Digidexo.com

behandling av floaters

Hvordan Heal øye floaters

Hvordan Heal øye floaters


Et øye floater er formelt kjent som en "glass floater." Flytere er visuelle skygger av forskjellige former som beveger seg og har opphav i øyet. Noen floaters er forårsaket av alvorlige helseproblemer. Imidlertid godartede flytere er vanligvis på grunn av kondensering av glasslegemet, som er gelen plassert i den bakre del av øyet. Det er normalt klare, slik at eventuelle endringer kan skape inntrykk av flytere. Øye kirurg Dr. James H. Johnson i glass Floater Solutions melder at flytere kan "betydelig påvirke kvaliteten på visjon og livskvaliteten for dem som lider av dem." Heldigvis finnes det behandlingstilbud som kan hjelpe en person bli kvitt, eller i det minste redusere, øye flytere.

Hvordan Heal øye floaters

Planlegge en eksamen med en øyelege for å utelukke patologiske øye flytere. Plutselige nye flytere kan være forårsaket av netthinneavløsning, betennelse eller blødning. Hvis disse mer alvorlige problemer er årsaken, vil legen samarbeide med deg på en intervensjon som er spesifikk for det underliggende problemet. Men hvis floaters er funnet å være godartet, avgjøre om du kan leve med dem. Ett alternativ er å la dem være i fred og bli vant til dem.

Se alternative behandlinger. Hypnose med en lisensiert hypnoterapeut kan brukes i behandling av flytere og / eller hjelpe med å lære å leve med dem. En mikro-stimulator strøm er en annen mulig inngrep. Det er en maskin som stimulerer akupunkturpunkter. Tradisjonell akupunktur og akupressur kan også være til noen nytte.

Diskuter urte og kosttilskudd med din øyelege. Eyecarebasics.com rapporterer at metylsulfonylmetan dråper kan bidra til å fjerne øye flytere. Serrapeptase enzymet har blitt brukt til å tømme ut øyet og kan også bidra til å ødelegge øye flytere. Andre mulige kosttilskudd som kan bidra til å behandle, eller minimere, øye floaters er taurin, magnesium, vitamin A, selen, gingko, lysin og ingefær.

Endre din ernæringsmessige inntak. Begrens mengden salt du tar i det daglige. Spis rikelig med grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Spis fisk ofte. Unngå tomater, auberginer, paprika og poteter fordi de kan føre til giftstoffer som påvirker øyet. Unngå stekt mat, rødt kjøtt og meieriprodukter. Det er spesielt viktig å holde seg hydrert. Ifølge Eyecarebasics.com, vil denne fremgangsmåten hjelpe over-all helse, men kan også være fordelaktig spesielt i behandling av øye flytere.

Schedule kirurgi for å behandle flytere hvis de ikke responderer på behandling og er for invasiv å forlate alene. Det finnes et par forskjellige operasjoner som kan være effektive. En kirurgisk vitrektomi nødvendig narkose eller dyp-overvåket sedasjon i en kirurgisk eller sykehus. En kirurg som gjør innsnitt i det hvite i øyet, så fjerner øyevæske, via en sugende instrument, og erstatter den med en elektrolytt saltvannsløsning. En annen operasjon som kan brukes til å behandle flytere er et laser photodisruptive vitreolysis prosedyre. Denne typen prosedyren er nyere og har ikke vært mye brukt som ennå, men ifølge Glass Floater Solutions, er denne prosedyren mindre inngrep enn en kirurgisk vitrektomi og har en enklere utvinning. I en laser photodisruptive vitreolysis prosedyre, fokuserer en kirurg en laser på overflaten av en flottør; laseren deretter leverer energinivå som bryter floater ned.

Hint

 • Noen urte og kosttilskudd tatt for å behandle øye floaters bør diskuteres med øyet lege.

Øye floaters Årsak og behandling

Eye flytere er små svarte eller grå flekker drivende rundt når øynene beveger seg. De kan også se ut som strenger eller spindelvev. De er mest merkbar når du ser på noe vanlig og lyse som en hvit vegg eller himmelen. De fleste vil oppleve flytere i deres øyne.

Symptomer

Symptomer inkluderer å se mørke flekker eller klare strenger beveger seg over synsfeltet. Disse flekker og strenger flytte så øynene dine bevege seg, men flytte ut av syne når du prøver å se direkte på dem.

Årsaker

Eye flytere er vanligvis forårsaket av aldersrelaterte forandringer i glasslegemet, en geleaktig substans i øynene. Glasslegemet endringene føre til rusk å blokkere lys som passerer gjennom øyet og kastet skygger på netthinnen.

Risiko

Risikofaktorer for øye floaters inkluderer øyebetennelse, nærsynthet, diabetisk retinopati, komplikasjoner fra katarakt kirurgi og være over 40 år.

Behandling

Når det er så mange øye flytere at de forstyrrer synet kan det være nødvendig å kirurgisk behandle problemet. Men øye floaters vanligvis ikke krever behandling.

Medisinsk hjelp

Kontakt en øyelege når mengden av øye flytere øker plutselig og betydelig. Øyet floater økningen kan signalisere en netthinnerift, noe som kan føre til synstap.

Yag Laser behandling for øye floaters

Eye flytere er ikke ofte farlig, og er vanligvis mild og flyktig, men i enkelte tilfeller kan de debilitate ens syn. YAG laser behandling kan effektivt kvitt flytere, men det er bare tilbys av en håndfull av kirurger i USA, ifølge USA Today artikkelen "Behandling av øye floaters antenner debatt" av Matthew Barakat.

Identifikasjon

Flytere forårsake uskarpe flekker eller "pelsdotter" som flyter i visjonen om en, eller noen ganger begge deler, øyne. Disse syns flekker er til stede på grunn av forskyves innskudd, vanligvis ufarlige, i øyets glass gelé.

Betydning

Barakat sin USA Today artikkel på flytere sier at flertallet av voksne har, har hatt, eller vil utvikle flytere på et tidspunkt, spesielt med alder og nærsynt visjon. Former og størrelser varierer. Virginian kirurg Dr. John R. Karickhoff, (bidragsyter for Barakat artikkel, og forfatter av sin egen rapport om øyeoperasjoner News) anslår at bare om lag fem prosent av floater forholdene krever behandling.

