Digidexo.com

enzymer liste

Liste over enzymer i spirende frø

Liste over enzymer i spirende frø


Enzymer er involvert i nesten alle kroppsfunksjoner. Selv om de fleste er produsert i kroppen, er mange ofte oppnådd fra mat. Koking og behandling av mat, men ødelegger ofte enzymer. Ifølge Ann Wigmore, spirende talsmann og medgrunnlegger av Hippocrates Health Institute, frø spirer er en rik kilde av enzymer. Selv om de fleste spirer inneholder de samme grunnleggende enzymer, nivåene av enzymer i hver type spire varierer med protein og stivelse. For eksempel er en linse spire høyt proteininnhold, og derfor er det i høy protease, det enzym som bryter ned protein.

Cellulase

Cellulase bryter ned cellulose. Cellulose er et karbohydrat som er ufordøyelig for mennesker. Det er høy i fiberen, men som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelseskanalen. De fleste beitedyr og noen insekter produsere dette enzymet. Mennesker skaper ikke cellulase - det må innhentes fra en ekstern kilde. Cellulase er nyttig for den menneskelige fordøyelseskanalen fordi det bidrar til å bryte ned celleveggen av alle planteceller som spises, noe som gir tilgang til flere næringsstoffer.

Amylase

Amylase er nødvendig for å bryte ned stivelse i fordøyelsessystemet. Stivelsene er redusert til sukkere som gir kroppen med nødvendig cellulær energi. Spiret kikerter er høy i stivelse og har også store mengder cellulase. Amylase har en funksjon i medisinsk testing for pankreatisk helse. Ifølge University of Maryland Medical Center, lanserer en syk bukspyttkjertelen amylase upassende. Blod-og urinprøver brukes til å teste for amylasenivåer og for å bestemme helsen til bukspyttkjertelen.

Protease

Protease bryter ned proteinene. Hele proteiner er for store til å bli absorbert av cellemembraner. Protease bidrar til å bryte peptidbindinger i proteiner, slik at de mindre stykker kan absorberes og utnyttes i hele kroppen. Enzymer, som protease, er at sammenbrudd proteiner kjent som proteolytiske enzymer. Ifølge Sloan-Kettering Cancer Center, er disse enzymene blitt undersøkt for sin effekt på virale infeksjoner, inflammasjon, kreft, hepatitt C og kolesterol.

Lipase

Lipase bryter ned fett i tarmen. Det er spesielt nyttig i å bryte ned triglyserider, som er vanskelig for kroppen å absorbere mindre de er i små stykker. Lipase kan også hjelpe i behandlingen av cøliaki ved å styrke absorpsjon av næringsstoffer. I tillegg kan det være nyttig for å hindre fordøyelse og muligens hjelp i behandling av cystisk fibrose, autoimmune sykdommer i systemet og matallergier.

Liste over essensielle fettsyrer som finnes i morsmelk

Liste over essensielle fettsyrer som finnes i morsmelk


Menneskelige "morsmelk er den beste melken," ifølge Robert Wood Johnson universitetssykehus. Morsmelk er laget av næringsstoffer, antistoffer, enzymer og en lang liste med andre ingredienser. Fett er viktig for et utviklingsland baby og mors melk er også lastet med flere typer sunt fett. Essensielle fettsyrer (EFA) er sunt fett som faller inn i omega-3, -6 og -9 kategorier. Morsmelk inneholder alle tre typer sunt fett sammen, med naturlig sukker.

Omega-3

Morsmelk er rik på omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer kommer i tre former: asdocosahexaenoic acid (DHA), eikosapentaensyre (EPA) og alfa linolensyre (ALA). Morsmelk inneholder EPA og DHA. Kroppen kan ikke produsere disse fett på egen hånd, og det er derfor disse sunne fett kalles essensielle fettsyrer.

The University of Maryland Medical Center sier at omega-3 fettsyrer forbedre hjernens funksjon og utvikling sammen med å redusere betennelser i kroppen. Dr. William Sears, en barnelege og forfatter av flere bøker, sier at "Mother Nature vet hvor viktig fett er for babyer, hun gir rundt femti prosent av kaloriene i morsmelk som fett."

Omega-6

Omega-6 fettsyrer er også ansett som viktig fordi disse fett er nødvendig for hjertet og hjernens utvikling, ifølge University of Maryland Medical Center. Linolsyre og arakidonsyre (AHA) er omega-6 fettsyrer som finnes i morsmelk. Legemet er i stand til å omdanne linolsyre til gamma-linolensyre (GLA) når det er nødvendig; GLA er avgjørende for riktig organ fungerer.

Dr. William Sears, sier at den menneskelige hjerne er laget av rent fett, noe som gjør fett vitale for kognitiv utvikling. Friske fett mate hjernen og forbedrer cellefunksjoner. Fett også forbedre absorpsjonshastigheten av andre vitaminer, slik som vitamin A, C, E og D.

Omega-9

Omega-9 (Oljesyre) er et annet sunt fett som finnes i en mors melk. Omega-9 er ikke så viktig som omega-3 og omega-6, men denne fettsyren fortsatt spiller en viktig rolle i kroppen. Omega-9 fettsyrer fungere som en back-up når det ikke er nok omega-3 eller -6 i kroppen. Når det er nok gode fett i kroppen, omega-9 forbedrer bare de andre fettstoffer.

Papaya Enzyme Informasjon

Papaya Enzyme Informasjon


Papaya er en ernæringsmessig frukt som er fullpakket med vitaminer. Papaya er fulle av fiber, vitaminer A, C og E, så vel som foliate, kalsium, jern, riboflavin, tiamin, niacin og karoten. For ekstra helsemessige fordeler fra papaya enzymer velge papaya som er fortsatt litt grønt i motsetning til overmoden.

Origin

Papaya er innfødt til tropiske områder av verden, inkludert Mexico og Mellom-Amerika. Urbefolkningen i disse områdene har brukt massen, blader, frø og latex deler av dette anlegget i mange år.

Papaya Fordeler

Charles W. Fetrwo og Juan R. Avila i sin bok "The Complete Guide to Herbal Medicines," Merk at papaya brukes til å behandle flere tilstander. Papaya har blitt brukt til å behandle "atletisk skader, herniated disker, betennelser, Barnemark, bendelorm, hevelse og blåmerker etter operasjonen, samt å fjerne dødt vev."

Dosering

Papaya frukt kan finnes i mange dagligvarebutikker. Å høste de beste fordelene fra papaya, bør en papaya supplement brukes. Det er viktig å følge de spesifikke anbefalinger oppført på emballasjen for pillene. Alltid konsultere lege før du tar noen kosttilskudd.

Lykopen

I en artikkel med tittelen "The New superfrukter," Forebygging magasinet lister papaya som en kreft kamp mat. I denne artikkelen David Grott, forfatter av "101 matvarer som kan redde livet ditt," bemerker at papaya er full av lykopen. Han skriver at "Selv om det er for øyeblikket ingen anbefaling for hvor mye lykopen du bør spise på en dag, viser forskning at det næringsstoffet kan beskytte mot flere forskjellige typer kreft, inkludert magen, endometrial og prostata."

