Digidexo.com

kalsiumkarbonat tannkrem

Aquafresh tannkrem Ingredienser Informasjon

Aquafresh tannkrem Ingredienser Informasjon


Aquafresh tannkrem først ble kjent for sine røde, hvite og blå striper. Som i 2009, er det flere typer Aquafresh tannkrem, for eksempel Original, Whitening, og avansert, men det er visse ingredienser som er felles for dem alle.

Titanium Dioxide

Ifølge US Department of Health and Human Services, en av ingrediensene i Aquafresh er titandioksid. Titandioksid er naturlig forekommende og blir brukt som en konditorfarge.

Sodium Sakkarin

Natrium sakkarin er et kunstig søtningsmiddel.

Natriumbenzoat

Natriumbenzoat blir generelt anvendt som et konserveringsmiddel.

PEG-8

PEG-8 er polyetylenglykol. Den brukes for å hindre at tartar-kontroll kjemikalier i Aquafresh fra å bryte ned fra bakterier.

Sorbitol

Sorbitol er et søtningsmiddel og er kjent for å produsere en glatt tekstur. Det er ofte brukt i sukkerfrie drops, bakevarer og tannkjøtt.

Kalsiumkarbonat

Kalsiumkarbonat er et kalsiumtilskudd.

Hvordan virker Tannkrem rengjøre tennene?

Tannkrem er utformet for å forebygge tannråte og tannkjøttsykdom samtidig frisket pusten. Siden oldtiden har folk brukt slipemidler til å rengjøre plakk og flekker fra tennene, men det tok mange tusen år før tannkrem ble virkelig effektivt for å forhindre forråtnelse og dermed tap av tenner.

Identifikasjon

Alle mennesker har naturlig forekommende bakterier i munnen som angriper mat rester på og mellom tennene, noe som skaper dårlig ånde og plakk. Plakk er et klebrig materiale som er den store synderen i tannråte (hull i tennene eller tannråte) og gingivitt (tannkjøttbetennelse). Den samler det meste rundt en persons tannkjøtt linjer, kanter av fyllinger, og spor på tennene. Når det ikke er børstet bort med effektive ingredienser, det til slutt calcifies til tannsten. Både plakk og tannsten inneholder syrer som spiser bort emaljen på tennene og skape hulrom.

Funksjon

Slipende materiale er den viktigste ingrediensen i tannkrem. Slipemiddelet er typisk kalsiumkarbonat eller silisiumdioksyd-forbindelser. Emulgatorer heve restpartikler av overflaten av tenner, slik at de lettere kan børstes bort, og også gjøre pastaen myk nok til å bli presset fra en tube. Noen tannkremer har ingredienser som hemmer bakterier og hindrer plakk fra forming. Noen tannkremer inneholder ingredienser som hindrer tannstein.
Uten tvil, men den viktigste ingrediensen i tannkrem er fluor, et tillegg som skapte en revolusjon innen tannhelse begynnelsen på slutten av 1950-tallet.

Betydning

Tannleger i Italia hadde oppdaget tidlig på 1800-tallet at folk som bor i områder med høyt fluorinnhold i jord og vann hadde langt mindre tannråte, samt en merkelig spraglete flekker på tennene sine (noe som skjer med overdreven fluorisering). Ytterligere 100 år før tannleger merke til en lignende fenomen i Colorado. I løpet av de neste 40 årene, gjennomført forskere omfattende studier over hele landet og verifisert fluor unike evne til å forebygge tannråte.

Forebygging / løsning

Etter fluor ble lagt til populære tannkremene i 1950 (og også til samfunnet vannforsyning), begynte folk å se en enorm forbedring i kampen mot tannråte. Fluor i tannkremen hindrer ødeleggelse av tannemaljen ved å hemme bakterier og styrke overflaten av tennene. Når de tilsettes til vann, danner en sterk kalsium fluorid bundne belegg på tennene, og dermed forbedre motstanden av tannemaljen. På et kjemisk nivå, erstatter det naturlig forekommende hydroxypatite med fluoropatite, som er mindre løselige og derfor mer motstandsdyktig mot forråtnelse.

Historie

Folk har prøvd å håndtere problemet på en effektiv måte å rense tennene siden minst 5000 f.Kr., med fokus på slipemidler til å skrubbe bort matrester og plakk. Egypterne brukte en krem ​​laget av myrra og vann sammen med slipemidler av pulverisert eggeskall, asken av okse hover og vulkansk glass pimpstein. I løpet av årene, mennesker over hele verden brukt slipemidler, som knuste skjell, bein, hover og horn fra en rekke dyr, sammen med pulverisert porselen og tegl. Romerne lagt enda menneskelig urin for sine ammoniakk bleking egenskaper.

Gjennom 1800-tallet ble kommersielle tannpulver bruker svært slipende ingredienser, mens folk fortsatt ofte mistet tenner på grunn av forfall. Den slitasje vanligvis var for harde, skade emaljen. Colgate Company og et selskap opprettet av tannlege Washington Wentworth Sheffield begge var masseproduksjon en mindre slitende tannkrem ved slutten av 1800-tallet, men det var fortsatt i stor grad ineffektive i å hindre forfall før tilsetting av fluor mange år senere.

De viktigste ingrediensene i tannkrem

De viktigste ingrediensene i tannkrem


En viktig del av din oral hygiene er å pusse tennene. Tusenvis av bakterier mate i munnen og føre til dannelse av syrer og svovelpartikler. Tannkrem inneholder ingredienser som arbeider sammen for å rense, beskytte og fjerne bakterier fra munnen.

Å vite ingrediensene som tannkrem inneholder og deres formål hjelper deg å velge med omhu blant de forskjellige tannkremer som finnes.

