Digidexo.com

spirulina magesår

De Skadevirkninger av Chlorella og Spirulina

De Skadevirkninger av Chlorella og Spirulina


Begrepet "alger" brukes løst til å beskrive en urelaterte grupper av mikroorganismer som utfører fotosyntese. Alger har vært brukt i mange former over hele verden i næringsmidler, kosmetikk, gjødsel og malinger. og det er den viktigste ingrediensen i naturlige kosttilskudd som chlorella og spirulina.

Chlorella

Chlorella er en type av ferskvann grønne alger. Mesteparten av chlorella funnet i USA er dyrket i Japan eller Taiwan, og er bearbeidet og omgjort til tabletter eller flytende ekstrakter. Før chlorella kan fordøyes av mennesker, må dens celleveggene brytes ned. Fra denne form er chlorella som brukes som en kilde for protein, fett, fiber, vitaminer og mineraler. Den brukes for behandling av mange forskjellige sykdommer, fra å forebygge kreft, behandling av magesår både --- --- tarm og hud og redusere kolesterol, blant utallige andre anvendelser.

Spirulina

Spirulina er en stor gruppe av blågrønne alger som finnes i saltvann og store innsjøer. De finnes vanligvis i tropiske eller subtropiske farvann med et høyt saltinnhold. Noen typer spirulina er dyrket. og noen er dyrket naturlig. Det er en kilde til B-vitaminer, jern og protein. Den bruker er varierte: vekttap, for oppmerksomhet underskudd-hyperaktivitet, høysnue, diabetes, stress og tretthet.

Side Effects

Fordi både chlorella og spirulina er kosttilskudd, har den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke regulere dem før de når markedet. Følgelig noen bivirkninger chlorella og spirulina kan ha er ikke regulert under FDA, og lite selvstendig, klinisk forskning er gjort på mulige bivirkninger. Ifølge WebMD, er chlorella ikke anbefalt for alle gravide eller ammer fordi effektene ikke er kjent. Vanlige bivirkninger er diaré, kvalme, gass, grønn misfarging av avføring og mage kramper.

Som chlorella, ikke nok kunnskap om effektene av spirulina å bli anbefalt for alle gravide eller ammer. Blågrønnalger skal være trygt så lenge det ikke er forurenset; forurenset spirulina kan forårsake leverskader, svakhet, oppkast, rask hjerterytme, sjokk og muligens død. I tillegg kunne Spirulina forårsake auto-immunsystem til å bli overaktiv og så bør unngås i tilfelle av auto-immune sykdommer.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

 • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
 • Hvis det er sterke smerter i lysken
 • Hvis smertene er til stede også i ro
 • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle


Sprukket magemusklene oppstå når magemusklene er altfor anstrengt og selv revet eller ødelagt. Dette har en tendens til å skje hovedsakelig til idrettsutøvere, for eksempel vektløfting, turnere, stang vaulters og brytere. Men, alle kan sprekke en mage muskler hvis de legger nok press på området, og tilbake til normale aktiviteter for tidlig etter belastningen har grodd kan skape store betennelse problemer. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere en sprukket magemuskelen.

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle

Hvordan Å Identifisere en sprukket mage Muscle

•  Gjennomgå rekkefølgen av hendelser som fører til skaden. Prøv å huske noen skarpe, stikkende smerter. En plutselig, skarp smerte i magen er ofte et tegn på en magemuskelen ruptur.

Trykk lett på mageområdet. Ømhet og betennelser i dette området kan indikere en mage muskel brudd, spesielt hvis det såre området er en del av den nedre mageregionen.

Legg deg ned flatt på ryggen på gulvet. Forsøk et enkelt sitte opp eller knase. Hvis du føler en tydelig økning i smerte når magemusklene kontrakt, du sannsynligvis har en sprukket mage muskler.

Ring legen din. Vanligvis denne typen skader helbreder med resten alene. Imidlertid kan det være lurt å ta kontakt med din personlige lege for å forsikre deg om at det ikke er flere helsemessige konsekvenser for din unike situasjon.

Hint

 • Retur til regelmessig mosjon og fysisk aktivitet for tidlig etter sprekker en mage muskel kan føre til store betennelse i hele mageområdet. Sørg for at du er fullt restituert før du gjenopptar normal aktivitet.
 • Snakk med legen din om noen smerter som du har.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like


Hvis du ikke vet førstehånds hva en trakk abdominal muskel føles, anser deg selv heldig. Inntil du skade musklene kjernen, trenger du egentlig ikke klar over hvor mye du faktisk bruker dem. I daglige aktiviteter som å puste, stående eller sittende overkroppen er alltid involvert. Arealet av torso og til i dagligtale kalles "mage" er mer korrekt kalt mageregionen. Se en lege hvis smertene er ledsaget av feber, hevelse eller rødhet; årsaken kan være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Ta et dypt åndedrag. Fyll lungene helt og hold luften i noen sekunder. Hvis du føler en sterk, verkende følelse i magen, kan det være en skadet eller trukket mage - eller, mer korrekt, ab - muskel.

Slipp luften ut av lungene. Hvis du arbeider med en trakk mage muskler, når du slutter å bruke eller flytte området, bør du føle deg bedre i løpet av noen få øyeblikk.

Sitt på en stol og slå overkroppen fra side til side. Turning er en av de vanskeligste oppgavene med en trakk abdominal muskel. Du kan føle en bankende smerte, ikke en stikkende smerte.

Vent noen dager og prøve trinnene ovenfor på nytt. Trakk magemusklene ikke ta lang tid å helbrede. Hvis du fortsatt har den bankende følelse etter flere dager, ringe legen din og sette opp en avtale. Det er andre skader, som for eksempel en forstuet ribbein, som kan være den skyldige.

