Digidexo.com

amfetamin rister i kroppen

Hva forårsaker Risting i kroppen?

Risting i kroppen din, også kalt skjelvinger, kan føre til at du føler selvbevisst og gjøre det vanskelig for deg å gå om dine vanlige aktiviteter. Årsakene til risting i kroppen din avhenger av hvilke kroppsdeler er berørt og varigheten og alvorlighetsgraden av risting. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til risting i kroppen din omfatte visse nevrologiske lidelser og livsstilsfaktorer.

Følelser

Nervøs, redd eller engstelig før en stressende hendelse som for eksempel et jobbintervju eller tale kan forårsake midlertidig risting i kroppen din.

Cold

Eksponering for plutselige eller ekstremt kalde temperaturer kan forårsake risting i kroppen din som en kroppen din utøver innsats for å bli varmere.

Medisiner

Hvis du tar medisiner som amfetamin, kortikosteroider eller sentralstimulerende midler, kan disse medikamentene forårsake bivirkninger som risting i kroppen din.

Alkohol

Du har kanskje risting i kroppen etter en overstadig alkoholkonsum, hvis du er alkoholiker eller som en bivirkning av tilbaketrekning fra alkohol.

Dystoni

Dystoni er den medisinske termen for unormale sammentrekninger av musklene som kan forårsake risting over hele kroppen eller i bare ett sted, for eksempel din hånd.

Nevrologiske lidelser

Progressive nevrologiske forstyrrelser slik som Huntingtons sykdom eller Parkinsons sykdom kan forårsake symptomer slik som risting, spesielt i hendene og armene.

Typer Beslaget medisiner

US National Library of Medicine sier at beslag, en nevrologisk tilstand, manifesterer seg i rykninger og risting i kroppen. Beslag oppstå av ulike årsaker, for eksempel epilepsi, medisinske tilstander som feber eller miljømessige faktorer. Anfall varierer fra milde risting episoder til alvorlige, voldsomme kramper. Leger foreskrive forskjellige typer beslag medisiner for å behandle mennesker som lider av disse forholdene. De typer beslag medisiner som brukes til å behandle dem forårsake bivirkninger hos noen mennesker; Men disse bivirkningene vanligvis forsvinne når kroppen blir vant til medisinen. Hvis disse bivirkningene vedvarer, skjønt, pasienter krever medisinsk intervensjon.

Ativan

The Epilepsy Foundation sier at Ativan, også selges under det generiske navnet Lorazepam, er en type anfall medisiner som brukes til å behandle epilepsi, andre typer anfall og angst. Leger foreskrive denne medisinen i tablettform, og fordi det er vanedannende, de anbefaler små doser av denne medisinen, tatt én til fire ganger om dagen. Ativan bør ikke tas for mer enn fire måneder fordi det er svært vanedannende.

Fenobarbital

Fenobarbital er en av de eldste typer beslag medisiner foreskrevet av leger. Leger foreskrive dette stoffet i kapsel, tablett og sirup skjemaet. Både voksne og barn ta denne anti-beslag narkotika. Fordi det forblir i systemet i lengre tid, bare tar dette medikament en gang om dagen. Det kan tas med eller uten mat. Dette beslaget medisiner bør tas nær leggetid da det fører til tretthet.

Lamictal

The Epilepsy Foundation beskriver Lamictal som et anfall medisiner som behandler delvis eller generaliserte anfall fra ukjente kilder hos voksne og barn. Leger foreskrive disse medikamentene som tabletter som kan tygges eller oppløst i væske. Pasienter starte med lave doser og gradvis øke milligram. Sjeldne bivirkninger er utslett, svimmelhet og søvnløshet.

Depakote utvidet utgave

Leger foreskrive Depakote ER å behandle partiell og generalisert typer anfall. Denne typen anfall medisiner hjelper folk 10 år og eldre kontrollere sine anfall episoder. Oral medisin bør tas helhet; leger anbefaler ikke knuse eller tygge denne medisinen. Vanlige bivirkninger er oppkast, vektøkning, depresjon hos voksne og irritabilitet hos barn. Depakote forårsaker tynne bein, ankel hevelse, leverskader og menstruasjonsuregelmessigheter da tatt for lang tid.

Mysoline

The Epilepsy Foundation sier at mysoline, tatt i tablettform og flytende form, behandler partielle anfall og større beslag. Denne typen anfall medisiner skal svelges hele med eller uten mat, avhengig av hvordan pasientenes magene reagerer på medisinen. Pasienter riste væske før du tar doser foreskrevet av leger. Denne typen anfall medisiner produserer praktisk talt ingen bivirkninger; Men i sjeldne tilfeller, folk får alvorlige utslett og oppleve allergiske reaksjoner som krever medisinsk intervensjon.

Tegn og symptomer på en Sugar Overdose

Tegn og symptomer på en Sugar Overdose


Sukker er en av de mest utbredte matvarer som finnes i våre kjøleskap og pantry hyller. Den kommer i mange forskjellige former, alt fra komplekse karbohydrater fullkorn til enkle karbohydrater finnes som hvitt sukker og i svært bearbeidet mat. Kroppen din trenger små mengder sukker daglig for å fungere normalt, men for mye på en gang kan føre til at du opplever bivirkninger assosiert med en sukker overdose.

Sugar High

Når du opplever en sukker høyt fra sukker overdose, vil du føle at du er "summet" eller amped opp. Hendene kan riste og kroppen din kan oppleve skjelvinger. Sitter fremdeles under et høyt sukker kan vise seg å være ganske vanskelig.

Sugar Crash

Når det er for mye sukker i blodet, vil bukspyttkjertelen frigjør insulin, som sirkulerer gjennom kroppen din og forteller cellene å fjerne sukker fra blodet. Bukspyttkjertelen går inn i overdrive for å løse denne ubalansen. Til slutt går deg fra høy til lav blodsukker-blodsukker raskt som bukspyttkjertelen holder signalisere insulin til å ta opp sukkeret langt forbi balansepunktet. Dette fører til trøtthet, svakhet, irritabilitet og sult som du angir lavt blodsukker tilstand. Ironisk nok når du får sult cravings er det vanligvis for noe søtt.

Lagring

Etter at cellene tar sukkeret fra cellene, de trenger å gjøre noe med den. Normalt små sukkermengder brukes til drivstoff, men hvis det er en overdreven mengde det blir lagret i fettceller for senere bruk. Så gjentatte sukkerdoser føre til ekstra fettlagring.