Fluor

Dental plaque former som mikroorganismer og andre bakterieoppbygning mellom og på overflaten av tennene. Plakk produserer bakterier, som slipper ut syre som svekker tannemaljen. Tannkrem beslutningstakere har brukt fluor for nesten 50 år som den viktigste faktor i å redusere tannråte. De fleste tannkrem inneholder fluor. Det fremmer en kjemisk effekt og trekker erstatnings mineraler, inkludert kalsium. Ved å innlemme seg selv inn i dette svekket emalje, blir tannen sterkere og motstår fremtidige syreangrep. Fluor reduserer også mengden av syre som plakk produserer. Vanlige former av fluor som finnes i tannkrem omfatter natrium-monofluorfosfat, natriumfluorid og tinnfluorid. Ved å hindre dannelse av plakk du også i stor grad redusere risikoen for tannkjøttsykdom.

Antimicrobial Agents

Triklosan og sinkklorid eller sink citrate er to typer antibiotika som bekjemper bakterier. Triklosan forårsaker skade på celleveggene av bakterier som resulterer i døden. Sink, noen ganger innføres som sink-klorid eller sink-citrat, bremser ned metabolismen av bakterier, noe som forhindrer deres vekst i munnen. Drepe bakterier i munnen reduserer forekomsten av hull i tennene og tannkjøttsykdommer og forebygger dårlig ånde. The Academy of General Dentistry mener at tannkremer som inneholder triklosan kan drepe bakterier i folks munn bedre enn fluortannkremer. En studie utført av Unilever Oral Care fant at tannkremer som inneholder 0,2 prosent sink sulfat redusert dårlig ånde mer enn tannkrem uten. Siden begge agenter drepe bakterier kan de også hindre gingivitt, det første trinnet i tannkjøttsykdommer.

Vaskemidler

Vaskemidler hjelpe løsne matrester og plakk fanget mellom tennene og fra munnen. Vanlige vaskemidler sodium lauryl sulfate (SLS) og ammonium lauryl sulfat opprette en skummende handling. Vaskemidler skum, holde tannkrem i munnen når du pusser. Ellers ville tannkrem dribble ut. Hvis du opplever oral irritasjon fra canker sår, se etter tannkrem som utelukker denne ingrediensen.

Slipemidler

Den gjennomsnittlige tannkrem inneholder om lag 20 prosent slipemiddel. Slipemidler, som kalsiumkarbonat, dikalsium fosfater, silika og alumina polish flekker som vises på tennene fra forbruk av mørke drikke og andre matvarer. De fjerner også plakk. Milde slipemidler også bidra til å fjerne matrester uten å skade tannemaljen. Alternativt inneholder noen tannkrem natriumbikarbonat, eller bakepulver, som forsiktig skrubber tennene og hindrer plakk og fjerner flekker fra kaffe, te og andre matvarer. Sodium pyro hindrer også dannelsen av plakk når de brukes på en jevnlig basis.

Hjemmelaget Tannkrem for Barn

Tannkrem antas å være oppfunnet i Egypt århundrer siden. Tannkrem er plassert på en tannbørste, og brukes til å rengjøre tennene og tannkjøttet, og bidrar til å hindre hulrom. Det finnes mange forskjellige varianter av tannkrem for barn, inkludert flytende gels og tannkrem som inneholder sparkles. Men tannkrem kan inneholde tilsetningsstoffer som en ikke-sukker søtningsmiddel kalt Xylitol, at foreldre kan føle er usunn. Foreldre kan lett gjøre tannkrem hjemme for sine barn.

Grunnleggende Tannkrem

En tannkrem for barn kan lett gjøres ved å kombinere en teskje av tann pulver og ¼ teskje av hydrogen peroxide. Denne blanding gjør nok til å bli brukt i en børsting og bør brukes så raskt som mulig. Mange narkotika butikker bære både tann pulver og hydrogen peroxide.

Peppermint Tannkrem

For å gjøre peppermynte tannkrem hjemme for barn, bland 1 ts av bakken salvie, ¼ kopp pil rot og pulverisert sverdlilje rot i en bolle. Deretter legger ¼ ts peppermynte olje og peppermynte. Legg ca ¼ kopp vann. Mer eller mindre vann kan tilsettes for å gjøre tannkremen den ønskede konsistens. Disse ingrediensene kan finnes på de fleste helsekostbutikker.

Vanilla Tannkrem

Vanilla tannkrem kan gjøres hjemme for barn ved å kombinere flere ingredienser. Du trenger en teskje vaniljesukker, 4 ts natron og en teskje salt. En teskje eller to av vann kan tilsettes hvis ønskelig. Plasser alle ingrediensene i en beholder og bland. Dekk beholderen med et lokk som er lufttett når den er ferdig blanding. Disse ingrediensene kan være plassert på baking midtgangen i en lokal matbutikk.

Orange Tannkrem

For å gjøre oransje-flavored tannkrem, plasserer 2 ss tørket oransje skall i en blender og male inntil deres konsistens er pulveraktig. Deretter legger ¼ kopp natron og 2 ts salt. Grind i noen sekunder til ingrediensene er godt blandet. Legg et par teskjeer av vann for å lage en tannkrem-lignende konsistens. Oppbevares i en forseglet plastpose eller en krukke med lokk. For å kjøpe disse ingrediensene, besøke en lokal dagligvarebutikk eller helsekost butikk.

Cinnamon Tannkrem

Cinnamon tannkrem kan gjøres hjemme ved å blande ½ kopp tann pulver, 3 ts av glyserin og 15 dråper kanel ekstrakt. Konditorfarge kan legges til, men å legge for mye kan flekke tenner. Legg ønsket mengde vann og oppbevar i en beholder som er lufttett. De fleste lokale helsekostbutikker selger disse ingrediensene.