"The Natural Pharmacy," redigert og utarbeidet av Dr. Alan R. Gaby, og Healthnotes Medical Team, enig med Grott funn. Det medisinske teamet skriver at "lykopen hemmer spredning av kreftceller i reagensrør forskning." Gaby bekrefter at personer med høyere nivåer av lykopen blod hadde en mye høyere beskyttelse mot kreft i 57 av 72 studier.

Bivirkninger

Spise papaya eller tar papaya kosttilskudd har blitt koblet til flere bivirkninger, inkludert magesmerter og ubehag, lammelser, hudutslett, langsom puls, pustevansker, og gul hud.

Det anbefales at folk gravide eller ammende bør avstå fra å spise papaya. Personer med allergi mot lateks bør også avstå fra å spise papaya anlegget, eller ta papaya kosttilskudd.

Liste over matvarer med høyt druesukker

Liste over matvarer med høyt druesukker


Dekstrose, også kjent som glukose, er et enkelt sukker som er en viktig kilde til energi i kroppen. Dekstrose forekommer naturlig i mange typer av matvarer, inkludert frukt og honning. Ifølge Center for Science i Public Interest, amerikanerne forbruker rundt 25 pounds av druesukker hvert år. Druesukker ble mer vanlig i det siste, og er ofte referert til glukose i dag.

Honey

Honning inneholder naturlig forekommende sukkere slik som dekstrose. Druesukker i honning absorberes raskt i blodet, og er omgjort til en umiddelbar energikilde i kroppen når den er fortært. Honning er sammensatt av omtrent 30 prosent dekstrose, ifølge Sugar Association.

Emballerte produkter

Druesukker er funnet i store mengder i mange vanlige emballerte produkter og baking matvarer som inneholder mye sukker som kakemikser og frosting, cookies, kjeks og pretzels. Husk at forbruker for mye av alt sukker, inkludert dekstrose, har mange negative helseeffekter, inkludert undertrykke immunsystemet og svekke kroppens forsvar mot infeksjonssykdommer; forårsaker raske toppene i blodsukkernivået; problemer med mage-systemet; og en mulig økning i kolesterolnivået.

Desserter

Flertallet av desserter er høy i druesukker. Vanlige desserter som iskrem, eplepai, brownies og cookies er alle gode kilder til druesukker. Mat bedrifter normalt liste dekstrose fremstilt av maisstivelse på ernæring etiketten som "corn sukker". Når dekstrose er avledet fra en annen kilde, for eksempel ris eller hvete, vil ernæring etiketten viser "rice sukker" eller "hvetesukker."

Pure Druesukker

Pure druesukker kan kjøpes på egen hånd som et kosttilskudd, og er 20 prosent mindre søt enn rørsukker. Det er fullt avledet fra korn, og er relativt billig. Dekstrose kan erstatte sukker og kan brukes for å søte en lang rekke næringsmidler og drikkevarer.

Corn Syrup

Maissirup er en kombinasjon av flere typer av sukker avledet fra mais, inkludert dekstrose og fruktose. Maissirup er en væske søtningsmiddel laget som et resultat av behandling av maisstivelse med syrer og enzymer. Den har liten næringsverdi bortsett fra tomme kalorier, og det er funnet i en rekke matvarer, inkludert soda, gatekjøkken og emballerte produkter. Kommersiell maissirup kan være mellom 20 og 98 prosent dekstrose.

Liste over Høye Pheloic Foods

Liste over Høye Pheloic Foods


Hvis du opplever en tilsynelatende allergisk reaksjon på visse matvarer, men er ikke sikker på hvilke ingredienser gjør deg syk, kan du være intolerant til matens fenoliske innhold. Fenoler er grupper av syntetiske og naturlige forbindelser som finnes i næringsmidler og kosmetikk som danner en benzenring med en eller flere hydroksyl-grupper festet. Fenol intoleranse er også knyttet til forhold som salicylate intoleranse og fenylketonuri (PKU), som krever livslang diettrestriksjoner. Her er en liste over svært fenoliske matvarer som du bør styre klar av.

Fargede frukter

Epler, spesielt Fuji epler og Granny Smith epler er svært høy i fenoler, og så er røde druer og andre røde eller rosa frukter som plommer og fersken. Disse fruktene har også en høy salicylate innhold, og kjemikalier er funnet rett under huden av frukt, slik at du kan oppleve at symptomene reduseres betraktelig hvis du skrelle disse matvarene før du spiser dem.

Melk

Selv om melk ikke er mørkt farget, inneholder den en rekke hydroksylgrupper som er knyttet til benzenringen. Flere hydroksylgrupper vanligvis bety at et næringsmiddel har en rekke av næringsstoffer i den, men for mennesker som er følsomme for fenoler, symptomer på laktoseintoleranse er ikke uvanlig. Hvis du opplever tretthet, små ansikts utslett, eller humørsvingninger etter å ha melkeprodukter, tar en laktose enzym supplement kan hjelpe kroppen din å fordøye melke litt enklere. Redusere mengden av meieriet i kostholdet ditt ved å erstatte melk med mandelmelk, rismelk eller soyamelk kan lindre ubehag og gi deg mer energi.

Peanuts

Mens andre nøtter har en minimal eller uaktsom mengde fenoliske forbindelser (de fleste som er allergiske mot nøtter er intolerante til proteininnholdet) peanøtter er svært fenoliske, noe som er grunnen til at mange mennesker som kan spise andre typer nøtter har ekstreme bivirkninger av peanøtter . Barn er spesielt følsomme for peanøtter, og kan fortsatt ha symptomer som tungpustethet og hevelse i ansiktet selv om en allergi test avslører at de ikke er "allergisk" mot peanøtter. Pass på å sjekke ingrediensene i pakket og bearbeidet mat for å sikre at maten ikke inneholder peanøtter, og bruke mandel eller cashew smør til å lage mock PB & J smørbrød.

Salicylate intoleranse og PKU

Folk som er følsomme for salisylater eller hvordan må følge en lav-protein diett på grunn av PKU vil også være å eliminere en rekke fenoliske matvarer fra kostholdet. Spise naturlig mat som er fri for skadelige mat fargestoffer vil lindre fordøyelsesproblemer i tillegg, siden de fleste fargestoffer er høy i fenol. Visse kosmetikk, parfyme, sjampo og kondisjonerings bør også unngås for å kunne opprettholde et lavt fenol-diett, og for å redusere risiko for kronisk tretthetssyndrom og thyroid problemer.

Liste over Foods høy i fytokjemikalier

Liste over Foods høy i fytokjemikalier


I henhold til vitamin og urt Universitet nettside, fytokjemikalier er organiske forbindelser som finnes i planter og urter som har en beskyttende effekt mot sykdommer som kreft og hjertesykdom. Planter som tomater og brokkoli er rike kilder til fytokjemikalier. Spise grønnsaker rå eller lett dampet bidrar til å låse i næringsstoffer; cooking disse matvarene kan ødelegge vitale enzymer og fytokjemikalier.