Immunsystem fungerer

Overdreven sukker i kroppen din til enhver tid senker funksjon av immunsystemet. Hvite blodlegemer ikke bekjempe bakterier som effektivt når enkle sukker forbrukes i store mengder. Det er mest bemerkelsesverdige 30 minutter til 5 timer etter inntak. Hvis du binging på søtsaker mens stresset, vil dette øke sannsynligheten for å bli syk. Kombinasjonen av stress og enkle sukker vil bringe ditt immun funksjon ned drastisk. Unntaket fra dette er hvis sukker kommer i form av komplekse karbohydrater og stivelse. Disse skjemaene har ikke denne effekten på immunsystemet.

Anbefalt mengde

Du bør spise rundt 40 gram sukker om dagen for normal funksjon. Dette bør være spredt utover dagen. De anbefalte skjemaer bør være komplekse karbohydrater som grønnsaker, frukt, lettmelk, hele korn og belgfrukter. Komplekse karbohydrater tar lengre tid å bryte ned og tillate deg å føle deg mett lenger. De enkle sukkerarter som finnes i godteri og brus bør unngås, da disse som regel ikke har noen næringsverdi.

Hvordan å få vekt Sakte

Hvordan å få vekt Sakte


Selv om det er mer vanlig å høre om folk som ønsker å gå ned i vekt, er det også folk som ønsker å få vekt. Økende vekt bør skje langsomt, med en hastighet på 1 til 2 pounds per uke. Rask vektøkning er usunn og betyr bare at du er økende fett, ikke muskler. For å unngå å gå fra mager til lubben, gjøre noen endringer i livsstil for å få vekt vellykket.

Hvordan å få vekt Sakte

•  Vei deg før vektøkning søken. Ved å veie deg selv, kan du holde oversikt over fremgangen din underveis.

forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Hvis du bor en aktiv livsstil, må du forbruke mer kalorier for å få vekt enn noen som fører en overveiende stillesittende livsstil. Multipliser vekten din i pounds med 20 for å få det minimum av kalorier du trenger å konsumere daglig.

Spis opp til seks ganger per dag, hver tredje time. Unngå å spise fetende mat siden de vil bare gjøre deg opp i vekt på en usunn måte. For å få lean mass i en langsom og sunn måte, ta i høy kvalitet, næringsrike kalorier, i matvarer som hud-mindre kylling, fisk, biff, melk, ost, frukt og grønnsaker. Å spise frokost, lunsj og middag, og tre små måltider per dag bør være tilstrekkelig for å møte dine caloric krav.

Drikk vektøkning rister. Vektøkning rister forsyne kroppen med mye vekt byggende kalorier. De er raske og enkle å lage ved å legge en porsjon til juice eller vann. De gjør også god frokost erstatninger hvis du er i et rush.

innlemme vekt-trening i din livsstil, tre eller fire dager per uke. Arbeide med vekter vil bygge muskelmasse, og muskler veier mer enn fett. Vekt-trening vil også holde fett gevinst i sjakk og holde kroppen tonet. Fokus på sammensatte vekttrening, der du trene flere muskler med en øvelse. Eksempler er chin-ups, knebøy og døde heiser.

Drikk rikelig med vann for å holde deg hydrert og energisk. Dehydrering kan føre til væskeansamlinger fordi du skremme kroppen til å tro det vil ikke få noen mer væske. Kroppen motvirker ved å holde på vann, noe som gjør at du ser oppblåst og puffy.

sove åtte timer per dag. Når du sover, gjenoppretter kroppen din seg selv slik at du har masse energi for den kommende dagen. Mangel på søvn vil påvirke din vekt-gevinst fremgang.

Vei deg hver uke for å følge utviklingen din. Hvis du slutter å få vekt over en to-ukers periode, har du nådd et platå. Hver gang du platå, legge til 250 kalorier i kostholdet ditt for å overvinne dette.

Bivirkninger av muskelbyggende protein pulver

Det er noen vektløftere som liker å få en overflod av protein i kroppen hver eneste dag. De går inn i treningsstudio med shaker i hånden og klar for action. Inne det ligger ett femtinitti kuler av deres favoritt protein pulver, bare venter på å bli sammen med noen iskaldt vann. Det er sant at kroppen trenger protein for muskelvekst, men som med alt annet, kan for mye av en god ting faktisk være skadelig.

Betydning

Protein er byggesteinen av muskel fiber. Det bidrar også til immunitet, sunn celle funksjon og også stoffskiftet.

Funksjon

Funksjonen av proteinpulver er å supplere dietten med protein ved å ta den i store mengder. Den brukes i shakes og lagt til mat som havregryn og yoghurt.

Svekket Bones

Får for mye protein pulver kan gjøre blodet surt. For å gå tilbake til et grunnleggende nivå, vil kroppen din lekke kalsium fra skjelettet. Dette kan svekke disse over tid.

Nyrestein

Nyrestein er små biter av kalsium som klumper seg sammen og ender opp i nyrene. Hvis de er for store, må de fjernes kirurgisk.

Ketose

Dette er en tilstand hvor kostholdet er høy i protein og lite karbohydrater. Kroppen bruker fett til energi i stedet for karbohydrater. Dette kan sette unødig stress på lever og nyrer.

Shakes

Drikker protein shakes hele dagen uten mat kan også ha en negativ innvirkning på kroppen. Det blir så vant til det rister som kroppen har da en hard tid å fordøye karbohydrater og fett.

Sikker Alkohol Addiction Tilbaketrekking & Detox

Når du blir en alkoholiker, blir kroppen din avhengig av stoffet. Dette er en fysisk avhengighet, noe som betyr at når kroppen er ikke lenger mottar alkohol, forekommer fysiske symptomer. Disse fysiske symptomer kan være alvorlige, og noen ganger med dødelig. Som et resultat, generelt tilbaketrekning og detox fra alkohol bør ikke være forsøkt uten tilsyn av en medisinsk faglig.

Symptomer

Symptomer forbundet med alkoholabstinens utvalg form mild irritabilitet til skjelvinger, delirium, kramper, kramper og i verste fall død. Jo mer du drikker, jo mer sannsynlig er det å oppleve symptomer (generelt, mer enn fem daglige drinker for menn og fire for kvinner anses overdrevent alkoholinntak). Symptomene begynner ca 12 timer etter siste drink, og varer vanligvis tre til sju dager, med en topp på fem dager i tilfeller av alvorlig avhengighet.