Calcium Citrate Vs. Kalsiumkarbonat

Calcium Citrate Vs.  Kalsiumkarbonat


Kalsium styrker bein, og det letter også kroppens hver muskel sammentrekning og hormon. Men ifølge en 2009 USDA rapporten bare en tredjedel av amerikanere få tilstrekkelige mengder av mineralet. Enten kalsium citrate eller kalsiumkarbonat, både reseptfrie kosttilskudd, kan bidra til å fylle gapet.

Likheter

De to er like godt absorberes av kroppen, selv mennesker med lav magesyre - for eksempel eldre voksne - har en tendens til å absorbere kalsium-citrat bedre. Begge kosttilskudd kommer i tablettform og flytende former.

Forskjeller

Kalsium citrate er mindre konsentrert enn kalsiumkarbonat, så det kan kreve å ta flere piller per dag. Kalsiumkarbonat - også anvendes for å lindre halsbrann og dårlig - har en tendens til å være billigere. Kalsiumkarbonat bør tas sammen med mat, ifølge National Osteoporose Foundation, mens kalsium citrate ikke trenger å tas sammen med mat.

Bruk

Kalsiumkarbonat bør tas med måltider; kalsium-citrat kan tas med eller uten mat. For best absorpsjon, National Institutes of Health Office of Kosttilskudd anbefaler å ta ikke mer enn 500 milligram om gangen; Hvis det er nødvendig, tar flere doser senere på dagen.

Anbefalinger

Den anbefalte daglige rasjon for kalsium for voksne yngre enn 50 er 1000 milligram per dag; for voksne eldre enn 50, er anbefalingen 1200 milligram.

Forholdsregler

Kalsium citrate og kalsiumkarbonat kan forårsake mage nød, oppblåsthet, forstoppelse og tap av appetitt. Aldri overstige 2500 milligram.

Er Coral kalsium kalsiumkarbonat?

Coral kalsium treffer forkant når reklame for sine fordeler begynte i 2003 Opprinnelig spioneringen som en kur for alt fra høyt blodtrykk til kreft, disse påstandene var grunnløse og Federal Trade Commission tok aksjon mot minst ett parti som har gjort slike krav. Når man tar en hvilken som helst ernæringsmessig supplement, er det viktig å veie fordeler med eventuelle bivirkninger.

Identifikasjon

På en rev, de steinkoraller skille ut kalsium karbonat. Revet er i hovedsak sammensatt av skuret skjeletter av disse koraller.

Beskrivelse

Høsting fra en levende korallrev å levere koraller kalsium ville forstyrre den oseaniske økosystemet. Mange selskaper skaffe korall kalsium fra kalksten som dannes av et korallrev over overflaten.

Detaljer

Coral kalsium, mens i hovedsak består av kalsiumkarbonat, inneholder også magnesium og andre mineraler og sporstoffer.

Ernæring

Kalsium innhentet gjennom naturen mat kilder er vanligvis best, men kosttilskudd som de som inneholder kalsiumkarbonat kunne bidra til å øke ditt daglige inntak.

Advarsel

Vanligvis kroppen absorberer bare 30 til 35 prosent av koraller kalsium tatt. Personer som er allergiske mot skalldyr bør ta forsiktig når du tar denne type kalsium supplement.

Ingredienser til å unngå i tannkrem

Ingredienser til å unngå i tannkrem


I løpet av de siste 50 årene har mer enn 11.000 kjemiske tilsetningsstoffer er utviklet for bruk i hygieneprodukter, 90 prosent av disse har ikke blitt etablert som sikker for bruk av mennesker. Tannkrem produsenter er pålagt å skrive ut advarsler på sine etiketter mot å la sin bruk av barn under 6 år og rådgivning at dersom tannkrem svelges, til øyeblikkelig å søke oppmerksomhet på en Poison Control Center.

Titanium Dioxide

Titandioksid er en bleking middel som finnes i mange tannkremer. The International Agency for Research on Cancer (IARC) har klassifisert titandioksid som gruppe 2B karsinogen.

Parabener

Ethylparaben, Methylparaben, butylparaben og propylparaben er brukt som konserveringsmiddel i mange tannkremer (og mange andre personlige hygieneprodukter). Den paraben familie av kjemikalier er blitt vist å forstyrre det endokrine system, nettverket av kjertler i kroppen som regulerer vekst og seksuell utvikling gjennom frigjøring av hormoner. Parabener har også vært kjent for å utløse kontakteksem og antas å øke risikoen for brystkreft.

Sodium lauryl sulfat

Denne bestanddel er ofte angitt som "SLS", eller natrium-lauret sulfat eller ganske enkelt "sulfat" og anvendes for den skummende virkning den produserer. Det kan også bli funnet i motor avfettingsmidler og garasje gulv rengjøringsmidler. Det er kjent for å være giftig for den menneskelige leveren og nyrene, forårsake sår i munnen og utløse utbrudd av eksem og andre hudsykdommer. Det er også giftige for fisk.

Triklosan

Triklosan er et antibakterielt middel som finnes i munnvann samt tannkrem (og mange andre husholdnings og personlig pleie-produkter). The Environmental Protection Agency (EPA) har registrert det som et plantevernmiddel som er giftig for mennesker og miljø. Når det kommer i kontakt med klor i vann fra springen, foregår en kjemisk reaksjon sted dreie den inn i kloroform, et svært toksisk og kjemisk karsinogen.

