redusert fett eller fettfri ost. Hel-fett versjoner av rømme, kremost og cottage cheese bør også unngås. Sett på halv og halvparten i din morgenkaffe med skummet melk eller en lav-fett ikke-meieri Creamer.

Skinn og frø

Bile er nødvendig for riktig fordøyelse av skinnene på visse frukter og grønnsaker. Fjern skinn fra potetene før matlaging dem. Også skrelle epler og pærer før man spiser.

Frø bør også unngås. Avstå fra å spise bær med frø, for eksempel bringebær og jordbær. Ikke spis solsikkefrø, og unngå brød eller muffins inneholder solsikke eller valmuefrø, da dette kan føre til ytterligere fordøyelsesbesvær.

Bearbeidet mat

Svært bearbeidet mat ikke bare holde liten næringsverdi, men er ofte høy i kalorier også. De er også lastet med konserveringsmidler og andre potensielt skadelige stoffer, og kan sette en belastning på din galleblæren. Unngå mat som pakket kaker, kaker og kjeks. Velg ferske, naturlige matvarer når det er mulig.

Hva skal jeg gjøre med en forstørret skjoldbrusk

En forstørret skjoldbruskkjertel er også kjent som en struma. En struma er ikke ondartet, og er ikke en reaksjon på en økt produksjon av hormoner i skjoldbruskkjertelen (endocrineweb.com), som andre manglene er. Struma er en synlig forstørrelse av skjoldbruskkjertelen, og hvis den ikke behandles, vil fortsette å vokse, uavhengig av om man lider av noen symptomer eller ikke. De er ubehagelig, men er mulig å behandle når oppdages tidlig.

Fakta

Den skjoldbrusk er en kjertel som ligger i halsen og er en del av det endokrine systemet. Den skjoldbrusk fungerer som et hormon produsenten. Noen ganger skjoldbruskkjertelen kan produsere for mange hormoner (også kjent som hypertyreose) eller ikke nok (hypotyreose), forårsaker helseproblemer. Dessuten kan utvikle seg til en skjoldbrusk struma, hvis det er en mangel på jod i dietten, eller hvis det er økt tyroid-stimulerende hormoner (TSH) blir produsert i reaksjonen til defekte hormon-syntese. De som lider av hypotyreose kan oppdage under en ultralyd at deres skjoldbruskkjertelen er litt forstørret, på grunn av hevelse. Imidlertid er en faktisk synlig forstørrelse av skjoldbruskkjertelen kjent som en struma og er ikke relatert til hypotyreose. Struma er vanlig i land der fattige dietter eksisterer med lite jod. Men dette er ikke en vanlig årsak i USA, som amerikanerne forbruker høye doser av jod, primært i pakket mat (endocrineweb.com).

En struma tar flere år å utvikle, så en person kan ha en for en stund uten å vite det (endocrineweb.com). Færre enn 10 prosent av amerikanerne som gjennomgår en skjoldbrusk biopsi vil oppdage at de har kreft. Struma er mer en plage enn de er en livstruende problem (Thyroid-Info).

Reseptbelagte legemidler

Den måten å forhindre struma er å være sikker på at det er nok jod i kostholdet. En endokrinolog vil foreskrive thyroid hormon piller til de som har små struma. Denne metoden vil stoppe struma fra å få noen større, men vil ikke krympe det ned (Thyroid-Info).

Urter

Grønn te er en urt som fungerer som en antioksidant i kroppen og kan redusere betennelse, ja, en forstørret skjoldbruskkjertel (UMMC). Bladene kan inntas i en te, eller for dem som misliker smaken, kan urten tas i kapselform funnet på en vitamin butikken.

Bladderwrack, en type tang, er en annen urt som kan bidra til å bremse veksten av struma. Imidlertid bør denne urten bare tas under oppsyn av en lege, som feil dosering kan resultere i enten hypotyreose eller hypertyreose (UMMC).

Mat valg

Ifølge University of Maryland Medical Center, er det visse matvarer som ikke reagerer godt med personer som har en skjoldbrusk tilstand og kan gjøre skjoldbrusk blusse opp, eller forstørre. Slike matvarer inneholder soya, melkeprodukter, peanøtter, pinjekjerner, brokkoli, blomkål og de med konserveringsmidler. Foods å hamstre er tang, hele korn, paprika, blåbær, tomater og squash.

Kirurgi

Når en struma når en astronomisk størrelse, er den beste metoden for å kirurgisk fjerne den (Thyroid-Info). Dette er vanligvis en siste utvei, som forstørrede thyroids vokser så sakte at de kan bli fanget og behandles tidlig. Men hvis skjoldbruskkjertelen blir fjernet kirurgisk, vil pasienten bli plassert på resept hormon erstatning medisiner for resten av hennes liv.

Natural Body Cleansing med sitronsaft og lønnesirup

Det er lett å gjøre en intern rens ved hjelp av naturlige ingredienser som sitroner, lønnesirup og cayennepepper. Alt du trenger er de tre ingrediensene, vann og ti dager. Du er ikke å spise noe mat i løpet av rens. Du kan spole trygt for opptil førti dager, men hvis du gjør rens for første gang, hold deg til ti dager. Rensing av kroppen med sitronsaft og lønnesirup er ofte referert til som master rens.

Finne de riktige ingredienser

Målet med rens er å kvitte kroppen for giftstoffer bygget opp i systemet. Kroppen kvitter naturlig seg med giftstoffer, men hvis du spiser en diett lastet med konserveringsmidler, alkohol og mettet fett, er det vanskelig for kroppen å holde tritt.
Du kan hoppe starte en sunn livsstil med en rens.

Finn ferske, økologiske sitroner. Økologisk er best fordi de er fri for sprøytemidler og giftstoffer du er i ferd med å skylle vekk fra kroppen. Kjøp Grade B lønnesirup. Jo mørkere sirup du kan finne, jo bedre, fordi den har mer vitaminer og mineraler. Du vil også trenge cayenne pepper; alle merker vil fungere.

