Digidexo.com

doxepin gi nervesmerte

Occipital Nervesmerter Teeth Pain

Occipital Nervesmerter Teeth Pain


Selv bakhodet Nervesmerter er uvanlig, kan det være smertefullt. Det er ofte feildiagnostisert fordi en person kan føle smerter i tennene og ser ut til å trenge tannarbeid når årsaken er nevropatisk.

Funksjoner

En person med bakhodet Nervesmerter kan føle en bankende smerte eller verke på den ene siden av ansiktet hans, ligner på en tannpine.

Årsaker

Noen årsaker til bakhodet Neuralgia tann smerter er tidligere traumer, leddgikt eller en svulst trykke på occipital nerve. For å finne den underliggende årsaken, kan en lege foreta en medisinsk eksamen, gjennomgå pasientens historie og vurdere symptomer og smerte plassering.

Behandlinger

Anti-anfall medisiner eller trisykliske antidepressiva kan hjelpe undertrykke smerter i tennene, spesielt hvis det er skarpt. Hvis smerten er matt, kan et topisk smertestillende middel benyttes, eller i noen tilfeller, kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging / løsning

Den trigeminusnevralgi Association UK anbefaler å unngå ekstreme mat og drikke temperaturer og mat som er vanskelig eller crunchy å bidra til å redusere angrep. Skyll munnen etter måltider også.

Betraktninger

Occipital trigeminusnevralgi tann smerter er ofte det første symptomet på multippel sklerose, ifølge National Multiple Sclerosis Society.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Slik unngår du at Nervesmerter

Nervesmerter er en intens brennende eller stikkende smerte forårsaket av irritasjon eller skade på en nerve. Smerten kan være kort, men kan være alvorlig. Det finnes forskjellige typer nervesmerter. Glossopharyngeal nevralgi er skarp smerte rundt halsen og mandel området. Migrene nervesmerter er skarp smerte rundt pannen og rundt øynene. Occipital nevralgi oppstår når det er smerter på den ene side av baksiden av hodet. Postherpetisk nevralgi er vedvarende smerte som oppstår som en komplikasjon til en helvetesild smitte. Trigeminusnevralgi er korte episoder av alvorlig skyting smerter på den ene siden av ansiktet.

Slik unngår du at Nervesmerter

•  Spis sunn mat. En årsak til nevralgi er en fattig diett. En person bør spise rikelig med hele korn og grønne grønnsaker for B-vitaminer viktig for nerve helse. En hel mat diett med tilstrekkelig protein, karbohydrater og fett som også inkluderer gjær, lever, og hvetekim kan også være nyttig for å hindre nervesmerter. Tiamin (vitamin B1) er spesielt viktig. Uten tiamin, nervene er i stand til å bruke karbohydrater for energi.

Børst tennene regelmessig og holde god tannhygiene. En av årsakene til trigeminusnevralgi er smerter i tennene. Det kan være på grunn av uoppdaget tann abscesser og andre infeksjoner. Hvis en person har god tannhygiene kan det hindre trigeminusnevralgi.

Hold streng kontroll av blodsukkeret. Siden diabetes kan føre til nervesmerter, forebygge diabetes eller kontrollere diabetes kan bidra til å forhindre utviklingen av nervesmerter.

Besøk legen å behandle helvetesild. Personer med helvetesild bør se en lege innen tre dager å utvikle utslett fordi aggressiv behandling av blemmer kan minimere risikoen for å utvikle postherpetisk nevralgi.

få vaksinert. To vaksiner kan bidra til å forhindre helvetesild og hindre den fra å lede til postherpetisk nevralgi. Både vannkopper (varicella) vaksine og helvetesild (varicella-zoster) vaksine kan hindre noen fra å få helvetesild, og til slutt postherpetisk nevralgi.

Hint

 • De fleste neuralgias er ikke livstruende. Imidlertid kan smertene være alvorlig og uutholdelig. For sterke smerter, kan du se en smerte spesialist for behandling.
 • Milde over-the-counter smertestillende, for eksempel aspirin, paracetamol eller ibuprofen, kan være nyttig for mild smerte.
 • Narkotiske smertestillende midler, så som kodein, kan benyttes for en kort tid til å kontrollere store smerter.
 • Kirurgi kan være nødvendig å behandle noen former for neuralgias.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en medisinsk tilstand som fører til kronisk smerte i den øvre hals, på baksiden av hodet og bak ørene. Disse er de områder som tilsvarer plasseringene av occipital nerver, og occipital nevralgi er forårsaket av skade på disse nerver. Skaden kan være fra traumer, fysisk stress på nerver, eller et resultat av en medisinsk komplikasjon slik som en tumor av benet. Symptomer omfatter kroniske hodepine og er ofte feildiagnostisert som spenningshodepine eller migrene.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er oftest behandlet med en kombinasjon av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler for å lindre inflammasjon, til injeksjoner av steroider i kombinasjon med lidokain rundt nerveroten lindre smerte og nummen området, og fysioterapi.

Fysioterapi for occipital nevralgi involverer ulike teknikker som varme, manuell terapi og elektrisk stimulering av større occipital nerve med titalls enheter.

