Digidexo.com

trygg seponering av sovetabletter

Slik holder Leker trygg i hjemmet

Leketøy sikkerhet innebærer ikke bare å sørge for at lekene er fysisk trygt, men også sikre at de er alder hensiktsmessig og biologisk og kjemisk trygg. Selv om du har kjøpt den sikreste leketøy i butikken, tid og slitasje kan slå et trygt leketøy til et mareritt. Foreldre kan reparere mange leker som har blitt usikre, men noen vil måtte kastes. Opprettholde leker over tid vil ikke bare bevare utseende og spillbarhet, men også sikre barnet leker med de sikreste mulige leker.

Slik holder Leker trygg i hjemmet

Velg den riktige leker. Sjekk den amerikanske Consumer Product Safety Commission hjemmeside for tilbakekalling merknader. Les etiketter før du kjøper leker for ting som små deler advarsler. Hvis du kjøper eldre, brukte leker, sjekk dem over nøye for tegn på slitasje eller skade, og deretter se på nettet for advarsler eller tilbakekalling merknader.

Forsikre deg om ditt barns leker er alder-og utviklings hensiktsmessig. Age-hensiktsmessig handler ikke bare om ditt barns intellektuelle og fysiske utvikling; det handler om sikkerhet i bruk. Selvfølgelig, små leker er upassende for babyer, men leker trygt for en baby kan være overraskende farlig for en ungdom. En lei ungdom kan finne mange utilsiktede bruksområder for en baby ride-on leketøy - riding bremsefritt ned trapper og bakker, for eksempel. Få kvitt eller lagre alle alders upassende leker.

Sanitize alle leker regelmessig. Spray ned glatte plastleker med antibakteriell spray som Antibac eller Clorox, la sitte i 10 minutter, og skyll og la tørke. Vask utstoppede dyr i varmt vann hvis mulig. Du kan også kjøpe håndholdt ultrafiolette sanitizers som raskt og trygt sterilisere myke leker. Badeleker som gjør at badevannet inne bør bli kastet ut og erstattet etter et par uker, så det er umulig å eliminere bakterier i og på dem.

Undersøk leker ofte, spesielt favoritt leker. Hard slitasje kan banke stuffing ut av selv de tøffeste leketøy, og babyer kan kveles av det interessante lo. Re-stuff dyr og sy opp hull med solid tråd. Ta ut og kaste ut alle løse biter du ikke kan sy på igjen; om dette betyr at Teddy ikke har et øye, brodere eller tegne en tilbake på, eller gi ham en interessant øyelapp. Undersøke treleker for splinter, og sand ned noen skadede områder. Du kan også sand skarpe kanter på mange plastleker, om nødvendig. Lim sammen løs - ikke brutt - deler på leker. Kaste ut alt som er ødelagt.

Ta ekstra forholdsregler med væske rundt elektroniske leker. Hold elektroniske leker borte fra sippy kopper. Tørk opp søl med en gang, og lære barnet å gjøre det samme. Vær oppmerksom på at elektroniske leker har strømkilder, og at barn kan svelge knapp stil batteriene hvis de kan få dem ut. Med barn i alderen tre og under, alltid overvåke elektronisk leketøy spill nøye.

Hint

 • Hold deg oppdatert på tilbakekallings merknader, spesielt når shopping verftet salg og andre second arenaer.
 • Kjøpe utenlandske lagde leker med forsiktighet. Produsenter i USA og i utlandet er pålagt å teste alle leker å sikre at de holder seg til amerikanske sikkerhetskrav, men testing er ofte hoppet over eller gjort feil. Du, forelder, er barnets siste sikkerhetsnett. Se etter leker merket ASTM F963; det betyr at de holder seg til Toy Industry Associations svært strenge sikkerhetskrav.
 • Hvis du må kaste ut at favorittleke, kjøpe en erstatning for det og la barnet få vite leken kommer til "leketøy legen" før du gjør swap.

Tegn på seponering

The Centers for Disease Control and Prevention rapporterte at i 2006 mer enn 30 000 narkotikarelaterte dødsfall i USA selv for de som bestemmer seg for å stoppe bruk av narkotika, er det en rekke ubehagelige fysiske og psykiske symptomer som må være bestått.

Identifikasjon

Uttak er navnet gitt til et sett av ubehagelige opplevelser og symptomer som en person som er avhengig av narkotika kan gå gjennom etter avsluttet bruk. Brukere erfaring tilbaketrekning ikke bare fra illegale rusmidler som heroin eller crack, men også fra juridiske reseptbelagte legemidler som smertestillende og beroligende midler.

Faktorer

The National Drug and Alcohol Abuse Hotline rapporterer en rekke faktorer som bestemmer alvorlighetsgrad og varighet av abstinenssymptomer, som for eksempel hvilken type narkotika, og hvor mye som ble tatt, og hvor lenge bruken varte.

Ulovlig narkotika tilbaketrekning

Tidligere brukere ofte opplever et tap av appetitt som fører til vekttap. Paranoia, eller følelsen av forestående undergang for ingen logisk grunn, og en opptatthet med tanker om stoffet er to andre vanlige symptomer.

Drug Spesifikk Tilbaketrekking

Tidligere heroinbrukere kan oppleve muskelsmerter, søvnløshet, oppkast, svette og kalde blinker. Metadonbrukere opplever symptomer som nysing, rennende øyne og nese, feber, skjelvinger og irritabilitet.

Rebound Tilbaketrekking

Lovlige rusmidler, som for eksempel smertestillende midler, antidepressiva, decongestants, og sedativa forårsake rebound abstinens hos enkelte brukere. Rebound tilbaketrekking er et fenomen der symptomene som førte til forskrivning av det juridiske stoffet avkastning i en overdrevet tilstand etter seponering av medikamentet.

Trygge dietter som fungerer for yngre Teenage Girls

De fleste tenåringsjenter er følsom om spørsmålet om vekt og slanking. Foreldre bør være bevæpnet med kunnskap om ernæring og miste vekt for å hjelpe sine barn til å ta av pounds på en trygg og sunn måte. Fad dietter kan være farlig, og sult fører til ernæringsmessige mangler som kan påvirke vekst og utvikling.

Ernæring og planlegging

Måltid planlegging med barnet ditt er et godt første skritt til å hjelpe ta av vekt. Dette er en mulighet til å lære om ernæring og matvarer som bør inkluderes i hvert måltid for å miste vekt trygt. Planlegg en uke av gangen for å sikre at din tenåring er å få et passende antall kalorier og alle de vitaminer og mineraler som hun trenger for å holde seg friske.
Frokost er et viktig måltid, og en som mange tenåringer hoppe i sitt jag å ta skolebussen. Foreldre bør understreke viktigheten av frokost og hvordan det øker sjansene for å bli vellykket på en vekt-tap programmet.

God ernæring handler om å gjøre de rette valgene, og dette vil føre til sunn vekttap. En studie utført ved University of London fant at 50 prosent av jentene i undersøkelsen mellom 11 og 14 ble slanking for å miste vekt. Dette høye antallet unge ungdoms Kosten tyder på at barn bør undervises ernæring i de tidlige tenårene.

