Digidexo.com

mild influensa

Tegn og symptomer på mild influensa

Milde influensasymptomer kan sette deg ut av spill - og på medisiner - for dager hvis du er heldig, og en uke eller mer hvis du ikke. Sesonginfluensa er en luftveissykdom som rammer mellom 5 prosent og 20 prosent av befolkningen i USA hvert år, ifølge beregninger gjort av Centers for Disease Control og Prevention (CDC). Influensarelaterte komplikasjoner føre til ca 36.000 dødsfall årlig.

Høy feber

Høy feber er et av symptomene på influensa. Ifølge Mayo Clinic, kan en voksen med influensa har feber på mer enn 101 grader Fahrenheit, mens et barns temperaturen kan være så høyt som 105 grader. Dette kan føre til andre symptomer som frysninger og svettetokter.

Fordi feber bidrar til å bekjempe infeksjoner, anbefaler Mayo Clinic bare hvile og drikke mye væske for voksne i alderen 18 år og over som har feber på mindre enn 102 grader. For voksne som feber går over 102 grader, anbefaler Mayo Clinic ta ibuprofen, aspirin eller paracetamol for å lindre eventuelle ubehage smerter og plager. Når det tviler, bør du kontakte lege.

For barn mellom 2 og 18, anbefaler Mayo Clinic bor hydrert ved å drikke væske og få nok hvile. Hvis barnets temperatur er under 102 grader, gjør Mayo Clinic anbefaler ikke å gi henne noen medisiner. For temperaturer som går over 102 grader, antyder klinikken gi barnet den anbefalte dosen av ibuprofen eller paracetamol og rådføre deg med legen din dersom barnet ditt har feber i mer enn tre dager. Du bør aldri gi aspirin til noen under 18 år på grunn av sin tilknytning til Reyes syndrom, en sykdom som kan være dødelig.

Hoste og lunger

CDCs liste over influensa symptomer inkluderer hoste og lunger, noe som kan bety en tørr hoste, en nese som går eller blir stoppet opp eller en hals som er sår. Ifølge Flu.gov, influensa symptomer vanligvis er verre enn de som er forbundet med en vanlig forkjølelse, med tett nese forekommer oftere i kalde lider enn hos personer med influensa.

Fatigue

Fatigue er en av de viktigste symptomene på influensa. Smerter, svakhet, hodepine og tap av appetitt ofte følger denne tretthet. The Mayo Clinic anbefaler å sørge for at du er hydrert, får rikelig med hvile og bruke en smertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol. Det er best å snakke med en lege før du tar noen medisiner, selv over-the-counter smertestillende midler. Det er spesielt viktig å snakke med en lege før du gir smertestillende medikamenter til barn eller tenåringer, fordi uventede bivirkninger kan føre til.

Urolig mage

Sesonginfluensasymptomer kan også omfatte slike tarmproblemer som diaré, oppkast eller kvalme. Disse influensasymptomer forekommer oftere hos barn enn hos voksne, ifølge CDC.

Hva er Knuter?

Hva er Knuter?


Knuter er klumper som oftest dannes i skjoldbruskkjertelen eller lungene. Disse klumpene er ofte fylt med væske og kan føre til alvorlige helsemessige problemer som problemer med å puste eller svelge, og kan være et tegn på skjoldbruskkjertelkreft, lungekreft eller hypertyreose. Men de fleste av knuter er noncancerous og forårsake noen problemer. Det er alltid viktig å oppsøke lege for å fastslå tilstanden til nodule.

Identifikasjon

Thyroid knuter eller klumper, forekommer i mer enn halvparten av verdens befolkning, ifølge New York Thyroid Center. Bare om lag 5 prosent av skjoldbrusk knuter er kreft; Likevel er det viktig å oppsøke lege hvis du har noen uvanlige klumper eller hevelse. Disse noduler som oftest forekommer i nakke og hals, og kan oppdages av en lege gjennom en rutine nakke eller hals eksamen.

Lunge knuter, eller lunge knuter, er mindre vanlig enn skjoldbrusk knuter. Disse små, runde klumper, noen ganger kalt "flekker", kan bli funnet gjennom brystet x-stråler og finnes i om lag én av hver 500 bryst X stråler, ifølge University of Rochester Medical Center. Omtrent 40 prosent av lunge knuter er kreft og tidlig oppdagelse er avgjørende for overlevelse.

Symptomer

Hvis du føler en uvanlig klump i halsen eller hals området og har symptomer som kortpustethet, pustevansker, plutselig vekttap med ingen forklaring, nervøsitet, hjertebank og problemer med å sove, kan du ha et helse problem med skjoldbruskkjertelen kjertel.

Det er svært få symptomer på lunge knuter. De eneste symptomer inkluderer en kiste kald eller mild influensa. Hvis du er en røyker eller har røykt tidligere, kan en kiste X ray bidra til å avgjøre om du har noen lunge knuter.

Årsaker

Årsaker til skjoldbrusk knuter inkluderer en jod-mangel, overvekst av normal skjoldbruskkjertelen vev, betennelse i skjoldbruskkjertelen, skjoldbrusk cyster og stråling.

Årsaker til lunge knuter inkluderer røyking og tidligere sår på lungene som tuberkulose eller en soppinfeksjon. I tillegg kan pulmonale knuter danne hos personer som har eller har hatt kreft i andre områder av legemet.

Behandling

For mange thyroid noduler, er det ingen behandling som er involvert. For skjoldbrusk knuter som er noncancerous, men forårsaker vanskeligheter med å puste eller svelge eller hypertyreose, vanlige behandlinger som kirurgi, skjoldbrusk medisiner, en endring i kosthold eller radioaktivt jod er tilgjengelig. Kirurgi er nesten alltid nødvendig for kreft knuter.

Lunge knuter som er noncancerous er vanligvis ikke behandles. Lunge knuter som er kreft er nesten alltid fjernes ved operasjon.