Forbered deg på Cleanse

Ca 10 dager før du begynner sitron og lønnesirup, kuttet kostholdet ned til kun rå frukt og grønnsaker. Dette vil hjelpe kroppen din tilpasse seg den raske og unngå støt. Drikk 10 kopper vann daglig i løpet av denne tiden, og ta en multivitamin.

The Master Cleanse

Nå er du klar til å begynne rens, med alle ingrediensene på hånden. Klem en sitron i en stor kopp (10 gram); sitron vil gi 2 til 3 spiseskjeer med juice. Tilsett 2 spiseskjeer med lønnesirup. Legg en klype cayenne pepper, og fyll med varmt eller romtemperert vann til ca 8 gram. Rør kraftig og nyte. Gjør denne drinken frisk hver time, eller når du er sulten. Eller presse den nødvendige sitronsaft i flasker og tilsett de andre ingrediensene rett før drikking.

Etter rens

Sakte gjeninnføre flytende matvarer i kostholdet ditt, som begynner med økologisk appelsinjuice. Etter ca fem dager, kan du begynne å spise normalt. Unngå junk food, slik at du ikke sette giftstoffer rett tilbake inn i systemet ditt. Du kan forvente å miste 20 eller flere pounds på rens.

Hvordan leve uten konserveringsmidler

Hvordan leve uten konserveringsmidler


Mat skal se ut og smake friskt, men mat uten konserveringsmidler er mer sannsynlig å ødelegge raskt. Tilsetningsstoffer slik som konserveringsmidler er noen ganger nødvendig for behandling av mat, men noen tilsetningsstoffer brukes for kosmetiske grunner, slik som å forbedre fargen. Appellen til å lage mat vare lenger og ser attraktive og appetittvekkende har ført til bred bruk av konserveringsmidler. Det er naturlige og syntetiske konserveringsmidler, og noen konserveringsmidler er ofte referert til som ingredienser, slik som sukker, eddik og salt. Likevel kan du leve uten konserveringsmidler og fortsette å nyte maten med riktig årvåkenhet.

Hvordan leve uten konserveringsmidler

Indentifying mat med konserveringsmidler

•  Søk etter informasjon om ulike typer konserveringsmidler. Et liv uten konserveringsmidler krever kunnskap. Noen tilsetningsstoffer og konserveringsmidler er viktig for å opprettholde kvaliteten og friskhet av mat, men flertallet av tilsetningsstoffer i mat er ikke nødvendig. Det finnes lister over ulike tilsetningsstoffer som kan bli funnet på internett og i bøker.

Skriv ned en liste over mat konserveringsmidler du ønsker å unngå. Fokusere på et lite antall av konserveringsmidler vil gjøre det lettere å starte. Slike konserveringsmidler kan bli

antimikrobielle midler, som hindrer veksten av gjær, muggsopp og bakterier. Andre konserveringsmidler som kan elimineres er natriumnitrat i pølse og skinke, og svoveldioksyd i øl. Antioksidanter som hindrer matvarer fra skiftende farge kan bli kuttet ut, for eksempel tokoferoler i fett for kaker og askorbylpalmitat i margarin.

Bruk listen over konserveringsmidler for å undersøke matvarer som er i ditt hjem. Fokusere på å identifisere et nummer en konserveringsmidler heller enn å prøve å identifisere hvert tilsetningsstoff. Konserveringsmidler er oppført på maten etiketten, ofte i liten skrift. Bruk et forstørrelsesglass for å hjelpe deg å lese liten skrift.

Identifiser mat som inneholder mat konserveringsmidler og lage en liste over de matvarer. Søk etter alternativer til matvarer som inneholder disse konserveringsmidler. Bruk Internett til å søke etter erstatninger du kan kjøpe på matbutikken.

Ta listen og forstørrelsesglass neste gang du går shopping. Dette vil hjelpe deg å se etter nye alternativer. Lag en vane å sjekke mat etiketter og hvis du er i en hast, sjekk etiketten hjemme når du har mer tid. Dette vil hjelpe deg å lære og identifisere produkter med konserveringsmidler.

Hint

 • Matvarer som er frisk er mindre sannsynlig å inneholde konserveringsmidler.
 • Kjøpe sertifiserte organiske.
 • Noen matvarer, som brød, mugne raskt uten konserveringsmidler.

Hvilken type olje har ingen konserveringsmidler?

Hvilken type olje har ingen konserveringsmidler?


Ved bruk av oljer for matlaging, hudpleieprodukter eller for salatdressinger og andre ukokt kulinariske bruker, den beste måten å være sikker på at produktet er fri for kjemiske ingredienser er å kjøpe økologiske eller rene produkter som ikke har blitt oppblandet med konserveringsmidler eller andre kjemiske tilsetningsstoffer. Det er også en god idé å kjøpe oljer fra selskaper eller enkeltpersoner som bare bruker én kilde for olje, som mange kommersielle oljeprodukter kombinere oljer fra forskjellige produsenter, noe som gjør det vanskelig å garantere stoffene i oljen.

Matoljer

Kvalitet matoljer har begrenset hylle liv, noe som gjør det veldig fristende for produsentene å legge konserveringsmidler i sine produkter. Høy kvalitet økologisk virgin olivenolje inneholder ingen konserveringsmidler, og vil vare i måneder hvis du holder det på et kjølig og tørt sted og vekk fra direkte sollys. Dette er fordi de naturlig forekommende antioksidanter, som også gir den dens helsemessige fordeler, bidra til å holde den fra degenereres. Andre organiske matoljer, som for eksempel kokos, raps og safflower olje har kortere hylle livet, men bør være uten konserveringsmidler i tillegg.

