Digidexo.com

hva er magnesium orotate

Hva er Kalsium orotate?

Orotinsyre er en biokjemisk stoff laget naturlig i menneskekroppen; orotates er mineralsalter som er opprettet ved å binde et mineral til orotinsyre. Den kontroversielle tyske legen Hans Nieper brukt dem som transportører for å levere større mengder aktive mineraler direkte inn indre cellemembraner. Nieper mente at kalsium orotate kunne levere kalsium til kroppen der det var mest nødvendig og uten toksisitet eller bivirkninger som fulgte med andre behandlinger. I Nieper medisinske klinikk i Tyskland, han vellykket behandlet hundrevis av pasienter med plager som osteoporose, kreft, høyt blodtrykk, leddgikt, hjertesykdom, multippel sklerose og leveren forhold som kronisk hepatitt.

Osteoporose

Dr. Nieper brukt kalsium orotate som et mineral transporter i recalcification terapi. Han har funnet det å være nyttig i behandling av juvenile avkalking samt voksen bentap og senior osteoporose. Det ble brukt ikke bare til behandling av osteoporose, men også for å hindre inntreden. Naturen av kalsium orotate gjør at den kan trenge dypt inn i vev, ben og brusk for å fremme bein helse og styrke. På kreftkongress i Houston i 1970, Dr. Nieper konkluderte med at kalsium orotate "er en svært tilfredsstillende middel i recalcification av metastatiske defekter i skjelettsystemet."

Inflammatoriske sykdommer

Kalsium orotate har blitt funnet å ha en markert effekt på inflammatoriske sykdommer så som artritt og lupus; samtidig som de har en anti-inflammatorisk effekt på kardiovaskulære sykdommer slik som multippel sklerose, flebitt, retinitt, encefalitt og kolitt. Mekanikken bak sin anti-inflammatorisk virkning ligge i tilgjengeligheten av kalsiumioner på mitokondriemembranen. Dr. Nieper kalte dette en "klassisk anti-inflammatorisk prinsippet." I 1975 begynte han å behandle lupus pasienter med jevn doser av kalsium orotate for perioden på 1 år, og fant sine symptomer for å bli enormt redusert, selv i avanserte tilfeller.

Idrettslige prestasjoner

Dr. Nieper brukes orotates til å behandle en rekke sykdommer og plager, men hans arbeid var kontroversiell fordi mye av hans suksess ble sett i hans klinikk og ikke grundig dokumentert eller vitenskapelig testet. Nylig har imidlertid studier har blitt gjort om sportslige prestasjoner og utholdenhet. En studie publisert i Cardiovascular narkotika og Therapy Journal, Volume 12, april 1998 fant at tilskudd av magnesium orotate betydelig økt utholdenhet, eller utøve toleranse hos pasienter. Som sådan, er magnesium orotate og kalsium orotate regelmessig kombinert i ytelses kosttilskudd for idrettsutøvere.

Lever betingelser

I Dr. Nieper klinikk, observerte han mange pasienter med lever tilstander som hepatitt eller cholangitis, som er betennelse i gallegangen, viser bedring med kalsium orotate tilskudd. Deres generelle helsetilstand forbedret, sammen med den generelle progresjon av sykdommen. Dette er i tråd med dagens funn, hentet fra leveren biopsi av pasienter som har fått samme behandling, men kombinert med litium orotate. Forskere har oppdaget at kombinasjonen av litium og kalsium orotates gir helbredende effekter som ikke bare stanse utviklingen av sykdommen, men reversere den. Dr Nieper avsluttet i senere undersøkelser at kronisk hepatitt ble fullstendig herdet ved å gi pasienter kalsium orotate, 3 g per dag, i et tidsrom på 2 år; han detaljert behandling og påfølgende ettergivelse av 14 av sine egne pasienter.

Bivirkninger

I sine mange behandlinger, Dr. Nieper var stadig overrasket over den lave forekomsten av bivirkninger for kalsium orotate. Denne lav forekomst av bivirkninger som skyldes i stor grad effektiviteten av terapien, og derved redusere den nødvendige dosering. Andre former for kalsium absorberes dårlig; således, høyere mengder er nødvendige for å oppnå de ønskede resultater. Faktisk, de eneste bivirkningene som er rapportert med kalsium orotate er forstoppelse eller urolig mage, selv om disse er vanligvis milde og forsvinner når dosen justeres.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Kent MacLeod av Nutrichem Compounding Pharmacy og Clinic, er magnesium glycinate et supplement som har mange helsefordeler. Det har vist seg å være gunstig for benhelse, hjertesykdommer, nerve-og muskel helse. Magnesium glycinate kan også bidra til å opprettholde sunne blodsukkernivået, blodtrykk og stoffskifte. Forskning har vist at magnesium glycinat kan hjelpe individer med en rekke kroniske medisinske tilstander.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Nutrichem, er en magnesium-glycinat supplement et resultat av festingen av magnesium til glycin, som er en aminosyre. Magnesium glycinat har fordeler når det forbrukes i løpet av enkel magnesium, fordi det blir absorbert av kroppen svært lett. Magnesium glycinate kosttilskudd vanligvis kommer i pilleform.

Blood Pressure

Forbruker store mengder av magnesium har vist seg å bidra til å hindre høyt blodtrykk. Magnesium glycinate kosttilskudd kan bidra til å redusere høyt blodtrykk hos personer som sliter med høyt blodtrykk.

