Digidexo.com

erythromycin salve

Erytromycin Ophthalmic salve Kontra

Erytromycin Ophthalmic salve Kontra


Erythromycin oftalmisk salve, et antibiotikum av makrolid-gruppen, er tilgjengelig over disk for behandling av øyesykdommer i både mennesker og dyr. Mens bivirkninger eller kontraindikasjoner er uvanlig, er det viktig å ha for øyet tilstand først diagnostiseres ved en veterinær før å gi den til en katt eller hund. Det fungerer bare på bakterielle infeksjoner i øyet. Følg veterinæren doseringsanbefalinger og fortsette å gi den for hele perioden foreskrevet, selv om infeksjonen har ryddet. Unnlatelse av å gi den komplette doseringssyklusen kan føre til gjentakelse av infeksjonen. Det samme produkt som brukes til både human-og dyrepasienter.

Overfølsomhet

Erytromycin oftalmologiske salve bør ikke gis til noen dyr eller mennesker, som har vist en tidligere følsomhet for det. Hvis gitt til en katt som reagerer på en overfølsom måte, ringe veterinær umiddelbart.

Fungal øyeinfeksjoner

En passende diagnose av øyets tilstand er viktig fordi erytromycin oftalmisk salve virker ikke på soppinfeksjoner. Den brukes til å behandle bakterielle infeksjoner i øyet. Bruke den til å behandle soppinfeksjoner er ineffektiv og kontraindisert. En forsinkelse i riktig behandling av soppinfeksjoner kan føre til alvorlige eller varige øyeskader.

Stikking, Blurred Vision

Noen dyr og mennesker, kan oppleve stikking i øynene etter påføring av salven. Tåkesyn kan oppstå. Dette er vanligvis et midlertidig fenomen. Forholdsregler kan trenge å bli tatt hvis dyret ikke kan se så det gjør ikke vondt i seg selv.

De bruker for Iodex salve

De bruker for Iodex salve


Iodex salve er en over-the counter flerbruks avhjelpe diskutabel effekt som har en entusiastisk tilhengerskare over hele verden. Det har vært spesielt populært i India siden introduksjonen det i 1919 Dette tykke salve, som hevder å bidra til å lette såre muskler blant annet bruk, lister olje av vintergrønne og jod som sine aktive ingredienser. Ellers er det hovedsakelig består av vaselin og parafinvoks.

Bruksområder

Iodex salve regningene seg selv som en aktuell smertestillende brukes til å redusere lokal muskel-og leddsmerter, for eksempel ryggsmerter og mye, anstrengt eller forstuet muskler. Det er også populært for utslett, kutt og skrubbsår i både dyr og mennesker.

Jod

Som mange husker fra den fryktede flådd knær i barndommen, er aktuell jod brukes til å drepe bakterier og hindre smitte. Selv om jod er oppført som en aktiv ingrediens i Iodex salve, ifølge en notasjon i "Texas Medical Journal" av 1920, en American Medical Association studie utført i 1915 fant Iodex salve å inneholde "ingen gratis jod og bare tre femtedeler av jod hevdet. " Derfor er dens verdi i å hindre infeksjon ved bruk av jod mistenkt.

Oil of Winter

Den andre oppført aktive ingrediensen i Iodex salve går den kjemiske navnet metylsalisylat, som har mange bruksområder, inkludert smaks godteri og vørterøl og til perfuming kosmetikk. Når Iodex salve anvendes på huden, det føles kjølig, men kan forårsake rødhet. Olje av winter er godkjent av FDA som trygt når det brukes som anvist. Men det kan være giftig ved svelging.

Lignende produkter

Sammenlign unguents til Iodex salve omfatter ulike "sports kremer" og andre lignende produkter, for eksempel BenGay og Tiger Balm. Disse "aktuelle balsamer", som alle har et tørt, fet base, er nyttige for å smøre huden under massasje, øke den lokale blodtilførselen til tegnet området, og lindre smerter og plager.

Kontra

Påfør Iodex salve kun til huden. Ikke få det i øyne, nese eller munn. Må ikke brukes på åpne sår, og unngå å sette en bandasje eller varmepute over området du bruker den på. Hold deg unna dette produktet hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller hvis du er gravid eller ammende. Hvis huden blir rød og irritert - eller hvis problemet ikke rydde opp innen sju dager - slutte å bruke Iodex og kontakte helsepersonell.

Bruk av Ichthammol salve

Bruk av Ichthammol salve


Ichthammol salve er en allsidig, men likevel billig, produkt som kommer godt med i alle medisinskap. Det kan gi lindring for mange vanlige, mindre hudirritasjoner.

Bruk av Ichthammol

Ichthammol salve har en rekke bruksområder. Salven i seg selv inneholder en voks-base, og leirskifer, som er høy i sitt svovelinnhold. Apotek og vanlige mennesker sverger ved sin styrke, og forskning har vist liten eller ingen bivirkninger av å bruke den aktuelle salven. Men de med svovel allergier bør være forsiktig. På grunn av sitt høye innhold, kan du finne deg selv med en liten allergisk reaksjon.
Salven kan brukes til ulike hudirritasjoner, og det vanligste er splinter, stikk, byller og mindre edderkopp biter. Det er referert til som en "tegning salve," noe som betyr at den vil "trekke ut" infeksjonen fra huden. Og selv om lukten og utseende av salve ikke kan være den mest behagelige, ikke la det lure deg.

Splinter:
Arbeider utenfor eller gjør noen innendørs arbeid? Du har sikkert fått en splint før, og vet at de kan være svært smertefullt, spesielt når de blir smittet. Først vaske området med såpe og vann, som stedet for splinten og rundt det bør holdes rent for å unngå infeksjon, eller holde den fra å bli verre. Påfør salven direkte på området med splinten og lokket med en passende dressing. I en dag eller så, bør du se splinten kommer til overflaten, men du må kanskje pinsett for å pakke den ut.