Body Oljer

Mange naturlige oljer har fuktighetsgivende og andre gunstige egenskaper for menneskelig hud og brukes alene eller blandet med andre produkter i hudpleie. Igjen, på grunn av den relativt korte holdbarheten av naturlige oljer, produserer mange kroppspleie legge konserveringsmiddel for oljer og andre hud produkter. Organiske kroppsoljer, hvis de er uraffinert, bør være i stand til å holde fra spoiling hvis det brukes innen et par måneder etter kjøpet. De beste naturlige og konserveringsmiddel-frie oljer for kroppen inkluderer mandel, kokos og hamp, som alle inneholder naturlige antioksidanter, hjelpe dem å motstå degenerasjon.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er svært konsentrert oljer som er damp destillert fra aromatiske planter og blomster, og brukes i matlaging og parfyme. Kjøpe økologiske essensielle oljer fra kvalitet produsenter sikrer at de er fri for konserveringsmidler. Faktisk er mange essensielle oljer har ekstremt lange hylle liv på grunn av det faktum at svært aromatisk substans inneholder de er fulle av antioksidanter og holde oljen frisk. Du kan selv legge essensielle oljer for å kroppspleieprodukter for å gi dem mer duft, legge til medisinske egenskaper og forlenge holdbarheten uten konserveringsmidler. Eteriske oljer som rosmarin, nellik, oregano og kanel kan også legges til matvarer for å legge til smaken og fungere som et naturlig konserveringsmiddel.

Rå Oljer

Råoljer, som de som brukes i salater, er ofte delikate, lette oljer og har korte hylle liv. Nok en gang, vil en høy kvalitet virgin økologisk olivenolje fungere godt som en salat dressing eller dipping olje og vil bli frisk uten kjemiske konserveringsmidler i flere måneder hvis de oppbevares kjølig og ut av lyset. Andre oljer, som hasselnøtt, valnøtt og solsikke, må brukes relativt raskt hvis de ikke inneholder kjemiske konserveringsmidler.

Ferske Foods Vs. Konserveringsmidler

Ferske Foods Vs. Konserveringsmidler


De fleste ferske matvarer som selges i en typisk supermarked inneholder konserveringsmidler for å forlenge holdbarheten fra utgangspunktet til endestasjon i forbrukerens kjøkken. Konserveringsmidler bidra til å opprettholde utseendet og sikkerhet av ferske matvarer og hindre forringende. The Food and Drug Administration godkjenner sikkerheten av konserveringsmidler, men noen av disse kjemikaliene fremdeles kan føre til negative helseeffekter. Frisk, konserverings-fri mat ikke utgjør disse helserisiko, men utgjør noen risiko for matbåren sykdom forårsaket av mikroorganismer.

Fresh Food

Ferske matvarer har kortere holdbarhet og må forbrukes raskere enn mat behandlet med konserveringsmidler. Sammenlignet med markedene i 1970, dagens butikker bære mange flere bedervelige ferskvarer. Forbrukernes etterspørsel etter ferske matvarer har tvunget næringsmiddelindustrien til å utvikle nye metoder for matvareindustrien og emballasje for å sikre at maten i butikkene er både frisk og trygg.

Typer av konserveringsmidler

Det er to hovedkategorier av konserveringsmidler: naturlige og kjemisk. Naturlige konserveringsmidler inkluderer salt, sukker, eddik og alkohol. Suphites, nitritter, nitrater, benzoater og sorbater er typer av kjemiske konserveringsmidler. Kjemiske konserveringsmidler holde matvarene friske ved å målrette mikroorganismer, oksygen eller enzymer i maten. Antimikrobielle midler er en type av kjemiske konserveringsmidler som hemmer veksten av bakterier og mugg. Antioksidanter er en annen type av kjemisk korrosjon. De hindrer oksygen fra å reagere med mat og misfarge det. En tredje gruppe av kjemiske konserveringsmidler som kalles anti-bruning agenter bremse den naturlige prosessen med modning og forråtnelse forårsaket av enzymer som slår ferske matvarer brun.

Alternativer til Konserveringsmidler

Mat-prosesseringsteknikker kan være i stand til å erstatte kjemiske konserveringsmidler for noen typer ferske matvarer. Høytrykks-behandling, ohmsk oppvarming og pulserende elektrisk felt behandling pasteurize matvarer bruker lite eller ingen varme å bevare matens friskhet. Intens, hvitt lys anvendes på fersk mat dreper mikrober på overflaten. Bacteriosins er en naturlig antimikrobielle agent produsert av noen av de mikroorganismer i ferske matvarer for å avverge konkurrerende mikrober. Bacteriosins blir høstet og anvendt som en naturlig mat konserveringsmiddel.

Helserisiko

Det er risiko forbundet med å spise både fersk mat og konserveringsmidler. Ferske matvarer ødelegge raskere enn matvarer med tilsatt konserveringsmidler og kan være infisert med skadelige bakterier eller parasitter. Men mye av denne risikoen kan elimineres uten bruk av konserveringsmidler dersom ferske matvarer er hermetisert, frossen eller tørket. Noen mennesker utvikler allergi for visse konserveringsmidler, for eksempel benzoater og sulfitter. Andre konserveringsmidler er knyttet til høyt blodtrykk, leverproblemer og nyre plager.

Hvordan redusere trøtthet Med Ayurveda

Hvordan redusere trøtthet Med Ayurveda


Trøtthet kan være ødeleggende. Hvis du lider av vedvarende anfall av trøtthet, er du sannsynligvis på jakt etter noe som vil få deg til å føle deg bedre. Heldigvis har praktisering av ayurvedisk medisin vært nyttig i kampen mot tretthet og øke energi. Ved å følge noen prinsipper, vil du være godt på vei til å føle energi igjen.