FD & C blå Dye No. 1 og nr 2

Disse kunstige fargestoffer er syntetisert fra petroleum og har vært kjent for å utløse alvorlige allergiske reaksjoner, astmaanfall og hodepine i tillegg til å være kreftfremkallende som forstyrrer hjernens funksjon. Selv om tannkrem ikke svelges, er absorpsjonen effektiviteten av slimhinnen i munnen over 90 prosent, slik disse kjemikaliene finne veien inn i blodbanen.

Har Tannkrem bli kvitt akne?

Tannkrem er vanligvis tenkt som den mest effektive måten å forebygge hull i tennene og holde pusten frisk. Men hvis gamle koner 'tales er å bli trodd, kan det også bidra til å eliminere akne for godt. Selv om tannkrem viser noe kvise-busting prowess, kan dette quick-fix ikke alle det sprakk opp til å være.

Hva er akne?

Akne er en type hud tilstand som fører til tette porene. Disse blokkerte porer og deretter bli betent og danne hudormer, whiteheads, pustler eller papler. Ofte rød og betent, kan akne forårsake betydelige selvfølelse problemer og potensielt la arr hvis venstre ubehandlet.

Tannkrem er innvirkning på Acne

Folk har tenkt i flere tiår at tannkrem er effektiv i behandling av akne. Det er noe sant i dette begrepet, men uansett acne-bekjempelse makt tannkrem har, det gjør også eie hud irriterende forbindelser. For eksempel inneholder tannpasta-fluorid. Mens fluor er utmerket for tennene, er det ikke så fantastisk for huden, forårsaker irritasjon og selv nye kviser å danne.

Acne-Fighting Ingredienser i tannkrem

Noen ingredienser i tannkrem gjør lovende for akne lider. Faktisk, ifølge MedicineNet, hjelper natrium pyro fjerne kalsium fra tennene, så det kan gjøre dette mot huden også. Hvis det er for mye kalsium i huden, kan du ha problemer sloughing av hudceller raskt nok, forårsaker tilstoppede porer og irritasjon. I så fall kan en ingrediens som mål og fjerner kalsium bare gjøre noe for å bekjempe akne. Andre ingredienser som kan ha en effekt omfatter sorbitol og hydrert silica. Disse ingrediensene er slitende, og kan bidra til å eksfoliere huden. Baking soda er en annen rik tannkrem ingrediens som fungerer som en exfoliator.

Type tannkrem som fungerer

Ikke akkurat noen tannkrem vil fungere i bekjempelsen av akne. Hvis du ønsker å gi denne behandlingen metoden en prøve, plukke opp en tube med vanlig hvit tannkrem. Det bør ha en mint smak og ingenting annet. Styr klar av whitening tannkrem med peroxide, geleer eller kanel flavored merkevarer. Noen av disse kan irritere huden og forårsake ytterligere utbrudd.

Søknad

Påføring tannkrem for acne behandling er ganske enkel. Etter rensing ansiktet og klappe tørr, plasserer en liten skvett av tannkrem på fingeren. Påfør tannkrem til noen kviser du ønsker å målrette med denne behandlingen. La hver spot lufttørke. La tannkrem på til morgen, og skyll med varmt vann. Du kan gjenta denne behandlingen så ofte som nødvendig, men hvis du merker noen ny irritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Sikt Tannkrem Fakta

Sikt Tannkrem Fakta


Aim tannkrem er en merkevare av Church & Dwight Co., Inc. Det er fire varianter; Cavity Protection Ultra Mint Gel, Cavity Protection Cinna Mint, Tartar kontroll Cool Mint Gel og Whitening Fresh Mint Gel.

Beskrivelse

Aim tannpasta er en fler fordel gel som er oppløselig i vann. Tilgjengelige farger er blå, grønn og rosa. Den har en mint smak og føles forfriskende.

Funksjoner

Aim tannkrem er først og fremst en anti-hulrom tannkrem. Det renser også, frisker, bleker, og beskytter tennene mot tannstein og forfall. Bleking Aim tannkrem merkevare har natron.

Ingredienser

Den aktive ingrediensen i Aim tannpasta er natriummonofluorfosfat (0,8%). Sorbitol, silisiumdioksyd, polyetylenglykol og natriumlaurylsulfat er inaktive ingredienser.

Veibeskrivelse

Børst to ganger om dagen eller følge instruksjonene gitt av tannlege. Monitor barn yngre enn seks for å sikre at de ikke svelge tannkrem. Ta kontakt med en tannlege for å bruke Aim tannkrem på barn yngre enn 2 år.

Sikkerhet

Ved svelging, skyll munnen og drikk ett eller to glass vann eller melk. Hvis Aim tannkrem kontakter øynene, må du skylle øynene med vann. Hvis problemene fortsetter, kontakt lege.

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver


Lage dine egne tannkrem fordeler helsen til tennene og tannkjøttet. Peppermint er kjent for frisket pusten, og hvit eik bark er en snerpende antiseptisk som forsvarer munnen mot bakterier. Natron, en annen viktig ingrediens i mange hjemmelagde tannkrem oppskrifter, vil merkbart bleke tennene dine. Alle disse materialene, når de blandes sammen, er en del av et effektivt hjemmelaget tannkrem oppskrift.

Bruksanvisning

Kombiner fem ts natron med en fjerdedel teskje hvit eik bark ekstrakt, og fem teskjeer vegetabilsk glyserin, i en bolle. Legg dråper peppermynte ekstrakt og rør til ingrediensene danner en tykk pasta.

•  Tilsett mer vegetabilsk glyserin om nødvendig, for å oppnå en mer pastalignende konsistens. Pass på at det ikke er noen klumper eller grus i tannkrem, da dette potensielt kan skade tannemaljen, i stedet for rengjøring og styrke den.

Spoon tannkrem blandingen i en bred åpning flaske, og lukk lokket tett. Tannkrem er gjort. Bare skru av lokket og dyppe tannbørsten i flasken hver gang du pusser tennene.