Druer

Druer er deilige små godbiter som er pakket med fytokjemikalier. Drue frø er også svært rik på fytokjemikalier, samt omega-3 fettsyrer, noe som gjør denne maten en utmerket anti-inflammatorisk mat valg. Omega-3 fettsyrer sammen med fytokjemikalier redusere betennelse, noe som bidrar til å bevare levetiden på cellene. Druer gjøre gode snacks og mat til frokost.

Gulrøtter

Ifølge Vitamin og Herb University, gulrøtter er høy i fytokjemikalier. Gulrøtter kan spises rå, lagt til salater eller dampet og servert som en siderett. Denne maten er også høy i vitamin C og A, og mineraler. Du kan også juice gulrøtter i en juicer med epler og andre grønnsaker. Rå grønnsaksjuice kan gi kroppen din med en rask energi boost. Gulrøtter har en liten mengde sukker i dem, men nærings kvaliteten er høy og sukker hever ikke blodsukker (sukker) nivåer når det spises hele.

Bær

Bær er høy i fytokjemikalier. Jay Kordich, forfatter av "The Juiceman makt juicing", sier at alle bær er blodrensemidler, noe som betyr at de bidrar til å rense blodet ved å bli kvitt kroppen for giftstoffer. Bær redusere betennelser og bidra til å forebygge skader fra frie radikaler. Frie radikaler er uparede molekyler som ødelegger celler over tid. Spise en håndfull av søte bær som blåbær og bringebær hver dag kan bidra til å styrke og gi næring til kroppen.

Olive Oil

Olivenolje er et hjerte sunn olje rik på fytokjemikalier og andre vitaminer og fettsyrer. Denne oljen inneholder omega-3 fettsyrer som er gunstig for å redusere betennelse. Olivenolje kan legges til salater eller bakt retter som laks eller kylling. Du kan selv ta en spiseskje olivenolje per dag som et kosttilskudd.

Hvitløk

Ifølge Dr. William Sears, en barnelege og forfatter av flere bøker om ernæring, fytokjemikalier beskytter kroppen og bekjempe sykdom ved å angripe kreftfremkallende. Kreftfremkallende er kreftfremkallende stoffer som for eksempel røyk, forurensning og kjemikalier. Hvitløk er en av de matvarene på Dr. Sears 'anbefalte Phyto mat liste. Hvitløk er også rik på andre næringsstoffer slik som kalsium og jern. Hvitløk er potent når du klippe den i to fordi kutte hvitløk aktiviteter allicin i anlegget, noe som bidrar til å øke immunsystem. Hvitløk er en veldig allsidig mat fordi det kan legges til flere retter som kylling og pasta å forbedre smaken og legge ernæringsmessige fordeler.

Retninger for Miracle Lemonade Enzyme Diet

The Miracle Lemonade Enzyme Diet, ellers kjent som Master Cleanse, er et populært avgiftning diett som også har betydelige vekttap resultater. Oppskriften er enkel, men det er viktig å følge oppskriften strengt. Fordi graden av honning, er typen av cayennepepper og hvorvidt vannet destillert eller ikke alle er av største viktighet i den endelige effekten av programmet, er det viktig at du ikke kutte hjørner. Som med alle rensing plan eller diett program spesielt en væske raskt, bør du kontakte lege før du begynner.

Lemonade Enzyme Diet dagligvare List

Du vil trenge:
Grade B Organic Maple Syrup
Cayenne Pepper Powder (organisk)
Hele Organic Sitroner
Havsalt (Ikke iodized)
Pure filtrert vann

Ikke fortsett med dietten hvis du ikke kan få de eksakte ingrediensene som nevnt, i sin reneste form eller organisk. Også må du ikke bruke konsentrert sitronsaft som det har tilsatt sukker og konserveringsmidler. Følg disse instruksjonene eksplisitt eller det vil ikke være en effektiv avgiftende kosthold.

Putting It Together

Mens på lemonade diett, må du forbruker minst 60 oz av concoction hver dag. Du kan drikke mer, men ikke mindre. Du bør også drikke mye vann. For å gjøre en enkel servering av brus, kombinere i 10 oz. filtrert vann, 2 ss av karakteren B sirup, en tiendedel av en teskje av Cayenne pepper pulver og 2 ss sitronsaft. Hvis du foretrekker å gjøre de 60 oz. servering på en gang, legger 12 spiseskjeer av sirup og sitronsaft til henholdsvis 60 oz. av filtrert vann. Til slutt, legg den ene halvdelen av en teskje av Cayenne pepper pulver til mix.

Avføringsmidler, te og saft

Under den første detox prosessen, kan det være lurt å prøve naturlige avføringsmidler som drikker en teskje av ikke-iodized havsalt blandet med ca 30 oz. vann. Dette vil øke hastigheten eliminering av giftig avfall i kroppen din. Tillate en time etter at saltet drink før du går ut. Det fungerer effektivt. Også du kan erstatte urte lakserende te for saltblandingen. I begynnelsen kan du oppleve ubehagelige symptomer, slik som mild hodepine eller kviser, mens avgifte. Prøv å motstå å ta noen medisiner fordi det vil forstyrre renseprosessen. Hvis hodepinen eller symptomer blir uutholdelig, dette kan ikke være riktig kosthold for deg. Du bør planlegge på å være på diett for ikke mer enn 10 dager av gangen. Også når kommer av kosthold, begynner sakte med juice og buljonger. Igjen er det viktig at du rådfører deg med legen din før du starter dietten.

ADHD & Enzyme terapi

Enzymer er essensielle stoffer som kroppen ikke kan fungere uten. Deres jobb er å bli med vitaminer og mineraler, og skaper det som kalles koenzymer, slik at kroppen kan absorbere dem riktig. De bidrar også i fordøyelsen, styrker immunforsvaret og fremme riktig celle fungerer. Enzym mangel kan føre til en rekke helseproblemer, inkludert psykiske problemer som ADHD. Hvis du lider av ADHD, kan du prøve følgende forslag for å bruke enzymer for å lindre symptomene dine.

Skriv ned hva du spiser

Ved avgjørelsen av om enzym tilskudd vil bidra til å lette dine ADHD symptomer, er det viktig å først analysere din nåværende ernæringsmessige vaner fordi enzymer er best forbrukes fra mat kilder. Skriv ned hva du spiser i minst en uke for å finne ut hva slags enzymer kostholdet er å forsyne deg med.

Analysere din diett

Ifølge en artikkel skrevet av Dr. Stephen Barrett, "Den amerikanske diett er generelt enzymmangelfull fordi det meste av maten vi spiser er kokt eller behandlet." Så de beste kildene til enzymer er ukokt, ikke-bearbeidet mat som frukt og grønnsaker. De fleste enzym-rik mat valg er spiret frø, korn og belgfrukter. Sjekk hva du spiste den siste uken (det du har skrevet ned) for å se hvor mange matvarer som du spiser inneholder naturlige enzymer. Sjekk "Super enzymet mat liste" i Resources i denne artikkelen.