Symptomer på overgangsalder

Magnesium-mangel hos kvinner i overgangsalderen kan forårsake en rekke negative helseeffekter. Uten nok magnesium, kan en kvinne utvikle hjerte, metabolske og beinproblemer. En magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette en magnesium mangel. Magnesium kan hjelpe kvinner i de tidlige stadier av overgangsalderen, selv om de ikke er mangelfull. Magnesium glycinate kan lindre hetetokter som ofte er en ekstremt ubehagelig symptom på overgangsalder.

Kolesterol og metabolisme

Magnesium glycinate fordeler personer med høyt kolesterol. Magnesium glycinate kan bidra til å øke nivåene av gode kolesterolet (HDL) og redusere nivået av dårlig kolesterol (LDL). Magnesium glycinate kan også bidra til å forhindre metabolske forstyrrelser hos individer med en magnesiummangel og bistand i absorpsjon av kalsium, kalium og fosfor.

Søvnkvalitet

Personer med en magnesiummangel kan ha problemer med søvnløshet. Dette forsterkes av kirurgiske prosedyrer. Magnesium glycinate kan hjelpe enkeltpersoner oppnå en mer avslappet søvn. Det kan også bidra til å lindre symptomene på rastløse ben syndrom som gjør det ekstremt vanskelig å sove.

Diabetes

Magnesium glycinat synes å hjelpe til å korrigere insulinresistens og redusert utskillelse av insulin hos diabetikere og dermed bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Diabetikere har en tendens til å miste mye av magnesium gjennom urinen, og tar en magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette denne mangelen.

Hva er Magnesium Oxide For?

I året 1775, anerkjent en kjemiker fra Skottland magnesium (Mg) som annerledes fra kalsium ved sin vekt, og i 1808 Sir Humphrey Davy of England var den første til å isolere den helt fra annen sak. Det er den 12. elementet på den periodiske tabell over elementene. Dette elementet brenner i luft og gir et strålende hvitt lys. Den purposefulness av Mg er rikelig, men det er stort sett kjent som verktøy for i brannbomber og som et vitamin.

I kroppen

Menneskekroppen krever Mg, men det må inneholde oksygen for å få forbindelsen magnesiumoksid (MgO) for generelle nytten. I alminnelighet anvendes det humane legeme MgO for å opprettholde tilstrekkelig nivå av Mg i kroppen. Den brukes for slike enkle ting som fordøyelsesbesvær og for normal funksjon av muskler, nerver, blodceller, og til og med ditt hjerte. Den brukes som en mineraltilskudd når blodprøve demonstrerer lave mengder i sirkulasjonssystemet.

Imidlertid, ved å opprettholde en balansert diett, er behovet for en MgO supplement sjeldne. For de som ønsker en balansert diett og de som ikke vet hva et balansert kosthold består av, rådgivning næringspyramiden publisert av FDA bør være ditt første skritt.

Vanlige matvarer som inneholder Mg

Det kommer naturlig, ikke som et tilsetningsstoff i matvarer som for eksempel en kopp helmelk, som gir 6 prosent av sin daglige verdi og 24 milligram. Noen andre vanlige, hverdagslige matvarer som inneholder Mg er soyabønner, nøtter, peanøttsmør, potet, yoghurt, bananer og selv sjokolade pudding.

Spise en rekke av hele korn og grønne grønnsaker hver dag vil hjelpe med å opprettholde tilstrekkelig nivå og lagring

Forholdsregler

Mens Mg og MgO er tilsynelatende overalt - i matvarer, menneskekroppen, vitaminer og kosttilskudd - er det forholdsregler som må vurderes, for eksempel en overdose og absolutt kontraindikasjoner i tillegg.

Før du tar MgO kosttilskudd, snakk med legen din og fortelle ham om alle andre medisiner du tar, inkludert over-the-counter (OTC) medisiner av alle slag. Visse medisinske tilstander som nyre sykdommer ikke så bra mens du bruker MgO, som er en av de viktigste grunnene til å rådføre seg med en lege. Allergier og graviditet er også kontraindikasjoner.

Industriell bruk

Kommersielt er Mg brukes for en myriade av applikasjoner hovedsakelig på grunn av sine iboende egenskaper. Det er litt tettere enn aluminium og er lett å bearbeide, sveiset, smidd eller støpt. Når blandet med aluminium og sink, har legeringen som brukes til å fremstille motordeler, hjul og til og med visse deler av luftfartøyet. Magnesium, når de blandes med andre forbindelser brukes til å lage raketter, missiler, bomber, og bagasjerammer.

På grunn av lysstyrken som avgir når Mg er utsatt for oksygen, blir de ofte brukt i pyroteknikk eller fyrverkeri, flash pærer for kameraer og selv lagt til noen rakett og rakett brensel. Det hjelper i å hindre korrosjon, og brukes derfor på undersiden av de fleste hvert skip.

Siste Ord

I likhet med mange elementer som finnes i den periodiske tabell over elementene, Mg har en overflod av anvendelser, hovedsakelig alt for gode formål, men plassert i gale hender med den riktige vet hvor det er svært farlig. Det viktigste å vite om Mg og MgO er å forstå hva du skal bruke det til og farene og fordelene som kommer med riktig bruk.

Hva er magnesium laktat?

Magnesium laktat inneholder både kalsium og magnesium, som er viktig for friske bein, hjertefunksjon og metabolske prosesser.

Bruksområder

Magnesium lactate er en mineraltilskudd til å behandle mennesker med lave nivåer av magnesium. Det kan også brukes til å behandle fordøyelsesproblemer, som for eksempel halsbrann.