YAG Laser Technology

YAG (Yttrium-aluminium Garnet) lasere er i stand til å nøyaktig målrette floater med stor høy-energi stråler som enten ødelegge floater med fordamping, tynn flyteelementet, eller flytt floater utenfor synsfeltet.

Fordeler

YAG behandling krever ingen kirurgiske snitt, i motsetning vitrektomi prosedyrer, som pleide å være den eneste behandlingsalternativ, og utgjør høy risiko for kataraktutvikling. Dr. Karickhoff rapporterer at YAG lasere er sikrere, raskere (20-minutters prosedyre med mindre enn 24 timer for bedring), og mer kostnadseffektivt enn vitrektomi.

Effektivitet

Pasienter som har bidratt til Barakat sin artikkel i USA Today sa at laser prosedyren var en suksess, fri for komplikasjoner og bivirkninger. Dr. Karickhoff har utført YAG behandling på over 1400 pasienter og rapporterer en 92 prosent suksessrate, og bemerker at i mislykkede tilfeller ble ingen skade skjedd.

Misforståelse

Noen øyeleger mener YAG lasere kan føre til netthinneavløsning. Dr. Karickhoff hevder at han aldri har hørt om ett tilfelle av netthinneavløsning følge laserbehandling. En annen misforståelse, i henhold til de øyeoperasjoner News article, er antagelsen om at laseren bryter floater i stykker, da, faktisk, det ødelegger den ..

Herbal Behandling for øye floaters

Øye floaters er små klumper av rusk eller fortykket væske i øyet. Som du alder, kan du finne disse blir mer merkbar, særlig i sterkt lys, eller når du ser på en ren bakgrunn. Mens disse sjelden være noen risiko, kan de være belastende. Flytere vil ha en tendens til å krympe ettersom tiden går, og kan bli mindre merkbar uten behandling.

Urter for Eye Health

For å hjelpe fremskynde prosessen, og forbedre den generelle øye helse, er det flere urtemedisiner du kan prøve. Passende navnet øyentrøst har vært brukt siden middelalderen for ulike øyeproblemer. Den tanniner i denne urt hjelp til å lindre trykket i membranen til øyet. Blåbær og blåbær er gode antioksidanter. Bærene og kosttilskudd laget av dem, har vært brukt med suksess i behandling av makuladegenerasjon og flytere fordi de bidrar til å fremme blodtilførselen til øynene. En annen urt som øker blodsirkulasjonen til hodet og øynene er ginkgo biloba. Det kan være lurt å prøve en svovel supplement kalt MSM (methyl sulfonyl metan). Det finnes naturlig i de fleste planter, og over skranke rettsmidler er vanligvis avledet fra furutrær. Kroppen din bruker svovel for å hjelpe flere prosesser, inkludert balansere blodsukkeret og lindre betennelser. Blodsukker og insulin problemer er skadelig for din øyehelse. Diabetikere er mer utsatt for flytere. Alle disse tiltakene regnes som trygge, selv når det brukes sammen med hverandre. Du kan kjøpe dem på nettet eller hos din lokale helsekost butikk.

Advarsler

Ta kontakt med din optiker hvis du opplever et stort antall flytere som alvorlig påvirke ditt syn. Hvis du ser lysglimt i periferien (side) syn, kan det være et tegn på en frittliggende netthinnen. Oppsøke lege umiddelbart hvis det skjer.

Hvordan behandle makuladegenerasjon

Hvordan behandle makuladegenerasjon


Makuladegenerasjon er en lidelse som påvirker makula, eller indre fôr av øyet. Det påvirker vanligvis eldre og resultater i tynning, atrofi og tidvis blødning av makula. Macula degenerasjon kan føre til svekkelse eller tap av sentral visjon, hindrer en persons evne til å lese, se fine detaljer om objektene eller gjenkjenne ansikter.

Hvordan behandle makuladegenerasjon

gjenkjenne symptomene på macula degenerasjon. Disse kan omfatte tåkesyn, skygger eller deler av visjonen mangler, forvrengt syn, problemer med å gjenkjenne og kresne farger, og vanskeligheter med å gjenvinne normalt syn etter å ha vært i sterkt lys.

oppsøke lege for en diagnose og behandling som laser terapi, narkotika Lucentis, Macugen og Visudynepasienter / PDT (fotodynamisk terapi.) Laser behandlinger forsegle eller ødelegge lekk blodkar. Kliniske studier viser at Lucentis forbedrer visjon. Macugen injiseres gjennom øyet, og benytter en terapeutisk molekyl som angriper et protein som forårsaker unormal vekst i øyet. Visudynepasienter injeksjoner i armen aktiveres av en ikke-termisk laser administrert til øyet.

gjennomgå hensiktsmessige behandlingen.

Snakk med en lege om oppfølgingsbehandlinger og vedlikehold omsorg.

Hint

 • Noen studier har vist at det er svært få mennesker som har utviklet form av makuladegenerasjon som gjør laser behandling nødvendig.
 • Laser behandlinger kan forlate arr som i praksis er som blinde flekker i plagede persons syn.
 • Bivirkninger av Macugan inkluderer øye floaters og ubehag. Mindre enn 1% av forsøks pasientene opplevde netthinneavløsning og betennelse i indre øye strukturer.
 • Visudyne Drug Treatment er bare et alternativ for folk med ny vekst blodåre.

Hvordan behandle en Black Eye (blåmerke)

Hvordan behandle en Black Eye (blåmerke)


A "blåveis", eller blåmerker i vevet rundt øyet, skjer når blod "pools" i det berørte området. Huden rundt øynene er veldig tynn og den sammenslåtte blod snur området lilla-blå. Ettersom tiden går, reabsorbs blodet tilbake i kroppen og blått øye gradvis forsvinner. Det tar vanligvis ca en uke for et blåmerke å forsvinne helt. Mens du venter, ansette noen tips for å hjelpe behandle området.