Bruksanvisning

•  Begynn foryngende kroppen din ved å avgifte systemet. Bruk ayurvediske urter sammen med massevis av søt frukt og vann. Rengjør tungen daglig med en rustfritt stål tongue-renseinnretning.

Etablere faste sove og spise rutiner som du følger hver dag. Balanse i nervesystemet gjør at kroppen din til å falle lettere inn i de naturlige biologiske rytmer.

Start hver dag med en ayurvedisk varm olje massasje etterfulgt av et varmt bad eller dusj. Tenk å få en serie med profesjonell massasje for å hjelpe slipper giftstoffer fra kroppen din. Følg alle massasjer ved å drikke varmt vann for å skylle systemet.

Opprettholde et treningsprogram av vekslende yoga og sakte gange. Slutt øvelse med dypt avslappende og restorative savasana eller lik positur.

Evaluer hva som forårsaker du stress. Vurdere måter å eliminere stress fra livet ditt. Redusere stress med minst 15 minutters hvile tid to ganger hver dag. Vurder å bruke denne gangen for transcendental meditasjon.

Hold en journal å merke kroppens reaksjon etter å ha spist visse matvarer. Fatigue er ofte på grunn av allergi. Eliminere allergifremkallende matvarer fra kosten øker utholdenhet.

Tips og advarsler

 • Drikk litt varm melk med litt honning før du sovner hver natt.
 • Ikke drikk drikkevarer som inneholder koffein som kaffe, te og brus.
 • Ikke overdriv et treningsprogram uansett hvor god du føler. Utøve sakte og enkelt.
 • Avstå fra å sove på dagtid når det er mulig. Selv om dette kan være en midlertidig løsning for trøtthet, vil det gjøre deg mer sliten i det lange løp.
 • Ikke spis mat med konserveringsmidler og plantevernmidler.

Kosthold for barn med ADHD og bipolar lidelse

Kosthold for barn med ADHD og bipolar lidelse


ADHD eller Attention Deficit / Hyperactivity Disorder er den vanligste nevro lidelse diagnostisert hos barn i dag. Det er preget av en kort oppmerksomheten span, problemer med å holde fokus, og problemer med å sitte stille, som alle kan fortsette inn i voksen alder hvis ubehandlet. På lignende måte er diagnostisering av bipolar lidelse økende blant barn så vel som voksne. Bipolar lidelse er preget av alvorlige humørsvingninger og ekstrem kronisk irritabilitet. Mens forskning på behandlingstilbud for disse to lidelser fortsetter, er det mye som kan gjøres for ernæringsmessig for å kontrollere symptomer.

ADHD og bipolar lidelse diett plan ...

Som med mange helseproblemer, ADHD og bipolar lidelse kan bli forverret av visse matvarer og tilsetningsstoffer. Medisinske eksperter er nå enige om at kosthold spiller en rolle i å håndtere mange sykdommer. Det følgende er en enkel å følge planen, og inneholder noen grunnleggende "do 's" og "ikke er" med hensyn til kosthold.

Ifølge WebMD, den grunnleggende diett for ADHD innebærer:

En høy-protein diett (bønner, ost, egg, kjøtt og nøtter). Prøv protein snacks som nøtter eller frø i stedet karbohydrater.
Eliminer enkle karbohydrater (for eksempel sukkertøy, maissirup, sukker, bearbeidede matvarer fremstilt fra hvetemel, så vel som hvit ris, poteter og uten skall).
Spis komplekse karbohydrater (grønnsaker og hele korn).
Spis naturlige oljer og fettsyrer (tunfisk, laks, andre kaldt vann fisk, nøtter, frø og olivenolje).
En omfattende multi-vitamin.

Noen undersøkelser tyder på at visse matvarer og tilsetningsstoffer i mat kan bidra til mange atferdsproblemer, inkludert ADHD. Mens det er ingen bevis som viser visse matvarer for å forårsake ADHD eller bipolar lidelse, American Association of Pediatrics gjør råder pasienter til å unngå visse ingredienser.

Matvarer for å unngå:

Matvarer med kunstige farger, spesielt rødt og gult
Tilsetningsstoffer som aspartam, MSG, og nitritt (finnes i kjøttpålegg, pølser og pølser)
Sukker
Koffein

Konklusjon

Sjekk med din lege eller helsepersonell før du eksperimenterer med kostholdet ditt eller begynner noen kosttilskudd, spesielt hvis du blir tatt reseptbelagte medisiner. Hvis du mistenker visse matallergier eller tilsetningsstoffer i mat til å være en bidragsyter, prøv å eliminere ett element om gangen fra din diett i en måned for å se om det er en endring. Spesielt prøver å unngå bearbeidet, pre-pakket mat med konserveringsmidler og konditorfarge. Et sunt kosthold basert på ferske, hele matvarer, inkludert frukt, grønnsaker, magre proteiner og hele korn er et flott sted å starte.

Hvordan rense leveren med frukt

En leveren rens er ikke en enkel prosess. Det ferdige produktet, er imidlertid et bedre og rikere kropp. Hvis du har en overbelastet lever, kan immunsystemet ikke fungere på det meste. Sykdom og sykdom er mer vanlig, sammen med akne. Lunger er forårsaket av altfor bearbeidet, fet mat, og pakket mat med konserveringsmidler. Kjemikaliene sitte i kroppen din, resirkulerende om og om igjen. Lær hvordan å rense leveren med frukt å kvitte kroppen av disse giftstoffer.

Bruksanvisning

•  Drikk en kopp eplejuice hver tredje time i fem dager. Dette er egentlig ikke en del av rens, men det vil sikre at regimentet fungerer skikkelig. Kontroller at eplejuice er organisk, for ikke å forverre leveren lunger.

Spis en nonfat frokost på den sjette dagen. Frukt, eggehviter eller nonfat frokostblanding fungere godt. Unngå kjøtt, som selv magert kjøtt inneholder fett.