Alter Your Diet

Hvis du fant etter å analysere din diett som du ikke er forbruker mange enzym-rik mat, prøv å endre den. Forsøk å innlemme flere matvarer fra "Super enzymet mat liste" i det daglige forbruk. Dette kan meget vel bidra til å lindre symptomene på ADHD på egen hånd fordi, ifølge en artikkel på ADHD og enzymer, "Studier viser en betydelig forbedring (i ADHD) når visse tilsetningsstoffer i mat eller miljømessige kjemikalier unngås ... rundt 50-80% av deltakerne viste bedring. " Siden matvarer med tilsetningsstoffer ikke inneholder mange enzymer, ved å erstatte bearbeidet mat med enzymrike matvarer, kan du bidra til å roe dine ADHD symptomer naturlig.

Ta en Supplement

Hvis du har prøvd å endre kostholdet ditt, eller hvis kostholdet inneholder rikelig med enzym-rik mat og du fortsatt lider av intense ADHD symptomer, kan du være naturlig enzymmangelfull. Heldigvis, hvis du passer inn i denne kategorien, kan du ta et enzym supplement. Ifølge artikkelen, "ADHD - Attention Deficit betingelser og enzymer," en rekke enkeltpersoner se forbedring når du tar et bredspektret enzymprodukt, eller de målretting ulike forbindelser (som Peptizyde for meieriprodukter og korn, laktase for melkesukker eller amylases for karbohydrat matvarer). "Enzym kosttilskudd kan finnes på de fleste helsekostbutikker, eller kan bestilles online.

Plant Enzymer og psoriasis

Plant Enzymer og psoriasis


Naturlig rettsmidler har vært et fast innslag av asiatiske og indianske kulturer siden sin begynnelse. Leger ofte innlemme dem i behandlinger. Forskere oppdager elementer i dem som forklarer hvorfor de fungerer. Studier tyder på personer som lider av psoriasis kan få lindring med enzym terapi. Enzyme terapi har også vist seg å hjelpe en lang liste av plager inkludert fordøyelsesproblemer, hudproblemer, kramper, hodepine, kviser, diabetes, søvnløshet og ulike typer betennelser.

Psoriasis

The American Heritage Science Dictionary definerer psoriasis som "en kronisk, inflammatorisk hudsykdom der gjentakende rødlige flekker, ofte dekket med sølvfargede skjell, vises spesielt på knær, albue, hodebunn og bagasjerommet .... (Det er) ikke-smittsom og er arvelig. "
Psoriasis varierer i alvorlighetsgrad, størrelse, utbredelse og steder. I kroniske tilfeller kan psoriasis dekke en persons hele kroppen.
Ifølge nettstedet Natural Cures For Psoriasis, er mer enn 125 millioner mennesker verden over og 5 millioner i USA plaget med hudsykdom. Barn som har foreldre med psoriasis er rundt 60 prosent større sannsynlighet for å utvikle det selv.

Plant Enzymer

I sin naturlige tilstand, maten inneholder enzymer, vitaminer og mineraler. De enzymer som finnes i rå mat er i andelen for riktig fordøyelse. Matlaging, pasteurisering og hermetisering ødelegge alle enzymer som var til stede i maten.
De fire gruppene av plante enzymer er proteaser, amylaser, lipaser og cellulaser. Proteaser arbeide for å bryte opp proteinkjeder til enkle aminosyrer. Amylaser redusere sukkere og noen karbohydrater til sukrose, laktose og maltose. Lipaser bryte ned fett eller triglycerider i separate fettsyrer og glycerol. Cellulaser arbeide for å fordøye de spesifikke karbohydrat obligasjoner som finnes i fiber.

Diett

Ifølge Alternativ medisin Terapi nettside, mens kostholdet ditt trenger ikke å inkludere 100 prosent rå mat, kroppen ikke kan produsere enzymer som cellulase. Uten enzymer, kan ikke kroppen produsere kjemikalier som er nødvendige for å starte fordøyelsen og mat blir liggende igjen i kroppen. De resterende mat omdannes til giftstoffer og beveger seg til leveren for avrusning. Denne prosessen kan føre til overforbruk av leveren, og til slutt føre til giftstoffer i tykktarmen.
Pre-pakket mat faktisk kan blokkere enzymer som er nødvendige for kroppen å være sunn.
Psoriasis forverres når for mange fettmolekylene er til stede i immunsystemet. Spise mat som nøtter og rå grønnsaker kan blokkere fettmolekyler fra å være i stand til å danne. Det er viktig å unngå mat med høyt triglyserider.

Andre Aids

Natural Cures For Psoriasis nettside sier at urte produkter som aloe vera, trollhassel, emu olje, neem olje, jojoba, mahonie aquifolium, capsaicum, tea tree olje og nattlysolje berolige symptomer.
Nettstedet sier også at riktige mengder av kosttilskudd som melk tistel, burdock, gul dock, terreng drue, sarsparilla og rødkløver er kjent for å forbedre symptomer på psoriasis. Kontakt lege før du legger noen kosttilskudd, da de kan komme i konflikt med noen reseptbelagte medisiner.

Gjennombrudd

Enzymer er så avgjørende for behandling av psoriasis som en behandling laget av den East Indian kloden tistel representerer en av de største gjennombrudd.
The Food and Drug Administration (FDA) tillates Piramal Life Science Ltd i India for å begynne en ny klinisk studie på sin psoriasis behandling, tinefcon, i mai 2010. Tinefcon består av delvis rensede planteekstrakter. Tinefcon er laget fra Øst-indisk kloden tistel og en Cdk-4-hemmer.

Vegetabilsk liste for en Diet

Vegetabilsk liste for en Diet


Berikende din diett med en rekke grønnsaker kan ha en fremragende innvirkning på din generelle helse, trivsel og vekt. Uansett hvilke spesifikke mål i kosten, står du å dra nytte av å øke din produserer inntak og redusere andre elementer, for eksempel fett, bearbeidet mat eller raffinert mel. Velg grønnsaker som gir fordeler i tråd med din egen diett prioriteringer og huske på at en ideell diett er en du vil følge; velger grønnsaker du liker, også.

Cruciferous grønnsaker

Velg fra brokkoli, blomkål, grønnkål, kål, rosenkål og bok choy: alle er medlemmer av cruciferous familien. De har også felles ekstraordinære nivåer av sunne fytokjemikalier, vitaminer, mineraler og fiber. Ifølge American Institute for Cancer Research, spise cruciferous grønnsaker har vært koblet til halting kreft vekst.

Leafy Greens

Velg mørkegrønne grønnsaker for å få de høyeste nivåene av mineraler som kalsium, magnesium, jern, kalium, sink og vitamin A, C, E og K. Ved utarbeidelse av salat, velger mørkere salat, og armen ut til spinat, collards, sennep greener , grønnkål eller kinakål. I tillegg til de høye nivåer av næringsstoffer, kan mørke, grønne blader bidra til å forbedre dine sirkulasjons- og åndedrettssystemet. Hvis kosten inneholder en øvelse komponent, vil du være spesielt glad for økning i luftveiene og sirkulasjons effektivitet.