Manuell fysioterapi innebærer å bruke bare hendene i stedet for noen enheter. I manuell terapi, fysioterapeuter bruke hendene til å legge press på muskler og manipulere ledd for å redusere smerte. Transkutan elektrisk nervestimulering, også kjent som TENS, er en ikke-invasiv metode for smertebehandling. En enhet TENS lindrer smerter ved å sende elektriske impulser gjennom små elektroder anbragt på huden til nerver, som deretter blokkere smerte signaler til hjernen.

Varme fungerer på en lignende måte. Det stimulerer de sensoriske reseptorer som reagerer på varme og kulde, som hjelper til med å blokkere overføringer av smerte signaler til hjernen. Heat terapi øker også blodsirkulasjonen, noe som reduserer stivhet og slapper såre muskler.

I noen tilfeller av occipital nevralgi, er kiropraktisk manipulering av det øvre ryggraden anbefales, og i meget sjeldne alvorlige tilfeller kan en kirurgisk dekompresjon av nerveroten bli utført for å avlaste trykket på nerven.

Alle disse typer behandling bør diskuteres med legen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Occipital Nervesmerter Behandling

Occipital neuralgia er en type hodepine som har sin opprinnelse i bunnen av hodeskallen. Den er karakterisert ved en følelse som er beskrevet som en syklus av smerte deretter spasmer som stråler rundt hele hodet, og med baksiden av øynene. Vanligvis forårsaket av traumer, klemming eller sammenpressing av occipital nerver som går fra toppen av ryggraden til baksiden av hodet, er behandlingen henvist til smertebehandling.

Symptomer

Occipital nevralgi kjennetegnes typisk ved det som er beskrevet som en "ram hode" følelsen av smerte, som begynner på baksiden av halsen, og som stråler inn opp på siden av hodet. Dette kan være ledsaget av en sensitiv hodebunn, tilhørende smerter bak øynene, og en lysfølsomhet som ofte er verre med en hodepine.

Ikke-medisinsk behandling

Før ty til medisinsk behandling, kan enkel seng resten brukes til å behandle symptomer forbundet med occipital nervesmerter. Skulle dette vise seg å være ineffektiv, vil behandling med medisiner bli gjennomgått.

Utover enkel hvile, ikke-medisinske, alternative behandlinger inkluderer akupunktur, som brukes til å balansere energien, eller "chi," i kroppen; varme, som kan hjelpe til med reduksjon av betennelse; og lette massasje av hodebunnen.

Medisinering

Grunnleggende behandling innebærer vanligvis ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og paracetamol eller omvendt, kortikosteroid injeksjoner som prednison brukes i forbindelse med nerveblokkere. Denne blandingen av stoffer kan føre til permanent smertelindring etter en injeksjon, selv om mer enn en er vanligvis nødvendig. Disse er utformet for å redusere inflammasjon i området, og kontrollere smerte. Sterkere behandlinger inkluderer bruk av antidepressiva eller antiepileptika, som fungerer ved å hemme smertefremkallende nerveimpulser.

Forebygging og behandling av bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er en spesiell form av hodepine. Dens egenskaper er smerter i den øvre hals, på baksiden av hodet, bak ørene, og vanligvis på den ene side av hodet. Hodebunnen kan være øm å ta på; det kan være smerter bak øynene og pannen; og hodepine kan forårsake lysfølsomhet. Smerten er piercing, bankende, eller som elektriske støt. Symptomene starter som regel i nakken og flytte opp i hodet og hodebunnen. Behandlingen består av å kontrollere eller lindre smerten.

Forebygging

Sjefen forebyggende tiltak i behandlingen av occipital nevralgi er antidepressiv behandling. Bruken av antidepressiva er en hovedbehandling i forebygging av flere typer hodepine, inkludert occipital nevralgi, i henhold til neurologi informasjon clearinghouse Sara Neurology. Bruken av antidepressiva på denne måten har ikke noe forhold til depresjon.

Nonsurgical behandlinger

Hodepine forårsaket av occipital nevralgi ikke svare på de samme behandling som noen andre hodepine, for eksempel migrene eller lomme hodepine. Det er nonsurgical, konservative behandlinger som har vist seg å være effektive i reduseres occipital nervesmerter eller lindre den helt. Disse inkluderer bruk av varme, fysioterapi, massasje, hvile, anti-inflammatoriske medisiner, muskelavslappende og krampestillende medisiner. I tilfeller av ekstrem smerte, har antidepressiva vist noen effekt, så vel.

En annen nonsurgical behandling innebærer perkutane nerveblokkader påføres enten occipital nerver eller C2 og / eller C3 ganglion nerver. Den nerveblokker ikke bare bidra til å avlaste smertesymptomer, men er også nyttig i diagnostisering tilstander forårsaker smerte. Hvis blokkene er ferdig med steroider gjentatte ganger, kan betydelig risiko være involvert. Pasienten og legen bør diskutere disse i detalj.

Kirurgiske behandlinger

Når nonsurgical behandling ikke er effektiv og smerten av occipital nervesmerter er kronisk, kan en av to typer kirurgi være et alternativ. Pasienten og behandlende leger bør veie risiko og fordeler av kirurgi for å se om en slik framgangsmåte er i pasientens beste interesse.

Mikrovaskulær dekompresjon kirurgi eksponerer occipital nerver og fartøyene rundt dem. Skipene er flyttet bort fra nervene, og dette kan føre til mindre press på nerver slik at de kan fungere mer normalt, fremfor å sende smertesignaler til pasientens hjerne.