Hvordan behandle en Black Eye (blåmerke)

Unn blått øye umiddelbart for å bidra til å redusere hevelse og stoppe indre blødninger. Plasser en ispose innpakket i en tynn klut på området over den skadde øyet, men ikke bruk for mye press. Hvis øyet er veldig hoven, og hvis du ikke klarer å bevege øyelokkene, ikke plasser ispose direkte på den skadde øyet. I stedet plasserer isen like over øyet på pannen regionen. Du kan bruke en slags dressing til tape pakkisen på plass. Ikke la pakken på i lange perioder; det er bedre å bruke det på 10-minutters intervaller.

Bruk vitamin K som en annen måte å behandle en ny øyen blåmerke. Vitamin K bidrar til å fremme og akselerere tilheling av vev. Det er lett tilgjengelig i de fleste drugstores og apotek. Kjøp den fra 1 til 5 prosent vitamin K krem ​​og bruke den forsiktig over de berørte områdene rundt øyet. Pass på å ikke få noe inn i øyehulen selv. En annen måte er å suge en steril bandasje med vitamin K krem ​​eller olje og deretter bruke den til den skadde øyet ved taping den på plass med dressing. Dette er en god måte å behandle øyet fordi du kan bære den vitamin K "eyepatch" mens du sover for å hjelpe healing.

Ta over-the-counter paracetamol hvis du opplever smerte fra blødning eller hevelse. Ikke ta aspirin, som det har antikoagulerende egenskaper som vil hindre blodet levrer og kan gjøre blåmerke større og forsinke healing.

Prøv en urtemedisin for å finne litt lindring for et blått øye. Den arnica anlegg og et enzym i ananas kalt bromelain har vist seg å ha helbredende egenskaper for bruising, f.eks. Som alltid, ta kontakt med helsepersonell før du starter noen urte rettsmidler eller alternative behandlinger.

Bruk persille for å behandle den sorte øyet. Denne urten har bedøvende og anti-inflammatoriske egenskaper og vil hjelpe helbredelsesprosessen. Male opp litt hakket persille og bland med knust is i en blender. Hell persille "slurry" bland inn Ice Cube skuffer og plass i fryseren. Når isbitene er frosne, ta noen persille kuber ut av skuffen, plassere på en myk bomullsklut og bruke den til det skadde øyet som et kaldt omslag. Gjenta etter behov, men husk å ikke la den kalde isen komprimere på for lenge om gangen.

skjul din svart øye kosmetisk mens det gror, om nødvendig. Visse typer sminke og foundation er tilgjengelig som er spesielt formulert for å skjule eller skjule merker og misfarging på huden. Bruk Internett til forskning noen av disse produktene, som også kan kjøpes online.

Ikke blås nesen for hardt mens blått øye er healing eller annet du risikere å forårsake kapillærene å begynne å blø igjen fra tvang og press. Hvis dette skjer, vil healing ta lengre tid og blåmerker kan bli større. Et worst-case scenario er at øyet kunne bli infisert på grunn av opphopning av blod, spesielt hvis beinet av øyehulen var brukket.

Hint

 • Se en øyelege etter at du har påført noen form for skade øyet. Noen ganger skaden kan virke overfladisk og asymptomatisk på et tidlig stadium, men komplikasjoner som netthinneavløsning eller indre blødninger kan oppstå senere fra skade.
 • Gå til ER eller oppsøke lege umiddelbart hvis øyeskader presenterer med dobbel eller uskarpt syn, svimmelhet, "floaters" i øyet, smerter ved øyebevegelser og alvorlig blødning som ikke vil stoppe.
 • Hensikten med denne artikkelen er å utdanne og informere leseren, og er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller søke legehjelp fra en lege.

Slik fjerner øye floaters

Eye flytere er sammensatt av protein. De kan være forårsaket av komplikasjoner av diabetes, graviditet, trauma på øyet, komplikasjoner av matallergier, eller ganske enkelt på grunn av den naturlige aldringsprosess. Eye flytere vanligvis oppleves som små prikker, bølgede linjer eller trådliknende strukturer i synsfeltet. Mens flytere kan være irriterende, de er vanligvis ufarlige. Hvis du opplever mange flytere Plutselig eller brå blinker i ditt syn, men se øynene lege umiddelbart, da du kan ha en frittliggende netthinnen. Mens det kan være lite sannsynlig å kurere flytere gjennom kosten og kosttilskudd, er det mulig å lindre flyter symptomer, så vel som for å forhindre dem.

Slik fjerner øye floaters

inkludere antioksidanter i dietten, så som vitaminene A, C og E, så vel som bioflavonoider, selen og beta-karoten. Disse kan bidra til å forhindre skader som kan oppstå i glasslegemet. Vitamin C spesielt kan bidra til å styrke bindevev som finnes i øyet.

•  Ta mineraler slik som krom, kalsium, kobber og mangan. De kan bidra til å styrke bindevevet i øyet, forbedre sirkulasjonen og bidra til å beskytte glasslegemet fra ultrafiolett lys. Hvis floaters er en komplikasjon av diabetes, krom og mangan kan bidra til å regulere blodsukkeret.

Svelg en daglig gingko supplement. Gingko forbedrer blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å behandle øye flytere. I tillegg, blåbær kosttilskudd også kan bidra til å støtte kapillærer, særlig i øyet.

Prøv å ta urte kosttilskudd, slik som kjerringrokk, som kan hjelpe reparere bindevev, og løvetann rot, som kan hjelpe kontroll blod sukker nivåer for diabetikere med øye floater komplikasjoner.

Snakk med din øyelege om kirurgiske alternativer, for eksempel en vitrektomi. En vitrektomi er en fremgangsmåte hvori glassvæsken er fjernet. Det er erstattet med et kunstig gel. Dette er en potensielt farlig prosedyre, men som kan føre til blindhet.

Hint

 • Det er viktig å se øynene lege umiddelbart hvis du opplever plutselige endringer i synet ditt.
 • Hvis du er på noen medisiner, snakk med din primære omsorg lege før du legger urte kosttilskudd, for å unngå eventuelle reaksjoner.