Super Foods

Den "super mat list" inneholder mange andre enn grønnsaker alternativer, identifisere de matvarer som gir størst ernæring for hver kalori. Naturligvis, en håndfull av restorative grønnsaker gjøre kutt. Brokkoli, allerede anbefalt som en korsblomst vegetabilsk, blir ofte betraktet som en super mat, sammen med tang, som inneholder opp til 10 ganger den kalsium av melk. Fordi tang kjemiske makeup faktisk ligner vår egen blodplasma, hjelper det å regulere og avgifte vår sirkulasjonssystemet. Spinat og gresskar tilbyr også superfood-nivå næringsstoffer; i tillegg til en rekke andre vitaminer og mineraler, gresskar har høye nivåer av karotenoider og spinat tilbud antioksidanter og omega-3 fettsyrer.

Gress og Spirer

Opprinnelig brukt tørket, som et vitamintilskudd, hvete og bygg gress nå nyte prominens som nærings lastet vegetabilske alternativer. De unge gress av korn kan brukes friskt i juice eller tørket til et pulver og tilsettes matvarer som et supplement. Fordi gress er fortsatt ung, ligner de grønnsaker mer enn korn. Både hvete og bygg gress tilby antioksidanter, frie radikaler "åtseletere," nyttige enzymer og kost klorofyll. Spirer, tilgjengelig fra mange vegetabilske varianter, er spesielt gunstig for deres protein og vitamin C-innholdet.

Slik Cure Herpes med enzymer

Mens det er ingen absolutt kur for herpes tiden tilgjengelig, er det flere behandlinger som kan håndtere symptomene slik at en kur ser ut til å ha skjedd. Behandlingene er avhengig av hvilken type herpes du har. Det finnes to typer. Herpes Simplex One (HSV-1) er viruset som forårsaker forkjølelsessår. Herpes Simplex To (HSV-2) er viruset som forårsaker genital herpes. Den beste måten å håndtere symptomer på herpes er gjennom bruk av reseptbelagte medisiner foreskrevet av legen din. Hvis du ikke har råd til reseptbelagte medisiner og ønsker å prøve andre former for behandling, er enzym terapi ett alternativ.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du ønsker å ta kontakt med en enzym-ekspert før du begynner enzym terapi. Det anbefales sterkt at du snakker med en lege før du begynner på ny behandling siden enkelte OTC medisiner og kosttilskudd kan ha uønskede reaksjoner med andre medisiner og kosttilskudd du kan tiden være å ta. Hvis du er interessert i å se en spesialist, tilbyr Theramedix Nettstedet en liste over konsulenter og utøvere i ditt område. Se Resources for en kobling.

Velg enzymet kosttilskudd som er riktig for deg. De tre hovedtyper av enzymer er metabolske, fordøyelses og mat enzymer. Metabolske enzymer tillate for avgiftning og energiproduksjon ved å styre hastigheten ved hvilken kjemiske reaksjoner finner sted. Fordøyelsesenzymer hjelpemiddel i absorpsjon av næringsstoffer i blodet og gir mulighet for avfallsfjerning. Mat enzymer kommer fra rå mat som inneholder fordøyelsesenzymer. Det anbefales at du arbeider med en spesialist for å finne ut hva, om noen, enzym kosttilskudd er riktig for deg.

Bestem deg for hvordan du vil ta enzymtilskudd. De kan tas oralt eller ved injeksjon. De fleste foretrekker å ta dem muntlig. Men hvis du ønsker en injeksjon, må du få det gjort av Enzyme Specialist.

Kjøp enzymtilskudd. Hvis du har en resept, kan forsikringen dekke hele eller deler av kostnadene. Sjekk med ditt forsikringsselskap for sin politikk på enzym terapi. Hvis du ikke har en resept, tilbyr Theramedix nettside en rekke enzymtilskudd.

Begynn å ta enzymtilskudd. Følg instruksjonene gitt av Enzyme Specialist og / eller Theramedix nettstedet.

Tips og advarsler

  • En studie publisert i 1995 for National Center for Biotechnology Information tyder på at enzymet terapi kan være like effektivt som Acyclovir i å håndtere symptomer på herpes zoster (helvetesild). Se Resources for en kobling. Mange mennesker kommer over denne studien, og tror det skal være bevis for at enzymterapi er effektiv i å håndtere symptomer på genital herpes. Ikke forveksle Herpes zoster med Herpes Simplex.
  • Alltid snakke med legen din før du starter en ny behandling. Det finnes ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter effekten av enzymbehandling hos pasienter med herpes, men mange pasienter ikke trives under denne behandlingen.

Liste over lettfordøyelige Foods

Liste over lettfordøyelige Foods


Enten du har blitt diagnostisert med en fordøyelseskanal lidelse eller bare har en grinete fordøyelsessystemet, og vite hvilke matvarer er lettest å fordøye kan være gunstig for fordøyelseskanal og fysisk / emosjonell velvære. De fleste matvarer anses lett å fordøye variere fra en person til den neste på grunn av individuelle følsomhet. Følgende er en liste over matvarer lett fordøyd av de fleste; ikke nødvendigvis inkluderende av personer som opplever fordøyelses problemer.

Naturligvis Fibrøst Foods (karbohydrater)

Fiber stimulerer prosessen med fordøyelsen. Mens du legger fiber i form av pulver, piller eller shakes kan hjelpe med forstoppelse, kan det også generere kramper, oppblåsthet og overdreven gass. Øke inntaket av naturlig fibrøs mat kan bidra til å eliminere behovet for fiber kosttilskudd.

De fleste frukter og grønnsaker er lett å fordøye når spises rå som de inneholder enzymer som er nødvendige for fordøyelsen. Personer som spiser bearbeidet, hermetisk eller lagres mat vanligvis har lave nivåer av fordøyelsesenzymer. Cooking ødelegger enzymer; derfor, frukt og grønnsaker er mest gunstig når spises rå. Noen frukt høy i syre, for eksempel epler, kan forårsake mage kramper og kan forbedres ved koking. I tillegg, mais kan by på problemer, og må unngås ved noen individer.

Hele korn, spiret korn, bønner, erter og linser er naturlig fibrøs mat lett å fordøye. Fordøyelsen av tørkede bønner, erter og linser kan bli betydelig forbedret ved bløtlegging i åtte til 12 timer i vann, før matlaging.

Fermentert mat

Matvarer som har blitt gjæret gjøre fordøyelsessystemet si: "Ja!" Fermentert mat inneholder gunstige bakterier som bidrar til å balansere de gode / dårlige bakterier i fordøyelseskanalen og utføre noen av fordøyelsen for deg. Disse matvarer inneholder surkål, yoghurt og andre dyrkede meieriprodukter.