Trening

Trening er en viktig komponent for å miste vekt trygt. Oppmuntre din tenåringsjente å gå eller delta i fysisk-utdanning aktiviteter på skolen. En øvelse programmet trenger ikke å være et ork. Hjelp din tenåringsdatter plukke en øvelse som hun finner fornøyelig. Disse timene kan gjennomføres i voksen alder også.
Øvelser som er morsomme og underholdende er mer sannsynlig å bli deltatt i hver dag. Svømming, gåing, løping, spille en sport eller trener med videobånd er alle muligheter for en tenåring som prøver å gå ned i vekt.
Slå fjernsynet av og få din tenåring opp og flytte for å lykkes i å miste de ekstra pounds.
Yngre tenåringsjenter er mindre sannsynlig å delta i idrettsarrangementer, ifølge den samme University of London studie. Oppmuntre yngre tenåringer til å bli involvert med school sport mens de er i ungdomsskolen.

Matvaner

Å spise foran TV eller snacking mens du gjør lekser er eksempler på dårlige matvaner. Lær din tenåring til å sitte ved bordet og fokusere på mat som hun er tidkrevende. Dette vil lære barnet ditt å være klar over de matvarer som hun spiser og mat deler. Spise når du ser på TV eller gjør lekser kan føre til utilsiktet overspising.
Hoppe over måltider er en annen dårlig vane å spise som bør frarådes. Mange tenåringer tror at hvis de spiser mindre og hoppe over måltider de vil gå ned i vekt. Dette er en farlig praksis, og kan føre til mangelsykdommer. Spise en godt balansert måltid på hvert måltid er en bedre og sunnere plan for å miste vekt.
Begynn tidlig med barna for å forsterke gode matvaner og da datteren din når tenårene de gode vanene vil være helt naturlig.

Hvordan å miste Seven Pounds Trygg og raskt

Finne en sikker måte å miste vekt raskt er ikke lett. Ifølge Mayo Clinic, har å miste vekt på et relativt sakte tempo viste seg trygge, sunne og effektive. Men leger ved Mayo Clinic og andre steder vet om en sikker og rask måte å miste seven pounds. Pasienter som står overfor hjerte eller vekt-tap kirurgi er ofte satt på strenge dietter for å raskt miste pounds før operasjonen; du kan bruke de samme dietter for å miste seven pounds raskt og trygt. Disse programmene er ikke ment for lengre perioder, men hvis det gjøres for en til to uker, vil du ta av minst sju pounds.

Hvordan å miste Seven Pounds Trygg og raskt

Shed Seven Pounds Fast

•  Begrense ditt daglige kaloriinntak. En begrenset-kalori diett --- som den som anbefales for gastrisk bypass pasienter før operasjon --- kan følges i opptil to uker å miste 10 til 15 pounds. Med denne dietten kan du miste seven pounds i en uke eller mindre. Slash ditt daglige kaloriinntak; konsumere bare 800 til 1200 kalorier om dagen.

Drikk meste av kaloriene. En full væske-protein diett vil gi den raskeste vekttap, men kan være svært vanskelig å holde seg til, selv for en uke. Du trenger å konsumere 70 til 120 g protein hver dag; den eneste måten å gjøre dette på er med protein supplement drinker. Velg en høy kvalitet whey, soya eller hamp protein pulver. Du vil ha protein pulver med svært lite sukker (mindre enn 5 g per porsjon) og høy-oppløselig fiber (mer enn 10 g per porsjon). Ikke bruk bodybuilder protein eller vekt-få protein; søke etter ordene vekttap protein eller vekt-kontrollprotein. Ifølge nettstedet bariatricchoice.com, får tilstrekkelig protein hindrer kroppen fra å bruke lean muskel vev som energikilde mens miste kroppsfett på en kalorifattig diett.

Bland protein pulver med vann eller fettfri melk. Ikke bruk sukkerholdig saft. Du bør drikke 5:56 8 oz. protein drinker per dag. Sørg for å legge til kalorier og gram protein du forbruker med disse drikkene til dine daglige totaler.

slutte å spise karbohydrater (ris, brød, pasta og frokostblandinger). Du kan spise små mengder av hel-hvete kjeks, brun ris eller høy-fiber frokostblanding hvis du craving karbohydrater. Unngå raffinert sukker, mettet fett og stekt mat. Ditt kosthold bør bestå av protein drinker, frukt, grønnsaker, brun ris, olivenolje, magert kjøtt, nøtter, bønner og frø. Sørg for å telle kalorier og holde den under 1200 per dag.

Drikk rikelig med vann. Alt dette ekstra protein gir en rask vekt dråpe, men kan også føre til forstoppelse. Å drikke vann hele dagen vil dempe forstoppelse og holde deg følelsen fyldigere. Drikk minst 64 oz. vann om dagen.

Ikke overexercise mens du følger denne dietten. Du vil miste seven pounds raskt og trygt fra kostholdet alene. Du tar i for få kalorier til å være å skyve deg selv på treningsstudio. Moderat trening er bra.
Prøv en 30-minutters gange fem dager i uken. Utover det kan være farlig; ikke overdriv.

Andre alternativet

•  Spis suppe. Sacred Heart Diet eller suppe dietten hevder vekt-tap resultater av 10 til 17 pounds i en uke, ifølge idiet4u.com. Dietten ble antatt å ha fått sitt navn fra Sacred Heart Hospital i Maryland, der planen tilsynelatende ble utviklet for pasienter som trengte å gå ned i vekt raskt for kirurgi. Som det viser seg, er det ingen sammenheng mellom noen store sykehus og suppe diett. Denne dietten gir raskt vekttap, skjønt. Det sterkt begrenser matvalg og innebærer å spise store mengder av en hjemmelaget suppe. The Sacred Heart Diet er trygt å følge i en uke.

For å gjøre suppen trenger du disse ingrediensene: 1 eller 2 bokser stuet tomater; 3 store grønne løk; En stor kan biff eller vegetarisk kjøttkraft (uten fett); 1 pakke kylling noodle tørr suppe miks; 1 bunt selleri; 2 bokser grønne bønner; £ 2. gulrøtter; 2 grønne paprika; 1/2 hode kål, hakket.
Bruk en stor suppe potten. Skjær grønnsakene i små til mellomstore stykker, og hogge kål. Plasser grønnsaker i gryte og tilsett akkurat nok vann til å dekke grønnsakene. Legg hermetiske tomater, grønne bønner, tørr suppe miks og kjøttkraft; bland sammen. Tilsett salt, pepper karri, persille eller Worcestershire saus etter smak. Kok raskt i 10 minutter. Reduser varmen og la det småkoke til grønnsakene er møre.

Spis så mye suppe du vil når du vil hele uken lang. Suppen kan spises til enhver tid.

Drikk 64 oz. vann per dag. Du kan også drikke usøtet te, kaffe, tranebærjuice og skummet melk. Unngå alkohol og kullsyreholdige drikker i løpet av denne uken.

Spis bestemte matvarer hver dag i kombinasjon med suppe å akselerere vekttap resultater.
Dag 1: Spis bare frukt (unntatt bananer) og suppe.
Dag 2: Spis bare grønnsaker og suppe.
Dag 3: Spis bare frukt, grønnsaker og suppe (ingen bananer, ingen poteter).
Dag 4: Spis bare bananer og suppe.
Dag 5: Spis bare 10 til 20 oz. biff, tomater og suppe.
Dag 6: Spis bare 10 oz. biff, grønnsaker (ingen poteter) og suppe.
Dag 7: Spis bare brun ris, usøtet fruktjuice, grønnsaker og suppe.
Denne dietten fungerer raskt fordi den spyler kroppen for urenheter og begrenser kaloriinntaket. Selv ikke for alle, the Sacred Heart Diet, hvis de følges, vil hjelpe deg trygt tar av syv eller flere pounds i en uke.