Insektstikk
Som splinter, kan insektstikk være svært smertefullt og et irritasjonsmoment. I løpet av sommermånedene, når folk er ute mer, vil de insektbitt forekomme. Ichthammol kan hjelpe med smitte fra disse biter, men bare hvis du ikke er alvorlig allergisk mot bier, veps, etc. Hvis du er, vil en Epi-pen være det beste alternativet for deg. Påfør Ichthammol akkurat som du ville til en splint. Fjern stinger hvis den er der fortsatt. Dekk med en bandasje. Dette bør bidra til å lindre smerte og trekke ut infeksjon.

Byller
Koker er de mest vanlige hudirritasjon som salven blir brukt til å behandle. De fleste mennesker liker å bruke salven som det er mye mer hygienisk enn Lancing, og fungerer litt raskt for å lindre smerten. En byll er en rød, puss-fylt bump vanligvis forming på hårsekken. Dette kan være fra en inngrodd hår eller annen type infeksjon. Etter å ha brukt en varm komprimere eller soaking i en badestamp, tørk området rundt koke, og gjelder Ichthammol. Dekk med en bandasje, og la det sitte over natten. Koke når du våkner bør være lettet eller har kommet til et hode.

Naturlig salve for bleie utslett

Naturlig salve for bleie utslett


Bleie utslett er noe nesten alle barn får på et eller annet tidspunkt. Det er mange salver på markedet for å behandle bleie utslett, men du ønsker noe spesielt for din baby. Noe naturlig. Mange foreldre søker naturlige produkter for sine barn. Hvorfor betale høye priser for boutique "naturals" når du kan lage din egen naturlige baby-produkter akkurat som hjemme? For en fantastisk måte å sikre at det du bruker på barnet ditt har ingenting, men de mest rene og naturlige ingredienser.

Årsaker til bleie utslett

Den vanligste årsaken til bleie utslett er våte eller skitne bleier, kombinert med bleie gnaging. Komponenter av urin er brutt ned av babyens avføring, noe som skaper ammoniakk. Når babyen beveger seg, bleier gjøre også, forårsaker gnagsår. Den gnaging bryter ned babyens hud akkurat nok til at ammoniakk og bakterier til å forårsake betennelse.

Tro det eller ei, de såkalte milde salver, kremer, såper, våtservietter, og selv vår vaskemiddel kan irritere søt babyens hud. De fleste kommersielle produkter inneholder parfyme, fargestoffer, vaskemidler og andre kjemikalier. Fakta: Kommersielle såper og rensemidler inneholder løsemidler. Ikke bra for noen!

En annen vanlig årsak til bleie utslett er gjær. Babyer kan få gjær infeksjoner i bleieområdet. Gjær trives i varme, fuktige miljøer.

Behandling

Bleie utslett kan behandles lettere enn du tror. Tar dine signaler fra Mother Nature kan være det beste løpet av behandlingen. First off, tenk på hvilke produkter du bruker på barnerumpe. Endre måten du endre babyens bleie kan utgjøre hele forskjellen.

Bruk naturlige produkter på barnet ditt når det er mulig. Naturlige baby-produkter er allment tilgjengelig. Du kan også lære å lage din egen naturlige bleie utslett salver og andre remedier. De naturlige salve, salve og balsam oppskrifter inkludert i denne artikkelen er enkle å lage.

Bytt fra engangsbleier til tøy diapers.Use en bleie tjeneste eller kjøpe din egen. Når du hvitvaske tøybleier, være sikker på å doble skylling. Legg en halv kopp hvit eddik til vaskeriet for å bryte ned ammoniakk og andre irritanter.

Bruk en mildere såpe for baby. Sjekk din lokale helsekost butikk, co-op eller bondens marked for naturlig geitemelk såpe. Geitemelk har en pH nesten identisk med menneskelig hud og har beroligende egenskaper. Geitemelk såpe med havregryn er enda bedre.

Slutt å bruke kommersielle baby kluter. Bruk varmt vann og en myk klut, eller lage din egen naturlige våtservietter.

Fresh Air

Siden bleieutslett og gjær trives i et varmt, fuktig bleie, la oss fjerne det, i hvert fall for en liten stund. Hver gang du endrer din baby, la bleie off i 10 til 15 minutter hvis du har tid. La babyens sår nederst lufttørke. Selv Ben Franklin trodde på luft bad.

La babyen ligge på håndklær eller noen tøybleier uten bleie på i 20 minutter to eller tre ganger om dagen. Baby vil elske friheten til å være sans klær, og luften på babyens hud er en av de beste midler for å rydde opp fuktrelaterte utslett. Ikke la barnet få kjølt.

Gjør deg klar

Opprette naturlige baby-produkter er ganske enkel. Hvis du kan følge en oppskrift, kan du lage din egen bleie utslett behandlinger i ditt eget kjøkken. Alle ingrediensene kan finnes på din lokale helsekost butikk, bondens marked, co-op eller online. Du trenger et vannbad, et glass eller rustfritt stål bolle, måle kopper og måleskjeer, en blanding skje, rent glass med barnemat med lokk, en ren marshmallow container, stor, eller en tom babyen tørk container, zip lock baggies, og til slutt, en mat-skala som har unse målinger. Til riktig kalibrere skalaen, sørg for å veie en tom kopp eller bolle som du vil bruke for veiing ingredienser. Bare plassere den tomme kopp eller skål på skalaen og sett skala til null. Når du legger til ingredienser til det du vil ha vekten av ingrediensen bare. Ikke koppen eller bolle.

Oppskrifter

Lavendel bleie Balm

1 oz. shea butter
1/2 oz.virgin olivenolje
1/2 oz. søt mandelolje
2 dråper lavendel eterisk olje

Kombiner shea smør, olivenolje og mandelolje i et vannbad. Rør til godt blandet og smeltet, men ikke kokende. Avkjøles litt og tilsett lavendelolje. Hell over i et rent glass babymat jar.