Hint

 • Se en lege umiddelbart for mystisk magesmerter, spesielt hvis det er uutholdelig eller ledsaget av rødhet, hevelse eller feber. Mulige årsaker kan omfatte blindtarmbetennelse eller andre forhold som trenger akutt behandling.
 • Aldri sette varme på en skade mindre spesifikt bedt om å gjøre det av legen din. Selv om varmen kan føle seg bra, noen ganger kan det gjøre mer skade enn godt.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt


Mange forbinder å få en flat mage med å miste vekt. Noen mennesker kan trenge å kaste reservehjulet rundt midten for å se slankere og mer tonet. Men for andre, som har en liten mage flab er ikke det samme som overvekt. Dette gjelder spesielt for nye mødre som ofte holder på untoned magen selv etter å miste barnet vekt. Flat mage ved toning din kjernevirksomhet og å styrke magemusklene.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

•  Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet for å gjøre daglige situps. Plasser hendene bak hodet med albuene bøyd. Stram magen og heve øvre del av ryggen og skuldrene opp flere inches mot brystet mens du holder korsryggen i kontakt med gulvet. Fullfør 10 repetisjoner per sett, to eller tre ganger i uken. Bodybuilding.com forklarer at sammentrekning av muskler under en crunch skaper et skille i rectus abdominis muskel og en flatere utseende av en "six pack".

Styrke abs, obliques - musklene på sidene av torso-- og ryggen med kjernerotasjonsøvelser. Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Stram magemusklene og holde skuldrene fremdeles når du roterer underkroppen til venstre, bringe knærne nesten til gulvet. Hold i noen sekunder før du går tilbake til den opprinnelige posisjonen. Gjenta øvelsen på høyre side også. Starte med fem repetisjoner og jobbe deg opp til 15 reps daglig.

Utfør knebøy, en vektbærende trening som kan bygge sterkere bein i tillegg til å jobbe dine magemuskler for en flatere mage. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre. Holde ryggen rett og skuldrene på linje med hoftene, bøy knærne til de er rett over tærne. Balansere vekten på ballene dine føtter. Hold stillingen i en andre og stå opp for å fullføre en repetisjon. Gjør 04:57 repetisjoner per sett, hvile i tre minutter i mellom settene. Prøv å fullføre fire sett under hver treningsøkt.

Engasjere abs uten å miste vekt ved å sitte på en stabilitet ball to til tre ganger per uke. Balansere på ballen tvinger deg til kontrakt magemusklene og styrker din kjerne selv når du ikke gjør spesifikke øvelser på ballen. Bruk ballen i stedet for en kontorstol eller sitte på den når du ser på TV. Indiana University forskere rapporterer at bruk av en stabilitet ball fremmer friere bevegelse, som kan motvirke lavere ryggsmerter også.

Sjekk din diett. Ikke for vekttap, men for kroppssammensetning, ifølge en februar 2010 utgaven av "Styrke og Conditioning Journal." Etter en low-carb diett kan bidra til å øke lean body mass og redusere kroppsfett, som kan gi deg inntrykk av en flatere mage. Velg hele korn når du spiser karbohydrater, og fokus på magre proteiner som kylling og fisk, og ferske råvarer.

Hvordan avgjøre en mage etter Overspising

Hvordan avgjøre en mage etter Overspising


Mange ting forårsake magesmerter, men en av de viktigste årsakene til en tendens til å bli overspising. Overspising fører til oppblåsthet, dårlig fordøyelse og generell ubehag. Etter at du overspiser, vil magen slå seg med tiden, men det er ting du kan gjøre for å gjøre deg selv og magen din mer komfortabel i mellomtiden.

Hvordan avgjøre en mage etter Overspising

•  Ta en kopp urtete. Peppermynte te vanligvis fungerer på magesmerter for eldre barn og voksne. Kamille te hjelper roe deg over, som legger seg i magen din. Yngre barn kan drikke kamille te også.

Legg en dråpe eterisk olje av peppermynte til en sukkerbit og suge på den for å bosette magen.

Plasser noe varmt i løpet av magen. Du kan bruke en varmepute, varmeflaske eller varm komprimere. Ofte magene føler seg bedre etter 20 minutter.

Legg deg ned og hvile i opptil 30 minutter. Gi din mage muskler på tide å flytte noe av maten gjennom kroppen din. Pust dypt for å slappe knyttede muskler som kan bidra til ubehag i magen.

Ta en kort, avslappende spasertur hvis en følelse av fylde gjenstår. Noen ganger lette bevegelser hjelpemidler fordøyelsen.

konsultere en homeopathic utøveren om homøopatiske midler basert på dine symptomer. Lycopodium er noen ganger brukt for en følelse av oppblåsthet etter overspising; Nux vomica for ubehag etter å ha spist rik eller krydret mat.

Treat vondt i magen med over disk antacida eller antigas medisiner. Så minn deg selv på denne opplevelsen neste gang du er fristet til å overspise.

Hint

 • Ring en lege for alvorlig konstant magesmerter som varer mer enn to timer eller sterk, intermitterende smerter som varer mer enn 24 timer.

Hvordan behandle mage influensa

Hvordan behandle mage influensa


Magen influensa, vanligvis kjent som gastroenteritt, er vanligvis ledsaget av kvalme, oppkast og diaré. Heldigvis, ifølge medicinenet, disse symptomene en tendens til å klare opp i løpet av to til fem dager. I mellomtiden er det viktig å ta vare på deg selv mens du tar tiltak for å stoppe magen influensa sprer seg til de rundt deg, som sykdommen er vanligvis smittsom.

Spis forsiktig

Gi magen en pause ved å unngå fast føde for en stund. Når kvalmen begynner å avta, spise lett fordøyelig mat som ris, brød og kjeks. Selv om disse er blid alternativer, spesielt ved seg selv, de er ikke sannsynlig å utløse nye bølger av kvalme. Som du venter på magen influensa å passere, unngå meieriprodukter, som ost og iskrem, og tungt erfarne matvarer.