Kombiner 3 kopper vann vann med 4 ss. Epsom salt tidlig på ettermiddagen. Sett den i kjøleskapet så det blir kaldt når du drikker det. Tidlig på kvelden, drikke 3/4 kopp av blandingen.

Gjenta forrige trinn to timer senere. Disse trinnene ikke egentlig rense leveren, men de vil hjelpe deg å eliminere giftstoffer raskt. Forbered deg diaré i de følgende dagene.

Klem en hel grapefrukt og bland juicen med 1/2 kopp virgin olivenolje. Bland raskt eller riste væsken hvis du kan lukke lokket. Drikk hele blandingen ganske fort, to timer etter at du har fullført trinn 4. Prøv og fullføre drink i fem minutter for optimal ytelse.

Lay på høyre side umiddelbart. Ta med din høyre kne opp mot brystet og ligge i den posisjonen i minst 20 minutter. Siden denne delen er ferdig sent på kvelden, er det best å bare sove. Du ønsker ikke å flytte rundt eller gjøre noe under leveren rens, ellers vil det ikke fungere skikkelig.

Drikk en annen 3/4 kopp Epsom salt blandingen når du våkner opp om morgenen. To timer senere, gjenta dette trinnet for fjerde gang. Når du tar den siste dosen, vente to timer før leveren rens er over, og du kan spise og drikke igjen.

Tips og advarsler

 • For å få mest mulig ut av leveren rens, gjør et kolon rens først.
 • Avstå fra å spise eller drikke i tidlig ettermiddag på den sjette dagen etter eplejuice.

Problemer med Wobenzym N

Problemer med Wobenzym N


Wobenzym N er et svært populært kosttilskudd og alternativ behandling, brukes som et hjem rette for dusinvis av vanlige plager. Dette enzym formel er en kombinasjon av to plantebasert, protein-fordøye enzymer, papain og bromelain. Protease-enzymer har lenge vært implisert for deres anvendelse i behandling av inflammatoriske sykdommer som sinusitt, rhematoid artritt, inflammatorisk tarmsykdom, feber, opphovning og idrettsskader. Aktuelt wobenzym produkter, som ble forbudt av US Food and Drug Administration i 2008, hadde blitt brukt som behandling og debridering agenter for hudskader, utslett, brannsår og overfladiske hud kreft. Til tross for de mange potensielle fordeler forbundet med Wobenzym N, er protease enzym kosttilskudd forbundet med en viss grad av risiko.

Gastrointestinale bivirkninger

Papain og bromelain, de to prinsippet stoffene i Wobenzym N, vanligvis forårsake noen bivirkninger hos friske individer. Men Medline Plus, en tjeneste av det amerikanske National Institutes of Health, viser at protease enzymer kan føre til korte perioder med mage kramper og diaré. Denne mild bivirkning oppstår fordi proteaseenzymer påvirker den kjemiske balansen i fordøyelseskanalen, og kan sette fart i fordøyelsen av høy-protein matvarer. Wobenzym N kan også sjelden føre til kvalme, oppkast eller refluks i visse individer.

Allergi

Den mest alvorlige problem knyttet til Wobenzym N er den potensielle risikoen for en alvorlig allergisk reaksjon. De to protease enzymer som finnes i Wobenzym N, papain og bromelain, er utledet fra papaya og ananas hhv. Spormengder av disse fruktene kan vises i wobenzym N-produkter og kan forårsake allergiske reaksjoner hos personer med kjent allergi mot enten frukt. En person er mer sannsynlig å være allergisk mot Wobenyzm N hvis hun har en kjent allergi mot lateks, bjørk, sypress, gulrot, selleri, karve eller hvete.

FDA Handling

I 2008, US Food and Drug Administration (FDA) forbød over-the-counter salg av aktuelle preparater som inneholder papaya-avledet enzymet papain. Noen produkter er produsert av Wobenzym N, inkludert kremer og salver, ble berørt av denne lovgivningen. FDA offisielle politikk sier at tilbakekallingen skjedde fordi noen mennesker led av allergiske reaksjoner på enzymet. Denne beslutningen ble møtt med en viss uenighet innen det alternative helse samfunnet, siden risikoen for allergisk reaksjon er slank for personer som bruker aktuelle preparater.

Blødningsrisiko

N Wobenzym inneholder bromelain, et nøkkelenzym avledet fra ananas, noe som kan forhindre blodplatene fra å klumpe sammen. Dette kan øke en persons risiko for blødning. Kvinner har rapportert tyngre menstruasjonsblødning mens du bruker Wobenzym N, og det kan føre til livmor blødning hos gravide kvinner. Personer med blødningsforstyrrelser som hemofili og von Willebrands sykdom bør unngå bromelain unntatt under veiledning av en kvalifisert helse-utøveren.

Legemiddelinteraksjoner

Wobenzym N kan samhandle positivt med noen stoffer; for eksempel, fungerer det i synergi med ikke-steroide anti-inflammatoriske midler (NSAID) for å redusere smerte og betennelse. Men det kan også føre til alvorlige komplikasjoner hvis det brukes feil med visse legemidler. På grunn av Wobenzym N potensielle antikoaguleringseffektene, bør folk ta blod-tynner som warfarin unngå bromelain grunn av potensielt alvorlig risiko for blødning. I tillegg kan Wobenzym N skape en risikabel blodtrykksfall blant folk som tar narkotika utformet for å redusere symptomer på hypertensjon.

Virkningene av Konserveringsmidler på Rhizopus Stolonifer

Virkningene av Konserveringsmidler på Rhizopus Stolonifer


Rhizopus stolonifer, mer kjent som svart brød mold, er en allestedsnærværende organisme som vanligvis finnes på brød, frukt, grønnsaker og kjøtt. Hemming av denne formen er avgjørende for å redusere tap når skipsfart ferske råvarer over lange avstander. Flere konserveringsmidler effektivt kan hemme veksten av R. Stolonifer på næringsmidler.