Remedy for øye floaters

Eye flytere dannes når materialet mikroskopisk i glassvæsken i øyet gruppe sammen, vanligvis med alderen, som et resultat av den vanligvis geleaktig fluid blir mer væske-aktig. Eye flytere er helt ufarlig, og selv om de kan være en plage, de fleste mennesker lære å leve med og ignorere dem. Behandlingen er vanligvis ikke nødvendig.

Symptomer

Eye flytere vanligvis ta på utseendet av mørke flekker eller gjennomsiktig string som forstyrrer ens syn. Bosetter seg i glasslegemet væske i øyet, de beveger seg når øyet beveger seg, men kan ofte legger seg i bunnen av øyet, og dermed ikke forstyrrer synsfeltet.

Skulle øye floaters komme plutselig og i store grupper, ofte ledsaget med lysglimt eller tåkesyn, bør du oppsøke lege umiddelbart. Dette kan være en indikasjon på en frittliggende eller revet retina, resultatet av fibrene befinner seg i glassvæsken i øyet for vanskelig å trekke på netthinnen. Dette kan være svært alvorlig og føre til et permanent tap av syn.

Behandling

Behandling for øye floaters ikke er forårsaket av en frittliggende eller revet netthinnen er vanligvis ikke nødvendig. De er vanligvis minimal, og etter en tilpasningsperiode kan vanligvis bli ignorert. Dersom de blir for store i antall og forstyrrer synet til et punkt hvor hver dag oppgaver blir vanskelig, ville kirurgisk fjerning av glasslegemet fluidum kan være nødvendig.

Denne prosedyre, kalt en vitrektomi, innebærer anvendelse av en hul nål for å suge ut glassvæsken og erstatte den med en oppløsning bestående av saltvann. Selv om effektiv, er det fullt mulig at noen flytere kan forbli. Dessuten bærer denne fremgangsmåten en risiko for netthinneavløsning og muligheten for å utvikle katarakt på et senere tidspunkt, og som sådan skal brukes bare som en siste utvei.

Laser Surgery

En kontroversiell form for behandling som vanligvis brukes i behandling av pasienter med glaukom og katarakt er en form for laser kirurgi brukes til å eliminere flytere. Gjort populært av John Karickhoff, et øye kirurg basert i Virginia, er prosedyren foreslått å ha en suksessrate på 90 prosent, utnytte en neodymium laser for å bryte opp og til slutt ødelegge floater. Andre leger har uttrykt bekymring over denne metoden for behandling, som siterer det som potensielt farlig gitt laser nærhet til netthinnen.

I snakke med ConsumerAffairs.com, Dr. Robert Frank of Wayne State University beskrev laser som "ødeleggende", med potensial til å rive et hull i netthinnen. Dr. Henry Fishman av ConsumerAffairs.com uttrykt skepsis til prosedyren, sier at bare forlate floaters alene er langt sikrere enn laserkirurgi. Som sådan, bare to leger i USA er villig til å utføre prosedyren og har riktig utstyr for å gjøre det, Dr. Karickhoff og Dr. Scott Geller av South Florida Eye Clinic.

Alternativ medisin for øye floaters

Et øye flottør oppstår når glassvæsken i øyet begynner å miste sin tykkelse, blir mer flytende og forårsaker mikroskopiske fibre innenfor til å akkumulere og flyte innenfor synsfeltet. De er som regel ufarlig og tjene som lite mer enn en ulempe, med behandling vanligvis å være unødvendig. Kirurgisk fjerning av glasslegemet fluidet er mulig, selv om alternative behandlinger finnes.

Symptomer

Den primære symptom på øyet flytere er utseendet av gjennomsiktig materiale flyter direkte i synsfeltet. De kan ta form av små prikker eller strenger, og når du prøver å se på dem, de raskt gå ut av synsfeltet. Over tid kan de legger seg i bunnen av glasslegemet, og forårsake liten eller ingen forstyrrelse av synet. Hvis du opplever en plutselig økning i flytere, kan det være grunn til netthinneavløsning, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Alternativ Behandling

Selv om behandling er som oftest ikke nødvendig, det er flere alternative metoder der lindring kan oppnås. Det bør være kjent, men at disse metodene ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration, og som sådan stor forsiktighet bør følges når du skal bruke dem. Det er også alltid best å diskutere med legen din muligheten for komplikasjoner fra å bruke disse metodene.

Flere medisiner er tilgjengelig for kjøp på nettet, og inkluderer et bredt utvalg av produkter i form av piller eller øyedråper. Alternativene inkluderer en flytende melk tistel ekstrakt, som er tenkt å fungere ved å fremme leveren helse, som leveren antas å være viktig for øyet og visjon helse i kinesisk medisin; og revisjon formel, som er en øyendråpeblanding som inneholder et antall ingredienser homøopatisk utviklet for å behandle en rekke forskjellige øyesykdommer. En fullstendig liste over tilgjengelige alternative behandlinger kan bli funnet på NaturalEyeCare.com.

Utover dette kan følge en sunn diett bedre syn helse og avverge utvikling av øye floaters generelt. Mulige alternativer inkluderer saften av et utvalg av frukt og grønnsaker som gulrøtter, selleri, epler og bringebær. Unngå salt og drikker som inneholder alkohol og koffein, og spiser tilstrekkelige mengder vann i tillegg. For best resultat, snakke med legen din eller en kostholdsekspert for å finne best mulig øye floater kosthold.

Hva gjør Eye Floaters ut?

Eye flytere er et resultat av endringer i glasslegemet væske i øyet, ofte forekommende som det blir mer væske-aktig med alderen. De består av akkumulerte mikroskopiske fibre, og selv om en plage, er generelt ikke et alvorlig problem.

Årsaker

Den vanligste årsaken til øye floaters er alder, mens traumer, kirurgi og betennelse kan øke risikoen for dem å utvikle. I noen tilfeller kan en netthinnerift føre til et stort antall øye flytere.