Hydrate

Du trenger å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Du kan også suge på is chips, hvis faktisk drikkevann er ubehagelig for urolig mage. Imidlertid vil vann alene ikke være nok til å fylle elektrolytter. Disse nøkkel stoffene går tapt når svette og oppkast blitt hyppig på grunn av magen influensa. Fylle dem ved å drikke koffein-fri sportsdrikke. Nippe til disse, heller enn tøffer dem. Ved å drikke dem for fort, vil du bare provosere din kvalme. Unngå koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer helt inntil magen influensa er ute av systemet. Også unngå eplejuice eller andre fruktjuicer som kan forverre diaré.

Hvile og karantene

Holde sengen. Ikke bare vil dette gi kroppen din tid til å hvile, men det vil også hjelpe andre medlemmer av husstanden dodge din smittsom tilstand. Når det er mulig, unngå fysisk kontakt og alltid sørge for at hendene dine er rene. Når magen influensa har passert, vaske klær og sengetøy, da de kan inneholde smittsomme spor av gastroenteritt.

Medisinering

Mens det kan være fristende å strekke seg etter medisinskapet, kan du ikke finne mye lettelse fra magen influensa der inne. Ibuprofen medisiner, for eksempel Advil, kan forverre en urolig mage. Paracetamol produkter, for eksempel Tylenol, kunne sette ytterligere press på allerede skrantende kroppen, spesielt leveren din. Når du arbeider med en ung person (om et barn eller en tenåring), advarer MayoClinc at du bør unngå å administrere aspirin, som det kunne føre til Reyes syndrom, en potensielt dødelig tilstand.

WebMD bemerker at skrantende voksne kan være foreskrevet medisiner, som Zofran, Compazine og Anergan, for å kontrollere oppkast. Men disse stoffene er vanligvis ikke for yngre individer.

Hint

 • Vask alltid hendene for å unngå å få magevirus
 • Unngå all form for melk base produkter
 • Unngå mat som løk, bake bønner, brokkoli og stekt mat.

Slik unngår du at en mage Fra Growling

Det kan synes at magen din velger å knurre på verst tenkelige ganger: I en stille kirke eller i et forretningsmøte, eller til og med i den rolige legekontoret. Uten tvil, kan det være pinlig. Den gode tingen er at det skjer med alle, så det er ingen grunn til å dvele ved det forlegenhet. Hvis en growling magen er et vedvarende problem, det er ting du kan gjøre for å prøve å hindre at det skjer.

Slik unngår du at en mage Fra Growling

Slik unngår du at en mage fra Growling

•  Kutt ned på gassy matvarer. De fleste av oss kjenner effekten enkelte matvarer har på oss, men kutte ned på de som er kjent for å være gassy er et godt forsvar til en growling magen. Kål, brokkoli, og bønner er mest kjent for å være gassy, ​​men noen mennesker kan også få gassy fra meieriprodukter. Hvis du kommer til å være et sted der du vet på forhånd vil det være stille, styre klar av disse matvarene. Gå for en lys, tørt måltid i stedet.

•  Drikk vann. Prøv nipper til litt vann før uansett hvor du ønsker for magen å forbli stille for deg. Hvis det er en hendelse der nipper vann er hensiktsmessig, så for all del, nippe unna. Bare sørg for at du er nær et toalett. Nipper vann i lang tid er sannsynlig å gjøre du trenger det.

•  Redusere angst. Noen ganger nervøsitet kan føre oss til å sukke mer enn vanlig fører til luft blir svelget. Denne ekstra luft i systemet vårt kan forårsake ekstra rumlende lyder oppstår. Hvis du synes å være altfor engstelig eller nervøs, snakk med legen din om mulige behandlingsmetoder. Bare å være i stand til å slappe av, kan noen ganger hindre magen fra growling.

Begrens alkoholinntaket. Overdreven bruk av alkohol kan føre til raping, hiccuping og gass, alle fører til overflødig luft i systemet som kan føre til høye lyder for å bryte ut fra magen. Det er godt å vite hvor mye alkohol systemet kan tolerere og opphold under det. Mens små mengder alkohol ikke presentere et problem i de fleste mennesker, kan store mengder alkohol føre til en hel rekke andre helseproblemer i tillegg. Bottom line er, prøv å ikke overdrive det.

Diskuter det med legen din hvis magen growling synes overdreven for deg eller ser ut til å forverres. Det finnes reseptbelagte og over-the-counter medisiner som kan hjelpe slå seg ned magen. Hvis problemet er plagsomme, snakke med legen din om disse alternativene. Han vil være i stand til å tilby deg løsninger som vil hjelpe.

Hint

 • Selv pinlig, knurrer hver persons mage på ett punkt eller en annen. Prøv å ikke la det få deg til å føle seg verre enn det burde.
 • Spis mange små måltider gjennom dagen.
 • Alltid snakke med legen din om noen overdreven gass du kan ha oppstått. Det kan være et tegn på en helsetilstand og skal rapporteres.

Slik Cure Kvalme og en urolig mage

Slik Cure Kvalme og en urolig mage


Alle har opplevd kvalme eller en urolig mage på noen punkt. Det er en ubehagelig følelse som normalt forekommer som et resultat av en dårlig reaksjon på visse matvarer eller humpet for i et kjøretøy, for eksempel en bil, fly og båt. Mens det er ingen direkte kur eller forebygging for kvalme og urolig mage, kan du ta mange skritt hjemme for å dempe symptomene. Hvis kvalme vedvarer, hvis du har mye oppkast, eller hvis det er ledsaget av sterke magesmerter eller hodepine, bør du kontakte lege umiddelbart.