Occipital nerve stimulering er en annen kirurgisk inngrep for å behandle occipital nervesmerter. Smerten fra hodepine oppstår i områdene nær banen til occipital nerver. Isolerte ledninger festet til en neurostimulator er satt inn under huden. Ledningene sender elektriske pulser som kan blokkere smerte meldinger blir sendt til hjernen. Denne prosedyren er mindre invasiv enn dekompresjon og ikke skade nerver eller områdene rundt dem.

Symptomer på bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er en tilstand der en person opplever smertekramper fra skallebasis. Disse smertekramper er intense og ofte spredd seg til bak øynene, og alle deler av hodet, inkludert foran, bak og på sidene. Denne sykdom er også kjent som enten Arnolds nevralgi eller K2 nervesmerter. Det resulterer ofte enten fra occipital nervene blir irritert eller på grunn av eventuelle skader. Det finnes ulike symptomer som vanligvis forbindes med occipital nervesmerter.

Hodebunnen Følsomhet

Hodebunnen være sensitiv er en stor occipital nevralgi symptom. Hodebunnen vil ofte føle seg veldig øm, sår og smertefull hvis den blir berørt. Enkle oppgaver, inkludert vask og gre håret kan være svært smertefullt og vanskelig på grunn av hodebunnen overfølsomhet.

Øyne

Det er et par av øye-relaterte symptomer på occipital nervesmerter. Folk kan ofte føle enten smerte eller press bak øynene. Dessuten kan det hende at øynene føles spesielt følsomme for lys.

Hodepine

Hodepine er trolig den vanligste advarsel tegn på at en person kan ha occipital nervesmerter. Hodepinen er som regel lokalisert. De ofte følger et mønster hvor de begynner ved skalle base eller den øvre delen av halsen. De kan oppstå på to sider, eller være en-sidig i tillegg.

Neck Motion

Noen mennesker som har occipital nevralgi kanskje merke til at hvis de flytter sin hals, om bevegelse er rask eller uventet, det utløser en intens krampe av smerte, enten en fotografering eller bankende smerte.

Migrene Hodepine

Mange som har occipital nevralgi beskrive hodepine smerte som føler seg svært lik en migrene hodepine. Sammen med hodepine følelsen ligner migrene, kan de oppleve andre symptomer som ligner på de av migrene, inkludert følsomhet for lyd.

Holistisk Nervesmerter Pain Cures

Holistisk medisin er et forebyggende og naturlig metode for å håndtere helsemessige problemer, og det omfatter mange behandlinger som inkluderer urte, homeopatisk, meditasjon, akupunktur og hypnose. Holistisk utøvere behandle hele personen i stedet for å peke ut spesifikke organer. Mange alternative behandlinger kan lette nervesmerter.

Årsaker og Typer

Blant de mange årsaker til nervesmerter er viral infeksjon, betennelse og traumer. Smerten kan være intens og skarp, som varer fra noen sekunder til timer, og kan ofte tilbake. Postherpetisk nevralgi er fra herpes virus og ofte er assosiert med smerte fra helvetesild. Trigeminusnevralgi, den vanligste nervesmerter, forårsaker en skarp smerte på trigeminal nerve i ansiktet.

Herbal Treatment

Urter har ofte blitt brukt til å behandle smerte fra nervesmerter. Noen av de populære urter er johannesurt, som er anti-inflammatorisk og tilgjengelig i kapsel og skjær form. Pasjonsblomst beroliger nervene og er tilgjengelig i skjær. Jamaicanske Dogwood er en anodyne og er tilgjengelig som skjær og kapsel.

Akupunktur

Akupunktur har vist seg nyttig i behandling av trigeminusnevralgi, og er en ikke-invasiv måte å lindre smerte. Den kinesiske teori er at energien flyter gjennom kroppen på stier kalt meridianer. Når banene blir blokkert, vil både smerte og sykdom følge.

Andre tilnærminger

Nervesmerter kan avhjelpes ved å følge en anti-inflammatorisk diett av hele matvarer med lav-fett protein, høy-fiber karbohydrater og en overflod av frukt og grønnsaker. B-kompleks vitaminer kan være nyttig i kampen mot nervesmerter. Flere homeopatiske midler blir brukt til å lindre nervesmerter. Capsaicin, en aktuell krem ​​laget av chilipepper, kan bringe smertelindring.

Hjem rettsmidler for diabetisk nervesmerter

Diabetisk nervesmerter, også kjent som nevropati, er en degenerativ tilstand som forårsaker smerte og svie samt muskeltretthet. Diabetisk nevropati kan behandles ved å fokusere på den underliggende tilstanden til diabetes samt smertebehandling. Det er flere hjem rettsmidler tilgjengelig for pasienten.

Movement

Forhindre lange perioder med sitter i en posisjon til å bidra til å lindre nerve smerte. Ikke kryss armer eller ben for en lang periode. Hvert 15. minutt bytter posisjoner eller stå opp og gå rundt. Prøv å unngå å sette press på hender, albue, knær eller andre ledd for å hindre at nye nerveskader.

Tren regelmessig ved hjelp av lav innvirkning aerobic for å holde blodet strømmer gjennom kroppen og lette nerve smerte. Gjør omfanget av bevegelse øvelser, for eksempel dans og power walking, for å forbedre kroppens evne til å takle smerte. Øvelsen vil holde blodsukkeret lavt, kontrollere diabetiker årsaken til nervesmerter.