Hvordan kurere akne med tannkrem

Hvordan kurere akne med tannkrem


Selv om flere akne lider er tenåringer, er voksne rammes også. Faktisk, mange voksne har kviser godt utover fylte 30. tannkrem kur, selv om uvanlig, er ment å være en effektiv behandling.

Bruksanvisning

Basic Tannkrem Remedy

Velg tannkrem med så lite fluor som mulig.

Vask ansiktet med en mild såpe eller rengjøringsmiddel, og klapp den tørr med et håndkle.

Klem en liten mengde tannkrem på fingeren din. DAB litt av tannkrem på en acne spot, men ikke gni det inn i ansiktet ditt. I stedet spre tannkrem lett å dekke toppen av kvise.

Vent til tannkrem for å tørke. Forvente å føle en kriblende følelse hvis du bruker tannkrem med fluor i den. La behandling på i ca 5 til 10 minutter, men ikke lenger. Hvis du lar den stå på for lenge, vil den brenne huden din.

Vask tannkrem av med lunkent eller varmt vann og klapp ansiktet tørt.

Bruk tannkrem kur så lenge akne er tilstede.

Tips og advarsler

  • Flere varianter finnes for tannkrem kur. For en enda raskere resultat, påfør en ny behandling etter vask det første programmet av med vann. Vask av igjen etter fem minutter.
  • Bruk en tannkrem behandling nøye. Tannkrem er ikke beregnet for bruk på huden og er ganske tøffe. Det kan også forårsake allergiske reaksjoner når de påføres på huden. Tannkrem vil brenne huden hvis det er igjen på lenger enn ca 5 minutter.
  • Bruk fluortannkrem med forsiktighet. Store mengder fluor kan være giftig ved svelging.

Hvordan lage hjemmelaget tannkrem

Lyst til å spare penger og få tilfredsstillelse av å lage din egen tannkrem? Vel, det er bare noen få skritt unna. Disse enkle ingredienser er allerede på lager i de fleste menneskers skap. Du kan lage mange varianter med bare noen få dråper ulike ekstrakter. Eksperimentere og komme opp med dine egne varianter. Det er så enkelt!

Bruksanvisning

•  Bland natron og ca 1/2 av vannet til det er konsistensen av tannkrem.

Rør inn salt.

Tilsett noen dråper av ekstrakt av ditt valg og bland godt.

Tilsett litt mer vann hvis for tykk.

Naturlige alternativer til tannkrem

Naturlige alternativer til tannkrem


Å pusse tennene er viktig for tannhelsen, men uenighet om de helsemessige effektene av fluor og andre tilsetningsstoffer i tannkrem hindrer mange fra å omfavne tannkrem som en del av deres dental rengjøring regime. Imidlertid naturlige alternativer til tannpasta er tilgjengelig og billig. Alltid konsultere med tannlegen din før du starter noen naturlig dental rengjøringsprogram.

Baking Soda

Natron renser og frisker tenner, dreper bakterier og fungerer som en naturlig blekemiddel. Mange produsert tannkremer inneholder natron, som fungerer godt på egen hånd som et naturlig alternativ til tannkrem. Bland natron med nok vann for å lage en lime og deretter bruke det til tannbørsten din. Selv om smaken er sterk, kan du stelle munnen etterpå med mynte eller munnvann.

Hydrogenperoksid

En annen naturlig tannkrem alternativ er hydrogenperoksid, som du må kjøpe i sin mat-grade form, en 3 prosent løsning som er svakere enn den typen som vanligvis finnes i stoff butikker. Selv om du ikke kan bruke denne væsken til tannbørsten din, vil hydrogen peroxide oppfylle tannkrem formål og sterilisere tannbørsten. Som natron, renser hydrogen peroxide, fjerner lukt og sanitizes munnen og den har en sterk smak.

Coconut Oil

Børsting eller skylle med kokosolje umiddelbart etter at du spiser sukkerholdig eller syreholdig mat vil beskytte tannkjøttet og bekjempe bakterier i munnen. Kokosolje virker som en alkalisk og nøytraliserer den syre som korroderer tenner og fører til dannelse av hulrom. Sammenlignet med natron og hydrogen peroxide, er kokosolje dyrere, men har flere kulinariske bruker.

Andre kilder til Fluor

Selv om noen sjømat inneholder små mengder av fluor som følge av den naturlige nærvær av fluorforbindelser i havet, finnes det ingen vesentlig kilde til fluor i mat eller flytende form bortsett fra fluoridated vann fra springen, som er lett tilgjengelig i USA. Hvis du velger å ikke bruke produsert tannkrem, vann å drikke fra springen skaffe en vanlig dose av fluor som beskytter tennene mot karies.

Hvordan bruker jeg tannkrem på Acne Burning?

Hvordan bruker jeg tannkrem på Acne Burning?


Akne, eller kviser, kan være en plage. Foruten å gjøre lider føler selvbevisst om uren utseendet på deres hud, kviser også kan brenne og irritere også. Selv om det er acne behandlinger på markedet, tilbyr tannkrem en billig løsning for noen akne lider. Hvis du bruker tannkrem til din akne, bør du gjøre det med forsiktighet. Akne som brenner krever delikat behandling, slik at du ikke irritere huden din ytterligere.

Bruksanvisning

Velg en tannkrem som er i pastaform i stedet for gel, råder Acne Assasin nettside. At nettstedet forklarer at frisk mynte juice har vært brukt til å bekjempe akne og det kan være den samme eiendommen i tannkrem som hjelper med kviser. Bruk derfor en tannkrem med mynte i sine ingredienser for å tørke opp utbrudd.