Hvordan behandle opiatavhengighet Abstinenssymptomer

Avslutte et opiat avhengighet er en vanskelig oppgave, og du må ta mange ulike aspekter --- fysiske, mentale og emosjonelle --- i betraktning. Abstinenssymptomer oppstår når, etter å ha brukt opiater i lengre tid, setter fysisk avhengighet i. Tilbaketrekking er en reversering av endringene i kroppen gjør for å kompensere for effekten av opiater, og kan være svært smertefullt og ubehagelig. Forskjellige behandlinger for opiatavhengighet og fysisk-abstinenssymptomer er tilgjengelige, men psykologiske og emosjonelle problemer må også behandles for å virkelig avslutte en opiatavhengighet.

Hvordan behandle opiatavhengighet Abstinenssymptomer

•  Identifiser dine symptomer. Ikke alle brukere har nøyaktig samme symptomer under opiatavvenning. Vanligste tidlige symptomer inkluderer svetting, angst og muskelsmerter. Kramper, frysninger og diaré oppstår ofte senere. Rangere intensiteten av symptomene dine --- for noen, kan tilbaketrekking føles som en mild influensa, mens det kan være svært smertefullt og utmattende for andre.

Snakk med en kvalifisert medisinsk faglig (helst en med erfaring i stoff-misbruk behandling) eller melde deg på et behandlingssenter. Bortsett fra å gi medisiner og fysisk behandling, kan legen gi metoder og råd om håndtering av de følelsesmessige problemer involvert i avhengighet og tilbaketrekning.

Ta medisiner som foreskrevet av legen din for å hjelpe lindre abstinenssymptomene. Klonidin og buprenorfin avtale direkte med fysisk abstinens, redusere de ubehagelige effekter. Legen din kan forskrive andre medikamenter, for eksempel Suboxone, som fungerer som midlertidig erstatter for opiat du trekke fra. Likeledes er vedlikeholdsbehandling med metadon en erstatning for andre opiater (hovedsakelig heroin). Suboxone og metadon doser er redusert over tid for å stabilisere, kontroll og til slutt avslutte en opiatavhengighet.

Bli med i en støttegruppe som Anonyme Narkomane eller finne en kvalifisert stoff-misbruk rådgiveren. Bortsett fra den fysiske tilbaketrekning, avslutter en opiatavhengighet tar en alvorlig toll på en brukers følelser og psykisk helse. Depresjon og angst er vanlige ved seponering. Tenke og snakke om grunnene til at du startet --- og fortsatte --- å bruke opiater til poenget med avhengighet. Håndtere alle problemene omgitt avhengighet; oddsen for å slutte for godt økning når du konfronterer alle aspekter.

Arbeidet med å skape en bedre fysisk livsstil ved seponering. Selv om det kan være vanskelig å spise og sove, prøver å spise sunnere og trene for å få bedre kondisjon. Mosjon og godt kosthold kan bidra til å lindre noen abstinenssymptomer, som søvnløshet og angst. Som en ekstra bonus, trening frigjør endorfiner, nevrotransmittere som produseres i hjernen som fungerer som naturlige opiater, redusere smerte og gi en følelse av velvære.

Hint

  • Bygge et support team av familie og venner. Tilbaketrekking kan være mye enklere med folk til å hjelpe deg i vanskelige tider.
  • Meditasjon, selv gjenta en enkel, positiv mantra høyt eller i hodet ditt, kan bidra til å redusere angst tilbaketrekking.
  • Alltid konsultere en medisinsk faglig når du bruker noen medisiner for å behandle fysisk-abstinenssymptomer.

Slik Spot stivkrampe vaksine bivirkninger

Slik Spot stivkrampe vaksine bivirkninger


Stivkrampe forårsakes av giftstoffer fra Bacillus. Giftstoffer inn i kroppen gjennom et dypt sår. Stivkrampe er en ofte dødelig sykdom som forårsaker krampaktig sammentrekninger av frivillig muskler i nakke og kjeve. Det er vanlig for folk som er skadet på en spiker eller lignende gjenstand å få stivkrampe vaksinasjon. Her er hva du kan forvente fra bivirkninger.

Bruksanvisning

Feel smerter i injeksjonsområdet. Syttifem prosent av alle unge og voksne som får stivkrampe vaksinen har smerter i injeksjonsområdet. Dette er en "merkbar" side påvirke, men ikke en farlig en. Du trenger ikke å cal legen dersom mindre smerter oppstår.

Se etter andre milde bivirkninger forårsaket av stivkrampe vaksine. Mange har opplevd hodepine, lavgradig feber, tretthet, kvalme, oppkast, rødhet og hevelse i injeksjonsstedet og milde kroppen frysninger. Dette er alle vanlige bivirkninger og ikke krever en lege oppmerksomhet med mindre de varer lenger enn noen få dager.

Vent for mer langvarige effekter av stivkrampe vaksine. Disse er langvarig oppkast, langvarig diaré, og mer influensalignende symptomer. Ett i ca 100 mennesker opplever disse bivirkningene. Kontakt legen din hvis disse symptomene blir verre enn mild influensa eller fortsette utover sju dager.

Vær på utkikk etter en alvorlig allergisk reaksjon. Ring legen din umiddelbart dersom noen av følgende symptomer oppstår. Vanlige symptomer på en allergisk reaksjon innebære et utslett, kløe, hevelse, svimmelhet og problemer med å puste. Dette er ikke vanlige bivirkninger av stivkrampe vaksine og en lege bør kalles hvis du har noen av disse bivirkningene.

Hvordan Test for influensavirus

I noen tilfeller kan legen din bestemme at han ønsker å bestille tester gjort hvis han mistenker at du kan ha den influensavirus. Tester for influensa kan hjelpe diagnostisere om du lider av influensa type A, B eller C. Type A produsere alvorlige symptomer mens type B eller Type C lider vanligvis vise mer mild influensa tegn. Influensa-testing kan bestemme din løpet av behandling, samt bekrefte om det har vært et utbrudd i ditt nærområde.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din. Diskutere dine symptomer og la ham vite når du begynte å føle seg syk. Legen vil ideelt vil sende deg for å teste så raskt som mulig for å finne den beste løpet av behandlingen.

Diskuter dine alternativer for hvordan prøven vil bli samlet. Leger kan bruke enten en nesepinne eller nasal aspirer til å samle væske for influensa-testing. Neseutstryk er mest brukt, men nese aspirates er ansett som mer nøyaktig.