Dosering

En lege bestemmer nøyaktig dosering av magnesium laktat basert på en persons medisinske historie. Magnesium laktat bør tas med mat for å redusere sjansene for uønskede bivirkninger

Fordeler

Magnesium laktat fremmer beindannelse, støtter hjerte helse og holder cellene friske ved å oppmuntre normal cellevekst.

Bivirkninger

Magnesium laktat bivirkninger er kvalme, diaré, oppblåsthet og gass. Allergiske reaksjoner symptomer inkluderer hevelse i ansikt og tunge, elveblest og pustevansker. Oppsøke lege umiddelbart dersom de forekommer.

Advarsel

Pasienter som har hjerte-eller nyresykdom bør rådføre seg med lege før du tar magnesium laktat.

Hva er Magnesium taurate?

Magnesium taurate er en kombinasjon av mineral magnesium og aminosyre-derivatet taurin. Fordi magnesium og taurin kan hjelpe med de samme typer lidelser, de er ofte kombinert i en pille. Noen leger bruke magnesium taurate å behandle magnesium-mangel i forhold til andre former av magnesium på grunn av effektiviteten av de to elementene sammen.

Mangel

Magnesium mangel er en utbredt ennå treatable tilstand. Noen leger tilskriver problemet til moderne dietter som favoriserer bearbeidet mat over greener, nøtter og frø, og hele korn. Du kan også bli mangelfull fra misbruk av alkohol. Magnesium er viktig for hundrevis av prosesser i kroppen, inkludert hjernen og hjertefunksjon, så blir mangelfull kan være en stor skade for helsen din.

På grunn av magnesium betydning, er taurin ofte lagt til magnesium tilskudd til "hjelpe det sammen." Taurin bidrar til å bevege magnesium - sammen med natrium og kalium - inn i cellene.

Symptomer

Noen av symptomene på magnesiummangel er tretthet, anoreksi, dårlig hukommelse, søvnløshet, muskelrykninger, dårlig nattsyn og irritabilitet. Under avanserte stadier av mangel, kan folk oppleve en raskere hjerterytme, muskelsammentrekninger, hallusinasjoner og nummenhet. Leger har rapportert totalt turnabouts i symptomer med magnesium tilskudd.

Testing

Testing for en magnesiummangel kan være en lang prosess. Testing for nivåer av magnesium i kroppen kan innebære flere dager med urinprøver, men at metoden returnerer mer nøyaktige resultater enn en blodprøve. Hvis du tror du har en magnesium mangel, kan din lege eller naturlege gjøre en enkel vurdering i stedet. Han kan rett og slett stille noen spørsmål om kostholdet ditt for å finne ut om magnesium - eller magnesium taurate - kan bidra til å lindre symptomene dine. Det er ikke ofte at folk har for mye magnesium, så prøver magnesium taurate ville ikke sannsynlig gjøre noen skade.

Dosering

Anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne kvinner er mellom 310 og 320 milligram. For voksne menn, er det mellom 400 og 420 milligram. Noen leger mener at disse anbefalingene er altfor lav, og vil anbefale doser mye høyere for å korrigere magnesium mangel. Anbefalte daglige kvoter for barna går 80-360 milligram, så pass på å sjekke med barnets lege om tilskudd.

Taurin har ingen anbefalt daglig inntak.

Farene

Supplere med magnesium og magnesium taurate kan være farlig for personer med visse betingelser. Personer med nyresvikt, nevromuskulære lidelser, tarm hindringer eller hjerte blokkering bør alltid få tillatelse fra sin lege før du prøver magnesium eller magnesium taurate.

Hva er Magnesium Oil?

Magnesium finnes naturlig i menneskekroppen. Ved hjelp av magnesium olje løsninger, kan du fylle tomme nivåer av magnesium og fremme helsen til en rekke kroppsfunksjoner.

Sammensetning

Magnesium olje er en sammensatt blanding av magnesiumklorid og vann. Magnesium olje er ikke kjemisk en olje; Imidlertid, er det gitt denne betegnelsen på grunn av sin olje-aktig struktur (Referanse One).

Fordeler

Magnesium olje bidrar til å fylle opp magnesium nivå i kroppen. Den produserer en rekke fordeler, som for eksempel økt energinivå, beroligende smerter og plager, fremme sunn hud og avgifte immunforsvaret blant en rekke andre goder (Reference to).

Typer applikasjoner

Magnesium olje kan påføres lokalt på huden. Du kan også blande det med vann i et badekar eller bassenget hvis du ønsker å dekke hele kroppen eller opprette en fot suge (Reference One).

Betraktninger

For maksimal absorpsjon magnesium, bør magnesium olje påføres på huden som ikke er mettet av lotions og kremer (referanse One).

Advarsler

Snakk med en medisinsk faglig før du starter magnesium olje behandlinger hvis du har nyresykdom. Effektene av magnesiumklorid på nyfødte har ikke blitt bestemt (Referanse Tre).

Hva er Magnesium Gluconate?

Magnesium glukonat er et kosttilskudd tatt for å balansere nivået av magnesium i blodet. Ubalanser i magnesiumnivå kan føre til tretthet, mangel på fokus og tap av muskelkontroll.

Magnesium

Magnesium finnes naturlig i mange matvarer og absorbert inn i blodet under fordøyelsen. Folk på medisiner som bryter magnesium eller de med gastrointestinale lidelser som påvirker absorpsjon er ofte foreskrevet en magnesium supplement.