Rest

Tro det eller ei, en av de beste måter å lindre symptomene på kvalme og urolig mage er rett og slett å stoppe uansett hva du gjør. Hvis du er syk som følge av å være i et kjøretøy i bevegelse, komme seg ut av bilen og sitte ned, hvis det er mulig. Hvis du er hjemme, komme inn i sengen og prøver å ligge helt i ro. Lytt til kroppen din og komme i en posisjon som føles mest behagelig, enten det er på ryggen eller i fosterstilling.

Drikke

Dehydrering kan gjøre kvalme verre i visse situasjoner. En måte å bosette magen er å drikke mye væske. Noe kullsyre kan hjelpe deg med å utvise gass, som kan gi midlertidig lindring. Ingefærøl og ingefær te har vært kjent for å bosette magen. Bortsett fra vann, kan sport drikke som inneholder elektrolytter rehydrere deg og at du føler deg bedre. Hvis brekning inntreffer, kan du prøve å suge på en isbit.

Eating

Du tenker kanskje at å spise er det siste du ønsker å gjøre med en urolig mage, men enkelte matvarer kan faktisk gjøre at du føler deg bedre. Noen ganger kvalme er forårsaket av en opphoping av overskytende magesyre. Spise tørre matvarer som kjeks eller toast kan absorbere disse syrer og lindre symptomene på kvalme. I alle tilfeller, unngå fet, rik mat selv om de synes fristende. Krydret mat bør også unngås.

Antacida og medisiner

Over-the-counter antacids kan bidra til å lindre symptomene på kvalme i noen tilfeller. Dette er trygt å tygge på og redusere syre i magen. Anti-kvalme medisiner er det beste alternativet for umiddelbar lindring. Antihistaminer inneholder ofte anti-kvalme agenter. Snakk med legen eller apoteket om å finne anti-kvalme medisiner som er trygt og som vil fungere for deg.

Årsaker til lavere mage & Testicular Pain

Testiklene er en svært skjøre området på den mannlige anatomi, mye som brystene på en kvinne. Når det gjelder den nedre mage og testicular området, kan smerte noen ganger oppstå. Noen ganger smerten kan være ganske alvorlig, men det betyr ikke nødvendigvis at det er noe alvorlig.

Torsion

Testikkeltorsjon er en tilstand der sædlederen blir vridd og kutter blodtilførselen til området rundt pungen og testiklene. Dette er vanligvis forårsaket av en genetisk predisposisjon, eller det kan være et resultat av intens trening. Minimal invasiv kirurgi er behandling for denne tilstanden, og det må gjøres raskt.

Infeksjoner

Det er et par infeksjoner som kan oppstå i testikkelområdet som kan forårsake smerte. De kalles orchitis og bitestikkel. Disse infeksjonene er forårsaket av en komplikasjon til en virussykdom eller en urinveisinfeksjon.

Skade

En åpenbar årsak til smerter i nedre mage-og testikkelkreft området er fra å bli truffet der. Dette kan skje mens du spiller en sport eller det kan være et resultat av å bli sparket.

Brokk

Hernias skje når det er en pause eller svakhet i veggen av magen og en del av tarmen faktisk presse gjennom hvilket kan føre til smerter. Behandlinger for brokk involverer kirurgi der den delen av tarmen som stikker ut blir skjøvet tilbake i og revet magemuskelen blir reparert. Men hvis brokk er liten, blir behandlingen bare venter og ser på.

Nyre Stomes

Nyrene er ansvarlig for evakuering av urin fra kroppen. Ofte får de harde forekomster av kalsium bygget opp inni dem som er kalt nyrestein. Når de får gått fra kroppen, kan de forårsake alvorlige smerter.

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring


Hvordan kurere en urolig mage med natron.

Hvordan kurere en urolig mage med en naturlig Utbedring

Det er flere antacids på markedet som fungerer svært godt. Antacida normalt lindre urolig mage og fordøyelsesbesvær i løpet av 20 minutter. Men det er ett middel som har eksistert i årevis, og det er ganske effektive i å lindre syre og det er relativt billig.

Sannsynligvis mange amerikanere allerede har dette midlet i sine skap hjemme. Baking soda er en kur alt for mange mage plager. Du trenger å blande jeg teskje full av natron med en kopp varmt vann og drikk. De fleste normalt holde minst 1-2 esker med natron rundt huset.

natron sooths magen og det fungerer innen 10-15 minutter. Dette kan bli gjentatt etter tre timer hvis magesyke vedvarer. Natron koster mindre enn $ 1 per boks. Generic Baking soda er enda billigere. Baking soda kan brukes til en rekke ting.

Hjem rette for en stor mage

En stor mage kan bety mange ting. Å finne en løsning for et slikt problem kan bare gjøres på riktig måte ved først å identifisere den underliggende årsaken til tilstanden. En stor mage kan resultere fra oppblåsthet grunn gass, fedme, eller et symptom på et annet problem som forårsaker svelling i magen.

Oppblåsthet fra gass

Hvis magen din bloats kort tid etter å ha spist og tilstanden er midlertidig så er det mest sannsynlig gassrelatert. Gass kan forårsake magesekken til å forstørre og det kan føre til mild til moderat smerte og forårsake raping.

Det er mange måter å avhjelpe gass hjemme uten å se legen. Den enkleste er å endre måten du spiser. Tygg sakte og ta deg god tid med et måltid for å oppmuntre riktig fordøyelsen og hindre unødvendig svelger luft. Å spise et par kjeks før et stort måltid kan bedre forberede og roe magen for å unngå gass, ifølge healthguidance.org.

Nipper veldig kald melk og la det pels og berolige magen når det opplever fordøyelsesbesvær kan hjelpe raskt lindre luftsmerter og oppblåsthet, og bruk av ingefær te (kokende ingefær rot i vann) er en gammel favoritt som en urte kur for gass .