Få test gjort. Med nesepinne, vil pinnen settes inn i ett av neseborene for å hente en væskeprøve. For nasal aspirate test, saltoppløsning føres inn i nesen, og deretter fjernes gjennom en nasal aspirator. Prøven blir samlet i en kopp og sendt for testing. Legen kan tillate at man rett og slett å la slim og saltvann for å dryppe ned i koppen uten bruk av en nasal aspirator.

Vent på resultatene av influensaprøver. Legen din bør ha resultater innen et par dager og vil avgjøre behandling eller bestemme seg for å bestille mer testing.

Tips og advarsler

  • Blod arbeid og en strep kultur er flere tester som er bestilt av legene i noen influensa lider å avgjøre hvorvidt andre medisinske tilstander er til stede.

Tegn på magen influensa i Småbarn

Tegn på magen influensa i Småbarn

Hvis pjokk begynner å kaste og slå, noen ganger i de små timer i natt, klaget over magesmerter og kvalme eller oppkast, kan det være et tegn på at den lille har kontrakt magen influensa. Denne sykdommen er ganske vanlig på listen over barndommen sykdommer og vanligvis forsvinner i løpet av et par dager.

Magesmerter

Når barn viser tegn på magen influensa, eller "gastroenteritt" de vanligvis klage på en skjerpende magesmerter. På dette stadiet, er det viktig å få dem til å angi nøyaktig hvor det gjør vondt. Med småbarn, finne smerten er mye mindre vanskelig enn med spedbarn fordi de lett kan indikere hvor det gjør vondt. Plasseringen av smerte er viktig å utelukke andre mulige årsaker som for eksempel leveren, milten eller vedlegg.

Oppkast

Oppkast er et avslørende tegn på magen influensa, som din pjokk systemet prøver å kvitte seg med feilen som forårsaker magen influensa. Oppkast vil vanligvis være mild, men det kan føre til dehydrering.

Diaré

Å gjøre flere turer på toalettet på grunn av diaré er et annet symptom på denne viral inntrenger. Diaré, spesielt hvis den er kronisk, kan føre til at barn å miste mange vitale væsker og næringsstoffer, noe som gjør det nødvendig å holde dem godt hydratisert. Det i disse tilfellene er det ikke en god ide å bruke anti-diaré medisiner, siden det bare vil føre til at viruset til å forbli i tarmen og reprodusere.

Dehydrering

Ifølge Alt Foreldre Guide til barnesykdommer, dehydrering oppstå hvis barnet ditt har mage influensa. Forfatterne understreker at å erstatte væske tapt gjennom oppkast og diaré er avgjørende for barnets trivsel. En betydelig nedgang i energinivå, søvnighet og crankiness er alle indikatorer tegn på at barnet ditt kan bli dehydrert.

Matforgiftet av Magen influensa?

Mange ganger matforgiftning i form av Salmonella, for eksempel, vil forårsake de samme symptomer som magesekken influensa. Det er imidlertid en hovedforskjell; magen influensa er en tilstand som gradvis blir verre over en periode på dager mens tegn på matforgiftning, dvs. intens oppkast, skje i løpet av ca 12 timer av tiden på infeksjon (unge og Lannelli, 2007).

Forebygging

I stave ut de vanlige årsakene til magen influensa Young og Lannelli understreke at viruset i pjokk-alderen barn er vanligvis spres gjennom digital kontakt. Etter timer på lekeplassen, kan barnas hender borti den kontaminert hud av andre barn eller spor av viruset igjen på leker eller bakken. Trening barna å vaske hendene og unngå å sette hendene i munnen vil forhindre mange lange timer med lidelse for pjokk samt den overordnede.

Kaldt og influensa forebygging for barn

Kaldt og influensa forebygging for barn

Det er et faktum i livet at barna kommer til å bli syk. De fleste barn elsker å oppleve verden gjennom deres følelse av berøring, noe som kan sette dem i fare for å bli syk, spesielt under den kalde og influensasesongen. Foreldre kan bidra til å redusere barnas risiko for å bli syk ved å lære dem om hvordan bakterier spres, hjelpe dem å praktisere god hygiene, undervisning sunne kaldt og influensa forebyggende metoder, tar dem for å få influensa skudd og oppmuntre sunne vaner.

Lære barn hvordan Germs Spread

De fleste barn forstår ikke sammenhengen mellom bakterier og sykdom. Visuelle leksjoner kan være svært effektive i å hjelpe barna til å forstå hvordan bakteriene spre seg og hva de må gjøre for å forebygge sykdom. Foreldre kan belegge barnas hender i sukker farget med konditorfarge og la sine barn til å se hva som skjer når de berører flater rundt huset. Når barna forstår at de kan fange bakterier ved å berøre forurensede overflater og kommer tett innpå noen som er syke, vil de være mer bevisst på hva de må gjøre for å unngå å bli forkjølet eller influensa.

Øv God grunnleggende hygiene

Gode ​​hygienevaner kan drastisk redusere barnas sjanse for å bli syk. The American Academy of Pediatrics anbefaler å vaske hendene før du spiser og etter å gå på do, blåser nesen, berøre søppel, eller når hendene er synlig skitne. Alkoholbasert hånd sanitizers kan brukes i stedet for såpe og vann når det ikke er tilgjengelig, men bør brukes med forsiktighet hos barn som kan sette sine hender i deres munn.

Teach Sunn Kaldt og influensa forebygging

Foreldre bør rense leker og husholdnings overflater, spesielt under kalde og influensasesongen. Alle familiemedlemmer bør vaske hendene godt etter hjemkomst fra et offentlig sted og bruk rensemiddel etter å ha besøkt et offentlig sted som er egnet til å øke risikoen for å fange et virus. I tilfelle at barna blir syk, kan forebyggende metoder brukes for å hindre spredning av sykdommen til andre medlemmer av familien. Barn kan læres opp til å hoste eller nyse inn i overarmen og til å vaske hendene etter blåser nesen for å unngå spredning av forkjølelse eller influensa til andre.