Feet Care

Ta vare på føttene for å hindre nerveskader. Føttene er utsatt for nerveskader av diabetes på grunn av deres konstant bruk. Sjekk føttene for blemmer og kutt daglig som dette kan tyde på problemer med skoene dine. Prøv løse sko hvis blemmer eller kutt vises som trange sko kan gjøre vondt verre, så vel som fører til sår som ikke vil gro. Bruk bomullssokker som er løs og puster. Slitasje pads i skoene for å dempe virkningen når han går. Kjøp en bøyle for sengen som holder dekselet på sengen av føttene for å forhindre overoppheting og press.

Homeopati

Prøv homeopatiske metoder for å lindre smerter fra diabetisk nevropati. Bruk Aconitum for smerter, nummenhet og brennende følelse i ekstremiteter. Bruk belladonna å lette plutselige skyting smerter og rødhet i huden på grunn av smerter. Bruk hypericum å holde smerten ut av fingre, tær og armer og ben.

Kutt ned på kaffe som drikke kan forstyrre de homøopatiske metoder.

Hvordan identifisere Nervesmerter

Hvordan identifisere Nervesmerter


Nervesmerter er en svært smertefull nerve lidelse som fører skarp og brennende smerte, for det meste i ansiktet. Selv om smertene ikke vanligvis vare lenge, er det alvorlig, og er tegnet av et underliggende problem som må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Postherpetisk nevralgi

•  Overvåke stedet der du en gang hadde helvetesild for å se om du har følelser av intens smerte der. Dette trenger ikke å være i ansiktet. Det kan være hvor som helst på kroppen der helvetesild var.

Se etter en uutholdelig følsomhet for å bli berørt, spesielt knapt blir berørt.

Kontroller tidsrommet for å ha sterke smerter og følsomhet på stedet av helvetesild. Denne smerten kunne gå på i måneder eller år.

Watch for depresjon som stammer fra smerte og fra å ikke kunne sosialisere eller være rundt andre mennesker så mye.

Trigeminusnevralgi

Note sensasjoner som knivstikking, stikkende og skarp smerte på den ene siden av ansiktet lik som et elektrisk støt.

Monitor smerte som oppstår i spasmer. Du vil ha korte forekomster av smerter som varer bare noen få sekunder hver.

Vær på vakt hvis du har smerter som synes å være utløst av barbering, spise, snakke, eller berøre ansiktet.

Overvåk hvor lenge du har hatt smerter i ansiktet. Det kan vare i dager, uker eller måneder.

Glossopharyngeal Nervesmerter

Se for store smerter på baksiden av tungen, i halsen og i øret.

Kontroller for å se om smertene begynte plutselig.

Note smerte som oppstår etter å ha spist, snakke eller svelge (særlig svært kald mat som iskrem).

Occipital Nervesmerter

Vær oppmerksom på følelser av smerte, prikking og nummenhet enn halvparten av bunnen av skallen din.

Watch for en knivstikking hodepine.

Monitor noen smerte forårsaket av en klemt occipital nerve som følge av alt fra en hodeskade til leddgikt.

Hint

 • Hvis du tror du har nervesmerter, bør du oppsøke lege umiddelbart. Han vil kunne riktig diagnostisere din smerte og komme opp med riktig behandling plan.

Hvordan å sove med bakhodet Nervesmerter

Hvordan å sove med bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en alvorlig type hodepine som forårsaker symptomer som piercing eller bankende smerte i øvre nakke, baksiden av hodet og bak ørene. Noen mennesker som lider av denne lidelsen vil også ha smerter i pannen og bak øynene, og vil oppleve lysfølsomhet også. Occipital nervesmerter kan være forårsaket av traumer, kompresjon av ryggsøylen, blodåre betennelse, svulster og selv lokaliserte infeksjoner. Smerten forårsaket av denne tilstanden kan gjøre det vanskelig å sove, men det er noen ting du kan gjøre for å lindre ubehag og få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Behandling av symptomene smerte forårsaket av occipital nervesmerter er den beste måten å sikre en god natts søvn fordi det er vanligvis symptomer som holder deg våken. Oral medisiner kan være foreskrevet av legen din for å lindre smerten. Over-the-counter medisiner er også tilgjengelig som vil redusere betennelser og kramper, noe som i sin tur reduserer smerte.

Bruk av varme er en annen måte å lindre symptomene på occipital nervesmerter som ofte kan holde deg våken om natten. Varme hjelpemidler i å redusere betennelse. Du kan bruke varmeputer, varme wraps, varme gel pakker og selv fuktige washclothes varmes i mikrobølgeovn.

Justering av posisjonen du sove i kan også bidra til å redusere smerter forbundet med occipital nevralgi, som noen ganger disse hodepine er forårsaket av en klemt occipital nerve. Aldri sove i en skjev stilling fordi dette kan føre til at hode og nakke muskler til å bli stiv og til kontrakt, noe som kan legge press på nerve. Prøv å sove med en pute som støtter nakken, men som ikke tillater hodet for å være høyere enn halsen.

Pain Meds for Nervesmerte

Pain Meds for Nervesmerte


Nerve smerte er et problem for mange mennesker med medisinske tilstander som isjias, diabetes, vulvodynia, visse kreftformer og traumatiske skader. Nerve smerte fører til følelse av brenning, knivstikking eller svie i berørt område som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det finnes flere typer medisiner tilgjengelig for nerve smerter lider.