Utseende

Eye flytere ser ut som små flekker eller strenger flyter i synsfeltet. De kan være gjennomsiktig eller mørk i utseende, og de synes å bevege seg raskt ut av veien når du prøver å se direkte på dem. Over tid vil de til slutt bosette til bunnen av synsfeltet ditt.

Frekvens

Eye flytere er mer fremtredende når du ser på noe lyse, slik som himmelen. Ifølge allaboutvision.com, dette er fordi lyset fra en lys kilde, for eksempel en dataskjerm eller himmelen, passerer gjennom øyet og kaster skygger på netthinnen.

Foreninger

Eye flytere kan ofte være ledsaget av sterke lysglimt som kan sees ut av hjørnet av øynene dine. Dette er et tegn på en rift i netthinnen eller netthinneavløsning, og krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Behandling

Eye flytere, selv om deres utseende til tider er en plage, vanligvis krever ingen behandling. Selv om sjeldne, i noen tilfeller hvor floaters forstyrrer ditt syn, kirurgi for å fjerne glasslegemet væske og erstatte den med saltvann kan anbefales.

Om Laser behandling for flytere

Flytere er forskyves innskudd i glasslegemet gelé av øyet som forårsaker "flekker" i visjonen om ett eller begge øyne. Denne tilstanden kan være mild og flyktig eller ødeleggende for ens syn. Flottører er ikke farlig, selv om de noen ganger kan indikere en tilhørende abnormalitet. Laserbehandling er en metode for å kvitte flytere, selv om bare tilbys av en håndfull av kirurger i USA, ifølge USA Today artikkelen "Behandling av øye floaters antenner debatt" av Matthew Barakat.

Betydning

Barakat sin USA Today artikkel på flytere sier at nesten alle har eller vil utvikle flytere på et tidspunkt i voksenlivet, spesielt med alderdom og nær-sightedness. De former og størrelser av flytere forskjellig, fra små "pelsdott" flekker i en visjon som går bort etter kort tid, til mer intense og varige saker som Virginian kirurg Dr. John R. Karickhoff, (som har bidratt til Barakat rapport og publiserte sin egen rapport om flytere for øyeoperasjoner News) sammen å holde en blyant punkt tett foran øyeeplet mens du prøver å lese. For noen mennesker, kan dette ødelegge livskvaliteten.

Flottører er vanligvis bare ufarlige biter av membranen forskyves fra andre deler av øyet, en tilstand som vanligvis vil helbrede seg selv med tiden. Dr. Karickhoff anslår at 95 prosent av flytere tilfeller bør være alene, men at 5 prosent av personer med flytere har en legitim problem som krever behandling.

YAG Laser Treatment

Den type laser behandling brukes til å behandle flytere er Yttrium-Aluminum Garnet (YAG) laser. YAG presisjon laserteknologi er rettet mot floater med stor zaps som kan virke i noen måter, avhengig av hvilken type floater. Enten laserstrålen forvandles flyteelementet inn i en gass og utsletter den med fordampning, flytter flottøren utsiden av den visuelle akse, eller tynner flyteelementet, hvis det er litt utenfor det visuelle akse.

Fordeler

I det siste, den eneste medisinsk behandling (bortsett fra urte-behandlinger spioneringen som effektive for å redusere flytere) for å bli kvitt flytere var vitrektomi, som innebærer å gjøre kirurgiske snitt i øyet. Denne prosedyren utgjør høy risiko for katarakt og andre komplikasjoner, ifølge Dr. Karickhoff, som sier at YAG laser behandling er mye tryggere og mer kostnadseffektivt enn vitrektomi. Andre fordeler ved YAG laser behandling omfatter hurtighet av fremgangsmåten, som er utført i løpet av 20 minutter under lokalbedøvelse, og behandlingen fjerner kun flyteelementet, uten å fjerne eller påvirker glasslegemet gel. Recovery tid er mindre enn 24 timer. Dr.Karickhoff sier også at forsikring kan dekke prosedyren.

Effektivitet

Alle pasienter som beskrev sine opplevelser for Barakat sin USA Today artikkel om laser behandling for flytere sa at prosedyren var en suksess, fri for komplikasjoner og bivirkninger.

Dr. Karickhoff har utført laserbehandling prosedyren på mer enn 1400 pasienter med floater forhold over de siste 15 årene, og hevder at det har vært effektiv i 92 prosent av tilfellene, med minimal risiko og komplikasjoner; i de mislykkede tilfeller, var det ingen skade skjedd, og synet ble ikke redusert. Dr. Karickhoff har skrevet en medisinsk bok om laserbehandling for flytere, som sier han har mottatt positive tilbakemeldinger fra American Academy of Ophthalmology. Chief of Ophthalmology på Inova Fairfax Hospital, Dr. Manfred von Fricken, sier at han har sett Dr. Karickhoff pasienter som har virkelig dratt nytte av kirurgi.

Misforståelse

Totalt sett er den medisinske verden fortsatt skeptisk til bruk av YAG laser behandling for flytere, og noen øyeleger tror fortsatt det kan produsere for netthinneløsning. Dr. Karickhoff hevder at av de 3000 + prosedyrer han vitne, ikke en har produsert en netthinneavløsning, inkludert 48 tilfeller der pasienter hadde allerede hatt behandling for retinal tårer eller løsrivelse. Den nevnte artikkelen for øyeoperasjoner News sier at en annen misforståelse er at legene antar at laseren bare bryter floater i stykker, da, faktisk, det er kraftig nok til å forvandle det til en gass og utslette den. Dr. Karickhoff sier også at leger ofte undervurderer alvorlighetsgraden av floater forhold og feilaktig antar at alle flytere vil gå bort over tid, som sier han ikke er sant i alle tilfeller.

Hvordan behandle Floater i øyet

En floater er en liten del av membranen som flyter fritt i glasslegemet væske på øyet. Rusk kaster en skygge på netthinnen og kan vises som en mørk flekk i synsfeltet. De fleste flytere er mindre, selv om de kan være distraherende i begynnelsen, og de vanligvis ikke forårsake store synsforstyrrelser. Hvis floaters er mange eller plagsomme, kan du søke kirurgisk behandling. De eldre og folk som har grå stær eller andre øyesykdommer er blant de mest sannsynlige til å utvikle floaters i øyet.