Hint

 • Når du følger en høy-protein diett, vil ta fiber kosttilskudd bidra til å lette forstoppelse.
 • Når du er på et begrenset kaloriinntak hjelper det å bære lett snacks med deg, for eksempel gulrot pinner, stangselleri, agurk skiver, brun ris kaker, hel-hvete bakt kjeks, skiver epler eller andre klare til å spise frukt og grønnsaker.
 • Disse diettene bør ikke bli fulgt i mer enn to uker.
 • Rådfør deg med legen din før du starter en ny diett.
 • Jo raskere du gå ned i vekt jo mer sannsynlig er det å få den tilbake når du går tilbake til din normale spisevaner.

Hva Hypertensjon medikamenter er trygge under svangerskapet?

Hypertensjon, også referert til som høyt blodtrykk, er det mest vanlig medisinsk problem påtreffes under graviditet, kompliserer 2 til 3 prosent av svangerskap. Det er viktig å behandle hypertensjon under svangerskapet, siden det kan føre til alvorlige komplikasjoner slik som graviditet preeklampsi. Men ikke alle antihypertensiva er trygge under svangerskapet.

Identifikasjon

Stoffet anses å være trygt for behandling av mild og moderat hypertensjon under svangerskapet er metyldopa, nifedipin og labetalol. Mer spesifikt, er det flere studier som demonstrerer sikkerheten av metyldopa, ikke bare i løpet av graviditet, men også i løpet av 5 til 10 år etter fødselen. Sikkerhets registreringer av labetalol og nifedipin er ikke så godt etablert som de av metyldopa.

Funksjon

Metyldopa er en central alpha-2 reseptor agonist, som virker på total perifer motstand (TPR) og minuttvolum og følgelig senker blodtrykket. Labetalol senker blodtrykket ved å blokkere flere adrenerge reseptorer og å redusere perifer vaskulær motstand. Effektene av labetalol på hjertefrekvensen eller minuttvolum er minimal. Nifedipin er en kalsium-kanalblokker. Som foreslått av navnet, nifedipin blokkerer kalsiumkanaler i muskelceller i hjertet og blodårene, og dermed reduserer muskel sammentrekning og øker blodåre diameter. Som et resultat, er begge minuttvolum og total perifer motstand kjøpt ned, noe som fører til lavere blodtrykk.

Størrelse

I USA, er ca 1 av 100 svangerskap komplisert av forhåndseksisterende hypertensjon. Om en i 20 svangerskap kompliseres av gestational hypertensjon (høyt blodtrykk utviklet i løpet av svangerskapet). Frekvensen av preeklampsi er 1 til 2 prosent.

Effekter

Hypertensjon er en av de viktigste årsakene til svangerskapskomplikasjoner og mødredødelighet. Graviditet induserte hypertensjon er ansvarlig for 16 til 20 prosent av alle mødredødsfall i Amerika. Hypertensive uorden øker også risikoen for fostervekst begrensning, eclamptic anfall, lungeødem, intra blødning, intrauterin fosterdød og for tidlig fødsel. Således er det svært viktig å holde blodtrykket under kontroll under graviditet.

Advarsel

Siden metyldopa kan gå over i morsmelk, ta kontakt med legen din om bruk av metyldopa under amming. Unngå følgende klasser av antihypertensiva under svangerskapet: ACE-hemmere, diuretika og betablokkere. Disse medikamentene har vist seg å ha uheldige effekter på fosteret, inkludert veksthemming, respiratorisk distress syndrom og prepartum død.

Den beste måten å velge en trygg Diet Program

Den beste måten å velge en trygg Diet Program


Noen sa en gang det er ti ganger vanskeligere å jobbe 300 kalorier off på treningsstudio enn det er å ikke spise det. For millioner av amerikanere lever med fedme, er det et ordtak vel verdt gjenfortelling. Dietter har en lang historie av usunn restriksjoner og yo-yo vekttap og gevinst som gjør velge en trygg kosthold program vanskelig. Nøkkelen er å fokusere på å endre dine spisevaner og fører en sunn livsstil i stedet for slanking for å miste et visst antall pounds.

Den beste måten å velge en trygg Diet Program

•  Skriv ned dietter og programmer som du er interessert. Samle litteraturen detaljering programmets rammer og begrensninger.

Kryss av enhver diett som innebærer å konsumere én mat eller drikke bare. Mange kjepphest dietter faller i denne kategorien, begrense inntaket til bare en bestemt grønnsakssuppe eller fruktjuice i dagevis. Dette er ikke et sunt eller ernæringsmessig balansert måte for å gå ned i vekt.

Tenk bare en diett program som tilbyr rikelig med frukt, grønnsaker, proteiner og sunt fett. Komplekse karbohydrater, magre proteiner og sunt fett som omega-3 fettsyrer er viktig å opprettholde energi og helse og skimping på dem resultater i potensielt alvorlige helseproblemer.

sirkel dietter som tilbyr mat du er villig til å spise for resten av livet ditt. Tenk på din evne og vilje til å drikke et måltid erstatning riste, aldri spise et stykke hvitt brød eller betale for en mat tjenesten i årene etter at du har mistet vekt. Opprettholde vekttap handler om en bærekraftig livsstil.

Velg et program som oppfordrer sunne mengder trening sammen med dine nye endringer i kostholdet. The Mayo Clinic insisterer på at hver diett program bør inneholde fysisk aktivitet anbefalinger for å forbedre og opprettholde vekttap.

Snakk med din behandler. Legen vil kunne gi deg råd om de resterende diettprogrammer på listen samt forklare akseptable ernæringsmessige nivåer for deg spesielt for å opprettholde helse og kaste fett. Hun kan anbefale kosttilskudd, vitaminer eller spesifikke aktiviteter for å bistå i arbeidet.

Hvordan å miste Belly Fat Trygg & Fast

Hvordan å miste Belly Fat Trygg & Fast


Å miste overflødig mage fett rundt mage - og holde den off-- er viktig for alle. Overvekt rundt mageområdet er knyttet til økt risiko for hjertesykdom, diabetes og visse former for kreft. Problemet med magefett er at det er visceralt fett, den typen som omgir organene og kan skille ut giftstoffer. Å kaste overflødig magefett og få midjen din under kontroll på en måte som er trygg, sunn og rask, må du trene regelmessig og spise en godt balansert diett utviklet for å hjelpe deg å miste vekt.

Hvordan å miste Belly Fat Trygg & Fast

Utfør mageøvelser for å tone og styrke musklene. Dette kan ikke hjelpe deg til å kaste magefett, men toning din midsection gjennom crunches, sykkel vendinger og ben heiser kan fortsatt hjelpe deg å miste inches og flat mage, siden muskel tar opp mindre plass enn fett. Vekt trening vil også øke din metabolic rate, slik at du forbrenner flere kalorier selv i ro. Mageøvelser vil forbedre din helse og gi grunnlag for senere vekttap.