Motta influensa vaksine

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at barn over en alder av seks måneder gammel, og alle som bor i et hjem med et spedbarn under seks måneders alder får en influensa skutt hvert år. Influensa vaksiner kan gis som et skudd eller som en nesespray. Mens influensavaksine kan forårsake milde symptomer for noen dager hos noen barn, som regel hindrer det en mer alvorlig sykdom senere i sesongen.

Oppmuntre sunne vaner

Barn med gode immunforsvar er mindre sannsynlig å bli syk under kalde og influensasesongen. Ekstra forsiktighet bør tas for å sørge for at barna får nok søvn hver natt under kalde og influensasesongen og spise mat rik på vitamin C. Foreldre bør gjøre en innsats for å mate barna en balansert diett høy på protein og består av en rekke hel korn, frukt og grønnsaker for å oppmuntre til god helse.

Hvordan beskytte en baby fra influensa

Hvordan beskytte en baby fra influensa


Hvert år millioner av mennesker på landsbasis falt for influensa. Influensa symptomer står for mange fravær rundt arbeidsplasser og la voksne lã|net for dager. Mens influensa symptomer kan la voksne ute av arbeid i noen dager, kan influensa plassere babyer i alvorlig medisinsk fare. Derfor er det viktig at du beskytter barnet ditt fra influensa.

Hvordan beskytte en baby fra influensa

•  Få barnet ditt vaksineres hvis hun er minst seks måneder gamle. Gjør en avtale før influensasesongen kommer. Beskyttelsen som influensa vaksine begynner ikke før to uker etter at influensavaksine er gitt.

Lag avtaler for alle familiemedlemmer for å få influensavaksine, spesielt hvis barnet er for ung til å bli vaksinert. Dette vil redusere sannsynligheten for familiemedlemmer fra passerer influensa på til din baby.

Begrense barnets kontakt med store offentlige folkemengder fra november til april. Dette inkluderer å begrense barnets kontakt på ferie parter. Ikke la folk til å "passere baby", eller kysse og klemme babyen for mye. Holde en baby i en bæresele eller barnevogn hjelper begrense antall mennesker som tar på babyen din.

Opprettholde et sterilt miljø rundt barnet. Når du spise ute, ta med desinfiserende våtservietter til å rense bordet. Bruk en klut sete når barnet sitter i en høy stol eller dagligvarebutikk kurven. Vask babyens hendene ofte med mild såpe og varmt vann.

Hold syke familiemedlemmer borte fra babyen din, inkludert deg selv. Hvis du blir syk med influensa, så er det best å slå verger aktiviteter over til en betrodd familie slektning.

Tørk vanligvis blir berørt overflater i hjemmet, for eksempel dørhåndtak, håndtak, telefoner, tastaturer og fjernkontroller. Du kan bruke desinfiserende våtservietter eller spray.

Bruk godt rom på legens kontor hvis barnet er hos legen for en rutinemessig sjekk-opp eller vaksine. Venterommet er fullt av syke barn som kan passere på bakterier til barnet ditt.

Hint

  • Hold babyen ut av store barnehager innstillingene hvis mange babyer har influensa. Det er nesten umulig å opprettholde sterilt miljø i en barnehage innstilling.
  • Influensa skutt gir bare beskyttelse mot stammer av influensa som finnes i vaksinen. Derfor er det fortsatt mulig å få en annen stamme av influensa som ikke var i vaksinen.
  • Ikke få en influensa skutt hvis barnet er allergisk mot egg.
  • Ikke få en influensa skutt mens babyen er syk og kjører en feber.

Influensa symptomer hos babyer

Tegn på influensa kan være vanskelig å oppdage hos babyer. Forkjølelse og andre virale sykdommer forårsake symptomer som ligner på influensa, for eksempel apati eller dårlig appetitt. Babyens sjansene for å få influensa er høyest under influensasesongen, som varer fra oktober til februar. Lære hva du skal se etter kan hjelpe barnet å få riktig omsorg for dette vanlig sykdom.

Betydning

The Centers for Disease Control and Prevention anslår at influensa sender over 20.000 barn under fem til sykehus hvert år. Barn i denne aldersgruppen står overfor en høy risiko for influensarelaterte komplikasjoner, inkludert lungebetennelse, bihuleproblemer, dehydrering, ørebetennelser og en hjernebetennelse som kalles encefalopati. Influensa kan også gjøre kroniske tilstander som astma eller hjertesykdom verre. Babyer under seks måneder gamle ansikt størst risiko for å lide komplikasjoner siden de er for unge til å få en influensa vaksine og kan ikke ta influensaantivirale medisiner for influensa behandling og forebygging.

Årsaker

Influensa spres gjennom luftbårne måter, for eksempel hoste eller nysing. Infiserte dråper passere gjennom luften og pustes inn av mennesker i nærheten. Dråpene kan reise en avstand på minst tre meter. Influensa blir smittsom en dag før symptomene dukker opp og er fortsatt smittsom i inntil fem dager. Personer med bare milde symptomer kanskje ikke innser at de har influensa, og at de setter andre i fare. Influensa sprer seg raskt på steder som barnehager og skoler.

Symptomer

Se for vanlige influensasymptomer som plutselig feber på minst 101 grader eller frysninger og tretthet etterfulgt av en tørr hoste eller rennende nese, spesielt under influensasesongen. Hoste eller lunger som oppstår før en feber betyr vanligvis en kald. Sjekk din baby for hovne kjertler og sår hals, som kan følge med en influensa. Babyen kan også kaste opp, har diaré, være uvanlig irritabel eller har magesmerter. Ring barnelege hvis barnet går høy feber, viser tegn på dehydrering som tørr hud, trekker på øret hans, blir syk igjen etter å utvinne fra influensa eller har pustevansker.

Behandling

Den mest effektive behandlingen for babyer med influensa innebærer rikelig med hvile og væske. Mate babyen oftere enn vanlig for å sørge for at hun får nok væske. Hvis hun kan spise faste stoffer, gi henne kjøttkraft eller suppe for å avlaste lunger. Din barnelege kan foreslå å gi barnet ditt paracetamol for spedbarn å lette ubehag. Hvis babyen din utvikler en ørebetennelse, bakteriell infeksjon eller bronkitt, kanskje hun trenger antibiotika også. Influensasymptomer bør begynne å forsvinne i tre til fem dager, selv om det kunne ta så lang tid som to uker for en full gjenoppretting.