Hvordan behandle Floater i øyet

•  Besøk din øyelege hvis du opplever flekker eller spetter i tråd med visjonen eller andre forstyrrelser som påvirker din evne til å se. Øyet lege vil undersøke øynene dine til å være sikker på at netthinnen og synsnerven er sunt.

gjennomgå en vitrektomi å behandle flytere som i vesentlig grad påvirke ditt syn. The National Eye Institute forklarer at en vitrektomi fremgangsmåten fjerner glasslegemet gel fra i øyet. Flytere i øyet er suges bort med annet rusk, og glasslegemet væske er erstattet med en saltoppløsning.

Tenk minimalt invasive laser behandlinger for å fjerne flytere i øyet. Laser kirurgi for å fjerne flytere er et kontroversielt tema blant øye leger; bare et lite antall av øyeleger i USA utføre laser kirurgi for å fjerne flytere. Prosedyren er lav risiko, men ifølge American Academy of Ophthalmology, for folk flest flytere ikke rettferdiggjøre risikoen for laserbehandling.

Følg en antioksidant-rikt kosthold for å fremme øyehelse. National Eye Institute Age-Related Eye Disease Study (AREDS) fant at folk som tok vitamin C og E og mineralene sink og kobber hadde mindre risiko for å utvikle avansert macula degenerasjon, en form for øyesykdom. Selv om AREDS formulering av kosttilskudd ikke ble spesielt utviklet for å behandle floaters i øyet, tar vitaminer for å holde øyne og glasslegemet væske sunt kan være gunstig for din generelle velvære.

Hint

 • Diskuter din bruk av kosttilskudd med øye lege og primærlegen før du starter en diett.
 • Hvis du har en flyteelementet og også se lysglimt eller glorier rundt lys, er det avgjørende å ha øynene sjekket umiddelbart. Disse symptomene kan tyde på netthinneavløsning, en tilstand der netthinnen trekker vekk fra næringsrikt område på baksiden av øyet. Ubehandlet netthinneavløsning kan føre til et permanent tap av synet ditt.

Grunner for øye floaters

Et øye floater er en visjon tilstand som er svært vanlig hos voksne, og er vanligvis ufarlig og flyktig. Flytere skape "pelsdotter" i en persons syn, som kan oppstå i enten ett eller begge øyne.

Floaters Tilstand

Flytere er løsnet biter av glasslegemet (eye gel) membran som "flyter" i hornhinnen i øyet og skape en hindring i en visjon, som kan variere fra en liten sky-lignende prikk til vision-påtrengende buede linjer. I de fleste tilfeller, flytere gå bort på egenhånd, uten behandling, over tid.

Glass Gel

Enhver hendelse som endrer øyets glass gel (det første stoffet som lyset må passere gjennom for å nå netthinnen, den sentrale aktøren i et syn) kan gi symptomer på øye flytere. Som gelen brytes løs, blir den "flekker" i syn født.

Aldring

Aldring er en enkel vanlig årsak til flytere. Den glasslegemet gel blir mer vassen med alderen, og som det oppløses, flytere av mange former og størrelser blitt vanlig. Noen forsvinner i løpet av timer, og noen vare i uker eller måneder om gangen, ifølge AllAboutVision.com.

Blødning

Noen flytere er forårsaket av cellemateriale, slik som røde blodceller, som kommer i øyet som et resultat av blødning. Blødning i glasslegemet eye gel er et resultat av skade, øye kirurgi, en tåre gjennom en blodåre i øyet, eller diabetisk retinopati (en øyesykdom som forårsaker skade på netthinnen og redusert syn).

Betennelse

Ifølge Dr. Andrew A. Dahls MedicineNet.com rapport, øye floaters, hvite blodceller som følge av betennelse er også cellemateriale som påvirker glasslegemet gel og forårsake øye flytere. Betennelse i øyet glasslegemet gel er forårsaket av uveitt (en tilstand av den midtre øye laget, forårsaket av infeksjon), skade eller øyekirurgi.

Behandling

Dr. John Karickhoff, en Virginian øye kirurg, bidratt til USA Today artikkelen "Behandling av øye floaters antenner debatt", ved å si at 95 prosent av flytere bør bare være alene, og trenger ingen behandling; Imidlertid kan de andre 5 prosent av folk finne flytere ødeleggende nok til visjon at laserbehandling kan være en løsning. Annet enn laser behandling, sier Dahl er det ingen trygge og utprøvde metoder for å bli kvitt flytere.

Menopause & øye floaters

Menopause & øye floaters


Menopause er en naturlig biologisk prosess for kvinner som involverer hormonelle forandringer i kroppen. Noen ganger kan disse hormonelle endringene føre til fysiske symptomer som synsproblemer. Eye flytere er et slikt eksempel.

Definisjon

Ifølge nettstedet "MedHelp," floaters er små snirklete linjer som flyter rundt i vår synsfelt. De beveger seg som øyne flytte, piler bort når du ser direkte på dem, og deretter beveger seg når øynene slutter å bevege seg.

Årsak

En gel-lignende stoff som kalles glasslegemet fyller nesten 80 prosent av øyet og bidrar til å opprettholde den runde formen. Når glasslegemet krymper, blir det trevlet og kan kaste skygger på netthinnen; øye floarters er resultatet.

Under Menopause

Eye flytere kan oppstå under overgangsalder som en naturlig del av aldringsprosessen. De er mer sannsynlig å skje hvis du har hatt grå stær operasjon eller er veldig nærsynt.

Betraktninger

Eye flytere kan oppstå bare ved å se på noe lyst, for eksempel hvitt papir eller en lys blå himmel, men det kan være mer alvorlige årsaker til å vurdere. Disse inkluderer øyeskader, blødninger, infeksjoner, retinal tårer og betennelse kalles uveitt.

Advarsel

En plutselig økning i øye floaters, spesielt hvis ledsaget av sidesynet tap eller lyset blinker, kan være et tegn på netthinneavløsning. Dette er en alvorlig lidelse, og bør behandles som en nødsituasjon.