Skyll ansiktet med kaldt vann og klapp den tørr med liten klut for å fjerne skitt eller sminke.

Påfør en ert størrelse mengde tannkrem til hver akne bump. Pat porsjon på forsiktig og avstå fra å gni det inn. Påfør tannkrem kun til kviser og holde den ut av huden din til å redusere irritasjon, advarer Acne Assasin.

La tannkrem å forbli på ansiktet i ca 10 til 15 minutter. Hvis det begynner å brenne før den tid, fjerne den umiddelbart og vaske området.

Splash kjølig vann på ansiktet ditt og forsiktig gni tannkrem av med fingeren.

Pat huden tørr med en myk klut.

Tips og advarsler

  • Se familien din lege eller en hudlege hvis du fortsetter å ha akne som er sensitiv eller alvorlig i naturen.

Hvordan bruke tannkrem på et myggstikk

Hvordan bruke tannkrem på et myggstikk


Som griner kløe som oppstår under huden i løpet av sommeren er forårsaket av mygg, små insekter som beiter på deg i løpet av sommeren før legging egg. Når kroppen blir utsatt for mygg spytt, reagerer immunsystemet ved å kjempe antigener, noe som skaper en kløende, hevet bump på huden din. Mens bump naturlig går bort av seg selv etter et par uker med irritasjon, kan du lindre kløe sensasjon med tannkrem som inneholder peppermynte olje for å berolige huden.

Bruksanvisning

•  Vask huden med varmt såpevann for å fjerne overflatebakterier.

Klem en dråpe av tannkrem ut på fingertuppen, og gni det direkte på myggstikk.

Hold området avdekket slik at myggen bite å "puste" eller få luft, og skyll av tannkrem hver tredje til fjerde time med varmt vann og antibakteriell såpe.

Påfør tannkrem tre til fire ganger om dagen til myggstikk reduserer i størrelse og kløe avtar.

Tips og advarsler

  • Unngå å lage riper myggstikk, som skrape bryter huden og øker risikoen for infeksjon, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan lage en kraftig Tannkrem

Hvordan lage en kraftig Tannkrem


Børsting våre tenner er en av de tingene vi gjør i vår daglige rutine, og nesten alle bad inneholder noen form for tannkrem. Alles tenner er forskjellige, så de krever forskjellige typer tannkrem. Noen tannkremer er sterkere enn andre, mens andre er mildere eller for mer følsomme tenner. Du kan lage din egen kraftige tannkrem hjemme med noen få enkle å finne ingredienser.

Bruksanvisning

•  Velg et sted for å få tannkrem. Fortrinnsvis gjør det på kjøkkenet hvor du enkelt kan plassere ingrediensene. Dekk bordet ditt, slik at du ikke skader møblene dine hvis du søler noen ingredienser. Bytt inn gamle antrekk eller klær som er slitt ut for dette prosjektet. Samle dine ingredienser og arrangere dem på bordet foran deg.

Bestem mengde tannkrem du ønsker å gjøre. Dele natron og salt inn i fire deler. Ta en del av salt og tre deler av natron og bland dem i en skål. For eksempel, hvis du har en teskje salt, bland inn 3 ts natron. Tilsett 3 ss glyserin til hvert kvartal kopp natron og salt blanding.

Forvandle blandingen i en form for tannkrem ved å blande i vann. Hell i så mye som du ønsker å etter hvor tykk du vil ha pasta skal være. Holde legge mer av vannet til du er fornøyd med tykkelsen på pastaen.

Velg oljen du ønsker å sette inn i blandingen avhengig av smaken du ønsker. Velg mellom en rekke oljer som peppermynte, kanel og andre.

Finn en lufttett beholder som ikke tillater din tannkrem for å bli tørr. Velg en beholder som vil lett lagre alle dine blandingen og er helt ny og ikke brukt på noen måte slik at det ikke vil forurense tannkrem.

Hint

  • Unngå å bruke noen sure elementer i din hjemmelagde tannkrem fordi det kan føre til bivirkninger.
  • Kontakt med tannlegen din før du bytter til bruken av hjemmelagde tannkrem.
  • Du kan finne glyserin på et nærliggende medisinsk butikk.

History of Tannkrem

Tannpuss agenter dato så langt tilbake som 5000 f.Kr. Egypt, Romerriket, Hellas og Kina brukt ulike formler gjennom tusener av år. Den første kommersielle tannkrem ikke vises før 1800-tallet, men, og det var ganske litt annerledes enn våre moderne versjoner av tannkrem.

Historie

Egypterne i oldtiden var rengjøring tennene med en krem ​​laget av eggeskall og pulverisert asken av okser hover, blandet med myrra, pimpstein og vann. Av 500 f.Kr., ble mennesker i Kina, Hellas og Roma ved hjelp av knust østers og krabbe skjell, sammen med knuste bein, hover og horn av ulike dyr i tannpulver. De lagt kull eller bark pulver til pusten frisket. Over tid, det kinesiske folket lagt ginseng, mynte og salt, og romerne blandet en formel av salt, mynteblader og iris.
Den geniale Romerne lagt hjortetakk for sine ammoniakk bleking egenskaper, og deretter lagt human urin, som også ble brukt i hvitvasking. Den romerske keiser Nero pålagt enda en skatt på urin i det første århundre e.Kr. Folk enten brukt pinner, frynsete kvister eller fingrene som børster.
Gamle skrifter tyder på at folk brukte alle disse slags blandinger å rengjøre tennene og gjør dem hvite, fikse løse tenner, styrke tannkjøttet og bringe lettelse for tannpine.

Advarsel

Persiske skrifter fra rundt 1000 AD advarte folk til å slutte å bruke slike harde slipemidler i sine tannpulver. Disse forfatterne anbefales hjortetakk, sneglehus og gips, sammen med honning og ulike urter og mineraler.