Ingen av Din Bivoks bleie salve

1 oz. bivoks
3 1/2 oz. virgin olivenolje
1/2 oz. sinkoksyd

Smelt bivoks i et vannbad. Legg olivenolje og rør godt. Fjern fra varmen. Enten visp eller bruk en håndmikser til å blande i sink oksid. Avkjøl og satt i glasskrukke.

Herbal baby Salve

1/2 kopp søt mandelolje eller virgin olivenolje
2 eller 3 dråper lavendelolje
2 eller 3 dråper melaleuca olje (også kalt tea tree olje)
4 ss. destillert vann

Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Hell over i en glasskrukke.

Naturlige Våtservietter til baby

1/4 kopp virgin olivenolje
2 kopper destillert vann
3 eller 4 dråper lavendelolje
En rull med myke papirhåndklær, halvert med papp kjerne fjernet
Ren marshmallow beholder med lokk, eller tom babyen tørke container

Hell olivenolje og destillert vann i marshmallow beholderen eller babyen tørk beholder. Legg lavendelolje. Bland godt. Senk halv rull med papirhåndklær i beholderen med blandingen. Dekk tett. For bleie bag bruk, rive av flere fuktige håndklær og plassere dem i zip-lock baggies.

Helbredende egenskaper av naturlige ingredienser

Hver av de naturlige ingrediensene som brukes i disse oppskriftene er gunstig. Destillert vann er foretrukket fordi det er blitt renset for å fjerne eventuelle metaller eller sporstoffene. Bassiasmør har vitaminene A, E og F og har anti-inflammatoriske egenskaper, og det er sterkt fuktende og beskyttende hud. Olivenolje har antioksidanter. Det blir hurtig absorbert inn i huden, og bidrar til å holde sin egen hud fuktighetsbalanse. Som olivenolje, er søt mandelolje lett absorberes inn i huden. Det myker huden og lindrer irritasjon. Både olivenolje og søt mandelolje er bærere for essensielle oljer, noe som åpner for fortynning av sterkere essensielle oljer. Angå eteriske oljer: Litt går en lang vei, så pass på å bare bruke oppgitte beløp. Melaleuca eterisk olje, også kjent som tea tree eterisk olje, er en naturlig antimikrobiell, antibakteriell og bakteriedrepende. Lavendel eterisk olje er en naturlig antibakteriell, er beroligende og legger en ren frisk duft.

Sinkoksid salve & babyer

Sinkoksid salve & babyer


Sinkoksid salve er et allsidig produkt som er viktig hvis du har et barn i bleier. Denne praktiske salve kan brukes til å behandle en rekke hudtilstander, inkludert bleieutslett.

Bleie utslett

Bruke sink oksid salve for å behandle bleie utslett. Bleie kremer som er høyere i sinkoksid gir bedre beskyttelse mot fuktighet. Når toppet med baby pulver eller maisstivelse, vil du oppdage at du har et effektivt verktøy for å hjelpe bli kvitt det pesky tilfelle av bleie utslett.

Solbeskyttelse

Sinkoksid gjør en effektiv solkrem. Dette er en kjemisk fri alternativ til tradisjonelle solkremer, som ikke er godkjent for bruk på spedbarn under 6 måneder gammel.

Mindre kutt

Behandle mindre kutt eller sår med sink oksid salve. DAB en liten mengde salven på det berørte området og la det avdekket. Merk at sinkoksid aldri bør inntas. Hold sink oksid og alle andre medisiner utilgjengelig for barn. Bleie krem ​​kan være skadelig hvis spist.

A & D salve Ingredienser

A & D salve Ingredienser


A & D salve er en bleie utslett salve og hud protectant. Også ofte brukt som en aktuell behandling for brannskader og kutt, mange tatovering butikker anbefaler A & D salve for sine nylig innsatt klienter. A og D kan også brukes for post-kjemisk peeling forsiktighet for å beskytte det nylig eksponerte hud fra miljømessige irritanter. Hvis du har sensitiv hud, er det viktig å forske på ingrediensene i noen over-the-counter produktet før bruk, siden mange ingredienser på veldig ung, ny eller åpen hud kan forårsake bivirkninger. Hvis det er ingen kjent følsomhet for noen ingredienser, påfør salven rikelig på ren, tørr hud så ofte som nødvendig.

Aktiv ingrediens: Lanolin (15,5%)

Lanolin er en fet, voks-lignende stoff som utvinnes som et biprodukt fra saueull. Lanolin er ofte brukt i hårprodukter, hånd kremer, leppeprodukter og kremer for sine mykgjørende egenskaper. Bløtgjøringsmidler mykne og fuktighet i huden ved å skape en barriere som hindrer transepidermalt vanntap eller TEWL, som er den naturlige tap av fuktighet gjennom huden. Ved å skape en barriere mot fordampning, forblir huden fuktig selv når ingen ytterligere fuktighet tilføres eksternt.

Lanolin kan være svært beroligende, men kan også ha en sensibiliserende virkning som forårsaker allergiske reaksjoner. Mennesker allerede utsatt for eksem kan være spesielt følsomme for lanolin.

Aktiv ingrediens: Petrolatum (53,4%)

Vanligvis kjent som vaselin, er petrolatum annen mykgjørende. Petrolatum er lik lanolin i vekt og okklusive egenskaper, men det er avledet fra petroleum hydrokarboner. Billig og lett tilgjengelig, er petrolatum en vanlig ingrediens i leppe produkter og salver. Dens lav pris, klar tilgjengelighet og ekstremt lang holdbarhet make petrolatum et populært redskap for hudpleieprodukter. Mens petrolatum er usannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner, kan det forårsake eller forverre akne.