Effekt av Eddiksyre

En studie publisert i november 2010 utgaven av "International Journal of Pharmaceutical Sciences Review og forskning" undersøkte effekten av konserveringsmidler på å kontrollere veksten av Rhizopus stolonifer. Forskerne evaluert eddiksyre, melkesyre og sitronsyre mot sopp isolert fra bakeprodukter og pickles. Studien fant at eddiksyre hemmet alle isolater av R. stolonifer, mens eddiksyre og melkesyre var helt ineffektiv.

Metyl-p-hydroksybenzoat

Portugisiske tørr-røykte pølser blir pakket for å oppnå en maksimal holdbarhet på 120 dager ved romtemperatur. En artikkel som vises i juni 2007 utgaven av "Journal of Food Protection" evaluert mottakelighet av muggsopp isolert fra tørre Røkt pølser til tre konserveringsmiddel: kaliumsorbat, natriumbenzoat og metyl-p-hydroksybenzoat (MHB). Studien fant at MHB effektivt hemmet veksten av alle former testet; Imidlertid, når konsentrasjonen ble senket til 0,05 prosent, den hemmende virkning redusert. Studien fant også at kaliumsorbat var mer effektiv enn natriumbenzoat mot giftig muggsopp.

Utgassing av Fruits

Frukt er ofte fumigated med konserveringsmidler for å redusere forfallet under frakt. En studie i juni 1998 utgaven av "Plant Disease" testet damper av eddiksyre, maursyre og propionsyre å hindre vekst av flere former, blant annet R. stolonifer, på åtte kirsebær, 14 pome, og tre sitrus frukt varianter. Forskerne inokulert fruktene med sopp patogener og tillot dem å vokse i 24 timer. Etterpå ble frukten fumigated i et lufttett kammer og observert for forråtnelse. Studien fant at forfallet ble redusert med 82, 90 og 94 prosent av eddiksyre, maursyre og propionsyre, henholdsvis.

Lemongrass Olje

Naturlig forekommende konserveringsmidler har vært gjenstand for forskning for å erstatte kjemiske tilsetningsstoffer. En artikkel publisert i juni 2007-utgaven av "Innovative Food Science & Emerging Technology" undersøkte soppdrepende effekten av sitrongress olje mot fem varianter av muggsopp. Forskerne fant at opptil 70 prosent av soppsporeproduksjon ble hemmet av ekstraktet. Studien konkluderte med at sitrongress olje er et effektivt alternativ til kjemiske mat konserveringsmidler.

MS diett og mosjon

Ifølge National Multiple Sclerosis Society (NMSS), er det ca 400.000 mennesker med multippel sklerose (MS) i USA, med mer enn 200 nye tilfeller diagnostisert hvert uke. Det finnes ingen kjent kur for MS, men aerobic trening og et nøye planlagt kosthold kan redusere mange av sine utfordrende symptomer.

Hva er MS?

Multippel sklerose er en kronisk og invalidiserende sykdom som angriper sentralnervesystemet --- hjernen, ryggmargen og synsnerver. Fremdriften og alvorlighetsgraden av sykdommen er uforutsigbar, den NMSS sier, og symptomene varierer fra mild nummenhet til lammelse og blindhet. De fleste pasienter blir diagnostisert mellom 20 og 50 år.

MS Diet

En ideell diett for en MS-syke er lik det som er ansett som en generell sunt kosthold på mange måter, med unntak av bestemte matvarer for å unngå. Matvarer som rangerer høyt på aksept er kylling og kalkunbryst, kokt uten hud, ifølge England-baserte Multiple Sclerosis Resource Centre (MSRC). Fisk er spesielt anbefalt med sine mange næringsstoffer og anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer. Frukt og grønnsaker er oppmuntret. Å ha et glass vin om dagen er greit hvis druene er økologisk, ifølge Dr. Ashton Embry, grunnlegger av Direct-MS, et institutt viet til å forske på årsaken og behandlinger for MS.

Matvarer for å unngå

Det er flere matvarer som bør unngås ved MS pasient, inkludert gluten, slik som hvete og havre, og alle belgfrukter, betyr linser, bønner og erter. MS-syke bør også holde seg borte fra mettet, trans fett og matvarer fylt med konserveringsmidler. Meieriprodukter og soyaprodukter bør også være unntatt handleliste, samt øl og sjokolade. Ifølge Dr. Embry, har pasienter med MS som følger disse forslagene hadde mindre ødeleggende symptomer.

Urter og kosttilskudd

Urter og kosttilskudd også kan lette eller lindre noen av de ubehagelige symptomer på MS, i henhold til MSRC. Kamille, for eksempel, fungerer som en nerve middel, mens krampe bark avlaster muskelkramper. Hagtorn bær er en stressavlastning, lakris fungerer som en anti-inflammatorisk og elderflower hjelper med eliminering. Et vaskeri liste over kosttilskudd er også anbefalt, med de "tre essensielle" å være vitamin D, kalsium og magnesium. Før du prøver disse eller andre naturpreparater for behandling av MS, sjekk med din lege for å være sikker på at de er riktig for deg.

Trening

Aerob trening er en viktig bidragsyter til den generelle helse og velvære for MS-pasienten, sier NMSS hjemmeside. Blant fordelene til en vanlig øvelse rutine er symptomreduksjon, økt fysisk styrke, bedre fordøyelse, og mindre tretthet og depresjon. Den ideelle øvelsen rutine vil variere, avhengig av pasientens styrker og svakheter, og en lege eller fysioterapeut bør konsulteres først.