Flu Vaccine

Hvis babyen er minst 6 måneder gammel, bør han få en influensa vaksine hvert år, spesielt hvis han har en kronisk sykdom som diabetes, et svekket immunforsvar eller alvorlig anemi. Effektiviteten av influensa vaksine avhenger av hvor nært det samsvarer med gjeldende influensa belastning og hvor sunt babyen din er. Skuddet gir bedre beskyttelse i sunnere barn. Hvis barnet ikke får influensa etter å ha fått en vaksine, bør det vise seg å være bare en mild sykdom. Alle familiemedlemmer seks måneder og oppover bør få en influensa vaksine for å redusere ytterligere babyens sjansene for å få influensa, spesielt hvis han ikke er gammel nok til å bli vaksinert.

Hygiene

Vask babyens hender og dine egne hender ofte med varmt vann og såpe. Sørge for at andre familiemedlemmer gjøre det samme for å stoppe bakterier sprer seg. Babyen bør holde seg borte fra andre mennesker som viser tegn på sykdom. Hvis du har influensa, bære en kirurgisk maske når vi samhandler med barnet ditt. Sørg for at du dekke til munn og nese når du nyser eller hoster og vask hendene etterpå.

Babyen Magen influensa Treatment

Vanligvis kalt "magen influensa," viral gastroenteritt er den nest vanligste sykdommen i USA, ifølge National Institute of Health. Dette viruset rammer mennesker i alle aldre og er svært smittsom, når de overføres lett gjennom kontakt med infisert mennesker, mat og overflater. Symptomer er diaré og oppkast, noe som kan føre til dehydrering --- en primære bekymring, spesielt hos babyer. Antibiotika er ingen hjelp mot et virus, men det bør løse på egen hånd, selv i babyer, så lenge de tapt væske er erstattet.

Symptomer

Viral gastroenteritt angriper cellene på veggen av tynntarmen, som forårsaker diaré og oppkast --- noe som kan føre til dehydrering, spesielt hos spedbarn. Symptomer på dehydrering hos spedbarn og babyer inkludere noen eller alle av de følgende: redusert tårer, lite eller ingen urin (i seks timer eller mer) eller mørk gul urin, kule hender og føtter, et nedsunket soft spot, overdreven søvnighet eller fussiness, ekstrem tørste (noen ganger utstilt ved tørre lepper) og feber. Ifølge NIH, er rotavirus den ledende årsak til gastroenteritt hos små barn og spedbarn og, i motsetning til andre virus som forårsaker denne sykdommen, kan det påvises i avføring. Derfor, for å stille en diagnose, kan en lege velge å teste et barns avføringsprøve i tillegg til å utføre en fysisk eksamen på den unge pasienten. I babyer, kan akutte symptomer som skyldes rotavirus infeksjon vare alt fra tre til åtte dager.

Behandling av symptomer

Selv om det er ingen kur for gastroenteritt, kan du lindre barnets symptomer ved å holde ham / henne hydrert. Babyen kan ikke tolerere morsmelk eller morsmelkerstatning mens han / hun lider av akutte symptomer på viruset, så velger elektrolytt-erstatning drinker som Pedialyte, Rehydralyte eller Enfalyte før barnet kan spise igjen. Det er viktig å merke seg at, mens du drikker væske kan kurere mild dehydrering, alvorlig dehydrering krever sykehusinnleggelse og forvaltningen av intravenøs væske.

Influensa B i babyer

Influensa B er en stamme av influensavirus som, i motsetning influensa A, fører ofte infeksjoner på noe punkt i løpet av året. Symptomer på en influensa B infeksjon inkluderer verk, frysninger, kvalme, svetting (spesielt om natten), oppkast og feber. Folk fange influensa B-virus ved å puste inn små dråper fra hoster eller nyser, og hos personer med sunt immunforsvar, viruset forårsaker sjelden noen alvorlige komplikasjoner.

Risiko Bestander

Visse populasjoner, inkludert spedbarn, er en risiko for å utvikle alvorlige komplikasjoner som et resultat av en infeksjon med influensa B.

Immun Svakhet

Influensa B-infeksjoner er spesielt farlig i babyer fordi deres immunsystem er fremdeles under utvikling, og er veldig svak.

Milde Komplikasjoner

Noen av de mindre alvorlige komplikasjoner fra en influensa B-infeksjon i en baby er øret og bihulebetennelse.

Alvorlige komplikasjoner

Flere alvorlige komplikasjoner inkluderer pneumoni og encefalitt, som er en infeksjon i hjernen.

Kontakte en lege

Når en baby utvikler symptomer på influensa B, bør hans lege kontaktes.

Reaksjoner på influensa vaksine

Reaksjoner på influensa vaksine


I USA, produserer Novartis den ledende injeksjon form av influensavaksine, Fluvirin, mens MedImmune produserer den eneste godkjente intranasal form, FluMist. De fleste mennesker vaksinert med enten skjemaet har sin motstand mot influensa hevet og erfaring få eller svært milde bivirkninger. Verken influensa skudd eller nesespray kommer uten risiko, men så pasienter trenger å orientere seg om hva du kan forvente når du får vaksinert.

Immunitet

Ingen influensa vaksine gir fullstendig beskyttelse mot infeksjon fordi typer influensavirus som sirkulerer fra år til år endring. Vaksineformuleringer også endre hvert år for å holde tritt med mutasjoner, og når en god kamp oppstår mellom sirkulerende stammer og stammer i vaksinen, kan beskyttelse nå så høyt som 90 prosent. Selv i år med dårlige kamper, er immunitet raten blant personer som mottar influensavaksiner rundt 70 prosent.

Influensavaksine bivirkninger

Folk kan føle litt sårhet rundt injeksjonsstedet etter å få en influensa skutt. Huden rundt nålestikk kan også bli rød for en kort tid, og pasientene kan utvikle en lavgradig feber.