Fedme

Hvis magen din er forstørret fordi du har blitt overvektig, er svaret enkelt. Du må gå ned i vekt. Avhengig av kroppstype, noen overvektige mennesker bærer sin vekt under livet i baken og beina, mens andre bærer det høyt i magen og brystet. Hver type fedme har sine komplikasjoner. Å gjenvinne en flat mage og forbedre din generelle helse, et balansert kosthold som inneholder anbefalte porsjoner med frukt, grønnsaker, magert kjøtt og korn i tillegg til aerobic og muskelbyggende trening er den eneste sikre veien til suksess.
Øvelser som tvinger deg til å bruke den uegnede stammen av kroppen din, slik som crunches, pilates og kjerneøvelser med en fitness ball, vil hjelpe deg å styrke og tone magemusklene, ifølge Mayo Clinic.

Hevelse

Hvis verken gass eller fedme ser ut til å være årsaken til din forstørret mage, er det mulig du har en annen medisinsk tilstand som kan trenge å bli sjekket ut av lege. Noen årsaker til en forstørret mage inkluderer matallergier, brokk, graviditet, malabsorpsjon, diabetiker gastroparese, blindtarmbetennelse og bukspyttkjertelen eller galleblæren sykdom. Alle disse krever medisinsk behandling, ifølge wrongdiagnosis.com.

Men er det noen årsaker som du kan være i stand til å bøte hjemme når du finner ut hva problemet er.

Premenstruelt syndrom, forstoppelse og laktoseintoleranse kan alle forårsake mage oppblåsthet og kan alle bli lettet med hjem rettsmidler.

Oppblåsthet forårsaket av PMS er forankret i vann oppbevaring. For å lindre dette ubehaget kutte ned på salt mat og drikk rikelig med vann for å skylle ut systemet. Mer vann vil også hjelpe med forstoppelse, så vil forbruket av fullkorn og fiber.

Laktoseintoleranse, derimot, betyr at du er nødt til å unngå matvarer med laktose (melkesukker) og samtidig opprettholde nok kalsium for generelle ernæringsmessige behov.

Nervøs mage hjem rettsmidler

Nervøs mage hjem rettsmidler


En nervøs mage er en generell tilstand der magen er urolig, oppsvulmet eller gassy. Hvis du noen gang har lidd av dårlig fordøyelse, men hadde ingen tegn på en mer alvorlig problem, da det ville være et eksempel på en nervøs mage. Noen omtaler denne tilstanden som "irritabel tarm-syndrom", og det kan være svært upraktisk å kronisk syke. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler som kan berolige en nervøs mage og bidrar til å forhindre ytterligere problemer.

Ting å spise

Det er viktig å holde orden på kostholdet ditt når du lider av en nervøs mage. Opprettholde en matdagbok kan hjelpe deg med å identifisere de matvarene som opprørt eller berolige magen mest. Selvfølgelig, det er også noen vanlige mistenkte når det kommer til mage opprørt. Du bør unngå matvarer som inneholder mye fett eller som er kjent for å produsere gass, for eksempel bønner, kål og brokkoli. Krydret mat kan også forårsake store fordøyelsesbesvær.
Noen matvarer bidra til å motvirke en nervøs mage. Honning, for eksempel, er en naturlig og deilig mat som beroliger fordøyelseskanalen. Legge honning til morgenen frokostblanding er en god måte å starte dagen. Andre nyttige tilsetningsstoffer inkluderer mynte, ingefær, fennikel og kanel. Alle fire kan bli funnet på din lokale helsekost butikk og skal ikke ha noen uønskede bivirkninger.

Hva å drikke

Hva du drikker er like viktig som hva du spiser når det kommer til en nervøs mage. For det første, bør du kutte ut noen drinker som inneholder koffein eller alkohol. Begge kan irritere mageslimhinnen og føre til dehydrering, som sikkerhetskopierer fordøyelseskanalen. Andre drikkevarer som kan bidra til en nervøs mage er fruktjuicer, som de er svært sure.
Vann bør være den primære kilde til væske. Drikk minst åtte til ti glass om dagen for å holde tarmer flytte slik de skal. I tillegg til vann, kan du finne en og annen kopp varm te veldig avslappende. Melk er en kontroversiell drikke når det kommer til mageproblemer. Mens noen mennesker finner er beroligende, mens andre opplever mer fordøyelsesbesvær på grunn av laktose.

Medisiner

Ikke alle hjem rettsmidler må komme fra kjøleskapet eller krydderhylle. Noen ganger, det beste stedet å søke hjelp er hjørnet apotek. Over-the-counter medisiner kan ikke umiddelbart kurere en nervøs mage, men de kan gjøre tilstanden mer utholdelig til du balansere kostholdet.
Pink vismut er bra for en rekke symptomer som kvalme, diaré og mild halsbrann. Hvis du opplever alvorlig halsbrann, kan imidlertid en syrenøytraliserende være den beste løsningen. Mange nervøs mage lider har også funnet suksess med kulltabletter, som absorberer giftstoffer og gass.

Fysisk trening

Selv om du ikke føler for å trene når magen er urolig, bor aktiv er en fin måte å avlaste stress og stimulere fordøyelsen. Det vil også øke endorfiner og gjør at du føler deg mer positivt om livet ditt. Alle disse faktorene kan forbedre eller forhindre en nervøs mage.

Hvile og avspenning

Når det gjelder en nervøs magen, er det operative ordet "nerve." Stress kan skape kaos på kroppen, så du må lære å slappe av for å berolige magen. Prøv å få minst åtte timers søvn en natt. Også vurdere å lære noen enkle avspenningsøvelser eller yoga. Prøv å unngå stressende situasjoner, for eksempel en overfylt kjøpesenter, mens magen er i opprør.
Stadige kilder til stress, for eksempel en krevende karriere, kan være den viktigste årsaken til mageproblemer. I så fall kan det være på tide å vurdere en stor livet endring. Etter hvert som du blir mer uthvilt og avslappet, bør mage symptomene begynner å lette.