Hjem rettsmidler for migrene relief

Migrene er hodepine som vanligvis forekommer på den ene siden av hodet, på grunn av overdreven fysisk og psykisk stress. Disse kan også være assosiert med uregelmessigheter i leveren, øyne og fordøyelsessystemet. Mens det er en overflod av lege-foreskrevne legemidler og salver lett tilgjengelig på apotek, er det ganske mange hjem rettsmidler for migrene som er like effektive.

Druer og kål

Grind 1-kopp friske modne druer inne i en blender; ikke tilsett vann. Spist to ganger daglig, knuste druer bidra til å gi lindring av migrene. Du kan også knuse en håndfull av kål blader, legg massen i en bomullsklut og holde omslag på pannen området for en halv time. Når bladene tørke ut, erstatte dem med nye.

Sitron og juice

Ta skorpe eller skrelle et par sitroner. Male i en blender og deretter bruke lim til pannen regionen. Dette er en av de mest effektive hjem rettsmidler for migrene lettelse.

Drikker en blanding av 300-milliliter av gulrot juice med enten 200-milliliter spinat juice eller 100-milliliter agurk juice og bete juice henholdsvis er en annen nyttig middel.

Diet

Fasting på bare appelsinjuice og vann eller juice av gulrot, agurk eller selleri er effektive hjemme behandlinger for migrene. På regelmessig basis, sørg for at måltidene inneholder mye nøtter, frø, korn, frukt, grønnsaker, melk, yoghurt, honning og kjernemelk. Unngå raffinerte produkter som brød, søtsaker, kaker, mat med konserveringsmidler som pickles. Drikk mye vann og erstatte store måltider med en rekke mindre måltider gjennom dagen.

Varme og kalde rettsmidler

Ta et varmt fotbad eller bruke en varm komprimere til din mage og rygg. Du kan også ta en plastpose med is, dekke det i et kjøkkenhåndkle og legg den på pannen for lettelse. Ice bidrar til å gi migrene lettelse ved sin vasokonstriktor funksjon; en prosess der kalde temperaturer kontrakt blodkar i nerveendene. Plasser tomlene på midten av hvert tempel på pannen og gni forsiktig, men bestemt i en sirkulær måte i noen minutter eller til smerten avtar.

Generelle tiltak

Hold deg unna triggere som mononatriumglutamat-rik mat som hermetisk supper og asiatiske retter, nitrat eller nitritt-rik mat som bearbeidet kjøtt og konserverte matvarer som krydder. Prøv å ta med sove mønster under kontroll ved å gå til sengs og våkne opp på samme tid hver dag. Ifølge noen leger vil ha en aspirin om dagen også bidra til å holde migrene i sjakk.

Balanserte dietter for barn som vokser

Balanserte dietter for barn som vokser

Barn trenger masse vitaminer og næringsstoffer for å vokse inn i sterke og friske voksne. En balansert og næringsrik diett er viktig for alle barns trivsel. Undervisning barnet å velge riktig mat mens hun er ung vil sette tonen for å spise sunt for resten av hennes liv.

Kontrollerende Deler

Hjelpe barnet å forstå porsjonskontroll er viktig i forebygging av fedme og fremme god helse. Som deler vokse seg større og større i restauranter og fast food kjeder, så gjør de delene foreldrene tjener hjemme. Ifølge KidsHealth.org, en bagel i 1990 var bare 3 inches i diameter, mens dagens bagels måle opp på 6 inches i diameter. En enkel guide til å tjene riktig deler er å forestille seg en plate delt inn i fire like deler: en for protein, den andre for grønnsaker, den tredje for hele korn og den fjerde for stivelse. En servering av biff eller kyllingbryst som tar opp halvparten av en plate er for stor. Holde en riktig balanse i rekke matvarer du tjene dine barn vil sørge for at de får nok vitaminer og næringsstoffer for å hjelpe dem å vokse og trives.

Sunn, variert måltid valg

Jo mindre bearbeidet mat er, jo bedre er det for barnet ditt. Hold deg unna frossen mat, hermetisk mat eller take-out - disse er lastet med konserveringsmidler, kunstige smaksstoffer og kjemikalier og natrium. I stedet velger frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt som kylling, og hele korn. Lese etikettene nøye. For eksempel, er en "multi-korn" brød ikke nødvendigvis bedre for barnet ditt. "Multi-grain" bare betyr mer enn én type korn ble brukt til å lage brød. Alltid velge brød og korn merket "fullkorn" i stedet, som vil gi barnet ditt med nødvendig kostfiber. Matvarer som er rike på sunne omega-3 fettsyrer, som laks, er også viktig for hjernens vekst og utvikling. Å gi barnet ditt et utvalg av sunn mat som han vokser sikrer at i fremtiden, vil han ikke være en kresen i matveien som nekter å våge utenfor kylling nuggets.

Gir Høyre Snacks

Snacks generelt bør begrenses til to per dag. Vanligvis vil en bli spist på skolen under en planlagt snack tid og en annen vil bli spist hjemme etter skolen, men før middag. Holde en container full av skiver gulrøtter, paprika, agurk og andre grønnsaker hendig er like enkelt som å ha en boks med kjeks. Yoghurt, lav-fett streng ost, air-poppet popcorn og nøtter er også enkel og sunn snacks alternativer som vil holde barnet mett, men vil ikke ødelegge hans appetitt. Ikke gi barnet ditt snacks å beite på utover dagen. Konstant snacking ikke tillater ham å trene sine egne sult impulser, som kan føre til overspising og fedme senere i livet.

Hvordan få barna til å ta Concerta

Hvordan få barna til å ta Concerta


Concerta er en medisin som brukes til å behandle Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD). Den aktive ingrediensen i Concerta er metylfenidat, som hjelper noen barn til å bedre håndtere sine symptomer på ADHD, inkludert hyperaktivitet og uoppmerksomhet. Concerta administreres som en gang daglig pille som gir en utvidet utgave av sin medisinsk effekt. Barnet ditt kan ha blandede følelser om å ta Concerta eller noen medisiner. Du kan hjelpe barnet ditt nærmer denne medisinen mer positivt med flere strategier.