Overvåking Detox

Flere tester som bør gjøres under detox, og pasientene bør overvåkes av en lege for å se etter visse alvorlige symptomer. Vanligvis er leger ser for rask hjerterytme eller pust, feber, uvanlig øyebevegelser, skjelvinger og / eller risting i kroppen og hendene, leversvikt, indre blødninger og alvorlig dehydrering. Hvis disse symptomene oppstår eller er for alvorlig, kan leger fore sedasjon, væsker eller elektrolytter, intravenøs medisinering og i noen tilfeller anti-psykotiske medisiner (for å administrere hallusinasjoner).

Medikamentell behandling

Visse medikamenter kan bli brukt for å behandle eller behandle symptomer assosiert med akutt DETOX. Ifølge University of Cincinnati Netwellness, er benzodiazepiner som vanligvis brukes til å administrere og behandle mange av symptomene forbundet med alkoholabstinens. Din Recovery Connection antyder også at phenytonin, betablokkere, karbamazepin, haloperidol og klonidin er nyttige.

Bivirkninger av å slutte Coke

Kokain, eller koks, er en konsentrasjon av alkaloider som finnes i coca blad. Stoffet er vanligvis sniffet, noe som resulterer i trange blodkar, økt hjertefrekvens, redusert appetitt og følelser av eufori. På lang sikt kan stoffet ha en rekke svært ødeleggende effekter. Avslutte vanligvis er ikke lett, selv om det ikke er noen fysisk avhengighet, fordi de behagelige effektene av stoffet kan produsere sterke cravings. Behandling av bivirkningene ved å slutte koks noen ganger inneholder anti-angst medikamenter og sedativa.

Fysisk avhengighet

Kokain er ikke et medikament, slik som heroin eller alkohol, som gir fysisk avhengighet. Dette betyr at det ikke er noen akutt abstinens stadium, preget av oppkast og risting, hvor kroppen må avlære sin avhengighet av stoffet. Ved noen definisjoner, betyr dette kokain ikke er teknisk vanedannende. Men dersom avhengighet er definert som en sterk og tilbakevendende ønske om medikamentet er kokain svært vanedannende. Og selv om det ikke er noen fysisk avhengighet, betyr slutte en tendens til å gi bivirkninger.

Primære symptomer

Omfanget av bivirkningene ved å slutte koks vil avhenge av lengden og graden av avhengighet før slutte. Generelle primære symptomer på kokain tilbaketrekking inkluderer irritabilitet, rastløshet og uro. Men det kan også vekselvis manifest som en nedstemthet, tretthet, sykdomsfølelse og en demping av bevegelse. Fordi kokain undertrykker appetitten, økt appetitt forekommer ofte på å slutte. Livaktige drømmer er også noen ganger rapportert i forbindelse med å slutte kokain.

Andre atferdsmessige og psykologiske effekter

Sannsynligvis den sterkeste bivirkning av å slutte kokain er rett og slett ute etter stoffet. Dette kan produsere et spekter av virkemåten og psykologiske forandringer. For noen kan cravings for stoffet føre til tilbakefall. Hvis cravings er spesielt sterk, kan en person bli utsatt for å ta for mye og opplever en overdose. Selv om en person ikke gir inn i cravings, kan motstå dem føre til alvorlig depresjon og selvmordstanker. På den annen side, var folk som gis til å lyve og stjele for å finansiere eget forbruk kan eliminere eller begrense disse problemene som en bivirkning av å slutte.

Avanserte svenske Massasjeteknikker

Avanserte svenske Massasjeteknikker


Friksjon, elting, rullende og glidende rolig nervesystemet og redusere vår stress. Vibrasjon, triggerpunkt og dype vev slag av avansert svensk massasje, men pakke en punch som sysselsetter kroppens egne ressurser for helbredelse. Avanserte svenske massasje slag frigjøre energi og healing antistoffer fra immunsystemet til våre muskler og organer. Tradisjonelle svenske massasje slag kan redusere vår stress, mens avanserte slag tillate kroppen å hvile og komme seg.

Vibrasjon

Vibrasjon er et avansert svensk massasje teknikk som reduserer spenningen i muskelen spindel celler. Disse spindel celler opprettholde spenningen, strekk og muskel tone. Ta tak i muskelen delen av vevet, riste muskler og vev under huden, rullende og frigjøring av muskelfibrene. Det er lettere å fullføre denne prosedyren på armer og ben, men også kan utføres ved å riste hele kroppen. Små vibrasjoner innledning "vekke opp" vevet, etterfulgt av dypere vibrasjoner som stimulerer hele muskelen kroppen. Lettere vibrasjonsteknikk slappe nervesystemet og mer energisk vibrasjon kan tilbakestille spindel celler i muskler og Golgi sener i leddene.

Deep Tissue Manipulation

Dype vev manipulasjon er en annen avansert teknikk for svensk massasje. Ta tak i muskelvev med fingertuppene og roll, kna og presse fibrene med økende dybde å bringe blodstrømmen til muskelen. Denne økte blodstrømmen gjør at massasjeterapeut for å redusere voksninger i enkelte muskelfibre. Knop er lengder av muskel fiber henger sammen. Dype vev slag bryte fra hverandre disse fibrene. Ved aktivisering av muskelvev, kan det fylles med avfall fra andre deler av kroppen. Fanget avfall i vevet forårsaker irritasjon og ubehag. Den massasje terapeut glir over i vevet, jobber dypere og dypere inn i muskelfibrene, flatere og strekke muskelen ligner på å rulle ut deigen til en piecrust. Svensk massasje teknikker arbeide muskelen i lignende mønstre, men denne dypere hjerneslag påvirker de enkelte muskelfibre.

Stretching

Mens kunden lå i liggende stilling, strekke nakken og skuldrene på begge sider ved forsiktig å holde baksiden av hodet, noe som øker gapet mellom hodet og halsen på en diagonal. Strekke bena ved å henge dem av den ene siden av massasjebord, en om gangen. Trykk lem forsiktig på de øvre quadriceps, ned mot gulvet. Tilsvarende droppe den ene armen ut på siden av bordet mens bruk lett trykk nedover til øvre bicep. Å strekke korsryggen, flytte høyre ben over venstre ben mens du holder høyre skulder ned; gjenta på begge sider. Stretching forbedrer effektiviteten av tradisjonelle svenske massasje slag.