Sjeldne sykdommer som gjør en babyens mage Swell

Sjeldne sykdommer som gjør en babyens mage Swell


Nyfødt mage kan hovne opp på grunn av overspising og forstoppelse. Men det kan også være et tegn på mer alvorlige sykdommer. Disse sykdommene kan inkludere gastro-esophageal reflux sykdom, laktoseintoleranse, Hirschsprung sykdom eller nekrotiserende enterokolitt.

Gastro reflukssykdom

Gastro reflukssykdom (GERD) er en sjelden sykdom som væske eller gass i babyens mage beveger seg opp i spiserøret som kan føre til at babyen å spytte det opp. Symptomer på GERD kan inkludere brekninger, en vedvarende hoste, halsbrann, gass, magesmerter og hevelse og nektet å spise.

Laktoseintoleranse

Når en baby i magen sveller, kan det også være forårsaket av laktoseintoleranse. Dette betyr at barnets mage er ikke i stand til å fordøye laktose sukker som ofte finnes i melk, ost, iskrem og meieri-produkter. Legemet mangler enzymet i stand til å bryte ned sukkeret under fordøyelsen. Som et resultat, kan buk svelle ved inntak av melk.

Hirschsprung sykdom

Hirschsprung sykdom skjer i tykktarmen av babyen. Spedbarn med denne sykdommen kan ikke være i stand til å ha avføring fordi avføring blir sittende fast og blokkerer tarmen. Musklene i tarmen er normalt ansvarlig for flytting av avføringen. Nervecellene i tarmen hjelp gjøre musklene presse avføringen. En baby med denne sykdommen mangler disse nervecellene. Blokkeringen kan gi diaré og mage hevelse.

Nekrotiserende enterokolitt

Nekrotiserende enterokolitt er en sykdom som finnes hos premature barn som er et resultat av skade på celler, tarm og kolitt. Den skader kan føre til et hull i tarmen. Det kan også føre til betennelse i tykktarmen, og kan også påvirke små og store tarmen. Betennelsen kan også føre til hevelse av barnets mage.

Advarsel

Hvis du er bekymret for at barnet ditt har noen av disse sykdommene eller en annen lidelse, søke profesjonell lege for diagnose og behandling.

Homeopatiske behandlinger for mage reflux i babyer

Homeopatiske behandlinger for mage reflux i babyer


Gastrisk refluks kan være smertefullt for babyer. Noen foreldre kan velge ikke å gi deres baby reseptbelagte medisiner for en eller annen grunn. Hvis du er en forelder som ønsker en alternativ mage reflux behandling, er det mange å velge mellom, inkludert homeopatisk behandling.

Gastric Reflux

Ifølge www.babycenter.com, kan gastrisk refluks forårsake babyer å spytte opp overdrevet, hoster eller gag under feedings, våkne opp å gråte eller bue ryggen i smerte under eller etter feedings.

Gripe Water

Gripe vann har vært brukt til behandling av sure oppstøt blant annet lignende symptomer hos babyer. Gripe vann, vanligvis laget av naturlige ingredienser, bidrar til å behandle mage reflux symptomer hos babyer.

Aloe Vera

Aloe vera har vært brukt i mange år som et homøopatisk eller alternativ behandling for mage reflux i babyer. Konsultere med en homøopatisk lege for å se hvor mye Aloe vera juice til å gi til babyen som en behandling for mage reflux.

Posisjonering

Plassere en baby oppreist under feedings, og etter omtrent en halv time, kan hjelpe tamme mage reflux symptomer hos babyer. Holde babyen så oppreist som mulig under feedings, så etter en fôring, holde barnet oppreist i et sete, swing eller spedbarn kile for 20 til 60 minutter.

Infant Massage

Du kan roe barnet ditt ved å gi ham et spedbarn massasje. Babymassasjeteknikker kan bidra til å slappe en anspent eller overarbeidet baby. Tension kan forverre mage reflux symptomer. Rådfør deg med en massasje terapeut eller lese en bok på spedbarnsmassasje for å lære teknikker.

Hvordan stoppe en mage influensa

Hvordan stoppe en mage influensa


Forårsaket av flere ulike virus, er magen influensa oftest preget av diaré, kvalme og oppkast ledsaget av svimmelhet og tretthet. Magen influensa er ganske smittsomt, så tar skritt for å unngå det er den beste måten å forhindre det. Hvis du har mage influensa, er det viktig å ta vare på deg selv godt å hjelpe det passere raskere og gjøre det mindre sannsynlig å gjenta seg.

Hvordan stoppe en mage influensa

•  Vask hendene før du spiser og etter toalettbesøk. Magen influensa virus kan overføres via avføring, oppkast og noen ganger også spytt. Influensalignende rotavirus eller norovirus kan leve utenfor kroppen på mat og husholdnings overflater for to uker eller lenger.

Hold bad og kjøkken overflater veldig rent. Bruk blekemiddel eller noen andre desinfeksjonsmiddel for å drepe så mange bakterier som mulig i disse delene av huset ditt, spesielt når noen i huset er syk.

Bli hjemme fra jobb hvis du har mage influensa, og holde syke barn hjemme fra skolen. Hvile er den beste måten å hjelpe kroppen bekjempe viruset, og du reduserer risikoen for spredning av viruset ved å bo hjemme.

Unngå å spise eller drikke når magen føles opprørt, eller hvis du har oppkast eller diaré. Mat og drikke bare irritere magen mer. Hvis du ikke har følt syk eller vært syk i to timer, prøve å ta noen små slurker med vann for å se om du kan holde den nede.

Spis vanlig, lett fordøyelig mat mens du er syk. Saltines, vanlig toast eller klar kjøttkraft er alle ting du kan være i stand til å spise når du begynner å føle deg bedre. For et par dager etter å ha magen influensa, unngå rike, fet, mat og syreholdig mat og drikke. Noen får diaré fra meieriprodukter etter at de har hatt omgangssyke, så du bør unngå dem for en uke eller to.