Influensa skutt Kontra

Barn som er yngre enn 6 måneders alder bør ikke få influensa skudd. Også, alle med en aktiv sykdom som produserer feber bør vente til hun er fullstendig restituert fra at sykdom før du mottar en influensa skutt. Etter å ha utviklet Guillain-Barré innen en og en halv måned for å ha mottatt en tidligere influensavaksine diskvalifiserer noen fra å motta en annen i fremtiden.

Nese Vaksinering bivirkninger

De vanligste bivirkningene blant personer som har mottatt de doble spray av FluMist vaksine har vært en rennende nese, litt feber, tett nese og sår hals. Noen pasienter har også opplevd hodepine, hoste, muskelsmerter og tungpustethet.

Nasal Vaksinasjon Kontra

Egg, gentamicin og gelatin allergier bar folk fra å motta FluMist. Også barn som tar aspirin eller som er yngre enn to år må få influensa skudd i stedet for intranasal vaksine. Helsepersonell må avgjøre om fordelene ved å administrere FluMist til personer med astma, folk som har hatt Guillain-Barré, mennesker med svekket immunforsvar eller personer hjertesykdom eller diabetes oppveier risikoen.

Influensa skutt Fakta

Influensa skutt er en årlig vaksine gitt for å hindre kontrahering influensavirus. Vaksinen administreres vanligvis via en kanyle i armen. Influensa skutt vaksinerer mot tre stammer av viruset som er mest vanlig. Influensa skutt er sesongarbeid, vanligvis gitt i høst og vinter fordi influensa er oftest oppstått i vinter.

Bivirkninger

Å få en influensa skutt kan forårsake bivirkninger. Disse bivirkningene er vanligvis milde og inkluderer en følelse av sårhet, hevelse og / eller rødhet på injeksjonsstedet, en lav feber og milde smerter. Disse bivirkningene vil vises veldig snart etter at bildet er administrert og vil vanligvis vare to dager på det meste.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger fra en influensa skutt er svært sjeldne, men de forekomme. Enkelte mennesker kan ha allergiske reaksjoner på influensavaksine. Hvis en allergisk reaksjon oppstår, vil det skje i løpet av få timer etter å få skutt. Siden virusene som brukes i influensa vaksine er dyrket i hønseegg, er de som er allergisk mot egg mer sannsynlig å ha en allergisk reaksjon på influensavaksine. En allergisk reaksjon på en influensa skutt omfatter vanligvis tungpustethet, blekhet, svakhet, forhøyet puls, svimmelhet, eller pusteproblemer.

Høyt prioriterte saker

Det er noen mennesker for hvem en årlig influensavaksine er sterkt anbefalt. Dette er mennesker som har en jobb som utsetter dem for risiko, eller som har en svært høy risiko for å ha alvorlige komplikasjoner knyttet til influensa; denne gruppen er en prioritet i tilfelle at influensa skudd er begrenset. Barn mellom 6 måneder og 19 år gamle, og folk over 50, er også høy prioritet. Gravide og personer som bor i sykehjem må også få en influensa skutt hvert år.

Folk Hvem bør ikke få en influensa skutt

For noen mennesker, får en influensa skutt er ikke en god idé, og kan faktisk være potensielt skadelig. De som har hatt allergiske reaksjoner på kylling egg eller tidligere influensa vaksinasjoner bør ikke få en influensa skutt. Barn under seks måneder er ikke godkjent for vaksinasjon. Alle som har noen form for sykdom og feber bør ikke få skutt til han seg helt.

Hvor å få en influensa skutt

Influensa skudd er tilgjengelig i en rekke steder, for å gjøre dem mer praktisk. De er vanligvis tilbys på legekontorer, dagligvarebutikker, apotek og helseklinikker. Influensa skudd er vanligvis dekket av forsikring for høyrisikogrupper, og ellers kjøre mellom $ 10 og $ 50.

Hva var den spanske influensa epidemien?

Den 1918-1919 influensapandemi eller spanskesyken forårsaket fra 50 til 100 millioner dødsfall og smittet anslagsvis 1/5 av verdens befolkning. I motsetning til andre influensautbrudd som vanligvis påvirker de helt unge og de gamle, ofrene var for det meste unge voksne i aldersgruppen 20 til 40 år gamle.

Hvorfor "spanskesyken"?

1918 influensa kom til å bli populært kalt "spanskesyken", selv om det ikke kommer fra Spania. De første tilfellene av sykdommen ble rapportert i USA og resten av Europa før den nådde Spania. Men Spania var det eneste landet som ikke sensurere nyheter av utbruddet, og det ble viden publisert i spanske aviser, derav navnet.

Historie

Pandemien skjedde i tre forskjellige bølger. Det første utbruddet ble rapportert mot slutten av første verdenskrig og var relativt milde. De følgende to utbrudd i slutten av 1918 og tidlig 1919 så influensa raskt forverres og forårsaker dødsfall.

Geografi

Den 1918 influensapandemi ble ikke geografisk inneholdt i en hvilken som helst av en spesifikk region av verden.

Symptomer

Spanskesyken sin første symptomene var som typiske influensasymptomer av forkjølelse, sår hals og feber, men de raskt forverret, med væske i lungene, ekstreme frysninger, uopphørlig hoste, tretthet og i mange tilfeller, bakteriell lungebetennelse.

Årsak

Årsaken eller opprinnelsen av spanskesyken er fremdeles ukjent.

Hva er farene ved influensa nesespray?

Hva er farene ved influensa nesespray?


Vaksiner for både sesonginfluensa og H1N1 influensa er tilgjengelig enten ved injeksjon eller nesespray.

Identifikasjon

Den nasale vaksinen inneholder en levende svekket influensavaksine (LAIV) som er rettet mot et bestemt virus eller kombinasjon av virus.

Effekter

"Dempet" betyr levende virus er svekket slik at den ikke kan vokse ved kroppstemperatur. Ifølge Centers for Disease Control (CDC), kan du ikke få influensa fra nesesprayen. Men det har vært rapporter om milde reaksjoner som hoste, frysninger, tretthet og svakhet.