Andre kilder til karbohydrater

Rice er vanligvis lett for folk flest å fordøye og inkluderer alle varianter: hvit, brun, hele korn, basmati, ris pasta, kaker og kjeks. Andre kilder til karbohydrater som er lett å fordøye inkludere havregryn, quinoa, bokhvete, amaranth og hirse.

Protein

Fisk er en høykvalitets protein som også er rik på omega 3 fettsyrer og lett å fordøye. Kylling som har blitt stekt, bakt, stekt eller kokt gir også en betydelig kilde til protein.

Nøtter og frø er ofte feilaktig anses å forårsake fordøyelsesproblemer. Selv om dette er typisk tilfelle for personer som lider av fordøyelses problemer og lidelser, kan de fleste få betydelige mengder protein fra nøtter, frø og peanøttsmør.

Liste over vanlige karbohydrater

Liste over vanlige karbohydrater


Mange typer mat inneholder karbohydrater. Karbohydrat er laget av sukkermolekyler, og brytes ned til sukker i kroppen. Mens komplekse karbohydrater inneholder tre eller flere sukkermolekyler i en langkjedet struktur, bare enkle karbohydrater har en eller to. Komplekse karbohydrater tar lengre tid å fordøye enn enkle karbohydrater. Noen vanlige komplekse karbohydrater er stivelse og fiber, mens noen enkle karbohydrater inneholder behandlet sukker (sukrose) og fruktsukker (fruktose). Her er en liste over noen vanlige karbohydratkilder.

Frukt

Fruktose er en enkel sukker som finnes i frukt. Frukten inneholder også viktige vitaminer som hjelper kroppen med å bruke energien fra karbohydrater mer effektivt. Fiber i frukt er en form for komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater fordøye saktere enn enkle karbohydrater. Fiber holder deg også mer full for en lengre tid, og bidrar til å holde blodsukkernivået. Fruktose er frukt er en god kilde til rask energi, mens fiber vil bli langvarig.

Meieri

Den viktigste sukker som finnes i meieriprodukter, slik som melk og yoghurt, kalles galaktose. Dette er et enkelt karbohydrat. Melk inneholder vitaminer og mineraler som hjelper kroppen din bruker karbohydrater mer effektivt. Meieriprodukter er en kilde til enkle karbohydrater, og vil gi deg rask energi. Galaktose er kjent som en "brain sukker" fordi det er nødvendig for nervesystemet vev for å fungere.

Helkorn

Hele korn er en god kilde til fiber inneholder komplekse karbohydrater. De er ikke blitt behandlet, slik at de fortsatt opprettholder sine naturlige vitaminer og mineraler. Fullkorn pasta, brød, frokostblandinger eller andre fullkorns alternativer er sunne former for langvarig energi for kroppen din.

Grønnsaker

Grønnsaker er en god kilde til komplekse karbohydrater på grunn av fiber de inneholder. De gir også viktige vitaminer, mineraler og enzymer som kroppen din trenger. Grønnsaker inneholder også noe fett og har mange andre helsefordeler. Et sunt kosthold inneholder et daglig inntak av grønnsaker.

Papain Enzym Fordeler

Papain Enzym Fordeler


Den papaya frukten er innfødt til Mexico og Mellom-Amerika og inneholder et enzym kalt papain. Dette er en digestive enzym som bidrar til å øke hastigheten kjemiske reaksjoner i det menneskelige legeme. Det er oppført i Natural Medicines Comprehensive Database på Rx List nettside som en mulig behandling for helvetesild og halsbetennelse, og kan være nyttig i behandling av fordøyelsesproblemer, diaré, høy feber, rennende nese og andre betennelser.

Digestive Aid og andre tarmsykdommer

Papain enzymet er en potent fordøyelseskanal hjelpemiddel, selv i små doser, og har blitt forskrives til pasienter som lider av dyspeptic lidelse og andre fordøyelsesproblemer siden 19-tallet, som dokumentert i en artikkel i den 18 januar 2010 utgaven av "Los Angeles Times. " Artikkelen bemerket at papain var ekstremt verdifullt i denne formen for fordøyelsen. Den anti-inflammatoriske egenskaper er også effektiv mot sår og forkjølelsessår. Det løser også opp membraner i difteri og letter symptomer på matallergi.

Anti-inflammatorisk, Fever Reducer

Papain enzymet brukes til å redusere hevelse og feber og er oppført av Melbourne Dermatology som en behandling for ødem, blåmerker og hevelse, på grunn av idrettsskader og traumer. Papain enzymet er oppført i Natural Medicines Comprehensive Database som en behandling for halsbetennelse på grunn av sin reduksjon av hevelse og tynn slimete.

Hud rensing

Påføring av papain renser og forynger huden ved å løse opp fett, rense og mykgjørende epidermis. På grunn av denne egenskapen, er papain enzymet ofte inngår som en ingrediens i skjønnhetsprodukter og hud rensemidler. Melbourne Dermatology hjemmeside lister papain applikasjoner i peeling, huden resurfacing / rydding og akselerasjonen av tilheling av sår i huden.

Vanity Fair r 関 鑜 e sa Liste 2011 des personnalit 閟 les mieux habill 閑 s

Pour la 72me anne conscutive, Vanity Fair publie sa Liste des personnalits les mieux habilles de l'anne. Qui en su le mieux combiner bon fikk et fashion locale? Qui Parmi les Politiques, chanteurs et Acteurs connat le mieux sens du Mot 'classe'? DBut de rponse.

Vanity Fair r 関 鑜 e sa Liste 2011 des personnalit 閟 les mieux habill 閑 s

Sans overraskelse, på y retrouve Kate Middleton, Charlene de Monaco et Carla Bruni-Sarkozy. Puis Colin Firth, Justin Timberlake, Tilda Swinton, Carey Mulligan et ... Christine Lagarde. En Revanche, pas de spore de Paris Hilton ou Megan Fox, trangement. No Revanche, les innsats utelatt Lady GaGa ont t rcompenss, puisqu'elle est dans la prestigieuse Liste.

Pour voir tous les noms des plus chics de ce monde, il faudra lire le nouveau numro de Vanity Fair .

Hvordan å senke høyt Muscle enzym nivåer

Muskelenzymer kan stige for en rekke årsaker, blant annet autoimmune lidelser og infeksjoner. Ifølge springerlink.com, muskel membraner slipper enzymer når de blir skadet eller ødelagt. Dette kan oppstå på grunn av betennelse i muskel forårsaket av overexercise, muskuløs traumer eller visse muskulatur tilstander som leddgikt, muskeldystrofi og inflammatorisk muskelsykdom. Høye enzymnivåer kan tyde muskelskader og kan føre til stølhet.