Hint

 • Kroppen din vil bekjempe influensa av av seg selv etter hvert, men dehydrering er fortsatt en fare mens du er syk. Selv når du ikke føler for å spise, drikke så mye som du kan holde nede. Drikk vann, sportsdrikke eller svake urtete først. Unngå svært sukkerholdige drikker og sitrus juice for et par dager etter at du har vært syk, da disse kan irritere magen. Gå til legen hvis magen influensa fortsetter i mer enn to dager, eller hvis det er blod i diaré eller oppkast.

Naturlige og urte-løsninger for en babyens mage med diaré

Naturlige og urte-løsninger for en babyens mage med diaré


Når barnet ditt har diaré, er rask lindring din største bekymring. Dessverre, mange over-the-counter alternativene har bivirkninger eller fare advarsler for barn under 2. Naturlige og urte rettsmidler ofte kan gi lindring uten bivirkninger og på svært liten kostnad.

Star Anise

Anis hjelper babyer passere gass og beroliger intestinal opprørt. Ta ett eller to punkter på en stjerneanis frø, og male den opp veldig fint med en morter. Hell 1/2 kopp kokende vann over anis frø og la det bratt til kjølig. Deretter bruker en dropper, gi barnet ditt 3-6 dråper når han er masete med en urolig mage. Anis brukes ofte med ingefær, men ingefær bør ikke gis til spedbarn under 1 års alder.

Fennikelfrø

Fennikel frø er et allment kjent middel for kolikk, eller overdreven gråt hos babyer, som kan være forårsaket av intestinal ubehag, ifølge US National Library of Medicine. Putre 1/2 ts. til 1 ts. fennikel frø i 2 kopper vann i 10 minutter. Sil frøene, og la blandingen avkjøles. Gi to teskjeer til barnet ditt ved å skje eller dropper hvert 15. minutt. Ikke tilsett sukker eller honning.

Peppermynte

Peppermint er kanskje den mest kjente medisinsk urt og er trygt for babyer mager. Bratt en håndfull frisk peppermynte blader, eller 1 ts. av tørket peppermynte blader, i 2 kopper kokende vann i 10 minutter. Avkjøl, og fôr til barnet ditt en teskje av gangen. Peppermynte er veldig sterk til babyer, så pass på å administrere en liten mengde om gangen.

Carob Pulver og moden banan

Hvis babyen er gammel nok til å spise fast føde, mate henne en mashed moden banan blandet med 1 ts. av carob pulver. Banan vil hjelpe stramme tarmen, og pektin i carob vil binde mat sammen.

Aktivt kull

Toksiner er vanligvis den skyldige når babyer har diaré. Aktivt kull er en kraftig magnet for giftstoffer og hjelper kroppen å gi det ut. Det absorberer også mineraler og vitaminer, så dette er et middel som bør kun tas ved behov og er ikke trygt som en daglig forebyggende. De fleste drugstores bære aktivt kull, og det er et utmerket tillegg til din førstehjelp kit.

Symptomer på Mage Parasitter

Mage parasitter, også referert til som innvollsparasitter, er forebygges infeksjoner som kan oppstå i alle, selv om faktorer som anal sex, forbruk av ufiltrert vann og dårlig personlig hygiene kan øke risikoen for infeksjon. Parasittinfeksjoner er diagnostisert av lege etter undersøkelse av avføring og blod og vurdering av pasientens symptomer. Vurdere denne informasjonen stammer fra Centers for Disease Control og Cleveland Clinic om symptomer på mageparasitter.

Unormal Krakk

Personer med mage parasitter kan ha avføring som ser og lukter unormalt. Mage parasitter som amebiasis og giardiasis kan føre til at avføringen skal være blodig eller fettete. Parasittinfeksjoner kan også resultere i avføring med spesielt stygg eller sterk lukt.

Tarm Endringer

Infeksjoner forårsaket av mage parasitter kan føre til endringer i avføring. Personer med amebiasis eller giardiasis kan utvikle diaré, mens mennesker smittet med pinworms, bendelorm eller Ascaris ormer kan ha forstoppelse alternerer med diaré. Personer med mage parasitter kan også oppleve smerter og kramper under avføring.

Gass

Personer med mageparasitter kan oppleve en økning i gass, inkludert både flatulens og raping. Flatulens forårsaket av mage parasitter kan være vanskelig å kontrollere og føre til sjenanse. Gassen kan også være ledsaget av en sterk vond lukt og ubehag i magen.

Kvalme

Mage parasitter kan føre mennesker til å utvikle kvalme og dårlig matlyst i løpet av infeksjon. Personer med mage parasitter kan også ha oppkast, noe som kan føre til dehydrering. Vekttap og underernæring kan bli resultatet hvis kvalme vedvarer over lang tid eller er alvorlig.

Organskade

Personer med parasittiske mageinfeksjoner som amebiasis kan utvikle problemer i andre deler av kroppen. Parasitter kan føre til arrdannelse i leveren når de reiser gjennom kroppen for å fullføre stadier av livssyklusen. Personer med mage parasitter kan også utvikle skader på hjernen, lunger og hud.

Pain

Mage parasitter kan forårsake magesmerter, spesielt hvis antallet eller omfanget av parasittene er stor. Folk som er tungt befengt med rundormer kan ha moderat til alvorlig mage og magesmerter og kramper. Magehuden av mennesker med mageparasitter kan være øm å ta på, og kvinner med parasittinfeksjoner kan oppleve vaginal irritasjon og smerte.

Raskeste veien til en flat mage etter graviditet

Hvis du nylig har fått barn, har du sannsynligvis er ivrig og engstelig for å miste magen fett raskt. "Økende vekt i magen gjør mer skade enn bare å lage klærne dine for stramt," sier leger ved Mayo Clinic. Belly fett øker risikoen for hjertesykdom, diabetes, høyt blodtrykk og ulike typer kreft.

Å miste postpartum fedme i løpet av de første månedene er avgjørende for eventuelle nye mor. Kvinner som ignorerer sin post-graviditet vekt er sannsynlig å bære det for de neste 10 til 15 årene. Imidlertid bør mødre ikke jag men fokus for å redusere magen vekt gradvis.

Diet

Opprettholde et sunt kosthold og trening er viktige notater til å miste raskt postpartum mage. Nye mødre som ammer trenger ekstra kalorier for å lage melk. Ammende bør ikke diett, men fokusere på å skalere sin kalori teller.

Mødre bør fokusere på "å spise en redusert fett diett rik på frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn," anbefaler Dr. Laurie Casas, plastikkirurg fra Northwestern University i Chicago, og en talsperson for American Society for Aesthetic Plastic Surgery, i et intervju til MSNBC.

Redusere deler av enkle karbohydrater som raffinert pasta og hvitt brød hjelper i å miste magen fett. Innlemme magre proteiner som kylling, magre meieriprodukter, egg og høyt fiber grønne greener i kostholdet ditt. Spis små måltider for å øke stoffskiftet og fordøyelsen og holde av kroppsfett.

Trening

Det er nødvendig å få inn en øvelse rutine umiddelbart for nye mødre. Daglig moderat trening som en walking diett toner musklene og hjelper krympe kroppsfett.

Styrketrening er et effektivt middel for å miste fett akkumulert i løpet av svangerskapet. Snakk med legen din før du integrerer lette vekter i din daglige mosjon praksis, spesielt hvis du hadde en C-delen.

Gina Lombardi, en personlig trener i Los Angeles, anbefaler crunches sammen med hjerte-øvelser for å stramme magemusklene. "Begynn med ett sett med 10 repetisjoner og opp til tre sett med 20, noen ganger i uken."

Doing Pilates er et annet populært alternativ for å redusere mage fett. Pilates styrker kjernemuskulaturen og bidrar trekke sammen bekkenbunnsmuskulaturen. Demonstrert i Erin O'Brien Denton sin DVD "Postnatal Rescue" er de grunnleggende heiser, curl-ups, broer og planker. Denton går mødre gjennom broer og planker og foreslår en modifisert Pilates 100s trening, som "bare løfte hodet og skuldrene mens du trekker i mage" i løpet av de første tre månedene etter levering. Øk intensiteten med tid og praksis.

Hvordan få en flat mage etter fødselen

Hvordan få en flat mage etter fødselen


Selv om fødselen er en fantastisk, livsforandrende opplevelse, er effekten det har på kroppen din ikke så flott. Etter fødselen magemusklene synes fraværende, og noen ganger kan det se ut som om du fortsatt er fem til seks måneder gravid. Bli kvitt din slapp, kan utstående mage være vanskelig fordi, for de siste par månedene har magen blitt strukket til det ekstreme. Det vil ta regelmessig mosjon og et sunt kosthold for å få stram mage tilbake.

Hvordan få en flat mage etter fødselen

bruker opp til seks små, sunne måltider per dag i stedet for standard tre store måltider. Dele din vanlige frokost, lunsj og middag i halv som en enkel måte å lage seks mindre måltider. Spise ofte vil gjøre at du føler deg mer energisk, holde stoffskiftet i gang, og ifølge Baby Center-nettstedet, passer til en ny mamma tidsplan bedre.

Trim fett fra kosten, men ikke eliminere den helt. Substitute usunt fett, slik som transfett og mettet fett, som ofte finnes i stekt mat, kaker og kjeks, for umettet fett, som olivenolje, rå nøtter og avokado. Spis lav-fett, høyt fiber matvarer, som frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter. Konsumere protein fra belgfrukter og bønner og fra magre kilder som kylling og fisk.

Utfør aerobic trening på moderat intensitet for å øke stoffskiftet og brenne fett. The Mayo Clinic anbefaler 2 og 1/2 timer med hjerte-aktivitet spredt ut over uken. Start treningen i sakte tempo og bygge den opp gradvis. Gå rundt blokken mens du dytter barnet i en barnevogn og øke den over tid til en jogging tempo.

Utfør en rekke mageøvelser, som crunches, side bend og sit-ups. Gå i ditt eget tempo og gjøre så mange sett og repetisjoner som din fysiske kondisjon tillater. Inkluder øvelser som er rettet mot de tverrgående magemusklene, som fungerer som et korsett rundt midjen din. Stå rett opp og puster som du trekker i magen din. Envision trekke navlen mot ryggraden. Hold spenningen i magen så lenge du kan mens du puster normalt. Slipp spenning og gjenta øvelsen. Prøv å holde spenningen lenger hver gang du gjør øvelsen. Sikt på maksimum 60 sekunder.

Ligg på ryggen på gulvet. Strekke føttene opp i luften i en 90 graders vinkel mens du holder føttene bøyd og hendene flatt på gulvet ved siden av kroppen din. Presse korsryggen i gulvet så det er ingen mellomrom mellom gulvet og bue på ryggen. Senke beina ned mot gulvet så langt du kan gå uten å løfte ryggen. Løft bena opp igjen til startposisjonen og gjenta øvelsen for så mange repetisjoner som din kondisjon tillater.

Legg variasjon i treningen ved å ta en Yoga eller Pilates klasse som fokuserer hovedsakelig på kjernen styrke.

Hint

 • Vente til etter seks ukers post-fødsel checkup før du starter en diett og mosjon regime slik at kroppen har tilstrekkelig tid til å komme seg etter fødselen. Hvis du hadde et keisersnitt, eller vanskelig fødsel, kan det hende du må vente lenger. Rådfør deg med legen din.