Trigger Point Manipulation

Triggerpunkter er irriterte områder av muskel fiber som inneholder fanget giftstoffer. Denne avanserte teknikken krever ekstra opplæring for å identifisere triggerpunktmønstre. Disse irriterte områder i muskelen føles stram, stiv, varm eller gelatinousness. I likhet med avfall bygge opp i en gasstank, triggerpunkter fylle med avfallsprodukter av brukt muskel energi. Press, klemme, eller kna spesifikke triggerpunkt områder som ligger i kroppen av muskelen forsiktig; etter å holde dette slag i flere sekunder, kan du bruke en gliding slag å flytte giftstoffer gjennom kroppen. Skyll musklene med væske etter trening eller massasje for å redusere sårhet og irritasjon. Vann er en verdifull kilde for spyling fordi kroppen ikke behøver å behandle denne oppløsning eller absorbere eventuelle næringsstoffer.

Seizure Vs. Kramper

Seizure Vs. Kramper


Folk ofte bruker ordene "anfall" og "kramper" som synonymer, men de mener ikke akkurat det samme. Unormal elektrisk aktivitet i hjernen forårsaker et anfall og symptomer på et anfall varierer. Anfall kan utløse kramper, eller ukontrollerbar risting av kroppen.

Symptomer

Beslag skje uten særlig forvarsel. Symptomene varierer fra person til person, avhengig av hvilken del av hjernen anfallet påvirker. Eksempler på symptomer inkluderer en plutselig oppsving eller nedgang i følelser, endringer i synet, og tap av muskelkontroll.

Årsaker

Mange medisinske tilstander forårsake anfall. Noen er midlertidige. Spedbarn, for eksempel, noen ganger oppleve anfall og konvulsjoner når de har en høy feber. Andre årsaker til beslaget er mer alvorlige, for eksempel en hjernetumor, demens og nyresvikt. Anfall og kramper kan også være forårsaket av en arvelig medisinsk tilstand som kalles epilepsi. Medisinering styrer vanligvis epilepsi.

Response

Du må kanskje søke medisinsk hjelp for noen som har anfall eller kramper varer i mer enn noen få minutter. Vanligvis varer tilstanden i en periode varierende fra ca. 30 sekunder til to minutter. Finn legehjelp umiddelbart hvis noen opplever en serie av anfall mens rester bevisstløs.

Hvor å Test din A1C hjemme

Hvor å Test din A1C hjemme


I det siste, kan du bare få en hemoglobin A1C test på legens kontor. Nå kan du kjøpe den på apoteket og ta testen hjemme. Du kan ta en blodprøve fra fingeren akkurat som du gjør for deg blodsukkerapparat, og det er ikke mye mer komplisert enn måleren heller.

Den A1C er et nyttig verktøy, fordi det gir deg et tall som samsvarer med ditt blodsukker kontroll over de siste 2-3 månedene (se referanse figur nedenfor). The American Diabetic Association anbefaler A1C mål for personer med diabetes å være 7 eller mindre.

Hvor å Test din A1C hjemme

•  Ved hjelp av en lansett (kommer ikke med A1CNow), stikk fingeren for å produsere en blodprøve. Du trenger en stor dråpe blod (5 ul) omtrent samme størrelse som den eldre generasjon blodsukkermålere som benyttes. Trykk på tuppen av blod solfangeren til dråpe blod å utarbeide en prøve.

Skyv blodsamleren inn i sampler kroppen. Trykk fast helt inn.

Rist sampler kroppen 6-8 ganger.

Ta en test patronen ut av emballasjen. Sett inn testkassetten inn i Monitor til den klikker på plass.

Vent til 'SMPL' skal vises på skjermen. Sett skjermen på et plant underlag. Når 'SMPL "kommer opp, fjerne bunnen av sampler utsette stempelet.

Sett stempelet inn i riktig hull i testkassetten. Skyv sampler ned for å flytte prøven inn i testkassetten. Deretter fjerner du sampler.

Ikke berør skjermen i 5 minutter. Etter den teller ned fra 5 minutter, vil det gå gjennom følgende meldinger: A1C resultat QCOK og # tester igjen. Dette vil forbli på måleren i 60 minutter.

8. Kast kassetten men lagre meter. Måleren er gjenbrukbart til alle testpatronene er brukt og måleren indikerer at det er null tester igjen.

Hint

 • Ring 1-877-212-4968x1 for teknisk støtte

Hva er en Nocturnal Frontal Lobe Epilepsy Seizure?

Hva er en Nocturnal Frontal Lobe Epilepsy Seizure?


Hvis partneren din rykk gjentatte ganger om natten eller gjør andre plutselige, repeterte bevegelser, kan han ha en tilstand som kalles nattlige frontallappen anfall. Tilstanden, som bare kan diagnostiseres av lege, kan klassifiseres som to forskjellige typer og har mange ulike symptomer og årsaker.

Frontallappen

Den frontal lobe er plassert på forsiden av hjernen. Ifølge Senter for Neuro Skills, din personlighet og følelser funksjoner ligge i frontallappen. Det hjelper også kontroll motorikk og språk, attributter til minnet og selv tar del i å hjelpe deg å ta beslutninger.

Beslag

Et anfall oppstår når elektrisk aktivitet i hjernen øker. Under et anfall, nerveceller i hjernen sender elektriske signaler raskt og uten ordre. Dette forvirrer hjernen og kan forårsaker spenne eller risting i kroppen og fravær hvor personen ser ut til å være fortapt i tanken.

Typer

Ifølge eMedicine, er et anfall som skjer i den fremre lapp sannsynlig en enkel partiell eller komplekse partielle anfall. "Delvis" betyr at beslaget skjer bare ved at ett område av hjernen. "Simple" og "komplekse" refererer til hvilke deler av lobe beslaget påvirker. Enkel delvis vanligvis påvirker bare én eller to funksjoner av lapp, mens komplekset vil påvirke mange funksjoner, og vil spre seg til andre deler av hjernen.

Nattlige anfall

Frontallappen beslag som skjer om natten (nocturnally) vanligvis påvirke en persons motoriske ferdigheter. Han kan rykke armene rundt, rocke kroppen hans eller selv ser ut som han sykler.