Betydning

Nasal influensa vaksine anbefales ikke for folk som er under en alder av to eller over en alder av 49, kvinner som er gravide eller de med kronisk sykdom eller svekket immunforsvar som kan være infisert av enda et svekket virus.

Betraktninger

Nasale vaksiner redusere risikoen for sesonginfluensa med 92 prosent hos barn i alderen 15 og 85 måneder. Dette betyr at noen mennesker som får det kan fortsatt få influensa dersom de blir utsatt for viruset igjen.

Advarsel

Ifølge CDC, er det en liten mulighet for at en person som mottar nasal vaksine kan infisere sine tett kontakt med influensa virus.

Hvordan er Influensa overføres?

Hvordan er Influensa overføres?

Hva er influensa?

Influensa, også kjent som influensa, er en virusinfeksjon som vanligvis oppstår i slutten av høsten gjennom vinteren og tidlig på våren. Betegnelsen "flu" har feilaktig blitt brukt for å beskrive en hvilken som helst moderat sykdom som forekommer i den kalde årstid. Influensavirus er svært spesifikke og kommer i tre hovedtyper: den vanlige sesonginfluensa virus, avian fugl influensa virus og pandemisk influensa virus.

Farene ved influensa

Influensa kan variere i hvor mye skade det kan gjøre under en infeksjon. Noen symptomer kan være mild og bare vare noen dager eller uker, mens andre kan være voldelig eller dødelig. De mer virulente infeksjoner, for eksempel fugleinfluensa eller pandemisk influensa-viruset, kan drepe selv de sunneste vert. Hver type influensa virus er også svært smittsom. Dette betyr at et influensautbrudd kan slå inn en epidemi eller pandemi i løpet av kort tid.

Seasonal (vanlig influensa) Transmission

Sesonginfluensa rettet luftveiene og forårsaker feber, tørr og sår hals, svakhet, ømme muskler og hodepine. Den sesonginfluensaviruset muterer hvert år, noe som gjør det vanskelig å foreta en nøyaktig vaksine. Men tidligere infeksjoner tillate en viss grad av beskyttelse mot nye stammer. Seasonal Influensa smitter ved å riste hender, eller ved å være nær en smittet person som hoster eller nyser. Det kan også spres ved direkte kontakt med munningen (Kissing), eller ved å berøre noe som er infisert med viruset.

Fugleinfluensa Transmission

Fugleinfluensa, også kjent som fugleinfluensa, er sjelden, men dødelig. Den sprer seg lett blant fugler, men har i løpet av det siste tiåret mutert til et punkt der det kan spre seg fra fugler til mennesker. Smitteoverføring skjer når du kommer i kontakt med, eller spise, en smittet fugl. Fugleinfluensa kan ikke overføres direkte fra menneske til menneske, men en mutasjon av viruset kan forårsake et slikt fenomen.

Pandemic Influenza Transmission

Pandemisk influensa har oppstått gjennom historien, og er en konstant trussel for helse. Mutasjoner kan lett føre til en pandemi, som er en sykdom som rammer verdens befolkning. En pandemisk influensa virus kan spres gjennom luften, ved kroppskontakt eller gjennom kontakt med dyr som bærer viruset.

Forebygging

For de som er spesielt utsatt for influensavirus, som for eksempel barn, eldre, og de med svekket immunforsvar, kan en influensa skutt hjelpe. Skuddet vil ikke eliminere infeksjon, men det vil redusere den tid som rammen og alvorlighetsgraden av infeksjonen. Vaske hendene ofte kan også bidra til å forhindre overføring av influensavirus. Bo sunt ved å spise en balansert diett og trener regelmessig kan også styrke immunforsvaret, noe som kan bidra til å bekjempe en infeksjon.

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer


Den vanlig forkjølelse og influensa er forårsaket av forskjellige virus. Disse sykdommer ha lignende symptomer, og det kan være vanskelig å skille mellom de to. Men symptomene på influensa er generelt mer intens og ekstremt. Alle som tror de kan ha influensa kan besøke sin lege for spesiell testing som vil bekrefte om de lider av influensa eller forkjølelse. Motta en influensa diagnose tidlig og starter medisiner som Tamiflu kan bidra til å redusere symptomer og varighet av influensa. Her er forskjellene mellom forkjølelse og influensa:

Fever

Forkjølelse vanligvis ikke vil produsere en feber. Hvis den gjør det produsere en feber, generelt kommer det på hvert er mild og / eller er et resultat av en infeksjon som utvikles i bihulene eller ører, spesielt hos barn. Den influensa vil føre til en feber som ofte vil komme plutselig og være veldig høy. De fleste vil føle deg bra og så plutselig får feber og andre influensasymptomer på en gang.

Frysninger

Folk som har forkjølelse kan føles litt kaldt, men de vanligvis ikke har frysninger. Personer som har influensa får frysninger. De kan føle at de ikke kan få varm nok, selv om de har på seg lag og i seng med ekstra tepper på dem. Personer med influensa kan også ha svettetokter som deres feber svinger.

Hoste, Lunger og Hodepine

Forkjølelse generelt produserer en produktiv, våt hoste. Influensa generelt produserer en hoste som er hacking, uproduktiv og tørr. En tett nese, lagre hals og nysing er vanlige symptomer på forkjølelse, mens hodepine og ubehag i brystet er symptomer på influensa.

Smerter i kroppen og trøtthet

En vanlig forkjølelse kan gjøre en person føler trekk og muligens litt verkende. Den influensa vil gjøre en person veldig trøtt og på det punktet av utmattelse. De vil også føle smerter i hele kroppen. Selv snu seg i sengen eller gå på do kan skade. Influensa kan infisere lungene og ledd.

Onset

I motsetning til vanlig forkjølelse, som kan produsere flere symptomer over tid som den kalde forverres, influensa symptomer vanligvis kommer bare timer etter hverandre. Personer med forkjølelse vil generelt føle symptomer eskalere i løpet av noen dager eller en uke eller mer. Influensa symptomer streik plutselig. En person kan bli sengeliggende i tre til seks timer etter følelsen sine første symptomer.