Gluconate

Glukonat er et salt biprodukt laget ved å oksidere glukose molekyler. Disse eller andre salter er blandet med næringsstoffer som for eksempel magnesium for å gjøre dem mer tilgjengelige for absorpsjon i blodstrømmen.

Foods

Høye nivåer av magnesium er i fisk, frukt og korn, blant andre matvarer (se Ressurser). Et kosttilskudd endring for å inkludere disse matvarene noen ganger er alt som trengs for å befeste magnesiumnivå i blodet uten kosttilskudd.

Advarsler

Fortell legen din om eventuelle allergier, aktuelle medisiner eller nyreproblemer du har hatt i det siste. Dette vil hjelpe henne sette riktig dose uten å forårsake komplikasjoner til dine eksisterende forhold.

Child Birth

Alltid nevne til en lege hvis du er gravid eller har planer om å bli gravid før du setter en dose for magnesium gluconate kosttilskudd. Høye nivåer av magnesium kan sendes til et foster via blodstrømmen, eller til et spedbarn gjennom morsmelk.

Hva er Magnesium taurate godt for?

Hva er Magnesium taurate godt for?


Din kardiolog anbefales en magnesium supplement, men du vet ikke hvor jeg skal begynne. Helsekost butikken lagerfører 12 forskjellige typer, og du bare ønsker å følge legens ordre.

High Blood Pressure

Mineralet magnesium bidrar betydelig til hjertet helse. Ifølge Dr. Carolyn Dean, hjelper det hindre kramper i blodårene som kan føre til høyt blodtrykk, eller enda verre, et hjerteinfarkt.

Sirkulasjons Helse

Magnesium hjelper også hindre kalsium bygge opp i arteriene. Over tid kan dette plakett begrense og tette sirkulasjonssystemet, farlig hindrer blodstrømmen til hjertet og hjernen.

Beroligende the Heart

Ifølge Dean i sin bok "The Magnesium Miracle", magnesium festet til aminosyren taurin har spesielle egenskaper for hjertet. Magnesium taurat er en av de enkleste former for denne mineral for kroppen å absorbere, og kombinasjonen av de to næringsstoffer har en synergistisk, beroligende virkning på hjertemuskelen.

Hindrer arrythmias

I den samme boken, sier dekan en rekke studier publisert siden 1970-tallet antyder at magnesium taurate kan hindre hjerte arrythmias og beskytte mot skader på hjerte fra et hjerteinfarkt.

Mindre avførende effekt

Magnesium taurate har mindre av en lakserende effekt enn magnesium citrate, en annen populær form for biotilgjengelighet. Derfor kan forbrukerne ofte ta høyere doser av det uten denne negative konsekvens.

Hva er Magnesium Malate?

Magnesium malat er en mineraltilskudd som er avledet fra et magnesiumsalt av eplesyre. Den styrer mange viktige biologiske funksjoner i det menneskelige legeme som opprettholder kardiovaskulære og hjelper i dannelsen av nerve, ben og muskler.

Naturlige kilder

Magnesium malat forekommer naturlig i følgende dietter: bananer, fisk, yoghurt, artisjokker, korn, mandler, svarte bønner, nøtter og cashewnøtter (dvs. nyreformede nøtter som finnes i tropiske Amerika).

Andre ingredienser

Andre ingredienser som finnes i magnesium malat inkluderer magnesiumstearat, stearinsyre, modifisert cellulose-gummi og akasie-gummi. Det er et perfekt supplement til mat for vegetarianer fordi magnesium malat inneholder ingen egg innhold.

Fordeler

Magnesium malat gir fordelene av både magnesium og eplesyre. Magnesium spiller en viktig rolle i assimilering av kalsium, mens eplesyre (en naturlig fruktsyre) hjelper i transformasjonen av mat til ATP (adenosin trifosfat).

Advarsler

Gravide og ammende bør rådføre seg med sine medisinske tjenesteleverandører før du bruker magnesium malat. Mineraltilskudd bør også holdes utilgjengelig for barn.

Bivirkninger

Folk som har pre-eksisterende medisinske tilstander som oppblåsthet eller diaré, ikke bør ta magnesium malat fordi både magnesium og eple kan forårsake alvorlige tarmproblemer.

Hva er Magnesium Stearate laget av?

Magnesiumstearat er et hvitt såpepulver. Det er fast ved romtemperatur. Magnesiumstearat er uløselig i vann og smelter ca 88 grader F. Det er trygt for konsum og brukes som fyllmiddel i kosttilskudd.

Magnesium Salt

Magnesiumstearat er et magnesiumsalt av stearinsyre som har to ekvivalenter stearat, anionet av stearinsyre og en magnesium-kation. Det er også kjent som magnesiumsalt og oktadekansyre.

Syntese

Tidligere stearinsyre var den viktigste kilden til magnesiumstearat. Men det er stort sett hentet fra en annen plante kilde, palmeolje. Magnesiumstearat er også forberedt kommersielt fra svinekjøtt og animalske kilder.

Magnesium innhold

Magnesiumstearat er i utgangspunktet et magnesiumsalt av fettsyre, men den inneholder ikke trans fett. Det er en av de viktigste formene for mineralet magnesium. Vanligvis inneholder det minst 6,8 prosent av rent magnesium.

Palmitinsyre innhold

Magnesiumstearat er også en blanding av ren palmitinsyre og stearinsyre. Stearinsyre utgjør 40 prosent av magnesiumstearat.

Andre ingredienser

De andre ingrediensene magnesiumstearat inneholder i varierende mengder er magnesiumoleat og magnesium palmitate.

Hva er Magnesium Glycinate brukes til?

Magnesium er et viktig mineral som er viktig for nervesystemet, og muskler. Magnesium glycinate hjelper opprettholde forsvarlige magnesiumnivået i kroppen.

Betydning

Noen lidelser som gastroenteritt, langvarig oppkast eller diaré, eller nyresykdom kan føre til magnesiumnivå i blodet til å falle. Magnesium glycinate kan gjenopprette magnesiumnivåer.

Side Effects

Noen av de milde bivirkninger av magnesium glycinate inkluderer abdominal oppblåsthet, gass, urolig mage og diaré. De mer alvorlige bivirkninger er kvalme, uregelmessig puls og svimmelhet.

Diett

Et riktig diett sammen med bruk av magnesium glycinat kan bidra til å overvinne magnesiummangel. Bønner, nøtter, erter og grønne blad grønnsaker er noen av de matvarer som er rike på magnesium.

Usage

Magnesium glycinate bør tas sammen med et måltid eller rett etter et måltid for å legge til rette for bedre absorpsjon.

Betraktninger

Personer som lider av nyresykdom og de som er gravide eller ammende bør sjekke med sin lege før du bruker. De bør også fortelle legen sin om de har noen allergier.

Hva er vitamin Magnesium Asporotate brukes til?

Magnesium er viktig for mange kroppsfunksjoner, og fungerer sammen med andre kjemikalier for å produsere essensielle næringsstoffer. Magnesium asporotate består av tre magnesiumforbindelser som kan arbeide med forskjellige deler av kroppen sammen.

Innhold

Magnesium asporotate inneholder tre ulike former for magnesium: magnesium asparatate, magnesium citrate og magnesium orotate.

Funksjon

Magnesium virker synergistisk med kalsium for å hjelpe i mange prosess i kroppen. Magnesium er nødvendig for utviklingen av bein, protein og fettsyren formasjon, slik at nye celler, aktivere B-vitaminer, avslappende muskler, blodpropper og danner ATP som gir kroppen med energi. Magnesium er også nødvendig for insulinsekresjon og funksjon.

Fordeler for ADD

Kliniske undersøkelser har vist at barn med ADD har reduserte nivåer av magnesium og magnesium asporotate har blitt brukt som et supplement til å hjelpe til med redusert hyperaktivitet.

Fordeler for CFS

Kronisk utmattelsessyndrom (CFS) pasienter har blitt rapportert å ha lave nivåer av magnesium, og forskning har vist bedring i symptomer hos noen pasienter som har tatt muntlig magnesium kosttilskudd som magnesium asporotate.

Veibeskrivelse

Magnesium asporotate er tatt oralt som et kosttilskudd. Det er vanligvis solgt i 200mg kapsler som skal tas to om gangen, to ganger daglig med måltider.

Hva du skal ta for Adrenal Support

Hva du skal ta for Adrenal Support


Binyrene, som ligger på toppen av våre nyrer, produserer en rekke hormoner som er avgjørende for vår helse. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan du ha en rekke helseproblemer, blant annet tretthet, søvnløshet, smerter i kroppen og uforklarlig vekttap og kroppshår. Velge riktig kosttilskudd kan bidra til å støtte binyrene, holde dem friske og fungerer optimalt. Du kan velge kombinasjonsprodukter som er spesielt utviklet for adrenal support, eller velge enkelttilskudd.

Aminosyre

Personer med dårlig binyrefunksjon kan ha problemer fordøye protein; dette kan føre til et utilstrekkelig inntak av visse aminosyrer, som er byggesteinene i protein. Det er flere måter å ta supplerende aminosyrer. Du kan ta 10 gram, eller to spiseskjeer, av en væske hydrolysert kollagen produkt avledet fra biff. Hvis du foretrekker en vegetarisk kilde, kan du ta en gratis-form aminosyre supplement; ett femtinitti ts er den vanlige dosering. Enten form av aminosyre kan tas på en gang eller fordeles utover dagen, som du foretrekker. Ikke ta aminosyre kosttilskudd hvis du har nyreproblemer med mindre du sjekke med legen din først.

Essensielle fettsyrer

Essensiell fettsyre kosttilskudd er viktig for den generelle helse og for binyrene. En rekke produkter som er tilgjengelige, inkludert kapsler og oljer. Udo s Choice Oil Blend er et populært supplement; det er solgt som en væske og krever kjøling. Det bør bli inntatt uten mat. Prøv å bruke den til å lage en salat dressing eller dip til grønnsaker, eller bland det inn i en frukt smoothie eller proteindrikk.

DHEA og 7-Keto DHEA

Dehydroepiandrosteron (DHEA) er en adrenal hormon. Begynn med meget små doser, 5 mg, øker langsomt til en gjennomsnittlig dose på 10 til 25 mg. daglig. Støtter også binyrebarkfunksjon 7-Keto DHEA; Den vanlige dosen er 25 mg. daglig. Hvis du har noen historie med kreft i kjønnsorganene (bryst, livmor, eggstokker, testikler, prostata), ikke ta supplerende DHEA.

GABA

Stress er ofte sitert som skadelig for binyrene. GABA, eller gamma-aminosmørsyre, bidrar til å redusere angst. Ta 500 mg. GABA i om morgenen og før sengetid; en tredje dose midt på dagen kan legges til ved behov. Magnesium orotate kan også bidra til å avlaste angst; Følg pakken doseringsanbefalinger.

Calcium Magnesium Diet Tilskudd

Supplere din diett med både kalsium og magnesium hjelper kroppen din å arbeide mer effektivt. Disse mineralene reagerer synergi; uten en, reduserer det den andre mineral. Selv om du kan få begge disse mineralene fra maten, vil tilskudd forsikre deg om de nødvendige komponentene. Røyking, alkohol og inaktivitet kan hemme kalsium og magnesium absorpsjon.

Hva er Magnesium?

Magnesium er et makro mineral, som salt, noe som betyr at maten gir oss små mengder av magnesium daglig. Magnesium er ikke gjort i kroppen vår. For oss å være godt, må vi inkludere magnesium i kosten vår. Magnesium vil roe nervesystemet vårt og la våre muskler til å slappe av. Den holder også vår sirkulasjonen flyter lett og konverterer sukker til vår tiltrengt energi. Noen fantastiske mat kilder til magnesium er spinat, swiss Chard, grønnkål, melasse, brokkoli, blackstrap melasse og gresskarfrø. Mandler og cashewnøtter rangere høyest for magnesium. RDA antyder 350 mg magnesium daglig. Ta magnesium med måltider, fordi det kan føre til diaré hvis de tas uten mat.

Hva er kalsium?

Kalsium finnes i våre kropper og våre bein. I kosten, vil det bidra til å redusere bentap og er ansvarlig for hjerterytmen, sover godt, hjelp i blodpropp, og vekttap. Uten nok kalsium, vil du oppleve muskelkramper, tannråte og symptomer på depresjon. Mat rik på kalsium er tare, grønne grønnsaker, melkeprodukter, og neper. RDA antyder 1000 mg per dag av kalsium. Ta 500 g ved måltider, som hjelper med absorpsjon.

Kalsium og magnesium samarbeider

Kombinere kalsium og magnesium styrke kroppens opptak prosessen. Hvis du er mangelfull i magnesium, fører det underskudd på kalsium. Kalsium, om ikke sammen med magnesium, kan forårsake artritt, menstruasjons leirer og osteoporose.

Hvis du spiser en diett høy i meieri og lite korn, vil du ha overskytende kalsium med en mangel på magnesium. For mye kalsium vil stoppe magnesium blir tilstrekkelig absorbert. Som en retningslinje, leger anbefaler to deler magnesium til en del kalsium.

Vanderbilt University fant at kalsium kombinert med magnesium kan bidra til å beskytte deg mot kreft i tykktarmen (se referanser). Denne studie viser at hvis kalsium anvendes med magnesium vil det fungere som et kolon cancer beskytter. Vanderbilt University antydet at hver person trenger å jobbe med henne helsepersonell å avgjøre hva kosttilskudd er mest gunstig.

Er Magnesium Stearate OK å konsumere?

Når du ser på ingredienslisten av medisinen du tar, vil du sannsynligvis se en hel rekke "inaktive ingredienser" sammen med de aktive. Du lurer kanskje på om de er trygge. Magnesiumstearat kan være en av de du har sett.

Hva er Magnesium Stearate?

Også kalt "oktadekansyre magnesiumsalt" eller "stearinsyre magnesiumsalt," magnesiumstearat er et stabilt hvitt pulver som vanligvis brukes som tilsetning i matvarer og medikamenter.

Er Magnesium Stearate trygt å konsumere?

Magnesiumstearat er generelt ansett som trygge av Food and Drug Administration. Således er det ofte benyttes i farmasøytiske resepter som et "hjelpestoff".

Hva er et hjelpestoff?

En eksipiens er en substans som bidrar til å stabilisere en formel eller forbedre dets tekstur, smak eller lukt. Hjelpestoffer kan også bidra til å sikre at et aktivt ingrediens blir til riktig sted i kroppen på riktig tid.

Hva gjør Magnesium Stearate gjøre i min medisin?

Ifølge American Chemical Society, er magnesiumstearat bra for flere ting. Som et bindemiddel og fyllstoff, hjelper det å sikre at kapslene er riktig størrelse. Som en granulerende agent, hjelper det å holde pulver formuleringer som strømmer fritt gjennom produksjonsanlegg. Som et smøremiddel, hjelper det å holde dannet tabletter fra stikker til maskiner.

Rykter om Magnesium Stearate

Noen supplement produsenter har vært å lage ubegrunnede påstander om magnesiumstearat. De hevder at det undertrykker immunforsvaret, men det er ingen forskning for å sikkerhetskopiere dette opp. De samme produsentene markedsføre produkter som hevder å ha noen magnesiumstearat.

Fun Fact Om Magnesium Stearate

Du har sett magnesiumstearat i huset ditt - og ikke i medisinskapet. Hvor? I badekaret. Det er en viktig komponent av ting vi kaller "såpe avskum."

Magnesium Relief for mage syre

Nesten alle kan forholde seg til følelsen av å brenne i halsen på grunn av acid reflux. Enda mer trolig ha følt dårlig fordøyelse og oppblåsthet. Disse betingelsene også er kjent som gastritt og syre tilbakeløp. Mer enn sannsynlig, du besøker den lokale stoffet butikken for en flaske antacids fordi det synes å være den mest logiske tingen å gjøre for å lindre ubehag. Men har du noen gang slutte å lure på akkurat hva det er i en syrenøytraliserende eller medisiner som gjør at du føler deg bedre?

Hva er Magnesium?

Magnesium er et nødvendig mineral som normalt produseres av kroppen for å hjelpe til med immun-og fordøyelsesfunksjoner. Dette mineralet hjelper også på andre områder av kroppen. Når nivået av magnesium i legemet er for lav, blir overskudds magesyre produsert. Det overskytende syre, eller mage galle, kan spise bort på fôr i magen eller det kan krype tilbake opp spiserøret og forårsake halsbrann og sure oppstøt.

Hvorfor er magnesiumhybrid- Brukes til å behandle mage syre?

Magnesium er til stede i de fleste medikamenter som benyttes til behandling av magesyre tilstander som sure oppstøt og gastritt. Mineralet absorberer overflødig magesyre. Når overdoser av magesyre har blitt redusert til normale nivåer av magnesium i disse rettsmidler, er de tegn og symptomer på forholdene redusert.

Medisiner med Magnesium

Det er mange kjente antacide medisiner på sokkelen på din lokale stoffet butikken som vil hjelpe lindre acid reflux eller mild gastritt - Mylanta, tums, Phillip Melk av Magnesia og Maalox, bare for å nevne noen. Sørg for å følge alle doseringsinstruksjonene ordentlig, og aldri overstige den anbefalte doseringen i forsøk på å bli kvitt smerter raskere. For mye magnesium kan føre til for mye magesyre for å bli absorbert, noe som gjør kroppen din en yngleplass for mange bakterier. Dette er en av grunnene til eldre mennesker er så utsatt for fordøyelses infeksjoner; som du blir eldre, kroppen produserer mindre magesyre, og dermed hindre kroppen fra bekjempelse av bakterielle eller andre infeksjoner som kan bli introdusert inn i kroppen gjennom maten du spiser.

Hvis du tar noen over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor og fremdeles føler deg ukomfortabel, gå til lege så snart som mulig. Magesår kan utvikle seg i mennesker som lider av gjentatte ganger fra gastritt og sure oppstøt, og de krever en annen behandling helt.

Magnesium og Menstrual Cramps

Magnesium og Menstrual Cramps


Ifølge Dr. Melissa Conrad Stöppler, 50 prosent av kvinnene lider av menstruasjonssmerter, med 15 prosent av disse kvinnene karakteriserer sine kramper som alvorlig. Kvinner som lider av menstruasjonssmerter kan finne lindring ved å øke sitt inntak av magnesium.

Hva er Magnesium?

Magnesium er et mineral som kroppen din trenger for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner, inkludert muskel sammentrekning, nerve funksjon, hjerterytme, energiproduksjon og proteinsyntesen. Det er den fjerde mest mineralet i kroppen, sammen med kalsium, fosfor og kalium.

Funksjon

Magnesium kan lette menstruasjonssmerter på to måter. Først, det hjelper magnesium forbedre muskel tone og fungerer som en naturlig muskelavslappende. For det andre øker magnesium kroppens evne til å absorbere kalsium, et annet mineral som også kan bidra til å redusere menstruasjonssmerter.

Hva annet Magnesium Do?

Magnesium kan bidra til å forhindre og behandle høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer og diabetes. Det hjelper folk å opprettholde muskel og nerve funksjon og holder skjelettet sterkt. Magnesium spiller også en rolle i hjertesykdommer ved å holde hjerterytmen jevn og fremme normalt blodtrykk. I tillegg støtter den et sunt immunsystem og regulerer blodsukkeret.

Hva slags mat inneholder Magnesium?

Mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat er gode kilder til magnesium. Andre matvarer som inneholder magnesium inkluderer yoghurt, tørket frukt, bønner, erter, nøtter, frø og hele, uraffinert korn. Litt vann fra springen kan også inneholde magnesium, spesielt hvis din vannforsyning gir mineralrike hardt vann.

Hvor mye Magnesium Må kvinner trenger?

The Institute of Medicine av National Academy of Sciences anbefaler at kvinner i alderen 14 til 18 får 360 mg magnesium per dag. Beløpet synker til 310 mg per dag for kvinner i alderen 19-30 og stiger til 320 mg per dag for kvinner eldre enn 30. Beth Israel Deaconess Hospital anbefaler at kvinner som tar magnesium for menstruasjonssmerter ta 500 til 1000 mg magnesium hver dag fra dag 15 av menstruasjonssyklusen før menstruasjon begynner.

Magnesium kosttilskudd

I tillegg til å spise mat med høyt magnesium, kan kvinner ønsker å ta magnesium tilskudd i form av magnesiumoksid eller magnesium citrate. Slike kosttilskudd vanligvis kommer i 100 til 250 mg tabletter.

Magnesium Asporotate bivirkninger

Magnesium Asporotate bivirkninger


Magnesium er et næringsstoff mineral som kommer i mange former. Magnesium asporotate er en kombinasjon av magnesium citrat, aspartat magnesium og magnesium orotat. Magnesium er nødvendig for friske bein, sunn nervesystemet og hjerte-systemer, blant annet. Overskudd av magnesium, men kan ha negative effekter. For mye magnesium kan føre til fordøyelsesproblemer, muskelsvakhet og kardiovaskulære bivirkninger.

Sirkulasjons Effects

Magnesium asporotate leverer kalsium i chelatert form - aspartat, orotat og citrat er bundet til magnesium i et ringstruktur kalt en "chelat". Magnesium frigjøres fra chelat hvis det er nødvendig av kroppen. For mye magnesium kan bidra til hjerte-og karsykdommer. Ekstremt høye nivåer, vanligvis assosiert med redusert eller sviktende nyrefunksjon, kan forårsake et hjerteinfarkt. Magnesium kan også føre til å senke blodtrykket som den fortrenger natrium og kalium i blodet.