Antidepressiva

Lavgradige antidepressiva er ofte foreskrevet til personer med kroniske nervesmerter. Når det tas i lave doser, disse medikamentene føre en nerve smerte blokkerende effekt. To populære antidepressiva for nervesmerter er Elavil og Cymbalta.

Over-the-counter smertestillende

For de med mindre alvorlige nervesmerter, kan et enkelt regime av over-the-counter smertestillende som for eksempel Tylenol eller Advil gjøre triks. Disse pillene skal tas i henhold til instruksjonene på flasken.

Nerve Blocks

Injeksjoner direkte inn i nerve, kjent som nerve blokker, blir ofte brukt til å hjelpe midlertidig lindre smerte. De blir ofte brukt i forbindelse med andre behandlinger, som fysioterapi.

Narkotiske smertestillende midler

Narkotiske smertestillende midler som Vicodin og OxyCotin fungerer godt for kortsiktig bruk mot kamp nerve smerte. Pasienter med ekstrem smerte kan måtte bo på et regime av narkotika på lang sikt, men følges tett av sin lege eller en smerte spesialist på grunn av vanedannende natur av narkotiske medisiner.

Antiepileptika

Antikonvulsanter blokkere strømmen av smerte signaler i kroppen. Vanlige antiepileptika foreskrevet for nerve smerte er Lyrica og Topimax. Antiepileptika bør ikke avbrytes brått. Pasienter bør rådføre seg med lege og sakte senke doseringen hvis de ønsker å slutte å ta en krampestillende.

Kosttilskudd for Nervesmerte

Nerve smerte kan stamme fra en rekke nevrologiske tilstander samt fra nerveskader og nerveskader. Det finnes dusinvis av reseptbelagte medisiner som kan bidra til å lindre nerve smerte, men disse medikamentene kan også forårsake en rekke bivirkninger. Bruk av kosttilskudd for nerve smerte kan være et alternativ til medisiner. Flere kosttilskudd har vist seg å være effektive i å lindre nerve smerte.

Vitamin B-12

Pasienter som har lave nivåer av vitamin B-12 i kroppen kan oppleve nerve smerter i føtter og hender og noen ganger smertene vil påvirke ansiktet. Noen pasienter vil ikke være i stand til å få nok vitamin B-12 fra maten de spiser så et vitamin B-12 supplement for nerve smerte kan ofte være fordelaktig. Pasienter med alvorlig vitamin B-12 mangel, også referert til som pernisiøs anemi, kan trenge en serie av vitamin B-12 injeksjoner før du tar et supplement. Ifølge Diabetes Library Organization, vitamin B-12 bidrar til å hindre nerveskader og bidrar til å fremme sunn nerve funksjon.

Gamma-linolenic acid

Gamma-linolensyre er en del av omega-6-familien og blir kategorisert som en essensiell fettsyre. Ifølge University of Maryland Medical Center, denne type supplement, da i form av nattlysolje, kan bidra til å fremme sunn nerve funksjon og bistand i å forebygge nervesykdommer. Dette tillegget for nerve smerte er mest gunstig i lindre diabetes-relatert nerve smerte.

Jamaica Dogwood

Ifølge University of Maryland Medical Center, er mest gunstig i lindrende knivstikking og alvorlig nervesmerter dette tillegget for nerve smerter, også referert til som nervesmerter. Selv om Jamaica Dogwood sies å være effektive i å lindre nerve smerte, kan det være svært giftig når konsumert i store mengder. The University of Maryland Medical Center foreslår at alle pasienter som bruker dette tillegget gjør det under tilsyn av lege. Pasienter som har konsumert en giftig mengde kan oppleve nummenhet, spytt og svette.

Magnesium

Magnesium kan være et gunstig supplement for nervesmerter. Ifølge Dr. Richard N. Podell, som praktiserer holistisk medisin i New Jersey, kan magnesium bidra til å lindre nerve smerte ved å blokkere smerte reseptor som kalles NMDA-reseptoren. Det kan også være gunstig i å lindre nerve smerte fordi det hjelpemidler flere av de biokjemiske stoffskifte.

Omega 3 Fatty Acid

Omega 3 fettsyrer kan ofte bli funnet i maten vi spiser som alger, fiskeoljer og linfrø oljer. Men mange mennesker ikke spiser nok av disse matvarene for å få det kroppen trenger. Ifølge Dr. Podell, er dette supplement for nervesmerter avgjørende i ferd med å reparere og å lage nerveceller i ryggmargen, hjerne og perifere nerver.

Årsaker til Nervesmerter

Nervesmerter er et medisinsk begrep som brukes for å beskrive unormal smerter i en nerve, og kan forekomme i ett eller flere nerver på en gang. Smerter i nerver kan forekomme ved avslutninger av nerven eller langs hele lengden av nerven, og kan variere i styrke, avhengig av årsaken.

Kroniske sykdommer

Kroniske sykdommer som påvirker balansen av næringsstoffer, kan kjemikalier og avfall i blodet føre til nervesmerter. Et overskudd av sukker i blodet forårsaket av ubehandlet diabetes kan forårsake skade på nerver over tid og resultere i neuralgi. En lidelse av nyrene, kalt kronisk nyresvikt, årsaker kroppslig avfall for å bygge opp i blodet, og er en årsak til nervesmerter.