Type B influensa behandling

Influensa eller influensa, er klassifisert som enten type A, B eller C. Type B mer utbredt i løpet av høsten og vinteren og har en tendens til å være mindre alvorlig enn type A. Type B influensa vanligvis har en rask innsettende, presentere først med generell sykdomsfølelse, feber og generalisert achiness. Som sykdommen utvikler seg, kan en pasient også oppleve hodepine, rennende eller tett nese, sår hals og hoste. Influensa er smittsomt og kan være mild i naturen for noen, men dødelig i andre. Barn, eldre og de med nedsatt immunforsvar bør søke behandling umiddelbart etter merke symptomer.

Antivirale medisiner

Det er to antivirale medisiner som brukes til å behandle type B influensa: Tamiflu og Relenza. Disse stoffene er foreskrevet for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene og forkorte sykdomsforløpet.

Smertestillende medikamenter

Over skranke analgetika, slik som acetaminophen, og ibuprofen, kan brukes for å bidra til å avlaste hodepine og muskelsmerter. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) advarer om at aspirin ikke bør brukes hos barn og ungdom som det kan føre til en alvorlig sykdom kalt Reyes 'syndrom.

Fever Reduction

Både ibuprofen og paracetamol kan også brukes til å redusere feber. Ifølge CDC, noen leger anbefaler vekslende de to stoffene for å bedre kontroll feber.

Nesesymptomer

Noen over mot forkjølelse og influensa medisiner kan bidra til å avlaste prippen og rennende neser. Foreldre bør søke råd hos en barnelege før til å gi barn over-the-counter influensa medisiner.

Komfort tiltak

CDCs Flu.gov hjemmeside anbefaler å bruke kjølig tåke luftfuktere og mentholated gnir å avlaste lunger og redusere hoste.

Milde Herpes Symptomer

Herpes.com anslår at 50 til 80 prosent av voksne i USA er rammet av oral herpes. Mer enn 50 millioner voksne er rammet av genital herpes. Symptomer variere med alvorlighetsgraden av tilstanden.

Mangel på symptomer

The American Social Health Association anslår at nesten 90 prosent av mennesker smittet med genital herpes er uvitende om infeksjonen enten fordi de har ekstremt milde symptomer, eller de er asymptomatiske.

Mistakable Signs

Både muntlig og genital herpes er preget av sår (forkjølelsessår på munnen eller lesjoner på kjønnsorganene). I milde tilfeller kan sårene forveksles med et insektbitt, gjær infeksjon, skrittsopp eller et skrubbsår.

Outbreak Frequency

Ifølge Herpes.com, typiske tilfeller av genital herpes føre til om lag fire utbrudd per år. I mer alvorlige tilfeller, utbruddene skje oftere. Milde tilfeller kan gå lange perioder uten tilbakefall.

Prodrom

Før et tilbakefall, kan du oppleve en smertefull prikking eller kløe i området der sår eller lesjon vil utvikle (prodrom).

Andre symptomer

Under et utbrudd, kan du også oppleve milde symptomer på influensa med en lavgradig feber, hodepine og hovne kjertler.

HIV milde symptomer

Tidlig påvisning av HIV-viruset kan øke betydelig behandlingstilbud og redusere spredningen av HIV / AIDS. Fra barn til heterofile og homofile personer som kan ha vært utsatt for viruset, er testing viktig og bør oppnås umiddelbart. For en fullstendig liste over tidligfase, middels og sent i prosessen HIV symptomer, kontakt lege. Det følgende er en oppsummering av milde HIV symptomer med informasjon om tidlig, midt og sen infeksjon. Mens listen gitt her er korrekt og up-to-date, er det ikke omfattende, og bør ikke tas som eneste kilde for HIV / AIDS informasjon.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer på HIV kan variere, men ved infeksjon mange pasienter beskriver en utbruddet av influensa-lignende symptomer som feber, hodepine, sår hals, hovne lymfekjertler og utslett. Disse tidlige symptomene kan vedvare i en periode på to til fire uker. I løpet av denne perioden, vil immunsystemet sakte komme under angrep, og til slutt se en nedgang i T-hjelpeceller (CD4 lymfocytter) som resultat.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller brukes for å bekjempe virus-og bakterieinfeksjoner i kroppen. Imidlertid, når immunsystemet blir utsatt som et resultat av HIV-viruset, hvite blodceller blir færre i antall. Over tid (ca åtte til ni år), blir immunforsvaret så beseiret og kompromittert at et økt antall milde symptomer oppstå som kroppen ikke klarer å bekjempe HIV-viruset og den hvite blodlegemer synker mer og mer.

Milde symptomer

Ifølge Mayo Clinic, milde symptomer inkluderer hovne lymfeknuter (ofte en av de første tegn på HIV-infeksjon), diaré, vekttap, feber, hoste og kortpustethet. Disse symptomene merke en betydelig reduksjon av immunceller og fremme av HIV-viruset. Ettersom HIV-virus fortsetter å bryte ned immunsystemet, ødelegge T-celler, og å skape muligheter for infeksjon, vil milde symptomer fortsette å påvirke legemet.

Sluttfasen av HIV

Den endelige fasen av infeksjonen gir den mest signifikante uttømming av immunsystemet og total utvikling av viruset. Ifølge Mayo Clinic, symptomene vanligvis starter 10 år etter smitte, og kan inkludere soaking nattesvette, risting frysninger eller feber høyere enn 100 Fahrenheit (38 Celsium) i flere uker, tørr hoste og kortpustethet, kronisk diaré, vedvarende hvite flekker eller uvanlige lesjoner på tungen eller i munnen, hodepine, uklart og forvrengt syn og vekttap.

AIDS

I siste fase av infeksjonen, har HIV-viruset utviklet seg til AIDS og kroppen er på sitt mest svekket tilstand. Mange av de symptomer som oppstår er et resultat av opportunistiske infeksjoner. Andre symptomer er vedvarende, uforklarlig tretthet, hevelse i lymfeknuter i mer enn tre måneder, og vedvarende hodepine. Det er viktig å merke seg at noen av disse symptomene er assosiert med kreft som er vanlig i løpet av sent stadium HIV.