Digidexo.com

bli kvitt migrene uten medikamenter

Hvordan bli kvitt migrene Uten medisin

Hvordan bli kvitt migrene Uten medisin


En migrene er en smertefull opplevelse som du aldri vil glemme. Dette uutholdelig hodepine kan være invalidiserende fordi symptomene kan være så alvorlig. Noen mennesker kan ha en advarselstegn som kalles en aura. Dette aura kan være plutselige lysglimt, svakhet eller prikking i armen eller beinet, eller blinde flekker. En migrene kan føre til kvalme og oppkast. Du kan føle smerte på den ene siden av hodet. Det kan også føre til ekstrem følsomhet for lys, lyd og lukt. En migrene kan vare i flere timer eller dager. Her er noen tips som hjelper deg å behandle en migrene naturlig.

Bruksanvisning

•  Stopp enhver aktivitet som du er engasjert i. Så snart du føler noen migrene symptomer, hvile. Starte behandling så snart som mulig for å minimalisere alvorlighetsgraden av migrene. Unngå å gå eller bøye ned hvis det forverrer smertene.

Slå av lyset i rommet. Så snart du føler symptomer på en migrene kommer på, slå av radio eller TV. Migrene kan øke følsomheten for lyd som kan gjøre selv den minste støy uutholdelig. Slapp av og legge seg ned i et mørkt rom. Prøv å sove.

Pakk en ispose i klut. Plasser ispose på baksiden av nakken din. Bruk ispose å bruke milde press til områder som er smertefullt på hodebunnen din.

Plasser en varm komprimere til hodet eller halsen. Varm komprimerer kan bidra til å slappe av spente muskler rundt nakke og skuldre. Prøv en varm dusj eller suge i et varmt bad.

Masser nakken, hodebunnen og templer med peppermynte, eucalyptus eller lavendelolje. Muskelspenninger i skuldre og nakke kan forverre migrene smerte.

6. Drikk koffein. Drikker små mengder koffein kan bidra til constrict utvidede blodårer som oppstår i migrene. Drikk en kopp kaffe, te eller koffeinholdige brus kan bidra til å lette symptomene dine.

Visual fjerne smerten fra hodet. Tenk deg å skyve smerten ut av hodet gjennom nesen eller munnen. Visualisering kan tjene som en distraksjon fra din migrene

Hvordan bli kvitt migrene Naturligvis

En migrene er i utgangspunktet en hodepine i overdrive. En migrene er forårsaket av utvidelse av blodkarene og utslipp av kjemikalier som rull rundt skipene. Migrene er den vanligste grunnen til å kalle inn arbeid og flere voksne kvinner (17%) lider av migrene enn voksne menn (6%). Medikamenter blir brukt til å behandle de fleste migrene, mens noen er smertestillende medikamenter (brukt etter at migrene har tatt påvirker) andre er preventive medisiner (som tas regelmessig for å redusere mengden av migrene). Det er noen ting du kan gjøre for å forsøke å minske påvirkningen av en migrene. Nedenfor er en liste over ting du kan gjøre for å bli kvitt migrene.

Bruksanvisning

•  Ta en lur i et rolig mørkt sted. Migrene kan søm verre på grunn av en ekstrem følsomhet for lys og lyd. Hvis du lar kroppen din til å slappe av og unngå all lys og lyd vil du naturligvis bli kvitt en migrene raskere.

Yoga hjelper deg å fokusere energien din på noe annet enn smerten. Dette vil tillate kroppen å slutte å produsere kjemikalier som bidrar til drivstoff migrene. Bruk yoga for å roe kroppen ned og redusere forekomsten av smerte skapt av migrene.

Sammen med Yoga bør du trener regelmessig for å hindre kroppen og sinnet spenning og forebygge migrene. En god varm opp og lett trening vil fungere bra for å hjelpe deg å lindre denne spenningen og unngå migrene.

Ta vitaminer. Riboflavin finnes i Vitamin B2 er kjent for å bidra til å minske mengden av migrene. Dette kan finnes i mange matvarer som egg, grønne grønnsaker og fisk. Du bør forsøke å spise matvarer med B2 i dem regelmessig eller ta en vitamin for raskere resultater.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med en lege før du tar noen form for medisin, og for første behandling og diagnose.

Hvordan bli kvitt lus uten gift

Hvordan bli kvitt lus uten gift


I USA forekomme opp til 12 millioner lus årlig. Gjennom årene lus har bygget opp en motstand mot pyrethrins og piperonylbutoksyd, ingrediensene finnes i over-the-counter lus fjerning produkter. Bruken av olivenolje å kvele lus er effektive i å drepe levende lus. Siden nits kan leve av hodet i to uker og levende lus kan leve av hodet i to dager, det tar to uker å utrydde lus fra hjemmet og hodet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt lus uten Poison

Douse hodet med olivenolje. Pakk oljet hår i plastfolie. Pakk hode og hår, ikke ansiktet. Hold olivenolje vikle på i tre timer eller over natten. Bruke en sjampo utformet for fett hår for å vaske oljen ut av håret. Skyll godt og vask på nytt hvis det er nødvendig. Gjenta prosessen tre ganger i løpet av neste uke.

Del hodet inn i kvadranter. Starter med en kvadrant, bruker fin tann kam for å ta en rad med hår omtrent en tomme lang fra batch.

Bruk lusekam å starte på hodebunnen og sakte gre håret hele veien til slutten. Undersøke håret med et forstørrelsesglass, om nødvendig, mens du trekker kammen gjennom. Undersøk lusekam. Fjern nits ved å trekke ut enkelt infiserte håret fra hodebunnen og plassere den i plastposen. Hvis nits har klekket etter første behandling, klemme levende lus med en vev, og sette det inn i plastposen.