Hvordan å senke høyt Muscle enzym nivåer

Sjekk med legen din for å se om et medikament som kan være årsaken høye enzymnivåer. Noen medisiner kan bidra til økt muskelenzymer. Ifølge medicinenet.com, kan statin narkotika øke risikoen for muskelbetennelse, som kan føre til forhøyede muskelenzymer. Snakk med legen din om alternative medisiner hvis medisiner bidrar til høy muskelenzymer.

hvile mellom treningsøktene. Ifølge pubmedcentral.nih.gov, når musklene kontrakt med en høy grad av spenning, kan det føre til muskelfiberskader. Muskler som er overspente på grunn av overanstrengelse kan frigi høyere nivåer av enzymer. Prøv å øke hvileperioder mellom treningsøktene for å redusere muskelenzymer umiddelbart etter en treningsøkt. Hvis du har lidd av en alvorlig fysisk traume som fører til muskel skade, kan det kreve noen helbredende tid for enzym nivåer for å gå tilbake til det normale.

Legg til anti-inflammatoriske matvarer i kostholdet ditt. Ifølge sportsinjurybulletin.com, kan matvarer som inneholder omega-3 og omega-6 fettsyrer som fisk, nøtter, olivenolje og solsikkeolje bidra til å redusere betennelse. I tillegg, selen, sink, og vitamin B, E og C er anvendbare ved bekjempelse av muskelbetennelse som kan føre til forhøyede muskel enzymer.

Få testet for muskelsykdommer. Forhøyede muskelenzymer kan være forårsaket av forhold som polymyositt, leddgikt og muskeldystrofi. Thyroid, hormoner og metabolske forstyrrelser kan også bidra til muskelsykdommer. Legen din kan foreskrive kortikosteroider og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for å behandle betennelse og andre symptomer forbundet med høy muskelenzymer. Anti-inflammatoriske over-the-counter medisiner kan være nyttig for smertebehandling.

Liste over Tricare Prime Leger

Liste over Tricare Prime Leger

For å få tilgang Tricare Prime fordeler - en helseforsikring program for amerikansk militært personell, veteraner og kvalifiserte forsørges - enrollees må leve i en førsteklasses service-området som omfatter en 40-kilometers radius rundt militære behandlingstilbud eller flere områder foreslått av regionale entreprenører eller regional helsesystemer. Begunstigede få omsorg fra "leverandører", en altomfattende begrep for å beskrive en lege eller et team av leger, sykepleier utøver, lege assistent, sykehus, klinikk, laboratorium, ambulanse selskapet og medisinsk forsyning leverandør.

Regioner

Tricare dekker tre geografiske regioner - nord, sør og vest - hver ledes av en annen helsevesen eller regional entreprenør, men protokollen for å finne en leverandør forblir den samme. Den Tricare servicesenter for din militær installasjon vil gi regional informasjon, eller du kan besøke Tricare nettsted for å få tilgang til helsevesenet hjemmeside. Når du vet din region, kan du finne det selskapet som katalog på nettsiden og søke etter en leverandør på en militær behandlingsanlegg eller en sivil nettverksleverandør.

Militære Providers

Hvis du bor innenfor en 30-minutters kjøretur fra en militær renseanlegg, det er der du vil motta primærhelsetjenesten. Til din (eller din sponsorens) første besøk til en Tricare servicesenter, vil du bli tildelt en primær omsorg manager - en lege som koordinerer din omsorg. Hvis du trenger en henvisning til en spesialist, vil PCM fylle ut og sende inn papirene for deg. For å endre PDMT, må du fylle ut standard PCM endringsskjema, DD Form 2876, og sende det til din regional entreprenør eller servicesenter i person, per post eller faks. Servicesenteret eller regional helsevesenet hjemmeside vedlikeholder en liste over tilbydere åpne for påmelding. Du må vente på bekreftelse av endringen i posten før du besøker den nye PCM.

Sivile Providers

Hvis stasjonen tid til en militær behandling anlegget overstiger 30 minutter, vil du motta primærhelsetjenesten fra et nettverk sivile PCM tildelt deg ved første besøk. Slik endrer du PCM, er det samme prosedyre som ved militær behandling anlegget. Du finner listen over leverandører åpne for påmelding på Tricare servicesenter eller i ditt regionale helsesystemets leverandør katalogen. Du trenger ikke henvisning for forebyggende behandling fra nettverksleverandører. Din PCM, militære behandlingsanlegg eller regional entreprenør eller "Vedtak om verktøyet" på ditt regionale helsesystemet hjemmeside kan gi informasjon om spesialomsorg henvisninger.

Betraktninger

Hvis du bor utenfor en førsteklasses service-området, kan du fravike drive-time standarder og registrerer deg med en PCM innen 99 miles av din bolig. I tilfelle en nødsituasjon, trenger du ikke en henvisning eller autorisasjon, som Tricare Prime omfatter borte fra hjemmet nødsituasjon dekning for noen legevakten. For ikke-nødhjelp, for eksempel en forstuing eller sår hals, må Tricare Prime begunstigede mottar en henvisning fra en militær behandling anlegget, PCM eller regional entreprenør før du besøker en sivil leverandør.

En liste over autosomal recessiv Traits

En liste over autosomal recessiv Traits


År siden, folk over hele verden gift nære familiemedlemmer, i håp om å holde eiendeler innen familien. Bare når skadelige mønstre begynte nye i etterkommere gjorde samfunn gjennomgå praksisen med parring med slektninger, kjent som innavl. Til tross for gjentatte advarsler fra vitenskapelige og religiøse kretser, noen samfunn godta innavl; to av fem stater i USA tillater søskenbarn å gifte seg. Autosomal recessiv forstyrrelser oppstå når avkom uttrykke maskerte trekk som omfattes av unormale gener som er tilstede på en hvilken som helst av de første 22 kromosomer, noe som utelukker at X og Y, eller kjønn, kromosomer.

Mechanism of Inheritance

Et barn får halv hennes gener fra sin mor og halvparten fra faren. Noen gener 'former, kalt "alleler," dominerer over andre; hvis en person har en dominerende allel, betyr det skjulte, eller recessive, allel viser ikke. Alle mennesker bærer ulike recessive alleler-koding for ikke-fungerende eller unormale proteiner som produserer dødelige tilstander. To nært beslektede folk ofte bære de samme skadelige recessive alleler, men har ikke de samme trekk fordi de også ha normal, dominant allel. Når to personer procreate, kan de passere den samme recessive allelet til barnet sitt, og skaper en ødeleggende sykdom.

Albinisme

Mennesker med albinisme produserer lite melanin i deres øyne, hår og hud. Albinisme oppstår når en person som arver defekte to alleler som koder for et gen viktig i produksjon av melanin, pigment som forekommer i visse humane celler. Mennesker rammet av albinisme viser ulike grader av fargestoffer. Noen vil ikke ha noen farge i det hele tatt, andre viser begrenset farging og atter andre mangler pigmentering bare i netthinnen; sjiktet på baksiden av øynene. Albinisme later folk utsatt for dødelige hudkreft fordi melanin absorberer solens skadelige stråler. Behandling omfatter behandling av individuelle øye problemer som oppstår i forbindelse med albinisme. Folk mangler pigmentering leve normale liv, men kan oppleve en levetid på latterliggjøring hvis de bor blant mørkhudede populasjoner.