Computer Vision Syndrome og Dry-øye floaters

Computer Vision Syndrome og Dry-øye floaters


Mange yrker krever hyppig bruk datamaskin, og elevene bruker utallige timer å forske og skrive fra sine datamaskiner. Dette konstant bruk kan føre til øye problemer, for eksempel Computer Vision Syndrome.

Computer Vision Syndrome

Computer Vision Syndrome stammer fra belastningen på øynene under bruk av datamaskinen. Øynene må hele tiden justere å tilpasse seg ulike nivåer av kontrast, og dette kan føre til irriterte øyne, tåkesyn eller dobbeltsyn.

Tørre øyne

Når overflaten av øyet er tørr, vil den øye føler irritert eller hakkete og kan renne overdrevet. Vision er ofte uklare. Dry-øye floaters kan vises som en film som beveger seg over øyet, men forsvinner etter å blinke.

Diagnose og behandling

Ta kontakt med en optiker med eventuelle ubehag eller synsforstyrrelser, og sørg for å nevne databruk. Legen vil undersøke begge øynene, og hvis datamaskinen visjon syndrom eller tørre øyne er årsaken, vil han anbefale å bruke kunstige tårer. Databriller, som hjelper deg se optimalt ved middels avstander, kan også være foreskrevet for å hjelpe til med syn og øye tretthet.

Forebygging

Når du fokuserer på en dataskjerm, trenger øyne ikke blunker så ofte. Lukk øynene dine med jevne mellomrom, og bruke kunstige tårer ved første tegn på irritasjon eller tørrhet.

Advarsel

Ikke alle flytere er forårsaket av tørre øyne. Svart flytere som ikke forsvinner kan være et tegn på skade på baksiden av øyet. Kontakt en øyelege umiddelbart med eventuelle synsproblemer å sikre øyehelse.

Kan trening hjelpe øye floaters?

Eye flytere er bitte små prikker, flekker eller tråder som noen ganger vises i en persons visuelle feltet. Disse visuelle forstyrrelser er et resultat av ulike forandringer i konsistensen av glasslegemet, en gel-lignende stoff som fyller det meste av øynene 'indre. Det er ingen øvelser for å endre tilstedeværelse av øye floaters, men andre behandlinger er tilgjengelige.

Forstå øye floaters

Ifølge National Eye Institute, flytere utvikle seg når segmenter av glasslegemet krymper bort fra de lysfølsomme netthinne på baksiden av øynene dine, lage bortkommen materiale som kaster skygger på retinal feltet. I de fleste tilfeller er de en naturlig del av det å vokse eldre, og er vanligvis medisinsk ubetydelig. Du kan også være utsatt for flytere hvis du har diabetes, er usedvanlig nærsynt eller har gjennomgått kataraktkirurgi. Hvis dine floaters bry deg, det er en god sjanse for at over tid vil de naturlig synke mot bunnen av øynene dine og forårsake mindre synsforstyrrelser.

Behandling

Vanligvis leger ikke behandle medisinsk ufarlige øye floaters, eller anbefale øye øvelser for å redusere dem. Men hvis floaters er spesielt tett eller forstyrre vesentlig med synet, kan legen anbefale en kirurgisk prosedyre som kalles en vitrektomi. Under en vitrektomi, vil en kirurg fjerne flytere og resten av glasslegemet fra den angrepne øyet og fylle det resulterende tomrom med en saltoppløsning som etterligner funksjonene av glasslegemet. Vær oppmerksom på at de potensielle komplikasjoner av vitrektomi er ganske alvorlig, og legen vil trolig unngå å utføre inngrepet med mindre din synshemming er ganske betydelig.

Medisinsk alvorlige årsaker til øye floaters

Selv øye floaters er vanligvis ufarlig, i noen tilfeller deres utvikling kan signalisere farlige endringer i dine øyne. Mulige årsaker i denne kategorien omfatter infeksjon, direkte fysisk skade, øye blødning og inflammatorisk tilstand som kalles uveitt. Lindrende disse underliggende forhold kan minske flytere i synsfeltet.

En annen alvorlig kilde til øye floaters er en prosess som kalles netthinneavløsning, der hele eller deler av dine netthinner trekker seg unna, eller løsner fra sin normale forankret posisjon. Hvis venstre ubehandlet, kan netthinneavløsning resultere i permanent tap av syn eller total blindhet i det berørte øyet. Hvis du opplever en rask oppbygging av øye flytere, kan en netthinneavløsning være i fremgang.

Vær oppmerksom på at en plutselig økning i flytere kan også indikere en ufarlig tilstand som kalles glasslegemet avløsning, som oppstår når et stort segment av glasslegemet krymper på en gang. I noen tilfeller vil en sann netthinneavløsning skilles fra en glasslegemet avløsning av flere symptomer, inkludert tap av sidesynet eller lysglimt i synsfeltet. For å fullt ut beskytte din visjon, kontakt lege umiddelbart hvis noen plutselig oppbygging av flytere oppstår.

Hva er Optikere Kvalifiserte å behandle?

Hva er Optikere Kvalifiserte å behandle?


Optikere er lisensiert medisinske fagfolk som gir primær visjon omsorg. De kan spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel pediatrisk optiker, eller de kan jobbe i allmennpraksis, som de fleste optikere gjør. Optikere er opplært og kvalifisert til å diagnostisere og behandle en lang liste med synsproblemer, øyesykdommer og sykdommer.

Nær og Langsynthet

Som leverandør av omfattende syn og øye omsorg, vil en optometrist utføre en brytning test for å måle en pasients behov for briller eller kontaktlinser. Optikeren bruker en enhet som kalles en refraktor, som har bevegelige objektiver av varierende styrke; pasienten blir bedt om å beskrive om det han ser, gjennom de ulike objektiver, er klart eller uklart. En optiker kan da måle i hvilken grad pasienten har dårlig syn som krever korreksjon, enten forårsaket av nærsynthet, langsynthet eller astigmatisme.