Infeksjoner

Visse typer av infeksjoner kan angripe nervene i sene stadier av sykdommen, forårsaker neuralgi. Syfilis er en infeksjon vanligvis overføres ved seksuell kontakt, og kan være en årsak til neuralgi. Lyme sykdom er en annen tilstand som kan forårsake nervesmerter som en komplikasjon etter den innledende løpet av symptomer.

Skader

En skade på legemet på grunn av trauma eller en kirurgisk prosedyre kan forårsake neuralgi. Kirurgi kan føre til nervesmerter ved severing, nicking, eller på annen måte fysisk skade en nerve. Traumer som faller, overfall eller auto ulykker kan føre til alvorlige skader og indre hevelse som kan føre til nervesmerter.

Trykk

Unormal trykk eller kompresjon av en nerve er en årsak til nervesmerter, spesielt nervesmerter i trigeminusnerven av ansiktet. Kompresjon av en nerve kan være et resultat av vekst av en tumor på eller i nærheten av en nerve. En herniated disk, bein anspore eller leddgikt kan også legge press på en nerve og forårsake nervesmerter.

Progressive sykdommer

Medisinske tilstander som forårsaker progressiv skade av nerver er en årsak til nervesmerter. Multippel sklerose er en kronisk sykdom som skader utenfor Dekning av nerver, og dette skader kan føre til nervesmerter. Perifer neuropati og diabetisk nevropati kan også forårsake nervesmerter som et resultat av skade på nerver i ekstremitetene og huden.

Helvetesild

Helvetesild er en sykdom forårsaket av en andre angrep av varicella zoster, som er virus som forårsaker vannkopper. Nervesmerter er en vanlig komplikasjon ved en helvetesild angrep, og denne tilstanden kalles postherpetisk nevralgi. Varigheten av nervesmerter forårsaket av helvetesild kan være flere måneder eller lengre, og behandlinger kan ikke helbrede fullstendig smerte.

Hvordan behandle Nervesmerter

Hvordan behandle Nervesmerter


Nervesmerter rammer tusenvis av mennesker, de fleste av dem eldre. Smerten av nervesmerter er forårsaket av betennelse eller kompresjon av nerver og kan være et resultat av alt fra stress til en klemt nerve til en gjenværende effekten av en sykdom. Selv om behandling av nervesmerter kan noen ganger være så enkelt som å endre kostholdet ditt, bør du virkelig begynne med et besøk til din nevrolog eller fastlegen. Alltid få en fullstendig diagnose, siden visse typer nervesmerter, venstre ubehandlet, kan føre til intens smerte og mer alvorlige forhold.

Bruksanvisning

En avtale med noen underliggende årsak eller tilstand. Nervesmerter er ofte til stede med infeksjoner, for eksempel tannråte, og neseinfeksjoner eller etter en viral sykdom som helvetesild. Det som ser ut til å være en migrene eller sinus hodepine kan være nervesmerter. Nervesmerter kan være et resultat av en skade eller stress. Diabetes kan utløse trigeminusnevralgi. Alle disse situasjoner krever oppmerksomhet før noen behandling kan være vellykket for nevralgi seg selv.

•  Bestem hva slags nervesmerter du har. Den mest vanlige, trigeminal neuralgi, er forårsaket av betennelse i en av de to nerver som delt i tre segmenter på hver side av ansiktet. Det er ofte forverres av varm eller kald luft eller vann, berøring eller bare vaske eller barbering. Postherpetisk nevralgi følger en episode av helvetesild som følge av meslingvirus. Occipital nevralgi skjer rundt bunnen av hodeskallen og resultater fra en klemt occipital nerve. Glossopharyngeal nevralgi påvirker baksiden av tunge eller svelg tilbake til ørene, og kan utløses av noe så enkelt som å tygge eller svelge. Smerten forbundet med disse ansikts neuralgias er skarp, skyting, svie eller prikking. Det kan være kjedelig eller uutholdelig. Begynn behandlingen ved å få med legen din, som kan bestille en CT scan eller MR for å eliminere andre forhold som svulster eller aneurismer og å finne eventuelle kompresjons poeng på nervene.

Lær om nervesmerter. Bruk en av referansen nettsider under eller søk ved hjelp av "nervesmerter" eller bestemt type nervesmerter som plager deg. Trigeminusnevralgi er også kalt "tic douloureux" (som betyr "smertefulle rykk"). Du kan også finne informasjon ved hjelp av plasseringen av nervesmerter - kranie, ansiktsbehandling eller Atypisk ansiktssmerte (ATFP), en samlebetegnelse for en rekke typer av ansikts neuralgia. Spør helsepersonell eller finne informasjon på egenhånd om hva som utløser episoder av nervesmerter. og hvilke alternativer er tilgjengelige.

Unngå triggere for nervesmerter episoder. Søke behandling så snart som mulig for virusinfeksjoner som helvetesild for å minimere sjansen for å utvikle postherpetisk nevralgi. Unngå triggere for glossopharyngeal eller trigeminusnevralgi (sterk tygging, kald vind, tannbørsting). Sitte rett opp og legge seg flat for å unngå å vri og bøye nakken i lengre perioder. Korrigere eventuelle mangler i dietten som din lege eller ernæringsfysiolog påpeker.