Oppgave fire til fem ganger i uken, gjør hjerte-øvelser i 30 til 45 minutter om gangen. Aktiviteter kan inkludere løping, gåing, sykling eller svømming, men noe som løfter pulsen vil hjelpe. De hjerte-aktiviteter er det som vil hjelpe deg å forbrenne fett. Det er ikke mulig å få øye-redusere fett i ett område, så du vil ikke kunne garantere når du vil miste magen fett eller hvor mye av det du vil miste en gang, men hvis du innlemme regelmessig cardio i din økter du vil gå ned i vekt over alt, og til slutt, vil det overskytende magen fett kommer av.

Den gode nyheten: Abdominal fett kan være spesielt lydhør overfor utøve enn fett i andre områder av kroppen, ifølge Tongjian You, en professor i ernæring og trening på SUNY Buffalo.

Spis et balansert kosthold. Kutte ned på overflødige usunt fett som umettet fett eller trans fett. Pass på at du spiser nok protein, hele korn karbohydrater og frukt og grønnsaker. Fortsett å spise sunne kilder til fett i moderate mengder. Sunt fett inneholder enumettede og flerumettede fettsyrer som de som finnes i olivenolje, avokado og nøtter.

Få syv til åtte timers søvn hver natt. Studier ved Columbia University Medical Center viser at mangel på søvn kan gjøre deg mer sulten, noe som kan gjøre effektiv vekttap vanskelig. Mangel på søvn øker også nivået av stresshormon kortisol, som kan være knyttet til magefett.

Hvordan Trygg lavere blodtrykk

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan føre til alvorlige helseproblemer inkludert slag, nyresvikt, hjertesykdom og hjerteinfarkt. Høyt blodtrykk fører til at hjertet og alle andre organer til å jobbe for hardt. Trygg senke blodtrykket begynner med å endre livsstil, inkludert trening og matvaner.

Hvordan Trygg lavere blodtrykk

•  Slutte å røyke og redusere drikkingen din. Den nikotin i tobakksprodukter fører til at hjertet til å slå raskere, øke blodtrykket. Overdreven alkoholforbruk øker blodtrykket, samt få deg til å få vekt. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, begrense inntaket av alkohol til 12 oz. øl, 5 oz. vin eller 1 1/2 oz. av brennevin per dag. Velge bare en av disse alkoholholdige drikkevarer per dag, ikke alle tre.

Gå ned i vekt ved å trene. Å miste så lite som 10 pounds kan senke blodtrykket, ifølge NHLBI. Trening og fysisk aktivitet er en av de mest effektive måtene å miste vekt og lavere blodtrykk. Start med å legge til 30 minutter med moderat aktivitet i din daglige timeplan. Ta turer, gjøre noen hagearbeid, gå sykling, svømming eller delta i et treningsstudio. Før du setter deg ned for å se på TV, lese eller gå på datamaskinen, gjør noen ekstra mild til moderat aktivitet i 15 minutter. Etter hvert som du blir mer vant til å trene, øke mengden og intensiteten.

Hold vekten under kontroll og spise sunt. Den NHLBI har kommet opp med en diett kalt "DASH" som betyr "Dietary Approaches to Stop Hypertension". DASH diett fokuserer på frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter, hele korn, fjørfe og fisk. Matvarer må være lav i total kalorier, fett og kolesterol ved å begrense rødt kjøtt, fet mat, sukkerholdige drikker og alle søtsaker.

Reduser salt og natrium og legge kalium i kostholdet ditt. Natrium og salt bør reduseres til mindre enn 2400 mg daglig. Slutte å legge til salt til maten, ved hjelp av en natrium-free krydder blanding i stedet. Les alle mat etiketter og se etter natrium innhold. Unngå å spise mat med høyt natrium som pommes frites, saltet nøtter, potetgull, fastfood, restaurant bespisning, ost og noen brød. Kalium har vært vist i nyere studier for å senke blodtrykket, ifølge NHLBI. Følgende matvarer er høyt i kalium: tørkede aprikoser, avokado, bananer, rødbeter, lima bønner, melon, melk, appelsinjuice, spinat, svisker, squash og yoghurt.

Redusere stress for å redusere blodtrykket. Ta avslappende spaserturer eller bli med i en yoga klasse å de-stress livet ditt og øke din fysiske aktivitet.

Hint

 • Har blodtrykket kontrolleres ofte.
 • Sjekk med legen din før du starter en diett eller treningsprogram.

Hvordan Trygg redusere kroppens fett

Hvordan Trygg redusere kroppens fett


Mange er bekymret for vekten sin. Og mens Shedding overskytende pounds og opprettholde en sunn vekt er greit, det er en trygg og utrygg måte å redusere kroppsfett. Med tålmodighet og innsats, de fleste kan trygt gå ned i vekt --- ca 1 til 2 pounds en uke. Nøkkelen er å velge en diett som er riktig for kroppen din og stikker med et vekttap plan.

Hvordan Trygg redusere kroppens fett

•  Reduser kaloriinntaket. Til trygt redusere kroppsfett, må du senke ditt daglige kaloriinntak. Du kan holde en jevn vekt ved å forbruke ca 2000 kalorier om dagen. For å gå ned i vekt, redusere kaloriinntaket til 1200 til 1500 i dag.

Spis mindre fett. Forbruker dreven fett er en rask måte å øke kroppens fett. Å miste kroppsfett, så må du redusere fettinntaket. Velg magert kjøtt og ta hensyn til mat etiketter. Også holde seg borte fra fet mat og stekt mat.

Limit sukker og karbohydrater. Alle trenger sukker og karbohydrater for energi. Dette er greit, så lenge du brenner av kalorier. Hvis du lever et stillesittende liv, sukker og karbohydrater kan til slutt bli til fett, noe som fører til vektøkning. Spis mindre sukker og vurdere en low-carb diett plan. Dette innebærer å spise mindre enn 30 gram karbohydrater om dagen.

Tren minst tre ganger i uken. Til trygt brenne fett, karbohydrater og kalorier, og redusere kroppsfett, etablere en vanlig trening rutine. Trene tre ganger i uken i minst 30 minutter kan kaste overskytende pounds. Effektive treningsøkter inkluderer aerobic, dans, jogging og power walking.

Trygge måter å undertrykke en appetitt

Hvis du er fristet til å bruke over-the-counter appetittdempende midler for å fremme hurtig vekttap, vurdere råd fra Mayo Clinic, som bemerker at disse tilskuddene ikke gir varige resultater. For trygge måter å undertrykke appetitten og opprettholde varig vekttap, endre matvaner og følger en kraftig mosjon rutine.

Vann

Sikt på 64 gram vann, en trygg appetitt suppressant, per dag. Naturalnews.com skribent Mike Adams foreslår å drikke et glass vann når du føler deg sulten og venter på 10 minutter. Vannet kan redusere sultfølelse. Hvis du ikke liker vanlig vann, presse litt eller appelsin eller sitron i den. Andre drikke valg inkluderer grønnsaksbuljong og urtete. Spis en frukt eller annen sunn snacks hvis sult vedvarer.