Når raden er blitt undersøkt bruk en Bobby pin for å holde det atskilt fra andre hår. Fortsett rad for rad inntil hele kvadranten har blitt undersøkt. Deretter gå videre til neste kvadrant. Spray håret med vann for å holde det fuktig inntil hele hodet er gjennomgått.

Kast plastpose, og kok kam og Bobby pinner i vann i 15 minutter.

Gjenta nit plukke prosessen to ganger om dagen i sju dager. Selv om ingen nits er funnet i morgen, gjenta prosessen om natten. Hvis ingen nits har blitt funnet på den syvende dagen, sjekk hodet en gang om dagen for en uke.

Vask sengetøy, nylig slitt klær og hatter i varmt vann. Tørr i en varm tørketrommel. Endre putevar hver dag i to uker. Plasser gjenstander som ikke kan vaskes, for eksempel puter og utstoppede dyr, i en varm tørketrommel i tretti minutter. Vakuum stoppede møbler, tepper og bilseter for å bli kvitt eventuelle falne hår som inneholder nits.

Tips og advarsler

 • Flittig nit plukking er den eneste måten å bli kvitt lus helt.
 • Forlat aldri Combs koker i vann uten tilsyn. Hvis venstre kokende for lenge vannet vil fordampe og kammene kan ta fyr.

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

Åreknuter blitt større og skjemmende for en rekke årsaker, inkludert graviditet og bare å bli eldre. Kirurgi kan være et alternativ for utbedring av årer, men folk flest trenger ikke å gå til denne ekstreme. Ifølge Mayo Clinic, kan noen enkle livsstil justeringer hjelpe bli kvitt åreknuter (se Ressurser).

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

En miste litt vekt, under oppsyn av legen din, hvis du er overvektig. Jo mer vekt du bærer rundt, jo mer press du legger på venene i bena.

Forbedre sirkulasjonen i bena. Dette kan gjøres ved daglig mosjon - selv bare å få opp å gå rundt på kontoret hver halve time eller så kan være gunstig. Prøv å ikke krysse bena når du sitter å holde presset ut av dine åreknuter.

Prop bena opp når du kan, enten på flere puter eller på en fotskammel. Høyden er både en behandling og et forebyggende tiltak for åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper eller strømpebukse for å bli kvitt dine åreknuter uten å ty til kirurgiske prosedyrer. Fasthet i strømper komprimere forstørret årer og bidrar til å øke blodtilførselen til nedre ekstremiteter. Mange drugstores bære komprimering produkter i varierende styrke.

Be legen om å utføre sclerotherapy på dine åreknuter. Denne fremgangsmåten er en minimal invasiv prosedyre som medikamenter injiseres i problem årer, noe som gjør dem tett. Sclerotherapy kan gjøres rett i legens kontor.

Hint

 • Hvis du trenger kirurgi for å reparere dine åreknuter, spør legen din om dine muligheter. Laserkirurgi kan ofte gjøres i stedet for en åpen kirurgi.

Hvordan bli kvitt magefett uten gimmicks eller piller

Hvordan bli kvitt magefett uten gimmicks eller piller


Belly fett er ofte en del av aldringsprosessen for både menn og kvinner. En utstående mage kan også være forårsaket av gjentatt slanking, siden vekten du få tilbake en tendens til å få deponert i mageregionen. Noen ganger svangerskapet kan føre til en lubben mage som bare ikke vil gå bort.

Det er mulig å få en flat mage uten gimmicks eller piller. En vedvarende innsats vil lønne seg, og du vil bli kvitt magen fett med denne metoden.

Hvordan bli kvitt magefett uten gimmicks eller piller

•  Unngå alkohol. En utstående mage er ikke kalles en øl magen for ingenting! Studier har vist en sammenheng mellom tung drikking og en stor midje-hofte ratio. Personer som har tre eller flere alkoholenheter per dag har en tendens til å ha større magen enn de som drikker mindre. Kutte ned på ditt alkoholforbruk kan være avgjørende for din tapende magefett.

•  Slutte å røyke. Røykere har en tendens til å ha større magen enn de som ikke røyker.

Spis en lav-fett diett. Selv om du ikke kan spot-redusere, å miste et par pounds vil hjelpe. Noen av at vekten vil komme fra din midtseksjon.

Øvelse i kraftig utbrudd. For å bli kvitt magen fett, må øvelsen være sprek nok til å sette av en frigjøring av adrenalin. Dette er nødvendig for å frigjøre fett til bruk som brensel. Rask gange kan arbeide, eller kanskje danser.

Følg den sterke utbrudd av trening med en langvarig aerob aktivitet, som å gå, å brenne av frigjort fett.

Alternative perioder med intens aktivitet med langvarig aerob aktivitet i et behagelig tempo. Denne form for intervalltrening er den beste måten å brenne magen fett.

tone magemusklene. Som fett er brent av, er disse musklene avslørt. Trene abs hver dag vil hjelpe flate magen. Crunches er en av de beste øvelsene du kan gjøre for å stramme midriff.

Stå rett opp. Perfekt holdning vil hjelpe trekke magen inn og gjør at du ser slankere ut. Øv løfte toppen av hodet mot taket, forsiktig trekke skuldrene opp og tilbake, løfte brystkassen opp av hoftene og trekke i buk muskler. Du vil se tynnere, klærne dine passer bedre og du vil føle deg mer energisk.

Hvordan bli kvitt Blackheads uten å bruke produkter

Hvordan bli kvitt Blackheads uten å bruke produkter


Blackheads er en type akne som vises som en svart prikk i huden porene. Det er flere måter å fjerne hudormer. Og mens noen mennesker bruker ganske kostbar akne medisiner for å bli kvitt hudormer, det finnes triks for å fjerne disse merkene uten over-the-counter medisiner. Faktisk kan du bli kvitt hudormer med vanlige husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

•  Klem Komedoner. Klem forsiktig på stedet for å rense porene og bli kvitt blackhead. Ved hjelp av denne metoden for å bli kvitt en blackhead vil ikke resultere i en kvise, ifølge Doctor Book of hjem rettsmidler.

Bruk honning. Påfør varm honning til Komedoner. La stoffet på plass for 10 til 15 minutter og skyll.

Lindre hudormer med sitronsaft. Akne og hudormer er mindre vanlig når porene er tette. Påfør noen dråper sitronsaft til hudormer opp til tre ganger om dagen for å hjelpe stramme huden og porene rundt de berørte områdene.

Eksperimenter med natron. Lag en blanding av bakepulver og vann-blanding med tre spiseskjeer vann og natron. Pent brukt kombinasjonen til berørte huden og skyll etter et par minutter for å raskt fjerne hudormer.

Vask ansiktet. Fet hud er utsatt for hudormer og andre typer av akne. Regelmessig vaske ansiktet med lunkent vann (tre ganger om dagen) for å fjerne oljer og rense porene.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut


Nits, de små hvite eller klare egg av lus, følge en lus. Symptomer på lus, også kalt pediculosis, oppstår vanligvis i hodebunnen og inkluderer kløe og små røde sår. For å bli kvitt lus, nits må fjernes, stopper livssyklusen på vertskroppen. Våtkjemmings- var en anbefalt behandling; Men bevis funnet av den kanadiske Pediatric Society bemerker at gre ut lus nits er ikke en effektiv behandling. Fjern nits, i stedet, ved å plukke dem ut og behandle håret og hodebunnen med en spesialbehandlet sjampo.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Bekreft at lus er tilstede ved å undersøke hodebunnen hvor lyset er sterkt. Ved hjelp av en kam, separat håret inn i seksjoner, og ser sammen trådene hele veien til hodebunnen. Hvis du ser små hvite eller klare ovale egg da begynne lusebehandling. Også begynne behandling hvis du ser lus, som er svart og liten - på størrelse med sesamfrø. En voksen lus vil være ca 2 til 4 mm.

•  Smør håret med balsam for å gjøre det lettere å se nits. Plukk ut noen nits eller lus ved hjelp av fingrene. Plasser nits i en lukket, lufttett plastpose og kast posen. Plasser posen, umiddelbart, i utendørs søppelbøtte.

Følg anvisningene, nettopp, på lus sjampo eller lotion behandling. Ikke la produktet i hodebunnen lenger enn instruert, da dette kan forårsake kjemisk irritasjon.

Gjenta behandlingen i syv til ti dager for å sikre at lus og luseegg er borte. Lus kan leve på kroppen opp til 30 dager, men kan bare leve i andre steder i tre dager. Gjenta behandlingen er nødvendig som nits ta seks til ni dager på å klekkes, og gjenta behandlingen vil drepe eventuelle gjenværende nits som har klekket til lus.

Vask elementer som har kommet i kontakt med infisert område - laken, klær, kammer, børster, hår bånd, hatter - i varmt vann for å drepe lus og luseegg. Elementer som ikke kan vaskes - puter, øreplugger - bør være grundig støvsugd eller plassert i en lufttett pose i minst to uker.

Hint

 • Undersøke hvert familiemedlem håret til å avgjøre om lus har spredd seg.
 • For å hindre spredning av lus, aldri dele elementer som kommer i kontakt med hodet, slik som kammer og hatter.
 • Alltid være forsiktig når du bruker kjemiske produkter.
 • Se legen din dersom behandling ikke er å bli kvitt lus og luseegg.

Hvordan bli kvitt akne uten medisiner

Hva er den beste måten å bli kvitt kviser? Akne er forårsaket av en overproduksjon av talg. Akne oppstår vanligvis i puberteten, men kan også oppstå i voksen alder. Mange mennesker slår til medisiner for å bli kvitt akne, men ofte disse har bivirkninger. Det er mange naturlige behandlinger som bli kvitt akne like godt.

Bruksanvisning

•  Vær sikker på å holde huden klar alltid. Bruk oljefrie kosmetikk, sol skjerm, hår gels og lotion. Se etter ikke-comedogenic produkter som ikke tetter porene.

Prøv dampende ansiktet med en ren vask fille som en komprimere. Damping bidrar til å åpne opp porene.

Salat er en annen måte å naturlig bli kvitt akne. Soaking salat i vann i flere timer vil gjøre en spesiell blanding. Brukes på de infiserte områder en skylle

modne tomater kan brukes på små flekker av akne. Skjær en moden tomat i to og legg den våte delen på akne patcher. La virke i rundt en time og skyll.

Prøv å drikke grønn te til naturlig bli kvitt akne. Grønn te har vært kjent for å bekjempe bakterier og forbedre over-all helse. Den har veldig sterk antioksidant-innhold for å rense ut kroppen og mange helsebringende egenskaper. Grønn te kan tas i pilleform eller pulverform.

6. Påfør en blanding av melk og limesaft. Varme rundt 1/2 kopp melk til en byll deretter legge samme mengde lime juice. Etter avkjøling av blandingen, gjelder de infiserte områder og skyll.

Lemon kan brukes som en effektiv måte å bli kvitt akne. Den sitronsyre i sitroner naturlig fjerner bakterier på huden. Gni sitron på huden din før leggetid og våkne opp til en klarere ansikt neste morgen.

Tips og advarsler

 • Ikke glem å drikke vann og se på kostholdet ditt.
 • Ved hjelp av naturlige behandlinger for å bli kvitt akne tar tid så vær tålmodig.
 • Hvis naturlige treamtents ikke fungerer, søke råd av noen hudleger.

Hvordan bli kvitt Kakerlakker Uten Dangerous Gift

Hvordan bli kvitt Kakerlakker Uten Dangerous Gift


Kakerlakker er ekle små skapninger som skader eiendom, invadere hjemmene, forurense mat og spre sykdom. Bakteriene båret på kroppen kan overføres til mennesker, forårsaker mange forskjellige typer helseproblemer. Kakerlakker er ekstremt vanskelig å bli kvitt, fordi de lett tilpasse seg sine omgivelser. De fleste vanligste metodene for utryddelse bruke kjemikalier som er skadelig for mennesker og dyr. Den mest ideelle løsning er å finne en alternativ måte for å eliminere problemet.

Bruksanvisning

Baking Soda Blanding

•  Bland like deler sukker og natron. Det tar mindre enn 1 kopp av blandingen til behandling av et helt hus. Bland sammen helt før distribusjon.

Plasser klatter av blandingen på strategiske steder, for eksempel bak eller under apparater, i papirkurver og i skap. Fyll små pille flasker for å plassere i trange steder.

lokke kakerlakker i det behandlede området med sukkeret. Mens sukker frister dem, natron forårsaker mageproblemer som dreper dem. Vær forsiktig med å plassere noen av blandingen i dyre områder, da det kan føre til sykdom ved svelging.

Roach Balls

Kombiner en kopp Borax med 1/4 kopp sukker, 1/4 kopp hakket løk, 1 ss. maismel og 1 ss. vann. Lag en pasta og rull til små kuler.

Plasser to eller tre baller i små plastposer med toppen igjen åpen for enkel tilgang til blandingen. De er tiltrukket av løk duft.

Fordel poser i hele huset eller hvor mort angrep er et problem. Kakerlakker vil krype inni posene, spise ballene og bære dem bort. De vil dø ut av syne tilbake i sine hjem. Denne oppskriften gir ca 50 baller.

Kiselgur

Velg et naturlig middel som er luktfri og ikke giftig. Kiselgur består av finmalte fossile skall av organismer, kalt kiselalger. Dette er en naturlig forekommende kiselholdige, sedimentær bergart, som er lett malt til en myk, fint, hvitt pulver. Det er billig og kan bli funnet på plante barnehage eller fôr butikker.

8. Bland pulver med et tiltrekningsmiddel for å øke dens effektivitet. Sukker eller sterkt luktende tilsetningsstoff vil bidra til å tiltrekke kakerlakker til pulver, øker sjansene for eksponering.

Fordel blandingen over infiserte områder, men ut av tung trafikk steder, så det kan bli plukket opp på sko og spredning. Det er ikke skadelig for dyr eller mennesker, men kan være dødelig for noen insekt med en exoskeleton. Mat-grade kiselgur kan mates til husdyr eller andre dyr.

Laurbærblad og Mint Oil

Crumble aromatisk laurbærblad langs gulvlister og rundt innganger. Plasser hele seg i vinduskarmer, i klesskap, kjøkkenskap og til og med bad. Duften er behagelig for mennesker, men frastøtende for kakerlakker. De vil forsøke å unngå det ved å forlate området.

Monter liten "bukett garni" fra ost klut eller lignende tynt materiale, deretter knytte med et bånd eller hyssing. Plasser flere laurbærblad inni og la på kjøkkenbenken eller inni skap. Disse posene er attraktive, men bidra til å avskrekke kakerlakker.

Legg åpne beholdere av mynte olje rundt huset på steder der kakerlakker kan gjemme seg. Mint er en effektiv mort frastøtende og er en ingrediens i flere butikken kjøpte produkter. Minty lukt er behagelig for mennesker, men ikke for kakerlakker, som vil unngå det.

Tips og advarsler

 • Forebygging er den beste måten å kontrollere kakerlakker ved å eliminere skitt, rot og holde kjøkkenet rent. Fikse lekk rør og kraner, som kakerlakker som mørke og fuktige steder. Rydde opp søl og smuler å ta bort deres matkilde.

Hvordan bli kvitt veggedyr Uten profesjonell hjelp

Hvordan bli kvitt veggedyr Uten profesjonell hjelp


Veggedyr er små insekter som kan leve omtrent hvor som helst, for eksempel i hoteller, forretninger kontorer, leiligheter og sykehus. Veggedyr kan infisere en bolig ved å reise på klær fra ett sted til et annet, eller krypende gjennom sprekker i ditt hjem. En Veggedyr ofte skjuler henhold madrasser, bak hodegjerder, i sofaer, tepper og bilder, kommer ut hovedsakelig om natten for å mate på menneskeblod. Tegn på Veggedyr biter inkluderer kløe om natten, så vel som små røde nupper eller utslett. Det er flere trinn som du kan ta hjemme for å kvitte deg med en Veggedyr infestation.

Bruksanvisning

Fremgangsmåte for å bli kvitt veggedyr

Fjern alt sengetøy fra alle soverom i ditt hjem og vaske den i varmt vann. Tørk sengetøy i tørketrommel på høy varme i minst 20 minutter. Vask alle klær som ble utsatt for bedbugs.

Støvsug toppen av madrasser, mellom madrasser og boksen springs. Støvsuge dine hodegjerder også. Støvsuge alle tepper og bak bildene. Kast vakuumposen ved å pakke den i en plastpose og ta den utenfor huset.

Fyll en bøtte med varmt vann og slippe to capfuls av Pine-Sol i vannet. Vask bak hodegjerder og bilder for å fjerne avføring igjen av veggdyr. Kast svampen bort etter bruk.

Cover all sengetøy og puter med en madrass og putetrekk for å hindre eventuelle gjenværende veggdyr fra rømmer, og gjøre opp sengene igjen.

Plasser klistre styrene rundt sengen for å fange opp eventuelle gjenværende veggdyr, og hekt tape bak sengegavlen.

Tips og advarsler

 • Bruker aldri plantevernmidler på madrasser eller tepper. Plantevernmidler kan irritere huden, og hvis et uhell, kan gjøre en person syk.

Hvordan bli kvitt migrene med avslapping teknikker

Stress er en stor medvirkende faktor for migrene og deres varighet. Hvis du noen gang har hatt migrene så du forstår hvor forferdelige migrene kan være. En av de viktigste faktorene for å forkorte lengden av migrene er å bruke avspenningsteknikker. Faktisk kan du være i stand til å stoppe migrene hodepine når du kjenner at de kommer på. Bruk disse tipsene for å hjelpe deg med dine migrene hodepine og føle seg bedre.

Hvordan bli kvitt migrene med avslapping teknikker

Finn et rolig sted som du kan fokusere på pusten din når migrene begynner å komme på. Lukk øynene dine. Puster inn og ut sakte en gang. Bilde i tankene dine å lese i avslapping og exhaling spenning og stress som forårsaket hodepinen å starte.

Gjør dette i ca 5 minutter for å lindre migrene hodepine og muligens holde migrene fra framdrift.

Praksis ved hjelp av selvsnakk for å lindre migrene hodepine spenninger. Sier ting til deg selv som er positive og oppmuntrende. Skriv en liste over setninger å si til deg selv når du opplever migrene. Gjør denne listen før du bruker det for selvsnakk for å lindre migrene hodepine spenninger. Ta listen ut og lese den høyt i en hvisking. Dette vil hjelpe deg med en migrene hodepine treffer fordi du ikke trenger å konsentrere seg om å tenke på positive selvsnakk for å komme gjennom migrene øyeblikk.

Slapp skuldrene ved å flytte dem frem og deretter sakte løfte dem og rulle skuldrene tilbake til utgangsposisjon. Gjenta dette fem ganger for å lindre spenninger i musklene som kan føre til migrene hodepine øyeblikk til å bli verre.

Bøy hodet til venstre og hold et øyeblikk. Vippe hodet til høyre og hold et øyeblikk. Den hodet fremover og sakte bringe tilbake til utgangsposisjon. Gjenta dette to ganger som du fyller inn migrene hodepine øyeblikk kommer på. Lukk øynene og puste inn og ut dypt når migrene starte. Gjenta dette trinnet flere ganger for å lindre migrene hodepine øyeblikk.

Øve på å bruke selvsnakk for å lindre migrene hodepine spenninger. Sier ting til deg selv som er positive og oppmuntrende. Skriv en liste over setninger å si til deg selv når du opplever migrene. Gjør denne listen før du bruker det for selvsnakk for å lindre migrene hodepine spenninger.

Ta listen ut og lese den høyt i en hvisking. Dette vil hjelpe deg med en migrene hodepine treffer fordi du ikke trenger å konsentrere seg om å tenke på positive selvsnakk for å komme gjennom migrene øyeblikk.

slapp skuldrene ved å flytte dem frem og deretter sakte løfte dem og rulle skuldrene tilbake til utgangsposisjon.

Gjenta dette fem ganger for å lindre spenninger i musklene som kan føre til migrene hodepine øyeblikk til å bli verre.

Bøy hodet til venstre og hold et øyeblikk. Vippe hodet til høyre og hold et øyeblikk. Den hodet fremover og sakte bringe tilbake til utgangsposisjon.

Gjenta dette to ganger som du fyller inn migrene hodepine øyeblikk kommer på. Lukk øynene og puste inn og ut dypt når migrene starte.

Gjenta dette trinnet flere ganger for å lindre migrene hodepine øyeblikk.

Hvordan bli kvitt magefett uten å miste vekt

Hvordan bli kvitt magefett uten å miste vekt


Etter graviditet mange kvinner ønsker å beholde sin størrelse, men løs mage. Dessverre kan du ikke tape i ett område av kroppen din uten å endre andre deler av kroppen din også. Du kroppen er en tilkoblet system og en endring i ett område effekter helheten. Du kan imidlertid miste fett i buk og vedlikeholde muskelmasse. Du må opprettholde en daglig rutine for å se resultater i dette arbeidet. En daglig rutine tar inches av din midsection i små skritt. Sunne endringer i kroppen din alltid skje gradvis.

Hvordan bli kvitt magefett uten å miste vekt

•  Spis sunn mat ved hvert måltid. Bytt ut tomme kalorier med sunne kalorier. Velg frukt, grønnsaker, korn og friske proteiner som kjøtt, fisk og egg. Unngå bearbeidet mat, fet, stekt og fast food. Tillate en liten jukse som kake eller iskrem annenhver dag.

amme babyen. Amming forbrenner ekstra kalorier fordi melkeproduksjonen bruker kroppens energi. Også ifølge baby Center, "pleie utløser sammentrekninger som hjelper krympe livmor" naturlig, oppmuntre magen din til å gå tilbake til normal størrelse.

Gå eller kjøre daglig. Kardiovaskulær trening er en trening for hele kroppen. Ifølge "Hvordan Mistet Belly Fat 101," "arbeider på alle muskelgrupper reduserer magefettet med 10 til 15%." Kroppen er en hel enhet og buken kan bare bli slankere hvis hele kroppen blir slankere.

Løft vekter tre ganger i uken. Vekt trening styrker kjernemuskulaturen og gjør mageområdet sterkere. Vektløfting gjør også musklene større. Når du har større og sterkere muskler du opprettholder din muskelmasse og samtidig redusere fett. Vekt løfte former også legemet og gir det tonet definisjon.

Praksis fleksibilitet og kjerne-styrke øvelser tre ganger i uken. Yoga og Pilates er skånsomme mot kroppen og styrke de indre kjernemuskulaturen. De øker fleksibiliteten og bruke din egen kroppsvekt og pust til å stramme mageområdet.

Hvordan Juice å bli kvitt migrene

En migrene er en type hodepine som fører til alvorlig smerte, og en hamrende eller pulserende ende følelse. Dette bankende følelse er forårsaket av forstørrede blodkar som hviler like under overflaten av huden. Disse forstørrede blodkar sette spenning på nervene som omgir blodårene fordi disse nervene blir tvunget til å strekke seg ut over sine normale midler. Migrene kan bli avløst av daglig inntak av frisk frukt og grønnsaksjuice. Disse juice bidra til å rense kroppen for giftstoffer, sammen med forsyne kroppen med viktige næringsstoffer som bidrar til å avverge hodepine.

Hvordan Juice å bli kvitt migrene

En forebygge migrene ved juicing to epler. Skjær eplene i fire skiver hver; du bør ha et totalt åtte epleskiver. Sett inn epleskiver i en juicer, sammen med fire stilker av selleri. Drikk eple / selleri juice på daglig basis for å holde migrene fra avbryte dine daglige aktiviteter.

lindre migrene ved juicing spinat blader og nok gulrøtter til å gjøre ca 300 ml juice. Juice agurker å lage 100 ml juice og tilsett agurken juice til gulrot / spinat juice. Juice nok rødbeter å få 100 ml av bete juice og legge den til gulrot / spinat / agurk juice. Drikk saften blandingen for å lindre smerter forårsaket av migrene.

Skyll et pund av friske grønne eller lilla druer under kaldt rennende vann for å fjerne eventuelle rester eller kjemikalier fra høsting prosessen. Trekk hver enkelt drue vintreet og sette det inn i en juicer. Juice hele pund av druer og drikke juice. Ikke tilsett vann til druesaft; drikke det akkurat slik det er. Grønne druer kan være litt bitter, så hvis du foretrekker søte druesaft bruke lilla druer i stedet. Drue juice kan bidra til å forhindre og også lindre migrene.

Hvordan bli kvitt kviser uten å kjøpe produkter

Hvordan bli kvitt kviser uten å kjøpe produkter


Uavhengig av alder, kan blemishes vises på alle typer hud. Mens en rekke produkter på markedet hevder å rydde opp urenheter raskt, må du kanskje prøve flere før du finner en som fungerer for deg - noe som kan være dyrt. Hjem rettsmidler for blemishes har eksistert i årevis. Mens alle er forskjellige - det som fungerer for en person kan ikke fungere for deg - det er lite utgifter involvert i et hjem rettsmiddel, og vanligvis ingen fare. Disse midler - bare et utvalg av hva som kan gjøres fra skapet ditt - kan brukes enkeltvis eller sammen for å tørke ut lyte.

Bruksanvisning

•  Pakk en isbit i en tynn klut og bruke den direkte til lyte i 5 til 10 minutter. Dette vil redusere rødhet og hevelse, noe som gjør lyte mindre merkbare og smertefulle.

Vask ansiktet med en mild rensemelk, og klapp huden tørr. Bratte to teposer i en halv kopp varmt vann og 1 ts tørket basilikum i 15 minutter. Avkjøles før du legger med en bomullsdott til lyte. La væsken tørke på huden, uten å skylle den av. Dette kan gjøres flere ganger om dagen inntil skavank leger.

Bland en teskje honning med 1 ts malt kanel. Etter forsiktig rengjøring og tørking huden din, bruke lim til lyte før sengetid, slik at det å tørke. La lim på lyte over natten, vask av i morgen.

Fukt en liten mengde tannkrem på lyte ved sengetid, slik at å tørke. La pastaen på natten for å hjelpe til med å tørke ut lyte. Skyll den av i morgen.

Påfør utvannet sitronsaft, eller full styrke eple cider eller hvit eddik til lyte og huden rundt etter at den har vært forsiktig vasket og tørket. La syre for å bli værende på huden i 10 minutter før du skyller av med varmt vann, og klapper lyte tørr.

Hvordan bruke grønn te å bli kvitt migrene

Grønn te hjelper lette migrene på grunn av koffein innholdet, noe som bidrar til å åpne opp de trange blodårer som forårsaker smertene. Men forbruker koffein er en balansegang, siden alle har en annen toleranse, og for mye av det kan faktisk føre til en hodepine. Konsumere te så snart du merker at du opplever symptomer, fordi en migrene kan ofte være avverget hvis den er fanget tidlig.

Hvordan bruke grønn te å bli kvitt migrene

•  Ta en over-the-counter smertestillende med en 8 oz. glass vann.

Kok opp en kjele med vann.

Bratt 1 eller 2 ts. løs grønn te blader i en diffuser i to til tre minutter. (Bagasje te har mer koffein og er av dårligere kvalitet enn løs te.)

Fjern diffuser fra koppen.

Dump ut te. Du gjør dette fordi den yngre tebladene inneholder mer koffein de inneholder, og den første bløtlegging den sterkeste dosen av det. God kvalitet teblader vil produsere tre kopper te, så du har to igjen som du kan drikke.

Sett diffuser tilbake i koppen, fylle den med kokende vann, og la det stå i ytterligere to til tre minutter.

Fjern diffuser og sette den til side i tilfelle du trenger å gjøre en tredje kopp te.

Grundig dempe en vask klut med kaldt vann.

9. Drikk te mens det er varmt. Te inneholder elementer som kalles theanine og katekiner som harmonerer med koffein når vannet er varmt og holde virkningene av koffein fra å være for sterk.

Hold vaskeklut til pannen i mellom slurker med te for smertelindring og for å holde kjølig. (Migrene kan få ansiktet til å føle spyles.)

Drikk et glass kaldt vann eller Gatorade etter at du er ferdig med te å holde seg hydrert. Dehydrering er en gjerningsmann bak hodepine.

Finn et komfortabelt, rolig sted å legge seg ned. Trekk nyanser ned, siden lys kan gjøre migrene verre.

Ta en lur eller hvile så lenge du trenger å med vaskeklut på pannen.

Lag en annen kopp te med de brukte blader hvis du ikke har sovnet i ca 45 minutter, eller hvis smertene blir verre. Hvis du er komfortabel, ikke får opp før hodepinen er helt borte. Når en migrene er avtakende, kan brå bevegelser noen ganger gjøre det blusse opp igjen.

Hint

 • Drikker to kopper grønn te per dag er en god praksis for din generelle helse, siden te inneholder kraftige antioksidanter.
 • Hvis din migrene ble brakt videre ved å drikke for mye koffein, ikke bruk grønn te for å lindre den. Økende koffein jeg tar kan gjøre spyling verre og hemme din evne til å sove, noe som er en vanlig kur for migrene. Fortsett å drikke vann for å skylle koffein ut av systemet.

Den beste måten å bli kvitt migrene

En migrene er en ødeleggende tilstand som rammer millioner av mennesker over hele verden. Det kan være flere avslørende symptomer som presenterer seg selv før utbruddet av en migrene, som lidende bør anerkjenne og deretter utarbeide selv. Symptomer på en forestående migreneanfall kan omfatte gastrointestinal opprørt, mat cravings, atferdsendringer, tretthet og lysfølsomhet. Migrene smerte kan være konsentrert på ett tempel eller den andre. Sikksakk lyset blinker, kan flekker foran øynene og andre visjonære hallusinasjoner oppstå under et migreneanfall. Verdens helseorganisasjon sier at 26,9 millioner kvinner og 8,6 millioner menn lider av migrene.

Migrene Relief Strategier

Tar foreskrevet medisiner ved utbruddet av en migrene kan være fordelaktig for den lidende og omgå en full-blåst migreneanfall. Andre over-the-counter smertestillende midler kan være til nytte hvis det ikke foreskrevne medisiner er tilgjengelig.

Ligge i et mørkt rom på en sofa eller seng med en komfortabel pute. Rommet skal være stille, som støy kan oppfattes som forsterkes til den lidende under et migreneanfall. Lukke øynene kan bidra til å lette smertene.

Oppkast og kvalme kan være til stede under et migreneanfall og lidende kan føle seg bedre etter oppkast. Når oppkast oppstår under en migrene kan offeret føler for å sove etterpå for opptil 8 timer.

Plasser et kjølig, oppvridd vaskeklut på den lidende panne, så rikelig svette vanligvis følger et migreneanfall. Hvis det er tilgjengelig, kan en is teppe brukes i stedet for en vaskeklut.

Air condition kan bidra til å redusere migreneanfall som varme kan noen ganger utløse dem. Utløser migrene for eksempel visse matvarer, lukter, stressende situasjoner og måltid-time uregelmessigheter kan bidra til migrene.

Migrene kan vare i fra 4 timer til 72 timer, avhengig av alvorligheten av angrepet.

Hvordan bli kvitt maur uten å skade Cats

Hvordan bli kvitt maur uten å skade Cats


Maur er en husholdning plage, spesielt om sommeren. De fleste bruker sprøytemidler eller klissete feller for å drepe maur, men disse kan være skadelig for katter. Det finnes to typer maur som invaderer hus, sukker maur og fett maur. Heldigvis kan begge bli drept av naturlige metoder som både er bra for miljøet og trygt for katten din.

Bruksanvisning

Se maurene å bestemme punkter hvor de kommer inn i huset.

Seal av eventuelle hull på disse punktene med silikon caulk pistol.

Rengjør disse punktene ved hjelp av eddik eller vann med oppvaskmiddel. Dette vil bidra til å drepe noen av maur og hindre dem fra å gå i disse områdene.

Sett ut grunne retter av lønnesirup på disse punktene. Hvis maurene er sukker maur, vil de krype inn i lønnesirup og drukne. Hvis du ikke finner maur i sirup innen to dager, og det er fortsatt maur krypende i huset, da de er fett maur.

Plasser peanøttolje i grunne retter på avreise innreise å drepe fett maur.

Tips og advarsler

 • Bland vann med oppvaskmiddel og legg den i en sprayflaske og spray maur når du ser dem for å drepe dem umiddelbart.

Hvordan bli kvitt kviser Uten kremer eller medisiner

Hvordan bli kvitt kviser Uten kremer eller medisiner


Acne, en vanlig hudsykdom, vanligvis påvirker tenåringer og unge voksne. Et bredt utvalg av metoder for behandling av acne eksisterer, og mange bære en slags krem ​​eller annen medisinsk behandling. Noen grunnleggende trinn kan hjelpe deg med å håndtere bakterier som forårsaker akne uten kremer eller andre medisinske intervensjoner.

Bruksanvisning

•  Hold huden ren ved å vaske med en mild ansiktsrens. Denne enkle øvelsen redusere spredningen og alvorlighetsgraden av akne hvis det skjer, og hindre den fra å returnere når du eliminere den. Selv om du bruker en akne krem, må holde ansiktet rent være en prioritet.

Spis et variert kosthold som inkluderer mat rik på vitamin A og B, som enkelte eksperter mener å opprettholde sunn hud. Disse inkluderer spinat, søtpoteter, gulrøtter, hele korn korn, brun ris og de fleste bær. Også unngå mat med høyt koffein og melkeprodukter.

Minimer stressnivået. Stress fører til hormonnivået å øke, noe som kan så føre til spredning av akne. Hvis stressnivået er høyt, prøve yoga eller annen trening for å bringe stress under kontroll.

Tips og advarsler

 • Kontinuerlig følge disse tipsene gir en langsiktig løsning for å hindre acne gjentakelse.

Hvordan bli kvitt kviser uten å bruke noen produkter

Hvordan bli kvitt kviser uten å bruke noen produkter


Porer som blir komprimert med skitt, talg og døde hudceller vil skape et ideelt miljø for bakterier å blomstre, noe som resulterer i hudlesjoner og kviser. Mange vanlige kvise medisiner er formulert med sterke kjemikalier som negativt kan påvirke sensitive hudtyper. Ifølge Acne Resource Center, benzoylperoksid - inneholder blekemidler som kan påvirke klær og hår - en populær akne og kvise medisin. Erstatte konvensjonelle akne produkter vil kreve elementer fra kjøkken pantry og en bit av planlegging, alle med den hensikt å behandle hudlidelser uten etsende ingredienser.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet med en løsning av vann og eple cider eddik. De snerpende og antimikrobielle egenskaper som finnes i eple cider eddik vil hjelpe unclog tilstoppede porer. De sure egenskaper kan også rense huden av sebum buildup som potensielt kan føre til kviser. Bland en kopp vann i et bad bassenget full med varmt vann. Splash løsningen på ansiktet ditt, masserer det i. Skyll ansiktet med varmt, rent vann.

Tone ansiktet med fersk Juiced sitroner. Sitroner kan hjelpe desinfisere huden, bidrar kontroll akne, kviser og andre urenheter. Klem en sitron, og dempe en bomullsdott med sitronsaft. Tørk forsiktig bomull ballen i ansiktet ditt.

Unn aktive kviser med hvitløk. Hvitløk har antibiotiske egenskaper som kan beskytte huden din fra kviser. Mos en hvitløksfedd med en morter. Bland litt vann inn i blandingen for å lage en pasta. Sett blandingen på aktive kviser og la den på i 10 minutter. Fjerne blandingen fra ansiktet med en varm, fuktet vaske tøy.

Massasje naturlig, organisk aloe vera gel på infiserte hudområder. Den aloe vera gel vil fukte huden, slik at huden holder seg smidig og sunn. Gelen vil ikke la rester eller en offensiv duft.

Tips og advarsler

 • Drikke åtte glass vann om dagen for å holde huden hydrert og sunn. Konsumere grønnsaker og frukt som er fulle av vann. Grønnsaker er også chockfull av nyttige vitaminer og mineraler.
 • Fisk er en pålitelig kilde til omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer virker ved å være en anti-inflammatorisk agent som kan hjelpe deg under kvise utbrudd. The Pacific College of Oriental Medicine bemerker at laks og sardiner er ærverdige kilder til omega-3 fettsyrer.

Hvordan bli kvitt plakk uten å gå til tannlegen

Hvordan bli kvitt plakk uten å gå til tannlegen


Plakk består av bakterier som holder seg til tennene. Hvis de ikke fjernes daglig, kan de raskt formere seg og føre til tannkjøttbetennelse og andre orale sykdommer, ifølge American Dental Association hjemmeside. Tannråte forårsaket av plakk påvirker mer enn 90 prosent av voksne i USA. Opprettholde en vanlig rutine for god oral helse ved å børste, tanntråd og spise en balansert diett, men kan bidra til å forhindre plakk, tannråte, hulrom og tannkjøttsykdom og bidra til generelt god helse uten å se en tannlege.

Bruksanvisning

Floss mellom tennene daglig. Skjær en 18-tommers stykke tanntråd, og vikle den rundt pekefingrene på hver av dine hender, forlater om en 1-tommers delen av tanntråd mellom pekefingrene. Forsiktig lette en liten del av tanntråd mellom to tenner og lette floss opp og ned for å fjerne matrester mellom tennene. Bruk en ny del av tanntråd for hvert par av tennene.

Puss tennene og tungen daglig med en myk-stritter tannbørste og tannkrem som inneholder fluor. Ved hjelp av små sirkulære bevegelser og korte back-og-tilbake bevegelser, børste i minst to minutter to ganger per dag. Pensle sidene av tennene dine, så vel som deres tyggeflate og tungen.

Tygg en plaqueavslørende tablett. La det blandes med spytt i munnen og swish den rundt i 30 sekunder før du spytter det ut. Farget områder tabletten blader på tennene er problemområder å fokusere på når du pusser og floss.

Oppretthold et sunt kosthold. Spis et balansert kosthold, og begrense antall mellom-måltid snacks du forbruker. Hvis du trenger en matbit, spise næringsrik mat som vanlig yoghurt, ost, frukt og rå grønnsaker. Noen grønnsaker, som for eksempel selleri, bidra til å fjerne mat fra tennene, noe som bidrar til å forhindre plakk.

Hint

 • Plaqueavslørende tabletter er tilgjengelig i oral-omsorg midtgangen på de fleste apotek. Skylling også er tilgjengelig for å avsløre plakk.
 • Hvis tannkjøttet blør når du floss tennene, så tanntråd mer forsiktig eller bytte til en vokset floss, som glir lettere mellom tennene.