Følg legens ordre for medisinering. Anti-anfall og antidepressive medikamenter brukes ofte for å undertrykke smerte med cranio-ansikts neuralgia. Elektrisk stimulering er effektivt i enkelte typer nervesmerter og smertestillende midler eller et stoff som heter capsacin blir ofte brukt for postherpetisk nevralgi. Hvor lettelse ikke blir funnet for trigeminusnevralgi, kan kirurgi utføres for å døyve eller fjerne trigeminusnerven. Følg alle retninger for medisiner og aldri slutte å ta en anti-beslag eller antidepressiva plutselig eller uten å konsultere lege.

Undersøke alternative eller homeopatiske behandlinger. Acupunture, Vitamin B-kompleks og noen urtemedisiner har alle blitt brukt, med noen suksesshistorier, for å lindre smerten forbundet med nervesmerter. Når jeg prøver alternative, holistiske eller urte medisinske behandlinger, informere legen din. Du kan ikke bare unngå eventuelle konflikter med den behandlingen hun har bestilt, men hun kan være i stand til å identifisere en hoax og spare deg penger.

Tips og advarsler

 • Alltid insisterer på å prøve de minst invasive medisinske alternativer for behandling først - kirurgi er ikke pålitelig vellykket.
 • Det eneste som vil overbevise deg til å søke medisinsk hjelp for en nevralgi er smertene. Aldri godta en helsearbeider manglende evne til å "finne noe galt" eller foreskrive sterke smertestillende midler for denne tilstanden. Kontakt en kompetent nevrolog som vet hva de skal se etter og hva du skal gjøre med det.
 • Vær oppmerksom på at etterkommere av old-time "slange olje selgere" er i live og praktisere medisin uten lisens på nettet. Hold deg til pålitelig informasjon som tilbys av profesjonelle organisasjoner eller medisinske skoler.
 • Alle som lover å "kurere" en nevralgi lyver. Siden veien nevralgi fungerer bare generelt forstått, det beste du kan forvente er å være i stand til å minimere smerte og administrere din tilstand.

Hvilke vitaminer kan hjelpe Nervesmerter Trigeminal

Trigeminusnevralgi er en kronisk tilstand som fører til et elektrisk støt-type smerte til ansiktet ditt. Forårsaket av trigeminal nerve, er smertene fysisk og mentalt invalidiserende, og kan øke i alvorlighetsgrad over tid.

Betydning

Oppført som en "sjelden sykdom" av Office for sjeldne sykdommer Research, TN rammer færre enn 200.000 mennesker i USA, melder Facial Pain Association (FPA).

Triggere

Trigeminusnevralgi utløses av den minste berøring til ansiktet ditt. Selv tygge, barbering, eller pusse tennene kan føre til en episode, sier National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Løsninger

Antiepileptika --- brukes til å behandle epilepsi og bipolar lidelse --- kan være foreskrevet for smerte, med kirurgi vanligvis en siste utvei. Noen TN pasienter kombinere eller erstatte konvensjonell behandling med vitaminer og / eller naturmidler.

Vitaminer

Vitaminer kan styrke binyrene, lettelser nervesmerter. I henhold til FPA, vitaminene A, C, D og E, så vel som B-kompleks-vitaminer, kan tas som kosttilskudd eller gjennom mat.

Herbal behandlinger

US National Library of Medicine sier naturpreparater, for eksempel peppermynte olje og djevelens klo, kan lindre smerte. Snakk med legen din før du kombinere reseptbelagte medisiner og kosttilskudd.

Kosttilskudd Betraktninger

FPA rapporterer noen TN pasientene opplevde mindre smerter når de fjernet salt mat, mettet fett, søtsaker, og kaffe eller brus fra kostholdet.

Hvordan du injiserer Doxepin hydroklorid

Hvordan du injiserer Doxepin hydroklorid


Doxepin hydrochloride er en antidepressant narkotika. Stoffet er også brukt til å behandle angst hos psychoneurotic pasienter. Doxepin hydrochloride er også kjent under sitt merkenavn Sinequan. Det er ikke anbefalt å injisere mer enn 150 mg per dag. Doxepin hydrochloride er generelt kontraindisert hos pasienter som har tatt en MAO-hemmer i løpet av de siste to ukene, pasienter med glaukom, urinretensjon eller pasienter med kjent allergi mot dibenzoxepin baserte legemidler. Doxepin hydrochloride kan injiseres intramuskulært eller intravenøst.

Bruksanvisning

Intramuskulær injeksjon

•  Vask hendene grundig med antibakteriell såpe og vann.

Sett sprøyten er nålen inn i hetteglasset med doxepin hydrochloride. Trekke tilbake stempelet i sprøyten, utsuging i medisin. Trykke på den siden av sprøyten for å være sikker på at ingen luftbobler i kammeret.

Rens pasientens hud med spritserviett på injeksjonsstedet. Den mest praktiske muskler til bruk er deltoid, som er på den ytre armen under skulderleddet. Knip injeksjons området lett og holde.

Sett nålen inn i huden ved hjelp av fast trykk. Trykk på stempelet for å injisere medisinen. Fjern nålen, slutte å knipe på huden og påfør en bandasje.

Intravenøs injeksjon

Vask hendene med antibakteriell såpe og vann.

Sett sprøyten er nålen inn i hetteglasset med doxepin hydrochloride. Trekke tilbake stempelet i sprøyten, utsuging i medisin. Trykke på den siden av sprøyten for å være sikker på at ingen luftbobler i kammeret.

Knyt tourniquet rundt pasientens arm. Be pasienten om å lage en knyttneve med hånden. Finne en blodåre ved å trykke på indre-albue området. Vattpinne området med alkohol.