Grønne grønnsaker og frukt

Spis grønnsaker som salat, grønnkål, kål, bok choy og andre mørke grønne blader. Du kan spise mer av disse grønnsak fordi de er lavt i kalorier, inneholder vann og fiber, og er mettende. Gjør grønnsaker den viktigste delen av et måltid, eller spise disse greener i en salat. Duskregn grønnsaker med olivenolje fordi de gode fettstoffer i olje arbeid som naturlig appetittdempende midler. Som grønnsaker, frukt er kalorifattig mat som inneholder fiber og vann, som fyller deg opp. Prøv epler, ananas, guava, appelsiner og druer. Frukt og grønnsaker tjene som et sunt alternativ til junk food: Potetgull, godteri og andre bearbeidede matvarer inneholder flere kalorier og færre næringsstoffer - og la deg følelsen sulten.

Spis ofte

Start dagen med en sunn frokost, som vil gjøre deg mindre sannsynlig å overspise i løpet av dagen. Å spise regelmessig trygt undertrykker appetitten. Sørg for å spise hver to til tre timer hver dag, med tre hovedmåltider og to mellommåltider. Inkludere protein, karbohydrater og sunt fett i hver matbit og måltid. En sunn snacks, for eksempel et eple og en liten håndfull nøtter, inneholder alle disse næringsstoffene.

Hard fysisk trening

Engasjere seg i energisk aerobic trening for å undertrykke appetitten. Tretti minutter om dagen er nok til å påvirke hormonene som styrer sult. En studie 2008 rapportert i American Journal of Physiology-forskrifter, Integrative and Comparative Physiology fant at personer som er engasjert i 60-minutter med hard trening følte mindre sulten enn folk som fokuserte på vekttrening.

Trygg måte å ta NSAIDs

Steroide anti-inflammatoriske legemidler lindre smerte, feber og betennelse. Disse inkluderer over-the-counter rettsmidler som aspirin, ibuprofen og naproxen samt en rekke reseptbelagte medisiner. NSAIDs kan forårsake bivirkninger, men kan tas trygt hvis du først ta kontakt med legen din, følger nyttige skritt i å ta medisin og begrense NSAID styrke og doser til det som er nødvendig for å håndtere din tilstand.

Konsultere lege før du tar NSAIDs

Sikker bruk av NSAIDs - selv over-the-counter varianter - begynner med en grundig samtale med legen din. Pass på at legen er klar over din fullstendige medisinske historie og eventuelle andre medisiner du kan ta, inkludert kosttilskudd, urte-behandlinger og hjem rettsmidler. NSAIDs kan ikke anbefales hvis du er gravid eller ammer, tar anti-blod-clotting medisiner, har nyre, lever, mage, hjerte eller sirkulasjon problemer, eller hvis du har vist allergi mot andre NSAID medisiner i det siste. Legen din kan hjelpe deg med å avgjøre om NSAIDs - og hvilke NSAIDs - er en trygg behandling for din medisinske tilstand.

Unngå mageproblemer

Den vanligste negative bivirkning av NSAID bruk er urolig mage, inkludert kvalme, oppkast, diaré og forstoppelse. De fleste kan redusere disse bivirkningene og trygt ta NSAIDs for smerte og feber i forbindelse med forkjølelse og influensa, leddgikt smerter, mindre skader og andre plager. De kan gjøre det ved å begrense inntaket til de anbefalte dosene, tar hele piller uten å slipe dem eller bryte dem opp, og drikker et fullt glass vann med hver dose. Et glass melk eller ta NSAID dose med et måltid eller et lett måltid kan også redusere mage bivirkninger. Flere alvorlige bivirkninger, fra svimmelhet til en økning i smerte eller utbrudd av utslett, angir at du må umiddelbart stoppe inntak av NSAID og oppsøke lege. Disse bivirkningene er svært sjeldne, men bør ikke bli ignorert.

Målrettet NSAID Doser

Et stort antall av over-the-counter og reseptbelagte NSAIDs er tilgjengelige for å hjelpe til med smerte, feber og betennelse fra midlertidig til kroniske tilstander. Disse medikamentene varierer mye i deres effektivitet for ulike mennesker og ulike plager. To reseptbelagte NSAIDs har nylig blitt fjernet fra markedet ut av bekymring for at de økt risiko for hjerte-og sirkulasjonsproblemer; har imidlertid en liten dose aspirin tas daglig lenge vært anerkjent som gunstig for hjertehelsen. Finne NSAID som tett mål din medisinske tilstand, samt innsnevring bruk av NSAIDs til minimale doser og tidsperioder er nødvendig for å lindre smerte, også vil redusere mulig risiko forbundet med NSAID bruk. Ifølge American Gastroenterologisk Association, mer enn 30 millioner amerikanere bruker NSAIDs hvert år, og de aller fleste av dem opplever lindring av smerter og betennelser uten negative effekter. Den sikker måte å ta NSAID er å ta den rette NSAID i de minimale doser som er nødvendig, så kort tidsperiode som praktisk mulig, for å lindre smerte uten å forårsake bivirkninger.

Trygge måter å få vekt for tenåringer

For noen er det nesten for lett å få vekt; Imidlertid, kan det være nesten umulig for noen å legge pounds og / eller muskler. Tenåringer har en tendens til å presentere dette problemet som de beveger seg gjennom stadier av høyt stoffskifte. Gjennom et sunt kosthold og regelmessig vekttrening, kan vektøkning komme på trygg tempo.

Økende vekt den rette veien

For tenåringer, er et bilde alt. Å kunne få vekt kan være vanskelig. Ikke ty til uforsiktig spising, ukjente kosttilskudd, eller steroider for å simulere en "quick fix". William Brink, fitness guru og ernæringsfysiolog notater, "det er sjelden én enkelt ting en person gjør som er sabotere deres innsats for å miste fett og eller få muskler, men en haug med små ting som har en akkumulert effekt."

Hvordan spise for å få vekt

Å få vekt, må du spise. Høres enkelt ut, men stoler på at dette er ofte den mest vanskelig oppgave for "hard gainers". Uansett hvor ofte du løfter, hvor hardt du trener, eller hvor næringsrik du tror du spiser, vil du ikke få vekt hvis du ikke legger i kroppen din med kalorier.

Vince delmonte, fitness modell og ernæringsfysiolog, har satt sammen dette utvalget måltid plan, som jeg ofte refererer til:

8 am
2 kopper cottage cheese, lys / lite fett
3 kopper Bran frokostblanding, alle varianter
2 kopper jordbær
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

11 am
8 oz. kyllingbryst, skinn
2-1 / 4 kopper bønner, grønn eller gul
1/4 kopp svarte bønner
1/2 kopp kikerter
1/2 kopp agurk
En pepper (bjelle eller cubanelle)
3/4 kopp pasta
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

14:00
8 oz. tunfisk på boks i vann
1 kopp selleri
1 kopp agurk
En pepper (bjelle eller cubanelle)
1 kopp tomater
1 kopp druer
2 hele pita
2/3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

17:00
8 oz. biff, magre stykker
2 kopper poteter
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer
2 paprika (bell eller cubanelle)
1/4 cup bakte bønner

20:00
4 oz. ost, lav eller ikke-fett
2 kopper blåbær
9 mandler, hel

Å legge vekt, Legg Vekter

Hvis du ønsker å få vekt, må du spise; sant. Men hvis du ønsker å legge til muskel, må du løfte vekter. Tenåringer går gjennom høy-kalori-brennende metabolske endringer vil finne dette vanskelig. Legg en vektløfting rutine til din daglige timeplan. Start forsiktig og øke i vekt som din styrke vokser; dette vil komme nesten umiddelbart i begynnelsen, som du utvikler nye muskler. Vær oppmerksom på dine grenser og ikke overtrener. Alt som gjenstår å gjøre er å se din vekt økning på skalaen.

Hvordan sette inn kontaktlinser Trygg

Hvordan sette inn kontaktlinser Trygg


Lære å sette på kontaktlinser kan være en vanskelig og frustrerende prosess for en nybegynner. I noen tilfeller kan det også ta noen uker for noen å varme opp til ideen om å sette noe inn i deres øyne. Med riktig teknikk, milde hender og praksis, kan sette inn kontaktlinser være trygg, enkel og rask.

Hvordan sette inn kontaktlinser Trygg

•  Balansere kontaktlinse på høyre pekefinger. Mange kontakter har en "123" trykt på dem for å sikre at det ikke er innsiden ut. Hvis det ikke er tilfelle, sørg kantene på objektivet ikke åpne utover.

Bruk venstre hånd til å holde den øvre lokket åpent. Nå fra overhead og forsiktig hold øvre øyelokk og vipper mot pannen din.

Bruk høyre langfinger til hold den nedre øyelokk bort fra øyet.

Flytt haken ned mot brystet og fortsette å se mot speilet. Du skal nå ha en oppadgående blikk.

Plasser kontaktlinse mellom lokkene i øyet. Sørg for å gjøre dette forsiktig og hold øynene åpne og avslappet.

Skyv forsiktig av linsen mot hornhinnen når det er på øyet. Ikke lukk øynene ennå.

Fjern fingeren holde øynene åpne. La forsiktig slipp på øyelokkene og ser ned.

Sakte lukker øynene. Du kan også blinke et par ganger hvis du vil.

Gjenta for det andre øyet.

Slik fjerner ørevoks Trygg

Vanligvis er din ørevoks en svært nyttig stoff. Øregangen avhenger av ørevoks å samle skitt og bakterier. Dessverre, noen mennesker lider av et overskudd av ørevoks, og andre opplever blokkering av herdet ørevoks. Herdet, overdreven ørevoks fører til smerte og mindre hørselstap. Hvis dette skjer med deg, må du fjerne det ørevoks gjennom trygge metoder. Unngå å bruke bomullspinner, som kan påvirke ørevoks videre og føre til enda verre problemer, inkludert trommehinne perforasjon.

Oppmykning Herdet ørevoks

Å prep for hjem fjerning, må du først å myke opp den harde ørevoks. Du kan bruke ulike væsker som du kan ha rundt hjemmet for denne prosessen, for eksempel babyolje, hydrogen peroxide eller olivenolje. Du kan også kjøpe en over-the-counter ørevoks oppmykning produktet fra ditt lokale apotek. To ganger om dagen, bruker en pipette til å bruke et par dråper inn i den berørte øret. Tillate stoffet tid til å få til å fungere; oppmykning kan ta flere applikasjoner. I løpet av to til fire dager, bør ørevoks myke nok for enkel fjerning.

At Home Vanning

Når du har tilstrekkelig myknet din ørevoks, kan du bruke en gummi pære sprøyte for å vanne øret. Fyll sprøyten bare med varmt vann; varmt vann kan brenne delikat indre øret, og kaldt vann vil ikke gjøre mye for å fjerne voks. Bøy hodet over en stor bolle, som vil fange voks og vann som du vanne øret. Klem varmt vann inn i øret, ved hjelp av milde press. Gjenta om nødvendig.

Ettervern

Tørke alltid ørene etter vanning; vann igjen inne i øret kan føre til ytterligere problemer. En hånd håndkle eller en hårføner på den laveste innstillingen burde holde. Ofte vil det første forsøket på øret voks fjerning ikke fjerne alt påvirket ørevoks. Du må kanskje gjenta behandlingen en eller flere ganger i løpet av et par dager. Hvis problemet ikke løser etter tre eller fire behandlinger, se din primære helsepersonell.

Når skal gå til en lege

Mens ørevoks fjerning kits er lett tilgjengelig på apotek og er betraktet som sikre, noen ganger kan de ikke fullt løse problemet. Av og til, de forårsake ørevoks å losjere videre mot trommehinnen, noe som skaper mer smerte. Legen har verktøy og erfaring til å raskt og trygt fjerne dypt påvirket ørevoks. Legen vil bruke en curette å dra forsiktig bort voks i en enkelt økt.

Hint

 • Bruk tipsene i denne artikkelen for å fjerne ørevoks trygt.

Trygge kilder til protein

Trygge kilder til protein


Dietary protein gir mange aminosyrer og andre næringsstoffer som er viktige for vår helse. Noen kilder til protein er ikke trygt. Stekt mat er usikre selv når stekt elementet er en kilde til protein, fordi stekte matvarer inneholder kolesterol og andre farlige stoffer som mangler næringsverdi og tette arterielle passasjer. Dette fører til forskjellige kardiovaskulære helserisiko. Andre utrygge proteiner er fett kjøtt som inneholder høye nivåer av mettet fett som til slutt tetter arteriene etter langvarig regelmessig inntak. Trygge kilder til protein er magert kjøtt, noen grønnsaker og meieriprodukter. Trygge kilder til protein er også bønner, sjømat, hvit kylling, magert kjøtt og protein shakes.

Beans

Bønner er trygge kilder til protein. Ifølge WebMD, bønner har gunstig vanninnhold som fremmer hydrering og kan fremme vekttap ved å hjelpe forbrukere føler fyldigere. Bønner har høyere fiberinnhold som er gunstig for kardiovaskulær helse. Fordøyelsessystemet behandler bønner tregere enn andre proteinkilder, og gi næring til kroppen i lengre perioder av gangen.

Seafood

Fisk og annen sjømat som ikke er stekt er en sikker kilde til protein. Ifølge Flex Online inneholder sjømat aminosyrer og mineraler som er lett å fordøye, fremme skjoldbrusk helse og testosteron produksjonen. Fordøyelsessystemet behandler noen fisk raskere enn andre. Forbrukere bør spise sjømat som metaboliseres sakte mot slutten av dagen, og sjømat som metaboliseres raskt etter trening for å fremme muskel utvinning. Noen sjømat som er fordøyd raskt inkluderer kamskjell, reker, krabbe, hyse, doc, lyr, snapper, kveite og hvit tunfisk. Sjømat som er fordøyd inkluderer sakte laks, sardiner, orange roughy, ørret og annen sjømat som produserer olje under matlagingen.

Hvit Chicken

Hvitt kjøtt, er skinn fjærfe en trygg og mager proteinkilde. Kylling inneholder aminosyrer, selen, vitamin B3 eller niacin og vitamin B6 eller pyridoksin. Fire gram av skinn og beinfri hvit fjærfe gir mer enn 67 prosent av den daglige verdi for protein. Den sikreste proteinkilde for hvitt fjærkre er bryst snitt, fordi bryst har den minste mengden av mettet fett. Samlet kylling har mindre mettet fett enn magert kjøtt, og kan sammenlignes mettet til noen fisk.

Organic magert kjøtt

Lean, økologisk kjøtt er en sikker kilde til protein som gir vitamin B12, selen, sink, jern fosfor og andre B-vitaminer. Økologisk kjøtt fra gress-matet kuer reduserer risikoen for plantevernmidler, hormon og antibiotika rester, hjerte-problemer og kan redusere risikoen for tykktarmskreft. Fire gram magert kjøtt gir 64 prosent av den daglige verdi for protein. Den tryggeste kutt av oksekjøtt inkluderer øyet av runden, topp runde og bunn runde.

Protein Shakes

Protein shakes er en sikker kilde til protein for folk som er friske og i form, for eksempel idrettsutøvere eller andre personer som trener regelmessig. Protein vibrering inkluderer forskjellige typer av naturlig forekommende proteiner slik som melk, myse, kasein, egg og soya. Ifølge International Society of Sports Nutrition, protein shakes er en sikker kilde til protein hvis den rister forbrukes med en samlet balansert kosthold. Protein shakes gi næringsstoffer som hjelper reparere muskelvev skader etter treningsaktiviteter, som for eksempel vektløfting, sprint og kraft eller utholdenhet baserte idretter.

Hvilke Konserveringsmidler er trygge å spise?

Hvilke Konserveringsmidler er trygge å spise?


Det er skremmende å tenke på hvor mange konserveringsmidler muligens inntatt ved hvert måltid. Å være klar over konserveringsmidler som finnes i matvarer og hvordan de påvirker din helse sammenfaller med god ernæring praksis. Konserveringsmidler handle for å stoppe eller bremse bakterievekst og svinn i mat som kan forårsake sykdommer som botulisme. Mens noen konserveringsmidler er naturlig, mange andre er ikke.

Konserveringsmidler i mat

Konserveringsmidler er ofte lagt til mat som bakverk, ost, margarin, dressinger og tørket frukt for å gi dem en lengre holdbarhet, forbedre sitt utseende, og bevare naturlige egenskaper. Bortsett fra mat dyrket i et hjem hage, nesten alle matvarer og matvarer inneholder noen form for konserveringsmiddel. De lave nivåene av mat konserveringsmidler som brukes i matvarer regnes som trygge for konsum i mange land. Men, det er mye debatt om sikkerheten og kvaliteten på noen kunstige seg.

Naturlige konserveringsmidler

Noen naturlige konserveringsmidler inkluderer salt, eddik og sukker. I moderate mengder, alle er trygt å konsumere. Sukker og salt betydelig bidra lavere bakterievekst i maten. Salt er fortsatt mye brukt for bevaring av fisk og kjøtt, mens sukker brukes regelmessig for å bevare hermetisert frukt og andre søtsaker. Eddik brukes til å sylte, eller bevare, mat som agurker.

Kunstige konserveringsmidler

Mer enn 80 forskjellige stoffer som for tiden er tillatt for anvendelse som konserveringsmidler, og noen av disse kjemiske konserveringsmidler inkluderer nitrater, sulfitter og benzoater, De anses mer effektiv og pålitelig enn naturlige konserveringsmidler, men noe, slik som nitritter, kan være knyttet til visse kreftformer.

Skadelige Konserveringsmidler

Noen konserveringsmidler anses trygg bare når forbrukes innenfor rammer fastsatt av FDA, og er kjent for å utløse allergi og andre helsemessige problemer hos noen individer. Benzoat, en kjemisk konserveringsmiddel som finnes i enkelte fruktjuice, te og kaffe, er forbudt i Russland på grunn av allergi, utslett og astma tilskrives det. Butylates brukes i litt smør, margarin og vegetabilske oljer kan bidra til høyt blodtrykk og kolesterol. Karamell coloring, en av de vanligste av alle konserveringsmidler, er funnet i matvarer som strekker seg fra brus til frossenpizza. Det har vært knyttet til mangel på vitamin B6, genetiske sykdommer, og til og med kreft. Noen andre potensielt skadelige mat konserveringsmidler inkluderer bromater koffein, glutamates, sulfitt og tanniner.

Hvordan Trygg Detox Fra Valium

Valium (diazepam) er en mindre beroligende som ikke er så utsatt for overgrep som andre beroligende midler. Mindre beroligende ikke utvikler toleranse gjennom levermekanismer som gjør barbiturater. Rapid eye movement (REM) også er ikke negativt påvirket av mindre beroligende midler. Diazepam brukt i mer enn 30 dager, men selv når de brukes som angitt, kan produsere betydelige abstinenssymptomer. Symptomer på Valium tilbaketrekning inkluderer rask puls, svetting, angst, forvirring, følelse av forvrengning ("hodet mitt flyter over kroppen min"), kvalme, rykninger og nummenhet i fingre og tær. På grunn av stoffets lang halveringstid, er cravings og symptomer forsinket. Tilbaketrekking bør være gradvis og fleksibel.

Hvordan Trygg Detox Fra Valium

Smalne ned

•  Begynn uttak på 15 mg til 25 mg av Valium fire ganger om dagen. Bruk mer hvis det er nødvendig for å undertrykke abstinenssymptomer. Når en adekvat dose er nådd, holder den stabilt i to dager.

•  Reduser dosen med 10 prosent hver dag frem til den siste 10 prosent er nådd. På denne måten, de største dråper finner sted i første omgang; som den dose som krymper inkrementer er mindre og fallet er mer gradvis. Kan gis når det er nødvendig som enkeltdose på 5 mg eller 10 mg til å behandle symptomer som kvalme eller rykninger. Hvis blodtrykket kan overvåkes hver åttende time, behandle symptomene som følger en økning på mer enn ti poeng.

•  Reduser den endelige 10 prosent gradvis over tre til fire dager, og deretter avslutte. Det er greit hvis denne prosessen tar lengre tid. I gjennomsnitt, bør detox fra Valium være ferdig i to til tre uker.

Hint

 • • Valium doser kan også bli redusert med 3 til 5 prosent hver tredje dag, eller med 10 prosent per uke. En annen gjør-det-selv-metoden er å strekke tiden mellom doser til detox symptomer som økt svette og rask puls begynner å vises. Ved hver dose tas bare ved behov, og de blir administrert lenger og lenger fra hverandre, vil mindre Valium bli konsumert over tid. Dette er en god måte å kutte ned før innreise døgnbehandling.
 • • En mørk, rolig miljø er viktig når detox symptomer er intens; lysene og høye lyder er utålelig. Sosial støtte fra terapeuter eller 12-trinns selvhjelpsgrupper som Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane under og etter detox øker sjansene for gjenværende rusfri.
 • • Brå seponering av benzodiazepiner som Valium kan forårsake kramper og død. Hvis utilstrekkelige forsyninger er på hånden eller symptomene blir intens, gå rett til nærmeste legevakt eller aktivere EMS.

Hvordan velge fisk som er trygg å spise

Velge fisk pleide å være enkelt. Fisk som tunfisk og ørret var gode lav-fett valg mens fet fisk som laks gitt sunne omega-3 fettsyrer. Men nå, på grunn av økende nivåer av kvikksølv som finnes i fisk, problemene med fiske gårder og overfiske, det kan være vanskelig å velge hvilken type fisk er både en miljøvennlig og gunstig valg. Snarere enn å skade din helse., Her er noen tips og forslag til hvordan å velge fisk som er trygge å spise.

Hvordan velge fisk som er trygg å spise

Hvordan velge fisk som er trygg å spise

•  Unngå oppfôret fisk. Disse fiskene lever sine korte liv i overfylte penner. Oppdrettsfisk har vært kjent for å utvikle helseproblemer som spenner fra de antibiotika som fremmer PCB s, dioksin og andre kreftfremkallende stoffer til lus Metodene som benyttes ved oppdrettsanlegg også forstyrrer den skjøre økosystemer som vill fisk bebor. Det er ikke uvanlig for farm-reist fisk å unnslippe sin penn og forstyrre en vill fiskestim.

Unngå fisk kjent for å konsekvent ha høye nivåer av kvikksølv. Disse fiskene primært omfatte hai, sverdfisk, konge makrell, og Tilefish. Kvinner som er gravide, ammende mødre og små barn bør spesielt unngå disse fiskene helt. Du kan også bli overrasket over at tunfisk i sushi kan også ha høyt nivå av kvikksølv.

Forskning Environmental Defense Fund som takler problemer som global oppvarming, truede arter, og beskytte våre hav. De har en har en liste du kan skrive ut at listene fisk du kan spise regelmessig, og til og de å unngå. For eksempel er en chilensk havabbor ikke et godt valg, fordi befolkningen har overfisket. Med mindre du kan finne en MSC-sertifisert chilensk havabbor, et trygt spise valg, bør du unngå denne fisken.

Bruk FishPhone tekstmeldinger fra Blue Ocean. Tekst navnet på fisk eller skalldyr til antall 30644. Du skal da få en tekst tilbake som priser fisken: grønn, som mener det er greit å kjøpe, gul, som betyr forsiktighet, og rødt, som betyr at du bør absolutt ikke kjøpe det, fordi det ikke er miljøvennlig, eller det kan være giftig.

Hint

 • * Unngå steking fisk som prosessen ødelegger omega-3 fordeler.
 • * Hvis du ser "hav-hevet" fisk for salg, oppmerksom på at det er virkelig "farm-reist." Dette er rett og slett en ny markedsføring knep. Oppfôret fisk i merder i havet. Det må si "vill" hvis det ikke er oppfôret.
 • * Din fiskehandler bør vite opprinnelsen til fisken. Hvis hun eller han hevder ikke å, unngå å kjøpe den.

Hvordan Trygg få vekt

Mens mange mennesker sliter med vekttap, noen mennesker har en hard tid å få vekt. Lær hvordan du kan pakke på pounds sakte og sikkert i disse enkle å følge trinnene.

Hvordan Trygg få vekt

Hvordan Trygg få vekt

•  Bestem målvekten. Mens det er en god idé å konsultere med din lege eller ernæringsfysiolog, kan du også bruke BMI kalkulatorer for å bestemme din sunn, idealvekt.

Utvikle en bestemt plan. Du må forbruke 3500 ekstra kalorier for å få en halvkilo. Basert på dine mål vekt og antall pounds du har til å få, kan det ta deg alt fra noen uker til flere måneder å nå dine mål. Tenkt på å få én til to pounds per uke, eller legge til en ekstra 3500-7000 ekstra kalorier per dag.

Konsumere sunn mat. Bare fordi du ønsker eller trenger å få vekt betyr ikke at du trenger å gjøre det ved å spise osteburgere og donuts. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog for å utvikle en trygg, helse plan for deg eller bruke et nettbasert program for å hjelpe deg å finne de beste valg av mat. Ditt kosthold bør inneholde en blanding av karbohydrater, sunt fett og protein. Unngå tomme kalorier og mat med lite næringsverdi.

opp fettet. Disse dager, nesten alle slags mat kommer i en ikke-fett variasjon. Bytte din skummet melk for 1 eller 2 prosent, gå for en 85 prosent magert kjøtt i stedet for 99 prosent lean og nå for sunt fett som olivenolje, mandler og magert kjøtt til opp kalorier og få vekt trygt.

komme i bevegelse. Selv om det kan synes counterintuitive, både aerob trening-som gåing, sykling og svømming-og vekttrening hjelpe deg å bygge muskler, som faktisk veier mer enn fett. Regelmessig mosjon er også bra for hjerte-og skjelettsystemet, bygge sterke hjerter og bein som vil holde deg sunn og sterk, uavhengig av vekten din.

Reach for the protein. Protein hjelper deg å bygge og beholde muskler. Magert kjøtt som svin, bakken kalkun og laks samt stifter som egg, nøtter og melk kan hjelpe deg opp din protein kvotient og beholde sunn muskel, som igjen, veier mer enn fett, og kan hjelpe deg å sette på pounds trygt.

•  Vær tålmodig. Økende vekt trygt og sunt krever tid, planlegging og innsats. Det kan ta en stund før du ser fremgang.

Hint

 • Ikke start en ny øvelse eller spise program uten å konsultere legen din.
 • Vurdere å konsultere en ernæringsfysiolog for å hjelpe deg med å planlegge et sunt måltid plan for vektøkning.

Retningslinjer om kjøp av trygg mat

Foods kostnader kan stadig går opp, men vær forsiktig når du kjøper salg elementer på dagligvarer. Forhandlere ofte rabatt bulkete eller skadede pakker av mat. Noen av disse produktene er helt greit, men andre kan være en potensiell matforgiftning kilde. Farlig mat er aldri et røverkjøp, så kjenner dine kilder før du kjøper.

Hermetikk

Hermetikk er en av de vanligste kildene til skadde og potensielt farlige matvarer rundt. Sjekk alltid bokser før du kjøper, og også før matlaging. Hvis boksene er bulkete, svulmende eller rustne, forkaste kan og innholdet umiddelbart. Ethvert tegn på skader som dette kan være en indikasjon på at organismer vokser i maten, og varmen vil ikke ødelegge de fleste av dem. Bare kaste dem bort.

Tørr pakket mat

De fleste tørre varer er trygge selv om boksen eller emballasjen er bulkete. Kontroller at pakken ikke har blitt revet, men. Hvis det ser ut som en del av boksen kan bli revet, inspisere pakken for å se om fremmedlegemer kan ha fått inne med maten. Insekter, kan biter av metall eller andre farlige gjenstander lett bli blandet med tørrvarer gjennom åpne emballasje. Ikke kjøp en pakke som ser ut til å ha vært helt åpnet på noe punkt.

Nedkjølt mat

Sjekk termometeret i din dagligvarebutikk er nedkjølt delen. De må ha en synlig, men det kan være vanskelig å finne. Temperaturen bør lese mellom 33 og 38 grader. Hvis temperaturen ikke er innenfor dette området, er maten her en potensiell matforgiftning fare. Ikke kjøp noe nedkjølt mat som har blitt lagret utenfor dette temperaturområdet, som organismer kan vokse svært raskt i varmere temperaturer.

Frossen mat

Sjekk termometeret i din dagligvarebutikk frossen mat fryser. Temperaturen bør være nær null grader. Hvis temperaturen er over 30 grader, ikke kjøpe noe fra dette fryser. Kontroller selve pakken for iskrystaller vokser på utsiden av esken. Dette er et tegn på at maten har vært tint og deretter fryses på nytt, noe som vil negativt påvirke mat kvalitet og være en mulig kilde til matforgiftning.