Hvordan få barna til å ta Concerta

•  Snakk med barnet ditt om medisiner og hvorfor han vil være å ta den.

Svar på spørsmål barnet måtte ha om medisiner eller ADHD.

Lag en rutine der barnet tar Concerta pille hver morgen. For eksempel kan du ha barnet ditt ta pillen med et glass juice eller vann under frokosten. Konsistens i å forvalte den pillen hjelper barnet ditt vet hva du kan forvente.

La barnet ditt til å velge mellom to eller tre drikker med å ta pillen. Dette gir en følelse av valg og kontroll til barnet ditt i forhold til å ta medisiner.

Demonstrer hvordan å svelge en pille hvis barnet ditt aldri har gjort det før. Plasser en vitamin nær baksiden av tungen din og ta en stor slurk av væske til å vaske pillen ned.

Minn barnet av fordelene med Concerta om hun skulle motsette seg å ta pillen. Knyt å ta medisinen til de positive effektene som du og barnet ditt vil se i løpet av dagen.

Hvordan redusere vekt og komme Slim

Hvordan redusere vekt og komme Slim


Ernæringseksperter er enige om at den eneste måten å gå ned i vekt er å redusere mengden kalorier som vi tar inn i kroppen vår og øke forbrenningen av kalorier. Redusere ens vekt og få slank er alltid mulig samtidig opprettholde god helse. Hold følgende forslag i tankene, og praktisere dem for å oppnå målet ditt:

Hvordan redusere vekt og komme Slim

•  Vurdere din kroppstype og livsstil. Dette er det første du bør gjøre for å forstå hvor mye kalorier kroppen din trenger. Når du bestemt kalori behov, lage en plan hvordan å gjøre justeringer på matinntak og fysisk aktivitet.

Tilbered dine egne matvarer. Gå for naturlige og ferske ingredienser. Rask mat og de med konserveringsmidler er lastet med fett og inneholder mindre næringsstoffer kroppen din trenger. Å være klar over hva du putter inn i kroppen din vil hjelpe deg å redusere vekten.

Utvikle gode matvaner. Opprettholde balanse, variasjon og moderasjon i spising. Minimer maten porsjoner, men sørg for at du spiser et bredt utvalg av matvarer som kroppen din trenger på en daglig basis.

Drikk rikelig med vann. Drikkevann er avgjørende for vekttap. Vann undertrykker appetitten naturlig og hjelper kroppen å forbrenne lagret fett.

Minimer inntak av salt og søt mat. Salt i matvarer binde vann i kroppen som øker kroppsvekt. I mellomtiden er desserter som kaker og iskrem lastet med sukker og fett setter uønskede kalorier i kroppen din. Hvis du krever for søt mat, prøver å spise svært små porsjoner eller erstatte din cravings med frukt.

6. Vær aktiv. Gjør det til en vane å innlemme fysisk trening inn i livet ditt. Bygge muskler. Dette gjør kroppen din forbrenner mer kalorier mens du forbedre din generelle helse.

Fransk Protein Diet

Den franske holdning til å spise og kosthold kan være årsaken til at de franske har lavere forekomst av fedme og hjertesykdommer, til tross for regelmessig inntak av fettrik kjøtt og meieriprodukter. I Frankrike, bare ca 11% av befolkningen er overvektige, sammenlignet med 30% av amerikanere (med fedme er definert som 30 pounds eller mer over idealvekt). En tradisjonell fransk tilnærming til mat inneholder mange elementer å innlemme i en daglig diett.

Porsjonskontroll

Fransk dietter inneholder mange high-protein, om enn mye fett, matvarer som rødt kjøtt, gås, and, ost og fløte. Mens den franske regelmessig nyte disse matvarene, porsjonene er 10% til 30% mindre enn en typisk amerikansk del. Deres tilslutning til mindre porsjoner tillater ekte mat glede, men på en mindre skala. Unngå "supersize", "all you can eat" og "jumbo" deler. Tenk å halvere en hovedrett før måltidet begynner selv, og heller enn å spise til fylde, spise deg mett. Revurdere hva fulle føles. Med praktisert disiplin, kan en dieter å spise et bredt utvalg av deilig mat i moderate porsjoner for å spare kalorier.

Høy kvalitet matvarer

Franske dietter inneholder ikke mange bearbeidet mat. De unngår prepackaged og frossen mat, vurderer det unaturlig og lastet med konserveringsmidler. I stedet, daglige turer til markedet gir en frisk, sunn utvalg av spisesteder. Det er ingen ost-flavored kjeks, det er rett og slett ost; Ingen frukt-flavored rundstykker, bare frisk frukt.

Lokal tilgjengelighet dikterer mange franske menyvalg. Nær kysten, er fisk en felles protein. I de mer rustikke franske landbruksbygder, er kanin et populært protein valg. Mat er valgt for friskhet av høyeste kvalitet. Biff retter og krem ​​sauser som er varemerker for Bourgogne-regionen er et resultat av områdets overlegen husdyrhold. Omvendt er fjellområder kjent for sine gode, harde oster, ofte fra fjell husdyr som geiter og sauer, siden mat er bevart gjennom lange og vanskelige vintre.

Saktere Eating

Franske folk tar nesten dobbelt så lang tid å spise et måltid som amerikanere. En studie i McDonalds restauranter i Frankrike viste at den gjennomsnittlige tiden det tok en person å konsumere en burger var 22 minutter, sammenlignet med 11 i Amerika. Den franske ta tid å sakte smake maten deres; måltider blir sett på som en kulturell og sosial tid. Fransk lunsj timer er nær to timer, og mange bedrifter holder åpent til 19:00 for å kompensere for lang middagsmåltid.