Diabetiker øyesykdommer

En av de sykdommer som optikere er kvalifisert til å behandle er svekkelsen i øyets blodårer som gir næring til netthinnen. Denne tilstanden er forårsaket av diabetes og kalt diabetisk retinopati. Venstre ubehandlet, er det ikke bare negativt påvirker en persons syn, fører det også blindhet. En optometrist studerer pasientens øyne med en enhet som kalles en oftalmoskop som lyser opp og forstørrer øyets blodårer. Hvis synstap har resultert fra retinopati, optikere foreskrive de apporpriate visjon hjelpemidler.

Glaukom

Optikere kan diagnostisere og behandle grønn stær, en av de viktigste årsakene til blindhet i USA. Denne tilstand fører til skade på den optiske nerven, som er bærer av visuell informasjon fra øyet til hjernen. I glaukom, passasjene som tillater fluid inn i øyet bli tilstoppet, forårsaker trykk og resulterer i mindre og mindre informasjon som sendes fra øyet til hjernen.

Floater og Blinker

Flytere er små flekker eller tråder som ser ut til å være i bevegelse, eller flytende, over øyets synsfelt. De ser ut til å være foran øyet, men er faktisk flyter i fluidet inne i øyet og støping deres skygge på netthinnen. Blinker produseres når glasslegemet gel inne i øyet enten gnir eller trekker på netthinnen, som produserer illusjonen av blinkende lys. Disse blinker er ofte "sett" fra hjørnene av øynene. En optiker vil strekke elevene med øyedråper og nøye observere øyets netthinne og glass gel for å teste for disse forholdene. Flytere er normalt en del av den naturlige aldringsprosessen, og mer vanlig hos diabetikere og folk som er nærsynt eller har hatt en operasjon for grå stær, og er ufarlig. En plutselig økning i flytere, ledsaget av blinker, kan tyde på netthinneavløsning, et medisinsk nødstilfelle som en optometrist kan diagnostisere. I sjeldne, ekstreme forhold hvor floaters forstyrre en persons syn, kan optikere anbefaler kirurgi for å fjerne dem utføres av en øyelege.

Laser behandling for Glasserte Floater

Årlige turer til øyelegen er vanlig for de fleste amerikanere. Folk vet at det å se en øyelege jevnlig er den beste måten å få en tidlig diagnose for eventuelle problemer du måtte ha, før de kan begynne å påvirke din hverdag. I noen tilfeller kan imidlertid en person har et problem og ikke engang vet det før det er for sent. Slikt kan være tilfelle med glasslegemet flytere.

Forebygging / løsning

Mens det er ingen fail-proof måten å unngå å få glasslegemet flytere, øyeleger foreslå å ta vitaminer som fungerer som antioksidanter, spise sunne måltider og følge en sunn livsstil. Det er imidlertid ingen garanti for at du gjør alle disse tingene vil holde deg fra å utvikle glasslegemet flytere. Dersom du utvikler dem, vet at det er en måte å behandle dem.

Identifikasjon

Glasslegemet flytere kan påvirke folk i et par forskjellige måter. Noen ganger vil den lidende visjon være helt tildekket. Dette gjelder spesielt i alvorlige tilfeller. Men i andre tilfeller kan den lidende se "floaters" i sin visjon. Uansett, er det viktig å bli sjekket av en lege for å være sikker på at du ikke lider av en mer alvorlig tilstand.

Behandling

Laserterapi er en vanlig måte å behandle flytere. Flytere kan utvikle seg i ett øye eller begge øyne. Det er ikke en feilsikker måte å utrydde problemet, men hvis du blir ansett som en god kandidat for kirurgi, så vil det mest sannsynlig være mer gunstig for deg enn tradisjonelle øye kirurgi ville. Laserbehandling er mye mindre invasiv enn en vitrektomi (kirurgi utført for å fjerne floaters).

Første trinn

Legen utfører laserbehandling vil begynne ved å utvide pasientens øyne. Når elevene har nådd riktig prosentandel av utvidelse, legen vanligvis vil bruke en maskin som inneholder en Q bryter YAG-laser. Maskinen vil bli justert riktig så belysning og sikter bjelker krysse hverandre i en vinkel, som måler 150 grader.

Prosess

Legen vil fokusere sikter strålen på netthinnen og deretter flytte den bakover, sakte, for å fokusere på opacity. For pasienter som bare trenger én behandling, bruker legen en puls per burst. Hver økt tar ca 20 minutter, men kan ta en kortere tidsperiode, avhengig av legens erfaring i å gjøre behandlingen.

Narkolepsi behandling med Phentermine

Narkolepsi behandling med Phentermine

Phentermine, et medlem av amfetamin familie, har blitt brukt av mange narkoleptiske pasienter med en viss grad av suksess. Det er imidlertid noen alvorlige bivirkninger at pasienter må være klar over slik at de er i stand til å ta informerte beslutninger om å fortsette å ta denne medisinen, eller bytte til en annen modalitet helt.

Hva er narkolepsi?

Narkolepsi er en nevrologisk søvnforstyrrelse som kjennetegnes av alvorlig og nådeløs søvnighet på dagtid. Det er en ofte ødeleggende tilstand som kan forstyrre daglige rutine og ofte er avhengig av bruk av sentralstimulerende medisiner for å bekjempe symptomene

Bivirkninger

Hjerte arytmi, anoreksi og nattlige søvnforstyrrelser kan oppstå. Du kan også lett bli avhengige av bruk av phentermine, så bruk for behandling av narkolepsi skal overvåkes nøye.

Expert Insight

Som nevnt på Drugandalcoholrehab.net, amfetamin tatt for behandling av narkolepsi bære fare for å forårsake unormalt høy kroppstemperatur, hjerte nød og dødelig anfall aktivitet.

Funksjon

Phentermine fungerer ved å påskynde en narcoleptic enkeltes blodtrykk og hjertefrekvens.

Ikke-sentralstimulerende medisiner for å behandle narkolepsi

For å unngå bivirkninger som phentermine og andre sentralstimulerende stoffer kan forårsake noen narkolepsi pasienter er å snu til reseptbelagte medisiner Xyrem (natriumoksybat) for å behandle sine symptomer.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

 • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.