Fordøyelsessystemet

Overflødig magnesium kan redusere mage syre, og forstyrre næringsopptak og normal fordøyelse. Diaré kan være en bivirkning av for mye magnesium. Lav magesyre kan også bidra til hodepine. Dehydrering kan også forekomme. Alle næringsstoffer bør tas i balanse med andre næringsstoffer for å unngå unødvendige bivirkninger. Når magnesium frigjøres fra chelated form, vil chelatet akseptere et annet metall ion. Dette kan føre til uttømming av natrium og kalium.

Generelle vilkår

Inntak av for mye magnesium kan bidra til muskel og leddsmerter. Det er også indisert som en økt risikofaktor for enkelte kreftformer. For mye magnesium kan faktisk bidra til osteoporose og felles og rygg degenerasjon. Magnesium blir normalt tatt med kalsium for å forebygge osteoporose. Andre viktige kofaktorer er vitaminer B6, B2 og D. krom, sink og bor er synergistisk med magnesium.

Er Magnesium Stearate trygt?

Magnesiumstearat er ofte funnet som tilsetningsstoff i piller. Det er et bindemiddel brukes til å holde de aktive bestanddeler sammen. Det er helt trygt som en pille additiv.

Irritasjon Farer industrielle mengder

I industrielle mengder, kan høye konsentrasjoner av magnesiumstearat støv være en tennkilde, forårsake lunge irritasjon, og irritere øynene. Spise store mengder kan forårsake diaré.

Forholdsregler for håndtering

Bruk en respirator, briller, hansker og frakk ved håndtering av store mengder. Sørg for god ventilasjon for å unngå støv buildup, og unngå tennkilder.

Hva er Magnesium Stearate?

De to komponenter av magnesiumstearat er naturlig forekommende næringsstoffer. Stearinsyre (kalt stearat når det danner et salt) er et naturlig forekommende fettsyre som også gir en god såpe når kombinert med natrium. Magnesium er et mineral avgjørende for helsen. Mengdene i en pille er ubetydelig sammenlignet med den minimale daglige behov av enten næringsstoffet.

Såpe Scum

Magnesiumstearat er såpe avskum. Magnesium er en av de mineraler som utgjør hardt vann vanskelig. Når såper bland med hardt vann, danner de en gooey avskum, bra for å holde piller sammen.

God Binder

Magnesiumstearat er vann-uløselig, men er oppløselige i syre. Piller med magnesiumstearat bindemidler vil raskt løse seg opp i magesyre gir rask oppløsning for hurtig frigjøring av medisinering.

Migrene forårsaket av Hjertebank

Migrene forårsaket av Hjertebank


Det er lett å forestille seg at hjertebank kan utløse migrene. Ditt hjerte er racing, du føler deg ør og svimmel, og deretter hodet ditt begynner å gjøre vondt. Det enkle svaret er at hjertebank ikke forårsaker migrene. Hva er mer sannsynlig er at hjertebank og migrene er forskjellige symptomer på samme lidelse. Felles helsemessige problemer kan manifestere seg i både hjertebank og migrene.

Hjertebank

Hjertebank kan virke skremmende, men de er vanlig blant voksne og, ifølge Mayo Clinic, er vanligvis ikke farlig. De kan få deg til å føle at hjertet ditt hopper beats, slo for fort eller pumpe for hardt. Smerter, svimmelhet, kortpustethet og besvimelse sammen med hjertebank kan betegne en alvorlig tilstand, og du bør søke legebehandling.

Migrene

Migrene skje når blodårene i hodet utvide, trykker mot nerver og forårsaker smerte, tinnitus og auraer. Migrene kan utløses av matvarer, sterke dufter, hormoner og selv angst.

Magnesium-mangel

Hjertebank og migrene er vanlige symptomer på magnesiummangel. Magnesium finnes i mørke, grønne grønnsaker, nøtter, frø og sjokolade. Det kan også kjøpes som et supplement. Være klar over hva slags magnesium du kjøper. For eksempel er magnesiumoksid vanligvis rimeligere, men er ikke lett absorberes av kroppen din. Ifølge lisensiert klinisk ernæringsfysiolog Krispin Sullivan, bør du spise 02.05 til 04.05 mg per dag per pund. Prøv å eksperimentere med forskjellige merker å finne det som fungerer best for deg.

Mitrial Valve Prolaps

Ifølge Dr. Daniel Kulič, MD, er mitrial ventil prolaps (MVP) den vanligste ventil defekt, påvirker 5 til 10 prosent av verdens befolkning. Normalt vil ventilen lukkes tett, og hindrer blodstrømmen fra venstre ventrikkel tilbake inn i venstre atrium. Hos personer med MVP, betyr ventilen lukkes ikke skikkelig, slik at blod kan lekke inn i venstre atrium. I sjeldne tilfeller kan denne tilstanden kan være alvorlig, men de fleste med MVP aldri vite at de har det. Vanlige symptomer er tretthet, angst, migrene og hjertebank.

Menopause

Typiske symptomer på overgangsalder er hetetokter, nattesvette, tap av libido, vaginal tørrhet og uregelmessig menstruasjon. Men hormonelle svingninger kan føre til migrene. De samme svingningene kan også være ansvarlig for hjertebank.