Cystisk fibrose

To unormale kopier av et gen på kromosom 7 årsak slim for å bygge opp utenfor lungeceller, noe som øker følsomhet for bakterielle infeksjoner i lungene. Slimet tetter også passasjer i bukspyttkjertelen, redusere produksjon av kjemikalier som bryter ned mat. Berørte enkeltpersoner ofte ikke lever lenge, vanligvis dør i sine tidlige 30-årene. Ingen behandling finnes, men støttende tiltak som inhalator antibiotika og fysioterapi for brystet forbedre livskvaliteten for mennesker med cystisk fibrose.

Fanconi Anemi

Lider av Fanconi anemi kan ikke produsere nok blodceller eller danne unormale celler som svar på etter kroppens behov. Fanconi anemi påvirker benmargen, svampete stoff som finnes innenfor den lange bein i kroppen. Benmargen produserer tre typer blodceller: røde blodceller som transporterer oksygen og karbondioksid til og fra kroppens celler, hvite blodceller, som beskytter mot fremmede inntrengere og blodplater som hjelpemiddel i blodlevring. Pasienter blir syke og ikke komme seg helt fra infeksjoner eller skader. Omtrent en tiendedel av personer med denne anemi også lider av leukemi, en kreft som påvirker hvite blodlegemer. Noen lider inn i verden beheftet med feil, med mange bukke under for tilstanden i løpet av 20-årene. Benmargstransplantasjon og stamcellebehandlinger tilby pasienter håpe på lengre liv.

Galactosemia

Melk inneholder en type sukker kalles laktose, som fordeler seg med den enklere sukkere, glukose og galaktose, av stoffer som kalles enzymer. Folk født med tilstanden, galactosemia, mangler et enzym som ligger på kromosom 9 som endrer galaktose til en form kroppen kan bruke. Nyfødte føle virkningene mest intenst fordi de er avhengige av melk som sitt primære næring. Uten enzymet, spedbarn vokse på en forsinket hastighet, viser unormalt i øyne, lever og nyrer. Når galaktose eller dens alternativ form akkumulerer i hjernen, ødeleggende hemming fører, og dødsfall forekommer ofte. Overvåking og styring av inntak av melk og melkeprodukter hjelpe lider føre normale liv.

Xeroderma pigmentosum

Ofre for Xeroderma pigmentosum kan aldri føle varmen og lyset fra solen fordi kroppene deres ikke kan reparere skader forårsaket av solens ultrafiolette stråler. Mennesker med sykdommen rapport øyemisdannelser, avvikende hudsykdommer og hudkreft som oppstår før 5 år gammel. Lider barrikadere seg i mørklagte hjem, bruke ekstra styrke solkremer, slitasje restriktiv klær og don vernebriller. Selv med disse forholdsreglene, mange pasienter dør i tidlig voksen alder.

Hvordan lage en Differential Diagnosis Liste

Hvordan lage en Differential Diagnosis Liste


Differensialdiagnose er en av de store prosessuelle innovasjoner av moderne medisin. Det gjelder i hovedsak de elimineringsprosess for å diagnostisere tvetydige forhold. Riktig diagnose er av største betydning fordi en feildiagnostisering kan føre til en ubehandlet tilstand, eller enda verre, en utilbørlig behandling som fatalt for pasienten. Leger gjelder differensialdiagnose i tandem med mer teknologiske diagnostiske verktøy for å finne roten av pasientens medisinske problem.

Hvordan lage en Differential Diagnosis Liste

•  Undersøk pasienten og utvikle en fullstendig liste over symptomer basert på dine observasjoner og pasientens rapportering.

Skriv ned en tentativ liste over potensielle diagnoser, i rekkefølgen av sannsynlighet, basert på din første inntrykk.

•  Har pasienten gjennomgå relevante medisinske tester. Disse vil variere mye avhengig av symptomene som presenteres, men kan inkludere ting som røntgen, blodprøver og MR.

Analyser av resultatene av testene.

Eliminer potensielle diagnoser én etter én, basert på gestalt av de diagnostiske data (pasientprøver og medisinske tester), helt til du finner sykdom.

Pediatric bukspyttkjertelen Enzyme terapi

Pediatric bukspyttkjertelen Enzyme terapi


Bukspyttkjertelen er en kjertel som ligger i nærheten av galleblæren som utskiller mange enzymer, slik som amylase, lipase, trypsin, chymotrypsin, carboxypeptidase og galle (fra leveren). Pankreas enzymer er nødvendig for å fordøye fett, proteiner, carbohydrater og syrer. Barn som ikke produserer nok pancreatic enzymer kan ikke vokse skikkelig og kan lide alvorlige ernæringsmessige mangler. Cystisk fibrose og cøliaki er forhold som kan bli hjulpet av pediatrisk bukspyttkjertelen enzym terapi.

Cystisk fibrose

Bukspyttkjertelen insuffisiens er vanlig i cystisk fibrose, en genetisk kronisk sykdom karakterisert ved hyppige lungeinfeksjoner, fordøyelsesproblemer og salt hud. Det er diagnostisert i tidlig barndom. Cystisk fibrose får kroppen til å produsere unormalt tykt og klebrig slim som hemmer nedbrytningen av fett, stivelse og proteiner i tarmen. Den resulterende dårlig opptak av næringsstoffer svekker helse og normal vekst. Tilskudd av pankreas enzymer kan forebygge og behandle underernæring. Ifølge retningslinjer utarbeidet av australske leger og publisert i april 1999 Journal of Pediatrics and Child Health, "bukspyttkjertelen enzymerstatningsterapi (PERT) er en viktig faktor knyttet til å oppnå optimal vekst og ernæringsstatus ved cystisk fibrose (CF) pasienter med bukspyttkjertelfunksjon og påfølgende malabsorpsjon. "

Cøliaki

Barndom ernæringsmessige mangler som skyldes intoleranse overfor kosten gluten kan bli hjulpet av bukspyttkjertelen enzymer, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC). Behandling for cøliaki består av å eliminere kost gluten som finnes i hvete, bygg og rug. Skader på tarmen av gluten kan ta tid å helbrede. I en 1995 studie sitert av UMMC, barn som fikk bukspyttkjertelen enzymer hadde bedre vektøkning enn kontrollgrupper i den første måneden av behandlingen.

Bivirkninger

Pancreatic enzymer er generelt trygt, selv om de ikke bør gis til barn under 12 uten veiledning fra helsepersonell. Vanlige bivirkninger er kvalme og urolig mage.
I en University of Michigan casestudie av et spedbarn under ett år med cystisk fibrose, leger fastslått at bukspyttkjertelen enzym terapi var ansvarlig for intrakranielt trykk som forårsaket barnets irritabilitet og svulmende soft spot. Symptomer løst når enzym terapi ble stoppet. Pancreatic enzymer ble startet på nytt, uten problemer, når barnet ble eldre og behovet for dem var mer tydelig. Tidligere mente leger slike symptomer var på grunn av vitamin A-mangel, og ikke til den enzym-behandling i seg selv.