Sett nålen inn i venen i en 45 graders vinkel. Trekk stempelet på sprøyten litt tilbake. Du skal se en liten mengde blod inn i kammeret. Hvis du ikke ser blod, trekk ut nålen og forsøke dette trinnet på nytt.

Trykk på sprøytestempelet for å injisere doksepin hydroklorid. Fjern nålen og bandasje området. Ta av tourniquet.

Hvordan slutte å ta Doxepin

Hvordan slutte å ta Doxepin


Doxepin er en antidepressant medisiner foreskrevet av leger for pasienter som lider av angst eller depresjon. Selv om medisinen er primært brukes mot depresjon, er det også et alternativ for søvnløshet. Når den brukes for pasienter med depresjon eller angst, kan doseringen bli høyt over tid, spesielt i tilfelle av dårlig depresjon. Dosene er vanligvis svært lav for søvnløshet. Hvordan du stoppe medisinering vil variere litt avhengig av årsaken til at du tar det.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen. Stopp aldri noen medisiner uten å snakke med legen som foreskrevet medisinen først. Legen kan avgjøre om pasienten er frisk nok mentalt til å stoppe medisinering helt eller hvis senke dosen, men fortsetter medisinen er en nødvendighet.

Senk dosering. Stopp aldri Doxepin brått. Stoppe medisinering uten å senke dosen sakte over tid vil resultere i abstinenssymptomer. Legen vil gi en lavere dose og retninger for hvordan du kan ta lavere dosering basert på dagens mengde Doxepin tas daglig.

Stopp medisinering. Mengden av tid til å slutte å ta medisinen helt vil variere basert på den opprinnelige dosen og helsen til pasienten. Tiden kan variere fra noen uker til et par måneder. Når legen sier at å stoppe medisinering er ikke skadelig, er det hensiktsmessig å slutte å ta medisinen.

Magnesium & bakhodet Nervesmerter

Magnesium & bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi, også kalt C2-neuralgi, er en sjelden medisinsk tilstand karakterisert ved smerter i den øvre hals, ører og baksiden av hodet. Det er vanligvis resultatet av skade på occipitale nerver.

Identifikasjon

Det er to occipitale nerver, en på hver side av hodet, som stammer mellom bein av halsen og strekker seg mot ansiktet. Når disse nervene blir skadet eller irritert, er resultatet skyting eller stikkende smerter i varierende grad, og i noen tilfeller ekstrem hodebunnen følsomhet.

Behandlinger

Når en nøyaktig diagnose av occipital nevralgi er gjort, er det flere alternativer tilgjengelige for å lindre symptomene. Ifølge American Association of nevrologiske kirurger, noen av disse behandlingene inkluderer medisiner, nerve blokker og occipital nerve stimulering. US National Library of Medicine rapporterer at magnesium kosttilskudd er en effektiv og sikker måte å behandle nevropatisk smerte.

Betydningen av Magnesium

Ifølge en studie publisert i den 24 mai 2002, utgaven av Oxford Medical Journals, pasienter behandlet med IV magnesiumsulfat sitert betydelig lavere nivåer av nevropatisk smerte. Studien viste at magnesium blokkerer N-metyl-D-aspartat-reseptorer som er ansvarlige, i en del, for tilstander av allergisk nervesmerter.

Hvordan bruke Doxepin

Doxepin eller doxepin hydrochloride er medlem av trisykliske antidepressiva som brukes til å behandle ulike psykiske lidelser, søvnløshet og kroniske smerter. Med mindre en pasient har negative reaksjoner på medisiner, kan det være et effektivt behandlingsalternativ. Doxepin brukes ikke sammen med pasienter som har glaukom eller nyresvikt. Doxepin må tas som foreskrevet og brukes i forbindelse med strenge psykiatrisk konsultasjon. Hvis du følger retningslinjene for å ta Doxepin, kan medisinen ha positive resultater.

Bruksanvisning

•  Kontroller medisiner før hver dose for å være sikker på at det er den medisinen legen bestilt og skrive ned når du tar en dose, slik at du ikke vil glemme, og ta en ny dose.

Ta Doxepin antall ganger per dag som legen anbefaler. Hvis det er anbefalt tre ganger daglig, ta medisiner hver sjette time fra du våkner til du sovner.

Ta Doxepin foreskrevet en gang daglig på natta like før du går til sengs for å redusere eventuelle døsighet eller søvnighet på dagtid.

Bruk dropper som kommer med medisiner for å måle den nøyaktige dose foreskrevet for din tilstand.

Klargjør medisiner bare når du er klar til å ta den. Ikke bland det med en væske og la den stå i lengre tid.

6. Bland den eksakte mengden av dosen din med fire gram av melk. Du kan også bruke fire gram av appelsin, grapefrukt, ananas eller sviske juice. Ikke bruk brus, selters eller kullsyreholdige drikker. Rør blandingen godt og fullføre hele beløpet.

Hold alltid øye på tidspunktet for dosen din. Kontroller at du bor så nær en rutine tidsplan som mulig for de beste resultatene. Fortell legen din om eventuelle bivirkninger som kvalme, hodepine, tanker om selvmord eller humørsvingninger.

Hint

 • Hold en dagbok over når du tar medisiner og bivirkninger du måtte ha.
 • Aldri ta noe trisykliske medisiner med klassen av medisiner som kalles monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere).