Digidexo.com

rectocele reparering

Problemer etter rectocele Repair Surgery

Selv om de fleste kirurgi for å reparere rectoceles er vellykket, kan skade på blære, endetarm, og bekkenorganer oppstå. De kan ikke lenger fungere normalt. Det kan være problemer med vannlating, avføring, og samleie.

Definisjon av rectocele

En rectocele dannes når vevet separere rektum fra skjeden svekkes. En del av endetarmen da buler inn i skjeden.

Årsaker

Vev og organer i området er svekket av graviditet, fødsel, vaginal fødsel, tidligere bekkenkirurgi, og aldring.

Indikasjoner for kirurgi

Kirurgisk reparasjon er vanligvis gjøres for å behandle ryggsmerter og smertefullt samleie.

Urinveisproblemer etter operasjonen

Hvis kirurgi skader blæren, kan du beholde urin eller har andre problemer med å tisse.

Mulig tarmproblemer

Skade på tarmen eller endetarmen kan føre til problemer med avføring, som forstoppelse.

Andre problemer

Du kan oppleve post-kirurgisk infeksjon. Samleie kan være smertefullt.

Når man skal ha rectocele Surgery

En rectocele er en ganske vanlig tilstand, spesielt blant kvinner som har født. Det oppstår når slutten av tykktarmen presser mot bakveggen av vagina. Dette gir ubehag som noen ganger kan være ganske ødeleggende. I de fleste tilfeller kan du selv behandle problemet med øvelser, ifølge Mayo Clinic. Men i andre tilfeller er nødvendig for operasjonen. Hvordan kan du se forskjellen?

The Level of Pain er nøkkelen

Kvinner vanligvis lider rectocele når musklene sine nedre bekkenet svekke under fødsel eller etter en bekkenkirurgi. Rectocele kan også oppstå når kvinner alder; det er naturlig for musklene å svekke som de blir eldre.

Hvis du lider av rectocele, og hvis denne tilstanden produserer en ekstrem mengde smerte når du belastningen, bøye seg ned eller løfte tunge gjenstander, kan du vurdere kirurgi. Spør deg selv dette spørsmålet: Er du i stand til å leve livet ditt normalt med tilstanden? Hvis svaret er "nei", kirurgi kan være det beste alternativet.

Å behandle rectocele, vil kirurger vanligvis styrke vev koble tarmen til skjeden. De fleste ganger, vil disse legene bruker masker for å øke styrken i dette vevet, ifølge Mayo Clinic. Men noen leger bruker en maske patch som en måte å gi ekstra støtte til veggen koble rektum og vagina.

Det er viktig å vite at selv om denne operasjonen er vellykket mesteparten av tiden, er det ikke umulig for deg å lide en annen rectocele i fremtiden.

Du kan kanskje unngå kirurgi

Legen din kan forskrive en rekke øvelser designet for å tillate deg å selv behandle rectocele. Dette skjer bare når smerten av din tilstand er mild. Hvis rectocele ikke hindrer deg fra å gjøre de aktivitetene du liker - enten det betyr en daglig sykkeltur, en lang tur gjennom byen eller en sprek slag tennis - du kan vurdere å be legen din for å anbefale spesifikke øvelser for å eliminere symptomer på rectocele.

New Yorks Mount Sinai Hospital, på sin webside, anbefaler kegel øvelser for kvinner med rectocele. Disse øvelsene kaller for kvinner å presse sine bekken muskler. Hvis du noen gang har vært gravid, kan legen din allerede har anbefalt disse øvelsene til deg. Det er fordi de bidra til å styrke musklene rundt blæren og vagina.

Du kan ta skritt for å hindre rectocele

Det er ingen garantier, men du kan ta skritt for å hindre rectocele. Du bør unngå å løfte vekter som er altfor tung, og du bør slutte å røyke. Det er også viktig å miste ekstra vekt. Til slutt kan du utføre Kegel øvelser på egen hånd, selv om du viser ingen symptomer på rectocele. Ved å utføre disse øvelsene, vil du utvikle sterkere muskler, og være mindre utsatt for tilstanden.

Hva er risikoen ved å rectocele kirurgi?

Prosesser som fødsel kan føre til en rectocele, som skjer når fascia, en vev vegg å dele skjeden og endetarmen, svekkes. Den fremre vegg av endetarmen og rager inn i vaginalområdet. Rectocele kirurgi er utført for å korrigere en rectocele.

Symptomer

Du kan oppleve noen symptomer fra en mild rectocele. En mer alvorlig rectocele kan føre til symptomer som vanskeligheter med avføring, rektal trykk eller en følelse av rektal fylde, eller en utbuling av vev som kan vises gjennom vaginalåpningen.

Relaterte condtions

Andre forhold kan følge rectocele. Disse inkluderer livmor prolaps, hvor livmoren senker inn i vaginal kanalen; cystocele, hvor blæren herniates inn i skjeden; og enterocele, der tynntarmen presse ned mot vagina.

Når skal vurdere kirurgi

Kirurgi kan hjelpe mest når rectocele stikker utenfor skjedeåpningen. Relaterte tilstander kan også repareres i samme operasjon.

Risiko

Komplikasjoner fra rectocele kirurgi er sjeldne, men kan inkludere rektal, tarm eller blære skade, fistel (unormal forbindelse mellom to organer), urinretensjon, smertefulle samleier eller infeksjon.

Betraktninger

Det kan være lurt å utsette rectocele kirurgi før du er ferdig med å ha barn, som tilstanden er ganske vanlig etter fødsel. Kirurgi kan ikke frita alle symptomer assosiert med en rectocele.

Nerve Damage Etter rectocele Repair

Nerve Damage Etter rectocele Repair


Kirurger utfører rectocele reparasjon på kvinner som opplever vaginal ubehag, inkontinens eller andre problemer fra svakhet i skjedemuskulaturen. I en rectocele, skaper trykk fra rektum en bule i fiberveggen i vagina, en tilstand kjent som prolaps. Rectocele reparasjon innebærer å forsterke svekkede områder å korrigere prolaps, men Patient Education Institute advarer at i sjeldne tilfeller kan nerveskader fra prosedyren føre til nye helseproblemer. Rectocele lider kan finne andre, ikke-kirurgisk behandling tilstrekkelig for deres behov.

Prolaps

Rectocele tilhører en familie av tilstander som kalles prolaps --- når muskelsvakhet gjør et organ eller en annen intern kroppsdel ​​å flytte fra sin korrekte posisjon. I mange tilfeller vil hoveddelen trykker mot en annen del. Kvinner kan lide av ulike typer prolapses som stresser tarmen, rektum og vagina. Bivirkninger, ifølge kvinner College Hospital, spenner fra enkle ubehag til smerter under samleie, urinlekkasje, forstoppelse, ryggsmerter og blødning.

Rectocele

En rectocele beskriver en prolaps i hvilken en del av endetarmen buler gjennom en svakhet i dashbordet, eller tissue fibre, av den vaginale vegg. Fødsel, fysisk belastning eller overgangsalder utfordre veggen og kan tillate en rectocele å danne, rapporterer Mayo Clinic, som også advarer om at mens mindre rectoceles kan forårsake ingen åpenbare problemer, kan større de gjøre avføring vanskelig.

Rectocele Repair

Ifølge Better Health Victoria, kirurger har flere teknikker for å legge styrke til veggen skiller vagina fra endetarmen, og kan utføre kirurgi gjennom begge steder. Heavy-duty masker reparere veggen mens styrke musklene som støtter bekkenbunnen. Kirurgen kan også sy musklene mellom skjeden og endetarmen, eller perineum, for å legge styrke til dette området. Et fleksibelt rør som kalles urinkateter tillater urin å passere fra blæren under gjenoppretting.

Komplikasjoner

Ifølge Patient Education Institute, de fleste rectocele operasjoner bevise vellykket, med kjente, men minimale komplikasjoner --- blødning, infeksjon, blære eller rektal skader, og risikoen for ytterligere prolapses. Blant disse potensielle problemene oppstår nerveskader svært sjelden, men det kan føre til langsiktig fysisk svekkelse. Skade på reproduktive nerver, for eksempel, kan føre til seksuelle problemer, mens American College of Gastroenterology har uttalt at nerveskader i endetarms området fører til tap av tarm kontroll.

Betraktninger

Selv om du har en rectocele eller annen form for prolaps, kan du ikke kreve kirurgi med mindre det seriøst påvirker livet ditt. Dame College Hospital sier seksuelt aktive kvinner kan ha mer vaginal ubehag fra en rectocele enn seksuelt inaktive kvinner, og mindre urinlekkasje fører til mer ergrelse for noen kvinner enn andre. Øvelser og riktig kosthold lette noen symptomer, sykehuset sier, eller en enhet som kalles en pessar kan forsterke vaginal veggene. Alvorlig forstoppelse eller inkontinens, men kan signalisere et klart behov for kirurgiske inngrep.

Hvordan er en rectocele kirurgi gjort?

Hva er en rectocele?

En rectocele oppstår når fascia - skår av vev separere rektum og den vaginale vegg - svekkes, slik at i endetarmen for å stikke inn i vaginalveggen. Avhengig av størrelsen, kan en rectocele forårsake ubehag når det er press på det berørte området, som for eksempel under en avføring.

Rectoceles vanligvis utvikler seg i kvinner med alderen eller som følge av store hendelser som fødsel eller bekken kirurgi. Flere ikke-kirurgiske metoder kan reparere rectoceles, inkludert å sette inn en gummiring som kalles et pessar inn i skjeden for å beholde vaginal vegger og skyve tilbake den svulmende rektum. Imidlertid kan kirurgi være nødvendig.

Rette Rectoceles med kirurgi

Under rectocele kirurgi, pasienter er nummen med generell eller regional (bare bekkenområdet) anestesi. Rectocele operasjonen utføres typisk gjennom skjeden ved å åpne den bakre veggen av vagina, men noen kirurger kan gå gjennom anus, magen eller perineum. Den svekkede konseptet er styrket med sting eller en syntetisk mesh. Kirurgen kan også beskjære overflødig vaginal vev for å hjelpe stramme vaginal vegger eller reparere en løsnet perineum. Deretter er snittet lukket og kirurgen setter inn en urinrøret for å tillate urinering. Etter operasjonen, pasienter vanligvis holdt på sykehuset i tre til seks dager til å overvåke utvinning. Kateteret plasseres i urinrøret er fjernet en gang, kan pasienten uten ubehag urinere.

Mulige komplikasjoner

Rectocele kirurgi er ansett for å være trygg og vellykket i de fleste tilfeller. Men noen pasienter faktisk får komplikasjoner. Enhver prosedyre som innebærer anestesi bærer den vanlige risikoen for kvalme, oppkast, hodepine og sår hals. Det er også mer alvorlig risiko som lungebetennelse, hjerneslag og hjerteinfarkt. Blodkar rundt avreise snittene kan bli skadet, noe som resulterer i blødning. Spesifikk for denne type operasjon, kan noen pasienter opplever ubehag under samleie hvis skjeden strammes for mye i løpet av operasjonen. Også, i sjeldne tilfeller, endetarmen eller blære kan bli skadet under operasjonen, men disse problemene kan enkelt korrigeres med en annen kirurgi. I tillegg kunne rectocele gjenta seg, noe som kan resultere i en ekstra operasjon.

At-Home Recovery

Pasienter bør ikke bli skremt hvis de merker litt blodig utflod i måneden etter operasjonen. Men hvis det er eksepsjonelt blodig eller illeluktende, utslipp skal rapporteres til lege. For et par uker etter operasjonen, bør utvinne pasienter unngå å sette press på bekkenområdet ved å løfte tunge gjenstander eller gjennom samleie. Også, som forstoppelse kan stamme endetarms området, spise rikelig med høy-fiber matvarer som epler og pærer, hel-korn brød, pasta og bønner. Pasienter bør kontakte lege hvis de merker noe unormalt som feber, problemer med vannlating eller tegn på infeksjon rundt punktet (r) av innsnitt.

Recovery Time for rectocele Surgery

En rectocele er et problem at mange kvinner kan oppleve. En liten rectocele vil vanligvis ikke krever kirurgi eller behandling. Imidlertid kan en mer avansert rectocele kreve kirurgisk inngrep.

Identifikasjon

En rectocele er en tilstand der musklene og konseptet i skjeden, kan ikke lenger holde endetarmen på plass. Når dette skjer rektum faller til fronten, presser den bakre veggen av vagina med den.

Årsaker

En rectocele er forårsaket av strai under fødsel, avføring eller tunge løft. En rectocele er delt inn i tre karakterer. De første og andre karakterer beskrive små rectoceles, og generelt krever ingen operasjon. Tredje klasse er den mest alvorlige, med endetarmen svulmende ut av skjeden.

Behandling

Rectocele kirurgi er en in-pasient kirurgi og krever et sykehusopphold på minst et par dager. Det er oftest utført i narkose, eller kan gjøres med regionale anestesi (som en epidural). Operasjonen utføres vanligvis gjennom vagina, hvor syntetiske mesh er satt på plass for å forsterke området mellom vagina og rektum.

Utvinning

Utvinning tid for denne type operasjon er vanligvis flere uker. Dette skyldes det faktum at et kateter plasseres i blæren etter operasjonen. Kateteret fjernes innen en til to uker, hvis du har ingen problemer med vannlating. Normale aktiviteter kan gjenopptas, som kirurgen tillatelser.

Risiko

Kirurgi for å reparere en rectocele, er generelt trygt. Det er risiko med anestesi som kan omfatte kvalme, oppkast, hjerteinfarkt, blodpropp og hjerneslag. Det er også en risiko for infeksjon, som kan trenge å bli behandlet med antibiotika. Rektum eller vagina kan bli skadet, selv om sjeldne, og kan trenge å være kirurgisk reparert. Blodig utflod fra skjeden er normalt etter operasjonen, men foul smelling utladning eller rikelig blødning er ikke normalt, og bør rapporteres til legen din.

Hvordan Reparer jeg muskel med en Glutamin Supplement?

Hvordan Reparer jeg muskel med en Glutamin Supplement?


Glutamin er en av de ikke-essensielle aminosyrer som finnes i kroppen. Forholdsvis høye spor vises i muskelvev. Glutamin hjelper muskelen bekjempe sykdom, økt energi under slanking og håndtere stress under øvelser. Lavere glutaminnivået i kroppen kan påvirke funksjonaliteten til våre tarmen og redusere effektiviteten av vårt immunsystem også. Glutamin kosttilskudd kan bidra til å gjenopprette nivået i våre muskelvev.

Hvordan Reparer jeg muskel med en Glutamin Supplement?

•  Ta 4:59 gram av glutamin supplement før du starter din daglige treningsøktene. Dette har en todelt effekt: For det første, det øker cellevolumet i musklene, hjelper du trener bedre; andre, motiverer det GH veksthormon utgivelse, som i sin tur bidrar til muskelcellene i reparasjonsprosessen.

Legg til ca 10 gram av supplement til vann som du nippe under treningsøktene. Fysiske øvelser kan forårsake glutamin tap og mikro tårer i muskelvev. Nipper på glutamin supplement drikke kan bidra til å hemme denne sammenbrudd og også holde cellene i muskelen rikelig hydrert.

Ta fem til 10 gram av glutamin supplement med en whey protein shake når du har fullført treningen. Dette induserer proteinsyntese i kroppen, stanse muskelnedbrytning og starte reparere prosessen.

Ta fem til 10 gram av supplement med vann før du går til sengs. Vår kropp vellykket reparerer de fleste av de skadede vev når vi sover og ekstra glutamin vil hjelpe denne prosessen. Det vil også øke GH hormon utgivelse. Dette hormonet frigjøres i store mengder når vi er dypt sover.

Hvordan Reparer jeg en Plug in for en Homedic massasjepute?

Hvordan Reparer jeg en Plug in for en Homedic massasjepute?


Homedic er en stor produsent av helse og velvære utstyr, alt fra fotbad til å kjøre vannfontener og tilbake massasjeputer. Hvis du har en massasjepute som plugges i en stikkontakt, er det mulig å skade metallutstikkerne på pluggen. Hvis de ledende delene er bøyd eller skadet, er det ikke kommer til å passe i en lokal stikkontakt. Å gjenvinne bruk av massasjeputen, må du reparere de ledende delene på støpslet.

Bruksanvisning

•  Rett ut pluggen med en tang. Metallet er ikke vanskelig å manipulere; bare jobbe sakte, ellers kan du brekke av støpselet. Når de utstikkerne er rette, koble den til strømuttaket.

Påfør metall renere til spiss hvis den har korrosjons oppbygging. Korrosjonen hindrer deg fra å plugge den inn i noen utsalg og mottak av en elektrisk flyt. Du kan bruke metall renere for kobber eller metall retter.

Tørk området rent etter noen minutter. Fjern korrosjon med en fuktig klut for å avsløre metallutstikkerne. Unngå å bruke utstyret før det er helt tørt.

Koble metallplugg til en lokal stikkontakt og slå den på for en massasje.

Hva gjør du når Brokk Reparer kirurgi mislykkes?

Et brokk er når en sac full av vev buler ut gjennom en åpning mellom musklene i bukveggen. I tilfeller der brokk kirurgi svikter og personen har en tilbakevendende brokk, kan det gjøre flere operasjoner vanskeligere å utføre. Sjansene for operasjonen blir vellykket gå ned med hver påfølgende kirurgi.

Se legen din

Hvis du mistenker at din tidligere brokk kirurgi har mislyktes fordi du oppdager en ny kul eller føler press, svie eller smerter på samme sted eller nær samme sted som før, bør du oppsøke lege med en gang. Siden den eneste måten å reparere en brokk er gjennom kirurgi, er det viktig at du ser legen din hvis du lider et tilbakefall.

Laparoskopisk kirurgi

En mulig alternativ for å fikse en mislykket brokk kirurgi er å gjennomgå laparoskopisk kirurgi. I denne type operasjon, er et lite innsnitt gjøres i magen og et kamera er satt inn for å tillate legen å se og utføre reparasjoner. I motsetning til andre typer kirurgi, er laparoskopisk kirurgi ikke invasiv. Ifølge University of Maryland Medical Center, den har en høyere rate av suksess når det kommer til permanent reparasjon vendende brokk. Men en ulempe for laparoskopisk kirurgi er at restitusjonstiden er lengre.

Kirurgi Bruke Mesh

Mange brokk operasjoner er nå gjort ved å sette mesh over og rundt området av brokk å bidra til å holde tarmen i. Tilbakefall etter denne type kirurgi er lavere enn tradisjonelle herniorrhaphy der området er bare sydd opp, og som sådan er det et bedre alternativ for tilbakevendende brokk etter laparoskopisk kirurgi. Ideen bak operasjonen hvor mesh brukes er å ikke legge press på vevet som med herniorrhaphy. Ifølge Nord Penn Brokk Institute, er et tilbakevendende brokk nesten alltid eliminert når denne metoden brukes.

Hvordan Reparer jeg proteseadhesivene?

Hvordan Reparer jeg proteseadhesivene?


Proteser tillate mange mennesker over hele verden til å forbedre deres smiler og nyte maten slik de pleide. Proteser er optimalt brukt uten lim, men nye protese brukere, personer med ugunstige kjeve rygger, eller personer med unormal spyttsekresjon kan alle ha nytte av bruk av proteseadhesivene. For dem, og vite hvordan du skal reparere proteseadhesivene, er viktig for deres gebiss og generell tannhelse.

Bruksanvisning

Swish munnen med vann. Dette vil løsne limet på proteser.

Fjern proteser sakte, med en vuggende bevegelse.

Fjern lim fra tannkjøttet og proteser med en myk tannbørste og varmt vann.

Bruk en protese rengjøringsmiddel for å rengjøre proteser før reapplying lim.

Påfør lim og sett inn proteser i henhold til produsentens instruksjoner.

Hvordan Reparer jeg en Philips Ultralyd Svinger?

Hvordan Reparer jeg en Philips Ultralyd Svinger?


Som med hvilken som helst enhet, jo mer det brukes og eldre er det, vil det etter hvert begynne å jobbe saktere eller mislykkes. Ultralydtransdusere er ofte funnet i sykehus innstillinger, og de slites ned over tid. Det siste du ønsker er en ødelagt svinger når du prøver å utføre en ultralyd eksamen. Philips produserer mange medisinske anordninger, inkludert ultralyd-transdusere, som kan repareres, avhengig av typen av skade.

Bruksanvisning

Slå av ultralyd maskinen før du installerer den nye svinger. Dette er ekstremt viktig, fordi det kan føre til irreversible skader på maskinen hvis du ikke gjør det.

Fjern den ødelagte svinger fra hoveddatamaskinen på ultralydmaskinen. Avhengig av hvilken modell du har, vil svingeren porten være i front av maskinen eller tilbake. Det er vanligvis ingen skruer, så å fjerne svingeren, er alt du trenger å gjøre gripe svingerplugg for hånd og trekk den ut av porten.

Coil opp den gamle svingeren og legg den i en boks. Hvis enheten er under garanti, kan reparasjonsselskapet kreve at du sender den gamle svinger tilbake.

Rett inn den nye transduserkoblingen med sonden port og skyv på plass. Noen ultralyd maskiner vil gjøre et hørbart "klikk" når du skyver svingeren på plass.

Slå på maskinen og teste svingeren for å sikre at du har installert den riktig.

DNA skade og reparer Fra alfa- og betastråler

DNA skade og reparer Fra alfa- og betastråler


Alfa- og beta-stråler, eller partikler, er blant de mest vanlige typer av stråling. Kronisk eksponering for stråling kan resultere i cancer, grå stær, tumorer og genetiske defekter. Når eksponeringen er på en akutt nivå, kan stråling forårsake midlertidig eller permanent sterilitet, eller stråling sykdom. Tegn på stråling sykdom inkluderer fordøyelsessystemet problemer, anemi og infeksjoner. Imidlertid kan celler bli reparert og beskyttet fra alfa- og beta-partikler.

Alpha Rays

Alpha-stråler er positivt ladde partikler som slippes oftest under radioaktiv nedbrytning. Alpha stråler er høye energi molekyler av stråling. Høye energipartikler forårsake mer skade på celler, men er kortvarige, mens lavenergi partikler leve lenger og dekker mer territorium, men ikke forårsake så mye skade på celler.

Alfa-stråler blir ofte brukt i stråleterapi for cancer. Det er også eksterne kilder, som for eksempel uran, radium og polonium. Under ytre påvirkning, har disse partiklene ikke har energi til å bryte forbi hud partikler, og derfor er ikke en umiddelbar bekymring. Når interne eksponering opptrer, er celleskade større.

Beta Rays

Betastråler er elektroner som utsendes fra en cellekjerne når det utsettes for radioaktiv nedbrytning. De er lav energi partikler, reise lenger og leve lenger enn alfa-stråler, men gjør mindre skade på celler på grunn av deres lave energi. Ekstern eksponering for betastråler er som regel ufarlig, fordi de kan bli stoppet av en millimeter av stoff, inkludert skjorter eller slike metaller som aluminium.

DNA Damage

Eksponering for disse partikler eller stråler vil føre til celledød eller abnormaliteter (midlertidig eller permanent). DNA som er blitt unormalt som følge av stråling kan bli ondartet, forårsaker forskjellige former for kreft. Genetiske mutasjoner kan oppstå når materialet i den reproduktive organer er utsatt for alfa- eller betastråler. Disse mutasjonene kan noen ganger bli gitt videre til avkom. Sykdom eller død i løpet av timer eller dager kan oppstå hvis det var en stor mengde stråling.

Cell Repair

DNA-reparasjon etter eksponering for stråling er normalt et spørsmål om å få de riktige næringsstoffer til cellen for at den til å reparere seg selv. Det er viktig at den skadede cellen mottar oksygen og glukose for å gi de nødvendige materialer for reparasjon. Organ vev er mest sannsynlig å reparere seg selv, mens andre vev i kroppen, slik som de fra nervesystemet, har liten eller ingen regenerering eller reparasjon kapasitet.

Strålekilder

Stråling kan være naturlig eller menneskeskapt. Naturlige kilder til stråling er vanligvis fra stoffer i jordskorpen. Disse kildene er oppstått hver dag og har en minimal risiko for negative helseforhold som følge av eksponering. Menneskeskapte strålekilder er fra industri, kreft behandlinger og andre medisinske prosedyrer, for eksempel røntgen eller CT-skanning.

Fordeler med alfa- og betastråler

Når den brukes som en kreftbehandling, kan disse utstrålte partikler hjelpe rense kroppen for de ondartede, unormale celler som forårsaket kreft. Ved å fokusere på en liten og presis område, alfa stråler er det beste alternativet fordi deres reiseavstanden er ikke veldig store, og de er lettere å vedlikeholde.

Betapartikler er ideelle for områder av kreft som er spredt ut og inkonsekvent. Ettersom betapartikler reise lenger avstander, og har et lavere nivå enn alfa skade, er de stoles på for å behandle et bredere utvalg av kreft steder uten fare for skade på de ekstreme friske celler.

Årsaker til Permanent Avføringsinkontinens

Årsaker til Permanent Avføringsinkontinens


Ifølge National Digestive Diseases Information Clearing House (NDDIC), tarm inkontinens, også kalt fekal inkontinens, påvirker mer enn 5 millioner amerikanske menn, kvinner og barn. Tarm inkontinens er manglende evne til å kontrollere avføringen. Du kan oppleve at du plutselig lekke avføring, kanskje når du passerer gass, eller at du ikke klarer å avstå fra avføring til du kommer til et toalett. For å kontrollere avføring, må nervesystemet, anus og rektum fungere ordentlig, og du må ha den mentale og fysiske evnen til å reagere på en normal måte. Hvis noen av disse elementene er kompromittert, kan resultatet bli tarmen inkontinens. Det er mange sykdommer og tilstander som kan forstyrre normal funksjon; det første skrittet for å få behandling, og forhåpentligvis noen lettelse, er å oppdage den underliggende årsaken.

Kronisk forstoppelse

Kronisk forstoppelse er en av de viktigste årsakene til tarmen inkontinens. Hvis du ofte oppleve forstoppelse, kan avføringen bli påvirket, noe som resulterer i en masse av tørre avføring som er for store til å passere gjennom endetarmen. Avførings kan forårsake mye skade hvis den forblir ubehandlet: tarmen, anal muskler og endetarms musklene kan bli strukket ut og svak, og din anal og rektal nerver kan lide skade, gjør dem ikke svarer når hjernen signaliserer dem til å "holde den. " I tillegg kan flytende avføring begynne å passere rundt toppelse og lekke ukontrollert fra rektum.

Muskelskade

De interne og eksterne anal lukkemuskelen er ringer av muskel i endetarmen som gjør det mulig å kontrollere avføring. Hvis en av disse ringene blir skadet kan du ikke være i stand til å holde tilbake avføringen og lekker kan forekomme. Skade på anal sphincter musklene kan resultere fra fødsel, seksuelle overgrep, rektal prolaps, hemorrhoid kirurgi, anal kirurgi eller andre traumer. I noen tilfeller kan det være år mellom selve traumer og utbruddet av tarmen inkontinens.

Nerve Damage

Du har nerveender i anal lukkemuskler og endetarmen, som får hjernen signaler som forteller dem når og hvordan de skal fungere. Hvis nervene i anal lukkemuskler lide skade, så du ikke kan være i stand til å holde på avføring. Hvis nervene i endetarmen din er skadet, kan de ikke være i stand til å oppfatte tilstedeværelse av avføring, noe som resulterer i et uventet utgivelsen av avføring. Nerveskader kan være forårsaket av kronisk forstoppelse og belastende, fødsel, hjerneslag, fysisk funksjonshemming, eller tilstander som påvirker nerver som multippel sklerose eller diabetes.

Tap av Overnatting

Vanligvis vil rektum strekke å imøtekomme store mengder avføring. Men hvis rektum vegger har påført noen form for skade, arrdannelse eller alvorlig, kronisk irritasjon, kan endetarmen mister styrke og elastisitet og tarm inkontinens kan forekomme. Skade på de rektale vegger kan være forårsaket av inflammatorisk tarmsykdom, rektal kirurgi og strålingsterapi.

Bekkenbunnen dysfunksjon

Skade på eller dysfunksjon av muskler og nerver av bekkenbunnen kan føre endetarms prolaps, rectocele (rektal utvekst gjennom skjeden), rektal nerveskader, anal sfinkter skader eller sagging av bekkenbunnen, som hver kan forårsake tarm inkontinens. Vanligvis oppstår bekkenskade gulvet under fødsel, men det kan også komme av bekkenkirurgi, overgangsalder eller nevrologiske og bindevevssykdommer.

Vad är Drop Foot?

Drop fot, även känd som droppfot är ofta som ett neurologiskt handikapp. Medan tillståndet orsakas av neurologiska problem, det är inte en fristående sjukdom utan snarare ett villkor för en annan bakomliggande hälsofråga. Drop Foot kan botas eller minimeras beroende på orsaken och möjliga behandlingar. Genom att känna till symptomen och de befintliga förhållanden kan bidra till att avgöra korrekt identifiering och behandling av sjukdomen.

Identifiering

Termen Drop Foot används för att beskriva svårigheter att lyfta den främre delen av foten. Drop Foot är en neuromuskulär funktionsnedsättning som påverkar din förmåga att höja foten vid ankeln. Ytterligare kännetecken inkluderar inte kunna peka tårna eller flytta foten vid ankeln antingen vänster eller höger. Drop Foot också identifieras genom en överdriven hög steg eller gångart. Dra framsidan av foten kan vara ett annat tecken.

Symptom

Drop Foot orsakas av en underliggande sjukdom och kan vara antingen tillfälligt eller permanent. Vanligtvis orsakas av en nervskada under knäet. Det vanligaste symptomet för droppfot, och ofta det enda symtomet är begränsade förmåga att lyfta den främre delen av foten. Detta gör att foten för att dra eller "slap" marken med varje steg. Höja låren när man går, som om att gå i trappor, är ett annat symptom på Drop fot.

Orsaker

Droppfot orsakas av en svaghet eller paralys av muskler under knät. De specifika muskler inblandade är de som är involverade i att lyfta foten. Allmänna orsaker indelas i tre typer: anatomiska, muskulära och neurologiska. Specifika orsaker kan inkludera skador på muskler eller nerver som styr vrister eller tår; former av muskeldystrofi och kompartmentsyndrom orsakar nervkompression; multipel skleros och andra nervsystemet; stroke; och reaktion på vissa läkemedel som används för kemoterapi eller multipel skleros.

Diagnos

Drop Foot diagnostiseras under fysiska undersökningar. Din läkares diagnos beror på symtomen och historia beskrivs under tentamen. Ofta kan ytterligare tester förpliktas att positivt bestämma tillståndet. Dessa tester kan inkludera MRI för att skapa ett tvärsnitt bild av foten, eller en EMG, som mäter elektrisk aktivitet i musklerna och nerverna.

Behandling

Behandlingar för droppfot är beroende av vad orsaken till tillståndet är. Detta kan vara allt från att bära hängslen eller spjälor för en tidsperiod för att kirurgi. Hängslen bidra till att hålla foten på plats; sjukgymnastik övningar kan också hjälpa till med promenader. Om villkoret är orsakad av nervskada från fysisk skada såsom stroke, kan nervstimulering hjälpa till med användning av en batteridriven elektrisk stimulator. Vissa fall kräver kirurgiskt reparera nervskador. Detta kan innefatta skiv borttagande eller spinal uträtning.

Hvordan Best Absorber druekjerneekstrakt

Druekjerneekstrakt tilhører en gruppe av naturlig forekommende stoffer kjent som oligomeriske proantocyanidiner (OPCs). De er til stede i et bredt utvalg av planter og næringskilder, og fungere som kraftige antioksydanter, samt bidra til å styrke kapillærene, øke immunforsvar, forhindre åreknuter Reparer bindevev og hjelpe til med allergi kontroll.

Hvordan Best Absorber druekjerneekstrakt

•  Kjøp et produkt som inneholder minst 80% proanthocyandins. Dette bidrar til å sikre antioksidantaktivitet.

•  Ta på samme tid som de andre vitaminer. Det fungerer i synergi med vitaminer.

Ta med vitamin C. De jobber sammen for en bedre antioksidant virkning.

Ta vitamin E samtidig som druekjerneekstrakt. Det kan styrke vitamin E antioksidant virkning.

Hint

  • Anbefalt dose for en voksen er 150-200mg.
  • En annen populær OPC er Pycnogenol, som er laget av furubark. Du kan prøve begge og se hvilken du foretrekker, eller ta begge deler.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Slik fjerner Hydrosalpinx

En hydrosalpinx er et fallopianrør som er blokkert med serøs fluid ved sin distale ende. Dette skjer ofte i begge eggledere på samme tid, og er en klassisk årsak til infertilitet. En hydrosalpinx oppstår som følge av skade på egglederen, dens ampulla eller dens fimbria. Den distale ende av fallopian lukkes og fluidet som er produsert av kjertlene i fallopian akkumuleres og forårsaker egglederen for å bli oppblåst. En hydrosalpinx er vanligvis fjernes med laparoskopisk kirurgi.

Slik fjerner Hydrosalpinx

Bruk ultralyd å først vurdere egglederne. Legg inn en ultralydsonde i skjeden for å få den beste utsikten i de fleste tilfeller. En normal egglederen vil trolig ikke være synlig når en hydrosalpinx har vanligvis en pølse form.

Bekreft diagnostisering av en hydrosalpinx med en hysterosalpingogram (HSG). Plasser fargestoff gjennom livmorhalsen, slik at den kommer inn i livmoren og egglederne. Ta en x-ray av livmoren og egglederne og se etter den karakteristiske formen på hydrosalpinx.

Reparer hydrosalpinx i konkrete tilfeller av yngre kvinner med relativt sunne egg og eggstokkene. Bruk en laparoscope å lage et snitt i slutten av hydrosalpinx. Denne operasjonen er kjent som en neosalpingostomy og har en stor grad av tilbakefall.

Utfør en laparoskopisk salpingectomy i de fleste tilfeller. Fjern tegnet egglederen med en laparoscope, spesielt hos eldre kvinner med en stor hydrosalpinx. Denne fremgangsmåten krever mindre enn en time og har en lav risiko med en erfaren kirurg.

Bruk in vitro fertilisering som fruktbarhet behandling for kvinner med egglederne berørt av en hydrosalpinx. Omkjøringsvei egglederne og fjerne eggene. Befrukte eggene i laboratoriet og implantere det befruktede egg i livmoren.

Blære Retention Problemer

Blære problemer med å beholde eller inkontinens kan være forårsaket av en rekke problemer. Urinretensjon kan føre til medisinsk nødhjelp og kan føre til alvorlige problemer. Symptomer inkluderer ikke er i stand til å urinere i det hele tatt, eller å ha et presserende følelsen som du fortsatt trenger å. Du kan oppleve hyppig trang til å urinere da ikke være i stand til å tømme blæren.

Symptomer

Blære oppbevaring symptomene vanligvis er mer vanlig hos menn i 50-årene og 60-tallet på grunn av forstørrelse av prostata. Hos kvinner blæren suspenderer, sags eller flyttes ut av posisjon. Dette kalles cystocele. Symptomer er hyppig trang til å urinere, ikke er i stand til å fullføre, ikke å kunne urinere i det hele tatt selv med en full blære.

Vanlige årsaker

Vanlige årsaker til blæren oppbevaring er skade på bekkenet, heavy metal forgiftning, multippel sklerose, hjerneslag, hjernen eller ryggmargsskader, diabetes, infeksjon i hjernen eller ryggmargen og vaginal fødsel. Midlertidig blære oppbevaring etter operasjonen kan forekomme, men vil oftest avta etter hvert som anestesi slites av.

Infeksjoner på grunn av urinveisinfeksjoner kan forårsake urinrøret for å bli betent og svelle stengt. Blærestein kan sette seg fast i urinrøret og blokkere for åpning.

Medisiner som antihistaminer, antikolinergika eller trisykliske antidepressiva kan bidra til blære oppbevaring eller inkontinens.

Diagnostiske tester

En cystoskopi eller Ureteroscopy bruker en lang tynn instrument med et lys på slutten av det. Dette vil foredle den indre fôr av urinrøret og tillater legen å se innsiden. Blære skanning, røntgen eller CT scan brukes ofte for å se etter hindringer og / eller blære stones.The fysisk undersøkelse av nedre del av magen kan føre til legen være i stand til å føle oppblåst blære. En lege vil være på jakt etter blære steiner eller andre hindringer. Legen vil også be om en historie av symptomer.

Mulige behandlinger

Kateterisering, medisiner eller kirurgi er tre mulige behandlinger for blære problemer med å beholde. Sette inn et kateter gjennom urinrøret vil tømme blæren. I enkelte kroniske tilfeller av blæren oppbevaring kan du bli lært opp til å kateterisere deg selv.

Organene i bekkenet og skjeden er atskilt med en vegg av vev kalles konseptet. Denne forekomst er ofte årsaken til en blære eller rektum faller. Kirurgi kan utføres for å løfte blæren eller endetarmen som har falt. Disse prosedyrene er kalt cystocele og rectocele reparasjon.

Hos menn med urinrørsstriktur, kan en lege utføre utvidelse. Et rør er satt inn i urinrøret og strekker. Stadig større rør er benyttet som fremgangsmåten skrider frem. En annen vanlig metode som brukes er en liten ballong som er innsatt inne i urinrøret ved hjelp av enden av kateteret.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan oppstå hvis de gode hygienerutiner ikke er fulgt, fordi bakterier kan være et hyppig problem med kateter.

Urinveisinfeksjoner, blære skader, kronisk nyresykdom kan oppstå hvis blæren problemer med å beholde ikke er adressert.

Pelvic Floor Disorder Treatment

Bekkenbunns lidelse, eller bekkenbunnen dysfunksjon, er en tilstand der bekkenbunnsmuskulaturen kontrakt under avføring i stedet for avslappende. Dette sammentrekning gjør normal avføring vanskelig eller umulig, og kan i tillegg resultere i tarmen inkontinens som restavføringslekkasjer fra endetarmen. Årsakene til PFD kan være fysisk og psykisk i opprinnelse, og behandlingstilbud omfatter fysioterapi, kosttilskudd modifikasjon, medisiner og kirurgi.

Fysioterapi

Hvis du er diagnostisert med PFD, vil behandlingssenter på omskolering musklene i bekkenbunnen. Dette kan innebære en eller flere fysioterapi teknikker.

I manuell terapi, vil en utdannet fysioterapeut direkte massere bekkenbunnsmuskulaturen gjennom rektum eller vagina. Denne metoden fokuserer på å avsløre triggerpunkter, eller sammentrekning poeng, i musklene og deaktivere dem gjennom direkte press. Ekstern massasje kan også brukes hvis du finner den interne teknikk ubehagelig. Selv om manuell terapi kan faktisk gjøre at du føler deg verre på kort sikt, PFD bedring ofte oppstår etter en måned eller to av ukentlige behandlinger.

Biofeedback er også brukt til å behandle PFD, med mål om å bli kjent musklene dine med opplevelser av en full avføring. Dette kan innebære en rekke teknikker. En teknikk innebærer å plassere en sonde i skjeden eller endetarmen som oversmuskelbevegelser inn lyd eller visuell tilbakemelding. I en annen versjon av denne teknikken, blir elektroder plassert på perineum og sacrum for å tilveiebringe de samme audio og visuelle signaler. Du kan deretter bruke denne tilbakemeldingen til å lære hvordan du skal slappe av bekken musklene. En annen teknikk innebærer å lære å utvise en liten ballong fra rektum. Biofeedback er effektivt i omtrent 75 prosent av PFD tilfeller.

Du kan også dra nytte av direkte elektrisk stimulering av bekkenbunnsmuskulaturen. I denne teknikk blir en liten probe innsatt i rektum eller vagina og deretter elektrisk ladede for å stimulere musklene. En lignende teknikk bruker eksterne elektroder for å roe spasmer som noen ganger følger PFD.

For å påskynde utviklingen din, kan din fysiske terapeut også tildele deg hjemmeøvelser for PFD. Potensielle teknikker her inkluderer ben og rygg strekninger, kegel øvelser, generell avslapping, visualisering og holdning trening. Ta kontakt med din fysioterapeut for en full forklaring av PFD-relaterte teknikker.

Kosthold og medisiner

I noen tilfeller kan forstoppelse forbundet med PFD lettes ved innføring av et høy-fiber diett. Legen kan også anbefale bruk av avføring myknere for å oppnå dette samme målet. I tillegg kan legen forskrive lave doser av muskelavslappende kunne utfylle fysioterapi.

Kirurgi

Hvis symptomene ikke bedrer seg gjennom andre metoder, kan legen anbefale kirurgi for å løse din PFD. Dette kan være spesielt indisert hvis du viser unormale tegn som en foldet rektum (rektal prolaps) eller rektal pose (rectocele). Legen din vil informere deg om de tilgjengelige for å løse disse forholdene alternativer.

Hvordan fikse Cracked tannemaljen

Mindre overflatesprekker, som er kjent som mani linjer, er vanlig i tannemaljen og er vanligvis smertefri og krever ingen behandling. Hvis skarp tann smerter utvikler seg mens tygge eller en følsomhet for varme eller kalde årsaker ubehag, da tannen kan ha sprukket eller brukket helt gjennom emalje og dentin lag til tannen papirmasse. Den sprukket tann er behandlet av en endodontist som er dyktig i å reparere sprukne tenner. Behandling av den sprukne tann avhenger av typen, plasseringen og alvorlighetsgraden av sprekken.

Bruksanvisning

•  Besøk endodontist å fikse den sprukne tannen. Den endodontist bestemmer utstrekningen av sprekken ved å injisere en midlertidig fargestoff inn i det berørte tann for å farge det til mikroskopisk vise sprekker tann.

Reparer sprukket tann emalje med fyllmasse, som er gjort av endodontist. Fyllmaterialet holder sprakk tannen sammen og er lik den substans som anvendes for å fylle hulrom.

Cap den fylte tann med en porselenskrone. Kronen dekker tann ut over tannkjøttlinjen for å forebygge ytterligere skade. Unngå knuger eller sliping tennene og tygge is, hardt godteri og popcorn kjerner, siden dette vil bryte kronen.

Hvordan løse Korsrygg Fusion

Lumbar fusjon kirurgi er en type spinal kirurgi utført for å lindre smerter forårsaket av knust spinalnerver, brokk eller degenerative disker. Tilbake kirurgi kan være stressende for sinnet og kroppen. Smerter etter operasjonen er hva de fleste pasienter klager om. Prosessen med utvinning og helbredelse kan ta måneder. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å få fart på utvinningen og redusere smerter forbundet med lumbal fusjon kirurgi.

Bruksanvisning

Forhindre problemer med blodsirkulasjonen ved å gå og gjøre beinøvelser. Bruk pneumatisk kompresjons støvler som automatisk slippe ut luften og blåse for å hjelpe pumpe blod fra bena og føttene tilbake til hjertet ditt. Det er viktig at du opprettholde god blodsirkulasjon etter lumbal fusjon. Unngå å sitte for lengre perioder av gangen. Husk, du vil blodet å sirkulere effektivt.

Konsumere matvarer rike på glutamin. Denne aminosyren vil bidra til å øke immunsystem for å forebygge infeksjoner og hjelpe deg å gjenopprette raskere. Mat rik på glutamin inneholde nøtter, soyabønner, melk, ost og belgfrukter.

Speed ​​opp vev reparasjon og vekst etter operasjonen ved å ta arginin kosttilskudd. Arginin, en a-aminosyre, er kjent for å redusere betennelse og akselerere reparering av vev. Du kan finne arginin kosttilskudd på din lokale helsekost eller stoff butikken.

Påfør is og varmepakninger vekselvis i løpet av de første dagene etter operasjonen. Isposer vil redusere blodstrømmen i det kirurgiske området for å kontrollere eventuelle smerter eller muskelspasmer. Varmepakninger vil øke blodstrømmen slik at mer oksygen å trenge gjennom området, samt bidra til å fjerne kjemikalier som forårsaker smerte.

Utfør avspenningsøvelser som yoga puste. Disse øvelsene vil hjelpe deg å slappe av og øke oksygen til alle cellene i kroppen din slik at en raskere restitusjon. Du kan se eksempler på yoga pusteteknikker på Youtube.com. Se Resources nedenfor for koblinger.