Inaktiv ingrediens: Tran

Tran er den bestanddel som gir A & D salve sitt navn, på grunn av sitt høye innhold av begge disse vitaminene. Av vekt, har tran den høyeste konsentrasjonen av vitamin A og D av en hvilken som helst mat, samt å ha et høyt antall essensielle fettsyrer av omega-3 fettsyrer. Vitamin A og D har antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper. Tran er hentet fra leveren av fersk fisk i Gadidae familien.

Andre ingredienser: Fragrance, lett mineralolje, mikrokrystallinsk voks og parafin

Disse ingrediensene utgjør en svært liten andel av det samlede produktet. I tilfelle av A & D salve, blir parfymen anvendes ikke spesifisert, og kan bare brukes til å motvirke noen ganger ubehagelig lukt av lanolin.

Lett mineralolje, mikrokrystallinsk voks og parafin er alle petrolatum produkter og alle funksjoner på samme måte som bløtgjøringsmidler. Parafin er en voks som brukes for å øke tykkelsen av salven.

Mycolog salve g Loprox

Mycolog og Loprox er både aktuell løsning reseptbelagte medisiner som behandler en rekke sopp gjær-lignende hudinfeksjoner. Når stygge og ubehagelig utslett oppstår, slik som fotsopp, jock kløe eller candida, for eksempel, noen ganger over-the-counter rettsmidler er ikke sterk nok til å lindre symptomer og gjøre dem forsvinne en gang for alle. Trygge og effektive reseptbelagte legemidler som Mycolog og Loprox kan bare gjøre triks når den brukes som anvist av lege.

Identifikasjon

De generiske navnene Mycolog er Nystatin og Triamcinolone acetonid, og merkenavn er Myco-Triacet II, Mytrex og Mycolog. Mycolog kommer i rørene inneholdende enten krem ​​eller salve. Kremen kommer i 15 grader, 30-og 60-gram rør, og salven kommer i 15-og 60-gram rør. Det generiske navnet Loprox er ciclopirox, og den eneste merkenavnet er Loprox. Loprox er en syntetisk angifungal middel og kommer i rør inneholdende krem, lotion eller en hvit væske-lignende gel i 30-eller 40-gram størrelser.

Funksjon

Mycolog og Loprox er begge aktuell løsning legemidler tilgjengelig på resept bare. Mycolog brukes til å behandle candidiasis, en soppinfeksjon som fører til at huden til å rødme, hovne opp og klø. Nystatin, et generisk ingrediens funnet i Mycolog, arbeider for å stoppe veksten av sopp og triamcinolon, en steroid ingrediens funnet i Mycolog, arbeider for å bidra til å avlaste skjerpende symptomer. Loprox brukes til å behandle infeksjoner i huden forårsaket av sopp, for eksempel fotsopp, ringorm, candidiasis, jock kløe, og seboreisk eksem (en alvorlig form for flass).

Bruksområder

Mycolog krem ​​eller salve er brukt en gang om morgenen og en gang om kvelden i et tynt lag og forsiktig masseres inn de berørte områder av huden, vanligvis i ca en til to uker, eller som foreskrevet av lege. Bruk kanskje må seponeres dersom infeksjonen ikke forsvinner etter 25 dager. Loprox anvendes i en liten mengde for å rengjøre og tørke huden to ganger daglig eller som foreskrevet av en lege kontinuerlig i minst en uke før resultatene kan sees. Huden bør oppbevares kjølig og tørt og enhver type bandasje eller dekning bør unngås etter bruk av disse medikamentene.

Bivirkninger

Mycolog er et ikke-toksisk stoff, og kan brukes til å behandle symptomer i alle aldersgrupper. Bivirkninger, men forekommer sjelden, men kan inkludere hud som brenner, blemmer, peeling, føles kløende eller tørr, blir betent, eller hud som har myknet, strukket eller tynnet; økt ansiktshår eller tap av hodehår; eller betennelse i munnen eller hårsekker. Loprox kan føre til at pasienter føler midlertidig svie eller smerte etter påføring av medisiner til berørte huden.

Forholdsregler

Når det brukes over store områder av huden i lang tid, kan Mycolog bli absorbert inn i hele kroppen og kan gi langsiktige problemer, slik som vektøkning, overdreven hårvekst, forhøyet blodsukker og høyt blodtrykk. Barn som blir behandlet med Mycolog bør ikke bruke tettsittende bleier. Klær som er lett og løs bør brukes ved Mycolog blir brukt til lysken for å behandle en infeksjon. Personer som er allergiske mot Nystatin, Triamcinolone acetonid eller ciclopirox, som har hatt tilbakevendende soppinfeksjoner over store deler av kroppen sin, eller som har HIV eller som har hatt en organtransplantasjon, bør ikke bruke disse medikamentene.

Hva gjør Mupirocin salve Treat?

Mupirocin salve er en aktuell antibiotika. Det blir ofte brukt til å behandle en hud infeksjon som kalles impetigo; I tillegg er det brukt for å behandle og forebygge Staphylococcus aureus, bedre kjent som staph. Staph er bakterier som forårsaker MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus), en vanlig og alvorlig problem som forekommer i flere sykehus.

Forebygging

Helsearbeidere som er sannsynlig å bli utsatt for staph på regelmessig basis kan bruke Mupriocin nasalt å unngå kolonisering (bærer) infeksjonen. Dette bør ikke brukes på lang sikt, på grunn av risikoen for å skape Mupirocin-resistente Staphylococcus aureus.

Hvordan bruke

Mipirocin er brukt tre ganger daglig, og påføres direkte på huden eller såret inn i nesen.

Time Frame

Du bør bruke Mupirocin salve for varigheten av tid foreslått av legen din for å fullstendig eliminere infeksjonen.

Bivirkninger

Bivirkninger ved bruk av Mupirocin inkluderer brennende og stikkende etter søknad. Noen mennesker er allergiske mot medisinen og vil utvikle et kløende utslett og kan ha problemer med å puste. Rapportere eventuelle alvorlige eller uventede bivirkninger til legen din så snart som mulig.

Expert Insight

En studie utført av Universitetssykehuset i Rotterdam bekreftet at Mupirocin salve ikke redusere staph kolonisert i nesen, men avslørte også at bruk av medisinen gjorde deltakerne mer sannsynlig at kontrakten en annen stamme av staph enn originalen som de ble behandlet. Legene anbefaler å bruke Mupirocin bare i mennesker bekreftet å være dyrking staph i sine nesegangene.

Altabax Salve bruksområder

Altabax Salve bruksområder


Altabax (retapamulins), er en antibakteriell salve brukes til å behandle den svært smittsom bakteriell hudinfeksjon impetigo. Brennkopper er vanligvis ikke en alvorlig tilstand; den fatter raskt med behandling i de fleste tilfeller. Av og til, men det kan være alvorlig og føre til en infeksjon i vevet under huden. Det kan også føre til betennelse i nyrene. Altabax brukes til å behandle to typer impetigo.

Impetigo

Brennkopper er mest vanlig hos barn, men voksne kan også få impetigo. Bakteriene vanligvis inn gjennom et insektbitt, skrape, eller klippe. Vanligvis røde sår vises på ansiktet rundt munnen og nesen. Sårene blemme. Når sprukket, sive de væske eller puss. En skorpe deretter danner rundt sår. I små barn, kan blemmer på kroppen. En annen type impetigo former sår på bein og føtter som kan forlate arr. Noen former for impetigo er kløende; noen er smertefullt. Brennkopper kan spres gjennom direkte kontakt med en smittet persons sår, eller ved å komme i kontakt med klær eller andre objekter som brukes av personen.

Hvordan bruke Altabax

Altabax er beregnet for pasienter over ni måneders alder. Altabax er ikke effektiv for alle former for impetigo. Det er ment for bruk spesielt til behandling av infeksjoner forårsaket av Staphylococcus aureus eller Streptococcus pyogenes. Altabax vil ikke være effektiv hvis det brukes for andre former av impetigo infeksjon og kan føre til at pasienten for å utvikle en super infeksjon eller antibiotikaresistens. Altabax er beregnet for bruk på utsiden av legemet og er ikke å bli tatt oralt. Det er ikke å bli brukt i nese eller øyne, eller i vaginal eller rektal områder. Det er ikke fastslått om Altabax er trygt for bruk under amming. Bruk hansker når du påfører Altabax salve og bruke salven for den fastsatte tidsrom. Hvis det er nødvendig, bandasjere den infiserte området for å hindre bakterier fra å spre seg til andre områder.

Bivirkninger av Altabax

Bivirkninger oppleves av voksne ved hjelp Altabax er hodepine, hudirritasjon på applikasjonsstedet, kvalme, diaré og såre neseganger og svelg. Barn bruker Altabax kan oppleve generalisert kløe og kløe på applikasjonsstedet, diaré, sår nese passasjer og hals, hodepine, feber og eksem. Hvis du opplever en alvorlig reaksjon eller alvorlig irritasjon på applikasjonsstedet, bør salven tørkes av umiddelbart og avviklet. Legen din kan forskrive en alternativ behandling.

Ring legen din

Når du bruker Altabax, bør huden vise bedring innen tre til fire dager. Hvis det ikke er noen forbedring, hvis huden blir irritert, eller hvis tilstanden ser ut til å forverres, bør du kontakte legen din umiddelbart. Altabax er tilgjengelig i doser på 10 mg retapamulins / 1g salve. Den er tilgjengelig i fem, ti og femten gram rør.

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker


Anal sprekker er tårer i endetarms området. De gjør eliminering av avfall vanskelig, de vondt og pinlig å diskutere, men ignorerer dem vil ikke gjøre dem gå bort. Du trenger umiddelbar lettelse, fulgt av langsiktig healing og du vil ønske å hindre gjentakelse. Begynn med noen enkle salver for å lindre ubehag og holde problemet fra forverring mens du begynner å gjøre kosthold og livsstil endringer.

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker

En komfort selv med vitamin A & D salve, som kan finnes over disk i noe narkotika butikken, ofte i baby omsorg delen. Denne salve, bortsett fra beroligende og smøre området, også fremmer healing og holder huden sunn. I stedet for toalettpapir, prøv å tørke med ansikts vev som inneholder aloe; det er mykere på dine såre flekker.

Se legen, som i utgangspunktet kan foreskrive aktuell anestesi spray å slappe huden og gjør at du kan eliminere mer komfortabelt.

Få dine resepter fylt. Legen din kan ta en salve som inneholder en liten dose av nitroglyserin, noe som øker blodgjennomstrømningen og slapper musklene i anal området, lettelser din smerte og fremme helbredelse. Ellers kan legen forskrive kalsiumkanalblokkerende salve, som inneholder stoffer som virker på samme måte som nitroglyserin, men kan produsere færre og mindre alvorlige bivirkninger.

Endre ditt kosthold. Øk fiber med matvarer som havregryn, frukt og grønnsaker, og drikk minst 48 gram vann eller klare væsker daglig.

Hva er Bacitracin- Sink salve brukes til?

Hva er Bacitracin- Sink salve brukes til?


Bacitracin sink salve er et medikament som brukes lokalt for å unngå infeksjon i små kutt på huden. Bacitracin er et antibiotikum (en bakterie-morder), og bacitracin sink blandes grundig med vaselin for å gjøre en aktuell salve.

Andre navn

Bacitracin sink salve går av mange forskjellige merkenavn. Noen av disse inkluderer: Bactine Førstehjelp Antibiotika, Foille, Mycitracin, Neosporin Maximum Strength salve, Neosporin salve, og Topisporin.

Dypere sår

Bacitracin sinksalve er laget for å bekjempe infeksjoner i mindre kutt, brannskader og hudirritasjoner. Det er ikke anbefalt til bruk på dype sår eller alvorlige brannskader.

Skrubbsår

Bacitracin sinksalve ikke har noen helbredende egenskaper på huden som er intakt. Huden må skrapes eller på annen måte forstyrret for medisin for å bli absorbert og arbeid som et antibiotikum salve.

Riktig bruk

Bacitracin sinksalve er enkel å påføre. Klem en liten mengde av salven direkte på et sterilt stykke gasbind, og trykk deretter på salve-anvendt siden av gasbind til huden slitasje.

Side Effects

Bivirkninger med å bruke bacitracin sinksalve er svært sjeldne. Ett mindre bivirkning som kan oppstå er kløe eller annen overfølsomhet for salven. Hvis dette skjer, rett og slett slutte å bruke.

Hvordan lage Calendula Salve

Hvordan lage Calendula Salve


Calendula er kjent som en helbredende urt, mest kjent for tilheling av sår. Den har antiseptisk, antibakteriell og soppdrepende egenskaper som hindrer infeksjoner. Det kan også støtte koagulasjon og skorpedannelse i sår som motstår healing. Calendula er ofte brukt i salver eller kremer for å bistå med hudsykdommer som akne eksem utslett og solbrenthet. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du gjør Calendula salve.

Bruksanvisning

Hvordan lage Calendula Salve

•  Gjør tilført olje. For å gjøre tilført olje, legg 1/4 kopp calendula blomster til en pint-size hermetisering jar. Legg 1/2 kopp olje og rør godt. Dekk glasset med et lokk og sett glasset i et solrikt vindu. Når oljen slår en dyp gyllen gul (dette tar vanligvis en til to uker), sil oljen gjennom flere lag med cheesecloth å fjerne blomstene.

Riv bivoks hvis det ikke allerede revet.

Kombiner kombinere Calendula olje med revet bivoks i en liten, tung kasserolle. Varm forsiktig til bivoks er smeltet.

Legg til 40 dråper lavendel essensielle olje til blandingen i kasserolle.

Hell blandingen i flere bred munn glasskrukker.

6. La salve kjølig i glassene.

Cover krukker med lokk.

Oppbevar på et kjølig, mørkt sted.

Tips og advarsler

  • Calendula salve vil bli frisk for omtrent ett år.
  • Legge til 2 til 3 ts av vitamin E olje for hver kopp olje vil bidra til å forlenge holdbarheten på salve.
  • Ikke bruk Calendula salve på sår som må forbli åpen til alle infeksjonen har drenert bort.

Hvordan virker en tegning Salve fungerer?

En tegning salve er en aktuell salve, eller blanding som brukes til å "trekke ut" fremmedlegemer i huden. Det har blitt brukt i mange år på splinter, byller, biter av glass eller kaktus klistremerker. Tegningen salve blir påført, tildekket og i noen dager, er de fremmedlegemer trekkes til overflaten av huden som skal fjernes.

I eldre versjoner, det var svart i fargen, inneholdt tjære og var en tykk salve eller salve. De viktigste ingrediensene i moderne merkevarer er ichthammol, (som er en svart destillasjon produkt av bituminøs skifer eller skifer), fenyl alkohol, Arnica Montana (Wolfs Bane) og Echinacea, og kan inneholde bergamot olje eller comfrey olje, i en base av bivoks. Det er også kjent for å virke som en mild bedøvelse og antiseptiske midler. Limer av honning og jod, eller brun såpe og sukker har også vært vellykkede behandlinger.

Du kan kjøpe tegningen salve på de fleste apoteker, men det er mulig å lage din egen hjemme. Den beste hjem middel ville bli gjort av en av to måter. Du kan enten lage en tegning salve ved å blande honning med noen dråper jod, eller du kan få brun såpe fra en helsekostbutikk, bland inn litt sukker og vann for å lage en lime.

Ved hjelp av håndtaket eller på baksiden av skjeen hodet, spres blandingen over det påvirkede området, dekker fullstendig i et tykt lag. Du kan også bruke en slikkepott. Når du har spre tegning salve, må du dekke området minst over natten, og enkelte tilfeller kan det ta noen dager å jobbe.

Tegningen salve siver ut i vevet, og den mest aktive ingrediensen, Ichthammol, mykgjør huden ved å svekke den, og øker blodsirkulasjonen til det berørte området. Den økte blodstrømmen fører til pus å danne rundt fremmedlegemet. Både pus og fremmedlegeme blir deretter kastet ut. Normalt kan tegningen salve arbeide i så lite tid som over natten, selv om fremmedlegemet er en splint, koke eller cyste som er dypere forankret, kan det ta så lang tid som tre dager for å jobbe.

Arnica Salve bruksområder

Arnica Salve bruksområder


Apotek hyllene er ofte rotete med aktuelle preparater beregnet på å kurere smerter og plager. Mange av disse produktene inneholder kjemikalier og få naturlige ingredienser. De som foretrekker å bruke et middel som vokser i naturen kan velge å bruke Solblom. Arnica kan kjøpes i en salve, salve, krem ​​eller skjær som skal brukes direkte på huden.

Origins

Den arnica anlegget forekommer naturlig i fjellene i Sibir og Europa, og er dyrket i Nord-Amerika. Anlegget modnes til en høyde på 1 til 2 meter og produserer gul-oransje blomster som ligner daisies. Disse blomstene, som kan måle 2 til 3 inches tvers, blir tørket eller brukes friskt i Arnica forberedelser. Arnica er også en del av homeopatiske midler i fortynnet form.

Aktive ingredienser

Arnica blomster inneholder aktive anti-inflammatorisk og smertestillende komponenter, og kan ha antibiotiske egenskaper. Arnica kan også stimulere kroppens eget immunsystem, slik at kroppens egne helbredende egenskaper til å arbeide sammen med medisin.

Bruksområder

Arnica salve påføres lokalt for å redusere smerte og hevelse. Midlertidige lidelser som insektbitt, blåmerker, smerter og forstuinger og selv sprukne lepper kan alle bli behandlet med arnica. Den salve kan også bidra til å lindre symptomer assosiert med langsiktige tilstander som leddgikt, akne, muskler og brusk smerter, og smertefulle åreknuter. Arnica medisinske egenskaper er derfor omfattende og går tilbake flere århundrer. Faktisk har arnica blitt brukt på denne måten siden 1500-tallet.

Forholdsregler

Arnica bør ikke tas internt unntak som anvist i homeopatiske preparater som inneholder ingen påviselig mengde arnica. Langvarig bruk av arnica kan føre til hudirritasjoner som eksem. Arnica salve eller andre aktuelle preparater bør ikke brukes på skadet hud. Det regnes som usikre for gravide eller ammende kvinner til å søke arnica huden. De med en ragweed eller relatert allergi bør sjekke med sin lege før du bruker arnica, siden en lignende allergisk reaksjon kan skyldes bruk av arnica.

Naturlig helbredende salver for diabetessår

Diabetes påvirker nesten 8 prosent av den amerikanske befolkningen, og voksen-utbruddet diabetes forårsaket av usunne dietter kan være spesielt ødeleggende. Identifiserbare og behandles symptomer som sår er vanligvis funnet på diabetisk fot. Heldigvis finnes det ulike naturlige rettsmidler for en diabetessår.

Diabetiske sår

Diabetessår er den ledende årsaken til foten skader som fører til amputasjon, ifølge American Academy of Family Physicians. Amputasjon er 15-46 ganger høyere blant diabetikere enn de som ikke lider av sykdommen. Riktig behandling, herunder naturlige løsninger, og konstant overvåking vil hjelpe pasienten i å opprettholde foten helse.

Goldenseal Myrra Salve

En rekke naturlige helbredende salver eller løsninger kan gi lindring fra hudlesjoner og irritasjoner, ifølge Skincareorganix.com. Et stoff godt egnet for behandling av diabetessår er et produkt som kalles goldenseal myrra salve. Det er sammensatt av urter som bidrar til å redusere hud-infeksjoner og er særlig effektive ved behandling av diabetiske sår på grunn av dens bruk av goldenseal.

Mattherma Super Healing Salve

Vitalfoodstore.com anbefaler at de som lider av diabetessår bruke Mattherma Super Healing Salve. Nettstedet siterer apoteket Greg Matthews som utvikleren av denne løsningen, som han utviklet spesielt for behandling av en rekke sår. Mer viktig er det spesielt effektiv ved behandling av pågående hudinfeksjoner, takket være en av sine ingredienser, tea tree olje.

DermaWound

En annen effektiv naturlig healing salve kalles DermaWound. Utviklet av Progressive Leger, LLC, organisasjoner, inkludert Verdens helseorganisasjon bruke produktet til å behandle diabetiske sår. Dr. David Dixon, som arbeider med Veterans Administration Hospital i Virginia, gjennomført ulike kliniske studier av produktet i 2004 og observert betydelig forbedring og reduksjon av sårdannelse i hans pasienter.

Chinese Herbal Treatment

Ifølge HerbChina2000.com, diabetiske sår skyldes dårlig sirkulasjon i foten, som inviterer infeksjon. Det er en kombinasjon av ni kinesiske urter som en diabetiker kan svelges for å bistå leverfunksjon og sirkulasjon i føttene. Leger som bruker kombinasjonen av urter refererer til behandling under referansekode LEA, et begrep skapt for produkter som er tilgjengelige på HerbChina2000.com. En fordel med denne behandlingen er at den kan skreddersys til din egen kroppens krav.

Hvordan bruke en Boil Drawing Salve

Hvordan bruke en Boil Drawing Salve


En byll er en smertefull knute som danner under huden når bakterier infisere en hårsekken. Det sveller også og forårsaker kløe og irritasjon. For å rette på dette, kan du bruke en byll tegning salve som du kan gjøre med noen få, enkle ingredienser.

Bruksanvisning

Grind spisskummenfrø med vann i en blender til å danne en lime. Bruk denne til å koke og dekk med et gasbind wrap.

Fukt pulverisert goldenseal rot med vann og plassere denne blandingen på det berørte området. Hold det dekket med bandasjer. Dette goldenseal salve kan helbrede koker raskt.

Ta en liten mengde av gurkemeie pulver, eddik og melk fløte for å lage en lime. Gjør et grøtomslag og plassere den på byllen. Hold det dekket som gurkemeie kan flekken klær.

Varme skiver av tomat å lage et omslag for en byll. Påfør omslag på det berørte området og dekk med bandasjer.

Bruk en byll tegning salve ved å ta like deler av hvitløk og løk juice deretter plassere dette på byllen.

Sug litt brød i enten sitronsaft eller melk. Bruk som en kompress på området og dekke det med en bandasje. La den stå på over natten.

Kjøp en byll tegning salve for å behandle denne tilstanden. Det er mange salver tilgjengelig i butikker eller på nettet (se Ressurser).

Tips og advarsler

  • Bruke andre remedier som betel blader med lakserolje for å bringe det koke til et hode som da vil sprekke og avløp.
  • Alle disse rettsmidler kan hjelpe med denne tilstanden, men holde det berørte området rent og desinfiseres når det sprekker og avløp ved hjelp av anti-bakterielle salver.
  • Rådfør deg med legen din om enhver medisinsk tilstand eller behandling.

Hvordan bruke en tegning Salve

Hvordan bruke en tegning Salve


En tegning salve er et homøopatisk middel antas å "trekke ut" splinter eller tørke ut hudproblemer som byller, eksem eller psoriasis. Noen mennesker gjør sin egen tegning salve fra urter og en varm komprimere, men du kan også kjøpe rør av tegning salve på homøopatiske eller alternative drugstores. Produktene er tenkt å hjelpe healing og redusere smerte fra mindre kutt, utslett, utslett eller andre hudirritasjoner.

Bruksanvisning

•  Rengjør det berørte området grundig med såpe og varmt vann, noe som gjør at all skitt eller rusk blir fjernet. Klapp den tørr med steril kompress.

Påfør tegningen salve til området, belegg det liberalt. Dekk den med sterilt gasbind eller en bandasje, taping det på plass om nødvendig.

Gjenta prosessen to ganger daglig inntil huden irritasjonen forsvinner.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker foretrekker å bruke en varm, våt klut over tegningen Salve en eller to ganger om dagen for å hjelpe "trekke ut" puss eller annen væske. Hold området rent og vaske den hver gang du skifter salve.
  • Ikke klem, scratch eller punktere huden å tvinge væske eller annet materiale ut. Dette kan forverre en såret og føre til infeksjon. Oppsøk lege hvis tilstanden ikke blir bedre. Følg alltid instruksjonene fra produsenten av tegningen salve du bruker.

Hva er Mupirocin salve etter?

Mupirocin salve er en resept antibakteriell medisin som selges under Bactroban merkenavn. Denne medisinen stopper produksjonen av proteiner som bakterier trenger for å overleve og dreper bakteriene.

Bruksområder

Leger kan foreskrive mupirocin salve til å behandle en hudinfeksjon kalt impetigo eller andre medisinske tilstander, ifølge Drugs.com.

Ekstern bruk

Mupirocin salve er til utvortes bruk, og det skal kun brukes på huden. Denne medisinen skal ikke svelges eller settes inn i øynene.

Side Effects

Pasienter kan oppleve smerte, svie eller stikking etter påføring mupirocin salve på huden.

Allergisk reaksjon

Personer som opplever en allergisk reaksjon på mupirocin salve som hevelse i ansiktet, pusteproblemer eller hud elveblest bør søke rask medisinsk hjelp.

Advarsler

Pasienter som er gravide, ammende eller har allergi mot medisiner eller matvarer bør diskutere riktig bruk av mupirocin salve med en lege. Personer med nyresykdom, brannskader eller åpne sår bør snakke med en lege om riktig bruk av denne medisinen for sine særegne forhold.

Urte salver for Ringorm

Ringorm er ikke en orm, men en sopp som forårsaker et kløende utslett å vises på huden. Soppen trives i varme, fuktige omgivelser og er smittsom. Det kan smitte fra person til person gjennom direkte hudkontakt eller kontakt med tilsølte klær, basseng overflater eller dusjer. Flere urte salver kan brukes til å behandle ringorm.

Ringorm

Ringorm er en av de få mikroskopiske sopper som kan forårsake hudproblemer. Den lever på døde keratin på det øverste laget av huden. Soppen vises i form av små runde sirkler. Ofte ringen utvides som soppen fremskritt. Ringorm er mest vanlig på hendene, spesielt i håndflatene og mellom fingrene. Det kan også vises på føtter og i ansiktet, selv om ansiktet er det sjelden i form av en ring, men presenterer i form av skjellende røde flekker.

Black Walnut

Den svarte valnøtt treet er medlem av hickory familie og er innfødt til Canada og det østlige USA. Svart valnøtt urte salve er en av de mest effektive for behandling av ringorm, samt andre sopp og parasittangrep. Skroget av svart valnøtt har en høy tannin innhold og inneholder en anti-mikrobielle og anti-sopp kalt Juglone, noe som kan kurere ringorm også. Noen mennesker er allergiske mot svart valnøtt.

Tea Tree

Tea tree salve kan også brukes til å behandle ringorm. Denne salve inneholder eterisk olje fra den australske treet Melaleuca alternifolia. Oljen har anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. Den salve kan også brukes til å behandle andre utslett og mindre kutt og skrammer.

Pau D'arco

Pau d'arco er en urt som er innfødt til Sør-Amerika. Dens rapportert bruker alt fra infeksjoner til kreft. Ekstrakter fra pau d'arco treet bark er noen ganger lagt til salver på grunn av sine gode anti-sopp egenskaper. Dette gjør pau d'arco en god behandling for ringorm. Den kan også beskytte mot tropiske sykdommer som malaria hvis tatt internt.

Hvordan bruke Nitro salve for Raynauds

Hvordan bruke Nitro salve for Raynauds


Raynaudâ € ™ s sykdom er en vaskulær lidelse som påvirker blodstrømmen, særlig til ekstremiteter, for eksempel finger og tær. Sykdommen har en tendens til å være mer utbredt når de utsettes for kulde eller som respons på stress. En gyldig form for behandling er Nitroglyserin salve. Nitro er et nitrat som utvider blodårene, og dermed øke blodstrømmen til de berørte områdene. Ved hjelp av Nitro er ikke noe du bør ta lett; forholde seg strengt til instruksjons gi til deg av helsepersonell.

Bruksanvisning

Les pakningsvedlegget levert av apoteket helt før du bruker salven. Forstå bivirkninger av medisinen, som svimmelhet eller tåkesyn.

Vask hendene.

Plasser applikatoren på et flatt underlag. Den trykte siden skal vende nedover.

Klem den foreskrevne mengde fra røret på din applikator.

Sett applikatoren, med salven, på huden din med medisinert siden ned.

6. Fordel applikator for å lage et tynt lag av legemidlet til det rammede området.

Dekk berørte området med plastfolie. Tape sjal på plass.

Endre plast brytes hver gang du påfører salven.