Årsaker

Mens leger kan ikke alltid si hvorfor et anfall oppstår, svulster og hodeskader er vanlige årsaker. Frontallappen anfall kan også være arvelig eller oppstå fra misdannelse i hjernen. Det er aldri smittsom.

Symptomer på en Allergi Seizure

Når folk flest blir konfrontert med bildet av en alvorlig allergisk reaksjon, tenker de på hovne ansikter og folk går inn i sjokk. Men det er en annen mindre kjent symptom på en allergisk reaksjon du bør vite om - en allergi anfall. Personer med epilepsi som også har allergi er ofte kastet inn i et epileptisk anfall når de kommer i kontakt med stoffer som de er allergisk mot.

Matvarer som vanligvis forbindes med allergi Beslag

Ikke alle med epilepsi har matallergier - men for de som gjør det, er det viktig å forstå hva slags mat er ofte mistenker. Termikkutløser matvarer inneholder sitrus, hvete, melk og ost. Noen konserveringsmidler kan også forårsake en reaksjon, inkludert benzosyre og tartrazin.

Allergi Seizure faresignalene

Før en allergi anfall starter, vil det være noen tegn på at det kommer på. Hvis du er stilt inn i kroppen din, vil du legge merke til disse varselsymptomer og få deg selv i en posisjon til å få hjelp eller å ikke skade deg selv når anfallet starter. Du kan oppleve fantom lukter, lyder eller smak eller erfaring tåkete syn, kribling i bena, panikk, hodepine, kvalme, svimmelhet og en plutselig og drastisk heving av stemningsleiet. Men det er viktig å merke seg at noen allergi anfall kan komme med noen advarsel i det hele tatt.

Fysiske Allergi Anfall Symptomer

Mange symptomer kan oppstå når et anfall begynner. De kan variere fra det som er typisk assosiert med et anfall - risting, skjelving, kroppen stivne og kramper - men kan inkludere leppe smacking og tygging, sikling, øye flagrende, tap av koordinasjon, inkontinens, jamrende, svette, tenner sliping, tunge biting , rykninger, grunne pust, hjertebank og passerer ut.

Mentale og emosjonelle Allergi Anfall Symptomer

Foruten de fysiske manifestasjoner av en allergi anfall, er det mentale og følelsesmessige symptomer. De kan inneholde forvirring, føles som om du svever, å miste konsentrasjonen og en plutselig følelse av å være redd eller panikk.

Post-Anfall Symptomer

Når en allergi anfallet er over, vil du sannsynligvis føle deg veldig sliten. Et anfall kan være en traumatisk opplevelse og ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Men i kjølvannet av et anfall, kan noen post-event symptomene være merkbar inkludert sårhet, blåmerker, kvalme, hodepine, trøtthet, hukommelsestap, forvirring, tørste og depresjon. Det er normalt å føle seg "all over the place" etter et anfall. Søker rask legehjelp er den beste måten å sikre din helse er trygg og at du forstår hva maten fungerer som et anfall trigger.

Hvordan stoppe Beslag

Beslag er en nevrologisk tilstand som kjennetegnes av uhemmet risting av kroppen på grunn av vedvarende sammentrekning og avslapping av musklene. Den kontinuerlige generering av elektriske signaler fra hjernen blir ofte ansett for å være en av de viktigste faktorer som resulterer i beslag. The Mayo Clinic rapporterer at en av hver 100 personer i USA utvikler anfall i løpet av livet. Anfall kan variere fra mild til alvorlig, men uansett hvor mild de er, kan de forårsake mye ubehag for pasienten. Du kan ta noen av trinnene nedenfor for å forebygge anfall.

Bruksanvisning

Forstå dine Triggers

•  Hver eneste anfall angrep har et sett med risikofaktorer som utløser anfall. Utilstrekkelig søvn og høyt stressnivå er noen av de mest vanlige risikofaktorer for krampeanfall. Hver risikofaktor krever en annen tilnærming, så å vite og forstå risikofaktorer ikke bare hjelper deg til å unngå dem, det hjelper også på å utarbeide en handlingsplan for å stoppe anfall.

Identifiser faresignaler. Som med triggere, har hvert anfall angrep også et sett med varselskilt som følger med den, for eksempel opplever en aura, skumming gjennom munnen, plutselig faller, ukontrollerte muskelspasmer, eller problemer med å puste. Hvis kjent faresignalene, kan du planlegge en metode i samråd med legen din for å stoppe anfall angrep.

Ta dine faste medisiner uten å lykkes. Flertallet av pasienter som lider av anfall er ofte holdt på narkotika som bidrar i å stoppe et anfall angrep når den oppstår. En av de mest vanlige medisiner, Klonopin, når tatt ved starten av et anfall, bidrar til å redusere intensiteten av angrepet.

Få en beroligende injeksjon ved utbruddet av et anfall. Pasienter som lider av akutte anfall ofte injisere en beroligende eksempel diazepam eller lorazepam ved starten av et anfall angrep. Disse stoffene har blitt funnet å være effektive mot å kontrollere og stoppe et anfall angrep ved sin inntreden og tilveiebringe midlertidig lindring av tilstanden.

Bruke avslapping metoder er også en av de måter å stoppe et anfall angrep. Når du et varsel en advarsel tegn på et anfall, prøv å bruke avslapping teknikker som dyp pusting, eller sitter i et rom uten distraksjon. Disse teknikkene kan hjelpe til å redusere stressnivået og dermed er effektive i å kontrollere angrep fra et anfall finner sted.

Årsakene til Foot Pain

Foot smerte kan være forårsaket av en myriade av vilkår, sykdommer og lidelser. Men det er noen mer sannsynlige gjerningsmennene enn andre. Overvåke dine egne symptomer og fastslå med din lege den spesifikke årsaken til foten din smerte, slik at du kan få riktig behandling. Her er noen av de vanligste årsakene til fots smerte.

Graviditet

Graviditet plasserer en enorm belastning på kroppen. Føttene er spesielt sårbare fordi de bærer mer vekt enn de er vant til, og i en vanskelig vinkel. Mangel på balanse fører deg til å plassere vekten på en uvanlig måte når du går, noe som kan føre til at føttene til å gjøre vondt. Væskeansamling kan også være å klandre. Føtter kan hovne opp og bli ømme. Hev dem og ta tid til å hvile.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en annen vanlig årsak til foten smerte hos voksne. Spiser for mye rik mat kan forårsake urinsyre å bygge opp i blodet, skjerpende gikt. Den urinsyre danner krystaller og hviler på felles - oftest på stortåen og ankler - og kan forårsake alvorlige smerter. Foten vil vises hovne og betente, som krever hvile og i noen tilfeller medisinering.

Diabetes

Diabetes, rammer millioner av mennesker, kan forårsake en rekke fotproblemer. Disse forholdene kan variere fra blemmer og liktorn å åpne sår og selv nekrotiske sår. Siden nerveskader er den primære årsaken til disse forholdene, er det viktig å sjekke regelmessig føttene, også mellom tærne, for å se etter tegn på eventuelle nye skader som kan trenge behandling for å hindre smitte.

Jogging

Hvis du trener ofte og gjør en rekke aktiviteter som er risting i kroppen som løping eller aerobic, kan føttene lide for det. Disse high-impact øvelser kan skade knær, hofter og rygg, men er spesielt grovt på føttene. Ballene av føttene har en tendens til å skade mest, med en tilstand som kalles plantar fasciitt er den største årsaken til smerter i dette området.

Høyhælte sko

Kvinner som bærer høyhælte sko klager ofte over foten smerte. Sko med høye hæler presse alle vekten på ballene dine føtter - forårsaker tærne til krampe, lage blemmer og anspore på dannelsen av en Hallux valgus. Høye hæler kastet vekten fremover, setter deg i fare for kne-, hofte- og ryggproblemer senere i livet.

Discharge Planlegging for febril Kramper

Feberkramper kan skremmende å se på, og et barn som nettopp har hatt en vil nesten alltid være innlagt på sykehus og grundig evaluert. Ved utskrivning, er det viktig å vite hvilke skritt du kan ta for å være forberedt på eventuelle fremtidige feberkramper.

Forstå feberkramper

Feberkramper, eller feberkramper, er kramper som oppstår hos spedbarn og barn med høyere temperaturer. De fleste feberkramper er ikke alvorlig, selv om de er ganske skremmende for foreldre å se barnet deres erfaring. En febril kramper kan bli brakt videre av en kald, en ørebetennelse, eller fra en mer alvorlig infeksjon, for eksempel hjernehinnebetennelse eller lungebetennelse. I andre tilfeller er bare tilstedeværelsen av en høy feber nok til å utløse en febril krampe.

Ifølge Pasient Storbritannia, vil tre av 100 barn oppleve en febril anfall før sitt sjette bursdag. De fleste kramper vil finne sted mellom 18 måneder og tre år, og forekommer sjelden hos barn under seks måneder eller mer enn seks år.

Typer av feberkramper

Det er tre typer av feberkramper. Den vanligste er den Simple Febril Seizure. Under denne typen anfall et barn kan opptre omtumlet, og deretter bli bevisstløs. Han vil typisk være varm og spyles, kan øynene rulle tilbake i hodet, og kroppen hans kan stivne og convulse for alt fra noen sekunder til et par minutter. Etter beslaget barnet kan være trøtt, men i løpet av timen vil hun vanligvis ser og føler seg bedre som hennes temperaturen kommer ned.

En Complex Febril beslag er mye som en enkel Febril bemektigelse, bortsett fra at det varer lenger, kan komme tilbake i løpet av 24 timer, og barnet kan ikke være helt frisk innen en time. Også denne typen anfall fører focal, eller delvis, risting av kroppen, for eksempel en generell rykk eller riste det er bare i ett ben eller en arm.

Feber status epilepticus beslag er den minst vanlige, forekommer hos færre enn 1 av 20 barn. Denne typen anfall varer lenger enn 30 minutter.

Regelmessighet

I de fleste tilfeller vil en febril anfall bare skje én gang. Men 3 av 10 barn kan oppleve en annen anfall under en fremtidig feber utløsende sykdom. Men færre enn 1 av 10 barn vil oppleve tre eller flere fremtidige feberkramper.

Post-Discharge Planning

Mens de fleste feberkramper ikke vil skje igjen, er det fortsatt en smart idé å komme opp med en plan for lossing, bare i tilfelle barnet ditt har en annen anfall. Det er viktig å forstå de ulike typer av feberkramper, og hva du kan forvente at barnet skal gå gjennom både under og etter en.

Barn som er febrilsk på grunn av en sykdom bør holde kjølig og behagelig. Mens det er ingen vitenskapelige bevis som beviser at å senke et barns kroppstemperatur vil hindre feberkramper skjer, bør du likevel gjøre det du kan for å holde barnet ditt komfortable. Et sykt barn bør være kledd lett på, og gitt ibuprofen eller et egnet barns feber redusering å bidra til å få ned feber. Masse kule drikker bør gis. Vann er det beste valget, men elektrolytt-påfyll av drikke er også aktuelt.

Hvis barnet opplever en annen febrile anfall, er det første du bør gjøre å legge barnet ditt på hennes venstre side med hodet i takt med kroppen hennes. Dette vil hindre henne fra å kveles, bør hun spy. Ikke legg noe i munnen, og ikke forsøke å riste henne.

Legg merke til tiden beslaget i gang, og når den stoppes. Så snart den stopper, senke hennes kroppstemperatur ved å fjerne klær, å slå på en vifte, etc. Når hun ser ut til å ha kommet nok til å være på vakt og sammenhengende, gi henne noe å drikke og feber redusering.

Hvis anfallet ikke stopper innen noen få minutter, kan barnet ikke øke raskt etter at den er over, starter en annen anfall kort tid etter den første slutter, eller barnet ditt har problemer med å puste eller ikke gjenvinne bevissthet innen en time, bør du oppsøke lege umiddelbart. Ellers hjelpe barnet ditt bli komfortabel, og deretter ha henne vurdert av en lege så snart som mulig.

Hvordan stoppe brekningsrefleksen hos tannlegen

Du er ikke alene hvis du har en sterk brekningsrefleksen mens i tannlegestolen. Det er ikke morsomt. Å ha X-ray filmer eller instrumenter benyttet i baksiden av munnen din er som regel årsaken til det. Les videre for måter å slappe av og distrahere deg selv til å komme forbi brekningsrefleksen.

Bruksanvisning

Attitude

Du er ikke alene om å ha en brekningsrefleksen hos tannlegen. Det er en vanlig ting som skjer med omtrent en i hver 5 personer. Så, er du normal. Før du går til tannlegen, fokusere på hvor heldig du er som har stor tannpleie. Forsikre deg at du vil være OK, og du kan minske brekningsrefleksen med disse tipsene. Være på tide for din avtale. Smile. Pust.

Koble

Det er nyttig å tannpleier eller annen tannlege hvis du forteller dem at du er bekymret for brekningsrefleksen under prosedyrene i dag. Pleieren eller annen tannpleie profesjonell er en person som liker å hjelpe andre. Det er derfor hun er i dette feltet. Hun kan forsikre deg om at du ikke er den eneste som føler denne måten. Hun vil sette pris på å vite dine bekymringer. Hun vil gjøre en innsats for å ta x-ray filmer ut av munnen din så snart som mulig, og vil gjøre hva hun kan for å hjelpe deg å bli mer komfortabel.

Pust

Pust gjennom nesen. Konsentrer deg om å puste. Ofte når du er engstelig, vil du finne deg selv å holde pusten. Det er bedre å konsentrere seg om å fortsette å puste. Når instrumentene er i munnen, må du puste gjennom nesen.

Flytt Foot

Distrahere deg selv mens munnen er åpen. Et tips fra en tannpleier er å løfte høyre fot opp og ned fem ganger, og deretter flytte venstre fot opp og ned fem ganger. Hold nøye telling og løfte mens du bite ned for å holde x-ray film, eller til instrumentene er ut av munnen din. Sørg for å bevege føttene forsiktig, slik at du ikke rister hele kroppen, og dermed forstyrre hva tannlege prøver å gjøre!

Få dem til å snakke

Distrahere deg selv. Spør tannpleier eller tannlege åpne endte spørsmål om urelaterte ting i mellom å ha munnen åpen. Spør om barna sine, eller sport, eller hvordan de liker et TV-show. Hvis du får dem til å fortsette å snakke mens du er "åpne wide", det gir deg noe å konsentrere seg om å distrahere deg selv.

Anther måte å distrahere deg selv er å se opp i taket. Mange tannlege kontorer har bilder der oppe for deg å se på. Det kan være bilder av blomster eller fugler, eller sommerfugler. Inne i hodet ditt, liste hver fugl du kan tenke på, eller telle hvor mange sommerfugler det er, eller telle ned bakover fra 100. Pust.

Scroll ned for flere ressurser, tips og advarsler.

Hint

 • Hvis du finner deg selv å spenne opp og gagging, vil din tannlege fjerne det som er i munnen. Samle selv, og starte på nytt. Pust.
 • Nå som du har vært vellykket på å redusere brekningsrefleksen, vil du mest sannsynlig bli enda flinkere til å slappe av og distraherende neste gang du går til tannlegen.
 • Hvis du bare ikke kan synes å slappe av, spør tannlegen din om sedasjon tannbehandling. Sedasjon tannleger kan også gjøre bevisst sedasjon tannbehandling.
 • Hvis du spent opp, ikke gi opp. Starte på nytt. Du kan gjøre det!

Hvordan oppdage autisme i Småbarn

Når det gjelder å vurdere barnets vekst, er den første som kommer til tankene den fysiske ting: høyde, vekt, etc. I virkeligheten, skjønt, det er mange andre faktorer å vurdere når du vurderer barnet ditt. For eksempel, hennes evne til å kommunisere eller spille med andre, samt atferdsmønstre og generell tankene utvikling. Holde orden på disse ikke-så-åpenbare faktorer vil hjelpe deg å oppdage noe uvanlig i din pjokk, som for eksempel autisme. Vær oppmerksom på at autisme er ansett som en "spektrum lidelse." Med andre ord, autisme varierer sterkt, fra ikke-verbal å fullt ut virkemåte og utover.

Bruksanvisning

•  Lær om tegn på autisme. Tegn på autisme inkluderer merkelige sosiale interaksjoner, særegne språkbruk og ikke-ordinære kognitive ferdigheter, blant andre.

Se etter merkelige bevegelser ved din pjokk, som flagrende armer eller risting i kroppen når de er opphisset. Noen ganger, et barn med autisme formidler følelser med kroppsbevegelser i stedet for ord for å få det som han vil.

Vurdere om pjokk forstår hva du sier mesteparten av tiden. Noen barn med autisme ikke følger instruksjonene, ser ut til å være døv til tider, og kan ikke svare på deres navn.

Observer barnets visuelle atferd. Autistiske barn ofte bli fiksert på et enkelt objekt for lang varighet. For eksempel vil noen autistiske barn stirrer på spinnende hjul eller objekter som beveger seg i en repeterende måte.

Ta note av ferdigheter som barnet ditt kan ha at andre barn ikke har. Noen autistiske barn å lære å lese på et svært tidlig alder (selv i en alder av ett eller to), mens andre kan lære et instrument raskt eller har en intens fascinasjon for detaljer, elektronikk, etc.

Observer hvordan barnet fungerer i en sosial situasjon. Mange autistiske barn foretrekker å spille alene, opptrer krenkende med andre og rett og slett tune andre ut.

Tips og advarsler

 • Forstå at alle barn er forskjellige, og som et resultat, de modnes og handle annerledes i forhold til andre. Det er best å snakke med legen din dersom du mistenker autisme for å få en riktig diagnose.

Hva er de første tegn på et anfall?

Hva er de første tegn på et anfall?


Beslag er svar på unormal elektrisk aktivitet i hjernen, og kan ha mange årsaker. En tilstand der en person har gjentatte anfall kalles epilepsi. Bortsett fra i en slik situasjon, det er vanligvis ingen tegn på et anfall å være nært forestående.

Anfall Symptomer

Symptomer på et anfall oppstår plutselig og kan omfatte endringer i hudens følsomhet, endringer i synet, tap av muskelkontroll, rykninger eller risting av kroppen og en bitter eller metallisk smak.

Aura

Noen mennesker med epilepsi kan oppleve en merkelig følelse, som kalles en aura, før hver anfall. En aura kan innebære prikking, sensing en lukt som ikke er der eller plutselige følelsesmessige endringer.

Time Frame

Anfall symptomene oppstår vanligvis brått, og ofte avta i løpet av noen få minutter. Noen symptomer kan vare i opp til 15 minutter, selv om risting vanligvis bare varer i noen minutter.