Funksjoner

Kommersiell tann rengjøring pulver ble introdusert i Storbritannia i slutten av 1700, og ble solgt i keramiske krukker. Flere pulver dukket raskt opp på scenen, alle veldig slitende, inkludert ingredienser som knust murstein og pulverisert Kina. Natron var vanligvis den viktigste bestanddel.

Betydning

Ved tidlig til midten av 1800-tallet, hjemmelaget og patenterte tannpulver hadde blitt populær over hele Europa, og ble vanligvis laget av kalk, såpe og salt. Til slutt ble det tilsatt boraks pulver fordi det oppskummede, og glycerol for å gjøre stoffene smake bedre.

En tannlege ved navn Dr. Washington Wentworth Sheffield trolig oppfant den første tannkremen et sted rundt 1850, selv om Colgate selskapet også gjør krav på å være den første. Colgate begynte masseproduksjon av tannkrem i 1870, pakket i en krukke som pulver. Sheffield hadde brukt hans tannkrem i sin praksis, og etter en positiv respons fra sine kunder, konstruerte han en liten fabrikk for å produsere Dr. Sheffields Creme Dentrifice.

Funksjon

Både Sheffield og Colgate introduserte sammentannkremtuber i slutten av 1890-tallet. Colgate kalte deres produkt Colgate Ribbon Dental Creme. Røret ble laget av tinn og bly, og forble i utgangspunktet den samme inntil en mangel på ledelse under andre verdenskrig tvang produksjon av rør laget av aluminium og plast. På 1990-tallet ble plastrørene uten metall innført.

Time Frame

Kommersielle tannkrem fått masse popularitet i Europa tidlig på 1900-tallet, og til slutt tok av i USA etter første verdenskrig, og erstatter tannpulver for det meste på slutten av andre verdenskrig. Eventuelt ingredienser så som natriumlaurylsulfat erstattet såpe som skumming og emulgeringsmidler. Fluor ble innført i 1950, og for første gang, forut tannkrem en formidabel middel mot tannråte.

Har Tannkrem bli kvitt kviser?

Har Tannkrem bli kvitt kviser?


Fashion modeller gjennom årene har uttalt at en fin måte å bli kvitt kviser raskt er å påføre et tynt lag med tannkrem over din hud problemområder om natten. Skeptikere sier at tannkrem ikke er ment å gå på ansiktet ditt, og kan føre til svie eller smerte i stedet. Folk som sverger til å sette tannkrem på sine lyter føler annerledes, men. Hvorvidt du vil se resultater fra en tannkrem maske avhenge av valg av type tannkrem som er riktig for din hud.

Funksjon

Tannkrem inneholder som regel alkohol - som tørker kvise - og inneholder tørke komponenter som kritt. Hvis du har veldig tørr hud, må du ikke bruke en tannkrem med mye alkohol. Tannkrem er tørke komponenter samle fuktighet og olje fra huden, og trekker den ut av kvise. Vask ansiktet grundig etter bruk tannkrem til ansiktet ditt.

Typer

Tannkrem sannsynligvis ikke vil fungere på whiteheads eller hudormer. Faktisk kan tannkrem gjør tilstoppede porer verre. En gel tannpasta er ikke så effektiv fordi den ikke absorberer fuktighet når den tørker. Bruk en kjøkkenvifte for whiteheads eller hudormer, eller bruk en skure cleanser og og exfoliant.

Størrelse

Jo større en plass du dekke på ansiktet ditt med tannkrem, jo ​​mindre tid du bør holde det på ansiktet ditt. Hvis du ønsker å dekke hele ansiktet med en maske av tannkrem, bruker bare et tynt lag og vent 10 til 20 minutter, eller til den er tørr. Skyll den forsiktig fra ansiktet, rens, og bruke fuktighetskrem. Ikke påfør en annen tannkrem maske i minst en uke. Hvis du bare punktere noen få flekker med tannkrem, kan du la de stedene på hele natten. Du kan på nytt nye flekker eller de samme stedene følgende natt.

Fordeler

Bruke tannkrem tørke kviser er en billig måte å få lindring for hovne, røde kviser. Fordi peppermynte tannkrem har en kjøle handling, kan det være nyttig å sette det på røde, irriterte kviser for å kjøle dem ned. Hvis barnet mener han trenger akne medisinering, prøv å bruke tannkrem fra rundt huset for å se om det kunne gi den rette før du går til legen.

Advarsel

Tannkrem inneholder alkohol, som noen ganger kan være irriterende for huden. Hvis du har hatt følelser for tannkrem i det siste, ikke la den på huden i lang tid. Tungt fortynne tannkrem hvis du føler det er for sterk. Hvis du har dype, smertefull eller cystisk akne og tannkrem som ikke fungerer for din akne, kan du se en hudlege.

Hvordan er tannkrem laget?

Hvordan er tannkrem laget?

Brief History of Tannkrem

Vi bruker tannkrem hver dag, men aldri gi mye tanke til historien om den, eller hva som er involvert i produksjon av tannkrem. Mens mennesker har renset sine tenner i tusenvis av år med elementer fra bakken fiskebein å pimpstein og sand, tannkrem som vi kjenner den ble først utviklet på midten av 1800-tallet. Når tannkrem ble første gang presentert for publikum, det var tilgjengelig i glasskrukker. I slutten av 1800-tallet tannkrem ble pakket i sammenleggbare rør. Det var ikke før 1934 at American Dental Association først satt fram krav som skal oppfylles i produksjon av tannkrem.

Moderne Ingredienser

Tannkrem inneholder flere forskjellige nødvendige ingredienser. Den første er et bindemiddel, som bidrar til å holde de andre flytende og faste ingrediensene sammen. Dette påvirker utseendet på pastaen. To eksempler på bindemidler er natrium-alginat og magnesiumaluminiumsilikat, selv om det finnes flere andre.

Et slipemiddel som for eksempel kritt, myknet silika eller natron er også i tannkrem. Noen pastaer inkludere mer enn én type slipemiddel.

Et skummende forbindelse eller "sudser" er den ingrediens som gjør tannkremen skummet under bruk. Det er sudser som hjelper rene partikler utenfor tennene. Den vanligste sudser er natriumlaurylsulfat. To mer vanlige ingredienser er humectants, som holder tannkrem fuktig og gi den en søt smak og smakstilsetning, som mynte eller kanel.

Fluor er en endelig ingrediens som nesten hver tannkrem har med natriumfluorid er mest vanlig. Vann blir også brukt i den endelige produksjonsprosessen, så vel som et konserveringsmiddel som beskytter tannkremen fra utviklings bakterier. Natriumbenzoat er et konserveringsmiddel som ofte brukes.

Putting It All Together

Alle ingrediensene som går i tannkrem veies. Dette bidrar til å sørge for at forholdet mellom ingrediensene er nøyaktig. Ingrediensene blir deretter satt i en stor tønne som skal blandes. Karet inneholder nok av blandingen for å gjøre 10.000 rør av tannpasta i 4 oz. størrelse. Mens ingrediensene blir blandet, er rørene satt i en sammenstilling hvor de suges og blåses med høyt lufttrykk. Denne prosessen gjør at rørene er hygienisk. Den avkortet ende peker nedover, og den brede ende er åpen for å bli fylt. Rørene passerer en enhet som optisk sjekker dem til å sørge for at de er riktig justert, og roterer dem om nødvendig. De passerer gjennom fyllemaskinen hvor en pumpe synker ned og fyller røret. Deretter kan de gå videre til å bli krympet og forseglet stengt. På dette punktet får de også et stempel som sier hvor og når de ble produsert.

Til en Storefront

Når rørene er forseglet og stemplet, plasseres de i de små pappbeholdere. Mange tannkrem produsenten er fortsatt gjøre dette siste trinnet for hånd. Prøver av den satsvise blir også tatt til kvalitetskontroll, hvor de blir undersøkt for deres produksjon kvalitet. Dersom et parti går, blir de pakket opp og sendt ut til butikkene.

Alternative Tannkrem

Alternative Tannkrem


Enten fra overfølsomhet for visse tannkrem ingredienser eller bekymring over fluor bli assosiert med økt benbrudd, kan det være lurt å finne og bruke en alternativ tannkrem. Børsting med en effektiv tannkrem og tanntråd daglig er avgjørende for din tannhelse. Dette gjør finne en alternativ tannkrem blottet for skadelige ingredienser, men med ingredienser gunstig for din tannhelse kritisk. Mange alternativer til tradisjonelle tannkremer finnes, med overbevisende bevis for produktene de inneholder.

SLS-Free Tannkrem

Bytte til tannkrem som ikke inneholder svovel lauryl solfate, eller SLS, kan ofte resultere i reduserte munnen følsomhet og canker sår. SLS er et skummende dispergeringsmiddel som vanligvis finnes i de fleste tannkremer. Forskning utført av Herlofsopn og Barkvoll konkluderte med at når deltagerne børstet med en SLS holdig tannkrem de hadde en høyere frekvens av canker sår enn de som brukte en SLS-fri tannkrem. Hvis du ofte opplever canker sår du kan lide av følsomhet for SLS. Mange forskjellige merker av SLS-fri tannkrem er tilgjengelig, med og uten fluor.

Xylitol tannkrem

Xylitol er en naturlig søtningsmiddel og sukkererstatning hyppig brukt i alternative tannkremer. Xylitol bidrar til å kontrollere veksten av mutans streptokokker, de bakterier som er kjent for å fremme tannråte og hulrom. Det kan også fremme remineralisering av tennene, noe som gjør emaljen sterkere og mindre utsatt for hulrom. En 10-årig studie av Xylitol, publisert i "International Dental Journal" konkluderte med at xylitol-holdige produkter er verdifulle i forebygging av hull i tennene blant folk i alle aldre. For å oppnå fordelene med xylitol, bør du bruke minst 6 gram xylitol daglig, ifølge forskning publisert i "Journal of Dental Research." For å finne en tannkrem med betydelige nivåer av xylitol, velg en med xylitol oppført som en av de første ingrediensene, gjerne første eller andre.

Peelu Tannkrem

De fiber grener av Peelu treet har blitt brukt som tannbørster i Asia og Midt-Østen i århundrer. Disse pinner gjøre en effektiv tannbørsten. En studie publisert i "Oral helse og forebyggende Dentistry" funnet at bruk av en Peelu stick var mer effektiv enn en tannbørste i å fjerne plakk. Peelu besitter antimikrobielle og antiseptiske medisinske egenskaper, som kan være grunnen til at det er så effektivt. Et mindre antall tannkremer inneholder peelu enn xylitol, så det kan ta noen søker å finne en du liker.

Tea Tree Oil Tannkrem

Tea tree eterisk olje er mye brukt for sin soppdrepende, antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Det viser kraftige antibakterielle effekter mot de muntlige bakterier ansvarlig for hull i tennene og sykdom til de omkringliggende og støttende strukturer av tenner, ifølge forskning publisert i "Oral mikrobiologi og immunologi." Mange alternative toothpastes bruke denne kraftige ingrediensen, og det er også ofte brukt i naturlige munnskyllevann. Se etter tannkremer med tea tree eller melaleuca oppført i ingredienslisten.