Årsaker

Flere forhold kan føre til en pågripelse. De inkluderer feber, skader, narkotika tilbaketrekning, svulster, demens, lavt blodsukker, leversvikt, nyresvikt, infeksjoner eller epilepsi.

Sikkerhet

Hvis noen har et anfall, forsøker å plassere ham på sin side for å hindre oppkast eller kvelning. Ikke hold ham ned, forsøk HLR eller sette noe i munnen. Etter beslaget, la personen søvn, og oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan bli kvitt risting"Flimmer" er det lov å riste eller rykninger ukontrollert. Det kan skyldes frykt og angst eller fra inges stoffer som påvirker kroppen fysisk. Hvis du ikke kan kontrollere flimmer på egen hånd, ikke nøl med å ta kontakt med en lege.

Bruksanvisning

•  Reduser inntak av koffein. Inges drinker pakket med koffein øker hjerte og hjerne aktivitet og kan overstimulating, forårsaker en forhøyet puls og fysisk beven. Slippe koffein doser til maksimalt nivå på 300 mg. per dag (ca. tre kopper kaffe) for å redusere koffein-indusert flimmer.

Reduser mengden stress i livet ditt for å bidra til å stoppe flimmer. Stress, som kan være forårsaket av en krevende jobb eller en vanskelig personlig forhold, skader din følelsesmessige, psykologiske og fysiske velvære. Involvere deg i aktiviteter og relasjoner som reduserer nivåene av angst og øke glede.

Gjør søvn til en prioritet. Bruke minst åtte timer av dagen til å hvile og avslapning. Mangel på søvn fører til tretthet og depresjon, noe som kan føre til flimmer.

Eliminer bruk av narkotika og alkohol. Tar narkotika (amfetamin eller slankepiller, for eksempel) eller drikke alkohol øker kortisolnivå, noe som gjør at du føler deg energisk og levende. De positive effektene er imidlertid bare midlertidig, mens de negative konsekvensene er økt nivå av angst, svimmelhet, rask pust og skjelvende.

Hvordan å gjøre kroppen i livet diett som vegetarianer

Fra protein shakes til enkle måltid planer, er kroppen i livet diett svært vennlig til vegetarisk livsstil. Det kan lett tilpasses og planlagt i henhold til alle behov for en vegetarian.You kan lykkes gjøre Body for Life-programmet mens stikker til din vegetarisk livsstil.

Hvordan å gjøre kroppen i livet diett som vegetarianer

•  Bestem deg at programmet er riktig for deg og kjøpe tidsskriftet som går sammen med boken. Tidsskriftet kan brukes uavhengig om du har blitt skolert på grunnleggende programmet! Den inneholder mye informasjon i seg selv.

Ta en "før" bilde. Som brukes i en rekke program, men du definitivt ønsker å gjøre et poeng av det for denne. De har konkurranser basert på hvem som taper vekt på deres program. Du ønsker ikke å gå glipp av. Jeg har vedlagt en link nederst på siden for å sine typiske "før" og "etter" bilder slik at du kan se hva slags bilde som de ønsker for din "før" bilde.

Dra på shopping på din favoritt super markedet eller helsekost butikk. Du må få de riktige matvarer for måltider på planen. De grunnleggende måltider krever en porsjon av hver: en kompleks karbohydrat, protein og en grønnsak. Umettede oljer er nødvendig i to måltider per dag i tillegg. Husk når du handler at en sann servering er på størrelse med en knyttneve eller en kortstokk. Du ønsker ikke å kjøpe for mye, hvis det vil ødelegge. Gitt den nye måten å måle porsjonskontroll med programmet, kan det være lurt å revurdere bulk mat som du kjøper!

Velg vegansk proteiner først! Du kan planlegge resten av dine måltider rundt dem. Programmet foreslår sunne vegetariske proteiner som seitan, tofu, tempeh, Med mønster vegetabilsk protein, og veggisburgere. Morningstar Farms merkevare har et stort utvalg av frosne vegetariske proteinrik mat, som gjør Tofurky og Light. Ved å eksperimentere og prøve forskjellige ting, vil du finne de som fungerer for deg.

Kjøp snacks for programmet også. EAS Body For Life tilbyr en utrolig ernæring drink som kommer i sjokolade, vanilje, eller jordbær. Med minimum kalorier og fett, dette pakker inn alle dine vitaminer. Det er lett å finne i dagligvarebutikker, samt narkotika butikker. Du bør sørge for at eventuelle snacks du kjøper er solgt i én del størrelser når det er mulig. Dette tar trykket av å tenke på deler, samt holder maten friskere for lengre mengder tid!

Ikke glem å kjøpe alt for et balansert måltid. En del av komplekse karbohydrater er nødvendig med måltidet. Noen eksempler på komplekse karbohydrater som er tillatt er dampet vill ris, bønner, havregryn, pasta, mais, melon, jordbær og epler, blant mange andre options.Stopping for grønnsaker og en umettet olje (avocado kan brukes til dette selv) er også nødvendig!

Betal nær oppmerksomhet til del størrelser med dette programmet. Selv om de ikke krever at du måle eller telle maten inn i detaljene, de krever at du har en del av hvert element med et måltid. Deler må være en tendens til av synet, og ikke hoppet eller neglisjert. Noen har glidd opp fordi porsjonskontroll er ikke en eksakt vitenskap på dette programmet. Du sammenligner det til et bestemt objekt: størrelsen på knyttneven din. Det er bedre i det lange løp som det lærer deg praktisk kontroll!

Forbered deg på å drikke ti glass vann per dag på Body For Life diett!

Hint

 • For å måle en del, se på størrelsen på din knyttneve. Det burde gi deg en idé om en sann del.
 • For en stor dose av vitaminer for en vegetarianer, drikker deres ernæringsmessige rister! De er lav i fett, og gir massevis av vitaminer! Siden vegetarianere ofte har problemer med å finne vitaminer uten gelatin, er dette et flott alternativ!
 • Ikke frata deg selv. Kontroller at du tar i alle kravene så langt som mat og ernæring går.
 • Ikke hopp trening. Det er viktig for programmet at du gjør en forpliktelse til det aspektet av det, også.
 • Lese etikettene på alle matvarer du kjøpe for å være sikker på at de er vegetarianer.